Utorak, 14.10.2014.

10:20

"Beograd na vodi je futur II"

Sanda Rašković Ivić kaže da DSS u Beogradu sarađuje sa SNS za dobrobit građana, iako se ideološki razlikuju, a da je projekat "Beograd na vodi" futur II.

Izvor: B92

"Beograd na vodi je futur II" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

168 Komentari

Sortiraj po:

Nikola

pre 9 godina

Ceo Svet planira 10-15 godina unapred, a pojedincima u našoj zemlji je 3-4 godine daleka budućnost! Stvarno svašta ima u našim političkim vodama!

Goca

pre 9 godina

Sanda je izgleda cim je dosla na funkciju predsednika DSS povukla jednu crtu koju je imao i Kostunica a to je da je neobavestena!Nije mi jasno kako nije primetila da se rasciscava Savski amfiteatar i da se uveliku radi na dokumentaciji a i sama gradnja je najavljena za prolece!

Kokan

pre 9 godina

Ko god da je na celu DSS uvek ista prica!Te necemo sa ovim,te necemo ono,te hocemo tamo ali zbog onog!Nikakav program,nikakav plan za ekonomski napredak nisam cuo ni od Kostunice ni od Raskoviceve nego se samo kriju iza nekih nacionalistickih parola ciju sustinu niko ne razume!Napravite makar neki ekonomski program i predstavite ga a ne samo prazne price da ponavljate!

Sladoje

pre 9 godina

Ja ne shvatam, je li ovaj narod psihički retardiran ili voli da sanjari i da mašta? Kakav Beograd na vodi? Kako će nam to doneti ekonomski napredak? Pa izgradili smo gomile zgrada i stambenih objekata, poslovnih prostora, ko će da kupuje te stanove i kancelarije? Nije ni čudo što smo tu gde jesmo, kad su građani ove zemlje toliko naivni.

Nemanja

pre 9 godina

"Dacu ti mandat ako budes bila dobra." Gde je ovde Futur 2? Cekaj... Je l' mi treba Futur 2? Ili onaj prvi? Ili je on zapravo drugi? Potencijal? Tezak ovaj jezik... Nema veze, za politiku i ne treba! Samo osnovni pojmovi: novac, kamata, privatizacija, tajkunizacija, stecaj, integracija, malverzacija, kredit, sukcesija...To je sustina, nauci i ponavljaj. A mi cemo da tapsemo.

mary

pre 9 godina

meni se cini da je i Kostunica digao ruke od sadasnjeg DSS-a i da ce Sanda Raskovic-Ivic tesko dobiti njegovu podrsku. Tvrdeci da je vlast okrenula ledja narodu jer smanjuje plate i penzije pokazuje totalno nepoznavanje ekonomij,e sto i ne cudi jer je po obrazovanju psihijatar.

nik sloter

pre 9 godina

Ne vec slovenska antitteza.Sta se bijeli u gori zelenoj,il je snijeg il su labudovi,da je snijeg vec bi okopnio,labudovi vec bi odletjeli,nit je snijeg,nit su labudovi vec su dvori citaj Beograd na vodi,naseg premijera !!!!!!!!!!

gavransm

pre 9 godina

Uz malo truda i ulaganja Beograd na vodi moze da postane realnost , samo da se zavrse neki tekuci preci problemi i projekat moze da pocne.

Markec78

pre 9 godina

Ja kao i vecina gradjana Srbije duboko verujem da ce projekat Beograd na vodi biti izgradjen u predvidjenim roku . A Sandra ce imati puno vremena da opet pravi makete ako se nadje iza resetaka zbog malverzacija sa robnim rezervama .

Golum

pre 9 godina

E Sanda neces se ti dugo zadrzati u politici cim ti projektu od 3 milijarde evra ne pridajes znacaj!Umesto da osetis potrebu da Beograd napreduje,spusti se na reke i postane poslovni centar Balkana ti ne vidis uopste potrebu za tim i nastavljas Kostunicinu politiku bez ikakve vizije za buducnost!

Valjda necete biti u pravu

pre 9 godina

Ona je pravila meketek ad je bila mlada. Zaboravlja da Arapi svoje makete pretvaraju u stvarnost decenijama unazad, a to sto je za nas to nevorovatna ideja govori samo koliko smo mi zaglavljeni i proslosti.

darko

pre 9 godina

Strašno! Vrhunska intelektulaka i lekar po struci, i to još psihijatar, i da javno kaže kako veruje u "Beograd na vodi". Mislim da je njen dolazak na čelo DSS-a samo korak unazad, jer mi se čini kao još tvrdokorniji desničar od Koštunice. Dosta mi je viša nacionalizma i nacionalnih blokova, kao i čuvara "srpske kulture", pošto smo ih devedesetih na delu. Što se samog DSS-a tiče i njhove politike, mislim da su veoma iskompromitovana stranka, koja narodu još uvek nije pružila jasne odgovore na brojna pitanja (recimo u vezi rudnika "Kolubara", skrivanje Mladića i Karadžića itd.), i da je njihova politika prilično nedorečena, jer kod svakih izobra jedno rade, drugoga podrže, a za treće se zalažu. Tobože su protiv ulasak u EU i NATO, a onda Koštunica javno podrži Nikolića (maj 2012.) za predsednika Srbije, iako je SNS tada pričao isto što i DS, protiv čije politike je DSS od uvek vodio borbu. Teško da će se DSS tek tako opraviti od izbornog debakla.

Suvereni demokrata

pre 9 godina

Kako su glupi ovi sto su za EU i Nato,posle sudjenja u Hagu i uzimanja Kosova u cemu se onda sastoji njihov interes i politika?To ti je smucaj pa prolij,bezznacajni,hahahahhaha.

Gospodjo Raskovic!

pre 9 godina

Joj ne volim kada stranke ovde jedna drugoj i narodu zele zlo samo da bi on isto pre dosli na vlast.Generalno cenim ovu stranku I njihovu filozofiju, ali malo manje ismejavanja tudjeg nastojanja da ponekad i mi u necemu uspemo.

Dolce Gabana

pre 9 godina

Kada bisvako ko se zasta skolovao to i radio kao na primer doktori lecili ljude, a politikolozi se bavili politikom, to bi za ovu zemlju bilo mnogo bolje. Mi smo svi strucni za sve . Gospodjo Raskovic bolje bi bilo da ste ostali u belom mantilu i za ono sto ste godinama gulili klupu, i sto najbolje znate to i radili, a ne da nam solite pamet.

Srbslav

pre 9 godina

koliko zlobe u komentarima pa to je strasno. Kada bi gradili vilu Sapicu ili Djilasu mnogo vise bi bilo ppozitivnih komentara. Dobro ova drzava funkcionise kakav joj je narod,mislim na ove koji do podne mrze sebe a od podne celu drzavu.

Vladan

pre 9 godina

S obzirnom da su ovo reči predsednice DSS i da je tema od kapitalnog značaja za grad Beograd, onda bi trebalo da DSS donese odluku o istupanju iz vladajuće koalicije. Ali to se siguno neće desiti jer je ovaj intervju zapravo neka vrsta jeftinog trika za prikupljanje političkih poena!

Jovana Zoric

pre 9 godina

Politika dss je nesto najsmesnije sto se moze cuti na tv ,kako oni misle da ozive ekonomiju a nisu za ulazak u NATO i protiv su Eu.

GORDANA ANDJELIC

pre 9 godina

Beograd na vodi je projekat koji ce pokeruti Srbiju i drasticno ce promenuti sliku nase nzemlje u svetu bilo bi dobro da svi stanemo iza njega i da ne sporimo sve sto neko radi .

KING

pre 9 godina

Projekat Beograd na vodi je od velikog znacaja i vaznosti za nasu zemlju , samim tim projektom obezbedice se mnoga radna mesta , u Srbiju ce mnogi ulagati , sto nam je i cilj da privucemo sto vise stranih investitora.

pnoompen

pre 9 godina

Jos jedan populisticki govor!(A, 14. oktobar 2014 12:37)Uporedi njen govor sa govorima lidera SNS-a,SPS-a i DS-a i videćeš da tu ima najmanje populizma.Za DSS možete reći svašta,ali ne da su populisti.Od osnivanja do danas su uvek imali realnu politiku,nikad nisu davali lažna i prevelika obećanja.To ih je koštalo popularnisti i rezultata na izborima,jer narod glasa za one koje najviše obećaju.Zato se posle izbora svi razočaraju,ali za 3-4godine zaborave,pa opet prave iste greške.Mediji su tu bitan faktor,jer kritike vladajuće elite skoro da nema.Neuporedivo više su mediji bili kritički posle petog oktobra,ali se to promenilo kada je na vlast došao Tadić i doneo antidemokrataki zakon o informisanju.Sada ne samo da nema kritike,već su mediji ulizički prema vlasti kao u vremenu komunizma i Slobe.

Shone

pre 9 godina

Gospodja predsednica je realista!?
To mi se dopada.
Samo da ne zastrani u nacionalizam. To je civilizovan svet prevazisao.
Nadam se da ce i Sandra to prevazici!
(deda cvetko, 14. oktobar 2014 12:43)
Није Сандра него Санда.

А што се тиче национализма, прво он сам по себи не значи нешто лоше (иако овде у последњих 70 година има такву конотацију) јер национализам не значи истовремено и екстремизам. А друго, да ли су се заиста "цивилизовани" народи превазишли национализам. Можда су се одрекли национализма по Скандинавији, можда и нису, али провери мало да ли су се рецимо Французи одрекли национализма и економског и културног патриотизма. Французи ваљда спадају у цивилизоване народе.

А да је Санда реалиста и да ће уместо теоријске приче нудити конкретна решења за то се потпуно слажем. Да ли ће успети у својим плановима не знам, искуство ме је научило да не верујем превише аконтационо (јер сам се пар пута опасно разочарао), али желим да верујем да хоће. Рецимо да сам умерени оптимиста.

Liliputanac

pre 9 godina

Ovim projektom nece se samo pokrenuti Beograd, nego ce se pokrenuti kompletna Srbija i Evropa, konacno ce Srbija krenuti putem modernizacije, oporavka i boljeg zivota.

sremica mica

pre 9 godina

Smatram da je izjava suviše napadna za predsednika jedne vanparlamentarne stranke!
Gospođa Rašković planira da okupi nacionalni blok sa Dverima, SRS, Srpskim liberalnim savetom, izbegličkim udruženjima i udruženjima ratnih veterana.
Puno planova za početak a nigde podrške naroda!

Popinac

pre 9 godina

Gospodjo Raskovic-Ivic, vi ste deo vladajuce strukture u gradu postali zbog mogucnosti da svojim konstruktivnim delovanjem radite zajedno sa ostalim delovima vladajuce koalicije na poboljsavanju polozaja grada Beograda! Tako se i ponasajte!

Miss

pre 9 godina

Nas ne zanima da li ste pravili makete ili ste se kao dete igrali lutkama, nas pre svega interesuje da li ste spremni kao deo vladajuce koalicije doprinesete razvoju grada Beograda kroz projekte koji su ostvarivi samo ako ima politicke stabilnosti?

Lomic M.

pre 9 godina

Svaka investicija i novo zaposleni su nam zlatna vredni. Verujem da će iz ovako dobrih odnosa koje je Vučić uspeo da izgradi u poslednje vreme proizaći pored ove sjajne i još neka investicija u Srbiji.

Action Man

pre 9 godina

Futur 2 ?Prevod molim? Doktorka,bolje se vi bavite medicinom,politiku ce voditi politicari i svi ce biti srecni..."Mladunica" :)

MRZIM ULIZICE

pre 9 godina

Dobre stvari su pokrenute osvezavanjem vlasti u Srbiji. Pokrenute veoma potrebne reforme, a evo pokrece se i modernizacija i izgradnja najveceg i najboljeg projekta u modernoj istoriji Srbije.

sremica mica

pre 9 godina

Smatram da je izjava suviše napadna za predsednika jedne vanparlamentarne stranke!
Gospođa Rašković planira da okupi nacionalni blok sa Dverima, SRS, Srpskim liberalnim savetom, izbegličkim udruženjima i udruženjima ratnih veterana.
Puno planova za početak a nigde podrške naroda!

Mihajlo99

pre 9 godina

DSS ce tesko sa ovakvom starom politikom da ostvari bilo kakve rezultate. Citava ta petooktobarska atmosvera je odavno prosla treba se okrenuti buducnosti I biti pragmatican resavati probleme a ne samo drzati slovo koje je na papiru ma koliko bilo veliko i zlatno je ipak samo mrtvo slovo na tom istom papiru.

ALISA

pre 9 godina

Molili su da uđu u gradsku vlast, a sada na volšeban način daju neke informacije! Velike stranke moraju da se otarase ovakvih političkih parazita!

liliputanac

pre 9 godina

Ovim projektom nece se samo pokrenuti Beograd, nego ce se pokrenuti kompletna Srbija i Evropa, konacno ce Srbija krenuti putem modernizacije, oporavka i boljeg zivota.

LDPovac

pre 9 godina

Jedna žena se odvažila da vodi stranku, odmah je napadate.
Čestitke i podrška!
Bolje da nas vodi žena, stalno nas vode muškarci kao žene!

Никола

pre 9 godina

Санда Рашковић је дежурним критизерима ДСС-а подробно објаснила неке нејасноће. Добронамерном довољно да схвати.
Подршка г о с п о ђ и српске политике.

Obilić

pre 9 godina

Kritikovanje vlasti u cilju lične promocije jer postao trend u Srbiji. Mislim da je previse licemerno s njene strane, jer je DSS deo vladajuće koalicije u Beogradu.

deda cvetko

pre 9 godina

Gospodja predsednica je realista!?
To mi se dopada.
Samo da ne zastrani u nacionalizam. To je civilizovan svet prevazisao.
Nadam se da ce i Sandra to prevazici!

Vojislav

pre 9 godina

"Znate ja sam psihijatar, ja ne mogu da pričam o nerealnim stvarima, osim u ordinaciji" Pa doktorka zašto onda Vša stranka učestvuje u toj istoj vladi sa tim pacijentima ?

Smokva

pre 9 godina

Beograd na vodi će biti onoliko brzo završen koliko mi budemo u stanju da ga sa naše strane podržimo! Pa naravno da ako svi budu hejtovali i govorili da je to nereealno, a pritom ga još i blokirali kreiranjem negativne atmosfere, da će biti i sporija ralizacija tog projekta!

Astor

pre 9 godina

Videćemo šta će Raškovićeva ponuditi Srbiji kao alternativu zatvorene i mračne Koštunicine politike! Svakako Srbiji trebaju svi koji žele da podrže napredak, bez durenja što su neke stvari neostvarive u ovim geopolitičkim odnosima!

Stolica

pre 9 godina

Joj Boze ! Treba sad preziveti i ovu zenu ! Ali vi ste gospodjo stranka koja je odavno zavrsila svoju karijeru,davno proslo vreme !

Rolls

pre 9 godina

Sve je isto samo njega nema i nova predsednica nastavlja istu politiku skepticizma prema svemu onome što radi vlast!Ako ne veruju da će Beograd na vodi biti izgrađen zašto sede u vlasti!

Tadic

pre 9 godina

Moramo se ugledati na one koji su uspešni. Vučić je to shvatio i pokušava da uspostavi sistem kao u razvijenim zemljama. Zato su u pravu kad kažu da je na kraju bitan samo rezultat. Bitno je da postignemo rezultat, a to se postiže napornim radom. Vucic to pokazuje sopstvenim primerom. Stranci prepoznaju takve stvari i mislim da će uslediti talas investicija u Srbiji. Beograd na vodi je jedan od najboljih primera.

Higija

pre 9 godina

Beograd na vodi je strateški projekat koji će pokrenuti hrađavinarstvo,i građavinsku industriju.DSS je pokazao rusofilska osećanja,prema našoj privredi,proizvodnje i indistrije kada ste prodali NIS čime Rusi postali većinski vlasnici.Srbiji su potrebne investicioni projekti, a Beograd na vodi počinje sa izgradnjom april nahkasnije maj sledeće godine.Svi će te iznanediti a sada pljujte i hranite se sada svoj bezobrazluk.

Okluzija

pre 9 godina

Beograd ne vodi jeste buducnost,nasa buducnost.Zamisao je da se grad spusti na reku,da se napravi poslovni i stambeni prostor na mestu gde sada lezi staro gvozdje,prazni magacini i hangari.Sve sto se ulozi u taj projekat,vratice nam se visestruko.

rema

pre 9 godina

Poredjenje maketa iz Sibenika i makete koja je objavljena na svim poslovnim portalima u svetu, je neozbiljno.
Drugo pozivanje na "struku"... O kojoj mi struci uopste pricamo, maketa master plana je bukvalno ravna biznis skici, to nema mnogo veze sa strukom, nego marketingom, bilansima, racunicom(koliko kvadrata, koja cena, koje trziste, koja prodaja) tj. ljudi proracunavaju da li se to isplati a ne da li je Sava plovna, jer ukoliko se obezbede pare, mogu oni i pokretni most da naprave... ili jos mnogo toga... Bitno je biti pozitivan, al dobro, mi sami sebi zelimo zlo...
Trece pominje se staklo i beton, ne razumem da li cemo sada da krenemo da gradimo od kamena, jer je to nama primerenije? Ili cemo da napravimo istrazivanje(sa nasim cuvenim doktorima) i pokrenemo neki nas lokalni stil arhitekture, prepoznatljiv? Sumnjam! al dobro, ovako sve ostaje na recima, "struka" protiv "struke"...
Cetvrto ako se prica o samostalnoj politici, suverinitetu, ja bih voleo da cujem opet, kako? Kako se resavaju problemi? Kako se resavaju dugovi, ako ne izvozom, tj tesnom saradnjom sa EU i MMFom, jer pocinje se sa clanstvom u njihovom duznickom klubu(obavljeno!), pa onda krece razvoj, koji traje dugo, naravno sve sa kamatama vracenim... To je klasican model pozajmice, duznicke prakse... Al ko nam je kriv? Dok se trosilo to sto se trosilo(uglavnom na plate, malo nerentabilne infrastrukture), bili su nam Djilas i Tadic dobri!

JASNA

pre 9 godina

A tvoja stranka je The past perfect tens.Shvatam da pokusavas da stranku koja je pala na glavu,stavis na noge,ali nemoj preko jeftinih poena.Nista se ti ne razlikujes od Pajtica.I tebi i njemu su kritike zajednicke,ali za razliku od tebe on je bar preso cenzus.Ali sanse da vas narod ponovo izglasa su vam 0.

Mirkovic

pre 9 godina

Svakako da se treba oslanjati na Arape kao saveznike jer je uz moćnog saveznika lakše živeti i plivati u međunarodnim odnosima, a sa dobrim odnosima dolaze i investicije.

Roxana

pre 9 godina

DSS je odavno izgubila kompas,zivi u proslosti,zato im je svaki projekat futur II.Ne shataju da Srbija mora napred,u korak s modernim drzavam,ako zelimo da opstanemo.Beograd ne vodi je fantastican projekat,retko koja prestonica lezi na na obali dve reke.To je nasa prednost,koju mozemo i moramo iskoristiti.

malicija

pre 9 godina

Nemate ni malo poštovanja prema premijeru,a baš vi bi trebali.Imate udela u nečasnim finansijskim radnjama,pa prvo krenite od sebe da bi mogli druge da omlovažavate.

vesela

pre 9 godina

konzervativno da ne moze gore. zasto veliki projekti da se ne podrze i jos ismevaju "i ja sma kao mala pravil makete"... definitivno vise niste u trendu sto treba i samo da shvatite.

geso

pre 9 godina

Samo oni koji realno sagledaju sve stvari,videce ustvari koliko ce nam stvarno taj projekat biti od znacaja i ja se iskreno nadam da necemo stati na tome i da cemo u buducnosti izgraditi jos mnogo takvih objekata..Al polako,da ne trcimo pred rudu,prvo ovaj da pocnemo i zavrsimo..

ProfesorKiksMaler

pre 9 godina

Na novoradikalskom se ne kaže dobrobit, nego boljitak...
Npr: "Danonoćno, marljivo i posvećeno raditi zarad boljitka!"

Bleki

pre 9 godina

LICEMERJE! Ova gospodja prica price o nekom patriotizmu, a ljudi iz njene stranke pokrali boga oca para sa Kosova, koje ce kako ona rece da bude opet srpsko. Pa vama ne odgovara da bude srpsko, vama (i ne samo njima da se razumemo, i ostalim politicarima) i dalje odgovara status quo gde se krade i maznjava na veliko bez ikakve kontrole. Muka mi je od vrhovnog vodje, muka mi je od vas, muka mi je od ds-a, pogotovo mi je muka od onih demamoga iz Dveri, muka mi je od vas politicara, svi ste vi isti, HOCEMO NOVE LJUDE!

Srdjan Bg

pre 9 godina

Da vasa politika nam je dobro poznata,sedenje na 2 fotelje i ostale maxinacije nismo zaboravili kao sto ce mo vas i ove nesposbne lazove iz sns brzo zaboraviti.

Sova

pre 9 godina

Nema veze što je futur 2 ili što je maketa, bitno je da li će se ostvariti. Ne treba svaku ideju unapred odbacivati i rugati se svakoj maketi. Što se tiče nove predsednice DSS-a, reč je o pravoj dami, ali bojim se da je ta stranka prošlost.

boki

pre 9 godina

Sad ce da se javi Zorana sa komentarom na ovu izjavu.
Oko Beograda na vodi je potpuno u pravu, od toga nema nista, ne sto Arapi nece nego dok se pripremi teren i ostalo ima da kosta ko zna koliko, kanalizacija, voda, struja, pristupni putevi, mostovi, a dobice ako i bude uradjeno staklene zgradurine koje ce upropastiti izgled i prepoznatljivost Beograda, a takvih zgradurina ima svuda u svetu, zasto bi ova nasa bila posebna. U Dubaiu kakvu god zgradu zamislite naci cete je negde izgradjenu. Ako tako misli o udarnom adutu gradske vlasti, kao predsednik koalicione stranke,onda treba da izadju iz vlasti jer se dobrobit gradjana o kojoj prica apsolutno ne oseca. Sve je gore nego za vreme DJilasa , jedino ima mnogo vise najava, uradicemo ovo pa ono a nista ne pocinju.

Ekolog

pre 9 godina

Ne mogu da verujem koliko neradnika i kriticarao ovom projektu. Nista u zivotu ne znaju osim da kritikuju. Ako ne veruju u Beograd na vodi nek sacekaju, ali nek bar kazu nesto o renoviranoj zgradi Geozavoda. Sto oni nesto ne urade konkretno.

miki

pre 9 godina

Ovi sto se raduju sto DSS nije presla cenzus ce vec na sledecim izborima biti pred uclanjenjem... Nisam njihov glasac ali ljudi imaju veliki prostor sto za zute i crne tesko da se moze reci!

Zeljana

pre 9 godina

Ja sam mislila da je ova stranka nestala i otišla u zaborav. Ta politika jednostavno nema više smisla u današnje vreme gde treba gledati samo sebe. Pa me i čudi za Beograd.

Nerazumljiv

pre 9 godina

Jasno je da DSS u Beogradu ne veruje u politiku SNS-a i njene projekte. Ukoliko imaku i malo morala, a takvima su se uvek i predstavljali, sami treba da istupe, ali ne, fotelje su lepše.

Danijela brac

pre 9 godina

Jedino vam je Beograd i ostao, ne znam samo zašto ih naprednjaci trpe, ne kažem, ima u toj stranci i kvalitetnih i poštenih ljudi, lično neke poznajem, ali generalno, takva politika više nema nikakvog utemeljenja u modernom društvu.

Stefan

pre 9 godina

Očito, preporuka je da se gospodja Rašković Ivić forsira u medijima. Svi po komandi dobošare Sanda-DSS-Sanda-DSS... Ništa ovde nije spontano

Kakav lik

pre 9 godina

Ova je zaludjenija cak i od Kostunjavog. Prave blok sa Dverima i sl.O uzasa.Kod Marka Jaksica nije nista znacajno nadjeno!Opet o uzasa.Bestidno.Protiv su naprednog sveta ali su im zato razne psihopate iz S.Koreje,Venecuele,Kube,Teherana,Talibani idoli.Za DSS bi srednji vek bio svetla perspektiva.

Okluzija

pre 9 godina

Beograd na vodi jeste buducnost,nasa buducnost.Zamisao je da se grad spusti na reku,gde ce se napraviti poslovni i stambeni prostor na mestu gde sada lezi staro gvozdje,prazni magacini i hangari.Sve sto se ulozi u taj projekat,vratice nam se visestruko.

Anestezija

pre 9 godina

Vlasnici ugostiteljskih objekata su odavno osetili prednost poslovanja na reci.Najposeceniji restorani,kafici,klubovi su upravo oni koji su smesteni na obalama Dunava,Save i samog usca.Identicno se moze postici izgradnjom stambenih i poslovnih objekata.Beograd na vodi je izuzetan projekat,kojim se ce Beogradjani ponositi.

Bojan

pre 9 godina

Jedna potrosena ideja,sa elementima politike koja prilici devetnestom veku.Obavestite ih da im je rok trajanja istekao.
(Rivaldo, 14. oktobar 2014 11:03)
Sta konkretno fali devetnaestom veku?

Natasa

pre 9 godina

Dolaskom Sande Raskovic na celo DSS nista se bitnije nece promeniti ni u samoj politici stranke ni u popularnsti te stranke u Srbiji.

Дорћол

pre 9 godina

Демократска странка Србије, урпкос свему последња је урбана, господска и национална странка. За разлику од превараната и пилићара из ДС, ова странка је, унаточ турбулентим временима, одувек имала подршку или симпатије најобразованијих становника престонице. У крајњем случају, ДСС барем има неку идеологију, за разлику од ДС и њихових припрепака, којима се сво бављење политиком свело на распродају суверенитета Србије и послушно извршавање наредби из Брисела и Вашингтона.

Barba

pre 9 godina

U današnjem svetu konzervativna politika koju zagovara DSS ne prolazi jer priznali mi to ili ne svet je postao globalno selo, kompanije posluju preko interneta, finansijske transakcije se obavljaju sa bilo kog mesta u svetu. Samo države sa fleksibilnom politikom prilagođavanja svetskim trendovima imaju budućnost.

Roxana

pre 9 godina

DSS je odavno izgubila kompas,zivi u proslosti,zato im je svaki projekat futur II.Ne shataju da Srbija mora napred,u korak s modernim drzavam,ako zelimo da opstanemo.Beograd ne vodi je fantastican projekat,retko koja prestonica lezi na na obali dve reke.To je nasa prednost,koju mozemo i moramo iskoristiti.

Lithium

pre 9 godina

U svom pokusaju da ispadne pametna doticna se ispalila. S obzirom da futur drugi izrazava radnju koja prethodi nekoj drugoj buducoj radnji, ublazila bi svoj propali sarkazam da si barem izuzela to "drugi"..

Vlada

pre 9 godina

Futur 2 nije udaljen od realnosti, on govori o događaju u budućnosti i ima oblik ,,kad bude bilo'', gospodja je verovatno mislila na potencijal, ,,kad bi bilo''

Gospodin dzukela

pre 9 godina

@dorćol..sve si lepo napisao osim da je za vreme Dss-a Srbija opljackana kao nikad do tad.. naspram njihovih kolubara,kosova,privatizacija i kadriranja sve samih "strucnjaka",lopurde iz Ds-a i sadasnji napredni demagozi i umisljeni bogovi im dodju kao med i mleko...kako god okrenes nema nam spasa dokle god se iste njuske vrte na vlasti,a ovaj narod je kvalitetno glup da to sam promeni tako da nek poslednji ugasi svetlo i zatvori prozor da ne vuce promaja...

Barba

pre 9 godina

U današnjem svetu politika koju zagovara DSS ne prolazi jer priznali mi to ili ne svet je postao globalno selo, kompanije posluju preko interneta, finansijske transakcije se obavljaju sa bilo kog mesta u svetu. Samo države sa fleksibilnom politikom prilagođavanja svetskim trendovima imaju budućnost a Srbija je sa premijerom Vučićem prepoznata kao takva.

Keops

pre 9 godina

Ja bih se osvrnula na njenu izjavu, da joj Dr. Koštunica još uvek nije čestitao! Uzimajući tu činjenicu u obzir, jasno je koliko poštovanje uživa, tako da se netreba puno obazirati na izjave s kojima skereće pažnju na sebe!

Aleksandar

pre 9 godina

DS, DSS, SPS, SNS, SRS... Sve je to isto! Srbija radi Beograd se gradi! Nemojte da zaboravite samo da smanjite penzije i plate kako bi neki ,,projekat" uradili.

J

pre 9 godina

Sjajno, jos jedna sto se zalaze da "Kosovo ponovo bude deo Srbije" bez ikakvog plana da se to ostvari. Nije nam malo antiprotivnih stranki nego sad i ove moramo da slusamo bez ikakvih konstruktivnih predloga ili resenja, nisu nista bolji od naprednjaka

Hypatia-NS

pre 9 godina

Ako treba glasacu i za SNS samo ovi da vise nikad ne sede u skupstini. Sada ce otvoreno da pricaju kako su konzervativci, anti-ovo-ono ,naci...

m4a1

pre 9 godina

cekaj cekaj cekaj, ako se ideoloski razlikujete, ako niste za beograd na vodi, zasto ste onda uopste u vlasti??? ako je beograd na vodi projekat veka, milenijuma, srpski san, pokretac svega i svacega u srbiji zasto ste vi protiv te ideje? jedino sto mi je na pameti jeste da ste u vlasti kako bi mogli malo da kraduckate, jer niko normalan ne bi radio nesto sto je protiv njegove volje a da nema neke koristi od toga. bile su susne godine za vas od 2008. ni u gradu na vlasti ni u republici, ni u vojvodini, e sad to mora da se nadoknadi.

bzvz

pre 9 godina

Nova predsednica DSSa je veoma pristojna osoba koja donekle budi nadu da ce se na mracnoj politickoj sceni Srbije pojaviti izvesan tracak svetlosti. Primetna je i njena licna probudjenost izazvana odgovornoscu funkcije na koju je izabrana, kao i spremnost na fleksibilniji pristup problemima, za razliku od njenog predhodnika. Stoga, ima podrsku, kao i voditeljka '' Kaziprsta'' koja uporno zadrzava ostricu kritickog novinarstva koja je postala prava retkost na nasem medijskom prostoru!

marama

pre 9 godina

Ne mogu da shvatim da će gdja Ivić, školovana i emancipovana žena, da saradjuje sa Dverima, koje bi žene statusno vratile u 19i vek, najkasnije.

GagY

pre 9 godina

Koji je ovo vrhunac licemerja, ako ne podržavate Beograd na vodi, i ako smatrate da je neostvarljiv, onda lepo izađite iz gradske vlasti. Prodali ste se za šaku malih fotelja samo da biste pomogli SNS da smene Dragana Đilasa. Grozni ste, licemerni i vaše ideje bi vodile Srbiju u rani srednji vek. Sreća, da će nas SNS potpuno uništiti, pa nećete imati mogućnost da dalje eksperimentišete sa nama.

GagY

pre 9 godina

Koji je ovo vrhunac licemerja, ako ne podržavate Beograd na vodi, i ako smatrate da je neostvarljiv, onda lepo izađite iz gradske vlasti. Prodali ste se za šaku malih fotelja samo da biste pomogli SNS da smene Dragana Đilasa. Grozni ste, licemerni i vaše ideje bi vodile Srbiju u rani srednji vek. Sreća, da će nas SNS potpuno uništiti, pa nećete imati mogućnost da dalje eksperimentišete sa nama.

Дорћол

pre 9 godina

Демократска странка Србије, урпкос свему последња је урбана, господска и национална странка. За разлику од превараната и пилићара из ДС, ова странка је, унаточ турбулентим временима, одувек имала подршку или симпатије најобразованијих становника престонице. У крајњем случају, ДСС барем има неку идеологију, за разлику од ДС и њихових припрепака, којима се сво бављење политиком свело на распродају суверенитета Србије и послушно извршавање наредби из Брисела и Вашингтона.

miki

pre 9 godina

Ovi sto se raduju sto DSS nije presla cenzus ce vec na sledecim izborima biti pred uclanjenjem... Nisam njihov glasac ali ljudi imaju veliki prostor sto za zute i crne tesko da se moze reci!

LDPovac

pre 9 godina

Jedna žena se odvažila da vodi stranku, odmah je napadate.
Čestitke i podrška!
Bolje da nas vodi žena, stalno nas vode muškarci kao žene!

marama

pre 9 godina

Ne mogu da shvatim da će gdja Ivić, školovana i emancipovana žena, da saradjuje sa Dverima, koje bi žene statusno vratile u 19i vek, najkasnije.

Никола

pre 9 godina

Санда Рашковић је дежурним критизерима ДСС-а подробно објаснила неке нејасноће. Добронамерном довољно да схвати.
Подршка г о с п о ђ и српске политике.

boki

pre 9 godina

Sad ce da se javi Zorana sa komentarom na ovu izjavu.
Oko Beograda na vodi je potpuno u pravu, od toga nema nista, ne sto Arapi nece nego dok se pripremi teren i ostalo ima da kosta ko zna koliko, kanalizacija, voda, struja, pristupni putevi, mostovi, a dobice ako i bude uradjeno staklene zgradurine koje ce upropastiti izgled i prepoznatljivost Beograda, a takvih zgradurina ima svuda u svetu, zasto bi ova nasa bila posebna. U Dubaiu kakvu god zgradu zamislite naci cete je negde izgradjenu. Ako tako misli o udarnom adutu gradske vlasti, kao predsednik koalicione stranke,onda treba da izadju iz vlasti jer se dobrobit gradjana o kojoj prica apsolutno ne oseca. Sve je gore nego za vreme DJilasa , jedino ima mnogo vise najava, uradicemo ovo pa ono a nista ne pocinju.

bzvz

pre 9 godina

Nova predsednica DSSa je veoma pristojna osoba koja donekle budi nadu da ce se na mracnoj politickoj sceni Srbije pojaviti izvesan tracak svetlosti. Primetna je i njena licna probudjenost izazvana odgovornoscu funkcije na koju je izabrana, kao i spremnost na fleksibilniji pristup problemima, za razliku od njenog predhodnika. Stoga, ima podrsku, kao i voditeljka '' Kaziprsta'' koja uporno zadrzava ostricu kritickog novinarstva koja je postala prava retkost na nasem medijskom prostoru!

Kakav lik

pre 9 godina

Ova je zaludjenija cak i od Kostunjavog. Prave blok sa Dverima i sl.O uzasa.Kod Marka Jaksica nije nista znacajno nadjeno!Opet o uzasa.Bestidno.Protiv su naprednog sveta ali su im zato razne psihopate iz S.Koreje,Venecuele,Kube,Teherana,Talibani idoli.Za DSS bi srednji vek bio svetla perspektiva.

pnoompen

pre 9 godina

Jos jedan populisticki govor!(A, 14. oktobar 2014 12:37)Uporedi njen govor sa govorima lidera SNS-a,SPS-a i DS-a i videćeš da tu ima najmanje populizma.Za DSS možete reći svašta,ali ne da su populisti.Od osnivanja do danas su uvek imali realnu politiku,nikad nisu davali lažna i prevelika obećanja.To ih je koštalo popularnisti i rezultata na izborima,jer narod glasa za one koje najviše obećaju.Zato se posle izbora svi razočaraju,ali za 3-4godine zaborave,pa opet prave iste greške.Mediji su tu bitan faktor,jer kritike vladajuće elite skoro da nema.Neuporedivo više su mediji bili kritički posle petog oktobra,ali se to promenilo kada je na vlast došao Tadić i doneo antidemokrataki zakon o informisanju.Sada ne samo da nema kritike,već su mediji ulizički prema vlasti kao u vremenu komunizma i Slobe.

m4a1

pre 9 godina

cekaj cekaj cekaj, ako se ideoloski razlikujete, ako niste za beograd na vodi, zasto ste onda uopste u vlasti??? ako je beograd na vodi projekat veka, milenijuma, srpski san, pokretac svega i svacega u srbiji zasto ste vi protiv te ideje? jedino sto mi je na pameti jeste da ste u vlasti kako bi mogli malo da kraduckate, jer niko normalan ne bi radio nesto sto je protiv njegove volje a da nema neke koristi od toga. bile su susne godine za vas od 2008. ni u gradu na vlasti ni u republici, ni u vojvodini, e sad to mora da se nadoknadi.

Shone

pre 9 godina

Gospodja predsednica je realista!?
To mi se dopada.
Samo da ne zastrani u nacionalizam. To je civilizovan svet prevazisao.
Nadam se da ce i Sandra to prevazici!
(deda cvetko, 14. oktobar 2014 12:43)
Није Сандра него Санда.

А што се тиче национализма, прво он сам по себи не значи нешто лоше (иако овде у последњих 70 година има такву конотацију) јер национализам не значи истовремено и екстремизам. А друго, да ли су се заиста "цивилизовани" народи превазишли национализам. Можда су се одрекли национализма по Скандинавији, можда и нису, али провери мало да ли су се рецимо Французи одрекли национализма и економског и културног патриотизма. Французи ваљда спадају у цивилизоване народе.

А да је Санда реалиста и да ће уместо теоријске приче нудити конкретна решења за то се потпуно слажем. Да ли ће успети у својим плановима не знам, искуство ме је научило да не верујем превише аконтационо (јер сам се пар пута опасно разочарао), али желим да верујем да хоће. Рецимо да сам умерени оптимиста.

Vojislav

pre 9 godina

"Znate ja sam psihijatar, ja ne mogu da pričam o nerealnim stvarima, osim u ordinaciji" Pa doktorka zašto onda Vša stranka učestvuje u toj istoj vladi sa tim pacijentima ?

Aleksandar

pre 9 godina

DS, DSS, SPS, SNS, SRS... Sve je to isto! Srbija radi Beograd se gradi! Nemojte da zaboravite samo da smanjite penzije i plate kako bi neki ,,projekat" uradili.

Gospodin dzukela

pre 9 godina

@dorćol..sve si lepo napisao osim da je za vreme Dss-a Srbija opljackana kao nikad do tad.. naspram njihovih kolubara,kosova,privatizacija i kadriranja sve samih "strucnjaka",lopurde iz Ds-a i sadasnji napredni demagozi i umisljeni bogovi im dodju kao med i mleko...kako god okrenes nema nam spasa dokle god se iste njuske vrte na vlasti,a ovaj narod je kvalitetno glup da to sam promeni tako da nek poslednji ugasi svetlo i zatvori prozor da ne vuce promaja...

Bleki

pre 9 godina

LICEMERJE! Ova gospodja prica price o nekom patriotizmu, a ljudi iz njene stranke pokrali boga oca para sa Kosova, koje ce kako ona rece da bude opet srpsko. Pa vama ne odgovara da bude srpsko, vama (i ne samo njima da se razumemo, i ostalim politicarima) i dalje odgovara status quo gde se krade i maznjava na veliko bez ikakve kontrole. Muka mi je od vrhovnog vodje, muka mi je od vas, muka mi je od ds-a, pogotovo mi je muka od onih demamoga iz Dveri, muka mi je od vas politicara, svi ste vi isti, HOCEMO NOVE LJUDE!

Vlada

pre 9 godina

Futur 2 nije udaljen od realnosti, on govori o događaju u budućnosti i ima oblik ,,kad bude bilo'', gospodja je verovatno mislila na potencijal, ,,kad bi bilo''

ProfesorKiksMaler

pre 9 godina

Na novoradikalskom se ne kaže dobrobit, nego boljitak...
Npr: "Danonoćno, marljivo i posvećeno raditi zarad boljitka!"

Jovana Zoric

pre 9 godina

Politika dss je nesto najsmesnije sto se moze cuti na tv ,kako oni misle da ozive ekonomiju a nisu za ulazak u NATO i protiv su Eu.

Nerazumljiv

pre 9 godina

Jasno je da DSS u Beogradu ne veruje u politiku SNS-a i njene projekte. Ukoliko imaku i malo morala, a takvima su se uvek i predstavljali, sami treba da istupe, ali ne, fotelje su lepše.

Srdjan Bg

pre 9 godina

Da vasa politika nam je dobro poznata,sedenje na 2 fotelje i ostale maxinacije nismo zaboravili kao sto ce mo vas i ove nesposbne lazove iz sns brzo zaboraviti.

Sladoje

pre 9 godina

Ja ne shvatam, je li ovaj narod psihički retardiran ili voli da sanjari i da mašta? Kakav Beograd na vodi? Kako će nam to doneti ekonomski napredak? Pa izgradili smo gomile zgrada i stambenih objekata, poslovnih prostora, ko će da kupuje te stanove i kancelarije? Nije ni čudo što smo tu gde jesmo, kad su građani ove zemlje toliko naivni.

Rolls

pre 9 godina

Sve je isto samo njega nema i nova predsednica nastavlja istu politiku skepticizma prema svemu onome što radi vlast!Ako ne veruju da će Beograd na vodi biti izgrađen zašto sede u vlasti!

Stefan

pre 9 godina

Očito, preporuka je da se gospodja Rašković Ivić forsira u medijima. Svi po komandi dobošare Sanda-DSS-Sanda-DSS... Ništa ovde nije spontano

Stolica

pre 9 godina

Joj Boze ! Treba sad preziveti i ovu zenu ! Ali vi ste gospodjo stranka koja je odavno zavrsila svoju karijeru,davno proslo vreme !

Action Man

pre 9 godina

Futur 2 ?Prevod molim? Doktorka,bolje se vi bavite medicinom,politiku ce voditi politicari i svi ce biti srecni..."Mladunica" :)

Natasa

pre 9 godina

Dolaskom Sande Raskovic na celo DSS nista se bitnije nece promeniti ni u samoj politici stranke ni u popularnsti te stranke u Srbiji.

Roxana

pre 9 godina

DSS je odavno izgubila kompas,zivi u proslosti,zato im je svaki projekat futur II.Ne shataju da Srbija mora napred,u korak s modernim drzavam,ako zelimo da opstanemo.Beograd ne vodi je fantastican projekat,retko koja prestonica lezi na na obali dve reke.To je nasa prednost,koju mozemo i moramo iskoristiti.

J

pre 9 godina

Sjajno, jos jedna sto se zalaze da "Kosovo ponovo bude deo Srbije" bez ikakvog plana da se to ostvari. Nije nam malo antiprotivnih stranki nego sad i ove moramo da slusamo bez ikakvih konstruktivnih predloga ili resenja, nisu nista bolji od naprednjaka

Bojan

pre 9 godina

Jedna potrosena ideja,sa elementima politike koja prilici devetnestom veku.Obavestite ih da im je rok trajanja istekao.
(Rivaldo, 14. oktobar 2014 11:03)
Sta konkretno fali devetnaestom veku?

rema

pre 9 godina

Poredjenje maketa iz Sibenika i makete koja je objavljena na svim poslovnim portalima u svetu, je neozbiljno.
Drugo pozivanje na "struku"... O kojoj mi struci uopste pricamo, maketa master plana je bukvalno ravna biznis skici, to nema mnogo veze sa strukom, nego marketingom, bilansima, racunicom(koliko kvadrata, koja cena, koje trziste, koja prodaja) tj. ljudi proracunavaju da li se to isplati a ne da li je Sava plovna, jer ukoliko se obezbede pare, mogu oni i pokretni most da naprave... ili jos mnogo toga... Bitno je biti pozitivan, al dobro, mi sami sebi zelimo zlo...
Trece pominje se staklo i beton, ne razumem da li cemo sada da krenemo da gradimo od kamena, jer je to nama primerenije? Ili cemo da napravimo istrazivanje(sa nasim cuvenim doktorima) i pokrenemo neki nas lokalni stil arhitekture, prepoznatljiv? Sumnjam! al dobro, ovako sve ostaje na recima, "struka" protiv "struke"...
Cetvrto ako se prica o samostalnoj politici, suverinitetu, ja bih voleo da cujem opet, kako? Kako se resavaju problemi? Kako se resavaju dugovi, ako ne izvozom, tj tesnom saradnjom sa EU i MMFom, jer pocinje se sa clanstvom u njihovom duznickom klubu(obavljeno!), pa onda krece razvoj, koji traje dugo, naravno sve sa kamatama vracenim... To je klasican model pozajmice, duznicke prakse... Al ko nam je kriv? Dok se trosilo to sto se trosilo(uglavnom na plate, malo nerentabilne infrastrukture), bili su nam Djilas i Tadic dobri!

Roxana

pre 9 godina

DSS je odavno izgubila kompas,zivi u proslosti,zato im je svaki projekat futur II.Ne shataju da Srbija mora napred,u korak s modernim drzavam,ako zelimo da opstanemo.Beograd ne vodi je fantastican projekat,retko koja prestonica lezi na na obali dve reke.To je nasa prednost,koju mozemo i moramo iskoristiti.

Obilić

pre 9 godina

Kritikovanje vlasti u cilju lične promocije jer postao trend u Srbiji. Mislim da je previse licemerno s njene strane, jer je DSS deo vladajuće koalicije u Beogradu.

Hypatia-NS

pre 9 godina

Ako treba glasacu i za SNS samo ovi da vise nikad ne sede u skupstini. Sada ce otvoreno da pricaju kako su konzervativci, anti-ovo-ono ,naci...

Keops

pre 9 godina

Ja bih se osvrnula na njenu izjavu, da joj Dr. Koštunica još uvek nije čestitao! Uzimajući tu činjenicu u obzir, jasno je koliko poštovanje uživa, tako da se netreba puno obazirati na izjave s kojima skereće pažnju na sebe!

Mirkovic

pre 9 godina

Svakako da se treba oslanjati na Arape kao saveznike jer je uz moćnog saveznika lakše živeti i plivati u međunarodnim odnosima, a sa dobrim odnosima dolaze i investicije.

deda cvetko

pre 9 godina

Gospodja predsednica je realista!?
To mi se dopada.
Samo da ne zastrani u nacionalizam. To je civilizovan svet prevazisao.
Nadam se da ce i Sandra to prevazici!

Astor

pre 9 godina

Videćemo šta će Raškovićeva ponuditi Srbiji kao alternativu zatvorene i mračne Koštunicine politike! Svakako Srbiji trebaju svi koji žele da podrže napredak, bez durenja što su neke stvari neostvarive u ovim geopolitičkim odnosima!

Suvereni demokrata

pre 9 godina

Kako su glupi ovi sto su za EU i Nato,posle sudjenja u Hagu i uzimanja Kosova u cemu se onda sastoji njihov interes i politika?To ti je smucaj pa prolij,bezznacajni,hahahahhaha.

Danijela brac

pre 9 godina

Jedino vam je Beograd i ostao, ne znam samo zašto ih naprednjaci trpe, ne kažem, ima u toj stranci i kvalitetnih i poštenih ljudi, lično neke poznajem, ali generalno, takva politika više nema nikakvog utemeljenja u modernom društvu.

Okluzija

pre 9 godina

Beograd ne vodi jeste buducnost,nasa buducnost.Zamisao je da se grad spusti na reku,da se napravi poslovni i stambeni prostor na mestu gde sada lezi staro gvozdje,prazni magacini i hangari.Sve sto se ulozi u taj projekat,vratice nam se visestruko.

ALISA

pre 9 godina

Molili su da uđu u gradsku vlast, a sada na volšeban način daju neke informacije! Velike stranke moraju da se otarase ovakvih političkih parazita!

Smokva

pre 9 godina

Beograd na vodi će biti onoliko brzo završen koliko mi budemo u stanju da ga sa naše strane podržimo! Pa naravno da ako svi budu hejtovali i govorili da je to nereealno, a pritom ga još i blokirali kreiranjem negativne atmosfere, da će biti i sporija ralizacija tog projekta!

sremica mica

pre 9 godina

Smatram da je izjava suviše napadna za predsednika jedne vanparlamentarne stranke!
Gospođa Rašković planira da okupi nacionalni blok sa Dverima, SRS, Srpskim liberalnim savetom, izbegličkim udruženjima i udruženjima ratnih veterana.
Puno planova za početak a nigde podrške naroda!

Popinac

pre 9 godina

Gospodjo Raskovic-Ivic, vi ste deo vladajuce strukture u gradu postali zbog mogucnosti da svojim konstruktivnim delovanjem radite zajedno sa ostalim delovima vladajuce koalicije na poboljsavanju polozaja grada Beograda! Tako se i ponasajte!

GORDANA ANDJELIC

pre 9 godina

Beograd na vodi je projekat koji ce pokeruti Srbiju i drasticno ce promenuti sliku nase nzemlje u svetu bilo bi dobro da svi stanemo iza njega i da ne sporimo sve sto neko radi .

Kokan

pre 9 godina

Ko god da je na celu DSS uvek ista prica!Te necemo sa ovim,te necemo ono,te hocemo tamo ali zbog onog!Nikakav program,nikakav plan za ekonomski napredak nisam cuo ni od Kostunice ni od Raskoviceve nego se samo kriju iza nekih nacionalistickih parola ciju sustinu niko ne razume!Napravite makar neki ekonomski program i predstavite ga a ne samo prazne price da ponavljate!

Okluzija

pre 9 godina

Beograd na vodi jeste buducnost,nasa buducnost.Zamisao je da se grad spusti na reku,gde ce se napraviti poslovni i stambeni prostor na mestu gde sada lezi staro gvozdje,prazni magacini i hangari.Sve sto se ulozi u taj projekat,vratice nam se visestruko.

vesela

pre 9 godina

konzervativno da ne moze gore. zasto veliki projekti da se ne podrze i jos ismevaju "i ja sma kao mala pravil makete"... definitivno vise niste u trendu sto treba i samo da shvatite.

Lithium

pre 9 godina

U svom pokusaju da ispadne pametna doticna se ispalila. S obzirom da futur drugi izrazava radnju koja prethodi nekoj drugoj buducoj radnji, ublazila bi svoj propali sarkazam da si barem izuzela to "drugi"..

Sova

pre 9 godina

Nema veze što je futur 2 ili što je maketa, bitno je da li će se ostvariti. Ne treba svaku ideju unapred odbacivati i rugati se svakoj maketi. Što se tiče nove predsednice DSS-a, reč je o pravoj dami, ali bojim se da je ta stranka prošlost.

Higija

pre 9 godina

Beograd na vodi je strateški projekat koji će pokrenuti hrađavinarstvo,i građavinsku industriju.DSS je pokazao rusofilska osećanja,prema našoj privredi,proizvodnje i indistrije kada ste prodali NIS čime Rusi postali većinski vlasnici.Srbiji su potrebne investicioni projekti, a Beograd na vodi počinje sa izgradnjom april nahkasnije maj sledeće godine.Svi će te iznanediti a sada pljujte i hranite se sada svoj bezobrazluk.

JASNA

pre 9 godina

A tvoja stranka je The past perfect tens.Shvatam da pokusavas da stranku koja je pala na glavu,stavis na noge,ali nemoj preko jeftinih poena.Nista se ti ne razlikujes od Pajtica.I tebi i njemu su kritike zajednicke,ali za razliku od tebe on je bar preso cenzus.Ali sanse da vas narod ponovo izglasa su vam 0.

Vladan

pre 9 godina

S obzirnom da su ovo reči predsednice DSS i da je tema od kapitalnog značaja za grad Beograd, onda bi trebalo da DSS donese odluku o istupanju iz vladajuće koalicije. Ali to se siguno neće desiti jer je ovaj intervju zapravo neka vrsta jeftinog trika za prikupljanje političkih poena!

Srbslav

pre 9 godina

koliko zlobe u komentarima pa to je strasno. Kada bi gradili vilu Sapicu ili Djilasu mnogo vise bi bilo ppozitivnih komentara. Dobro ova drzava funkcionise kakav joj je narod,mislim na ove koji do podne mrze sebe a od podne celu drzavu.

Dolce Gabana

pre 9 godina

Kada bisvako ko se zasta skolovao to i radio kao na primer doktori lecili ljude, a politikolozi se bavili politikom, to bi za ovu zemlju bilo mnogo bolje. Mi smo svi strucni za sve . Gospodjo Raskovic bolje bi bilo da ste ostali u belom mantilu i za ono sto ste godinama gulili klupu, i sto najbolje znate to i radili, a ne da nam solite pamet.

Nemanja

pre 9 godina

"Dacu ti mandat ako budes bila dobra." Gde je ovde Futur 2? Cekaj... Je l' mi treba Futur 2? Ili onaj prvi? Ili je on zapravo drugi? Potencijal? Tezak ovaj jezik... Nema veze, za politiku i ne treba! Samo osnovni pojmovi: novac, kamata, privatizacija, tajkunizacija, stecaj, integracija, malverzacija, kredit, sukcesija...To je sustina, nauci i ponavljaj. A mi cemo da tapsemo.

geso

pre 9 godina

Samo oni koji realno sagledaju sve stvari,videce ustvari koliko ce nam stvarno taj projekat biti od znacaja i ja se iskreno nadam da necemo stati na tome i da cemo u buducnosti izgraditi jos mnogo takvih objekata..Al polako,da ne trcimo pred rudu,prvo ovaj da pocnemo i zavrsimo..

Barba

pre 9 godina

U današnjem svetu politika koju zagovara DSS ne prolazi jer priznali mi to ili ne svet je postao globalno selo, kompanije posluju preko interneta, finansijske transakcije se obavljaju sa bilo kog mesta u svetu. Samo države sa fleksibilnom politikom prilagođavanja svetskim trendovima imaju budućnost a Srbija je sa premijerom Vučićem prepoznata kao takva.

Zeljana

pre 9 godina

Ja sam mislila da je ova stranka nestala i otišla u zaborav. Ta politika jednostavno nema više smisla u današnje vreme gde treba gledati samo sebe. Pa me i čudi za Beograd.

Barba

pre 9 godina

U današnjem svetu konzervativna politika koju zagovara DSS ne prolazi jer priznali mi to ili ne svet je postao globalno selo, kompanije posluju preko interneta, finansijske transakcije se obavljaju sa bilo kog mesta u svetu. Samo države sa fleksibilnom politikom prilagođavanja svetskim trendovima imaju budućnost.

Mihajlo99

pre 9 godina

DSS ce tesko sa ovakvom starom politikom da ostvari bilo kakve rezultate. Citava ta petooktobarska atmosvera je odavno prosla treba se okrenuti buducnosti I biti pragmatican resavati probleme a ne samo drzati slovo koje je na papiru ma koliko bilo veliko i zlatno je ipak samo mrtvo slovo na tom istom papiru.

sremica mica

pre 9 godina

Smatram da je izjava suviše napadna za predsednika jedne vanparlamentarne stranke!
Gospođa Rašković planira da okupi nacionalni blok sa Dverima, SRS, Srpskim liberalnim savetom, izbegličkim udruženjima i udruženjima ratnih veterana.
Puno planova za početak a nigde podrške naroda!

Ekolog

pre 9 godina

Ne mogu da verujem koliko neradnika i kriticarao ovom projektu. Nista u zivotu ne znaju osim da kritikuju. Ako ne veruju u Beograd na vodi nek sacekaju, ali nek bar kazu nesto o renoviranoj zgradi Geozavoda. Sto oni nesto ne urade konkretno.

malicija

pre 9 godina

Nemate ni malo poštovanja prema premijeru,a baš vi bi trebali.Imate udela u nečasnim finansijskim radnjama,pa prvo krenite od sebe da bi mogli druge da omlovažavate.

liliputanac

pre 9 godina

Ovim projektom nece se samo pokrenuti Beograd, nego ce se pokrenuti kompletna Srbija i Evropa, konacno ce Srbija krenuti putem modernizacije, oporavka i boljeg zivota.

Liliputanac

pre 9 godina

Ovim projektom nece se samo pokrenuti Beograd, nego ce se pokrenuti kompletna Srbija i Evropa, konacno ce Srbija krenuti putem modernizacije, oporavka i boljeg zivota.

MRZIM ULIZICE

pre 9 godina

Dobre stvari su pokrenute osvezavanjem vlasti u Srbiji. Pokrenute veoma potrebne reforme, a evo pokrece se i modernizacija i izgradnja najveceg i najboljeg projekta u modernoj istoriji Srbije.

Miss

pre 9 godina

Nas ne zanima da li ste pravili makete ili ste se kao dete igrali lutkama, nas pre svega interesuje da li ste spremni kao deo vladajuce koalicije doprinesete razvoju grada Beograda kroz projekte koji su ostvarivi samo ako ima politicke stabilnosti?

KING

pre 9 godina

Projekat Beograd na vodi je od velikog znacaja i vaznosti za nasu zemlju , samim tim projektom obezbedice se mnoga radna mesta , u Srbiju ce mnogi ulagati , sto nam je i cilj da privucemo sto vise stranih investitora.

Valjda necete biti u pravu

pre 9 godina

Ona je pravila meketek ad je bila mlada. Zaboravlja da Arapi svoje makete pretvaraju u stvarnost decenijama unazad, a to sto je za nas to nevorovatna ideja govori samo koliko smo mi zaglavljeni i proslosti.

nik sloter

pre 9 godina

Ne vec slovenska antitteza.Sta se bijeli u gori zelenoj,il je snijeg il su labudovi,da je snijeg vec bi okopnio,labudovi vec bi odletjeli,nit je snijeg,nit su labudovi vec su dvori citaj Beograd na vodi,naseg premijera !!!!!!!!!!

mary

pre 9 godina

meni se cini da je i Kostunica digao ruke od sadasnjeg DSS-a i da ce Sanda Raskovic-Ivic tesko dobiti njegovu podrsku. Tvrdeci da je vlast okrenula ledja narodu jer smanjuje plate i penzije pokazuje totalno nepoznavanje ekonomij,e sto i ne cudi jer je po obrazovanju psihijatar.

Anestezija

pre 9 godina

Vlasnici ugostiteljskih objekata su odavno osetili prednost poslovanja na reci.Najposeceniji restorani,kafici,klubovi su upravo oni koji su smesteni na obalama Dunava,Save i samog usca.Identicno se moze postici izgradnjom stambenih i poslovnih objekata.Beograd na vodi je izuzetan projekat,kojim se ce Beogradjani ponositi.

Markec78

pre 9 godina

Ja kao i vecina gradjana Srbije duboko verujem da ce projekat Beograd na vodi biti izgradjen u predvidjenim roku . A Sandra ce imati puno vremena da opet pravi makete ako se nadje iza resetaka zbog malverzacija sa robnim rezervama .

darko

pre 9 godina

Strašno! Vrhunska intelektulaka i lekar po struci, i to još psihijatar, i da javno kaže kako veruje u "Beograd na vodi". Mislim da je njen dolazak na čelo DSS-a samo korak unazad, jer mi se čini kao još tvrdokorniji desničar od Koštunice. Dosta mi je viša nacionalizma i nacionalnih blokova, kao i čuvara "srpske kulture", pošto smo ih devedesetih na delu. Što se samog DSS-a tiče i njhove politike, mislim da su veoma iskompromitovana stranka, koja narodu još uvek nije pružila jasne odgovore na brojna pitanja (recimo u vezi rudnika "Kolubara", skrivanje Mladića i Karadžića itd.), i da je njihova politika prilično nedorečena, jer kod svakih izobra jedno rade, drugoga podrže, a za treće se zalažu. Tobože su protiv ulasak u EU i NATO, a onda Koštunica javno podrži Nikolića (maj 2012.) za predsednika Srbije, iako je SNS tada pričao isto što i DS, protiv čije politike je DSS od uvek vodio borbu. Teško da će se DSS tek tako opraviti od izbornog debakla.

Gospodjo Raskovic!

pre 9 godina

Joj ne volim kada stranke ovde jedna drugoj i narodu zele zlo samo da bi on isto pre dosli na vlast.Generalno cenim ovu stranku I njihovu filozofiju, ali malo manje ismejavanja tudjeg nastojanja da ponekad i mi u necemu uspemo.

Golum

pre 9 godina

E Sanda neces se ti dugo zadrzati u politici cim ti projektu od 3 milijarde evra ne pridajes znacaj!Umesto da osetis potrebu da Beograd napreduje,spusti se na reke i postane poslovni centar Balkana ti ne vidis uopste potrebu za tim i nastavljas Kostunicinu politiku bez ikakve vizije za buducnost!

Goca

pre 9 godina

Sanda je izgleda cim je dosla na funkciju predsednika DSS povukla jednu crtu koju je imao i Kostunica a to je da je neobavestena!Nije mi jasno kako nije primetila da se rasciscava Savski amfiteatar i da se uveliku radi na dokumentaciji a i sama gradnja je najavljena za prolece!

Nikola

pre 9 godina

Ceo Svet planira 10-15 godina unapred, a pojedincima u našoj zemlji je 3-4 godine daleka budućnost! Stvarno svašta ima u našim političkim vodama!

Tadic

pre 9 godina

Moramo se ugledati na one koji su uspešni. Vučić je to shvatio i pokušava da uspostavi sistem kao u razvijenim zemljama. Zato su u pravu kad kažu da je na kraju bitan samo rezultat. Bitno je da postignemo rezultat, a to se postiže napornim radom. Vucic to pokazuje sopstvenim primerom. Stranci prepoznaju takve stvari i mislim da će uslediti talas investicija u Srbiji. Beograd na vodi je jedan od najboljih primera.

Lomic M.

pre 9 godina

Svaka investicija i novo zaposleni su nam zlatna vredni. Verujem da će iz ovako dobrih odnosa koje je Vučić uspeo da izgradi u poslednje vreme proizaći pored ove sjajne i još neka investicija u Srbiji.

gavransm

pre 9 godina

Uz malo truda i ulaganja Beograd na vodi moze da postane realnost , samo da se zavrse neki tekuci preci problemi i projekat moze da pocne.

GagY

pre 9 godina

Koji je ovo vrhunac licemerja, ako ne podržavate Beograd na vodi, i ako smatrate da je neostvarljiv, onda lepo izađite iz gradske vlasti. Prodali ste se za šaku malih fotelja samo da biste pomogli SNS da smene Dragana Đilasa. Grozni ste, licemerni i vaše ideje bi vodile Srbiju u rani srednji vek. Sreća, da će nas SNS potpuno uništiti, pa nećete imati mogućnost da dalje eksperimentišete sa nama.

Дорћол

pre 9 godina

Демократска странка Србије, урпкос свему последња је урбана, господска и национална странка. За разлику од превараната и пилићара из ДС, ова странка је, унаточ турбулентим временима, одувек имала подршку или симпатије најобразованијих становника престонице. У крајњем случају, ДСС барем има неку идеологију, за разлику од ДС и њихових припрепака, којима се сво бављење политиком свело на распродају суверенитета Србије и послушно извршавање наредби из Брисела и Вашингтона.

Okluzija

pre 9 godina

Beograd ne vodi jeste buducnost,nasa buducnost.Zamisao je da se grad spusti na reku,da se napravi poslovni i stambeni prostor na mestu gde sada lezi staro gvozdje,prazni magacini i hangari.Sve sto se ulozi u taj projekat,vratice nam se visestruko.

KING

pre 9 godina

Projekat Beograd na vodi je od velikog znacaja i vaznosti za nasu zemlju , samim tim projektom obezbedice se mnoga radna mesta , u Srbiju ce mnogi ulagati , sto nam je i cilj da privucemo sto vise stranih investitora.

GORDANA ANDJELIC

pre 9 godina

Beograd na vodi je projekat koji ce pokeruti Srbiju i drasticno ce promenuti sliku nase nzemlje u svetu bilo bi dobro da svi stanemo iza njega i da ne sporimo sve sto neko radi .

Smokva

pre 9 godina

Beograd na vodi će biti onoliko brzo završen koliko mi budemo u stanju da ga sa naše strane podržimo! Pa naravno da ako svi budu hejtovali i govorili da je to nereealno, a pritom ga još i blokirali kreiranjem negativne atmosfere, da će biti i sporija ralizacija tog projekta!

liliputanac

pre 9 godina

Ovim projektom nece se samo pokrenuti Beograd, nego ce se pokrenuti kompletna Srbija i Evropa, konacno ce Srbija krenuti putem modernizacije, oporavka i boljeg zivota.

Liliputanac

pre 9 godina

Ovim projektom nece se samo pokrenuti Beograd, nego ce se pokrenuti kompletna Srbija i Evropa, konacno ce Srbija krenuti putem modernizacije, oporavka i boljeg zivota.

Roxana

pre 9 godina

DSS je odavno izgubila kompas,zivi u proslosti,zato im je svaki projekat futur II.Ne shataju da Srbija mora napred,u korak s modernim drzavam,ako zelimo da opstanemo.Beograd ne vodi je fantastican projekat,retko koja prestonica lezi na na obali dve reke.To je nasa prednost,koju mozemo i moramo iskoristiti.

Kakav lik

pre 9 godina

Ova je zaludjenija cak i od Kostunjavog. Prave blok sa Dverima i sl.O uzasa.Kod Marka Jaksica nije nista znacajno nadjeno!Opet o uzasa.Bestidno.Protiv su naprednog sveta ali su im zato razne psihopate iz S.Koreje,Venecuele,Kube,Teherana,Talibani idoli.Za DSS bi srednji vek bio svetla perspektiva.

Action Man

pre 9 godina

Futur 2 ?Prevod molim? Doktorka,bolje se vi bavite medicinom,politiku ce voditi politicari i svi ce biti srecni..."Mladunica" :)

Higija

pre 9 godina

Beograd na vodi je strateški projekat koji će pokrenuti hrađavinarstvo,i građavinsku industriju.DSS je pokazao rusofilska osećanja,prema našoj privredi,proizvodnje i indistrije kada ste prodali NIS čime Rusi postali većinski vlasnici.Srbiji su potrebne investicioni projekti, a Beograd na vodi počinje sa izgradnjom april nahkasnije maj sledeće godine.Svi će te iznanediti a sada pljujte i hranite se sada svoj bezobrazluk.

Obilić

pre 9 godina

Kritikovanje vlasti u cilju lične promocije jer postao trend u Srbiji. Mislim da je previse licemerno s njene strane, jer je DSS deo vladajuće koalicije u Beogradu.

Okluzija

pre 9 godina

Beograd na vodi jeste buducnost,nasa buducnost.Zamisao je da se grad spusti na reku,gde ce se napraviti poslovni i stambeni prostor na mestu gde sada lezi staro gvozdje,prazni magacini i hangari.Sve sto se ulozi u taj projekat,vratice nam se visestruko.

Tadic

pre 9 godina

Moramo se ugledati na one koji su uspešni. Vučić je to shvatio i pokušava da uspostavi sistem kao u razvijenim zemljama. Zato su u pravu kad kažu da je na kraju bitan samo rezultat. Bitno je da postignemo rezultat, a to se postiže napornim radom. Vucic to pokazuje sopstvenim primerom. Stranci prepoznaju takve stvari i mislim da će uslediti talas investicija u Srbiji. Beograd na vodi je jedan od najboljih primera.

Roxana

pre 9 godina

DSS je odavno izgubila kompas,zivi u proslosti,zato im je svaki projekat futur II.Ne shataju da Srbija mora napred,u korak s modernim drzavam,ako zelimo da opstanemo.Beograd ne vodi je fantastican projekat,retko koja prestonica lezi na na obali dve reke.To je nasa prednost,koju mozemo i moramo iskoristiti.

marama

pre 9 godina

Ne mogu da shvatim da će gdja Ivić, školovana i emancipovana žena, da saradjuje sa Dverima, koje bi žene statusno vratile u 19i vek, najkasnije.

Ekolog

pre 9 godina

Ne mogu da verujem koliko neradnika i kriticarao ovom projektu. Nista u zivotu ne znaju osim da kritikuju. Ako ne veruju u Beograd na vodi nek sacekaju, ali nek bar kazu nesto o renoviranoj zgradi Geozavoda. Sto oni nesto ne urade konkretno.

Stolica

pre 9 godina

Joj Boze ! Treba sad preziveti i ovu zenu ! Ali vi ste gospodjo stranka koja je odavno zavrsila svoju karijeru,davno proslo vreme !

malicija

pre 9 godina

Nemate ni malo poštovanja prema premijeru,a baš vi bi trebali.Imate udela u nečasnim finansijskim radnjama,pa prvo krenite od sebe da bi mogli druge da omlovažavate.

rema

pre 9 godina

Poredjenje maketa iz Sibenika i makete koja je objavljena na svim poslovnim portalima u svetu, je neozbiljno.
Drugo pozivanje na "struku"... O kojoj mi struci uopste pricamo, maketa master plana je bukvalno ravna biznis skici, to nema mnogo veze sa strukom, nego marketingom, bilansima, racunicom(koliko kvadrata, koja cena, koje trziste, koja prodaja) tj. ljudi proracunavaju da li se to isplati a ne da li je Sava plovna, jer ukoliko se obezbede pare, mogu oni i pokretni most da naprave... ili jos mnogo toga... Bitno je biti pozitivan, al dobro, mi sami sebi zelimo zlo...
Trece pominje se staklo i beton, ne razumem da li cemo sada da krenemo da gradimo od kamena, jer je to nama primerenije? Ili cemo da napravimo istrazivanje(sa nasim cuvenim doktorima) i pokrenemo neki nas lokalni stil arhitekture, prepoznatljiv? Sumnjam! al dobro, ovako sve ostaje na recima, "struka" protiv "struke"...
Cetvrto ako se prica o samostalnoj politici, suverinitetu, ja bih voleo da cujem opet, kako? Kako se resavaju problemi? Kako se resavaju dugovi, ako ne izvozom, tj tesnom saradnjom sa EU i MMFom, jer pocinje se sa clanstvom u njihovom duznickom klubu(obavljeno!), pa onda krece razvoj, koji traje dugo, naravno sve sa kamatama vracenim... To je klasican model pozajmice, duznicke prakse... Al ko nam je kriv? Dok se trosilo to sto se trosilo(uglavnom na plate, malo nerentabilne infrastrukture), bili su nam Djilas i Tadic dobri!

ALISA

pre 9 godina

Molili su da uđu u gradsku vlast, a sada na volšeban način daju neke informacije! Velike stranke moraju da se otarase ovakvih političkih parazita!

Miss

pre 9 godina

Nas ne zanima da li ste pravili makete ili ste se kao dete igrali lutkama, nas pre svega interesuje da li ste spremni kao deo vladajuce koalicije doprinesete razvoju grada Beograda kroz projekte koji su ostvarivi samo ako ima politicke stabilnosti?

Rolls

pre 9 godina

Sve je isto samo njega nema i nova predsednica nastavlja istu politiku skepticizma prema svemu onome što radi vlast!Ako ne veruju da će Beograd na vodi biti izgrađen zašto sede u vlasti!

Hypatia-NS

pre 9 godina

Ako treba glasacu i za SNS samo ovi da vise nikad ne sede u skupstini. Sada ce otvoreno da pricaju kako su konzervativci, anti-ovo-ono ,naci...

miki

pre 9 godina

Ovi sto se raduju sto DSS nije presla cenzus ce vec na sledecim izborima biti pred uclanjenjem... Nisam njihov glasac ali ljudi imaju veliki prostor sto za zute i crne tesko da se moze reci!

Sova

pre 9 godina

Nema veze što je futur 2 ili što je maketa, bitno je da li će se ostvariti. Ne treba svaku ideju unapred odbacivati i rugati se svakoj maketi. Što se tiče nove predsednice DSS-a, reč je o pravoj dami, ali bojim se da je ta stranka prošlost.

Mirkovic

pre 9 godina

Svakako da se treba oslanjati na Arape kao saveznike jer je uz moćnog saveznika lakše živeti i plivati u međunarodnim odnosima, a sa dobrim odnosima dolaze i investicije.

deda cvetko

pre 9 godina

Gospodja predsednica je realista!?
To mi se dopada.
Samo da ne zastrani u nacionalizam. To je civilizovan svet prevazisao.
Nadam se da ce i Sandra to prevazici!

MRZIM ULIZICE

pre 9 godina

Dobre stvari su pokrenute osvezavanjem vlasti u Srbiji. Pokrenute veoma potrebne reforme, a evo pokrece se i modernizacija i izgradnja najveceg i najboljeg projekta u modernoj istoriji Srbije.

Jovana Zoric

pre 9 godina

Politika dss je nesto najsmesnije sto se moze cuti na tv ,kako oni misle da ozive ekonomiju a nisu za ulazak u NATO i protiv su Eu.

Bleki

pre 9 godina

LICEMERJE! Ova gospodja prica price o nekom patriotizmu, a ljudi iz njene stranke pokrali boga oca para sa Kosova, koje ce kako ona rece da bude opet srpsko. Pa vama ne odgovara da bude srpsko, vama (i ne samo njima da se razumemo, i ostalim politicarima) i dalje odgovara status quo gde se krade i maznjava na veliko bez ikakve kontrole. Muka mi je od vrhovnog vodje, muka mi je od vas, muka mi je od ds-a, pogotovo mi je muka od onih demamoga iz Dveri, muka mi je od vas politicara, svi ste vi isti, HOCEMO NOVE LJUDE!

Lomic M.

pre 9 godina

Svaka investicija i novo zaposleni su nam zlatna vredni. Verujem da će iz ovako dobrih odnosa koje je Vučić uspeo da izgradi u poslednje vreme proizaći pored ove sjajne i još neka investicija u Srbiji.

Popinac

pre 9 godina

Gospodjo Raskovic-Ivic, vi ste deo vladajuce strukture u gradu postali zbog mogucnosti da svojim konstruktivnim delovanjem radite zajedno sa ostalim delovima vladajuce koalicije na poboljsavanju polozaja grada Beograda! Tako se i ponasajte!

JASNA

pre 9 godina

A tvoja stranka je The past perfect tens.Shvatam da pokusavas da stranku koja je pala na glavu,stavis na noge,ali nemoj preko jeftinih poena.Nista se ti ne razlikujes od Pajtica.I tebi i njemu su kritike zajednicke,ali za razliku od tebe on je bar preso cenzus.Ali sanse da vas narod ponovo izglasa su vam 0.

sremica mica

pre 9 godina

Smatram da je izjava suviše napadna za predsednika jedne vanparlamentarne stranke!
Gospođa Rašković planira da okupi nacionalni blok sa Dverima, SRS, Srpskim liberalnim savetom, izbegličkim udruženjima i udruženjima ratnih veterana.
Puno planova za početak a nigde podrške naroda!

vesela

pre 9 godina

konzervativno da ne moze gore. zasto veliki projekti da se ne podrze i jos ismevaju "i ja sma kao mala pravil makete"... definitivno vise niste u trendu sto treba i samo da shvatite.

Anestezija

pre 9 godina

Vlasnici ugostiteljskih objekata su odavno osetili prednost poslovanja na reci.Najposeceniji restorani,kafici,klubovi su upravo oni koji su smesteni na obalama Dunava,Save i samog usca.Identicno se moze postici izgradnjom stambenih i poslovnih objekata.Beograd na vodi je izuzetan projekat,kojim se ce Beogradjani ponositi.

Barba

pre 9 godina

U današnjem svetu konzervativna politika koju zagovara DSS ne prolazi jer priznali mi to ili ne svet je postao globalno selo, kompanije posluju preko interneta, finansijske transakcije se obavljaju sa bilo kog mesta u svetu. Samo države sa fleksibilnom politikom prilagođavanja svetskim trendovima imaju budućnost.

m4a1

pre 9 godina

cekaj cekaj cekaj, ako se ideoloski razlikujete, ako niste za beograd na vodi, zasto ste onda uopste u vlasti??? ako je beograd na vodi projekat veka, milenijuma, srpski san, pokretac svega i svacega u srbiji zasto ste vi protiv te ideje? jedino sto mi je na pameti jeste da ste u vlasti kako bi mogli malo da kraduckate, jer niko normalan ne bi radio nesto sto je protiv njegove volje a da nema neke koristi od toga. bile su susne godine za vas od 2008. ni u gradu na vlasti ni u republici, ni u vojvodini, e sad to mora da se nadoknadi.

geso

pre 9 godina

Samo oni koji realno sagledaju sve stvari,videce ustvari koliko ce nam stvarno taj projekat biti od znacaja i ja se iskreno nadam da necemo stati na tome i da cemo u buducnosti izgraditi jos mnogo takvih objekata..Al polako,da ne trcimo pred rudu,prvo ovaj da pocnemo i zavrsimo..

Lithium

pre 9 godina

U svom pokusaju da ispadne pametna doticna se ispalila. S obzirom da futur drugi izrazava radnju koja prethodi nekoj drugoj buducoj radnji, ublazila bi svoj propali sarkazam da si barem izuzela to "drugi"..

Zeljana

pre 9 godina

Ja sam mislila da je ova stranka nestala i otišla u zaborav. Ta politika jednostavno nema više smisla u današnje vreme gde treba gledati samo sebe. Pa me i čudi za Beograd.

LDPovac

pre 9 godina

Jedna žena se odvažila da vodi stranku, odmah je napadate.
Čestitke i podrška!
Bolje da nas vodi žena, stalno nas vode muškarci kao žene!

Markec78

pre 9 godina

Ja kao i vecina gradjana Srbije duboko verujem da ce projekat Beograd na vodi biti izgradjen u predvidjenim roku . A Sandra ce imati puno vremena da opet pravi makete ako se nadje iza resetaka zbog malverzacija sa robnim rezervama .

Vojislav

pre 9 godina

"Znate ja sam psihijatar, ja ne mogu da pričam o nerealnim stvarima, osim u ordinaciji" Pa doktorka zašto onda Vša stranka učestvuje u toj istoj vladi sa tim pacijentima ?

sremica mica

pre 9 godina

Smatram da je izjava suviše napadna za predsednika jedne vanparlamentarne stranke!
Gospođa Rašković planira da okupi nacionalni blok sa Dverima, SRS, Srpskim liberalnim savetom, izbegličkim udruženjima i udruženjima ratnih veterana.
Puno planova za početak a nigde podrške naroda!

bzvz

pre 9 godina

Nova predsednica DSSa je veoma pristojna osoba koja donekle budi nadu da ce se na mracnoj politickoj sceni Srbije pojaviti izvesan tracak svetlosti. Primetna je i njena licna probudjenost izazvana odgovornoscu funkcije na koju je izabrana, kao i spremnost na fleksibilniji pristup problemima, za razliku od njenog predhodnika. Stoga, ima podrsku, kao i voditeljka '' Kaziprsta'' koja uporno zadrzava ostricu kritickog novinarstva koja je postala prava retkost na nasem medijskom prostoru!

Keops

pre 9 godina

Ja bih se osvrnula na njenu izjavu, da joj Dr. Koštunica još uvek nije čestitao! Uzimajući tu činjenicu u obzir, jasno je koliko poštovanje uživa, tako da se netreba puno obazirati na izjave s kojima skereće pažnju na sebe!

Gospodin dzukela

pre 9 godina

@dorćol..sve si lepo napisao osim da je za vreme Dss-a Srbija opljackana kao nikad do tad.. naspram njihovih kolubara,kosova,privatizacija i kadriranja sve samih "strucnjaka",lopurde iz Ds-a i sadasnji napredni demagozi i umisljeni bogovi im dodju kao med i mleko...kako god okrenes nema nam spasa dokle god se iste njuske vrte na vlasti,a ovaj narod je kvalitetno glup da to sam promeni tako da nek poslednji ugasi svetlo i zatvori prozor da ne vuce promaja...

Astor

pre 9 godina

Videćemo šta će Raškovićeva ponuditi Srbiji kao alternativu zatvorene i mračne Koštunicine politike! Svakako Srbiji trebaju svi koji žele da podrže napredak, bez durenja što su neke stvari neostvarive u ovim geopolitičkim odnosima!

Natasa

pre 9 godina

Dolaskom Sande Raskovic na celo DSS nista se bitnije nece promeniti ni u samoj politici stranke ni u popularnsti te stranke u Srbiji.

Danijela brac

pre 9 godina

Jedino vam je Beograd i ostao, ne znam samo zašto ih naprednjaci trpe, ne kažem, ima u toj stranci i kvalitetnih i poštenih ljudi, lično neke poznajem, ali generalno, takva politika više nema nikakvog utemeljenja u modernom društvu.

Aleksandar

pre 9 godina

DS, DSS, SPS, SNS, SRS... Sve je to isto! Srbija radi Beograd se gradi! Nemojte da zaboravite samo da smanjite penzije i plate kako bi neki ,,projekat" uradili.

Barba

pre 9 godina

U današnjem svetu politika koju zagovara DSS ne prolazi jer priznali mi to ili ne svet je postao globalno selo, kompanije posluju preko interneta, finansijske transakcije se obavljaju sa bilo kog mesta u svetu. Samo države sa fleksibilnom politikom prilagođavanja svetskim trendovima imaju budućnost a Srbija je sa premijerom Vučićem prepoznata kao takva.

pnoompen

pre 9 godina

Jos jedan populisticki govor!(A, 14. oktobar 2014 12:37)Uporedi njen govor sa govorima lidera SNS-a,SPS-a i DS-a i videćeš da tu ima najmanje populizma.Za DSS možete reći svašta,ali ne da su populisti.Od osnivanja do danas su uvek imali realnu politiku,nikad nisu davali lažna i prevelika obećanja.To ih je koštalo popularnisti i rezultata na izborima,jer narod glasa za one koje najviše obećaju.Zato se posle izbora svi razočaraju,ali za 3-4godine zaborave,pa opet prave iste greške.Mediji su tu bitan faktor,jer kritike vladajuće elite skoro da nema.Neuporedivo više su mediji bili kritički posle petog oktobra,ali se to promenilo kada je na vlast došao Tadić i doneo antidemokrataki zakon o informisanju.Sada ne samo da nema kritike,već su mediji ulizički prema vlasti kao u vremenu komunizma i Slobe.

darko

pre 9 godina

Strašno! Vrhunska intelektulaka i lekar po struci, i to još psihijatar, i da javno kaže kako veruje u "Beograd na vodi". Mislim da je njen dolazak na čelo DSS-a samo korak unazad, jer mi se čini kao još tvrdokorniji desničar od Koštunice. Dosta mi je viša nacionalizma i nacionalnih blokova, kao i čuvara "srpske kulture", pošto smo ih devedesetih na delu. Što se samog DSS-a tiče i njhove politike, mislim da su veoma iskompromitovana stranka, koja narodu još uvek nije pružila jasne odgovore na brojna pitanja (recimo u vezi rudnika "Kolubara", skrivanje Mladića i Karadžića itd.), i da je njihova politika prilično nedorečena, jer kod svakih izobra jedno rade, drugoga podrže, a za treće se zalažu. Tobože su protiv ulasak u EU i NATO, a onda Koštunica javno podrži Nikolića (maj 2012.) za predsednika Srbije, iako je SNS tada pričao isto što i DS, protiv čije politike je DSS od uvek vodio borbu. Teško da će se DSS tek tako opraviti od izbornog debakla.

Stefan

pre 9 godina

Očito, preporuka je da se gospodja Rašković Ivić forsira u medijima. Svi po komandi dobošare Sanda-DSS-Sanda-DSS... Ništa ovde nije spontano

J

pre 9 godina

Sjajno, jos jedna sto se zalaze da "Kosovo ponovo bude deo Srbije" bez ikakvog plana da se to ostvari. Nije nam malo antiprotivnih stranki nego sad i ove moramo da slusamo bez ikakvih konstruktivnih predloga ili resenja, nisu nista bolji od naprednjaka

Bojan

pre 9 godina

Jedna potrosena ideja,sa elementima politike koja prilici devetnestom veku.Obavestite ih da im je rok trajanja istekao.
(Rivaldo, 14. oktobar 2014 11:03)
Sta konkretno fali devetnaestom veku?

Никола

pre 9 godina

Санда Рашковић је дежурним критизерима ДСС-а подробно објаснила неке нејасноће. Добронамерном довољно да схвати.
Подршка г о с п о ђ и српске политике.

Mihajlo99

pre 9 godina

DSS ce tesko sa ovakvom starom politikom da ostvari bilo kakve rezultate. Citava ta petooktobarska atmosvera je odavno prosla treba se okrenuti buducnosti I biti pragmatican resavati probleme a ne samo drzati slovo koje je na papiru ma koliko bilo veliko i zlatno je ipak samo mrtvo slovo na tom istom papiru.

Vlada

pre 9 godina

Futur 2 nije udaljen od realnosti, on govori o događaju u budućnosti i ima oblik ,,kad bude bilo'', gospodja je verovatno mislila na potencijal, ,,kad bi bilo''

Srbslav

pre 9 godina

koliko zlobe u komentarima pa to je strasno. Kada bi gradili vilu Sapicu ili Djilasu mnogo vise bi bilo ppozitivnih komentara. Dobro ova drzava funkcionise kakav joj je narod,mislim na ove koji do podne mrze sebe a od podne celu drzavu.

Valjda necete biti u pravu

pre 9 godina

Ona je pravila meketek ad je bila mlada. Zaboravlja da Arapi svoje makete pretvaraju u stvarnost decenijama unazad, a to sto je za nas to nevorovatna ideja govori samo koliko smo mi zaglavljeni i proslosti.

Golum

pre 9 godina

E Sanda neces se ti dugo zadrzati u politici cim ti projektu od 3 milijarde evra ne pridajes znacaj!Umesto da osetis potrebu da Beograd napreduje,spusti se na reke i postane poslovni centar Balkana ti ne vidis uopste potrebu za tim i nastavljas Kostunicinu politiku bez ikakve vizije za buducnost!

Srdjan Bg

pre 9 godina

Da vasa politika nam je dobro poznata,sedenje na 2 fotelje i ostale maxinacije nismo zaboravili kao sto ce mo vas i ove nesposbne lazove iz sns brzo zaboraviti.

Shone

pre 9 godina

Gospodja predsednica je realista!?
To mi se dopada.
Samo da ne zastrani u nacionalizam. To je civilizovan svet prevazisao.
Nadam se da ce i Sandra to prevazici!
(deda cvetko, 14. oktobar 2014 12:43)
Није Сандра него Санда.

А што се тиче национализма, прво он сам по себи не значи нешто лоше (иако овде у последњих 70 година има такву конотацију) јер национализам не значи истовремено и екстремизам. А друго, да ли су се заиста "цивилизовани" народи превазишли национализам. Можда су се одрекли национализма по Скандинавији, можда и нису, али провери мало да ли су се рецимо Французи одрекли национализма и економског и културног патриотизма. Французи ваљда спадају у цивилизоване народе.

А да је Санда реалиста и да ће уместо теоријске приче нудити конкретна решења за то се потпуно слажем. Да ли ће успети у својим плановима не знам, искуство ме је научило да не верујем превише аконтационо (јер сам се пар пута опасно разочарао), али желим да верујем да хоће. Рецимо да сам умерени оптимиста.

Nerazumljiv

pre 9 godina

Jasno je da DSS u Beogradu ne veruje u politiku SNS-a i njene projekte. Ukoliko imaku i malo morala, a takvima su se uvek i predstavljali, sami treba da istupe, ali ne, fotelje su lepše.

Dolce Gabana

pre 9 godina

Kada bisvako ko se zasta skolovao to i radio kao na primer doktori lecili ljude, a politikolozi se bavili politikom, to bi za ovu zemlju bilo mnogo bolje. Mi smo svi strucni za sve . Gospodjo Raskovic bolje bi bilo da ste ostali u belom mantilu i za ono sto ste godinama gulili klupu, i sto najbolje znate to i radili, a ne da nam solite pamet.

gavransm

pre 9 godina

Uz malo truda i ulaganja Beograd na vodi moze da postane realnost , samo da se zavrse neki tekuci preci problemi i projekat moze da pocne.

Kokan

pre 9 godina

Ko god da je na celu DSS uvek ista prica!Te necemo sa ovim,te necemo ono,te hocemo tamo ali zbog onog!Nikakav program,nikakav plan za ekonomski napredak nisam cuo ni od Kostunice ni od Raskoviceve nego se samo kriju iza nekih nacionalistickih parola ciju sustinu niko ne razume!Napravite makar neki ekonomski program i predstavite ga a ne samo prazne price da ponavljate!

Suvereni demokrata

pre 9 godina

Kako su glupi ovi sto su za EU i Nato,posle sudjenja u Hagu i uzimanja Kosova u cemu se onda sastoji njihov interes i politika?To ti je smucaj pa prolij,bezznacajni,hahahahhaha.

mary

pre 9 godina

meni se cini da je i Kostunica digao ruke od sadasnjeg DSS-a i da ce Sanda Raskovic-Ivic tesko dobiti njegovu podrsku. Tvrdeci da je vlast okrenula ledja narodu jer smanjuje plate i penzije pokazuje totalno nepoznavanje ekonomij,e sto i ne cudi jer je po obrazovanju psihijatar.

Vladan

pre 9 godina

S obzirnom da su ovo reči predsednice DSS i da je tema od kapitalnog značaja za grad Beograd, onda bi trebalo da DSS donese odluku o istupanju iz vladajuće koalicije. Ali to se siguno neće desiti jer je ovaj intervju zapravo neka vrsta jeftinog trika za prikupljanje političkih poena!

Gospodjo Raskovic!

pre 9 godina

Joj ne volim kada stranke ovde jedna drugoj i narodu zele zlo samo da bi on isto pre dosli na vlast.Generalno cenim ovu stranku I njihovu filozofiju, ali malo manje ismejavanja tudjeg nastojanja da ponekad i mi u necemu uspemo.

boki

pre 9 godina

Sad ce da se javi Zorana sa komentarom na ovu izjavu.
Oko Beograda na vodi je potpuno u pravu, od toga nema nista, ne sto Arapi nece nego dok se pripremi teren i ostalo ima da kosta ko zna koliko, kanalizacija, voda, struja, pristupni putevi, mostovi, a dobice ako i bude uradjeno staklene zgradurine koje ce upropastiti izgled i prepoznatljivost Beograda, a takvih zgradurina ima svuda u svetu, zasto bi ova nasa bila posebna. U Dubaiu kakvu god zgradu zamislite naci cete je negde izgradjenu. Ako tako misli o udarnom adutu gradske vlasti, kao predsednik koalicione stranke,onda treba da izadju iz vlasti jer se dobrobit gradjana o kojoj prica apsolutno ne oseca. Sve je gore nego za vreme DJilasa , jedino ima mnogo vise najava, uradicemo ovo pa ono a nista ne pocinju.

nik sloter

pre 9 godina

Ne vec slovenska antitteza.Sta se bijeli u gori zelenoj,il je snijeg il su labudovi,da je snijeg vec bi okopnio,labudovi vec bi odletjeli,nit je snijeg,nit su labudovi vec su dvori citaj Beograd na vodi,naseg premijera !!!!!!!!!!

ProfesorKiksMaler

pre 9 godina

Na novoradikalskom se ne kaže dobrobit, nego boljitak...
Npr: "Danonoćno, marljivo i posvećeno raditi zarad boljitka!"

Nemanja

pre 9 godina

"Dacu ti mandat ako budes bila dobra." Gde je ovde Futur 2? Cekaj... Je l' mi treba Futur 2? Ili onaj prvi? Ili je on zapravo drugi? Potencijal? Tezak ovaj jezik... Nema veze, za politiku i ne treba! Samo osnovni pojmovi: novac, kamata, privatizacija, tajkunizacija, stecaj, integracija, malverzacija, kredit, sukcesija...To je sustina, nauci i ponavljaj. A mi cemo da tapsemo.

Goca

pre 9 godina

Sanda je izgleda cim je dosla na funkciju predsednika DSS povukla jednu crtu koju je imao i Kostunica a to je da je neobavestena!Nije mi jasno kako nije primetila da se rasciscava Savski amfiteatar i da se uveliku radi na dokumentaciji a i sama gradnja je najavljena za prolece!

Sladoje

pre 9 godina

Ja ne shvatam, je li ovaj narod psihički retardiran ili voli da sanjari i da mašta? Kakav Beograd na vodi? Kako će nam to doneti ekonomski napredak? Pa izgradili smo gomile zgrada i stambenih objekata, poslovnih prostora, ko će da kupuje te stanove i kancelarije? Nije ni čudo što smo tu gde jesmo, kad su građani ove zemlje toliko naivni.

Nikola

pre 9 godina

Ceo Svet planira 10-15 godina unapred, a pojedincima u našoj zemlji je 3-4 godine daleka budućnost! Stvarno svašta ima u našim političkim vodama!