Ponedeljak, 13.10.2014.

12:08

Dodik pobedio za 10.000 glasova?

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ostaće na toj funkciji i naredne četiri godine, nakon tesne pobede na izborima u BiH, saznaju "Nezavisne novine".

Izvor: B92

Dodik pobedio za 10.000 glasova? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

ledeni

pre 9 godina

Na izborima prije 4 godine SNSD je pomeo politicke protivnike, prije 2 godine na lokalnim imali su znatan pad ali im to nije posluzilo za nauk, pa su i dalje nastavili da se bahate i narodu smiju u lice, tako da su sada dobili jos manje glasova. Na proslim izborima je razlika izmedju Dodika i Tadica bila 15%, a sada je 2%. Nadam se da ce se vlast sada urazumiti i da ce poceti normalno da se ponasa, posto me je sramota kakve nas kabadahije predstavljaju.

Главни архиватор

pre 9 godina

Побједио је Иванић за предсједништво и Додик за предсједника РС.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Главни архиватор, 12. oktobar 2014 22:22)

# Link komentara
Preporučujem (+67)
Ne preporučujem (-200)
Јуче сам добио резултате од другара који раде у оба изборна штаба,дакле у 22:22.Зашто се чекало скоро 18 сати да се објаве резултати?Јел се не може у БиХ направити некакви ЦЕСИД,који зна све након пола сата?Или су компликовани систем и фамозне вреће проблем?
СНСД је побједник и у парламенту РС и државном парламенту и за предсједника.Иванић је побједио само захваљујући бошњачким гласовима,али побједи се у зубе не гледа.Једном си ти гласови и Додику омогућили власт,зато нема љутње.Људи у Србији морају знати да смо гласали на 4 листе.Листа за предсједништво је бирала Србина и била су понуђена 3 кандидата,па су Бошњаци изгласали Иванића.На листи за предсједника и странке ,имали су и својих кандидата,па Тадић није прошао,јер су гласали за своје.Све резултате имате на избори.ба.

Arminowski

pre 9 godina

Još četiri godine srpstva, bošnjaštva i hrvatstva za doručak, ručak i večeru. Fuj, ne mogu da vjerujem da će mi predsjednik biti Izetbegović!! Ozbiljno razmišljamo da idemo glavom bez obzira preko bare. Ne želim da mi djeca odrastaju u zemlji nacionalno poremećenih.

loller

pre 9 godina

@Malmö
Onda na predsedničkim izborima u USA već decenijama glasaju samo Balkanci.
Jer kad čovek objektivno pogleda, ko bi drugi mogao izabrati za predsednika onakvog intelektualnog lumena kao što je Buš ili moralnu gromadu oličenu u liku & delu nobelovca i mirotvorca Obame?

Selo Stepen

pre 9 godina

E moj blesavi narode sa cim se vi zamlacujete, kao nesto ce bolje biti i da ovaj Tadic pobjedi? Naravno da nece sve su to iste lopine, koje gledaju samo svoju gu.icu a za narod ih briga

Batica

pre 9 godina

Ovo je bilo ocekivano, i dokaz da narod ne zeli promene. To je i zdrav ekonomski rezon vecine, kojima su radna mesta vezana za budzet. To je sistem koji nista ne proizvodi i jednostavno ne moze da funkcionise bez kredita.

mrki

pre 9 godina

Iz vecine komentara se moze zakljuciti da komentare daju samo neprijatelji Srpskog naroda koji ne vide da se ime predaednika dodika treba pisati velikim slovima a moderator pusta komentare gde citaoci oslovlkavaju jednog predsednika sa Mile jebo vam Soros mamu fasisticku, nije vam uspeo marketing da vam pobedi Tadic2 pa da idete u Darajevo kao u. Istambul u shopinh. Mamu vam izdajnicku, da sta vredite radili bi za svoju drzavu ne protiv nje. Ovde mislim na sve zaposlene na B93.

Lavonja

pre 9 godina

@Игор Isto kao ti sto si zamalo uspeo da pobedis na izborima 3.novembra? Zbog cega jos uvek pises cirilicom, to neka licna kompenzacija?

slavensky

pre 9 godina

Čitam komentare i ne vjerujem. Govorite bravo čovjeku koji vas pravi budalama 10+ godina. Samo crkavajte od gladi i bez posla buljeći u dnevnik u 19:30 koji svaki dan pocinje sa pomenom, parastosom, i borbom za srpstvo, dok Dodik i bulumenta oko njega zgrće milione. Deca mu imaju milionske firme dok tata brani vitalni nacionalni interes.
Bolje niste ni zaslužili. Fuj!!

Branko Von Beca

pre 9 godina

Ovde nekima smeta što je jedini srpski državnik koji još nije postao, kako bi se elokventno izrazila naša draga elita na vlasti, pod..zna muva belosvetskim "prijateljima&partnerima".
Mile sa srećom !

divac

pre 9 godina

To je zelja prekodrinske UDBE da im je ruski gubernator u pokusaju Mile Ronhil pobednik izbora.
Sacekajmo rezultate i opozicije , ali cim se ovoliko dugo ceka izgleda da je Mile Ronhil izgubio i sad pokusava kao nekad Milosevic da odugovlaci pa Lex Specialis.

Meni je velika vest da se konacno nas narod sa one strane Drine opametio malo i da je video da ga Udbasko rusofilstvo i Udbasi vode direktno u propast pa je ovoliki broj glasova koje je dobila opozicija veoma ohrabrujuci.

Zelje Mileta Ronhila i Udbe su jedno ali sacekajmo rezultate iz opozicije.
(Marija, 13. oktobar 2014 12:50)

rekao bih da imaš neki veliki problem u životu...uživaj malo u ovom lepom vremenu,nađi dečka,šta god,samo prestani sa ovako zajedljivim i glupim komentarima...

dominus

pre 9 godina

Ova informacija nije tacna,Dodik nije pobedio vec ce vrlo verovatno izgubiti izbore i to u procenat ili dva,dok ce srpski clan predsednistva najverovatnije biti Mladen Ivanic.Ovo znam jer mi prijatelj sa fakulteta clan CIKa.Zato vas molim da ne sirite dezinformacije,ipak ste vi ozbiljna medijska kuca.

pre 9 godina

@Marija
Dok za razliku od njih, sa ove strane Drine cveta zapadna demokratija bez uplitanja UDBAŠA i gde evrofanatici vode zemlju u pravom smeru. Ma med i mleko.. Srami se...

mrki

pre 9 godina

Hvala nogu da je ipak ima vise znalaca od neznalica jer da je slucajno pobedio Tadic2 RS bi postojala samo na karti i u glavama Srpskih patriota. Hvala bogu i za to sto nije uspeo americki ambasador izabrati predsednika Srpske iako je imao mocnu BN teleciziju iza sebe. Cestitam Predsednice od srca.

banja luka

pre 9 godina

Svoja vi posla gledajte braco iz Srbije. Vi ni svog predsjednika ne mozete izabrati, nego vam ambasade kroje politicku volju. Tako da jos manje mozete uticati na Republiku Srpsku.

u zdravlje

pre 9 godina

I pored svih čula, narodi u BiH su zadovoljni, izabrali su one koji ih deset godina .... u zdrav mozak. Ili su kupljeni ili ta čula nemaju.

Игор

pre 9 godina

Браво Миле! Први Србин који је успео на изборима да победи Америку! Додуше, далеко од тога да ће победа бити потпуна, јер СДС може направити коалицицију са бошњацима, а Иванић добити Жељку, али свакако неће бити ни потпун пораз. Додик је избегао судбину Милошевића 2000. Коштунице 2008 и Тадића 2012, што је за сваку похвалу!

Divos

pre 9 godina

Саме "Независне новине" нису поуздан извор, иако су овом приликом вероватно у праву.
Сам избор члана председништва БиХ и Српске, и председника Српске је најједноставнији, сада остаје да се види какав ће бити распоред снага у парламенту БиХ и то посланика који долазе из Српске (ово је итекако важно, и видећемо хоће ли у свом науму успети ови ****** из коалиције "Домовина"), као и у НС Српске.
Ако су ово тачни подаци, честитке новом председнику Српске као и његовом главном противнику који се храбро, мушки борио, испао је и частан човек за разлику од неких у тој политичкој опцији који то никако нису (и ти ће управо госп.Тадића прозивати), али то су већ ствари које садашња (а могуће и будућа) опозиција у Српској мора решити између себе.
Лакши део је завршен, следи тежи. Српску очекују нови изазови, искушења, биће ту притисака, ултиматума, ваљаће се одупрети тим насртајима, претњама, напади ће доћи из федералног Сарајева, од стране белосветских мешетара који роваре овим простором али и са адресе са које не би смели (погодите које).
Зато опозиција (која год у коначници буде) у Српској мора бити јака, прозивати власт, наравно и покушати остварити своје интересе када је ниво Српске у питању, али када делују у федералном Сарајеву (у заједничким иснституцијама) или у контактима са дужносницима из бела света ту се морају премостити све разлике, сви из Српске морају да делују сложно, да дишу као један и водиља им мора бити корист и добробит Српске, и њених грађана.

jad i beda

pre 9 godina

Nacionalisti i demagozi opet jašu kod sva tri naroda. Ti narodi bolje i ne zaslužuju. Ova tesna pobeda Dodika izaziva veliku sumnju, sobzirom na njegovo poštenje. Mislim da slede protesti u RS koji će se proširiti na celu BiH, jer je narod prosto gladan i doveden u ćorsokak

London

pre 9 godina

Bravo Mile, a sada stopama Miloševića, Šešelja, Branka Kostića, Momira Bulatovića, Nikole Šainovića, Mirka Marjanovića i ostalih gromada srpske političke scene s kraja 20. veka, do konačnog poraza... ali ne pre nego što pokradeš sve što se ima pokrasti, ne pre nego što ponovo dobijete (narod najviše) po pi*ci kao raspušteno dete, i ne pre nego što te tvoji skinu i bace u blato iz očaja i gladi.

Ništa ne može pobediti politiku srpskih "vođa".

Marija

pre 9 godina

To je zelja prekodrinske UDBE da im je ruski gubernator u pokusaju Mile Ronhil pobednik izbora.
Sacekajmo rezultate i opozicije , ali cim se ovoliko dugo ceka izgleda da je Mile Ronhil izgubio i sad pokusava kao nekad Milosevic da odugovlaci pa Lex Specialis.

Meni je velika vest da se konacno nas narod sa one strane Drine opametio malo i da je video da ga Udbasko rusofilstvo i Udbasi vode direktno u propast pa je ovoliki broj glasova koje je dobila opozicija veoma ohrabrujuci.

Zelje Mileta Ronhila i Udbe su jedno ali sacekajmo rezultate iz opozicije.

max

pre 9 godina

@Igor
Pa i Mile je pomocu Bosnjaka dolazio na vlast, govorio da je genocid u Srebrenici "pravna cinjenica",a kad je dosao na vlast poceo je sa velikosrpskom pricom (i npr. najstrasnije popljuvao Cedu Jovanovica glede Srebrenice-valjda ga podsjeca na njega samog) i da ne nabrajam sta je nekad govorio, a sta sad. Prouci proslost.

Игор

pre 9 godina

Браво Миле! Први Србин који је успео на изборима да победи Америку! Додуше, далеко од тога да ће победа бити потпуна, јер СДС може направити коалицицију са бошњацима, а Иванић добити Жељку, али свакако неће бити ни потпун пораз. Додик је избегао судбину Милошевића 2000. Коштунице 2008 и Тадића 2012, што је за сваку похвалу!

Ddule

pre 9 godina

Pa znalo se, bre! Tamo gde je lova, tamo su i glasovi. Dodik je dozivotni Predcetnik, a kad bude on umreo, nasledstvo mu je sigurno, njegov sin.

slavensky

pre 9 godina

Čitam komentare i ne vjerujem. Govorite bravo čovjeku koji vas pravi budalama 10+ godina. Samo crkavajte od gladi i bez posla buljeći u dnevnik u 19:30 koji svaki dan pocinje sa pomenom, parastosom, i borbom za srpstvo, dok Dodik i bulumenta oko njega zgrće milione. Deca mu imaju milionske firme dok tata brani vitalni nacionalni interes.
Bolje niste ni zaslužili. Fuj!!

Игор

pre 9 godina

Браво Миле! Први Србин који је успео на изборима да победи Америку! Додуше, далеко од тога да ће победа бити потпуна, јер СДС може направити коалицицију са бошњацима, а Иванић добити Жељку, али свакако неће бити ни потпун пораз. Додик је избегао судбину Милошевића 2000. Коштунице 2008 и Тадића 2012, што је за сваку похвалу!

Игор

pre 9 godina

Браво Миле! Први Србин који је успео на изборима да победи Америку! Додуше, далеко од тога да ће победа бити потпуна, јер СДС може направити коалицицију са бошњацима, а Иванић добити Жељку, али свакако неће бити ни потпун пораз. Додик је избегао судбину Милошевића 2000. Коштунице 2008 и Тадића 2012, што је за сваку похвалу!

banja luka

pre 9 godina

Svoja vi posla gledajte braco iz Srbije. Vi ni svog predsjednika ne mozete izabrati, nego vam ambasade kroje politicku volju. Tako da jos manje mozete uticati na Republiku Srpsku.

dominus

pre 9 godina

Ova informacija nije tacna,Dodik nije pobedio vec ce vrlo verovatno izgubiti izbore i to u procenat ili dva,dok ce srpski clan predsednistva najverovatnije biti Mladen Ivanic.Ovo znam jer mi prijatelj sa fakulteta clan CIKa.Zato vas molim da ne sirite dezinformacije,ipak ste vi ozbiljna medijska kuca.

max

pre 9 godina

@Igor
Pa i Mile je pomocu Bosnjaka dolazio na vlast, govorio da je genocid u Srebrenici "pravna cinjenica",a kad je dosao na vlast poceo je sa velikosrpskom pricom (i npr. najstrasnije popljuvao Cedu Jovanovica glede Srebrenice-valjda ga podsjeca na njega samog) i da ne nabrajam sta je nekad govorio, a sta sad. Prouci proslost.

mrki

pre 9 godina

Hvala nogu da je ipak ima vise znalaca od neznalica jer da je slucajno pobedio Tadic2 RS bi postojala samo na karti i u glavama Srpskih patriota. Hvala bogu i za to sto nije uspeo americki ambasador izabrati predsednika Srpske iako je imao mocnu BN teleciziju iza sebe. Cestitam Predsednice od srca.

London

pre 9 godina

Bravo Mile, a sada stopama Miloševića, Šešelja, Branka Kostića, Momira Bulatovića, Nikole Šainovića, Mirka Marjanovića i ostalih gromada srpske političke scene s kraja 20. veka, do konačnog poraza... ali ne pre nego što pokradeš sve što se ima pokrasti, ne pre nego što ponovo dobijete (narod najviše) po pi*ci kao raspušteno dete, i ne pre nego što te tvoji skinu i bace u blato iz očaja i gladi.

Ništa ne može pobediti politiku srpskih "vođa".

u zdravlje

pre 9 godina

I pored svih čula, narodi u BiH su zadovoljni, izabrali su one koji ih deset godina .... u zdrav mozak. Ili su kupljeni ili ta čula nemaju.

Batica

pre 9 godina

Ovo je bilo ocekivano, i dokaz da narod ne zeli promene. To je i zdrav ekonomski rezon vecine, kojima su radna mesta vezana za budzet. To je sistem koji nista ne proizvodi i jednostavno ne moze da funkcionise bez kredita.

pre 9 godina

@Marija
Dok za razliku od njih, sa ove strane Drine cveta zapadna demokratija bez uplitanja UDBAŠA i gde evrofanatici vode zemlju u pravom smeru. Ma med i mleko.. Srami se...

mrki

pre 9 godina

Iz vecine komentara se moze zakljuciti da komentare daju samo neprijatelji Srpskog naroda koji ne vide da se ime predaednika dodika treba pisati velikim slovima a moderator pusta komentare gde citaoci oslovlkavaju jednog predsednika sa Mile jebo vam Soros mamu fasisticku, nije vam uspeo marketing da vam pobedi Tadic2 pa da idete u Darajevo kao u. Istambul u shopinh. Mamu vam izdajnicku, da sta vredite radili bi za svoju drzavu ne protiv nje. Ovde mislim na sve zaposlene na B93.

jad i beda

pre 9 godina

Nacionalisti i demagozi opet jašu kod sva tri naroda. Ti narodi bolje i ne zaslužuju. Ova tesna pobeda Dodika izaziva veliku sumnju, sobzirom na njegovo poštenje. Mislim da slede protesti u RS koji će se proširiti na celu BiH, jer je narod prosto gladan i doveden u ćorsokak

Ddule

pre 9 godina

Pa znalo se, bre! Tamo gde je lova, tamo su i glasovi. Dodik je dozivotni Predcetnik, a kad bude on umreo, nasledstvo mu je sigurno, njegov sin.

Marija

pre 9 godina

To je zelja prekodrinske UDBE da im je ruski gubernator u pokusaju Mile Ronhil pobednik izbora.
Sacekajmo rezultate i opozicije , ali cim se ovoliko dugo ceka izgleda da je Mile Ronhil izgubio i sad pokusava kao nekad Milosevic da odugovlaci pa Lex Specialis.

Meni je velika vest da se konacno nas narod sa one strane Drine opametio malo i da je video da ga Udbasko rusofilstvo i Udbasi vode direktno u propast pa je ovoliki broj glasova koje je dobila opozicija veoma ohrabrujuci.

Zelje Mileta Ronhila i Udbe su jedno ali sacekajmo rezultate iz opozicije.

Divos

pre 9 godina

Саме "Независне новине" нису поуздан извор, иако су овом приликом вероватно у праву.
Сам избор члана председништва БиХ и Српске, и председника Српске је најједноставнији, сада остаје да се види какав ће бити распоред снага у парламенту БиХ и то посланика који долазе из Српске (ово је итекако важно, и видећемо хоће ли у свом науму успети ови ****** из коалиције "Домовина"), као и у НС Српске.
Ако су ово тачни подаци, честитке новом председнику Српске као и његовом главном противнику који се храбро, мушки борио, испао је и частан човек за разлику од неких у тој политичкој опцији који то никако нису (и ти ће управо госп.Тадића прозивати), али то су већ ствари које садашња (а могуће и будућа) опозиција у Српској мора решити између себе.
Лакши део је завршен, следи тежи. Српску очекују нови изазови, искушења, биће ту притисака, ултиматума, ваљаће се одупрети тим насртајима, претњама, напади ће доћи из федералног Сарајева, од стране белосветских мешетара који роваре овим простором али и са адресе са које не би смели (погодите које).
Зато опозиција (која год у коначници буде) у Српској мора бити јака, прозивати власт, наравно и покушати остварити своје интересе када је ниво Српске у питању, али када делују у федералном Сарајеву (у заједничким иснституцијама) или у контактима са дужносницима из бела света ту се морају премостити све разлике, сви из Српске морају да делују сложно, да дишу као један и водиља им мора бити корист и добробит Српске, и њених грађана.

Branko Von Beca

pre 9 godina

Ovde nekima smeta što je jedini srpski državnik koji još nije postao, kako bi se elokventno izrazila naša draga elita na vlasti, pod..zna muva belosvetskim "prijateljima&partnerima".
Mile sa srećom !

divac

pre 9 godina

To je zelja prekodrinske UDBE da im je ruski gubernator u pokusaju Mile Ronhil pobednik izbora.
Sacekajmo rezultate i opozicije , ali cim se ovoliko dugo ceka izgleda da je Mile Ronhil izgubio i sad pokusava kao nekad Milosevic da odugovlaci pa Lex Specialis.

Meni je velika vest da se konacno nas narod sa one strane Drine opametio malo i da je video da ga Udbasko rusofilstvo i Udbasi vode direktno u propast pa je ovoliki broj glasova koje je dobila opozicija veoma ohrabrujuci.

Zelje Mileta Ronhila i Udbe su jedno ali sacekajmo rezultate iz opozicije.
(Marija, 13. oktobar 2014 12:50)

rekao bih da imaš neki veliki problem u životu...uživaj malo u ovom lepom vremenu,nađi dečka,šta god,samo prestani sa ovako zajedljivim i glupim komentarima...

Selo Stepen

pre 9 godina

E moj blesavi narode sa cim se vi zamlacujete, kao nesto ce bolje biti i da ovaj Tadic pobjedi? Naravno da nece sve su to iste lopine, koje gledaju samo svoju gu.icu a za narod ih briga

Arminowski

pre 9 godina

Još četiri godine srpstva, bošnjaštva i hrvatstva za doručak, ručak i večeru. Fuj, ne mogu da vjerujem da će mi predsjednik biti Izetbegović!! Ozbiljno razmišljamo da idemo glavom bez obzira preko bare. Ne želim da mi djeca odrastaju u zemlji nacionalno poremećenih.

Lavonja

pre 9 godina

@Игор Isto kao ti sto si zamalo uspeo da pobedis na izborima 3.novembra? Zbog cega jos uvek pises cirilicom, to neka licna kompenzacija?

loller

pre 9 godina

@Malmö
Onda na predsedničkim izborima u USA već decenijama glasaju samo Balkanci.
Jer kad čovek objektivno pogleda, ko bi drugi mogao izabrati za predsednika onakvog intelektualnog lumena kao što je Buš ili moralnu gromadu oličenu u liku & delu nobelovca i mirotvorca Obame?

Главни архиватор

pre 9 godina

Побједио је Иванић за предсједништво и Додик за предсједника РС.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Главни архиватор, 12. oktobar 2014 22:22)

# Link komentara
Preporučujem (+67)
Ne preporučujem (-200)
Јуче сам добио резултате од другара који раде у оба изборна штаба,дакле у 22:22.Зашто се чекало скоро 18 сати да се објаве резултати?Јел се не може у БиХ направити некакви ЦЕСИД,који зна све након пола сата?Или су компликовани систем и фамозне вреће проблем?
СНСД је побједник и у парламенту РС и државном парламенту и за предсједника.Иванић је побједио само захваљујући бошњачким гласовима,али побједи се у зубе не гледа.Једном си ти гласови и Додику омогућили власт,зато нема љутње.Људи у Србији морају знати да смо гласали на 4 листе.Листа за предсједништво је бирала Србина и била су понуђена 3 кандидата,па су Бошњаци изгласали Иванића.На листи за предсједника и странке ,имали су и својих кандидата,па Тадић није прошао,јер су гласали за своје.Све резултате имате на избори.ба.

ledeni

pre 9 godina

Na izborima prije 4 godine SNSD je pomeo politicke protivnike, prije 2 godine na lokalnim imali su znatan pad ali im to nije posluzilo za nauk, pa su i dalje nastavili da se bahate i narodu smiju u lice, tako da su sada dobili jos manje glasova. Na proslim izborima je razlika izmedju Dodika i Tadica bila 15%, a sada je 2%. Nadam se da ce se vlast sada urazumiti i da ce poceti normalno da se ponasa, posto me je sramota kakve nas kabadahije predstavljaju.

Игор

pre 9 godina

Браво Миле! Први Србин који је успео на изборима да победи Америку! Додуше, далеко од тога да ће победа бити потпуна, јер СДС може направити коалицицију са бошњацима, а Иванић добити Жељку, али свакако неће бити ни потпун пораз. Додик је избегао судбину Милошевића 2000. Коштунице 2008 и Тадића 2012, што је за сваку похвалу!

dominus

pre 9 godina

Ova informacija nije tacna,Dodik nije pobedio vec ce vrlo verovatno izgubiti izbore i to u procenat ili dva,dok ce srpski clan predsednistva najverovatnije biti Mladen Ivanic.Ovo znam jer mi prijatelj sa fakulteta clan CIKa.Zato vas molim da ne sirite dezinformacije,ipak ste vi ozbiljna medijska kuca.

slavensky

pre 9 godina

Čitam komentare i ne vjerujem. Govorite bravo čovjeku koji vas pravi budalama 10+ godina. Samo crkavajte od gladi i bez posla buljeći u dnevnik u 19:30 koji svaki dan pocinje sa pomenom, parastosom, i borbom za srpstvo, dok Dodik i bulumenta oko njega zgrće milione. Deca mu imaju milionske firme dok tata brani vitalni nacionalni interes.
Bolje niste ni zaslužili. Fuj!!

Игор

pre 9 godina

Браво Миле! Први Србин који је успео на изборима да победи Америку! Додуше, далеко од тога да ће победа бити потпуна, јер СДС може направити коалицицију са бошњацима, а Иванић добити Жељку, али свакако неће бити ни потпун пораз. Додик је избегао судбину Милошевића 2000. Коштунице 2008 и Тадића 2012, што је за сваку похвалу!

mrki

pre 9 godina

Iz vecine komentara se moze zakljuciti da komentare daju samo neprijatelji Srpskog naroda koji ne vide da se ime predaednika dodika treba pisati velikim slovima a moderator pusta komentare gde citaoci oslovlkavaju jednog predsednika sa Mile jebo vam Soros mamu fasisticku, nije vam uspeo marketing da vam pobedi Tadic2 pa da idete u Darajevo kao u. Istambul u shopinh. Mamu vam izdajnicku, da sta vredite radili bi za svoju drzavu ne protiv nje. Ovde mislim na sve zaposlene na B93.

Marija

pre 9 godina

To je zelja prekodrinske UDBE da im je ruski gubernator u pokusaju Mile Ronhil pobednik izbora.
Sacekajmo rezultate i opozicije , ali cim se ovoliko dugo ceka izgleda da je Mile Ronhil izgubio i sad pokusava kao nekad Milosevic da odugovlaci pa Lex Specialis.

Meni je velika vest da se konacno nas narod sa one strane Drine opametio malo i da je video da ga Udbasko rusofilstvo i Udbasi vode direktno u propast pa je ovoliki broj glasova koje je dobila opozicija veoma ohrabrujuci.

Zelje Mileta Ronhila i Udbe su jedno ali sacekajmo rezultate iz opozicije.

London

pre 9 godina

Bravo Mile, a sada stopama Miloševića, Šešelja, Branka Kostića, Momira Bulatovića, Nikole Šainovića, Mirka Marjanovića i ostalih gromada srpske političke scene s kraja 20. veka, do konačnog poraza... ali ne pre nego što pokradeš sve što se ima pokrasti, ne pre nego što ponovo dobijete (narod najviše) po pi*ci kao raspušteno dete, i ne pre nego što te tvoji skinu i bace u blato iz očaja i gladi.

Ništa ne može pobediti politiku srpskih "vođa".

mrki

pre 9 godina

Hvala nogu da je ipak ima vise znalaca od neznalica jer da je slucajno pobedio Tadic2 RS bi postojala samo na karti i u glavama Srpskih patriota. Hvala bogu i za to sto nije uspeo americki ambasador izabrati predsednika Srpske iako je imao mocnu BN teleciziju iza sebe. Cestitam Predsednice od srca.

banja luka

pre 9 godina

Svoja vi posla gledajte braco iz Srbije. Vi ni svog predsjednika ne mozete izabrati, nego vam ambasade kroje politicku volju. Tako da jos manje mozete uticati na Republiku Srpsku.

jad i beda

pre 9 godina

Nacionalisti i demagozi opet jašu kod sva tri naroda. Ti narodi bolje i ne zaslužuju. Ova tesna pobeda Dodika izaziva veliku sumnju, sobzirom na njegovo poštenje. Mislim da slede protesti u RS koji će se proširiti na celu BiH, jer je narod prosto gladan i doveden u ćorsokak

max

pre 9 godina

@Igor
Pa i Mile je pomocu Bosnjaka dolazio na vlast, govorio da je genocid u Srebrenici "pravna cinjenica",a kad je dosao na vlast poceo je sa velikosrpskom pricom (i npr. najstrasnije popljuvao Cedu Jovanovica glede Srebrenice-valjda ga podsjeca na njega samog) i da ne nabrajam sta je nekad govorio, a sta sad. Prouci proslost.

Ddule

pre 9 godina

Pa znalo se, bre! Tamo gde je lova, tamo su i glasovi. Dodik je dozivotni Predcetnik, a kad bude on umreo, nasledstvo mu je sigurno, njegov sin.

Branko Von Beca

pre 9 godina

Ovde nekima smeta što je jedini srpski državnik koji još nije postao, kako bi se elokventno izrazila naša draga elita na vlasti, pod..zna muva belosvetskim "prijateljima&partnerima".
Mile sa srećom !

u zdravlje

pre 9 godina

I pored svih čula, narodi u BiH su zadovoljni, izabrali su one koji ih deset godina .... u zdrav mozak. Ili su kupljeni ili ta čula nemaju.

Batica

pre 9 godina

Ovo je bilo ocekivano, i dokaz da narod ne zeli promene. To je i zdrav ekonomski rezon vecine, kojima su radna mesta vezana za budzet. To je sistem koji nista ne proizvodi i jednostavno ne moze da funkcionise bez kredita.

divac

pre 9 godina

To je zelja prekodrinske UDBE da im je ruski gubernator u pokusaju Mile Ronhil pobednik izbora.
Sacekajmo rezultate i opozicije , ali cim se ovoliko dugo ceka izgleda da je Mile Ronhil izgubio i sad pokusava kao nekad Milosevic da odugovlaci pa Lex Specialis.

Meni je velika vest da se konacno nas narod sa one strane Drine opametio malo i da je video da ga Udbasko rusofilstvo i Udbasi vode direktno u propast pa je ovoliki broj glasova koje je dobila opozicija veoma ohrabrujuci.

Zelje Mileta Ronhila i Udbe su jedno ali sacekajmo rezultate iz opozicije.
(Marija, 13. oktobar 2014 12:50)

rekao bih da imaš neki veliki problem u životu...uživaj malo u ovom lepom vremenu,nađi dečka,šta god,samo prestani sa ovako zajedljivim i glupim komentarima...

Lavonja

pre 9 godina

@Игор Isto kao ti sto si zamalo uspeo da pobedis na izborima 3.novembra? Zbog cega jos uvek pises cirilicom, to neka licna kompenzacija?

Divos

pre 9 godina

Саме "Независне новине" нису поуздан извор, иако су овом приликом вероватно у праву.
Сам избор члана председништва БиХ и Српске, и председника Српске је најједноставнији, сада остаје да се види какав ће бити распоред снага у парламенту БиХ и то посланика који долазе из Српске (ово је итекако важно, и видећемо хоће ли у свом науму успети ови ****** из коалиције "Домовина"), као и у НС Српске.
Ако су ово тачни подаци, честитке новом председнику Српске као и његовом главном противнику који се храбро, мушки борио, испао је и частан човек за разлику од неких у тој политичкој опцији који то никако нису (и ти ће управо госп.Тадића прозивати), али то су већ ствари које садашња (а могуће и будућа) опозиција у Српској мора решити између себе.
Лакши део је завршен, следи тежи. Српску очекују нови изазови, искушења, биће ту притисака, ултиматума, ваљаће се одупрети тим насртајима, претњама, напади ће доћи из федералног Сарајева, од стране белосветских мешетара који роваре овим простором али и са адресе са које не би смели (погодите које).
Зато опозиција (која год у коначници буде) у Српској мора бити јака, прозивати власт, наравно и покушати остварити своје интересе када је ниво Српске у питању, али када делују у федералном Сарајеву (у заједничким иснституцијама) или у контактима са дужносницима из бела света ту се морају премостити све разлике, сви из Српске морају да делују сложно, да дишу као један и водиља им мора бити корист и добробит Српске, и њених грађана.

pre 9 godina

@Marija
Dok za razliku od njih, sa ove strane Drine cveta zapadna demokratija bez uplitanja UDBAŠA i gde evrofanatici vode zemlju u pravom smeru. Ma med i mleko.. Srami se...

Selo Stepen

pre 9 godina

E moj blesavi narode sa cim se vi zamlacujete, kao nesto ce bolje biti i da ovaj Tadic pobjedi? Naravno da nece sve su to iste lopine, koje gledaju samo svoju gu.icu a za narod ih briga

Arminowski

pre 9 godina

Još četiri godine srpstva, bošnjaštva i hrvatstva za doručak, ručak i večeru. Fuj, ne mogu da vjerujem da će mi predsjednik biti Izetbegović!! Ozbiljno razmišljamo da idemo glavom bez obzira preko bare. Ne želim da mi djeca odrastaju u zemlji nacionalno poremećenih.

ledeni

pre 9 godina

Na izborima prije 4 godine SNSD je pomeo politicke protivnike, prije 2 godine na lokalnim imali su znatan pad ali im to nije posluzilo za nauk, pa su i dalje nastavili da se bahate i narodu smiju u lice, tako da su sada dobili jos manje glasova. Na proslim izborima je razlika izmedju Dodika i Tadica bila 15%, a sada je 2%. Nadam se da ce se vlast sada urazumiti i da ce poceti normalno da se ponasa, posto me je sramota kakve nas kabadahije predstavljaju.

loller

pre 9 godina

@Malmö
Onda na predsedničkim izborima u USA već decenijama glasaju samo Balkanci.
Jer kad čovek objektivno pogleda, ko bi drugi mogao izabrati za predsednika onakvog intelektualnog lumena kao što je Buš ili moralnu gromadu oličenu u liku & delu nobelovca i mirotvorca Obame?

Главни архиватор

pre 9 godina

Побједио је Иванић за предсједништво и Додик за предсједника РС.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Главни архиватор, 12. oktobar 2014 22:22)

# Link komentara
Preporučujem (+67)
Ne preporučujem (-200)
Јуче сам добио резултате од другара који раде у оба изборна штаба,дакле у 22:22.Зашто се чекало скоро 18 сати да се објаве резултати?Јел се не може у БиХ направити некакви ЦЕСИД,који зна све након пола сата?Или су компликовани систем и фамозне вреће проблем?
СНСД је побједник и у парламенту РС и државном парламенту и за предсједника.Иванић је побједио само захваљујући бошњачким гласовима,али побједи се у зубе не гледа.Једном си ти гласови и Додику омогућили власт,зато нема љутње.Људи у Србији морају знати да смо гласали на 4 листе.Листа за предсједништво је бирала Србина и била су понуђена 3 кандидата,па су Бошњаци изгласали Иванића.На листи за предсједника и странке ,имали су и својих кандидата,па Тадић није прошао,јер су гласали за своје.Све резултате имате на избори.ба.