Subota, 11.10.2014.

20:24

Advokat: Nisam razočaran remijem

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dik Advokat rekao je da nije razočaran remijem sa Jermenijom (1:1) na startu kvalifikacija za prvenstvo Evrope.

Izvor: ÐN

Advokat: Nisam razoèaran remijem IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

199 Komentari

Sortiraj po:

Od lopate još niko nije pobegao

pre 9 godina

Ti si očigledno pobrkao lončiće. Ustvari, kad bolje razsmislim u pravu si. Igrali smo kao babe, kao puževi, da ne beše odličnog Stojkovića i srećnog gola Tošića, bruka bi bila kompletna, jer nismo zaslužili bod, tako da treba da budeš srećan.

empire

pre 9 godina

Mislim da je najveci problem sto ovaj holandjanin poznaje nase fudbalere otprilike isto kao sto ja poznajem fudbelere Gibraltara.Ubedjen sam da bi Drulovic dobio ovu utakmicu.

Darko

pre 9 godina

Molim da se ne spominje poraz Nemacke od Poljske jer mi nemamo nikakve veze sa tom pricom, Nemci su igrali fudbal a mi ga ne igramo, vec silujemo fudbal kao igru.

chella

pre 9 godina

Mnogo sam razočaran. Pored Mitrovica , Stuletuca i Radovica nama napadaca igra propali DANKO LAZOVIC. Kapiram da hoce da ga prodaju , ali ko ce ovog da kupi aman.
Ivanoviv i Kolarov , iz odbrane nam ogranizuju napad. Protiv ovako slabe reprezentacije mi igramo sa tri zadnja vezna igraca.
Zao mi je Jojica , zasluzuje da igra.
Stojkovic nas spasio jos vece bruke. Tosic izuzev onog gola ocajan, kao i Stefan Mitrovic kome lopzu provlace kroz noge .
jedini koji i nastavlja da odusevljava je Matic, covek je doktor za fudbal.
Sa Kosova sam, u utoran idem za Beograd. Ako ne pobedimo , to ce biti poslednji mec kad sam gledao reprezentaciju.
Unisti nas Tole i uprava.
I još nesto ,otpustili su Mihalovica , apozvali sve iste igrace kao on.

mare

pre 9 godina

Ne mogu da verujem koliko ljudi zeli los rezultat reprezentaciji zarad nekih promena u savezu itd. Zamolio bih takve da se ne zaludjuju. Kao prvo pocetak je kvalifikacija i sve je moguce. Remi jeste ispod ocekivanja ali sta je tu je i potrebno je podrzati ove momke. Mora bolje slazem se ali momci imaju kvalitet i mi realno gledano nemamo bolje od ovih igraca. Slabi rezultati se desavaju i jacim reprezentacijama od nase - evo primer nemacke itd. Navijati protiv reprezentacije da bi se desile neke promene je trenutno potpuno suludo jer u fs nista bitnije nemoze da se promeni cak i ako toma ode a advokatu treba dati podrsku za sada. I svi pominju 3 defanzivna vezna igraca - pa kuzmanovic ima vise ofanzivnih od defanzivnih karakteristika a matic moze da igra ofanzivnog veznog bez problema - sta da je maticev divan pas zavrsio golom tosica i da smo pobedili je bi onda svi govorili kako imamo 3 defanzivna vezna? gluposti.

Milan VItas

pre 9 godina

Ako gospodin Advokat nije razočaran, neka zna da su srpski ljubitelji fudbala i reprezentacije listom razočarani pre svega time što on nije razočaran. Nije toliko bitan ni rezultat, koji je, nakon svega što se desilo, još i dobar, već je jako bitno da je srpska reprezentacija igrala loše, očajno, užasno, nepovezano, neorganizovano, nisu mogli da spoje ni tri dobra pasa i već je lopta bila izgubljena. Ej bre, protiv Jermenije koja pojma nema! Ni koncepcije, ni pozitivnog elana, samo saplitanje o loptu i alibi pasovi unazad. Nikakva uigranost, nikakve "fore", neki lažnjak, neka specijalana inspiracija, ništa. A kakve sve igrače imamo, vodeće u najboljim evropskim klubovima !?! Nekom sa strane ovo mučenje lopte bilo bi ekstremno dosadno za gledanje, a nama je bilo ekstremno frustrirajuće, ej bre, ni jedna šansa za 90 minuta, a lopta u posedu više od 70%. Slabo, slabo, ako se po jutru dan poznaje, izgleda da je "pevač himne" bio bolji. Ne znam šta to Advokat može da promeni da bi protiv Albanije bilo bolje, ali ovo ništa ne valja. Lepše mi je bilo onomad 1. poluvreme protiv Belgije kad smo gubili 2:0 a igrali fenomenalno dobro. I da zna da ovakvom igrom ne samo da neće pridobiti navijače, već može da mu se desi kao pre nekoliko godina Klementeu sa Poljskom da na stadion dođe samo 1500 gledalaca.

Mikeli

pre 9 godina

Tosic je bio najgori na terenu, mislim da sem tog suta nije imao jedan dobar potez. Radovic mora biti pozvan, ne zato sto mislim da je Mesi, nego ovo sto Tosic igra, Sto je Markovic igrao,nije fudbal.Nisu oni losi fudbaleri,ali nesto mora da se menje,jer ovo ne ide.

Gruco Marks

pre 9 godina

Da nije Stojkovica i Tosica blamiranje bi bilo kompletno. Opet nas igraci Partizana spasili totalne bruke. Od Nemanje Vidica Zvezda nije napravila igraca a i on se slabo isticao u reprezentaciji. Mozda je fudbal u Srbiji los ali je Partizan jedini klub gde se jos uvek nesto radi ostali ne postoje osim kada se pisu saopstenja.
(BWA, 12. oktobar 2014 09:12)

Zbog vasih igraca i vaseg Toleta nasa reprezentacija i lici na ovo! Kako te barem malo nije sramota?! TOLE ODLAZI!

Durla

pre 9 godina

Umesto da istorpedujemo Jermeniju sa tri spica za 15 min i resimo mec, mi igramo s tri zadnja vezna i branimo se k'o da je Nemacka protivnik

Milan Vitas

pre 9 godina

Molio bih Predsednika Srbije Tomu NIkolića da više nigde ne gleda utakmice reprezentacije ni u jednom sportu, jer nam je totalni maler. Kad god je on na stadionu, ili izgubimo ili igramo očajno i tragično kao juče. Bez želje da povezujem njega sa lošim igrama, ali, čisto malera radi, a i posao mu nije da bude navijač već da predstavlja zemlju u inostranstvu, tj. da se bavi politikom, a ne sportom. Ima fudbal svog Tola političara, ne treba nam više takvih i od ovog jednog nam je muka!

blaf

pre 9 godina

dobro pa ovaj sustav je napravljen zbog reprezentacija vaseg ranga...
dva idu direktno treci krez dodatne...
je da ce pasti kvaliteta prvenstva ali kako bi inace reprez. vaseg kalibra ikad ostvarile plasman...

BWA

pre 9 godina

Da nije Stojkovica i Tosica blamiranje bi bilo kompletno. Opet nas igraci Partizana spasili totalne bruke. Od Nemanje Vidica Zvezda nije napravila igraca a i on se slabo isticao u reprezentaciji. Mozda je fudbal u Srbiji los ali je Partizan jedini klub gde se jos uvek nesto radi ostali ne postoje osim kada se pisu saopstenja.

Vaše ime*

pre 9 godina

Kad je došao Advokat napisao sam da će odraditi "sezonski" posao a da od plasmana neće biti ništa jer to nije u "političkom" interesu - da se narod ne bi previše razbaškario. Ova utakmica potvrđuje samo nije najjasnije zašto tako poznat trener pristaje na ovdašnje rezultatske igrice.

Vojkan

pre 9 godina

Igra nase reprzentacije je klasicno krivicno delo,tako da njima stvarno treba Advokat,ali posto su igrali kao balerine,vise im je potreban Dick!!!

Ivan

pre 9 godina

Gudelj,stoper Mitrovic,pa I ovaj Kuzmanovic ovo bre nije ni da prodje pored represents one,sve iz propale serije A netreba ni zvati osim Baste Koji he za prvi Tim. Danko Lazovic,pa to lici na dobar Vic. Dolazim Sa severa kosova na tekmu Sa siptarima I tako dajem poslednju sansu reprezentaciji her da smo mi aucajderi to bismo srcem trebali da dobijemo.

Rhyzm

pre 9 godina

Dajte kosarkasima da igraju protiv Jermenije i Albanije? Sad ce neko reci ono cuveno "danas svi igraju fudbal", tacno, ali mi treba da prestanemo.

Nemanja

pre 9 godina

Treba vremena da se napravi tim koji ce da pobedjuje sve redom. Za sada dva meca bez poraza, nije lose.
Ako dobijemo Albaniju, stvorice se prava atmosfera, euforija pred Dansku koja nam mnogo duguje. Pobeda nad Danskom je ono sto cekamo od 1992. kada su na pokvaren nacin otisli umesto nas iako smo mi pobedili u grupi u kvalifikacijama za Svedsku.

Propali Bankar

pre 9 godina

Očigledno je da smo igrali na nerešeno kad je umesto Markovića uveo Kuzmanovića. Ja sam se nadao da će umesto Đorđevića uvesti Tomovića da pojača odbranu jer su Jermeni jako opasni, najbolji napadač im igra u Linheštajnu a to je izuzetno jaka liga. Sem Matića i Ivanovića ceo tim je užas. Najveće razočarenje su mi Kolarov koji je stvarno umislio da je igračina i Tadić koji se nisu videli celu utakmicu.

nik sloter

pre 9 godina

A sta ste ocekivali da ce Jermeni sami sebi dati pet golova.Niti je ovo uspjeh niti neuspjeh,kvalifikacije tek pocele,bice bolje.

asd

pre 9 godina

Ajde bre dosta! Sta odmah ostavka?! Realno, Albaniju ako ne pobedimo svi da prestanu da igraju fudbal. Oni ce protiv nas da igraju na noz. Znaci pametno! Oni nas mrze, znaci svi na stadion. Ali selektor ne radi posao. Ono vracanje lopte stoperima i golmanu je za zatvor. Igraci kruze oko 16m, ni centarsut ni sut. Treba da igramo kao osice. Imamo brze bocne igrace, to treba da koristimo. Nemamo veznog koji je dobar plejmejker. Tadic je dobar ali nema loptu, Djordjevic isto. Ako su podcenili Jermeniju, nemoj da se sale sa ovima, razbice nas!

Kubinek

pre 9 godina

Halloo SRBI!!! Zasto vec jednom ne prihvatite realnost,i prestanite da krivite Trenere i rukovodjstvo FSS. Problem je u igracima,posle 20 minuta igre vuku se po terenu kao matorci,rupa u sredini i odbrana kolko hoces,neprate igru svog igraca a kamoli protivnickog,nepomazu jedan drugom,kad izgube loptu onda se stoji ne bori se da je vrati itd.....jer to kriv Trener i FSS,oni sigurno im nisu rekli da se tako igra,bilo kako bilo pocnite dragi srbi da realno gledate u stvari.
Sa postovaljem!!!

DRAGUTIN

pre 9 godina

Tadic katastrofa nosi deset a igra jedva za dva,nedovoljno,,,Samo neko ko se bavi statistikom moze da ustanovi da je on stetan za reprezentaciju i to na elegantan nacin nekoristan od deset pasova u zavrsnici osam salje protivniku u noge,Piksi-Tadic kao Nebo-Zemlja,,,Ne mogu da verujem da nemamo boljeg igraca od njega na toj poziciji.FORMULA USPEHA- 1Stojkovic-2Vulicevic-3Kolarov-6Cirkovic-4Matic-5Ivanovic-8Bosko Jankovic-10Radovic-9Skuletic-7Lazar Markovic-11Mitrovic,,,Klupa Tosic-Lazovic-Kuzmanovic,,,Tadic van ekipe,,,

Siniša

pre 9 godina

Mislim da je Tole prezadovoljan ovim istorijskim uspehom! Verovatno nam ni sada, kao i kada je smenio Antica, plasman ne EP nije prioritet! Mislim da cilj kvalifikacija nije kvalifikovati se ne EP, vec da nasi reprezentativci sutra svojim unucima pricaju kuda su sve putovali.
Ne daj se Tole! Ako je iko uspeo u zivotu to si ti! Ti si Fidel Kastro naseg fudbala!

smeker

pre 9 godina

U ovoj bruci iskljucivi su krivci igraci.Nema trcanja,zalaganja,borbe,zelje,pogledajte kod penala dva nasa igraca stoje i posmatraju kako covek dva puta intervenise bez da pritrce i blokiraju.Mogu da zamislim sta sledi sa Albanijom...

stevan

pre 9 godina

Nisam hteo da ostavljam komentare ranije jer ima toliko gluposti napisano od dece koji pamte tim od 2007 godine. Nas glavni problem je pristup igrama državnog tima, a za to velike zasluge ima trener. Sećamo se Petkovica iz kvalifikacija za SP kako je sve ukomponovao (iako je imao limitiran tim) isto i sa Anticem. Juče gledam Kolarova, čovek se šeta onom levom aut linijom (važno da je ruka istetovirana) ja se dižem u 5 ujutro da ih gledam, a oni ne mogu odigrati jednu utakmicu kako valja. I još jedna stvar, većina tih igrača greje klupu u svojim klubovima ili je odlično ukomponovana u taj tim kao Ivanović, Matic ili Tadic koji igra za Srbiju na drugoj poziciji.
Mi smo tim koji nije u stanju povezati dve utakmice kako treba, i vreme je da se spustimo na zemlju.

Zvezdas iz daleka

pre 9 godina

Sticajem okolnosti gledao sam utakmicu od nekih par sekundi pre nego sto su nam dali prvi gol.
Mislim da ona scena kada Kolarov negde oko 80. minuta pokusava da predibla igraca, gubi loptu, i u stilu "ma ko ce sada jos da trci za njim" govori sve.

Nisu oni toliko krivi, kao sto su oni koji vode ceo nas fubbal, pa i drzavu. Osionost, prostakluk, sebicnost i lopovluk odavno vladaju svim porama, pa takvi i isplivavaju na povrsinu. Nema sta da se tu mnogo kaze, jer nema ko da "cuje".

Hvala nekim retkim igracima i generacijama koje sam imao prilike da gledam i koje su me povremeno usrecile ukljucujuci Zvezdinu generaciju iz 1978/79. i 1990/91. Zao mi je sto nisam imao prilike da gledam generaciju Partizana iz 1966. kao i Zvezdinu generaciju iz prve polovine 70-ih, jer po onome sto sam mogao da cujem i procitam, bili su fenomenalni.
Uglavnom, mislim da sam zavrsio sa mojom jednom od najvecih strasti u zivotu.
Dosta je bilo.

ku-ra-c advokat, a jos gori trener

pre 9 godina

Markovica nebi zvao ni da igra za mladu reprezentaciju, a pogotovo ne za A selekciju. Pa ono je jedno obicno trckaralo. Ne zna ni loptu da stopa, samo se negdje zaleti ko muva bez glave i trci i trcii, nekad cesto i loptu zaboravi, a da nepricam sto ne zna nikad na vrijeme da loptu odigra, a i kad odigra to su tako slabi pasovi da od njih ili nema nikakve koristi, ili ih protivnicki igrac sjece. Ostali nista nisu bolji, Jedino svjetlo na kraju tunela je Matic, Ivanovic i Kolarov su dobri, ali ljudi vise igraju krila nego bekove i prave jos vecu guzvu i onako nasim nekreativnim i sporim igracima u napadu.

vlade

pre 9 godina

od kako formiramo formaciju 4-5-1. mi gol ne znamo da damo! nemamo mi više krila, kao što je bio džaja, niti je ovo holandija pa da roben probija, nemamo ni amc-a krštenog od Piksija, a nemamo ni Snajdera.. protiv šiptara, mitrović i đorđević od prvog minuta, tošić i tadić bokovi, sredina matić i kuzmanović, pa šta Bog da.. ovo je toliko kilavo, da nemam reči.. mnogo širimo igru, bez lopte po zemlji ispred kaznenog..

Truli stubovi srpstva

pre 9 godina

Niti smo osvojili bod, niti smo izgubili ona dva vec smo ovaj bod dobili kao poklon i to ogroman. Na kraju sam zavrsio navijajuci za Jermenije, koja je inace zasluzila sva tri boda. (magarac, 11. oktobar 2014 23:36)

Gde moze da te dovede propaganda malog coveka sa velikom torbom... Navijacete vi i za Albaniju kolko vidim.

krajisnik

pre 9 godina

vidim sad bi svi one koji nisu igrali da stave u prvu postavu i da zovu Ljajica i slicne.Kao. bilo bi 3-0 za nas.Vjerovatno bi bilo isto ,sbb kbb.Ako pobjedimo ove albance,a dobicemo ih reci ce da je to zbog nekog novog igraca.Oni najlosiji u timu su i inace najgori,odnosno mitrovic,gudelj,nastasic van forme,djordjevic bez neke zelje.Matic na visokom nivou ,Tadic podbacio .Stojkovic spasio ekipu od totalnog fijaska

Džoni

pre 9 godina

Sta ce nam strani trener.Njemu treba godinu da upozna ekipu.Opet cemo izvisit.Nema EP.Bruka a onakvi pojedinci.
(posteno)

Ja pitam samo a koji to pojedinci? Malo mi preterujemo što se tiče kvaliteta naših igrača! Odlični su Bane i Matić, vrlo dobar Tadić, dobar Kolarov, dovoljan Tošić a ovo ostalo nedovoljno za išta ozbiljnije!

Sasa

pre 9 godina

Ovaj prica istu pricu kao Miha izgleda da im Tole i govore priprema ...nikad necemo imati selektora kao sto je bio Antic gospodin covjek koji zna svoj posao samo se to "nekom" nije svidjalo...napred Srbija

Delija

pre 9 godina

Kolarova bi odmah vratio za Englesku i nikad vise nebi ga pozvo ono njegovo zalaganje je cist bezobrazluk vredjanje citave nacije, pred sam kraj bila je jedna akcija u kojoj je izgubio loptu protivnik je kreno u kontru a ovaj vraca se kao da kreno u setnju pored reke

damirkulus

pre 9 godina

Pravim paralelu. I Srbija i Albanija imaju stranog selektora. Srbiju vodi 'cuveni' Advocaat, Albaniju ne toliko cuveni De Biasi. Vrednost na trzistu srpske selekcije visestruko nadmasuje vrednost albanske. Dosadasnji ucinak u grupi, posebno imajuci u vidu jacinu rivala, nije u skladu sa 'cuvenoscu i vrednoscu'. Zakljucak bi mogao biti da je Italijan bolji trener od Holandjanina, ili da su albanski reprezentativci bolji od srpskih. Medjutim, ni to nije tacno. Resenje je u kompatibilnosti. Dick i fudbaleri Srbije odgovaraju jedno drugom koliko i bunda na Kopakabani, ili sorts na Mont Everestu. A toliko su zainteresovani jedno za drugo da i ne primecuju sta nose na sebi i gde se nalaze. A o onome ko ih je spojio necu ni trositi reci. Drulovic bi znao sta da obuce.

Luka

pre 9 godina

Da se razumemo Srbija je izvukla Bod na jedvite jade...A protiv Albanije ne očekujte pun stadion,prvo što niste zaslužili A drugo što se stadion Partizana retko puni....Istina bila,istina ostala.....

julije klovic

pre 9 godina

Trener ne valja i ne igraju vam najbolji? A ko bi bio taj trener koji valja i ko su SAD ti najbolji? A da nije možda problem sto imate dva beka i zadnjeg veznog..

my way

pre 9 godina

@My way
nemas pojma
ALB-DEN 1-0 na poluvremenu
znate li sta ce albanci da nam naprave za koji dan??? cista dvojka
(C, 11. oktobar 2014 22:00)

Види овако, завршило је 1:1 у Албанији, тако да ако си исфрустрирани новопечени комшија своје комплексе задржи за себе, а ако си из Србије оно, некад је боље ћутати и пустити друге...знаш већ. Ја сам рекао да нас победа против Албанаца код куће ставља у бодовно сасвим ок позицију, ништа више. Наша је група је уједначена потпуно и резултатски након ове утакмице нисмо на губитку, како ће бити, видећемо. За мене је проблем игра, рекао сам шта сам рекао и стојим иза тога, а кад ме већ вучеш, мислим и да можемо много боље и да ћемо да добијемо Албанију у Београду.

ibro dirka

pre 9 godina

Polako Srbi, sve ce to biti u redu.
To je prva utakmica sa Advocatom. Covjek zna svoj posao, samo mu treba malo vremena. Sta bi bilo da imate Susica za selektora.

reality bites

pre 9 godina

Ne pričajte svašta. Ko je ikad smenio selektora posle prve utakmice u kvalifikacijama i vratio prethodnog? Spustite se malo na zemlju i vratite se u realnost! Advokat će ostati najmanje do kraja kvalifikacija bez obzira na rezultat jer bi savez morao da mu isplati ogromno obeštećenje ako bi se ugovor jednostrano raskinuo. Setite se milionske odštete koja je isplaćena Antiću nakon notornog ne poznavanja propisa UEFA od strane Karadžića i ljudi oko njega. Tu priču svakako neće ponoviti sa Advokatom pa makar bili zadnji u grupi.

brat

pre 9 godina

ma tako je ... dobro nisi rekao da je ogroman uspeh ... i da ce mo osvojiti EP ... OSTAVKA BRE ... i Drulovica na klupu reprezentacije ... i povedi Toleta sa sobom pa zajedno berite lale u Amsterdamu ...

Upomoć

pre 9 godina

Ako se Dik samo pridružio štrajku ostalih advokata, može mu se progledati kroz prste. Bojim se da nije to u pitanju, već da je ovo potpuno pogrešno: prvo je pogrešno izabrao napadače, pa onda zaigrao samo sa jednim, protiv protivnika kome smo trebali dati 2-3 gola. Nadam se da će za Albance smisliti nešto bolje, ako ne, da na vreme vratimo Drulovića, dok nije kasno.

Barut

pre 9 godina

Je l' Tadiću sad bila ok trava? Jedan Raća Petrović je bog otac za reprezentativne utakmice, lik nikada nije kalkulisao za razliku od ovih kvazi-zvezda iz liga petice. Diku Advokatu smeta što je stadion JNA star, a ne smeta mu što Srbija igra fudbal s' kraja 19. veka?

magarac

pre 9 godina

Niti smo osvojili bod, niti smo izgubili ona dva vec smo ovaj bod dobili kao poklon i to ogroman. Na kraju sam zavrsio navijajuci za Jermenije, koja je inace zasluzila sva tri boda.

musa dembele

pre 9 godina

Moje misljenje... Karadzic u zelji za dozivotnom stolicom u FSS je posao za "sigurnim"resenjem-Advokatom,sa namerom da zavrsimo na EP! Advokat-trener starog kova ,bez znanja o nasim igracima,forsira momke koji su igrali ili igraju u Holandiji,3 zadnja vezna protiv Jermenije,pokusava nesto na autoritet da ostvari nepoznavajuci mentalitet naseg naroda.Potseca me na Klementea i vrlo verovatno isti ishod! Mihajlovic je mnogo modrniji strucnjak od njega ,ali je terao inat i to nas je kostalo odlaska na SP! Sve u svemu-tesko i do baraza!!!

Dragan

pre 9 godina

Čovek je svestan da ne ume bolje i u redu je što je zadovoljan. Samo neka malo pojača odbranu protiv Albanije i ima nade za još jedan bod.

Max Manus

pre 9 godina

Generalno niko ne može da se naigra u Jermeniji. Advokat je totalno pogriješio taktiku, za trenera ovakvog iskustva ovoje jako loše. Nama bi više odgovaralo da su oni bili kompletni, pošto im se menja taktika i više se otvore. Mitrogol mora da startuje protiv Siptara, kada se zagradi dvojica moraju da ga čuvaju. Dice opameti se!!!

Washington

pre 9 godina

Voleo bih da smo izgubili danas. Voleo bih da na sledecu utakmicu niko ne dodje i da puknemo kod kuce i da konacno banda ode iz naseg fudbala!
(grunf, 11. oktobar 2014 20:40)

Sto je najgore, tog Karadzica ce da zameni ili Dzajic ili Terzic. Znaci tuga. Ljudi treba da bojkotuju dok jedan normalan covek ne bude na celu Fudbalskog Saveza.

Zemun79

pre 9 godina

Zašto bi ti bio razočaran, pa ne možeš ti da nas spustiš niže od žabokrečine u koju nas je uvalio onaj ko te je doveo.
Ti si tu samo da održiš taj "nivo".
Savršeno se uklapaš!

W12DVS

pre 9 godina

Vi mozda niste razocaran a ja sam vec odavno digao ruke od Srpskog fudbala, sto prvenstva, sto reprezentacije! Odavno vredjanje inteligencije kao i cela drzava!

Neko

pre 9 godina

Advokat je najbolji trener koji je srpska fudbalska reprezentacija imala do sada. Ne moze on da izadje na teren i da igra umesto fudbalera. Ko god dodje za selektora mi nikada u fudbalu necemo postici nista.

W12DVS

pre 9 godina

Vi mozda niste razocaran a ja sam vec odavno digao ruke od Srpskog fudbala, sto prvenstva, sto reprezentacije! Odavno vredjanje inteligencije kao i cela drzava!

minaf

pre 9 godina

Zaista ova igra sa tri zadnja vezna igraca je smesna, spora,dekadentna.Nadam se da je ovakva formacija prvi i poslednji put vidjena na ovoj utakmici.Sad se pitam da li selektor uopste dovoljno poznaje igrace sa kojima raspolaze.Do izlaska Markovica u 28 min nije to bila neka sjajna igra ali smo ipak imali odredjenu probojnost i brzinu pa su tako nastale one dve tri lepe sanse,polusanse,nesto se desavalo.Ulaskom Kuzmanovica umesto njega pocinje plac majke bozije.Tadic je odjednom ostao bez prostora a Filip Djordjevic u napadu totalno pogubljen,nijedan duel ne moze da dobije,nije mi jasno kako on ima prednost nad Mitrovicem koji je krojen za ovakve bunkeraske utakmice jer se dobro gradi,skace,gura,drzak je a centarfor mora biti takav.A on ga ubacuje 10 min pre kraja!!Smesno!!Tosic jeste dao gol i spasio nas blamaze ali on igra neku alibi igru da ne pogresi, sve unazad.Desnu nogu skoro da i ne koristi,i otud one greske kod primanja lopte.Lazovic ne moze da igra,njegovo je proslo,pa nije to jelen super liga pa tra,la,la sa,la,la pa samo skakuce oko kazanog prostora okrenut ledjima golu.Sta igra Gudelj nije mi jasno,ocigledno smeta Maticu.A tek mi nije jasno sta igra Kuzmanovic!!Oni se ocigledno medjusobno guse i ne mogu nikako naci odgovarajuci prostor za sebe u ovakvoj formaciji na terenu.Ovaj bod smo nekako iscupali ali drugi put sa ovakvom formacijom sigurno necemo.

Bilal

pre 9 godina

Vreme je da se naš Dik mane prepotencije I da počne pomalo da prati i dešavanja u JSL gde će, garantovano, pronaći daleko boljih igrča od S. Mitrovića i Gudelja. Gde li ih samo iskopa? Kako se samo olako rešava igrača poput brzog Sulejmanija I tehnički potkovanog Ljajića, pa I to sa Subotićem nešto smrdi. Da parafraziram brazilskog asa Romarija: "Mora da je Srbija najveći favorit za osvajanje Evropskog prvenstva 2016 kada Dik Advokat ima 22 igrača bolja od Miroslava Radovića iz varšavske Legije."

dejan

pre 9 godina

dace bog da izgubimo od albanije pa da zavrsimo i sa ovim kvalifikacijama, sramota!!! najvise novca dobijaju a najgori su od svih sportista u srbiji!!! brukaju nas na svaki korak!!! ovi vise nezasluzuju ni jednu sansu sve su prokockali!!!

MrzoviciPljevlja

pre 9 godina

sa ovakvom igrom i pristupom nećemo daleko dogurati,igra nepovezana,zadnja linija nesigurna,definitivno nemamo napadača za velika dela

my way

pre 9 godina

Сам реми као реми и није разочаравајући. Момци да љубе Стојковића у руке, много је више ово од бода, јер нас резултатски ставља у бољу позицију од Јермена и Португалаца. Победа против Албанаца и бодовно смо ми ок, него овде брине игра. Јерменски офанзивци су били бржи и опаснији од наших, па и Тошића до његовог гола. Сувише дефанзивна поставка у којој су наши једни друге и лопту гњавили, са 3 задња везна крација у игри је била веома лоша. Мислим да смо морали жустрије да нападнемо од почетка, тако се добијају овакве чврсте екипе и избегавају проблеми. Ништа, идемо даље, нисмо после ове утакмице ни ближе ни даље од ЕП-а.

sredacka zupa

pre 9 godina

kletva ih stigla od ljaica ,hahahaha
sada nema vise onih izgovora
himna nije nasa
trener nije dobar
nepevaju svi himnu
,takvih vise nema u timu
ali bez nih nema ni pobede!!!!!!!!!!!

veerghoen

pre 9 godina

Тотално демотивисани. Угледајте се на кошаркаше и ватерполисте. Мрцине једне! Као да играте пријатељску, ревијалну утакмицу.

Dragi

pre 9 godina

Treba Advokat da peva, jer je imao već izgubljen meč! Očajna igra, a takođe i taktika i vođenje ekipe sa klupe, jer je selektor rešio da nešto pokuša da promeni tek kada smo primili gol!

Czbgd

pre 9 godina

Stojkovic-trenutno nemamo boljeg golmana a i vidi se da decko brani svim srcem za reprezentaciju

Nastasic-Ne igra u klubu i to se i te kako odrazava na igru u reprezentaciji

Ivanovic-Solidan,odradjuje svoj deo posla u odbrani odlicno a nema tu slobodu u kao u celziju da ide stalno napred i to je selektorova greska

Kolarov-MOze mnogo bolje nego danas,nemamo boljeg levog beka

Mitrovic-Tanak,bolje da je Tomovic igrao kao stoper iako mu to nije prirodna pozicija

Matic-Tata

Markovic-Ne iga trenutno dobro u Liverpulu pa mi nijejasno zasto je uopste danas bio startan

Kuzmanovic-nije los ali ne mogu tri zadnja vezna u JEDNOM TIMU NA ISTOJ UTAKMICI NIKAKO DA SE UKOPE...NIKAKO

Gudelj-Non stop vraca loptu nazad nije mi bio jasan uopste

Tadic-Misim da selektor ne ume da izvuce najbolje iz njega,takvih igraca imamo mnogo a za to nam treba domaci selektor tipa Djordjevic u basketu

Tosic-Ima zelju ali vidi se,ali 3 puta bolje igra za klub nego za repku i to traje godinama

Djordjevic-Nije dobijao dovoljno dobrih lopti inace mislim da je sasvim ok napadac

Mislim da bi mnogo bolje prosli danas sa formacijom 4-4-2

Stojkovic,
Ivanovic,Tomovic,Kolarov,Nastasic(jbg nema boljeg trenutno)
Matic,Tadic,Jojic,Djuricic
Djordjevic,Mitrovic

S tim sto mislim da ima igraca koji su mnogo bolji od ovih ovde tipa Radovic ali ne znam zasto nisu pozvani

Kosovski ciklus

pre 9 godina

Polako ,nece se niko naigrati u Jerevanu cak mislim da niko tamo nece ni pobediti ,to ipak ne opravdava losu igru ,Kolarov mora pod hitno na krilo prodorniji je od svih ,a pozadi je supalj i nezainteresovan , Jojic pod hitno umesto Gudelja . bice bolje ,glavu gore .

s

pre 9 godina

Ljudi ja mislim da Tole namerno dovdi ovakve inatlije od trenera da bi mi gubili zivce i da bi se problem Karadzica stavio u drugi plan,sve u svemu Drulovic je za ovog tata-mata!

Krlja

pre 9 godina

@Dik Advokat: Znam da nisi razocaran remijem. Sta te briga. Ala volim ovaj rezim, lova ide, a ja lezim. Jos si i izblatio Beograd po holandskoj stampi. Da se ja pitam pre bi igrao bez trenera, nego da nam ti vodis tim.

HanSolo

pre 9 godina

Pfhahaahaaaaaa.. Pun stadion? Pa da šta gledamo? Ovu bruku od fudbala? Ne hvala! Dosta mi je našeg sporog fudbala iz 70 tih.. Mi igramo naj lošiji fudbal u evropi, a naši igrači sa našim mentalitetom da se čovek umori ako se trči nemogu ni da platim dinar A kamoli da platim ulaznicu! Platio bi skupu ulaznicu da smo nešto ali ovo je očaj da očaja nema!

belodedic

pre 9 godina

Djordjevic i Markovic nisu igraci koji mogu probiti bunker,oni su igraci za kontru,treba im prostora....Za bunker je Mitrovic,zagradi se,spusti,odlozi,zacas stignemo dugom loptom do poseda na 25 metra.Za to nam kroz pas treba 15 minuta :-)
Jao samo da ne izgubimo od albanije,mada se uzdam u Mitra da je extra motivisan protiv njih zbog onog njegovog trenera u Anderlehtu:-)

Truli stubovi srpstva

pre 9 godina

Voleo bih da smo izgubili danas. Voleo bih da na sledecu utakmicu niko ne dodje i da puknemo kod kuce i da konacno banda ode iz naseg fudbala! (grunf, 11. oktobar 2014 20:40)

Pocela Terzina akcija. Ne valja vam taj posao rođaci.

Dado

pre 9 godina

Nisam gledao utakmicu, pa sam zato mozda blag, ali cemu tolika halabuka? Ja vam garantujem da jedan od dvojca Danska-Portugal, nece izvuci 3 boda iz Jerevana. Naravno da bod nije neki uspeh, ali bolje to od poraza u svakom slucaju, pogotovu ako znamo da smo zabili u 90oj i da su promasili penal za 1:0. Sistem kvalifikacija je takav, da ako se kuci pobedjuje a na strani vecina utakmica remizira, to ti garantira barem trecu poziciju, pa zato ne znam cemu toliko javkanje? E sad ako ne pobedimo Albance, to je vec zuta, ako ne i crvena lampa, jer osvojena 2 ili cak samo 1 bod protiv Jermenije i Albanije, je ogroman znak da nesto ne stima. Zato budimo mirni, ne nervirajmo se bez potrebe, sacekajmo jos Albaniju pa posle dajmo ocene.

Pedja

pre 9 godina

Blesav je svako ko dodje na utakmicu. Sta da gledamo, ovo mucenje od igre, pa cak i Toletova JSL deluje atraktivnije od ovoga. Treba napraviti potpuni bojkot dok ne shvate u FSS da treba da odu, pa da se dovede neki normalan selektor koji ce i da zivi ovde, da zna da napravi taktiku, ubaci novu kombinaciju, donese brzu i tecniju igru. Pri tome imamo solidne igrace, ali sta vredi kad se ili ne pozivaju ili ne igraju. Jojic ne igra, Bosko Jankovic nije ni pozvan, kao ni Sulejmani, ali vazno da nam napadacki tandem cine Lazovic i Tosic.

gt

pre 9 godina

Za ovaj rezultat je isključivi krivac savez, odnosno Karadžić. Imao je godinu dana vremena da nađe novog izbornika jer se u 9. mjesecu prošle godine znalo da nećete na SP i on onda uzme stranca mjesec- dva pred početak kvalifikacija. Umjesto da ga uzme za one sve prijateljske da isprobava razne igrače i varijante u igri, da upozna igrače, ovako je morao sa ovim već isprobanim, a to se pokazalo već milijun puta da ništa nevalja! Bez obzira na ovaj remi plasman vam nije ugrožen, imate solidnu ekipu koja će izboriti nastup na Euru.

morimoto

pre 9 godina

Stvarno sam mislio da ce Advokat moci nesto da promeni, ali nama izgleda traba neki trener kao sto je bio Antic da popusi pjugu i popije pivo sa ekipom. Pored toliko igraca, neverovatno da S. Mitrovic igra, a Kolarova na klupu kao i Bambija. Pa i Lazovic i zvezde je genije za njega. ovom drugom iz partizana se zahvaliti na svemu. Kako li cemo da igramo protiv Albannije i Danske kad protiv Jermenije igramo sa jednim spicem koji nije mnogo pokazao ali nije ni mogao kads nije bilo niti jedne akcije blizu gola.

maxi

pre 9 godina

Iskreno tuga i cemer, da je Bane posle utakmice izjavio igrali smo lose ne znam sta je uzrok, moramo da se pogledamo u oci ja bi rekao svaka cast. On prosipa filozofiju kao dominirali smo (??), kontrolisali utakmicu, stvarali sanse (?????). Tesko je izdvojiti ko je bio najgori, svi su bili losi, ali za mene ubedljivo najvece razocarenje Kolarov. Ne sto je igrao lose, ja sam na to od nasih navikao, nego sto je umislio da je neka zvezda, sto je gubio lopte, pa nesto trckara, nikakva zelja, nista... I bas sa drustvom komentarisem, da se niko na utakmici od nasih nije oznojio, svaka cast Maticu. I onda ljudi pljuju Subotica, pa da li treba da dolazi i da se bruka... Selektor tek posebna prica Danko Lazovic, potpuno neshvatljiva odluka za prisustvo u reprezentaciji. I pozivaju publiku da dodje na stadion, pa oni su sve kredite svoje ispucali, i jos neko da placa da ih gleda kako trckaraju, ma daj...

Monégasque

pre 9 godina

Ni ja nisam razocaran, kladio sam se da cemo igrati nereseno jer znam da smo dno dna, isto X na rumune i 1 na skote i eto meni 85€. Hvala vam momci, dok se ovde ljudi nerviraju jer veruju da mozete nesto da napravite u fudbalu, ja sam naucio lekcije koje smo dobili od azerbaidjana, kazakstana, jermenije, estonije, makedonije itd.

boki

pre 9 godina

Ja stvarno ne razumem sta se desava sa nasom reprzentacijom? Svi su bezopasni, neprimetni...Garantujem da bi jedan Partizan sa sve Vojom Stankovicem imao isti ucinak protiv Jermenije?!

OFFJSDP

pre 9 godina

Pa naravno da nisi razocaran ti si Holandjanin, ali sto je jos gore nije ni Trole on je grobar i grobar srpskog fudbala, a to mu dodje isto, veceras je bilo vazno samo to da je Danko ponovo vidjen u reprezentaciji Srbije, doduse nezasluzeno, i da ce mozda na zimu ili eventualno na leto biti prodat nekom klubu, naravno za bedne pare, ali sasvim dovoljno da se od tih njih plate Djurini advokati i sudije JS lige!

Movado

pre 9 godina

Ni ja da budem iskren, jer nisam ni gledao, a da sam na tvom mestu bio bi prezadovoljan, jer ko zna kolko love dobijas po utakmici. Lepo sutra na avion i nazad u Holandiju da troskaris lovu koju nikad neces morati ni da zaradis.

Andra

pre 9 godina

E pa zbog ovakvih izjava bi licno voleo da se ne plasiramo dalje. Svakako gde god nasa fudbalska reprezentacija ode, ona dozivi fijasko. Igru nemamo, dzaba i svi igraci da nam igraju PL kad smo mi nula. Ne mozemo Jermeniju kojoj su falili nekolicina igraca da pobedimo. Na kraju kada smo dali gol za izjednacenje, uopste se nisam osecao srecnim, cak sta vise krivo mi je bilo sto smo postigli gol. Nikada necu gledati fudbalsku reprezentaciju sa istim zarom kao sto gledam kosarkasku, odbojkasku i vaterpolo reprezentaciju. A za Danka Lazovica i njegov ulazak na teren ne bih komentarisao...Pravicemo mi Mihu od blata vidim ja!

Navijac iz fotelje

pre 9 godina

Ali mi navijaci jesmo???? Advokatu ne vodis tim Gibraltara pa da budes zadovoljan.Ajde i ti u strajk sa ostalim advokatima u Srbiji

zg slavac

pre 9 godina

Kako vi mislite u baražu izbaciti neku Slovačku, Ukrajinu, Tursku...? Drugo mjesto? Ispred Danske? Ma dajte!

Srbi pa vi opet nećete na EP!

ms

pre 9 godina

Odavno ne pratim manekene!
frizurice, bradice, tetovaze, smesne izjave, koje pocinju sa PA ili SIGURNO...
Prva izjava nekog naseg fudbalera ce sigurno biti: SIGURNO DA SMO RAZOCARANI...

Alex

pre 9 godina

Hahahahahaha e barem da se nasmejem ovog dana prvo tenis, onda pokretni cirkus kosarka Partizan a ovaj je posebna prica ali ga razumem covek je placen za to, bilo je odlicno danas da goreg dana nije bilo.

Navijac iz fotelje

pre 9 godina

Ali mi navijaci jesmo???? Advokatu ne vodis tim Gibraltara pa da budes zadovoljan.Ajde i ti u strajk sa ostalim advokatima u Srbiji

Barut

pre 9 godina

Je l' Tadiću sad bila ok trava? Jedan Raća Petrović je bog otac za reprezentativne utakmice, lik nikada nije kalkulisao za razliku od ovih kvazi-zvezda iz liga petice. Diku Advokatu smeta što je stadion JNA star, a ne smeta mu što Srbija igra fudbal s' kraja 19. veka?

Alex

pre 9 godina

Hahahahahaha e barem da se nasmejem ovog dana prvo tenis, onda pokretni cirkus kosarka Partizan a ovaj je posebna prica ali ga razumem covek je placen za to, bilo je odlicno danas da goreg dana nije bilo.

minaf

pre 9 godina

Zaista ova igra sa tri zadnja vezna igraca je smesna, spora,dekadentna.Nadam se da je ovakva formacija prvi i poslednji put vidjena na ovoj utakmici.Sad se pitam da li selektor uopste dovoljno poznaje igrace sa kojima raspolaze.Do izlaska Markovica u 28 min nije to bila neka sjajna igra ali smo ipak imali odredjenu probojnost i brzinu pa su tako nastale one dve tri lepe sanse,polusanse,nesto se desavalo.Ulaskom Kuzmanovica umesto njega pocinje plac majke bozije.Tadic je odjednom ostao bez prostora a Filip Djordjevic u napadu totalno pogubljen,nijedan duel ne moze da dobije,nije mi jasno kako on ima prednost nad Mitrovicem koji je krojen za ovakve bunkeraske utakmice jer se dobro gradi,skace,gura,drzak je a centarfor mora biti takav.A on ga ubacuje 10 min pre kraja!!Smesno!!Tosic jeste dao gol i spasio nas blamaze ali on igra neku alibi igru da ne pogresi, sve unazad.Desnu nogu skoro da i ne koristi,i otud one greske kod primanja lopte.Lazovic ne moze da igra,njegovo je proslo,pa nije to jelen super liga pa tra,la,la sa,la,la pa samo skakuce oko kazanog prostora okrenut ledjima golu.Sta igra Gudelj nije mi jasno,ocigledno smeta Maticu.A tek mi nije jasno sta igra Kuzmanovic!!Oni se ocigledno medjusobno guse i ne mogu nikako naci odgovarajuci prostor za sebe u ovakvoj formaciji na terenu.Ovaj bod smo nekako iscupali ali drugi put sa ovakvom formacijom sigurno necemo.

brat

pre 9 godina

ma tako je ... dobro nisi rekao da je ogroman uspeh ... i da ce mo osvojiti EP ... OSTAVKA BRE ... i Drulovica na klupu reprezentacije ... i povedi Toleta sa sobom pa zajedno berite lale u Amsterdamu ...

Movado

pre 9 godina

Ni ja da budem iskren, jer nisam ni gledao, a da sam na tvom mestu bio bi prezadovoljan, jer ko zna kolko love dobijas po utakmici. Lepo sutra na avion i nazad u Holandiju da troskaris lovu koju nikad neces morati ni da zaradis.

Andra

pre 9 godina

E pa zbog ovakvih izjava bi licno voleo da se ne plasiramo dalje. Svakako gde god nasa fudbalska reprezentacija ode, ona dozivi fijasko. Igru nemamo, dzaba i svi igraci da nam igraju PL kad smo mi nula. Ne mozemo Jermeniju kojoj su falili nekolicina igraca da pobedimo. Na kraju kada smo dali gol za izjednacenje, uopste se nisam osecao srecnim, cak sta vise krivo mi je bilo sto smo postigli gol. Nikada necu gledati fudbalsku reprezentaciju sa istim zarom kao sto gledam kosarkasku, odbojkasku i vaterpolo reprezentaciju. A za Danka Lazovica i njegov ulazak na teren ne bih komentarisao...Pravicemo mi Mihu od blata vidim ja!

magarac

pre 9 godina

Niti smo osvojili bod, niti smo izgubili ona dva vec smo ovaj bod dobili kao poklon i to ogroman. Na kraju sam zavrsio navijajuci za Jermenije, koja je inace zasluzila sva tri boda.

ms

pre 9 godina

Odavno ne pratim manekene!
frizurice, bradice, tetovaze, smesne izjave, koje pocinju sa PA ili SIGURNO...
Prva izjava nekog naseg fudbalera ce sigurno biti: SIGURNO DA SMO RAZOCARANI...

Monégasque

pre 9 godina

Ni ja nisam razocaran, kladio sam se da cemo igrati nereseno jer znam da smo dno dna, isto X na rumune i 1 na skote i eto meni 85€. Hvala vam momci, dok se ovde ljudi nerviraju jer veruju da mozete nesto da napravite u fudbalu, ja sam naucio lekcije koje smo dobili od azerbaidjana, kazakstana, jermenije, estonije, makedonije itd.

gt

pre 9 godina

Za ovaj rezultat je isključivi krivac savez, odnosno Karadžić. Imao je godinu dana vremena da nađe novog izbornika jer se u 9. mjesecu prošle godine znalo da nećete na SP i on onda uzme stranca mjesec- dva pred početak kvalifikacija. Umjesto da ga uzme za one sve prijateljske da isprobava razne igrače i varijante u igri, da upozna igrače, ovako je morao sa ovim već isprobanim, a to se pokazalo već milijun puta da ništa nevalja! Bez obzira na ovaj remi plasman vam nije ugrožen, imate solidnu ekipu koja će izboriti nastup na Euru.

Zemun79

pre 9 godina

Zašto bi ti bio razočaran, pa ne možeš ti da nas spustiš niže od žabokrečine u koju nas je uvalio onaj ko te je doveo.
Ti si tu samo da održiš taj "nivo".
Savršeno se uklapaš!

maxi

pre 9 godina

Iskreno tuga i cemer, da je Bane posle utakmice izjavio igrali smo lose ne znam sta je uzrok, moramo da se pogledamo u oci ja bi rekao svaka cast. On prosipa filozofiju kao dominirali smo (??), kontrolisali utakmicu, stvarali sanse (?????). Tesko je izdvojiti ko je bio najgori, svi su bili losi, ali za mene ubedljivo najvece razocarenje Kolarov. Ne sto je igrao lose, ja sam na to od nasih navikao, nego sto je umislio da je neka zvezda, sto je gubio lopte, pa nesto trckara, nikakva zelja, nista... I bas sa drustvom komentarisem, da se niko na utakmici od nasih nije oznojio, svaka cast Maticu. I onda ljudi pljuju Subotica, pa da li treba da dolazi i da se bruka... Selektor tek posebna prica Danko Lazovic, potpuno neshvatljiva odluka za prisustvo u reprezentaciji. I pozivaju publiku da dodje na stadion, pa oni su sve kredite svoje ispucali, i jos neko da placa da ih gleda kako trckaraju, ma daj...

dejan

pre 9 godina

dace bog da izgubimo od albanije pa da zavrsimo i sa ovim kvalifikacijama, sramota!!! najvise novca dobijaju a najgori su od svih sportista u srbiji!!! brukaju nas na svaki korak!!! ovi vise nezasluzuju ni jednu sansu sve su prokockali!!!

Dragan

pre 9 godina

Čovek je svestan da ne ume bolje i u redu je što je zadovoljan. Samo neka malo pojača odbranu protiv Albanije i ima nade za još jedan bod.

Krlja

pre 9 godina

@Dik Advokat: Znam da nisi razocaran remijem. Sta te briga. Ala volim ovaj rezim, lova ide, a ja lezim. Jos si i izblatio Beograd po holandskoj stampi. Da se ja pitam pre bi igrao bez trenera, nego da nam ti vodis tim.

musa dembele

pre 9 godina

Moje misljenje... Karadzic u zelji za dozivotnom stolicom u FSS je posao za "sigurnim"resenjem-Advokatom,sa namerom da zavrsimo na EP! Advokat-trener starog kova ,bez znanja o nasim igracima,forsira momke koji su igrali ili igraju u Holandiji,3 zadnja vezna protiv Jermenije,pokusava nesto na autoritet da ostvari nepoznavajuci mentalitet naseg naroda.Potseca me na Klementea i vrlo verovatno isti ishod! Mihajlovic je mnogo modrniji strucnjak od njega ,ali je terao inat i to nas je kostalo odlaska na SP! Sve u svemu-tesko i do baraza!!!

zg slavac

pre 9 godina

Kako vi mislite u baražu izbaciti neku Slovačku, Ukrajinu, Tursku...? Drugo mjesto? Ispred Danske? Ma dajte!

Srbi pa vi opet nećete na EP!

boki

pre 9 godina

Ja stvarno ne razumem sta se desava sa nasom reprzentacijom? Svi su bezopasni, neprimetni...Garantujem da bi jedan Partizan sa sve Vojom Stankovicem imao isti ucinak protiv Jermenije?!

OFFJSDP

pre 9 godina

Pa naravno da nisi razocaran ti si Holandjanin, ali sto je jos gore nije ni Trole on je grobar i grobar srpskog fudbala, a to mu dodje isto, veceras je bilo vazno samo to da je Danko ponovo vidjen u reprezentaciji Srbije, doduse nezasluzeno, i da ce mozda na zimu ili eventualno na leto biti prodat nekom klubu, naravno za bedne pare, ali sasvim dovoljno da se od tih njih plate Djurini advokati i sudije JS lige!

belodedic

pre 9 godina

Djordjevic i Markovic nisu igraci koji mogu probiti bunker,oni su igraci za kontru,treba im prostora....Za bunker je Mitrovic,zagradi se,spusti,odlozi,zacas stignemo dugom loptom do poseda na 25 metra.Za to nam kroz pas treba 15 minuta :-)
Jao samo da ne izgubimo od albanije,mada se uzdam u Mitra da je extra motivisan protiv njih zbog onog njegovog trenera u Anderlehtu:-)

W12DVS

pre 9 godina

Vi mozda niste razocaran a ja sam vec odavno digao ruke od Srpskog fudbala, sto prvenstva, sto reprezentacije! Odavno vredjanje inteligencije kao i cela drzava!

my way

pre 9 godina

Сам реми као реми и није разочаравајући. Момци да љубе Стојковића у руке, много је више ово од бода, јер нас резултатски ставља у бољу позицију од Јермена и Португалаца. Победа против Албанаца и бодовно смо ми ок, него овде брине игра. Јерменски офанзивци су били бржи и опаснији од наших, па и Тошића до његовог гола. Сувише дефанзивна поставка у којој су наши једни друге и лопту гњавили, са 3 задња везна крација у игри је била веома лоша. Мислим да смо морали жустрије да нападнемо од почетка, тако се добијају овакве чврсте екипе и избегавају проблеми. Ништа, идемо даље, нисмо после ове утакмице ни ближе ни даље од ЕП-а.

Max Manus

pre 9 godina

Generalno niko ne može da se naigra u Jermeniji. Advokat je totalno pogriješio taktiku, za trenera ovakvog iskustva ovoje jako loše. Nama bi više odgovaralo da su oni bili kompletni, pošto im se menja taktika i više se otvore. Mitrogol mora da startuje protiv Siptara, kada se zagradi dvojica moraju da ga čuvaju. Dice opameti se!!!

Washington

pre 9 godina

Voleo bih da smo izgubili danas. Voleo bih da na sledecu utakmicu niko ne dodje i da puknemo kod kuce i da konacno banda ode iz naseg fudbala!
(grunf, 11. oktobar 2014 20:40)

Sto je najgore, tog Karadzica ce da zameni ili Dzajic ili Terzic. Znaci tuga. Ljudi treba da bojkotuju dok jedan normalan covek ne bude na celu Fudbalskog Saveza.

Neko

pre 9 godina

Advokat je najbolji trener koji je srpska fudbalska reprezentacija imala do sada. Ne moze on da izadje na teren i da igra umesto fudbalera. Ko god dodje za selektora mi nikada u fudbalu necemo postici nista.

Czbgd

pre 9 godina

Stojkovic-trenutno nemamo boljeg golmana a i vidi se da decko brani svim srcem za reprezentaciju

Nastasic-Ne igra u klubu i to se i te kako odrazava na igru u reprezentaciji

Ivanovic-Solidan,odradjuje svoj deo posla u odbrani odlicno a nema tu slobodu u kao u celziju da ide stalno napred i to je selektorova greska

Kolarov-MOze mnogo bolje nego danas,nemamo boljeg levog beka

Mitrovic-Tanak,bolje da je Tomovic igrao kao stoper iako mu to nije prirodna pozicija

Matic-Tata

Markovic-Ne iga trenutno dobro u Liverpulu pa mi nijejasno zasto je uopste danas bio startan

Kuzmanovic-nije los ali ne mogu tri zadnja vezna u JEDNOM TIMU NA ISTOJ UTAKMICI NIKAKO DA SE UKOPE...NIKAKO

Gudelj-Non stop vraca loptu nazad nije mi bio jasan uopste

Tadic-Misim da selektor ne ume da izvuce najbolje iz njega,takvih igraca imamo mnogo a za to nam treba domaci selektor tipa Djordjevic u basketu

Tosic-Ima zelju ali vidi se,ali 3 puta bolje igra za klub nego za repku i to traje godinama

Djordjevic-Nije dobijao dovoljno dobrih lopti inace mislim da je sasvim ok napadac

Mislim da bi mnogo bolje prosli danas sa formacijom 4-4-2

Stojkovic,
Ivanovic,Tomovic,Kolarov,Nastasic(jbg nema boljeg trenutno)
Matic,Tadic,Jojic,Djuricic
Djordjevic,Mitrovic

S tim sto mislim da ima igraca koji su mnogo bolji od ovih ovde tipa Radovic ali ne znam zasto nisu pozvani

Dado

pre 9 godina

Nisam gledao utakmicu, pa sam zato mozda blag, ali cemu tolika halabuka? Ja vam garantujem da jedan od dvojca Danska-Portugal, nece izvuci 3 boda iz Jerevana. Naravno da bod nije neki uspeh, ali bolje to od poraza u svakom slucaju, pogotovu ako znamo da smo zabili u 90oj i da su promasili penal za 1:0. Sistem kvalifikacija je takav, da ako se kuci pobedjuje a na strani vecina utakmica remizira, to ti garantira barem trecu poziciju, pa zato ne znam cemu toliko javkanje? E sad ako ne pobedimo Albance, to je vec zuta, ako ne i crvena lampa, jer osvojena 2 ili cak samo 1 bod protiv Jermenije i Albanije, je ogroman znak da nesto ne stima. Zato budimo mirni, ne nervirajmo se bez potrebe, sacekajmo jos Albaniju pa posle dajmo ocene.

Pedja

pre 9 godina

Blesav je svako ko dodje na utakmicu. Sta da gledamo, ovo mucenje od igre, pa cak i Toletova JSL deluje atraktivnije od ovoga. Treba napraviti potpuni bojkot dok ne shvate u FSS da treba da odu, pa da se dovede neki normalan selektor koji ce i da zivi ovde, da zna da napravi taktiku, ubaci novu kombinaciju, donese brzu i tecniju igru. Pri tome imamo solidne igrace, ali sta vredi kad se ili ne pozivaju ili ne igraju. Jojic ne igra, Bosko Jankovic nije ni pozvan, kao ni Sulejmani, ali vazno da nam napadacki tandem cine Lazovic i Tosic.

Upomoć

pre 9 godina

Ako se Dik samo pridružio štrajku ostalih advokata, može mu se progledati kroz prste. Bojim se da nije to u pitanju, već da je ovo potpuno pogrešno: prvo je pogrešno izabrao napadače, pa onda zaigrao samo sa jednim, protiv protivnika kome smo trebali dati 2-3 gola. Nadam se da će za Albance smisliti nešto bolje, ako ne, da na vreme vratimo Drulovića, dok nije kasno.

Bilal

pre 9 godina

Vreme je da se naš Dik mane prepotencije I da počne pomalo da prati i dešavanja u JSL gde će, garantovano, pronaći daleko boljih igrča od S. Mitrovića i Gudelja. Gde li ih samo iskopa? Kako se samo olako rešava igrača poput brzog Sulejmanija I tehnički potkovanog Ljajića, pa I to sa Subotićem nešto smrdi. Da parafraziram brazilskog asa Romarija: "Mora da je Srbija najveći favorit za osvajanje Evropskog prvenstva 2016 kada Dik Advokat ima 22 igrača bolja od Miroslava Radovića iz varšavske Legije."

sredacka zupa

pre 9 godina

kletva ih stigla od ljaica ,hahahaha
sada nema vise onih izgovora
himna nije nasa
trener nije dobar
nepevaju svi himnu
,takvih vise nema u timu
ali bez nih nema ni pobede!!!!!!!!!!!

MrzoviciPljevlja

pre 9 godina

sa ovakvom igrom i pristupom nećemo daleko dogurati,igra nepovezana,zadnja linija nesigurna,definitivno nemamo napadača za velika dela

morimoto

pre 9 godina

Stvarno sam mislio da ce Advokat moci nesto da promeni, ali nama izgleda traba neki trener kao sto je bio Antic da popusi pjugu i popije pivo sa ekipom. Pored toliko igraca, neverovatno da S. Mitrovic igra, a Kolarova na klupu kao i Bambija. Pa i Lazovic i zvezde je genije za njega. ovom drugom iz partizana se zahvaliti na svemu. Kako li cemo da igramo protiv Albannije i Danske kad protiv Jermenije igramo sa jednim spicem koji nije mnogo pokazao ali nije ni mogao kads nije bilo niti jedne akcije blizu gola.

Truli stubovi srpstva

pre 9 godina

Voleo bih da smo izgubili danas. Voleo bih da na sledecu utakmicu niko ne dodje i da puknemo kod kuce i da konacno banda ode iz naseg fudbala! (grunf, 11. oktobar 2014 20:40)

Pocela Terzina akcija. Ne valja vam taj posao rođaci.

veerghoen

pre 9 godina

Тотално демотивисани. Угледајте се на кошаркаше и ватерполисте. Мрцине једне! Као да играте пријатељску, ревијалну утакмицу.

HanSolo

pre 9 godina

Pfhahaahaaaaaa.. Pun stadion? Pa da šta gledamo? Ovu bruku od fudbala? Ne hvala! Dosta mi je našeg sporog fudbala iz 70 tih.. Mi igramo naj lošiji fudbal u evropi, a naši igrači sa našim mentalitetom da se čovek umori ako se trči nemogu ni da platim dinar A kamoli da platim ulaznicu! Platio bi skupu ulaznicu da smo nešto ali ovo je očaj da očaja nema!

W12DVS

pre 9 godina

Vi mozda niste razocaran a ja sam vec odavno digao ruke od Srpskog fudbala, sto prvenstva, sto reprezentacije! Odavno vredjanje inteligencije kao i cela drzava!

Durla

pre 9 godina

Umesto da istorpedujemo Jermeniju sa tri spica za 15 min i resimo mec, mi igramo s tri zadnja vezna i branimo se k'o da je Nemacka protivnik

Dragi

pre 9 godina

Treba Advokat da peva, jer je imao već izgubljen meč! Očajna igra, a takođe i taktika i vođenje ekipe sa klupe, jer je selektor rešio da nešto pokuša da promeni tek kada smo primili gol!

Propali Bankar

pre 9 godina

Očigledno je da smo igrali na nerešeno kad je umesto Markovića uveo Kuzmanovića. Ja sam se nadao da će umesto Đorđevića uvesti Tomovića da pojača odbranu jer su Jermeni jako opasni, najbolji napadač im igra u Linheštajnu a to je izuzetno jaka liga. Sem Matića i Ivanovića ceo tim je užas. Najveće razočarenje su mi Kolarov koji je stvarno umislio da je igračina i Tadić koji se nisu videli celu utakmicu.

Rhyzm

pre 9 godina

Dajte kosarkasima da igraju protiv Jermenije i Albanije? Sad ce neko reci ono cuveno "danas svi igraju fudbal", tacno, ali mi treba da prestanemo.

Gruco Marks

pre 9 godina

Da nije Stojkovica i Tosica blamiranje bi bilo kompletno. Opet nas igraci Partizana spasili totalne bruke. Od Nemanje Vidica Zvezda nije napravila igraca a i on se slabo isticao u reprezentaciji. Mozda je fudbal u Srbiji los ali je Partizan jedini klub gde se jos uvek nesto radi ostali ne postoje osim kada se pisu saopstenja.
(BWA, 12. oktobar 2014 09:12)

Zbog vasih igraca i vaseg Toleta nasa reprezentacija i lici na ovo! Kako te barem malo nije sramota?! TOLE ODLAZI!

s

pre 9 godina

Ljudi ja mislim da Tole namerno dovdi ovakve inatlije od trenera da bi mi gubili zivce i da bi se problem Karadzica stavio u drugi plan,sve u svemu Drulovic je za ovog tata-mata!

Delija

pre 9 godina

Kolarova bi odmah vratio za Englesku i nikad vise nebi ga pozvo ono njegovo zalaganje je cist bezobrazluk vredjanje citave nacije, pred sam kraj bila je jedna akcija u kojoj je izgubio loptu protivnik je kreno u kontru a ovaj vraca se kao da kreno u setnju pored reke

Vojkan

pre 9 godina

Igra nase reprzentacije je klasicno krivicno delo,tako da njima stvarno treba Advokat,ali posto su igrali kao balerine,vise im je potreban Dick!!!

Milan Vitas

pre 9 godina

Molio bih Predsednika Srbije Tomu NIkolića da više nigde ne gleda utakmice reprezentacije ni u jednom sportu, jer nam je totalni maler. Kad god je on na stadionu, ili izgubimo ili igramo očajno i tragično kao juče. Bez želje da povezujem njega sa lošim igrama, ali, čisto malera radi, a i posao mu nije da bude navijač već da predstavlja zemlju u inostranstvu, tj. da se bavi politikom, a ne sportom. Ima fudbal svog Tola političara, ne treba nam više takvih i od ovog jednog nam je muka!

Mikeli

pre 9 godina

Tosic je bio najgori na terenu, mislim da sem tog suta nije imao jedan dobar potez. Radovic mora biti pozvan, ne zato sto mislim da je Mesi, nego ovo sto Tosic igra, Sto je Markovic igrao,nije fudbal.Nisu oni losi fudbaleri,ali nesto mora da se menje,jer ovo ne ide.

chella

pre 9 godina

Mnogo sam razočaran. Pored Mitrovica , Stuletuca i Radovica nama napadaca igra propali DANKO LAZOVIC. Kapiram da hoce da ga prodaju , ali ko ce ovog da kupi aman.
Ivanoviv i Kolarov , iz odbrane nam ogranizuju napad. Protiv ovako slabe reprezentacije mi igramo sa tri zadnja vezna igraca.
Zao mi je Jojica , zasluzuje da igra.
Stojkovic nas spasio jos vece bruke. Tosic izuzev onog gola ocajan, kao i Stefan Mitrovic kome lopzu provlace kroz noge .
jedini koji i nastavlja da odusevljava je Matic, covek je doktor za fudbal.
Sa Kosova sam, u utoran idem za Beograd. Ako ne pobedimo , to ce biti poslednji mec kad sam gledao reprezentaciju.
Unisti nas Tole i uprava.
I još nesto ,otpustili su Mihalovica , apozvali sve iste igrace kao on.

Kosovski ciklus

pre 9 godina

Polako ,nece se niko naigrati u Jerevanu cak mislim da niko tamo nece ni pobediti ,to ipak ne opravdava losu igru ,Kolarov mora pod hitno na krilo prodorniji je od svih ,a pozadi je supalj i nezainteresovan , Jojic pod hitno umesto Gudelja . bice bolje ,glavu gore .

Siniša

pre 9 godina

Mislim da je Tole prezadovoljan ovim istorijskim uspehom! Verovatno nam ni sada, kao i kada je smenio Antica, plasman ne EP nije prioritet! Mislim da cilj kvalifikacija nije kvalifikovati se ne EP, vec da nasi reprezentativci sutra svojim unucima pricaju kuda su sve putovali.
Ne daj se Tole! Ako je iko uspeo u zivotu to si ti! Ti si Fidel Kastro naseg fudbala!

Milan VItas

pre 9 godina

Ako gospodin Advokat nije razočaran, neka zna da su srpski ljubitelji fudbala i reprezentacije listom razočarani pre svega time što on nije razočaran. Nije toliko bitan ni rezultat, koji je, nakon svega što se desilo, još i dobar, već je jako bitno da je srpska reprezentacija igrala loše, očajno, užasno, nepovezano, neorganizovano, nisu mogli da spoje ni tri dobra pasa i već je lopta bila izgubljena. Ej bre, protiv Jermenije koja pojma nema! Ni koncepcije, ni pozitivnog elana, samo saplitanje o loptu i alibi pasovi unazad. Nikakva uigranost, nikakve "fore", neki lažnjak, neka specijalana inspiracija, ništa. A kakve sve igrače imamo, vodeće u najboljim evropskim klubovima !?! Nekom sa strane ovo mučenje lopte bilo bi ekstremno dosadno za gledanje, a nama je bilo ekstremno frustrirajuće, ej bre, ni jedna šansa za 90 minuta, a lopta u posedu više od 70%. Slabo, slabo, ako se po jutru dan poznaje, izgleda da je "pevač himne" bio bolji. Ne znam šta to Advokat može da promeni da bi protiv Albanije bilo bolje, ali ovo ništa ne valja. Lepše mi je bilo onomad 1. poluvreme protiv Belgije kad smo gubili 2:0 a igrali fenomenalno dobro. I da zna da ovakvom igrom ne samo da neće pridobiti navijače, već može da mu se desi kao pre nekoliko godina Klementeu sa Poljskom da na stadion dođe samo 1500 gledalaca.

damirkulus

pre 9 godina

Pravim paralelu. I Srbija i Albanija imaju stranog selektora. Srbiju vodi 'cuveni' Advocaat, Albaniju ne toliko cuveni De Biasi. Vrednost na trzistu srpske selekcije visestruko nadmasuje vrednost albanske. Dosadasnji ucinak u grupi, posebno imajuci u vidu jacinu rivala, nije u skladu sa 'cuvenoscu i vrednoscu'. Zakljucak bi mogao biti da je Italijan bolji trener od Holandjanina, ili da su albanski reprezentativci bolji od srpskih. Medjutim, ni to nije tacno. Resenje je u kompatibilnosti. Dick i fudbaleri Srbije odgovaraju jedno drugom koliko i bunda na Kopakabani, ili sorts na Mont Everestu. A toliko su zainteresovani jedno za drugo da i ne primecuju sta nose na sebi i gde se nalaze. A o onome ko ih je spojio necu ni trositi reci. Drulovic bi znao sta da obuce.

Zvezdas iz daleka

pre 9 godina

Sticajem okolnosti gledao sam utakmicu od nekih par sekundi pre nego sto su nam dali prvi gol.
Mislim da ona scena kada Kolarov negde oko 80. minuta pokusava da predibla igraca, gubi loptu, i u stilu "ma ko ce sada jos da trci za njim" govori sve.

Nisu oni toliko krivi, kao sto su oni koji vode ceo nas fubbal, pa i drzavu. Osionost, prostakluk, sebicnost i lopovluk odavno vladaju svim porama, pa takvi i isplivavaju na povrsinu. Nema sta da se tu mnogo kaze, jer nema ko da "cuje".

Hvala nekim retkim igracima i generacijama koje sam imao prilike da gledam i koje su me povremeno usrecile ukljucujuci Zvezdinu generaciju iz 1978/79. i 1990/91. Zao mi je sto nisam imao prilike da gledam generaciju Partizana iz 1966. kao i Zvezdinu generaciju iz prve polovine 70-ih, jer po onome sto sam mogao da cujem i procitam, bili su fenomenalni.
Uglavnom, mislim da sam zavrsio sa mojom jednom od najvecih strasti u zivotu.
Dosta je bilo.

nik sloter

pre 9 godina

A sta ste ocekivali da ce Jermeni sami sebi dati pet golova.Niti je ovo uspjeh niti neuspjeh,kvalifikacije tek pocele,bice bolje.

empire

pre 9 godina

Mislim da je najveci problem sto ovaj holandjanin poznaje nase fudbalere otprilike isto kao sto ja poznajem fudbelere Gibraltara.Ubedjen sam da bi Drulovic dobio ovu utakmicu.

Kubinek

pre 9 godina

Halloo SRBI!!! Zasto vec jednom ne prihvatite realnost,i prestanite da krivite Trenere i rukovodjstvo FSS. Problem je u igracima,posle 20 minuta igre vuku se po terenu kao matorci,rupa u sredini i odbrana kolko hoces,neprate igru svog igraca a kamoli protivnickog,nepomazu jedan drugom,kad izgube loptu onda se stoji ne bori se da je vrati itd.....jer to kriv Trener i FSS,oni sigurno im nisu rekli da se tako igra,bilo kako bilo pocnite dragi srbi da realno gledate u stvari.
Sa postovaljem!!!

stevan

pre 9 godina

Nisam hteo da ostavljam komentare ranije jer ima toliko gluposti napisano od dece koji pamte tim od 2007 godine. Nas glavni problem je pristup igrama državnog tima, a za to velike zasluge ima trener. Sećamo se Petkovica iz kvalifikacija za SP kako je sve ukomponovao (iako je imao limitiran tim) isto i sa Anticem. Juče gledam Kolarova, čovek se šeta onom levom aut linijom (važno da je ruka istetovirana) ja se dižem u 5 ujutro da ih gledam, a oni ne mogu odigrati jednu utakmicu kako valja. I još jedna stvar, većina tih igrača greje klupu u svojim klubovima ili je odlično ukomponovana u taj tim kao Ivanović, Matic ili Tadic koji igra za Srbiju na drugoj poziciji.
Mi smo tim koji nije u stanju povezati dve utakmice kako treba, i vreme je da se spustimo na zemlju.

Darko

pre 9 godina

Molim da se ne spominje poraz Nemacke od Poljske jer mi nemamo nikakve veze sa tom pricom, Nemci su igrali fudbal a mi ga ne igramo, vec silujemo fudbal kao igru.

Luka

pre 9 godina

Da se razumemo Srbija je izvukla Bod na jedvite jade...A protiv Albanije ne očekujte pun stadion,prvo što niste zaslužili A drugo što se stadion Partizana retko puni....Istina bila,istina ostala.....

BWA

pre 9 godina

Da nije Stojkovica i Tosica blamiranje bi bilo kompletno. Opet nas igraci Partizana spasili totalne bruke. Od Nemanje Vidica Zvezda nije napravila igraca a i on se slabo isticao u reprezentaciji. Mozda je fudbal u Srbiji los ali je Partizan jedini klub gde se jos uvek nesto radi ostali ne postoje osim kada se pisu saopstenja.

my way

pre 9 godina

@My way
nemas pojma
ALB-DEN 1-0 na poluvremenu
znate li sta ce albanci da nam naprave za koji dan??? cista dvojka
(C, 11. oktobar 2014 22:00)

Види овако, завршило је 1:1 у Албанији, тако да ако си исфрустрирани новопечени комшија своје комплексе задржи за себе, а ако си из Србије оно, некад је боље ћутати и пустити друге...знаш већ. Ја сам рекао да нас победа против Албанаца код куће ставља у бодовно сасвим ок позицију, ништа више. Наша је група је уједначена потпуно и резултатски након ове утакмице нисмо на губитку, како ће бити, видећемо. За мене је проблем игра, рекао сам шта сам рекао и стојим иза тога, а кад ме већ вучеш, мислим и да можемо много боље и да ћемо да добијемо Албанију у Београду.

asd

pre 9 godina

Ajde bre dosta! Sta odmah ostavka?! Realno, Albaniju ako ne pobedimo svi da prestanu da igraju fudbal. Oni ce protiv nas da igraju na noz. Znaci pametno! Oni nas mrze, znaci svi na stadion. Ali selektor ne radi posao. Ono vracanje lopte stoperima i golmanu je za zatvor. Igraci kruze oko 16m, ni centarsut ni sut. Treba da igramo kao osice. Imamo brze bocne igrace, to treba da koristimo. Nemamo veznog koji je dobar plejmejker. Tadic je dobar ali nema loptu, Djordjevic isto. Ako su podcenili Jermeniju, nemoj da se sale sa ovima, razbice nas!

Ivan

pre 9 godina

Gudelj,stoper Mitrovic,pa I ovaj Kuzmanovic ovo bre nije ni da prodje pored represents one,sve iz propale serije A netreba ni zvati osim Baste Koji he za prvi Tim. Danko Lazovic,pa to lici na dobar Vic. Dolazim Sa severa kosova na tekmu Sa siptarima I tako dajem poslednju sansu reprezentaciji her da smo mi aucajderi to bismo srcem trebali da dobijemo.

mare

pre 9 godina

Ne mogu da verujem koliko ljudi zeli los rezultat reprezentaciji zarad nekih promena u savezu itd. Zamolio bih takve da se ne zaludjuju. Kao prvo pocetak je kvalifikacija i sve je moguce. Remi jeste ispod ocekivanja ali sta je tu je i potrebno je podrzati ove momke. Mora bolje slazem se ali momci imaju kvalitet i mi realno gledano nemamo bolje od ovih igraca. Slabi rezultati se desavaju i jacim reprezentacijama od nase - evo primer nemacke itd. Navijati protiv reprezentacije da bi se desile neke promene je trenutno potpuno suludo jer u fs nista bitnije nemoze da se promeni cak i ako toma ode a advokatu treba dati podrsku za sada. I svi pominju 3 defanzivna vezna igraca - pa kuzmanovic ima vise ofanzivnih od defanzivnih karakteristika a matic moze da igra ofanzivnog veznog bez problema - sta da je maticev divan pas zavrsio golom tosica i da smo pobedili je bi onda svi govorili kako imamo 3 defanzivna vezna? gluposti.

ku-ra-c advokat, a jos gori trener

pre 9 godina

Markovica nebi zvao ni da igra za mladu reprezentaciju, a pogotovo ne za A selekciju. Pa ono je jedno obicno trckaralo. Ne zna ni loptu da stopa, samo se negdje zaleti ko muva bez glave i trci i trcii, nekad cesto i loptu zaboravi, a da nepricam sto ne zna nikad na vrijeme da loptu odigra, a i kad odigra to su tako slabi pasovi da od njih ili nema nikakve koristi, ili ih protivnicki igrac sjece. Ostali nista nisu bolji, Jedino svjetlo na kraju tunela je Matic, Ivanovic i Kolarov su dobri, ali ljudi vise igraju krila nego bekove i prave jos vecu guzvu i onako nasim nekreativnim i sporim igracima u napadu.

ibro dirka

pre 9 godina

Polako Srbi, sve ce to biti u redu.
To je prva utakmica sa Advocatom. Covjek zna svoj posao, samo mu treba malo vremena. Sta bi bilo da imate Susica za selektora.

Vaše ime*

pre 9 godina

Kad je došao Advokat napisao sam da će odraditi "sezonski" posao a da od plasmana neće biti ništa jer to nije u "političkom" interesu - da se narod ne bi previše razbaškario. Ova utakmica potvrđuje samo nije najjasnije zašto tako poznat trener pristaje na ovdašnje rezultatske igrice.

reality bites

pre 9 godina

Ne pričajte svašta. Ko je ikad smenio selektora posle prve utakmice u kvalifikacijama i vratio prethodnog? Spustite se malo na zemlju i vratite se u realnost! Advokat će ostati najmanje do kraja kvalifikacija bez obzira na rezultat jer bi savez morao da mu isplati ogromno obeštećenje ako bi se ugovor jednostrano raskinuo. Setite se milionske odštete koja je isplaćena Antiću nakon notornog ne poznavanja propisa UEFA od strane Karadžića i ljudi oko njega. Tu priču svakako neće ponoviti sa Advokatom pa makar bili zadnji u grupi.

Sasa

pre 9 godina

Ovaj prica istu pricu kao Miha izgleda da im Tole i govore priprema ...nikad necemo imati selektora kao sto je bio Antic gospodin covjek koji zna svoj posao samo se to "nekom" nije svidjalo...napred Srbija

smeker

pre 9 godina

U ovoj bruci iskljucivi su krivci igraci.Nema trcanja,zalaganja,borbe,zelje,pogledajte kod penala dva nasa igraca stoje i posmatraju kako covek dva puta intervenise bez da pritrce i blokiraju.Mogu da zamislim sta sledi sa Albanijom...

blaf

pre 9 godina

dobro pa ovaj sustav je napravljen zbog reprezentacija vaseg ranga...
dva idu direktno treci krez dodatne...
je da ce pasti kvaliteta prvenstva ali kako bi inace reprez. vaseg kalibra ikad ostvarile plasman...

Od lopate još niko nije pobegao

pre 9 godina

Ti si očigledno pobrkao lončiće. Ustvari, kad bolje razsmislim u pravu si. Igrali smo kao babe, kao puževi, da ne beše odličnog Stojkovića i srećnog gola Tošića, bruka bi bila kompletna, jer nismo zaslužili bod, tako da treba da budeš srećan.

Nemanja

pre 9 godina

Treba vremena da se napravi tim koji ce da pobedjuje sve redom. Za sada dva meca bez poraza, nije lose.
Ako dobijemo Albaniju, stvorice se prava atmosfera, euforija pred Dansku koja nam mnogo duguje. Pobeda nad Danskom je ono sto cekamo od 1992. kada su na pokvaren nacin otisli umesto nas iako smo mi pobedili u grupi u kvalifikacijama za Svedsku.

julije klovic

pre 9 godina

Trener ne valja i ne igraju vam najbolji? A ko bi bio taj trener koji valja i ko su SAD ti najbolji? A da nije možda problem sto imate dva beka i zadnjeg veznog..

Džoni

pre 9 godina

Sta ce nam strani trener.Njemu treba godinu da upozna ekipu.Opet cemo izvisit.Nema EP.Bruka a onakvi pojedinci.
(posteno)

Ja pitam samo a koji to pojedinci? Malo mi preterujemo što se tiče kvaliteta naših igrača! Odlični su Bane i Matić, vrlo dobar Tadić, dobar Kolarov, dovoljan Tošić a ovo ostalo nedovoljno za išta ozbiljnije!

Truli stubovi srpstva

pre 9 godina

Niti smo osvojili bod, niti smo izgubili ona dva vec smo ovaj bod dobili kao poklon i to ogroman. Na kraju sam zavrsio navijajuci za Jermenije, koja je inace zasluzila sva tri boda. (magarac, 11. oktobar 2014 23:36)

Gde moze da te dovede propaganda malog coveka sa velikom torbom... Navijacete vi i za Albaniju kolko vidim.

vlade

pre 9 godina

od kako formiramo formaciju 4-5-1. mi gol ne znamo da damo! nemamo mi više krila, kao što je bio džaja, niti je ovo holandija pa da roben probija, nemamo ni amc-a krštenog od Piksija, a nemamo ni Snajdera.. protiv šiptara, mitrović i đorđević od prvog minuta, tošić i tadić bokovi, sredina matić i kuzmanović, pa šta Bog da.. ovo je toliko kilavo, da nemam reči.. mnogo širimo igru, bez lopte po zemlji ispred kaznenog..

DRAGUTIN

pre 9 godina

Tadic katastrofa nosi deset a igra jedva za dva,nedovoljno,,,Samo neko ko se bavi statistikom moze da ustanovi da je on stetan za reprezentaciju i to na elegantan nacin nekoristan od deset pasova u zavrsnici osam salje protivniku u noge,Piksi-Tadic kao Nebo-Zemlja,,,Ne mogu da verujem da nemamo boljeg igraca od njega na toj poziciji.FORMULA USPEHA- 1Stojkovic-2Vulicevic-3Kolarov-6Cirkovic-4Matic-5Ivanovic-8Bosko Jankovic-10Radovic-9Skuletic-7Lazar Markovic-11Mitrovic,,,Klupa Tosic-Lazovic-Kuzmanovic,,,Tadic van ekipe,,,

krajisnik

pre 9 godina

vidim sad bi svi one koji nisu igrali da stave u prvu postavu i da zovu Ljajica i slicne.Kao. bilo bi 3-0 za nas.Vjerovatno bi bilo isto ,sbb kbb.Ako pobjedimo ove albance,a dobicemo ih reci ce da je to zbog nekog novog igraca.Oni najlosiji u timu su i inace najgori,odnosno mitrovic,gudelj,nastasic van forme,djordjevic bez neke zelje.Matic na visokom nivou ,Tadic podbacio .Stojkovic spasio ekipu od totalnog fijaska

Neko

pre 9 godina

Advokat je najbolji trener koji je srpska fudbalska reprezentacija imala do sada. Ne moze on da izadje na teren i da igra umesto fudbalera. Ko god dodje za selektora mi nikada u fudbalu necemo postici nista.

zg slavac

pre 9 godina

Kako vi mislite u baražu izbaciti neku Slovačku, Ukrajinu, Tursku...? Drugo mjesto? Ispred Danske? Ma dajte!

Srbi pa vi opet nećete na EP!

sredacka zupa

pre 9 godina

kletva ih stigla od ljaica ,hahahaha
sada nema vise onih izgovora
himna nije nasa
trener nije dobar
nepevaju svi himnu
,takvih vise nema u timu
ali bez nih nema ni pobede!!!!!!!!!!!

Truli stubovi srpstva

pre 9 godina

Voleo bih da smo izgubili danas. Voleo bih da na sledecu utakmicu niko ne dodje i da puknemo kod kuce i da konacno banda ode iz naseg fudbala! (grunf, 11. oktobar 2014 20:40)

Pocela Terzina akcija. Ne valja vam taj posao rođaci.

Barut

pre 9 godina

Je l' Tadiću sad bila ok trava? Jedan Raća Petrović je bog otac za reprezentativne utakmice, lik nikada nije kalkulisao za razliku od ovih kvazi-zvezda iz liga petice. Diku Advokatu smeta što je stadion JNA star, a ne smeta mu što Srbija igra fudbal s' kraja 19. veka?

Alex

pre 9 godina

Hahahahahaha e barem da se nasmejem ovog dana prvo tenis, onda pokretni cirkus kosarka Partizan a ovaj je posebna prica ali ga razumem covek je placen za to, bilo je odlicno danas da goreg dana nije bilo.

BWA

pre 9 godina

Da nije Stojkovica i Tosica blamiranje bi bilo kompletno. Opet nas igraci Partizana spasili totalne bruke. Od Nemanje Vidica Zvezda nije napravila igraca a i on se slabo isticao u reprezentaciji. Mozda je fudbal u Srbiji los ali je Partizan jedini klub gde se jos uvek nesto radi ostali ne postoje osim kada se pisu saopstenja.

Czbgd

pre 9 godina

Stojkovic-trenutno nemamo boljeg golmana a i vidi se da decko brani svim srcem za reprezentaciju

Nastasic-Ne igra u klubu i to se i te kako odrazava na igru u reprezentaciji

Ivanovic-Solidan,odradjuje svoj deo posla u odbrani odlicno a nema tu slobodu u kao u celziju da ide stalno napred i to je selektorova greska

Kolarov-MOze mnogo bolje nego danas,nemamo boljeg levog beka

Mitrovic-Tanak,bolje da je Tomovic igrao kao stoper iako mu to nije prirodna pozicija

Matic-Tata

Markovic-Ne iga trenutno dobro u Liverpulu pa mi nijejasno zasto je uopste danas bio startan

Kuzmanovic-nije los ali ne mogu tri zadnja vezna u JEDNOM TIMU NA ISTOJ UTAKMICI NIKAKO DA SE UKOPE...NIKAKO

Gudelj-Non stop vraca loptu nazad nije mi bio jasan uopste

Tadic-Misim da selektor ne ume da izvuce najbolje iz njega,takvih igraca imamo mnogo a za to nam treba domaci selektor tipa Djordjevic u basketu

Tosic-Ima zelju ali vidi se,ali 3 puta bolje igra za klub nego za repku i to traje godinama

Djordjevic-Nije dobijao dovoljno dobrih lopti inace mislim da je sasvim ok napadac

Mislim da bi mnogo bolje prosli danas sa formacijom 4-4-2

Stojkovic,
Ivanovic,Tomovic,Kolarov,Nastasic(jbg nema boljeg trenutno)
Matic,Tadic,Jojic,Djuricic
Djordjevic,Mitrovic

S tim sto mislim da ima igraca koji su mnogo bolji od ovih ovde tipa Radovic ali ne znam zasto nisu pozvani

dejan

pre 9 godina

dace bog da izgubimo od albanije pa da zavrsimo i sa ovim kvalifikacijama, sramota!!! najvise novca dobijaju a najgori su od svih sportista u srbiji!!! brukaju nas na svaki korak!!! ovi vise nezasluzuju ni jednu sansu sve su prokockali!!!

magarac

pre 9 godina

Niti smo osvojili bod, niti smo izgubili ona dva vec smo ovaj bod dobili kao poklon i to ogroman. Na kraju sam zavrsio navijajuci za Jermenije, koja je inace zasluzila sva tri boda.

Dado

pre 9 godina

Nisam gledao utakmicu, pa sam zato mozda blag, ali cemu tolika halabuka? Ja vam garantujem da jedan od dvojca Danska-Portugal, nece izvuci 3 boda iz Jerevana. Naravno da bod nije neki uspeh, ali bolje to od poraza u svakom slucaju, pogotovu ako znamo da smo zabili u 90oj i da su promasili penal za 1:0. Sistem kvalifikacija je takav, da ako se kuci pobedjuje a na strani vecina utakmica remizira, to ti garantira barem trecu poziciju, pa zato ne znam cemu toliko javkanje? E sad ako ne pobedimo Albance, to je vec zuta, ako ne i crvena lampa, jer osvojena 2 ili cak samo 1 bod protiv Jermenije i Albanije, je ogroman znak da nesto ne stima. Zato budimo mirni, ne nervirajmo se bez potrebe, sacekajmo jos Albaniju pa posle dajmo ocene.

Andra

pre 9 godina

E pa zbog ovakvih izjava bi licno voleo da se ne plasiramo dalje. Svakako gde god nasa fudbalska reprezentacija ode, ona dozivi fijasko. Igru nemamo, dzaba i svi igraci da nam igraju PL kad smo mi nula. Ne mozemo Jermeniju kojoj su falili nekolicina igraca da pobedimo. Na kraju kada smo dali gol za izjednacenje, uopste se nisam osecao srecnim, cak sta vise krivo mi je bilo sto smo postigli gol. Nikada necu gledati fudbalsku reprezentaciju sa istim zarom kao sto gledam kosarkasku, odbojkasku i vaterpolo reprezentaciju. A za Danka Lazovica i njegov ulazak na teren ne bih komentarisao...Pravicemo mi Mihu od blata vidim ja!

Nemanja

pre 9 godina

Treba vremena da se napravi tim koji ce da pobedjuje sve redom. Za sada dva meca bez poraza, nije lose.
Ako dobijemo Albaniju, stvorice se prava atmosfera, euforija pred Dansku koja nam mnogo duguje. Pobeda nad Danskom je ono sto cekamo od 1992. kada su na pokvaren nacin otisli umesto nas iako smo mi pobedili u grupi u kvalifikacijama za Svedsku.

OFFJSDP

pre 9 godina

Pa naravno da nisi razocaran ti si Holandjanin, ali sto je jos gore nije ni Trole on je grobar i grobar srpskog fudbala, a to mu dodje isto, veceras je bilo vazno samo to da je Danko ponovo vidjen u reprezentaciji Srbije, doduse nezasluzeno, i da ce mozda na zimu ili eventualno na leto biti prodat nekom klubu, naravno za bedne pare, ali sasvim dovoljno da se od tih njih plate Djurini advokati i sudije JS lige!

gt

pre 9 godina

Za ovaj rezultat je isključivi krivac savez, odnosno Karadžić. Imao je godinu dana vremena da nađe novog izbornika jer se u 9. mjesecu prošle godine znalo da nećete na SP i on onda uzme stranca mjesec- dva pred početak kvalifikacija. Umjesto da ga uzme za one sve prijateljske da isprobava razne igrače i varijante u igri, da upozna igrače, ovako je morao sa ovim već isprobanim, a to se pokazalo već milijun puta da ništa nevalja! Bez obzira na ovaj remi plasman vam nije ugrožen, imate solidnu ekipu koja će izboriti nastup na Euru.

Navijac iz fotelje

pre 9 godina

Ali mi navijaci jesmo???? Advokatu ne vodis tim Gibraltara pa da budes zadovoljan.Ajde i ti u strajk sa ostalim advokatima u Srbiji

Gruco Marks

pre 9 godina

Da nije Stojkovica i Tosica blamiranje bi bilo kompletno. Opet nas igraci Partizana spasili totalne bruke. Od Nemanje Vidica Zvezda nije napravila igraca a i on se slabo isticao u reprezentaciji. Mozda je fudbal u Srbiji los ali je Partizan jedini klub gde se jos uvek nesto radi ostali ne postoje osim kada se pisu saopstenja.
(BWA, 12. oktobar 2014 09:12)

Zbog vasih igraca i vaseg Toleta nasa reprezentacija i lici na ovo! Kako te barem malo nije sramota?! TOLE ODLAZI!

Monégasque

pre 9 godina

Ni ja nisam razocaran, kladio sam se da cemo igrati nereseno jer znam da smo dno dna, isto X na rumune i 1 na skote i eto meni 85€. Hvala vam momci, dok se ovde ljudi nerviraju jer veruju da mozete nesto da napravite u fudbalu, ja sam naucio lekcije koje smo dobili od azerbaidjana, kazakstana, jermenije, estonije, makedonije itd.

brat

pre 9 godina

ma tako je ... dobro nisi rekao da je ogroman uspeh ... i da ce mo osvojiti EP ... OSTAVKA BRE ... i Drulovica na klupu reprezentacije ... i povedi Toleta sa sobom pa zajedno berite lale u Amsterdamu ...

blaf

pre 9 godina

dobro pa ovaj sustav je napravljen zbog reprezentacija vaseg ranga...
dva idu direktno treci krez dodatne...
je da ce pasti kvaliteta prvenstva ali kako bi inace reprez. vaseg kalibra ikad ostvarile plasman...

Max Manus

pre 9 godina

Generalno niko ne može da se naigra u Jermeniji. Advokat je totalno pogriješio taktiku, za trenera ovakvog iskustva ovoje jako loše. Nama bi više odgovaralo da su oni bili kompletni, pošto im se menja taktika i više se otvore. Mitrogol mora da startuje protiv Siptara, kada se zagradi dvojica moraju da ga čuvaju. Dice opameti se!!!

DRAGUTIN

pre 9 godina

Tadic katastrofa nosi deset a igra jedva za dva,nedovoljno,,,Samo neko ko se bavi statistikom moze da ustanovi da je on stetan za reprezentaciju i to na elegantan nacin nekoristan od deset pasova u zavrsnici osam salje protivniku u noge,Piksi-Tadic kao Nebo-Zemlja,,,Ne mogu da verujem da nemamo boljeg igraca od njega na toj poziciji.FORMULA USPEHA- 1Stojkovic-2Vulicevic-3Kolarov-6Cirkovic-4Matic-5Ivanovic-8Bosko Jankovic-10Radovic-9Skuletic-7Lazar Markovic-11Mitrovic,,,Klupa Tosic-Lazovic-Kuzmanovic,,,Tadic van ekipe,,,

Krlja

pre 9 godina

@Dik Advokat: Znam da nisi razocaran remijem. Sta te briga. Ala volim ovaj rezim, lova ide, a ja lezim. Jos si i izblatio Beograd po holandskoj stampi. Da se ja pitam pre bi igrao bez trenera, nego da nam ti vodis tim.

Dragan

pre 9 godina

Čovek je svestan da ne ume bolje i u redu je što je zadovoljan. Samo neka malo pojača odbranu protiv Albanije i ima nade za još jedan bod.

Pedja

pre 9 godina

Blesav je svako ko dodje na utakmicu. Sta da gledamo, ovo mucenje od igre, pa cak i Toletova JSL deluje atraktivnije od ovoga. Treba napraviti potpuni bojkot dok ne shvate u FSS da treba da odu, pa da se dovede neki normalan selektor koji ce i da zivi ovde, da zna da napravi taktiku, ubaci novu kombinaciju, donese brzu i tecniju igru. Pri tome imamo solidne igrace, ali sta vredi kad se ili ne pozivaju ili ne igraju. Jojic ne igra, Bosko Jankovic nije ni pozvan, kao ni Sulejmani, ali vazno da nam napadacki tandem cine Lazovic i Tosic.

Zemun79

pre 9 godina

Zašto bi ti bio razočaran, pa ne možeš ti da nas spustiš niže od žabokrečine u koju nas je uvalio onaj ko te je doveo.
Ti si tu samo da održiš taj "nivo".
Savršeno se uklapaš!

musa dembele

pre 9 godina

Moje misljenje... Karadzic u zelji za dozivotnom stolicom u FSS je posao za "sigurnim"resenjem-Advokatom,sa namerom da zavrsimo na EP! Advokat-trener starog kova ,bez znanja o nasim igracima,forsira momke koji su igrali ili igraju u Holandiji,3 zadnja vezna protiv Jermenije,pokusava nesto na autoritet da ostvari nepoznavajuci mentalitet naseg naroda.Potseca me na Klementea i vrlo verovatno isti ishod! Mihajlovic je mnogo modrniji strucnjak od njega ,ali je terao inat i to nas je kostalo odlaska na SP! Sve u svemu-tesko i do baraza!!!

Movado

pre 9 godina

Ni ja da budem iskren, jer nisam ni gledao, a da sam na tvom mestu bio bi prezadovoljan, jer ko zna kolko love dobijas po utakmici. Lepo sutra na avion i nazad u Holandiju da troskaris lovu koju nikad neces morati ni da zaradis.

ms

pre 9 godina

Odavno ne pratim manekene!
frizurice, bradice, tetovaze, smesne izjave, koje pocinju sa PA ili SIGURNO...
Prva izjava nekog naseg fudbalera ce sigurno biti: SIGURNO DA SMO RAZOCARANI...

maxi

pre 9 godina

Iskreno tuga i cemer, da je Bane posle utakmice izjavio igrali smo lose ne znam sta je uzrok, moramo da se pogledamo u oci ja bi rekao svaka cast. On prosipa filozofiju kao dominirali smo (??), kontrolisali utakmicu, stvarali sanse (?????). Tesko je izdvojiti ko je bio najgori, svi su bili losi, ali za mene ubedljivo najvece razocarenje Kolarov. Ne sto je igrao lose, ja sam na to od nasih navikao, nego sto je umislio da je neka zvezda, sto je gubio lopte, pa nesto trckara, nikakva zelja, nista... I bas sa drustvom komentarisem, da se niko na utakmici od nasih nije oznojio, svaka cast Maticu. I onda ljudi pljuju Subotica, pa da li treba da dolazi i da se bruka... Selektor tek posebna prica Danko Lazovic, potpuno neshvatljiva odluka za prisustvo u reprezentaciji. I pozivaju publiku da dodje na stadion, pa oni su sve kredite svoje ispucali, i jos neko da placa da ih gleda kako trckaraju, ma daj...

Bilal

pre 9 godina

Vreme je da se naš Dik mane prepotencije I da počne pomalo da prati i dešavanja u JSL gde će, garantovano, pronaći daleko boljih igrča od S. Mitrovića i Gudelja. Gde li ih samo iskopa? Kako se samo olako rešava igrača poput brzog Sulejmanija I tehnički potkovanog Ljajića, pa I to sa Subotićem nešto smrdi. Da parafraziram brazilskog asa Romarija: "Mora da je Srbija najveći favorit za osvajanje Evropskog prvenstva 2016 kada Dik Advokat ima 22 igrača bolja od Miroslava Radovića iz varšavske Legije."

ibro dirka

pre 9 godina

Polako Srbi, sve ce to biti u redu.
To je prva utakmica sa Advocatom. Covjek zna svoj posao, samo mu treba malo vremena. Sta bi bilo da imate Susica za selektora.

belodedic

pre 9 godina

Djordjevic i Markovic nisu igraci koji mogu probiti bunker,oni su igraci za kontru,treba im prostora....Za bunker je Mitrovic,zagradi se,spusti,odlozi,zacas stignemo dugom loptom do poseda na 25 metra.Za to nam kroz pas treba 15 minuta :-)
Jao samo da ne izgubimo od albanije,mada se uzdam u Mitra da je extra motivisan protiv njih zbog onog njegovog trenera u Anderlehtu:-)

Washington

pre 9 godina

Voleo bih da smo izgubili danas. Voleo bih da na sledecu utakmicu niko ne dodje i da puknemo kod kuce i da konacno banda ode iz naseg fudbala!
(grunf, 11. oktobar 2014 20:40)

Sto je najgore, tog Karadzica ce da zameni ili Dzajic ili Terzic. Znaci tuga. Ljudi treba da bojkotuju dok jedan normalan covek ne bude na celu Fudbalskog Saveza.

Upomoć

pre 9 godina

Ako se Dik samo pridružio štrajku ostalih advokata, može mu se progledati kroz prste. Bojim se da nije to u pitanju, već da je ovo potpuno pogrešno: prvo je pogrešno izabrao napadače, pa onda zaigrao samo sa jednim, protiv protivnika kome smo trebali dati 2-3 gola. Nadam se da će za Albance smisliti nešto bolje, ako ne, da na vreme vratimo Drulovića, dok nije kasno.

my way

pre 9 godina

Сам реми као реми и није разочаравајући. Момци да љубе Стојковића у руке, много је више ово од бода, јер нас резултатски ставља у бољу позицију од Јермена и Португалаца. Победа против Албанаца и бодовно смо ми ок, него овде брине игра. Јерменски офанзивци су били бржи и опаснији од наших, па и Тошића до његовог гола. Сувише дефанзивна поставка у којој су наши једни друге и лопту гњавили, са 3 задња везна крација у игри је била веома лоша. Мислим да смо морали жустрије да нападнемо од почетка, тако се добијају овакве чврсте екипе и избегавају проблеми. Ништа, идемо даље, нисмо после ове утакмице ни ближе ни даље од ЕП-а.

W12DVS

pre 9 godina

Vi mozda niste razocaran a ja sam vec odavno digao ruke od Srpskog fudbala, sto prvenstva, sto reprezentacije! Odavno vredjanje inteligencije kao i cela drzava!

MrzoviciPljevlja

pre 9 godina

sa ovakvom igrom i pristupom nećemo daleko dogurati,igra nepovezana,zadnja linija nesigurna,definitivno nemamo napadača za velika dela

Truli stubovi srpstva

pre 9 godina

Niti smo osvojili bod, niti smo izgubili ona dva vec smo ovaj bod dobili kao poklon i to ogroman. Na kraju sam zavrsio navijajuci za Jermenije, koja je inace zasluzila sva tri boda. (magarac, 11. oktobar 2014 23:36)

Gde moze da te dovede propaganda malog coveka sa velikom torbom... Navijacete vi i za Albaniju kolko vidim.

mare

pre 9 godina

Ne mogu da verujem koliko ljudi zeli los rezultat reprezentaciji zarad nekih promena u savezu itd. Zamolio bih takve da se ne zaludjuju. Kao prvo pocetak je kvalifikacija i sve je moguce. Remi jeste ispod ocekivanja ali sta je tu je i potrebno je podrzati ove momke. Mora bolje slazem se ali momci imaju kvalitet i mi realno gledano nemamo bolje od ovih igraca. Slabi rezultati se desavaju i jacim reprezentacijama od nase - evo primer nemacke itd. Navijati protiv reprezentacije da bi se desile neke promene je trenutno potpuno suludo jer u fs nista bitnije nemoze da se promeni cak i ako toma ode a advokatu treba dati podrsku za sada. I svi pominju 3 defanzivna vezna igraca - pa kuzmanovic ima vise ofanzivnih od defanzivnih karakteristika a matic moze da igra ofanzivnog veznog bez problema - sta da je maticev divan pas zavrsio golom tosica i da smo pobedili je bi onda svi govorili kako imamo 3 defanzivna vezna? gluposti.

morimoto

pre 9 godina

Stvarno sam mislio da ce Advokat moci nesto da promeni, ali nama izgleda traba neki trener kao sto je bio Antic da popusi pjugu i popije pivo sa ekipom. Pored toliko igraca, neverovatno da S. Mitrovic igra, a Kolarova na klupu kao i Bambija. Pa i Lazovic i zvezde je genije za njega. ovom drugom iz partizana se zahvaliti na svemu. Kako li cemo da igramo protiv Albannije i Danske kad protiv Jermenije igramo sa jednim spicem koji nije mnogo pokazao ali nije ni mogao kads nije bilo niti jedne akcije blizu gola.

HanSolo

pre 9 godina

Pfhahaahaaaaaa.. Pun stadion? Pa da šta gledamo? Ovu bruku od fudbala? Ne hvala! Dosta mi je našeg sporog fudbala iz 70 tih.. Mi igramo naj lošiji fudbal u evropi, a naši igrači sa našim mentalitetom da se čovek umori ako se trči nemogu ni da platim dinar A kamoli da platim ulaznicu! Platio bi skupu ulaznicu da smo nešto ali ovo je očaj da očaja nema!

minaf

pre 9 godina

Zaista ova igra sa tri zadnja vezna igraca je smesna, spora,dekadentna.Nadam se da je ovakva formacija prvi i poslednji put vidjena na ovoj utakmici.Sad se pitam da li selektor uopste dovoljno poznaje igrace sa kojima raspolaze.Do izlaska Markovica u 28 min nije to bila neka sjajna igra ali smo ipak imali odredjenu probojnost i brzinu pa su tako nastale one dve tri lepe sanse,polusanse,nesto se desavalo.Ulaskom Kuzmanovica umesto njega pocinje plac majke bozije.Tadic je odjednom ostao bez prostora a Filip Djordjevic u napadu totalno pogubljen,nijedan duel ne moze da dobije,nije mi jasno kako on ima prednost nad Mitrovicem koji je krojen za ovakve bunkeraske utakmice jer se dobro gradi,skace,gura,drzak je a centarfor mora biti takav.A on ga ubacuje 10 min pre kraja!!Smesno!!Tosic jeste dao gol i spasio nas blamaze ali on igra neku alibi igru da ne pogresi, sve unazad.Desnu nogu skoro da i ne koristi,i otud one greske kod primanja lopte.Lazovic ne moze da igra,njegovo je proslo,pa nije to jelen super liga pa tra,la,la sa,la,la pa samo skakuce oko kazanog prostora okrenut ledjima golu.Sta igra Gudelj nije mi jasno,ocigledno smeta Maticu.A tek mi nije jasno sta igra Kuzmanovic!!Oni se ocigledno medjusobno guse i ne mogu nikako naci odgovarajuci prostor za sebe u ovakvoj formaciji na terenu.Ovaj bod smo nekako iscupali ali drugi put sa ovakvom formacijom sigurno necemo.

W12DVS

pre 9 godina

Vi mozda niste razocaran a ja sam vec odavno digao ruke od Srpskog fudbala, sto prvenstva, sto reprezentacije! Odavno vredjanje inteligencije kao i cela drzava!

boki

pre 9 godina

Ja stvarno ne razumem sta se desava sa nasom reprzentacijom? Svi su bezopasni, neprimetni...Garantujem da bi jedan Partizan sa sve Vojom Stankovicem imao isti ucinak protiv Jermenije?!

Kosovski ciklus

pre 9 godina

Polako ,nece se niko naigrati u Jerevanu cak mislim da niko tamo nece ni pobediti ,to ipak ne opravdava losu igru ,Kolarov mora pod hitno na krilo prodorniji je od svih ,a pozadi je supalj i nezainteresovan , Jojic pod hitno umesto Gudelja . bice bolje ,glavu gore .

s

pre 9 godina

Ljudi ja mislim da Tole namerno dovdi ovakve inatlije od trenera da bi mi gubili zivce i da bi se problem Karadzica stavio u drugi plan,sve u svemu Drulovic je za ovog tata-mata!

Luka

pre 9 godina

Da se razumemo Srbija je izvukla Bod na jedvite jade...A protiv Albanije ne očekujte pun stadion,prvo što niste zaslužili A drugo što se stadion Partizana retko puni....Istina bila,istina ostala.....

Džoni

pre 9 godina

Sta ce nam strani trener.Njemu treba godinu da upozna ekipu.Opet cemo izvisit.Nema EP.Bruka a onakvi pojedinci.
(posteno)

Ja pitam samo a koji to pojedinci? Malo mi preterujemo što se tiče kvaliteta naših igrača! Odlični su Bane i Matić, vrlo dobar Tadić, dobar Kolarov, dovoljan Tošić a ovo ostalo nedovoljno za išta ozbiljnije!

Kubinek

pre 9 godina

Halloo SRBI!!! Zasto vec jednom ne prihvatite realnost,i prestanite da krivite Trenere i rukovodjstvo FSS. Problem je u igracima,posle 20 minuta igre vuku se po terenu kao matorci,rupa u sredini i odbrana kolko hoces,neprate igru svog igraca a kamoli protivnickog,nepomazu jedan drugom,kad izgube loptu onda se stoji ne bori se da je vrati itd.....jer to kriv Trener i FSS,oni sigurno im nisu rekli da se tako igra,bilo kako bilo pocnite dragi srbi da realno gledate u stvari.
Sa postovaljem!!!

Ivan

pre 9 godina

Gudelj,stoper Mitrovic,pa I ovaj Kuzmanovic ovo bre nije ni da prodje pored represents one,sve iz propale serije A netreba ni zvati osim Baste Koji he za prvi Tim. Danko Lazovic,pa to lici na dobar Vic. Dolazim Sa severa kosova na tekmu Sa siptarima I tako dajem poslednju sansu reprezentaciji her da smo mi aucajderi to bismo srcem trebali da dobijemo.

Mikeli

pre 9 godina

Tosic je bio najgori na terenu, mislim da sem tog suta nije imao jedan dobar potez. Radovic mora biti pozvan, ne zato sto mislim da je Mesi, nego ovo sto Tosic igra, Sto je Markovic igrao,nije fudbal.Nisu oni losi fudbaleri,ali nesto mora da se menje,jer ovo ne ide.

chella

pre 9 godina

Mnogo sam razočaran. Pored Mitrovica , Stuletuca i Radovica nama napadaca igra propali DANKO LAZOVIC. Kapiram da hoce da ga prodaju , ali ko ce ovog da kupi aman.
Ivanoviv i Kolarov , iz odbrane nam ogranizuju napad. Protiv ovako slabe reprezentacije mi igramo sa tri zadnja vezna igraca.
Zao mi je Jojica , zasluzuje da igra.
Stojkovic nas spasio jos vece bruke. Tosic izuzev onog gola ocajan, kao i Stefan Mitrovic kome lopzu provlace kroz noge .
jedini koji i nastavlja da odusevljava je Matic, covek je doktor za fudbal.
Sa Kosova sam, u utoran idem za Beograd. Ako ne pobedimo , to ce biti poslednji mec kad sam gledao reprezentaciju.
Unisti nas Tole i uprava.
I još nesto ,otpustili su Mihalovica , apozvali sve iste igrace kao on.

krajisnik

pre 9 godina

vidim sad bi svi one koji nisu igrali da stave u prvu postavu i da zovu Ljajica i slicne.Kao. bilo bi 3-0 za nas.Vjerovatno bi bilo isto ,sbb kbb.Ako pobjedimo ove albance,a dobicemo ih reci ce da je to zbog nekog novog igraca.Oni najlosiji u timu su i inace najgori,odnosno mitrovic,gudelj,nastasic van forme,djordjevic bez neke zelje.Matic na visokom nivou ,Tadic podbacio .Stojkovic spasio ekipu od totalnog fijaska

ku-ra-c advokat, a jos gori trener

pre 9 godina

Markovica nebi zvao ni da igra za mladu reprezentaciju, a pogotovo ne za A selekciju. Pa ono je jedno obicno trckaralo. Ne zna ni loptu da stopa, samo se negdje zaleti ko muva bez glave i trci i trcii, nekad cesto i loptu zaboravi, a da nepricam sto ne zna nikad na vrijeme da loptu odigra, a i kad odigra to su tako slabi pasovi da od njih ili nema nikakve koristi, ili ih protivnicki igrac sjece. Ostali nista nisu bolji, Jedino svjetlo na kraju tunela je Matic, Ivanovic i Kolarov su dobri, ali ljudi vise igraju krila nego bekove i prave jos vecu guzvu i onako nasim nekreativnim i sporim igracima u napadu.

nik sloter

pre 9 godina

A sta ste ocekivali da ce Jermeni sami sebi dati pet golova.Niti je ovo uspjeh niti neuspjeh,kvalifikacije tek pocele,bice bolje.

Sasa

pre 9 godina

Ovaj prica istu pricu kao Miha izgleda da im Tole i govore priprema ...nikad necemo imati selektora kao sto je bio Antic gospodin covjek koji zna svoj posao samo se to "nekom" nije svidjalo...napred Srbija

vlade

pre 9 godina

od kako formiramo formaciju 4-5-1. mi gol ne znamo da damo! nemamo mi više krila, kao što je bio džaja, niti je ovo holandija pa da roben probija, nemamo ni amc-a krštenog od Piksija, a nemamo ni Snajdera.. protiv šiptara, mitrović i đorđević od prvog minuta, tošić i tadić bokovi, sredina matić i kuzmanović, pa šta Bog da.. ovo je toliko kilavo, da nemam reči.. mnogo širimo igru, bez lopte po zemlji ispred kaznenog..

smeker

pre 9 godina

U ovoj bruci iskljucivi su krivci igraci.Nema trcanja,zalaganja,borbe,zelje,pogledajte kod penala dva nasa igraca stoje i posmatraju kako covek dva puta intervenise bez da pritrce i blokiraju.Mogu da zamislim sta sledi sa Albanijom...

Milan Vitas

pre 9 godina

Molio bih Predsednika Srbije Tomu NIkolića da više nigde ne gleda utakmice reprezentacije ni u jednom sportu, jer nam je totalni maler. Kad god je on na stadionu, ili izgubimo ili igramo očajno i tragično kao juče. Bez želje da povezujem njega sa lošim igrama, ali, čisto malera radi, a i posao mu nije da bude navijač već da predstavlja zemlju u inostranstvu, tj. da se bavi politikom, a ne sportom. Ima fudbal svog Tola političara, ne treba nam više takvih i od ovog jednog nam je muka!

my way

pre 9 godina

@My way
nemas pojma
ALB-DEN 1-0 na poluvremenu
znate li sta ce albanci da nam naprave za koji dan??? cista dvojka
(C, 11. oktobar 2014 22:00)

Види овако, завршило је 1:1 у Албанији, тако да ако си исфрустрирани новопечени комшија своје комплексе задржи за себе, а ако си из Србије оно, некад је боље ћутати и пустити друге...знаш већ. Ја сам рекао да нас победа против Албанаца код куће ставља у бодовно сасвим ок позицију, ништа више. Наша је група је уједначена потпуно и резултатски након ове утакмице нисмо на губитку, како ће бити, видећемо. За мене је проблем игра, рекао сам шта сам рекао и стојим иза тога, а кад ме већ вучеш, мислим и да можемо много боље и да ћемо да добијемо Албанију у Београду.

Dragi

pre 9 godina

Treba Advokat da peva, jer je imao već izgubljen meč! Očajna igra, a takođe i taktika i vođenje ekipe sa klupe, jer je selektor rešio da nešto pokuša da promeni tek kada smo primili gol!

veerghoen

pre 9 godina

Тотално демотивисани. Угледајте се на кошаркаше и ватерполисте. Мрцине једне! Као да играте пријатељску, ревијалну утакмицу.

julije klovic

pre 9 godina

Trener ne valja i ne igraju vam najbolji? A ko bi bio taj trener koji valja i ko su SAD ti najbolji? A da nije možda problem sto imate dva beka i zadnjeg veznog..

Delija

pre 9 godina

Kolarova bi odmah vratio za Englesku i nikad vise nebi ga pozvo ono njegovo zalaganje je cist bezobrazluk vredjanje citave nacije, pred sam kraj bila je jedna akcija u kojoj je izgubio loptu protivnik je kreno u kontru a ovaj vraca se kao da kreno u setnju pored reke

reality bites

pre 9 godina

Ne pričajte svašta. Ko je ikad smenio selektora posle prve utakmice u kvalifikacijama i vratio prethodnog? Spustite se malo na zemlju i vratite se u realnost! Advokat će ostati najmanje do kraja kvalifikacija bez obzira na rezultat jer bi savez morao da mu isplati ogromno obeštećenje ako bi se ugovor jednostrano raskinuo. Setite se milionske odštete koja je isplaćena Antiću nakon notornog ne poznavanja propisa UEFA od strane Karadžića i ljudi oko njega. Tu priču svakako neće ponoviti sa Advokatom pa makar bili zadnji u grupi.

damirkulus

pre 9 godina

Pravim paralelu. I Srbija i Albanija imaju stranog selektora. Srbiju vodi 'cuveni' Advocaat, Albaniju ne toliko cuveni De Biasi. Vrednost na trzistu srpske selekcije visestruko nadmasuje vrednost albanske. Dosadasnji ucinak u grupi, posebno imajuci u vidu jacinu rivala, nije u skladu sa 'cuvenoscu i vrednoscu'. Zakljucak bi mogao biti da je Italijan bolji trener od Holandjanina, ili da su albanski reprezentativci bolji od srpskih. Medjutim, ni to nije tacno. Resenje je u kompatibilnosti. Dick i fudbaleri Srbije odgovaraju jedno drugom koliko i bunda na Kopakabani, ili sorts na Mont Everestu. A toliko su zainteresovani jedno za drugo da i ne primecuju sta nose na sebi i gde se nalaze. A o onome ko ih je spojio necu ni trositi reci. Drulovic bi znao sta da obuce.

Zvezdas iz daleka

pre 9 godina

Sticajem okolnosti gledao sam utakmicu od nekih par sekundi pre nego sto su nam dali prvi gol.
Mislim da ona scena kada Kolarov negde oko 80. minuta pokusava da predibla igraca, gubi loptu, i u stilu "ma ko ce sada jos da trci za njim" govori sve.

Nisu oni toliko krivi, kao sto su oni koji vode ceo nas fubbal, pa i drzavu. Osionost, prostakluk, sebicnost i lopovluk odavno vladaju svim porama, pa takvi i isplivavaju na povrsinu. Nema sta da se tu mnogo kaze, jer nema ko da "cuje".

Hvala nekim retkim igracima i generacijama koje sam imao prilike da gledam i koje su me povremeno usrecile ukljucujuci Zvezdinu generaciju iz 1978/79. i 1990/91. Zao mi je sto nisam imao prilike da gledam generaciju Partizana iz 1966. kao i Zvezdinu generaciju iz prve polovine 70-ih, jer po onome sto sam mogao da cujem i procitam, bili su fenomenalni.
Uglavnom, mislim da sam zavrsio sa mojom jednom od najvecih strasti u zivotu.
Dosta je bilo.

stevan

pre 9 godina

Nisam hteo da ostavljam komentare ranije jer ima toliko gluposti napisano od dece koji pamte tim od 2007 godine. Nas glavni problem je pristup igrama državnog tima, a za to velike zasluge ima trener. Sećamo se Petkovica iz kvalifikacija za SP kako je sve ukomponovao (iako je imao limitiran tim) isto i sa Anticem. Juče gledam Kolarova, čovek se šeta onom levom aut linijom (važno da je ruka istetovirana) ja se dižem u 5 ujutro da ih gledam, a oni ne mogu odigrati jednu utakmicu kako valja. I još jedna stvar, većina tih igrača greje klupu u svojim klubovima ili je odlično ukomponovana u taj tim kao Ivanović, Matic ili Tadic koji igra za Srbiju na drugoj poziciji.
Mi smo tim koji nije u stanju povezati dve utakmice kako treba, i vreme je da se spustimo na zemlju.

Siniša

pre 9 godina

Mislim da je Tole prezadovoljan ovim istorijskim uspehom! Verovatno nam ni sada, kao i kada je smenio Antica, plasman ne EP nije prioritet! Mislim da cilj kvalifikacija nije kvalifikovati se ne EP, vec da nasi reprezentativci sutra svojim unucima pricaju kuda su sve putovali.
Ne daj se Tole! Ako je iko uspeo u zivotu to si ti! Ti si Fidel Kastro naseg fudbala!

Vojkan

pre 9 godina

Igra nase reprzentacije je klasicno krivicno delo,tako da njima stvarno treba Advokat,ali posto su igrali kao balerine,vise im je potreban Dick!!!

Vaše ime*

pre 9 godina

Kad je došao Advokat napisao sam da će odraditi "sezonski" posao a da od plasmana neće biti ništa jer to nije u "političkom" interesu - da se narod ne bi previše razbaškario. Ova utakmica potvrđuje samo nije najjasnije zašto tako poznat trener pristaje na ovdašnje rezultatske igrice.

Rhyzm

pre 9 godina

Dajte kosarkasima da igraju protiv Jermenije i Albanije? Sad ce neko reci ono cuveno "danas svi igraju fudbal", tacno, ali mi treba da prestanemo.

Milan VItas

pre 9 godina

Ako gospodin Advokat nije razočaran, neka zna da su srpski ljubitelji fudbala i reprezentacije listom razočarani pre svega time što on nije razočaran. Nije toliko bitan ni rezultat, koji je, nakon svega što se desilo, još i dobar, već je jako bitno da je srpska reprezentacija igrala loše, očajno, užasno, nepovezano, neorganizovano, nisu mogli da spoje ni tri dobra pasa i već je lopta bila izgubljena. Ej bre, protiv Jermenije koja pojma nema! Ni koncepcije, ni pozitivnog elana, samo saplitanje o loptu i alibi pasovi unazad. Nikakva uigranost, nikakve "fore", neki lažnjak, neka specijalana inspiracija, ništa. A kakve sve igrače imamo, vodeće u najboljim evropskim klubovima !?! Nekom sa strane ovo mučenje lopte bilo bi ekstremno dosadno za gledanje, a nama je bilo ekstremno frustrirajuće, ej bre, ni jedna šansa za 90 minuta, a lopta u posedu više od 70%. Slabo, slabo, ako se po jutru dan poznaje, izgleda da je "pevač himne" bio bolji. Ne znam šta to Advokat može da promeni da bi protiv Albanije bilo bolje, ali ovo ništa ne valja. Lepše mi je bilo onomad 1. poluvreme protiv Belgije kad smo gubili 2:0 a igrali fenomenalno dobro. I da zna da ovakvom igrom ne samo da neće pridobiti navijače, već može da mu se desi kao pre nekoliko godina Klementeu sa Poljskom da na stadion dođe samo 1500 gledalaca.

empire

pre 9 godina

Mislim da je najveci problem sto ovaj holandjanin poznaje nase fudbalere otprilike isto kao sto ja poznajem fudbelere Gibraltara.Ubedjen sam da bi Drulovic dobio ovu utakmicu.

Darko

pre 9 godina

Molim da se ne spominje poraz Nemacke od Poljske jer mi nemamo nikakve veze sa tom pricom, Nemci su igrali fudbal a mi ga ne igramo, vec silujemo fudbal kao igru.

Od lopate još niko nije pobegao

pre 9 godina

Ti si očigledno pobrkao lončiće. Ustvari, kad bolje razsmislim u pravu si. Igrali smo kao babe, kao puževi, da ne beše odličnog Stojkovića i srećnog gola Tošića, bruka bi bila kompletna, jer nismo zaslužili bod, tako da treba da budeš srećan.

asd

pre 9 godina

Ajde bre dosta! Sta odmah ostavka?! Realno, Albaniju ako ne pobedimo svi da prestanu da igraju fudbal. Oni ce protiv nas da igraju na noz. Znaci pametno! Oni nas mrze, znaci svi na stadion. Ali selektor ne radi posao. Ono vracanje lopte stoperima i golmanu je za zatvor. Igraci kruze oko 16m, ni centarsut ni sut. Treba da igramo kao osice. Imamo brze bocne igrace, to treba da koristimo. Nemamo veznog koji je dobar plejmejker. Tadic je dobar ali nema loptu, Djordjevic isto. Ako su podcenili Jermeniju, nemoj da se sale sa ovima, razbice nas!

Propali Bankar

pre 9 godina

Očigledno je da smo igrali na nerešeno kad je umesto Markovića uveo Kuzmanovića. Ja sam se nadao da će umesto Đorđevića uvesti Tomovića da pojača odbranu jer su Jermeni jako opasni, najbolji napadač im igra u Linheštajnu a to je izuzetno jaka liga. Sem Matića i Ivanovića ceo tim je užas. Najveće razočarenje su mi Kolarov koji je stvarno umislio da je igračina i Tadić koji se nisu videli celu utakmicu.

Durla

pre 9 godina

Umesto da istorpedujemo Jermeniju sa tri spica za 15 min i resimo mec, mi igramo s tri zadnja vezna i branimo se k'o da je Nemacka protivnik