Sreda, 01.10.2014.

10:39

Vujošević: ‘Večiti’ nešto najbolje

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je za “Sport” da za svoj klub i Crvenu zvezdu smatra da su nešto najbolje na ovim prostorima.

Izvor: JT

Vujoševiæ: ‘Veèiti’ nešto najbolje IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

73 Komentari

Sortiraj po:

SrbEUin

pre 9 godina

Da, ali ne mogu svi srpski kosarkasi da igraju samo u ova dva kluba, nazalost! (vetar, 1. oktobar 2014 13:04)

Nažalost u ova dva kluba do ove godine skoro da i nije bilo srpskih košarkaša, ako izuzmemo Bertu, Žoa, Lea, Daloa, Sašu, Tarensa, Jaku, Admirala, Đenku, Šilba i Oleksandra. Još jedan pa ceo roster + 2 trenera. Domaćih igrača skoro kao kod Chalsea, Arsenal i Cyti.

Ove godine malo bolje, zbog budžeta ili strategije? Razmislite malo o pravim razlozima promene koncepcije.

Pedja

pre 9 godina

uzmi dule evro titulu!!!!!
(kk partizan, 01. oktobar 2014 22:54)
Ne moze, sve i da ode sa NBA postavom na F4. Tamo ne moze da napusta parket kad hoce, da ulece na teren kad hoce i da radi sve ostalo iz njegove licne bogate riznice bestidnog bezcasca i bezobrazluka.

ima nas koji pamtimo

pre 9 godina

...pa kad si vec trenercina napravi sad rezultat a ne hocu amera pleja i cetvorku,da ostane pavlovic i ako moze bogdan da se dobije na pozajmicu onda mag garantuje rezultate
(beli, 1. oktobar 2014 13:25)

Pa ako je neko u proslosti pravio rezultate sa raspalim,podmladjenim i neafirmisanim igracima,to je Dule,sto kod nas,sto u Evroligi.Nosioci igre sa nepunih 20 godina,a u tim jos brdo nekih bandera, defanzivaca i kamenjara,a sa takvima je pobedjivao redovno Barselonu,CSKA,PAO,Oly,Efes...,a kod nas dobinirao.

nikola

pre 9 godina

Sve i nekako da progutam, ali ovaj spin o pravljenju igraca ne mogu nikako.
Za 13 godina 'dominacije' napravili ste 5-6 igraca: Krstica, Pekovica, Veselog, Lucica, Bogdana (ova 2 tek treba da se dokazu) i 4-5 osrednjih za EL uslove: Novica, Bertans, Avdalovic, Lovernj... U stvari vecina tih igraca je dovedeno za dobre pare i na foru da zaigraju EL preko noci. Nije lose ali nije ni neki uspeh za 13 godina 'napraviti' 10ak ozbiljnih igraca, pogotovo kad imamo grupu od 40-50 velikih talenata koji su prosli kroz 'fabriku' neuspesno.
O kikiriki zaljubljenim Amerima ne bih mnogo detaljisao. Sama cinjenica da nijedan nije ostao duze od 1 sezone, potvrdjuje pravilo da igraju za proboj na trziste kroz EL i/li jake ugovore. Samo ukucajte Acie Law i 500,000 u gugl i bice vam jasnije...
(Dzonkovic, 1. oktobar 2014 12:09)

Ukacaj ti u google Blake Schilb 700,000. I koji je od ovih gore navedenih igraca dosao za dobre pare?! 7 od tih 9 igraca je doslo sa 16-18 godina u Partizan,a Bertans i Lovernj dosli kao neafirmisani sa 20-tak. Svi talenti koji su dolazili su dobijali svoju sansu,Dule je bar poznat po tome da ih gura i na ustrb rezultata.Da su dobri,a KKP i Dule u stvari bili problem,oni bi uspeli negde posle Partizana,a nisu.

pera

pre 9 godina

A je li grobari sto on to spominje zvezdu, sto vas vodja nebspominje FMP ? :)
Mukice...zbunjeni ste sad...
(hours of love, 1. oktobar 2014 12:05)

Zato sto se FMP ne zove vise FMP,nego Zvezda Telekom.

Monarhista

pre 9 godina

Jao sto postao mek na ranu da ga previjes:-))
Ali i pored toga ja kao krvav Zvezdas apelujem na sve koji to mogu da pomognu da ysd sto pre dobije dozvolu da registruje igrachi...jer kakvi god da ste nasi ste...:-)

fmp

pre 9 godina

@Igokea
Prijatelju znam da ti nije lako, klub za koji navijas je ugasen, a novi koji nosi slicno ime kao i prosli je pored ogromnih ulaganja do sad uspeo da osvoji samo dva kupa. Razumem da moras nekako da lecis svoje frustracije, ali kolicina gluposti koju si izneo u ovom komentaru je tolika da si cak i mene koji inace ne komentarisem ove vesti naterao da se zabrinem za tvoje zdravlje i da ti porucim da se ostavis komentarisanja i da izadjes malo napolje na vazduh, lepo je vreme.

vojnik

pre 9 godina

Bili su "nešto najbolje"! Onda ste došli ti i tebi slični i krenule su političke igre, pretnje, psovke, vređanja, napadi na sudije, hvatanje za gušu i napuštanje terena! Danas si pedagog i moralna veličina a sutra nastavljaš po starom? Nemoj da se pretvaraš, znamo se, Dule!

DakiK

pre 9 godina

Partizan unistava srpsku kosarku pa pogledajte ociglednu kradju u proslom plej offu.Zvezda pobedi krece hajka na sudije,odmah suspenzija posle 1.meca i onda opusteno Vojinovic da sudi 50 naspram 15 penala protiv Zvezde...

Smejurija koliko je savez crn i beo,da Partizan svaki plej off moze da odlucuje ko ce da sudi.

quote mining

pre 9 godina

"a neki kapetani i zapale sa tog broda kao sto je slucaj u zadnje vreme...
zakljucak: zelim ti isto kao sto si ti onog dana zeleo protiv zadra kada smo ispali!!!
(a gde je dinamit dusko?, 1. oktobar 2014 11:01)"

On tada nije bio trener Partizana, dokle cete da cirkulisete ovu laz...

veliki cezar

pre 9 godina

@nemanja

Ti prijatelju ne znas ni odakle je MekKaleb dosao a kamoli nesto drugo. Cuj, iz Banvita. Dosao je iz Mersina. Ali dobro...mozda ti je Vujosevic rekao da je covek dosao iz Banvita a ti mu slepo verujes.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

veciti derbi ne postoji vec 7 godina,od te kobne 2007. nema vise partizana,vec igramo medjudrzavni derbi s fuzionisanom igokeom koja je uzela ime slavnog pokojnog kluba i pridodala ga sebi...tako da ne spinujte javnost,utakmica sa privatnim klubom iz laktasa ne moze niti ce ikad biti derbi!!!grobari u zabludi,nevera,kuc kuc,vreme je za budjenje igokejci sto se smatrate lopatarima!pozz

santa justa

pre 9 godina

a gde je dinamit dusko?, 01. oktobar 2014 11:01)
Nemas pojma. Te godine je Zadar ispao iz ABA lige a ne CZ. Mi se nismo kvalifikovali za sledecu god kroz KLS ligu zato sto smo bili 5-ti. DV izjava je ok ali kasno je sad.

spaceman

pre 9 godina

Partizan je sigurno srce srpske košarke, to moze da porekne samo ili loš poznavalac ovog sporta ili neko ko mrzi Partizan.Ali je i Zvezda vazan organ u srpskoj košarci, recimo da je potrebno još nekoliko klubova poput proslogodisnjeg Radnickog, pa Hemofarma, Fmp, Vojvodina...E onda cemo imati i svetske prvake.

Hours of pretending

pre 9 godina

@vidim ne pljuje se vise vucic !
Mora da je legla lova:)
Sad su mu svi dobri :)
A je li grobari sto on to spominje zvezdu, sto vas vodja nebspominje FMP ? :)
Mukice...zbunjeni ste sad...
(hours of love, 1. oktobar 2014 12:05)


Jeste,zbunjeni smo,ali ne toliko da ne znamo za koga navijamo,za razliku od fanova Fabrike Metalnih Prozvoda,pa,pa...

košgeter

pre 9 godina

Kako je Dule aterirao, za manje od šest meseci, strašno! Juče FMP, Železnik, Diva, sponzore namiče premijerov brat, danas lepa Zvezda, lepa i boja, pa večiti derbi, dve institucije, ponos Srbije. Dodji Čoki da se izljubimo iako je parada prošla, brate moj.Naredio sam - ne sme da ti diraju porodicu, da pevaju Vučiću, Tegi će navijati za Zvezdu, a Andjus će okopavati cvećke u Humskoj! Ko je rekao moralni gmizavac ?

Labud

pre 9 godina

Ova izjava nije data slučajno. Zna da je kkp slabiji ove godine, pa ne diže frku za sada. Posle nekoliko poraza pokazaće svoje pravo lice.
(Parter B, 1. oktobar 2014 12:58)

Bio je KKP slabiji i prethodne 2 godine vašeg busanja u grudi, pa se zna kome idu trofeji.

Od lopate još niko nije pobegao

pre 9 godina

@@Ponekada pomislim da kada se ugase kamere i pobegnu novinarima, DV i Čović odu negde na kafu da se ispričaju ko ljudi. (Vicariously, 01. oktobar 2014 11:15)@@@ Ma koja kafa, idu zajedno po galerijama i kupuju slike da upotpunjuju kolekciju. :-) NAPRED PARTIZAN

Aca Znalac

pre 9 godina

Nekada bilo sada se pripovedalo. Nema tu više ništa od veličina. To su dve ekipe ili tima sa nižerazrednim uslovima za rad, bez para i sredstava za život i sa mnogo problema, koje im jedino privatizacija može da donese, ali ko će kupiti gubitaše her Vujoševiću? Niko.

flight

pre 9 godina

@ Zasto izbegavas da kazes imena?Ko to u Partizanu svodi probleme kluba na stilske figure? Kako se zove? Na kojoj je poziciji? Sta radi poslovni direktor Silobad? Cime se bavi? Culi smo da Vucic odobrava drzavne sponzore, znaci to je van poslovnog dela kluba. Koliki prihod klubu je doneo direktor Silobad? Gde je direktor Danilovic? Zasto njega nigde nema? Gde je novac od Lovernja i Bogdanovica? Odakle dupli ugovori sa Klobucarom?
(aca_bg, 1. oktobar 2014 11:23)

Odllican komentar, voleo bih da se neko od novinara usudi da postavi bar neka od ovh pitanja Danilovicu ili silobadu ili bar na sledecoj konferenciji za stampu da se zatrazi da se klub javno izrazi ko dopusta ovakve stvari, kredite sa 18% kamate, neplacanje poreza bez obzira na opomenu, klobucara...

Egoista

pre 9 godina

Jadni ovi zvezdasi,njima je sve nesto oteto,jer se podrazumeva da samo oni mogu biti prvaci ako je "regularno",a pritom navijaju za FMP a prave se da je zvezda,samo ne kapiraju da ih je taj nacin razmisljanja i doveo do toga da im se KK ugasio a FK samo sto nije a opstaje jedino zbog dobre volje drzave,ne daj boze da probleme traze u svojim redovima i rukovodstvu,zalosno...

roto kos rak i zlo srpske kosarke

pre 9 godina

u pravu je dule, jesu zvezda i partizan nesto najvece i najbolje u nasoj kosarci, samo ne vidim gde se tu pronalazi fmp i njihovi navijaci, bivse delije??

sami ste izabrali stranu gospodo, navijate za fmp koji je promenio ime u crvena zvezda na 5 godina. niko normalan ne priznaje da je ovo prava zvezda, ne bi ni ovi sto sad navijaju za fmp da partizan deceniju ipo ne dominira... to je sustina. uvek su vam pare bitnije od rezultata, najveci uspesi su vam na leto kad vam ulete politicari sa kintom, a kad se osvajaju trofeji nema vas nigde.

beli

pre 9 godina

klobucar je placen,blokada je skinuta a ovo kukanje za pare od drzave je za jos igraca e pa sad se vi opruzite koliko ste dugacki pa kad si vec trenercina napravi sad rezultat a ne hocu amera pleja i cetvorku,da ostane pavlovic i ako moze bogdan da se dobije na pozajmicu onda mag garantuje rezultate

nemanja

pre 9 godina

@Dzonkovic
Samo cu se osvrnuti na strance,koji su iz Partizana odlazili u najvece evropske klubove.Posto vidim da se ovde govori o tome da su oni dolazili za veliki novac.Samo cu nabrojati neke.McCaleb je dosao iz turskog Banvita,kao potpuno anoniman Amerikanac,sa dobrim statistikama u Turskoj.Iz Partizana,posle F4,otisao za velik ugovor u Sijenu.Roberts je bio najskuplji nas stranac,takodje posle F4 afirmisao svoje kosarkasko ime.Kinzi dosao posle teske povrede,kad ga niko nije hteo,da vrati formu i jak ugovor.Ko je znao u Evropi pre igranja u Partizanu za Gista,Dzerelsa,Dzavaia,Kamingsa,Hausa...Veseli je dosao za male pare,niko ga nije hteo u Sloveniji,iz Partizana je otisao u NBA,Bertans, Vesterman,Lovernj,Dalo,dosli su kao anonimni igraci,a danas je Lovernj jedan od nosilaca igre francuske reprezentacije,Bertans je u Kahi,Vesterman u Barsi(prosledjen Limozu).Cak je i Kamings iz Partizana,u vec solidnim godinama,otisao u Makabi,Haus u TauKeramiku.Jedini koji nisu ostavili neki trag su Dzejms,Tomas,Lafajet i Lo.Vidim da hoce da se prenebregnu ove cinjenice.E,pa narode,ovo jeste istina.Domace igrace sad nisam ni pominjao.Da ne pricam da svaki igrac i dalje ima kontakt sa klubom,sa igracima,Duletom.Zasto jedan Parker zove Partizan na turnir,najavivsi ga kao kosarkasku akademiju Evrope?Partizan jeste sad slabiji nego ikada u skorijoj proslosti,i sad se to koristi kao podsmeh prema klubu koji decenijama pruza uspehe.Nista ne traje vecno,pa ni ovo.Ceracemo se mi i ove godine!

Nenad

pre 9 godina

Koliko je ovaj covek realan i koliko sve sto kaze ubode tacnu srz svega, da ja to u zivotu nisam video.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (aha, 1. oktobar 2014 10:50)
Sta je on to ustvari rekao?On stalno prica, a u sustini, sem prozivanja Zvezde i drzave, nikada nista konkretno ne kaze.Je l ti rekao mozda ko je iz Partizana krivac za dugove?

hours of love

pre 9 godina

vidim ne pljuje se vise vucic !
Mora da je legla lova:)
Sad su mu svi dobri :)
A je li grobari sto on to spominje zvezdu, sto vas vodja nebspominje FMP ? :)
Mukice...zbunjeni ste sad...

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

a neki kapetani i zapale sa tog broda kao sto je slucaj u zadnje vreme...
zakljucak: zelim ti isto kao sto si ti onog dana zeleo protiv zadra kada smo ispali!!!
(a gde je dinamit dusko?, 01. oktobar 2014 11:01)

Jaooo da, pa vi ste ispali iz lige...
A ja tebi želim da ti se klub odmrzne i da ponovo imamo večiti derbi.

kum

pre 9 godina

@(petar, 1. oktobar 2014 11:34)
Tebi se druze vidi da si dobar i posten covek te iz toga izlazi i ovaj tvoj komentar.
To isto se ne moze reci i za ovu osobu koja je dala ovu izjavu.Zato je ovo izjavio bas sada kad je drzava zavrnula slavine za oba kluba.Zasto bas sada kada je on sa njegova dva,tri pajtosa iz kluba (Danilovic,Silobad,Todoric ...) koje je vec neko vreme poceo i sam da pljuje po medijima doveli jedan klub kao sto je Partizan do ivice ponora
Zasto ovo nije izjavljivao kad je Zvezda imala budzet od 400.000 i to ne zatvoren.Onda mu je sve bilo po volji.Kad je otimao igrace manjim klupovima bez adekvatne finansijske nadoknade (Tepic i Vojvodine,Milutinov iz Hemofarma ...)
Namazan je taj svim bojama.Ne veruje mu vise niko a boga mi i grobari sve manje

Parter B

pre 9 godina

Ova izjava nije data slučajno. Zna da je kkp slabiji ove godine, pa ne diže frku za sada. Posle nekoliko poraza pokazaće svoje pravo lice.

Dzonkovic

pre 9 godina

Sve i nekako da progutam, ali ovaj spin o pravljenju igraca ne mogu nikako.
Za 13 godina 'dominacije' napravili ste 5-6 igraca: Krstica, Pekovica, Veselog, Lucica, Bogdana (ova 2 tek treba da se dokazu) i 4-5 osrednjih za EL uslove: Novica, Bertans, Avdalovic, Lovernj... U stvari vecina tih igraca je dovedeno za dobre pare i na foru da zaigraju EL preko noci. Nije lose ali nije ni neki uspeh za 13 godina 'napraviti' 10ak ozbiljnih igraca, pogotovo kad imamo grupu od 40-50 velikih talenata koji su prosli kroz 'fabriku' neuspesno.
O kikiriki zaljubljenim Amerima ne bih mnogo detaljisao. Sama cinjenica da nijedan nije ostao duze od 1 sezone, potvrdjuje pravilo da igraju za proboj na trziste kroz EL i/li jake ugovore. Samo ukucajte Acie Law i 500,000 u gugl i bice vam jasnije...

aca_bg

pre 9 godina

Zasto izbegavas da kazes imena?Ko to u Partizanu svodi probleme kluba na stilske figure? Kako se zove? Na kojoj je poziciji? Sta radi poslovni direktor Silobad? Cime se bavi? Culi smo da Vucic odobrava drzavne sponzore, znaci to je van poslovnog dela kluba. Koliki prihod klubu je doneo direktor Silobad? Gde je direktor Danilovic? Zasto njega nigde nema? Gde je novac od Lovernja i Bogdanovica? Odakle dupli ugovori sa Klobucarom?

Slobo

pre 9 godina

Bilo bi najbolje, i bilo je najbolje kada smo imali derbi sa podeljenim navijanjem na suprotnim tribinama.Na tome bi trebali raditi i ti i pomenuti gospodin, a ne da dolivate ulje na vatru.U svakom slucaju ovo su pozitivni tonovi koji obećavaju da ce u buducnosti stvarno biti tako, kao što je nakada i bilo - zdrav sportski rivalitet .

Niks

pre 9 godina

Mi smo gospoda! Bravo Dule p.s. Kada se očekuje saopštenje iz Železnika?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Od lopate još niko nije pobegao, 1. oktobar 2014 10:53)

Cuj gospoda ,najveca gospoda ste pred sudijama, kada ih malteretirate i pretite im,

a gde je dinamit dusko?

pre 9 godina

a neki kapetani i zapale sa tog broda kao sto je slucaj u zadnje vreme...
zakljucak: zelim ti isto kao sto si ti onog dana zeleo protiv zadra kada smo ispali!!!

stanko

pre 9 godina

Zvezda i Partizan su uvek bili i biće ono najbolje što ova zemlja ima u svim sportivima a ne samo u košarci. Značili bi još više i bili bi još pozitivniji primer da Ljudi poput Bjekovića i Vujoševića nisu uneli zlu krv i patološku mržnju među navijače ta dva kluba.

mikser

pre 9 godina

Hm, apeluje na KLUPSKI APARAT, a ne vise drzavu. Izgleda da su neki iz kluba bas lose radili, ili kako rece Todoric "nema vise dovodjenja na dodjem ti". Covek priznao da su dovodili igrace bez pokrica...

petar

pre 9 godina

Šta god mi "sa druge strane brda" mislili o Vujoševiću, ova izjava je izuzetno korektna, udara u srž. Nije problem srpske košarke njegov odnos sa Čovićem, već nestručan rad po manjim centrima, odustajanja od KLS lige, da ne ulazimo sad u one probleme sa ABA ligom, uslovljanje igranja u istoj ( to je sad već realnost, sviđalo se to nama ili ne)...
Što se tiče famoznog BAT-a i problema Partizana sa registracijom novih igrača ( ne dovođenjem ) , evo od srca želim da se ti problemi što pre reše, da se u ABA ligu uđe u kompletnom sastavu, ta liga se konačno igra po pravilima kakva smo svi otprilike i želeli, dakle "play-off" umesto "final four", pravednije, ali i teže, neće se više dogoditi da jedna utakmica rešava sudbinu cele sezone, ali će biti jako bitna što bolja pozicija, zbog eventualnog "domaćinstva" u doigravanju za prvaka. E, zato je važno imati odmah pun "roster", nema više onog "samo da se dovučemo do završnice, tu jedna utakmica rešava, to ćemo odraditi tempiranjem forme". Sada mora da se igra od početka lige , da se gledaju potencijalni rivali, zato Dule upozorava, ova sezona je drugačija od prethodnih. U svakom slučaju, sa srećom, pa da se vidimo što kasnije u doigravanju ABA lige, da vratimo EL na beogradske parkete , a međusobne razmirice da rešavamo pivom u kafani, kao nekad....

masterkg

pre 9 godina

Što više ima to više kuka.....
Pa nek on iz svog džepa plati Klobučara - dao je valjda Partizan i njemu nešto, a ne samo Lovernju.....

Antidervis

pre 9 godina

"Šta da radim, moram da pričam, ponavljam, jer kada brod tone, neko mora i SOS da pošalje”, naglasio je Vujošević.

Tegi, reaguj, opet te proziva!

guya

pre 9 godina

Dule svaka cast, gdje su ti Silobadi, Danilovici i ostali da i oni malo pricaju, a ne da se kriju iza tvojih ledja. Ti na miru da pravis igrace, a oni brate nek donesu pare i udju u rat s kim treba.

marko87bgd

pre 9 godina

Dule je doktor kosarke voleli vi njega ili ne,pogledajte koje igrace je samo stvorio...bogdanovic,lovernj,maric,pekovic,krstic itd itd..pogledajte samo kako covek od anonimusa za godinu ili dve napravi vrhunskog igraca u evropi,svaka cast majstore...napred partizan

marko87bgd

pre 9 godina

Dule je doktor kosarke voleli vi njega ili ne,pogledajte koje igrace je samo stvorio...bogdanovic,lovernj,maric,pekovic,krstic itd itd..pogledajte samo kako covek od anonimusa za godinu ili dve napravi vrhunskog igraca u evropi,svaka cast majstore...napred partizan

Slobo

pre 9 godina

Bilo bi najbolje, i bilo je najbolje kada smo imali derbi sa podeljenim navijanjem na suprotnim tribinama.Na tome bi trebali raditi i ti i pomenuti gospodin, a ne da dolivate ulje na vatru.U svakom slucaju ovo su pozitivni tonovi koji obećavaju da ce u buducnosti stvarno biti tako, kao što je nakada i bilo - zdrav sportski rivalitet .

guya

pre 9 godina

Dule svaka cast, gdje su ti Silobadi, Danilovici i ostali da i oni malo pricaju, a ne da se kriju iza tvojih ledja. Ti na miru da pravis igrace, a oni brate nek donesu pare i udju u rat s kim treba.

petar

pre 9 godina

Šta god mi "sa druge strane brda" mislili o Vujoševiću, ova izjava je izuzetno korektna, udara u srž. Nije problem srpske košarke njegov odnos sa Čovićem, već nestručan rad po manjim centrima, odustajanja od KLS lige, da ne ulazimo sad u one probleme sa ABA ligom, uslovljanje igranja u istoj ( to je sad već realnost, sviđalo se to nama ili ne)...
Što se tiče famoznog BAT-a i problema Partizana sa registracijom novih igrača ( ne dovođenjem ) , evo od srca želim da se ti problemi što pre reše, da se u ABA ligu uđe u kompletnom sastavu, ta liga se konačno igra po pravilima kakva smo svi otprilike i želeli, dakle "play-off" umesto "final four", pravednije, ali i teže, neće se više dogoditi da jedna utakmica rešava sudbinu cele sezone, ali će biti jako bitna što bolja pozicija, zbog eventualnog "domaćinstva" u doigravanju za prvaka. E, zato je važno imati odmah pun "roster", nema više onog "samo da se dovučemo do završnice, tu jedna utakmica rešava, to ćemo odraditi tempiranjem forme". Sada mora da se igra od početka lige , da se gledaju potencijalni rivali, zato Dule upozorava, ova sezona je drugačija od prethodnih. U svakom slučaju, sa srećom, pa da se vidimo što kasnije u doigravanju ABA lige, da vratimo EL na beogradske parkete , a međusobne razmirice da rešavamo pivom u kafani, kao nekad....

aca_bg

pre 9 godina

Zasto izbegavas da kazes imena?Ko to u Partizanu svodi probleme kluba na stilske figure? Kako se zove? Na kojoj je poziciji? Sta radi poslovni direktor Silobad? Cime se bavi? Culi smo da Vucic odobrava drzavne sponzore, znaci to je van poslovnog dela kluba. Koliki prihod klubu je doneo direktor Silobad? Gde je direktor Danilovic? Zasto njega nigde nema? Gde je novac od Lovernja i Bogdanovica? Odakle dupli ugovori sa Klobucarom?

Antidervis

pre 9 godina

"Šta da radim, moram da pričam, ponavljam, jer kada brod tone, neko mora i SOS da pošalje”, naglasio je Vujošević.

Tegi, reaguj, opet te proziva!

mikser

pre 9 godina

Hm, apeluje na KLUPSKI APARAT, a ne vise drzavu. Izgleda da su neki iz kluba bas lose radili, ili kako rece Todoric "nema vise dovodjenja na dodjem ti". Covek priznao da su dovodili igrace bez pokrica...

nemanja

pre 9 godina

@Dzonkovic
Samo cu se osvrnuti na strance,koji su iz Partizana odlazili u najvece evropske klubove.Posto vidim da se ovde govori o tome da su oni dolazili za veliki novac.Samo cu nabrojati neke.McCaleb je dosao iz turskog Banvita,kao potpuno anoniman Amerikanac,sa dobrim statistikama u Turskoj.Iz Partizana,posle F4,otisao za velik ugovor u Sijenu.Roberts je bio najskuplji nas stranac,takodje posle F4 afirmisao svoje kosarkasko ime.Kinzi dosao posle teske povrede,kad ga niko nije hteo,da vrati formu i jak ugovor.Ko je znao u Evropi pre igranja u Partizanu za Gista,Dzerelsa,Dzavaia,Kamingsa,Hausa...Veseli je dosao za male pare,niko ga nije hteo u Sloveniji,iz Partizana je otisao u NBA,Bertans, Vesterman,Lovernj,Dalo,dosli su kao anonimni igraci,a danas je Lovernj jedan od nosilaca igre francuske reprezentacije,Bertans je u Kahi,Vesterman u Barsi(prosledjen Limozu).Cak je i Kamings iz Partizana,u vec solidnim godinama,otisao u Makabi,Haus u TauKeramiku.Jedini koji nisu ostavili neki trag su Dzejms,Tomas,Lafajet i Lo.Vidim da hoce da se prenebregnu ove cinjenice.E,pa narode,ovo jeste istina.Domace igrace sad nisam ni pominjao.Da ne pricam da svaki igrac i dalje ima kontakt sa klubom,sa igracima,Duletom.Zasto jedan Parker zove Partizan na turnir,najavivsi ga kao kosarkasku akademiju Evrope?Partizan jeste sad slabiji nego ikada u skorijoj proslosti,i sad se to koristi kao podsmeh prema klubu koji decenijama pruza uspehe.Nista ne traje vecno,pa ni ovo.Ceracemo se mi i ove godine!

stanko

pre 9 godina

Zvezda i Partizan su uvek bili i biće ono najbolje što ova zemlja ima u svim sportivima a ne samo u košarci. Značili bi još više i bili bi još pozitivniji primer da Ljudi poput Bjekovića i Vujoševića nisu uneli zlu krv i patološku mržnju među navijače ta dva kluba.

Niks

pre 9 godina

Mi smo gospoda! Bravo Dule p.s. Kada se očekuje saopštenje iz Železnika?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Od lopate još niko nije pobegao, 1. oktobar 2014 10:53)

Cuj gospoda ,najveca gospoda ste pred sudijama, kada ih malteretirate i pretite im,

a gde je dinamit dusko?

pre 9 godina

a neki kapetani i zapale sa tog broda kao sto je slucaj u zadnje vreme...
zakljucak: zelim ti isto kao sto si ti onog dana zeleo protiv zadra kada smo ispali!!!

masterkg

pre 9 godina

Što više ima to više kuka.....
Pa nek on iz svog džepa plati Klobučara - dao je valjda Partizan i njemu nešto, a ne samo Lovernju.....

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

a neki kapetani i zapale sa tog broda kao sto je slucaj u zadnje vreme...
zakljucak: zelim ti isto kao sto si ti onog dana zeleo protiv zadra kada smo ispali!!!
(a gde je dinamit dusko?, 01. oktobar 2014 11:01)

Jaooo da, pa vi ste ispali iz lige...
A ja tebi želim da ti se klub odmrzne i da ponovo imamo večiti derbi.

košgeter

pre 9 godina

Kako je Dule aterirao, za manje od šest meseci, strašno! Juče FMP, Železnik, Diva, sponzore namiče premijerov brat, danas lepa Zvezda, lepa i boja, pa večiti derbi, dve institucije, ponos Srbije. Dodji Čoki da se izljubimo iako je parada prošla, brate moj.Naredio sam - ne sme da ti diraju porodicu, da pevaju Vučiću, Tegi će navijati za Zvezdu, a Andjus će okopavati cvećke u Humskoj! Ko je rekao moralni gmizavac ?

Labud

pre 9 godina

Ova izjava nije data slučajno. Zna da je kkp slabiji ove godine, pa ne diže frku za sada. Posle nekoliko poraza pokazaće svoje pravo lice.
(Parter B, 1. oktobar 2014 12:58)

Bio je KKP slabiji i prethodne 2 godine vašeg busanja u grudi, pa se zna kome idu trofeji.

spaceman

pre 9 godina

Partizan je sigurno srce srpske košarke, to moze da porekne samo ili loš poznavalac ovog sporta ili neko ko mrzi Partizan.Ali je i Zvezda vazan organ u srpskoj košarci, recimo da je potrebno još nekoliko klubova poput proslogodisnjeg Radnickog, pa Hemofarma, Fmp, Vojvodina...E onda cemo imati i svetske prvake.

Hours of pretending

pre 9 godina

@vidim ne pljuje se vise vucic !
Mora da je legla lova:)
Sad su mu svi dobri :)
A je li grobari sto on to spominje zvezdu, sto vas vodja nebspominje FMP ? :)
Mukice...zbunjeni ste sad...
(hours of love, 1. oktobar 2014 12:05)


Jeste,zbunjeni smo,ali ne toliko da ne znamo za koga navijamo,za razliku od fanova Fabrike Metalnih Prozvoda,pa,pa...

Nenad

pre 9 godina

Koliko je ovaj covek realan i koliko sve sto kaze ubode tacnu srz svega, da ja to u zivotu nisam video.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (aha, 1. oktobar 2014 10:50)
Sta je on to ustvari rekao?On stalno prica, a u sustini, sem prozivanja Zvezde i drzave, nikada nista konkretno ne kaze.Je l ti rekao mozda ko je iz Partizana krivac za dugove?

hours of love

pre 9 godina

vidim ne pljuje se vise vucic !
Mora da je legla lova:)
Sad su mu svi dobri :)
A je li grobari sto on to spominje zvezdu, sto vas vodja nebspominje FMP ? :)
Mukice...zbunjeni ste sad...

DakiK

pre 9 godina

Partizan unistava srpsku kosarku pa pogledajte ociglednu kradju u proslom plej offu.Zvezda pobedi krece hajka na sudije,odmah suspenzija posle 1.meca i onda opusteno Vojinovic da sudi 50 naspram 15 penala protiv Zvezde...

Smejurija koliko je savez crn i beo,da Partizan svaki plej off moze da odlucuje ko ce da sudi.

beli

pre 9 godina

klobucar je placen,blokada je skinuta a ovo kukanje za pare od drzave je za jos igraca e pa sad se vi opruzite koliko ste dugacki pa kad si vec trenercina napravi sad rezultat a ne hocu amera pleja i cetvorku,da ostane pavlovic i ako moze bogdan da se dobije na pozajmicu onda mag garantuje rezultate

quote mining

pre 9 godina

"a neki kapetani i zapale sa tog broda kao sto je slucaj u zadnje vreme...
zakljucak: zelim ti isto kao sto si ti onog dana zeleo protiv zadra kada smo ispali!!!
(a gde je dinamit dusko?, 1. oktobar 2014 11:01)"

On tada nije bio trener Partizana, dokle cete da cirkulisete ovu laz...

vojnik

pre 9 godina

Bili su "nešto najbolje"! Onda ste došli ti i tebi slični i krenule su političke igre, pretnje, psovke, vređanja, napadi na sudije, hvatanje za gušu i napuštanje terena! Danas si pedagog i moralna veličina a sutra nastavljaš po starom? Nemoj da se pretvaraš, znamo se, Dule!

Dzonkovic

pre 9 godina

Sve i nekako da progutam, ali ovaj spin o pravljenju igraca ne mogu nikako.
Za 13 godina 'dominacije' napravili ste 5-6 igraca: Krstica, Pekovica, Veselog, Lucica, Bogdana (ova 2 tek treba da se dokazu) i 4-5 osrednjih za EL uslove: Novica, Bertans, Avdalovic, Lovernj... U stvari vecina tih igraca je dovedeno za dobre pare i na foru da zaigraju EL preko noci. Nije lose ali nije ni neki uspeh za 13 godina 'napraviti' 10ak ozbiljnih igraca, pogotovo kad imamo grupu od 40-50 velikih talenata koji su prosli kroz 'fabriku' neuspesno.
O kikiriki zaljubljenim Amerima ne bih mnogo detaljisao. Sama cinjenica da nijedan nije ostao duze od 1 sezone, potvrdjuje pravilo da igraju za proboj na trziste kroz EL i/li jake ugovore. Samo ukucajte Acie Law i 500,000 u gugl i bice vam jasnije...

kum

pre 9 godina

@(petar, 1. oktobar 2014 11:34)
Tebi se druze vidi da si dobar i posten covek te iz toga izlazi i ovaj tvoj komentar.
To isto se ne moze reci i za ovu osobu koja je dala ovu izjavu.Zato je ovo izjavio bas sada kad je drzava zavrnula slavine za oba kluba.Zasto bas sada kada je on sa njegova dva,tri pajtosa iz kluba (Danilovic,Silobad,Todoric ...) koje je vec neko vreme poceo i sam da pljuje po medijima doveli jedan klub kao sto je Partizan do ivice ponora
Zasto ovo nije izjavljivao kad je Zvezda imala budzet od 400.000 i to ne zatvoren.Onda mu je sve bilo po volji.Kad je otimao igrace manjim klupovima bez adekvatne finansijske nadoknade (Tepic i Vojvodine,Milutinov iz Hemofarma ...)
Namazan je taj svim bojama.Ne veruje mu vise niko a boga mi i grobari sve manje

flight

pre 9 godina

@ Zasto izbegavas da kazes imena?Ko to u Partizanu svodi probleme kluba na stilske figure? Kako se zove? Na kojoj je poziciji? Sta radi poslovni direktor Silobad? Cime se bavi? Culi smo da Vucic odobrava drzavne sponzore, znaci to je van poslovnog dela kluba. Koliki prihod klubu je doneo direktor Silobad? Gde je direktor Danilovic? Zasto njega nigde nema? Gde je novac od Lovernja i Bogdanovica? Odakle dupli ugovori sa Klobucarom?
(aca_bg, 1. oktobar 2014 11:23)

Odllican komentar, voleo bih da se neko od novinara usudi da postavi bar neka od ovh pitanja Danilovicu ili silobadu ili bar na sledecoj konferenciji za stampu da se zatrazi da se klub javno izrazi ko dopusta ovakve stvari, kredite sa 18% kamate, neplacanje poreza bez obzira na opomenu, klobucara...

Egoista

pre 9 godina

Jadni ovi zvezdasi,njima je sve nesto oteto,jer se podrazumeva da samo oni mogu biti prvaci ako je "regularno",a pritom navijaju za FMP a prave se da je zvezda,samo ne kapiraju da ih je taj nacin razmisljanja i doveo do toga da im se KK ugasio a FK samo sto nije a opstaje jedino zbog dobre volje drzave,ne daj boze da probleme traze u svojim redovima i rukovodstvu,zalosno...

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

veciti derbi ne postoji vec 7 godina,od te kobne 2007. nema vise partizana,vec igramo medjudrzavni derbi s fuzionisanom igokeom koja je uzela ime slavnog pokojnog kluba i pridodala ga sebi...tako da ne spinujte javnost,utakmica sa privatnim klubom iz laktasa ne moze niti ce ikad biti derbi!!!grobari u zabludi,nevera,kuc kuc,vreme je za budjenje igokejci sto se smatrate lopatarima!pozz

santa justa

pre 9 godina

a gde je dinamit dusko?, 01. oktobar 2014 11:01)
Nemas pojma. Te godine je Zadar ispao iz ABA lige a ne CZ. Mi se nismo kvalifikovali za sledecu god kroz KLS ligu zato sto smo bili 5-ti. DV izjava je ok ali kasno je sad.

Od lopate još niko nije pobegao

pre 9 godina

@@Ponekada pomislim da kada se ugase kamere i pobegnu novinarima, DV i Čović odu negde na kafu da se ispričaju ko ljudi. (Vicariously, 01. oktobar 2014 11:15)@@@ Ma koja kafa, idu zajedno po galerijama i kupuju slike da upotpunjuju kolekciju. :-) NAPRED PARTIZAN

Parter B

pre 9 godina

Ova izjava nije data slučajno. Zna da je kkp slabiji ove godine, pa ne diže frku za sada. Posle nekoliko poraza pokazaće svoje pravo lice.

roto kos rak i zlo srpske kosarke

pre 9 godina

u pravu je dule, jesu zvezda i partizan nesto najvece i najbolje u nasoj kosarci, samo ne vidim gde se tu pronalazi fmp i njihovi navijaci, bivse delije??

sami ste izabrali stranu gospodo, navijate za fmp koji je promenio ime u crvena zvezda na 5 godina. niko normalan ne priznaje da je ovo prava zvezda, ne bi ni ovi sto sad navijaju za fmp da partizan deceniju ipo ne dominira... to je sustina. uvek su vam pare bitnije od rezultata, najveci uspesi su vam na leto kad vam ulete politicari sa kintom, a kad se osvajaju trofeji nema vas nigde.

fmp

pre 9 godina

@Igokea
Prijatelju znam da ti nije lako, klub za koji navijas je ugasen, a novi koji nosi slicno ime kao i prosli je pored ogromnih ulaganja do sad uspeo da osvoji samo dva kupa. Razumem da moras nekako da lecis svoje frustracije, ali kolicina gluposti koju si izneo u ovom komentaru je tolika da si cak i mene koji inace ne komentarisem ove vesti naterao da se zabrinem za tvoje zdravlje i da ti porucim da se ostavis komentarisanja i da izadjes malo napolje na vazduh, lepo je vreme.

Aca Znalac

pre 9 godina

Nekada bilo sada se pripovedalo. Nema tu više ništa od veličina. To su dve ekipe ili tima sa nižerazrednim uslovima za rad, bez para i sredstava za život i sa mnogo problema, koje im jedino privatizacija može da donese, ali ko će kupiti gubitaše her Vujoševiću? Niko.

veliki cezar

pre 9 godina

@nemanja

Ti prijatelju ne znas ni odakle je MekKaleb dosao a kamoli nesto drugo. Cuj, iz Banvita. Dosao je iz Mersina. Ali dobro...mozda ti je Vujosevic rekao da je covek dosao iz Banvita a ti mu slepo verujes.

Monarhista

pre 9 godina

Jao sto postao mek na ranu da ga previjes:-))
Ali i pored toga ja kao krvav Zvezdas apelujem na sve koji to mogu da pomognu da ysd sto pre dobije dozvolu da registruje igrachi...jer kakvi god da ste nasi ste...:-)

Pedja

pre 9 godina

uzmi dule evro titulu!!!!!
(kk partizan, 01. oktobar 2014 22:54)
Ne moze, sve i da ode sa NBA postavom na F4. Tamo ne moze da napusta parket kad hoce, da ulece na teren kad hoce i da radi sve ostalo iz njegove licne bogate riznice bestidnog bezcasca i bezobrazluka.

pera

pre 9 godina

A je li grobari sto on to spominje zvezdu, sto vas vodja nebspominje FMP ? :)
Mukice...zbunjeni ste sad...
(hours of love, 1. oktobar 2014 12:05)

Zato sto se FMP ne zove vise FMP,nego Zvezda Telekom.

ima nas koji pamtimo

pre 9 godina

...pa kad si vec trenercina napravi sad rezultat a ne hocu amera pleja i cetvorku,da ostane pavlovic i ako moze bogdan da se dobije na pozajmicu onda mag garantuje rezultate
(beli, 1. oktobar 2014 13:25)

Pa ako je neko u proslosti pravio rezultate sa raspalim,podmladjenim i neafirmisanim igracima,to je Dule,sto kod nas,sto u Evroligi.Nosioci igre sa nepunih 20 godina,a u tim jos brdo nekih bandera, defanzivaca i kamenjara,a sa takvima je pobedjivao redovno Barselonu,CSKA,PAO,Oly,Efes...,a kod nas dobinirao.

nikola

pre 9 godina

Sve i nekako da progutam, ali ovaj spin o pravljenju igraca ne mogu nikako.
Za 13 godina 'dominacije' napravili ste 5-6 igraca: Krstica, Pekovica, Veselog, Lucica, Bogdana (ova 2 tek treba da se dokazu) i 4-5 osrednjih za EL uslove: Novica, Bertans, Avdalovic, Lovernj... U stvari vecina tih igraca je dovedeno za dobre pare i na foru da zaigraju EL preko noci. Nije lose ali nije ni neki uspeh za 13 godina 'napraviti' 10ak ozbiljnih igraca, pogotovo kad imamo grupu od 40-50 velikih talenata koji su prosli kroz 'fabriku' neuspesno.
O kikiriki zaljubljenim Amerima ne bih mnogo detaljisao. Sama cinjenica da nijedan nije ostao duze od 1 sezone, potvrdjuje pravilo da igraju za proboj na trziste kroz EL i/li jake ugovore. Samo ukucajte Acie Law i 500,000 u gugl i bice vam jasnije...
(Dzonkovic, 1. oktobar 2014 12:09)

Ukacaj ti u google Blake Schilb 700,000. I koji je od ovih gore navedenih igraca dosao za dobre pare?! 7 od tih 9 igraca je doslo sa 16-18 godina u Partizan,a Bertans i Lovernj dosli kao neafirmisani sa 20-tak. Svi talenti koji su dolazili su dobijali svoju sansu,Dule je bar poznat po tome da ih gura i na ustrb rezultata.Da su dobri,a KKP i Dule u stvari bili problem,oni bi uspeli negde posle Partizana,a nisu.

SrbEUin

pre 9 godina

Da, ali ne mogu svi srpski kosarkasi da igraju samo u ova dva kluba, nazalost! (vetar, 1. oktobar 2014 13:04)

Nažalost u ova dva kluba do ove godine skoro da i nije bilo srpskih košarkaša, ako izuzmemo Bertu, Žoa, Lea, Daloa, Sašu, Tarensa, Jaku, Admirala, Đenku, Šilba i Oleksandra. Još jedan pa ceo roster + 2 trenera. Domaćih igrača skoro kao kod Chalsea, Arsenal i Cyti.

Ove godine malo bolje, zbog budžeta ili strategije? Razmislite malo o pravim razlozima promene koncepcije.

marko87bgd

pre 9 godina

Dule je doktor kosarke voleli vi njega ili ne,pogledajte koje igrace je samo stvorio...bogdanovic,lovernj,maric,pekovic,krstic itd itd..pogledajte samo kako covek od anonimusa za godinu ili dve napravi vrhunskog igraca u evropi,svaka cast majstore...napred partizan

a gde je dinamit dusko?

pre 9 godina

a neki kapetani i zapale sa tog broda kao sto je slucaj u zadnje vreme...
zakljucak: zelim ti isto kao sto si ti onog dana zeleo protiv zadra kada smo ispali!!!

stanko

pre 9 godina

Zvezda i Partizan su uvek bili i biće ono najbolje što ova zemlja ima u svim sportivima a ne samo u košarci. Značili bi još više i bili bi još pozitivniji primer da Ljudi poput Bjekovića i Vujoševića nisu uneli zlu krv i patološku mržnju među navijače ta dva kluba.

masterkg

pre 9 godina

Što više ima to više kuka.....
Pa nek on iz svog džepa plati Klobučara - dao je valjda Partizan i njemu nešto, a ne samo Lovernju.....

Niks

pre 9 godina

Mi smo gospoda! Bravo Dule p.s. Kada se očekuje saopštenje iz Železnika?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Od lopate još niko nije pobegao, 1. oktobar 2014 10:53)

Cuj gospoda ,najveca gospoda ste pred sudijama, kada ih malteretirate i pretite im,

Dzonkovic

pre 9 godina

Sve i nekako da progutam, ali ovaj spin o pravljenju igraca ne mogu nikako.
Za 13 godina 'dominacije' napravili ste 5-6 igraca: Krstica, Pekovica, Veselog, Lucica, Bogdana (ova 2 tek treba da se dokazu) i 4-5 osrednjih za EL uslove: Novica, Bertans, Avdalovic, Lovernj... U stvari vecina tih igraca je dovedeno za dobre pare i na foru da zaigraju EL preko noci. Nije lose ali nije ni neki uspeh za 13 godina 'napraviti' 10ak ozbiljnih igraca, pogotovo kad imamo grupu od 40-50 velikih talenata koji su prosli kroz 'fabriku' neuspesno.
O kikiriki zaljubljenim Amerima ne bih mnogo detaljisao. Sama cinjenica da nijedan nije ostao duze od 1 sezone, potvrdjuje pravilo da igraju za proboj na trziste kroz EL i/li jake ugovore. Samo ukucajte Acie Law i 500,000 u gugl i bice vam jasnije...

kum

pre 9 godina

@(petar, 1. oktobar 2014 11:34)
Tebi se druze vidi da si dobar i posten covek te iz toga izlazi i ovaj tvoj komentar.
To isto se ne moze reci i za ovu osobu koja je dala ovu izjavu.Zato je ovo izjavio bas sada kad je drzava zavrnula slavine za oba kluba.Zasto bas sada kada je on sa njegova dva,tri pajtosa iz kluba (Danilovic,Silobad,Todoric ...) koje je vec neko vreme poceo i sam da pljuje po medijima doveli jedan klub kao sto je Partizan do ivice ponora
Zasto ovo nije izjavljivao kad je Zvezda imala budzet od 400.000 i to ne zatvoren.Onda mu je sve bilo po volji.Kad je otimao igrace manjim klupovima bez adekvatne finansijske nadoknade (Tepic i Vojvodine,Milutinov iz Hemofarma ...)
Namazan je taj svim bojama.Ne veruje mu vise niko a boga mi i grobari sve manje

beli

pre 9 godina

klobucar je placen,blokada je skinuta a ovo kukanje za pare od drzave je za jos igraca e pa sad se vi opruzite koliko ste dugacki pa kad si vec trenercina napravi sad rezultat a ne hocu amera pleja i cetvorku,da ostane pavlovic i ako moze bogdan da se dobije na pozajmicu onda mag garantuje rezultate

košgeter

pre 9 godina

Kako je Dule aterirao, za manje od šest meseci, strašno! Juče FMP, Železnik, Diva, sponzore namiče premijerov brat, danas lepa Zvezda, lepa i boja, pa večiti derbi, dve institucije, ponos Srbije. Dodji Čoki da se izljubimo iako je parada prošla, brate moj.Naredio sam - ne sme da ti diraju porodicu, da pevaju Vučiću, Tegi će navijati za Zvezdu, a Andjus će okopavati cvećke u Humskoj! Ko je rekao moralni gmizavac ?

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

veciti derbi ne postoji vec 7 godina,od te kobne 2007. nema vise partizana,vec igramo medjudrzavni derbi s fuzionisanom igokeom koja je uzela ime slavnog pokojnog kluba i pridodala ga sebi...tako da ne spinujte javnost,utakmica sa privatnim klubom iz laktasa ne moze niti ce ikad biti derbi!!!grobari u zabludi,nevera,kuc kuc,vreme je za budjenje igokejci sto se smatrate lopatarima!pozz

DakiK

pre 9 godina

Partizan unistava srpsku kosarku pa pogledajte ociglednu kradju u proslom plej offu.Zvezda pobedi krece hajka na sudije,odmah suspenzija posle 1.meca i onda opusteno Vojinovic da sudi 50 naspram 15 penala protiv Zvezde...

Smejurija koliko je savez crn i beo,da Partizan svaki plej off moze da odlucuje ko ce da sudi.

Nenad

pre 9 godina

Koliko je ovaj covek realan i koliko sve sto kaze ubode tacnu srz svega, da ja to u zivotu nisam video.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (aha, 1. oktobar 2014 10:50)
Sta je on to ustvari rekao?On stalno prica, a u sustini, sem prozivanja Zvezde i drzave, nikada nista konkretno ne kaze.Je l ti rekao mozda ko je iz Partizana krivac za dugove?

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

a neki kapetani i zapale sa tog broda kao sto je slucaj u zadnje vreme...
zakljucak: zelim ti isto kao sto si ti onog dana zeleo protiv zadra kada smo ispali!!!
(a gde je dinamit dusko?, 01. oktobar 2014 11:01)

Jaooo da, pa vi ste ispali iz lige...
A ja tebi želim da ti se klub odmrzne i da ponovo imamo večiti derbi.

Hours of pretending

pre 9 godina

@vidim ne pljuje se vise vucic !
Mora da je legla lova:)
Sad su mu svi dobri :)
A je li grobari sto on to spominje zvezdu, sto vas vodja nebspominje FMP ? :)
Mukice...zbunjeni ste sad...
(hours of love, 1. oktobar 2014 12:05)


Jeste,zbunjeni smo,ali ne toliko da ne znamo za koga navijamo,za razliku od fanova Fabrike Metalnih Prozvoda,pa,pa...

hours of love

pre 9 godina

vidim ne pljuje se vise vucic !
Mora da je legla lova:)
Sad su mu svi dobri :)
A je li grobari sto on to spominje zvezdu, sto vas vodja nebspominje FMP ? :)
Mukice...zbunjeni ste sad...

Antidervis

pre 9 godina

"Šta da radim, moram da pričam, ponavljam, jer kada brod tone, neko mora i SOS da pošalje”, naglasio je Vujošević.

Tegi, reaguj, opet te proziva!

Parter B

pre 9 godina

Ova izjava nije data slučajno. Zna da je kkp slabiji ove godine, pa ne diže frku za sada. Posle nekoliko poraza pokazaće svoje pravo lice.

nemanja

pre 9 godina

@Dzonkovic
Samo cu se osvrnuti na strance,koji su iz Partizana odlazili u najvece evropske klubove.Posto vidim da se ovde govori o tome da su oni dolazili za veliki novac.Samo cu nabrojati neke.McCaleb je dosao iz turskog Banvita,kao potpuno anoniman Amerikanac,sa dobrim statistikama u Turskoj.Iz Partizana,posle F4,otisao za velik ugovor u Sijenu.Roberts je bio najskuplji nas stranac,takodje posle F4 afirmisao svoje kosarkasko ime.Kinzi dosao posle teske povrede,kad ga niko nije hteo,da vrati formu i jak ugovor.Ko je znao u Evropi pre igranja u Partizanu za Gista,Dzerelsa,Dzavaia,Kamingsa,Hausa...Veseli je dosao za male pare,niko ga nije hteo u Sloveniji,iz Partizana je otisao u NBA,Bertans, Vesterman,Lovernj,Dalo,dosli su kao anonimni igraci,a danas je Lovernj jedan od nosilaca igre francuske reprezentacije,Bertans je u Kahi,Vesterman u Barsi(prosledjen Limozu).Cak je i Kamings iz Partizana,u vec solidnim godinama,otisao u Makabi,Haus u TauKeramiku.Jedini koji nisu ostavili neki trag su Dzejms,Tomas,Lafajet i Lo.Vidim da hoce da se prenebregnu ove cinjenice.E,pa narode,ovo jeste istina.Domace igrace sad nisam ni pominjao.Da ne pricam da svaki igrac i dalje ima kontakt sa klubom,sa igracima,Duletom.Zasto jedan Parker zove Partizan na turnir,najavivsi ga kao kosarkasku akademiju Evrope?Partizan jeste sad slabiji nego ikada u skorijoj proslosti,i sad se to koristi kao podsmeh prema klubu koji decenijama pruza uspehe.Nista ne traje vecno,pa ni ovo.Ceracemo se mi i ove godine!

Labud

pre 9 godina

Ova izjava nije data slučajno. Zna da je kkp slabiji ove godine, pa ne diže frku za sada. Posle nekoliko poraza pokazaće svoje pravo lice.
(Parter B, 1. oktobar 2014 12:58)

Bio je KKP slabiji i prethodne 2 godine vašeg busanja u grudi, pa se zna kome idu trofeji.

guya

pre 9 godina

Dule svaka cast, gdje su ti Silobadi, Danilovici i ostali da i oni malo pricaju, a ne da se kriju iza tvojih ledja. Ti na miru da pravis igrace, a oni brate nek donesu pare i udju u rat s kim treba.

roto kos rak i zlo srpske kosarke

pre 9 godina

u pravu je dule, jesu zvezda i partizan nesto najvece i najbolje u nasoj kosarci, samo ne vidim gde se tu pronalazi fmp i njihovi navijaci, bivse delije??

sami ste izabrali stranu gospodo, navijate za fmp koji je promenio ime u crvena zvezda na 5 godina. niko normalan ne priznaje da je ovo prava zvezda, ne bi ni ovi sto sad navijaju za fmp da partizan deceniju ipo ne dominira... to je sustina. uvek su vam pare bitnije od rezultata, najveci uspesi su vam na leto kad vam ulete politicari sa kintom, a kad se osvajaju trofeji nema vas nigde.

Egoista

pre 9 godina

Jadni ovi zvezdasi,njima je sve nesto oteto,jer se podrazumeva da samo oni mogu biti prvaci ako je "regularno",a pritom navijaju za FMP a prave se da je zvezda,samo ne kapiraju da ih je taj nacin razmisljanja i doveo do toga da im se KK ugasio a FK samo sto nije a opstaje jedino zbog dobre volje drzave,ne daj boze da probleme traze u svojim redovima i rukovodstvu,zalosno...

fmp

pre 9 godina

@Igokea
Prijatelju znam da ti nije lako, klub za koji navijas je ugasen, a novi koji nosi slicno ime kao i prosli je pored ogromnih ulaganja do sad uspeo da osvoji samo dva kupa. Razumem da moras nekako da lecis svoje frustracije, ali kolicina gluposti koju si izneo u ovom komentaru je tolika da si cak i mene koji inace ne komentarisem ove vesti naterao da se zabrinem za tvoje zdravlje i da ti porucim da se ostavis komentarisanja i da izadjes malo napolje na vazduh, lepo je vreme.

quote mining

pre 9 godina

"a neki kapetani i zapale sa tog broda kao sto je slucaj u zadnje vreme...
zakljucak: zelim ti isto kao sto si ti onog dana zeleo protiv zadra kada smo ispali!!!
(a gde je dinamit dusko?, 1. oktobar 2014 11:01)"

On tada nije bio trener Partizana, dokle cete da cirkulisete ovu laz...

mikser

pre 9 godina

Hm, apeluje na KLUPSKI APARAT, a ne vise drzavu. Izgleda da su neki iz kluba bas lose radili, ili kako rece Todoric "nema vise dovodjenja na dodjem ti". Covek priznao da su dovodili igrace bez pokrica...

aca_bg

pre 9 godina

Zasto izbegavas da kazes imena?Ko to u Partizanu svodi probleme kluba na stilske figure? Kako se zove? Na kojoj je poziciji? Sta radi poslovni direktor Silobad? Cime se bavi? Culi smo da Vucic odobrava drzavne sponzore, znaci to je van poslovnog dela kluba. Koliki prihod klubu je doneo direktor Silobad? Gde je direktor Danilovic? Zasto njega nigde nema? Gde je novac od Lovernja i Bogdanovica? Odakle dupli ugovori sa Klobucarom?

petar

pre 9 godina

Šta god mi "sa druge strane brda" mislili o Vujoševiću, ova izjava je izuzetno korektna, udara u srž. Nije problem srpske košarke njegov odnos sa Čovićem, već nestručan rad po manjim centrima, odustajanja od KLS lige, da ne ulazimo sad u one probleme sa ABA ligom, uslovljanje igranja u istoj ( to je sad već realnost, sviđalo se to nama ili ne)...
Što se tiče famoznog BAT-a i problema Partizana sa registracijom novih igrača ( ne dovođenjem ) , evo od srca želim da se ti problemi što pre reše, da se u ABA ligu uđe u kompletnom sastavu, ta liga se konačno igra po pravilima kakva smo svi otprilike i želeli, dakle "play-off" umesto "final four", pravednije, ali i teže, neće se više dogoditi da jedna utakmica rešava sudbinu cele sezone, ali će biti jako bitna što bolja pozicija, zbog eventualnog "domaćinstva" u doigravanju za prvaka. E, zato je važno imati odmah pun "roster", nema više onog "samo da se dovučemo do završnice, tu jedna utakmica rešava, to ćemo odraditi tempiranjem forme". Sada mora da se igra od početka lige , da se gledaju potencijalni rivali, zato Dule upozorava, ova sezona je drugačija od prethodnih. U svakom slučaju, sa srećom, pa da se vidimo što kasnije u doigravanju ABA lige, da vratimo EL na beogradske parkete , a međusobne razmirice da rešavamo pivom u kafani, kao nekad....

spaceman

pre 9 godina

Partizan je sigurno srce srpske košarke, to moze da porekne samo ili loš poznavalac ovog sporta ili neko ko mrzi Partizan.Ali je i Zvezda vazan organ u srpskoj košarci, recimo da je potrebno još nekoliko klubova poput proslogodisnjeg Radnickog, pa Hemofarma, Fmp, Vojvodina...E onda cemo imati i svetske prvake.

Aca Znalac

pre 9 godina

Nekada bilo sada se pripovedalo. Nema tu više ništa od veličina. To su dve ekipe ili tima sa nižerazrednim uslovima za rad, bez para i sredstava za život i sa mnogo problema, koje im jedino privatizacija može da donese, ali ko će kupiti gubitaše her Vujoševiću? Niko.

santa justa

pre 9 godina

a gde je dinamit dusko?, 01. oktobar 2014 11:01)
Nemas pojma. Te godine je Zadar ispao iz ABA lige a ne CZ. Mi se nismo kvalifikovali za sledecu god kroz KLS ligu zato sto smo bili 5-ti. DV izjava je ok ali kasno je sad.

veliki cezar

pre 9 godina

@nemanja

Ti prijatelju ne znas ni odakle je MekKaleb dosao a kamoli nesto drugo. Cuj, iz Banvita. Dosao je iz Mersina. Ali dobro...mozda ti je Vujosevic rekao da je covek dosao iz Banvita a ti mu slepo verujes.

vojnik

pre 9 godina

Bili su "nešto najbolje"! Onda ste došli ti i tebi slični i krenule su političke igre, pretnje, psovke, vređanja, napadi na sudije, hvatanje za gušu i napuštanje terena! Danas si pedagog i moralna veličina a sutra nastavljaš po starom? Nemoj da se pretvaraš, znamo se, Dule!

Od lopate još niko nije pobegao

pre 9 godina

@@Ponekada pomislim da kada se ugase kamere i pobegnu novinarima, DV i Čović odu negde na kafu da se ispričaju ko ljudi. (Vicariously, 01. oktobar 2014 11:15)@@@ Ma koja kafa, idu zajedno po galerijama i kupuju slike da upotpunjuju kolekciju. :-) NAPRED PARTIZAN

Slobo

pre 9 godina

Bilo bi najbolje, i bilo je najbolje kada smo imali derbi sa podeljenim navijanjem na suprotnim tribinama.Na tome bi trebali raditi i ti i pomenuti gospodin, a ne da dolivate ulje na vatru.U svakom slucaju ovo su pozitivni tonovi koji obećavaju da ce u buducnosti stvarno biti tako, kao što je nakada i bilo - zdrav sportski rivalitet .

flight

pre 9 godina

@ Zasto izbegavas da kazes imena?Ko to u Partizanu svodi probleme kluba na stilske figure? Kako se zove? Na kojoj je poziciji? Sta radi poslovni direktor Silobad? Cime se bavi? Culi smo da Vucic odobrava drzavne sponzore, znaci to je van poslovnog dela kluba. Koliki prihod klubu je doneo direktor Silobad? Gde je direktor Danilovic? Zasto njega nigde nema? Gde je novac od Lovernja i Bogdanovica? Odakle dupli ugovori sa Klobucarom?
(aca_bg, 1. oktobar 2014 11:23)

Odllican komentar, voleo bih da se neko od novinara usudi da postavi bar neka od ovh pitanja Danilovicu ili silobadu ili bar na sledecoj konferenciji za stampu da se zatrazi da se klub javno izrazi ko dopusta ovakve stvari, kredite sa 18% kamate, neplacanje poreza bez obzira na opomenu, klobucara...

Monarhista

pre 9 godina

Jao sto postao mek na ranu da ga previjes:-))
Ali i pored toga ja kao krvav Zvezdas apelujem na sve koji to mogu da pomognu da ysd sto pre dobije dozvolu da registruje igrachi...jer kakvi god da ste nasi ste...:-)

Pedja

pre 9 godina

uzmi dule evro titulu!!!!!
(kk partizan, 01. oktobar 2014 22:54)
Ne moze, sve i da ode sa NBA postavom na F4. Tamo ne moze da napusta parket kad hoce, da ulece na teren kad hoce i da radi sve ostalo iz njegove licne bogate riznice bestidnog bezcasca i bezobrazluka.

pera

pre 9 godina

A je li grobari sto on to spominje zvezdu, sto vas vodja nebspominje FMP ? :)
Mukice...zbunjeni ste sad...
(hours of love, 1. oktobar 2014 12:05)

Zato sto se FMP ne zove vise FMP,nego Zvezda Telekom.

nikola

pre 9 godina

Sve i nekako da progutam, ali ovaj spin o pravljenju igraca ne mogu nikako.
Za 13 godina 'dominacije' napravili ste 5-6 igraca: Krstica, Pekovica, Veselog, Lucica, Bogdana (ova 2 tek treba da se dokazu) i 4-5 osrednjih za EL uslove: Novica, Bertans, Avdalovic, Lovernj... U stvari vecina tih igraca je dovedeno za dobre pare i na foru da zaigraju EL preko noci. Nije lose ali nije ni neki uspeh za 13 godina 'napraviti' 10ak ozbiljnih igraca, pogotovo kad imamo grupu od 40-50 velikih talenata koji su prosli kroz 'fabriku' neuspesno.
O kikiriki zaljubljenim Amerima ne bih mnogo detaljisao. Sama cinjenica da nijedan nije ostao duze od 1 sezone, potvrdjuje pravilo da igraju za proboj na trziste kroz EL i/li jake ugovore. Samo ukucajte Acie Law i 500,000 u gugl i bice vam jasnije...
(Dzonkovic, 1. oktobar 2014 12:09)

Ukacaj ti u google Blake Schilb 700,000. I koji je od ovih gore navedenih igraca dosao za dobre pare?! 7 od tih 9 igraca je doslo sa 16-18 godina u Partizan,a Bertans i Lovernj dosli kao neafirmisani sa 20-tak. Svi talenti koji su dolazili su dobijali svoju sansu,Dule je bar poznat po tome da ih gura i na ustrb rezultata.Da su dobri,a KKP i Dule u stvari bili problem,oni bi uspeli negde posle Partizana,a nisu.

ima nas koji pamtimo

pre 9 godina

...pa kad si vec trenercina napravi sad rezultat a ne hocu amera pleja i cetvorku,da ostane pavlovic i ako moze bogdan da se dobije na pozajmicu onda mag garantuje rezultate
(beli, 1. oktobar 2014 13:25)

Pa ako je neko u proslosti pravio rezultate sa raspalim,podmladjenim i neafirmisanim igracima,to je Dule,sto kod nas,sto u Evroligi.Nosioci igre sa nepunih 20 godina,a u tim jos brdo nekih bandera, defanzivaca i kamenjara,a sa takvima je pobedjivao redovno Barselonu,CSKA,PAO,Oly,Efes...,a kod nas dobinirao.

SrbEUin

pre 9 godina

Da, ali ne mogu svi srpski kosarkasi da igraju samo u ova dva kluba, nazalost! (vetar, 1. oktobar 2014 13:04)

Nažalost u ova dva kluba do ove godine skoro da i nije bilo srpskih košarkaša, ako izuzmemo Bertu, Žoa, Lea, Daloa, Sašu, Tarensa, Jaku, Admirala, Đenku, Šilba i Oleksandra. Još jedan pa ceo roster + 2 trenera. Domaćih igrača skoro kao kod Chalsea, Arsenal i Cyti.

Ove godine malo bolje, zbog budžeta ili strategije? Razmislite malo o pravim razlozima promene koncepcije.