Petak, 26.09.2014.

12:09

DS i Vlada: Ko lobira, ko je plaćen

Demokratska stranka pozvala je Vladu Srbije da odmah objavi ugovore s PR agencijom "Bel Potindžer". Vlada odgovorila da nema ugovore s lobističkim firmama.

Izvor: Tanjug

DS i Vlada: Ko lobira, ko je plaæen IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

88 Komentari

Sortiraj po:

Damjan

pre 9 godina

Ako znaju ko su lobisti zašto ih ne imenuju, onda se može pričati zašto se ne objavljuju njihova imena, ovako izgleda kao fraza ili parola

nenad009

pre 9 godina

Nisam ni za jedne ni za druge. Da su muljatori na vlasti, jesu. Pitam se odakle radikakima silni milioni koje su spiskali u izbornoj kampanji.

tuson

pre 9 godina

DS je neverovatan kao da imaju spisak kakvu ce besmislicu svaki dan plasirati protiv aktuelne vlasti i scenario uvek bude isti, sve im se naposletku obije o glavu.

Viktorija

pre 9 godina

Neka DS objavi javno gde su pare od privatizacija i donacija i koliko je para pronevereno i iznešeno iz Srbije u toku vladavine DS.Neka se ne služi obmanama državu je pred bankrot dovela njihova vlada a ne sadašnja koja pokušava reformama da je vrati na zdrave noge.

Mara

pre 9 godina

Mara
"DS insistira da premijer Aleksandar Vučić hitno stavi na uvid javnosti sve lobističke ugovore sa stranim firmama kako bi javnost saznala po kom pravnom osnovu su potpisani ili su kao i brojni drugi ugovori koje je Vlada sklopila, potpisani mimo Ustava i zakona" Ovi iz DS još uvek visoko lete, pa još traže da Vučić HITNO stavi na uvid lobističke ugovore hahaha. E, vala, ovima iz DS neće poći za rukom da od Srbije opet naprave cirkus!

Soterija

pre 9 godina

Najviše sredstava iz budžeta države je DS trošila. DS je postala paranoična stranka, i zaista sav prljav veš izbacuju napolje, i način na koji su našu državu uništavali. Građani zaista ne veruju nijednu reč DS-u, koji su nas doveli u situaciju da danas omladina ostane potpuno bez posla, i da građani ne dočekaju penziju. SNS je jedina stranka posle svih ovih godina, pokreće ekonomiju, privredu, proizvodnju.

pacenici

pre 9 godina

Samo traze nacin da nadju gresku u bezgresnom sistemu SNS-a. Sramota za DS!
(MarkoMare, 26. septembar 2014 18:25)
Sto bre niko od vas botova nece da kaze koju cenu ima ta vasa sramota po ovim portalima.
Marko i vila i Mercedes mogu da se kupe za pare, ali obraz ne moze, kad se jednom izgubi.

Libris tobijaWWW

pre 9 godina

Jerkov urniše sns svakodnevnim saopštenjima,i po nekoliko dnevno, stranka sa podrškom ispod cenzusa malterira sns a oni nemaju odgovore i predstavnika stranke koji to može da suzbija a nemaju ni medijsku podršku za vraćanej udaraca..

taso

pre 9 godina

naravno da treba da se angazuje lobisticka agencija da za vas lobira po svetu i pokusa da vam zavrsi neke poslove,neka ds pokaze sta su oni radili za vreme svog mandata sto oni nisu to radili sve se nadam.

seljak e

pre 9 godina

Botovi, za to sto radite placeni ste parama iz nasih dzepova. Ne ocekujte posle smene vlasti da cete i dalje moci da se igrate na sajtovima. Ne pravite laznu sliku zato sto vam je to ON rekao. Razmisljajte svojom glavom

vucina

pre 9 godina

Ja mislim da bi demokratama najbolje bilo da cute i ne pametuju previse,imali su oni vremena na pretek da pametuju i da urade nesto korisno za ovu zemlju,a umesto toga,oni su samo doprineli jos vise ovako uzasnom stanju u zemlji..

ponosan na vaše minuse!

pre 9 godina

PA eto, i Margaret Tačer je bila klijentkinja....i šta to govori? Vi bi trebalo da se pozabavite ugovorima koje ste potpisivali a da ih nikad niste ni pominjali narodu :)
(HappyBird, 26. septembar 2014 13:29)

Šta to govori? Da je ta kompanija otelotvorenje sotone?

Aktielno

pre 9 godina

Evo prilike da se uposli jos mladih pri vladi - da pune sajtove podacima. Pod jedan da nacrtaju svaki ugovor svake vlade o lobiranju od 1990. pa na ovamo.

NScentar

pre 9 godina

Neverovatno kako su ovi bivsi radikali i socialiste postali cisti. Covek prosto da neveruje. Kako su oni uspeli da se tako promene za kratko vreme?

nevidljivo transparentno

pre 9 godina

u ove vlade 'transparentnost' je tolika da se ne vidi baš ništa. muljanje i petljanje, sive zone o kojima niko ništa ne zna, su karakteristične. pitanja - nepoželjna. a ovcama izgleda - sve ok!

ddddddd

pre 9 godina

Koliko gluposti ovih dana u izjavama predstavnika DS. Od ujedinjenja opozicije, pa odlaganje sad ove gluposti. Nisam skorije cuo da daju neki predlog da se pomaknemo sa ove mrtve tacke.

Borko

pre 9 godina

Koliko je samo licemerno insistirati da se ugovor objavi, a da pre toga niste objavili ugovor sa FIAT-om, za koji samo može da se nazre da je štetan po Srbiju.

Marko

pre 9 godina

Znaci izvestaj Evropske Unije laze, lazu i finansijski izvestaji kuce koju je vlada unajmila a koji su javni i svima dostupni, laze DS, a samo vlada govori istinu......

master

pre 9 godina

Ja sam za to da se javnosti obelodane svi ugovori i od proslih i od ove vlade,pa nece biti zabune u javnosti niti manipulisanja,da se napokon sazna ko je ko.Zasto se sve krije,pa jednostavno zato sto se pojedinci ugradjuju i imaju profiti od toga.Pokrivaju jedni druge,opozicija kritikuje da bi dosla na vlast,ali i kada dodje na vlast ne radi ono sto je obecala.

Borka

pre 9 godina

Zbog cega DS nije dostavljao ugovore za javnost dok je bio na vlasti?Najvaznije je bilo iznosenje para iz zemlje,a prvi su da truju sadasnju vlast!!!

zoki

pre 9 godina

(Ganja, 26. septembar 2014 13:32)

Evo slazem se trolu sa tobom, tacno svako ima pravo da pita,evo mi gradjani pitamo kad ce ds da objavi svoje ugovore, kad ce da nam pokaze koliko su novca strpali u svoj dzep, na ta pitanja odgovora nema godinama,a onda se javljaju i prozivaju druge, smesno.

Sven

pre 9 godina

I d aje angazovana ta lobisticka agenicja, zasto bi to bilo na stetu Srbije? Oni koriste svoje kontakte kako bi promovisali Srbiju politicki i ekonomski.

ja

pre 9 godina

Strasno kako je lako manipulisati nasim narodom! Napravis podelu, narod se prikloni jednoj opciji, kojoj bezrezevno veruje i nekriticki pljuje drugu. Kao zvezda i partizan u kosarci ili u fudbalu. A u sustini narod finansira oba kluba, koji su u milionskim dugovima, i u kojim svi uzmu svoj deo kolaca. Tako je i u politici. Zamislite da neko(tajkuni, strane drzave, ili ko vec) istovremeno finansira i sns i ds. Narod izabere i bezrezevno podrzava jedne ili druge. Malo su jedni malo drugi na vlasti. Narod se svadja ko je bolji/gori ali cinjenica da se u kontinuitetu zivi lose, zaduzenost sve veca, prodaje se sve sto ima, Kosovo smo falticki predali..

Dalibor J

pre 9 godina

Ja se nešto ne sećam da je DS u vreme svoje vladavine objavljivao neke ugovore koje je potpisivao. Jedino, ako nisu imali šta da objave... Prema tome, nemaju pravo nešto da zahtevaju.

ISLAĆENI

pre 9 godina

Prošla vlada je već isplatila lobiranje za Srbiju-tako je Djelić dobio preko 11 miliona evra da priča po sevtu kako se u Srbiji lako zaradjuje lova i da teba u nju Ulagati.

Jack

pre 9 godina

Haha, b0tovska masinerija dobila novi zadatak...naravno, ni ne slute da ljudi sa iole inteligencije samim tim dobijaju de facto potvrdu da se ovo zeli zataskati.
Cuj kontrapitanja, gde su ugovori iz doba DS-a, pa neka ih prepodobni AV sve pokaze, a ne da saucestvuje u kriminalu. U cemu je problem da ih pokaze, koga stiti?

Rankov

pre 9 godina

Ovaj DS uvek nešto zahteva. A jel on položio račune građanima. Šta je sa Pajtićem? De su pare iz Razvojne i Tesla Banke? da nisu otišle za izbornu kampanju?

Lena

pre 9 godina

A zašto vi ne biste dali primer pa objavite sve ugovore koje ste sklapali daleko od očiju gradjana. Ova vlada radi transparentno i gradjani joj veruju!

Milijan Kg

pre 9 godina

(Ganja, 26. septembar 2014 13:32)
Na sva DS-ova pitanje Vučić lagano odgovara, kao što im je i odgovoreno kada je ugovor sa Etihadom u pitanju, ali mnoga pitanja iz perioda vladavine DS-a, kao što je ugovor sa Fiatom i ugovor o prodaji NIS-a, ostaju bez odgovora, jer kada god se pokrene priča o raznoraznim mahinacijama iz perioda 2000 - 2012, iz DS-a se uvek vade na priču o borbi protiv političkih neistomišljenika, a to nije borba brotiv političkih neistomišljenika već borba protiv korupcije i kriminala.

dragce

pre 9 godina

Razlika u odnosu na proslu vladu i vladu sa celom sa nprednjacima, je u tome sto se ova vlada trudi da poboljsa zivot gradjana,koji je i ovako doveden u propast. Pricate o nekim glupim,beznacajnim ugovorima,pametnije bi bilo da se pogledate izmedju sebe i zapitate se sta smo mi doneli Srbiji u proslosti (odgovor: jedno veliko nista)

Satara

pre 9 godina

Ako ti ugovori i postoje jer mi sama vest lici na jednu od brojnih medijskih spekulacija nema razloga da se ne objave,a sa druge strane ako DS zna da postoje i da su mimo zakona onda neka prestanu sa blebetanjem i obrate se nadleznom tuziocu.Samo pre toga neka nam objasne zbog cega i dan danas nemamo pravo da objavimo ugovore iz vremena kada su doticna gospoda bili vlast?Vest je neproverena i zasnovana na rekla-kazala.

Nina

pre 9 godina

A pa čekajte, kada ste vi pokazivali bilo kakve ugovore...vi, znači, niste unajmljivali lobističke firme?? Pa da, zato nam je i bilo tako veselo sa vama.... Lobiranje je sasvim normalna stvar, da ste lobirali možde ne bi sada bili tu gde jeste

Ganja

pre 9 godina

Ahahhahaahha odvratni botovi...cim sam video naslov,znao sam sve vase komentare...gospodo,svako ima pravo da pita...a vi profesionalni skretaci tema io paznje bolje gledajte sta cete da radite uskoro,sprema se jaaaako vruca jesen...gotovo je sa ovim radikalskim bezumljem a vas nadam se da ce procesuirati sve do jednog,pocevsi od politicara do vas profesionalnih placenih komentatora od strane komesarijata,toliko.

sb

pre 9 godina

Bez lobiranja ne može ni jedna vlada u svetu da postigne željene ciljeve na međunarodnom planu.
To košta, ali daje i rezultate.
Da li su prethodne vlade od 2000. do danas plaćale lobiranje ili je to neko radio besplatno ?
Da li postoji besplatni ručak ?

Tihi12

pre 9 godina

A saopstenje pocinju pricom kako su gradjani na ivici egzistencije, a ne kazu da su ih oni doveli na tu ivicu. DS je samo ruzna proslost, na srecu.

Petra

pre 9 godina

A gde su ugovori koji su zakljucivani za vreme Vlade DS?!? I da li uopste postoje zakonski pravni osnovi za poslove koji su zakljucivani za vreme Vlade DS ili su pojedinci imali materijalnu korist od tih poslova,a ovaj napaceni narod i dan danas placa stetu koja je nastala tim poslovima ?!? E moji moralisti....

HappyBird

pre 9 godina

PA eto, i Margaret Tačer je bila klijentkinja....i šta to govori? Vi bi trebalo da se pozabavite ugovorima koje ste potpisivali a da ih nikad niste ni pominjali narodu :)

mare

pre 9 godina

Šta ovi sad dižu frku, lobiranje je sasvim opravdana i normalna stvar u svetu! Te pare idu za promociju naše zemlje u svetu a ne kao vi, vama su te pare išle u vaše džepove

fiona

pre 9 godina

A gde su vaši ugoori, da li ste nam ih pokazali?Gde su pare od silnih kredita koje ste dizali?Vidite li gde ste nas doveli i još imate hrabrosti da nešto tražite

svetla buducnost

pre 9 godina

Kako su pojedini mediji pisali prethodnih dana, Vlada Srbije angažovala je poznatu britansku lobisticku agenciju “Bel potindžer”.

Ok, to je potrebno ako se vide neki rezultati, ali se pitam sta ce onda Guzenbauer, Stros Kan, Fratini, Bler...!!!

Sve neki lobisti, a u zemlji nikad manje investicija!!!

haos

pre 9 godina

Kako nekoga cij su clanovi(Sutanovac, Tadic, Pajtic) pre svega a ima ih jos mnogo, imaju obraza da pricaju o bilo kakvim ugovorima i traze na uvid bilo sta pa sve i da su ugovori zaista stetni.

Radijator

pre 9 godina

Vi bre stvarno niste u vinklu, ko o cemu vi o ugovorima. Niste se mairili sto je objavio ugovore koje ste trazili sada ponovo stupate na scenu? Sram vas bilo, sto vi u vase doba niste objavili ugovor sa Fijatom koji je na nasu stetu sacinjen.

fiona

pre 9 godina

A gde su vaši ugoori, da li ste nam ih pokazali?Gde su pare od silnih kredita koje ste dizali?Vidite li gde ste nas doveli i još imate hrabrosti da nešto tražite

ddddddd

pre 9 godina

Koliko gluposti ovih dana u izjavama predstavnika DS. Od ujedinjenja opozicije, pa odlaganje sad ove gluposti. Nisam skorije cuo da daju neki predlog da se pomaknemo sa ove mrtve tacke.

ponosan na vaše minuse!

pre 9 godina

PA eto, i Margaret Tačer je bila klijentkinja....i šta to govori? Vi bi trebalo da se pozabavite ugovorima koje ste potpisivali a da ih nikad niste ni pominjali narodu :)
(HappyBird, 26. septembar 2014 13:29)

Šta to govori? Da je ta kompanija otelotvorenje sotone?

Satara

pre 9 godina

Ako ti ugovori i postoje jer mi sama vest lici na jednu od brojnih medijskih spekulacija nema razloga da se ne objave,a sa druge strane ako DS zna da postoje i da su mimo zakona onda neka prestanu sa blebetanjem i obrate se nadleznom tuziocu.Samo pre toga neka nam objasne zbog cega i dan danas nemamo pravo da objavimo ugovore iz vremena kada su doticna gospoda bili vlast?Vest je neproverena i zasnovana na rekla-kazala.

dragce

pre 9 godina

Razlika u odnosu na proslu vladu i vladu sa celom sa nprednjacima, je u tome sto se ova vlada trudi da poboljsa zivot gradjana,koji je i ovako doveden u propast. Pricate o nekim glupim,beznacajnim ugovorima,pametnije bi bilo da se pogledate izmedju sebe i zapitate se sta smo mi doneli Srbiji u proslosti (odgovor: jedno veliko nista)

ISLAĆENI

pre 9 godina

Prošla vlada je već isplatila lobiranje za Srbiju-tako je Djelić dobio preko 11 miliona evra da priča po sevtu kako se u Srbiji lako zaradjuje lova i da teba u nju Ulagati.

Lena

pre 9 godina

A zašto vi ne biste dali primer pa objavite sve ugovore koje ste sklapali daleko od očiju gradjana. Ova vlada radi transparentno i gradjani joj veruju!

haos

pre 9 godina

Kako nekoga cij su clanovi(Sutanovac, Tadic, Pajtic) pre svega a ima ih jos mnogo, imaju obraza da pricaju o bilo kakvim ugovorima i traze na uvid bilo sta pa sve i da su ugovori zaista stetni.

Viktorija

pre 9 godina

Neka DS objavi javno gde su pare od privatizacija i donacija i koliko je para pronevereno i iznešeno iz Srbije u toku vladavine DS.Neka se ne služi obmanama državu je pred bankrot dovela njihova vlada a ne sadašnja koja pokušava reformama da je vrati na zdrave noge.

Milijan Kg

pre 9 godina

(Ganja, 26. septembar 2014 13:32)
Na sva DS-ova pitanje Vučić lagano odgovara, kao što im je i odgovoreno kada je ugovor sa Etihadom u pitanju, ali mnoga pitanja iz perioda vladavine DS-a, kao što je ugovor sa Fiatom i ugovor o prodaji NIS-a, ostaju bez odgovora, jer kada god se pokrene priča o raznoraznim mahinacijama iz perioda 2000 - 2012, iz DS-a se uvek vade na priču o borbi protiv političkih neistomišljenika, a to nije borba brotiv političkih neistomišljenika već borba protiv korupcije i kriminala.

vucina

pre 9 godina

Ja mislim da bi demokratama najbolje bilo da cute i ne pametuju previse,imali su oni vremena na pretek da pametuju i da urade nesto korisno za ovu zemlju,a umesto toga,oni su samo doprineli jos vise ovako uzasnom stanju u zemlji..

Dalibor J

pre 9 godina

Ja se nešto ne sećam da je DS u vreme svoje vladavine objavljivao neke ugovore koje je potpisivao. Jedino, ako nisu imali šta da objave... Prema tome, nemaju pravo nešto da zahtevaju.

Radijator

pre 9 godina

Vi bre stvarno niste u vinklu, ko o cemu vi o ugovorima. Niste se mairili sto je objavio ugovore koje ste trazili sada ponovo stupate na scenu? Sram vas bilo, sto vi u vase doba niste objavili ugovor sa Fijatom koji je na nasu stetu sacinjen.

Borko

pre 9 godina

Koliko je samo licemerno insistirati da se ugovor objavi, a da pre toga niste objavili ugovor sa FIAT-om, za koji samo može da se nazre da je štetan po Srbiju.

sb

pre 9 godina

Bez lobiranja ne može ni jedna vlada u svetu da postigne željene ciljeve na međunarodnom planu.
To košta, ali daje i rezultate.
Da li su prethodne vlade od 2000. do danas plaćale lobiranje ili je to neko radio besplatno ?
Da li postoji besplatni ručak ?

Petra

pre 9 godina

A gde su ugovori koji su zakljucivani za vreme Vlade DS?!? I da li uopste postoje zakonski pravni osnovi za poslove koji su zakljucivani za vreme Vlade DS ili su pojedinci imali materijalnu korist od tih poslova,a ovaj napaceni narod i dan danas placa stetu koja je nastala tim poslovima ?!? E moji moralisti....

Mara

pre 9 godina

Mara
"DS insistira da premijer Aleksandar Vučić hitno stavi na uvid javnosti sve lobističke ugovore sa stranim firmama kako bi javnost saznala po kom pravnom osnovu su potpisani ili su kao i brojni drugi ugovori koje je Vlada sklopila, potpisani mimo Ustava i zakona" Ovi iz DS još uvek visoko lete, pa još traže da Vučić HITNO stavi na uvid lobističke ugovore hahaha. E, vala, ovima iz DS neće poći za rukom da od Srbije opet naprave cirkus!

Soterija

pre 9 godina

Najviše sredstava iz budžeta države je DS trošila. DS je postala paranoična stranka, i zaista sav prljav veš izbacuju napolje, i način na koji su našu državu uništavali. Građani zaista ne veruju nijednu reč DS-u, koji su nas doveli u situaciju da danas omladina ostane potpuno bez posla, i da građani ne dočekaju penziju. SNS je jedina stranka posle svih ovih godina, pokreće ekonomiju, privredu, proizvodnju.

HappyBird

pre 9 godina

PA eto, i Margaret Tačer je bila klijentkinja....i šta to govori? Vi bi trebalo da se pozabavite ugovorima koje ste potpisivali a da ih nikad niste ni pominjali narodu :)

Tihi12

pre 9 godina

A saopstenje pocinju pricom kako su gradjani na ivici egzistencije, a ne kazu da su ih oni doveli na tu ivicu. DS je samo ruzna proslost, na srecu.

Nina

pre 9 godina

A pa čekajte, kada ste vi pokazivali bilo kakve ugovore...vi, znači, niste unajmljivali lobističke firme?? Pa da, zato nam je i bilo tako veselo sa vama.... Lobiranje je sasvim normalna stvar, da ste lobirali možde ne bi sada bili tu gde jeste

Borka

pre 9 godina

Zbog cega DS nije dostavljao ugovore za javnost dok je bio na vlasti?Najvaznije je bilo iznosenje para iz zemlje,a prvi su da truju sadasnju vlast!!!

master

pre 9 godina

Ja sam za to da se javnosti obelodane svi ugovori i od proslih i od ove vlade,pa nece biti zabune u javnosti niti manipulisanja,da se napokon sazna ko je ko.Zasto se sve krije,pa jednostavno zato sto se pojedinci ugradjuju i imaju profiti od toga.Pokrivaju jedni druge,opozicija kritikuje da bi dosla na vlast,ali i kada dodje na vlast ne radi ono sto je obecala.

Rankov

pre 9 godina

Ovaj DS uvek nešto zahteva. A jel on položio račune građanima. Šta je sa Pajtićem? De su pare iz Razvojne i Tesla Banke? da nisu otišle za izbornu kampanju?

Sven

pre 9 godina

I d aje angazovana ta lobisticka agenicja, zasto bi to bilo na stetu Srbije? Oni koriste svoje kontakte kako bi promovisali Srbiju politicki i ekonomski.

Aktielno

pre 9 godina

Evo prilike da se uposli jos mladih pri vladi - da pune sajtove podacima. Pod jedan da nacrtaju svaki ugovor svake vlade o lobiranju od 1990. pa na ovamo.

taso

pre 9 godina

naravno da treba da se angazuje lobisticka agencija da za vas lobira po svetu i pokusa da vam zavrsi neke poslove,neka ds pokaze sta su oni radili za vreme svog mandata sto oni nisu to radili sve se nadam.

zoki

pre 9 godina

(Ganja, 26. septembar 2014 13:32)

Evo slazem se trolu sa tobom, tacno svako ima pravo da pita,evo mi gradjani pitamo kad ce ds da objavi svoje ugovore, kad ce da nam pokaze koliko su novca strpali u svoj dzep, na ta pitanja odgovora nema godinama,a onda se javljaju i prozivaju druge, smesno.

Libris tobijaWWW

pre 9 godina

Jerkov urniše sns svakodnevnim saopštenjima,i po nekoliko dnevno, stranka sa podrškom ispod cenzusa malterira sns a oni nemaju odgovore i predstavnika stranke koji to može da suzbija a nemaju ni medijsku podršku za vraćanej udaraca..

Ganja

pre 9 godina

Ahahhahaahha odvratni botovi...cim sam video naslov,znao sam sve vase komentare...gospodo,svako ima pravo da pita...a vi profesionalni skretaci tema io paznje bolje gledajte sta cete da radite uskoro,sprema se jaaaako vruca jesen...gotovo je sa ovim radikalskim bezumljem a vas nadam se da ce procesuirati sve do jednog,pocevsi od politicara do vas profesionalnih placenih komentatora od strane komesarijata,toliko.

mare

pre 9 godina

Šta ovi sad dižu frku, lobiranje je sasvim opravdana i normalna stvar u svetu! Te pare idu za promociju naše zemlje u svetu a ne kao vi, vama su te pare išle u vaše džepove

svetla buducnost

pre 9 godina

Kako su pojedini mediji pisali prethodnih dana, Vlada Srbije angažovala je poznatu britansku lobisticku agenciju “Bel potindžer”.

Ok, to je potrebno ako se vide neki rezultati, ali se pitam sta ce onda Guzenbauer, Stros Kan, Fratini, Bler...!!!

Sve neki lobisti, a u zemlji nikad manje investicija!!!

Marko

pre 9 godina

Znaci izvestaj Evropske Unije laze, lazu i finansijski izvestaji kuce koju je vlada unajmila a koji su javni i svima dostupni, laze DS, a samo vlada govori istinu......

NScentar

pre 9 godina

Neverovatno kako su ovi bivsi radikali i socialiste postali cisti. Covek prosto da neveruje. Kako su oni uspeli da se tako promene za kratko vreme?

Jack

pre 9 godina

Haha, b0tovska masinerija dobila novi zadatak...naravno, ni ne slute da ljudi sa iole inteligencije samim tim dobijaju de facto potvrdu da se ovo zeli zataskati.
Cuj kontrapitanja, gde su ugovori iz doba DS-a, pa neka ih prepodobni AV sve pokaze, a ne da saucestvuje u kriminalu. U cemu je problem da ih pokaze, koga stiti?

nevidljivo transparentno

pre 9 godina

u ove vlade 'transparentnost' je tolika da se ne vidi baš ništa. muljanje i petljanje, sive zone o kojima niko ništa ne zna, su karakteristične. pitanja - nepoželjna. a ovcama izgleda - sve ok!

seljak e

pre 9 godina

Botovi, za to sto radite placeni ste parama iz nasih dzepova. Ne ocekujte posle smene vlasti da cete i dalje moci da se igrate na sajtovima. Ne pravite laznu sliku zato sto vam je to ON rekao. Razmisljajte svojom glavom

ja

pre 9 godina

Strasno kako je lako manipulisati nasim narodom! Napravis podelu, narod se prikloni jednoj opciji, kojoj bezrezevno veruje i nekriticki pljuje drugu. Kao zvezda i partizan u kosarci ili u fudbalu. A u sustini narod finansira oba kluba, koji su u milionskim dugovima, i u kojim svi uzmu svoj deo kolaca. Tako je i u politici. Zamislite da neko(tajkuni, strane drzave, ili ko vec) istovremeno finansira i sns i ds. Narod izabere i bezrezevno podrzava jedne ili druge. Malo su jedni malo drugi na vlasti. Narod se svadja ko je bolji/gori ali cinjenica da se u kontinuitetu zivi lose, zaduzenost sve veca, prodaje se sve sto ima, Kosovo smo falticki predali..

pacenici

pre 9 godina

Samo traze nacin da nadju gresku u bezgresnom sistemu SNS-a. Sramota za DS!
(MarkoMare, 26. septembar 2014 18:25)
Sto bre niko od vas botova nece da kaze koju cenu ima ta vasa sramota po ovim portalima.
Marko i vila i Mercedes mogu da se kupe za pare, ali obraz ne moze, kad se jednom izgubi.

Damjan

pre 9 godina

Ako znaju ko su lobisti zašto ih ne imenuju, onda se može pričati zašto se ne objavljuju njihova imena, ovako izgleda kao fraza ili parola

tuson

pre 9 godina

DS je neverovatan kao da imaju spisak kakvu ce besmislicu svaki dan plasirati protiv aktuelne vlasti i scenario uvek bude isti, sve im se naposletku obije o glavu.

nenad009

pre 9 godina

Nisam ni za jedne ni za druge. Da su muljatori na vlasti, jesu. Pitam se odakle radikakima silni milioni koje su spiskali u izbornoj kampanji.

nevidljivo transparentno

pre 9 godina

u ove vlade 'transparentnost' je tolika da se ne vidi baš ništa. muljanje i petljanje, sive zone o kojima niko ništa ne zna, su karakteristične. pitanja - nepoželjna. a ovcama izgleda - sve ok!

Libris tobijaWWW

pre 9 godina

Jerkov urniše sns svakodnevnim saopštenjima,i po nekoliko dnevno, stranka sa podrškom ispod cenzusa malterira sns a oni nemaju odgovore i predstavnika stranke koji to može da suzbija a nemaju ni medijsku podršku za vraćanej udaraca..

Ganja

pre 9 godina

Ahahhahaahha odvratni botovi...cim sam video naslov,znao sam sve vase komentare...gospodo,svako ima pravo da pita...a vi profesionalni skretaci tema io paznje bolje gledajte sta cete da radite uskoro,sprema se jaaaako vruca jesen...gotovo je sa ovim radikalskim bezumljem a vas nadam se da ce procesuirati sve do jednog,pocevsi od politicara do vas profesionalnih placenih komentatora od strane komesarijata,toliko.

svetla buducnost

pre 9 godina

Kako su pojedini mediji pisali prethodnih dana, Vlada Srbije angažovala je poznatu britansku lobisticku agenciju “Bel potindžer”.

Ok, to je potrebno ako se vide neki rezultati, ali se pitam sta ce onda Guzenbauer, Stros Kan, Fratini, Bler...!!!

Sve neki lobisti, a u zemlji nikad manje investicija!!!

NScentar

pre 9 godina

Neverovatno kako su ovi bivsi radikali i socialiste postali cisti. Covek prosto da neveruje. Kako su oni uspeli da se tako promene za kratko vreme?

Jack

pre 9 godina

Haha, b0tovska masinerija dobila novi zadatak...naravno, ni ne slute da ljudi sa iole inteligencije samim tim dobijaju de facto potvrdu da se ovo zeli zataskati.
Cuj kontrapitanja, gde su ugovori iz doba DS-a, pa neka ih prepodobni AV sve pokaze, a ne da saucestvuje u kriminalu. U cemu je problem da ih pokaze, koga stiti?

Marko

pre 9 godina

Znaci izvestaj Evropske Unije laze, lazu i finansijski izvestaji kuce koju je vlada unajmila a koji su javni i svima dostupni, laze DS, a samo vlada govori istinu......

pacenici

pre 9 godina

Samo traze nacin da nadju gresku u bezgresnom sistemu SNS-a. Sramota za DS!
(MarkoMare, 26. septembar 2014 18:25)
Sto bre niko od vas botova nece da kaze koju cenu ima ta vasa sramota po ovim portalima.
Marko i vila i Mercedes mogu da se kupe za pare, ali obraz ne moze, kad se jednom izgubi.

ja

pre 9 godina

Strasno kako je lako manipulisati nasim narodom! Napravis podelu, narod se prikloni jednoj opciji, kojoj bezrezevno veruje i nekriticki pljuje drugu. Kao zvezda i partizan u kosarci ili u fudbalu. A u sustini narod finansira oba kluba, koji su u milionskim dugovima, i u kojim svi uzmu svoj deo kolaca. Tako je i u politici. Zamislite da neko(tajkuni, strane drzave, ili ko vec) istovremeno finansira i sns i ds. Narod izabere i bezrezevno podrzava jedne ili druge. Malo su jedni malo drugi na vlasti. Narod se svadja ko je bolji/gori ali cinjenica da se u kontinuitetu zivi lose, zaduzenost sve veca, prodaje se sve sto ima, Kosovo smo falticki predali..

seljak e

pre 9 godina

Botovi, za to sto radite placeni ste parama iz nasih dzepova. Ne ocekujte posle smene vlasti da cete i dalje moci da se igrate na sajtovima. Ne pravite laznu sliku zato sto vam je to ON rekao. Razmisljajte svojom glavom

haos

pre 9 godina

Kako nekoga cij su clanovi(Sutanovac, Tadic, Pajtic) pre svega a ima ih jos mnogo, imaju obraza da pricaju o bilo kakvim ugovorima i traze na uvid bilo sta pa sve i da su ugovori zaista stetni.

Radijator

pre 9 godina

Vi bre stvarno niste u vinklu, ko o cemu vi o ugovorima. Niste se mairili sto je objavio ugovore koje ste trazili sada ponovo stupate na scenu? Sram vas bilo, sto vi u vase doba niste objavili ugovor sa Fijatom koji je na nasu stetu sacinjen.

ddddddd

pre 9 godina

Koliko gluposti ovih dana u izjavama predstavnika DS. Od ujedinjenja opozicije, pa odlaganje sad ove gluposti. Nisam skorije cuo da daju neki predlog da se pomaknemo sa ove mrtve tacke.

dragce

pre 9 godina

Razlika u odnosu na proslu vladu i vladu sa celom sa nprednjacima, je u tome sto se ova vlada trudi da poboljsa zivot gradjana,koji je i ovako doveden u propast. Pricate o nekim glupim,beznacajnim ugovorima,pametnije bi bilo da se pogledate izmedju sebe i zapitate se sta smo mi doneli Srbiji u proslosti (odgovor: jedno veliko nista)

fiona

pre 9 godina

A gde su vaši ugoori, da li ste nam ih pokazali?Gde su pare od silnih kredita koje ste dizali?Vidite li gde ste nas doveli i još imate hrabrosti da nešto tražite

vucina

pre 9 godina

Ja mislim da bi demokratama najbolje bilo da cute i ne pametuju previse,imali su oni vremena na pretek da pametuju i da urade nesto korisno za ovu zemlju,a umesto toga,oni su samo doprineli jos vise ovako uzasnom stanju u zemlji..

Dalibor J

pre 9 godina

Ja se nešto ne sećam da je DS u vreme svoje vladavine objavljivao neke ugovore koje je potpisivao. Jedino, ako nisu imali šta da objave... Prema tome, nemaju pravo nešto da zahtevaju.

Lena

pre 9 godina

A zašto vi ne biste dali primer pa objavite sve ugovore koje ste sklapali daleko od očiju gradjana. Ova vlada radi transparentno i gradjani joj veruju!

ISLAĆENI

pre 9 godina

Prošla vlada je već isplatila lobiranje za Srbiju-tako je Djelić dobio preko 11 miliona evra da priča po sevtu kako se u Srbiji lako zaradjuje lova i da teba u nju Ulagati.

Petra

pre 9 godina

A gde su ugovori koji su zakljucivani za vreme Vlade DS?!? I da li uopste postoje zakonski pravni osnovi za poslove koji su zakljucivani za vreme Vlade DS ili su pojedinci imali materijalnu korist od tih poslova,a ovaj napaceni narod i dan danas placa stetu koja je nastala tim poslovima ?!? E moji moralisti....

HappyBird

pre 9 godina

PA eto, i Margaret Tačer je bila klijentkinja....i šta to govori? Vi bi trebalo da se pozabavite ugovorima koje ste potpisivali a da ih nikad niste ni pominjali narodu :)

Milijan Kg

pre 9 godina

(Ganja, 26. septembar 2014 13:32)
Na sva DS-ova pitanje Vučić lagano odgovara, kao što im je i odgovoreno kada je ugovor sa Etihadom u pitanju, ali mnoga pitanja iz perioda vladavine DS-a, kao što je ugovor sa Fiatom i ugovor o prodaji NIS-a, ostaju bez odgovora, jer kada god se pokrene priča o raznoraznim mahinacijama iz perioda 2000 - 2012, iz DS-a se uvek vade na priču o borbi protiv političkih neistomišljenika, a to nije borba brotiv političkih neistomišljenika već borba protiv korupcije i kriminala.

Tihi12

pre 9 godina

A saopstenje pocinju pricom kako su gradjani na ivici egzistencije, a ne kazu da su ih oni doveli na tu ivicu. DS je samo ruzna proslost, na srecu.

sb

pre 9 godina

Bez lobiranja ne može ni jedna vlada u svetu da postigne željene ciljeve na međunarodnom planu.
To košta, ali daje i rezultate.
Da li su prethodne vlade od 2000. do danas plaćale lobiranje ili je to neko radio besplatno ?
Da li postoji besplatni ručak ?

Borko

pre 9 godina

Koliko je samo licemerno insistirati da se ugovor objavi, a da pre toga niste objavili ugovor sa FIAT-om, za koji samo može da se nazre da je štetan po Srbiju.

zoki

pre 9 godina

(Ganja, 26. septembar 2014 13:32)

Evo slazem se trolu sa tobom, tacno svako ima pravo da pita,evo mi gradjani pitamo kad ce ds da objavi svoje ugovore, kad ce da nam pokaze koliko su novca strpali u svoj dzep, na ta pitanja odgovora nema godinama,a onda se javljaju i prozivaju druge, smesno.

Nina

pre 9 godina

A pa čekajte, kada ste vi pokazivali bilo kakve ugovore...vi, znači, niste unajmljivali lobističke firme?? Pa da, zato nam je i bilo tako veselo sa vama.... Lobiranje je sasvim normalna stvar, da ste lobirali možde ne bi sada bili tu gde jeste

mare

pre 9 godina

Šta ovi sad dižu frku, lobiranje je sasvim opravdana i normalna stvar u svetu! Te pare idu za promociju naše zemlje u svetu a ne kao vi, vama su te pare išle u vaše džepove

Satara

pre 9 godina

Ako ti ugovori i postoje jer mi sama vest lici na jednu od brojnih medijskih spekulacija nema razloga da se ne objave,a sa druge strane ako DS zna da postoje i da su mimo zakona onda neka prestanu sa blebetanjem i obrate se nadleznom tuziocu.Samo pre toga neka nam objasne zbog cega i dan danas nemamo pravo da objavimo ugovore iz vremena kada su doticna gospoda bili vlast?Vest je neproverena i zasnovana na rekla-kazala.

Rankov

pre 9 godina

Ovaj DS uvek nešto zahteva. A jel on položio račune građanima. Šta je sa Pajtićem? De su pare iz Razvojne i Tesla Banke? da nisu otišle za izbornu kampanju?

Borka

pre 9 godina

Zbog cega DS nije dostavljao ugovore za javnost dok je bio na vlasti?Najvaznije je bilo iznosenje para iz zemlje,a prvi su da truju sadasnju vlast!!!

Sven

pre 9 godina

I d aje angazovana ta lobisticka agenicja, zasto bi to bilo na stetu Srbije? Oni koriste svoje kontakte kako bi promovisali Srbiju politicki i ekonomski.

taso

pre 9 godina

naravno da treba da se angazuje lobisticka agencija da za vas lobira po svetu i pokusa da vam zavrsi neke poslove,neka ds pokaze sta su oni radili za vreme svog mandata sto oni nisu to radili sve se nadam.

master

pre 9 godina

Ja sam za to da se javnosti obelodane svi ugovori i od proslih i od ove vlade,pa nece biti zabune u javnosti niti manipulisanja,da se napokon sazna ko je ko.Zasto se sve krije,pa jednostavno zato sto se pojedinci ugradjuju i imaju profiti od toga.Pokrivaju jedni druge,opozicija kritikuje da bi dosla na vlast,ali i kada dodje na vlast ne radi ono sto je obecala.

Aktielno

pre 9 godina

Evo prilike da se uposli jos mladih pri vladi - da pune sajtove podacima. Pod jedan da nacrtaju svaki ugovor svake vlade o lobiranju od 1990. pa na ovamo.

ponosan na vaše minuse!

pre 9 godina

PA eto, i Margaret Tačer je bila klijentkinja....i šta to govori? Vi bi trebalo da se pozabavite ugovorima koje ste potpisivali a da ih nikad niste ni pominjali narodu :)
(HappyBird, 26. septembar 2014 13:29)

Šta to govori? Da je ta kompanija otelotvorenje sotone?

Mara

pre 9 godina

Mara
"DS insistira da premijer Aleksandar Vučić hitno stavi na uvid javnosti sve lobističke ugovore sa stranim firmama kako bi javnost saznala po kom pravnom osnovu su potpisani ili su kao i brojni drugi ugovori koje je Vlada sklopila, potpisani mimo Ustava i zakona" Ovi iz DS još uvek visoko lete, pa još traže da Vučić HITNO stavi na uvid lobističke ugovore hahaha. E, vala, ovima iz DS neće poći za rukom da od Srbije opet naprave cirkus!

Viktorija

pre 9 godina

Neka DS objavi javno gde su pare od privatizacija i donacija i koliko je para pronevereno i iznešeno iz Srbije u toku vladavine DS.Neka se ne služi obmanama državu je pred bankrot dovela njihova vlada a ne sadašnja koja pokušava reformama da je vrati na zdrave noge.

Soterija

pre 9 godina

Najviše sredstava iz budžeta države je DS trošila. DS je postala paranoična stranka, i zaista sav prljav veš izbacuju napolje, i način na koji su našu državu uništavali. Građani zaista ne veruju nijednu reč DS-u, koji su nas doveli u situaciju da danas omladina ostane potpuno bez posla, i da građani ne dočekaju penziju. SNS je jedina stranka posle svih ovih godina, pokreće ekonomiju, privredu, proizvodnju.

tuson

pre 9 godina

DS je neverovatan kao da imaju spisak kakvu ce besmislicu svaki dan plasirati protiv aktuelne vlasti i scenario uvek bude isti, sve im se naposletku obije o glavu.

nenad009

pre 9 godina

Nisam ni za jedne ni za druge. Da su muljatori na vlasti, jesu. Pitam se odakle radikakima silni milioni koje su spiskali u izbornoj kampanji.

Damjan

pre 9 godina

Ako znaju ko su lobisti zašto ih ne imenuju, onda se može pričati zašto se ne objavljuju njihova imena, ovako izgleda kao fraza ili parola