Četvrtak, 25.09.2014.

11:35

"Očekujemo Putina 16. oktobra"

Aleksandar Vučić izjavio da očekuje da će proslavi 70. godišnjice oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu prisustvovati i ruski predsednik Vladimir Putin.

Izvor: Beta

"Oèekujemo Putina 16. oktobra" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

107 Komentari

Sortiraj po:

ZLATIBORE - PITAJ - TARU

pre 9 godina

Ovo ce biti velika cast za sve gradjane Srbije, kada prilikom proslave ovako znacajnog datuma. Bice to velika cast za nasu zemlju dolazak naseg velikog prijatelja i drzavnika jedne od najmocnije zemlje u svetu Vladimira Putina, posebno sto se 16. oktobra obelezava godisnjica bitnog dogadjaja za Beograd i celu Srbiju, 70. godisnjica oslobodjenja Beograda u Drugom svetskom ratu. Aleksandar Vucic je uspeo da dobezbedi dolazak Vladimira Putina.

SON - CONERI

pre 9 godina

U ovom trenutku nema potvrda dali Vladimir Putin dolazi ili ne, bilo bi izuzetno vazno za Srbiju da se prvi covek Rusije pojavi u Beogradu i zbog proslave i zbog politickog rejtinga Srbije. Ovo ce biti velika cast za sve gradjane Srbije, kada prilikom proslave ovako znacajnog datuma. Bice to velika cast za nasu zemlju dolazak naseg velikog prijatelja i drzavnika jedne od najmocnije zemlje u svetu Vladimira Putina, posebno sto se 16. oktobra obelezava godisnjica bitnog dogadjaja za Beograd i celu Srbiju, 70. godisnjica oslobodjenja Beograda u Drugom svetskom ratu. Aleksandar Vucic je uspeo da dobezbedi dolazak Vladimira Putina.

Svako gresi

pre 9 godina

@(Kaciga, 26. septembar 2014 11:58)-Pa nisu bas uvek, kad su nas bombardovali samo su gledali. Ali izvinili su se vec nekoliko puta zbog toga. Kad su nam oduzimali Kosovo isto tako. sad su stali da se svete Americi zbog toga… Ali jesu, bili su skoro uvek tu.

Fig

pre 9 godina

Srbija je iskoristila na najbolji način svoje pravo da bude neutralna u Ukrajinskoj krizi, a da pritom zadrži principijelni stav da poštuje teritorijalni integritet Ukrajine, kao što očekuje da se isto poštuje po pitanju konačnog statusa Kosova!

trotinet

pre 9 godina

Kao sto nam je pre 70 godina znacila podrska Rusije,tako bi i sad znacilo mnogo narodu Srbije da Putin prisustvuje obelezavanju dana kada smo zajedno pobedili fasizam..Mislim da Putin licno mnogo ceni Vucica,zbog svog cvrstog stava i Zapad i Rusija..

iskra

pre 9 godina

Zajedno smo izvojevali strasnu bitku protv fasizma,red je da zajedno obelezimo i proslavimo 70-tu godisnjicu velike pobede..Rusi su nasa pravoslavna braca!

лаф

pre 9 godina

Premijer je svakako najzaslužniji za ovako dobar položaj Srbije u međunarodnim odnosima i što uopšte možemo da trgujemo sa Rusijom u ovom momentu.

Mirko88

pre 9 godina

Obeležavanje značajnih događaja iz bogate Srpske istorije u prisustvu tako visokih zvanica, još više uveličavaju sliku i poziciju naše zemlje. Treba da se poštuje prošlost i da se čuvaju krvlju dokazivana prijateljstva. Srbija je uvek bila i uvek će biti na strani pravde i vreme koje je iza nas nam daje snagu da napredujemo i da stremimo svojim idealima.

pcelica maja

pre 9 godina

Biće to velika čast za našu zemlju, posebno što se 16. oktobra obeležava godišnjica bitnog događaja za Beograd i celu Srbiju, 70. godišnjica oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu.

perkan

pre 9 godina

Ovo je izuzetna prilika da predsednik Rusije poseti nasu zemlju, dugujemo veliku zahvalnost bratskom Ruskom narodu za pomoc u Drugom svetskom ratu, ali i za podrsku u svim medjunarodnim organizacijama u poslednjih 20 godina...

eru

pre 9 godina

Rusi su nam pomogli u svim ratovima ovo bi bila velika cast za nas kada bi put proslavio sa nama oslobodjenje gde je i Rusija pomogla tada u tim teskim trenucima.

Braun

pre 9 godina

Ovo ce biti nesto zaista veliko u svakom smislu te reci. Priznanje i ukazana cast od kakve nema vece, moramo ovo da cenimo i postujemo jer je ovo nesto veoma bitno za nas. Takodje, ovo je vid podrske nasoj vladi.

Bili Piton

pre 9 godina

Ovakva jedna poseta sigurno bi puno znacila Srbiji jer bi to bio odlican signal za ruske investitore da i oni dodju u Srbiju i pocnu vise da ulazu, osim toga doprinela bi jos boljoj medjudrzavnoj saradnji.

freedom

pre 9 godina

Sa Rusima smo oslobađali Jugoslaviju i normalno je da sa njima i slavimo dan oslobođenja Beograda. Ostale primedbe vidim kao lične sujete i inat na međunarodnoj političkoj sceni.

Kazablanka

pre 9 godina

Srbija čeka u toku nedelčje potvrdu dolaska Putina na proslavu koja će se odžati 16 oktobra u beogradu i na kojoj će biti upriličena i vojna parada koju sprema vojska srbije.U ovom trenutku nema potvrda dali Putin dolazi ili ne, bilo bi izuzetno važno za Srbiju da se prvi čovek Rusije pojavi u beogradu i zbog proslave i zbog političkog rejtinga Srbije.

Indigo

pre 9 godina

I sta nam ovo govori? Da je Vucic diktator, kao sto mnogi opozicionari pricaju, pa da zato u Srbiju dolaze drzavnici velikih zemalja? Sve je izvesnije da dolaze zato sto se u Srbiji konacno nesto menja, jako sporo, ali se menja.

Radnik

pre 9 godina

Željno ga očekujemo da zajedno proslavimo ovaj dan i dobro je što smo posle svih pritisaka ostali u odličnim odnosima sa našim prijateljima!

Ћезо рца

pre 9 godina

"Mi smo se svi prtvorili u licemere. Da takvo pismo nisam uputio reklio bi da ne reagujemo na vreme da ne znamo da odaberemo stranu. Ne možete da ne osudite psihopate i ludake koji seku ljudima glavu", zaključio je Vučić.

Наравно да ћемо осудити џихадистички тероризам. Зар нећемо исто да учинимо и када је у питању сваки други облик тероризма...?!

Aleksandra NS

pre 9 godina

Kako je premijer i obecao. Dolazak Putina u Srbiju jos jednom pokazuje ozbiljnost premijera Vucica da, ono sto obeca, to i ostvari.

DjukaS

pre 9 godina

Medjusobno uvazavanje, cini mi se, je sad vec ozbiljna prica… Nasi lideri su odrzali rec, ispostovali ih zarad prijateljskih odnosa, zarad ekonomskih odnosa…

Marina

pre 9 godina

Putin i dolazi zato što nas prepoznaje kao prijatelje, ali Srbi smo mi, izdržaćemo i ovo, još jedno čudo koje nas je snašlo jer traže da uvedemo sankcije nekome od koga živimo pa to nema nikakvog smisla, a to znaju i oni koji nas na to primoravaju. Mali narod jesmo, ali smo čvrsti, jaki i izdržljivi, a oličenje svih nas je Vučić sa snažnom jakom i čvrstom odlukom da prijateljima ne okrene leđa u ovom jako teškom i bolnom momentu za njih. Što se pre reši kriza to će i nama biti bolje.

Marko

pre 9 godina

Rusi su bili i ostali naši prijatelji, a Premijeru svaka čast kako svakodnevno trpi pritisak sa svih strana zbog neuvođenja sankcija Rusiji. Premijer je svakako najzaslužniji za ovako dobar položaj Srbije u međunarodnim odnosima i što uopšte možemo da trgujemo sa Rusijom u ovom momentu.

slobodan_duh

pre 9 godina

Mogu da nam zameraju milion stvari, ali slobodarski duh i borbu protiv fažizma nikada! Drago mi je što će vlada obeležiti ovaj dan i što će Putin prihvatiti poziv našeg premijera.

Pedo

pre 9 godina

Impresivna je sposobnost Vlade da kroz najteže izazove u međunarodnoj politici provede zemlju bez bilo kakavih posledica, i da pritom unapređuje saradnju sa svim svetskim silama, sa kojim aktivno radi na privlačenju investicija i ulaganje u Srbiju!

Ogi-Bg

pre 9 godina

Dobro je sto Vlada veoma posvecuje paznju i na saradnju sa Rusijom. U slucaju Juznog toka ce se pokazati da cemo imati visestruku korist. Poseta Putina ce potvrditi jos vise sve tesnju saradnju i pocetak radova na Juznom toku.

Jasa

pre 9 godina

Mi smo vise puta pokazali da nasi odnosisa Rusijom, ostaju nepromenjeni, bez obzira na to sta druge zemlje misle o tome. Nadam se da je to shvatio i Putin i da ce nam ukazati veliku cast i postovanje ukoliko bude dosao 16. oktobra.

Kristina

pre 9 godina

Nasa Vlada po pitanju spoljne politike radi odlican posao. Poseta predsednika jedne velike sile kao sto je Rusija je svakako dobra stvar.

snalica

pre 9 godina

Koliko mogu da vidim naredni dani ce pokazati da pocinje nova era u jos boljim odnosima i saradnji Rusije i Srbije. Bice ovo ujedno i pocetak oporavka Srbije.

Maksim

pre 9 godina

Vučić je uspeo da na odličan način objasni američkom ambasadoru, da Srbija nemože da ugrožava svoje tradicionalno dobre odnose sa Rusijom, a da sa druge strane bez kompromisa podržava i borbu SAD i partera protiv terorizma u svetu!

vibrator

pre 9 godina

Ko god nije verovao ili je kritikovao, sada moze da vidi da iskrenom politikom i prema Rusiji i prema EU moze da se izbori stabilno mesto i dobra saradnja sa obe strane.

kum todor

pre 9 godina

Naše odnose sa Ruskom Federacijom niko ne može i neće pokvariti. To su naši strateški partneri, prijatelji, i sa njima imamo važnu ekonomsku saradnju.

Sorts

pre 9 godina

Ako se po jutru dan poznaje, prvi deo razgovora u Rusiji je najavio da ce i buduci susret dva drzavnika biti veoma srdacan i prijateljski nastrojen. U najavi je poboljsanje saradnje i odnosa dve prijateljske zemlje.

Ranco

pre 9 godina

Na vidiku je bolja saradnja na svim nivoima sa Rusijom, i mozemo da kazemo da Vlada ima dobru taktiku i dobar plan da sa celim svetom saradjuje.

jefimija

pre 9 godina

Svasta, pa dan oslobodjenja Beograda je 20. oktobar.
(Tehnicar, 25. septembar 2014 11:53)
Hajde da ne cepidlačimo oko datuma kada je to bili ili kada je počelo, birno je Srbija slavi važnu godišnjicu svoje istorije i da je pored svih zvanica koji će stići Putin je svakako najdržai gost i bio bi to veliki plus za malu Srbiju, plus kada se gleda geoploitčki značaj ovog dolaska a verovatno i ekonomski jer toliko toga ima za dogovor sa Rusijom da je potrebno da se najviši ljudi dve države svakako sretnu.

Munja

pre 9 godina

Sve sto je opozicija pokusavala da ospori izgleda da ce da ih demantuje. Veoma dobri rezultati sa celnicima EU su za nama, a ima naznaka da ce i sa Rusijom veoma povoljno da se nastavi saradnja.

Sergio

pre 9 godina

Ne sumnjivo je da Putin ceni i poštuje Vučića i njegov rad, jer će se po svemu sudeći s njim ponovo sastati u veoma kratkom vremenskom periodu.

bmx

pre 9 godina

Dolazi nam u posetu jedan od najmocnijih ljudi na svetu treba se valjano pripremiti i sklopiti neke povoljne ekonomske aranzmane za nasu privredu

Reziser

pre 9 godina

Jako je vazno sto svi postuju Vucica, i sto ga svi podrzavaju. Nasu zemlju svi drugacije vide, i verujem da ce mnogi doci da ulazu u nasu zemlju jer ce biti zemlja sigurnosti. Drago mi je sto je Vucic ozbiljno shvatio svoj posao i sto sa svima posteno radi. Zato ga mnogi i cene ovoliko.

buco90

pre 9 godina

Upravo tako,njegova obaveza i duznost je da obezbedi red i mir u zemlji,a to da on mora da prisustvuje paradi radi vece bezbednosti,e to malo sutra!!!Ne znam odakle nekome takva ideja da pomisli da bi on trebalo da stane ispred svih njih i da paradira sa njima.

Obilić

pre 9 godina

Velika stvar za Srbiju je to što Putin dolazi! Ruski narod nam je bratski narod, a od Rusije se očekuje da pomogne Srbiji u obnovi privrede i ekonomije, koje su urušavane prethodnih 15 godina.

bekes

pre 9 godina

Pa ne moze njega niko da natera na nesto sto to on covek ne zeli,pa bilo to da su u pitanju mediji ili neki strani ambasadori.Kome se ide na "to" neka ide,al neka puste premijera na miru da radi svoj posao,onako kako samo on zna,pedantno i skroz odgovorno.

IgorIGI

pre 9 godina

Činjenica je da Vučić uživa ugled kod Putina. Za razliku, dok su ne tako davnoj prošlosti, neki političari jedva i imali kontakt s Putinom, Vučić se ponovo s njim sastaje u kratkom vremenskom periodu.

brko87

pre 9 godina

Ne ide Putin tek tako bilo kome u posetu,svakako da je ce to biti veliki dan za nas,kada taj,malo je reci gospodin kroci u nasu zemlju.Svaka cast i ljudima koji su sada na vlasti,pre svih tu mislim na Vucica,jer da oni ne vode dobru politiku kao sto je trenutno i vode,cisto sumnjam da bi nas se Putin i setio,a kamoli dosao u posetu kod nas.

Milijan

pre 9 godina

Mnogo dodirnih tačaka, ekonomskih projekata imamo sa Rusijom. Poseta Putina jeste važna, naša zemlja se podjednako oslanja i na EU i na Rusiju. Treba graditi dobre, koektne odnose i sa jednom i drugom stranom.

Konzul

pre 9 godina

Rusija je dala najveću borbu za oslobađanje evrope od fašista i prisustvo njihovog lidera na našem obeležavanju godišnjice bi bila čast za Beograd i Srbiju.

Vojvodina

pre 9 godina

Svasta, pa dan oslobodjenja Beograda je 20. oktobar.
(Tehnicar, 25. septembar 2014 11:53)

Tačno to, a kao što se zna, oslobodili smo ga uz pomoć Ukrajinaca.

Urban

pre 9 godina

Srbija je oduvek bila u dobrim odnosima sa Rusijom, a to se definitivno mora nastaviti. Putinova poseta Srbiji je očigledan dokaz dobrih odnosa i saradnje dveju zemalja. Svaka saradnja sa Rusijom je veoma značajna za celokupni napredak i razvoj naše zemlje, a to u potpunosti moramo podsticati i u budućnosti.

Mitar

pre 9 godina

Nadam se da će Putin doći to bi bila velika čast za Srbiju jer imamo tradicionalno dobre odnose sa Rusijom i uvek radimo na uspostavljanju još boljih odnosa i saradnje na ekonomskom planu!

Kristina

pre 9 godina

Nasa Vlada po pitanju spoljne politike radi odlican posao. Poseta predsednika jedne velike sile kao sto je Rusija je svakako dobra stvar.

Jasa

pre 9 godina

Mi smo vise puta pokazali da nasi odnosisa Rusijom, ostaju nepromenjeni, bez obzira na to sta druge zemlje misle o tome. Nadam se da je to shvatio i Putin i da ce nam ukazati veliku cast i postovanje ukoliko bude dosao 16. oktobra.

Ogi-Bg

pre 9 godina

Dobro je sto Vlada veoma posvecuje paznju i na saradnju sa Rusijom. U slucaju Juznog toka ce se pokazati da cemo imati visestruku korist. Poseta Putina ce potvrditi jos vise sve tesnju saradnju i pocetak radova na Juznom toku.

Mitar

pre 9 godina

Nadam se da će Putin doći to bi bila velika čast za Srbiju jer imamo tradicionalno dobre odnose sa Rusijom i uvek radimo na uspostavljanju još boljih odnosa i saradnje na ekonomskom planu!

Aleksandra NS

pre 9 godina

Kako je premijer i obecao. Dolazak Putina u Srbiju jos jednom pokazuje ozbiljnost premijera Vucica da, ono sto obeca, to i ostvari.

Konzul

pre 9 godina

Rusija je dala najveću borbu za oslobađanje evrope od fašista i prisustvo njihovog lidera na našem obeležavanju godišnjice bi bila čast za Beograd i Srbiju.

Urban

pre 9 godina

Srbija je oduvek bila u dobrim odnosima sa Rusijom, a to se definitivno mora nastaviti. Putinova poseta Srbiji je očigledan dokaz dobrih odnosa i saradnje dveju zemalja. Svaka saradnja sa Rusijom je veoma značajna za celokupni napredak i razvoj naše zemlje, a to u potpunosti moramo podsticati i u budućnosti.

brko87

pre 9 godina

Ne ide Putin tek tako bilo kome u posetu,svakako da je ce to biti veliki dan za nas,kada taj,malo je reci gospodin kroci u nasu zemlju.Svaka cast i ljudima koji su sada na vlasti,pre svih tu mislim na Vucica,jer da oni ne vode dobru politiku kao sto je trenutno i vode,cisto sumnjam da bi nas se Putin i setio,a kamoli dosao u posetu kod nas.

IgorIGI

pre 9 godina

Činjenica je da Vučić uživa ugled kod Putina. Za razliku, dok su ne tako davnoj prošlosti, neki političari jedva i imali kontakt s Putinom, Vučić se ponovo s njim sastaje u kratkom vremenskom periodu.

buco90

pre 9 godina

Upravo tako,njegova obaveza i duznost je da obezbedi red i mir u zemlji,a to da on mora da prisustvuje paradi radi vece bezbednosti,e to malo sutra!!!Ne znam odakle nekome takva ideja da pomisli da bi on trebalo da stane ispred svih njih i da paradira sa njima.

bekes

pre 9 godina

Pa ne moze njega niko da natera na nesto sto to on covek ne zeli,pa bilo to da su u pitanju mediji ili neki strani ambasadori.Kome se ide na "to" neka ide,al neka puste premijera na miru da radi svoj posao,onako kako samo on zna,pedantno i skroz odgovorno.

Milijan

pre 9 godina

Mnogo dodirnih tačaka, ekonomskih projekata imamo sa Rusijom. Poseta Putina jeste važna, naša zemlja se podjednako oslanja i na EU i na Rusiju. Treba graditi dobre, koektne odnose i sa jednom i drugom stranom.

perkan

pre 9 godina

Ovo je izuzetna prilika da predsednik Rusije poseti nasu zemlju, dugujemo veliku zahvalnost bratskom Ruskom narodu za pomoc u Drugom svetskom ratu, ali i za podrsku u svim medjunarodnim organizacijama u poslednjih 20 godina...

freedom

pre 9 godina

Sa Rusima smo oslobađali Jugoslaviju i normalno je da sa njima i slavimo dan oslobođenja Beograda. Ostale primedbe vidim kao lične sujete i inat na međunarodnoj političkoj sceni.

Indigo

pre 9 godina

I sta nam ovo govori? Da je Vucic diktator, kao sto mnogi opozicionari pricaju, pa da zato u Srbiju dolaze drzavnici velikih zemalja? Sve je izvesnije da dolaze zato sto se u Srbiji konacno nesto menja, jako sporo, ali se menja.

Kazablanka

pre 9 godina

Srbija čeka u toku nedelčje potvrdu dolaska Putina na proslavu koja će se odžati 16 oktobra u beogradu i na kojoj će biti upriličena i vojna parada koju sprema vojska srbije.U ovom trenutku nema potvrda dali Putin dolazi ili ne, bilo bi izuzetno važno za Srbiju da se prvi čovek Rusije pojavi u beogradu i zbog proslave i zbog političkog rejtinga Srbije.

Bili Piton

pre 9 godina

Ovakva jedna poseta sigurno bi puno znacila Srbiji jer bi to bio odlican signal za ruske investitore da i oni dodju u Srbiju i pocnu vise da ulazu, osim toga doprinela bi jos boljoj medjudrzavnoj saradnji.

Radnik

pre 9 godina

Željno ga očekujemo da zajedno proslavimo ovaj dan i dobro je što smo posle svih pritisaka ostali u odličnim odnosima sa našim prijateljima!

Pedo

pre 9 godina

Impresivna je sposobnost Vlade da kroz najteže izazove u međunarodnoj politici provede zemlju bez bilo kakavih posledica, i da pritom unapređuje saradnju sa svim svetskim silama, sa kojim aktivno radi na privlačenju investicija i ulaganje u Srbiju!

snalica

pre 9 godina

Koliko mogu da vidim naredni dani ce pokazati da pocinje nova era u jos boljim odnosima i saradnji Rusije i Srbije. Bice ovo ujedno i pocetak oporavka Srbije.

slobodan_duh

pre 9 godina

Mogu da nam zameraju milion stvari, ali slobodarski duh i borbu protiv fažizma nikada! Drago mi je što će vlada obeležiti ovaj dan i što će Putin prihvatiti poziv našeg premijera.

Marko

pre 9 godina

Rusi su bili i ostali naši prijatelji, a Premijeru svaka čast kako svakodnevno trpi pritisak sa svih strana zbog neuvođenja sankcija Rusiji. Premijer je svakako najzaslužniji za ovako dobar položaj Srbije u međunarodnim odnosima i što uopšte možemo da trgujemo sa Rusijom u ovom momentu.

jefimija

pre 9 godina

Svasta, pa dan oslobodjenja Beograda je 20. oktobar.
(Tehnicar, 25. septembar 2014 11:53)
Hajde da ne cepidlačimo oko datuma kada je to bili ili kada je počelo, birno je Srbija slavi važnu godišnjicu svoje istorije i da je pored svih zvanica koji će stići Putin je svakako najdržai gost i bio bi to veliki plus za malu Srbiju, plus kada se gleda geoploitčki značaj ovog dolaska a verovatno i ekonomski jer toliko toga ima za dogovor sa Rusijom da je potrebno da se najviši ljudi dve države svakako sretnu.

DjukaS

pre 9 godina

Medjusobno uvazavanje, cini mi se, je sad vec ozbiljna prica… Nasi lideri su odrzali rec, ispostovali ih zarad prijateljskih odnosa, zarad ekonomskih odnosa…

Munja

pre 9 godina

Sve sto je opozicija pokusavala da ospori izgleda da ce da ih demantuje. Veoma dobri rezultati sa celnicima EU su za nama, a ima naznaka da ce i sa Rusijom veoma povoljno da se nastavi saradnja.

Reziser

pre 9 godina

Jako je vazno sto svi postuju Vucica, i sto ga svi podrzavaju. Nasu zemlju svi drugacije vide, i verujem da ce mnogi doci da ulazu u nasu zemlju jer ce biti zemlja sigurnosti. Drago mi je sto je Vucic ozbiljno shvatio svoj posao i sto sa svima posteno radi. Zato ga mnogi i cene ovoliko.

Marina

pre 9 godina

Putin i dolazi zato što nas prepoznaje kao prijatelje, ali Srbi smo mi, izdržaćemo i ovo, još jedno čudo koje nas je snašlo jer traže da uvedemo sankcije nekome od koga živimo pa to nema nikakvog smisla, a to znaju i oni koji nas na to primoravaju. Mali narod jesmo, ali smo čvrsti, jaki i izdržljivi, a oličenje svih nas je Vučić sa snažnom jakom i čvrstom odlukom da prijateljima ne okrene leđa u ovom jako teškom i bolnom momentu za njih. Što se pre reši kriza to će i nama biti bolje.

eru

pre 9 godina

Rusi su nam pomogli u svim ratovima ovo bi bila velika cast za nas kada bi put proslavio sa nama oslobodjenje gde je i Rusija pomogla tada u tim teskim trenucima.

Obilić

pre 9 godina

Velika stvar za Srbiju je to što Putin dolazi! Ruski narod nam je bratski narod, a od Rusije se očekuje da pomogne Srbiji u obnovi privrede i ekonomije, koje su urušavane prethodnih 15 godina.

vibrator

pre 9 godina

Ko god nije verovao ili je kritikovao, sada moze da vidi da iskrenom politikom i prema Rusiji i prema EU moze da se izbori stabilno mesto i dobra saradnja sa obe strane.

bmx

pre 9 godina

Dolazi nam u posetu jedan od najmocnijih ljudi na svetu treba se valjano pripremiti i sklopiti neke povoljne ekonomske aranzmane za nasu privredu

pcelica maja

pre 9 godina

Biće to velika čast za našu zemlju, posebno što se 16. oktobra obeležava godišnjica bitnog događaja za Beograd i celu Srbiju, 70. godišnjica oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu.

Sorts

pre 9 godina

Ako se po jutru dan poznaje, prvi deo razgovora u Rusiji je najavio da ce i buduci susret dva drzavnika biti veoma srdacan i prijateljski nastrojen. U najavi je poboljsanje saradnje i odnosa dve prijateljske zemlje.

kum todor

pre 9 godina

Naše odnose sa Ruskom Federacijom niko ne može i neće pokvariti. To su naši strateški partneri, prijatelji, i sa njima imamo važnu ekonomsku saradnju.

Ranco

pre 9 godina

Na vidiku je bolja saradnja na svim nivoima sa Rusijom, i mozemo da kazemo da Vlada ima dobru taktiku i dobar plan da sa celim svetom saradjuje.

Maksim

pre 9 godina

Vučić je uspeo da na odličan način objasni američkom ambasadoru, da Srbija nemože da ugrožava svoje tradicionalno dobre odnose sa Rusijom, a da sa druge strane bez kompromisa podržava i borbu SAD i partera protiv terorizma u svetu!

Sergio

pre 9 godina

Ne sumnjivo je da Putin ceni i poštuje Vučića i njegov rad, jer će se po svemu sudeći s njim ponovo sastati u veoma kratkom vremenskom periodu.

Vojvodina

pre 9 godina

Svasta, pa dan oslobodjenja Beograda je 20. oktobar.
(Tehnicar, 25. septembar 2014 11:53)

Tačno to, a kao što se zna, oslobodili smo ga uz pomoć Ukrajinaca.

Ћезо рца

pre 9 godina

"Mi smo se svi prtvorili u licemere. Da takvo pismo nisam uputio reklio bi da ne reagujemo na vreme da ne znamo da odaberemo stranu. Ne možete da ne osudite psihopate i ludake koji seku ljudima glavu", zaključio je Vučić.

Наравно да ћемо осудити џихадистички тероризам. Зар нећемо исто да учинимо и када је у питању сваки други облик тероризма...?!

SON - CONERI

pre 9 godina

U ovom trenutku nema potvrda dali Vladimir Putin dolazi ili ne, bilo bi izuzetno vazno za Srbiju da se prvi covek Rusije pojavi u Beogradu i zbog proslave i zbog politickog rejtinga Srbije. Ovo ce biti velika cast za sve gradjane Srbije, kada prilikom proslave ovako znacajnog datuma. Bice to velika cast za nasu zemlju dolazak naseg velikog prijatelja i drzavnika jedne od najmocnije zemlje u svetu Vladimira Putina, posebno sto se 16. oktobra obelezava godisnjica bitnog dogadjaja za Beograd i celu Srbiju, 70. godisnjica oslobodjenja Beograda u Drugom svetskom ratu. Aleksandar Vucic je uspeo da dobezbedi dolazak Vladimira Putina.

Mirko88

pre 9 godina

Obeležavanje značajnih događaja iz bogate Srpske istorije u prisustvu tako visokih zvanica, još više uveličavaju sliku i poziciju naše zemlje. Treba da se poštuje prošlost i da se čuvaju krvlju dokazivana prijateljstva. Srbija je uvek bila i uvek će biti na strani pravde i vreme koje je iza nas nam daje snagu da napredujemo i da stremimo svojim idealima.

Svako gresi

pre 9 godina

@(Kaciga, 26. septembar 2014 11:58)-Pa nisu bas uvek, kad su nas bombardovali samo su gledali. Ali izvinili su se vec nekoliko puta zbog toga. Kad su nam oduzimali Kosovo isto tako. sad su stali da se svete Americi zbog toga… Ali jesu, bili su skoro uvek tu.

ZLATIBORE - PITAJ - TARU

pre 9 godina

Ovo ce biti velika cast za sve gradjane Srbije, kada prilikom proslave ovako znacajnog datuma. Bice to velika cast za nasu zemlju dolazak naseg velikog prijatelja i drzavnika jedne od najmocnije zemlje u svetu Vladimira Putina, posebno sto se 16. oktobra obelezava godisnjica bitnog dogadjaja za Beograd i celu Srbiju, 70. godisnjica oslobodjenja Beograda u Drugom svetskom ratu. Aleksandar Vucic je uspeo da dobezbedi dolazak Vladimira Putina.

Braun

pre 9 godina

Ovo ce biti nesto zaista veliko u svakom smislu te reci. Priznanje i ukazana cast od kakve nema vece, moramo ovo da cenimo i postujemo jer je ovo nesto veoma bitno za nas. Takodje, ovo je vid podrske nasoj vladi.

лаф

pre 9 godina

Premijer je svakako najzaslužniji za ovako dobar položaj Srbije u međunarodnim odnosima i što uopšte možemo da trgujemo sa Rusijom u ovom momentu.

iskra

pre 9 godina

Zajedno smo izvojevali strasnu bitku protv fasizma,red je da zajedno obelezimo i proslavimo 70-tu godisnjicu velike pobede..Rusi su nasa pravoslavna braca!

trotinet

pre 9 godina

Kao sto nam je pre 70 godina znacila podrska Rusije,tako bi i sad znacilo mnogo narodu Srbije da Putin prisustvuje obelezavanju dana kada smo zajedno pobedili fasizam..Mislim da Putin licno mnogo ceni Vucica,zbog svog cvrstog stava i Zapad i Rusija..

Fig

pre 9 godina

Srbija je iskoristila na najbolji način svoje pravo da bude neutralna u Ukrajinskoj krizi, a da pritom zadrži principijelni stav da poštuje teritorijalni integritet Ukrajine, kao što očekuje da se isto poštuje po pitanju konačnog statusa Kosova!

Ћезо рца

pre 9 godina

"Mi smo se svi prtvorili u licemere. Da takvo pismo nisam uputio reklio bi da ne reagujemo na vreme da ne znamo da odaberemo stranu. Ne možete da ne osudite psihopate i ludake koji seku ljudima glavu", zaključio je Vučić.

Наравно да ћемо осудити џихадистички тероризам. Зар нећемо исто да учинимо и када је у питању сваки други облик тероризма...?!

Vojvodina

pre 9 godina

Svasta, pa dan oslobodjenja Beograda je 20. oktobar.
(Tehnicar, 25. septembar 2014 11:53)

Tačno to, a kao što se zna, oslobodili smo ga uz pomoć Ukrajinaca.

Mitar

pre 9 godina

Nadam se da će Putin doći to bi bila velika čast za Srbiju jer imamo tradicionalno dobre odnose sa Rusijom i uvek radimo na uspostavljanju još boljih odnosa i saradnje na ekonomskom planu!

Urban

pre 9 godina

Srbija je oduvek bila u dobrim odnosima sa Rusijom, a to se definitivno mora nastaviti. Putinova poseta Srbiji je očigledan dokaz dobrih odnosa i saradnje dveju zemalja. Svaka saradnja sa Rusijom je veoma značajna za celokupni napredak i razvoj naše zemlje, a to u potpunosti moramo podsticati i u budućnosti.

Konzul

pre 9 godina

Rusija je dala najveću borbu za oslobađanje evrope od fašista i prisustvo njihovog lidera na našem obeležavanju godišnjice bi bila čast za Beograd i Srbiju.

Munja

pre 9 godina

Sve sto je opozicija pokusavala da ospori izgleda da ce da ih demantuje. Veoma dobri rezultati sa celnicima EU su za nama, a ima naznaka da ce i sa Rusijom veoma povoljno da se nastavi saradnja.

snalica

pre 9 godina

Koliko mogu da vidim naredni dani ce pokazati da pocinje nova era u jos boljim odnosima i saradnji Rusije i Srbije. Bice ovo ujedno i pocetak oporavka Srbije.

Maksim

pre 9 godina

Vučić je uspeo da na odličan način objasni američkom ambasadoru, da Srbija nemože da ugrožava svoje tradicionalno dobre odnose sa Rusijom, a da sa druge strane bez kompromisa podržava i borbu SAD i partera protiv terorizma u svetu!

jefimija

pre 9 godina

Svasta, pa dan oslobodjenja Beograda je 20. oktobar.
(Tehnicar, 25. septembar 2014 11:53)
Hajde da ne cepidlačimo oko datuma kada je to bili ili kada je počelo, birno je Srbija slavi važnu godišnjicu svoje istorije i da je pored svih zvanica koji će stići Putin je svakako najdržai gost i bio bi to veliki plus za malu Srbiju, plus kada se gleda geoploitčki značaj ovog dolaska a verovatno i ekonomski jer toliko toga ima za dogovor sa Rusijom da je potrebno da se najviši ljudi dve države svakako sretnu.

Ranco

pre 9 godina

Na vidiku je bolja saradnja na svim nivoima sa Rusijom, i mozemo da kazemo da Vlada ima dobru taktiku i dobar plan da sa celim svetom saradjuje.

Sorts

pre 9 godina

Ako se po jutru dan poznaje, prvi deo razgovora u Rusiji je najavio da ce i buduci susret dva drzavnika biti veoma srdacan i prijateljski nastrojen. U najavi je poboljsanje saradnje i odnosa dve prijateljske zemlje.

kum todor

pre 9 godina

Naše odnose sa Ruskom Federacijom niko ne može i neće pokvariti. To su naši strateški partneri, prijatelji, i sa njima imamo važnu ekonomsku saradnju.

IgorIGI

pre 9 godina

Činjenica je da Vučić uživa ugled kod Putina. Za razliku, dok su ne tako davnoj prošlosti, neki političari jedva i imali kontakt s Putinom, Vučić se ponovo s njim sastaje u kratkom vremenskom periodu.

Sergio

pre 9 godina

Ne sumnjivo je da Putin ceni i poštuje Vučića i njegov rad, jer će se po svemu sudeći s njim ponovo sastati u veoma kratkom vremenskom periodu.

bmx

pre 9 godina

Dolazi nam u posetu jedan od najmocnijih ljudi na svetu treba se valjano pripremiti i sklopiti neke povoljne ekonomske aranzmane za nasu privredu

Reziser

pre 9 godina

Jako je vazno sto svi postuju Vucica, i sto ga svi podrzavaju. Nasu zemlju svi drugacije vide, i verujem da ce mnogi doci da ulazu u nasu zemlju jer ce biti zemlja sigurnosti. Drago mi je sto je Vucic ozbiljno shvatio svoj posao i sto sa svima posteno radi. Zato ga mnogi i cene ovoliko.

vibrator

pre 9 godina

Ko god nije verovao ili je kritikovao, sada moze da vidi da iskrenom politikom i prema Rusiji i prema EU moze da se izbori stabilno mesto i dobra saradnja sa obe strane.

Jasa

pre 9 godina

Mi smo vise puta pokazali da nasi odnosisa Rusijom, ostaju nepromenjeni, bez obzira na to sta druge zemlje misle o tome. Nadam se da je to shvatio i Putin i da ce nam ukazati veliku cast i postovanje ukoliko bude dosao 16. oktobra.

Marina

pre 9 godina

Putin i dolazi zato što nas prepoznaje kao prijatelje, ali Srbi smo mi, izdržaćemo i ovo, još jedno čudo koje nas je snašlo jer traže da uvedemo sankcije nekome od koga živimo pa to nema nikakvog smisla, a to znaju i oni koji nas na to primoravaju. Mali narod jesmo, ali smo čvrsti, jaki i izdržljivi, a oličenje svih nas je Vučić sa snažnom jakom i čvrstom odlukom da prijateljima ne okrene leđa u ovom jako teškom i bolnom momentu za njih. Što se pre reši kriza to će i nama biti bolje.

Marko

pre 9 godina

Rusi su bili i ostali naši prijatelji, a Premijeru svaka čast kako svakodnevno trpi pritisak sa svih strana zbog neuvođenja sankcija Rusiji. Premijer je svakako najzaslužniji za ovako dobar položaj Srbije u međunarodnim odnosima i što uopšte možemo da trgujemo sa Rusijom u ovom momentu.

freedom

pre 9 godina

Sa Rusima smo oslobađali Jugoslaviju i normalno je da sa njima i slavimo dan oslobođenja Beograda. Ostale primedbe vidim kao lične sujete i inat na međunarodnoj političkoj sceni.

bekes

pre 9 godina

Pa ne moze njega niko da natera na nesto sto to on covek ne zeli,pa bilo to da su u pitanju mediji ili neki strani ambasadori.Kome se ide na "to" neka ide,al neka puste premijera na miru da radi svoj posao,onako kako samo on zna,pedantno i skroz odgovorno.

brko87

pre 9 godina

Ne ide Putin tek tako bilo kome u posetu,svakako da je ce to biti veliki dan za nas,kada taj,malo je reci gospodin kroci u nasu zemlju.Svaka cast i ljudima koji su sada na vlasti,pre svih tu mislim na Vucica,jer da oni ne vode dobru politiku kao sto je trenutno i vode,cisto sumnjam da bi nas se Putin i setio,a kamoli dosao u posetu kod nas.

Milijan

pre 9 godina

Mnogo dodirnih tačaka, ekonomskih projekata imamo sa Rusijom. Poseta Putina jeste važna, naša zemlja se podjednako oslanja i na EU i na Rusiju. Treba graditi dobre, koektne odnose i sa jednom i drugom stranom.

Obilić

pre 9 godina

Velika stvar za Srbiju je to što Putin dolazi! Ruski narod nam je bratski narod, a od Rusije se očekuje da pomogne Srbiji u obnovi privrede i ekonomije, koje su urušavane prethodnih 15 godina.

Aleksandra NS

pre 9 godina

Kako je premijer i obecao. Dolazak Putina u Srbiju jos jednom pokazuje ozbiljnost premijera Vucica da, ono sto obeca, to i ostvari.

buco90

pre 9 godina

Upravo tako,njegova obaveza i duznost je da obezbedi red i mir u zemlji,a to da on mora da prisustvuje paradi radi vece bezbednosti,e to malo sutra!!!Ne znam odakle nekome takva ideja da pomisli da bi on trebalo da stane ispred svih njih i da paradira sa njima.

Ogi-Bg

pre 9 godina

Dobro je sto Vlada veoma posvecuje paznju i na saradnju sa Rusijom. U slucaju Juznog toka ce se pokazati da cemo imati visestruku korist. Poseta Putina ce potvrditi jos vise sve tesnju saradnju i pocetak radova na Juznom toku.

DjukaS

pre 9 godina

Medjusobno uvazavanje, cini mi se, je sad vec ozbiljna prica… Nasi lideri su odrzali rec, ispostovali ih zarad prijateljskih odnosa, zarad ekonomskih odnosa…

slobodan_duh

pre 9 godina

Mogu da nam zameraju milion stvari, ali slobodarski duh i borbu protiv fažizma nikada! Drago mi je što će vlada obeležiti ovaj dan i što će Putin prihvatiti poziv našeg premijera.

Kristina

pre 9 godina

Nasa Vlada po pitanju spoljne politike radi odlican posao. Poseta predsednika jedne velike sile kao sto je Rusija je svakako dobra stvar.

Braun

pre 9 godina

Ovo ce biti nesto zaista veliko u svakom smislu te reci. Priznanje i ukazana cast od kakve nema vece, moramo ovo da cenimo i postujemo jer je ovo nesto veoma bitno za nas. Takodje, ovo je vid podrske nasoj vladi.

лаф

pre 9 godina

Premijer je svakako najzaslužniji za ovako dobar položaj Srbije u međunarodnim odnosima i što uopšte možemo da trgujemo sa Rusijom u ovom momentu.

Mirko88

pre 9 godina

Obeležavanje značajnih događaja iz bogate Srpske istorije u prisustvu tako visokih zvanica, još više uveličavaju sliku i poziciju naše zemlje. Treba da se poštuje prošlost i da se čuvaju krvlju dokazivana prijateljstva. Srbija je uvek bila i uvek će biti na strani pravde i vreme koje je iza nas nam daje snagu da napredujemo i da stremimo svojim idealima.

Pedo

pre 9 godina

Impresivna je sposobnost Vlade da kroz najteže izazove u međunarodnoj politici provede zemlju bez bilo kakavih posledica, i da pritom unapređuje saradnju sa svim svetskim silama, sa kojim aktivno radi na privlačenju investicija i ulaganje u Srbiju!

Indigo

pre 9 godina

I sta nam ovo govori? Da je Vucic diktator, kao sto mnogi opozicionari pricaju, pa da zato u Srbiju dolaze drzavnici velikih zemalja? Sve je izvesnije da dolaze zato sto se u Srbiji konacno nesto menja, jako sporo, ali se menja.

Kazablanka

pre 9 godina

Srbija čeka u toku nedelčje potvrdu dolaska Putina na proslavu koja će se odžati 16 oktobra u beogradu i na kojoj će biti upriličena i vojna parada koju sprema vojska srbije.U ovom trenutku nema potvrda dali Putin dolazi ili ne, bilo bi izuzetno važno za Srbiju da se prvi čovek Rusije pojavi u beogradu i zbog proslave i zbog političkog rejtinga Srbije.

perkan

pre 9 godina

Ovo je izuzetna prilika da predsednik Rusije poseti nasu zemlju, dugujemo veliku zahvalnost bratskom Ruskom narodu za pomoc u Drugom svetskom ratu, ali i za podrsku u svim medjunarodnim organizacijama u poslednjih 20 godina...

iskra

pre 9 godina

Zajedno smo izvojevali strasnu bitku protv fasizma,red je da zajedno obelezimo i proslavimo 70-tu godisnjicu velike pobede..Rusi su nasa pravoslavna braca!

Radnik

pre 9 godina

Željno ga očekujemo da zajedno proslavimo ovaj dan i dobro je što smo posle svih pritisaka ostali u odličnim odnosima sa našim prijateljima!

eru

pre 9 godina

Rusi su nam pomogli u svim ratovima ovo bi bila velika cast za nas kada bi put proslavio sa nama oslobodjenje gde je i Rusija pomogla tada u tim teskim trenucima.

pcelica maja

pre 9 godina

Biće to velika čast za našu zemlju, posebno što se 16. oktobra obeležava godišnjica bitnog događaja za Beograd i celu Srbiju, 70. godišnjica oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu.

Bili Piton

pre 9 godina

Ovakva jedna poseta sigurno bi puno znacila Srbiji jer bi to bio odlican signal za ruske investitore da i oni dodju u Srbiju i pocnu vise da ulazu, osim toga doprinela bi jos boljoj medjudrzavnoj saradnji.

trotinet

pre 9 godina

Kao sto nam je pre 70 godina znacila podrska Rusije,tako bi i sad znacilo mnogo narodu Srbije da Putin prisustvuje obelezavanju dana kada smo zajedno pobedili fasizam..Mislim da Putin licno mnogo ceni Vucica,zbog svog cvrstog stava i Zapad i Rusija..

Fig

pre 9 godina

Srbija je iskoristila na najbolji način svoje pravo da bude neutralna u Ukrajinskoj krizi, a da pritom zadrži principijelni stav da poštuje teritorijalni integritet Ukrajine, kao što očekuje da se isto poštuje po pitanju konačnog statusa Kosova!

Svako gresi

pre 9 godina

@(Kaciga, 26. septembar 2014 11:58)-Pa nisu bas uvek, kad su nas bombardovali samo su gledali. Ali izvinili su se vec nekoliko puta zbog toga. Kad su nam oduzimali Kosovo isto tako. sad su stali da se svete Americi zbog toga… Ali jesu, bili su skoro uvek tu.

SON - CONERI

pre 9 godina

U ovom trenutku nema potvrda dali Vladimir Putin dolazi ili ne, bilo bi izuzetno vazno za Srbiju da se prvi covek Rusije pojavi u Beogradu i zbog proslave i zbog politickog rejtinga Srbije. Ovo ce biti velika cast za sve gradjane Srbije, kada prilikom proslave ovako znacajnog datuma. Bice to velika cast za nasu zemlju dolazak naseg velikog prijatelja i drzavnika jedne od najmocnije zemlje u svetu Vladimira Putina, posebno sto se 16. oktobra obelezava godisnjica bitnog dogadjaja za Beograd i celu Srbiju, 70. godisnjica oslobodjenja Beograda u Drugom svetskom ratu. Aleksandar Vucic je uspeo da dobezbedi dolazak Vladimira Putina.

ZLATIBORE - PITAJ - TARU

pre 9 godina

Ovo ce biti velika cast za sve gradjane Srbije, kada prilikom proslave ovako znacajnog datuma. Bice to velika cast za nasu zemlju dolazak naseg velikog prijatelja i drzavnika jedne od najmocnije zemlje u svetu Vladimira Putina, posebno sto se 16. oktobra obelezava godisnjica bitnog dogadjaja za Beograd i celu Srbiju, 70. godisnjica oslobodjenja Beograda u Drugom svetskom ratu. Aleksandar Vucic je uspeo da dobezbedi dolazak Vladimira Putina.