Ponedeljak, 22.09.2014.

13:58

Zašto "obične" žene imaju komplekse?

Izvor: B92

Zašto "obiène" žene imaju komplekse? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

42 Komentari

Sortiraj po:

Sasa

pre 9 godina

Svakog dana recite zeni neku lepu rec, danas lepo izgledas, zategla si guzu, lice ti je lepo, frizura extra, itd. Videcete, nema ni K od kompleksa, jos ce vise da vas voli! Nije tesko a puno se dobija.
"Iskusni muz"

Zena bez imena

pre 9 godina

Zeneee,da vas utesim.MONIKA BELUCI zakoracila u 50.godini,izgleda FENOMENALNO,nije bitan izgled koliko njen stav!Ne sekirajte se!Bas vas briga za godine i bore su mi zenstvene!Ne opterecujete se,molim vas :*

666

pre 9 godina

... promenila sam 6 radnih mesta, sto svojom sto tudjom voljom... Starim brze od svojih vrsnjakinja jer sam zivela brze od njih. Nije mi zao sto ne izgledam kao pre 10 godina, i ne zavidim mladim devojkama na njihovoj lepoti, zao mi je sto sam hronicno umorna i sto ne vidim da ce se nesto po tom pitanju skorije promeniti. Zato i izgledam lose... (mima, 22. septembar 2014 17:59)

Upravo ovo čini život prosečne "obične" Srpkinje. Da zaplače čovek. Ali, muškarci žele stalno nasmejane, spontane i zabavne žene bez obzira na njihove god. i životne obaveze. Čista sebičnost. Svi znaju da kažu kako žene mnogo traže, a ne znaju da se okrenu i vide koliko se te žene ovde muče, da i pored svih problema ostanu normalne i da porodica ne trpi, pritom da istovremeno uvek dobro izgledaju! Niko to ne ceni, samo daj, daj, daj! Budi lepša, budi opuštenija, budi ovo, budi ono! Kao da nas ne pogađa život u ovoj zemlji.

Maja

pre 9 godina

Imam 50 godina, 5kg vise nego u gimnaziji i nikad nisam neofarbana i s neurednom frizurom. Bore me ne brinu, ne pada mi na pamet da se zatezem, ali ne zapostavljam svoje telo. I dalje vezbam tri puta nedeljno kao i pre 25 godina kad sam pocela. Da, imam dvoje dece, sada su studenti i muza od 55 godina. Sta vise da trazim od zivota? Da patim sto nisam operisala lice, povecavala grudi, ....?? Svasta.

digni me - pao sam

pre 9 godina

@(Znalac, 22. septembar 2014 17:42)

A jesi li ti taj Pera iz price? :) Sta da se radi, takav je zivot.. al ne moras sad ovde da se toliko prosipas i sebe brukas. Ajd skupi se..."Sve su one iste.." Ma da. Video si jednu-dve vagine, video si sve, a? Pa nije tako..Idemo dalje ;)

monos

pre 9 godina

zato sto imaju muzeve kretene koji ih psihicki unistavaju
(sanjalica, 22. septembar 2014 18:43)

vala bas. muz i deca + ostala familija ti se popnu na glavu, ali pored svega toga svi traze i dalje onu ocuvanu i pozitivnu zenu koja si bila na pocetku. hah!
mladim devojkama jedan savet: nikako ne zurite u brak, ne. ta propast vam ne treba u zivotu tako rano.. (mozda cak i nikada?!)

na ta sa

pre 9 godina

Ja bih rekla po svim ovim komentarima da su joca i boki toliko ugroženi u smislu da ih neće ni jedna a oni jadni maštaju li maštaju a ogorčeni što su i ranije bili odbijani pa sad udri :-D

proxima centauri

pre 9 godina

@(MarkoT, 22. septembar 2014 18:35)

Iz najbolje namere, treba da menjas pogled na svet i devojke. U drustvu takvog namcora tesko devojci je tesko da bude vedra.
Pozdrav

MarkoT

pre 9 godina

Muskarci vole mladje jer se nisu namrstene i zrace vedrinom,a ima zgodnih i sa 20 30 i 40,nije to fora,fora je u auri ako me kapirate,bolje vedra nasmejana ljupka nego namrstena ko Suncica Travica (jeste lepa al namrgodjena non stop,odbija makar mene)

Ja koliko sam primetio,sad maksimalno iskreno bez shovinizma ili tome slicno,devojke posle 25 su pre podne ljute na sebe a posle podne na ceo svet i onda traze nekog mucenika da isprazne zucnu kesu. Sad dal su to hormoni ili sta vec al takvo ponasanje odbija normalne likove ,to samo neki siledzija moze da 'smiri' a nazalost i znamo kako...

Ne znam cemu ta skoro mrznja prema muskom rodu,ne mozes im ugoditi nema leba,samo te vrte u krug,kad im ostvaris 10 zelju one sa vrate na 1 koja je u totalnoj suprotnosti sa 10 -tom...

Ja tad raskinem,moguce da sam i ja papak koji ne shavta,ali znam da devojke koje mi se ucine da nisu takve,one vec udate/zauzete odavno,ni ne cudi me...


Ne trazi ono sto nisi sam spreman da das!

Ovo sve iz najbolje namere,mozda se neka i preporzna i promeni,to jest sestro slatka ne moj da preterujes u zanovetanju!

Niko nije savrsen i pare ne resavaju bas sve!

kepec u glavi i srcu

pre 9 godina

Joco istino, stariji muskarci jos vise gledaju svoje telo "koje pocinje da propada" kako neko napisa, vise nemaju erekcije kao nekad, znaju da im je vreme ograniceno, i da je sada ili nikada! Da stalno traze klinke, ne bi se nijedan zenio nego bi menjali 18ogidisnjakinje svake godine.
Svima nama vreme istice i nije lepo govoriti pakosne stvari.

mima

pre 9 godina

Imam 35 godina, udata za dobrog coveka, imam dvoje dece... Iza mene su 2 trudnoce porodjaja, promenila sam 6 radnih mesta, sto svojom sto tudjom voljom, sahranila sam oba roditelja. Starim brze od svojih vrsnjakinja jer sam zivela brze od njih. Nije mi zao sto ne izgledam kao pre 10 godina, i ne zavidim mladim devojkama na njihovoj lepoti, zao mi je sto sam hronicno umorna i sto ne vidim da ce se nesto po tom pitanju skorije promeniti. Zato i izgledam lose...

Znalac

pre 9 godina

"...žene u srednjim godinama(35-49)imaju najmanje samopouzdanja..."

Pa,naravno!Zaglusujuce zvoni bioloski casovnik,lepota kopni,konkurencija nemilosrdna(mlade,sveze,cvrste i bezobzirne devojcice gaze sve pred sobom),sve je redje uzrok okretanju Muskih glava,druge razgrabile one koje je ona drzala na lageru(u rezervi,cisto ako Seik od Bruneja/Princ od Monaka ne dodje po nju)a ostalima se smucilo njeno zavlacenje pa digli sidro,drugarice se poudavale i imaju muzeve i decu da brinu o njima a za njeno kukanje i zaljenje nemaju vremena...

Na kraju balade se razgleda spisak onih najgorih ocajnika koji su je najvise voleli i za nju bili neprimetni...sve do sada!Ali avaj,i njih je sve manje zainteresovanih...

Nije lako-biti dugo na vrhuncu moci i izivljavati se a onda krenuti polako nizbrdo,svakim danom sve nize,to sporo ide pa krece secanje na propustene prilike za srecu,preispitivanje odluka,zal,usamljenost,depresija...K A J A N J E!

"'Alo,jel' to Pera?Onaj sto me voleo najvise i najcistije,celim srcem i dusom,koji bi me gledao kao malo vode na dlanu do kraja zivota?Vidi,Pero,ja sam,Ana.Evo ja ti ostarila,popustila i fizicki i mentalno,niko me vise nece pa sam se pitala-da li bi mozda ti BIO DOVOLJNO GLUP da me uzmes SADA KADA VISE NEMAM APSOLUTNO NISTA DA TI PONUDIM jer sam sve dala drugima za koje sam ZNALA da su losi i da ne zasluzuju?Ne bi,a?Nista,reko' eto cisto da pitam,pozz..."

Joca

pre 9 godina

Zasto nemaju samopouzdanja? Pa zar nisu stvari ocite? Ako se slucajno porede sa devojkama i ako su iole realne, mogu samo da dodju do istog zakljucka svaki put kada na to pomisle. Jedino sto im moze pomoci je da stalno u sebi (a na zalost i naglas) govore mantru "ja sam zena u najbojim godinama i sva sam super", sto u sustini ne menja stvar, bar ne objektivno.

Da se ne lazemo, i zene i muskarci su interesantni suprotnom taboru samo do granice seksualne privlacnosti ili reproduktivne "upotrebljivosti" sto je nagonska stvar i mi tu ne mozemo nista. Ko tu koga moze da opeljesi, druga je prica i ne tema ovog clanka.
A ako se zene vredjaju time sto njihovi vrsnjaci muskarci vijaju mnogo mladje zene, ako dobro vide eto im i objasnjenja, sto naravno ne skriva cinjenicu da bi to i one radile samo kada bi mogle (sto nekima i uspe) pa su onda spremne da to i preuvelicavaju ili zanemaruju cinjenice, pogotovo cinjenice o njihovim "muskarcinama". Analogno muskarcima, zene to mogu da urade samo ako svom "decku" nesto posebno materijalno ponude, sto je mozda ruzno, ali je jako popularno, a bome i efikasno.
Ali nije stvar izgubljena, jer uvek vam preostaju stariji ili pak dosta stariji muskarci. Necete ih? A zasto? Nesto im fali? E pa drage moje, eto vam onda odgovora na vase kapitalno pitanje!

na ta sa

pre 9 godina

Dragi moj "joco" ja sam relativno mlada devojka i bila sam u prilici da mi prilaze stariji muškarci.E pa jednog od njih vidim ja letos u kupaćem na bazenu opuštenog,mlitavog(dok je obučen delovao sasvim solidno) i kažem sebi kako su bolji mlađi i zategnuti ;-)...šalu na stranu ima jako zgodnih žena u četrdesetim a takođe i muškaraca a i mlitavih devojaka i mladića u dvadesetim.A ti se joco paz.h kad omatoriš i omlitaviš da te ta mlađa i zategnuta ne zameni mlađim i zategnutijim ;-)

Star

pre 9 godina

Pa, kome je ceo zivot podredjen dopadanju drugom tj. suprotnom polu, privlacenju, muvanju i seksu, taj ce biti opterecen svojim izgledom. Postoje mnoge druge stvari u zivotu u kojima izgled ne figurira kao faktor i u kojima covek moze da se u potpunosti ostvari i odatle crpi zadovoljstvo i samopouzdanje.

nerc

pre 9 godina

Boki, iznenadjena sam da ovakav komentar ima najvise pozitivnih glasova. Zene u tom periodu padaju u depresiju i apatiju zbog promene hormonalnog statusa u menopauzi, sto je prirodno, a ne zato sto neko i danas ima dvadeset. Danas je privilegija ostariti, mladi ljudi se razbolevaju i pored prevencije, tako da treba biti ponosan na svoje godine, posebno, ako smo jos sačuvali i zdravlje, jer je i to deo kulture. Biti umeren, disciplinovan, fizički aktivan, duhovno se nadogradjivati i sa ponosom nositi svoje godine i iskustvo.

proxima centauri

pre 9 godina

Neko je davno napisao: Svaki covek je odgovoran za svoje lice. Ako imate nesto u srcu, dusi i glavi, to ce se videti na vasem licu, i ljudima ce te biti privlacni.

Da, bila bi pozeljno da ne budete debeli, imate lepo drzanje i graciozan hod ( moze se vezbati: knjigu na glavu, pa setnja po stanu:)

I ne trosite samo jedan zivot na brigu o lepoti. Uzivajte u svakom trenutku.
Pozdrav.

AC MILAN RULES

pre 9 godina

Ne znam za Meril Strip, ali sa Stanijom bih na pusto ostrvo sedam dana! Kad ćete da shvatite, žene? Mi volimo da pored sebe imamo stabilnu, odmerenu, lepo vaspitanu ženu koja će znati da usmeri naše potomstvo na pravi put, ali kad vidimo devojku koja izgleda kao da je izašla iz skupog porno filma, krv uzavri i pamet se pomuti, a glava na ramenima više nije najbitnija koju imamo.

Ceca

pre 9 godina

Kako ko. Ja cu sad 38, dovoljno sam razumna da znam da nisam fotografija nego zivo ljudsko bice, pazim na sebe i trudim se koliko sam u mogucnosti. Volim videti lepe i sredjene zene, ali se ne poredim ni sa kim. Zivim svoj zivot u svom telu, meni najlepsem jer je moje. Mnogo bolje se osecam u svom telu sada nego kao klinka. Da mi je tada bila ova pamet... ;-)

Joca istina

pre 9 godina

"U tim godinama mnogo više muškarci imaju komplekse i nedostatak samopouzdanja pa ih leče tako što "jure" dooosta mlađe od sebe."

Kada ce zene da skapiraju da muskarci ne jure mladje zato sto su iskompleksirani nego zato sto su zategnutije i zgodnije (namerno ne kazem lepse jer je to individualno)?

lola

pre 9 godina

Ja sam obicna zena. U konkretnim godinama. I ne patim od nedostatka samopouzdanja i nisam nezadovoljna svojim izgledom, i nisam ljubomorna na mlade devojke. I da, imam solidnu karijeru, i zlatnu decu, i mm nije los, i uza i sira familija... Sve u svemu, bore i kilogrami, centimetri i obimi zauzimaju periferno mesto u mom zivotu. Uzori mi nisu glumice, ma kako kvalitetne bile, a zivot mi nije fikcija, ma kako primamljiva bila. I vecina mojih drugarica je slicna. Jesam li ja uopste normalna?

Moraki

pre 9 godina

Ja imam 49 godina. Osećam se sjajno i vrlo sam zadovoljna svojim izgledom. Samo ovde život prestaje u 50 godina, a kad žena pročita tekstove o menopauzi može da se ubije istog trenutka. Glavu gore, nekome se dopadaju baš vaše borice, a i iskustvo čini svoje.

Jelena

pre 9 godina

Stanje opisano u tekstu je neodrživo na duge staze,iako je podržano snažnom ''industijom'' plastčne hirurgije.
Odmazda je takođe sakrivena od očiju javnosti. Pod odmazdom podrazumevam odgovor organizma na sve rekonstrukcije koje trpi godinama.
Kada ste poslednji put čuli nešto o zdravlju manekenki, ''živih leševa'', posle karijere? Glumica, voditeljki? U krajnjoj liniji i starleta, nesrećnice i one valjda imaju dušu.
Pozitivna/negativna kapmanja podižu svest ljudi o datoj temi. Koja kampanja i na koju temu, zavisi od interesa onih koji zarađuju.
Moja deca jesu lepa i ja im to povremeno govorim, ali to nije dovoljno. Vaspitana su i obrazuju se da bi bile kompletne ličnosti, između ostalog i medijski pismene, da bi shvatile o kako je grandioznoj prevari reč.
Otvoreni im kažem, jer su devojčice, da će plastificiranih starleta sa ''diplomama'' biti kao skakavaca poslatih na Egipat, ali da će zdravih, lepih i obrazovanih devojaka i mladih žena biti toliko malo da će ih tražiti elektronskom mikroskopom.
Nemam uopte iluzija niti dilema šta, u ovom smislu, da savetujem svojim kćerkama.
Plebsu je uvek bilo lepo da ima hleba i igara. Moje potomstvo neće biti deo toga.

Joca 011

pre 9 godina

Zaista je veoma važno ovo što je navedeno u tekstu - ne govoriti svojoj deci kako su lepa,
ljupka, dražesna, divna i sl. Ovakva deca steknu stav da je to najvažnije u životu i
da su ostali napori (u školovanju, sportu, druženju, radu...) suvišni,
ili preostaju manje lepoj deci. Time roditelji čine medveđu uslugu svojoj deci
jer pothranjuju u njima umišljenost i gordoumlje kao najgore moguće osobine.
.

Boki

pre 9 godina

Odgovor je vrlo jednostavan. Bez obzira koliko samopouzdanja imale, ili koliko ostvarene bile, žene u tim godinama se suoče sa starenjem i laganim propadanjem svog tela. Istovremeno primećuju sve te "divne" klinke sa zategnutim zadnjicama i savršenim nogama, pa pošto misle da je muškarcima to najbitnije, podsvesno zaključe da je njihovo vreme prošlo i lagano počinju da klize u apatiju, depresiju i sl.

na ta sa

pre 9 godina

U tim godinama mnogo više muškarci imaju komplekse i nedostatak samopouzdanja pa ih leče tako što "jure" dooosta mlađe od sebe.A žene treba da shvate da samopouzdanje ne treba da im zavisi od jednog muškarca.PS Nisam feministkinja :-)

Boki

pre 9 godina

Odgovor je vrlo jednostavan. Bez obzira koliko samopouzdanja imale, ili koliko ostvarene bile, žene u tim godinama se suoče sa starenjem i laganim propadanjem svog tela. Istovremeno primećuju sve te "divne" klinke sa zategnutim zadnjicama i savršenim nogama, pa pošto misle da je muškarcima to najbitnije, podsvesno zaključe da je njihovo vreme prošlo i lagano počinju da klize u apatiju, depresiju i sl.

Moraki

pre 9 godina

Ja imam 49 godina. Osećam se sjajno i vrlo sam zadovoljna svojim izgledom. Samo ovde život prestaje u 50 godina, a kad žena pročita tekstove o menopauzi može da se ubije istog trenutka. Glavu gore, nekome se dopadaju baš vaše borice, a i iskustvo čini svoje.

lola

pre 9 godina

Ja sam obicna zena. U konkretnim godinama. I ne patim od nedostatka samopouzdanja i nisam nezadovoljna svojim izgledom, i nisam ljubomorna na mlade devojke. I da, imam solidnu karijeru, i zlatnu decu, i mm nije los, i uza i sira familija... Sve u svemu, bore i kilogrami, centimetri i obimi zauzimaju periferno mesto u mom zivotu. Uzori mi nisu glumice, ma kako kvalitetne bile, a zivot mi nije fikcija, ma kako primamljiva bila. I vecina mojih drugarica je slicna. Jesam li ja uopste normalna?

na ta sa

pre 9 godina

U tim godinama mnogo više muškarci imaju komplekse i nedostatak samopouzdanja pa ih leče tako što "jure" dooosta mlađe od sebe.A žene treba da shvate da samopouzdanje ne treba da im zavisi od jednog muškarca.PS Nisam feministkinja :-)

Joca 011

pre 9 godina

Zaista je veoma važno ovo što je navedeno u tekstu - ne govoriti svojoj deci kako su lepa,
ljupka, dražesna, divna i sl. Ovakva deca steknu stav da je to najvažnije u životu i
da su ostali napori (u školovanju, sportu, druženju, radu...) suvišni,
ili preostaju manje lepoj deci. Time roditelji čine medveđu uslugu svojoj deci
jer pothranjuju u njima umišljenost i gordoumlje kao najgore moguće osobine.
.

Jelena

pre 9 godina

Stanje opisano u tekstu je neodrživo na duge staze,iako je podržano snažnom ''industijom'' plastčne hirurgije.
Odmazda je takođe sakrivena od očiju javnosti. Pod odmazdom podrazumevam odgovor organizma na sve rekonstrukcije koje trpi godinama.
Kada ste poslednji put čuli nešto o zdravlju manekenki, ''živih leševa'', posle karijere? Glumica, voditeljki? U krajnjoj liniji i starleta, nesrećnice i one valjda imaju dušu.
Pozitivna/negativna kapmanja podižu svest ljudi o datoj temi. Koja kampanja i na koju temu, zavisi od interesa onih koji zarađuju.
Moja deca jesu lepa i ja im to povremeno govorim, ali to nije dovoljno. Vaspitana su i obrazuju se da bi bile kompletne ličnosti, između ostalog i medijski pismene, da bi shvatile o kako je grandioznoj prevari reč.
Otvoreni im kažem, jer su devojčice, da će plastificiranih starleta sa ''diplomama'' biti kao skakavaca poslatih na Egipat, ali da će zdravih, lepih i obrazovanih devojaka i mladih žena biti toliko malo da će ih tražiti elektronskom mikroskopom.
Nemam uopte iluzija niti dilema šta, u ovom smislu, da savetujem svojim kćerkama.
Plebsu je uvek bilo lepo da ima hleba i igara. Moje potomstvo neće biti deo toga.

Joca istina

pre 9 godina

"U tim godinama mnogo više muškarci imaju komplekse i nedostatak samopouzdanja pa ih leče tako što "jure" dooosta mlađe od sebe."

Kada ce zene da skapiraju da muskarci ne jure mladje zato sto su iskompleksirani nego zato sto su zategnutije i zgodnije (namerno ne kazem lepse jer je to individualno)?

mima

pre 9 godina

Imam 35 godina, udata za dobrog coveka, imam dvoje dece... Iza mene su 2 trudnoce porodjaja, promenila sam 6 radnih mesta, sto svojom sto tudjom voljom, sahranila sam oba roditelja. Starim brze od svojih vrsnjakinja jer sam zivela brze od njih. Nije mi zao sto ne izgledam kao pre 10 godina, i ne zavidim mladim devojkama na njihovoj lepoti, zao mi je sto sam hronicno umorna i sto ne vidim da ce se nesto po tom pitanju skorije promeniti. Zato i izgledam lose...

na ta sa

pre 9 godina

Dragi moj "joco" ja sam relativno mlada devojka i bila sam u prilici da mi prilaze stariji muškarci.E pa jednog od njih vidim ja letos u kupaćem na bazenu opuštenog,mlitavog(dok je obučen delovao sasvim solidno) i kažem sebi kako su bolji mlađi i zategnuti ;-)...šalu na stranu ima jako zgodnih žena u četrdesetim a takođe i muškaraca a i mlitavih devojaka i mladića u dvadesetim.A ti se joco paz.h kad omatoriš i omlitaviš da te ta mlađa i zategnuta ne zameni mlađim i zategnutijim ;-)

kepec u glavi i srcu

pre 9 godina

Joco istino, stariji muskarci jos vise gledaju svoje telo "koje pocinje da propada" kako neko napisa, vise nemaju erekcije kao nekad, znaju da im je vreme ograniceno, i da je sada ili nikada! Da stalno traze klinke, ne bi se nijedan zenio nego bi menjali 18ogidisnjakinje svake godine.
Svima nama vreme istice i nije lepo govoriti pakosne stvari.

Star

pre 9 godina

Pa, kome je ceo zivot podredjen dopadanju drugom tj. suprotnom polu, privlacenju, muvanju i seksu, taj ce biti opterecen svojim izgledom. Postoje mnoge druge stvari u zivotu u kojima izgled ne figurira kao faktor i u kojima covek moze da se u potpunosti ostvari i odatle crpi zadovoljstvo i samopouzdanje.

nerc

pre 9 godina

Boki, iznenadjena sam da ovakav komentar ima najvise pozitivnih glasova. Zene u tom periodu padaju u depresiju i apatiju zbog promene hormonalnog statusa u menopauzi, sto je prirodno, a ne zato sto neko i danas ima dvadeset. Danas je privilegija ostariti, mladi ljudi se razbolevaju i pored prevencije, tako da treba biti ponosan na svoje godine, posebno, ako smo jos sačuvali i zdravlje, jer je i to deo kulture. Biti umeren, disciplinovan, fizički aktivan, duhovno se nadogradjivati i sa ponosom nositi svoje godine i iskustvo.

proxima centauri

pre 9 godina

Neko je davno napisao: Svaki covek je odgovoran za svoje lice. Ako imate nesto u srcu, dusi i glavi, to ce se videti na vasem licu, i ljudima ce te biti privlacni.

Da, bila bi pozeljno da ne budete debeli, imate lepo drzanje i graciozan hod ( moze se vezbati: knjigu na glavu, pa setnja po stanu:)

I ne trosite samo jedan zivot na brigu o lepoti. Uzivajte u svakom trenutku.
Pozdrav.

Ceca

pre 9 godina

Kako ko. Ja cu sad 38, dovoljno sam razumna da znam da nisam fotografija nego zivo ljudsko bice, pazim na sebe i trudim se koliko sam u mogucnosti. Volim videti lepe i sredjene zene, ali se ne poredim ni sa kim. Zivim svoj zivot u svom telu, meni najlepsem jer je moje. Mnogo bolje se osecam u svom telu sada nego kao klinka. Da mi je tada bila ova pamet... ;-)

na ta sa

pre 9 godina

Ja bih rekla po svim ovim komentarima da su joca i boki toliko ugroženi u smislu da ih neće ni jedna a oni jadni maštaju li maštaju a ogorčeni što su i ranije bili odbijani pa sad udri :-D

MarkoT

pre 9 godina

Muskarci vole mladje jer se nisu namrstene i zrace vedrinom,a ima zgodnih i sa 20 30 i 40,nije to fora,fora je u auri ako me kapirate,bolje vedra nasmejana ljupka nego namrstena ko Suncica Travica (jeste lepa al namrgodjena non stop,odbija makar mene)

Ja koliko sam primetio,sad maksimalno iskreno bez shovinizma ili tome slicno,devojke posle 25 su pre podne ljute na sebe a posle podne na ceo svet i onda traze nekog mucenika da isprazne zucnu kesu. Sad dal su to hormoni ili sta vec al takvo ponasanje odbija normalne likove ,to samo neki siledzija moze da 'smiri' a nazalost i znamo kako...

Ne znam cemu ta skoro mrznja prema muskom rodu,ne mozes im ugoditi nema leba,samo te vrte u krug,kad im ostvaris 10 zelju one sa vrate na 1 koja je u totalnoj suprotnosti sa 10 -tom...

Ja tad raskinem,moguce da sam i ja papak koji ne shavta,ali znam da devojke koje mi se ucine da nisu takve,one vec udate/zauzete odavno,ni ne cudi me...


Ne trazi ono sto nisi sam spreman da das!

Ovo sve iz najbolje namere,mozda se neka i preporzna i promeni,to jest sestro slatka ne moj da preterujes u zanovetanju!

Niko nije savrsen i pare ne resavaju bas sve!

proxima centauri

pre 9 godina

@(MarkoT, 22. septembar 2014 18:35)

Iz najbolje namere, treba da menjas pogled na svet i devojke. U drustvu takvog namcora tesko devojci je tesko da bude vedra.
Pozdrav

Znalac

pre 9 godina

"...žene u srednjim godinama(35-49)imaju najmanje samopouzdanja..."

Pa,naravno!Zaglusujuce zvoni bioloski casovnik,lepota kopni,konkurencija nemilosrdna(mlade,sveze,cvrste i bezobzirne devojcice gaze sve pred sobom),sve je redje uzrok okretanju Muskih glava,druge razgrabile one koje je ona drzala na lageru(u rezervi,cisto ako Seik od Bruneja/Princ od Monaka ne dodje po nju)a ostalima se smucilo njeno zavlacenje pa digli sidro,drugarice se poudavale i imaju muzeve i decu da brinu o njima a za njeno kukanje i zaljenje nemaju vremena...

Na kraju balade se razgleda spisak onih najgorih ocajnika koji su je najvise voleli i za nju bili neprimetni...sve do sada!Ali avaj,i njih je sve manje zainteresovanih...

Nije lako-biti dugo na vrhuncu moci i izivljavati se a onda krenuti polako nizbrdo,svakim danom sve nize,to sporo ide pa krece secanje na propustene prilike za srecu,preispitivanje odluka,zal,usamljenost,depresija...K A J A N J E!

"'Alo,jel' to Pera?Onaj sto me voleo najvise i najcistije,celim srcem i dusom,koji bi me gledao kao malo vode na dlanu do kraja zivota?Vidi,Pero,ja sam,Ana.Evo ja ti ostarila,popustila i fizicki i mentalno,niko me vise nece pa sam se pitala-da li bi mozda ti BIO DOVOLJNO GLUP da me uzmes SADA KADA VISE NEMAM APSOLUTNO NISTA DA TI PONUDIM jer sam sve dala drugima za koje sam ZNALA da su losi i da ne zasluzuju?Ne bi,a?Nista,reko' eto cisto da pitam,pozz..."

666

pre 9 godina

... promenila sam 6 radnih mesta, sto svojom sto tudjom voljom... Starim brze od svojih vrsnjakinja jer sam zivela brze od njih. Nije mi zao sto ne izgledam kao pre 10 godina, i ne zavidim mladim devojkama na njihovoj lepoti, zao mi je sto sam hronicno umorna i sto ne vidim da ce se nesto po tom pitanju skorije promeniti. Zato i izgledam lose... (mima, 22. septembar 2014 17:59)

Upravo ovo čini život prosečne "obične" Srpkinje. Da zaplače čovek. Ali, muškarci žele stalno nasmejane, spontane i zabavne žene bez obzira na njihove god. i životne obaveze. Čista sebičnost. Svi znaju da kažu kako žene mnogo traže, a ne znaju da se okrenu i vide koliko se te žene ovde muče, da i pored svih problema ostanu normalne i da porodica ne trpi, pritom da istovremeno uvek dobro izgledaju! Niko to ne ceni, samo daj, daj, daj! Budi lepša, budi opuštenija, budi ovo, budi ono! Kao da nas ne pogađa život u ovoj zemlji.

Maja

pre 9 godina

Imam 50 godina, 5kg vise nego u gimnaziji i nikad nisam neofarbana i s neurednom frizurom. Bore me ne brinu, ne pada mi na pamet da se zatezem, ali ne zapostavljam svoje telo. I dalje vezbam tri puta nedeljno kao i pre 25 godina kad sam pocela. Da, imam dvoje dece, sada su studenti i muza od 55 godina. Sta vise da trazim od zivota? Da patim sto nisam operisala lice, povecavala grudi, ....?? Svasta.

monos

pre 9 godina

zato sto imaju muzeve kretene koji ih psihicki unistavaju
(sanjalica, 22. septembar 2014 18:43)

vala bas. muz i deca + ostala familija ti se popnu na glavu, ali pored svega toga svi traze i dalje onu ocuvanu i pozitivnu zenu koja si bila na pocetku. hah!
mladim devojkama jedan savet: nikako ne zurite u brak, ne. ta propast vam ne treba u zivotu tako rano.. (mozda cak i nikada?!)

digni me - pao sam

pre 9 godina

@(Znalac, 22. septembar 2014 17:42)

A jesi li ti taj Pera iz price? :) Sta da se radi, takav je zivot.. al ne moras sad ovde da se toliko prosipas i sebe brukas. Ajd skupi se..."Sve su one iste.." Ma da. Video si jednu-dve vagine, video si sve, a? Pa nije tako..Idemo dalje ;)

Zena bez imena

pre 9 godina

Zeneee,da vas utesim.MONIKA BELUCI zakoracila u 50.godini,izgleda FENOMENALNO,nije bitan izgled koliko njen stav!Ne sekirajte se!Bas vas briga za godine i bore su mi zenstvene!Ne opterecujete se,molim vas :*

Sasa

pre 9 godina

Svakog dana recite zeni neku lepu rec, danas lepo izgledas, zategla si guzu, lice ti je lepo, frizura extra, itd. Videcete, nema ni K od kompleksa, jos ce vise da vas voli! Nije tesko a puno se dobija.
"Iskusni muz"

Joca

pre 9 godina

Zasto nemaju samopouzdanja? Pa zar nisu stvari ocite? Ako se slucajno porede sa devojkama i ako su iole realne, mogu samo da dodju do istog zakljucka svaki put kada na to pomisle. Jedino sto im moze pomoci je da stalno u sebi (a na zalost i naglas) govore mantru "ja sam zena u najbojim godinama i sva sam super", sto u sustini ne menja stvar, bar ne objektivno.

Da se ne lazemo, i zene i muskarci su interesantni suprotnom taboru samo do granice seksualne privlacnosti ili reproduktivne "upotrebljivosti" sto je nagonska stvar i mi tu ne mozemo nista. Ko tu koga moze da opeljesi, druga je prica i ne tema ovog clanka.
A ako se zene vredjaju time sto njihovi vrsnjaci muskarci vijaju mnogo mladje zene, ako dobro vide eto im i objasnjenja, sto naravno ne skriva cinjenicu da bi to i one radile samo kada bi mogle (sto nekima i uspe) pa su onda spremne da to i preuvelicavaju ili zanemaruju cinjenice, pogotovo cinjenice o njihovim "muskarcinama". Analogno muskarcima, zene to mogu da urade samo ako svom "decku" nesto posebno materijalno ponude, sto je mozda ruzno, ali je jako popularno, a bome i efikasno.
Ali nije stvar izgubljena, jer uvek vam preostaju stariji ili pak dosta stariji muskarci. Necete ih? A zasto? Nesto im fali? E pa drage moje, eto vam onda odgovora na vase kapitalno pitanje!

AC MILAN RULES

pre 9 godina

Ne znam za Meril Strip, ali sa Stanijom bih na pusto ostrvo sedam dana! Kad ćete da shvatite, žene? Mi volimo da pored sebe imamo stabilnu, odmerenu, lepo vaspitanu ženu koja će znati da usmeri naše potomstvo na pravi put, ali kad vidimo devojku koja izgleda kao da je izašla iz skupog porno filma, krv uzavri i pamet se pomuti, a glava na ramenima više nije najbitnija koju imamo.

Joca istina

pre 9 godina

"U tim godinama mnogo više muškarci imaju komplekse i nedostatak samopouzdanja pa ih leče tako što "jure" dooosta mlađe od sebe."

Kada ce zene da skapiraju da muskarci ne jure mladje zato sto su iskompleksirani nego zato sto su zategnutije i zgodnije (namerno ne kazem lepse jer je to individualno)?

na ta sa

pre 9 godina

U tim godinama mnogo više muškarci imaju komplekse i nedostatak samopouzdanja pa ih leče tako što "jure" dooosta mlađe od sebe.A žene treba da shvate da samopouzdanje ne treba da im zavisi od jednog muškarca.PS Nisam feministkinja :-)

Znalac

pre 9 godina

"...žene u srednjim godinama(35-49)imaju najmanje samopouzdanja..."

Pa,naravno!Zaglusujuce zvoni bioloski casovnik,lepota kopni,konkurencija nemilosrdna(mlade,sveze,cvrste i bezobzirne devojcice gaze sve pred sobom),sve je redje uzrok okretanju Muskih glava,druge razgrabile one koje je ona drzala na lageru(u rezervi,cisto ako Seik od Bruneja/Princ od Monaka ne dodje po nju)a ostalima se smucilo njeno zavlacenje pa digli sidro,drugarice se poudavale i imaju muzeve i decu da brinu o njima a za njeno kukanje i zaljenje nemaju vremena...

Na kraju balade se razgleda spisak onih najgorih ocajnika koji su je najvise voleli i za nju bili neprimetni...sve do sada!Ali avaj,i njih je sve manje zainteresovanih...

Nije lako-biti dugo na vrhuncu moci i izivljavati se a onda krenuti polako nizbrdo,svakim danom sve nize,to sporo ide pa krece secanje na propustene prilike za srecu,preispitivanje odluka,zal,usamljenost,depresija...K A J A N J E!

"'Alo,jel' to Pera?Onaj sto me voleo najvise i najcistije,celim srcem i dusom,koji bi me gledao kao malo vode na dlanu do kraja zivota?Vidi,Pero,ja sam,Ana.Evo ja ti ostarila,popustila i fizicki i mentalno,niko me vise nece pa sam se pitala-da li bi mozda ti BIO DOVOLJNO GLUP da me uzmes SADA KADA VISE NEMAM APSOLUTNO NISTA DA TI PONUDIM jer sam sve dala drugima za koje sam ZNALA da su losi i da ne zasluzuju?Ne bi,a?Nista,reko' eto cisto da pitam,pozz..."

AC MILAN RULES

pre 9 godina

Ne znam za Meril Strip, ali sa Stanijom bih na pusto ostrvo sedam dana! Kad ćete da shvatite, žene? Mi volimo da pored sebe imamo stabilnu, odmerenu, lepo vaspitanu ženu koja će znati da usmeri naše potomstvo na pravi put, ali kad vidimo devojku koja izgleda kao da je izašla iz skupog porno filma, krv uzavri i pamet se pomuti, a glava na ramenima više nije najbitnija koju imamo.

Joca

pre 9 godina

Zasto nemaju samopouzdanja? Pa zar nisu stvari ocite? Ako se slucajno porede sa devojkama i ako su iole realne, mogu samo da dodju do istog zakljucka svaki put kada na to pomisle. Jedino sto im moze pomoci je da stalno u sebi (a na zalost i naglas) govore mantru "ja sam zena u najbojim godinama i sva sam super", sto u sustini ne menja stvar, bar ne objektivno.

Da se ne lazemo, i zene i muskarci su interesantni suprotnom taboru samo do granice seksualne privlacnosti ili reproduktivne "upotrebljivosti" sto je nagonska stvar i mi tu ne mozemo nista. Ko tu koga moze da opeljesi, druga je prica i ne tema ovog clanka.
A ako se zene vredjaju time sto njihovi vrsnjaci muskarci vijaju mnogo mladje zene, ako dobro vide eto im i objasnjenja, sto naravno ne skriva cinjenicu da bi to i one radile samo kada bi mogle (sto nekima i uspe) pa su onda spremne da to i preuvelicavaju ili zanemaruju cinjenice, pogotovo cinjenice o njihovim "muskarcinama". Analogno muskarcima, zene to mogu da urade samo ako svom "decku" nesto posebno materijalno ponude, sto je mozda ruzno, ali je jako popularno, a bome i efikasno.
Ali nije stvar izgubljena, jer uvek vam preostaju stariji ili pak dosta stariji muskarci. Necete ih? A zasto? Nesto im fali? E pa drage moje, eto vam onda odgovora na vase kapitalno pitanje!

Boki

pre 9 godina

Odgovor je vrlo jednostavan. Bez obzira koliko samopouzdanja imale, ili koliko ostvarene bile, žene u tim godinama se suoče sa starenjem i laganim propadanjem svog tela. Istovremeno primećuju sve te "divne" klinke sa zategnutim zadnjicama i savršenim nogama, pa pošto misle da je muškarcima to najbitnije, podsvesno zaključe da je njihovo vreme prošlo i lagano počinju da klize u apatiju, depresiju i sl.

MarkoT

pre 9 godina

Muskarci vole mladje jer se nisu namrstene i zrace vedrinom,a ima zgodnih i sa 20 30 i 40,nije to fora,fora je u auri ako me kapirate,bolje vedra nasmejana ljupka nego namrstena ko Suncica Travica (jeste lepa al namrgodjena non stop,odbija makar mene)

Ja koliko sam primetio,sad maksimalno iskreno bez shovinizma ili tome slicno,devojke posle 25 su pre podne ljute na sebe a posle podne na ceo svet i onda traze nekog mucenika da isprazne zucnu kesu. Sad dal su to hormoni ili sta vec al takvo ponasanje odbija normalne likove ,to samo neki siledzija moze da 'smiri' a nazalost i znamo kako...

Ne znam cemu ta skoro mrznja prema muskom rodu,ne mozes im ugoditi nema leba,samo te vrte u krug,kad im ostvaris 10 zelju one sa vrate na 1 koja je u totalnoj suprotnosti sa 10 -tom...

Ja tad raskinem,moguce da sam i ja papak koji ne shavta,ali znam da devojke koje mi se ucine da nisu takve,one vec udate/zauzete odavno,ni ne cudi me...


Ne trazi ono sto nisi sam spreman da das!

Ovo sve iz najbolje namere,mozda se neka i preporzna i promeni,to jest sestro slatka ne moj da preterujes u zanovetanju!

Niko nije savrsen i pare ne resavaju bas sve!

Joca 011

pre 9 godina

Zaista je veoma važno ovo što je navedeno u tekstu - ne govoriti svojoj deci kako su lepa,
ljupka, dražesna, divna i sl. Ovakva deca steknu stav da je to najvažnije u životu i
da su ostali napori (u školovanju, sportu, druženju, radu...) suvišni,
ili preostaju manje lepoj deci. Time roditelji čine medveđu uslugu svojoj deci
jer pothranjuju u njima umišljenost i gordoumlje kao najgore moguće osobine.
.

proxima centauri

pre 9 godina

@(MarkoT, 22. septembar 2014 18:35)

Iz najbolje namere, treba da menjas pogled na svet i devojke. U drustvu takvog namcora tesko devojci je tesko da bude vedra.
Pozdrav

lola

pre 9 godina

Ja sam obicna zena. U konkretnim godinama. I ne patim od nedostatka samopouzdanja i nisam nezadovoljna svojim izgledom, i nisam ljubomorna na mlade devojke. I da, imam solidnu karijeru, i zlatnu decu, i mm nije los, i uza i sira familija... Sve u svemu, bore i kilogrami, centimetri i obimi zauzimaju periferno mesto u mom zivotu. Uzori mi nisu glumice, ma kako kvalitetne bile, a zivot mi nije fikcija, ma kako primamljiva bila. I vecina mojih drugarica je slicna. Jesam li ja uopste normalna?

Moraki

pre 9 godina

Ja imam 49 godina. Osećam se sjajno i vrlo sam zadovoljna svojim izgledom. Samo ovde život prestaje u 50 godina, a kad žena pročita tekstove o menopauzi može da se ubije istog trenutka. Glavu gore, nekome se dopadaju baš vaše borice, a i iskustvo čini svoje.

kepec u glavi i srcu

pre 9 godina

Joco istino, stariji muskarci jos vise gledaju svoje telo "koje pocinje da propada" kako neko napisa, vise nemaju erekcije kao nekad, znaju da im je vreme ograniceno, i da je sada ili nikada! Da stalno traze klinke, ne bi se nijedan zenio nego bi menjali 18ogidisnjakinje svake godine.
Svima nama vreme istice i nije lepo govoriti pakosne stvari.

666

pre 9 godina

... promenila sam 6 radnih mesta, sto svojom sto tudjom voljom... Starim brze od svojih vrsnjakinja jer sam zivela brze od njih. Nije mi zao sto ne izgledam kao pre 10 godina, i ne zavidim mladim devojkama na njihovoj lepoti, zao mi je sto sam hronicno umorna i sto ne vidim da ce se nesto po tom pitanju skorije promeniti. Zato i izgledam lose... (mima, 22. septembar 2014 17:59)

Upravo ovo čini život prosečne "obične" Srpkinje. Da zaplače čovek. Ali, muškarci žele stalno nasmejane, spontane i zabavne žene bez obzira na njihove god. i životne obaveze. Čista sebičnost. Svi znaju da kažu kako žene mnogo traže, a ne znaju da se okrenu i vide koliko se te žene ovde muče, da i pored svih problema ostanu normalne i da porodica ne trpi, pritom da istovremeno uvek dobro izgledaju! Niko to ne ceni, samo daj, daj, daj! Budi lepša, budi opuštenija, budi ovo, budi ono! Kao da nas ne pogađa život u ovoj zemlji.

Jelena

pre 9 godina

Stanje opisano u tekstu je neodrživo na duge staze,iako je podržano snažnom ''industijom'' plastčne hirurgije.
Odmazda je takođe sakrivena od očiju javnosti. Pod odmazdom podrazumevam odgovor organizma na sve rekonstrukcije koje trpi godinama.
Kada ste poslednji put čuli nešto o zdravlju manekenki, ''živih leševa'', posle karijere? Glumica, voditeljki? U krajnjoj liniji i starleta, nesrećnice i one valjda imaju dušu.
Pozitivna/negativna kapmanja podižu svest ljudi o datoj temi. Koja kampanja i na koju temu, zavisi od interesa onih koji zarađuju.
Moja deca jesu lepa i ja im to povremeno govorim, ali to nije dovoljno. Vaspitana su i obrazuju se da bi bile kompletne ličnosti, između ostalog i medijski pismene, da bi shvatile o kako je grandioznoj prevari reč.
Otvoreni im kažem, jer su devojčice, da će plastificiranih starleta sa ''diplomama'' biti kao skakavaca poslatih na Egipat, ali da će zdravih, lepih i obrazovanih devojaka i mladih žena biti toliko malo da će ih tražiti elektronskom mikroskopom.
Nemam uopte iluzija niti dilema šta, u ovom smislu, da savetujem svojim kćerkama.
Plebsu je uvek bilo lepo da ima hleba i igara. Moje potomstvo neće biti deo toga.

monos

pre 9 godina

zato sto imaju muzeve kretene koji ih psihicki unistavaju
(sanjalica, 22. septembar 2014 18:43)

vala bas. muz i deca + ostala familija ti se popnu na glavu, ali pored svega toga svi traze i dalje onu ocuvanu i pozitivnu zenu koja si bila na pocetku. hah!
mladim devojkama jedan savet: nikako ne zurite u brak, ne. ta propast vam ne treba u zivotu tako rano.. (mozda cak i nikada?!)

nerc

pre 9 godina

Boki, iznenadjena sam da ovakav komentar ima najvise pozitivnih glasova. Zene u tom periodu padaju u depresiju i apatiju zbog promene hormonalnog statusa u menopauzi, sto je prirodno, a ne zato sto neko i danas ima dvadeset. Danas je privilegija ostariti, mladi ljudi se razbolevaju i pored prevencije, tako da treba biti ponosan na svoje godine, posebno, ako smo jos sačuvali i zdravlje, jer je i to deo kulture. Biti umeren, disciplinovan, fizički aktivan, duhovno se nadogradjivati i sa ponosom nositi svoje godine i iskustvo.

na ta sa

pre 9 godina

Ja bih rekla po svim ovim komentarima da su joca i boki toliko ugroženi u smislu da ih neće ni jedna a oni jadni maštaju li maštaju a ogorčeni što su i ranije bili odbijani pa sad udri :-D

digni me - pao sam

pre 9 godina

@(Znalac, 22. septembar 2014 17:42)

A jesi li ti taj Pera iz price? :) Sta da se radi, takav je zivot.. al ne moras sad ovde da se toliko prosipas i sebe brukas. Ajd skupi se..."Sve su one iste.." Ma da. Video si jednu-dve vagine, video si sve, a? Pa nije tako..Idemo dalje ;)

na ta sa

pre 9 godina

Dragi moj "joco" ja sam relativno mlada devojka i bila sam u prilici da mi prilaze stariji muškarci.E pa jednog od njih vidim ja letos u kupaćem na bazenu opuštenog,mlitavog(dok je obučen delovao sasvim solidno) i kažem sebi kako su bolji mlađi i zategnuti ;-)...šalu na stranu ima jako zgodnih žena u četrdesetim a takođe i muškaraca a i mlitavih devojaka i mladića u dvadesetim.A ti se joco paz.h kad omatoriš i omlitaviš da te ta mlađa i zategnuta ne zameni mlađim i zategnutijim ;-)

mima

pre 9 godina

Imam 35 godina, udata za dobrog coveka, imam dvoje dece... Iza mene su 2 trudnoce porodjaja, promenila sam 6 radnih mesta, sto svojom sto tudjom voljom, sahranila sam oba roditelja. Starim brze od svojih vrsnjakinja jer sam zivela brze od njih. Nije mi zao sto ne izgledam kao pre 10 godina, i ne zavidim mladim devojkama na njihovoj lepoti, zao mi je sto sam hronicno umorna i sto ne vidim da ce se nesto po tom pitanju skorije promeniti. Zato i izgledam lose...

Ceca

pre 9 godina

Kako ko. Ja cu sad 38, dovoljno sam razumna da znam da nisam fotografija nego zivo ljudsko bice, pazim na sebe i trudim se koliko sam u mogucnosti. Volim videti lepe i sredjene zene, ali se ne poredim ni sa kim. Zivim svoj zivot u svom telu, meni najlepsem jer je moje. Mnogo bolje se osecam u svom telu sada nego kao klinka. Da mi je tada bila ova pamet... ;-)

Sasa

pre 9 godina

Svakog dana recite zeni neku lepu rec, danas lepo izgledas, zategla si guzu, lice ti je lepo, frizura extra, itd. Videcete, nema ni K od kompleksa, jos ce vise da vas voli! Nije tesko a puno se dobija.
"Iskusni muz"

proxima centauri

pre 9 godina

Neko je davno napisao: Svaki covek je odgovoran za svoje lice. Ako imate nesto u srcu, dusi i glavi, to ce se videti na vasem licu, i ljudima ce te biti privlacni.

Da, bila bi pozeljno da ne budete debeli, imate lepo drzanje i graciozan hod ( moze se vezbati: knjigu na glavu, pa setnja po stanu:)

I ne trosite samo jedan zivot na brigu o lepoti. Uzivajte u svakom trenutku.
Pozdrav.

Maja

pre 9 godina

Imam 50 godina, 5kg vise nego u gimnaziji i nikad nisam neofarbana i s neurednom frizurom. Bore me ne brinu, ne pada mi na pamet da se zatezem, ali ne zapostavljam svoje telo. I dalje vezbam tri puta nedeljno kao i pre 25 godina kad sam pocela. Da, imam dvoje dece, sada su studenti i muza od 55 godina. Sta vise da trazim od zivota? Da patim sto nisam operisala lice, povecavala grudi, ....?? Svasta.

Star

pre 9 godina

Pa, kome je ceo zivot podredjen dopadanju drugom tj. suprotnom polu, privlacenju, muvanju i seksu, taj ce biti opterecen svojim izgledom. Postoje mnoge druge stvari u zivotu u kojima izgled ne figurira kao faktor i u kojima covek moze da se u potpunosti ostvari i odatle crpi zadovoljstvo i samopouzdanje.

Zena bez imena

pre 9 godina

Zeneee,da vas utesim.MONIKA BELUCI zakoracila u 50.godini,izgleda FENOMENALNO,nije bitan izgled koliko njen stav!Ne sekirajte se!Bas vas briga za godine i bore su mi zenstvene!Ne opterecujete se,molim vas :*