Subota, 20.09.2014.

10:20

Kad će Er Srbija preko Atlantika

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da je "Er Srbija" postala dominantan avio prevoznik u regionu i da je ostvarila značajan napredak u poslovanju.

Izvor: Tanjug

Kad æe Er Srbija preko Atlantika IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

66 Komentari

Sortiraj po:

Republic(s) of Bananas

pre 9 godina

Vidim Bot mašina je aktivirana, nisam ni sumnjao.
A vidim i da se nastavlja sa demagogijom: "kompanija ostvarila značajan napredak u poslovanju" - ajmo da vidimo cifre, kolika je zarada, ko subvencioniše, i kakva je zapravo rentabilnost ovog meglomanskog/PR poduhvata SnS-a zvanog - AIR SERBIA.
Ugovor smo videli, ko zna da čita (sa razumevanjem - tj. onaj ko nije funkcionalno nepismen i ne čeka "OCA NACIJE" da mu rastumači nešto što je pisano na "maternjem jeziku") zna da je ugovor KATASTROFALAN - a pošto nas ONI i dalje ubedjuju da je ugovor ODLIČAN - onda neka objave detalje o poslovanju, a mi ćemo sami da zaključimo preko čijih ledja su ONI sebi omogućili da se hvale izjavama: "Kvalitet usluge se poboljšao, sve se poboljšalo, tako da je 'Er Srbija' stvarno postala najbolji ili dominantni avio prevoznik u regionu"

SAMO - JOS - MALO - STRPLJENJA - VRLO - SMO - BLIZU

pre 9 godina

AIR Srbija je dobila vec licencu za letove prema USA , sada se dogovaraju samo na koje ce aerodrome leteti pre prvih letova sledece godine. Za to vreme moracamo organizaciono da ojacamo , za sta ce nam partner iz Emirata obezbediti par skoro novih Erbas A320 aviona. takodje cfemo uporedo morati da vodimo veliku diplomatiju u tom pravcu jer sigurno se ostale velike kompanije nece tek tako lako prihvatiti nas na nebu. Potpuno se slazem sa izjavom Sinise Malog da smo postali vodeca aviokompanija u regionu je potpuno tacna, to nam priznaju Hrvatska i Slovenija koji skoro svaki dan placu celokupna njihova javnost kudi vlast sto nisu bili sposobni da aviokompanija dodje kod njih, vec su dopustili da oni budu nasi partneri.

vgrad

pre 9 godina

Da nije Vučić i vlada ušla u posao sa Etihadom i formira Air Srbija teško da bi mogli bar da razmišljamo o tome da avioni Air Srbije kao nekada JAT-a slete na aredorome u Americi i Kanadi.sada to postaje relanosti i sa nabavkom novih aviona koji treba da stignu i sa daljim tehničkim opremanjem i folete i aerodroma zbog principa reciprociteta možemo očekivati da do kraja naredne godine ima direktne letove preko velike bare.

knjigovođa

pre 9 godina

Srbije postaje centar u regionu za avio saobraćaj i centar turizma i kulture. Daljim investicijama biće i bolji i kvalitetniji život svih građana Srbije ...
(shone, 20. septembar 2014 13:58)
Mudra i ekonomski dalekosežna odluka da se uđe u saradnju sa Etihadom i formira nova kompanija koja je zamenila nekadašnji aviponos Srbija i bivše zajedničke države.I dok su susedi ulagali i pravili svoje avioprevoznike Srbija je tavrila sa starim i dotralim avionima i polako zaostajala u svakom pogledu.Tek je ovo otvorilo novo poglavlje sa Air Srbijom i Srbiju ponovo diglo u visine kakve i zaslužuje da bude ato je regionalni lider u avioprevozu.

Hemera

pre 9 godina

Cilj sadašnje Vlade da Srbija bude glavni trantzitni centar preko koje će država iz regiona moći da koriste sve naše usluge, čime će razvijati naš avio saobraćaj, a Srbija će graditi infrastrukturne projekte sa državama regiona kako bi poboljšala robnu razmenu, transport i usluge svih država u regionu. Sporzumi pet država imaju jedan jedini cilj da razvijaju privredu, proizvodnju i industriju i time omoguće jačanje i ekonomski prosperitet i razvoj.

Hedona

pre 9 godina

Cilj sadašnje Vlade da Srbija bude glavni trantzitni centar preko koje će država iz regiona moći da koriste sve naše usluge, čime će razvijati naš avio saobraćaj, a Srbija će graditi infrastrukturne projekte sa državama regiona kako bi poboljšala robnu razmenu, transport i usluge svih država u regionu. Sporzumi pet država imaju jedan jedini cilja da razvijaju privredu, proizvodnju i industriju i time omoguće jačanje i ekonomski prosperitet i razvoj.

Seizmolog

pre 9 godina

Er Srbija je nas najbolji projekat, od velikog gubitasa stvorili smo mocnu kompaniju koja je postala jedna od najjacih i verujem da ce uskoro imati letove preko Atlantika.

pera lozac

pre 9 godina

Postala je dominantan ali na Aerodromu Beograd posto ste uradili sve da oterate konkurenciju pa sad gradjani Srbije moraju da placaju duplo vece cene avio prevoza. Primer povratna karta do Pariza sa Swiss Air 38000din, sa Air Serbia 58000din.Air Serbia ce biti profitabilna jer ce drzava Srbija pokriti minus Etihada. Vucic nije novi Djindjic,Vucic ce biti srpski Sanader!!!

novolice

pre 9 godina

Inače AIR srbija je dobila već licencu za letove prema USA , sada se dogovaraju samo na koje će aerodrome leteti pre prvih letova sledeće godine , a za šta će nam partner iz Emirata obezbediti par skoro novih Erbas A320 aviona. A što se izjave Siniše Malog-a tiče to da smo postali vodeća aviokompanija u regionu to nam priznaju i hrvati i slovenci koji plaču za takvim partnerom kao naš.

Istine radi

pre 9 godina

Sta znaci "Dominantan avio prevoznik u regionu"? Da li gradjani HR, BiH, CG ili neke druge drzave u regionu korisite usluge Air Serbia? Uglavnom NE. E pa onda kako je vedeca avio kompanija u regionu? Nase neosnovano hvalisanje i nista drugo.
(gradjanin, 20. septembar 2014 12:33)

Izvinite gradjanine ali niste citali tekst sa razumevanjem. Nigde nije definisano u kom regionu. Prema tome Air Srbija moze biti VODECA kompanija u Pomoravskom ili na primer u Sumadiskom regionu. Prema tome to nije neosnovano hvalisanje vec cista istina. Koliko sad Srba koristi usluge drugih kompanija otkada smo ih pocelei da proterujemo sa Beogradskog aerodroma?

Fratelo

pre 9 godina

Nema sumnje da je Er Srbija za ovo kratko vreme postala lider u regionu, a to je za svaku pohvalu. Ovo je dokaz da je saradnja sa stranim zemljama pun pogdak i da to moramo nastaviti i u budućnosti. Saradnja sa Emiratima će nam omogućiti napredak i razvoj. Na dobrom smo putu ka ekonomskom oporavku i razvoju, a to nam je trenutno prioritet.

Miloš

pre 9 godina

Svakako, Air Serbia treba što pre da uvede letove za SAD zbog toga što je nova na tržištu i putnici vape za konkurencijom koja leti preko Atlanskog okeana. Sada smo svi osuđeni da koristimo kompanije poput Lufthanze ili Britiš ervejza i druge.
(bosko, 20. septembar 2014 13:50)

Bote, British Airways ne leti za Beograd godinama. Da si ijednom pokušao da potražiš karte za SAD, o letenju da ne govorimo, to bi valjda znao. Ali toga izgleda nema na dnevnom brifingu. Air Serbia je imala interline sporazum sa kompanijom Virgin Atlantic i to su bile veze iz Londona, ne British Airways...

Ностардамус

pre 9 godina

Тролови, па од када је Ер Србија приватна компанија хахахаххахах јао па дај ако пишете већ неке критике, гледајте да се о томе информишете барем мало.. Није ово сајт за хумор..

roki

pre 9 godina

Ko bi rekao da ce nasa avio kompanija da postane dominantna u regionu? Pa to je odlicna vest,i dokaz da se nesto ipak menja na bolje u ovoj drzavi!

R9

pre 9 godina

Citam ove komentare i ne verujem koliko ima negativnih na ovakvu jednu vest?? Zasto negativno komentarisete pozitivne vesti,to mi nikad nece biti jasno.Kao da ovi koji komentarisu negtaivno,i ne zele da Srbiji krene na bolje,a to me nekako podseca na DS!

Milena

pre 9 godina

Zasto odmah udaramo po negativi, zasto smo odmah zlonamerni.. Pa ljudi to je nasa kompanija, koju smo mi placali od svojih para.. Jednostavno je, ono sto je sruseno do temelja ne moze se izgraditi za jedan dan, imajmo barem malo strpljenja, u saradnji sa profesionalcima(etihadom) mozemo samo da profitiramo.

Zvonko

pre 9 godina

Direktni letovi za Ameriku zahtevaju ogroman posao i proceduru, tako da su realne sanse da se to ostavri za godinu dana, sto ce biti veliki uspeh za Er Srbiju.

Samo ih gledamo

pre 9 godina

Da bi Er Srbija poletela preko Atlantika, mislim da ce morati da bude zaposleno jos bar 600 sega-mega-bleja SNS-ovaca, plus (ne) odredjeni broj ''instruktora'' iz inostranstva, naravno sa astronomskim platama, da bi ''glupe JAT-ovce'' naucili da rade. A pre samo godinu dana svi mediji su brujali o tehnoloskom visku u JAT-u koji je, navodno, bio najvece opterecenje kompanije. A sada treba videti reke NN lica koji se muvaju po kompaniji, sede na izmisljenim radnim mestima, sa nazivima koje niko i ne razume. I niko ne sme da pita sta oni rade, za plate po nekoliko puta vece nego sto imaju malobrojni preostali iz JAT-a sa regularnim visokim obrazovanjem na odgovarajucim fakultetima Beogradskog univerziteta, sa ogromnim iskustvom u aviosaobracaju i svim ostalim referencama, koje NIKO NOVI NEMA... Kakvo ''pozitivno poslovanje'' oni mogu da ostvare?

shone

pre 9 godina

Srbije postaje centar u regionu za avio saobraćaj i centar turizma i kulture. Daljim investicijama biće i bolji i kvalitetniji život svih građana Srbije ...

MACKICA

pre 9 godina

Za pohvalu je to sto je kompanija koja je bila pred zatvaranjem, danas sve konkurentnija i jača. A povećanje broja letova i destinacija ce samo doprineti tome.

bosko

pre 9 godina

Svakako, Air Serbia treba što pre da uvede letove za SAD zbog toga što je nova na tržištu i putnici vape za konkurencijom koja leti preko Atlanskog okeana. Sada smo svi osuđeni da koristimo kompanije poput Lufthanze ili Britiš ervejza i druge.

gradjanin

pre 9 godina

Sta znaci "Dominantan avio prevoznik u regionu"? Da li gradjani HR, BiH, CG ili neke druge drzave u regionu korisite usluge Air Serbia? Uglavnom NE. E pa onda kako je vedeca avio kompanija u regionu? Nase neosnovano hvalisanje i nista drugo.

Pera Trta

pre 9 godina

Gradonacelnik je ekspert za avio saobracaj ali mu teze ide sa gradskim saobracajem. Treba da uvede letece autobuse, BICE nam svima bolje.

Che

pre 9 godina

Postujem napore da se nesto promeni u poslovanju javnih preduzeca,ali preterano je reci da je apsolutni gubitas (JAT) za godinu dana postao lider u regionu.

jao muceni

pre 9 godina

takav smo centar sveta i takav renome imamo .... evo ovako leteo sam za cirih sa tesle je ukrcavanje sa VIP terminala a kada sam se vracao ukrcavanje u avion je bilo sa obliznje livade na koju su nas dobezli autobusom. renomirani i aerodrom i avio prevoznik.

mantra

pre 9 godina

Secam se kada Veliki Vodja javno obeca da Sinisa Mali nece biti gradonacelnik. Kako su se okupili oko ovog projekta Beograd na vodi ocekujuci da ce moci da cerupaju tudje pare, ali na zalost, nema nista od toga. Ono sto je vidljivo jeste da dosta sns-ovaca okrece ledja Vucicu i da je pad vec uveliko poceo. Bio je i Tadic los, ali ovi su katastrofa!

Darko

pre 9 godina

Eno mi je zena u Abu Dabiju na aerodromu sa malim detetom, ceka vec 6 sati da poleti, posto je avion Er Srbije doleteo sa neispravnim tockom, pa sada cekaju deo..Vi ce te preko Atlantika...

Србољуб

pre 9 godina

Шта вам је то "хаб"?! Да ли постоји можда одговарајућа реч за то у српском језику - "чвориште" на пример? По ко зна који пут "реномирани" српски медији раде на промоцији уништавања српског језика и правописа... Срамота!!!!

Pao s Marsa

pre 9 godina

Gradonacelnice, kakvo je stanje ulica u Beogradu, sta je sa gradskim prevozom, sta je sa trudnicama, vrticima, skolama, Beogradom na vodi i svim onim sto ne funkcionise? Pusti ti prekookeanske letove, imas ti sta da radis.

vladebb

pre 9 godina

da da, to odmah otvara mogucnosti da jos mladih na laksi i brzi nacin ode iz zemlje i da se nikada ne vrati! hvala vam na vasoj brizi i ako je goruce pitanje u srbiji dal iz bg imaju letovi za ameriku onda sam ja carobnjak iz oza.. vratite wizzair da mogu za male pare da putujem po evropi, prevaranti jedni

GangBros. blog

pre 9 godina

Er Srbija je "dominantan avioprevoznik u regionu" samo u vasim spinovima. Dokle god istinite vesti o Er Srbiji budu blokirane u medijima (kasnjenja, ugovor, punjenje aviona, plate stranaca u kompaniji, dugovi aerodromu, od koga su lizovani avioni i po kojoj ceni, i td, i td) moci cete da iznosite ovakve lazi i cinite prevare. Ali nicija nije gorela do zore, pa nece ni vasa...

Bunjevac

pre 9 godina

Mi iz Zagreba sigurno necemo letiti iz Bg za dalje destinacije, ne zato sto imamo nesto protiv Srba, nego zato sto nam je aerodrom u Becu jednako daleko kao Bg, a i iz nekog razloga su karte u Air Serbiji preskupe.

uzas vise

pre 9 godina

o boze. Gradonacelnik specijalista za sve Mali o letovima, ministar za gradjevinu o Struji(Mihajlovicka) Vucic premijer mali za sve i zna o svemu sve. Koji nas likovi vode strasno. Dokle ce se baviti onim zasta nisu placeni niti je njihov resor

bonaparta3

pre 9 godina

Da bi Beograd bio regionalni aerodrom sa najvećim brojem putnika, treba aerodrom povezati metroom ili još bolje prugom sa centrom grada, a izgradnjom budućih brzih pruga kao što je planirana prema Budimpešti, beogradski aerodrom će postati centar događanja.

shone

pre 9 godina

Srbije postaje centar u regionu za avio saobraćaj i centar turizma i kulture. Daljim investicijama biće i bolji i kvalitetniji život svih građana Srbije ...

bosko

pre 9 godina

Svakako, Air Serbia treba što pre da uvede letove za SAD zbog toga što je nova na tržištu i putnici vape za konkurencijom koja leti preko Atlanskog okeana. Sada smo svi osuđeni da koristimo kompanije poput Lufthanze ili Britiš ervejza i druge.

Zvonko

pre 9 godina

Direktni letovi za Ameriku zahtevaju ogroman posao i proceduru, tako da su realne sanse da se to ostavri za godinu dana, sto ce biti veliki uspeh za Er Srbiju.

MACKICA

pre 9 godina

Za pohvalu je to sto je kompanija koja je bila pred zatvaranjem, danas sve konkurentnija i jača. A povećanje broja letova i destinacija ce samo doprineti tome.

Milena

pre 9 godina

Zasto odmah udaramo po negativi, zasto smo odmah zlonamerni.. Pa ljudi to je nasa kompanija, koju smo mi placali od svojih para.. Jednostavno je, ono sto je sruseno do temelja ne moze se izgraditi za jedan dan, imajmo barem malo strpljenja, u saradnji sa profesionalcima(etihadom) mozemo samo da profitiramo.

R9

pre 9 godina

Citam ove komentare i ne verujem koliko ima negativnih na ovakvu jednu vest?? Zasto negativno komentarisete pozitivne vesti,to mi nikad nece biti jasno.Kao da ovi koji komentarisu negtaivno,i ne zele da Srbiji krene na bolje,a to me nekako podseca na DS!

Ностардамус

pre 9 godina

Тролови, па од када је Ер Србија приватна компанија хахахаххахах јао па дај ако пишете већ неке критике, гледајте да се о томе информишете барем мало.. Није ово сајт за хумор..

roki

pre 9 godina

Ko bi rekao da ce nasa avio kompanija da postane dominantna u regionu? Pa to je odlicna vest,i dokaz da se nesto ipak menja na bolje u ovoj drzavi!

uzas vise

pre 9 godina

o boze. Gradonacelnik specijalista za sve Mali o letovima, ministar za gradjevinu o Struji(Mihajlovicka) Vucic premijer mali za sve i zna o svemu sve. Koji nas likovi vode strasno. Dokle ce se baviti onim zasta nisu placeni niti je njihov resor

Darko

pre 9 godina

Eno mi je zena u Abu Dabiju na aerodromu sa malim detetom, ceka vec 6 sati da poleti, posto je avion Er Srbije doleteo sa neispravnim tockom, pa sada cekaju deo..Vi ce te preko Atlantika...

Bunjevac

pre 9 godina

Mi iz Zagreba sigurno necemo letiti iz Bg za dalje destinacije, ne zato sto imamo nesto protiv Srba, nego zato sto nam je aerodrom u Becu jednako daleko kao Bg, a i iz nekog razloga su karte u Air Serbiji preskupe.

Fratelo

pre 9 godina

Nema sumnje da je Er Srbija za ovo kratko vreme postala lider u regionu, a to je za svaku pohvalu. Ovo je dokaz da je saradnja sa stranim zemljama pun pogdak i da to moramo nastaviti i u budućnosti. Saradnja sa Emiratima će nam omogućiti napredak i razvoj. Na dobrom smo putu ka ekonomskom oporavku i razvoju, a to nam je trenutno prioritet.

GangBros. blog

pre 9 godina

Er Srbija je "dominantan avioprevoznik u regionu" samo u vasim spinovima. Dokle god istinite vesti o Er Srbiji budu blokirane u medijima (kasnjenja, ugovor, punjenje aviona, plate stranaca u kompaniji, dugovi aerodromu, od koga su lizovani avioni i po kojoj ceni, i td, i td) moci cete da iznosite ovakve lazi i cinite prevare. Ali nicija nije gorela do zore, pa nece ni vasa...

Pao s Marsa

pre 9 godina

Gradonacelnice, kakvo je stanje ulica u Beogradu, sta je sa gradskim prevozom, sta je sa trudnicama, vrticima, skolama, Beogradom na vodi i svim onim sto ne funkcionise? Pusti ti prekookeanske letove, imas ti sta da radis.

Србољуб

pre 9 godina

Шта вам је то "хаб"?! Да ли постоји можда одговарајућа реч за то у српском језику - "чвориште" на пример? По ко зна који пут "реномирани" српски медији раде на промоцији уништавања српског језика и правописа... Срамота!!!!

mantra

pre 9 godina

Secam se kada Veliki Vodja javno obeca da Sinisa Mali nece biti gradonacelnik. Kako su se okupili oko ovog projekta Beograd na vodi ocekujuci da ce moci da cerupaju tudje pare, ali na zalost, nema nista od toga. Ono sto je vidljivo jeste da dosta sns-ovaca okrece ledja Vucicu i da je pad vec uveliko poceo. Bio je i Tadic los, ali ovi su katastrofa!

Pera Trta

pre 9 godina

Gradonacelnik je ekspert za avio saobracaj ali mu teze ide sa gradskim saobracajem. Treba da uvede letece autobuse, BICE nam svima bolje.

vladebb

pre 9 godina

da da, to odmah otvara mogucnosti da jos mladih na laksi i brzi nacin ode iz zemlje i da se nikada ne vrati! hvala vam na vasoj brizi i ako je goruce pitanje u srbiji dal iz bg imaju letovi za ameriku onda sam ja carobnjak iz oza.. vratite wizzair da mogu za male pare da putujem po evropi, prevaranti jedni

Samo ih gledamo

pre 9 godina

Da bi Er Srbija poletela preko Atlantika, mislim da ce morati da bude zaposleno jos bar 600 sega-mega-bleja SNS-ovaca, plus (ne) odredjeni broj ''instruktora'' iz inostranstva, naravno sa astronomskim platama, da bi ''glupe JAT-ovce'' naucili da rade. A pre samo godinu dana svi mediji su brujali o tehnoloskom visku u JAT-u koji je, navodno, bio najvece opterecenje kompanije. A sada treba videti reke NN lica koji se muvaju po kompaniji, sede na izmisljenim radnim mestima, sa nazivima koje niko i ne razume. I niko ne sme da pita sta oni rade, za plate po nekoliko puta vece nego sto imaju malobrojni preostali iz JAT-a sa regularnim visokim obrazovanjem na odgovarajucim fakultetima Beogradskog univerziteta, sa ogromnim iskustvom u aviosaobracaju i svim ostalim referencama, koje NIKO NOVI NEMA... Kakvo ''pozitivno poslovanje'' oni mogu da ostvare?

gradjanin

pre 9 godina

Sta znaci "Dominantan avio prevoznik u regionu"? Da li gradjani HR, BiH, CG ili neke druge drzave u regionu korisite usluge Air Serbia? Uglavnom NE. E pa onda kako je vedeca avio kompanija u regionu? Nase neosnovano hvalisanje i nista drugo.

bonaparta3

pre 9 godina

Da bi Beograd bio regionalni aerodrom sa najvećim brojem putnika, treba aerodrom povezati metroom ili još bolje prugom sa centrom grada, a izgradnjom budućih brzih pruga kao što je planirana prema Budimpešti, beogradski aerodrom će postati centar događanja.

jao muceni

pre 9 godina

takav smo centar sveta i takav renome imamo .... evo ovako leteo sam za cirih sa tesle je ukrcavanje sa VIP terminala a kada sam se vracao ukrcavanje u avion je bilo sa obliznje livade na koju su nas dobezli autobusom. renomirani i aerodrom i avio prevoznik.

Che

pre 9 godina

Postujem napore da se nesto promeni u poslovanju javnih preduzeca,ali preterano je reci da je apsolutni gubitas (JAT) za godinu dana postao lider u regionu.

Miloš

pre 9 godina

Svakako, Air Serbia treba što pre da uvede letove za SAD zbog toga što je nova na tržištu i putnici vape za konkurencijom koja leti preko Atlanskog okeana. Sada smo svi osuđeni da koristimo kompanije poput Lufthanze ili Britiš ervejza i druge.
(bosko, 20. septembar 2014 13:50)

Bote, British Airways ne leti za Beograd godinama. Da si ijednom pokušao da potražiš karte za SAD, o letenju da ne govorimo, to bi valjda znao. Ali toga izgleda nema na dnevnom brifingu. Air Serbia je imala interline sporazum sa kompanijom Virgin Atlantic i to su bile veze iz Londona, ne British Airways...

pera lozac

pre 9 godina

Postala je dominantan ali na Aerodromu Beograd posto ste uradili sve da oterate konkurenciju pa sad gradjani Srbije moraju da placaju duplo vece cene avio prevoza. Primer povratna karta do Pariza sa Swiss Air 38000din, sa Air Serbia 58000din.Air Serbia ce biti profitabilna jer ce drzava Srbija pokriti minus Etihada. Vucic nije novi Djindjic,Vucic ce biti srpski Sanader!!!

Istine radi

pre 9 godina

Sta znaci "Dominantan avio prevoznik u regionu"? Da li gradjani HR, BiH, CG ili neke druge drzave u regionu korisite usluge Air Serbia? Uglavnom NE. E pa onda kako je vedeca avio kompanija u regionu? Nase neosnovano hvalisanje i nista drugo.
(gradjanin, 20. septembar 2014 12:33)

Izvinite gradjanine ali niste citali tekst sa razumevanjem. Nigde nije definisano u kom regionu. Prema tome Air Srbija moze biti VODECA kompanija u Pomoravskom ili na primer u Sumadiskom regionu. Prema tome to nije neosnovano hvalisanje vec cista istina. Koliko sad Srba koristi usluge drugih kompanija otkada smo ih pocelei da proterujemo sa Beogradskog aerodroma?

novolice

pre 9 godina

Inače AIR srbija je dobila već licencu za letove prema USA , sada se dogovaraju samo na koje će aerodrome leteti pre prvih letova sledeće godine , a za šta će nam partner iz Emirata obezbediti par skoro novih Erbas A320 aviona. A što se izjave Siniše Malog-a tiče to da smo postali vodeća aviokompanija u regionu to nam priznaju i hrvati i slovenci koji plaču za takvim partnerom kao naš.

Seizmolog

pre 9 godina

Er Srbija je nas najbolji projekat, od velikog gubitasa stvorili smo mocnu kompaniju koja je postala jedna od najjacih i verujem da ce uskoro imati letove preko Atlantika.

Hedona

pre 9 godina

Cilj sadašnje Vlade da Srbija bude glavni trantzitni centar preko koje će država iz regiona moći da koriste sve naše usluge, čime će razvijati naš avio saobraćaj, a Srbija će graditi infrastrukturne projekte sa državama regiona kako bi poboljšala robnu razmenu, transport i usluge svih država u regionu. Sporzumi pet država imaju jedan jedini cilja da razvijaju privredu, proizvodnju i industriju i time omoguće jačanje i ekonomski prosperitet i razvoj.

knjigovođa

pre 9 godina

Srbije postaje centar u regionu za avio saobraćaj i centar turizma i kulture. Daljim investicijama biće i bolji i kvalitetniji život svih građana Srbije ...
(shone, 20. septembar 2014 13:58)
Mudra i ekonomski dalekosežna odluka da se uđe u saradnju sa Etihadom i formira nova kompanija koja je zamenila nekadašnji aviponos Srbija i bivše zajedničke države.I dok su susedi ulagali i pravili svoje avioprevoznike Srbija je tavrila sa starim i dotralim avionima i polako zaostajala u svakom pogledu.Tek je ovo otvorilo novo poglavlje sa Air Srbijom i Srbiju ponovo diglo u visine kakve i zaslužuje da bude ato je regionalni lider u avioprevozu.

SAMO - JOS - MALO - STRPLJENJA - VRLO - SMO - BLIZU

pre 9 godina

AIR Srbija je dobila vec licencu za letove prema USA , sada se dogovaraju samo na koje ce aerodrome leteti pre prvih letova sledece godine. Za to vreme moracamo organizaciono da ojacamo , za sta ce nam partner iz Emirata obezbediti par skoro novih Erbas A320 aviona. takodje cfemo uporedo morati da vodimo veliku diplomatiju u tom pravcu jer sigurno se ostale velike kompanije nece tek tako lako prihvatiti nas na nebu. Potpuno se slazem sa izjavom Sinise Malog da smo postali vodeca aviokompanija u regionu je potpuno tacna, to nam priznaju Hrvatska i Slovenija koji skoro svaki dan placu celokupna njihova javnost kudi vlast sto nisu bili sposobni da aviokompanija dodje kod njih, vec su dopustili da oni budu nasi partneri.

Hemera

pre 9 godina

Cilj sadašnje Vlade da Srbija bude glavni trantzitni centar preko koje će država iz regiona moći da koriste sve naše usluge, čime će razvijati naš avio saobraćaj, a Srbija će graditi infrastrukturne projekte sa državama regiona kako bi poboljšala robnu razmenu, transport i usluge svih država u regionu. Sporzumi pet država imaju jedan jedini cilj da razvijaju privredu, proizvodnju i industriju i time omoguće jačanje i ekonomski prosperitet i razvoj.

vgrad

pre 9 godina

Da nije Vučić i vlada ušla u posao sa Etihadom i formira Air Srbija teško da bi mogli bar da razmišljamo o tome da avioni Air Srbije kao nekada JAT-a slete na aredorome u Americi i Kanadi.sada to postaje relanosti i sa nabavkom novih aviona koji treba da stignu i sa daljim tehničkim opremanjem i folete i aerodroma zbog principa reciprociteta možemo očekivati da do kraja naredne godine ima direktne letove preko velike bare.

Republic(s) of Bananas

pre 9 godina

Vidim Bot mašina je aktivirana, nisam ni sumnjao.
A vidim i da se nastavlja sa demagogijom: "kompanija ostvarila značajan napredak u poslovanju" - ajmo da vidimo cifre, kolika je zarada, ko subvencioniše, i kakva je zapravo rentabilnost ovog meglomanskog/PR poduhvata SnS-a zvanog - AIR SERBIA.
Ugovor smo videli, ko zna da čita (sa razumevanjem - tj. onaj ko nije funkcionalno nepismen i ne čeka "OCA NACIJE" da mu rastumači nešto što je pisano na "maternjem jeziku") zna da je ugovor KATASTROFALAN - a pošto nas ONI i dalje ubedjuju da je ugovor ODLIČAN - onda neka objave detalje o poslovanju, a mi ćemo sami da zaključimo preko čijih ledja su ONI sebi omogućili da se hvale izjavama: "Kvalitet usluge se poboljšao, sve se poboljšalo, tako da je 'Er Srbija' stvarno postala najbolji ili dominantni avio prevoznik u regionu"

Bunjevac

pre 9 godina

Mi iz Zagreba sigurno necemo letiti iz Bg za dalje destinacije, ne zato sto imamo nesto protiv Srba, nego zato sto nam je aerodrom u Becu jednako daleko kao Bg, a i iz nekog razloga su karte u Air Serbiji preskupe.

uzas vise

pre 9 godina

o boze. Gradonacelnik specijalista za sve Mali o letovima, ministar za gradjevinu o Struji(Mihajlovicka) Vucic premijer mali za sve i zna o svemu sve. Koji nas likovi vode strasno. Dokle ce se baviti onim zasta nisu placeni niti je njihov resor

Darko

pre 9 godina

Eno mi je zena u Abu Dabiju na aerodromu sa malim detetom, ceka vec 6 sati da poleti, posto je avion Er Srbije doleteo sa neispravnim tockom, pa sada cekaju deo..Vi ce te preko Atlantika...

Pao s Marsa

pre 9 godina

Gradonacelnice, kakvo je stanje ulica u Beogradu, sta je sa gradskim prevozom, sta je sa trudnicama, vrticima, skolama, Beogradom na vodi i svim onim sto ne funkcionise? Pusti ti prekookeanske letove, imas ti sta da radis.

mantra

pre 9 godina

Secam se kada Veliki Vodja javno obeca da Sinisa Mali nece biti gradonacelnik. Kako su se okupili oko ovog projekta Beograd na vodi ocekujuci da ce moci da cerupaju tudje pare, ali na zalost, nema nista od toga. Ono sto je vidljivo jeste da dosta sns-ovaca okrece ledja Vucicu i da je pad vec uveliko poceo. Bio je i Tadic los, ali ovi su katastrofa!

GangBros. blog

pre 9 godina

Er Srbija je "dominantan avioprevoznik u regionu" samo u vasim spinovima. Dokle god istinite vesti o Er Srbiji budu blokirane u medijima (kasnjenja, ugovor, punjenje aviona, plate stranaca u kompaniji, dugovi aerodromu, od koga su lizovani avioni i po kojoj ceni, i td, i td) moci cete da iznosite ovakve lazi i cinite prevare. Ali nicija nije gorela do zore, pa nece ni vasa...

Samo ih gledamo

pre 9 godina

Da bi Er Srbija poletela preko Atlantika, mislim da ce morati da bude zaposleno jos bar 600 sega-mega-bleja SNS-ovaca, plus (ne) odredjeni broj ''instruktora'' iz inostranstva, naravno sa astronomskim platama, da bi ''glupe JAT-ovce'' naucili da rade. A pre samo godinu dana svi mediji su brujali o tehnoloskom visku u JAT-u koji je, navodno, bio najvece opterecenje kompanije. A sada treba videti reke NN lica koji se muvaju po kompaniji, sede na izmisljenim radnim mestima, sa nazivima koje niko i ne razume. I niko ne sme da pita sta oni rade, za plate po nekoliko puta vece nego sto imaju malobrojni preostali iz JAT-a sa regularnim visokim obrazovanjem na odgovarajucim fakultetima Beogradskog univerziteta, sa ogromnim iskustvom u aviosaobracaju i svim ostalim referencama, koje NIKO NOVI NEMA... Kakvo ''pozitivno poslovanje'' oni mogu da ostvare?

Србољуб

pre 9 godina

Шта вам је то "хаб"?! Да ли постоји можда одговарајућа реч за то у српском језику - "чвориште" на пример? По ко зна који пут "реномирани" српски медији раде на промоцији уништавања српског језика и правописа... Срамота!!!!

Pera Trta

pre 9 godina

Gradonacelnik je ekspert za avio saobracaj ali mu teze ide sa gradskim saobracajem. Treba da uvede letece autobuse, BICE nam svima bolje.

jao muceni

pre 9 godina

takav smo centar sveta i takav renome imamo .... evo ovako leteo sam za cirih sa tesle je ukrcavanje sa VIP terminala a kada sam se vracao ukrcavanje u avion je bilo sa obliznje livade na koju su nas dobezli autobusom. renomirani i aerodrom i avio prevoznik.

Miloš

pre 9 godina

Svakako, Air Serbia treba što pre da uvede letove za SAD zbog toga što je nova na tržištu i putnici vape za konkurencijom koja leti preko Atlanskog okeana. Sada smo svi osuđeni da koristimo kompanije poput Lufthanze ili Britiš ervejza i druge.
(bosko, 20. septembar 2014 13:50)

Bote, British Airways ne leti za Beograd godinama. Da si ijednom pokušao da potražiš karte za SAD, o letenju da ne govorimo, to bi valjda znao. Ali toga izgleda nema na dnevnom brifingu. Air Serbia je imala interline sporazum sa kompanijom Virgin Atlantic i to su bile veze iz Londona, ne British Airways...

Che

pre 9 godina

Postujem napore da se nesto promeni u poslovanju javnih preduzeca,ali preterano je reci da je apsolutni gubitas (JAT) za godinu dana postao lider u regionu.

bonaparta3

pre 9 godina

Da bi Beograd bio regionalni aerodrom sa najvećim brojem putnika, treba aerodrom povezati metroom ili još bolje prugom sa centrom grada, a izgradnjom budućih brzih pruga kao što je planirana prema Budimpešti, beogradski aerodrom će postati centar događanja.

gradjanin

pre 9 godina

Sta znaci "Dominantan avio prevoznik u regionu"? Da li gradjani HR, BiH, CG ili neke druge drzave u regionu korisite usluge Air Serbia? Uglavnom NE. E pa onda kako je vedeca avio kompanija u regionu? Nase neosnovano hvalisanje i nista drugo.

vladebb

pre 9 godina

da da, to odmah otvara mogucnosti da jos mladih na laksi i brzi nacin ode iz zemlje i da se nikada ne vrati! hvala vam na vasoj brizi i ako je goruce pitanje u srbiji dal iz bg imaju letovi za ameriku onda sam ja carobnjak iz oza.. vratite wizzair da mogu za male pare da putujem po evropi, prevaranti jedni

Milena

pre 9 godina

Zasto odmah udaramo po negativi, zasto smo odmah zlonamerni.. Pa ljudi to je nasa kompanija, koju smo mi placali od svojih para.. Jednostavno je, ono sto je sruseno do temelja ne moze se izgraditi za jedan dan, imajmo barem malo strpljenja, u saradnji sa profesionalcima(etihadom) mozemo samo da profitiramo.

MACKICA

pre 9 godina

Za pohvalu je to sto je kompanija koja je bila pred zatvaranjem, danas sve konkurentnija i jača. A povećanje broja letova i destinacija ce samo doprineti tome.

Zvonko

pre 9 godina

Direktni letovi za Ameriku zahtevaju ogroman posao i proceduru, tako da su realne sanse da se to ostavri za godinu dana, sto ce biti veliki uspeh za Er Srbiju.

shone

pre 9 godina

Srbije postaje centar u regionu za avio saobraćaj i centar turizma i kulture. Daljim investicijama biće i bolji i kvalitetniji život svih građana Srbije ...

bosko

pre 9 godina

Svakako, Air Serbia treba što pre da uvede letove za SAD zbog toga što je nova na tržištu i putnici vape za konkurencijom koja leti preko Atlanskog okeana. Sada smo svi osuđeni da koristimo kompanije poput Lufthanze ili Britiš ervejza i druge.

R9

pre 9 godina

Citam ove komentare i ne verujem koliko ima negativnih na ovakvu jednu vest?? Zasto negativno komentarisete pozitivne vesti,to mi nikad nece biti jasno.Kao da ovi koji komentarisu negtaivno,i ne zele da Srbiji krene na bolje,a to me nekako podseca na DS!

roki

pre 9 godina

Ko bi rekao da ce nasa avio kompanija da postane dominantna u regionu? Pa to je odlicna vest,i dokaz da se nesto ipak menja na bolje u ovoj drzavi!

Fratelo

pre 9 godina

Nema sumnje da je Er Srbija za ovo kratko vreme postala lider u regionu, a to je za svaku pohvalu. Ovo je dokaz da je saradnja sa stranim zemljama pun pogdak i da to moramo nastaviti i u budućnosti. Saradnja sa Emiratima će nam omogućiti napredak i razvoj. Na dobrom smo putu ka ekonomskom oporavku i razvoju, a to nam je trenutno prioritet.

Seizmolog

pre 9 godina

Er Srbija je nas najbolji projekat, od velikog gubitasa stvorili smo mocnu kompaniju koja je postala jedna od najjacih i verujem da ce uskoro imati letove preko Atlantika.

novolice

pre 9 godina

Inače AIR srbija je dobila već licencu za letove prema USA , sada se dogovaraju samo na koje će aerodrome leteti pre prvih letova sledeće godine , a za šta će nam partner iz Emirata obezbediti par skoro novih Erbas A320 aviona. A što se izjave Siniše Malog-a tiče to da smo postali vodeća aviokompanija u regionu to nam priznaju i hrvati i slovenci koji plaču za takvim partnerom kao naš.

Ностардамус

pre 9 godina

Тролови, па од када је Ер Србија приватна компанија хахахаххахах јао па дај ако пишете већ неке критике, гледајте да се о томе информишете барем мало.. Није ово сајт за хумор..

Istine radi

pre 9 godina

Sta znaci "Dominantan avio prevoznik u regionu"? Da li gradjani HR, BiH, CG ili neke druge drzave u regionu korisite usluge Air Serbia? Uglavnom NE. E pa onda kako je vedeca avio kompanija u regionu? Nase neosnovano hvalisanje i nista drugo.
(gradjanin, 20. septembar 2014 12:33)

Izvinite gradjanine ali niste citali tekst sa razumevanjem. Nigde nije definisano u kom regionu. Prema tome Air Srbija moze biti VODECA kompanija u Pomoravskom ili na primer u Sumadiskom regionu. Prema tome to nije neosnovano hvalisanje vec cista istina. Koliko sad Srba koristi usluge drugih kompanija otkada smo ih pocelei da proterujemo sa Beogradskog aerodroma?

pera lozac

pre 9 godina

Postala je dominantan ali na Aerodromu Beograd posto ste uradili sve da oterate konkurenciju pa sad gradjani Srbije moraju da placaju duplo vece cene avio prevoza. Primer povratna karta do Pariza sa Swiss Air 38000din, sa Air Serbia 58000din.Air Serbia ce biti profitabilna jer ce drzava Srbija pokriti minus Etihada. Vucic nije novi Djindjic,Vucic ce biti srpski Sanader!!!

Hemera

pre 9 godina

Cilj sadašnje Vlade da Srbija bude glavni trantzitni centar preko koje će država iz regiona moći da koriste sve naše usluge, čime će razvijati naš avio saobraćaj, a Srbija će graditi infrastrukturne projekte sa državama regiona kako bi poboljšala robnu razmenu, transport i usluge svih država u regionu. Sporzumi pet država imaju jedan jedini cilj da razvijaju privredu, proizvodnju i industriju i time omoguće jačanje i ekonomski prosperitet i razvoj.

Hedona

pre 9 godina

Cilj sadašnje Vlade da Srbija bude glavni trantzitni centar preko koje će država iz regiona moći da koriste sve naše usluge, čime će razvijati naš avio saobraćaj, a Srbija će graditi infrastrukturne projekte sa državama regiona kako bi poboljšala robnu razmenu, transport i usluge svih država u regionu. Sporzumi pet država imaju jedan jedini cilja da razvijaju privredu, proizvodnju i industriju i time omoguće jačanje i ekonomski prosperitet i razvoj.

knjigovođa

pre 9 godina

Srbije postaje centar u regionu za avio saobraćaj i centar turizma i kulture. Daljim investicijama biće i bolji i kvalitetniji život svih građana Srbije ...
(shone, 20. septembar 2014 13:58)
Mudra i ekonomski dalekosežna odluka da se uđe u saradnju sa Etihadom i formira nova kompanija koja je zamenila nekadašnji aviponos Srbija i bivše zajedničke države.I dok su susedi ulagali i pravili svoje avioprevoznike Srbija je tavrila sa starim i dotralim avionima i polako zaostajala u svakom pogledu.Tek je ovo otvorilo novo poglavlje sa Air Srbijom i Srbiju ponovo diglo u visine kakve i zaslužuje da bude ato je regionalni lider u avioprevozu.

vgrad

pre 9 godina

Da nije Vučić i vlada ušla u posao sa Etihadom i formira Air Srbija teško da bi mogli bar da razmišljamo o tome da avioni Air Srbije kao nekada JAT-a slete na aredorome u Americi i Kanadi.sada to postaje relanosti i sa nabavkom novih aviona koji treba da stignu i sa daljim tehničkim opremanjem i folete i aerodroma zbog principa reciprociteta možemo očekivati da do kraja naredne godine ima direktne letove preko velike bare.

SAMO - JOS - MALO - STRPLJENJA - VRLO - SMO - BLIZU

pre 9 godina

AIR Srbija je dobila vec licencu za letove prema USA , sada se dogovaraju samo na koje ce aerodrome leteti pre prvih letova sledece godine. Za to vreme moracamo organizaciono da ojacamo , za sta ce nam partner iz Emirata obezbediti par skoro novih Erbas A320 aviona. takodje cfemo uporedo morati da vodimo veliku diplomatiju u tom pravcu jer sigurno se ostale velike kompanije nece tek tako lako prihvatiti nas na nebu. Potpuno se slazem sa izjavom Sinise Malog da smo postali vodeca aviokompanija u regionu je potpuno tacna, to nam priznaju Hrvatska i Slovenija koji skoro svaki dan placu celokupna njihova javnost kudi vlast sto nisu bili sposobni da aviokompanija dodje kod njih, vec su dopustili da oni budu nasi partneri.

Republic(s) of Bananas

pre 9 godina

Vidim Bot mašina je aktivirana, nisam ni sumnjao.
A vidim i da se nastavlja sa demagogijom: "kompanija ostvarila značajan napredak u poslovanju" - ajmo da vidimo cifre, kolika je zarada, ko subvencioniše, i kakva je zapravo rentabilnost ovog meglomanskog/PR poduhvata SnS-a zvanog - AIR SERBIA.
Ugovor smo videli, ko zna da čita (sa razumevanjem - tj. onaj ko nije funkcionalno nepismen i ne čeka "OCA NACIJE" da mu rastumači nešto što je pisano na "maternjem jeziku") zna da je ugovor KATASTROFALAN - a pošto nas ONI i dalje ubedjuju da je ugovor ODLIČAN - onda neka objave detalje o poslovanju, a mi ćemo sami da zaključimo preko čijih ledja su ONI sebi omogućili da se hvale izjavama: "Kvalitet usluge se poboljšao, sve se poboljšalo, tako da je 'Er Srbija' stvarno postala najbolji ili dominantni avio prevoznik u regionu"