Sreda, 17.09.2014.

16:09

SNS: Krivične prijave za Pajtića

Novosadski odbor SNS saopštio je da je podneto pet krivičnih prijava protiv predsednika vojvođanske vlade Bojana Pajtića.

Izvor: Beta

SNS: Kriviène prijave za Pajtiæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

Crnokosa

pre 9 godina

@(Milanko MOL, 17. septembar 2014 20:07)
Uzalud se trudi Pajtić gradjani Vojvodine ga ne žele na čelu Pokrajinske vlade. Što se krivičnih prijava tiče došlo je krajnje vreme da Pajtić i njemu slični odgovaraju pred sudom za sve zloupotrebe i malverzacije.

BRATAC - SACULATAC

pre 9 godina

Krajnje je vreme bilo da se podnesu krivicne prijave protiv celnika Demokratske stranke u Vojvodini. Ovako smo bili svedoci savkodnevnih prozivki. Nravano da treba ispitati sve, gospoda Demokrate neka sada do0kazuju svoju nevinost, jer su uvek odbacivali optuzbe od strane SNS-a. Neka gradjanima Vojvodine konacno poloze racune, gde su pare iz Fonda za razvoj Vojvodine, gde su pare iz Razvojne banke Vojvodine, kome su davani milionski krediti koji nisu vracani i ko je sve umesan u to. Neko se debelo obogatio na muci gradjana Vojvodine koji su sve vise upadali u dugove i krizu, malte ne dosli su na ivicu propasti i bez nade u buducnost. Zato pozdravljam ovu krivicnu prijavu protiv celnika DS-a.

Mile69

pre 9 godina

@(nada, 17. septembar 2014 16:20)
Srbija nije na prodaju, niti ce ova vlast dozvoliti da bilo ko dobije nesto na poklon. Ne znam zasto su vam trnu u oku bas investicije Arapa? Zar kao patriota ne treba da budete srecni sto neko zeli da ulaze u nasu zemlju?

Andrijana

pre 9 godina

Pajtić je očerupao sve fondove, pa nije ni čudo što je izgubio poverenje građana APV. Šta li će se sve razozkriti kada on bude konačno smenjen?

Ostroumna

pre 9 godina

Pet krivičnih prijava protiv Petrovića i Pajtića zbog zloupotrebe položaja.Mislim da im treba po petnaest,bar Pajticu,jer njegova su dela nadaleko poznata duz cele Vojvodine a i sire.

Kreker

pre 9 godina

Činjenica je da su Demokrate mnogo toga uradile na štetu države i naroda. Ovo je dokaz da je neophodno da se vlast u Vojvodini u potpunosti promeni. Članovi DS se bahato ponašaju i njihovoj vladavini mora doći kraj. Nakon toga će se stanje u Vojvodini sigurno poboljšati.

pirlo

pre 9 godina

Gospodin Pajtic treba prvo da casno podnese ostavku, a pre svega ovoga ceka ga da objasni sta je sa Fondom za razvoj Vojvodine i Razvojnom bankom...

István

pre 9 godina

Zasto bas sad?(ovo pitanje postavili uvek NSN-OVCI)Godinama ste optuzili Pajtica u mediji nikad kod tuzioca.Saucesnik ko zna i cuti.

Fedja

pre 9 godina

Za mahinacije sa Fondom se znalo i pre i bas me zanima zasto tuzilastvo do sada nije podnelo prijave!Mislim da nijedna subvencija koju je fond davao firmama za poboljsanje proizvodnje i zaposljavanje radnika nije data legalno i po utvrdjenoj proceduri nego se novac delio na ruke a ugovore niko nije postovao!

Sade

pre 9 godina

Po nekima je izgleda bespredmetno sumnjati u postenje Pajtica i ekipe i svako ukazivanje na kriminal podvode pod politickim pritiskom vlasti ali zar u Vojvodjanskoj kasi ne fali nekoliko stotina miliona evra nestalih iz nekoliko Fondova i banaka,zar krediti nisu davani firmama koje ih nikad nisu vracale i zar to nije uticalo na preterano zaduzivanje Vojvodine zbog kojeg mi trpimo posledice!

CAR LAZAR

pre 9 godina

Pajtic i njegovi pajtosi iz Demokratske stranke predstavljau se kao lideri koji primenjuju zakone EU i lideri koji uvode Srbiju u EU.Oni pod tim plastom su pocinili najvecu pljacku drzavne imovine i naroda u istoriji Srbije!Generacije nesrecne dece ce vracati Njihove dugove...

LASTA

pre 9 godina

To što naprednjaci podnose krivične prijave protiv Pajtića to njega puno ne brine.Ono što njega brine je da se za to što ga ovi optužuju,da se ne zainteresuje tužilaštvo,e to onda nije nimalo bezazleno.

Micika

pre 9 godina

Doslo je vreme za ispitivanje svega sto je Pajtic uradio, tacnije sta je sve pokrao. Unistio je Vojvodinu, a sebi napunio dzepove i pri tom zaposlio svu rodbinu, ali tome je dosao kraj.

Rade

pre 9 godina

I treba ispitati sve!Gde su pare iz Fonda za razvoj Vojvodine,gde su pare iz Razvojne banke Vojvodine,kome su davani milionski krediti koji nisu vracani i ko je sve umesan u to!Neko se debelo obogatio dok smo mi sve vise upadali u dugove i krizu!

STARS

pre 9 godina

Neka je gospod Bog oovom čoveku u pomoći. Ako se sve jednog dana ispostavi da je istina biće to propast. Vojvođanima će svakako tek tada sinuti sunce.

Div

pre 9 godina

Ako postoji sumnja na malverzacije sa pokrajinskim Fondovima zar treba da cutimo i da verujemo na rec Pajticu?Naravno da treba sve ispitati i naravno da treba podnositi prijave ako ima dokaza i saznanja jer se radi o nasim parama koje su davane ispod ruke!

Milanko MOL

pre 9 godina

Za Pajtića bi gubitak vlasti u Vojvodini značio i odlazak sa mesta preCednika DS-a, zbog toga se on svim silama bori da zadrži pokrajinsku vlast, i ispuniće sve što LSV i NDS od njega budu tražili.

Tijana

pre 9 godina

To je samo kap u moru sta je sve Pajtic smuljao,proneverio,prisvojio za sebe...da budem fina i ne kazem ukrao.A krajnje je vreme sve obelodaniti da zabludele demokrate ne zive u lazi vise..

Pedja

pre 9 godina

Stranka Kneževića i Mirovića podnosi krivičnu prijavu protiv nekoga... Neverovatno. Zar se ti ljudi neće ničega zastideti? Pa članovi njihovog rukovodstva imaju imovinu vrednu milione evra, a ceo život se samo bave politikom - tj. ne rade ništa. To je dobra prilika za stvarne krivične prijave, a ne za ovakve bajke.

Hedona

pre 9 godina

SNS nikoga ne optužuje bez dokaza, ovaj slučaj se mora pokrenuti kako bi funkcioneri DS-a morali da odgovaraju za svoje postupke. vojvođani žele izbore baš zbog toga da bi Bojan pajtić morao da odgovara za svoje postupke. Krivićne prijave i treba da budu pokrenute kako bi se vratio svaki uzeti dinar iz razvojne banke Vojvodine i kako bi se Srbija izvukla iz teške ekonomske krize. Srbiji su potrebni naprednjaci koji bi našu državu izvukli iz teške ekonomske pljačkaši vratili svaki ukradeni dinar.

Bojan

pre 9 godina

Privrednik koji nema nikog u vlasti nema sanse da dobije neki kredit a kamoli subvenciju od Pokrajine i zato i jesam da se utvrdi ko je kome davao pare i za koje projekte i ko nije ispostovao ugovorne obaveze!Neki privrednici su bili zasticeni preko 10 godina u Vojvodini dok su drugi morali da zatvore firme zbog nelojalne konkurencije!

jovan

pre 9 godina

Dakle ovi definitivno imaju povisen nivo Seselja u krvi. Sta rade i kako manijace i na vlasti i u opoziciji, nije upamceno jos od devedesetih godina.

Vojvodjanka

pre 9 godina

Niko ne sme da bude iznad zakona i bez obzira ko je koja stranka ,ako je neko prekrsio zakon treba da odgovara ,dosta je bilo lopovluka.
(NEDELJKA CERAN, 17. septembar 2014 16:56)

Bravo! Copy - Paste, omiljena komanda SNS. Napredujete nema sta, a i slazem se sa Vama. Kako li ce tek da pluste krivicne prijave kad Vam vidimo ledja, pocev od donacija za saniranje posledica poplava...pa sve do duga ove zemlje koji ste napravili za dve i po godine. Jedva cekam to da vidim! Sram Vas bilo! Istocna Srbija se davi a Vi jurisate na Vojvodinu. Srecom videli smo sta ste uradili ostatku Srbije.

jaran

pre 9 godina

Budimo realni, glasali smo protiv ds-a jer smo videli kako su muljali sa nabavkama nepotrebne opreme, namestaja, informacionih sistema i prodaje magle skupa sa pojedincima koji ih dobijaju uzastopno 10 godina.

frr

pre 9 godina

e tako i treba, kada ds nije radio kako je trebao, kao prvo su trebali da sprovedu lustraciju, koju su inteligentno izbegli, kao drugo revizija svih privatizacija, kao trece dovodjenje sudstva u red. sve je to ds trebao da uradi davnih dana, ali nije i neka im sada ovo, a i ovom narodu, koji cuti kao da je mutav.

Mrca

pre 9 godina

Još jedna u nizu malverzacija u Vojvodini. Krediti davani u Evrima, vraćani kroz robu koja je deljena penzionerima i školarcima. Ovde Bensedin nije dovoljan!

NScentar

pre 9 godina

Joj Boze kako se ovi iz SNS grabe za fotelje, na koj god nacin mogu. Samo da pitam, kad ce Vucic da objavi celi ugovor za AirSerbia, a ne onu farsu sto je objavio pre mesec dana? Jadni bivsi radikali ce da odu u ludnicu ako ne dodju da opet vladaju u Vojvodinu. Smesni su.

Marina

pre 9 godina

Ne postoji političar koji nije sam opljačkao državu ili nije pomagao drugom da opljačka u ovoj jadnoj Srbiji. Sada smanjujte penzje i plate. Da li vi uopšte mislite na svoja pokolenja i kakvu im zaostavštinu ostavljate? Bednici jedni!!!

čitalac

pre 9 godina

A zašto SNS saopštava da su podneli krivičnu prijavu protiv Pajtića i zašto nas upoznaje sa detaljima te krivične prijave? Opet volite da razvlačite ljude po štampi.

KAMIKAZE

pre 9 godina

Stvarno ste jadni i smesni. Pa zar iko normalan vise moze da vam nesto poveruje posle toliko praznih optuzbi i lazi. Svi su lopovi samo vi postenjacine a ne resiste one mucke oko ATPa, ne objasniste narodu zasto je prodat hotel na Kopaoniku za manje para nego ga je drzava platila i ako vredi trostruko vise, ne otkriste nam ko je pokrao dzakove sa izbornim materijalom, sta bese sa parama iz sefa onog aflatoksin strucnjaka, zasto trosiste narodne pare za one gluposti oko kanala do Soluna i zasto setaste onu cuvenu maketu Beograda na vodi po sajmovima kad od toga nikakve vajde Srbija nije imala. Za sve te stvari a i mnoge druge jednom cete morati da polozite racune i tada nemojte da se zalite da vas neko proganja sto ste opozicija. To ce se desiti vrlo brzo jer ste svojom alavoscu i nestrucnoscu vec svima dozlogrdili.
Dok su u vasim redovima tipovi kao Mirovic, Knezevic, Bacevic,Vulin, Drecun, Babic i ostali vama ne treba opozicija. Sami sebe ubijate. Samo napred.

SIlvester

pre 9 godina

Prošlo je previše vremena, i previše blamaža za novu SNS vlast. Sada optužbe i prijave više ne pale. DS je ionako uništio sudstvo, a SNS nije mrdnula prstom da to popravi. DS+SNS su dva naličija iste medalje. I kao i sve ostale partije - rade po direktivi domaćih gazdi i stranih bogova...

NEDELJKA CERAN

pre 9 godina

Niko ne sme da bude iznad zakona i bez obzira ko je koja stranka ,ako je neko prekrsio zakon treba da odgovara ,dosta je bilo lopovluka.

deki

pre 9 godina

(nada, 17. septembar 2014 16:20)i ja mislim da je to problem. arapi traze da im se vrati lova ili da dobiju zemlju. vucko spiskao lovu a pajtic ne da zemlju. stvarno treba kazniti pajtica..............

kontra

pre 9 godina

gospodine Pajticu momentalno da podnesete prijavu protiv potpisnika ugovora sa etihadom, fiatom, bgd na vodi, za obrenovac pod vodom, placanje penala za nekoriscenje odobrenih kredita, protivzakonsko zaposljavanje partijskih kadrova na budzet, nestanka pomoci poplavljenima itd. cime je doticni napravio stetu u miliardama evra ovom narod koji kupuje po pola limuna, cepanice na komad, ugalj na dzakove i hrani se obecanjima nezasitog nam vodje mekog srca.

čitalac

pre 9 godina

A zašto SNS saopštava da su podneli krivičnu prijavu protiv Pajtića i zašto nas upoznaje sa detaljima te krivične prijave? Opet volite da razvlačite ljude po štampi.

Marina

pre 9 godina

Ne postoji političar koji nije sam opljačkao državu ili nije pomagao drugom da opljačka u ovoj jadnoj Srbiji. Sada smanjujte penzje i plate. Da li vi uopšte mislite na svoja pokolenja i kakvu im zaostavštinu ostavljate? Bednici jedni!!!

NEDELJKA CERAN

pre 9 godina

Niko ne sme da bude iznad zakona i bez obzira ko je koja stranka ,ako je neko prekrsio zakon treba da odgovara ,dosta je bilo lopovluka.

jaran

pre 9 godina

Budimo realni, glasali smo protiv ds-a jer smo videli kako su muljali sa nabavkama nepotrebne opreme, namestaja, informacionih sistema i prodaje magle skupa sa pojedincima koji ih dobijaju uzastopno 10 godina.

Mrca

pre 9 godina

Još jedna u nizu malverzacija u Vojvodini. Krediti davani u Evrima, vraćani kroz robu koja je deljena penzionerima i školarcima. Ovde Bensedin nije dovoljan!

Bojan

pre 9 godina

Privrednik koji nema nikog u vlasti nema sanse da dobije neki kredit a kamoli subvenciju od Pokrajine i zato i jesam da se utvrdi ko je kome davao pare i za koje projekte i ko nije ispostovao ugovorne obaveze!Neki privrednici su bili zasticeni preko 10 godina u Vojvodini dok su drugi morali da zatvore firme zbog nelojalne konkurencije!

Tijana

pre 9 godina

To je samo kap u moru sta je sve Pajtic smuljao,proneverio,prisvojio za sebe...da budem fina i ne kazem ukrao.A krajnje je vreme sve obelodaniti da zabludele demokrate ne zive u lazi vise..

Milanko MOL

pre 9 godina

Za Pajtića bi gubitak vlasti u Vojvodini značio i odlazak sa mesta preCednika DS-a, zbog toga se on svim silama bori da zadrži pokrajinsku vlast, i ispuniće sve što LSV i NDS od njega budu tražili.

Hedona

pre 9 godina

SNS nikoga ne optužuje bez dokaza, ovaj slučaj se mora pokrenuti kako bi funkcioneri DS-a morali da odgovaraju za svoje postupke. vojvođani žele izbore baš zbog toga da bi Bojan pajtić morao da odgovara za svoje postupke. Krivićne prijave i treba da budu pokrenute kako bi se vratio svaki uzeti dinar iz razvojne banke Vojvodine i kako bi se Srbija izvukla iz teške ekonomske krize. Srbiji su potrebni naprednjaci koji bi našu državu izvukli iz teške ekonomske pljačkaši vratili svaki ukradeni dinar.

STARS

pre 9 godina

Neka je gospod Bog oovom čoveku u pomoći. Ako se sve jednog dana ispostavi da je istina biće to propast. Vojvođanima će svakako tek tada sinuti sunce.

CAR LAZAR

pre 9 godina

Pajtic i njegovi pajtosi iz Demokratske stranke predstavljau se kao lideri koji primenjuju zakone EU i lideri koji uvode Srbiju u EU.Oni pod tim plastom su pocinili najvecu pljacku drzavne imovine i naroda u istoriji Srbije!Generacije nesrecne dece ce vracati Njihove dugove...

Sade

pre 9 godina

Po nekima je izgleda bespredmetno sumnjati u postenje Pajtica i ekipe i svako ukazivanje na kriminal podvode pod politickim pritiskom vlasti ali zar u Vojvodjanskoj kasi ne fali nekoliko stotina miliona evra nestalih iz nekoliko Fondova i banaka,zar krediti nisu davani firmama koje ih nikad nisu vracale i zar to nije uticalo na preterano zaduzivanje Vojvodine zbog kojeg mi trpimo posledice!

Fedja

pre 9 godina

Za mahinacije sa Fondom se znalo i pre i bas me zanima zasto tuzilastvo do sada nije podnelo prijave!Mislim da nijedna subvencija koju je fond davao firmama za poboljsanje proizvodnje i zaposljavanje radnika nije data legalno i po utvrdjenoj proceduri nego se novac delio na ruke a ugovore niko nije postovao!

frr

pre 9 godina

e tako i treba, kada ds nije radio kako je trebao, kao prvo su trebali da sprovedu lustraciju, koju su inteligentno izbegli, kao drugo revizija svih privatizacija, kao trece dovodjenje sudstva u red. sve je to ds trebao da uradi davnih dana, ali nije i neka im sada ovo, a i ovom narodu, koji cuti kao da je mutav.

kontra

pre 9 godina

gospodine Pajticu momentalno da podnesete prijavu protiv potpisnika ugovora sa etihadom, fiatom, bgd na vodi, za obrenovac pod vodom, placanje penala za nekoriscenje odobrenih kredita, protivzakonsko zaposljavanje partijskih kadrova na budzet, nestanka pomoci poplavljenima itd. cime je doticni napravio stetu u miliardama evra ovom narod koji kupuje po pola limuna, cepanice na komad, ugalj na dzakove i hrani se obecanjima nezasitog nam vodje mekog srca.

deki

pre 9 godina

(nada, 17. septembar 2014 16:20)i ja mislim da je to problem. arapi traze da im se vrati lova ili da dobiju zemlju. vucko spiskao lovu a pajtic ne da zemlju. stvarno treba kazniti pajtica..............

KAMIKAZE

pre 9 godina

Stvarno ste jadni i smesni. Pa zar iko normalan vise moze da vam nesto poveruje posle toliko praznih optuzbi i lazi. Svi su lopovi samo vi postenjacine a ne resiste one mucke oko ATPa, ne objasniste narodu zasto je prodat hotel na Kopaoniku za manje para nego ga je drzava platila i ako vredi trostruko vise, ne otkriste nam ko je pokrao dzakove sa izbornim materijalom, sta bese sa parama iz sefa onog aflatoksin strucnjaka, zasto trosiste narodne pare za one gluposti oko kanala do Soluna i zasto setaste onu cuvenu maketu Beograda na vodi po sajmovima kad od toga nikakve vajde Srbija nije imala. Za sve te stvari a i mnoge druge jednom cete morati da polozite racune i tada nemojte da se zalite da vas neko proganja sto ste opozicija. To ce se desiti vrlo brzo jer ste svojom alavoscu i nestrucnoscu vec svima dozlogrdili.
Dok su u vasim redovima tipovi kao Mirovic, Knezevic, Bacevic,Vulin, Drecun, Babic i ostali vama ne treba opozicija. Sami sebe ubijate. Samo napred.

SIlvester

pre 9 godina

Prošlo je previše vremena, i previše blamaža za novu SNS vlast. Sada optužbe i prijave više ne pale. DS je ionako uništio sudstvo, a SNS nije mrdnula prstom da to popravi. DS+SNS su dva naličija iste medalje. I kao i sve ostale partije - rade po direktivi domaćih gazdi i stranih bogova...

NScentar

pre 9 godina

Joj Boze kako se ovi iz SNS grabe za fotelje, na koj god nacin mogu. Samo da pitam, kad ce Vucic da objavi celi ugovor za AirSerbia, a ne onu farsu sto je objavio pre mesec dana? Jadni bivsi radikali ce da odu u ludnicu ako ne dodju da opet vladaju u Vojvodinu. Smesni su.

Vojvodjanka

pre 9 godina

Niko ne sme da bude iznad zakona i bez obzira ko je koja stranka ,ako je neko prekrsio zakon treba da odgovara ,dosta je bilo lopovluka.
(NEDELJKA CERAN, 17. septembar 2014 16:56)

Bravo! Copy - Paste, omiljena komanda SNS. Napredujete nema sta, a i slazem se sa Vama. Kako li ce tek da pluste krivicne prijave kad Vam vidimo ledja, pocev od donacija za saniranje posledica poplava...pa sve do duga ove zemlje koji ste napravili za dve i po godine. Jedva cekam to da vidim! Sram Vas bilo! Istocna Srbija se davi a Vi jurisate na Vojvodinu. Srecom videli smo sta ste uradili ostatku Srbije.

Pedja

pre 9 godina

Stranka Kneževića i Mirovića podnosi krivičnu prijavu protiv nekoga... Neverovatno. Zar se ti ljudi neće ničega zastideti? Pa članovi njihovog rukovodstva imaju imovinu vrednu milione evra, a ceo život se samo bave politikom - tj. ne rade ništa. To je dobra prilika za stvarne krivične prijave, a ne za ovakve bajke.

jovan

pre 9 godina

Dakle ovi definitivno imaju povisen nivo Seselja u krvi. Sta rade i kako manijace i na vlasti i u opoziciji, nije upamceno jos od devedesetih godina.

István

pre 9 godina

Zasto bas sad?(ovo pitanje postavili uvek NSN-OVCI)Godinama ste optuzili Pajtica u mediji nikad kod tuzioca.Saucesnik ko zna i cuti.

Ostroumna

pre 9 godina

Pet krivičnih prijava protiv Petrovića i Pajtića zbog zloupotrebe položaja.Mislim da im treba po petnaest,bar Pajticu,jer njegova su dela nadaleko poznata duz cele Vojvodine a i sire.

Rade

pre 9 godina

I treba ispitati sve!Gde su pare iz Fonda za razvoj Vojvodine,gde su pare iz Razvojne banke Vojvodine,kome su davani milionski krediti koji nisu vracani i ko je sve umesan u to!Neko se debelo obogatio dok smo mi sve vise upadali u dugove i krizu!

Div

pre 9 godina

Ako postoji sumnja na malverzacije sa pokrajinskim Fondovima zar treba da cutimo i da verujemo na rec Pajticu?Naravno da treba sve ispitati i naravno da treba podnositi prijave ako ima dokaza i saznanja jer se radi o nasim parama koje su davane ispod ruke!

Micika

pre 9 godina

Doslo je vreme za ispitivanje svega sto je Pajtic uradio, tacnije sta je sve pokrao. Unistio je Vojvodinu, a sebi napunio dzepove i pri tom zaposlio svu rodbinu, ali tome je dosao kraj.

LASTA

pre 9 godina

To što naprednjaci podnose krivične prijave protiv Pajtića to njega puno ne brine.Ono što njega brine je da se za to što ga ovi optužuju,da se ne zainteresuje tužilaštvo,e to onda nije nimalo bezazleno.

BRATAC - SACULATAC

pre 9 godina

Krajnje je vreme bilo da se podnesu krivicne prijave protiv celnika Demokratske stranke u Vojvodini. Ovako smo bili svedoci savkodnevnih prozivki. Nravano da treba ispitati sve, gospoda Demokrate neka sada do0kazuju svoju nevinost, jer su uvek odbacivali optuzbe od strane SNS-a. Neka gradjanima Vojvodine konacno poloze racune, gde su pare iz Fonda za razvoj Vojvodine, gde su pare iz Razvojne banke Vojvodine, kome su davani milionski krediti koji nisu vracani i ko je sve umesan u to. Neko se debelo obogatio na muci gradjana Vojvodine koji su sve vise upadali u dugove i krizu, malte ne dosli su na ivicu propasti i bez nade u buducnost. Zato pozdravljam ovu krivicnu prijavu protiv celnika DS-a.

pirlo

pre 9 godina

Gospodin Pajtic treba prvo da casno podnese ostavku, a pre svega ovoga ceka ga da objasni sta je sa Fondom za razvoj Vojvodine i Razvojnom bankom...

Kreker

pre 9 godina

Činjenica je da su Demokrate mnogo toga uradile na štetu države i naroda. Ovo je dokaz da je neophodno da se vlast u Vojvodini u potpunosti promeni. Članovi DS se bahato ponašaju i njihovoj vladavini mora doći kraj. Nakon toga će se stanje u Vojvodini sigurno poboljšati.

Andrijana

pre 9 godina

Pajtić je očerupao sve fondove, pa nije ni čudo što je izgubio poverenje građana APV. Šta li će se sve razozkriti kada on bude konačno smenjen?

Mile69

pre 9 godina

@(nada, 17. septembar 2014 16:20)
Srbija nije na prodaju, niti ce ova vlast dozvoliti da bilo ko dobije nesto na poklon. Ne znam zasto su vam trnu u oku bas investicije Arapa? Zar kao patriota ne treba da budete srecni sto neko zeli da ulaze u nasu zemlju?

Crnokosa

pre 9 godina

@(Milanko MOL, 17. septembar 2014 20:07)
Uzalud se trudi Pajtić gradjani Vojvodine ga ne žele na čelu Pokrajinske vlade. Što se krivičnih prijava tiče došlo je krajnje vreme da Pajtić i njemu slični odgovaraju pred sudom za sve zloupotrebe i malverzacije.

kontra

pre 9 godina

gospodine Pajticu momentalno da podnesete prijavu protiv potpisnika ugovora sa etihadom, fiatom, bgd na vodi, za obrenovac pod vodom, placanje penala za nekoriscenje odobrenih kredita, protivzakonsko zaposljavanje partijskih kadrova na budzet, nestanka pomoci poplavljenima itd. cime je doticni napravio stetu u miliardama evra ovom narod koji kupuje po pola limuna, cepanice na komad, ugalj na dzakove i hrani se obecanjima nezasitog nam vodje mekog srca.

Vojvodjanka

pre 9 godina

Niko ne sme da bude iznad zakona i bez obzira ko je koja stranka ,ako je neko prekrsio zakon treba da odgovara ,dosta je bilo lopovluka.
(NEDELJKA CERAN, 17. septembar 2014 16:56)

Bravo! Copy - Paste, omiljena komanda SNS. Napredujete nema sta, a i slazem se sa Vama. Kako li ce tek da pluste krivicne prijave kad Vam vidimo ledja, pocev od donacija za saniranje posledica poplava...pa sve do duga ove zemlje koji ste napravili za dve i po godine. Jedva cekam to da vidim! Sram Vas bilo! Istocna Srbija se davi a Vi jurisate na Vojvodinu. Srecom videli smo sta ste uradili ostatku Srbije.

SIlvester

pre 9 godina

Prošlo je previše vremena, i previše blamaža za novu SNS vlast. Sada optužbe i prijave više ne pale. DS je ionako uništio sudstvo, a SNS nije mrdnula prstom da to popravi. DS+SNS su dva naličija iste medalje. I kao i sve ostale partije - rade po direktivi domaćih gazdi i stranih bogova...

deki

pre 9 godina

(nada, 17. septembar 2014 16:20)i ja mislim da je to problem. arapi traze da im se vrati lova ili da dobiju zemlju. vucko spiskao lovu a pajtic ne da zemlju. stvarno treba kazniti pajtica..............

Pedja

pre 9 godina

Stranka Kneževića i Mirovića podnosi krivičnu prijavu protiv nekoga... Neverovatno. Zar se ti ljudi neće ničega zastideti? Pa članovi njihovog rukovodstva imaju imovinu vrednu milione evra, a ceo život se samo bave politikom - tj. ne rade ništa. To je dobra prilika za stvarne krivične prijave, a ne za ovakve bajke.

KAMIKAZE

pre 9 godina

Stvarno ste jadni i smesni. Pa zar iko normalan vise moze da vam nesto poveruje posle toliko praznih optuzbi i lazi. Svi su lopovi samo vi postenjacine a ne resiste one mucke oko ATPa, ne objasniste narodu zasto je prodat hotel na Kopaoniku za manje para nego ga je drzava platila i ako vredi trostruko vise, ne otkriste nam ko je pokrao dzakove sa izbornim materijalom, sta bese sa parama iz sefa onog aflatoksin strucnjaka, zasto trosiste narodne pare za one gluposti oko kanala do Soluna i zasto setaste onu cuvenu maketu Beograda na vodi po sajmovima kad od toga nikakve vajde Srbija nije imala. Za sve te stvari a i mnoge druge jednom cete morati da polozite racune i tada nemojte da se zalite da vas neko proganja sto ste opozicija. To ce se desiti vrlo brzo jer ste svojom alavoscu i nestrucnoscu vec svima dozlogrdili.
Dok su u vasim redovima tipovi kao Mirovic, Knezevic, Bacevic,Vulin, Drecun, Babic i ostali vama ne treba opozicija. Sami sebe ubijate. Samo napred.

jovan

pre 9 godina

Dakle ovi definitivno imaju povisen nivo Seselja u krvi. Sta rade i kako manijace i na vlasti i u opoziciji, nije upamceno jos od devedesetih godina.

NScentar

pre 9 godina

Joj Boze kako se ovi iz SNS grabe za fotelje, na koj god nacin mogu. Samo da pitam, kad ce Vucic da objavi celi ugovor za AirSerbia, a ne onu farsu sto je objavio pre mesec dana? Jadni bivsi radikali ce da odu u ludnicu ako ne dodju da opet vladaju u Vojvodinu. Smesni su.

frr

pre 9 godina

e tako i treba, kada ds nije radio kako je trebao, kao prvo su trebali da sprovedu lustraciju, koju su inteligentno izbegli, kao drugo revizija svih privatizacija, kao trece dovodjenje sudstva u red. sve je to ds trebao da uradi davnih dana, ali nije i neka im sada ovo, a i ovom narodu, koji cuti kao da je mutav.

NEDELJKA CERAN

pre 9 godina

Niko ne sme da bude iznad zakona i bez obzira ko je koja stranka ,ako je neko prekrsio zakon treba da odgovara ,dosta je bilo lopovluka.

jaran

pre 9 godina

Budimo realni, glasali smo protiv ds-a jer smo videli kako su muljali sa nabavkama nepotrebne opreme, namestaja, informacionih sistema i prodaje magle skupa sa pojedincima koji ih dobijaju uzastopno 10 godina.

Mrca

pre 9 godina

Još jedna u nizu malverzacija u Vojvodini. Krediti davani u Evrima, vraćani kroz robu koja je deljena penzionerima i školarcima. Ovde Bensedin nije dovoljan!

Hedona

pre 9 godina

SNS nikoga ne optužuje bez dokaza, ovaj slučaj se mora pokrenuti kako bi funkcioneri DS-a morali da odgovaraju za svoje postupke. vojvođani žele izbore baš zbog toga da bi Bojan pajtić morao da odgovara za svoje postupke. Krivićne prijave i treba da budu pokrenute kako bi se vratio svaki uzeti dinar iz razvojne banke Vojvodine i kako bi se Srbija izvukla iz teške ekonomske krize. Srbiji su potrebni naprednjaci koji bi našu državu izvukli iz teške ekonomske pljačkaši vratili svaki ukradeni dinar.

Bojan

pre 9 godina

Privrednik koji nema nikog u vlasti nema sanse da dobije neki kredit a kamoli subvenciju od Pokrajine i zato i jesam da se utvrdi ko je kome davao pare i za koje projekte i ko nije ispostovao ugovorne obaveze!Neki privrednici su bili zasticeni preko 10 godina u Vojvodini dok su drugi morali da zatvore firme zbog nelojalne konkurencije!

Tijana

pre 9 godina

To je samo kap u moru sta je sve Pajtic smuljao,proneverio,prisvojio za sebe...da budem fina i ne kazem ukrao.A krajnje je vreme sve obelodaniti da zabludele demokrate ne zive u lazi vise..

pirlo

pre 9 godina

Gospodin Pajtic treba prvo da casno podnese ostavku, a pre svega ovoga ceka ga da objasni sta je sa Fondom za razvoj Vojvodine i Razvojnom bankom...

Milanko MOL

pre 9 godina

Za Pajtića bi gubitak vlasti u Vojvodini značio i odlazak sa mesta preCednika DS-a, zbog toga se on svim silama bori da zadrži pokrajinsku vlast, i ispuniće sve što LSV i NDS od njega budu tražili.

Micika

pre 9 godina

Doslo je vreme za ispitivanje svega sto je Pajtic uradio, tacnije sta je sve pokrao. Unistio je Vojvodinu, a sebi napunio dzepove i pri tom zaposlio svu rodbinu, ali tome je dosao kraj.

CAR LAZAR

pre 9 godina

Pajtic i njegovi pajtosi iz Demokratske stranke predstavljau se kao lideri koji primenjuju zakone EU i lideri koji uvode Srbiju u EU.Oni pod tim plastom su pocinili najvecu pljacku drzavne imovine i naroda u istoriji Srbije!Generacije nesrecne dece ce vracati Njihove dugove...

Fedja

pre 9 godina

Za mahinacije sa Fondom se znalo i pre i bas me zanima zasto tuzilastvo do sada nije podnelo prijave!Mislim da nijedna subvencija koju je fond davao firmama za poboljsanje proizvodnje i zaposljavanje radnika nije data legalno i po utvrdjenoj proceduri nego se novac delio na ruke a ugovore niko nije postovao!

STARS

pre 9 godina

Neka je gospod Bog oovom čoveku u pomoći. Ako se sve jednog dana ispostavi da je istina biće to propast. Vojvođanima će svakako tek tada sinuti sunce.

Rade

pre 9 godina

I treba ispitati sve!Gde su pare iz Fonda za razvoj Vojvodine,gde su pare iz Razvojne banke Vojvodine,kome su davani milionski krediti koji nisu vracani i ko je sve umesan u to!Neko se debelo obogatio dok smo mi sve vise upadali u dugove i krizu!

Sade

pre 9 godina

Po nekima je izgleda bespredmetno sumnjati u postenje Pajtica i ekipe i svako ukazivanje na kriminal podvode pod politickim pritiskom vlasti ali zar u Vojvodjanskoj kasi ne fali nekoliko stotina miliona evra nestalih iz nekoliko Fondova i banaka,zar krediti nisu davani firmama koje ih nikad nisu vracale i zar to nije uticalo na preterano zaduzivanje Vojvodine zbog kojeg mi trpimo posledice!

Marina

pre 9 godina

Ne postoji političar koji nije sam opljačkao državu ili nije pomagao drugom da opljačka u ovoj jadnoj Srbiji. Sada smanjujte penzje i plate. Da li vi uopšte mislite na svoja pokolenja i kakvu im zaostavštinu ostavljate? Bednici jedni!!!

Div

pre 9 godina

Ako postoji sumnja na malverzacije sa pokrajinskim Fondovima zar treba da cutimo i da verujemo na rec Pajticu?Naravno da treba sve ispitati i naravno da treba podnositi prijave ako ima dokaza i saznanja jer se radi o nasim parama koje su davane ispod ruke!

LASTA

pre 9 godina

To što naprednjaci podnose krivične prijave protiv Pajtića to njega puno ne brine.Ono što njega brine je da se za to što ga ovi optužuju,da se ne zainteresuje tužilaštvo,e to onda nije nimalo bezazleno.

Kreker

pre 9 godina

Činjenica je da su Demokrate mnogo toga uradile na štetu države i naroda. Ovo je dokaz da je neophodno da se vlast u Vojvodini u potpunosti promeni. Članovi DS se bahato ponašaju i njihovoj vladavini mora doći kraj. Nakon toga će se stanje u Vojvodini sigurno poboljšati.

Ostroumna

pre 9 godina

Pet krivičnih prijava protiv Petrovića i Pajtića zbog zloupotrebe položaja.Mislim da im treba po petnaest,bar Pajticu,jer njegova su dela nadaleko poznata duz cele Vojvodine a i sire.

Andrijana

pre 9 godina

Pajtić je očerupao sve fondove, pa nije ni čudo što je izgubio poverenje građana APV. Šta li će se sve razozkriti kada on bude konačno smenjen?

Crnokosa

pre 9 godina

@(Milanko MOL, 17. septembar 2014 20:07)
Uzalud se trudi Pajtić gradjani Vojvodine ga ne žele na čelu Pokrajinske vlade. Što se krivičnih prijava tiče došlo je krajnje vreme da Pajtić i njemu slični odgovaraju pred sudom za sve zloupotrebe i malverzacije.

čitalac

pre 9 godina

A zašto SNS saopštava da su podneli krivičnu prijavu protiv Pajtića i zašto nas upoznaje sa detaljima te krivične prijave? Opet volite da razvlačite ljude po štampi.

István

pre 9 godina

Zasto bas sad?(ovo pitanje postavili uvek NSN-OVCI)Godinama ste optuzili Pajtica u mediji nikad kod tuzioca.Saucesnik ko zna i cuti.

Mile69

pre 9 godina

@(nada, 17. septembar 2014 16:20)
Srbija nije na prodaju, niti ce ova vlast dozvoliti da bilo ko dobije nesto na poklon. Ne znam zasto su vam trnu u oku bas investicije Arapa? Zar kao patriota ne treba da budete srecni sto neko zeli da ulaze u nasu zemlju?

BRATAC - SACULATAC

pre 9 godina

Krajnje je vreme bilo da se podnesu krivicne prijave protiv celnika Demokratske stranke u Vojvodini. Ovako smo bili svedoci savkodnevnih prozivki. Nravano da treba ispitati sve, gospoda Demokrate neka sada do0kazuju svoju nevinost, jer su uvek odbacivali optuzbe od strane SNS-a. Neka gradjanima Vojvodine konacno poloze racune, gde su pare iz Fonda za razvoj Vojvodine, gde su pare iz Razvojne banke Vojvodine, kome su davani milionski krediti koji nisu vracani i ko je sve umesan u to. Neko se debelo obogatio na muci gradjana Vojvodine koji su sve vise upadali u dugove i krizu, malte ne dosli su na ivicu propasti i bez nade u buducnost. Zato pozdravljam ovu krivicnu prijavu protiv celnika DS-a.