Petak, 12.09.2014.

16:02

Čović pod istragom zbog para za KiM

Tužilaštvo za organizovani kriminal završava istragu o zloupotrebama državnog novca na Kosovu u vreme dok je Nebojša Čović bio šef Koordinacionog centra za KiM.

Izvor: B92

Èoviæ pod istragom zbog para za KiM IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

113 Komentari

Sortiraj po:

Radomir

pre 9 godina

Ovi nemaju veze! Samo Covic, jer su ovi kolateralna steta!
Sve treba da se ispita, ali Covic ni sa kim nije nista podelio!
Sebican Cova

Plato

pre 9 godina

Plasim se i ja da je preblizu Vucicu da bi mu se nesto desilo. Mogao je da smeni Malog i Stefanovica posle onoga sa doktoratima, i na samom vrhu pokaze da nema stranacke protekcije..

A da ne pricamo koliko bi se samo navijaci Zvezde i Partizana obradovali da Covic i Djuric zavrse gde im je mesto, pa jos i da Djura vrati pare Partizanu. (Ovako sede u upravama klubova a cak ni njihova preduzeca ne nalaze isplativim da sponzorisu te klubove..)

Jack

pre 9 godina

Kao i u svim drugim predmetima sto se tice pljacke drzavnih para i imovine, cekalo se dok se ne uniste svi valjani dokazi. Isto kao i sa dokazima o zutoj kuci, sve unisteno, svi svedoci mrtvi pa ajde sad mozemo malo kao da istrazujemo. Svi bivsi i sadasnji politicari su umesani u te radnje, nece vrana vrani oko da iskopa, jos je Covke i desna ruka gospodara u njegovom omiljenom klubu. Ovo sluzi samo da bi se ovaj predmet zatvorio.
(ma daj bre, 12. septembar 2014 17:19)

Upravo tako, ovo sluzi kako bi se donela oslobadajajuca presuda (plus da se operu u medijima), pa sve i da se posle nadju cvrsti dokazi, ne moze da se osudi - jer je osnovno pravno nacelo da se ne moze suditi po istom predmetu dvaput.

Gnjilanac

pre 9 godina

Mi sa Kosova Čovića pamtimo k'o zlu paru. Molim Vas, krađa na severu Kosova je mizerna u odnosu na lopovluk u Kosovskom pomoravlju. Nabrojaću samo nekoliko mesta, Šilovo, G.Kusce, Budriga, Pasjane, Koretište, po novcu koji je navodno uložen u ova mesta, mi smo bre Monte Karlo! Nedovršene: Zgrade, kuće, igrališta, obdaništa. Krađa u dogovoru sa Albancima izvođačima radova, lopovluk sa državnom firmom Binačka Morava. Neisplaćene zarade sirotinji na gradilištima. Mnogo je sugrađani moji, mnogo. Moj rođak je morao da potpiše unapred da mu je kuća izgrađena, pre nego što i razmotre njegov slučaj, pogodili ste, temelj je tu, a i šipke od stubova.

Naivko

pre 9 godina

Misković, Beko, Danko Džunić, A. Vlahović, Palma, V.Ilić, Bajatović, Palma, Tončev, ČOVIĆ legenda, Terzić, Ružić, Djurić, Mile Dragić,.....
nastavi niz!!!! gnjide.

Idem da gledam naše košarkaše!!!!

Milan

pre 9 godina

Sustina je da nista nigde nije potpisao,nigde nema tragova da su pare zavrsile kod njega na racunima ili u kesu.Niakvih dokaza osim spekulacija.A sada ono najinteresantnije.Rece da nije znao za te malverzacije i da nije ucestvovao.OK. Ne sudimo te jer si ucestvovao ali tes sudimo jer si morao da znas obzirom na funkciju koju si obavljao.Tako je i Biljana Plavsic(nije zgodno poredjenje)osudjena jer je morala da zna .Da zato je osudjena.Morala je da zna.Nije osudjena jer je ona radila ubistva i etnicka ciscenja ali je morala da zna.Vrlo jednostavno.Jos nesto.Sve plate da saberu Covic i njemu slicni,sve plate da saberu.Da nista nisu trosili ne mogu da imaju imovinu koju imaju.

Vreme istine

pre 9 godina

Anketni odbor Skupštine R. Srbije je obećao da će do 31. decembra ove godine doneti ODLUKE KO JE KRIV ZA "PATRIOTSKU KRADJU". Čović je kupio fabriku u Rakovici tek 2007. godine, da li ste to znali? Kada je bio gazda na KIM ? Kada gradonačelnik ? Kada je premijer ubijen ? Sve se ove može proveriti preko neta.

Miroslav

pre 9 godina

Čoviću ne može niko ništa jer je dugogodišnji radnik udbe a zna se da su oni bog i batina u Srbiji i da je ovo saslušanje je samo glumatanje nezavisnog sudstva i predstava za narod.

Teodor

pre 9 godina

Ni do ove istrage ne bi došlo da se Ćoki nije osilio u njegovom fantomskom košarkaškom klubu, sad će Veliki Vođa da ga nauči pameti i tako pošalje primer ostalim svojim vazalima.

Mislim da je sada Ćoki stvarno gotov, jer čim je ovaj slučaj bio druga vest u drugom dnevniku javnog Vođinog servisa, to znači da je Veliki Vođa rešio da se otarasi neposlušnog Nebojše.

Kako je otisao Zoran?

pre 9 godina

Sad pozovite Vucica da jos jednom za stara dobra vremena stane na sipku na Severu i svi zajednom odskandirajte "Covicu, legendo!"

srđan

pre 9 godina

Naravno da istragu treba proširiti a pre svega na lokalne "patriote", npr Marka Jakšića, Vuka Antonijevića i ostale koji su se obogatili i to debelo dok običan narod nema ni za osnovne potrebe, ali od nečega se mora krenuti pa se nadam da će se klupko odmotati neka prvi bude Čović....

PANTER HIJENA

pre 9 godina

Da li se još neko seća slogana njegove stranke DA, Demokratske alternative: KADA JE TEŠKO ONDA JE TU NEBOJŠA ČOVIĆ. Ahaaaa. Da li je narod upoznat, na koji način je naprasno smanjio dugove stare KK CZ, tako što je igračima isplatio svega 2,5 procenata dugovanja u kešu. Ti jadni igrači su ionako već digli ruke od tih para i potpisali za sitniš poravnjanje. Mnogo me zanima poreklo i tih 2,5 posto, da li je to iz fonda KK FMP ili možda od roditelja učenika njegovog koledža u Železniku.
Jedna godina na njegovoj srednjoj školi košta 11.900 eura. Baš je jeftino skoro kao studiranje na slabijim koledžima u inostranstvu. Zanima me odakle je stekao kapital za tri košarkaške hale. Verovatno je štedeo. Navijam za KK CZ, ali me to baš briga, ako su pare za tamnopute igrače otete iz nekih fondova za dečicu i penzionere.

sasa jokic

pre 9 godina

Perikle@ Radio? Iz tog se kola ne izlazi. Sto se istrage tice, sta istraga u Srbiji znaci, NISTA, mozda mu eventualno pomogne da dobije neko javno preduzece, da ga izvadi iz priblema.

a sta je

pre 9 godina

A sto samo njega ima tu i Samardzic iz DSS koji je kako se prica popalio najvise zajedno sa onim njegovim Radulovicem sto bese bio vozac u Americi neke babe pa da ne nabrajam sve ali ih ima poprilicno.

Slavisa

pre 9 godina

Ljudi, custe li sta rece Radovanovic, predlozio drzavi da je obesteti za iznos za koji ju je ostetio. Posle 10 godina covek bi malo da bude posten. Pa, da je 1.4 mil evra stavio u banku dosad bi samo po osnovu kamate strpao u dzep jos skoro milion.

antiSPS

pre 9 godina

Da li ce ikada iko od njih vratiti pare, da li je iko od njih uopste ikad osudjen, sta me briga sto ce on mozda na robiju kad para nema (ako ga i osude dobice 2-3 god) i sta je sa ostalima?

Emigrant

pre 9 godina

2014 godine Tuzilastvo ispituje rabote Nebojse Covica,smesno vam samo jedan primjer iz 2002 godine tj dolaskom demokrata na vlast, vlasnik Wall AG iz Njemacke dolazi u BG na pregovore s Vlasti o partnerstvu s Gradom Beogradom po pitanju Autobuskih stanica, Javnih toaleta !Fontana i pojedinih gradskih parkova, znaci princip je bio ponudjen na sledeci nacin
Wall AG ce svojim sredstvima postaviti za GSP sve nove Autobuske, Trolebuske, Tramvajske stanice na Evropskom nivou,zatim napraviti x javnih wc i odrzavati,sve gradske fontane srediti i odrzavati i park ili dva stvar dogovora srediti svjetski i odrzavati,zauzvrat Wall AG ima pravo na reklame na svim tim stanicama,kao i parkovima i bilbordima oko njih, posle odbitka troskova zaradu djele 50:50 s gradom
Gospodina Wall-a prima Djindjic direktno da bi mu saoptio da je to Covic vec zavrsio da je to zatvorena prica s Francuzima JC Decaux SA. Posao je objavljen 2003 u Aprilu.Covic je bio gradonacelnik Beograda a evo citat:
"U Beogradu su se bilbordi pojavili po prvi put polovinom devedesetih godina. Podpredsednik izvrsnog odbora skupstine grada Aleksandar Spasic kaze za B 92 da je prvi konkurs raspisan jos dok je gradonacelnik bio Nebojsa Covic"
Nebojsa je namjestio firmi Alma Quattro d.o.o. firmi koja je pod njegovom sapom,glavni deonicar firme preko offshora je bio clan njegove porodice neznam vise ko,posao za koji se daju milioni gradu da se dobije licenca a u ovom slucaju Covic je uzeo milione najkasnije 2002 a i prije sigurno.

zoran

pre 9 godina

Ljudi, ne zaludjujte se. U korumpiranim zemljama niko od glavonja nikada ne odgovara. Zato te zemlje jesu dno i svi beze iz njih.
Dok ono malo sto ostane, jer nije imalo kud, bavi se drugom zanimacijom... http://www.24sata.info/thumbnail.php?file=news/2010/january/kontenjer_984719322.jpg&size=article_medium http://www.bhrt.ba/wp-content/uploads/2014/02/kontejner_gladni.jpg

Sta bi sa Mishkovicem..? Beko dobio zeleznicu..? Ceca nacionale peva li peva..!! Za Evropom zaostajemo, brat-bratu 250 godina.

wwq

pre 9 godina

Istragu treba prosiriti na sve opstine na KIM-u, njihove predsednike i predsednike tzv.k.centara. Neki su pobegli na zapad i tamo dobili politicki azil, kao napr. bivsi predsednik opstine Gora .

pomorac

pre 9 godina

Hahahahahahaah on se javio da obesteti drzavu a ostali vicu da ne znaju nista o tome ida nisu krivi! Hahahahaha koji lik pa ne bih mu centa uzeo samo da mi do tancina svjedoci kako je to sve islo od cistacice do onog glavnog a onda brale jednog po jednog pa da svi pjevaju u horu. Otvorio bih tu Pandorinu kutiju pa kud puklo da puklo!

siki

pre 9 godina

Sve mu oduzeti po kratkom postupku i njemu i Mishkovicu i svim politickim lopinama, kad je drzava mogla da rusi vilu Duletu pacovu i ostalim sitnim kriminalcima, jer oni to i jesu mislim sitna boranija u poredjenju sa nasim politicarima pa neka ruse i njih.

zgubidan

pre 9 godina

@ miscidisco 18:04

"Ako ga Vučić sada osudi ..."!!! Ako ga Vučić osudi??? A otkad je to Vučić sudija? Ja bio ubedjen da je on premijer ... Blagi bože - "ako ga Vučić osudi ...". Kako naš narod (mnogi, nažalost) zamišljaju da država funkcioniše, k'o deca u vrtiću kad zamišljaju kralja ili predsednika ... Ma možda da ga Vučić lično i strelja na Terazijama, pa Vučić vodi državu, ima valjda pravo na to ...

Jesi li ti čuo za policiju, tužilaštvo, sudove ...? E, svašta ...

Monarhista

pre 9 godina

Ma apsi bre bez milosti....kakvi Zvezdas,yugoslavenje,majke i ocevi nacije...u svakom segmentu u drustvu da se uapse po 500 prvih nece biti greske...u politici,zdravstvu,vojci,miliciji,crkvi,sportu,estradi...svi su muljali il se pripremaju:-)
Dakle greske ne moze biti koga god da klepnes a da je na nekom mestu gde moze da se marishe!!

Ja

pre 9 godina

Molio bih tuzilastvo,da na osnovu istrage,izvrsi i detaljnu istragu za desavanja demonstracija na Kosovu 17.03.2004,jer je tada ovaj doticni bio u privatnoj poseti u manastiru Gracanica,Ja licno sumnjam,i mnogi sumnjaju kao ja,jer je i on mnogo vise upetljan u tim dogadjajima,i da on direktno bio umesan.

Parni valjak

pre 9 godina

Biografija Nebojše Čovića se deli na tri dela. Prvi u kojem je mešetario, spletkario, zahvatao i kapom i šakom. Drugi deo u kojem je bio poslat da spasi KK i FK C.Zvezdu i ekspresno vrati 16+48 miliona evra duga. Tada je bio prepošten, genijalan, transparentan, sposoban, ukratko legenda kluba. I treći deo, koji je nastupio pre dva meseca, u kome će ponovo biti kvaran i bezočan.
A sve ovo važi i za Zvezdana Terzića.

Vuk

pre 9 godina

@ nik sloter, 12. septembar 2014 18:24

Priča se po NS i okolini da se omastio i u novosadskom Limproduktu još početkom 90-ih i da je na tim mašinama i materijalu i nikao FMP!
A ako već niste videli, pogledajte i ovo http://www.milovanbrkic.com/skandali.htm

Gile

pre 9 godina

Citat:" ...šest osumnjičenih da su u toku 2003, 2004. i 2005. godine nezakonito prisvojili više od 850 miliona dinara. ..."
2014-2003=11
Ej tuzna Srbijo ej sumorni rode, JEDANAEST GODINA treba da se utvrdi da li je neko odgovoran !!!
Mladost oterana od starosti odlazi iz ove iznakazene drzave i sve zbog cekanja, beskrajnog i beznadeznog cekanja.

smeker

pre 9 godina

Nemojte se radovati abolicija nije ukinuta.Ima li ko u upravi FKCZ da nije pod istragom ili pred sudom.Evo ga i u najavi drugog dnevnika izgleda da "Patriotska pljacka" B92 dobija svoj epilog...

mutant

pre 9 godina

Sta je sa kreditom Agrobanke? Sta je sa nanosenjem telesnih povreda Andjusu (to na mrtvoj tacki)? Sta je sa 16 miliona evra iz Zvezde? Pazi da nije samo 10 miliona evra.

duh sa sekirom

pre 9 godina

Odakle ljudima predstava da navijaci Crvene Zvezde uopste i vole Nebojsu Covica?
@nemanja

...mozda zato sto su mu delije JAVNO okacili transparent u piniru "Nebojsa Covic Legenda kluba"...a privatno znamo da je posle uzetog kupa u KG trofej proslavio sa vodjama navijaca, a na kraju slavlja otisao sa njima na 'zatvoren sastanak' u kancelariju...pitaj vodje sta su se dogovarali sa njim.

miscodisco

pre 9 godina

Znam za neke koji su obezbedili cukun-unucice a koji su bili skroz nebitni a mogu da zamislim koliko je tek ojadio coravi! Ako ga Vucic osudi i cora ode na robiju...bice na vlasti 20 godina!

Vladislav

pre 9 godina

Ma daj sve ih istrazuju .. neke optuzuju ... nikoga ne osudjuju
ako je to SVOM SNAGOM ... onda smo jaci bez snage.... idi negde sa svojim arapima ... idi helikopter cemo ti dati ... vozaj se....
svom snagom...

Штилцована катаболцна

pre 9 godina

Odakle ljudima predstava da navijaci Crvene Zvezde uopste i vole Nebojsu Covica?
(nemanja, 12. septembar 2014 17:42)

Ето тако пало нам на памет... http://www.sportske.net/vest/ultra-mentalita/delije-covicu-legendo-119908.html

Labud

pre 9 godina

2 godine posle "Insajdera"? Ko ga oni u zdrav mozak? Kada bude dodata i konspiracija oko atentata, pomisliću da neko ima dobre namere...Ovako...nula "boda".

licemerni srbi(N)

pre 9 godina

A sad nemaa komentara: ovi sa kosova nam uzee sve pare.A pare se samo prale na Kosovu i vracale nazad u Beograd. Ta se medijska propaganda gurala pre izdaje (citaj Briselskog sporazuma). Evo, sad nemate Kosovo na grbaci pa zivite bogato i lepo.

Partizan u inat svima.!

pre 9 godina

Nemojte tako mora i on od necega da zivi ...Od svete Srpske zemlje on danas vozi BMW7,RangeRover i sta dalje da pisem ta dva automobila kostaju po 100 000€...

Ali nema veze ipak je on LEGENDA Petokrake!

nik sloter

pre 9 godina

Istragu prosiriti na nelegalno uzimanje otudjenje ili kradju masina i opreme iz fabrike LIMENKA Skelani 1997.god.Molim vas objavite komentar.Postoje dokazi za ovo sto sam napisao !

Marko

pre 9 godina

Insajderu svaka cast ali kasno je sada,nema od ovoga nista.
Kada se izvukao za mnogo vecu stvar,verujem da ce se snaci i za ovo,ako vec nije.

master

pre 9 godina

Nece odgovarati,zato sto iza njega stoji AV,sve su to predstave za lakoveran narod.Niko nece odgovarati,NIKO!Tek kada na vlast dodju neki cistijih ruku i savesti,ali to nece da moze u nebeskoj zemlji.Da je narod pametniji isao bi svakodnevno na ulice sa parolama da se lopovi i prevaranti osude i da i se protivzakonito stecena imovina oduzme,ili da daju ostavke,sa pravom,jer su u stvarnosti oni krivci sto je narod opljackan,obezvredjen i unazadjen za najmanje 50 godina,a ne strane sile kako su to predstavljali javnosti.Nema od toga nista,zahvaljujuci opet tom narodu.

Brondby

pre 9 godina

Velike zasluge idu novinarki B92 Brankici Stankovic koja je prva otkrila ovu malverzaciju sa Nebojsom Covicem, ako smo pravna drzava Covic treba da ide u zatvor i da odgovara pred sudom i za napad na Dejana Andjusa.

Marko

pre 9 godina

Odakle ljudima predstava da navijaci Crvene Zvezde uopste i vole Nebojsu Covica?
(nemanja, 12. septembar 2014 17:42)

Odavde: http://www.b92.net/news/pics/2013/03/16/2855625915144bfd056f70951080699_orig.JPG

Jorgebarabahosa

pre 9 godina

To milicijo, celicna pesnico demokratije u Srbiji! Po svoj pravdi sportskoj, da ne kazem Bozijoj, za sve sto je do sada uradio protiv zakona... Bice tesko dokazati, ali ne treba gubiti nadu. Pravda cesto pobedi. u nadi da ce ovaj neposteni Gospodin dobiti svoje!

Nick_Cave

pre 9 godina

Tvrdim svaki covek u vlasti je oportunista,deo nekog klana s ciljem da isisava narodne pare iz budzeta.A mediji nam maglu prodaju ,jer su placenici ili potlaceni istih.
Osvesti se narode napaceni!
Tuga od drzave:(

Djindic

pre 9 godina

Verujem da nista nije potpisao - suvise je iskusan. Kad samo pomislim ko sve nije branio Kosovo i kako, zakljucujem da smo dobro i prosli.

Vojvođanin

pre 9 godina

Ma ne verujem da bi on tako nešto, pa on je oličenje poštenja. Dajte ljudi, šta vam je, Vučiću jesi ti normalan? Ćoki ni mrava ne bi zgazio, evo i posrnulu zvezdanu je digao na noge, celog života radi u interesu naroda. Dobro, malo mora i za svoj džep, ali da je baš trpao u sve džepove u to zaista teško mogu da poverujem.

Diva

pre 9 godina

Tako znači - bata Čovke, legenda "navijača" zamrznutog košarkaškog kluba, koje je žedne, uz pomoć svih medija, preveo preko vode i nasamario da navijaju za njegov privatni klub, kome niko ne može da zabrani kako će da se zove.

zimzeleni

pre 9 godina

hahaha, pa zar to nije Vucicev covek od poverenja. Zar ga nije Vucic delegirao u FK Zvezdu i u kampanju protiv najgoreg kriminalca u istoriji univerzuma - Djilasa? E moji Srbi, na taj nacin je Covic iskupio sebe...

ma daj bre

pre 9 godina

Kao i u svim drugim predmetima sto se tice pljacke drzavnih para i imovine, cekalo se dok se ne uniste svi valjani dokazi. Isto kao i sa dokazima o zutoj kuci, sve unisteno, svi svedoci mrtvi pa ajde sad mozemo malo kao da istrazujemo. Svi bivsi i sadasnji politicari su umesani u te radnje, nece vrana vrani oko da iskopa, jos je Covke i desna ruka gospodara u njegovom omiljenom klubu. Ovo sluzi samo da bi se ovaj predmet zatvorio.

mlekadzija

pre 9 godina

Odmah da se razumemo. Nista od toga. Ako kojim slucajem se i pokrene postupak, sledi razvlacenje do apsolutne zastarelosti. Zivelo reformisano pravosudje....

Kvazimodo Sorabius

pre 9 godina

Više od deset godina je javna tajna o teškoj krađi tzv “Kosovskih para“, u režiji presvetlog Čovića. Ova suma nije ni polovina nestale sume!
Sad, da li je kupio “nevinost“ kod Knjaza Aleksandra “podrškom“ omiljenom Knjaževom klubu, videćemo.
Koliko je trebalo da se javno izgovori ime Čovićevo...
Kad beše Insajder, još za vreme “one vlade“? Hehe, ništa se Čoviću neće desiti, on je kao “petao na odžaku“, uvek zauzme PRAVU stranu — vlasti. U zadnjih dvadesetak godina!

Gile

pre 9 godina

Srbija ce postati daleko normalnija drzava kad SVI koje je INSAJDER raskrinkao za kradju , besomucno rasipanje drzavnih para i dovodjenje ove zemlje i naroda na rub propasti, budu odgovarali i odlezali. Naravno to se NIKADA nece desiti jer su svi povezani i uvezani a narod je na Bromazepamima i ispranog mozga pa na sve ovo ne obraca dovoljno paznje.

Sija puter na vrh glave samo da neko hoce da pogleda!

pre 9 godina

Odavno imam neodoljiv osecaj da ovaj nadobudni sveznalac zivi od "nedostatka dokaza" ali na visokom drzavnom nivou. Prosao je on mnoge garniture i mnoga mesta od politike i sporta, a uvek u foteljama i uvek tamo gde ima para. Veliko je to iskusenje i za moralno i ljudski mnogo jace od njega.

Milos

pre 9 godina

Jos jedna farsa za narod. Ne kazem da je covek kriv ili nevin. Postupak ce da tradje od 7 do 10 godina na kraju ce jos drzava da plati odstetu i tako. Kao Miskovic. Da li se neko seca tog procesa? A Miskovic juce jede rostilj u Nisu. A narod pretura po kantama.

Mr. Moon

pre 9 godina

Sad ce ga "tuzilastvo" da ga opere. Ako bude oslobodjen optuzbi znaci da se izvukao za "zasluge" u proslosti. Ko zna sta je sve spreman da uradi za uzvrat...
A mi gradjani nismo gledali Insajder i blejimo ko ovce.. ima i onih koji su gledali ali im se palila lampica "placeno od strane zapada" za vreme iste

Dale

pre 9 godina

I kao po dobrom starom srpskom običaju biće "tresla se gora, rodio se miš".
A Čović će idalje u svom vlasništvu imati halu koju je trebao da sagradi u K. Mitrovici, a sagradio ju je na Čukarici.

duh sa sekirom

pre 9 godina

...Covic je pusten niz vodu od (onog koji ne sme javo da se kritikuje) zbog zvezde, sad iznose prljav ves za koji smo SVI znali kao sto znamo da dan traje 24h ali niko javno nije smeo da prica o tome sem DV'a, i sad imamo situaciju da ce da dodju sinteri po "legendu kluba".

THE END

pre 9 godina

Napokon posle tolikih godina i toliko dokaza da Drzava zavrsi ovaj postupak.Idriz Baljaj je sve lepo objasnio,Covicu dosta je bilo vreme je istine a Mitrovcanci je znaju jos bolje.Uzdamo se da ce ovog puta pravosudje ostati bez uticaja politike.

Diva

pre 9 godina

Tako znači - bata Čovke, legenda "navijača" zamrznutog košarkaškog kluba, koje je žedne, uz pomoć svih medija, preveo preko vode i nasamario da navijaju za njegov privatni klub, kome niko ne može da zabrani kako će da se zove.

Sija puter na vrh glave samo da neko hoce da pogleda!

pre 9 godina

Odavno imam neodoljiv osecaj da ovaj nadobudni sveznalac zivi od "nedostatka dokaza" ali na visokom drzavnom nivou. Prosao je on mnoge garniture i mnoga mesta od politike i sporta, a uvek u foteljama i uvek tamo gde ima para. Veliko je to iskusenje i za moralno i ljudski mnogo jace od njega.

ma daj bre

pre 9 godina

Kao i u svim drugim predmetima sto se tice pljacke drzavnih para i imovine, cekalo se dok se ne uniste svi valjani dokazi. Isto kao i sa dokazima o zutoj kuci, sve unisteno, svi svedoci mrtvi pa ajde sad mozemo malo kao da istrazujemo. Svi bivsi i sadasnji politicari su umesani u te radnje, nece vrana vrani oko da iskopa, jos je Covke i desna ruka gospodara u njegovom omiljenom klubu. Ovo sluzi samo da bi se ovaj predmet zatvorio.

zimzeleni

pre 9 godina

hahaha, pa zar to nije Vucicev covek od poverenja. Zar ga nije Vucic delegirao u FK Zvezdu i u kampanju protiv najgoreg kriminalca u istoriji univerzuma - Djilasa? E moji Srbi, na taj nacin je Covic iskupio sebe...

Nick_Cave

pre 9 godina

Tvrdim svaki covek u vlasti je oportunista,deo nekog klana s ciljem da isisava narodne pare iz budzeta.A mediji nam maglu prodaju ,jer su placenici ili potlaceni istih.
Osvesti se narode napaceni!
Tuga od drzave:(

Vojvođanin

pre 9 godina

Ma ne verujem da bi on tako nešto, pa on je oličenje poštenja. Dajte ljudi, šta vam je, Vučiću jesi ti normalan? Ćoki ni mrava ne bi zgazio, evo i posrnulu zvezdanu je digao na noge, celog života radi u interesu naroda. Dobro, malo mora i za svoj džep, ali da je baš trpao u sve džepove u to zaista teško mogu da poverujem.

THE END

pre 9 godina

Napokon posle tolikih godina i toliko dokaza da Drzava zavrsi ovaj postupak.Idriz Baljaj je sve lepo objasnio,Covicu dosta je bilo vreme je istine a Mitrovcanci je znaju jos bolje.Uzdamo se da ce ovog puta pravosudje ostati bez uticaja politike.

Brondby

pre 9 godina

Velike zasluge idu novinarki B92 Brankici Stankovic koja je prva otkrila ovu malverzaciju sa Nebojsom Covicem, ako smo pravna drzava Covic treba da ide u zatvor i da odgovara pred sudom i za napad na Dejana Andjusa.

Milos

pre 9 godina

Jos jedna farsa za narod. Ne kazem da je covek kriv ili nevin. Postupak ce da tradje od 7 do 10 godina na kraju ce jos drzava da plati odstetu i tako. Kao Miskovic. Da li se neko seca tog procesa? A Miskovic juce jede rostilj u Nisu. A narod pretura po kantama.

duh sa sekirom

pre 9 godina

...Covic je pusten niz vodu od (onog koji ne sme javo da se kritikuje) zbog zvezde, sad iznose prljav ves za koji smo SVI znali kao sto znamo da dan traje 24h ali niko javno nije smeo da prica o tome sem DV'a, i sad imamo situaciju da ce da dodju sinteri po "legendu kluba".

Kvazimodo Sorabius

pre 9 godina

Više od deset godina je javna tajna o teškoj krađi tzv “Kosovskih para“, u režiji presvetlog Čovića. Ova suma nije ni polovina nestale sume!
Sad, da li je kupio “nevinost“ kod Knjaza Aleksandra “podrškom“ omiljenom Knjaževom klubu, videćemo.
Koliko je trebalo da se javno izgovori ime Čovićevo...
Kad beše Insajder, još za vreme “one vlade“? Hehe, ništa se Čoviću neće desiti, on je kao “petao na odžaku“, uvek zauzme PRAVU stranu — vlasti. U zadnjih dvadesetak godina!

Gile

pre 9 godina

Srbija ce postati daleko normalnija drzava kad SVI koje je INSAJDER raskrinkao za kradju , besomucno rasipanje drzavnih para i dovodjenje ove zemlje i naroda na rub propasti, budu odgovarali i odlezali. Naravno to se NIKADA nece desiti jer su svi povezani i uvezani a narod je na Bromazepamima i ispranog mozga pa na sve ovo ne obraca dovoljno paznje.

Dale

pre 9 godina

I kao po dobrom starom srpskom običaju biće "tresla se gora, rodio se miš".
A Čović će idalje u svom vlasništvu imati halu koju je trebao da sagradi u K. Mitrovici, a sagradio ju je na Čukarici.

Mr. Moon

pre 9 godina

Sad ce ga "tuzilastvo" da ga opere. Ako bude oslobodjen optuzbi znaci da se izvukao za "zasluge" u proslosti. Ko zna sta je sve spreman da uradi za uzvrat...
A mi gradjani nismo gledali Insajder i blejimo ko ovce.. ima i onih koji su gledali ali im se palila lampica "placeno od strane zapada" za vreme iste

Kako je otisao Zoran?

pre 9 godina

Sad pozovite Vucica da jos jednom za stara dobra vremena stane na sipku na Severu i svi zajednom odskandirajte "Covicu, legendo!"

licemerni srbi(N)

pre 9 godina

A sad nemaa komentara: ovi sa kosova nam uzee sve pare.A pare se samo prale na Kosovu i vracale nazad u Beograd. Ta se medijska propaganda gurala pre izdaje (citaj Briselskog sporazuma). Evo, sad nemate Kosovo na grbaci pa zivite bogato i lepo.

Djindic

pre 9 godina

Verujem da nista nije potpisao - suvise je iskusan. Kad samo pomislim ko sve nije branio Kosovo i kako, zakljucujem da smo dobro i prosli.

Marko

pre 9 godina

Odakle ljudima predstava da navijaci Crvene Zvezde uopste i vole Nebojsu Covica?
(nemanja, 12. septembar 2014 17:42)

Odavde: http://www.b92.net/news/pics/2013/03/16/2855625915144bfd056f70951080699_orig.JPG

Parni valjak

pre 9 godina

Biografija Nebojše Čovića se deli na tri dela. Prvi u kojem je mešetario, spletkario, zahvatao i kapom i šakom. Drugi deo u kojem je bio poslat da spasi KK i FK C.Zvezdu i ekspresno vrati 16+48 miliona evra duga. Tada je bio prepošten, genijalan, transparentan, sposoban, ukratko legenda kluba. I treći deo, koji je nastupio pre dva meseca, u kome će ponovo biti kvaran i bezočan.
A sve ovo važi i za Zvezdana Terzića.

mlekadzija

pre 9 godina

Odmah da se razumemo. Nista od toga. Ako kojim slucajem se i pokrene postupak, sledi razvlacenje do apsolutne zastarelosti. Zivelo reformisano pravosudje....

Labud

pre 9 godina

2 godine posle "Insajdera"? Ko ga oni u zdrav mozak? Kada bude dodata i konspiracija oko atentata, pomisliću da neko ima dobre namere...Ovako...nula "boda".

zoran

pre 9 godina

Ljudi, ne zaludjujte se. U korumpiranim zemljama niko od glavonja nikada ne odgovara. Zato te zemlje jesu dno i svi beze iz njih.
Dok ono malo sto ostane, jer nije imalo kud, bavi se drugom zanimacijom... http://www.24sata.info/thumbnail.php?file=news/2010/january/kontenjer_984719322.jpg&size=article_medium http://www.bhrt.ba/wp-content/uploads/2014/02/kontejner_gladni.jpg

Sta bi sa Mishkovicem..? Beko dobio zeleznicu..? Ceca nacionale peva li peva..!! Za Evropom zaostajemo, brat-bratu 250 godina.

Gile

pre 9 godina

Citat:" ...šest osumnjičenih da su u toku 2003, 2004. i 2005. godine nezakonito prisvojili više od 850 miliona dinara. ..."
2014-2003=11
Ej tuzna Srbijo ej sumorni rode, JEDANAEST GODINA treba da se utvrdi da li je neko odgovoran !!!
Mladost oterana od starosti odlazi iz ove iznakazene drzave i sve zbog cekanja, beskrajnog i beznadeznog cekanja.

PANTER HIJENA

pre 9 godina

Da li se još neko seća slogana njegove stranke DA, Demokratske alternative: KADA JE TEŠKO ONDA JE TU NEBOJŠA ČOVIĆ. Ahaaaa. Da li je narod upoznat, na koji način je naprasno smanjio dugove stare KK CZ, tako što je igračima isplatio svega 2,5 procenata dugovanja u kešu. Ti jadni igrači su ionako već digli ruke od tih para i potpisali za sitniš poravnjanje. Mnogo me zanima poreklo i tih 2,5 posto, da li je to iz fonda KK FMP ili možda od roditelja učenika njegovog koledža u Železniku.
Jedna godina na njegovoj srednjoj školi košta 11.900 eura. Baš je jeftino skoro kao studiranje na slabijim koledžima u inostranstvu. Zanima me odakle je stekao kapital za tri košarkaške hale. Verovatno je štedeo. Navijam za KK CZ, ali me to baš briga, ako su pare za tamnopute igrače otete iz nekih fondova za dečicu i penzionere.

miscodisco

pre 9 godina

Znam za neke koji su obezbedili cukun-unucice a koji su bili skroz nebitni a mogu da zamislim koliko je tek ojadio coravi! Ako ga Vucic osudi i cora ode na robiju...bice na vlasti 20 godina!

smeker

pre 9 godina

Nemojte se radovati abolicija nije ukinuta.Ima li ko u upravi FKCZ da nije pod istragom ili pred sudom.Evo ga i u najavi drugog dnevnika izgleda da "Patriotska pljacka" B92 dobija svoj epilog...

Partizan u inat svima.!

pre 9 godina

Nemojte tako mora i on od necega da zivi ...Od svete Srpske zemlje on danas vozi BMW7,RangeRover i sta dalje da pisem ta dva automobila kostaju po 100 000€...

Ali nema veze ipak je on LEGENDA Petokrake!

siki

pre 9 godina

Sve mu oduzeti po kratkom postupku i njemu i Mishkovicu i svim politickim lopinama, kad je drzava mogla da rusi vilu Duletu pacovu i ostalim sitnim kriminalcima, jer oni to i jesu mislim sitna boranija u poredjenju sa nasim politicarima pa neka ruse i njih.

Emigrant

pre 9 godina

2014 godine Tuzilastvo ispituje rabote Nebojse Covica,smesno vam samo jedan primjer iz 2002 godine tj dolaskom demokrata na vlast, vlasnik Wall AG iz Njemacke dolazi u BG na pregovore s Vlasti o partnerstvu s Gradom Beogradom po pitanju Autobuskih stanica, Javnih toaleta !Fontana i pojedinih gradskih parkova, znaci princip je bio ponudjen na sledeci nacin
Wall AG ce svojim sredstvima postaviti za GSP sve nove Autobuske, Trolebuske, Tramvajske stanice na Evropskom nivou,zatim napraviti x javnih wc i odrzavati,sve gradske fontane srediti i odrzavati i park ili dva stvar dogovora srediti svjetski i odrzavati,zauzvrat Wall AG ima pravo na reklame na svim tim stanicama,kao i parkovima i bilbordima oko njih, posle odbitka troskova zaradu djele 50:50 s gradom
Gospodina Wall-a prima Djindjic direktno da bi mu saoptio da je to Covic vec zavrsio da je to zatvorena prica s Francuzima JC Decaux SA. Posao je objavljen 2003 u Aprilu.Covic je bio gradonacelnik Beograda a evo citat:
"U Beogradu su se bilbordi pojavili po prvi put polovinom devedesetih godina. Podpredsednik izvrsnog odbora skupstine grada Aleksandar Spasic kaze za B 92 da je prvi konkurs raspisan jos dok je gradonacelnik bio Nebojsa Covic"
Nebojsa je namjestio firmi Alma Quattro d.o.o. firmi koja je pod njegovom sapom,glavni deonicar firme preko offshora je bio clan njegove porodice neznam vise ko,posao za koji se daju milioni gradu da se dobije licenca a u ovom slucaju Covic je uzeo milione najkasnije 2002 a i prije sigurno.

duh sa sekirom

pre 9 godina

Odakle ljudima predstava da navijaci Crvene Zvezde uopste i vole Nebojsu Covica?
@nemanja

...mozda zato sto su mu delije JAVNO okacili transparent u piniru "Nebojsa Covic Legenda kluba"...a privatno znamo da je posle uzetog kupa u KG trofej proslavio sa vodjama navijaca, a na kraju slavlja otisao sa njima na 'zatvoren sastanak' u kancelariju...pitaj vodje sta su se dogovarali sa njim.

mutant

pre 9 godina

Sta je sa kreditom Agrobanke? Sta je sa nanosenjem telesnih povreda Andjusu (to na mrtvoj tacki)? Sta je sa 16 miliona evra iz Zvezde? Pazi da nije samo 10 miliona evra.

srđan

pre 9 godina

Naravno da istragu treba proširiti a pre svega na lokalne "patriote", npr Marka Jakšića, Vuka Antonijevića i ostale koji su se obogatili i to debelo dok običan narod nema ni za osnovne potrebe, ali od nečega se mora krenuti pa se nadam da će se klupko odmotati neka prvi bude Čović....

master

pre 9 godina

Nece odgovarati,zato sto iza njega stoji AV,sve su to predstave za lakoveran narod.Niko nece odgovarati,NIKO!Tek kada na vlast dodju neki cistijih ruku i savesti,ali to nece da moze u nebeskoj zemlji.Da je narod pametniji isao bi svakodnevno na ulice sa parolama da se lopovi i prevaranti osude i da i se protivzakonito stecena imovina oduzme,ili da daju ostavke,sa pravom,jer su u stvarnosti oni krivci sto je narod opljackan,obezvredjen i unazadjen za najmanje 50 godina,a ne strane sile kako su to predstavljali javnosti.Nema od toga nista,zahvaljujuci opet tom narodu.

Vuk

pre 9 godina

@ nik sloter, 12. septembar 2014 18:24

Priča se po NS i okolini da se omastio i u novosadskom Limproduktu još početkom 90-ih i da je na tim mašinama i materijalu i nikao FMP!
A ako već niste videli, pogledajte i ovo http://www.milovanbrkic.com/skandali.htm

nik sloter

pre 9 godina

Istragu prosiriti na nelegalno uzimanje otudjenje ili kradju masina i opreme iz fabrike LIMENKA Skelani 1997.god.Molim vas objavite komentar.Postoje dokazi za ovo sto sam napisao !

antiSPS

pre 9 godina

Da li ce ikada iko od njih vratiti pare, da li je iko od njih uopste ikad osudjen, sta me briga sto ce on mozda na robiju kad para nema (ako ga i osude dobice 2-3 god) i sta je sa ostalima?

Monarhista

pre 9 godina

Ma apsi bre bez milosti....kakvi Zvezdas,yugoslavenje,majke i ocevi nacije...u svakom segmentu u drustvu da se uapse po 500 prvih nece biti greske...u politici,zdravstvu,vojci,miliciji,crkvi,sportu,estradi...svi su muljali il se pripremaju:-)
Dakle greske ne moze biti koga god da klepnes a da je na nekom mestu gde moze da se marishe!!

wwq

pre 9 godina

Istragu treba prosiriti na sve opstine na KIM-u, njihove predsednike i predsednike tzv.k.centara. Neki su pobegli na zapad i tamo dobili politicki azil, kao napr. bivsi predsednik opstine Gora .

zgubidan

pre 9 godina

@ miscidisco 18:04

"Ako ga Vučić sada osudi ..."!!! Ako ga Vučić osudi??? A otkad je to Vučić sudija? Ja bio ubedjen da je on premijer ... Blagi bože - "ako ga Vučić osudi ...". Kako naš narod (mnogi, nažalost) zamišljaju da država funkcioniše, k'o deca u vrtiću kad zamišljaju kralja ili predsednika ... Ma možda da ga Vučić lično i strelja na Terazijama, pa Vučić vodi državu, ima valjda pravo na to ...

Jesi li ti čuo za policiju, tužilaštvo, sudove ...? E, svašta ...

Штилцована катаболцна

pre 9 godina

Odakle ljudima predstava da navijaci Crvene Zvezde uopste i vole Nebojsu Covica?
(nemanja, 12. septembar 2014 17:42)

Ето тако пало нам на памет... http://www.sportske.net/vest/ultra-mentalita/delije-covicu-legendo-119908.html

pomorac

pre 9 godina

Hahahahahahaah on se javio da obesteti drzavu a ostali vicu da ne znaju nista o tome ida nisu krivi! Hahahahaha koji lik pa ne bih mu centa uzeo samo da mi do tancina svjedoci kako je to sve islo od cistacice do onog glavnog a onda brale jednog po jednog pa da svi pjevaju u horu. Otvorio bih tu Pandorinu kutiju pa kud puklo da puklo!

Marko

pre 9 godina

Insajderu svaka cast ali kasno je sada,nema od ovoga nista.
Kada se izvukao za mnogo vecu stvar,verujem da ce se snaci i za ovo,ako vec nije.

a sta je

pre 9 godina

A sto samo njega ima tu i Samardzic iz DSS koji je kako se prica popalio najvise zajedno sa onim njegovim Radulovicem sto bese bio vozac u Americi neke babe pa da ne nabrajam sve ali ih ima poprilicno.

Ja

pre 9 godina

Molio bih tuzilastvo,da na osnovu istrage,izvrsi i detaljnu istragu za desavanja demonstracija na Kosovu 17.03.2004,jer je tada ovaj doticni bio u privatnoj poseti u manastiru Gracanica,Ja licno sumnjam,i mnogi sumnjaju kao ja,jer je i on mnogo vise upetljan u tim dogadjajima,i da on direktno bio umesan.

Miroslav

pre 9 godina

Čoviću ne može niko ništa jer je dugogodišnji radnik udbe a zna se da su oni bog i batina u Srbiji i da je ovo saslušanje je samo glumatanje nezavisnog sudstva i predstava za narod.

sasa jokic

pre 9 godina

Perikle@ Radio? Iz tog se kola ne izlazi. Sto se istrage tice, sta istraga u Srbiji znaci, NISTA, mozda mu eventualno pomogne da dobije neko javno preduzece, da ga izvadi iz priblema.

Gnjilanac

pre 9 godina

Mi sa Kosova Čovića pamtimo k'o zlu paru. Molim Vas, krađa na severu Kosova je mizerna u odnosu na lopovluk u Kosovskom pomoravlju. Nabrojaću samo nekoliko mesta, Šilovo, G.Kusce, Budriga, Pasjane, Koretište, po novcu koji je navodno uložen u ova mesta, mi smo bre Monte Karlo! Nedovršene: Zgrade, kuće, igrališta, obdaništa. Krađa u dogovoru sa Albancima izvođačima radova, lopovluk sa državnom firmom Binačka Morava. Neisplaćene zarade sirotinji na gradilištima. Mnogo je sugrađani moji, mnogo. Moj rođak je morao da potpiše unapred da mu je kuća izgrađena, pre nego što i razmotre njegov slučaj, pogodili ste, temelj je tu, a i šipke od stubova.

Slavisa

pre 9 godina

Ljudi, custe li sta rece Radovanovic, predlozio drzavi da je obesteti za iznos za koji ju je ostetio. Posle 10 godina covek bi malo da bude posten. Pa, da je 1.4 mil evra stavio u banku dosad bi samo po osnovu kamate strpao u dzep jos skoro milion.

Naivko

pre 9 godina

Misković, Beko, Danko Džunić, A. Vlahović, Palma, V.Ilić, Bajatović, Palma, Tončev, ČOVIĆ legenda, Terzić, Ružić, Djurić, Mile Dragić,.....
nastavi niz!!!! gnjide.

Idem da gledam naše košarkaše!!!!

Teodor

pre 9 godina

Ni do ove istrage ne bi došlo da se Ćoki nije osilio u njegovom fantomskom košarkaškom klubu, sad će Veliki Vođa da ga nauči pameti i tako pošalje primer ostalim svojim vazalima.

Mislim da je sada Ćoki stvarno gotov, jer čim je ovaj slučaj bio druga vest u drugom dnevniku javnog Vođinog servisa, to znači da je Veliki Vođa rešio da se otarasi neposlušnog Nebojše.

Vladislav

pre 9 godina

Ma daj sve ih istrazuju .. neke optuzuju ... nikoga ne osudjuju
ako je to SVOM SNAGOM ... onda smo jaci bez snage.... idi negde sa svojim arapima ... idi helikopter cemo ti dati ... vozaj se....
svom snagom...

Milan

pre 9 godina

Sustina je da nista nigde nije potpisao,nigde nema tragova da su pare zavrsile kod njega na racunima ili u kesu.Niakvih dokaza osim spekulacija.A sada ono najinteresantnije.Rece da nije znao za te malverzacije i da nije ucestvovao.OK. Ne sudimo te jer si ucestvovao ali tes sudimo jer si morao da znas obzirom na funkciju koju si obavljao.Tako je i Biljana Plavsic(nije zgodno poredjenje)osudjena jer je morala da zna .Da zato je osudjena.Morala je da zna.Nije osudjena jer je ona radila ubistva i etnicka ciscenja ali je morala da zna.Vrlo jednostavno.Jos nesto.Sve plate da saberu Covic i njemu slicni,sve plate da saberu.Da nista nisu trosili ne mogu da imaju imovinu koju imaju.

Vreme istine

pre 9 godina

Anketni odbor Skupštine R. Srbije je obećao da će do 31. decembra ove godine doneti ODLUKE KO JE KRIV ZA "PATRIOTSKU KRADJU". Čović je kupio fabriku u Rakovici tek 2007. godine, da li ste to znali? Kada je bio gazda na KIM ? Kada gradonačelnik ? Kada je premijer ubijen ? Sve se ove može proveriti preko neta.

Jack

pre 9 godina

Kao i u svim drugim predmetima sto se tice pljacke drzavnih para i imovine, cekalo se dok se ne uniste svi valjani dokazi. Isto kao i sa dokazima o zutoj kuci, sve unisteno, svi svedoci mrtvi pa ajde sad mozemo malo kao da istrazujemo. Svi bivsi i sadasnji politicari su umesani u te radnje, nece vrana vrani oko da iskopa, jos je Covke i desna ruka gospodara u njegovom omiljenom klubu. Ovo sluzi samo da bi se ovaj predmet zatvorio.
(ma daj bre, 12. septembar 2014 17:19)

Upravo tako, ovo sluzi kako bi se donela oslobadajajuca presuda (plus da se operu u medijima), pa sve i da se posle nadju cvrsti dokazi, ne moze da se osudi - jer je osnovno pravno nacelo da se ne moze suditi po istom predmetu dvaput.

Jorgebarabahosa

pre 9 godina

To milicijo, celicna pesnico demokratije u Srbiji! Po svoj pravdi sportskoj, da ne kazem Bozijoj, za sve sto je do sada uradio protiv zakona... Bice tesko dokazati, ali ne treba gubiti nadu. Pravda cesto pobedi. u nadi da ce ovaj neposteni Gospodin dobiti svoje!

Plato

pre 9 godina

Plasim se i ja da je preblizu Vucicu da bi mu se nesto desilo. Mogao je da smeni Malog i Stefanovica posle onoga sa doktoratima, i na samom vrhu pokaze da nema stranacke protekcije..

A da ne pricamo koliko bi se samo navijaci Zvezde i Partizana obradovali da Covic i Djuric zavrse gde im je mesto, pa jos i da Djura vrati pare Partizanu. (Ovako sede u upravama klubova a cak ni njihova preduzeca ne nalaze isplativim da sponzorisu te klubove..)

Radomir

pre 9 godina

Ovi nemaju veze! Samo Covic, jer su ovi kolateralna steta!
Sve treba da se ispita, ali Covic ni sa kim nije nista podelio!
Sebican Cova

Diva

pre 9 godina

Tako znači - bata Čovke, legenda "navijača" zamrznutog košarkaškog kluba, koje je žedne, uz pomoć svih medija, preveo preko vode i nasamario da navijaju za njegov privatni klub, kome niko ne može da zabrani kako će da se zove.

Brondby

pre 9 godina

Velike zasluge idu novinarki B92 Brankici Stankovic koja je prva otkrila ovu malverzaciju sa Nebojsom Covicem, ako smo pravna drzava Covic treba da ide u zatvor i da odgovara pred sudom i za napad na Dejana Andjusa.

PANTER HIJENA

pre 9 godina

Da li se još neko seća slogana njegove stranke DA, Demokratske alternative: KADA JE TEŠKO ONDA JE TU NEBOJŠA ČOVIĆ. Ahaaaa. Da li je narod upoznat, na koji način je naprasno smanjio dugove stare KK CZ, tako što je igračima isplatio svega 2,5 procenata dugovanja u kešu. Ti jadni igrači su ionako već digli ruke od tih para i potpisali za sitniš poravnjanje. Mnogo me zanima poreklo i tih 2,5 posto, da li je to iz fonda KK FMP ili možda od roditelja učenika njegovog koledža u Železniku.
Jedna godina na njegovoj srednjoj školi košta 11.900 eura. Baš je jeftino skoro kao studiranje na slabijim koledžima u inostranstvu. Zanima me odakle je stekao kapital za tri košarkaške hale. Verovatno je štedeo. Navijam za KK CZ, ali me to baš briga, ako su pare za tamnopute igrače otete iz nekih fondova za dečicu i penzionere.

zimzeleni

pre 9 godina

hahaha, pa zar to nije Vucicev covek od poverenja. Zar ga nije Vucic delegirao u FK Zvezdu i u kampanju protiv najgoreg kriminalca u istoriji univerzuma - Djilasa? E moji Srbi, na taj nacin je Covic iskupio sebe...

Teodor

pre 9 godina

Ni do ove istrage ne bi došlo da se Ćoki nije osilio u njegovom fantomskom košarkaškom klubu, sad će Veliki Vođa da ga nauči pameti i tako pošalje primer ostalim svojim vazalima.

Mislim da je sada Ćoki stvarno gotov, jer čim je ovaj slučaj bio druga vest u drugom dnevniku javnog Vođinog servisa, to znači da je Veliki Vođa rešio da se otarasi neposlušnog Nebojše.

Sija puter na vrh glave samo da neko hoce da pogleda!

pre 9 godina

Odavno imam neodoljiv osecaj da ovaj nadobudni sveznalac zivi od "nedostatka dokaza" ali na visokom drzavnom nivou. Prosao je on mnoge garniture i mnoga mesta od politike i sporta, a uvek u foteljama i uvek tamo gde ima para. Veliko je to iskusenje i za moralno i ljudski mnogo jace od njega.

Vojvođanin

pre 9 godina

Ma ne verujem da bi on tako nešto, pa on je oličenje poštenja. Dajte ljudi, šta vam je, Vučiću jesi ti normalan? Ćoki ni mrava ne bi zgazio, evo i posrnulu zvezdanu je digao na noge, celog života radi u interesu naroda. Dobro, malo mora i za svoj džep, ali da je baš trpao u sve džepove u to zaista teško mogu da poverujem.

duh sa sekirom

pre 9 godina

...Covic je pusten niz vodu od (onog koji ne sme javo da se kritikuje) zbog zvezde, sad iznose prljav ves za koji smo SVI znali kao sto znamo da dan traje 24h ali niko javno nije smeo da prica o tome sem DV'a, i sad imamo situaciju da ce da dodju sinteri po "legendu kluba".

licemerni srbi(N)

pre 9 godina

A sad nemaa komentara: ovi sa kosova nam uzee sve pare.A pare se samo prale na Kosovu i vracale nazad u Beograd. Ta se medijska propaganda gurala pre izdaje (citaj Briselskog sporazuma). Evo, sad nemate Kosovo na grbaci pa zivite bogato i lepo.

Parni valjak

pre 9 godina

Biografija Nebojše Čovića se deli na tri dela. Prvi u kojem je mešetario, spletkario, zahvatao i kapom i šakom. Drugi deo u kojem je bio poslat da spasi KK i FK C.Zvezdu i ekspresno vrati 16+48 miliona evra duga. Tada je bio prepošten, genijalan, transparentan, sposoban, ukratko legenda kluba. I treći deo, koji je nastupio pre dva meseca, u kome će ponovo biti kvaran i bezočan.
A sve ovo važi i za Zvezdana Terzića.

zgubidan

pre 9 godina

@ miscidisco 18:04

"Ako ga Vučić sada osudi ..."!!! Ako ga Vučić osudi??? A otkad je to Vučić sudija? Ja bio ubedjen da je on premijer ... Blagi bože - "ako ga Vučić osudi ...". Kako naš narod (mnogi, nažalost) zamišljaju da država funkcioniše, k'o deca u vrtiću kad zamišljaju kralja ili predsednika ... Ma možda da ga Vučić lično i strelja na Terazijama, pa Vučić vodi državu, ima valjda pravo na to ...

Jesi li ti čuo za policiju, tužilaštvo, sudove ...? E, svašta ...

ma daj bre

pre 9 godina

Kao i u svim drugim predmetima sto se tice pljacke drzavnih para i imovine, cekalo se dok se ne uniste svi valjani dokazi. Isto kao i sa dokazima o zutoj kuci, sve unisteno, svi svedoci mrtvi pa ajde sad mozemo malo kao da istrazujemo. Svi bivsi i sadasnji politicari su umesani u te radnje, nece vrana vrani oko da iskopa, jos je Covke i desna ruka gospodara u njegovom omiljenom klubu. Ovo sluzi samo da bi se ovaj predmet zatvorio.

Ja

pre 9 godina

Molio bih tuzilastvo,da na osnovu istrage,izvrsi i detaljnu istragu za desavanja demonstracija na Kosovu 17.03.2004,jer je tada ovaj doticni bio u privatnoj poseti u manastiru Gracanica,Ja licno sumnjam,i mnogi sumnjaju kao ja,jer je i on mnogo vise upetljan u tim dogadjajima,i da on direktno bio umesan.

Gile

pre 9 godina

Srbija ce postati daleko normalnija drzava kad SVI koje je INSAJDER raskrinkao za kradju , besomucno rasipanje drzavnih para i dovodjenje ove zemlje i naroda na rub propasti, budu odgovarali i odlezali. Naravno to se NIKADA nece desiti jer su svi povezani i uvezani a narod je na Bromazepamima i ispranog mozga pa na sve ovo ne obraca dovoljno paznje.

miscodisco

pre 9 godina

Znam za neke koji su obezbedili cukun-unucice a koji su bili skroz nebitni a mogu da zamislim koliko je tek ojadio coravi! Ako ga Vucic osudi i cora ode na robiju...bice na vlasti 20 godina!

Marko

pre 9 godina

Odakle ljudima predstava da navijaci Crvene Zvezde uopste i vole Nebojsu Covica?
(nemanja, 12. septembar 2014 17:42)

Odavde: http://www.b92.net/news/pics/2013/03/16/2855625915144bfd056f70951080699_orig.JPG

duh sa sekirom

pre 9 godina

Odakle ljudima predstava da navijaci Crvene Zvezde uopste i vole Nebojsu Covica?
@nemanja

...mozda zato sto su mu delije JAVNO okacili transparent u piniru "Nebojsa Covic Legenda kluba"...a privatno znamo da je posle uzetog kupa u KG trofej proslavio sa vodjama navijaca, a na kraju slavlja otisao sa njima na 'zatvoren sastanak' u kancelariju...pitaj vodje sta su se dogovarali sa njim.

smeker

pre 9 godina

Nemojte se radovati abolicija nije ukinuta.Ima li ko u upravi FKCZ da nije pod istragom ili pred sudom.Evo ga i u najavi drugog dnevnika izgleda da "Patriotska pljacka" B92 dobija svoj epilog...

THE END

pre 9 godina

Napokon posle tolikih godina i toliko dokaza da Drzava zavrsi ovaj postupak.Idriz Baljaj je sve lepo objasnio,Covicu dosta je bilo vreme je istine a Mitrovcanci je znaju jos bolje.Uzdamo se da ce ovog puta pravosudje ostati bez uticaja politike.

Milos

pre 9 godina

Jos jedna farsa za narod. Ne kazem da je covek kriv ili nevin. Postupak ce da tradje od 7 do 10 godina na kraju ce jos drzava da plati odstetu i tako. Kao Miskovic. Da li se neko seca tog procesa? A Miskovic juce jede rostilj u Nisu. A narod pretura po kantama.

Штилцована катаболцна

pre 9 godina

Odakle ljudima predstava da navijaci Crvene Zvezde uopste i vole Nebojsu Covica?
(nemanja, 12. septembar 2014 17:42)

Ето тако пало нам на памет... http://www.sportske.net/vest/ultra-mentalita/delije-covicu-legendo-119908.html

Partizan u inat svima.!

pre 9 godina

Nemojte tako mora i on od necega da zivi ...Od svete Srpske zemlje on danas vozi BMW7,RangeRover i sta dalje da pisem ta dva automobila kostaju po 100 000€...

Ali nema veze ipak je on LEGENDA Petokrake!

zoran

pre 9 godina

Ljudi, ne zaludjujte se. U korumpiranim zemljama niko od glavonja nikada ne odgovara. Zato te zemlje jesu dno i svi beze iz njih.
Dok ono malo sto ostane, jer nije imalo kud, bavi se drugom zanimacijom... http://www.24sata.info/thumbnail.php?file=news/2010/january/kontenjer_984719322.jpg&size=article_medium http://www.bhrt.ba/wp-content/uploads/2014/02/kontejner_gladni.jpg

Sta bi sa Mishkovicem..? Beko dobio zeleznicu..? Ceca nacionale peva li peva..!! Za Evropom zaostajemo, brat-bratu 250 godina.

Monarhista

pre 9 godina

Ma apsi bre bez milosti....kakvi Zvezdas,yugoslavenje,majke i ocevi nacije...u svakom segmentu u drustvu da se uapse po 500 prvih nece biti greske...u politici,zdravstvu,vojci,miliciji,crkvi,sportu,estradi...svi su muljali il se pripremaju:-)
Dakle greske ne moze biti koga god da klepnes a da je na nekom mestu gde moze da se marishe!!

wwq

pre 9 godina

Istragu treba prosiriti na sve opstine na KIM-u, njihove predsednike i predsednike tzv.k.centara. Neki su pobegli na zapad i tamo dobili politicki azil, kao napr. bivsi predsednik opstine Gora .

Dale

pre 9 godina

I kao po dobrom starom srpskom običaju biće "tresla se gora, rodio se miš".
A Čović će idalje u svom vlasništvu imati halu koju je trebao da sagradi u K. Mitrovici, a sagradio ju je na Čukarici.

mlekadzija

pre 9 godina

Odmah da se razumemo. Nista od toga. Ako kojim slucajem se i pokrene postupak, sledi razvlacenje do apsolutne zastarelosti. Zivelo reformisano pravosudje....

Labud

pre 9 godina

2 godine posle "Insajdera"? Ko ga oni u zdrav mozak? Kada bude dodata i konspiracija oko atentata, pomisliću da neko ima dobre namere...Ovako...nula "boda".

mutant

pre 9 godina

Sta je sa kreditom Agrobanke? Sta je sa nanosenjem telesnih povreda Andjusu (to na mrtvoj tacki)? Sta je sa 16 miliona evra iz Zvezde? Pazi da nije samo 10 miliona evra.

pomorac

pre 9 godina

Hahahahahahaah on se javio da obesteti drzavu a ostali vicu da ne znaju nista o tome ida nisu krivi! Hahahahaha koji lik pa ne bih mu centa uzeo samo da mi do tancina svjedoci kako je to sve islo od cistacice do onog glavnog a onda brale jednog po jednog pa da svi pjevaju u horu. Otvorio bih tu Pandorinu kutiju pa kud puklo da puklo!

siki

pre 9 godina

Sve mu oduzeti po kratkom postupku i njemu i Mishkovicu i svim politickim lopinama, kad je drzava mogla da rusi vilu Duletu pacovu i ostalim sitnim kriminalcima, jer oni to i jesu mislim sitna boranija u poredjenju sa nasim politicarima pa neka ruse i njih.

Vuk

pre 9 godina

@ nik sloter, 12. septembar 2014 18:24

Priča se po NS i okolini da se omastio i u novosadskom Limproduktu još početkom 90-ih i da je na tim mašinama i materijalu i nikao FMP!
A ako već niste videli, pogledajte i ovo http://www.milovanbrkic.com/skandali.htm

Emigrant

pre 9 godina

2014 godine Tuzilastvo ispituje rabote Nebojse Covica,smesno vam samo jedan primjer iz 2002 godine tj dolaskom demokrata na vlast, vlasnik Wall AG iz Njemacke dolazi u BG na pregovore s Vlasti o partnerstvu s Gradom Beogradom po pitanju Autobuskih stanica, Javnih toaleta !Fontana i pojedinih gradskih parkova, znaci princip je bio ponudjen na sledeci nacin
Wall AG ce svojim sredstvima postaviti za GSP sve nove Autobuske, Trolebuske, Tramvajske stanice na Evropskom nivou,zatim napraviti x javnih wc i odrzavati,sve gradske fontane srediti i odrzavati i park ili dva stvar dogovora srediti svjetski i odrzavati,zauzvrat Wall AG ima pravo na reklame na svim tim stanicama,kao i parkovima i bilbordima oko njih, posle odbitka troskova zaradu djele 50:50 s gradom
Gospodina Wall-a prima Djindjic direktno da bi mu saoptio da je to Covic vec zavrsio da je to zatvorena prica s Francuzima JC Decaux SA. Posao je objavljen 2003 u Aprilu.Covic je bio gradonacelnik Beograda a evo citat:
"U Beogradu su se bilbordi pojavili po prvi put polovinom devedesetih godina. Podpredsednik izvrsnog odbora skupstine grada Aleksandar Spasic kaze za B 92 da je prvi konkurs raspisan jos dok je gradonacelnik bio Nebojsa Covic"
Nebojsa je namjestio firmi Alma Quattro d.o.o. firmi koja je pod njegovom sapom,glavni deonicar firme preko offshora je bio clan njegove porodice neznam vise ko,posao za koji se daju milioni gradu da se dobije licenca a u ovom slucaju Covic je uzeo milione najkasnije 2002 a i prije sigurno.

Kako je otisao Zoran?

pre 9 godina

Sad pozovite Vucica da jos jednom za stara dobra vremena stane na sipku na Severu i svi zajednom odskandirajte "Covicu, legendo!"

Miroslav

pre 9 godina

Čoviću ne može niko ništa jer je dugogodišnji radnik udbe a zna se da su oni bog i batina u Srbiji i da je ovo saslušanje je samo glumatanje nezavisnog sudstva i predstava za narod.

Nick_Cave

pre 9 godina

Tvrdim svaki covek u vlasti je oportunista,deo nekog klana s ciljem da isisava narodne pare iz budzeta.A mediji nam maglu prodaju ,jer su placenici ili potlaceni istih.
Osvesti se narode napaceni!
Tuga od drzave:(

nik sloter

pre 9 godina

Istragu prosiriti na nelegalno uzimanje otudjenje ili kradju masina i opreme iz fabrike LIMENKA Skelani 1997.god.Molim vas objavite komentar.Postoje dokazi za ovo sto sam napisao !

Jorgebarabahosa

pre 9 godina

To milicijo, celicna pesnico demokratije u Srbiji! Po svoj pravdi sportskoj, da ne kazem Bozijoj, za sve sto je do sada uradio protiv zakona... Bice tesko dokazati, ali ne treba gubiti nadu. Pravda cesto pobedi. u nadi da ce ovaj neposteni Gospodin dobiti svoje!

Marko

pre 9 godina

Insajderu svaka cast ali kasno je sada,nema od ovoga nista.
Kada se izvukao za mnogo vecu stvar,verujem da ce se snaci i za ovo,ako vec nije.

antiSPS

pre 9 godina

Da li ce ikada iko od njih vratiti pare, da li je iko od njih uopste ikad osudjen, sta me briga sto ce on mozda na robiju kad para nema (ako ga i osude dobice 2-3 god) i sta je sa ostalima?

Gile

pre 9 godina

Citat:" ...šest osumnjičenih da su u toku 2003, 2004. i 2005. godine nezakonito prisvojili više od 850 miliona dinara. ..."
2014-2003=11
Ej tuzna Srbijo ej sumorni rode, JEDANAEST GODINA treba da se utvrdi da li je neko odgovoran !!!
Mladost oterana od starosti odlazi iz ove iznakazene drzave i sve zbog cekanja, beskrajnog i beznadeznog cekanja.

Mr. Moon

pre 9 godina

Sad ce ga "tuzilastvo" da ga opere. Ako bude oslobodjen optuzbi znaci da se izvukao za "zasluge" u proslosti. Ko zna sta je sve spreman da uradi za uzvrat...
A mi gradjani nismo gledali Insajder i blejimo ko ovce.. ima i onih koji su gledali ali im se palila lampica "placeno od strane zapada" za vreme iste

Kvazimodo Sorabius

pre 9 godina

Više od deset godina je javna tajna o teškoj krađi tzv “Kosovskih para“, u režiji presvetlog Čovića. Ova suma nije ni polovina nestale sume!
Sad, da li je kupio “nevinost“ kod Knjaza Aleksandra “podrškom“ omiljenom Knjaževom klubu, videćemo.
Koliko je trebalo da se javno izgovori ime Čovićevo...
Kad beše Insajder, još za vreme “one vlade“? Hehe, ništa se Čoviću neće desiti, on je kao “petao na odžaku“, uvek zauzme PRAVU stranu — vlasti. U zadnjih dvadesetak godina!

Djindic

pre 9 godina

Verujem da nista nije potpisao - suvise je iskusan. Kad samo pomislim ko sve nije branio Kosovo i kako, zakljucujem da smo dobro i prosli.

Vladislav

pre 9 godina

Ma daj sve ih istrazuju .. neke optuzuju ... nikoga ne osudjuju
ako je to SVOM SNAGOM ... onda smo jaci bez snage.... idi negde sa svojim arapima ... idi helikopter cemo ti dati ... vozaj se....
svom snagom...

Slavisa

pre 9 godina

Ljudi, custe li sta rece Radovanovic, predlozio drzavi da je obesteti za iznos za koji ju je ostetio. Posle 10 godina covek bi malo da bude posten. Pa, da je 1.4 mil evra stavio u banku dosad bi samo po osnovu kamate strpao u dzep jos skoro milion.

Gnjilanac

pre 9 godina

Mi sa Kosova Čovića pamtimo k'o zlu paru. Molim Vas, krađa na severu Kosova je mizerna u odnosu na lopovluk u Kosovskom pomoravlju. Nabrojaću samo nekoliko mesta, Šilovo, G.Kusce, Budriga, Pasjane, Koretište, po novcu koji je navodno uložen u ova mesta, mi smo bre Monte Karlo! Nedovršene: Zgrade, kuće, igrališta, obdaništa. Krađa u dogovoru sa Albancima izvođačima radova, lopovluk sa državnom firmom Binačka Morava. Neisplaćene zarade sirotinji na gradilištima. Mnogo je sugrađani moji, mnogo. Moj rođak je morao da potpiše unapred da mu je kuća izgrađena, pre nego što i razmotre njegov slučaj, pogodili ste, temelj je tu, a i šipke od stubova.

Naivko

pre 9 godina

Misković, Beko, Danko Džunić, A. Vlahović, Palma, V.Ilić, Bajatović, Palma, Tončev, ČOVIĆ legenda, Terzić, Ružić, Djurić, Mile Dragić,.....
nastavi niz!!!! gnjide.

Idem da gledam naše košarkaše!!!!

Vreme istine

pre 9 godina

Anketni odbor Skupštine R. Srbije je obećao da će do 31. decembra ove godine doneti ODLUKE KO JE KRIV ZA "PATRIOTSKU KRADJU". Čović je kupio fabriku u Rakovici tek 2007. godine, da li ste to znali? Kada je bio gazda na KIM ? Kada gradonačelnik ? Kada je premijer ubijen ? Sve se ove može proveriti preko neta.

Plato

pre 9 godina

Plasim se i ja da je preblizu Vucicu da bi mu se nesto desilo. Mogao je da smeni Malog i Stefanovica posle onoga sa doktoratima, i na samom vrhu pokaze da nema stranacke protekcije..

A da ne pricamo koliko bi se samo navijaci Zvezde i Partizana obradovali da Covic i Djuric zavrse gde im je mesto, pa jos i da Djura vrati pare Partizanu. (Ovako sede u upravama klubova a cak ni njihova preduzeca ne nalaze isplativim da sponzorisu te klubove..)

Jack

pre 9 godina

Kao i u svim drugim predmetima sto se tice pljacke drzavnih para i imovine, cekalo se dok se ne uniste svi valjani dokazi. Isto kao i sa dokazima o zutoj kuci, sve unisteno, svi svedoci mrtvi pa ajde sad mozemo malo kao da istrazujemo. Svi bivsi i sadasnji politicari su umesani u te radnje, nece vrana vrani oko da iskopa, jos je Covke i desna ruka gospodara u njegovom omiljenom klubu. Ovo sluzi samo da bi se ovaj predmet zatvorio.
(ma daj bre, 12. septembar 2014 17:19)

Upravo tako, ovo sluzi kako bi se donela oslobadajajuca presuda (plus da se operu u medijima), pa sve i da se posle nadju cvrsti dokazi, ne moze da se osudi - jer je osnovno pravno nacelo da se ne moze suditi po istom predmetu dvaput.

master

pre 9 godina

Nece odgovarati,zato sto iza njega stoji AV,sve su to predstave za lakoveran narod.Niko nece odgovarati,NIKO!Tek kada na vlast dodju neki cistijih ruku i savesti,ali to nece da moze u nebeskoj zemlji.Da je narod pametniji isao bi svakodnevno na ulice sa parolama da se lopovi i prevaranti osude i da i se protivzakonito stecena imovina oduzme,ili da daju ostavke,sa pravom,jer su u stvarnosti oni krivci sto je narod opljackan,obezvredjen i unazadjen za najmanje 50 godina,a ne strane sile kako su to predstavljali javnosti.Nema od toga nista,zahvaljujuci opet tom narodu.

srđan

pre 9 godina

Naravno da istragu treba proširiti a pre svega na lokalne "patriote", npr Marka Jakšića, Vuka Antonijevića i ostale koji su se obogatili i to debelo dok običan narod nema ni za osnovne potrebe, ali od nečega se mora krenuti pa se nadam da će se klupko odmotati neka prvi bude Čović....

a sta je

pre 9 godina

A sto samo njega ima tu i Samardzic iz DSS koji je kako se prica popalio najvise zajedno sa onim njegovim Radulovicem sto bese bio vozac u Americi neke babe pa da ne nabrajam sve ali ih ima poprilicno.

sasa jokic

pre 9 godina

Perikle@ Radio? Iz tog se kola ne izlazi. Sto se istrage tice, sta istraga u Srbiji znaci, NISTA, mozda mu eventualno pomogne da dobije neko javno preduzece, da ga izvadi iz priblema.

Milan

pre 9 godina

Sustina je da nista nigde nije potpisao,nigde nema tragova da su pare zavrsile kod njega na racunima ili u kesu.Niakvih dokaza osim spekulacija.A sada ono najinteresantnije.Rece da nije znao za te malverzacije i da nije ucestvovao.OK. Ne sudimo te jer si ucestvovao ali tes sudimo jer si morao da znas obzirom na funkciju koju si obavljao.Tako je i Biljana Plavsic(nije zgodno poredjenje)osudjena jer je morala da zna .Da zato je osudjena.Morala je da zna.Nije osudjena jer je ona radila ubistva i etnicka ciscenja ali je morala da zna.Vrlo jednostavno.Jos nesto.Sve plate da saberu Covic i njemu slicni,sve plate da saberu.Da nista nisu trosili ne mogu da imaju imovinu koju imaju.

Radomir

pre 9 godina

Ovi nemaju veze! Samo Covic, jer su ovi kolateralna steta!
Sve treba da se ispita, ali Covic ni sa kim nije nista podelio!
Sebican Cova