Četvrtak, 11.09.2014.

12:23

Ana Ivanović u vezi sa najboljim nemačkim fudbalerom

Izvor: Super žena

Ana Ivanoviæ u vezi sa najboljim nemaèkim fudbalerom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

156 Komentari

Sortiraj po:

aha

pre 9 godina

@smuki Ne znam o kojim Srbima ti pricas. 90 posto muskaraca su iskompleksirani neradnici, koje izdrzavaju zene. bas te zene koje toliko prozivate. Nisu zene u Srbiji sponzoruse, jer pod zenama ne podrazumevam splavarke, zene u Srbiji se muce da prehrane decu i nesposobne muzeve koji vise po kladionicama i kafanama. Nestalo je u Srbiji pravih muskaraca, sposobnih da brinu o porodici, da zasluze postovanje. Sve mamini sinovi, naucili da im se prinosi..

i ja da ti kazem

pre 9 godina

@e tako ti kazem To ti mislis da imas pravo da sudis. U sustini nju bas boli uvo za to sto kazes jer si nebitan. I neces postati bitniji ako je pljucnes ovde.

nnm

pre 9 godina

Pa naravno, sa kim ona nije bila !!!
(IIIIII, 12. septembar 2014 00:09)
Nista neobicno da se menjaju partneri. Raskine se pa se nadje drugi.

smuki

pre 9 godina

@sanja A svi su Srbi sponzorusani i divljaci. Vecina gradjana Srbije, muske populacije, muku muci da prehrani svoju porodicu, ako je uopste ima, i sebe da izdrzava. Devojkama ne prilaze vise jer znaju kakve su uglavnom kad im je Ana Ivanovic idol.

Topličanin Milan

pre 9 godina

Taj veliki svet je Anin svet a ne srpska malogradjanstina i provincijalizam gde svako sebi uzima pravo da sudi i osudjuje.
(II, 12. septembar 2014 11:52)
------------
Niko nikog ne osudjuje. Ovo je samo diskusija i iznošenje svojih mišljenja povodom različitih tema. Smatram da je trčkaranje za svetskim glamurom i sjajem osobina skorojevića i ljudi palanačkog duha, bez obzira da li su rodjeni u Beču ili Beloj Palanci. U principu zabole me uvo, i za Anu, i njenog Švajnštajgera ali, ako je data mogućnost da se nešto komentariše, zašto da ne? Ne znam u čemu je Vaš problem ali, ja Vam ga ne mogu rešiti?

Objektivno!

pre 9 godina

S'kim će Ana to je njena stver, ali ne verujem da će igrati ni bolje ni gore, u zavisnosti od toga s'kim je u vezi! P.S. Samo na portalu "Superžena" može da piše da je Švajnštajger najbolji nemački fudbaler!

Alexandar

pre 9 godina

Bilo bi dobro da nam rodi jedanaestorke, treba nam ceo fudbalski tim. Svi istog dana rodjeni, kao mladi igraju zajedno do "isteka vremena", posle nastave porodicno kao seniori, do titule svetskog prvaka, nemackog porekla.

II

pre 9 godina

(Topličanin Milan, 12. septembar 2014 09:00)

Na stranu to sto prepisujes "velike misli" @Mladena Mladenovica ("seljancica koja bulji u velike izloge svetskih metropola" i slicne bisere) ti Srbe predstavljas u vrlo losem svetlu pa mi je cak i drago da Ana nije odabrala nekog ko razmislja i misli poput tebe. Tvoj komentar je pun besa i primitivizma coveka kome nije jasno da je Ana sa momkom bas iz SVOG sveta jer ona zivi, skoluje se i radi u tom svetu od svoje 12. godine. Taj veliki svet je Anin svet a ne srpska malogradjanstina i provincijalizam gde svako sebi uzima pravo da sudi i osudjuje.

Strasno!

pre 9 godina

Cemu toliko uzbudjenje? Kao ce zbog toga sa kim je Ana iduce godine da nas obidju poplave?
"Sreca" te ce uskoro da pocne taj rialiti sa Djoganijima, pa ce narod imati cime da se zanima.

always look on the bright side of life

pre 9 godina

Jos se nije rodio onaj ko bi svetu ugodio.
Smanjite negativnost ljudi,previse je osudjivanja,a premalo podrske u ovoj zemlji.
Uzivajte Anci :)

deki

pre 9 godina

Svi vi koji osudjujete zapitajte se da li bi ta ista Ana I taj isti fudbaler imali ista protiv vaseg izbora devojke/decka. Pa verovatno ne bi posto imaju svoje karijere I ispunjene zivote.

mica

pre 9 godina

@ Melenci Hahaha, nadam se da je greska u pitanju a ne savremeni pogled na brak, gde je najbitnija svadba i planiranje iste u sitna crevca oko godinu dana a brak kako mu bog da....tako da ona vasa recenica 'zelim da im sreca i ljubav potraju sve do oltara' se nadam da je lapsus, odn.da zelite i malo duze da im potraje!!!

Topličanin Milan

pre 9 godina

Hahaha, ne, nego ce nekog od vas, za koga niko nije cuo i koji nema para. ;
(mare, 11. septembar 2014 22:11
-----
Чекајте, па да ли је и њој, поред толике популарности још увек стало до некога за кога се "чуло" или, до новца, који тај "чувени момак" има?! Мислим да се ипак овде ради о паланачком менталитету. И поред тога што је лепа, и поред свега што је постигла у животу, и поред славе и богатства, она је, у суштини, остала сељанчица која ће "буљити" у сваки "шарени излог" светских метропола. Новак Ђоковић је једини дечко, кога нису покварили ни слава ни новац. Он може да живи на било ком меридијану остаће оно што јесте. Новац не чини човека али, понекад, од човека може да направи нечовека.

Njunjo

pre 9 godina

Ana nije mogla da se zabavlja sa nekim odlicnim studentom matematike ili filozofije koji kao podstanar tavori u Beogradu, Novom Sadu ili Nisu??? Ne, morao je to biti Svabo koji ima vise novca od nje, sportista koji se redovno cereka kada daje intervjue i ciji je QI (kvocijent inteligencije) sigurno veoma brizno cuvana tajna nemackog fudbalskog saveza...

mica

pre 9 godina

@Njunjo Jedino nam još niste objasnili kako i gde da upozna tog studenta iz Niša i koje bi im to teme i interesovanja bile zajedničke. Sem mladosti i srpstva.

Melenci

pre 9 godina

presrecna sam,i samo molim Boga da Ani ova veza uspe.Nemojte molim vas pisati nebuloze o Svanstajgeru.Covek je vanserijski fudbaler,kulturan i sasvim pristojnog izgleda.Strava su par,zelim im srecu i ljubav,da traje sve do oltara!A,Mladenovic i njegov komentar su malogradjanski i seoski.Da, iz Ane nije izislo selo i ne treba da izadje selo iz svih nas jer to su nam koreni.Mladenovic misli na seljacke manire verovatno i na ono pljuvanje po podu...ali seljaci su napredovali u kulturnom smislu.Kada nesto ne znaju oni bar cute,a kuce su im ciste sa prelepom okucnicom.Seljaci napreduju,a mi takozvani gradjani nazadujemo,jer mislimo da je dovoljno ziveti u gradu i biti gospodin gradjanin.

Steva

pre 9 godina

Hvala uredniku sajta B92 što je uklonio onaj odvratan komentar od nekog polupismenog idiota koji je zaražen fašizmom napisao: "samo mu hvali šlem i šmajser".Tužan sam što živim u državi u kojoj nažalost ima takvih ljudi.

marija

pre 9 godina

@Kokos U potpunosti se slažem sa tobom, odličan komentar. Bastijan je uspešan a takav uspeh se nije mogao steći preko noći...rekla bih da ima jak psihološki profil i poslovično nemačku disciplinu, zgodan je, a u licu blago rečeno muževan...znate i sami da je svojevremeno ideal muške lepote bio drugačiji od ideala ženske...manite se Klunija i Pitova...muškarac treba da zrači karakterom, to mu daje poseban šarm. A Bastijan kao Anin kolega-sportista može da joj da izuzetne savete i cake i da joj pomogne da razvije samo-disciplinu. Ja im želim da traju i svako dobro. Prvo mi je bilo neobično ali ima svih elemenata da uspe, a Ani će ova veza pomoći da sazri...

Makarije

pre 9 godina

Dobar lik. Steta. Da sam na njegovom mjestu, ove nase njanjave princeze bi zaobilazio u sirokom luku ali 'ajd sad, mlad je, naivan, naucice.

lily

pre 9 godina

O Boze ne znam zasto I komentarisem. Sad opet svi kao zasto nije sa nekim nasim. Zar nije pre godinu dana zapocela zabavljanje sa nekim nasim momkom koji je posle 3 dana vec sve tabloidima ispricao. Mene bilo blam. I posle kao zasto ne nas?

robokap

pre 9 godina

Zamolio bih administratora koji filtrira komentare da ubuduce ne brise moj komentar ako ga je prethodno vec objavio. Mislim da nije u redu sa vase strane ipak sam ja vas redovni pratilac i cesto komentarisem. Hvala!

b@

pre 9 godina

Ona ocigledno ZNA da odabere, nije sve u izgledu, cini mi se kao dobar decko. Ali... ta je meni MNOOGO sumnjicavog narava, nije mi bas neka dobrica. Cak mi je i antipaticna. Sve nesto lepo okolo naokolo, a takve su najgore. Nimalo nisam ljubomorna ili sta vec, to je samo moje licno misljenje. Verujem da ne moze vecno da se sakriva ono sto duboko lezi u nama, (pogotovo kada su poznati u pitanju, doduse sport malo i "vaspitava" narav), i da ce se jednog dana saznati kakva je osoba inace. Svakako sve najlepse im zelim.

Uz laganu muziku s gramofona

pre 9 godina

O cemu ce da razgovaraju? Brinem se.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (rusty cohle, 11. septembar 2014 13:42)

Pa, moglo bi to ovako da izgleda:

- I am so exciting
- Jaaaaa
- I am soooo exciting
- Jawohl… jaaaa
- I am so exciiiiting
- Jaaaa
- I am so…
- Jaaaa
- I am so exciting
- Jaaaa


I tako do kasno u noć…

Mitar

pre 9 godina

Pa izlazila je sa nasim covekom, pa on potrcao da javi medijima. A intervjue o njihovoj vezi davala je njegova uza i sira rodbina. Kad ga je ostavila, pretio joj je. Videla je da je bolje da nadje nekog sebi ravnog coveka, ne kompleksasa.

vuk

pre 9 godina

razocaravajuce za jednu nasu sportsku zvezdu ,razmislja kao vecina sponzorusa da budu u vezi iz interesa .ako u srb.nema lepseg i boljeg od ovog nemca sestro nema ti spasa, a i nama sa tobom ,izumrecemo kao dinosaurusi.

Ваљда ће да налети

pre 9 godina

Код нас се некад ишло од села до села, а сада од земље до земље!

sanja

pre 9 godina

naravno, najbolje da nadje negog srbendu sponzorusana da ga izdrzava. svetska zena, zabavlja se s kim hoce, moze joj se. a ovaj nemac je bas simpa.

Švajni

pre 9 godina

@Zdravko, nisi shvatio, Bild piše o njegovoj bivšoj u istom članku u kojem se spominje Ivanovićka i prikazuje zajednička fotografija. Ta, sada već bivša, je upravo Sarah Brandner. Prevedi taj njemački kako spada)

cemu tolika polemika

pre 9 godina

Da li je neko uopste razmisljao koliko je mala verovatnoca da Ana nadje partnera iste nacionalnosti kao sto je i ona, a da joj bude ravan u svakom pogledu ? I sta bi uopste i radila sa takvim partnerom, godinama zivi van zemlje, formirala je drugacije navike. Kakvih dodirnih tacaka ima sa Srbijom sem uspomena na detinjstvo i sto joj se Srbija pominje pored imena kada igra mec.

Kokos

pre 9 godina

Decko je trenutno jedan od najboljih fudbalera na svetu, nacionalni sportski heroj Nemacke, a pritom ljubitelj Srbije i sprskog naroda, o cime je vise puta govorio. I umesto da nam bude drago, i da navijamo za takvog zeta, milion zlobnika ovde je napisalo toliko bljuvotina i niskosti na Anin racun, da je mene sramota da citam. A s kim bi trebalo da bude? Sa nekim nasim krimosom ovde u Srbiji, ili sa nekim "studentom" koji bi bio ljubomoran na njenu slavu i novac i ne bi mogao s tim da se nosi? Budite realni pa priznajte da ovakve zene i treba da se zabavljaju sa ovakvim muskarcima, drugacije ne bi ni bilo izvodjivo.

loloko

pre 9 godina

Nemacka tehnologija.Srbi pa nije lepota najvaznija, ima nesto i u ljubavi.Zaboravimo Moravsko - Kosovarski mentalitet.Sta znaci da je covek lep,da li tu ima srece.Evo ja sam lep i srecan,pa sta.Samo napred Ana,ljubav je najbitnija ona pokrece i ona je najbitnija.

мислим стварно...

pre 9 godina

Само се Срби радују кад им најлепша девојко оде за странца. Шта је нема лепшег и бољег момка у читавој Србији са дијаспором? Е кукала нам мајка.

obavesteni

pre 9 godina

A Svetislav Pesic ce da im bude Kum ili mladji sinak mu Marko! Svajni je u extra odnosima sa njima.. Inace po osvajanju mundijala sa ekipom otvorio je upravo bocu srpskog vina iz Pirota, koju im je Kari tutnuo u Brazilu da im se nadje.. B)

http://www.serbiennachrichten.com/index.php/sport/842-deutsche-nationalmannschaft-wenn-wir-das-finale-gewinnen-trinken-wir-wein-aus-serbien

Dušan

pre 9 godina

Ћуд је женска смијешна работа сто ће вјера за ноћ промјенити да учини што је срцу драго.Дал је могуће да нема брата србина него Шпанац,па Скот ево сада шваба и то ружан.О Ана туго ових дана.

Krotiteljka tigrova

pre 9 godina

@ Mladen Mladenović

Mladene Mladenoviću, zašto toliko patite od kompleksa niže vrednosti? Na svakom, ali svakom, tekstu o mešovitim vezama, brakovima itd. ne mmogu se zaobići vaši jetki komentari. Ako ste vi imali negativnih iskustava u vezi sa strankinjom, ako se niste osećali dovoljno voljenim ili poštovanim (još jedna mana srpskih muškaraca - ogroman ego), ne znači da svaka takva veza "pati" od istih boljki. I meni je ovaj Nemac odbojan, i meni su kad ga vidim prve dve asocijacije, što neko reče, šlem i šmajser, ali to ne znači da nije dobar i fin momak. I kakvi su to komentari o palanačkom mentalitetu? Da li to znači i da Amerikanci treba da osuđuju Serenu što je s onim Francuzom turskog porekla, a Poljaci/Danci Karolinu jer joj je bivši dečko Irac?

II

pre 9 godina

Prvo, momak solidno izgleda, iako prvi put vidim njegove fotografije, a shvatanja "Srba" necije lepote ne bih da komentarisem. Kazu ista ili slicna deca se najbolje igraju zajedno i to ima smisla i u ovom "slucaju" Aninog izbora momka. Uspesni oboje, sportisti oboje i time razumeju sportske zahteve i odricanja vezana za to, a bogami i "cemer i jad" koji prate poznate, da su mediji neprestano za njima a mi za svim novostima u vezi njih i da nas se, bogami debelo "tice" njihova veza, izbor i svaki detalj iz privatnog zivota. Uh, ne bih da sam im u kozi sto se tice ovog poslednjeg:-) ali srecno!

eh

pre 9 godina

Ja se zaljubim svaki put kad joj vidim sliku. Prestanite više da je objavljujete jer nije ni malo lep osećaj kad samo gledaš kolače a znaš da nećeš nikad da ih jedeš.

Marko

pre 9 godina

Haha, danas na radiju u Minhenu javljaju kako se Basti vodi za ruke sa nekom tamnoputom devojkom kroz Minhen. Unovcio je titulu :p
puno srece Ana ...

Mladen Mladenović

pre 9 godina

Lice ovog Švajnštajgera je potpuno kompatibilno sa njegovim prezimenom. Kažu da lepe devojke vole ružne frajere pa je valjda i Ana Ivanović jedna od tih devojaka. Znate ono suprotnosti se privlače. Lepotica i zver. Negde pročitah da je Ana njega "smuvala"?! Ako je tako, trud joj je zaista bio uzaludan. Čini se da Srbi / i Srpkinje naravno/ mogu da pobegnu iz provincije i sela ali, selo i provincija iz njih, nikada.

Saul Goodman

pre 9 godina

Neka im je sa srecom. Ko smo mi da bilo kome sudimo? Da li je Ana u vezi sa Nemcem, Kinezom, rudarom, brokerom, fudbalerom ili pekarem to je samo njena licna stvar

rr

pre 9 godina

"O cemu ce da razgovaraju? Brinem se."
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (rusty cohle, 11. septembar 2014 13:42)

Kako o cemu ce da ragovaraju? Pa o Frojdu i on sigurno njega cita:-)

Iskreno

pre 9 godina

Nek je sa srecom, taj Svajni deluje kao covek na mestu, mora biti da je solidan, ozbiljan i skroman, lepe stvari je govorio o Srbiji. Lepo je sto je nominovao Aninog brata, znaci da drzi do porodice. Nadam se da ce im veza uspeti, i da ce najbolji fudbaler Nemacke biti srpski zet!

Krotiteljka tigrova

pre 9 godina

@Alexandar, 11. septembar 2014 13:04

Evo da ti odgovorim. Srpski muškarci su veoma rigidni, konzervativni, posesivni, ljubomorni i otvoreno ili pasivno agresivni. Naravno, ima izuzetaka, ali je većina takva. A što se tiče Ane, izgleda da i ne bira mnogo.

marija

pre 9 godina

e tako bre, lepo, superzena vec u naslovu kaze ko je ovaj. a ne kao blic - ana u vezi s nekim svajnblabla. sto ja moram da znam ko je taj blablastajner?

tony

pre 9 godina

...au...znam da je lepota relativan pojam, nisam ni ja neki lepotan, al ovaj je bre rugoba, gde ga samo nadje pored toliko lepih i zgodnih momaka

Sabre

pre 9 godina

Da, uzgred, za sve koji planiraju da mi zbibere minus, pogledajte link, pa pokusajte da budete iskreni :) http://xtremewalls.com/wallpaper/supermodels/Sarah_Brandner/8/1024x768

pamtiće je kao kurnjikovu

pre 9 godina

e,pa, baš su se našli!!! ako joj potraje veza, množe slobodno da se mane tenisa i nastavi sa građenjem karijere od slikanja...mislim sada kad je mršava kao i ostale manekenke, a i vidim da joj se usladilo...

Frfljavi

pre 9 godina

Auuuuuu ako je ovo istina, onda sam debelo razočaran. Prvo, dečko je ružan i odbojan. Al najpre jako ružan. Posle onog Francuskog fudbalera sa deformisanim licem je ovaj ubedljivo najružniji. A drugo, Ana je prsnula ako će sa ovakvim likom da bude...!?

masovna emancipacija zena zahteva muskarce koji to mogu da isprate DPB4G

pre 9 godina

Pa mozda bi i Srbende mogli da se zamisle malo! Nije joj za zameriti... Mlad uspesan, ambiciozan, svetski poznat.... Kad malo bolje razmislis gde u Srbiji da nadje takvog a da je dobar i kulturan!?!?!?

rr

pre 9 godina

Bas je duhovit, mislim na klip i polivanje:-) Ne znam nista o njemu ali kao fudbaler ima sigurno dovoljno para pa Ana ne mora da se pita da li je sa njom zbog nje same ili zato sto je bogata teniserka:-)

TIL Zagreb

pre 9 godina

Verdasko teniser, Scot golfer, Paunic kosarkas, Svajni fudbaler. Neka se spremi vaterpolista.
(Peca, 11. septembar 2014 12:38)

hahahaha ,svaka ti cast za komentar...bas si me nasmijao...
idem brze bolje malo vaterpolo vjezbati...nikad se ne zna... :-)

Bavarska Princeza

pre 9 godina

Jao presrecna sam !!! Moj Bavarski Princ, najbolji fudbaler, najelsi covek i najbolji covek sveta napokon pored sebe ima ono sto takvi ljudi zasluzuju - Prelepu SRPKINJU !!!! Nadam se samo da ce Ani da potraje! Prelep par ! Prelep spoj !!!

ALEKSANDRA

pre 9 godina

Da je lep, nesto i nije. Pa opet, o njemu sam cula da je ok kao licnost. A poznajuci Anu, ovo bas nece nesto da potraje. Tako da ne znam da li da se radujemo, ili ne?!

TIL Zagreb

pre 9 godina

Verdasko teniser, Scot golfer, Paunic kosarkas, Svajni fudbaler. Neka se spremi vaterpolista.
(Peca, 11. septembar 2014 12:38)

hahahaha ,svaka ti cast za komentar...bas si me nasmijao...
idem brze bolje malo vaterpolo vjezbati...nikad se ne zna... :-)

Kokos

pre 9 godina

Decko je trenutno jedan od najboljih fudbalera na svetu, nacionalni sportski heroj Nemacke, a pritom ljubitelj Srbije i sprskog naroda, o cime je vise puta govorio. I umesto da nam bude drago, i da navijamo za takvog zeta, milion zlobnika ovde je napisalo toliko bljuvotina i niskosti na Anin racun, da je mene sramota da citam. A s kim bi trebalo da bude? Sa nekim nasim krimosom ovde u Srbiji, ili sa nekim "studentom" koji bi bio ljubomoran na njenu slavu i novac i ne bi mogao s tim da se nosi? Budite realni pa priznajte da ovakve zene i treba da se zabavljaju sa ovakvim muskarcima, drugacije ne bi ni bilo izvodjivo.

Saul Goodman

pre 9 godina

Neka im je sa srecom. Ko smo mi da bilo kome sudimo? Da li je Ana u vezi sa Nemcem, Kinezom, rudarom, brokerom, fudbalerom ili pekarem to je samo njena licna stvar

cemu tolika polemika

pre 9 godina

Da li je neko uopste razmisljao koliko je mala verovatnoca da Ana nadje partnera iste nacionalnosti kao sto je i ona, a da joj bude ravan u svakom pogledu ? I sta bi uopste i radila sa takvim partnerom, godinama zivi van zemlje, formirala je drugacije navike. Kakvih dodirnih tacaka ima sa Srbijom sem uspomena na detinjstvo i sto joj se Srbija pominje pored imena kada igra mec.

sanja

pre 9 godina

naravno, najbolje da nadje negog srbendu sponzorusana da ga izdrzava. svetska zena, zabavlja se s kim hoce, moze joj se. a ovaj nemac je bas simpa.

masovna emancipacija zena zahteva muskarce koji to mogu da isprate DPB4G

pre 9 godina

Pa mozda bi i Srbende mogli da se zamisle malo! Nije joj za zameriti... Mlad uspesan, ambiciozan, svetski poznat.... Kad malo bolje razmislis gde u Srbiji da nadje takvog a da je dobar i kulturan!?!?!?

Krotiteljka tigrova

pre 9 godina

@ Mladen Mladenović

Mladene Mladenoviću, zašto toliko patite od kompleksa niže vrednosti? Na svakom, ali svakom, tekstu o mešovitim vezama, brakovima itd. ne mmogu se zaobići vaši jetki komentari. Ako ste vi imali negativnih iskustava u vezi sa strankinjom, ako se niste osećali dovoljno voljenim ili poštovanim (još jedna mana srpskih muškaraca - ogroman ego), ne znači da svaka takva veza "pati" od istih boljki. I meni je ovaj Nemac odbojan, i meni su kad ga vidim prve dve asocijacije, što neko reče, šlem i šmajser, ali to ne znači da nije dobar i fin momak. I kakvi su to komentari o palanačkom mentalitetu? Da li to znači i da Amerikanci treba da osuđuju Serenu što je s onim Francuzom turskog porekla, a Poljaci/Danci Karolinu jer joj je bivši dečko Irac?

Krotiteljka tigrova

pre 9 godina

@Alexandar, 11. septembar 2014 13:04

Evo da ti odgovorim. Srpski muškarci su veoma rigidni, konzervativni, posesivni, ljubomorni i otvoreno ili pasivno agresivni. Naravno, ima izuzetaka, ali je većina takva. A što se tiče Ane, izgleda da i ne bira mnogo.

ALEKSANDRA

pre 9 godina

Da je lep, nesto i nije. Pa opet, o njemu sam cula da je ok kao licnost. A poznajuci Anu, ovo bas nece nesto da potraje. Tako da ne znam da li da se radujemo, ili ne?!

II

pre 9 godina

Prvo, momak solidno izgleda, iako prvi put vidim njegove fotografije, a shvatanja "Srba" necije lepote ne bih da komentarisem. Kazu ista ili slicna deca se najbolje igraju zajedno i to ima smisla i u ovom "slucaju" Aninog izbora momka. Uspesni oboje, sportisti oboje i time razumeju sportske zahteve i odricanja vezana za to, a bogami i "cemer i jad" koji prate poznate, da su mediji neprestano za njima a mi za svim novostima u vezi njih i da nas se, bogami debelo "tice" njihova veza, izbor i svaki detalj iz privatnog zivota. Uh, ne bih da sam im u kozi sto se tice ovog poslednjeg:-) ali srecno!

Iskreno

pre 9 godina

Nek je sa srecom, taj Svajni deluje kao covek na mestu, mora biti da je solidan, ozbiljan i skroman, lepe stvari je govorio o Srbiji. Lepo je sto je nominovao Aninog brata, znaci da drzi do porodice. Nadam se da ce im veza uspeti, i da ce najbolji fudbaler Nemacke biti srpski zet!

Dušan

pre 9 godina

Ћуд је женска смијешна работа сто ће вјера за ноћ промјенити да учини што је срцу драго.Дал је могуће да нема брата србина него Шпанац,па Скот ево сада шваба и то ружан.О Ана туго ових дана.

Marko

pre 9 godina

Haha, danas na radiju u Minhenu javljaju kako se Basti vodi za ruke sa nekom tamnoputom devojkom kroz Minhen. Unovcio je titulu :p
puno srece Ana ...

Bavarska Princeza

pre 9 godina

Jao presrecna sam !!! Moj Bavarski Princ, najbolji fudbaler, najelsi covek i najbolji covek sveta napokon pored sebe ima ono sto takvi ljudi zasluzuju - Prelepu SRPKINJU !!!! Nadam se samo da ce Ani da potraje! Prelep par ! Prelep spoj !!!

rr

pre 9 godina

Bas je duhovit, mislim na klip i polivanje:-) Ne znam nista o njemu ali kao fudbaler ima sigurno dovoljno para pa Ana ne mora da se pita da li je sa njom zbog nje same ili zato sto je bogata teniserka:-)

obavesteni

pre 9 godina

A Svetislav Pesic ce da im bude Kum ili mladji sinak mu Marko! Svajni je u extra odnosima sa njima.. Inace po osvajanju mundijala sa ekipom otvorio je upravo bocu srpskog vina iz Pirota, koju im je Kari tutnuo u Brazilu da im se nadje.. B)

http://www.serbiennachrichten.com/index.php/sport/842-deutsche-nationalmannschaft-wenn-wir-das-finale-gewinnen-trinken-wir-wein-aus-serbien

loloko

pre 9 godina

Nemacka tehnologija.Srbi pa nije lepota najvaznija, ima nesto i u ljubavi.Zaboravimo Moravsko - Kosovarski mentalitet.Sta znaci da je covek lep,da li tu ima srece.Evo ja sam lep i srecan,pa sta.Samo napred Ana,ljubav je najbitnija ona pokrece i ona je najbitnija.

rr

pre 9 godina

"O cemu ce da razgovaraju? Brinem se."
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (rusty cohle, 11. septembar 2014 13:42)

Kako o cemu ce da ragovaraju? Pa o Frojdu i on sigurno njega cita:-)

Steva

pre 9 godina

Hvala uredniku sajta B92 što je uklonio onaj odvratan komentar od nekog polupismenog idiota koji je zaražen fašizmom napisao: "samo mu hvali šlem i šmajser".Tužan sam što živim u državi u kojoj nažalost ima takvih ljudi.

eh

pre 9 godina

Ja se zaljubim svaki put kad joj vidim sliku. Prestanite više da je objavljujete jer nije ni malo lep osećaj kad samo gledaš kolače a znaš da nećeš nikad da ih jedeš.

Mitar

pre 9 godina

Pa izlazila je sa nasim covekom, pa on potrcao da javi medijima. A intervjue o njihovoj vezi davala je njegova uza i sira rodbina. Kad ga je ostavila, pretio joj je. Videla je da je bolje da nadje nekog sebi ravnog coveka, ne kompleksasa.

deki

pre 9 godina

Svi vi koji osudjujete zapitajte se da li bi ta ista Ana I taj isti fudbaler imali ista protiv vaseg izbora devojke/decka. Pa verovatno ne bi posto imaju svoje karijere I ispunjene zivote.

Melenci

pre 9 godina

presrecna sam,i samo molim Boga da Ani ova veza uspe.Nemojte molim vas pisati nebuloze o Svanstajgeru.Covek je vanserijski fudbaler,kulturan i sasvim pristojnog izgleda.Strava su par,zelim im srecu i ljubav,da traje sve do oltara!A,Mladenovic i njegov komentar su malogradjanski i seoski.Da, iz Ane nije izislo selo i ne treba da izadje selo iz svih nas jer to su nam koreni.Mladenovic misli na seljacke manire verovatno i na ono pljuvanje po podu...ali seljaci su napredovali u kulturnom smislu.Kada nesto ne znaju oni bar cute,a kuce su im ciste sa prelepom okucnicom.Seljaci napreduju,a mi takozvani gradjani nazadujemo,jer mislimo da je dovoljno ziveti u gradu i biti gospodin gradjanin.

pamtiće je kao kurnjikovu

pre 9 godina

e,pa, baš su se našli!!! ako joj potraje veza, množe slobodno da se mane tenisa i nastavi sa građenjem karijere od slikanja...mislim sada kad je mršava kao i ostale manekenke, a i vidim da joj se usladilo...

lily

pre 9 godina

O Boze ne znam zasto I komentarisem. Sad opet svi kao zasto nije sa nekim nasim. Zar nije pre godinu dana zapocela zabavljanje sa nekim nasim momkom koji je posle 3 dana vec sve tabloidima ispricao. Mene bilo blam. I posle kao zasto ne nas?

Mladen Mladenović

pre 9 godina

Lice ovog Švajnštajgera je potpuno kompatibilno sa njegovim prezimenom. Kažu da lepe devojke vole ružne frajere pa je valjda i Ana Ivanović jedna od tih devojaka. Znate ono suprotnosti se privlače. Lepotica i zver. Negde pročitah da je Ana njega "smuvala"?! Ako je tako, trud joj je zaista bio uzaludan. Čini se da Srbi / i Srpkinje naravno/ mogu da pobegnu iz provincije i sela ali, selo i provincija iz njih, nikada.

always look on the bright side of life

pre 9 godina

Jos se nije rodio onaj ko bi svetu ugodio.
Smanjite negativnost ljudi,previse je osudjivanja,a premalo podrske u ovoj zemlji.
Uzivajte Anci :)

II

pre 9 godina

(Topličanin Milan, 12. septembar 2014 09:00)

Na stranu to sto prepisujes "velike misli" @Mladena Mladenovica ("seljancica koja bulji u velike izloge svetskih metropola" i slicne bisere) ti Srbe predstavljas u vrlo losem svetlu pa mi je cak i drago da Ana nije odabrala nekog ko razmislja i misli poput tebe. Tvoj komentar je pun besa i primitivizma coveka kome nije jasno da je Ana sa momkom bas iz SVOG sveta jer ona zivi, skoluje se i radi u tom svetu od svoje 12. godine. Taj veliki svet je Anin svet a ne srpska malogradjanstina i provincijalizam gde svako sebi uzima pravo da sudi i osudjuje.

marija

pre 9 godina

@Kokos U potpunosti se slažem sa tobom, odličan komentar. Bastijan je uspešan a takav uspeh se nije mogao steći preko noći...rekla bih da ima jak psihološki profil i poslovično nemačku disciplinu, zgodan je, a u licu blago rečeno muževan...znate i sami da je svojevremeno ideal muške lepote bio drugačiji od ideala ženske...manite se Klunija i Pitova...muškarac treba da zrači karakterom, to mu daje poseban šarm. A Bastijan kao Anin kolega-sportista može da joj da izuzetne savete i cake i da joj pomogne da razvije samo-disciplinu. Ja im želim da traju i svako dobro. Prvo mi je bilo neobično ali ima svih elemenata da uspe, a Ani će ova veza pomoći da sazri...

Frfljavi

pre 9 godina

Auuuuuu ako je ovo istina, onda sam debelo razočaran. Prvo, dečko je ružan i odbojan. Al najpre jako ružan. Posle onog Francuskog fudbalera sa deformisanim licem je ovaj ubedljivo najružniji. A drugo, Ana je prsnula ako će sa ovakvim likom da bude...!?

tony

pre 9 godina

...au...znam da je lepota relativan pojam, nisam ni ja neki lepotan, al ovaj je bre rugoba, gde ga samo nadje pored toliko lepih i zgodnih momaka

nnm

pre 9 godina

Pa naravno, sa kim ona nije bila !!!
(IIIIII, 12. septembar 2014 00:09)
Nista neobicno da se menjaju partneri. Raskine se pa se nadje drugi.

mica

pre 9 godina

@Njunjo Jedino nam još niste objasnili kako i gde da upozna tog studenta iz Niša i koje bi im to teme i interesovanja bile zajedničke. Sem mladosti i srpstva.

мислим стварно...

pre 9 godina

Само се Срби радују кад им најлепша девојко оде за странца. Шта је нема лепшег и бољег момка у читавој Србији са дијаспором? Е кукала нам мајка.

Švajni

pre 9 godina

@Zdravko, nisi shvatio, Bild piše o njegovoj bivšoj u istom članku u kojem se spominje Ivanovićka i prikazuje zajednička fotografija. Ta, sada već bivša, je upravo Sarah Brandner. Prevedi taj njemački kako spada)

Topličanin Milan

pre 9 godina

Hahaha, ne, nego ce nekog od vas, za koga niko nije cuo i koji nema para. ;
(mare, 11. septembar 2014 22:11
-----
Чекајте, па да ли је и њој, поред толике популарности још увек стало до некога за кога се "чуло" или, до новца, који тај "чувени момак" има?! Мислим да се ипак овде ради о паланачком менталитету. И поред тога што је лепа, и поред свега што је постигла у животу, и поред славе и богатства, она је, у суштини, остала сељанчица која ће "буљити" у сваки "шарени излог" светских метропола. Новак Ђоковић је једини дечко, кога нису покварили ни слава ни новац. Он може да живи на било ком меридијану остаће оно што јесте. Новац не чини човека али, понекад, од човека може да направи нечовека.

Uz laganu muziku s gramofona

pre 9 godina

O cemu ce da razgovaraju? Brinem se.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (rusty cohle, 11. septembar 2014 13:42)

Pa, moglo bi to ovako da izgleda:

- I am so exciting
- Jaaaaa
- I am soooo exciting
- Jawohl… jaaaa
- I am so exciiiiting
- Jaaaa
- I am so…
- Jaaaa
- I am so exciting
- Jaaaa


I tako do kasno u noć…

Njunjo

pre 9 godina

Ana nije mogla da se zabavlja sa nekim odlicnim studentom matematike ili filozofije koji kao podstanar tavori u Beogradu, Novom Sadu ili Nisu??? Ne, morao je to biti Svabo koji ima vise novca od nje, sportista koji se redovno cereka kada daje intervjue i ciji je QI (kvocijent inteligencije) sigurno veoma brizno cuvana tajna nemackog fudbalskog saveza...

Alexandar

pre 9 godina

Bilo bi dobro da nam rodi jedanaestorke, treba nam ceo fudbalski tim. Svi istog dana rodjeni, kao mladi igraju zajedno do "isteka vremena", posle nastave porodicno kao seniori, do titule svetskog prvaka, nemackog porekla.

marija

pre 9 godina

e tako bre, lepo, superzena vec u naslovu kaze ko je ovaj. a ne kao blic - ana u vezi s nekim svajnblabla. sto ja moram da znam ko je taj blablastajner?

Makarije

pre 9 godina

Dobar lik. Steta. Da sam na njegovom mjestu, ove nase njanjave princeze bi zaobilazio u sirokom luku ali 'ajd sad, mlad je, naivan, naucice.

Sabre

pre 9 godina

Da, uzgred, za sve koji planiraju da mi zbibere minus, pogledajte link, pa pokusajte da budete iskreni :) http://xtremewalls.com/wallpaper/supermodels/Sarah_Brandner/8/1024x768

b@

pre 9 godina

Ona ocigledno ZNA da odabere, nije sve u izgledu, cini mi se kao dobar decko. Ali... ta je meni MNOOGO sumnjicavog narava, nije mi bas neka dobrica. Cak mi je i antipaticna. Sve nesto lepo okolo naokolo, a takve su najgore. Nimalo nisam ljubomorna ili sta vec, to je samo moje licno misljenje. Verujem da ne moze vecno da se sakriva ono sto duboko lezi u nama, (pogotovo kada su poznati u pitanju, doduse sport malo i "vaspitava" narav), i da ce se jednog dana saznati kakva je osoba inace. Svakako sve najlepse im zelim.

Objektivno!

pre 9 godina

S'kim će Ana to je njena stver, ali ne verujem da će igrati ni bolje ni gore, u zavisnosti od toga s'kim je u vezi! P.S. Samo na portalu "Superžena" može da piše da je Švajnštajger najbolji nemački fudbaler!

Topličanin Milan

pre 9 godina

Taj veliki svet je Anin svet a ne srpska malogradjanstina i provincijalizam gde svako sebi uzima pravo da sudi i osudjuje.
(II, 12. septembar 2014 11:52)
------------
Niko nikog ne osudjuje. Ovo je samo diskusija i iznošenje svojih mišljenja povodom različitih tema. Smatram da je trčkaranje za svetskim glamurom i sjajem osobina skorojevića i ljudi palanačkog duha, bez obzira da li su rodjeni u Beču ili Beloj Palanci. U principu zabole me uvo, i za Anu, i njenog Švajnštajgera ali, ako je data mogućnost da se nešto komentariše, zašto da ne? Ne znam u čemu je Vaš problem ali, ja Vam ga ne mogu rešiti?

smuki

pre 9 godina

@sanja A svi su Srbi sponzorusani i divljaci. Vecina gradjana Srbije, muske populacije, muku muci da prehrani svoju porodicu, ako je uopste ima, i sebe da izdrzava. Devojkama ne prilaze vise jer znaju kakve su uglavnom kad im je Ana Ivanovic idol.

mica

pre 9 godina

@ Melenci Hahaha, nadam se da je greska u pitanju a ne savremeni pogled na brak, gde je najbitnija svadba i planiranje iste u sitna crevca oko godinu dana a brak kako mu bog da....tako da ona vasa recenica 'zelim da im sreca i ljubav potraju sve do oltara' se nadam da je lapsus, odn.da zelite i malo duze da im potraje!!!

vuk

pre 9 godina

razocaravajuce za jednu nasu sportsku zvezdu ,razmislja kao vecina sponzorusa da budu u vezi iz interesa .ako u srb.nema lepseg i boljeg od ovog nemca sestro nema ti spasa, a i nama sa tobom ,izumrecemo kao dinosaurusi.

Strasno!

pre 9 godina

Cemu toliko uzbudjenje? Kao ce zbog toga sa kim je Ana iduce godine da nas obidju poplave?
"Sreca" te ce uskoro da pocne taj rialiti sa Djoganijima, pa ce narod imati cime da se zanima.

robokap

pre 9 godina

Zamolio bih administratora koji filtrira komentare da ubuduce ne brise moj komentar ako ga je prethodno vec objavio. Mislim da nije u redu sa vase strane ipak sam ja vas redovni pratilac i cesto komentarisem. Hvala!

Ваљда ће да налети

pre 9 godina

Код нас се некад ишло од села до села, а сада од земље до земље!

aha

pre 9 godina

@smuki Ne znam o kojim Srbima ti pricas. 90 posto muskaraca su iskompleksirani neradnici, koje izdrzavaju zene. bas te zene koje toliko prozivate. Nisu zene u Srbiji sponzoruse, jer pod zenama ne podrazumevam splavarke, zene u Srbiji se muce da prehrane decu i nesposobne muzeve koji vise po kladionicama i kafanama. Nestalo je u Srbiji pravih muskaraca, sposobnih da brinu o porodici, da zasluze postovanje. Sve mamini sinovi, naucili da im se prinosi..

i ja da ti kazem

pre 9 godina

@e tako ti kazem To ti mislis da imas pravo da sudis. U sustini nju bas boli uvo za to sto kazes jer si nebitan. I neces postati bitniji ako je pljucnes ovde.

Bavarska Princeza

pre 9 godina

Jao presrecna sam !!! Moj Bavarski Princ, najbolji fudbaler, najelsi covek i najbolji covek sveta napokon pored sebe ima ono sto takvi ljudi zasluzuju - Prelepu SRPKINJU !!!! Nadam se samo da ce Ani da potraje! Prelep par ! Prelep spoj !!!

Dušan

pre 9 godina

Ћуд је женска смијешна работа сто ће вјера за ноћ промјенити да учини што је срцу драго.Дал је могуће да нема брата србина него Шпанац,па Скот ево сада шваба и то ружан.О Ана туго ових дана.

Mladen Mladenović

pre 9 godina

Lice ovog Švajnštajgera je potpuno kompatibilno sa njegovim prezimenom. Kažu da lepe devojke vole ružne frajere pa je valjda i Ana Ivanović jedna od tih devojaka. Znate ono suprotnosti se privlače. Lepotica i zver. Negde pročitah da je Ana njega "smuvala"?! Ako je tako, trud joj je zaista bio uzaludan. Čini se da Srbi / i Srpkinje naravno/ mogu da pobegnu iz provincije i sela ali, selo i provincija iz njih, nikada.

мислим стварно...

pre 9 godina

Само се Срби радују кад им најлепша девојко оде за странца. Шта је нема лепшег и бољег момка у читавој Србији са дијаспором? Е кукала нам мајка.

Frfljavi

pre 9 godina

Auuuuuu ako je ovo istina, onda sam debelo razočaran. Prvo, dečko je ružan i odbojan. Al najpre jako ružan. Posle onog Francuskog fudbalera sa deformisanim licem je ovaj ubedljivo najružniji. A drugo, Ana je prsnula ako će sa ovakvim likom da bude...!?

Njunjo

pre 9 godina

Ana nije mogla da se zabavlja sa nekim odlicnim studentom matematike ili filozofije koji kao podstanar tavori u Beogradu, Novom Sadu ili Nisu??? Ne, morao je to biti Svabo koji ima vise novca od nje, sportista koji se redovno cereka kada daje intervjue i ciji je QI (kvocijent inteligencije) sigurno veoma brizno cuvana tajna nemackog fudbalskog saveza...

Topličanin Milan

pre 9 godina

Hahaha, ne, nego ce nekog od vas, za koga niko nije cuo i koji nema para. ;
(mare, 11. septembar 2014 22:11
-----
Чекајте, па да ли је и њој, поред толике популарности још увек стало до некога за кога се "чуло" или, до новца, који тај "чувени момак" има?! Мислим да се ипак овде ради о паланачком менталитету. И поред тога што је лепа, и поред свега што је постигла у животу, и поред славе и богатства, она је, у суштини, остала сељанчица која ће "буљити" у сваки "шарени излог" светских метропола. Новак Ђоковић је једини дечко, кога нису покварили ни слава ни новац. Он може да живи на било ком меридијану остаће оно што јесте. Новац не чини човека али, понекад, од човека може да направи нечовека.

tony

pre 9 godina

...au...znam da je lepota relativan pojam, nisam ni ja neki lepotan, al ovaj je bre rugoba, gde ga samo nadje pored toliko lepih i zgodnih momaka

vuk

pre 9 godina

razocaravajuce za jednu nasu sportsku zvezdu ,razmislja kao vecina sponzorusa da budu u vezi iz interesa .ako u srb.nema lepseg i boljeg od ovog nemca sestro nema ti spasa, a i nama sa tobom ,izumrecemo kao dinosaurusi.

pamtiće je kao kurnjikovu

pre 9 godina

e,pa, baš su se našli!!! ako joj potraje veza, množe slobodno da se mane tenisa i nastavi sa građenjem karijere od slikanja...mislim sada kad je mršava kao i ostale manekenke, a i vidim da joj se usladilo...

eh

pre 9 godina

Ja se zaljubim svaki put kad joj vidim sliku. Prestanite više da je objavljujete jer nije ni malo lep osećaj kad samo gledaš kolače a znaš da nećeš nikad da ih jedeš.

sanja

pre 9 godina

naravno, najbolje da nadje negog srbendu sponzorusana da ga izdrzava. svetska zena, zabavlja se s kim hoce, moze joj se. a ovaj nemac je bas simpa.

masovna emancipacija zena zahteva muskarce koji to mogu da isprate DPB4G

pre 9 godina

Pa mozda bi i Srbende mogli da se zamisle malo! Nije joj za zameriti... Mlad uspesan, ambiciozan, svetski poznat.... Kad malo bolje razmislis gde u Srbiji da nadje takvog a da je dobar i kulturan!?!?!?

marija

pre 9 godina

e tako bre, lepo, superzena vec u naslovu kaze ko je ovaj. a ne kao blic - ana u vezi s nekim svajnblabla. sto ja moram da znam ko je taj blablastajner?

ALEKSANDRA

pre 9 godina

Da je lep, nesto i nije. Pa opet, o njemu sam cula da je ok kao licnost. A poznajuci Anu, ovo bas nece nesto da potraje. Tako da ne znam da li da se radujemo, ili ne?!

II

pre 9 godina

Prvo, momak solidno izgleda, iako prvi put vidim njegove fotografije, a shvatanja "Srba" necije lepote ne bih da komentarisem. Kazu ista ili slicna deca se najbolje igraju zajedno i to ima smisla i u ovom "slucaju" Aninog izbora momka. Uspesni oboje, sportisti oboje i time razumeju sportske zahteve i odricanja vezana za to, a bogami i "cemer i jad" koji prate poznate, da su mediji neprestano za njima a mi za svim novostima u vezi njih i da nas se, bogami debelo "tice" njihova veza, izbor i svaki detalj iz privatnog zivota. Uh, ne bih da sam im u kozi sto se tice ovog poslednjeg:-) ali srecno!

Sabre

pre 9 godina

Da, uzgred, za sve koji planiraju da mi zbibere minus, pogledajte link, pa pokusajte da budete iskreni :) http://xtremewalls.com/wallpaper/supermodels/Sarah_Brandner/8/1024x768

Krotiteljka tigrova

pre 9 godina

@Alexandar, 11. septembar 2014 13:04

Evo da ti odgovorim. Srpski muškarci su veoma rigidni, konzervativni, posesivni, ljubomorni i otvoreno ili pasivno agresivni. Naravno, ima izuzetaka, ali je većina takva. A što se tiče Ane, izgleda da i ne bira mnogo.

Makarije

pre 9 godina

Dobar lik. Steta. Da sam na njegovom mjestu, ove nase njanjave princeze bi zaobilazio u sirokom luku ali 'ajd sad, mlad je, naivan, naucice.

smuki

pre 9 godina

@sanja A svi su Srbi sponzorusani i divljaci. Vecina gradjana Srbije, muske populacije, muku muci da prehrani svoju porodicu, ako je uopste ima, i sebe da izdrzava. Devojkama ne prilaze vise jer znaju kakve su uglavnom kad im je Ana Ivanovic idol.

Kokos

pre 9 godina

Decko je trenutno jedan od najboljih fudbalera na svetu, nacionalni sportski heroj Nemacke, a pritom ljubitelj Srbije i sprskog naroda, o cime je vise puta govorio. I umesto da nam bude drago, i da navijamo za takvog zeta, milion zlobnika ovde je napisalo toliko bljuvotina i niskosti na Anin racun, da je mene sramota da citam. A s kim bi trebalo da bude? Sa nekim nasim krimosom ovde u Srbiji, ili sa nekim "studentom" koji bi bio ljubomoran na njenu slavu i novac i ne bi mogao s tim da se nosi? Budite realni pa priznajte da ovakve zene i treba da se zabavljaju sa ovakvim muskarcima, drugacije ne bi ni bilo izvodjivo.

TIL Zagreb

pre 9 godina

Verdasko teniser, Scot golfer, Paunic kosarkas, Svajni fudbaler. Neka se spremi vaterpolista.
(Peca, 11. septembar 2014 12:38)

hahahaha ,svaka ti cast za komentar...bas si me nasmijao...
idem brze bolje malo vaterpolo vjezbati...nikad se ne zna... :-)

Uz laganu muziku s gramofona

pre 9 godina

O cemu ce da razgovaraju? Brinem se.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (rusty cohle, 11. septembar 2014 13:42)

Pa, moglo bi to ovako da izgleda:

- I am so exciting
- Jaaaaa
- I am soooo exciting
- Jawohl… jaaaa
- I am so exciiiiting
- Jaaaa
- I am so…
- Jaaaa
- I am so exciting
- Jaaaa


I tako do kasno u noć…

Krotiteljka tigrova

pre 9 godina

@ Mladen Mladenović

Mladene Mladenoviću, zašto toliko patite od kompleksa niže vrednosti? Na svakom, ali svakom, tekstu o mešovitim vezama, brakovima itd. ne mmogu se zaobići vaši jetki komentari. Ako ste vi imali negativnih iskustava u vezi sa strankinjom, ako se niste osećali dovoljno voljenim ili poštovanim (još jedna mana srpskih muškaraca - ogroman ego), ne znači da svaka takva veza "pati" od istih boljki. I meni je ovaj Nemac odbojan, i meni su kad ga vidim prve dve asocijacije, što neko reče, šlem i šmajser, ali to ne znači da nije dobar i fin momak. I kakvi su to komentari o palanačkom mentalitetu? Da li to znači i da Amerikanci treba da osuđuju Serenu što je s onim Francuzom turskog porekla, a Poljaci/Danci Karolinu jer joj je bivši dečko Irac?

Steva

pre 9 godina

Hvala uredniku sajta B92 što je uklonio onaj odvratan komentar od nekog polupismenog idiota koji je zaražen fašizmom napisao: "samo mu hvali šlem i šmajser".Tužan sam što živim u državi u kojoj nažalost ima takvih ljudi.

b@

pre 9 godina

Ona ocigledno ZNA da odabere, nije sve u izgledu, cini mi se kao dobar decko. Ali... ta je meni MNOOGO sumnjicavog narava, nije mi bas neka dobrica. Cak mi je i antipaticna. Sve nesto lepo okolo naokolo, a takve su najgore. Nimalo nisam ljubomorna ili sta vec, to je samo moje licno misljenje. Verujem da ne moze vecno da se sakriva ono sto duboko lezi u nama, (pogotovo kada su poznati u pitanju, doduse sport malo i "vaspitava" narav), i da ce se jednog dana saznati kakva je osoba inace. Svakako sve najlepse im zelim.

rr

pre 9 godina

"O cemu ce da razgovaraju? Brinem se."
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (rusty cohle, 11. septembar 2014 13:42)

Kako o cemu ce da ragovaraju? Pa o Frojdu i on sigurno njega cita:-)

Iskreno

pre 9 godina

Nek je sa srecom, taj Svajni deluje kao covek na mestu, mora biti da je solidan, ozbiljan i skroman, lepe stvari je govorio o Srbiji. Lepo je sto je nominovao Aninog brata, znaci da drzi do porodice. Nadam se da ce im veza uspeti, i da ce najbolji fudbaler Nemacke biti srpski zet!

robokap

pre 9 godina

Zamolio bih administratora koji filtrira komentare da ubuduce ne brise moj komentar ako ga je prethodno vec objavio. Mislim da nije u redu sa vase strane ipak sam ja vas redovni pratilac i cesto komentarisem. Hvala!

Topličanin Milan

pre 9 godina

Taj veliki svet je Anin svet a ne srpska malogradjanstina i provincijalizam gde svako sebi uzima pravo da sudi i osudjuje.
(II, 12. septembar 2014 11:52)
------------
Niko nikog ne osudjuje. Ovo je samo diskusija i iznošenje svojih mišljenja povodom različitih tema. Smatram da je trčkaranje za svetskim glamurom i sjajem osobina skorojevića i ljudi palanačkog duha, bez obzira da li su rodjeni u Beču ili Beloj Palanci. U principu zabole me uvo, i za Anu, i njenog Švajnštajgera ali, ako je data mogućnost da se nešto komentariše, zašto da ne? Ne znam u čemu je Vaš problem ali, ja Vam ga ne mogu rešiti?

cemu tolika polemika

pre 9 godina

Da li je neko uopste razmisljao koliko je mala verovatnoca da Ana nadje partnera iste nacionalnosti kao sto je i ona, a da joj bude ravan u svakom pogledu ? I sta bi uopste i radila sa takvim partnerom, godinama zivi van zemlje, formirala je drugacije navike. Kakvih dodirnih tacaka ima sa Srbijom sem uspomena na detinjstvo i sto joj se Srbija pominje pored imena kada igra mec.

Ваљда ће да налети

pre 9 godina

Код нас се некад ишло од села до села, а сада од земље до земље!

Marko

pre 9 godina

Haha, danas na radiju u Minhenu javljaju kako se Basti vodi za ruke sa nekom tamnoputom devojkom kroz Minhen. Unovcio je titulu :p
puno srece Ana ...

Melenci

pre 9 godina

presrecna sam,i samo molim Boga da Ani ova veza uspe.Nemojte molim vas pisati nebuloze o Svanstajgeru.Covek je vanserijski fudbaler,kulturan i sasvim pristojnog izgleda.Strava su par,zelim im srecu i ljubav,da traje sve do oltara!A,Mladenovic i njegov komentar su malogradjanski i seoski.Da, iz Ane nije izislo selo i ne treba da izadje selo iz svih nas jer to su nam koreni.Mladenovic misli na seljacke manire verovatno i na ono pljuvanje po podu...ali seljaci su napredovali u kulturnom smislu.Kada nesto ne znaju oni bar cute,a kuce su im ciste sa prelepom okucnicom.Seljaci napreduju,a mi takozvani gradjani nazadujemo,jer mislimo da je dovoljno ziveti u gradu i biti gospodin gradjanin.

Saul Goodman

pre 9 godina

Neka im je sa srecom. Ko smo mi da bilo kome sudimo? Da li je Ana u vezi sa Nemcem, Kinezom, rudarom, brokerom, fudbalerom ili pekarem to je samo njena licna stvar

obavesteni

pre 9 godina

A Svetislav Pesic ce da im bude Kum ili mladji sinak mu Marko! Svajni je u extra odnosima sa njima.. Inace po osvajanju mundijala sa ekipom otvorio je upravo bocu srpskog vina iz Pirota, koju im je Kari tutnuo u Brazilu da im se nadje.. B)

http://www.serbiennachrichten.com/index.php/sport/842-deutsche-nationalmannschaft-wenn-wir-das-finale-gewinnen-trinken-wir-wein-aus-serbien

loloko

pre 9 godina

Nemacka tehnologija.Srbi pa nije lepota najvaznija, ima nesto i u ljubavi.Zaboravimo Moravsko - Kosovarski mentalitet.Sta znaci da je covek lep,da li tu ima srece.Evo ja sam lep i srecan,pa sta.Samo napred Ana,ljubav je najbitnija ona pokrece i ona je najbitnija.

II

pre 9 godina

(Topličanin Milan, 12. septembar 2014 09:00)

Na stranu to sto prepisujes "velike misli" @Mladena Mladenovica ("seljancica koja bulji u velike izloge svetskih metropola" i slicne bisere) ti Srbe predstavljas u vrlo losem svetlu pa mi je cak i drago da Ana nije odabrala nekog ko razmislja i misli poput tebe. Tvoj komentar je pun besa i primitivizma coveka kome nije jasno da je Ana sa momkom bas iz SVOG sveta jer ona zivi, skoluje se i radi u tom svetu od svoje 12. godine. Taj veliki svet je Anin svet a ne srpska malogradjanstina i provincijalizam gde svako sebi uzima pravo da sudi i osudjuje.

rr

pre 9 godina

Bas je duhovit, mislim na klip i polivanje:-) Ne znam nista o njemu ali kao fudbaler ima sigurno dovoljno para pa Ana ne mora da se pita da li je sa njom zbog nje same ili zato sto je bogata teniserka:-)

marija

pre 9 godina

@Kokos U potpunosti se slažem sa tobom, odličan komentar. Bastijan je uspešan a takav uspeh se nije mogao steći preko noći...rekla bih da ima jak psihološki profil i poslovično nemačku disciplinu, zgodan je, a u licu blago rečeno muževan...znate i sami da je svojevremeno ideal muške lepote bio drugačiji od ideala ženske...manite se Klunija i Pitova...muškarac treba da zrači karakterom, to mu daje poseban šarm. A Bastijan kao Anin kolega-sportista može da joj da izuzetne savete i cake i da joj pomogne da razvije samo-disciplinu. Ja im želim da traju i svako dobro. Prvo mi je bilo neobično ali ima svih elemenata da uspe, a Ani će ova veza pomoći da sazri...

Objektivno!

pre 9 godina

S'kim će Ana to je njena stver, ali ne verujem da će igrati ni bolje ni gore, u zavisnosti od toga s'kim je u vezi! P.S. Samo na portalu "Superžena" može da piše da je Švajnštajger najbolji nemački fudbaler!

Alexandar

pre 9 godina

Bilo bi dobro da nam rodi jedanaestorke, treba nam ceo fudbalski tim. Svi istog dana rodjeni, kao mladi igraju zajedno do "isteka vremena", posle nastave porodicno kao seniori, do titule svetskog prvaka, nemackog porekla.

nnm

pre 9 godina

Pa naravno, sa kim ona nije bila !!!
(IIIIII, 12. septembar 2014 00:09)
Nista neobicno da se menjaju partneri. Raskine se pa se nadje drugi.

lily

pre 9 godina

O Boze ne znam zasto I komentarisem. Sad opet svi kao zasto nije sa nekim nasim. Zar nije pre godinu dana zapocela zabavljanje sa nekim nasim momkom koji je posle 3 dana vec sve tabloidima ispricao. Mene bilo blam. I posle kao zasto ne nas?

always look on the bright side of life

pre 9 godina

Jos se nije rodio onaj ko bi svetu ugodio.
Smanjite negativnost ljudi,previse je osudjivanja,a premalo podrske u ovoj zemlji.
Uzivajte Anci :)

Švajni

pre 9 godina

@Zdravko, nisi shvatio, Bild piše o njegovoj bivšoj u istom članku u kojem se spominje Ivanovićka i prikazuje zajednička fotografija. Ta, sada već bivša, je upravo Sarah Brandner. Prevedi taj njemački kako spada)

Mitar

pre 9 godina

Pa izlazila je sa nasim covekom, pa on potrcao da javi medijima. A intervjue o njihovoj vezi davala je njegova uza i sira rodbina. Kad ga je ostavila, pretio joj je. Videla je da je bolje da nadje nekog sebi ravnog coveka, ne kompleksasa.

deki

pre 9 godina

Svi vi koji osudjujete zapitajte se da li bi ta ista Ana I taj isti fudbaler imali ista protiv vaseg izbora devojke/decka. Pa verovatno ne bi posto imaju svoje karijere I ispunjene zivote.

mica

pre 9 godina

@ Melenci Hahaha, nadam se da je greska u pitanju a ne savremeni pogled na brak, gde je najbitnija svadba i planiranje iste u sitna crevca oko godinu dana a brak kako mu bog da....tako da ona vasa recenica 'zelim da im sreca i ljubav potraju sve do oltara' se nadam da je lapsus, odn.da zelite i malo duze da im potraje!!!

Strasno!

pre 9 godina

Cemu toliko uzbudjenje? Kao ce zbog toga sa kim je Ana iduce godine da nas obidju poplave?
"Sreca" te ce uskoro da pocne taj rialiti sa Djoganijima, pa ce narod imati cime da se zanima.

mica

pre 9 godina

@Njunjo Jedino nam još niste objasnili kako i gde da upozna tog studenta iz Niša i koje bi im to teme i interesovanja bile zajedničke. Sem mladosti i srpstva.

aha

pre 9 godina

@smuki Ne znam o kojim Srbima ti pricas. 90 posto muskaraca su iskompleksirani neradnici, koje izdrzavaju zene. bas te zene koje toliko prozivate. Nisu zene u Srbiji sponzoruse, jer pod zenama ne podrazumevam splavarke, zene u Srbiji se muce da prehrane decu i nesposobne muzeve koji vise po kladionicama i kafanama. Nestalo je u Srbiji pravih muskaraca, sposobnih da brinu o porodici, da zasluze postovanje. Sve mamini sinovi, naucili da im se prinosi..

i ja da ti kazem

pre 9 godina

@e tako ti kazem To ti mislis da imas pravo da sudis. U sustini nju bas boli uvo za to sto kazes jer si nebitan. I neces postati bitniji ako je pljucnes ovde.