Utorak, 09.09.2014.

07:33

Milićev nije rekao gde je kantrimen

Treći osnovni sud odlučio je da Marko Milićev, osumnjičen za izazivanje saobraćajne nesreće u kojoj je nastradao Luka Jovanović, ostane u pritvoru.

Izvor: Tanjug

Miliæev nije rekao gde je kantrimen IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

pravda

pre 9 godina

Ovde bi trebalo uporedo suditi nekome iz policijskih krugova.
Sve će to biti farsa i cirkus. Krim.. će angažovati najmanje tri advokata za debele honorare. Nema toga tužioca kojeg neće slomiti.
Tuga, molećivo i sa izvinjenjem mole krim..a da kaže gdje je auto kojim je ubijen Jovanović. Vozio neki čovjek kojemu oni ne znaju ime. Sud će morati to da uvaži. Radi ljudskih prava.
Na suđenju će reči da on nije vozio kantrimena kritične noći. Sponzoruše sa splavova će promijeniti iskaz.

Lucia

pre 9 godina

Nesreca. Sud. Presuda.Osteceni nijednom presudom ne mogu da nadomeste izgubljeno, zivot.Kroz ovaj slucaj provejava stravicna retoricka ostrascenost.U sudu se propevava, peva,raspevava.Po pravilu se govori ,cuti.Ako se ovako nastavi prolupace I ono malo zdravog razuma.

M. Gvozdenović

pre 9 godina

Da li NEKO od strčnjaka može da objasni suštinsku razliku slučaja "sina Željka Mitrovića" i "Milićeva"!!! Oba su iz nehata UBILI, oba su pobegli sa mesta nesreće, oba NISU ukazali prvu pomoć ... jedan se pojavio sa tatom (posle, pretpostavljam, brzog trežnjenja - ovo mi je iz struke) i predao policiji a drugi "kobojagi" bežao po svetu a naši ga kobajagi "uhapsili"... i kako Ministar reče nije bitno gde je, zašto je i kako je "bežao".

extra fine

pre 9 godina

Važno je da je u pritvoru odatle može samo u zatvor . Da se poneo kao čovek i stao da pruži pomoć ne bi ga javnost ovoliko osudjivala.

Lucia

pre 9 godina

Greh je da neko sa istancanim smislom za boje (bela kafa) ,tonalitete ,kostime, scenu bude ministar policije.Zar nije bolje direktor nekog muzeja nadrealizma,svetskog,a moze I naseg.

Milosav

pre 9 godina

Nece da prica?? Sto mu nije on milicija iz prosle Jugoslavije, propevao bi za pet minuta, jos bi i Kantrimena sastavio iz delova za pola dana.
Ova danasnja, demokratska policija nije za svakoga. Za protuvu ovog tipa batina je iz raja izasla.

Dušan ns

pre 9 godina

@anon:naše reakcije su mnogo ozbiljnije od reakcije države i da ih nije bilo, pitanje je da li bi država uopšte reagovala. uozbilji se ti.

svasta

pre 9 godina

Pa kada ne zna na koji misle: sivi, bez, sa crnim krovom, na tufne, onaj za 15 osoba, nejasno je. Bitno da je veliki strucnjak za bezbednost u saobracaju 2 sata posle ubistva iz nehata koje je pocinio Mitrovicev sin izjavio da je kriva pokojna devojka.

msc.Milos

pre 9 godina

ko je taj sto moze u kinu da udje sa "neispravnim" papirima ili da dobije kinesku vizu a postoji interpolova poternica za trgovinu narkoticima??

jel ovaj sns na celu sa faraonom, akademikom (majko moja!) i bulumentom laznih doktora i drugih diplomaca misli da smo apsolutno svi dobili naprasno autizam?!?

na kraju, koliku robiju ce da dobije mladi pinkovac?? pocinio je apsolutno isti zlocin!

Srba

pre 9 godina

Čitam da se neki komentatori bune što objavljujete vesti u vezi Milićeva. Mene baš sve "živo" interesuje u vezi njega: kako je proveo jučerašnji dan, da li je komunicirao sa nekim, šta je jeo, kako je obučen, da li je bio u šetnji, koje patike nosi, koji mu je broj obuće, koliko je visok, koliko je težak.....

sneskica

pre 9 godina

Auto koji se trazi, Mini Cooper S je vec izasao u javnost (slike osvanule u jednom dnevnom listu), ali ne moze se protiv drzavne bulumente, kvazi doktora, ekonomista i drugih "strucnjaka"... Ali znate onu staru, zaklela se zemlja raju, da se sve tajne saznaju! Doci ce i ONA na red za prdekanu! ;)

bezimena

pre 9 godina

Prestanite da maltretirate javnost likom koji je potpuno nebitan za Srbiju.
Žao mi je porodice pok. Luke, ali njihova lična tragedija nije opšta i nema nikakvog uticaja na ostale gradjane ove zemlje, ni u kakvom pogledu.

Šta je sa korupcijom i lopovlukom na republičkom nivou, davanju poslova i prodajama bez tendera, enormnom trošenju para vlastodržaca od republike do lokalnih samouprava i sl. tj. o temama zbog kojih ispaštaju svi gradjani Srbije.

Lucia

pre 9 godina

Leto,bez para. Dinar pada,u fijatu obustavljen rad slaba potraznja vozila.Vest NAD vestima Milicev od Beograd.A sta je sa nastradalom turistkinjom u Egiptu, sa cetvoro mladih koje je bahati vozac usmrtio(Novi sad) ?Koliko saobracajnih udesa sa nesrecnim krajem?Ali samo dva senzacionalnih razmera.Svako nosi tugu I bol .Neko u sebi ,a neki je dele.

mlekadzija

pre 9 godina

Dokle cete da vise bombardujete sa vestima o ovom kriminalcu i ubici. Niste toliko agilni da pisete ili javljate dokle se stiglo sa procesom protiv sina vlasnika Pinka. Da li ste zaboravili ili ne smete ili necete?!?!?!?!?!?

PREVEJANI KRIMOS

pre 9 godina

Kada spozna koliko ima puno materijalnih dokaza da je pregazio Luku priznaće i za katrimen, postoje 3 neposredna svedoka, više drugih, snimci i slično, gotov je, kada uvidi 2o i višegodina robije tražiće olakšavajuće okolnosti.Nadam se da će i neki saradnici krimosa biti uhvaćeni, i oni koji su skrili katrimken i oni koji su mu nosili pare,falsifikovali pasoš i slično.

Slavisa

pre 9 godina

Kako da kaze gde mu je kantrimen kada ga nikad nije ni imao. Covek je dosad ucinio mnogo krivicnih dela i bio je na slobodi, sad su mu napakovali ovo koje nije ucinio, ustvari nagodio se kao onaj kosarkas. Odlezace neku godinu u zatvoru i to je to.

anon

pre 9 godina

Da se razumemo, nisam nešto lud za ovima koji su trenutno na vlasti i upravljaju istragom, ali prosto ste mi neverovatni vi ljudi.
Uhvatili su Milićeva, a vi kukate kako ima bitnijih slučajeva.
A da ga slučajno nisu uhvatili, vikali biste na sva zvona "šta je sa Kantrimenom?", "šta je sa Kantrimenom?", "uaaa, dole vlada".
Razumem ja kritike i većina su ih opravdane, ali vi ovde kritikujete uspešno rešen slučaj. Ajde, uozbiljite se malo.

Milan

pre 9 godina

Prestanite da nas maltretirate sa ovim likom.
Mog druga je tako udario lik i pao je sa motora i poginuo pa nije bilo ni u jednim novinama i vestima. Taj je pobegao, posle je uhvacen, osudjen i molim lepo.....kraj price.
Ovo je pokazatelj da su za stanje u Srbiji ogovorni mediji! Vi pomazete politicarima ovim nebulozama od vesti da se bezi od stvarnih problema. Zasto vladajucoj stranci ne postavite pitanje sta su to uradili za 2,5 godina vlasti.

Duško Sušić

pre 9 godina

@Bjeko: Da li se smejao ili ne , i da li priznao šta je sa mini morisom , njega ne oslobađa odgovornosti. To što se ovako ponaša pokazuje o kakvoj se ličnosti radi , a i biće mu otežavajuća okolnost.

Nešo

pre 9 godina

@Homo policutus: Na ovakvim primerima ne treba niko da se uči , pa ni mladi vozači. Svako ko je položio (izuzimam one koji su kupili) vozački ispit mora da zna da se povređenom u saobraćajnom udesu mora ukazati prva pomoć i ako se to ne oradi da je to krivično delo.

Sale

pre 9 godina

Ovaj Milićev ispade najveći ubica,a ubice u sličnim situacijama slobodno šetaju. Mitrovićev sin takođe nije pružio pomoć devojci na pešačkom prelazu, pa nikom ništa! Nervira me, strašno me nervira selektivna pravda!

Sokolac

pre 9 godina

@ksajksale: Biće on osuđen , odležaće zatvorsku kaznu i izaći na slobodu , ali život mladog Luke ne može niko povratiti. To je najveća tragedija.

razuzdani konj

pre 9 godina

ko je ikada i prismrdio u Kinu zna da tamo mozes i umreti a da se ne sazna ,a kamoli da se krijes-to mozes do beskonacnosti. ovaj lik je podmetnuo kicmu za nekog,a sve i da jeste on taj, nas zakon je sprdnja i dobice neku smesnu kaznu. dok nas zamlacuju da kantrimenom- kurs pada, zaduzenost raste....

Milorad

pre 9 godina

@ Aleksandar

Kako to vlast hapsi imamo prilike da gledamo. Dinkic savetnik Vucicu, Beko direktor zeleznice, cerka Kosmajca po zelji SNS-a pocela da radi u EPS-u, gradonacelnica Smedereva osudjena na 15 meseci zatvora u junu udara temelj novoj fabrici... Hoces jos primera?!

Milorad

pre 9 godina

Alo ljudi. On se tereti za "pocinjeno krivicno delo iz NEHATA!!!" Danas je tuzilastvo ovim saucesnicima ponudilo kucni pritvor u zamenu za saradnje. Toliko ssu im dokazi cvrsti. Ovaj ce dobiti max godinu dana a bice na slobodi do Bozica sa novcem na racunu. Pravog ubicu nikada necemo saznati!

ledenjak

pre 9 godina

bez automobila kao glavnog dokaza, dobrim advokatom i nasim losim i podmitljivim sudstvom ovaj bi na zalost moga biti oslobodjen nakon 2-3god sudjenja....

Homo politicus

pre 9 godina

Ucesnici u saobracaju (pogotovo mladi vozaci) mogu iz ovog primera nauciti da je nepruzanje pomoci povredjenom u saobracajnoj nezgodi takodje krivicno delo gde je zaprecena kazna zatvora od 1 do 8 godina. Mislim da ce Milicev s obzirom na sve okolnosti dobiti mimimum 13 godina zatvora.

ksajksale

pre 9 godina

sve nekako, ali kad god čujem ovo kako je ubio čovjeka koji je izašao da pogura pokvarenu ladu, ufati me neka tuga.

žalosna alegorija na srpsko društvo, gdje bahati ubiše nemoćne, a najmoćniji od svih to koriste da hrane mašineriju koja drži ostale, preživjele nemoćne, u zabludi da "ima boga, ima pravde, živa glava na ramenima, daćebog, nek je zdravlja", i kako će sve jednog dana doći na svoje. kad i kako, o tom po tom.

Bjeko

pre 9 godina

Sto je duze u pritvoru vise se otkriva, evo sad znamo da se smejao kad je pregazio neduznog Luku. Akcija posle toga nije nista manje sramna pa je za ocekivati da mu odgovarajuca kazna sledi.

jovan

pre 9 godina

Najzanimljivije jeste sto odjedared Tanjug preuzima ekskluzivu na objavljivanje vesti oko ovog artificijelnog slucaja. Ali jos zanimljivije je sto prilikom svake nove vesti Tanjug repetitivno pridodaje citav scenario "slucaja" kao da bi nam, stice se utisak, sve to sto dublje utisnuli u mozdane celije.

Ladan

pre 9 godina

Zar vi iz B92 mislite da nekoga u Srbiji boli ka*a za celu ovu glupost? Tako ste se lako dali izmanipulisati, sad vas rezim upravo koristi za spinovanje vrtimo prazne price a probleme pod tepih, razocarao sam se!

Aleksandar

pre 9 godina

Nije ovo neka banana država pa da ga nakon bekstva puste na slobodu. Ova vlast je pokazala da niko nije nedodirljiv i da će svako odgovarati za svoja dela, od džeparoša do monstruma ubica!

hadzija

pre 9 godina

чим мало легне прашина застариће случај, или ће да бидне екпресно пуштен због ради доброг владања ?

TURBO MOHIKANAC

pre 9 godina

Kada će da se pojavi fotka sa ponositim ministrom-lovcem, koji se nogom oslanja na uvezanu lovinu pristiglu iz Kine?!? Okolo po šumi specijalni odredi specijalaca isteruju zeke, veverice, ježeve i ostalu krupnu divljač. Ministar nikada ne prestaje da lovi. Samo da obriše cvikere i repetira.

Radoznali Perica®™

pre 9 godina

Sutra će ići u wc, prekosutra nešto peto. Molim vas da ne objavljujete više vesti o slučaju do izvršenja izrečene kazne i zaključka slučaja. Cirkus je interesantan dok klovn ne zaplače, posle je tužno i naporno. Šta se beše dešava sa platama i penzijama!?

VLADEta DIVACic

pre 9 godina

Aha, mora da ga sudija moli da mu Marko razjasni kako je moguce da auto menja boju kao kameleon, hteo bi covek da sazna na kraju koje je auto bio boje!
Znate onaj nas film: Sivi kamion crvene boje! Mislite o tome!

tamni vilajet

pre 9 godina

A Saric, a Kosmajac, a Miskovic???

Duplo golo, tako ce biti i sa ovim, svi oni imaju upotrebnu vrednost zvecke koja treba da zamaje dete kad se uznemiri!!!

kiza

pre 9 godina

Krsto,bravo tacno u centar.....ubise nas s ovim slucajem...kakvih u Srbiji ima bar 10godisnje...pa pobegao i onaj tz\tin sin iz Ustanicke i nisam cuo da su stigli do presude a NOVINARI...cuteeee.

krsto

pre 9 godina

Odjednom vise niko ne pominje Sarica,Radulovica,Miskovica,Cumeta ,a u zamenu dobijamo istorijsku ravciju na splavovima,ovog nesretnika sve sa strasnim maskiranim policajcima...

krsto

pre 9 godina

Odjednom vise niko ne pominje Sarica,Radulovica,Miskovica,Cumeta ,a u zamenu dobijamo istorijsku ravciju na splavovima,ovog nesretnika sve sa strasnim maskiranim policajcima...

kiza

pre 9 godina

Krsto,bravo tacno u centar.....ubise nas s ovim slucajem...kakvih u Srbiji ima bar 10godisnje...pa pobegao i onaj tz\tin sin iz Ustanicke i nisam cuo da su stigli do presude a NOVINARI...cuteeee.

tamni vilajet

pre 9 godina

A Saric, a Kosmajac, a Miskovic???

Duplo golo, tako ce biti i sa ovim, svi oni imaju upotrebnu vrednost zvecke koja treba da zamaje dete kad se uznemiri!!!

Ladan

pre 9 godina

Zar vi iz B92 mislite da nekoga u Srbiji boli ka*a za celu ovu glupost? Tako ste se lako dali izmanipulisati, sad vas rezim upravo koristi za spinovanje vrtimo prazne price a probleme pod tepih, razocarao sam se!

Radoznali Perica®™

pre 9 godina

Sutra će ići u wc, prekosutra nešto peto. Molim vas da ne objavljujete više vesti o slučaju do izvršenja izrečene kazne i zaključka slučaja. Cirkus je interesantan dok klovn ne zaplače, posle je tužno i naporno. Šta se beše dešava sa platama i penzijama!?

Sale

pre 9 godina

Ovaj Milićev ispade najveći ubica,a ubice u sličnim situacijama slobodno šetaju. Mitrovićev sin takođe nije pružio pomoć devojci na pešačkom prelazu, pa nikom ništa! Nervira me, strašno me nervira selektivna pravda!

Milan

pre 9 godina

Prestanite da nas maltretirate sa ovim likom.
Mog druga je tako udario lik i pao je sa motora i poginuo pa nije bilo ni u jednim novinama i vestima. Taj je pobegao, posle je uhvacen, osudjen i molim lepo.....kraj price.
Ovo je pokazatelj da su za stanje u Srbiji ogovorni mediji! Vi pomazete politicarima ovim nebulozama od vesti da se bezi od stvarnih problema. Zasto vladajucoj stranci ne postavite pitanje sta su to uradili za 2,5 godina vlasti.

Milorad

pre 9 godina

@ Aleksandar

Kako to vlast hapsi imamo prilike da gledamo. Dinkic savetnik Vucicu, Beko direktor zeleznice, cerka Kosmajca po zelji SNS-a pocela da radi u EPS-u, gradonacelnica Smedereva osudjena na 15 meseci zatvora u junu udara temelj novoj fabrici... Hoces jos primera?!

TURBO MOHIKANAC

pre 9 godina

Kada će da se pojavi fotka sa ponositim ministrom-lovcem, koji se nogom oslanja na uvezanu lovinu pristiglu iz Kine?!? Okolo po šumi specijalni odredi specijalaca isteruju zeke, veverice, ježeve i ostalu krupnu divljač. Ministar nikada ne prestaje da lovi. Samo da obriše cvikere i repetira.

razuzdani konj

pre 9 godina

ko je ikada i prismrdio u Kinu zna da tamo mozes i umreti a da se ne sazna ,a kamoli da se krijes-to mozes do beskonacnosti. ovaj lik je podmetnuo kicmu za nekog,a sve i da jeste on taj, nas zakon je sprdnja i dobice neku smesnu kaznu. dok nas zamlacuju da kantrimenom- kurs pada, zaduzenost raste....

VLADEta DIVACic

pre 9 godina

Aha, mora da ga sudija moli da mu Marko razjasni kako je moguce da auto menja boju kao kameleon, hteo bi covek da sazna na kraju koje je auto bio boje!
Znate onaj nas film: Sivi kamion crvene boje! Mislite o tome!

ksajksale

pre 9 godina

sve nekako, ali kad god čujem ovo kako je ubio čovjeka koji je izašao da pogura pokvarenu ladu, ufati me neka tuga.

žalosna alegorija na srpsko društvo, gdje bahati ubiše nemoćne, a najmoćniji od svih to koriste da hrane mašineriju koja drži ostale, preživjele nemoćne, u zabludi da "ima boga, ima pravde, živa glava na ramenima, daćebog, nek je zdravlja", i kako će sve jednog dana doći na svoje. kad i kako, o tom po tom.

Milorad

pre 9 godina

Alo ljudi. On se tereti za "pocinjeno krivicno delo iz NEHATA!!!" Danas je tuzilastvo ovim saucesnicima ponudilo kucni pritvor u zamenu za saradnje. Toliko ssu im dokazi cvrsti. Ovaj ce dobiti max godinu dana a bice na slobodi do Bozica sa novcem na racunu. Pravog ubicu nikada necemo saznati!

jovan

pre 9 godina

Najzanimljivije jeste sto odjedared Tanjug preuzima ekskluzivu na objavljivanje vesti oko ovog artificijelnog slucaja. Ali jos zanimljivije je sto prilikom svake nove vesti Tanjug repetitivno pridodaje citav scenario "slucaja" kao da bi nam, stice se utisak, sve to sto dublje utisnuli u mozdane celije.

Sokolac

pre 9 godina

@ksajksale: Biće on osuđen , odležaće zatvorsku kaznu i izaći na slobodu , ali život mladog Luke ne može niko povratiti. To je najveća tragedija.

mlekadzija

pre 9 godina

Dokle cete da vise bombardujete sa vestima o ovom kriminalcu i ubici. Niste toliko agilni da pisete ili javljate dokle se stiglo sa procesom protiv sina vlasnika Pinka. Da li ste zaboravili ili ne smete ili necete?!?!?!?!?!?

Slavisa

pre 9 godina

Kako da kaze gde mu je kantrimen kada ga nikad nije ni imao. Covek je dosad ucinio mnogo krivicnih dela i bio je na slobodi, sad su mu napakovali ovo koje nije ucinio, ustvari nagodio se kao onaj kosarkas. Odlezace neku godinu u zatvoru i to je to.

hadzija

pre 9 godina

чим мало легне прашина застариће случај, или ће да бидне екпресно пуштен због ради доброг владања ?

ledenjak

pre 9 godina

bez automobila kao glavnog dokaza, dobrim advokatom i nasim losim i podmitljivim sudstvom ovaj bi na zalost moga biti oslobodjen nakon 2-3god sudjenja....

msc.Milos

pre 9 godina

ko je taj sto moze u kinu da udje sa "neispravnim" papirima ili da dobije kinesku vizu a postoji interpolova poternica za trgovinu narkoticima??

jel ovaj sns na celu sa faraonom, akademikom (majko moja!) i bulumentom laznih doktora i drugih diplomaca misli da smo apsolutno svi dobili naprasno autizam?!?

na kraju, koliku robiju ce da dobije mladi pinkovac?? pocinio je apsolutno isti zlocin!

Nešo

pre 9 godina

@Homo policutus: Na ovakvim primerima ne treba niko da se uči , pa ni mladi vozači. Svako ko je položio (izuzimam one koji su kupili) vozački ispit mora da zna da se povređenom u saobraćajnom udesu mora ukazati prva pomoć i ako se to ne oradi da je to krivično delo.

bezimena

pre 9 godina

Prestanite da maltretirate javnost likom koji je potpuno nebitan za Srbiju.
Žao mi je porodice pok. Luke, ali njihova lična tragedija nije opšta i nema nikakvog uticaja na ostale gradjane ove zemlje, ni u kakvom pogledu.

Šta je sa korupcijom i lopovlukom na republičkom nivou, davanju poslova i prodajama bez tendera, enormnom trošenju para vlastodržaca od republike do lokalnih samouprava i sl. tj. o temama zbog kojih ispaštaju svi gradjani Srbije.

Duško Sušić

pre 9 godina

@Bjeko: Da li se smejao ili ne , i da li priznao šta je sa mini morisom , njega ne oslobađa odgovornosti. To što se ovako ponaša pokazuje o kakvoj se ličnosti radi , a i biće mu otežavajuća okolnost.

svasta

pre 9 godina

Pa kada ne zna na koji misle: sivi, bez, sa crnim krovom, na tufne, onaj za 15 osoba, nejasno je. Bitno da je veliki strucnjak za bezbednost u saobracaju 2 sata posle ubistva iz nehata koje je pocinio Mitrovicev sin izjavio da je kriva pokojna devojka.

sneskica

pre 9 godina

Auto koji se trazi, Mini Cooper S je vec izasao u javnost (slike osvanule u jednom dnevnom listu), ali ne moze se protiv drzavne bulumente, kvazi doktora, ekonomista i drugih "strucnjaka"... Ali znate onu staru, zaklela se zemlja raju, da se sve tajne saznaju! Doci ce i ONA na red za prdekanu! ;)

Lucia

pre 9 godina

Leto,bez para. Dinar pada,u fijatu obustavljen rad slaba potraznja vozila.Vest NAD vestima Milicev od Beograd.A sta je sa nastradalom turistkinjom u Egiptu, sa cetvoro mladih koje je bahati vozac usmrtio(Novi sad) ?Koliko saobracajnih udesa sa nesrecnim krajem?Ali samo dva senzacionalnih razmera.Svako nosi tugu I bol .Neko u sebi ,a neki je dele.

Milosav

pre 9 godina

Nece da prica?? Sto mu nije on milicija iz prosle Jugoslavije, propevao bi za pet minuta, jos bi i Kantrimena sastavio iz delova za pola dana.
Ova danasnja, demokratska policija nije za svakoga. Za protuvu ovog tipa batina je iz raja izasla.

Homo politicus

pre 9 godina

Ucesnici u saobracaju (pogotovo mladi vozaci) mogu iz ovog primera nauciti da je nepruzanje pomoci povredjenom u saobracajnoj nezgodi takodje krivicno delo gde je zaprecena kazna zatvora od 1 do 8 godina. Mislim da ce Milicev s obzirom na sve okolnosti dobiti mimimum 13 godina zatvora.

Lucia

pre 9 godina

Greh je da neko sa istancanim smislom za boje (bela kafa) ,tonalitete ,kostime, scenu bude ministar policije.Zar nije bolje direktor nekog muzeja nadrealizma,svetskog,a moze I naseg.

anon

pre 9 godina

Da se razumemo, nisam nešto lud za ovima koji su trenutno na vlasti i upravljaju istragom, ali prosto ste mi neverovatni vi ljudi.
Uhvatili su Milićeva, a vi kukate kako ima bitnijih slučajeva.
A da ga slučajno nisu uhvatili, vikali biste na sva zvona "šta je sa Kantrimenom?", "šta je sa Kantrimenom?", "uaaa, dole vlada".
Razumem ja kritike i većina su ih opravdane, ali vi ovde kritikujete uspešno rešen slučaj. Ajde, uozbiljite se malo.

Srba

pre 9 godina

Čitam da se neki komentatori bune što objavljujete vesti u vezi Milićeva. Mene baš sve "živo" interesuje u vezi njega: kako je proveo jučerašnji dan, da li je komunicirao sa nekim, šta je jeo, kako je obučen, da li je bio u šetnji, koje patike nosi, koji mu je broj obuće, koliko je visok, koliko je težak.....

M. Gvozdenović

pre 9 godina

Da li NEKO od strčnjaka može da objasni suštinsku razliku slučaja "sina Željka Mitrovića" i "Milićeva"!!! Oba su iz nehata UBILI, oba su pobegli sa mesta nesreće, oba NISU ukazali prvu pomoć ... jedan se pojavio sa tatom (posle, pretpostavljam, brzog trežnjenja - ovo mi je iz struke) i predao policiji a drugi "kobojagi" bežao po svetu a naši ga kobajagi "uhapsili"... i kako Ministar reče nije bitno gde je, zašto je i kako je "bežao".

Dušan ns

pre 9 godina

@anon:naše reakcije su mnogo ozbiljnije od reakcije države i da ih nije bilo, pitanje je da li bi država uopšte reagovala. uozbilji se ti.

pravda

pre 9 godina

Ovde bi trebalo uporedo suditi nekome iz policijskih krugova.
Sve će to biti farsa i cirkus. Krim.. će angažovati najmanje tri advokata za debele honorare. Nema toga tužioca kojeg neće slomiti.
Tuga, molećivo i sa izvinjenjem mole krim..a da kaže gdje je auto kojim je ubijen Jovanović. Vozio neki čovjek kojemu oni ne znaju ime. Sud će morati to da uvaži. Radi ljudskih prava.
Na suđenju će reči da on nije vozio kantrimena kritične noći. Sponzoruše sa splavova će promijeniti iskaz.

PREVEJANI KRIMOS

pre 9 godina

Kada spozna koliko ima puno materijalnih dokaza da je pregazio Luku priznaće i za katrimen, postoje 3 neposredna svedoka, više drugih, snimci i slično, gotov je, kada uvidi 2o i višegodina robije tražiće olakšavajuće okolnosti.Nadam se da će i neki saradnici krimosa biti uhvaćeni, i oni koji su skrili katrimken i oni koji su mu nosili pare,falsifikovali pasoš i slično.

Bjeko

pre 9 godina

Sto je duze u pritvoru vise se otkriva, evo sad znamo da se smejao kad je pregazio neduznog Luku. Akcija posle toga nije nista manje sramna pa je za ocekivati da mu odgovarajuca kazna sledi.

Aleksandar

pre 9 godina

Nije ovo neka banana država pa da ga nakon bekstva puste na slobodu. Ova vlast je pokazala da niko nije nedodirljiv i da će svako odgovarati za svoja dela, od džeparoša do monstruma ubica!

extra fine

pre 9 godina

Važno je da je u pritvoru odatle može samo u zatvor . Da se poneo kao čovek i stao da pruži pomoć ne bi ga javnost ovoliko osudjivala.

Lucia

pre 9 godina

Nesreca. Sud. Presuda.Osteceni nijednom presudom ne mogu da nadomeste izgubljeno, zivot.Kroz ovaj slucaj provejava stravicna retoricka ostrascenost.U sudu se propevava, peva,raspevava.Po pravilu se govori ,cuti.Ako se ovako nastavi prolupace I ono malo zdravog razuma.

Aleksandar

pre 9 godina

Nije ovo neka banana država pa da ga nakon bekstva puste na slobodu. Ova vlast je pokazala da niko nije nedodirljiv i da će svako odgovarati za svoja dela, od džeparoša do monstruma ubica!

Bjeko

pre 9 godina

Sto je duze u pritvoru vise se otkriva, evo sad znamo da se smejao kad je pregazio neduznog Luku. Akcija posle toga nije nista manje sramna pa je za ocekivati da mu odgovarajuca kazna sledi.

Homo politicus

pre 9 godina

Ucesnici u saobracaju (pogotovo mladi vozaci) mogu iz ovog primera nauciti da je nepruzanje pomoci povredjenom u saobracajnoj nezgodi takodje krivicno delo gde je zaprecena kazna zatvora od 1 do 8 godina. Mislim da ce Milicev s obzirom na sve okolnosti dobiti mimimum 13 godina zatvora.

anon

pre 9 godina

Da se razumemo, nisam nešto lud za ovima koji su trenutno na vlasti i upravljaju istragom, ali prosto ste mi neverovatni vi ljudi.
Uhvatili su Milićeva, a vi kukate kako ima bitnijih slučajeva.
A da ga slučajno nisu uhvatili, vikali biste na sva zvona "šta je sa Kantrimenom?", "šta je sa Kantrimenom?", "uaaa, dole vlada".
Razumem ja kritike i većina su ih opravdane, ali vi ovde kritikujete uspešno rešen slučaj. Ajde, uozbiljite se malo.

PREVEJANI KRIMOS

pre 9 godina

Kada spozna koliko ima puno materijalnih dokaza da je pregazio Luku priznaće i za katrimen, postoje 3 neposredna svedoka, više drugih, snimci i slično, gotov je, kada uvidi 2o i višegodina robije tražiće olakšavajuće okolnosti.Nadam se da će i neki saradnici krimosa biti uhvaćeni, i oni koji su skrili katrimken i oni koji su mu nosili pare,falsifikovali pasoš i slično.

Ladan

pre 9 godina

Zar vi iz B92 mislite da nekoga u Srbiji boli ka*a za celu ovu glupost? Tako ste se lako dali izmanipulisati, sad vas rezim upravo koristi za spinovanje vrtimo prazne price a probleme pod tepih, razocarao sam se!

Duško Sušić

pre 9 godina

@Bjeko: Da li se smejao ili ne , i da li priznao šta je sa mini morisom , njega ne oslobađa odgovornosti. To što se ovako ponaša pokazuje o kakvoj se ličnosti radi , a i biće mu otežavajuća okolnost.

krsto

pre 9 godina

Odjednom vise niko ne pominje Sarica,Radulovica,Miskovica,Cumeta ,a u zamenu dobijamo istorijsku ravciju na splavovima,ovog nesretnika sve sa strasnim maskiranim policajcima...

Milosav

pre 9 godina

Nece da prica?? Sto mu nije on milicija iz prosle Jugoslavije, propevao bi za pet minuta, jos bi i Kantrimena sastavio iz delova za pola dana.
Ova danasnja, demokratska policija nije za svakoga. Za protuvu ovog tipa batina je iz raja izasla.

hadzija

pre 9 godina

чим мало легне прашина застариће случај, или ће да бидне екпресно пуштен због ради доброг владања ?

Milorad

pre 9 godina

Alo ljudi. On se tereti za "pocinjeno krivicno delo iz NEHATA!!!" Danas je tuzilastvo ovim saucesnicima ponudilo kucni pritvor u zamenu za saradnje. Toliko ssu im dokazi cvrsti. Ovaj ce dobiti max godinu dana a bice na slobodi do Bozica sa novcem na racunu. Pravog ubicu nikada necemo saznati!

razuzdani konj

pre 9 godina

ko je ikada i prismrdio u Kinu zna da tamo mozes i umreti a da se ne sazna ,a kamoli da se krijes-to mozes do beskonacnosti. ovaj lik je podmetnuo kicmu za nekog,a sve i da jeste on taj, nas zakon je sprdnja i dobice neku smesnu kaznu. dok nas zamlacuju da kantrimenom- kurs pada, zaduzenost raste....

TURBO MOHIKANAC

pre 9 godina

Kada će da se pojavi fotka sa ponositim ministrom-lovcem, koji se nogom oslanja na uvezanu lovinu pristiglu iz Kine?!? Okolo po šumi specijalni odredi specijalaca isteruju zeke, veverice, ježeve i ostalu krupnu divljač. Ministar nikada ne prestaje da lovi. Samo da obriše cvikere i repetira.

kiza

pre 9 godina

Krsto,bravo tacno u centar.....ubise nas s ovim slucajem...kakvih u Srbiji ima bar 10godisnje...pa pobegao i onaj tz\tin sin iz Ustanicke i nisam cuo da su stigli do presude a NOVINARI...cuteeee.

tamni vilajet

pre 9 godina

A Saric, a Kosmajac, a Miskovic???

Duplo golo, tako ce biti i sa ovim, svi oni imaju upotrebnu vrednost zvecke koja treba da zamaje dete kad se uznemiri!!!

VLADEta DIVACic

pre 9 godina

Aha, mora da ga sudija moli da mu Marko razjasni kako je moguce da auto menja boju kao kameleon, hteo bi covek da sazna na kraju koje je auto bio boje!
Znate onaj nas film: Sivi kamion crvene boje! Mislite o tome!

jovan

pre 9 godina

Najzanimljivije jeste sto odjedared Tanjug preuzima ekskluzivu na objavljivanje vesti oko ovog artificijelnog slucaja. Ali jos zanimljivije je sto prilikom svake nove vesti Tanjug repetitivno pridodaje citav scenario "slucaja" kao da bi nam, stice se utisak, sve to sto dublje utisnuli u mozdane celije.

Sale

pre 9 godina

Ovaj Milićev ispade najveći ubica,a ubice u sličnim situacijama slobodno šetaju. Mitrovićev sin takođe nije pružio pomoć devojci na pešačkom prelazu, pa nikom ništa! Nervira me, strašno me nervira selektivna pravda!

Sokolac

pre 9 godina

@ksajksale: Biće on osuđen , odležaće zatvorsku kaznu i izaći na slobodu , ali život mladog Luke ne može niko povratiti. To je najveća tragedija.

Milan

pre 9 godina

Prestanite da nas maltretirate sa ovim likom.
Mog druga je tako udario lik i pao je sa motora i poginuo pa nije bilo ni u jednim novinama i vestima. Taj je pobegao, posle je uhvacen, osudjen i molim lepo.....kraj price.
Ovo je pokazatelj da su za stanje u Srbiji ogovorni mediji! Vi pomazete politicarima ovim nebulozama od vesti da se bezi od stvarnih problema. Zasto vladajucoj stranci ne postavite pitanje sta su to uradili za 2,5 godina vlasti.

Slavisa

pre 9 godina

Kako da kaze gde mu je kantrimen kada ga nikad nije ni imao. Covek je dosad ucinio mnogo krivicnih dela i bio je na slobodi, sad su mu napakovali ovo koje nije ucinio, ustvari nagodio se kao onaj kosarkas. Odlezace neku godinu u zatvoru i to je to.

ledenjak

pre 9 godina

bez automobila kao glavnog dokaza, dobrim advokatom i nasim losim i podmitljivim sudstvom ovaj bi na zalost moga biti oslobodjen nakon 2-3god sudjenja....

Nešo

pre 9 godina

@Homo policutus: Na ovakvim primerima ne treba niko da se uči , pa ni mladi vozači. Svako ko je položio (izuzimam one koji su kupili) vozački ispit mora da zna da se povređenom u saobraćajnom udesu mora ukazati prva pomoć i ako se to ne oradi da je to krivično delo.

sneskica

pre 9 godina

Auto koji se trazi, Mini Cooper S je vec izasao u javnost (slike osvanule u jednom dnevnom listu), ali ne moze se protiv drzavne bulumente, kvazi doktora, ekonomista i drugih "strucnjaka"... Ali znate onu staru, zaklela se zemlja raju, da se sve tajne saznaju! Doci ce i ONA na red za prdekanu! ;)

ksajksale

pre 9 godina

sve nekako, ali kad god čujem ovo kako je ubio čovjeka koji je izašao da pogura pokvarenu ladu, ufati me neka tuga.

žalosna alegorija na srpsko društvo, gdje bahati ubiše nemoćne, a najmoćniji od svih to koriste da hrane mašineriju koja drži ostale, preživjele nemoćne, u zabludi da "ima boga, ima pravde, živa glava na ramenima, daćebog, nek je zdravlja", i kako će sve jednog dana doći na svoje. kad i kako, o tom po tom.

mlekadzija

pre 9 godina

Dokle cete da vise bombardujete sa vestima o ovom kriminalcu i ubici. Niste toliko agilni da pisete ili javljate dokle se stiglo sa procesom protiv sina vlasnika Pinka. Da li ste zaboravili ili ne smete ili necete?!?!?!?!?!?

Radoznali Perica®™

pre 9 godina

Sutra će ići u wc, prekosutra nešto peto. Molim vas da ne objavljujete više vesti o slučaju do izvršenja izrečene kazne i zaključka slučaja. Cirkus je interesantan dok klovn ne zaplače, posle je tužno i naporno. Šta se beše dešava sa platama i penzijama!?

bezimena

pre 9 godina

Prestanite da maltretirate javnost likom koji je potpuno nebitan za Srbiju.
Žao mi je porodice pok. Luke, ali njihova lična tragedija nije opšta i nema nikakvog uticaja na ostale gradjane ove zemlje, ni u kakvom pogledu.

Šta je sa korupcijom i lopovlukom na republičkom nivou, davanju poslova i prodajama bez tendera, enormnom trošenju para vlastodržaca od republike do lokalnih samouprava i sl. tj. o temama zbog kojih ispaštaju svi gradjani Srbije.

Srba

pre 9 godina

Čitam da se neki komentatori bune što objavljujete vesti u vezi Milićeva. Mene baš sve "živo" interesuje u vezi njega: kako je proveo jučerašnji dan, da li je komunicirao sa nekim, šta je jeo, kako je obučen, da li je bio u šetnji, koje patike nosi, koji mu je broj obuće, koliko je visok, koliko je težak.....

Lucia

pre 9 godina

Leto,bez para. Dinar pada,u fijatu obustavljen rad slaba potraznja vozila.Vest NAD vestima Milicev od Beograd.A sta je sa nastradalom turistkinjom u Egiptu, sa cetvoro mladih koje je bahati vozac usmrtio(Novi sad) ?Koliko saobracajnih udesa sa nesrecnim krajem?Ali samo dva senzacionalnih razmera.Svako nosi tugu I bol .Neko u sebi ,a neki je dele.

Dušan ns

pre 9 godina

@anon:naše reakcije su mnogo ozbiljnije od reakcije države i da ih nije bilo, pitanje je da li bi država uopšte reagovala. uozbilji se ti.

extra fine

pre 9 godina

Važno je da je u pritvoru odatle može samo u zatvor . Da se poneo kao čovek i stao da pruži pomoć ne bi ga javnost ovoliko osudjivala.

Lucia

pre 9 godina

Nesreca. Sud. Presuda.Osteceni nijednom presudom ne mogu da nadomeste izgubljeno, zivot.Kroz ovaj slucaj provejava stravicna retoricka ostrascenost.U sudu se propevava, peva,raspevava.Po pravilu se govori ,cuti.Ako se ovako nastavi prolupace I ono malo zdravog razuma.

Milorad

pre 9 godina

@ Aleksandar

Kako to vlast hapsi imamo prilike da gledamo. Dinkic savetnik Vucicu, Beko direktor zeleznice, cerka Kosmajca po zelji SNS-a pocela da radi u EPS-u, gradonacelnica Smedereva osudjena na 15 meseci zatvora u junu udara temelj novoj fabrici... Hoces jos primera?!

msc.Milos

pre 9 godina

ko je taj sto moze u kinu da udje sa "neispravnim" papirima ili da dobije kinesku vizu a postoji interpolova poternica za trgovinu narkoticima??

jel ovaj sns na celu sa faraonom, akademikom (majko moja!) i bulumentom laznih doktora i drugih diplomaca misli da smo apsolutno svi dobili naprasno autizam?!?

na kraju, koliku robiju ce da dobije mladi pinkovac?? pocinio je apsolutno isti zlocin!

svasta

pre 9 godina

Pa kada ne zna na koji misle: sivi, bez, sa crnim krovom, na tufne, onaj za 15 osoba, nejasno je. Bitno da je veliki strucnjak za bezbednost u saobracaju 2 sata posle ubistva iz nehata koje je pocinio Mitrovicev sin izjavio da je kriva pokojna devojka.

Lucia

pre 9 godina

Greh je da neko sa istancanim smislom za boje (bela kafa) ,tonalitete ,kostime, scenu bude ministar policije.Zar nije bolje direktor nekog muzeja nadrealizma,svetskog,a moze I naseg.

M. Gvozdenović

pre 9 godina

Da li NEKO od strčnjaka može da objasni suštinsku razliku slučaja "sina Željka Mitrovića" i "Milićeva"!!! Oba su iz nehata UBILI, oba su pobegli sa mesta nesreće, oba NISU ukazali prvu pomoć ... jedan se pojavio sa tatom (posle, pretpostavljam, brzog trežnjenja - ovo mi je iz struke) i predao policiji a drugi "kobojagi" bežao po svetu a naši ga kobajagi "uhapsili"... i kako Ministar reče nije bitno gde je, zašto je i kako je "bežao".

pravda

pre 9 godina

Ovde bi trebalo uporedo suditi nekome iz policijskih krugova.
Sve će to biti farsa i cirkus. Krim.. će angažovati najmanje tri advokata za debele honorare. Nema toga tužioca kojeg neće slomiti.
Tuga, molećivo i sa izvinjenjem mole krim..a da kaže gdje je auto kojim je ubijen Jovanović. Vozio neki čovjek kojemu oni ne znaju ime. Sud će morati to da uvaži. Radi ljudskih prava.
Na suđenju će reči da on nije vozio kantrimena kritične noći. Sponzoruše sa splavova će promijeniti iskaz.