Petak, 05.09.2014.

12:49

Nekad ELP, sada pumpa NIS-a (FOTO)

Naftna industrija Srbije investirala je oko 250 miliona evra u razvoj maloprodajne mreže u poslednje tri godine, kaže generalni direktor NIS Kiril Kravčenko.

Izvor: Beta

Nekad ELP, sada pumpa NIS-a (FOTO) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

75 Komentari

Sortiraj po:

Visarionovic

pre 9 godina

Ma super, a kad će da povećaju platu ljudima koji tu ginu i rade na pumpama za 27.000 dinara, a onih nabiguzica u odelima i sluzbenim autima ima milion sa platama preko 150.000-pa ne mogu točioci i kasiri zaraditi za sve njih...pritom niko nije izmerio buku kojoj su izloženi ti radnici pored auto puta, može se reći da je to čisto robovlasnistvo, smanjite drugari te kravate i odela (besposlicare) i povecajte radnicima plate....

sasa jokic

pre 9 godina

Po svim parametrima ova pumpa je nezakonito sagradjena i pustena u rad. To je svojevremeno odradila Dana Draskovic sa svojom "ekipom". Srecna okolnost je sto jos niko nije nastradao, a pitanje je kada ce.
Naravno NIS je tu najmanje kriv, On je samo pazario postojece, ali da gradonacelnik otvori prakticno bespravan objekat i time promovise kriminal......svaka cast. U normalnim zemljama bi barem nasao razlog zasto ne moze da dodje na otvaranje, a On jos doveo televiziju i sece traku.....

sasa jokic

pre 9 godina

I jos jedan bitan podatak. Investicije koje pominje Kravcuk su ustvari kredit koji NIS uzima od Gasproma, tako da se te pare vracaju sa kamatom!

Ivan

pre 9 godina

Ilegalno izgrađena pumpa na 10 metara od zgrada, zbog koje se svakog jutra stvaranju gužve u pravcu arene. U tom delu auto puta čak i signalizacija nije obeležena jer ne znaju kako, pošto pumpa nije tu trebalo da bude. I šta reći a ne zaplakali kada gradonačelnik otvara ovakav objekat? Zemljo Srbijo.

Lucky

pre 9 godina

Nije iznajmljena od Elpa nego od stecajnog upravnika.
A Daki petrol je ogranak Knez petrola.
Knez petrol i Cume rade zajedno.
I opet niko ne dira ovu dvojicu.

memorija

pre 9 godina

Najpre, kakva kupovina pumpe od privatnika na tenderu i sta ima grad sa tim osim sto je pumpa u gradu, cak i autoput ne odrzava gradsko preduzece za puteve. Da li to Mali i Vesic imaju neke veze sa prethodnim pumpadzijom?? I kako je ova pumpa uopste dobila dozvolu za rad?? Sa pumpom je iskljucenje za Arenu jako nebezbedno, a jos je gore ukljucivanje sa pumpe Zmaj 1 i iskljucenje sa autoputa prema Batajnici i Novom Sadu...

ja

pre 9 godina

Super. Još samo da slične novce uložite u poboljšanje kvaliteta derivata i kontrolu apara za točenje...A da. To vam ne odgovara,bolje da kradu automati sipajući manje ionako nikakvog goriva....

Pedja

pre 9 godina

A kad cemo da dobijemo moderno gorivo a ne ono blato ? Auto mi vristi koliko je lose gorivo... pisti u kabini kao da je ukljucen alarm...
P.s. nije elp nego DAKI, a bas bih voleo da znam ko se krije iza tog pseudonima ?

025

pre 9 godina

radnici su naucili da pored plate ukradu jos toliko prodajama racuna,isparavanjima itd.Sada se zna red pa je muka.A tek sefovi sto zive kao seici

lola

pre 9 godina

Ali nisu Rusi krivi za prodaju, drzava je kriva, Rusi su samo iskoristili potencijal NIS-a koji nasi politicari nisu, i napravili najuspesniju kompaniju. Ne treba ih zato kuditi.

Radnik na BS

pre 9 godina

@radnik na bs, možda ovo ne želiš da čuješ, ali 28.000 dinara je prikladna plata za sipača goriva u Srbiji. Ne znam šta bi ti, profesorsku platu od 1000€?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Miloš, 5. septembar 2014 15:14)


Nisi upucen druze u celu pricu ja kukam za prekovremene sate koje niko nece da plati .
Kolege rade od 15 jula oko 60 sati u nedelji ukljucujuci i nocnu smenu .
A retko kad nam je pazar ispod milion dinara !

Dakle hocemo samo ono sto nam po zakonu pripada !

I procitaj malo ostale komentare i mozda ces shvatiti da tih 250 miliona su ustvari nase pare ,
Nis je poklonjen Rusima !!!

bigfoot

pre 9 godina

prosta matematika: NIS 400 miliona, do sada eksploatisano nafte 4 milijarde, invsticija 250 miliona. Ovako bih i ja bio uspesan privrednik. hvala vam braco rusi do neba!

DraganK

pre 9 godina

Nisu Rusi krivi sto nam je drzava propast, sami sebi jamu kopamo. Oni se samo trude da posluju najbolje moguce, sad su privatna kompanija, mogu da rade sta hoce.

nesa

pre 9 godina

Ta stanica prvo nije smela da bude tu,ali zahvaljujuci vlasti i korupciji to je omoguceno. Sada Vesic i Mali resavaju imovinsko pravne odnose NIS-u,sigurno ne dzabe i otvaraju pumpu. Sramota.

cirilica nije za biznis

pre 9 godina

Ja stalno točim na NIS-ovim pumpama i definitivno mi je najbolje. Ranije sam sipala na MOl pumpi i gorivo je bilo katastrofa!
(DraganaBG, 5. septembar 2014 14:35)
Tebi je mozda najbolje, ali tvom autu sigurno nije

Miloš

pre 9 godina

Реч је о пумпи која ствара саобраћајни чеп између силаска са Газеле и искључења за петље код Арене, поготову у јутарњем шпицу, када је гужва у смеру ка Новом Београду, с обзиром да њено постојање онемогућава да се зауставна трака између Сава центра и искључења претвори у возну, као што је учињено између Арене и Омладинских бригада.
Ерго, пумпу је требало срушити, а не модернизовати.
(Пикенројло Пикенпопоски, 5. septembar 2014 14:01)

Baš tako. Ili, alternativno, da izlaz iz pumpe ne vodi nazad na autoput, nego na kružnu petlju kod Arene, pa neka se kasnije onda uključuju na autoput... Mnogo je veći problem taj izlaz sa pumpe nego ulaz na nju. Bilo je potrebno 2 metra asfalta za tu intervenciju.

Vlada

pre 9 godina

Trebalo je da dođu cela skupština, svi ministri, premijer, predsednik, jer pumpa je objekart od kapitalnog značaja za čitavu zemlju i region. Ma šta region, i šire, Evropu...

Miloš

pre 9 godina

@radnik na bs, možda ovo ne želiš da čuješ, ali 28.000 dinara je prikladna plata za sipača goriva u Srbiji. Ne znam šta bi ti, profesorsku platu od 1000€?

Bojan

pre 9 godina

Pre su gradonacelnici otvarali vrtice, skole, mostove, bulevare, parkove tacnije sve ono sto grad cini ugodnijim mestom za zivot.

Uspeh danasnjeg radonacelnika je da otvori renoviranu benzisku stanicu.

Shok i neverina

Nikola

pre 9 godina

Sta je sa ogromnim problemom sa planiranim prosirenjem pumpe u DzonaKenedija na Novom Beogradu ...
Pumpa dolazi bukvalno ispod prozora zgrada, zagadjenje koje je i sada ogromno ce biti mnogo mnogo vece ...
Gradjani organizuju proteste, pisu peticije, ali bez rezultata ...
Cak je izgleda grad i platio projekat prosirenja .....

neko iz mase

pre 9 godina

Ucene, kombinacije, pljuvanje konkurencije, politicari u talu..To je NIS Gazpromnjeft. U grupu onih kod kojih ne treba sipati gorivo su OMV (politicki razlozi,kombinacije po Kosovu),Euro petrol Subotica (politicki razlozi, kombinacije sa "bracom" preko Drine), NIS (nevidjen krs od goriva). Koristite aditivirano gorivo, sipajte na Eko Srbija, Mol, Lukoil....

pex

pre 9 godina

Nekada ELP pa Daki Petrol..zasto ste izostavili ovog drugog vlasnika? Mozda zato sto je bio konkurentan tom istom NISu na Zmaju sa cenom tng recimo? Tu je tng bio bar dva dinara jeftiniji nego kod Zmaja...ali ni toga nema vise..ne daj Boze da gradjaninu bude bolje, ne daj Boze..

dragan

pre 9 godina

Mali mu je dozvolio ono sto Djilas nije!! Vreme ce pokazati zasto je to tako!
(Mali Zvornik, 5. septembar 2014 13:42)
Inace na ovom mestu pumpa postoji odavno,samo je promenila izgleda vlasnika,sta to tacno nije dozvolio Djilas?

A vi sto kukate ovde draze vam je dok su bile NIS-ove pumpe sa praistorijskim automatima za tocenje,dok je svaki sef pumpe dotakao xy vode i bogatio se enormno,dok je NIS konstantno bio u krizi i minusu? Manite se price da su Rusi u pitanju,firma funkcionise dobro za sada.Inace sam primetio i da su zaposlili veliki broj mladih ljudi po pumpama prosle godine.Mozda nije neka plata ali u ovoj zemlji je daj sta das

Radnik na BS

pre 9 godina

Neverovatno da je Gradonacelnik dosao na otvaranje benzinske stanice !!!???


A KRavcenko bi mogao nama radnicima da pocne da placa prekovremeno . Placaju nam samo 40 sati nedeljno a radimo i neretko duplo vise od toga .

Tocim gorivo za 28 000 dinara mesecno a oni uloze 250 milki nisu ni trepnuli.

cirilica nije za biznis

pre 9 godina

зашто је на НИСовим пумпама све исписано на латиници..........где се дену ћирилица........????
(ИБАРСКИ ВУК, 5. septembar 2014 13:46)
Zato sto su Rusi pametni, pa i na registarskim tablicama imaju latinicu...

p.s. Retko ruzna pumpa

v

pre 9 godina

sa jedne strane se hvale enermni profitom, a sa druge radnik na pumpi koji radi za male pare uvek mora da Vam nudi keks, čokolade, sokove jer mu od prodaje tih stvari zavisi ta plata.
Verovatno ih optuze da se nisu potrudili da prodaju robu, koju niko nece, jer na pumpu svratis da bi sipao gorivo, a po keks ides u prodavnicu, gde je i jeftiniji.

Пикенројло Пикенпопоски

pre 9 godina

Реч је о пумпи која ствара саобраћајни чеп између силаска са Газеле и искључења за петље код Арене, поготову у јутарњем шпицу, када је гужва у смеру ка Новом Београду, с обзиром да њено постојање онемогућава да се зауставна трака између Сава центра и искључења претвори у возну, као што је учињено између Арене и Омладинских бригада.
Ерго, пумпу је требало срушити, а не модернизовати.

Pumpa nije samo beznin

pre 9 godina

A da, za pocetak, na svim pumpama postavite ispravne manometre za pumpanje guma i dovoljno dugacko crevo? Makar to proslo bez slikanja i ...

oktan

pre 9 godina

Ovoj pumpi nije tamo mesto. Inace mislim da je generalno ulozeno dosta i da je NIS ipak podigao kvalitet usluge. Da li se secate kako su ranije izgledale NIS pumpe? Sto se tice kvaliteta goriva, ja neku posebnu razliku nisam primetio u odnosu na druge, niti sam imao problema sa njihovim gorivom.

NN

pre 9 godina

Bolje da se gradonacelnik zalozio da se rudna renta digne sa mizarnih 3 % na eksploataciju nase nafte i gasa vrednih nekoliko milijardi evra po strucnjacima

zlaja

pre 9 godina

Kako bre tudje pare, koliko su love ulozili u onaj drzavni NIS, i gledaj ga sad, najuspesniji u Srbiji! A jos i daju drzavi pare i isplacuju redovno dividende!

Ralf

pre 9 godina

Pumpa 10 metara od stambenih zgrada, pravi nevidjeno zagusenje u saobracaju sa "Gazele"...ono sto je prethodna vlast ilegalno radila, ova vlast sve to legalizuje.

filatelista

pre 9 godina

zamislite gradonacelnika Londona ili Beca na otvaranju benzinske pumpe MOL ili Shell....koje smo mi blato, a vest u rubrici BIZ i to najavljeno kao investicija

NekoIzMase

pre 9 godina

Banda ruska ...
Umesto da nam vrate pumpe kao Amerikanci Železaru oni ulažu i bogate se ...

Umesto da im plaćamo kao FIATu i Etihadu, oni isplaćuju dividendu ...

I ona lopurda Koštunica, za bagatelu im prodao ...

milos

pre 9 godina

A šta bi od isplate dobiti za prošlu godinu ? to više ni ne pominjete. lako je tako renovirati i kupovati pumpe po gradu... sa tudjim parama.

Kosta

pre 9 godina

Gradonacelnik Mali i onaj Vesic (sta god da je) paradiraju na otvaranju benzinske pumpe??? Tu cak ni Kravcenku nije mesto. Sta je sledece, svecano otvaranje nekog STR objekta, uz pohvalu vlasnika da su bolji od prethodne vlasti?

ИБАРСКИ ВУК

pre 9 godina

зашто је на НИСовим пумпама све исписано на латиници..........где се дену ћирилица........????

filatelista

pre 9 godina

zamislite gradonacelnika Londona ili Beca na otvaranju benzinske pumpe MOL ili Shell....koje smo mi blato, a vest u rubrici BIZ i to najavljeno kao investicija

Пикенројло Пикенпопоски

pre 9 godina

Реч је о пумпи која ствара саобраћајни чеп између силаска са Газеле и искључења за петље код Арене, поготову у јутарњем шпицу, када је гужва у смеру ка Новом Београду, с обзиром да њено постојање онемогућава да се зауставна трака између Сава центра и искључења претвори у возну, као што је учињено између Арене и Омладинских бригада.
Ерго, пумпу је требало срушити, а не модернизовати.

Kosta

pre 9 godina

Gradonacelnik Mali i onaj Vesic (sta god da je) paradiraju na otvaranju benzinske pumpe??? Tu cak ni Kravcenku nije mesto. Sta je sledece, svecano otvaranje nekog STR objekta, uz pohvalu vlasnika da su bolji od prethodne vlasti?

Ralf

pre 9 godina

Pumpa 10 metara od stambenih zgrada, pravi nevidjeno zagusenje u saobracaju sa "Gazele"...ono sto je prethodna vlast ilegalno radila, ova vlast sve to legalizuje.

Radnik na BS

pre 9 godina

Neverovatno da je Gradonacelnik dosao na otvaranje benzinske stanice !!!???


A KRavcenko bi mogao nama radnicima da pocne da placa prekovremeno . Placaju nam samo 40 sati nedeljno a radimo i neretko duplo vise od toga .

Tocim gorivo za 28 000 dinara mesecno a oni uloze 250 milki nisu ni trepnuli.

Bojan

pre 9 godina

Pre su gradonacelnici otvarali vrtice, skole, mostove, bulevare, parkove tacnije sve ono sto grad cini ugodnijim mestom za zivot.

Uspeh danasnjeg radonacelnika je da otvori renoviranu benzisku stanicu.

Shok i neverina

v

pre 9 godina

sa jedne strane se hvale enermni profitom, a sa druge radnik na pumpi koji radi za male pare uvek mora da Vam nudi keks, čokolade, sokove jer mu od prodaje tih stvari zavisi ta plata.
Verovatno ih optuze da se nisu potrudili da prodaju robu, koju niko nece, jer na pumpu svratis da bi sipao gorivo, a po keks ides u prodavnicu, gde je i jeftiniji.

NekoIzMase

pre 9 godina

Banda ruska ...
Umesto da nam vrate pumpe kao Amerikanci Železaru oni ulažu i bogate se ...

Umesto da im plaćamo kao FIATu i Etihadu, oni isplaćuju dividendu ...

I ona lopurda Koštunica, za bagatelu im prodao ...

Vlada

pre 9 godina

Trebalo je da dođu cela skupština, svi ministri, premijer, predsednik, jer pumpa je objekart od kapitalnog značaja za čitavu zemlju i region. Ma šta region, i šire, Evropu...

pex

pre 9 godina

Nekada ELP pa Daki Petrol..zasto ste izostavili ovog drugog vlasnika? Mozda zato sto je bio konkurentan tom istom NISu na Zmaju sa cenom tng recimo? Tu je tng bio bar dva dinara jeftiniji nego kod Zmaja...ali ni toga nema vise..ne daj Boze da gradjaninu bude bolje, ne daj Boze..

Pumpa nije samo beznin

pre 9 godina

A da, za pocetak, na svim pumpama postavite ispravne manometre za pumpanje guma i dovoljno dugacko crevo? Makar to proslo bez slikanja i ...

Radnik na BS

pre 9 godina

@radnik na bs, možda ovo ne želiš da čuješ, ali 28.000 dinara je prikladna plata za sipača goriva u Srbiji. Ne znam šta bi ti, profesorsku platu od 1000€?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Miloš, 5. septembar 2014 15:14)


Nisi upucen druze u celu pricu ja kukam za prekovremene sate koje niko nece da plati .
Kolege rade od 15 jula oko 60 sati u nedelji ukljucujuci i nocnu smenu .
A retko kad nam je pazar ispod milion dinara !

Dakle hocemo samo ono sto nam po zakonu pripada !

I procitaj malo ostale komentare i mozda ces shvatiti da tih 250 miliona su ustvari nase pare ,
Nis je poklonjen Rusima !!!

nesa

pre 9 godina

Ta stanica prvo nije smela da bude tu,ali zahvaljujuci vlasti i korupciji to je omoguceno. Sada Vesic i Mali resavaju imovinsko pravne odnose NIS-u,sigurno ne dzabe i otvaraju pumpu. Sramota.

neko iz mase

pre 9 godina

Ucene, kombinacije, pljuvanje konkurencije, politicari u talu..To je NIS Gazpromnjeft. U grupu onih kod kojih ne treba sipati gorivo su OMV (politicki razlozi,kombinacije po Kosovu),Euro petrol Subotica (politicki razlozi, kombinacije sa "bracom" preko Drine), NIS (nevidjen krs od goriva). Koristite aditivirano gorivo, sipajte na Eko Srbija, Mol, Lukoil....

bigfoot

pre 9 godina

prosta matematika: NIS 400 miliona, do sada eksploatisano nafte 4 milijarde, invsticija 250 miliona. Ovako bih i ja bio uspesan privrednik. hvala vam braco rusi do neba!

cirilica nije za biznis

pre 9 godina

Ja stalno točim na NIS-ovim pumpama i definitivno mi je najbolje. Ranije sam sipala na MOl pumpi i gorivo je bilo katastrofa!
(DraganaBG, 5. septembar 2014 14:35)
Tebi je mozda najbolje, ali tvom autu sigurno nije

ИБАРСКИ ВУК

pre 9 godina

зашто је на НИСовим пумпама све исписано на латиници..........где се дену ћирилица........????

milos

pre 9 godina

A šta bi od isplate dobiti za prošlu godinu ? to više ni ne pominjete. lako je tako renovirati i kupovati pumpe po gradu... sa tudjim parama.

Miloš

pre 9 godina

Реч је о пумпи која ствара саобраћајни чеп између силаска са Газеле и искључења за петље код Арене, поготову у јутарњем шпицу, када је гужва у смеру ка Новом Београду, с обзиром да њено постојање онемогућава да се зауставна трака између Сава центра и искључења претвори у возну, као што је учињено између Арене и Омладинских бригада.
Ерго, пумпу је требало срушити, а не модернизовати.
(Пикенројло Пикенпопоски, 5. septembar 2014 14:01)

Baš tako. Ili, alternativno, da izlaz iz pumpe ne vodi nazad na autoput, nego na kružnu petlju kod Arene, pa neka se kasnije onda uključuju na autoput... Mnogo je veći problem taj izlaz sa pumpe nego ulaz na nju. Bilo je potrebno 2 metra asfalta za tu intervenciju.

oktan

pre 9 godina

Ovoj pumpi nije tamo mesto. Inace mislim da je generalno ulozeno dosta i da je NIS ipak podigao kvalitet usluge. Da li se secate kako su ranije izgledale NIS pumpe? Sto se tice kvaliteta goriva, ja neku posebnu razliku nisam primetio u odnosu na druge, niti sam imao problema sa njihovim gorivom.

NN

pre 9 godina

Bolje da se gradonacelnik zalozio da se rudna renta digne sa mizarnih 3 % na eksploataciju nase nafte i gasa vrednih nekoliko milijardi evra po strucnjacima

lola

pre 9 godina

Ali nisu Rusi krivi za prodaju, drzava je kriva, Rusi su samo iskoristili potencijal NIS-a koji nasi politicari nisu, i napravili najuspesniju kompaniju. Ne treba ih zato kuditi.

cirilica nije za biznis

pre 9 godina

зашто је на НИСовим пумпама све исписано на латиници..........где се дену ћирилица........????
(ИБАРСКИ ВУК, 5. septembar 2014 13:46)
Zato sto su Rusi pametni, pa i na registarskim tablicama imaju latinicu...

p.s. Retko ruzna pumpa

Nikola

pre 9 godina

Sta je sa ogromnim problemom sa planiranim prosirenjem pumpe u DzonaKenedija na Novom Beogradu ...
Pumpa dolazi bukvalno ispod prozora zgrada, zagadjenje koje je i sada ogromno ce biti mnogo mnogo vece ...
Gradjani organizuju proteste, pisu peticije, ali bez rezultata ...
Cak je izgleda grad i platio projekat prosirenja .....

DraganK

pre 9 godina

Nisu Rusi krivi sto nam je drzava propast, sami sebi jamu kopamo. Oni se samo trude da posluju najbolje moguce, sad su privatna kompanija, mogu da rade sta hoce.

dragan

pre 9 godina

Mali mu je dozvolio ono sto Djilas nije!! Vreme ce pokazati zasto je to tako!
(Mali Zvornik, 5. septembar 2014 13:42)
Inace na ovom mestu pumpa postoji odavno,samo je promenila izgleda vlasnika,sta to tacno nije dozvolio Djilas?

A vi sto kukate ovde draze vam je dok su bile NIS-ove pumpe sa praistorijskim automatima za tocenje,dok je svaki sef pumpe dotakao xy vode i bogatio se enormno,dok je NIS konstantno bio u krizi i minusu? Manite se price da su Rusi u pitanju,firma funkcionise dobro za sada.Inace sam primetio i da su zaposlili veliki broj mladih ljudi po pumpama prosle godine.Mozda nije neka plata ali u ovoj zemlji je daj sta das

Miloš

pre 9 godina

@radnik na bs, možda ovo ne želiš da čuješ, ali 28.000 dinara je prikladna plata za sipača goriva u Srbiji. Ne znam šta bi ti, profesorsku platu od 1000€?

zlaja

pre 9 godina

Kako bre tudje pare, koliko su love ulozili u onaj drzavni NIS, i gledaj ga sad, najuspesniji u Srbiji! A jos i daju drzavi pare i isplacuju redovno dividende!

Lucky

pre 9 godina

Nije iznajmljena od Elpa nego od stecajnog upravnika.
A Daki petrol je ogranak Knez petrola.
Knez petrol i Cume rade zajedno.
I opet niko ne dira ovu dvojicu.

Ivan

pre 9 godina

Ilegalno izgrađena pumpa na 10 metara od zgrada, zbog koje se svakog jutra stvaranju gužve u pravcu arene. U tom delu auto puta čak i signalizacija nije obeležena jer ne znaju kako, pošto pumpa nije tu trebalo da bude. I šta reći a ne zaplakali kada gradonačelnik otvara ovakav objekat? Zemljo Srbijo.

memorija

pre 9 godina

Najpre, kakva kupovina pumpe od privatnika na tenderu i sta ima grad sa tim osim sto je pumpa u gradu, cak i autoput ne odrzava gradsko preduzece za puteve. Da li to Mali i Vesic imaju neke veze sa prethodnim pumpadzijom?? I kako je ova pumpa uopste dobila dozvolu za rad?? Sa pumpom je iskljucenje za Arenu jako nebezbedno, a jos je gore ukljucivanje sa pumpe Zmaj 1 i iskljucenje sa autoputa prema Batajnici i Novom Sadu...

Pedja

pre 9 godina

A kad cemo da dobijemo moderno gorivo a ne ono blato ? Auto mi vristi koliko je lose gorivo... pisti u kabini kao da je ukljucen alarm...
P.s. nije elp nego DAKI, a bas bih voleo da znam ko se krije iza tog pseudonima ?

ja

pre 9 godina

Super. Još samo da slične novce uložite u poboljšanje kvaliteta derivata i kontrolu apara za točenje...A da. To vam ne odgovara,bolje da kradu automati sipajući manje ionako nikakvog goriva....

sasa jokic

pre 9 godina

Po svim parametrima ova pumpa je nezakonito sagradjena i pustena u rad. To je svojevremeno odradila Dana Draskovic sa svojom "ekipom". Srecna okolnost je sto jos niko nije nastradao, a pitanje je kada ce.
Naravno NIS je tu najmanje kriv, On je samo pazario postojece, ali da gradonacelnik otvori prakticno bespravan objekat i time promovise kriminal......svaka cast. U normalnim zemljama bi barem nasao razlog zasto ne moze da dodje na otvaranje, a On jos doveo televiziju i sece traku.....

025

pre 9 godina

radnici su naucili da pored plate ukradu jos toliko prodajama racuna,isparavanjima itd.Sada se zna red pa je muka.A tek sefovi sto zive kao seici

sasa jokic

pre 9 godina

I jos jedan bitan podatak. Investicije koje pominje Kravcuk su ustvari kredit koji NIS uzima od Gasproma, tako da se te pare vracaju sa kamatom!

Visarionovic

pre 9 godina

Ma super, a kad će da povećaju platu ljudima koji tu ginu i rade na pumpama za 27.000 dinara, a onih nabiguzica u odelima i sluzbenim autima ima milion sa platama preko 150.000-pa ne mogu točioci i kasiri zaraditi za sve njih...pritom niko nije izmerio buku kojoj su izloženi ti radnici pored auto puta, može se reći da je to čisto robovlasnistvo, smanjite drugari te kravate i odela (besposlicare) i povecajte radnicima plate....

dragan

pre 9 godina

Mali mu je dozvolio ono sto Djilas nije!! Vreme ce pokazati zasto je to tako!
(Mali Zvornik, 5. septembar 2014 13:42)
Inace na ovom mestu pumpa postoji odavno,samo je promenila izgleda vlasnika,sta to tacno nije dozvolio Djilas?

A vi sto kukate ovde draze vam je dok su bile NIS-ove pumpe sa praistorijskim automatima za tocenje,dok je svaki sef pumpe dotakao xy vode i bogatio se enormno,dok je NIS konstantno bio u krizi i minusu? Manite se price da su Rusi u pitanju,firma funkcionise dobro za sada.Inace sam primetio i da su zaposlili veliki broj mladih ljudi po pumpama prosle godine.Mozda nije neka plata ali u ovoj zemlji je daj sta das

NekoIzMase

pre 9 godina

Banda ruska ...
Umesto da nam vrate pumpe kao Amerikanci Železaru oni ulažu i bogate se ...

Umesto da im plaćamo kao FIATu i Etihadu, oni isplaćuju dividendu ...

I ona lopurda Koštunica, za bagatelu im prodao ...

Miloš

pre 9 godina

@radnik na bs, možda ovo ne želiš da čuješ, ali 28.000 dinara je prikladna plata za sipača goriva u Srbiji. Ne znam šta bi ti, profesorsku platu od 1000€?

zlaja

pre 9 godina

Kako bre tudje pare, koliko su love ulozili u onaj drzavni NIS, i gledaj ga sad, najuspesniji u Srbiji! A jos i daju drzavi pare i isplacuju redovno dividende!

ИБАРСКИ ВУК

pre 9 godina

зашто је на НИСовим пумпама све исписано на латиници..........где се дену ћирилица........????

neko iz mase

pre 9 godina

Ucene, kombinacije, pljuvanje konkurencije, politicari u talu..To je NIS Gazpromnjeft. U grupu onih kod kojih ne treba sipati gorivo su OMV (politicki razlozi,kombinacije po Kosovu),Euro petrol Subotica (politicki razlozi, kombinacije sa "bracom" preko Drine), NIS (nevidjen krs od goriva). Koristite aditivirano gorivo, sipajte na Eko Srbija, Mol, Lukoil....

cirilica nije za biznis

pre 9 godina

Ja stalno točim na NIS-ovim pumpama i definitivno mi je najbolje. Ranije sam sipala na MOl pumpi i gorivo je bilo katastrofa!
(DraganaBG, 5. septembar 2014 14:35)
Tebi je mozda najbolje, ali tvom autu sigurno nije

milos

pre 9 godina

A šta bi od isplate dobiti za prošlu godinu ? to više ni ne pominjete. lako je tako renovirati i kupovati pumpe po gradu... sa tudjim parama.

cirilica nije za biznis

pre 9 godina

зашто је на НИСовим пумпама све исписано на латиници..........где се дену ћирилица........????
(ИБАРСКИ ВУК, 5. septembar 2014 13:46)
Zato sto su Rusi pametni, pa i na registarskim tablicama imaju latinicu...

p.s. Retko ruzna pumpa

Radnik na BS

pre 9 godina

@radnik na bs, možda ovo ne želiš da čuješ, ali 28.000 dinara je prikladna plata za sipača goriva u Srbiji. Ne znam šta bi ti, profesorsku platu od 1000€?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Miloš, 5. septembar 2014 15:14)


Nisi upucen druze u celu pricu ja kukam za prekovremene sate koje niko nece da plati .
Kolege rade od 15 jula oko 60 sati u nedelji ukljucujuci i nocnu smenu .
A retko kad nam je pazar ispod milion dinara !

Dakle hocemo samo ono sto nam po zakonu pripada !

I procitaj malo ostale komentare i mozda ces shvatiti da tih 250 miliona su ustvari nase pare ,
Nis je poklonjen Rusima !!!

lola

pre 9 godina

Ali nisu Rusi krivi za prodaju, drzava je kriva, Rusi su samo iskoristili potencijal NIS-a koji nasi politicari nisu, i napravili najuspesniju kompaniju. Ne treba ih zato kuditi.

filatelista

pre 9 godina

zamislite gradonacelnika Londona ili Beca na otvaranju benzinske pumpe MOL ili Shell....koje smo mi blato, a vest u rubrici BIZ i to najavljeno kao investicija

bigfoot

pre 9 godina

prosta matematika: NIS 400 miliona, do sada eksploatisano nafte 4 milijarde, invsticija 250 miliona. Ovako bih i ja bio uspesan privrednik. hvala vam braco rusi do neba!

Пикенројло Пикенпопоски

pre 9 godina

Реч је о пумпи која ствара саобраћајни чеп између силаска са Газеле и искључења за петље код Арене, поготову у јутарњем шпицу, када је гужва у смеру ка Новом Београду, с обзиром да њено постојање онемогућава да се зауставна трака између Сава центра и искључења претвори у возну, као што је учињено између Арене и Омладинских бригада.
Ерго, пумпу је требало срушити, а не модернизовати.

oktan

pre 9 godina

Ovoj pumpi nije tamo mesto. Inace mislim da je generalno ulozeno dosta i da je NIS ipak podigao kvalitet usluge. Da li se secate kako su ranije izgledale NIS pumpe? Sto se tice kvaliteta goriva, ja neku posebnu razliku nisam primetio u odnosu na druge, niti sam imao problema sa njihovim gorivom.

Radnik na BS

pre 9 godina

Neverovatno da je Gradonacelnik dosao na otvaranje benzinske stanice !!!???


A KRavcenko bi mogao nama radnicima da pocne da placa prekovremeno . Placaju nam samo 40 sati nedeljno a radimo i neretko duplo vise od toga .

Tocim gorivo za 28 000 dinara mesecno a oni uloze 250 milki nisu ni trepnuli.

DraganK

pre 9 godina

Nisu Rusi krivi sto nam je drzava propast, sami sebi jamu kopamo. Oni se samo trude da posluju najbolje moguce, sad su privatna kompanija, mogu da rade sta hoce.

Ralf

pre 9 godina

Pumpa 10 metara od stambenih zgrada, pravi nevidjeno zagusenje u saobracaju sa "Gazele"...ono sto je prethodna vlast ilegalno radila, ova vlast sve to legalizuje.

pex

pre 9 godina

Nekada ELP pa Daki Petrol..zasto ste izostavili ovog drugog vlasnika? Mozda zato sto je bio konkurentan tom istom NISu na Zmaju sa cenom tng recimo? Tu je tng bio bar dva dinara jeftiniji nego kod Zmaja...ali ni toga nema vise..ne daj Boze da gradjaninu bude bolje, ne daj Boze..

v

pre 9 godina

sa jedne strane se hvale enermni profitom, a sa druge radnik na pumpi koji radi za male pare uvek mora da Vam nudi keks, čokolade, sokove jer mu od prodaje tih stvari zavisi ta plata.
Verovatno ih optuze da se nisu potrudili da prodaju robu, koju niko nece, jer na pumpu svratis da bi sipao gorivo, a po keks ides u prodavnicu, gde je i jeftiniji.

Kosta

pre 9 godina

Gradonacelnik Mali i onaj Vesic (sta god da je) paradiraju na otvaranju benzinske pumpe??? Tu cak ni Kravcenku nije mesto. Sta je sledece, svecano otvaranje nekog STR objekta, uz pohvalu vlasnika da su bolji od prethodne vlasti?

Pumpa nije samo beznin

pre 9 godina

A da, za pocetak, na svim pumpama postavite ispravne manometre za pumpanje guma i dovoljno dugacko crevo? Makar to proslo bez slikanja i ...

nesa

pre 9 godina

Ta stanica prvo nije smela da bude tu,ali zahvaljujuci vlasti i korupciji to je omoguceno. Sada Vesic i Mali resavaju imovinsko pravne odnose NIS-u,sigurno ne dzabe i otvaraju pumpu. Sramota.

Nikola

pre 9 godina

Sta je sa ogromnim problemom sa planiranim prosirenjem pumpe u DzonaKenedija na Novom Beogradu ...
Pumpa dolazi bukvalno ispod prozora zgrada, zagadjenje koje je i sada ogromno ce biti mnogo mnogo vece ...
Gradjani organizuju proteste, pisu peticije, ali bez rezultata ...
Cak je izgleda grad i platio projekat prosirenja .....

Vlada

pre 9 godina

Trebalo je da dođu cela skupština, svi ministri, premijer, predsednik, jer pumpa je objekart od kapitalnog značaja za čitavu zemlju i region. Ma šta region, i šire, Evropu...

Ivan

pre 9 godina

Ilegalno izgrađena pumpa na 10 metara od zgrada, zbog koje se svakog jutra stvaranju gužve u pravcu arene. U tom delu auto puta čak i signalizacija nije obeležena jer ne znaju kako, pošto pumpa nije tu trebalo da bude. I šta reći a ne zaplakali kada gradonačelnik otvara ovakav objekat? Zemljo Srbijo.

NN

pre 9 godina

Bolje da se gradonacelnik zalozio da se rudna renta digne sa mizarnih 3 % na eksploataciju nase nafte i gasa vrednih nekoliko milijardi evra po strucnjacima

Bojan

pre 9 godina

Pre su gradonacelnici otvarali vrtice, skole, mostove, bulevare, parkove tacnije sve ono sto grad cini ugodnijim mestom za zivot.

Uspeh danasnjeg radonacelnika je da otvori renoviranu benzisku stanicu.

Shok i neverina

025

pre 9 godina

radnici su naucili da pored plate ukradu jos toliko prodajama racuna,isparavanjima itd.Sada se zna red pa je muka.A tek sefovi sto zive kao seici

Pedja

pre 9 godina

A kad cemo da dobijemo moderno gorivo a ne ono blato ? Auto mi vristi koliko je lose gorivo... pisti u kabini kao da je ukljucen alarm...
P.s. nije elp nego DAKI, a bas bih voleo da znam ko se krije iza tog pseudonima ?

sasa jokic

pre 9 godina

I jos jedan bitan podatak. Investicije koje pominje Kravcuk su ustvari kredit koji NIS uzima od Gasproma, tako da se te pare vracaju sa kamatom!

ja

pre 9 godina

Super. Još samo da slične novce uložite u poboljšanje kvaliteta derivata i kontrolu apara za točenje...A da. To vam ne odgovara,bolje da kradu automati sipajući manje ionako nikakvog goriva....

Visarionovic

pre 9 godina

Ma super, a kad će da povećaju platu ljudima koji tu ginu i rade na pumpama za 27.000 dinara, a onih nabiguzica u odelima i sluzbenim autima ima milion sa platama preko 150.000-pa ne mogu točioci i kasiri zaraditi za sve njih...pritom niko nije izmerio buku kojoj su izloženi ti radnici pored auto puta, može se reći da je to čisto robovlasnistvo, smanjite drugari te kravate i odela (besposlicare) i povecajte radnicima plate....

Miloš

pre 9 godina

Реч је о пумпи која ствара саобраћајни чеп између силаска са Газеле и искључења за петље код Арене, поготову у јутарњем шпицу, када је гужва у смеру ка Новом Београду, с обзиром да њено постојање онемогућава да се зауставна трака између Сава центра и искључења претвори у возну, као што је учињено између Арене и Омладинских бригада.
Ерго, пумпу је требало срушити, а не модернизовати.
(Пикенројло Пикенпопоски, 5. septembar 2014 14:01)

Baš tako. Ili, alternativno, da izlaz iz pumpe ne vodi nazad na autoput, nego na kružnu petlju kod Arene, pa neka se kasnije onda uključuju na autoput... Mnogo je veći problem taj izlaz sa pumpe nego ulaz na nju. Bilo je potrebno 2 metra asfalta za tu intervenciju.

memorija

pre 9 godina

Najpre, kakva kupovina pumpe od privatnika na tenderu i sta ima grad sa tim osim sto je pumpa u gradu, cak i autoput ne odrzava gradsko preduzece za puteve. Da li to Mali i Vesic imaju neke veze sa prethodnim pumpadzijom?? I kako je ova pumpa uopste dobila dozvolu za rad?? Sa pumpom je iskljucenje za Arenu jako nebezbedno, a jos je gore ukljucivanje sa pumpe Zmaj 1 i iskljucenje sa autoputa prema Batajnici i Novom Sadu...

Lucky

pre 9 godina

Nije iznajmljena od Elpa nego od stecajnog upravnika.
A Daki petrol je ogranak Knez petrola.
Knez petrol i Cume rade zajedno.
I opet niko ne dira ovu dvojicu.

sasa jokic

pre 9 godina

Po svim parametrima ova pumpa je nezakonito sagradjena i pustena u rad. To je svojevremeno odradila Dana Draskovic sa svojom "ekipom". Srecna okolnost je sto jos niko nije nastradao, a pitanje je kada ce.
Naravno NIS je tu najmanje kriv, On je samo pazario postojece, ali da gradonacelnik otvori prakticno bespravan objekat i time promovise kriminal......svaka cast. U normalnim zemljama bi barem nasao razlog zasto ne moze da dodje na otvaranje, a On jos doveo televiziju i sece traku.....