Četvrtak, 04.09.2014.

10:55

"Srećan sam što Srbija ne prati EU"

Čuveni francuski glumac Žerar Depardje, koji boravi u poseti Beogradu, rekao je da je srećan što Srbija ne prati EU i što nije uvela sankcije Rusiji.

Izvor: B92

"Sreæan sam što Srbija ne prati EU" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

237 Komentari

Sortiraj po:

jastuk

pre 9 godina

Zerar Depardje je proslavljeni francuski glumac i Srbiji je bila cast sto je Depardje u poseti Beogradu. Uvideo je da Srbija ima bogatu kulturu sto ga je takodje odusevilo. Bilo bi dobro da u buducnosti bude sto vise poseta ovakvih evropskih i svetskih licnosti.

veverica

pre 9 godina

Tokom razgovora premijera Vucica i glumca Zerara Depardjea nije se mogla preskociti tema po pitanju situacije Rusije i Ukrajine ali je Depradje na veoma korektan nacin istakao da se ne mesa u stvari za koje nije kompetentan, sto je veoma dobro sa njegove strane.

asteriks

pre 9 godina

Na osnovu iskazanog misljenja Zerara Depardjea nakon sastanka sa premijerom Vucicem mozemo primetiti da je glumac veoma zadovoljan posetom Beogradu. Nadajmo se da ce ovakve posete biti cesce u buducnosti.

asteriks

pre 9 godina

Na osnovu iskazanog misljenja Zerara Depardjea nakon sastanka sa premijerom Vucicem mozemo primetiti da je glumac veoma zadovoljan posetom Beogradu. Nadajmo se da ce ovakve posete biti cesce u buducnosti.

grozdje

pre 9 godina

Mozemo primetiti da je razgovor premijera Vucica i glumca Zerara Depardjea protekao u veoma srdacnom raspolozenju i bilo je diskusije o raznim temama. Nadajmo se da ce proslavljeni glumac biti ispunjen pozitivnim utiscima po odlasku iz nase zemlje.

tepih

pre 9 godina

Osim licnosti iz sveta politike Srbiju posecuju i velika imena proslavljenih glumaca. Povodom ove vesti nema razloga da bude negativnih misli i kritika. Zaista lepa vest sto je Zerar Depardje posetio Beograd.

zoran

pre 9 godina

Srbija trenutno pokušava da se izvuče iz krize i još problema nam nije potrebno. Rusija je nama prijatelj i nećemo trpeti ucene i kvariti odnose sa njima.

Cile

pre 9 godina

Ko o cemu, pojedinci se skupljaju kao muve na pomen prezimena Vucic. Sreca nasa pa ih imamo jako malo. Dezuranje i konstantno pljuvanje Vucica nikako vam ne moze doneti ono sto vi zelite, samo ispadate smesni i jako neozbiljni, jer vam on zapusava usta svakim svojim potezom.

autobus

pre 9 godina

Premijer Vucic se zahvalio Depardjeu na poseti Srbiji i izrazio je zelju da nas on predstavlja u svetu na pozitivan nacin, sto je glumac rado prihvatio, zaista zadovoljavajuca i prijatna poseta.

pomorandza

pre 9 godina

Zerar Depardje je veoma poznata licnost i osoba koja moze u velikoj meri da pomogne da se stvori pozitivna slika o Srbiji u svetu, smatram da nam veoma znaci da za prijatelja imamo jednog vrhunskog umetnika poput njega.

jupiter

pre 9 godina

Zaista je lepo videti da proslavljeni glumci poput Zerara Depardjea dolaze u posete Srbiji, to je veoma znacajno za predstavljanje Srbije u pozitivnom svetlu, nadam se da ce u buducnosti biti jos slicnih poseta poznatih licnosti.

Monokl

pre 9 godina

Lepo je imati prijatelje medju velikim ljudima,koji su nadasve pametni i hrabri.Depardje je ucinio lep gest za Srbiju,promovise nas po pitanju kulture i perspektive u njoj.Mi jesmo mali ali smo veliki za umetnost i sport.

Nevidljiva xy

pre 9 godina

Buducnost jeste u tome da sve zemlje Evrope saradjuju i postuju jedni druge,bez ikakvih ucena i mesanja zapada.Rusija ce uvek biti centralna kao najveca i okupljace oko sebe ostale.Nikakvih sukoba tada ne bi bilo,svi ratovi su rezirani sa zapada.

podmornica

pre 9 godina

Sastanak cuvenog glumca i premijera Vucica je protekao veoma dobro, lepo je videti da nasu zemlju ceni jedna takva licnost poput njega, treba ocekivati jos slicnih poseta u narednom periodu, odlicna vest.

Oskar

pre 9 godina

Pozitivna je stvar za Srbiju i njen imidž kada ovako veliki glumac i zvezda svetskih razmera dođe u zvaničnu posetu kod premijera sa pohvalama naše kulture i naših ljudi. Vidi se da je poštovanje obostrano.

Samo pozitivno!

pre 9 godina

Matori i neodoljivo šarmantni Depardje je opasan biznismen i vrlo bogat čovek. Zbog visokih poreza otkačio je svoje i prišao Rusima! U svakom slučaju uživa veliki publicitet u svetu i dobra je reklama Srbiji!

CAR LAZAR

pre 9 godina

Slazem se da je Srbija velika zemlja jer ima jasnu politiku i ne trpi pritiske iz sveta a tako mogu da se ponasaju samo veliki. Moram da budem iskren i da priznam da je za ovako dobar polozaj Srbije u svetu zasluzan Premijer Vucic.

Hedroom

pre 9 godina

Možda će nas sreća u budućnosti pogledati kada stav o sebi budemo imali bar približno onakav kakav je izneo Žerar Depardije. Mala, a velika zemlja.

lola

pre 9 godina

"rekao je da je srećan što Srbija ne prati EU i što nije uvela sankcije Rusiji."
da li mu je neko objasnio da nije srbija izabrala da ne prati EU nego nece da nas prime !!!
a nije uvela sakcije rusiji jer se plasi onda reakcije na predhodne dogadjaje na kosovu a i same rusije!

;)

pre 9 godina

Depardje je srećan što Srbija ne prati EU, a naši političari su ovim cirkusom sami sebi zarili nož u leđa, jer više ne mogu da kažu da smo na putu ka uniji.

freddie

pre 9 godina

zasto je misljenje jednog covjeka koji je emigrirao sa zapada na istok, vaznije od bukvalno milijuna onih koji su pobjegli iz rusije na zapad..?!?

BOZANA - 63

pre 9 godina

Svaki iole razuman covek i ljudi ce podrzati stav, velikog glumca u njegovom objektivnom razmisljanju kao sto ima i sam Depardje i podrzavaju stav Srbije da ne slede EU.Da ne uvodimo sankcije Rusiji kako on kaze on nije politicar i dosao je da vidi srpsku kulturu i narod. Takodje nadam se da ce prihvatiti i molbu Aleksandra Vucic da se snimi film o Srbiji.

Stefani Majer

pre 9 godina

Velika sansa koju moramo iskoristiti, za promociju i poboljsanje slike Srbije u svetu. Njegove reci dovoljno govore o Vuvicu i njegovoj politici.

Republic(s) of Bananas

pre 9 godina

Neka mi neko kaže GDE, osim u Banana državama, premijer države (u dubokoj krizi) ima vremena za ovakve sastanke i konferencije za štampu ovog karaktera.
Kad god pomislim(o) da je vrhunac neprimerenosti dosegnut, premijer nas demantuje. Ovo je ništa drugo do NOVI vrhunac populizma i demagogije za ŠIROKE narodne mase.
P.S. premijerova izjava "... ja sam ga zamolio da NEGDE NEŠTO uradi i napravi vezano za Srbiju; Sad JA NISAM stučnjak ali ..." najbolje oslikava politiku aktuelne vlasti - predlozi "u načelu" bez ikakve prave ideje i plana, DEFINICIJA amaterizma i diletantstva, ali puno prilika za slikanje i konstantnu pred/post izbornu kampanju.
Radoje Domanović je još davno pisao o ovakvim Vođama, ali je problem što nema ko da čita. Možda ... ako bi Turci napravili seriju - možda bi tada narod shvatio, mada sumnjam i tad.

sjaj

pre 9 godina

Poseta glumca Zerara Depardjea Srbiji je veoma pozitivan znak za nasu zemlju, jedna tako poznata licnost iz sveta umetnosti moze da ucini dosta toga na promociji nase drzave, treba i dalje negovati dobre odnose sa njim.

slas

pre 9 godina

nas ljude,tj,nas koji živimo u srbiji (a prdstavljamo manjinu koJu stalno preglasavaju mada nas ima na stotine hiljada) neprestano guraju da "igramo" u nekim ligama rusije belorusije kazahstana...sada je skoro sasvim jasno da srbija nikada neće ući u EU i da je to samo priča radi dobijanja na vremenu...ja ne znam zašto novak djoković igra US Open , zašto crvena zvezda i partizan žele pošto poto da igraju Ligu šampina ili ligu evrope u košarci.Nek igraju brate sa rusima i ostalom braćom što će im evropa , kada je nama ljudima koje se bavi drugim oblastima života i od toga žive i izdržavaju svoje porodice to ne daju i guraju nas u neke zemlje trećeg sveta , siromaštvo , zaostalost i primizivizam.

pipi

pre 9 godina

Seca li se neko Danijela Sifera ,dolazio onomad kada je Zloba bio na vlasti,a ruski kozaci ,Zirinovski I ostala bulumenta? I kako smo prosli??? , pa super smo prosli ,samo malo nas bombardovali. To je taj rad, taj scenario, udri lodiloooo!!!

Lovac u blatu

pre 9 godina

Molim da se ovo objavi, sasvim je u skladu sa pravilima. Hvala.

"Kako se desilo da Premijer zaboravi da kaže baji da ipak (teži da) prati EU?
(Correct, 4. septembar 2014 20:24)"

4+ i 388- 40 minuta nakon pojave komentara.
Da li botovi postoje?

Бојан Илић

pre 9 godina

A kada nam dolazi Ćićolina?
(OF name, 04. septembar 2014 20:51)

Она долази у делегацији са овом новоизабраном Жабарком:-))!

defender

pre 9 godina

..Gdinu Depardjeu Francuska bi trebalo da ukine drzavljanstvo, da mu nalozi da vrati pasos i protera ga iz te zemlje..
A ako je umetnik, zasto se onda uopste i upustao u teme vezane za sankcije Rusiji, pristupu EU i sl. To svakako ne bi trebalo da budu teme kojima se bavi jedan "umetnik"..Samu glumu Gdina Depardjea ne bih da komentarisem i pozeleo bih mu srecan put za njegovu(!?) Rusiju..

P.S. Pojavljivanje ovakvih i slicnih "pajaca", slikanje sa clanovima drzavnog vrha samo su jadna i vec odavno "izvakana" reklama partije na vlasti i namenjena je njihovim simpatizerima..tj. onima koji redovno citaju "Rasa Tudej"(!?) - list za nepismene..
Dakle, Srbija pod hitno u NATO Savez i EU. To su najveci ciljevi ove drzave.

Бојан Илић

pre 9 godina

Ово је "пракса" у свету али пошто ми живимо деценијама зачаурени, није ни чудо што су запенили светски душебрижници, тобож брину за "образ" Србије?!:-)))
Фолиранти и остала боранија!

Ово је позитивна ствар у сваком случају, и исто то мислим и за Џони Депа!
И Тито је "гостио" Софију Лорен!;-)

Vojvođanin

pre 9 godina

Čemu čast i tolika pažnja čoveku koji je pljunuo i izdao svoju zemlju,odrekavši se njenog državljanstva samo zato što mora da plaća porez? Zar ostali građani Francuske mogu da plaćaju obaveze svojoj državi, a on ne može? Kako to, da se ni jedan drugi glumac nije odrekao državljanstva, nego samo on, ili možda Francuska ima samo jednog jedinog glumca i to Žerara Depardjea? Čovek je sramota za Francusku, sramota za glumačku profesiju i sramota je sam za sebe.Šta misli Vučić kada bi se i naši glumci, pevači, biznismeni, odrekli našeg državljanstva i uzeli, na primer Rusko, pa Rusima plaćali porez, a Srbiji šipak? Ovaj cirkus nam nije bio potreban i to na najvišem državnom nivou!

master

pre 9 godina

SVETLANA 4. SEPTEMBAR. 2014.

Komentar je odlican,nesto mi je sumnjivo sve neki bliski prijatelji Putina dolaze kod AV,smeju se i prdace sa ovim nasim supermenima i spasiocima naroda.Putin ih stimuje i izigrava srpski narod.Udomio je on i one nase prevarante i lopine,a ko zna koliko ce ih jos primiti,to mu najbolje ide od ruke,zbog toga ovi nasi prevaranti i nece da mu se zamere.

BOZE ME SACUVAJ

pre 9 godina

SVETLANA 4. SEPTEMBAR. 2014.

Da li treba da podrzimo posetu zemlji coveka koji je pobego iz svoje zemlje da ne bi platio porez. Pa nije on jedini sa tolikom zaradom u Francuskoj. Kako ostali placaju. Premijer koji kod nas insistira na disciplini u placanju poreza prima takvog coveka i seta sa njim po Beogradu. Direktno guramo prst u oko Francuskoj od koje trazimo finansisku pomoc i pomoc u evro integracijama. Kakva je to politika koju vode ovi diletanti. Ja iskreno ne mogu da skuzim. I po tebi ja koji ne podrzavam takve gluposti ne volim svoju zemlju. Znas li ti sta pises ili pises po nekom zadatku pa makar i gluposti.

змај од ноћаја

pre 9 godina

"Nikad se ne prepirite s glupim ljudima. Prvo će vas spustiti na svoju razinu, a onda pobediti na iskustvo" - Mark Twain, pozdrav za sve trolove.

milana

pre 9 godina

Oh, Žerar i mi smo srećni i ponosni što imamo svoje mišljenje i stav.Premijer je izdvojio vreme za velikog umetnika. Ne treba to kritikovati. Sve je to za dobrobit naše zemlje.

Drvoseca

pre 9 godina

Kakve sam sve komentare procitao, mene je sramota. Glumacka legenda u poseti Srbije definitivno sluzi da se odredjeni sprdaju sa Vucicem. Tuzna smo mi zemlja koja pozitivne dogadjaje blati gde god to moze.

petar

pre 9 godina

Obicno nemam tu naviku da citam komentare, ali danas sam to uradio i mogu reci da sam vise nego razocaran.Vidim mnogo vas se protivi sto nam je glumac dosao u posetu i sto ga je premijer primio, sta reci nego da smo smesni,zavidini, ljubomorni, da smo toliko primitivni da je to strasno.Nama niko ne odgovara nista ne valja, sedimo kuci za racunarom i hejtujemo, dok zivot prolazi pored nas.

LondonCalling

pre 9 godina

@Ovaj sutret ce ostaviti lep utisak o Srbiji u Svetu!
(stefii55, 4. septembar 2014 11:44)

Aha..kako da ne.. mislim da je vest o ovoj poseti odjeknula daleko..


@Aleksandar
"A ni Depardje nije loš..."

Svaka ti cast care, navukao si botove da ti daju pluseve za ovaj ubitacni komentar protiv njihovog Velikog Vodje.. Nisu citali do kraja (ili nisu razumeli sarkazam)

Zilijen

pre 9 godina

Bravo!!! za premijera,primio je coveka u posetu koji je pobegao iz svoje zemlje da nebi platio porez,verovatno iz (patriotski)razloga i jos ga doveo u skupstinu da nesto kaze ali nista ne rece,kad je video poklon od srece ostade bez teksta.Vucicu ovaj ti blam nije bio potreban!

sasa

pre 9 godina

Trolovi su bas aktivni danas, stiglo naredjenje samo pljujte, posto dok smo mi vladali niko nam nije hteo da odlazi u posetu,a vidi njih, ljubomora je cudo.

ana

pre 9 godina

Citajuci komentare htela sam da odgovorim nekim dezurnim kriticara,a ondaa sam se setila jedne recenice :"Nikad se ne prepirite s glupim ljudima. Prvo će vas spustiti na svoju razinu, a onda pobijediti na iskustvo" - Mark Twain, pozzdrav za sve trolove.

Coco Bill

pre 9 godina

Pa Normalno.

Coveku KOJI JE VIDEO EVROPU, kome je dosadilo desetine hiljada CCTV kamera na ulicama "SLOBODIH GRADOVA EU" LOndona na prvom mestu,

"CENZURE STAMPE I NEZAVISNOG SUDSTVA" (u koje se vrednosti uverio izmedju opstalih i Julian Asanz),

kao i ostalih "DOSTIGNUCA "SLOBODNE EVROPE"


ALA "STALJN DELIGHT",



jer gde bi Staljinu bio kraj da je imao svu ovo tehnologiju na raspolaganju, a pogotovo ovaj ZAPADNI PR (sto ce reci PUBLIC RELATION).

E pa uprkos od zapada finansiranih NVO koje haraju Srbijom zadnjih 20 i kusur godina, POSTOJE ljudi iz EU koji su protiv ovakve TORTURE ZDRAVOG RAZUMKA.

A oni koji se protive ovom glumcu I NJEGOVIM STAVOVIMA nek PLJUNU SRBIJI {{{70%}}} poreza IZ SVOG NOVCANIKA pa nek onda TUPE 'Q-ac' ovde SOROSOVU pro NATO/EU IDEOLOGIJU.
PS. za LDP komentatore!

Toliko.
(Petar S., 4. septembar 2014 17:37)

Auuu Pero koje filozofiranje, a čovek samo NEĆE da plati porez u svojoj državi !!!! Uzgred taj Zapad i ta Amerika i taj Holivud i PR i sve to što kao nabrajaš, to mu nije smetalo dok je tamo snimao i zarađivao milione dolara ?! Licemerje, ili ti dvoličnost do zla boga, ali to vole naši ljudi, naročito SrBske patriJote. Tamo je "svo zlo" kad se radi o drugom, ali kad se radi o njima samima tad je to sve normalno.

kodi

pre 9 godina

Vidim da pojedinci nisu blagonakloni zbog dolaska i zbog toga sto ga je ugostio premijer. Sta bi ti isti rekli na to da kao Americki predsednik docekuje pojedine pevacice i da se tajno vidja sa njima. Da li ti treba da mu budu uzor kako da postupa.

ns

pre 9 godina

zgleda da nama niko ne valja, ne odgovara nam niko ko dodje u posetu, ako ga premijer doceka kazu jel nema drugog posla, ako ga ne doceka kazu sto ga nije docekao.Sve u smenu jos se nije rodio ko je nama ugodio i mnogo volimo sve da kritikujemo,a sami nismo u stanju nista da uradimo.

kodi

pre 9 godina

Vidim da pojedinci nisu blagonakloni zbog dolaska i zbog toga sto ga je ugostio premijer. Sta bi ti isti rekli na to da kao Americki predsednik docekuje pojedine pevacice i da se tajno vidja sa njima. Da li ti treba da mu budu uzor kako da postupa.

Svetlana

pre 9 godina

Zli ljudi, dezurni pljuvaci i nabedjeni globalisti koji ne znaju da vole svoju zemlju i nista im nije dobro i niko im ne valja... UCUTITE VEC JEDNOM

milos

pre 9 godina

koje smo mi dno dna,ne znam sta je gore,sto premijer drzave prima osrednjeg glumca i daje mu prostor za suludu podrsku nam u propast,ili ovi silni komentari podrske vučiću,ponizno i jeftino da ti se zivot zgadi

Aleksandar

pre 9 godina

Ja ne znam šta se ljudi toliko sablažnjavaju oko ovog susreta. Ka njegovim glumačkim veštinama imam duboko strahopoštovanje, ume čovek da glumi čak i više ličnosti odjednom što je, složićete se, jako vredna i retka veština. I uvek me nasmeje, čak i kad glumi tragičnu ličnost jer on mu dođe poput rahmetli Čkalje - čak i kad uzdiše, pravi dramske pauze, kad mu usna zadrhti... čak i tad je smešna pojava! I podjednako je simpatičan, i kad glumi čoveka-stenu sa čarobnim napitkom, i kad glumi pomalo smotanog detektiva koji razrešava čudne slučajeve za vreme katastrofe, i kad glumi musketara samog protiv svih, i kad glumi arogantnog kuvara kome smetaju drugi kuvari, i kad glumi prikrivenog švalera nerešenog bračnog stanja, i... Ama u svakoj ulozi briljira!

To što ga optužuju da nije plaćao nekakve račune i poreze, pogotovo za neke nekretnine koje je dobavio pod sumnjivim uslovima, kao i to da sedi na dve stolice (dupe u EU, srce u Rusiju) i da 'prodaje veru za večeru' - to je sve samo smišljeno od zavidnih koji mu nisu ni za ispod nokta. Svako s kim se sastane treba da se oseća počastvovanim jer vreme i pažnja takvog čoveka su neprocenjivi...

A ni Depardje nije loš...

ja..

pre 9 godina

Glumac dolazi u Srbiju, sastaje se sa Premijerom i razgovaraju o spoljnoj politici zemlje!!! Zalosno. Mada nije prvi put, sa drugim glumcem smo pricali kako treba da se borimo protiv kriminala..
Banana drzava

mmk-usa

pre 9 godina

genejalan umetnik a izvuci jos bolji covek... ostao je na zemlji I govori samo o onome sto zna a ne lupeta kao vecina 'umetnika'..ocigledno ima svoje misljenj je se obrazuje I ne zavisi od medja koji ispiraju mozak ljudima...

milan

pre 9 godina

Nisam stručnjak za umetnost. Ja mislio da ovaj covek sve zna jos kad je izjavio da je plagijat Ministra stefanovica dobar.
Ma zna on I o umetnosti al se pravi skroman malo sto je neobicno za njega.
Mankrot je blizu dosao Depardie ili ne. Mi kao uvek do sada pogresimo stranu za koju se treba opredeliti, jos nam ovaj umetnik to potvrdjuje ali mi kao I obicno veoma kasno shvatimo.
Milan

Petar S.

pre 9 godina

Pa Normalno.

Coveku KOJI JE VIDEO EVROPU, kome je dosadilo desetine hiljada CCTV kamera na ulicama "SLOBODIH GRADOVA EU" LOndona na prvom mestu,

"CENZURE STAMPE I NEZAVISNOG SUDSTVA" (u koje se vrednosti uverio izmedju opstalih i Julian Asanz),

kao i ostalih "DOSTIGNUCA "SLOBODNE EVROPE"


ALA "STALJN DELIGHT",



jer gde bi Staljinu bio kraj da je imao svu ovo tehnologiju na raspolaganju, a pogotovo ovaj ZAPADNI PR (sto ce reci PUBLIC RELATION).

E pa uprkos od zapada finansiranih NVO koje haraju Srbijom zadnjih 20 i kusur godina, POSTOJE ljudi iz EU koji su protiv ovakve TORTURE ZDRAVOG RAZUMKA.

A oni koji se protive ovom glumcu I NJEGOVIM STAVOVIMA nek PLJUNU SRBIJI {{{70%}}} poreza IZ SVOG NOVCANIKA pa nek onda TUPE 'Q-ac' ovde SOROSOVU pro NATO/EU IDEOLOGIJU.
PS. za LDP komentatore!

Toliko.

pirlo

pre 9 godina

Srbija bi pogazila sama sebe kada bi uvela sankcije Rusiji, mi to ne mozemo da uradimo sto zbog ekonomskih, tako i bratskih odnosa, ali i podrske koju u poslednje dve decenije uzivamo od strane Rusije u svim medjunarodnim organizacijama...

Android Jelly Bean

pre 9 godina

Tacno je da je pobjegao zbog poreza i da je to sraman cin, ali treba imati u obzir i cinjenicu da je taj porez iznosio nevjerovatnih 70%!

Bojan

pre 9 godina

Haos od drzave, primaju coveka koji je pobegao iz francuske kako nebi placao porez i postao Rus.Kakvu poruku salje Vucic diletant,
1.Ruga se francuskoj i njenom narodu koji uredno placaju porez svojoj drzavi,
2.Primajuci coveka koji ne placa porez svojoj drzavi, poziva i nase gradjane da to isto urade- narocito bogate,
3.Ruga se EU I indirektno salje poruku da se ova zemlja samo deklarativno zalaze za standarde i prikljucenje EU, a u stvari koristi EU samo zbog para, dok istovremeno nagovestava da se Srbija nikada nece odreci ruskog sinjela,

Astal

pre 9 godina

Svaki put mi je drago kad nas pohvale dobri ljudi i kad imamo normalnog politicara koji ce da ga ugosti i koji ce se normalno ponasati.Drago mi je da se i on slaze sto Vucic nije uveo sankcije!

predrag

pre 9 godina

Na sta se to lagano ali sigurno srozava Srbija. Pa sto ga nije docekao kako ga vi puno hvalite Bosanac Kusturica.Niko na zapadu to nece nista pogledati sto taj propali Francuski glumac rezira.
E mizerna Srbijo....

Predrag

Tijana

pre 9 godina

I ja sam srecna sto Srbija ima svoj stav,koliko god u teskoj situaciji bili,nema ucena,postujemo sve i nikakvi sukobi nam vise nisu potrebni,nikada.Rusija je nas partner i uvek ce to ostati.

:D

pre 9 godina

Premijer zeli da nam poruci da je izbegavanje placanja poreza drzavi prava stvar ili su u pitanju samo casovi glume? Ima li neko da je dosao nama u posetu a da je visociji od Vucica, prosto neverovatno koliki covek?

(Vlast)a

pre 9 godina

Glumac kao glumac:cita i govori tudje tekstove,dok bi premijer vlade morao da misli na moral i na nase interese.Nas jos uvek ne placa Rusija nego zapad.

ajde zabave,ali sto nas pljackate po zakonu?

pre 9 godina

U transu sam zbog gosta,a u jos gorem sam sto nas krajcuju na brasnu.Kilogram nije kilogram,nego 900 grama!

Бојан Илић

pre 9 godina

ukinite komentare, ovo postaje besmisleno
(antibot, 04. septembar 2014 14:04)

Превише узимаш к'срцу јер си загрижена присталица неке странке у Србији!
А и несхватљива ми је ова криза идентитета да мораш да се "поистовећујеш" са коментарима на Б92?!:-)
Опусти се, уживај, није лоше на Б92....:-)

deju vu

pre 9 godina

Ma mi zaista nemamo pameti. Kome je palo na pamet da u sadasnjoj situaciji savetuje Vucuca da primi ovog tipa? Nama je EU interesantna samo zbog novca koji od nje mozemo da dobijemo, ali ne i sistem njenih vrednosti. Istovremeno velicamo Putina, koji od botoksa i silikona koje je primio ne lici na sebe, navijamo za njegove neobjasnjive poteze, aplaudrimao Rusiji iako krsi mdjunarodno pravo na isti nacin kako je druga strana to radila prema nama. Da li mi uopste znamo sta hocemo, kuda cemo? Ne zanmo, tumaramo pod neodrzivim plastom tzv. neutralnosti.

u nedogled

pre 9 godina

Na žalost, nećemo biti u pravu. Rusija će na kraju (možda za 2, 5, 10 ili 20 godina) ekonomski biti poražena a mi ćemo ostati glupani kao što smo i dosada bili.
Čak se može desiti da posle Putina Zapad instalira neku marionetu kao što su bili Jeljcin i Kozirjev i da tada Rusija u SB UN dozvoli da Kosovo uđe u UN.
Eto, to je naša dalekovidost.
(XYZ, 04. septembar 2014 11:38)Apsolutno nisi u pravu,kao i današnji vlastodršci.Ista ova vladajuća ekipa nije videla pad Berlinskog zida i sve promene u svetu koje su potom sledile.Dok su sve istočnoevropske zemlje krenule u tranziciju naša vlast je i dalje verovala u kominuzam,društvenu svojinu i sl.Na kraju znamo kako se sve završilo.Isti ljudi su i danas na vlasti,malo promenli ideologiju,ali situacija u svetu je znatno drugačija u odnosu na 1990-tu godinu,a oni rade ono što su propustili pre 20-tak godina.Očigledno da je sada takva politika pogrešna.EU više nema uticaj u svetu,kakav je imala pre 20godina i od 2008-me godine uporno pokušava da se izvuče iz ekonomske krize i recesije.U ovom trenutku EU ne može ni sebi da pomogne,a kamoli kandidatima za članstvo.A treba reći da odluku o daljem proširenju još nisu doneli,tako da su naše nade o nekoj pomoći iz Brisela kranje nerealne.Šansa EU je bila da se poveže sa Azijom,koja postaje novi centar moći(političke,ekonomske...),ali njihova veza(Rusija)je dovedena u pitanje zbog neodgovorne politike.Rusija je još pre 10godina donela strategiju o povezivanju sa Azijom(Kina,Indija...),koja beleži ogroman rast i trebaju joj energenti,visoka tehnologija,naoružanje...,a ova kriza će samo taj proces ubrzati.Putin je postavio sistem,sličan Američkom,sa kojim je nemoguće da na čelo Rusije ne dođi neki novi Jeljcin,koji će raditi suprotno državnim interesima.A mi će mo ostati zarobljeni u Briselskoj kolotečini.

Killer on the loose

pre 9 godina

Jel ovo znaci da ce dinar ojacati,da nece biti samnjenja plata,zdravstvo ce procvetati,dizanje privrede iz groba,necemo uvoziti meso,voce i povrce,manje kriminala,korupcije,asfaltirane ulice,ukidanje 100 i nesto agencija,nece nam trebati MMF...???

Poreski raj

pre 9 godina

Žerar car! Svoj čovek, šta god ko od vas holivudofila mislio...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bife frojd, 4. septembar 2014 11:26)

Ajde, ajde botu. Ma kakv car, i kakve veze ima holivud sa svim tim ?! Jednostavno čovek neće da plati porez u svojoj zemlji, jer mu se čini da je preteran, pa "odluta negde drugde" gde je manji porez. To je normalno, već viđeno, svugde i kod mnogih, od glumaca, sportista do poslovnih ljudi. Samo razlika je u tome, što je sam Depardje, od svega toga napravio neku kvazi predstavu u stilu "pravde i nepravde", pa još malo "začinio" i nekom kvazi politikom. E sad se ja pitam, zašto jedan predsednik vlade prima jednog takvog, "kvazi majsora", pa još posle i gradonačelnik ???! Oćel' sutra da primi i Mesija i on se nešta sudi oko poreza u Španiji, pa onda Bjern Borga, ko ne zna, to je bivši teniski prvak, koji svojevremeno pobeže iz Švedske zbog poreza, pa Bekera...itd Jednostavno se pitam šta mu to treba ??!!

Siniša

pre 9 godina

Bog te video koji komentari! Pa ovde Madelin Oldbrajt i Vesli Klark da dođu sutra botovi bi pisali da su to osvedočeni prijatelji Srbije došli na noge Vučiću. Vučić bez pogovora sluša EU, botovi protiv EU a u isto vreme veličaju Gospodara, normalan čovek se pita je li poludeo. Pa ovako kontradiktorne i zbunjujuće komentare čak ni Sveto Marović nije imao. Teško nama!

Kasalica Sanja

pre 9 godina

Depardje podrzava naseg premijera i stav Srbije da ne uvode sankcije Rusiji i hvala mu na tome ,nadam se da ce kada bude odlazio iz Srbije predstaviti nas narod onakav kakav zaista jeste kao dobre postene ljude koji su mnogo propatili i koji se bore za bolju buducnost.

antiBOT

pre 9 godina

Sastanku je prisustvovao i ministar vojni koji je sa uvazenim gostom razmenio iskustva u borbi protiv rimljana, a ocekuje se i da ministarka gradjevine od gosta dobije savete o izgradnji piramida...

Sprdnja od drzave...

PROVOKACIJA

pre 9 godina

Depardije je provocirao Vučića, Srbija ne prati EU, verovatno misli na neuvodjenja sankcija Rusiji, koju je opet taj isti Departije podržao i bio kod Putina.

Mile Somborac

pre 9 godina

Svaka čast glumcu, a vi botovi ste smešni sa vašim naručenim umotvorinama. Molim redakciju da ih blokira kao spamove, ili ih cenzuriše po IP adresama, jer obesmišljavaju svaku vest. Vređanje zdravog razuma koji oni očigledno nemaju. Hvala.

Dragica Bulajic

pre 9 godina

Dobro je da ovako veliki glumci kao sto je Depardje posecuju nasu zemlju to je veliki plus za nasu kulturu i nasu zemlju ,ali neki i to kritikuju kao da zele da se Srbija izoluje od svijeta.

Veljko Petrovic

pre 9 godina

Citam neke komentare i ne mogu da verujem sta je to sa nasim ljudima ,neki ne postuju nikog pa cak ni glumce koji su napravili nesto u sveu zahvaljujuci svom radu i talentu ,kako oni misle da idu napred nije mi jasno.

Goran Bjelic

pre 9 godina

Depardje je velik glumac i svima je cast sto je poseti Srbiju lepa vest za nasu kulturu i nadam se da ce i nasu zemlju gde god da ode opisati u pozitivnom kontekstu i da ce svima u svetu predstaviti nas onakve kakve jesmo kao dobre i postene ljude.

Erak Dragomir

pre 9 godina

Svi razumni ljudi i veliki glumci razmisljaju kao Depardje i podrzavaju stav Srbije da ne slede Eu i da ne uvodimo sankcije Rusiji kako on kaze on nije politicar i dosao je da vidi srpsku kulturu i narod.

Mirkonija

pre 9 godina

Treba ignorisati zelju mnogih da stav prema Rusiji, predstavljaju kao nesto negativno. Nas jedini izbor sada je da budemo neutralni. Ovo nije nasa bitka.

alex

pre 9 godina

Malo podseca na Slobino vreme kad su dolazili kojekakvi likovi koji su posle stecenih zilion dolara na trulom zapadu otkrili ispravnost treceg sveta.

Miki

pre 9 godina

Ko je ovde lud, a ko zbunjen?
Ekscentrični glumac se prima u zvaničnu posetu da priča o politici i da pohvali naše odlučno NE. Premijer ga prima za kamere, ministar ga prati u muzej. Da li smo zaista toliko očajni da nam neko važan dođe i da nas pohvali za domaću upotrebu, pa igramo na "daj šta daš".
Pitam se isto tako ko je g. Depardieu-u platio kartu i troškove da nas tako ljubazno poseti i da se velikodostojno uslika.
Pitam se i na koji način će njegova poseta pomoći moralnom oporavku srpskoga društva (nemojmo zaboraviti da je gospodin uzeo rusko državljanstvo da pobjegne od poreza na bogate koji je uvela francuska vlada).

Liba

pre 9 godina

Depardje , jedan od omiljenih glumaca! Vise nego drago mi je sto je upoznat sa srpskom istorijom, sto je neko podrzava stav Vlade, pa i same Srbije da nema nikakih sankcija Rusiji.

Dikh tu kava

pre 9 godina

"..a takođe se predstavlja i kao predstavnik ruske republike Mordovije"

Mordor. Brate, kakva ekipa.. Daj da vratimo više to vreme i okajemo gde smo zgrešili, da skinemo jednom to viševekovno prokletstvo sa ovih prostora.. ako nije kasno.. a deuje da jeste..

Branko

pre 9 godina

Alo bre ljudi, šta ste toliko zabrazdili zar niste čuli da je Evropska Komisija u svojoj sistematizaciji ugasila mesto "Evropski komesar za proširenje"? Pošto se ugasio posao proširenja EU sa prijemom Hrvatske to znači da u sledećih 20 do 25 godina od tog posla nema ništa. A šta će biti s nama koji osim EU "nemamo alternativu"?

ns

pre 9 godina

Ne mogu a da se ne zapitam kakvi smo mi to ljudi dok citam napisane komentare, nama bi izgleda najbolje bilo da se izolujemo od citavog sveta, da nam niko ne dolazi, da nigde ne idemo, da mrzimo sve, sve nam smeta, sami sebi smo dovoljni.....

Djaja

pre 9 godina

Ogradio se covek ne komentarisanja politike,i kao umetnik reci hvale za istoriju jugoslovenskog filma.To nam nisu unistile demokrate pa cemo imati cime da se pohvalimo.

soko

pre 9 godina

Divne reci, divan prizor, dobri ljudi, savrsene odluke. kakvu situaciju je zatekao premijer je napravio dobar rezultat. Svaka mu cast, ovi bivsi nek se kriju po misijim rupama.

Рајко

pre 9 godina

Не контам о чему се ради. Велики интелектуалци и уметници који немају директног посла са владом неке земље могу да буду позвани на државне пријеме, вечере итд, и то је ОК. Али ако се таква особа појави пре подне на конференцији за штампу са председником владе, то изгледа као има неког државног посла. Нису нам рекли каквог. Ако нема државног посла, онда се Вучић замлаћује док би требало да ради. Као оно са Строс Каном и Доналдом Трампом и сличним крупним рибама.

Majli Sajrus

pre 9 godina

Ovo je velika čast za Srbiju, da nas poseti veliki francuski glumac Žerar Depardje, koji je zbog poreza promenio državljanstvo. Pre izvesnog vremena magistar Velimir Ilić je organizovao posetu Samante Foks, koja je presudno uticala na formiranje svesti mladića u Srbiji tokom osamdesetih godina prošlog veka. Očekujemo da nas uskoro posete i Sabrina Salerno i Silver Testelone, čime će pozicija Srbije u svetu biti dodatno ojačana.

Jasno i glasno

pre 9 godina

Srbija je nezavisna drzava koja posle mnogo godina ima na svom celu jaku politicku licnost, kakav je Vucic, koji je jasno definisao politiku drzave od koje ne odstupa ni milimetar, sto je za svako postovanje.

Banovobrdjanin

pre 9 godina

Depardjeu Francuska više ne valjda zato što, kao poprilično socijalistička zemlja uzima milionerima dosta love (50 % posle prvog miliona) ne bi li dala siromašnima, nezapslenima i ugroženima.
Depardjeu je malo milion evra godišnje (ispod toga porezi su mnogo manji) već bi da ne odvaja od zarade baš ništa. Zato je i otišao u Rusiju u kojoj takvih poreza za tajkune nema.
Da Staljin i Lenjin znaju da je Rusija trenutno kapitalističkija od Francuske prevrnuli bi se u grobu.

Milan1989

pre 9 godina

Zna se koliki je Depardje postovalac Rusije,tako da mislim da je ovo jedan od znakova koji Vucic salje,a odnosi se na odbijanje uvodjenja sankcija Rusiji.

sm

pre 9 godina

Izbalansiran pristup državnog vrha Srbije prema ukrajinskoj krizi je dobar.

Svako ko je dobronameran, ne može a da ne primeti da jedna mala zemlja
kakva je Srbija, treba da bude van konforontacije velikih sila, koja se dešava u ovom trenutku.

Gospodin Žerar Depardje je to veoma dobro primetio....

Baksuz1

pre 9 godina

Kada imate iskren stav,potkrepljen cinjenicama kakav ima nasa vlada onda vas svi postuju.Sta Srbiju na kraju krajeva briga za Ukrajinu osim u politickom delu jer moze da poentira na planu medjunarodnog prava i zahteva isto ono sto zapadne sile u ovom trenutku zahtevaju za Krim i slicno.

Zoja

pre 9 godina

Bas smo mi super zemlja, premijer ugoscuje glumca koji se bavi politikom, a zarad vlastitog interesa. Onda jos dajemo platformu za izjave tipa "Putin je uvek u pravu...", a sa druge strane radimo sve neke "proevropske" reforme koji sve vise osiromasuju i podjarmljuju ovu napacenu zemlju. Ako je to formula da se bude "svoj, a u Evropi", onda mi to pre svega lici na niko i nista na brdovitom Balkanu (da malo parafraziram Orvela i Maksimovic). Ja ne znam ko su 50% glasaca koji ovome daju podrsku ali mi je sasvim jasan nivo politicke kulture takvih.

street fighting man

pre 9 godina

pitao sam se sto li Depardije dolazi zvanicno u Begrad bez ikakavog povoda, sto se toj poseti daje toliki publicitet a pogotovu sto ga primaju predsednik vlade i gradonacelnik, i onda dobijemo njegovu izjavu u javnom obracanju i sve se samo kaze. bravo Rusi, jedno pozitivno brojanje za vas. Onda otvorim danasnju Poitiku i tamo dominatan naslov da se EU otima o Srbiju (sa Rusijom) i da je Nemacka nalozila da Srbjia bude prvi prioritet u svemu od zemalja regiona, i upusijem sada jedno pozitivno brojanje za zapad. A nama svejedno ko ce da nam guli kozu, EU ili Rusija.

Pozz iz HR

pre 9 godina

To je onaj sto je pobjegao u Rusiju zbog poreza?? Dovoljno ti govori. Ja sam, evo iskreno, zabrinut da srbija ne stane na krivu stranu i povede se trenutnom situacijom. Dugorocno to sigurno nece biti dobro. Vi ste u Europi i tu cete uvijek biti! Nemojte kratkovidno postupati! Kriza ce proci a vi cete se opet morati okrenuti EU. A EU ima dugo pamcenje!

Milan S.

pre 9 godina

Stigao nam je Obeliks da u ime nepokornog galskog sela pruži podršku našem premijeru i njegovoj ingenioznoj politici "i Rimsko carstvo i Galija". Njih dvojica su, pretpostavljam, razmenili iskustva oko recepta za pripremu čarobnog napitka. Ipak, mala nedoumica burgija u mom, za politiku ograničenom, mozgu: kako to da naš dični premijer i veliki borac za poresku disciplinu u Srbiji, prima čoveka (Žerara Depardijea), koji je zbog poreske nediscipline pre dve godine pobegao iz svoje domovine (Francuske) u Rusiju? Opet se jeftin propagandni poenčić pokazuje kao prioritetan u poređenju sa proklamovanim principima i navodnom doslednosti. Definitivno, neće nas uništiti ebola, već hipokrizija.

dve godine i 120 dana

pre 9 godina

Cekaj bre, jel prati ili ne prati, hoce li u EU ili nece, hoce li biti reformi ili nece biti reformi, otpustace visak zaposlenih ili nece otpustati, 10 posto ili 20 posto penzija i da li ce uopste biti penzija.... Samo tumaramo, muljamo, prevodimo, preveslavamo i presipamo....

Circulus Vitiosus

pre 9 godina

A po kom kriterijumu jednog prognanog glumca primy predsednik Vlade i gragonacelnik glavnog grada? Jel ovo jos jedan nacin da se Evropi i Americi ide uz onu stvar, pa cemo posle da placemo kako nas niko ne voli i ne daje nam pomoc?

Dovedite i Asanza, mozda ce nam Evropska komisija posle toga i otvoriti par poglavlja...

Tanja

pre 9 godina

Ja prosto ne mogu da verujem; u redu je da nam i umetnici pokazuju kakvu takvu podrsku za to sto jesmo i gde smo; ali da to ima takav znacaj i da ga docekuje cela politicka bulumenta na najvisem nivou, to samo kod nas.

p

pre 9 godina

pa da. eu, koja ulaze pravi novac u srbiju ne valja, a rusija, koja nije htela ni da donira za poplavljene je najbolja zemlja na svetu. zalosno je sto smo kao ukrajina - na putu ka normalnom zivotu, dodje rusija i donese rat...

XYZ

pre 9 godina

Ovo meni pomalo liči na devedesete kada su u Srbiju dolazili raznorazni tipovi sa Zapada koji nisu imali nikakvu vlast i moć i pričali nam kako smo mi u pravu. Navodno, da nam pokažu kako su tamo na Zapadu na vlasti neki ljudi koji nemaju pojma i koji će propasti, a mi ćemo pobediti.

Dakle, džabe Vučiću što priča kako je nama EU prioritet; on intimno i dalje misli kako mi možemo da vodimo neku spoljnu politiku suprotno od EU i kako će se na kraju pokazati da smo mi bili u pravu.

Na žalost, nećemo biti u pravu. Rusija će na kraju (možda za 2, 5, 10 ili 20 godina) ekonomski biti poražena a mi ćemo ostati glupani kao što smo i dosada bili.

Čak se može desiti da posle Putina Zapad instalira neku marionetu kao što su bili Jeljcin i Kozirjev i da tada Rusija u SB UN dozvoli da Kosovo uđe u UN.
Eto, to je naša dalekovidost.

tačno

pre 9 godina

To je onaj što je pobegao iz rodne zemlje da ne bi plaćao porez i pobegao u Rusiju i Putinov je prijatelj,ima pare i kupio je ruski pasoš. Da,baš čudi izjava novog Rusa koji je pobegao iz Evrope da ne bi platio porez.

Zanzar

pre 9 godina

Obozvam ga kao glumca al koj moj trazi on sa premijerom onda ako nije doso u politicku misiju vec da upoznaje kulturu i humane ljude ??? Sto nije otiso da se sastane sa Tasovcem i sa nekim iz Crvenog krsta i nekih drugih (pravih) humanitarnih organizacija (u humanitarne organizacije ne racunam Fond za humanitarno pravo, Helsinski odbor za ljudksa prava i slicne neprofitne organizacije organizacije) nego sa Vucicem, ...

Bez maske

pre 9 godina

Nema razloga da Srbija ne dobije pohvalu od Depardjea, jer je neutralan stav kada je u pitanju kriza u Ukrajini i ne uvodjenje sankcija nesumnjivo najbolja odluka koju je vrh drzave mogao da donese. Takodje, mi se nismo odrekli ni EU, ali smo se ipak odlucili da budemo oprezni i ne donosimo nagle odluke koje mogu da nas skupo kostaju.

jos jedan sns bot

pre 9 godina

sjajne vesti! nas premijer mudro radi, ostvaruje sto vise kontakata sa ljudima iz razlicitih oblasti i tako siri prijateljstva bla, bla...

Saul Goodman

pre 9 godina

Depardje je samo instant rusofil. Posto nije zeleo da placa porez u Francuskoj naprasno je postao rusofil, ne zbog Rusije vec zbog novca. Pljunuo je u sopstveni pasos i uzeo ruski... Ovakvoj osobi uopste ne treba pridavati znacaja, a nas Vucko mu jos organizuje i prijem... Jos jedna blamaza...

laki

pre 9 godina

Nemaš si zabavu bez budalu. još da ga Dodik primi pa je sve eminentne monarhije obišao posle C.G i Srbije. Pravi pošteni evropljanin koji nece da placa porez sopstvenoj drzavi al je dobrodosao kod Putina i sl . demokrata. Lakrdija.

dilf

pre 9 godina

A s kim bi se depardje bratimio da mu putin drmne porez? Sve licemer do licemera. Inace su mi gadni ljudi koji pristaju da budu bilo čije maskote, dal zapadnog imperijalizma, dal ovog pokušaja ruskog.

samo zakljucujem

pre 9 godina

Koje ludilo,jedan nekadasnji izvrstan glumac,a danas samo penzioner.Da je dosao na primer Bil Geits,roman Abramovic,Ingvar Kamprad,Slim pa da razumem,ali jedan glumac u penziji koji nema para da investira vec prica o politckim naklonostima pa hajde de,ali Aco,moj Aco,gledaj bre sta se valja iza brda,ne dozvoli da te zamajavaju kao nekada Tadica,pa sa vecinom kadrova bivseg DS nema kontakta danas vise.

POPovanje

pre 9 godina

Gospodine Depardje s ovom ste se izjavom upravo kandidovali za još jedno, ako se ne varam sedmo, državljanstvo. Potpuno vas razumem jer Srbija je raj za neplatiše poreza.

Zoran

pre 9 godina

Kako god ovo lepo izgleda i zvuči ovakva vrsta pažnje je poslednje što nam u ovom trenutku treba ako hoćemo da sačuvamo neutralan status.

mmk-usa

pre 9 godina

genejalan umetnik a izvuci jos bolji covek... ostao je na zemlji I govori samo o onome sto zna a ne lupeta kao vecina 'umetnika'..ocigledno ima svoje misljenj je se obrazuje I ne zavisi od medja koji ispiraju mozak ljudima...

pirlo

pre 9 godina

Srbija bi pogazila sama sebe kada bi uvela sankcije Rusiji, mi to ne mozemo da uradimo sto zbog ekonomskih, tako i bratskih odnosa, ali i podrske koju u poslednje dve decenije uzivamo od strane Rusije u svim medjunarodnim organizacijama...

petar

pre 9 godina

Obicno nemam tu naviku da citam komentare, ali danas sam to uradio i mogu reci da sam vise nego razocaran.Vidim mnogo vas se protivi sto nam je glumac dosao u posetu i sto ga je premijer primio, sta reci nego da smo smesni,zavidini, ljubomorni, da smo toliko primitivni da je to strasno.Nama niko ne odgovara nista ne valja, sedimo kuci za racunarom i hejtujemo, dok zivot prolazi pored nas.

Astal

pre 9 godina

Svaki put mi je drago kad nas pohvale dobri ljudi i kad imamo normalnog politicara koji ce da ga ugosti i koji ce se normalno ponasati.Drago mi je da se i on slaze sto Vucic nije uveo sankcije!

Tijana

pre 9 godina

I ja sam srecna sto Srbija ima svoj stav,koliko god u teskoj situaciji bili,nema ucena,postujemo sve i nikakvi sukobi nam vise nisu potrebni,nikada.Rusija je nas partner i uvek ce to ostati.

Aleksandar

pre 9 godina

Ja ne znam šta se ljudi toliko sablažnjavaju oko ovog susreta. Ka njegovim glumačkim veštinama imam duboko strahopoštovanje, ume čovek da glumi čak i više ličnosti odjednom što je, složićete se, jako vredna i retka veština. I uvek me nasmeje, čak i kad glumi tragičnu ličnost jer on mu dođe poput rahmetli Čkalje - čak i kad uzdiše, pravi dramske pauze, kad mu usna zadrhti... čak i tad je smešna pojava! I podjednako je simpatičan, i kad glumi čoveka-stenu sa čarobnim napitkom, i kad glumi pomalo smotanog detektiva koji razrešava čudne slučajeve za vreme katastrofe, i kad glumi musketara samog protiv svih, i kad glumi arogantnog kuvara kome smetaju drugi kuvari, i kad glumi prikrivenog švalera nerešenog bračnog stanja, i... Ama u svakoj ulozi briljira!

To što ga optužuju da nije plaćao nekakve račune i poreze, pogotovo za neke nekretnine koje je dobavio pod sumnjivim uslovima, kao i to da sedi na dve stolice (dupe u EU, srce u Rusiju) i da 'prodaje veru za večeru' - to je sve samo smišljeno od zavidnih koji mu nisu ni za ispod nokta. Svako s kim se sastane treba da se oseća počastvovanim jer vreme i pažnja takvog čoveka su neprocenjivi...

A ni Depardje nije loš...

Svetlana

pre 9 godina

Zli ljudi, dezurni pljuvaci i nabedjeni globalisti koji ne znaju da vole svoju zemlju i nista im nije dobro i niko im ne valja... UCUTITE VEC JEDNOM

ns

pre 9 godina

zgleda da nama niko ne valja, ne odgovara nam niko ko dodje u posetu, ako ga premijer doceka kazu jel nema drugog posla, ako ga ne doceka kazu sto ga nije docekao.Sve u smenu jos se nije rodio ko je nama ugodio i mnogo volimo sve da kritikujemo,a sami nismo u stanju nista da uradimo.

Jasno i glasno

pre 9 godina

Srbija je nezavisna drzava koja posle mnogo godina ima na svom celu jaku politicku licnost, kakav je Vucic, koji je jasno definisao politiku drzave od koje ne odstupa ni milimetar, sto je za svako postovanje.

Android Jelly Bean

pre 9 godina

Tacno je da je pobjegao zbog poreza i da je to sraman cin, ali treba imati u obzir i cinjenicu da je taj porez iznosio nevjerovatnih 70%!

sm

pre 9 godina

Izbalansiran pristup državnog vrha Srbije prema ukrajinskoj krizi je dobar.

Svako ko je dobronameran, ne može a da ne primeti da jedna mala zemlja
kakva je Srbija, treba da bude van konforontacije velikih sila, koja se dešava u ovom trenutku.

Gospodin Žerar Depardje je to veoma dobro primetio....

Coco Bill

pre 9 godina

Pa Normalno.

Coveku KOJI JE VIDEO EVROPU, kome je dosadilo desetine hiljada CCTV kamera na ulicama "SLOBODIH GRADOVA EU" LOndona na prvom mestu,

"CENZURE STAMPE I NEZAVISNOG SUDSTVA" (u koje se vrednosti uverio izmedju opstalih i Julian Asanz),

kao i ostalih "DOSTIGNUCA "SLOBODNE EVROPE"


ALA "STALJN DELIGHT",



jer gde bi Staljinu bio kraj da je imao svu ovo tehnologiju na raspolaganju, a pogotovo ovaj ZAPADNI PR (sto ce reci PUBLIC RELATION).

E pa uprkos od zapada finansiranih NVO koje haraju Srbijom zadnjih 20 i kusur godina, POSTOJE ljudi iz EU koji su protiv ovakve TORTURE ZDRAVOG RAZUMKA.

A oni koji se protive ovom glumcu I NJEGOVIM STAVOVIMA nek PLJUNU SRBIJI {{{70%}}} poreza IZ SVOG NOVCANIKA pa nek onda TUPE 'Q-ac' ovde SOROSOVU pro NATO/EU IDEOLOGIJU.
PS. za LDP komentatore!

Toliko.
(Petar S., 4. septembar 2014 17:37)

Auuu Pero koje filozofiranje, a čovek samo NEĆE da plati porez u svojoj državi !!!! Uzgred taj Zapad i ta Amerika i taj Holivud i PR i sve to što kao nabrajaš, to mu nije smetalo dok je tamo snimao i zarađivao milione dolara ?! Licemerje, ili ti dvoličnost do zla boga, ali to vole naši ljudi, naročito SrBske patriJote. Tamo je "svo zlo" kad se radi o drugom, ali kad se radi o njima samima tad je to sve normalno.

Drvoseca

pre 9 godina

Kakve sam sve komentare procitao, mene je sramota. Glumacka legenda u poseti Srbije definitivno sluzi da se odredjeni sprdaju sa Vucicem. Tuzna smo mi zemlja koja pozitivne dogadjaje blati gde god to moze.

Petar S.

pre 9 godina

Pa Normalno.

Coveku KOJI JE VIDEO EVROPU, kome je dosadilo desetine hiljada CCTV kamera na ulicama "SLOBODIH GRADOVA EU" LOndona na prvom mestu,

"CENZURE STAMPE I NEZAVISNOG SUDSTVA" (u koje se vrednosti uverio izmedju opstalih i Julian Asanz),

kao i ostalih "DOSTIGNUCA "SLOBODNE EVROPE"


ALA "STALJN DELIGHT",



jer gde bi Staljinu bio kraj da je imao svu ovo tehnologiju na raspolaganju, a pogotovo ovaj ZAPADNI PR (sto ce reci PUBLIC RELATION).

E pa uprkos od zapada finansiranih NVO koje haraju Srbijom zadnjih 20 i kusur godina, POSTOJE ljudi iz EU koji su protiv ovakve TORTURE ZDRAVOG RAZUMKA.

A oni koji se protive ovom glumcu I NJEGOVIM STAVOVIMA nek PLJUNU SRBIJI {{{70%}}} poreza IZ SVOG NOVCANIKA pa nek onda TUPE 'Q-ac' ovde SOROSOVU pro NATO/EU IDEOLOGIJU.
PS. za LDP komentatore!

Toliko.

tačno

pre 9 godina

To je onaj što je pobegao iz rodne zemlje da ne bi plaćao porez i pobegao u Rusiju i Putinov je prijatelj,ima pare i kupio je ruski pasoš. Da,baš čudi izjava novog Rusa koji je pobegao iz Evrope da ne bi platio porez.

Liba

pre 9 godina

Depardje , jedan od omiljenih glumaca! Vise nego drago mi je sto je upoznat sa srpskom istorijom, sto je neko podrzava stav Vlade, pa i same Srbije da nema nikakih sankcija Rusiji.

Бојан Илић

pre 9 godina

ukinite komentare, ovo postaje besmisleno
(antibot, 04. septembar 2014 14:04)

Превише узимаш к'срцу јер си загрижена присталица неке странке у Србији!
А и несхватљива ми је ова криза идентитета да мораш да се "поистовећујеш" са коментарима на Б92?!:-)
Опусти се, уживај, није лоше на Б92....:-)

Goran Bjelic

pre 9 godina

Depardje je velik glumac i svima je cast sto je poseti Srbiju lepa vest za nasu kulturu i nadam se da ce i nasu zemlju gde god da ode opisati u pozitivnom kontekstu i da ce svima u svetu predstaviti nas onakve kakve jesmo kao dobre i postene ljude.

kodi

pre 9 godina

Vidim da pojedinci nisu blagonakloni zbog dolaska i zbog toga sto ga je ugostio premijer. Sta bi ti isti rekli na to da kao Americki predsednik docekuje pojedine pevacice i da se tajno vidja sa njima. Da li ti treba da mu budu uzor kako da postupa.

ns

pre 9 godina

Ne mogu a da se ne zapitam kakvi smo mi to ljudi dok citam napisane komentare, nama bi izgleda najbolje bilo da se izolujemo od citavog sveta, da nam niko ne dolazi, da nigde ne idemo, da mrzimo sve, sve nam smeta, sami sebi smo dovoljni.....

Veljko Petrovic

pre 9 godina

Citam neke komentare i ne mogu da verujem sta je to sa nasim ljudima ,neki ne postuju nikog pa cak ni glumce koji su napravili nesto u sveu zahvaljujuci svom radu i talentu ,kako oni misle da idu napred nije mi jasno.

kodi

pre 9 godina

Vidim da pojedinci nisu blagonakloni zbog dolaska i zbog toga sto ga je ugostio premijer. Sta bi ti isti rekli na to da kao Americki predsednik docekuje pojedine pevacice i da se tajno vidja sa njima. Da li ti treba da mu budu uzor kako da postupa.

soko

pre 9 godina

Divne reci, divan prizor, dobri ljudi, savrsene odluke. kakvu situaciju je zatekao premijer je napravio dobar rezultat. Svaka mu cast, ovi bivsi nek se kriju po misijim rupama.

Milan1989

pre 9 godina

Zna se koliki je Depardje postovalac Rusije,tako da mislim da je ovo jedan od znakova koji Vucic salje,a odnosi se na odbijanje uvodjenja sankcija Rusiji.

Bez maske

pre 9 godina

Nema razloga da Srbija ne dobije pohvalu od Depardjea, jer je neutralan stav kada je u pitanju kriza u Ukrajini i ne uvodjenje sankcija nesumnjivo najbolja odluka koju je vrh drzave mogao da donese. Takodje, mi se nismo odrekli ni EU, ali smo se ipak odlucili da budemo oprezni i ne donosimo nagle odluke koje mogu da nas skupo kostaju.

Milan S.

pre 9 godina

Stigao nam je Obeliks da u ime nepokornog galskog sela pruži podršku našem premijeru i njegovoj ingenioznoj politici "i Rimsko carstvo i Galija". Njih dvojica su, pretpostavljam, razmenili iskustva oko recepta za pripremu čarobnog napitka. Ipak, mala nedoumica burgija u mom, za politiku ograničenom, mozgu: kako to da naš dični premijer i veliki borac za poresku disciplinu u Srbiji, prima čoveka (Žerara Depardijea), koji je zbog poreske nediscipline pre dve godine pobegao iz svoje domovine (Francuske) u Rusiju? Opet se jeftin propagandni poenčić pokazuje kao prioritetan u poređenju sa proklamovanim principima i navodnom doslednosti. Definitivno, neće nas uništiti ebola, već hipokrizija.

ana

pre 9 godina

Citajuci komentare htela sam da odgovorim nekim dezurnim kriticara,a ondaa sam se setila jedne recenice :"Nikad se ne prepirite s glupim ljudima. Prvo će vas spustiti na svoju razinu, a onda pobijediti na iskustvo" - Mark Twain, pozzdrav za sve trolove.

sasa

pre 9 godina

Trolovi su bas aktivni danas, stiglo naredjenje samo pljujte, posto dok smo mi vladali niko nam nije hteo da odlazi u posetu,a vidi njih, ljubomora je cudo.

Erak Dragomir

pre 9 godina

Svi razumni ljudi i veliki glumci razmisljaju kao Depardje i podrzavaju stav Srbije da ne slede Eu i da ne uvodimo sankcije Rusiji kako on kaze on nije politicar i dosao je da vidi srpsku kulturu i narod.

Kasalica Sanja

pre 9 godina

Depardje podrzava naseg premijera i stav Srbije da ne uvode sankcije Rusiji i hvala mu na tome ,nadam se da ce kada bude odlazio iz Srbije predstaviti nas narod onakav kakav zaista jeste kao dobre postene ljude koji su mnogo propatili i koji se bore za bolju buducnost.

Djaja

pre 9 godina

Ogradio se covek ne komentarisanja politike,i kao umetnik reci hvale za istoriju jugoslovenskog filma.To nam nisu unistile demokrate pa cemo imati cime da se pohvalimo.

Dragica Bulajic

pre 9 godina

Dobro je da ovako veliki glumci kao sto je Depardje posecuju nasu zemlju to je veliki plus za nasu kulturu i nasu zemlju ,ali neki i to kritikuju kao da zele da se Srbija izoluje od svijeta.

jos jedan sns bot

pre 9 godina

sjajne vesti! nas premijer mudro radi, ostvaruje sto vise kontakata sa ljudima iz razlicitih oblasti i tako siri prijateljstva bla, bla...

Baksuz1

pre 9 godina

Kada imate iskren stav,potkrepljen cinjenicama kakav ima nasa vlada onda vas svi postuju.Sta Srbiju na kraju krajeva briga za Ukrajinu osim u politickom delu jer moze da poentira na planu medjunarodnog prava i zahteva isto ono sto zapadne sile u ovom trenutku zahtevaju za Krim i slicno.

Mirkonija

pre 9 godina

Treba ignorisati zelju mnogih da stav prema Rusiji, predstavljaju kao nesto negativno. Nas jedini izbor sada je da budemo neutralni. Ovo nije nasa bitka.

Tanja

pre 9 godina

Ja prosto ne mogu da verujem; u redu je da nam i umetnici pokazuju kakvu takvu podrsku za to sto jesmo i gde smo; ali da to ima takav znacaj i da ga docekuje cela politicka bulumenta na najvisem nivou, to samo kod nas.

Circulus Vitiosus

pre 9 godina

A po kom kriterijumu jednog prognanog glumca primy predsednik Vlade i gragonacelnik glavnog grada? Jel ovo jos jedan nacin da se Evropi i Americi ide uz onu stvar, pa cemo posle da placemo kako nas niko ne voli i ne daje nam pomoc?

Dovedite i Asanza, mozda ce nam Evropska komisija posle toga i otvoriti par poglavlja...

p

pre 9 godina

pa da. eu, koja ulaze pravi novac u srbiju ne valja, a rusija, koja nije htela ni da donira za poplavljene je najbolja zemlja na svetu. zalosno je sto smo kao ukrajina - na putu ka normalnom zivotu, dodje rusija i donese rat...

Miki

pre 9 godina

Ko je ovde lud, a ko zbunjen?
Ekscentrični glumac se prima u zvaničnu posetu da priča o politici i da pohvali naše odlučno NE. Premijer ga prima za kamere, ministar ga prati u muzej. Da li smo zaista toliko očajni da nam neko važan dođe i da nas pohvali za domaću upotrebu, pa igramo na "daj šta daš".
Pitam se isto tako ko je g. Depardieu-u platio kartu i troškove da nas tako ljubazno poseti i da se velikodostojno uslika.
Pitam se i na koji način će njegova poseta pomoći moralnom oporavku srpskoga društva (nemojmo zaboraviti da je gospodin uzeo rusko državljanstvo da pobjegne od poreza na bogate koji je uvela francuska vlada).

Majli Sajrus

pre 9 godina

Ovo je velika čast za Srbiju, da nas poseti veliki francuski glumac Žerar Depardje, koji je zbog poreza promenio državljanstvo. Pre izvesnog vremena magistar Velimir Ilić je organizovao posetu Samante Foks, koja je presudno uticala na formiranje svesti mladića u Srbiji tokom osamdesetih godina prošlog veka. Očekujemo da nas uskoro posete i Sabrina Salerno i Silver Testelone, čime će pozicija Srbije u svetu biti dodatno ojačana.

alex

pre 9 godina

Malo podseca na Slobino vreme kad su dolazili kojekakvi likovi koji su posle stecenih zilion dolara na trulom zapadu otkrili ispravnost treceg sveta.

Banovobrdjanin

pre 9 godina

Depardjeu Francuska više ne valjda zato što, kao poprilično socijalistička zemlja uzima milionerima dosta love (50 % posle prvog miliona) ne bi li dala siromašnima, nezapslenima i ugroženima.
Depardjeu je malo milion evra godišnje (ispod toga porezi su mnogo manji) već bi da ne odvaja od zarade baš ništa. Zato je i otišao u Rusiju u kojoj takvih poreza za tajkune nema.
Da Staljin i Lenjin znaju da je Rusija trenutno kapitalističkija od Francuske prevrnuli bi se u grobu.

Рајко

pre 9 godina

Не контам о чему се ради. Велики интелектуалци и уметници који немају директног посла са владом неке земље могу да буду позвани на државне пријеме, вечере итд, и то је ОК. Али ако се таква особа појави пре подне на конференцији за штампу са председником владе, то изгледа као има неког државног посла. Нису нам рекли каквог. Ако нема државног посла, онда се Вучић замлаћује док би требало да ради. Као оно са Строс Каном и Доналдом Трампом и сличним крупним рибама.

POPovanje

pre 9 godina

Gospodine Depardje s ovom ste se izjavom upravo kandidovali za još jedno, ako se ne varam sedmo, državljanstvo. Potpuno vas razumem jer Srbija je raj za neplatiše poreza.

deju vu

pre 9 godina

Ma mi zaista nemamo pameti. Kome je palo na pamet da u sadasnjoj situaciji savetuje Vucuca da primi ovog tipa? Nama je EU interesantna samo zbog novca koji od nje mozemo da dobijemo, ali ne i sistem njenih vrednosti. Istovremeno velicamo Putina, koji od botoksa i silikona koje je primio ne lici na sebe, navijamo za njegove neobjasnjive poteze, aplaudrimao Rusiji iako krsi mdjunarodno pravo na isti nacin kako je druga strana to radila prema nama. Da li mi uopste znamo sta hocemo, kuda cemo? Ne zanmo, tumaramo pod neodrzivim plastom tzv. neutralnosti.

BOZANA - 63

pre 9 godina

Svaki iole razuman covek i ljudi ce podrzati stav, velikog glumca u njegovom objektivnom razmisljanju kao sto ima i sam Depardje i podrzavaju stav Srbije da ne slede EU.Da ne uvodimo sankcije Rusiji kako on kaze on nije politicar i dosao je da vidi srpsku kulturu i narod. Takodje nadam se da ce prihvatiti i molbu Aleksandra Vucic da se snimi film o Srbiji.

Dikh tu kava

pre 9 godina

"..a takođe se predstavlja i kao predstavnik ruske republike Mordovije"

Mordor. Brate, kakva ekipa.. Daj da vratimo više to vreme i okajemo gde smo zgrešili, da skinemo jednom to viševekovno prokletstvo sa ovih prostora.. ako nije kasno.. a deuje da jeste..

Siniša

pre 9 godina

Bog te video koji komentari! Pa ovde Madelin Oldbrajt i Vesli Klark da dođu sutra botovi bi pisali da su to osvedočeni prijatelji Srbije došli na noge Vučiću. Vučić bez pogovora sluša EU, botovi protiv EU a u isto vreme veličaju Gospodara, normalan čovek se pita je li poludeo. Pa ovako kontradiktorne i zbunjujuće komentare čak ni Sveto Marović nije imao. Teško nama!

Poreski raj

pre 9 godina

Žerar car! Svoj čovek, šta god ko od vas holivudofila mislio...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bife frojd, 4. septembar 2014 11:26)

Ajde, ajde botu. Ma kakv car, i kakve veze ima holivud sa svim tim ?! Jednostavno čovek neće da plati porez u svojoj zemlji, jer mu se čini da je preteran, pa "odluta negde drugde" gde je manji porez. To je normalno, već viđeno, svugde i kod mnogih, od glumaca, sportista do poslovnih ljudi. Samo razlika je u tome, što je sam Depardje, od svega toga napravio neku kvazi predstavu u stilu "pravde i nepravde", pa još malo "začinio" i nekom kvazi politikom. E sad se ja pitam, zašto jedan predsednik vlade prima jednog takvog, "kvazi majsora", pa još posle i gradonačelnik ???! Oćel' sutra da primi i Mesija i on se nešta sudi oko poreza u Španiji, pa onda Bjern Borga, ko ne zna, to je bivši teniski prvak, koji svojevremeno pobeže iz Švedske zbog poreza, pa Bekera...itd Jednostavno se pitam šta mu to treba ??!!

sjaj

pre 9 godina

Poseta glumca Zerara Depardjea Srbiji je veoma pozitivan znak za nasu zemlju, jedna tako poznata licnost iz sveta umetnosti moze da ucini dosta toga na promociji nase drzave, treba i dalje negovati dobre odnose sa njim.

antiBOT

pre 9 godina

Sastanku je prisustvovao i ministar vojni koji je sa uvazenim gostom razmenio iskustva u borbi protiv rimljana, a ocekuje se i da ministarka gradjevine od gosta dobije savete o izgradnji piramida...

Sprdnja od drzave...

Bojan

pre 9 godina

Haos od drzave, primaju coveka koji je pobegao iz francuske kako nebi placao porez i postao Rus.Kakvu poruku salje Vucic diletant,
1.Ruga se francuskoj i njenom narodu koji uredno placaju porez svojoj drzavi,
2.Primajuci coveka koji ne placa porez svojoj drzavi, poziva i nase gradjane da to isto urade- narocito bogate,
3.Ruga se EU I indirektno salje poruku da se ova zemlja samo deklarativno zalaze za standarde i prikljucenje EU, a u stvari koristi EU samo zbog para, dok istovremeno nagovestava da se Srbija nikada nece odreci ruskog sinjela,

Saul Goodman

pre 9 godina

Depardje je samo instant rusofil. Posto nije zeleo da placa porez u Francuskoj naprasno je postao rusofil, ne zbog Rusije vec zbog novca. Pljunuo je u sopstveni pasos i uzeo ruski... Ovakvoj osobi uopste ne treba pridavati znacaja, a nas Vucko mu jos organizuje i prijem... Jos jedna blamaza...

street fighting man

pre 9 godina

pitao sam se sto li Depardije dolazi zvanicno u Begrad bez ikakavog povoda, sto se toj poseti daje toliki publicitet a pogotovu sto ga primaju predsednik vlade i gradonacelnik, i onda dobijemo njegovu izjavu u javnom obracanju i sve se samo kaze. bravo Rusi, jedno pozitivno brojanje za vas. Onda otvorim danasnju Poitiku i tamo dominatan naslov da se EU otima o Srbiju (sa Rusijom) i da je Nemacka nalozila da Srbjia bude prvi prioritet u svemu od zemalja regiona, i upusijem sada jedno pozitivno brojanje za zapad. A nama svejedno ko ce da nam guli kozu, EU ili Rusija.

Stefani Majer

pre 9 godina

Velika sansa koju moramo iskoristiti, za promociju i poboljsanje slike Srbije u svetu. Njegove reci dovoljno govore o Vuvicu i njegovoj politici.

laki

pre 9 godina

Nemaš si zabavu bez budalu. još da ga Dodik primi pa je sve eminentne monarhije obišao posle C.G i Srbije. Pravi pošteni evropljanin koji nece da placa porez sopstvenoj drzavi al je dobrodosao kod Putina i sl . demokrata. Lakrdija.

:D

pre 9 godina

Premijer zeli da nam poruci da je izbegavanje placanja poreza drzavi prava stvar ili su u pitanju samo casovi glume? Ima li neko da je dosao nama u posetu a da je visociji od Vucica, prosto neverovatno koliki covek?

CAR LAZAR

pre 9 godina

Slazem se da je Srbija velika zemlja jer ima jasnu politiku i ne trpi pritiske iz sveta a tako mogu da se ponasaju samo veliki. Moram da budem iskren i da priznam da je za ovako dobar polozaj Srbije u svetu zasluzan Premijer Vucic.

Mile Somborac

pre 9 godina

Svaka čast glumcu, a vi botovi ste smešni sa vašim naručenim umotvorinama. Molim redakciju da ih blokira kao spamove, ili ih cenzuriše po IP adresama, jer obesmišljavaju svaku vest. Vređanje zdravog razuma koji oni očigledno nemaju. Hvala.

predrag

pre 9 godina

Na sta se to lagano ali sigurno srozava Srbija. Pa sto ga nije docekao kako ga vi puno hvalite Bosanac Kusturica.Niko na zapadu to nece nista pogledati sto taj propali Francuski glumac rezira.
E mizerna Srbijo....

Predrag

Pozz iz HR

pre 9 godina

To je onaj sto je pobjegao u Rusiju zbog poreza?? Dovoljno ti govori. Ja sam, evo iskreno, zabrinut da srbija ne stane na krivu stranu i povede se trenutnom situacijom. Dugorocno to sigurno nece biti dobro. Vi ste u Europi i tu cete uvijek biti! Nemojte kratkovidno postupati! Kriza ce proci a vi cete se opet morati okrenuti EU. A EU ima dugo pamcenje!

ajde zabave,ali sto nas pljackate po zakonu?

pre 9 godina

U transu sam zbog gosta,a u jos gorem sam sto nas krajcuju na brasnu.Kilogram nije kilogram,nego 900 grama!

Oskar

pre 9 godina

Pozitivna je stvar za Srbiju i njen imidž kada ovako veliki glumac i zvezda svetskih razmera dođe u zvaničnu posetu kod premijera sa pohvalama naše kulture i naših ljudi. Vidi se da je poštovanje obostrano.

Killer on the loose

pre 9 godina

Jel ovo znaci da ce dinar ojacati,da nece biti samnjenja plata,zdravstvo ce procvetati,dizanje privrede iz groba,necemo uvoziti meso,voce i povrce,manje kriminala,korupcije,asfaltirane ulice,ukidanje 100 i nesto agencija,nece nam trebati MMF...???

dilf

pre 9 godina

A s kim bi se depardje bratimio da mu putin drmne porez? Sve licemer do licemera. Inace su mi gadni ljudi koji pristaju da budu bilo čije maskote, dal zapadnog imperijalizma, dal ovog pokušaja ruskog.

Zoja

pre 9 godina

Bas smo mi super zemlja, premijer ugoscuje glumca koji se bavi politikom, a zarad vlastitog interesa. Onda jos dajemo platformu za izjave tipa "Putin je uvek u pravu...", a sa druge strane radimo sve neke "proevropske" reforme koji sve vise osiromasuju i podjarmljuju ovu napacenu zemlju. Ako je to formula da se bude "svoj, a u Evropi", onda mi to pre svega lici na niko i nista na brdovitom Balkanu (da malo parafraziram Orvela i Maksimovic). Ja ne znam ko su 50% glasaca koji ovome daju podrsku ali mi je sasvim jasan nivo politicke kulture takvih.

ja..

pre 9 godina

Glumac dolazi u Srbiju, sastaje se sa Premijerom i razgovaraju o spoljnoj politici zemlje!!! Zalosno. Mada nije prvi put, sa drugim glumcem smo pricali kako treba da se borimo protiv kriminala..
Banana drzava

dve godine i 120 dana

pre 9 godina

Cekaj bre, jel prati ili ne prati, hoce li u EU ili nece, hoce li biti reformi ili nece biti reformi, otpustace visak zaposlenih ili nece otpustati, 10 posto ili 20 posto penzija i da li ce uopste biti penzija.... Samo tumaramo, muljamo, prevodimo, preveslavamo i presipamo....

Hedroom

pre 9 godina

Možda će nas sreća u budućnosti pogledati kada stav o sebi budemo imali bar približno onakav kakav je izneo Žerar Depardije. Mala, a velika zemlja.

XYZ

pre 9 godina

Ovo meni pomalo liči na devedesete kada su u Srbiju dolazili raznorazni tipovi sa Zapada koji nisu imali nikakvu vlast i moć i pričali nam kako smo mi u pravu. Navodno, da nam pokažu kako su tamo na Zapadu na vlasti neki ljudi koji nemaju pojma i koji će propasti, a mi ćemo pobediti.

Dakle, džabe Vučiću što priča kako je nama EU prioritet; on intimno i dalje misli kako mi možemo da vodimo neku spoljnu politiku suprotno od EU i kako će se na kraju pokazati da smo mi bili u pravu.

Na žalost, nećemo biti u pravu. Rusija će na kraju (možda za 2, 5, 10 ili 20 godina) ekonomski biti poražena a mi ćemo ostati glupani kao što smo i dosada bili.

Čak se može desiti da posle Putina Zapad instalira neku marionetu kao što su bili Jeljcin i Kozirjev i da tada Rusija u SB UN dozvoli da Kosovo uđe u UN.
Eto, to je naša dalekovidost.

milos

pre 9 godina

koje smo mi dno dna,ne znam sta je gore,sto premijer drzave prima osrednjeg glumca i daje mu prostor za suludu podrsku nam u propast,ili ovi silni komentari podrske vučiću,ponizno i jeftino da ti se zivot zgadi

(Vlast)a

pre 9 godina

Glumac kao glumac:cita i govori tudje tekstove,dok bi premijer vlade morao da misli na moral i na nase interese.Nas jos uvek ne placa Rusija nego zapad.

Branko

pre 9 godina

Alo bre ljudi, šta ste toliko zabrazdili zar niste čuli da je Evropska Komisija u svojoj sistematizaciji ugasila mesto "Evropski komesar za proširenje"? Pošto se ugasio posao proširenja EU sa prijemom Hrvatske to znači da u sledećih 20 do 25 godina od tog posla nema ništa. A šta će biti s nama koji osim EU "nemamo alternativu"?

master

pre 9 godina

SVETLANA 4. SEPTEMBAR. 2014.

Komentar je odlican,nesto mi je sumnjivo sve neki bliski prijatelji Putina dolaze kod AV,smeju se i prdace sa ovim nasim supermenima i spasiocima naroda.Putin ih stimuje i izigrava srpski narod.Udomio je on i one nase prevarante i lopine,a ko zna koliko ce ih jos primiti,to mu najbolje ide od ruke,zbog toga ovi nasi prevaranti i nece da mu se zamere.

Samo pozitivno!

pre 9 godina

Matori i neodoljivo šarmantni Depardje je opasan biznismen i vrlo bogat čovek. Zbog visokih poreza otkačio je svoje i prišao Rusima! U svakom slučaju uživa veliki publicitet u svetu i dobra je reklama Srbiji!

Zanzar

pre 9 godina

Obozvam ga kao glumca al koj moj trazi on sa premijerom onda ako nije doso u politicku misiju vec da upoznaje kulturu i humane ljude ??? Sto nije otiso da se sastane sa Tasovcem i sa nekim iz Crvenog krsta i nekih drugih (pravih) humanitarnih organizacija (u humanitarne organizacije ne racunam Fond za humanitarno pravo, Helsinski odbor za ljudksa prava i slicne neprofitne organizacije organizacije) nego sa Vucicem, ...

podmornica

pre 9 godina

Sastanak cuvenog glumca i premijera Vucica je protekao veoma dobro, lepo je videti da nasu zemlju ceni jedna takva licnost poput njega, treba ocekivati jos slicnih poseta u narednom periodu, odlicna vest.

Zilijen

pre 9 godina

Bravo!!! za premijera,primio je coveka u posetu koji je pobegao iz svoje zemlje da nebi platio porez,verovatno iz (patriotski)razloga i jos ga doveo u skupstinu da nesto kaze ali nista ne rece,kad je video poklon od srece ostade bez teksta.Vucicu ovaj ti blam nije bio potreban!

BOZE ME SACUVAJ

pre 9 godina

SVETLANA 4. SEPTEMBAR. 2014.

Da li treba da podrzimo posetu zemlji coveka koji je pobego iz svoje zemlje da ne bi platio porez. Pa nije on jedini sa tolikom zaradom u Francuskoj. Kako ostali placaju. Premijer koji kod nas insistira na disciplini u placanju poreza prima takvog coveka i seta sa njim po Beogradu. Direktno guramo prst u oko Francuskoj od koje trazimo finansisku pomoc i pomoc u evro integracijama. Kakva je to politika koju vode ovi diletanti. Ja iskreno ne mogu da skuzim. I po tebi ja koji ne podrzavam takve gluposti ne volim svoju zemlju. Znas li ti sta pises ili pises po nekom zadatku pa makar i gluposti.

змај од ноћаја

pre 9 godina

"Nikad se ne prepirite s glupim ljudima. Prvo će vas spustiti na svoju razinu, a onda pobediti na iskustvo" - Mark Twain, pozdrav za sve trolove.

samo zakljucujem

pre 9 godina

Koje ludilo,jedan nekadasnji izvrstan glumac,a danas samo penzioner.Da je dosao na primer Bil Geits,roman Abramovic,Ingvar Kamprad,Slim pa da razumem,ali jedan glumac u penziji koji nema para da investira vec prica o politckim naklonostima pa hajde de,ali Aco,moj Aco,gledaj bre sta se valja iza brda,ne dozvoli da te zamajavaju kao nekada Tadica,pa sa vecinom kadrova bivseg DS nema kontakta danas vise.

Lovac u blatu

pre 9 godina

Molim da se ovo objavi, sasvim je u skladu sa pravilima. Hvala.

"Kako se desilo da Premijer zaboravi da kaže baji da ipak (teži da) prati EU?
(Correct, 4. septembar 2014 20:24)"

4+ i 388- 40 minuta nakon pojave komentara.
Da li botovi postoje?

Zoran

pre 9 godina

Kako god ovo lepo izgleda i zvuči ovakva vrsta pažnje je poslednje što nam u ovom trenutku treba ako hoćemo da sačuvamo neutralan status.

milan

pre 9 godina

Nisam stručnjak za umetnost. Ja mislio da ovaj covek sve zna jos kad je izjavio da je plagijat Ministra stefanovica dobar.
Ma zna on I o umetnosti al se pravi skroman malo sto je neobicno za njega.
Mankrot je blizu dosao Depardie ili ne. Mi kao uvek do sada pogresimo stranu za koju se treba opredeliti, jos nam ovaj umetnik to potvrdjuje ali mi kao I obicno veoma kasno shvatimo.
Milan

LondonCalling

pre 9 godina

@Ovaj sutret ce ostaviti lep utisak o Srbiji u Svetu!
(stefii55, 4. septembar 2014 11:44)

Aha..kako da ne.. mislim da je vest o ovoj poseti odjeknula daleko..


@Aleksandar
"A ni Depardje nije loš..."

Svaka ti cast care, navukao si botove da ti daju pluseve za ovaj ubitacni komentar protiv njihovog Velikog Vodje.. Nisu citali do kraja (ili nisu razumeli sarkazam)

Monokl

pre 9 godina

Lepo je imati prijatelje medju velikim ljudima,koji su nadasve pametni i hrabri.Depardje je ucinio lep gest za Srbiju,promovise nas po pitanju kulture i perspektive u njoj.Mi jesmo mali ali smo veliki za umetnost i sport.

PROVOKACIJA

pre 9 godina

Depardije je provocirao Vučića, Srbija ne prati EU, verovatno misli na neuvodjenja sankcija Rusiji, koju je opet taj isti Departije podržao i bio kod Putina.

Vojvođanin

pre 9 godina

Čemu čast i tolika pažnja čoveku koji je pljunuo i izdao svoju zemlju,odrekavši se njenog državljanstva samo zato što mora da plaća porez? Zar ostali građani Francuske mogu da plaćaju obaveze svojoj državi, a on ne može? Kako to, da se ni jedan drugi glumac nije odrekao državljanstva, nego samo on, ili možda Francuska ima samo jednog jedinog glumca i to Žerara Depardjea? Čovek je sramota za Francusku, sramota za glumačku profesiju i sramota je sam za sebe.Šta misli Vučić kada bi se i naši glumci, pevači, biznismeni, odrekli našeg državljanstva i uzeli, na primer Rusko, pa Rusima plaćali porez, a Srbiji šipak? Ovaj cirkus nam nije bio potreban i to na najvišem državnom nivou!

pipi

pre 9 godina

Seca li se neko Danijela Sifera ,dolazio onomad kada je Zloba bio na vlasti,a ruski kozaci ,Zirinovski I ostala bulumenta? I kako smo prosli??? , pa super smo prosli ,samo malo nas bombardovali. To je taj rad, taj scenario, udri lodiloooo!!!

Nevidljiva xy

pre 9 godina

Buducnost jeste u tome da sve zemlje Evrope saradjuju i postuju jedni druge,bez ikakvih ucena i mesanja zapada.Rusija ce uvek biti centralna kao najveca i okupljace oko sebe ostale.Nikakvih sukoba tada ne bi bilo,svi ratovi su rezirani sa zapada.

Republic(s) of Bananas

pre 9 godina

Neka mi neko kaže GDE, osim u Banana državama, premijer države (u dubokoj krizi) ima vremena za ovakve sastanke i konferencije za štampu ovog karaktera.
Kad god pomislim(o) da je vrhunac neprimerenosti dosegnut, premijer nas demantuje. Ovo je ništa drugo do NOVI vrhunac populizma i demagogije za ŠIROKE narodne mase.
P.S. premijerova izjava "... ja sam ga zamolio da NEGDE NEŠTO uradi i napravi vezano za Srbiju; Sad JA NISAM stučnjak ali ..." najbolje oslikava politiku aktuelne vlasti - predlozi "u načelu" bez ikakve prave ideje i plana, DEFINICIJA amaterizma i diletantstva, ali puno prilika za slikanje i konstantnu pred/post izbornu kampanju.
Radoje Domanović je još davno pisao o ovakvim Vođama, ali je problem što nema ko da čita. Možda ... ako bi Turci napravili seriju - možda bi tada narod shvatio, mada sumnjam i tad.

defender

pre 9 godina

..Gdinu Depardjeu Francuska bi trebalo da ukine drzavljanstvo, da mu nalozi da vrati pasos i protera ga iz te zemlje..
A ako je umetnik, zasto se onda uopste i upustao u teme vezane za sankcije Rusiji, pristupu EU i sl. To svakako ne bi trebalo da budu teme kojima se bavi jedan "umetnik"..Samu glumu Gdina Depardjea ne bih da komentarisem i pozeleo bih mu srecan put za njegovu(!?) Rusiju..

P.S. Pojavljivanje ovakvih i slicnih "pajaca", slikanje sa clanovima drzavnog vrha samo su jadna i vec odavno "izvakana" reklama partije na vlasti i namenjena je njihovim simpatizerima..tj. onima koji redovno citaju "Rasa Tudej"(!?) - list za nepismene..
Dakle, Srbija pod hitno u NATO Savez i EU. To su najveci ciljevi ove drzave.

u nedogled

pre 9 godina

Na žalost, nećemo biti u pravu. Rusija će na kraju (možda za 2, 5, 10 ili 20 godina) ekonomski biti poražena a mi ćemo ostati glupani kao što smo i dosada bili.
Čak se može desiti da posle Putina Zapad instalira neku marionetu kao što su bili Jeljcin i Kozirjev i da tada Rusija u SB UN dozvoli da Kosovo uđe u UN.
Eto, to je naša dalekovidost.
(XYZ, 04. septembar 2014 11:38)Apsolutno nisi u pravu,kao i današnji vlastodršci.Ista ova vladajuća ekipa nije videla pad Berlinskog zida i sve promene u svetu koje su potom sledile.Dok su sve istočnoevropske zemlje krenule u tranziciju naša vlast je i dalje verovala u kominuzam,društvenu svojinu i sl.Na kraju znamo kako se sve završilo.Isti ljudi su i danas na vlasti,malo promenli ideologiju,ali situacija u svetu je znatno drugačija u odnosu na 1990-tu godinu,a oni rade ono što su propustili pre 20-tak godina.Očigledno da je sada takva politika pogrešna.EU više nema uticaj u svetu,kakav je imala pre 20godina i od 2008-me godine uporno pokušava da se izvuče iz ekonomske krize i recesije.U ovom trenutku EU ne može ni sebi da pomogne,a kamoli kandidatima za članstvo.A treba reći da odluku o daljem proširenju još nisu doneli,tako da su naše nade o nekoj pomoći iz Brisela kranje nerealne.Šansa EU je bila da se poveže sa Azijom,koja postaje novi centar moći(političke,ekonomske...),ali njihova veza(Rusija)je dovedena u pitanje zbog neodgovorne politike.Rusija je još pre 10godina donela strategiju o povezivanju sa Azijom(Kina,Indija...),koja beleži ogroman rast i trebaju joj energenti,visoka tehnologija,naoružanje...,a ova kriza će samo taj proces ubrzati.Putin je postavio sistem,sličan Američkom,sa kojim je nemoguće da na čelo Rusije ne dođi neki novi Jeljcin,koji će raditi suprotno državnim interesima.A mi će mo ostati zarobljeni u Briselskoj kolotečini.

slas

pre 9 godina

nas ljude,tj,nas koji živimo u srbiji (a prdstavljamo manjinu koJu stalno preglasavaju mada nas ima na stotine hiljada) neprestano guraju da "igramo" u nekim ligama rusije belorusije kazahstana...sada je skoro sasvim jasno da srbija nikada neće ući u EU i da je to samo priča radi dobijanja na vremenu...ja ne znam zašto novak djoković igra US Open , zašto crvena zvezda i partizan žele pošto poto da igraju Ligu šampina ili ligu evrope u košarci.Nek igraju brate sa rusima i ostalom braćom što će im evropa , kada je nama ljudima koje se bavi drugim oblastima života i od toga žive i izdržavaju svoje porodice to ne daju i guraju nas u neke zemlje trećeg sveta , siromaštvo , zaostalost i primizivizam.

freddie

pre 9 godina

zasto je misljenje jednog covjeka koji je emigrirao sa zapada na istok, vaznije od bukvalno milijuna onih koji su pobjegli iz rusije na zapad..?!?

Бојан Илић

pre 9 godina

A kada nam dolazi Ćićolina?
(OF name, 04. septembar 2014 20:51)

Она долази у делегацији са овом новоизабраном Жабарком:-))!

milana

pre 9 godina

Oh, Žerar i mi smo srećni i ponosni što imamo svoje mišljenje i stav.Premijer je izdvojio vreme za velikog umetnika. Ne treba to kritikovati. Sve je to za dobrobit naše zemlje.

;)

pre 9 godina

Depardje je srećan što Srbija ne prati EU, a naši političari su ovim cirkusom sami sebi zarili nož u leđa, jer više ne mogu da kažu da smo na putu ka uniji.

lola

pre 9 godina

"rekao je da je srećan što Srbija ne prati EU i što nije uvela sankcije Rusiji."
da li mu je neko objasnio da nije srbija izabrala da ne prati EU nego nece da nas prime !!!
a nije uvela sakcije rusiji jer se plasi onda reakcije na predhodne dogadjaje na kosovu a i same rusije!

Бојан Илић

pre 9 godina

Ово је "пракса" у свету али пошто ми живимо деценијама зачаурени, није ни чудо што су запенили светски душебрижници, тобож брину за "образ" Србије?!:-)))
Фолиранти и остала боранија!

Ово је позитивна ствар у сваком случају, и исто то мислим и за Џони Депа!
И Тито је "гостио" Софију Лорен!;-)

zoran

pre 9 godina

Srbija trenutno pokušava da se izvuče iz krize i još problema nam nije potrebno. Rusija je nama prijatelj i nećemo trpeti ucene i kvariti odnose sa njima.

jupiter

pre 9 godina

Zaista je lepo videti da proslavljeni glumci poput Zerara Depardjea dolaze u posete Srbiji, to je veoma znacajno za predstavljanje Srbije u pozitivnom svetlu, nadam se da ce u buducnosti biti jos slicnih poseta poznatih licnosti.

pomorandza

pre 9 godina

Zerar Depardje je veoma poznata licnost i osoba koja moze u velikoj meri da pomogne da se stvori pozitivna slika o Srbiji u svetu, smatram da nam veoma znaci da za prijatelja imamo jednog vrhunskog umetnika poput njega.

autobus

pre 9 godina

Premijer Vucic se zahvalio Depardjeu na poseti Srbiji i izrazio je zelju da nas on predstavlja u svetu na pozitivan nacin, sto je glumac rado prihvatio, zaista zadovoljavajuca i prijatna poseta.

Cile

pre 9 godina

Ko o cemu, pojedinci se skupljaju kao muve na pomen prezimena Vucic. Sreca nasa pa ih imamo jako malo. Dezuranje i konstantno pljuvanje Vucica nikako vam ne moze doneti ono sto vi zelite, samo ispadate smesni i jako neozbiljni, jer vam on zapusava usta svakim svojim potezom.

grozdje

pre 9 godina

Mozemo primetiti da je razgovor premijera Vucica i glumca Zerara Depardjea protekao u veoma srdacnom raspolozenju i bilo je diskusije o raznim temama. Nadajmo se da ce proslavljeni glumac biti ispunjen pozitivnim utiscima po odlasku iz nase zemlje.

tepih

pre 9 godina

Osim licnosti iz sveta politike Srbiju posecuju i velika imena proslavljenih glumaca. Povodom ove vesti nema razloga da bude negativnih misli i kritika. Zaista lepa vest sto je Zerar Depardje posetio Beograd.

veverica

pre 9 godina

Tokom razgovora premijera Vucica i glumca Zerara Depardjea nije se mogla preskociti tema po pitanju situacije Rusije i Ukrajine ali je Depradje na veoma korektan nacin istakao da se ne mesa u stvari za koje nije kompetentan, sto je veoma dobro sa njegove strane.

asteriks

pre 9 godina

Na osnovu iskazanog misljenja Zerara Depardjea nakon sastanka sa premijerom Vucicem mozemo primetiti da je glumac veoma zadovoljan posetom Beogradu. Nadajmo se da ce ovakve posete biti cesce u buducnosti.

asteriks

pre 9 godina

Na osnovu iskazanog misljenja Zerara Depardjea nakon sastanka sa premijerom Vucicem mozemo primetiti da je glumac veoma zadovoljan posetom Beogradu. Nadajmo se da ce ovakve posete biti cesce u buducnosti.

jastuk

pre 9 godina

Zerar Depardje je proslavljeni francuski glumac i Srbiji je bila cast sto je Depardje u poseti Beogradu. Uvideo je da Srbija ima bogatu kulturu sto ga je takodje odusevilo. Bilo bi dobro da u buducnosti bude sto vise poseta ovakvih evropskih i svetskih licnosti.

tačno

pre 9 godina

To je onaj što je pobegao iz rodne zemlje da ne bi plaćao porez i pobegao u Rusiju i Putinov je prijatelj,ima pare i kupio je ruski pasoš. Da,baš čudi izjava novog Rusa koji je pobegao iz Evrope da ne bi platio porez.

Milan S.

pre 9 godina

Stigao nam je Obeliks da u ime nepokornog galskog sela pruži podršku našem premijeru i njegovoj ingenioznoj politici "i Rimsko carstvo i Galija". Njih dvojica su, pretpostavljam, razmenili iskustva oko recepta za pripremu čarobnog napitka. Ipak, mala nedoumica burgija u mom, za politiku ograničenom, mozgu: kako to da naš dični premijer i veliki borac za poresku disciplinu u Srbiji, prima čoveka (Žerara Depardijea), koji je zbog poreske nediscipline pre dve godine pobegao iz svoje domovine (Francuske) u Rusiju? Opet se jeftin propagandni poenčić pokazuje kao prioritetan u poređenju sa proklamovanim principima i navodnom doslednosti. Definitivno, neće nas uništiti ebola, već hipokrizija.

Banovobrdjanin

pre 9 godina

Depardjeu Francuska više ne valjda zato što, kao poprilično socijalistička zemlja uzima milionerima dosta love (50 % posle prvog miliona) ne bi li dala siromašnima, nezapslenima i ugroženima.
Depardjeu je malo milion evra godišnje (ispod toga porezi su mnogo manji) već bi da ne odvaja od zarade baš ništa. Zato je i otišao u Rusiju u kojoj takvih poreza za tajkune nema.
Da Staljin i Lenjin znaju da je Rusija trenutno kapitalističkija od Francuske prevrnuli bi se u grobu.

jos jedan sns bot

pre 9 godina

sjajne vesti! nas premijer mudro radi, ostvaruje sto vise kontakata sa ljudima iz razlicitih oblasti i tako siri prijateljstva bla, bla...

Bojan

pre 9 godina

Haos od drzave, primaju coveka koji je pobegao iz francuske kako nebi placao porez i postao Rus.Kakvu poruku salje Vucic diletant,
1.Ruga se francuskoj i njenom narodu koji uredno placaju porez svojoj drzavi,
2.Primajuci coveka koji ne placa porez svojoj drzavi, poziva i nase gradjane da to isto urade- narocito bogate,
3.Ruga se EU I indirektno salje poruku da se ova zemlja samo deklarativno zalaze za standarde i prikljucenje EU, a u stvari koristi EU samo zbog para, dok istovremeno nagovestava da se Srbija nikada nece odreci ruskog sinjela,

milos

pre 9 godina

koje smo mi dno dna,ne znam sta je gore,sto premijer drzave prima osrednjeg glumca i daje mu prostor za suludu podrsku nam u propast,ili ovi silni komentari podrske vučiću,ponizno i jeftino da ti se zivot zgadi

milan

pre 9 godina

Nisam stručnjak za umetnost. Ja mislio da ovaj covek sve zna jos kad je izjavio da je plagijat Ministra stefanovica dobar.
Ma zna on I o umetnosti al se pravi skroman malo sto je neobicno za njega.
Mankrot je blizu dosao Depardie ili ne. Mi kao uvek do sada pogresimo stranu za koju se treba opredeliti, jos nam ovaj umetnik to potvrdjuje ali mi kao I obicno veoma kasno shvatimo.
Milan

Dikh tu kava

pre 9 godina

"..a takođe se predstavlja i kao predstavnik ruske republike Mordovije"

Mordor. Brate, kakva ekipa.. Daj da vratimo više to vreme i okajemo gde smo zgrešili, da skinemo jednom to viševekovno prokletstvo sa ovih prostora.. ako nije kasno.. a deuje da jeste..

Рајко

pre 9 godina

Не контам о чему се ради. Велики интелектуалци и уметници који немају директног посла са владом неке земље могу да буду позвани на државне пријеме, вечере итд, и то је ОК. Али ако се таква особа појави пре подне на конференцији за штампу са председником владе, то изгледа као има неког државног посла. Нису нам рекли каквог. Ако нема државног посла, онда се Вучић замлаћује док би требало да ради. Као оно са Строс Каном и Доналдом Трампом и сличним крупним рибама.

p

pre 9 godina

pa da. eu, koja ulaze pravi novac u srbiju ne valja, a rusija, koja nije htela ni da donira za poplavljene je najbolja zemlja na svetu. zalosno je sto smo kao ukrajina - na putu ka normalnom zivotu, dodje rusija i donese rat...

Circulus Vitiosus

pre 9 godina

A po kom kriterijumu jednog prognanog glumca primy predsednik Vlade i gragonacelnik glavnog grada? Jel ovo jos jedan nacin da se Evropi i Americi ide uz onu stvar, pa cemo posle da placemo kako nas niko ne voli i ne daje nam pomoc?

Dovedite i Asanza, mozda ce nam Evropska komisija posle toga i otvoriti par poglavlja...

dilf

pre 9 godina

A s kim bi se depardje bratimio da mu putin drmne porez? Sve licemer do licemera. Inace su mi gadni ljudi koji pristaju da budu bilo čije maskote, dal zapadnog imperijalizma, dal ovog pokušaja ruskog.

samo zakljucujem

pre 9 godina

Koje ludilo,jedan nekadasnji izvrstan glumac,a danas samo penzioner.Da je dosao na primer Bil Geits,roman Abramovic,Ingvar Kamprad,Slim pa da razumem,ali jedan glumac u penziji koji nema para da investira vec prica o politckim naklonostima pa hajde de,ali Aco,moj Aco,gledaj bre sta se valja iza brda,ne dozvoli da te zamajavaju kao nekada Tadica,pa sa vecinom kadrova bivseg DS nema kontakta danas vise.

Tanja

pre 9 godina

Ja prosto ne mogu da verujem; u redu je da nam i umetnici pokazuju kakvu takvu podrsku za to sto jesmo i gde smo; ali da to ima takav znacaj i da ga docekuje cela politicka bulumenta na najvisem nivou, to samo kod nas.

ja..

pre 9 godina

Glumac dolazi u Srbiju, sastaje se sa Premijerom i razgovaraju o spoljnoj politici zemlje!!! Zalosno. Mada nije prvi put, sa drugim glumcem smo pricali kako treba da se borimo protiv kriminala..
Banana drzava

alex

pre 9 godina

Malo podseca na Slobino vreme kad su dolazili kojekakvi likovi koji su posle stecenih zilion dolara na trulom zapadu otkrili ispravnost treceg sveta.

antiBOT

pre 9 godina

Sastanku je prisustvovao i ministar vojni koji je sa uvazenim gostom razmenio iskustva u borbi protiv rimljana, a ocekuje se i da ministarka gradjevine od gosta dobije savete o izgradnji piramida...

Sprdnja od drzave...

Majli Sajrus

pre 9 godina

Ovo je velika čast za Srbiju, da nas poseti veliki francuski glumac Žerar Depardje, koji je zbog poreza promenio državljanstvo. Pre izvesnog vremena magistar Velimir Ilić je organizovao posetu Samante Foks, koja je presudno uticala na formiranje svesti mladića u Srbiji tokom osamdesetih godina prošlog veka. Očekujemo da nas uskoro posete i Sabrina Salerno i Silver Testelone, čime će pozicija Srbije u svetu biti dodatno ojačana.

predrag

pre 9 godina

Na sta se to lagano ali sigurno srozava Srbija. Pa sto ga nije docekao kako ga vi puno hvalite Bosanac Kusturica.Niko na zapadu to nece nista pogledati sto taj propali Francuski glumac rezira.
E mizerna Srbijo....

Predrag

Poreski raj

pre 9 godina

Žerar car! Svoj čovek, šta god ko od vas holivudofila mislio...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bife frojd, 4. septembar 2014 11:26)

Ajde, ajde botu. Ma kakv car, i kakve veze ima holivud sa svim tim ?! Jednostavno čovek neće da plati porez u svojoj zemlji, jer mu se čini da je preteran, pa "odluta negde drugde" gde je manji porez. To je normalno, već viđeno, svugde i kod mnogih, od glumaca, sportista do poslovnih ljudi. Samo razlika je u tome, što je sam Depardje, od svega toga napravio neku kvazi predstavu u stilu "pravde i nepravde", pa još malo "začinio" i nekom kvazi politikom. E sad se ja pitam, zašto jedan predsednik vlade prima jednog takvog, "kvazi majsora", pa još posle i gradonačelnik ???! Oćel' sutra da primi i Mesija i on se nešta sudi oko poreza u Španiji, pa onda Bjern Borga, ko ne zna, to je bivši teniski prvak, koji svojevremeno pobeže iz Švedske zbog poreza, pa Bekera...itd Jednostavno se pitam šta mu to treba ??!!

Siniša

pre 9 godina

Bog te video koji komentari! Pa ovde Madelin Oldbrajt i Vesli Klark da dođu sutra botovi bi pisali da su to osvedočeni prijatelji Srbije došli na noge Vučiću. Vučić bez pogovora sluša EU, botovi protiv EU a u isto vreme veličaju Gospodara, normalan čovek se pita je li poludeo. Pa ovako kontradiktorne i zbunjujuće komentare čak ni Sveto Marović nije imao. Teško nama!

(Vlast)a

pre 9 godina

Glumac kao glumac:cita i govori tudje tekstove,dok bi premijer vlade morao da misli na moral i na nase interese.Nas jos uvek ne placa Rusija nego zapad.

milana

pre 9 godina

Oh, Žerar i mi smo srećni i ponosni što imamo svoje mišljenje i stav.Premijer je izdvojio vreme za velikog umetnika. Ne treba to kritikovati. Sve je to za dobrobit naše zemlje.

deju vu

pre 9 godina

Ma mi zaista nemamo pameti. Kome je palo na pamet da u sadasnjoj situaciji savetuje Vucuca da primi ovog tipa? Nama je EU interesantna samo zbog novca koji od nje mozemo da dobijemo, ali ne i sistem njenih vrednosti. Istovremeno velicamo Putina, koji od botoksa i silikona koje je primio ne lici na sebe, navijamo za njegove neobjasnjive poteze, aplaudrimao Rusiji iako krsi mdjunarodno pravo na isti nacin kako je druga strana to radila prema nama. Da li mi uopste znamo sta hocemo, kuda cemo? Ne zanmo, tumaramo pod neodrzivim plastom tzv. neutralnosti.

Zilijen

pre 9 godina

Bravo!!! za premijera,primio je coveka u posetu koji je pobegao iz svoje zemlje da nebi platio porez,verovatno iz (patriotski)razloga i jos ga doveo u skupstinu da nesto kaze ali nista ne rece,kad je video poklon od srece ostade bez teksta.Vucicu ovaj ti blam nije bio potreban!

u nedogled

pre 9 godina

Na žalost, nećemo biti u pravu. Rusija će na kraju (možda za 2, 5, 10 ili 20 godina) ekonomski biti poražena a mi ćemo ostati glupani kao što smo i dosada bili.
Čak se može desiti da posle Putina Zapad instalira neku marionetu kao što su bili Jeljcin i Kozirjev i da tada Rusija u SB UN dozvoli da Kosovo uđe u UN.
Eto, to je naša dalekovidost.
(XYZ, 04. septembar 2014 11:38)Apsolutno nisi u pravu,kao i današnji vlastodršci.Ista ova vladajuća ekipa nije videla pad Berlinskog zida i sve promene u svetu koje su potom sledile.Dok su sve istočnoevropske zemlje krenule u tranziciju naša vlast je i dalje verovala u kominuzam,društvenu svojinu i sl.Na kraju znamo kako se sve završilo.Isti ljudi su i danas na vlasti,malo promenli ideologiju,ali situacija u svetu je znatno drugačija u odnosu na 1990-tu godinu,a oni rade ono što su propustili pre 20-tak godina.Očigledno da je sada takva politika pogrešna.EU više nema uticaj u svetu,kakav je imala pre 20godina i od 2008-me godine uporno pokušava da se izvuče iz ekonomske krize i recesije.U ovom trenutku EU ne može ni sebi da pomogne,a kamoli kandidatima za članstvo.A treba reći da odluku o daljem proširenju još nisu doneli,tako da su naše nade o nekoj pomoći iz Brisela kranje nerealne.Šansa EU je bila da se poveže sa Azijom,koja postaje novi centar moći(političke,ekonomske...),ali njihova veza(Rusija)je dovedena u pitanje zbog neodgovorne politike.Rusija je još pre 10godina donela strategiju o povezivanju sa Azijom(Kina,Indija...),koja beleži ogroman rast i trebaju joj energenti,visoka tehnologija,naoružanje...,a ova kriza će samo taj proces ubrzati.Putin je postavio sistem,sličan Američkom,sa kojim je nemoguće da na čelo Rusije ne dođi neki novi Jeljcin,koji će raditi suprotno državnim interesima.A mi će mo ostati zarobljeni u Briselskoj kolotečini.

Branko

pre 9 godina

Alo bre ljudi, šta ste toliko zabrazdili zar niste čuli da je Evropska Komisija u svojoj sistematizaciji ugasila mesto "Evropski komesar za proširenje"? Pošto se ugasio posao proširenja EU sa prijemom Hrvatske to znači da u sledećih 20 do 25 godina od tog posla nema ništa. A šta će biti s nama koji osim EU "nemamo alternativu"?

:D

pre 9 godina

Premijer zeli da nam poruci da je izbegavanje placanja poreza drzavi prava stvar ili su u pitanju samo casovi glume? Ima li neko da je dosao nama u posetu a da je visociji od Vucica, prosto neverovatno koliki covek?

ajde zabave,ali sto nas pljackate po zakonu?

pre 9 godina

U transu sam zbog gosta,a u jos gorem sam sto nas krajcuju na brasnu.Kilogram nije kilogram,nego 900 grama!

Killer on the loose

pre 9 godina

Jel ovo znaci da ce dinar ojacati,da nece biti samnjenja plata,zdravstvo ce procvetati,dizanje privrede iz groba,necemo uvoziti meso,voce i povrce,manje kriminala,korupcije,asfaltirane ulice,ukidanje 100 i nesto agencija,nece nam trebati MMF...???

street fighting man

pre 9 godina

pitao sam se sto li Depardije dolazi zvanicno u Begrad bez ikakavog povoda, sto se toj poseti daje toliki publicitet a pogotovu sto ga primaju predsednik vlade i gradonacelnik, i onda dobijemo njegovu izjavu u javnom obracanju i sve se samo kaze. bravo Rusi, jedno pozitivno brojanje za vas. Onda otvorim danasnju Poitiku i tamo dominatan naslov da se EU otima o Srbiju (sa Rusijom) i da je Nemacka nalozila da Srbjia bude prvi prioritet u svemu od zemalja regiona, i upusijem sada jedno pozitivno brojanje za zapad. A nama svejedno ko ce da nam guli kozu, EU ili Rusija.

master

pre 9 godina

SVETLANA 4. SEPTEMBAR. 2014.

Komentar je odlican,nesto mi je sumnjivo sve neki bliski prijatelji Putina dolaze kod AV,smeju se i prdace sa ovim nasim supermenima i spasiocima naroda.Putin ih stimuje i izigrava srpski narod.Udomio je on i one nase prevarante i lopine,a ko zna koliko ce ih jos primiti,to mu najbolje ide od ruke,zbog toga ovi nasi prevaranti i nece da mu se zamere.

Lovac u blatu

pre 9 godina

Molim da se ovo objavi, sasvim je u skladu sa pravilima. Hvala.

"Kako se desilo da Premijer zaboravi da kaže baji da ipak (teži da) prati EU?
(Correct, 4. septembar 2014 20:24)"

4+ i 388- 40 minuta nakon pojave komentara.
Da li botovi postoje?

LondonCalling

pre 9 godina

@Ovaj sutret ce ostaviti lep utisak o Srbiji u Svetu!
(stefii55, 4. septembar 2014 11:44)

Aha..kako da ne.. mislim da je vest o ovoj poseti odjeknula daleko..


@Aleksandar
"A ni Depardje nije loš..."

Svaka ti cast care, navukao si botove da ti daju pluseve za ovaj ubitacni komentar protiv njihovog Velikog Vodje.. Nisu citali do kraja (ili nisu razumeli sarkazam)

змај од ноћаја

pre 9 godina

"Nikad se ne prepirite s glupim ljudima. Prvo će vas spustiti na svoju razinu, a onda pobediti na iskustvo" - Mark Twain, pozdrav za sve trolove.

POPovanje

pre 9 godina

Gospodine Depardje s ovom ste se izjavom upravo kandidovali za još jedno, ako se ne varam sedmo, državljanstvo. Potpuno vas razumem jer Srbija je raj za neplatiše poreza.

Zoran

pre 9 godina

Kako god ovo lepo izgleda i zvuči ovakva vrsta pažnje je poslednje što nam u ovom trenutku treba ako hoćemo da sačuvamo neutralan status.

BOZE ME SACUVAJ

pre 9 godina

SVETLANA 4. SEPTEMBAR. 2014.

Da li treba da podrzimo posetu zemlji coveka koji je pobego iz svoje zemlje da ne bi platio porez. Pa nije on jedini sa tolikom zaradom u Francuskoj. Kako ostali placaju. Premijer koji kod nas insistira na disciplini u placanju poreza prima takvog coveka i seta sa njim po Beogradu. Direktno guramo prst u oko Francuskoj od koje trazimo finansisku pomoc i pomoc u evro integracijama. Kakva je to politika koju vode ovi diletanti. Ja iskreno ne mogu da skuzim. I po tebi ja koji ne podrzavam takve gluposti ne volim svoju zemlju. Znas li ti sta pises ili pises po nekom zadatku pa makar i gluposti.

Mile Somborac

pre 9 godina

Svaka čast glumcu, a vi botovi ste smešni sa vašim naručenim umotvorinama. Molim redakciju da ih blokira kao spamove, ili ih cenzuriše po IP adresama, jer obesmišljavaju svaku vest. Vređanje zdravog razuma koji oni očigledno nemaju. Hvala.

Pozz iz HR

pre 9 godina

To je onaj sto je pobjegao u Rusiju zbog poreza?? Dovoljno ti govori. Ja sam, evo iskreno, zabrinut da srbija ne stane na krivu stranu i povede se trenutnom situacijom. Dugorocno to sigurno nece biti dobro. Vi ste u Europi i tu cete uvijek biti! Nemojte kratkovidno postupati! Kriza ce proci a vi cete se opet morati okrenuti EU. A EU ima dugo pamcenje!

sm

pre 9 godina

Izbalansiran pristup državnog vrha Srbije prema ukrajinskoj krizi je dobar.

Svako ko je dobronameran, ne može a da ne primeti da jedna mala zemlja
kakva je Srbija, treba da bude van konforontacije velikih sila, koja se dešava u ovom trenutku.

Gospodin Žerar Depardje je to veoma dobro primetio....

Miki

pre 9 godina

Ko je ovde lud, a ko zbunjen?
Ekscentrični glumac se prima u zvaničnu posetu da priča o politici i da pohvali naše odlučno NE. Premijer ga prima za kamere, ministar ga prati u muzej. Da li smo zaista toliko očajni da nam neko važan dođe i da nas pohvali za domaću upotrebu, pa igramo na "daj šta daš".
Pitam se isto tako ko je g. Depardieu-u platio kartu i troškove da nas tako ljubazno poseti i da se velikodostojno uslika.
Pitam se i na koji način će njegova poseta pomoći moralnom oporavku srpskoga društva (nemojmo zaboraviti da je gospodin uzeo rusko državljanstvo da pobjegne od poreza na bogate koji je uvela francuska vlada).

Zoja

pre 9 godina

Bas smo mi super zemlja, premijer ugoscuje glumca koji se bavi politikom, a zarad vlastitog interesa. Onda jos dajemo platformu za izjave tipa "Putin je uvek u pravu...", a sa druge strane radimo sve neke "proevropske" reforme koji sve vise osiromasuju i podjarmljuju ovu napacenu zemlju. Ako je to formula da se bude "svoj, a u Evropi", onda mi to pre svega lici na niko i nista na brdovitom Balkanu (da malo parafraziram Orvela i Maksimovic). Ja ne znam ko su 50% glasaca koji ovome daju podrsku ali mi je sasvim jasan nivo politicke kulture takvih.

PROVOKACIJA

pre 9 godina

Depardije je provocirao Vučića, Srbija ne prati EU, verovatno misli na neuvodjenja sankcija Rusiji, koju je opet taj isti Departije podržao i bio kod Putina.

Saul Goodman

pre 9 godina

Depardje je samo instant rusofil. Posto nije zeleo da placa porez u Francuskoj naprasno je postao rusofil, ne zbog Rusije vec zbog novca. Pljunuo je u sopstveni pasos i uzeo ruski... Ovakvoj osobi uopste ne treba pridavati znacaja, a nas Vucko mu jos organizuje i prijem... Jos jedna blamaza...

laki

pre 9 godina

Nemaš si zabavu bez budalu. još da ga Dodik primi pa je sve eminentne monarhije obišao posle C.G i Srbije. Pravi pošteni evropljanin koji nece da placa porez sopstvenoj drzavi al je dobrodosao kod Putina i sl . demokrata. Lakrdija.

Бојан Илић

pre 9 godina

Ово је "пракса" у свету али пошто ми живимо деценијама зачаурени, није ни чудо што су запенили светски душебрижници, тобож брину за "образ" Србије?!:-)))
Фолиранти и остала боранија!

Ово је позитивна ствар у сваком случају, и исто то мислим и за Џони Депа!
И Тито је "гостио" Софију Лорен!;-)

XYZ

pre 9 godina

Ovo meni pomalo liči na devedesete kada su u Srbiju dolazili raznorazni tipovi sa Zapada koji nisu imali nikakvu vlast i moć i pričali nam kako smo mi u pravu. Navodno, da nam pokažu kako su tamo na Zapadu na vlasti neki ljudi koji nemaju pojma i koji će propasti, a mi ćemo pobediti.

Dakle, džabe Vučiću što priča kako je nama EU prioritet; on intimno i dalje misli kako mi možemo da vodimo neku spoljnu politiku suprotno od EU i kako će se na kraju pokazati da smo mi bili u pravu.

Na žalost, nećemo biti u pravu. Rusija će na kraju (možda za 2, 5, 10 ili 20 godina) ekonomski biti poražena a mi ćemo ostati glupani kao što smo i dosada bili.

Čak se može desiti da posle Putina Zapad instalira neku marionetu kao što su bili Jeljcin i Kozirjev i da tada Rusija u SB UN dozvoli da Kosovo uđe u UN.
Eto, to je naša dalekovidost.

Zanzar

pre 9 godina

Obozvam ga kao glumca al koj moj trazi on sa premijerom onda ako nije doso u politicku misiju vec da upoznaje kulturu i humane ljude ??? Sto nije otiso da se sastane sa Tasovcem i sa nekim iz Crvenog krsta i nekih drugih (pravih) humanitarnih organizacija (u humanitarne organizacije ne racunam Fond za humanitarno pravo, Helsinski odbor za ljudksa prava i slicne neprofitne organizacije organizacije) nego sa Vucicem, ...

dve godine i 120 dana

pre 9 godina

Cekaj bre, jel prati ili ne prati, hoce li u EU ili nece, hoce li biti reformi ili nece biti reformi, otpustace visak zaposlenih ili nece otpustati, 10 posto ili 20 posto penzija i da li ce uopste biti penzija.... Samo tumaramo, muljamo, prevodimo, preveslavamo i presipamo....

Jasno i glasno

pre 9 godina

Srbija je nezavisna drzava koja posle mnogo godina ima na svom celu jaku politicku licnost, kakav je Vucic, koji je jasno definisao politiku drzave od koje ne odstupa ni milimetar, sto je za svako postovanje.

Vojvođanin

pre 9 godina

Čemu čast i tolika pažnja čoveku koji je pljunuo i izdao svoju zemlju,odrekavši se njenog državljanstva samo zato što mora da plaća porez? Zar ostali građani Francuske mogu da plaćaju obaveze svojoj državi, a on ne može? Kako to, da se ni jedan drugi glumac nije odrekao državljanstva, nego samo on, ili možda Francuska ima samo jednog jedinog glumca i to Žerara Depardjea? Čovek je sramota za Francusku, sramota za glumačku profesiju i sramota je sam za sebe.Šta misli Vučić kada bi se i naši glumci, pevači, biznismeni, odrekli našeg državljanstva i uzeli, na primer Rusko, pa Rusima plaćali porez, a Srbiji šipak? Ovaj cirkus nam nije bio potreban i to na najvišem državnom nivou!

Liba

pre 9 godina

Depardje , jedan od omiljenih glumaca! Vise nego drago mi je sto je upoznat sa srpskom istorijom, sto je neko podrzava stav Vlade, pa i same Srbije da nema nikakih sankcija Rusiji.

defender

pre 9 godina

..Gdinu Depardjeu Francuska bi trebalo da ukine drzavljanstvo, da mu nalozi da vrati pasos i protera ga iz te zemlje..
A ako je umetnik, zasto se onda uopste i upustao u teme vezane za sankcije Rusiji, pristupu EU i sl. To svakako ne bi trebalo da budu teme kojima se bavi jedan "umetnik"..Samu glumu Gdina Depardjea ne bih da komentarisem i pozeleo bih mu srecan put za njegovu(!?) Rusiju..

P.S. Pojavljivanje ovakvih i slicnih "pajaca", slikanje sa clanovima drzavnog vrha samo su jadna i vec odavno "izvakana" reklama partije na vlasti i namenjena je njihovim simpatizerima..tj. onima koji redovno citaju "Rasa Tudej"(!?) - list za nepismene..
Dakle, Srbija pod hitno u NATO Savez i EU. To su najveci ciljevi ove drzave.

pipi

pre 9 godina

Seca li se neko Danijela Sifera ,dolazio onomad kada je Zloba bio na vlasti,a ruski kozaci ,Zirinovski I ostala bulumenta? I kako smo prosli??? , pa super smo prosli ,samo malo nas bombardovali. To je taj rad, taj scenario, udri lodiloooo!!!

slas

pre 9 godina

nas ljude,tj,nas koji živimo u srbiji (a prdstavljamo manjinu koJu stalno preglasavaju mada nas ima na stotine hiljada) neprestano guraju da "igramo" u nekim ligama rusije belorusije kazahstana...sada je skoro sasvim jasno da srbija nikada neće ući u EU i da je to samo priča radi dobijanja na vremenu...ja ne znam zašto novak djoković igra US Open , zašto crvena zvezda i partizan žele pošto poto da igraju Ligu šampina ili ligu evrope u košarci.Nek igraju brate sa rusima i ostalom braćom što će im evropa , kada je nama ljudima koje se bavi drugim oblastima života i od toga žive i izdržavaju svoje porodice to ne daju i guraju nas u neke zemlje trećeg sveta , siromaštvo , zaostalost i primizivizam.

Republic(s) of Bananas

pre 9 godina

Neka mi neko kaže GDE, osim u Banana državama, premijer države (u dubokoj krizi) ima vremena za ovakve sastanke i konferencije za štampu ovog karaktera.
Kad god pomislim(o) da je vrhunac neprimerenosti dosegnut, premijer nas demantuje. Ovo je ništa drugo do NOVI vrhunac populizma i demagogije za ŠIROKE narodne mase.
P.S. premijerova izjava "... ja sam ga zamolio da NEGDE NEŠTO uradi i napravi vezano za Srbiju; Sad JA NISAM stučnjak ali ..." najbolje oslikava politiku aktuelne vlasti - predlozi "u načelu" bez ikakve prave ideje i plana, DEFINICIJA amaterizma i diletantstva, ali puno prilika za slikanje i konstantnu pred/post izbornu kampanju.
Radoje Domanović je još davno pisao o ovakvim Vođama, ali je problem što nema ko da čita. Možda ... ako bi Turci napravili seriju - možda bi tada narod shvatio, mada sumnjam i tad.

Бојан Илић

pre 9 godina

A kada nam dolazi Ćićolina?
(OF name, 04. septembar 2014 20:51)

Она долази у делегацији са овом новоизабраном Жабарком:-))!

;)

pre 9 godina

Depardje je srećan što Srbija ne prati EU, a naši političari su ovim cirkusom sami sebi zarili nož u leđa, jer više ne mogu da kažu da smo na putu ka uniji.

Dragica Bulajic

pre 9 godina

Dobro je da ovako veliki glumci kao sto je Depardje posecuju nasu zemlju to je veliki plus za nasu kulturu i nasu zemlju ,ali neki i to kritikuju kao da zele da se Srbija izoluje od svijeta.

soko

pre 9 godina

Divne reci, divan prizor, dobri ljudi, savrsene odluke. kakvu situaciju je zatekao premijer je napravio dobar rezultat. Svaka mu cast, ovi bivsi nek se kriju po misijim rupama.

lola

pre 9 godina

"rekao je da je srećan što Srbija ne prati EU i što nije uvela sankcije Rusiji."
da li mu je neko objasnio da nije srbija izabrala da ne prati EU nego nece da nas prime !!!
a nije uvela sakcije rusiji jer se plasi onda reakcije na predhodne dogadjaje na kosovu a i same rusije!

freddie

pre 9 godina

zasto je misljenje jednog covjeka koji je emigrirao sa zapada na istok, vaznije od bukvalno milijuna onih koji su pobjegli iz rusije na zapad..?!?

Bez maske

pre 9 godina

Nema razloga da Srbija ne dobije pohvalu od Depardjea, jer je neutralan stav kada je u pitanju kriza u Ukrajini i ne uvodjenje sankcija nesumnjivo najbolja odluka koju je vrh drzave mogao da donese. Takodje, mi se nismo odrekli ni EU, ali smo se ipak odlucili da budemo oprezni i ne donosimo nagle odluke koje mogu da nas skupo kostaju.

Goran Bjelic

pre 9 godina

Depardje je velik glumac i svima je cast sto je poseti Srbiju lepa vest za nasu kulturu i nadam se da ce i nasu zemlju gde god da ode opisati u pozitivnom kontekstu i da ce svima u svetu predstaviti nas onakve kakve jesmo kao dobre i postene ljude.

Djaja

pre 9 godina

Ogradio se covek ne komentarisanja politike,i kao umetnik reci hvale za istoriju jugoslovenskog filma.To nam nisu unistile demokrate pa cemo imati cime da se pohvalimo.

Tijana

pre 9 godina

I ja sam srecna sto Srbija ima svoj stav,koliko god u teskoj situaciji bili,nema ucena,postujemo sve i nikakvi sukobi nam vise nisu potrebni,nikada.Rusija je nas partner i uvek ce to ostati.

ns

pre 9 godina

Ne mogu a da se ne zapitam kakvi smo mi to ljudi dok citam napisane komentare, nama bi izgleda najbolje bilo da se izolujemo od citavog sveta, da nam niko ne dolazi, da nigde ne idemo, da mrzimo sve, sve nam smeta, sami sebi smo dovoljni.....

Astal

pre 9 godina

Svaki put mi je drago kad nas pohvale dobri ljudi i kad imamo normalnog politicara koji ce da ga ugosti i koji ce se normalno ponasati.Drago mi je da se i on slaze sto Vucic nije uveo sankcije!

Milan1989

pre 9 godina

Zna se koliki je Depardje postovalac Rusije,tako da mislim da je ovo jedan od znakova koji Vucic salje,a odnosi se na odbijanje uvodjenja sankcija Rusiji.

mmk-usa

pre 9 godina

genejalan umetnik a izvuci jos bolji covek... ostao je na zemlji I govori samo o onome sto zna a ne lupeta kao vecina 'umetnika'..ocigledno ima svoje misljenj je se obrazuje I ne zavisi od medja koji ispiraju mozak ljudima...

Kasalica Sanja

pre 9 godina

Depardje podrzava naseg premijera i stav Srbije da ne uvode sankcije Rusiji i hvala mu na tome ,nadam se da ce kada bude odlazio iz Srbije predstaviti nas narod onakav kakav zaista jeste kao dobre postene ljude koji su mnogo propatili i koji se bore za bolju buducnost.

Svetlana

pre 9 godina

Zli ljudi, dezurni pljuvaci i nabedjeni globalisti koji ne znaju da vole svoju zemlju i nista im nije dobro i niko im ne valja... UCUTITE VEC JEDNOM

Veljko Petrovic

pre 9 godina

Citam neke komentare i ne mogu da verujem sta je to sa nasim ljudima ,neki ne postuju nikog pa cak ni glumce koji su napravili nesto u sveu zahvaljujuci svom radu i talentu ,kako oni misle da idu napred nije mi jasno.

Erak Dragomir

pre 9 godina

Svi razumni ljudi i veliki glumci razmisljaju kao Depardje i podrzavaju stav Srbije da ne slede Eu i da ne uvodimo sankcije Rusiji kako on kaze on nije politicar i dosao je da vidi srpsku kulturu i narod.

pirlo

pre 9 godina

Srbija bi pogazila sama sebe kada bi uvela sankcije Rusiji, mi to ne mozemo da uradimo sto zbog ekonomskih, tako i bratskih odnosa, ali i podrske koju u poslednje dve decenije uzivamo od strane Rusije u svim medjunarodnim organizacijama...

Android Jelly Bean

pre 9 godina

Tacno je da je pobjegao zbog poreza i da je to sraman cin, ali treba imati u obzir i cinjenicu da je taj porez iznosio nevjerovatnih 70%!

Baksuz1

pre 9 godina

Kada imate iskren stav,potkrepljen cinjenicama kakav ima nasa vlada onda vas svi postuju.Sta Srbiju na kraju krajeva briga za Ukrajinu osim u politickom delu jer moze da poentira na planu medjunarodnog prava i zahteva isto ono sto zapadne sile u ovom trenutku zahtevaju za Krim i slicno.

Бојан Илић

pre 9 godina

ukinite komentare, ovo postaje besmisleno
(antibot, 04. septembar 2014 14:04)

Превише узимаш к'срцу јер си загрижена присталица неке странке у Србији!
А и несхватљива ми је ова криза идентитета да мораш да се "поистовећујеш" са коментарима на Б92?!:-)
Опусти се, уживај, није лоше на Б92....:-)

petar

pre 9 godina

Obicno nemam tu naviku da citam komentare, ali danas sam to uradio i mogu reci da sam vise nego razocaran.Vidim mnogo vas se protivi sto nam je glumac dosao u posetu i sto ga je premijer primio, sta reci nego da smo smesni,zavidini, ljubomorni, da smo toliko primitivni da je to strasno.Nama niko ne odgovara nista ne valja, sedimo kuci za racunarom i hejtujemo, dok zivot prolazi pored nas.

Mirkonija

pre 9 godina

Treba ignorisati zelju mnogih da stav prema Rusiji, predstavljaju kao nesto negativno. Nas jedini izbor sada je da budemo neutralni. Ovo nije nasa bitka.

Petar S.

pre 9 godina

Pa Normalno.

Coveku KOJI JE VIDEO EVROPU, kome je dosadilo desetine hiljada CCTV kamera na ulicama "SLOBODIH GRADOVA EU" LOndona na prvom mestu,

"CENZURE STAMPE I NEZAVISNOG SUDSTVA" (u koje se vrednosti uverio izmedju opstalih i Julian Asanz),

kao i ostalih "DOSTIGNUCA "SLOBODNE EVROPE"


ALA "STALJN DELIGHT",



jer gde bi Staljinu bio kraj da je imao svu ovo tehnologiju na raspolaganju, a pogotovo ovaj ZAPADNI PR (sto ce reci PUBLIC RELATION).

E pa uprkos od zapada finansiranih NVO koje haraju Srbijom zadnjih 20 i kusur godina, POSTOJE ljudi iz EU koji su protiv ovakve TORTURE ZDRAVOG RAZUMKA.

A oni koji se protive ovom glumcu I NJEGOVIM STAVOVIMA nek PLJUNU SRBIJI {{{70%}}} poreza IZ SVOG NOVCANIKA pa nek onda TUPE 'Q-ac' ovde SOROSOVU pro NATO/EU IDEOLOGIJU.
PS. za LDP komentatore!

Toliko.

Drvoseca

pre 9 godina

Kakve sam sve komentare procitao, mene je sramota. Glumacka legenda u poseti Srbije definitivno sluzi da se odredjeni sprdaju sa Vucicem. Tuzna smo mi zemlja koja pozitivne dogadjaje blati gde god to moze.

Aleksandar

pre 9 godina

Ja ne znam šta se ljudi toliko sablažnjavaju oko ovog susreta. Ka njegovim glumačkim veštinama imam duboko strahopoštovanje, ume čovek da glumi čak i više ličnosti odjednom što je, složićete se, jako vredna i retka veština. I uvek me nasmeje, čak i kad glumi tragičnu ličnost jer on mu dođe poput rahmetli Čkalje - čak i kad uzdiše, pravi dramske pauze, kad mu usna zadrhti... čak i tad je smešna pojava! I podjednako je simpatičan, i kad glumi čoveka-stenu sa čarobnim napitkom, i kad glumi pomalo smotanog detektiva koji razrešava čudne slučajeve za vreme katastrofe, i kad glumi musketara samog protiv svih, i kad glumi arogantnog kuvara kome smetaju drugi kuvari, i kad glumi prikrivenog švalera nerešenog bračnog stanja, i... Ama u svakoj ulozi briljira!

To što ga optužuju da nije plaćao nekakve račune i poreze, pogotovo za neke nekretnine koje je dobavio pod sumnjivim uslovima, kao i to da sedi na dve stolice (dupe u EU, srce u Rusiju) i da 'prodaje veru za večeru' - to je sve samo smišljeno od zavidnih koji mu nisu ni za ispod nokta. Svako s kim se sastane treba da se oseća počastvovanim jer vreme i pažnja takvog čoveka su neprocenjivi...

A ni Depardje nije loš...

kodi

pre 9 godina

Vidim da pojedinci nisu blagonakloni zbog dolaska i zbog toga sto ga je ugostio premijer. Sta bi ti isti rekli na to da kao Americki predsednik docekuje pojedine pevacice i da se tajno vidja sa njima. Da li ti treba da mu budu uzor kako da postupa.

sasa

pre 9 godina

Trolovi su bas aktivni danas, stiglo naredjenje samo pljujte, posto dok smo mi vladali niko nam nije hteo da odlazi u posetu,a vidi njih, ljubomora je cudo.

ns

pre 9 godina

zgleda da nama niko ne valja, ne odgovara nam niko ko dodje u posetu, ako ga premijer doceka kazu jel nema drugog posla, ako ga ne doceka kazu sto ga nije docekao.Sve u smenu jos se nije rodio ko je nama ugodio i mnogo volimo sve da kritikujemo,a sami nismo u stanju nista da uradimo.

kodi

pre 9 godina

Vidim da pojedinci nisu blagonakloni zbog dolaska i zbog toga sto ga je ugostio premijer. Sta bi ti isti rekli na to da kao Americki predsednik docekuje pojedine pevacice i da se tajno vidja sa njima. Da li ti treba da mu budu uzor kako da postupa.

ana

pre 9 godina

Citajuci komentare htela sam da odgovorim nekim dezurnim kriticara,a ondaa sam se setila jedne recenice :"Nikad se ne prepirite s glupim ljudima. Prvo će vas spustiti na svoju razinu, a onda pobijediti na iskustvo" - Mark Twain, pozzdrav za sve trolove.

sjaj

pre 9 godina

Poseta glumca Zerara Depardjea Srbiji je veoma pozitivan znak za nasu zemlju, jedna tako poznata licnost iz sveta umetnosti moze da ucini dosta toga na promociji nase drzave, treba i dalje negovati dobre odnose sa njim.

BOZANA - 63

pre 9 godina

Svaki iole razuman covek i ljudi ce podrzati stav, velikog glumca u njegovom objektivnom razmisljanju kao sto ima i sam Depardje i podrzavaju stav Srbije da ne slede EU.Da ne uvodimo sankcije Rusiji kako on kaze on nije politicar i dosao je da vidi srpsku kulturu i narod. Takodje nadam se da ce prihvatiti i molbu Aleksandra Vucic da se snimi film o Srbiji.

Coco Bill

pre 9 godina

Pa Normalno.

Coveku KOJI JE VIDEO EVROPU, kome je dosadilo desetine hiljada CCTV kamera na ulicama "SLOBODIH GRADOVA EU" LOndona na prvom mestu,

"CENZURE STAMPE I NEZAVISNOG SUDSTVA" (u koje se vrednosti uverio izmedju opstalih i Julian Asanz),

kao i ostalih "DOSTIGNUCA "SLOBODNE EVROPE"


ALA "STALJN DELIGHT",



jer gde bi Staljinu bio kraj da je imao svu ovo tehnologiju na raspolaganju, a pogotovo ovaj ZAPADNI PR (sto ce reci PUBLIC RELATION).

E pa uprkos od zapada finansiranih NVO koje haraju Srbijom zadnjih 20 i kusur godina, POSTOJE ljudi iz EU koji su protiv ovakve TORTURE ZDRAVOG RAZUMKA.

A oni koji se protive ovom glumcu I NJEGOVIM STAVOVIMA nek PLJUNU SRBIJI {{{70%}}} poreza IZ SVOG NOVCANIKA pa nek onda TUPE 'Q-ac' ovde SOROSOVU pro NATO/EU IDEOLOGIJU.
PS. za LDP komentatore!

Toliko.
(Petar S., 4. septembar 2014 17:37)

Auuu Pero koje filozofiranje, a čovek samo NEĆE da plati porez u svojoj državi !!!! Uzgred taj Zapad i ta Amerika i taj Holivud i PR i sve to što kao nabrajaš, to mu nije smetalo dok je tamo snimao i zarađivao milione dolara ?! Licemerje, ili ti dvoličnost do zla boga, ali to vole naši ljudi, naročito SrBske patriJote. Tamo je "svo zlo" kad se radi o drugom, ali kad se radi o njima samima tad je to sve normalno.

CAR LAZAR

pre 9 godina

Slazem se da je Srbija velika zemlja jer ima jasnu politiku i ne trpi pritiske iz sveta a tako mogu da se ponasaju samo veliki. Moram da budem iskren i da priznam da je za ovako dobar polozaj Srbije u svetu zasluzan Premijer Vucic.

Stefani Majer

pre 9 godina

Velika sansa koju moramo iskoristiti, za promociju i poboljsanje slike Srbije u svetu. Njegove reci dovoljno govore o Vuvicu i njegovoj politici.

Samo pozitivno!

pre 9 godina

Matori i neodoljivo šarmantni Depardje je opasan biznismen i vrlo bogat čovek. Zbog visokih poreza otkačio je svoje i prišao Rusima! U svakom slučaju uživa veliki publicitet u svetu i dobra je reklama Srbiji!

Oskar

pre 9 godina

Pozitivna je stvar za Srbiju i njen imidž kada ovako veliki glumac i zvezda svetskih razmera dođe u zvaničnu posetu kod premijera sa pohvalama naše kulture i naših ljudi. Vidi se da je poštovanje obostrano.

Hedroom

pre 9 godina

Možda će nas sreća u budućnosti pogledati kada stav o sebi budemo imali bar približno onakav kakav je izneo Žerar Depardije. Mala, a velika zemlja.

Monokl

pre 9 godina

Lepo je imati prijatelje medju velikim ljudima,koji su nadasve pametni i hrabri.Depardje je ucinio lep gest za Srbiju,promovise nas po pitanju kulture i perspektive u njoj.Mi jesmo mali ali smo veliki za umetnost i sport.

podmornica

pre 9 godina

Sastanak cuvenog glumca i premijera Vucica je protekao veoma dobro, lepo je videti da nasu zemlju ceni jedna takva licnost poput njega, treba ocekivati jos slicnih poseta u narednom periodu, odlicna vest.

Nevidljiva xy

pre 9 godina

Buducnost jeste u tome da sve zemlje Evrope saradjuju i postuju jedni druge,bez ikakvih ucena i mesanja zapada.Rusija ce uvek biti centralna kao najveca i okupljace oko sebe ostale.Nikakvih sukoba tada ne bi bilo,svi ratovi su rezirani sa zapada.

jupiter

pre 9 godina

Zaista je lepo videti da proslavljeni glumci poput Zerara Depardjea dolaze u posete Srbiji, to je veoma znacajno za predstavljanje Srbije u pozitivnom svetlu, nadam se da ce u buducnosti biti jos slicnih poseta poznatih licnosti.

pomorandza

pre 9 godina

Zerar Depardje je veoma poznata licnost i osoba koja moze u velikoj meri da pomogne da se stvori pozitivna slika o Srbiji u svetu, smatram da nam veoma znaci da za prijatelja imamo jednog vrhunskog umetnika poput njega.

autobus

pre 9 godina

Premijer Vucic se zahvalio Depardjeu na poseti Srbiji i izrazio je zelju da nas on predstavlja u svetu na pozitivan nacin, sto je glumac rado prihvatio, zaista zadovoljavajuca i prijatna poseta.

Cile

pre 9 godina

Ko o cemu, pojedinci se skupljaju kao muve na pomen prezimena Vucic. Sreca nasa pa ih imamo jako malo. Dezuranje i konstantno pljuvanje Vucica nikako vam ne moze doneti ono sto vi zelite, samo ispadate smesni i jako neozbiljni, jer vam on zapusava usta svakim svojim potezom.

zoran

pre 9 godina

Srbija trenutno pokušava da se izvuče iz krize i još problema nam nije potrebno. Rusija je nama prijatelj i nećemo trpeti ucene i kvariti odnose sa njima.

grozdje

pre 9 godina

Mozemo primetiti da je razgovor premijera Vucica i glumca Zerara Depardjea protekao u veoma srdacnom raspolozenju i bilo je diskusije o raznim temama. Nadajmo se da ce proslavljeni glumac biti ispunjen pozitivnim utiscima po odlasku iz nase zemlje.

tepih

pre 9 godina

Osim licnosti iz sveta politike Srbiju posecuju i velika imena proslavljenih glumaca. Povodom ove vesti nema razloga da bude negativnih misli i kritika. Zaista lepa vest sto je Zerar Depardje posetio Beograd.

veverica

pre 9 godina

Tokom razgovora premijera Vucica i glumca Zerara Depardjea nije se mogla preskociti tema po pitanju situacije Rusije i Ukrajine ali je Depradje na veoma korektan nacin istakao da se ne mesa u stvari za koje nije kompetentan, sto je veoma dobro sa njegove strane.

asteriks

pre 9 godina

Na osnovu iskazanog misljenja Zerara Depardjea nakon sastanka sa premijerom Vucicem mozemo primetiti da je glumac veoma zadovoljan posetom Beogradu. Nadajmo se da ce ovakve posete biti cesce u buducnosti.

asteriks

pre 9 godina

Na osnovu iskazanog misljenja Zerara Depardjea nakon sastanka sa premijerom Vucicem mozemo primetiti da je glumac veoma zadovoljan posetom Beogradu. Nadajmo se da ce ovakve posete biti cesce u buducnosti.

jastuk

pre 9 godina

Zerar Depardje je proslavljeni francuski glumac i Srbiji je bila cast sto je Depardje u poseti Beogradu. Uvideo je da Srbija ima bogatu kulturu sto ga je takodje odusevilo. Bilo bi dobro da u buducnosti bude sto vise poseta ovakvih evropskih i svetskih licnosti.