Petak, 29.08.2014.

12:34

Mobilnim snimila nesreću na mostu?

Politika saznaje da je jedna od devojaka koja je bila u kantrimenu u trenutku nesreće na Brankovom mostu kad je ubijen Luka Jovanović, mobilnim snimila nesreću.

Izvor: Politika

Mobilnim snimila nesreæu na mostu? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

boki

pre 9 godina

Obe treba da dobiju po 5 godina pa neka se slikaju u nekom svinjcu na nekoj zatvorskoj farmi. Država treba da ne dozvoli nikakav dogovor one su saucesnici u ubistvu i za to se robija. Sad kad se sve zna njima proradila savest gde su bile dan posle nesreće!

Marko

pre 9 godina

@danilodane
Ti si, dečko, pravi DS android. U svemu vidiš zaveru kao onomad radikali.
A za tvoju informaciju, taksista je isto odgovoran kao i one klinke, ako ne i više, ali poznato je da su taksisti u Beogradu sve fin i pošten svet, pa čoveku nije palo na pamet da progovori da je te noći na tom mestu vozio za kantrimenom.
Ja stvarno ne znam šta je sa pojedincima ovde... sve postade politika, pa čak i kada se podigne optužnica protiv narko dilera. Istih ovakvih spinova sam se naslušao još 2003-će i to od Koštunicinih novinara...

zoki

pre 9 godina

Autentičnost snimka i vreme kada je nastao može da se utvrdi ekspertizom. Međutim, ne vidim kakvog bi uticaja imao taj video zapis na kome se ništa ne vidi. Devojkama neće biti suđeno radi toga što su bile u kolima, nego radi toga što su učestvovale u prikrivanju krivičnog dela. Stvar o kojoj se malo govori je da je automobil bio ukraden. To je sigurno nešto što je uticalo na odluku vozača da pobegne. Da se zaustavio ne bi odgovarao samo za saobraćajnu nesreću, nego i za falsifikovanje, posedovanje ukradenog vozila i ko zna šta još. Sve ovo nije opravdanje, ali bi bilo dobro u potpunosti razumeti motivaciju vozača i faktore koji se doveli do ove situacije. Država treba da izvuče pouke, da se ovakve stvari ne bi ponavljale. Svaki automobil sa stranim tablicama koji uđe u Srbiju mora biti evidentiran. Registarske oznake, osnovne karakteristike vozila (model, boja...) i informacija o putnicima u vozilu. Uz upotrebu tehnologije to neće produžiti redove na granici. Te informacije se onda mogu povremeno proveravati sa policijom stranih država, i na taj način otkriti vozila sa falsifikovanim doikumentima. Takođe, policijska vozila i kamere za nadzor saobraćaja mogu se povezati sa sistemom koji će identifikovati vozila. Kamere u policijskom vozilu mogu da pročitaju sve tablice ispred i iza vozila, preko 120 stepeni. Konstantno šalju informacije u centralnu bazu i dobiju odgovor u slučaju potrebe.
Sve ovo nije topla voda, primenjuje se u nekim drugim zemljama.

DraganO

pre 9 godina

Neuspeli pokusaj da se obezbedi olaksavajuce okolnosti, navodno ona je govorila ``stani, stani`` i sve je ucinila, ali nije bila u moci. snimak je sigurno napravljen naknadno, tako da se ne moze prepoznati mesto i vreme ali se cuju toboze glasovi.
Minimum 5 godina robije za saucesnistvo u skrivanju dokaza i javno obelezavanje ovakvih spodoba, zanatlijka (najstariji zanat) nakon odsluzenja kazne, za ovakve stvari mora da se dozivotno ispasta.

severni korejac

pre 9 godina

ovde je neko ozbiljno lud!!! kamera ne snima saobracajku, ali snima kazne, ovaj d**il cekao 15 dana u srbiji, pa pobegao tek kad je trebalo da ga uhapse. Cas je u Turskoj, pa u Kini, Avganistanu, Rusiji... Ova slucajno snima ubistvo, ali nema sirota memoriju, a razvezala jezik tek kad je videla da ce da dobije 3-4 godine. U medije slucajno curi svaki detalj ovog slucaja, a sad jos kum kad pocne da lupa gluposti... Od ovog ludila zaista covek da pomisli da je drzava debelo umesala prste. Iako mi je taj scenario neverovatan, sve vise pocinjem da sumnjam da je ovaj Milicev zaista ubica. Da sve bude gore, on je zapravo Markovic, ali je promenio prezime. Dosta, bre vise!!! Zaludeste nas skroz, a niko ne misli kako je Lukinim roditeljima, koji da nisu bili uporni ovaj slucaj bi bio u fioci kao i milion slicnih!

danilodane

pre 9 godina

(Gradjanin, 29. avgust 2014 15:48) nisi tako pisao kada je sin vaseg milog vlasnika pinka ubio onu devojcicu!!! na pesackom prelazu, na crvenom a zatim pobegao bez da pokusa da joj pruzi pomoc. pripremate teren raznim nebulozama tipa: ima indicija da ce svedoci na sudjenju promeniti iskaz! pa naravno da ce promeniti jer ih na sudjenju niko nece tuci i prisiljavati. zatim tipa: navodni pocinilac joj je rekao da auto nikad nece pronaci! pa naravno da ga nece pronaci jer auto kojim je usmrcen mladic pripada nekome kome pomaze drzava ( citaj: vucko i banda na vlasti) uhapsili taksistu koji ih je vozio? pa to mu je posao a nebuloza je da je onaj pretio taksisti da ce mu nauditi ako nesto kaze. sta da kaze? usao mu musterija koga prvi put vidi. pa nije mu onaj po ulasku u taksi rekao: ja sam upravo pregazio momka na mostu i ako me cinkaris zlo ti se pise!pitanje za botove! koga da cinkari? PA ON GA PRVI PUT U ZIVOTU VIDI!!!!! prve izjave laznog doktornta su bile da se na snimku vidi da je sam u autu, pa da ima i suvizaca i na kraju da jos jedna osoba sedi na zadnjem sedistu! SAD KAZU DA IH JE BILO SESTORO! uz to da su promenili sve moguce boje auta. da otac nastradalog mladica nije izasao i protesvovao nikad ne bi ni pomenuli ovog sitnog krimosa. i na kraju pitanje za sve citaoce. gde su izjave drugova nastradalog mladica koji su sve videli?

paprikar

pre 9 godina

Meni cela ova prica oko ovog tipa lici na neku namestaljku. A ova prica vezano za ovaj snimak mi je posebni besmislena i neverovatna... Al dobro..

Mita

pre 9 godina

Verovatno je htela da se hvali svojim drugaricama,kako izlazi sa opasnim momcima.Koji mozak... :( Ona bi trebalo da dobije par godina robije,za primer,zbog bahaćenja i zbog pomaganja zločincu.

Jim Jefferies

pre 9 godina

Ljudi, da li ste vi normalni? Android telefon se sam uključio, pa sam snimila nesreću- ne vidi se ništa, doduše, ali se čuje kako neko viče "stani, stani"... To je, valjda, dovoljno da svi poverujemo da je tako zaista bilo. Što bi besmrtni Bora rekao: "samo da odem kući, da uzmem USB..."

Gradjanin

pre 9 godina

Dzabe ga je isekao. Dva svedoka protiv njega. Devojke nece da sede u zatvoru dok se on negde sunca. Dogovorile se da priznaju u prisustvu advokata kod tuzioca, sto ce biti dovoljan iskaz i na sudu jer nije pod prisilom.
Dobice "pun kantar" za to krivicno delo. Jos u bekstvu. Kukavico Marko Milicevu, predaj se g*ido jedna.
Svaki posten covek tog kretena treba i kad izadje na slobodu da isprebija cim ga vidi na ulici. Da mu od zivota napravimo pakao.
Objavite ovo, g*ida sve cita pa neka zna kako ce proci ne bude li se predao sam.

najstariji zanat

pre 9 godina

Provincijalke stigle u grad, da li im roditelji znaju sta rade i kakav im je "zanat" ?! Pretpostavljam da su zbog "zanata" i licne bruke, da se ne sazna cime se bave, i cutale !

Zona

pre 9 godina

Da li iko provaljuje koliko ološa se skuplja na ove vesti i ostavlja komentare sve u stilu da je Milićev kao nevino optuzen i da je kao sve nameštaljka. Isti profil polusveta koji npr. nije verovao da je Jovanović ubio Đinđića nego neki ledeni metak iz Pentagon/ Vatikan/Moskve. .

sklombocna

pre 9 godina

.izgleda da je tacno da su devojke pronadjene jer su deaktivisale fejsbuk sto znaci da mup ima pristup tajnim podacima a s druge strane garantuje se zastita podataka. nijedan medij to nije objavio.

Alan Ford

pre 9 godina

Gde su materijalni dokazi? A da, nema ih!!!! Odma ostavka ministra i ostalih korumpiranih policajaca, kad nisu sposobni ni ovako prost slučaj da dovedu na sud!!!

Frle

pre 9 godina

Pocinilac zlocina je bio tako dobar frajer da nije bio u stanju imati devojku u Beogradu vec je dovodio po potrebi provincijalke da mu prave drustvo i da se sa njima slika. Kakva je mentalna sfera njihova najbolje govori cinjenica da je nesreca snimljena a one cutale kao zalivene nekoliko dana ! To ih ne oslobadja odgovornosti bez obzira na njihovu odbranu. Te veceri se dogodila jos jedna nesreca u Surcinu kada je jedan mladic jedva ostao ziv, a pocinilac nesrece se nije ni zaustavio.Mozda su ovo dva povezana slucaja.

Schmilo

pre 9 godina

S obzirom da su svi odmah napljuvali drzavu zbog toga sto kamere nisu snimile nesrecu zanima me da li se iko zapitao zbog cega su te kamere bile postavljene tu. Sticajem okolnosti razgovarao sam sa covekom kome je uza specijalnost bezbednost i covek mi je lepo rekao: Da li su ljudi trazili da vide projekat video nadzora na specificnoj lokaciji? Koja je njegova namena? Nadgledanje protoka saobracaja? E pa lepo, za tu svrhu se izdvoje sredstva i od toga se kupe kamere za predvidjenu ulogu. One ne skladiste snimke vec samo daju tzv live view, ili ti sliku uzivo. Da je po projektu bila predvidjena i identifikacija vozila i njihovo pracenje to bi znacilo i visestruko veca sredstva za opremu jer takve kamere kojima se moze upravljati i zumirati kostaju znatno vise.

Joj Srbijo...

pre 9 godina

Dobro da li su ovi iz policije normalni? Iskaze svedoka koji optužuju kriminalca nezvaničnim kanalima puštaju u novine, da on lepo pročita ko je svedočio protiv njega, a onda planiraju da puste te svedoke u kućni pritvor sa nanogicama? A njegova "ekipa" živi u njihovom komšiluku... Ili je možda to genijalni plan policije, da devojke iskoristi kao mamac?

misljenje

pre 9 godina

napredni se bas trude da poverujemo da je ovaj lik stvarno ubica... toliko da preteruju... mislim da ni sami ne znaju sta su sve do sada plasirali, tonu sve dublje...

yoyokiwi

pre 9 godina

Saucesnistvo u delu... ajmo robija, robijica... da vishe nikome ne padne na pamet da nekoga udari i da nastavi da vozi, kao da mu se neki kukac razbio o soferku...

eli

pre 9 godina

I koje je boje auto na kraju? Prvo je rečeno crvena ili bordo, pa tamno smeđa, policija na kraju potvrdila da je ipak u pitanju boja bele kafe...i sada saučesnik tvrdi tamno smeđa...
Izgleda da pravda i pravo u Srbiji nisu isti za sve, razlika je naravno u dubini džepa!

Joj Srbijo...

pre 9 godina

Dobro da li su ovi iz policije normalni? Iskaze svedoka koji optužuju kriminalca nezvaničnim kanalima puštaju u novine, da on lepo pročita ko je svedočio protiv njega, a onda planiraju da puste te svedoke u kućni pritvor sa nanogicama? A njegova "ekipa" živi u njihovom komšiluku... Ili je možda to genijalni plan policije, da devojke iskoristi kao mamac?

Frle

pre 9 godina

Pocinilac zlocina je bio tako dobar frajer da nije bio u stanju imati devojku u Beogradu vec je dovodio po potrebi provincijalke da mu prave drustvo i da se sa njima slika. Kakva je mentalna sfera njihova najbolje govori cinjenica da je nesreca snimljena a one cutale kao zalivene nekoliko dana ! To ih ne oslobadja odgovornosti bez obzira na njihovu odbranu. Te veceri se dogodila jos jedna nesreca u Surcinu kada je jedan mladic jedva ostao ziv, a pocinilac nesrece se nije ni zaustavio.Mozda su ovo dva povezana slucaja.

misljenje

pre 9 godina

napredni se bas trude da poverujemo da je ovaj lik stvarno ubica... toliko da preteruju... mislim da ni sami ne znaju sta su sve do sada plasirali, tonu sve dublje...

Alan Ford

pre 9 godina

Gde su materijalni dokazi? A da, nema ih!!!! Odma ostavka ministra i ostalih korumpiranih policajaca, kad nisu sposobni ni ovako prost slučaj da dovedu na sud!!!

severni korejac

pre 9 godina

ovde je neko ozbiljno lud!!! kamera ne snima saobracajku, ali snima kazne, ovaj d**il cekao 15 dana u srbiji, pa pobegao tek kad je trebalo da ga uhapse. Cas je u Turskoj, pa u Kini, Avganistanu, Rusiji... Ova slucajno snima ubistvo, ali nema sirota memoriju, a razvezala jezik tek kad je videla da ce da dobije 3-4 godine. U medije slucajno curi svaki detalj ovog slucaja, a sad jos kum kad pocne da lupa gluposti... Od ovog ludila zaista covek da pomisli da je drzava debelo umesala prste. Iako mi je taj scenario neverovatan, sve vise pocinjem da sumnjam da je ovaj Milicev zaista ubica. Da sve bude gore, on je zapravo Markovic, ali je promenio prezime. Dosta, bre vise!!! Zaludeste nas skroz, a niko ne misli kako je Lukinim roditeljima, koji da nisu bili uporni ovaj slucaj bi bio u fioci kao i milion slicnih!

danilodane

pre 9 godina

(Gradjanin, 29. avgust 2014 15:48) nisi tako pisao kada je sin vaseg milog vlasnika pinka ubio onu devojcicu!!! na pesackom prelazu, na crvenom a zatim pobegao bez da pokusa da joj pruzi pomoc. pripremate teren raznim nebulozama tipa: ima indicija da ce svedoci na sudjenju promeniti iskaz! pa naravno da ce promeniti jer ih na sudjenju niko nece tuci i prisiljavati. zatim tipa: navodni pocinilac joj je rekao da auto nikad nece pronaci! pa naravno da ga nece pronaci jer auto kojim je usmrcen mladic pripada nekome kome pomaze drzava ( citaj: vucko i banda na vlasti) uhapsili taksistu koji ih je vozio? pa to mu je posao a nebuloza je da je onaj pretio taksisti da ce mu nauditi ako nesto kaze. sta da kaze? usao mu musterija koga prvi put vidi. pa nije mu onaj po ulasku u taksi rekao: ja sam upravo pregazio momka na mostu i ako me cinkaris zlo ti se pise!pitanje za botove! koga da cinkari? PA ON GA PRVI PUT U ZIVOTU VIDI!!!!! prve izjave laznog doktornta su bile da se na snimku vidi da je sam u autu, pa da ima i suvizaca i na kraju da jos jedna osoba sedi na zadnjem sedistu! SAD KAZU DA IH JE BILO SESTORO! uz to da su promenili sve moguce boje auta. da otac nastradalog mladica nije izasao i protesvovao nikad ne bi ni pomenuli ovog sitnog krimosa. i na kraju pitanje za sve citaoce. gde su izjave drugova nastradalog mladica koji su sve videli?

eli

pre 9 godina

I koje je boje auto na kraju? Prvo je rečeno crvena ili bordo, pa tamno smeđa, policija na kraju potvrdila da je ipak u pitanju boja bele kafe...i sada saučesnik tvrdi tamno smeđa...
Izgleda da pravda i pravo u Srbiji nisu isti za sve, razlika je naravno u dubini džepa!

Jim Jefferies

pre 9 godina

Ljudi, da li ste vi normalni? Android telefon se sam uključio, pa sam snimila nesreću- ne vidi se ništa, doduše, ali se čuje kako neko viče "stani, stani"... To je, valjda, dovoljno da svi poverujemo da je tako zaista bilo. Što bi besmrtni Bora rekao: "samo da odem kući, da uzmem USB..."

yoyokiwi

pre 9 godina

Saucesnistvo u delu... ajmo robija, robijica... da vishe nikome ne padne na pamet da nekoga udari i da nastavi da vozi, kao da mu se neki kukac razbio o soferku...

paprikar

pre 9 godina

Meni cela ova prica oko ovog tipa lici na neku namestaljku. A ova prica vezano za ovaj snimak mi je posebni besmislena i neverovatna... Al dobro..

Mita

pre 9 godina

Verovatno je htela da se hvali svojim drugaricama,kako izlazi sa opasnim momcima.Koji mozak... :( Ona bi trebalo da dobije par godina robije,za primer,zbog bahaćenja i zbog pomaganja zločincu.

najstariji zanat

pre 9 godina

Provincijalke stigle u grad, da li im roditelji znaju sta rade i kakav im je "zanat" ?! Pretpostavljam da su zbog "zanata" i licne bruke, da se ne sazna cime se bave, i cutale !

Gradjanin

pre 9 godina

Dzabe ga je isekao. Dva svedoka protiv njega. Devojke nece da sede u zatvoru dok se on negde sunca. Dogovorile se da priznaju u prisustvu advokata kod tuzioca, sto ce biti dovoljan iskaz i na sudu jer nije pod prisilom.
Dobice "pun kantar" za to krivicno delo. Jos u bekstvu. Kukavico Marko Milicevu, predaj se g*ido jedna.
Svaki posten covek tog kretena treba i kad izadje na slobodu da isprebija cim ga vidi na ulici. Da mu od zivota napravimo pakao.
Objavite ovo, g*ida sve cita pa neka zna kako ce proci ne bude li se predao sam.

DraganO

pre 9 godina

Neuspeli pokusaj da se obezbedi olaksavajuce okolnosti, navodno ona je govorila ``stani, stani`` i sve je ucinila, ali nije bila u moci. snimak je sigurno napravljen naknadno, tako da se ne moze prepoznati mesto i vreme ali se cuju toboze glasovi.
Minimum 5 godina robije za saucesnistvo u skrivanju dokaza i javno obelezavanje ovakvih spodoba, zanatlijka (najstariji zanat) nakon odsluzenja kazne, za ovakve stvari mora da se dozivotno ispasta.

Zona

pre 9 godina

Da li iko provaljuje koliko ološa se skuplja na ove vesti i ostavlja komentare sve u stilu da je Milićev kao nevino optuzen i da je kao sve nameštaljka. Isti profil polusveta koji npr. nije verovao da je Jovanović ubio Đinđića nego neki ledeni metak iz Pentagon/ Vatikan/Moskve. .

sklombocna

pre 9 godina

.izgleda da je tacno da su devojke pronadjene jer su deaktivisale fejsbuk sto znaci da mup ima pristup tajnim podacima a s druge strane garantuje se zastita podataka. nijedan medij to nije objavio.

Schmilo

pre 9 godina

S obzirom da su svi odmah napljuvali drzavu zbog toga sto kamere nisu snimile nesrecu zanima me da li se iko zapitao zbog cega su te kamere bile postavljene tu. Sticajem okolnosti razgovarao sam sa covekom kome je uza specijalnost bezbednost i covek mi je lepo rekao: Da li su ljudi trazili da vide projekat video nadzora na specificnoj lokaciji? Koja je njegova namena? Nadgledanje protoka saobracaja? E pa lepo, za tu svrhu se izdvoje sredstva i od toga se kupe kamere za predvidjenu ulogu. One ne skladiste snimke vec samo daju tzv live view, ili ti sliku uzivo. Da je po projektu bila predvidjena i identifikacija vozila i njihovo pracenje to bi znacilo i visestruko veca sredstva za opremu jer takve kamere kojima se moze upravljati i zumirati kostaju znatno vise.

boki

pre 9 godina

Obe treba da dobiju po 5 godina pa neka se slikaju u nekom svinjcu na nekoj zatvorskoj farmi. Država treba da ne dozvoli nikakav dogovor one su saucesnici u ubistvu i za to se robija. Sad kad se sve zna njima proradila savest gde su bile dan posle nesreće!

zoki

pre 9 godina

Autentičnost snimka i vreme kada je nastao može da se utvrdi ekspertizom. Međutim, ne vidim kakvog bi uticaja imao taj video zapis na kome se ništa ne vidi. Devojkama neće biti suđeno radi toga što su bile u kolima, nego radi toga što su učestvovale u prikrivanju krivičnog dela. Stvar o kojoj se malo govori je da je automobil bio ukraden. To je sigurno nešto što je uticalo na odluku vozača da pobegne. Da se zaustavio ne bi odgovarao samo za saobraćajnu nesreću, nego i za falsifikovanje, posedovanje ukradenog vozila i ko zna šta još. Sve ovo nije opravdanje, ali bi bilo dobro u potpunosti razumeti motivaciju vozača i faktore koji se doveli do ove situacije. Država treba da izvuče pouke, da se ovakve stvari ne bi ponavljale. Svaki automobil sa stranim tablicama koji uđe u Srbiju mora biti evidentiran. Registarske oznake, osnovne karakteristike vozila (model, boja...) i informacija o putnicima u vozilu. Uz upotrebu tehnologije to neće produžiti redove na granici. Te informacije se onda mogu povremeno proveravati sa policijom stranih država, i na taj način otkriti vozila sa falsifikovanim doikumentima. Takođe, policijska vozila i kamere za nadzor saobraćaja mogu se povezati sa sistemom koji će identifikovati vozila. Kamere u policijskom vozilu mogu da pročitaju sve tablice ispred i iza vozila, preko 120 stepeni. Konstantno šalju informacije u centralnu bazu i dobiju odgovor u slučaju potrebe.
Sve ovo nije topla voda, primenjuje se u nekim drugim zemljama.

Marko

pre 9 godina

@danilodane
Ti si, dečko, pravi DS android. U svemu vidiš zaveru kao onomad radikali.
A za tvoju informaciju, taksista je isto odgovoran kao i one klinke, ako ne i više, ali poznato je da su taksisti u Beogradu sve fin i pošten svet, pa čoveku nije palo na pamet da progovori da je te noći na tom mestu vozio za kantrimenom.
Ja stvarno ne znam šta je sa pojedincima ovde... sve postade politika, pa čak i kada se podigne optužnica protiv narko dilera. Istih ovakvih spinova sam se naslušao još 2003-će i to od Koštunicinih novinara...

Schmilo

pre 9 godina

S obzirom da su svi odmah napljuvali drzavu zbog toga sto kamere nisu snimile nesrecu zanima me da li se iko zapitao zbog cega su te kamere bile postavljene tu. Sticajem okolnosti razgovarao sam sa covekom kome je uza specijalnost bezbednost i covek mi je lepo rekao: Da li su ljudi trazili da vide projekat video nadzora na specificnoj lokaciji? Koja je njegova namena? Nadgledanje protoka saobracaja? E pa lepo, za tu svrhu se izdvoje sredstva i od toga se kupe kamere za predvidjenu ulogu. One ne skladiste snimke vec samo daju tzv live view, ili ti sliku uzivo. Da je po projektu bila predvidjena i identifikacija vozila i njihovo pracenje to bi znacilo i visestruko veca sredstva za opremu jer takve kamere kojima se moze upravljati i zumirati kostaju znatno vise.

Frle

pre 9 godina

Pocinilac zlocina je bio tako dobar frajer da nije bio u stanju imati devojku u Beogradu vec je dovodio po potrebi provincijalke da mu prave drustvo i da se sa njima slika. Kakva je mentalna sfera njihova najbolje govori cinjenica da je nesreca snimljena a one cutale kao zalivene nekoliko dana ! To ih ne oslobadja odgovornosti bez obzira na njihovu odbranu. Te veceri se dogodila jos jedna nesreca u Surcinu kada je jedan mladic jedva ostao ziv, a pocinilac nesrece se nije ni zaustavio.Mozda su ovo dva povezana slucaja.

Zona

pre 9 godina

Da li iko provaljuje koliko ološa se skuplja na ove vesti i ostavlja komentare sve u stilu da je Milićev kao nevino optuzen i da je kao sve nameštaljka. Isti profil polusveta koji npr. nije verovao da je Jovanović ubio Đinđića nego neki ledeni metak iz Pentagon/ Vatikan/Moskve. .

misljenje

pre 9 godina

napredni se bas trude da poverujemo da je ovaj lik stvarno ubica... toliko da preteruju... mislim da ni sami ne znaju sta su sve do sada plasirali, tonu sve dublje...

Gradjanin

pre 9 godina

Dzabe ga je isekao. Dva svedoka protiv njega. Devojke nece da sede u zatvoru dok se on negde sunca. Dogovorile se da priznaju u prisustvu advokata kod tuzioca, sto ce biti dovoljan iskaz i na sudu jer nije pod prisilom.
Dobice "pun kantar" za to krivicno delo. Jos u bekstvu. Kukavico Marko Milicevu, predaj se g*ido jedna.
Svaki posten covek tog kretena treba i kad izadje na slobodu da isprebija cim ga vidi na ulici. Da mu od zivota napravimo pakao.
Objavite ovo, g*ida sve cita pa neka zna kako ce proci ne bude li se predao sam.

Alan Ford

pre 9 godina

Gde su materijalni dokazi? A da, nema ih!!!! Odma ostavka ministra i ostalih korumpiranih policajaca, kad nisu sposobni ni ovako prost slučaj da dovedu na sud!!!

najstariji zanat

pre 9 godina

Provincijalke stigle u grad, da li im roditelji znaju sta rade i kakav im je "zanat" ?! Pretpostavljam da su zbog "zanata" i licne bruke, da se ne sazna cime se bave, i cutale !

yoyokiwi

pre 9 godina

Saucesnistvo u delu... ajmo robija, robijica... da vishe nikome ne padne na pamet da nekoga udari i da nastavi da vozi, kao da mu se neki kukac razbio o soferku...

Joj Srbijo...

pre 9 godina

Dobro da li su ovi iz policije normalni? Iskaze svedoka koji optužuju kriminalca nezvaničnim kanalima puštaju u novine, da on lepo pročita ko je svedočio protiv njega, a onda planiraju da puste te svedoke u kućni pritvor sa nanogicama? A njegova "ekipa" živi u njihovom komšiluku... Ili je možda to genijalni plan policije, da devojke iskoristi kao mamac?

danilodane

pre 9 godina

(Gradjanin, 29. avgust 2014 15:48) nisi tako pisao kada je sin vaseg milog vlasnika pinka ubio onu devojcicu!!! na pesackom prelazu, na crvenom a zatim pobegao bez da pokusa da joj pruzi pomoc. pripremate teren raznim nebulozama tipa: ima indicija da ce svedoci na sudjenju promeniti iskaz! pa naravno da ce promeniti jer ih na sudjenju niko nece tuci i prisiljavati. zatim tipa: navodni pocinilac joj je rekao da auto nikad nece pronaci! pa naravno da ga nece pronaci jer auto kojim je usmrcen mladic pripada nekome kome pomaze drzava ( citaj: vucko i banda na vlasti) uhapsili taksistu koji ih je vozio? pa to mu je posao a nebuloza je da je onaj pretio taksisti da ce mu nauditi ako nesto kaze. sta da kaze? usao mu musterija koga prvi put vidi. pa nije mu onaj po ulasku u taksi rekao: ja sam upravo pregazio momka na mostu i ako me cinkaris zlo ti se pise!pitanje za botove! koga da cinkari? PA ON GA PRVI PUT U ZIVOTU VIDI!!!!! prve izjave laznog doktornta su bile da se na snimku vidi da je sam u autu, pa da ima i suvizaca i na kraju da jos jedna osoba sedi na zadnjem sedistu! SAD KAZU DA IH JE BILO SESTORO! uz to da su promenili sve moguce boje auta. da otac nastradalog mladica nije izasao i protesvovao nikad ne bi ni pomenuli ovog sitnog krimosa. i na kraju pitanje za sve citaoce. gde su izjave drugova nastradalog mladica koji su sve videli?

severni korejac

pre 9 godina

ovde je neko ozbiljno lud!!! kamera ne snima saobracajku, ali snima kazne, ovaj d**il cekao 15 dana u srbiji, pa pobegao tek kad je trebalo da ga uhapse. Cas je u Turskoj, pa u Kini, Avganistanu, Rusiji... Ova slucajno snima ubistvo, ali nema sirota memoriju, a razvezala jezik tek kad je videla da ce da dobije 3-4 godine. U medije slucajno curi svaki detalj ovog slucaja, a sad jos kum kad pocne da lupa gluposti... Od ovog ludila zaista covek da pomisli da je drzava debelo umesala prste. Iako mi je taj scenario neverovatan, sve vise pocinjem da sumnjam da je ovaj Milicev zaista ubica. Da sve bude gore, on je zapravo Markovic, ali je promenio prezime. Dosta, bre vise!!! Zaludeste nas skroz, a niko ne misli kako je Lukinim roditeljima, koji da nisu bili uporni ovaj slucaj bi bio u fioci kao i milion slicnih!

eli

pre 9 godina

I koje je boje auto na kraju? Prvo je rečeno crvena ili bordo, pa tamno smeđa, policija na kraju potvrdila da je ipak u pitanju boja bele kafe...i sada saučesnik tvrdi tamno smeđa...
Izgleda da pravda i pravo u Srbiji nisu isti za sve, razlika je naravno u dubini džepa!

sklombocna

pre 9 godina

.izgleda da je tacno da su devojke pronadjene jer su deaktivisale fejsbuk sto znaci da mup ima pristup tajnim podacima a s druge strane garantuje se zastita podataka. nijedan medij to nije objavio.

Mita

pre 9 godina

Verovatno je htela da se hvali svojim drugaricama,kako izlazi sa opasnim momcima.Koji mozak... :( Ona bi trebalo da dobije par godina robije,za primer,zbog bahaćenja i zbog pomaganja zločincu.

DraganO

pre 9 godina

Neuspeli pokusaj da se obezbedi olaksavajuce okolnosti, navodno ona je govorila ``stani, stani`` i sve je ucinila, ali nije bila u moci. snimak je sigurno napravljen naknadno, tako da se ne moze prepoznati mesto i vreme ali se cuju toboze glasovi.
Minimum 5 godina robije za saucesnistvo u skrivanju dokaza i javno obelezavanje ovakvih spodoba, zanatlijka (najstariji zanat) nakon odsluzenja kazne, za ovakve stvari mora da se dozivotno ispasta.

paprikar

pre 9 godina

Meni cela ova prica oko ovog tipa lici na neku namestaljku. A ova prica vezano za ovaj snimak mi je posebni besmislena i neverovatna... Al dobro..

Jim Jefferies

pre 9 godina

Ljudi, da li ste vi normalni? Android telefon se sam uključio, pa sam snimila nesreću- ne vidi se ništa, doduše, ali se čuje kako neko viče "stani, stani"... To je, valjda, dovoljno da svi poverujemo da je tako zaista bilo. Što bi besmrtni Bora rekao: "samo da odem kući, da uzmem USB..."

Marko

pre 9 godina

@danilodane
Ti si, dečko, pravi DS android. U svemu vidiš zaveru kao onomad radikali.
A za tvoju informaciju, taksista je isto odgovoran kao i one klinke, ako ne i više, ali poznato je da su taksisti u Beogradu sve fin i pošten svet, pa čoveku nije palo na pamet da progovori da je te noći na tom mestu vozio za kantrimenom.
Ja stvarno ne znam šta je sa pojedincima ovde... sve postade politika, pa čak i kada se podigne optužnica protiv narko dilera. Istih ovakvih spinova sam se naslušao još 2003-će i to od Koštunicinih novinara...

zoki

pre 9 godina

Autentičnost snimka i vreme kada je nastao može da se utvrdi ekspertizom. Međutim, ne vidim kakvog bi uticaja imao taj video zapis na kome se ništa ne vidi. Devojkama neće biti suđeno radi toga što su bile u kolima, nego radi toga što su učestvovale u prikrivanju krivičnog dela. Stvar o kojoj se malo govori je da je automobil bio ukraden. To je sigurno nešto što je uticalo na odluku vozača da pobegne. Da se zaustavio ne bi odgovarao samo za saobraćajnu nesreću, nego i za falsifikovanje, posedovanje ukradenog vozila i ko zna šta još. Sve ovo nije opravdanje, ali bi bilo dobro u potpunosti razumeti motivaciju vozača i faktore koji se doveli do ove situacije. Država treba da izvuče pouke, da se ovakve stvari ne bi ponavljale. Svaki automobil sa stranim tablicama koji uđe u Srbiju mora biti evidentiran. Registarske oznake, osnovne karakteristike vozila (model, boja...) i informacija o putnicima u vozilu. Uz upotrebu tehnologije to neće produžiti redove na granici. Te informacije se onda mogu povremeno proveravati sa policijom stranih država, i na taj način otkriti vozila sa falsifikovanim doikumentima. Takođe, policijska vozila i kamere za nadzor saobraćaja mogu se povezati sa sistemom koji će identifikovati vozila. Kamere u policijskom vozilu mogu da pročitaju sve tablice ispred i iza vozila, preko 120 stepeni. Konstantno šalju informacije u centralnu bazu i dobiju odgovor u slučaju potrebe.
Sve ovo nije topla voda, primenjuje se u nekim drugim zemljama.

boki

pre 9 godina

Obe treba da dobiju po 5 godina pa neka se slikaju u nekom svinjcu na nekoj zatvorskoj farmi. Država treba da ne dozvoli nikakav dogovor one su saucesnici u ubistvu i za to se robija. Sad kad se sve zna njima proradila savest gde su bile dan posle nesreće!