Nedelja, 24.08.2014.

11:51

"Pajtić zreo za političku penziju"

Potpredsednik SNS Goran Knežević izjavio je da je neophodna promena aktuelne pokrajinske vlasti i istakao da je Bojan "Pajtić zreo za političku penziju".

Izvor: Tanjug

"Pajtiæ zreo za politièku penziju" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

Leposava

pre 9 godina

On je zreo istragu,tuzilastvo,pozivanje na odgovornost,da ne pominjem koliko je zreo za politicku penziju.Nema on sta vise da trazi,osim da odgovara.

Jovana.B

pre 9 godina

Na martovskim izborima gradjani su rekli sta misle i pokazali da je krajnje vreme da se DS stane na put unistenja i propasti Vojvodine. Jer gore od ovog ne moze biti.

grijak

pre 9 godina

Iako relativno mlad čovek, Pajtić je zreo za političku penziju zbog toga što za 14 godina nije uradio ništa na ekonomskom oporavku Vojvodine, a sada izlaze sa nekim planovima u koje gradjani Vojvodine više ne veruju.

Vesna BG

pre 9 godina

A vala neće moći. Ima da premine na radnom mestu kao i mi ostali kojima je propisan radni staž od 105 godina. Ni u kom slučaju da ne dočekamo plodove svog rada. Doduše, neki nerada, pa je i svejedno

strelac

pre 9 godina

gospodin Pajtic je odavno zreo za politicku penziju kada je uspeo da dovede Vojvodinu u prosjacko stanje i iscrpi sve iz nje sto je moglo da se iscrpi..

Dunda

pre 9 godina

Da li će se već jednom Vojvodina stabilizovati i krenuti napred? Vojvodini trebaju domaćinska ruka kojoj je stalo do srpske žitnice, i koja će raditi mnogo kako bi građani što pre osetili neko poboljšanje i rast standarda!

ljubitelj burleski

pre 9 godina

U Beogradu imamo neki ,,tip, tkzv,,,koncentracione vlasti,, i dooobro smo ,,usrećeni,, svakoga dana u svakom pogledu sve više nazadujemo.A ,,dr,,Knežević je kao preletač,baš sinonim,, onog Vulinovog,,,bisera,,vredan,,,posvećen,,,voli,, svoju zemlju,, i naravno i njegovu,,stručnost,,.Onaj deset puta povećan % aflatoksina, ,,državne tajne,, još uvek je na snazi,one donacije za ds su još kod njega,a u,,sns, se,,zna red,,jel da?Možda da pomogne Maji i Miroviću da otplate dug za ATP u Novom Sadu, ili da nađu nove,,ubeđene,, da im se pridruže, počev od,,Rističevića, (de)Karića,Mirovićevih,,saradnika, u ,,Behaton,,bizmisu,ili one poklonjene penzije uz asistenciju smederevske gradonačelnice,,uplate,,doprinos i smanje solidarni porez .Martinović da im se pridruži s g.Malim,jer je do sada ,,nasledio,, baveći se prinudnim uparvljanjem čak i ,,doktorate.Samo su ih,,greškom,,prevideli u objavljivanju,,podataka,,kao i one što ,,ništa nemaju, i ,,nemaju kuće,,vikendice na izvorištima pijaće vode Beograda.Sve ,,napredno,,.Oonaj siroti jazavac u štrpcovom džaku je oličenje sadašnjice, samo je džak svima koji gledaju bez džaka na očima ovo parodija od zemlje ,jer države ni na vidiku.,,Neki se nićega ne stide,,reče jedan,,juče,,osvešćeni,,mesija,,.Čiji li su ,,agresivno,,zapošljeni,,dva meseca pre 2014, korisnici ,,reprogramiranih dugova,, čiji li su kamaradi,, oslobođeni,, unapred abolirani,za,,kim, mega bizmis,,.Kojih to 14 godina,,,dr,,navedite..Gde bi se našli kod frau Merkel ovakvi!???

perkan

pre 9 godina

Svima je jasno da je vojvodjanska vlast u kojoj je DS stozer politicka proslost pokrajine...Treba sto pre formirati koncentracionu vladu koja ce popuniti vakum vlasti do izbora na kojima narod Vojvodine jasno i glasno treba da kaze koju to vlast zeli...

Oblačinka

pre 9 godina

Ne treba zameriti Pajtiću, još je mlad i tek je preuzeo stranku, vremenom će naučiti da je interes stranke bitan, ali da je interes građana ipak na prvom mestu!

Dipl.pravnik

pre 9 godina

Svi autonomaši su zreli za penziju, da bi se realizovao interes svih građana Srbije.
Naime, ako se u državama EU u praksi pokazalo da su privredno najefikasnije države sa pokrajinama veličine oko 2 miliona stanovnika, ali koje nemaju nezavisnost (autonomnost) u odnosu na državnu vlast,
onda i Srbija treba da ima više ravnopravnih pokrajina BEZ autonomnosti..
To potvrđuje i činjenica da se A.Merkel zalaže za DECENTRALIZACIJU Ukrajine (da ima pokrajine bez autonomnosti), a ne za federalizaciju (sa autonomnim pokrajinama i republikama) .

e

pre 9 godina

Možda je Pajtić za penziju, ali je sigurno da je ovaj čovek koji je to izjavio zreo da nastavi kaznu zatvora koju mu je aktuelna vlast oprostila.

smederevac

pre 9 godina

"Rece mu covek koji je izbegao zatvorsku kaznu za pljacku grada, samo zato sto se pridruzio partiji na vlasti i cijom zaslugom pijemo otrovno mleko."
(stop diktatoru, 24. avgust 2014 12:04)
Slican je i sa gradonacelnicom Jasnom Avramovic iz Smedereva.
Uzivaju i ona i on i u vlasti i u mahinacijama!
Ko šiša sud; i tamo su podmitljivi beskicmenjaci!

s.

pre 9 godina

Zato si ti u najboljim godinama a i zavrsio si, kao komunisti nekada, prestizni univerzitet.
Na robiji.
Ali to govori o partiji koja te je prigrlila.
I ne, nismo zaboravili na aflatoksin.
Ne uljuljkuj se.
Necemo nikada zaboraviti.

Nemi posmatrac

pre 9 godina

Vest izadje u 11:51h prvi komentar u 12:00h a u 12:05 vec 70 negativnih SNS bot-ova cekaju kao kobci u vazduhu da kliknu minus ili plus!!! Mozda su SNS botovi toliko napredovali da jedan umesto svih njih na neku foru to radi sam!!!

matori

pre 9 godina

..."Potpredsednik SNS Goran Knežević izjavio je ... ... ... da je Bojan "Pajtić zreo za političku penziju"...

Ovaj Knežević (alias "Aflatoksin"), zajedno sa povelikom grupom svojih partijskih kolega (uključujući i Velikog Kalifa), zreo je za ustanovu zatvorenog tipa, u kojoj se izvršavaju mere kazneno-popravnog sadržaja, a u narodu su opštepoznate kao mesta u kojima se izdržava robija...!
Ali, kako se kaže: "I što kasni - doći će na red."

Novosadjanin

pre 9 godina

Kneževiću ti si poslednji koji treba da se javlja! Ćuti, primaj platu u NIS-u, troši pare koje ti je policija našla u sefu i pij aflatoksično mleko koje podvaljuješ našoj deci, samo da te više ne gledamo! Nemaš ni trunku morala i časti!!!

b

pre 9 godina

ne mogu da verujem da ovaj belosvetski lazov, koji je godinu dana lagao narod o aflatoksinu i lop*v kome su pronasli dok je bio gradonacelnik velike maznute pare ima obraza da se i dalje bavi politikom i da kritikuje nekoga i da se javno obraca, da sam na njegovom mestu ja bi se zabio u neku misju rupu i samo cutao, a o ministarki koja je expert za sve i zbog cijeg se predizbornog obecanja sad ljudi tuze za struju i salju se privatni uterivaci nemam reci, jer ona kad god nesto izjavi sama sebe sve vise i vise uplatka zato sto samo govori bajke i neistine

Deka Milance

pre 9 godina

Rece nasilnik iz DS-a, koji se odlicno uklopio u nasilnicku SNS, koja jedino ima za cilj osvajanje vlasti, a kad do te vlasti i dodju onda ne znaju sta ce sa njom. U tome im obilato pomazu i botovi, koji zak i u nedelju lupaju minuse i pluseve po zadatku, a verovatno i za pare.

yupi

pre 9 godina

jeste pokrajinska vlast zrela za politicku penziju, ali kada vidim ko bi dosao umesto njih, onda sam ipak za ovu postojecu. ovaj covek mi je mnogo gadan.

Vladimir

pre 9 godina

I to ni manje ni više nego Knežević, onaj isti koje je stao na stranu proizvodjača mleka protiv svog naroda, i on priča i političkoj penziji, on je odamh posle alfatoksina treba da nestane zauvek sa političke scene, ali nema tu obraza.

stop diktatoru

pre 9 godina

Rece mu covek koji je izbegao zatvorsku kaznu za pljacku grada, samo zato sto se pridruzio partiji na vlasti i cijom zaslugom pijemo otrovno mleko.

Srbin iz vojvodine

pre 9 godina

Pajtic jeste zreo za politicku penziju, ali si tu druze Knezevicu trebao da ostanes u tom zatvoru ili ponovo da odes u isti jer si nas ZVANICNO trovao sa aflatoksinom! Da imas imalo MORALA ne bi se u politiku vracao, vec bi sa vezama koje si napravio u politici ziveo iznad prosecnog gradjanina! Knezevic u Penziju sa Pajticem i Igorom Mirovicem!
ps. Botovi u kucicu, pssst tamo!

Hronos.rs

pre 9 godina

Prilicno jasno slutim, vidim nacin na koji ce sadasnja najjaca stranka okoncati vladavinu i vrlo moguce postojanje za 6 do 10 godina. Sve za sta uptuzuju sadasnje oponente kod njih bice na kub.
Moram napisati da me je ovaj tekst lepo nasmejao - Knezevic konstatuje da je neko za politicku penziju... Nije li to humor?

Vik

pre 9 godina

Ako na nekom nivou vlasti nije SNS onda taj segment srlja u propast i propadanje dok ako jeste SNS onda je logicno spasen. Mislim da je to naivno tumacenje, u najmanju ruku. 'Ako zelite spas, jedino SNS.' Bojim se da ima dovoljno dokaza da je to cista glupost.
A Knezevic dobija zasluzenu kolicinu podsecanja na aflatoksin i kasu u komentarima pa ne treba da ponavljam problem sa njegovim kredibilitetom.
Manite se Vojvodine, ni ovo sto ste dobili ne znate da vodite. DS ce nesumnjivo biti opravdano kaznjen na sledecim pokrajinskim izborima, samo se nadam da ce do tada proci SNS histerija i da ljudima bas ne mozete toliko dugo da prodajete Mesijanski sindrom koji nikako da vas prodje. Ne, niste spasioci Srbije. Imate veliku odgovornost i mogucnost da nesto menjate i sredite, ali kako vidim, samo se brukate i sve vise isplivava ko ste zapravo.

Zoran Milosavljevic

pre 9 godina

Ajde posaljite ga vec jednom u penziju- da mozete.
Privredu vodi Vlada Srbije a ne Pajtic. Dokle cete da lazete narod? Inace Vucic ima toliko posla pa treba i da vodi Pokrajinsku Vladu. Nece valjda vrli Knezevic da bilo sta da popravi u Vovodini? Promenili ste vlast u Beogradu i samo je losije.

NS

pre 9 godina

Kneževiću, samo zbog aflatoksina i skrivanja stotina hiljada eur u ličnoj kasi dok si bio u DS si žestoko zreo za robiju. Ali u zemlji priučenih, a lično nedovršenih politikanata može da se desi da ti i tebi slični oportunisti i karijeristi nekome drže slovo.

Stanislav

pre 9 godina

Na kojim to izborima, mlekadžijo? Znate li vi išta da uradite osim da nekog smenjujete, u Beogradu opšta katastrofa od kad je lažni doktor Siniša Mali uzjahao sa svojim ekipom. Ne dozvolite Vojvođani da i vama isto urade!

marko

pre 9 godina

zreo je knezevic kao tikva za penziju kada vidimo kakve je propuste pravio do sada, a sto se tice pajtica vulgarno je sto je pokazivao svoje bicepse na jednoj od konferenija za novinare, ne prilici mu to...kao sto ni cedi ne prilici da pokazuje svoje nabildovano i istetovirano telo u humanitarnoj akciji polivanja ledom... ali jbg ocito da nisu daleko odmakli od balkana i tesko da isti tim ulicarsko divljackim gestovima mogu da nas uvedu u evropu

Dulex

pre 9 godina

Kad ces da vratis pare koje si ukrao od DS-a?
Kako to da nisi odgovarao za aflatoksin?
Koliko para dobijas u upravnom odboru NIS-a i koliko funkcija imas? Sef ti je rekao da mozete samo po jednu da imate...

Lord

pre 9 godina

Uzasno mnogo para je protraceno, da ne kazem pokradeno, u Vojvodini od strane ove sadasnje vlasti. Isplivavalo je mnostvo afera, najcesce vezanih za Fond za kapitalna ulaganja, Razvojni fond, Razvojnu banku Vojvodine, pa su se razni likovi tu pojavljivali, al nekako najvise Pajtic i Petrovic. Zaista je vreme da DS ode u istoriju i da ostane zapamcena kao stranka koja je unistila sve oko sebe, sve cega se dotakla. Drze vlast u Vojvodini, a nemaju podrsku u birackom telu ni 6-7%, raspali su se, imaju mnostvo ljudi pod istragom i po zatvorima, na zlu glasu su i kao ljudi i kao stranka, pa mi nije jasno zasto se vise ne sklanjaju? Daj da vidimo ima li ko bolje da vodi pokrajinu! Narod neka odluci!

Lord

pre 9 godina

Uzasno mnogo para je protraceno, da ne kazem pokradeno, u Vojvodini od strane ove sadasnje vlasti. Isplivavalo je mnostvo afera, najcesce vezanih za Fond za kapitalna ulaganja, Razvojni fond, Razvojnu banku Vojvodine, pa su se razni likovi tu pojavljivali, al nekako najvise Pajtic i Petrovic. Zaista je vreme da DS ode u istoriju i da ostane zapamcena kao stranka koja je unistila sve oko sebe, sve cega se dotakla. Drze vlast u Vojvodini, a nemaju podrsku u birackom telu ni 6-7%, raspali su se, imaju mnostvo ljudi pod istragom i po zatvorima, na zlu glasu su i kao ljudi i kao stranka, pa mi nije jasno zasto se vise ne sklanjaju? Daj da vidimo ima li ko bolje da vodi pokrajinu! Narod neka odluci!

NS

pre 9 godina

Kneževiću, samo zbog aflatoksina i skrivanja stotina hiljada eur u ličnoj kasi dok si bio u DS si žestoko zreo za robiju. Ali u zemlji priučenih, a lično nedovršenih politikanata može da se desi da ti i tebi slični oportunisti i karijeristi nekome drže slovo.

stop diktatoru

pre 9 godina

Rece mu covek koji je izbegao zatvorsku kaznu za pljacku grada, samo zato sto se pridruzio partiji na vlasti i cijom zaslugom pijemo otrovno mleko.

Dulex

pre 9 godina

Kad ces da vratis pare koje si ukrao od DS-a?
Kako to da nisi odgovarao za aflatoksin?
Koliko para dobijas u upravnom odboru NIS-a i koliko funkcija imas? Sef ti je rekao da mozete samo po jednu da imate...

Stanislav

pre 9 godina

Na kojim to izborima, mlekadžijo? Znate li vi išta da uradite osim da nekog smenjujete, u Beogradu opšta katastrofa od kad je lažni doktor Siniša Mali uzjahao sa svojim ekipom. Ne dozvolite Vojvođani da i vama isto urade!

Hronos.rs

pre 9 godina

Prilicno jasno slutim, vidim nacin na koji ce sadasnja najjaca stranka okoncati vladavinu i vrlo moguce postojanje za 6 do 10 godina. Sve za sta uptuzuju sadasnje oponente kod njih bice na kub.
Moram napisati da me je ovaj tekst lepo nasmejao - Knezevic konstatuje da je neko za politicku penziju... Nije li to humor?

Srbin iz vojvodine

pre 9 godina

Pajtic jeste zreo za politicku penziju, ali si tu druze Knezevicu trebao da ostanes u tom zatvoru ili ponovo da odes u isti jer si nas ZVANICNO trovao sa aflatoksinom! Da imas imalo MORALA ne bi se u politiku vracao, vec bi sa vezama koje si napravio u politici ziveo iznad prosecnog gradjanina! Knezevic u Penziju sa Pajticem i Igorom Mirovicem!
ps. Botovi u kucicu, pssst tamo!

Vladimir

pre 9 godina

I to ni manje ni više nego Knežević, onaj isti koje je stao na stranu proizvodjača mleka protiv svog naroda, i on priča i političkoj penziji, on je odamh posle alfatoksina treba da nestane zauvek sa političke scene, ali nema tu obraza.

yupi

pre 9 godina

jeste pokrajinska vlast zrela za politicku penziju, ali kada vidim ko bi dosao umesto njih, onda sam ipak za ovu postojecu. ovaj covek mi je mnogo gadan.

Zoran Milosavljevic

pre 9 godina

Ajde posaljite ga vec jednom u penziju- da mozete.
Privredu vodi Vlada Srbije a ne Pajtic. Dokle cete da lazete narod? Inace Vucic ima toliko posla pa treba i da vodi Pokrajinsku Vladu. Nece valjda vrli Knezevic da bilo sta da popravi u Vovodini? Promenili ste vlast u Beogradu i samo je losije.

s.

pre 9 godina

Zato si ti u najboljim godinama a i zavrsio si, kao komunisti nekada, prestizni univerzitet.
Na robiji.
Ali to govori o partiji koja te je prigrlila.
I ne, nismo zaboravili na aflatoksin.
Ne uljuljkuj se.
Necemo nikada zaboraviti.

Deka Milance

pre 9 godina

Rece nasilnik iz DS-a, koji se odlicno uklopio u nasilnicku SNS, koja jedino ima za cilj osvajanje vlasti, a kad do te vlasti i dodju onda ne znaju sta ce sa njom. U tome im obilato pomazu i botovi, koji zak i u nedelju lupaju minuse i pluseve po zadatku, a verovatno i za pare.

Vik

pre 9 godina

Ako na nekom nivou vlasti nije SNS onda taj segment srlja u propast i propadanje dok ako jeste SNS onda je logicno spasen. Mislim da je to naivno tumacenje, u najmanju ruku. 'Ako zelite spas, jedino SNS.' Bojim se da ima dovoljno dokaza da je to cista glupost.
A Knezevic dobija zasluzenu kolicinu podsecanja na aflatoksin i kasu u komentarima pa ne treba da ponavljam problem sa njegovim kredibilitetom.
Manite se Vojvodine, ni ovo sto ste dobili ne znate da vodite. DS ce nesumnjivo biti opravdano kaznjen na sledecim pokrajinskim izborima, samo se nadam da ce do tada proci SNS histerija i da ljudima bas ne mozete toliko dugo da prodajete Mesijanski sindrom koji nikako da vas prodje. Ne, niste spasioci Srbije. Imate veliku odgovornost i mogucnost da nesto menjate i sredite, ali kako vidim, samo se brukate i sve vise isplivava ko ste zapravo.

matori

pre 9 godina

..."Potpredsednik SNS Goran Knežević izjavio je ... ... ... da je Bojan "Pajtić zreo za političku penziju"...

Ovaj Knežević (alias "Aflatoksin"), zajedno sa povelikom grupom svojih partijskih kolega (uključujući i Velikog Kalifa), zreo je za ustanovu zatvorenog tipa, u kojoj se izvršavaju mere kazneno-popravnog sadržaja, a u narodu su opštepoznate kao mesta u kojima se izdržava robija...!
Ali, kako se kaže: "I što kasni - doći će na red."

Nemi posmatrac

pre 9 godina

Vest izadje u 11:51h prvi komentar u 12:00h a u 12:05 vec 70 negativnih SNS bot-ova cekaju kao kobci u vazduhu da kliknu minus ili plus!!! Mozda su SNS botovi toliko napredovali da jedan umesto svih njih na neku foru to radi sam!!!

b

pre 9 godina

ne mogu da verujem da ovaj belosvetski lazov, koji je godinu dana lagao narod o aflatoksinu i lop*v kome su pronasli dok je bio gradonacelnik velike maznute pare ima obraza da se i dalje bavi politikom i da kritikuje nekoga i da se javno obraca, da sam na njegovom mestu ja bi se zabio u neku misju rupu i samo cutao, a o ministarki koja je expert za sve i zbog cijeg se predizbornog obecanja sad ljudi tuze za struju i salju se privatni uterivaci nemam reci, jer ona kad god nesto izjavi sama sebe sve vise i vise uplatka zato sto samo govori bajke i neistine

Novosadjanin

pre 9 godina

Kneževiću ti si poslednji koji treba da se javlja! Ćuti, primaj platu u NIS-u, troši pare koje ti je policija našla u sefu i pij aflatoksično mleko koje podvaljuješ našoj deci, samo da te više ne gledamo! Nemaš ni trunku morala i časti!!!

smederevac

pre 9 godina

"Rece mu covek koji je izbegao zatvorsku kaznu za pljacku grada, samo zato sto se pridruzio partiji na vlasti i cijom zaslugom pijemo otrovno mleko."
(stop diktatoru, 24. avgust 2014 12:04)
Slican je i sa gradonacelnicom Jasnom Avramovic iz Smedereva.
Uzivaju i ona i on i u vlasti i u mahinacijama!
Ko šiša sud; i tamo su podmitljivi beskicmenjaci!

e

pre 9 godina

Možda je Pajtić za penziju, ali je sigurno da je ovaj čovek koji je to izjavio zreo da nastavi kaznu zatvora koju mu je aktuelna vlast oprostila.

marko

pre 9 godina

zreo je knezevic kao tikva za penziju kada vidimo kakve je propuste pravio do sada, a sto se tice pajtica vulgarno je sto je pokazivao svoje bicepse na jednoj od konferenija za novinare, ne prilici mu to...kao sto ni cedi ne prilici da pokazuje svoje nabildovano i istetovirano telo u humanitarnoj akciji polivanja ledom... ali jbg ocito da nisu daleko odmakli od balkana i tesko da isti tim ulicarsko divljackim gestovima mogu da nas uvedu u evropu

Leposava

pre 9 godina

On je zreo istragu,tuzilastvo,pozivanje na odgovornost,da ne pominjem koliko je zreo za politicku penziju.Nema on sta vise da trazi,osim da odgovara.

ljubitelj burleski

pre 9 godina

U Beogradu imamo neki ,,tip, tkzv,,,koncentracione vlasti,, i dooobro smo ,,usrećeni,, svakoga dana u svakom pogledu sve više nazadujemo.A ,,dr,,Knežević je kao preletač,baš sinonim,, onog Vulinovog,,,bisera,,vredan,,,posvećen,,,voli,, svoju zemlju,, i naravno i njegovu,,stručnost,,.Onaj deset puta povećan % aflatoksina, ,,državne tajne,, još uvek je na snazi,one donacije za ds su još kod njega,a u,,sns, se,,zna red,,jel da?Možda da pomogne Maji i Miroviću da otplate dug za ATP u Novom Sadu, ili da nađu nove,,ubeđene,, da im se pridruže, počev od,,Rističevića, (de)Karića,Mirovićevih,,saradnika, u ,,Behaton,,bizmisu,ili one poklonjene penzije uz asistenciju smederevske gradonačelnice,,uplate,,doprinos i smanje solidarni porez .Martinović da im se pridruži s g.Malim,jer je do sada ,,nasledio,, baveći se prinudnim uparvljanjem čak i ,,doktorate.Samo su ih,,greškom,,prevideli u objavljivanju,,podataka,,kao i one što ,,ništa nemaju, i ,,nemaju kuće,,vikendice na izvorištima pijaće vode Beograda.Sve ,,napredno,,.Oonaj siroti jazavac u štrpcovom džaku je oličenje sadašnjice, samo je džak svima koji gledaju bez džaka na očima ovo parodija od zemlje ,jer države ni na vidiku.,,Neki se nićega ne stide,,reče jedan,,juče,,osvešćeni,,mesija,,.Čiji li su ,,agresivno,,zapošljeni,,dva meseca pre 2014, korisnici ,,reprogramiranih dugova,, čiji li su kamaradi,, oslobođeni,, unapred abolirani,za,,kim, mega bizmis,,.Kojih to 14 godina,,,dr,,navedite..Gde bi se našli kod frau Merkel ovakvi!???

grijak

pre 9 godina

Iako relativno mlad čovek, Pajtić je zreo za političku penziju zbog toga što za 14 godina nije uradio ništa na ekonomskom oporavku Vojvodine, a sada izlaze sa nekim planovima u koje gradjani Vojvodine više ne veruju.

Oblačinka

pre 9 godina

Ne treba zameriti Pajtiću, još je mlad i tek je preuzeo stranku, vremenom će naučiti da je interes stranke bitan, ali da je interes građana ipak na prvom mestu!

Dipl.pravnik

pre 9 godina

Svi autonomaši su zreli za penziju, da bi se realizovao interes svih građana Srbije.
Naime, ako se u državama EU u praksi pokazalo da su privredno najefikasnije države sa pokrajinama veličine oko 2 miliona stanovnika, ali koje nemaju nezavisnost (autonomnost) u odnosu na državnu vlast,
onda i Srbija treba da ima više ravnopravnih pokrajina BEZ autonomnosti..
To potvrđuje i činjenica da se A.Merkel zalaže za DECENTRALIZACIJU Ukrajine (da ima pokrajine bez autonomnosti), a ne za federalizaciju (sa autonomnim pokrajinama i republikama) .

perkan

pre 9 godina

Svima je jasno da je vojvodjanska vlast u kojoj je DS stozer politicka proslost pokrajine...Treba sto pre formirati koncentracionu vladu koja ce popuniti vakum vlasti do izbora na kojima narod Vojvodine jasno i glasno treba da kaze koju to vlast zeli...

Vesna BG

pre 9 godina

A vala neće moći. Ima da premine na radnom mestu kao i mi ostali kojima je propisan radni staž od 105 godina. Ni u kom slučaju da ne dočekamo plodove svog rada. Doduše, neki nerada, pa je i svejedno

strelac

pre 9 godina

gospodin Pajtic je odavno zreo za politicku penziju kada je uspeo da dovede Vojvodinu u prosjacko stanje i iscrpi sve iz nje sto je moglo da se iscrpi..

Dunda

pre 9 godina

Da li će se već jednom Vojvodina stabilizovati i krenuti napred? Vojvodini trebaju domaćinska ruka kojoj je stalo do srpske žitnice, i koja će raditi mnogo kako bi građani što pre osetili neko poboljšanje i rast standarda!

Jovana.B

pre 9 godina

Na martovskim izborima gradjani su rekli sta misle i pokazali da je krajnje vreme da se DS stane na put unistenja i propasti Vojvodine. Jer gore od ovog ne moze biti.

Zoran Milosavljevic

pre 9 godina

Ajde posaljite ga vec jednom u penziju- da mozete.
Privredu vodi Vlada Srbije a ne Pajtic. Dokle cete da lazete narod? Inace Vucic ima toliko posla pa treba i da vodi Pokrajinsku Vladu. Nece valjda vrli Knezevic da bilo sta da popravi u Vovodini? Promenili ste vlast u Beogradu i samo je losije.

Vik

pre 9 godina

Ako na nekom nivou vlasti nije SNS onda taj segment srlja u propast i propadanje dok ako jeste SNS onda je logicno spasen. Mislim da je to naivno tumacenje, u najmanju ruku. 'Ako zelite spas, jedino SNS.' Bojim se da ima dovoljno dokaza da je to cista glupost.
A Knezevic dobija zasluzenu kolicinu podsecanja na aflatoksin i kasu u komentarima pa ne treba da ponavljam problem sa njegovim kredibilitetom.
Manite se Vojvodine, ni ovo sto ste dobili ne znate da vodite. DS ce nesumnjivo biti opravdano kaznjen na sledecim pokrajinskim izborima, samo se nadam da ce do tada proci SNS histerija i da ljudima bas ne mozete toliko dugo da prodajete Mesijanski sindrom koji nikako da vas prodje. Ne, niste spasioci Srbije. Imate veliku odgovornost i mogucnost da nesto menjate i sredite, ali kako vidim, samo se brukate i sve vise isplivava ko ste zapravo.

marko

pre 9 godina

zreo je knezevic kao tikva za penziju kada vidimo kakve je propuste pravio do sada, a sto se tice pajtica vulgarno je sto je pokazivao svoje bicepse na jednoj od konferenija za novinare, ne prilici mu to...kao sto ni cedi ne prilici da pokazuje svoje nabildovano i istetovirano telo u humanitarnoj akciji polivanja ledom... ali jbg ocito da nisu daleko odmakli od balkana i tesko da isti tim ulicarsko divljackim gestovima mogu da nas uvedu u evropu

NS

pre 9 godina

Kneževiću, samo zbog aflatoksina i skrivanja stotina hiljada eur u ličnoj kasi dok si bio u DS si žestoko zreo za robiju. Ali u zemlji priučenih, a lično nedovršenih politikanata može da se desi da ti i tebi slični oportunisti i karijeristi nekome drže slovo.

yupi

pre 9 godina

jeste pokrajinska vlast zrela za politicku penziju, ali kada vidim ko bi dosao umesto njih, onda sam ipak za ovu postojecu. ovaj covek mi je mnogo gadan.

Vladimir

pre 9 godina

I to ni manje ni više nego Knežević, onaj isti koje je stao na stranu proizvodjača mleka protiv svog naroda, i on priča i političkoj penziji, on je odamh posle alfatoksina treba da nestane zauvek sa političke scene, ali nema tu obraza.

Dulex

pre 9 godina

Kad ces da vratis pare koje si ukrao od DS-a?
Kako to da nisi odgovarao za aflatoksin?
Koliko para dobijas u upravnom odboru NIS-a i koliko funkcija imas? Sef ti je rekao da mozete samo po jednu da imate...

stop diktatoru

pre 9 godina

Rece mu covek koji je izbegao zatvorsku kaznu za pljacku grada, samo zato sto se pridruzio partiji na vlasti i cijom zaslugom pijemo otrovno mleko.

e

pre 9 godina

Možda je Pajtić za penziju, ali je sigurno da je ovaj čovek koji je to izjavio zreo da nastavi kaznu zatvora koju mu je aktuelna vlast oprostila.

smederevac

pre 9 godina

"Rece mu covek koji je izbegao zatvorsku kaznu za pljacku grada, samo zato sto se pridruzio partiji na vlasti i cijom zaslugom pijemo otrovno mleko."
(stop diktatoru, 24. avgust 2014 12:04)
Slican je i sa gradonacelnicom Jasnom Avramovic iz Smedereva.
Uzivaju i ona i on i u vlasti i u mahinacijama!
Ko šiša sud; i tamo su podmitljivi beskicmenjaci!

Novosadjanin

pre 9 godina

Kneževiću ti si poslednji koji treba da se javlja! Ćuti, primaj platu u NIS-u, troši pare koje ti je policija našla u sefu i pij aflatoksično mleko koje podvaljuješ našoj deci, samo da te više ne gledamo! Nemaš ni trunku morala i časti!!!

matori

pre 9 godina

..."Potpredsednik SNS Goran Knežević izjavio je ... ... ... da je Bojan "Pajtić zreo za političku penziju"...

Ovaj Knežević (alias "Aflatoksin"), zajedno sa povelikom grupom svojih partijskih kolega (uključujući i Velikog Kalifa), zreo je za ustanovu zatvorenog tipa, u kojoj se izvršavaju mere kazneno-popravnog sadržaja, a u narodu su opštepoznate kao mesta u kojima se izdržava robija...!
Ali, kako se kaže: "I što kasni - doći će na red."

s.

pre 9 godina

Zato si ti u najboljim godinama a i zavrsio si, kao komunisti nekada, prestizni univerzitet.
Na robiji.
Ali to govori o partiji koja te je prigrlila.
I ne, nismo zaboravili na aflatoksin.
Ne uljuljkuj se.
Necemo nikada zaboraviti.

Deka Milance

pre 9 godina

Rece nasilnik iz DS-a, koji se odlicno uklopio u nasilnicku SNS, koja jedino ima za cilj osvajanje vlasti, a kad do te vlasti i dodju onda ne znaju sta ce sa njom. U tome im obilato pomazu i botovi, koji zak i u nedelju lupaju minuse i pluseve po zadatku, a verovatno i za pare.

b

pre 9 godina

ne mogu da verujem da ovaj belosvetski lazov, koji je godinu dana lagao narod o aflatoksinu i lop*v kome su pronasli dok je bio gradonacelnik velike maznute pare ima obraza da se i dalje bavi politikom i da kritikuje nekoga i da se javno obraca, da sam na njegovom mestu ja bi se zabio u neku misju rupu i samo cutao, a o ministarki koja je expert za sve i zbog cijeg se predizbornog obecanja sad ljudi tuze za struju i salju se privatni uterivaci nemam reci, jer ona kad god nesto izjavi sama sebe sve vise i vise uplatka zato sto samo govori bajke i neistine

Nemi posmatrac

pre 9 godina

Vest izadje u 11:51h prvi komentar u 12:00h a u 12:05 vec 70 negativnih SNS bot-ova cekaju kao kobci u vazduhu da kliknu minus ili plus!!! Mozda su SNS botovi toliko napredovali da jedan umesto svih njih na neku foru to radi sam!!!

Srbin iz vojvodine

pre 9 godina

Pajtic jeste zreo za politicku penziju, ali si tu druze Knezevicu trebao da ostanes u tom zatvoru ili ponovo da odes u isti jer si nas ZVANICNO trovao sa aflatoksinom! Da imas imalo MORALA ne bi se u politiku vracao, vec bi sa vezama koje si napravio u politici ziveo iznad prosecnog gradjanina! Knezevic u Penziju sa Pajticem i Igorom Mirovicem!
ps. Botovi u kucicu, pssst tamo!

Stanislav

pre 9 godina

Na kojim to izborima, mlekadžijo? Znate li vi išta da uradite osim da nekog smenjujete, u Beogradu opšta katastrofa od kad je lažni doktor Siniša Mali uzjahao sa svojim ekipom. Ne dozvolite Vojvođani da i vama isto urade!

Hronos.rs

pre 9 godina

Prilicno jasno slutim, vidim nacin na koji ce sadasnja najjaca stranka okoncati vladavinu i vrlo moguce postojanje za 6 do 10 godina. Sve za sta uptuzuju sadasnje oponente kod njih bice na kub.
Moram napisati da me je ovaj tekst lepo nasmejao - Knezevic konstatuje da je neko za politicku penziju... Nije li to humor?

Lord

pre 9 godina

Uzasno mnogo para je protraceno, da ne kazem pokradeno, u Vojvodini od strane ove sadasnje vlasti. Isplivavalo je mnostvo afera, najcesce vezanih za Fond za kapitalna ulaganja, Razvojni fond, Razvojnu banku Vojvodine, pa su se razni likovi tu pojavljivali, al nekako najvise Pajtic i Petrovic. Zaista je vreme da DS ode u istoriju i da ostane zapamcena kao stranka koja je unistila sve oko sebe, sve cega se dotakla. Drze vlast u Vojvodini, a nemaju podrsku u birackom telu ni 6-7%, raspali su se, imaju mnostvo ljudi pod istragom i po zatvorima, na zlu glasu su i kao ljudi i kao stranka, pa mi nije jasno zasto se vise ne sklanjaju? Daj da vidimo ima li ko bolje da vodi pokrajinu! Narod neka odluci!

Dipl.pravnik

pre 9 godina

Svi autonomaši su zreli za penziju, da bi se realizovao interes svih građana Srbije.
Naime, ako se u državama EU u praksi pokazalo da su privredno najefikasnije države sa pokrajinama veličine oko 2 miliona stanovnika, ali koje nemaju nezavisnost (autonomnost) u odnosu na državnu vlast,
onda i Srbija treba da ima više ravnopravnih pokrajina BEZ autonomnosti..
To potvrđuje i činjenica da se A.Merkel zalaže za DECENTRALIZACIJU Ukrajine (da ima pokrajine bez autonomnosti), a ne za federalizaciju (sa autonomnim pokrajinama i republikama) .

perkan

pre 9 godina

Svima je jasno da je vojvodjanska vlast u kojoj je DS stozer politicka proslost pokrajine...Treba sto pre formirati koncentracionu vladu koja ce popuniti vakum vlasti do izbora na kojima narod Vojvodine jasno i glasno treba da kaze koju to vlast zeli...

Oblačinka

pre 9 godina

Ne treba zameriti Pajtiću, još je mlad i tek je preuzeo stranku, vremenom će naučiti da je interes stranke bitan, ali da je interes građana ipak na prvom mestu!

grijak

pre 9 godina

Iako relativno mlad čovek, Pajtić je zreo za političku penziju zbog toga što za 14 godina nije uradio ništa na ekonomskom oporavku Vojvodine, a sada izlaze sa nekim planovima u koje gradjani Vojvodine više ne veruju.

strelac

pre 9 godina

gospodin Pajtic je odavno zreo za politicku penziju kada je uspeo da dovede Vojvodinu u prosjacko stanje i iscrpi sve iz nje sto je moglo da se iscrpi..

Dunda

pre 9 godina

Da li će se već jednom Vojvodina stabilizovati i krenuti napred? Vojvodini trebaju domaćinska ruka kojoj je stalo do srpske žitnice, i koja će raditi mnogo kako bi građani što pre osetili neko poboljšanje i rast standarda!

ljubitelj burleski

pre 9 godina

U Beogradu imamo neki ,,tip, tkzv,,,koncentracione vlasti,, i dooobro smo ,,usrećeni,, svakoga dana u svakom pogledu sve više nazadujemo.A ,,dr,,Knežević je kao preletač,baš sinonim,, onog Vulinovog,,,bisera,,vredan,,,posvećen,,,voli,, svoju zemlju,, i naravno i njegovu,,stručnost,,.Onaj deset puta povećan % aflatoksina, ,,državne tajne,, još uvek je na snazi,one donacije za ds su još kod njega,a u,,sns, se,,zna red,,jel da?Možda da pomogne Maji i Miroviću da otplate dug za ATP u Novom Sadu, ili da nađu nove,,ubeđene,, da im se pridruže, počev od,,Rističevića, (de)Karića,Mirovićevih,,saradnika, u ,,Behaton,,bizmisu,ili one poklonjene penzije uz asistenciju smederevske gradonačelnice,,uplate,,doprinos i smanje solidarni porez .Martinović da im se pridruži s g.Malim,jer je do sada ,,nasledio,, baveći se prinudnim uparvljanjem čak i ,,doktorate.Samo su ih,,greškom,,prevideli u objavljivanju,,podataka,,kao i one što ,,ništa nemaju, i ,,nemaju kuće,,vikendice na izvorištima pijaće vode Beograda.Sve ,,napredno,,.Oonaj siroti jazavac u štrpcovom džaku je oličenje sadašnjice, samo je džak svima koji gledaju bez džaka na očima ovo parodija od zemlje ,jer države ni na vidiku.,,Neki se nićega ne stide,,reče jedan,,juče,,osvešćeni,,mesija,,.Čiji li su ,,agresivno,,zapošljeni,,dva meseca pre 2014, korisnici ,,reprogramiranih dugova,, čiji li su kamaradi,, oslobođeni,, unapred abolirani,za,,kim, mega bizmis,,.Kojih to 14 godina,,,dr,,navedite..Gde bi se našli kod frau Merkel ovakvi!???

Vesna BG

pre 9 godina

A vala neće moći. Ima da premine na radnom mestu kao i mi ostali kojima je propisan radni staž od 105 godina. Ni u kom slučaju da ne dočekamo plodove svog rada. Doduše, neki nerada, pa je i svejedno

Jovana.B

pre 9 godina

Na martovskim izborima gradjani su rekli sta misle i pokazali da je krajnje vreme da se DS stane na put unistenja i propasti Vojvodine. Jer gore od ovog ne moze biti.

Leposava

pre 9 godina

On je zreo istragu,tuzilastvo,pozivanje na odgovornost,da ne pominjem koliko je zreo za politicku penziju.Nema on sta vise da trazi,osim da odgovara.