Subota, 23.08.2014.

12:24

Uske farmerke više nisu "in"

Izvor: tportal.hr

Uske farmerke više nisu "in" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

Saveta

pre 9 godina

Za sve koji traže normalne farmerke.
Pre oko šest meseci naišla sam na fenomenalne modele u Marks&Spenceru, boot leg, straight, i još jedan, ne sećam se koji, sa sloganom "sits on waist". Tamo gde je struku, po logici i anatomiji, i mesto (a ne ispod jajnika). Klasičan model, od "starog", normalnog teksasa, ja sam kupila straight, i prezadovoljna sam. I baš me veseli što vidim da se normalni struk vraća u prodaju, bilo je i vreme :-)

Zena bez imena

pre 9 godina

Ja sam ranije nosila uske.Sada ne mogu,iako sam mrsavica.Neudobne su bas,zuljaju puno,a verujem da zene znaju kada imas gljivicnu infekciju sta znaci uske farmarice obuc!A borba za njima nikad ne prestaje,od onih isaranih,blijedih mi se gadi sada su aktuelne i malih dzepova uzaas,trazila sam prije par dana farmarice i odustala.Sto se mene tice legend su najbolje.

Aleksandra

pre 9 godina

Ja imam srece pa mogu da nosim i sire i uze modele, ali uske mi ne prijaju vec neko vreme i ne nosim ih vec duze vreme. Uskih stvari i svega sto je prilepljeno mnogo uz telo mi je muka i kada vidim na nekome, jer znam kakav je osecaj. Ali, devojke vole da nose uske stvari i uvek ce biti devojaka koje ce ih nositi!

blaaaa

pre 9 godina

Vi koje se žalite kako kod nas možete da nadjete samo uske farmerke, a ne volite ih i nisu vam udobne, jednostavno nemojte da ih kupujete. Imate gomilu pantalona od drugih materijala, pa izvolite. ;-)

Filmofil

pre 9 godina

To sto ih nema u prodaji je stvar uvoznika, ne proizvodjaca. Uvoze ono sto misle da ce da prodaju. Bilo je to pre i sa cipelama i patikama u pojedinim brojevima. Pa kazu ne proizvodi se.

Posto svi sa godinama steknu neki svoj stil, meni klasicne Leviske 501, 504 (mislim da su one zenski model) i ostale sa bootcut ili straight nogavicama. Slim farmerke ne stoje bas svakome fenomenalno, ali se ne treba time toliko ni opterecivati. Ima oxbiljnijih stvari za glavoblju :)

pantole

pre 9 godina

Ne stoji svim devojkama skini model. Taj model stoji samo premršavim devojkama koji imaju štapiće od nogu. Nažalost druge modele je kod nas nemoguće naći. Zbog togu su devojke prinuđene da ih nose.

Možete ga vi braniti ili ne ali on ostaje najneudobniji model ikada napravljen. Ja bih radije da ga nema ali opstaće kao što su opstale i štikle. Neudobno, nezdravo ali moš misliti obavezno.

P.S: Mornarski kroj pantalona može vrlo lepo stajati visokim ženama. Isprobajte sve modele i pronađite kroj koji vam odgovara. Lepo ne mora uvek biti neudobno.

svasta

pre 9 godina

Ma dajte kada vidim lepe devojke u uskim farmer.muka mi jer se sigurno osecaju odvratno u njima jer ih stiska steze a i izgledaju kao kobasice.

putnik

pre 9 godina

Pravda za bootcut! Svaki put kad zatrebaju nove farmerke želudac mi se preikrene od potrage...uske, uske, uske...čik pronađi nešto udobnije!

lightinthesoup

pre 9 godina

poenta je u tome da svi budemo samo optereceni kupovinom, turendovima i da menjamo ceo ormar svake godine. ja cu da nosim ono sto ja smatram sta meni lepo stoji, a ne tamo neke modne kuce da nam stalno nesto novo izmisljaju. trenerku nikad ne bih nosila, siroke farmerke su demode iz90ih, zvoncare iz 70ih. uostalom danas svi pronalaze neki svoj stil, i moze sve da se nadje i u fazonu 20ih 80ih, hipi, punk, klasficni stil od pepito do sanela. ne mogu vise nista da smisle revolucionarno sto se farmerki tice.

da

pre 9 godina

Dobro su se setili! Uske farmerke retko kome dobro stoje a najcesce se prodaju. Jedva mozes da nadjes neki drugi model, recimo, ravnih ili zvonastih pantalona koje su i elegantnije i lakse se kombinuju od uskih. Bilo bi super da zazivi taj trend i da se oslobodimo tih uzasnih uskih modela.

wtf

pre 9 godina

Novi modni trendovi, kada ih kupci prihvate, za prodavce su vrlo isplativi jer su žene prisiljene da kupuju i nove cipele, košulje, jakne, torbe, nakit i slično.

A? Ko će to da me prisili da kupim nešto što mi se ne svidja? o.O

ja iz iskustva

pre 9 godina

I ako ne zelis da ih nosis jednostavno si prinudjen jer 90% ponude farmerki danas je takvo. Moras da se bas pomucis da nadjes standardne ravnog kroja nogavice i tu je uvek manji izbor.
O rastegljivom materijalu koji nekad vise lici na helanke da ne govorim prakticno vise ne postoji onaj stari teksas materijal koji se ne razvlaci.

DarkoZ

pre 9 godina

Ako devojka ima dobru guzu, uske farmerke su nesto najlepse sto moze to istakne, pored helanki ili pak uska haljina... Najvise ne nervira kad vidim one usranke farmerice koje su siroke izmedju nogu. To me uzasava kad vidim kod devojke! Kao seljanke su kad to obuku!

Nikola, Mustang i Levis fen

pre 9 godina

Ma dzins mora da bude malo uzi, kako za zene tako i za muskarce, inace nema smisla. Ko hoce nesto udobnije treba da nosi nesto drugo, ne dzins.

Hmhm

pre 9 godina

Smeta mi to što kod nas može da se kupi samo ono što je trenutno moderno. Pre neku godinu kupila sam u Zari dva para istih farmerki, plitak pojas, boot-cut, bez štrasa, aplikacija, zakrpa i ostalih džidžabidža. Kad su se iznosale, odem u Zaru da ih potražim ponovo, a prodavačica mi kaže "Pa to je stari model, ne proizvodi se više". Šta znači stari kad je klasičan! S parfemima je možda još gora stvar, jer se čovek veže za miris dublje nego za odeću.
Zadnje farmerke koje sam kupila bile su jedne blago zvonaste u Mangu, i otad sam nailazila samo na skinny, a njih ne nosim.

lola

pre 9 godina

tražim kežual farmerke pola godine, nema sve iste uske sa malim đžepovima na zadnjici, razlika samo u peskarenju teksasa i ceni mada to manje više sa sniženjima svodi se na isto

Ton

pre 9 godina

Hvala Bogu da nisu! Nista ruznije ne stoji zenama od toga, nije mi jasno imaju li ogledalo. Mozda ima njih 3% kojima stoji.

Neka oblace helanke ako vole zalepljeno za noge, a zna se sta su farmerke.

o, konačno

pre 9 godina

Ne nose sve devojke u žene ultra uske farmerice zato što nisle da im dobro stoje, nego zato što drugačijih već godinama nema u prodaji.
Moj problem nije u tome kako mi stoje (dobro mi stoje), nego što volim za posao da obučem dobre, normalne farmerice i usku majcu, srtukirani sako.... Ali, ovakve preuske farmerice kao poslovna garderoba su neukusne i neprimerene....
Jedva čekam da se konačno vrate u prodaju 'normalne' farmerice, koje ne deluju suviše seksi ako se nose uz uske majce, strukirane kratke sakoe.
Takođe, žene koje su svesne da im ovakve farmerice ne stoje dobro, konačno će moći da kupe nešto u čemu će se bolje osećati.

Džoni

pre 9 godina

Samo da više ne budu in one pantalone sa okešenom zadnjicom ili spuštenim turom jer to kada obuče i najzgodnija žena na planeti deluje kao neka okešena baba! Žene su stvarno majstori da zbog mode sebe unakarade!

blablqbla

pre 9 godina

Sta fali tesnim farmerkama? Meni bi za oporavak ociju vise prijalo da modno penzionisu pastrmka usne, one dodatke za kosu (pipnes joj glavu i zgadis se, ko one gumene lutke), one patike na stiklu, plitke farmerke u kojima je zadnjica stegnuta ko kokosije d..e.

домаћин

pre 9 godina

Уске фармерке су увек ин и коме добро стоје велику предност стичу у мушким очима што се изгледа тиче.
Не слушајте ове глупости...

skyfall

pre 9 godina

"Novi modni trendovi, kada ih kupci prihvate, za prodavce su vrlo isplativi jer su žene prisiljene da kupuju i nove cipele, košulje, jakne, torbe, nakit i slično. "
u ovome je poenta ... ženske, ne dajte se! Bolje svalite višak para u dobra vina i daleke destinacije.

sumatrasss

pre 9 godina

To smo svi čekali. Matore dizelašice već vade Kappa treneraje iz podruma.
Sad kada krenu na running u pauzi, kao što je to trend, pa kad se vrate u ofis bez presvlačenja, a i tuširanja... ufff

na ta sa

pre 9 godina

Kod nas je pravilo da se kad je nešto "in" svi za to uhvate ko pijan za plot.Nema raznolikostí ko u nekim drugim evropskim zemljama

sofronije

pre 9 godina

Sa kojim ciljem su pravljene i gurane u prvi plan one farmerke kao dzakovi. U njima pozadine nema, to izgleda uzasno, ne utice samo na pozadinu vec i na noge. Kome je cilj bio da to progura i zasto?

Custendil Pasa

pre 9 godina

(scholes, 23. avgust 2014 15:48)

Cvrc, baca! Ceo zivot se grozim siroke garderobe i uvek sam nosio farmerice na suzavanje. Jedva sam docekao ovaj trend, pa da mogu da kupim farmerke uz nogu. Nadam se da ce trend potrajati!

Li Osvald

pre 9 godina

Pa sad treba pobacati sve uske i juris u kupovinu sirokih. Pa opet Jovo nanovo! Fabrike moraju da rade a profit da se povecava...Tako je i sa bojama, te moderna plava, pa posle tri meseca crvena, pa zuta i tako u nedogled, samo kupuj,a oni trljaju ruke...

Maja

pre 9 godina

Mrzim uske farmerke sa niskim strukom, zato već godinama ne uspevam da nađem model za sebe. Kad tražim u prodavnici farmerke visokog struka sa ravnom nogavicom, gledaju me kao da sam poludela. Sad se taj prokleti trend proširio i na pantalone, pa više nalikuju helankama nego nečemu što pristojna žena može da obuče za posao.

mmm

pre 9 godina

ko je ovo izjavio, nek se pokrije ušima. kao sad kad bi neko dosao i rekao za devojkama koje nose helanke, muškarci se više ne okreću.

tata

pre 9 godina

U Beogradu, kada pogledas devojke do 25-30 godina, moda je vodjena parolom "koja ne nosi uske farmerke umrece joj keva". Trunke individualnosti u oblacenju nema, cast izuzecima.

lemy

pre 9 godina

tek svaku stotu devojku vidim da ne nosi uske farmerice,nekoj stoji ,nekoj naravno ne ali ovo je kao epidemija,haljine,koje isticu figuru i po meni mnogo bolje u ovim letnjim periodima su prava retkost,ali eto to je "moderno,ili ne ....

Kalvin Klajnovic

pre 9 godina

Uske farmerke gde im se ocrta polni organ,
I izbledele farmerke ...... proce jedna
decenija pre nego sto u Srbiji ukapiraju da se to
U svetu ne nosi! To dragi moji se zove
"A la Balkanika look"!

lemy

pre 9 godina

tek svaku stotu devojku vidim da ne nosi uske farmerice,nekoj stoji ,nekoj naravno ne ali ovo je kao epidemija,haljine,koje isticu figuru i po meni mnogo bolje u ovim letnjim periodima su prava retkost,ali eto to je "moderno,ili ne ....

blablqbla

pre 9 godina

Sta fali tesnim farmerkama? Meni bi za oporavak ociju vise prijalo da modno penzionisu pastrmka usne, one dodatke za kosu (pipnes joj glavu i zgadis se, ko one gumene lutke), one patike na stiklu, plitke farmerke u kojima je zadnjica stegnuta ko kokosije d..e.

lightinthesoup

pre 9 godina

poenta je u tome da svi budemo samo optereceni kupovinom, turendovima i da menjamo ceo ormar svake godine. ja cu da nosim ono sto ja smatram sta meni lepo stoji, a ne tamo neke modne kuce da nam stalno nesto novo izmisljaju. trenerku nikad ne bih nosila, siroke farmerke su demode iz90ih, zvoncare iz 70ih. uostalom danas svi pronalaze neki svoj stil, i moze sve da se nadje i u fazonu 20ih 80ih, hipi, punk, klasficni stil od pepito do sanela. ne mogu vise nista da smisle revolucionarno sto se farmerki tice.

Maja

pre 9 godina

Mrzim uske farmerke sa niskim strukom, zato već godinama ne uspevam da nađem model za sebe. Kad tražim u prodavnici farmerke visokog struka sa ravnom nogavicom, gledaju me kao da sam poludela. Sad se taj prokleti trend proširio i na pantalone, pa više nalikuju helankama nego nečemu što pristojna žena može da obuče za posao.

Džoni

pre 9 godina

Samo da više ne budu in one pantalone sa okešenom zadnjicom ili spuštenim turom jer to kada obuče i najzgodnija žena na planeti deluje kao neka okešena baba! Žene su stvarno majstori da zbog mode sebe unakarade!

pantole

pre 9 godina

Ne stoji svim devojkama skini model. Taj model stoji samo premršavim devojkama koji imaju štapiće od nogu. Nažalost druge modele je kod nas nemoguće naći. Zbog togu su devojke prinuđene da ih nose.

Možete ga vi braniti ili ne ali on ostaje najneudobniji model ikada napravljen. Ja bih radije da ga nema ali opstaće kao što su opstale i štikle. Neudobno, nezdravo ali moš misliti obavezno.

P.S: Mornarski kroj pantalona može vrlo lepo stajati visokim ženama. Isprobajte sve modele i pronađite kroj koji vam odgovara. Lepo ne mora uvek biti neudobno.

tata

pre 9 godina

U Beogradu, kada pogledas devojke do 25-30 godina, moda je vodjena parolom "koja ne nosi uske farmerke umrece joj keva". Trunke individualnosti u oblacenju nema, cast izuzecima.

DarkoZ

pre 9 godina

Ako devojka ima dobru guzu, uske farmerke su nesto najlepse sto moze to istakne, pored helanki ili pak uska haljina... Najvise ne nervira kad vidim one usranke farmerice koje su siroke izmedju nogu. To me uzasava kad vidim kod devojke! Kao seljanke su kad to obuku!

ja iz iskustva

pre 9 godina

I ako ne zelis da ih nosis jednostavno si prinudjen jer 90% ponude farmerki danas je takvo. Moras da se bas pomucis da nadjes standardne ravnog kroja nogavice i tu je uvek manji izbor.
O rastegljivom materijalu koji nekad vise lici na helanke da ne govorim prakticno vise ne postoji onaj stari teksas materijal koji se ne razvlaci.

skyfall

pre 9 godina

"Novi modni trendovi, kada ih kupci prihvate, za prodavce su vrlo isplativi jer su žene prisiljene da kupuju i nove cipele, košulje, jakne, torbe, nakit i slično. "
u ovome je poenta ... ženske, ne dajte se! Bolje svalite višak para u dobra vina i daleke destinacije.

Filmofil

pre 9 godina

To sto ih nema u prodaji je stvar uvoznika, ne proizvodjaca. Uvoze ono sto misle da ce da prodaju. Bilo je to pre i sa cipelama i patikama u pojedinim brojevima. Pa kazu ne proizvodi se.

Posto svi sa godinama steknu neki svoj stil, meni klasicne Leviske 501, 504 (mislim da su one zenski model) i ostale sa bootcut ili straight nogavicama. Slim farmerke ne stoje bas svakome fenomenalno, ali se ne treba time toliko ni opterecivati. Ima oxbiljnijih stvari za glavoblju :)

o, konačno

pre 9 godina

Ne nose sve devojke u žene ultra uske farmerice zato što nisle da im dobro stoje, nego zato što drugačijih već godinama nema u prodaji.
Moj problem nije u tome kako mi stoje (dobro mi stoje), nego što volim za posao da obučem dobre, normalne farmerice i usku majcu, srtukirani sako.... Ali, ovakve preuske farmerice kao poslovna garderoba su neukusne i neprimerene....
Jedva čekam da se konačno vrate u prodaju 'normalne' farmerice, koje ne deluju suviše seksi ako se nose uz uske majce, strukirane kratke sakoe.
Takođe, žene koje su svesne da im ovakve farmerice ne stoje dobro, konačno će moći da kupe nešto u čemu će se bolje osećati.

na ta sa

pre 9 godina

Kod nas je pravilo da se kad je nešto "in" svi za to uhvate ko pijan za plot.Nema raznolikostí ko u nekim drugim evropskim zemljama

putnik

pre 9 godina

Pravda za bootcut! Svaki put kad zatrebaju nove farmerke želudac mi se preikrene od potrage...uske, uske, uske...čik pronađi nešto udobnije!

sofronije

pre 9 godina

Sa kojim ciljem su pravljene i gurane u prvi plan one farmerke kao dzakovi. U njima pozadine nema, to izgleda uzasno, ne utice samo na pozadinu vec i na noge. Kome je cilj bio da to progura i zasto?

Hmhm

pre 9 godina

Smeta mi to što kod nas može da se kupi samo ono što je trenutno moderno. Pre neku godinu kupila sam u Zari dva para istih farmerki, plitak pojas, boot-cut, bez štrasa, aplikacija, zakrpa i ostalih džidžabidža. Kad su se iznosale, odem u Zaru da ih potražim ponovo, a prodavačica mi kaže "Pa to je stari model, ne proizvodi se više". Šta znači stari kad je klasičan! S parfemima je možda još gora stvar, jer se čovek veže za miris dublje nego za odeću.
Zadnje farmerke koje sam kupila bile su jedne blago zvonaste u Mangu, i otad sam nailazila samo na skinny, a njih ne nosim.

lola

pre 9 godina

tražim kežual farmerke pola godine, nema sve iste uske sa malim đžepovima na zadnjici, razlika samo u peskarenju teksasa i ceni mada to manje više sa sniženjima svodi se na isto

Li Osvald

pre 9 godina

Pa sad treba pobacati sve uske i juris u kupovinu sirokih. Pa opet Jovo nanovo! Fabrike moraju da rade a profit da se povecava...Tako je i sa bojama, te moderna plava, pa posle tri meseca crvena, pa zuta i tako u nedogled, samo kupuj,a oni trljaju ruke...

Nikola, Mustang i Levis fen

pre 9 godina

Ma dzins mora da bude malo uzi, kako za zene tako i za muskarce, inace nema smisla. Ko hoce nesto udobnije treba da nosi nesto drugo, ne dzins.

da

pre 9 godina

Dobro su se setili! Uske farmerke retko kome dobro stoje a najcesce se prodaju. Jedva mozes da nadjes neki drugi model, recimo, ravnih ili zvonastih pantalona koje su i elegantnije i lakse se kombinuju od uskih. Bilo bi super da zazivi taj trend i da se oslobodimo tih uzasnih uskih modela.

wtf

pre 9 godina

Novi modni trendovi, kada ih kupci prihvate, za prodavce su vrlo isplativi jer su žene prisiljene da kupuju i nove cipele, košulje, jakne, torbe, nakit i slično.

A? Ko će to da me prisili da kupim nešto što mi se ne svidja? o.O

svasta

pre 9 godina

Ma dajte kada vidim lepe devojke u uskim farmer.muka mi jer se sigurno osecaju odvratno u njima jer ih stiska steze a i izgledaju kao kobasice.

Kalvin Klajnovic

pre 9 godina

Uske farmerke gde im se ocrta polni organ,
I izbledele farmerke ...... proce jedna
decenija pre nego sto u Srbiji ukapiraju da se to
U svetu ne nosi! To dragi moji se zove
"A la Balkanika look"!

домаћин

pre 9 godina

Уске фармерке су увек ин и коме добро стоје велику предност стичу у мушким очима што се изгледа тиче.
Не слушајте ове глупости...

sumatrasss

pre 9 godina

To smo svi čekali. Matore dizelašice već vade Kappa treneraje iz podruma.
Sad kada krenu na running u pauzi, kao što je to trend, pa kad se vrate u ofis bez presvlačenja, a i tuširanja... ufff

Ton

pre 9 godina

Hvala Bogu da nisu! Nista ruznije ne stoji zenama od toga, nije mi jasno imaju li ogledalo. Mozda ima njih 3% kojima stoji.

Neka oblace helanke ako vole zalepljeno za noge, a zna se sta su farmerke.

Aleksandra

pre 9 godina

Ja imam srece pa mogu da nosim i sire i uze modele, ali uske mi ne prijaju vec neko vreme i ne nosim ih vec duze vreme. Uskih stvari i svega sto je prilepljeno mnogo uz telo mi je muka i kada vidim na nekome, jer znam kakav je osecaj. Ali, devojke vole da nose uske stvari i uvek ce biti devojaka koje ce ih nositi!

blaaaa

pre 9 godina

Vi koje se žalite kako kod nas možete da nadjete samo uske farmerke, a ne volite ih i nisu vam udobne, jednostavno nemojte da ih kupujete. Imate gomilu pantalona od drugih materijala, pa izvolite. ;-)

mmm

pre 9 godina

ko je ovo izjavio, nek se pokrije ušima. kao sad kad bi neko dosao i rekao za devojkama koje nose helanke, muškarci se više ne okreću.

Saveta

pre 9 godina

Za sve koji traže normalne farmerke.
Pre oko šest meseci naišla sam na fenomenalne modele u Marks&Spenceru, boot leg, straight, i još jedan, ne sećam se koji, sa sloganom "sits on waist". Tamo gde je struku, po logici i anatomiji, i mesto (a ne ispod jajnika). Klasičan model, od "starog", normalnog teksasa, ja sam kupila straight, i prezadovoljna sam. I baš me veseli što vidim da se normalni struk vraća u prodaju, bilo je i vreme :-)

Custendil Pasa

pre 9 godina

(scholes, 23. avgust 2014 15:48)

Cvrc, baca! Ceo zivot se grozim siroke garderobe i uvek sam nosio farmerice na suzavanje. Jedva sam docekao ovaj trend, pa da mogu da kupim farmerke uz nogu. Nadam se da ce trend potrajati!

Zena bez imena

pre 9 godina

Ja sam ranije nosila uske.Sada ne mogu,iako sam mrsavica.Neudobne su bas,zuljaju puno,a verujem da zene znaju kada imas gljivicnu infekciju sta znaci uske farmarice obuc!A borba za njima nikad ne prestaje,od onih isaranih,blijedih mi se gadi sada su aktuelne i malih dzepova uzaas,trazila sam prije par dana farmarice i odustala.Sto se mene tice legend su najbolje.

svasta

pre 9 godina

Ma dajte kada vidim lepe devojke u uskim farmer.muka mi jer se sigurno osecaju odvratno u njima jer ih stiska steze a i izgledaju kao kobasice.

blaaaa

pre 9 godina

Vi koje se žalite kako kod nas možete da nadjete samo uske farmerke, a ne volite ih i nisu vam udobne, jednostavno nemojte da ih kupujete. Imate gomilu pantalona od drugih materijala, pa izvolite. ;-)

lemy

pre 9 godina

tek svaku stotu devojku vidim da ne nosi uske farmerice,nekoj stoji ,nekoj naravno ne ali ovo je kao epidemija,haljine,koje isticu figuru i po meni mnogo bolje u ovim letnjim periodima su prava retkost,ali eto to je "moderno,ili ne ....

DarkoZ

pre 9 godina

Ako devojka ima dobru guzu, uske farmerke su nesto najlepse sto moze to istakne, pored helanki ili pak uska haljina... Najvise ne nervira kad vidim one usranke farmerice koje su siroke izmedju nogu. To me uzasava kad vidim kod devojke! Kao seljanke su kad to obuku!

Kalvin Klajnovic

pre 9 godina

Uske farmerke gde im se ocrta polni organ,
I izbledele farmerke ...... proce jedna
decenija pre nego sto u Srbiji ukapiraju da se to
U svetu ne nosi! To dragi moji se zove
"A la Balkanika look"!

Custendil Pasa

pre 9 godina

(scholes, 23. avgust 2014 15:48)

Cvrc, baca! Ceo zivot se grozim siroke garderobe i uvek sam nosio farmerice na suzavanje. Jedva sam docekao ovaj trend, pa da mogu da kupim farmerke uz nogu. Nadam se da ce trend potrajati!

da

pre 9 godina

Dobro su se setili! Uske farmerke retko kome dobro stoje a najcesce se prodaju. Jedva mozes da nadjes neki drugi model, recimo, ravnih ili zvonastih pantalona koje su i elegantnije i lakse se kombinuju od uskih. Bilo bi super da zazivi taj trend i da se oslobodimo tih uzasnih uskih modela.

домаћин

pre 9 godina

Уске фармерке су увек ин и коме добро стоје велику предност стичу у мушким очима што се изгледа тиче.
Не слушајте ове глупости...

Nikola, Mustang i Levis fen

pre 9 godina

Ma dzins mora da bude malo uzi, kako za zene tako i za muskarce, inace nema smisla. Ko hoce nesto udobnije treba da nosi nesto drugo, ne dzins.

pantole

pre 9 godina

Ne stoji svim devojkama skini model. Taj model stoji samo premršavim devojkama koji imaju štapiće od nogu. Nažalost druge modele je kod nas nemoguće naći. Zbog togu su devojke prinuđene da ih nose.

Možete ga vi braniti ili ne ali on ostaje najneudobniji model ikada napravljen. Ja bih radije da ga nema ali opstaće kao što su opstale i štikle. Neudobno, nezdravo ali moš misliti obavezno.

P.S: Mornarski kroj pantalona može vrlo lepo stajati visokim ženama. Isprobajte sve modele i pronađite kroj koji vam odgovara. Lepo ne mora uvek biti neudobno.

tata

pre 9 godina

U Beogradu, kada pogledas devojke do 25-30 godina, moda je vodjena parolom "koja ne nosi uske farmerke umrece joj keva". Trunke individualnosti u oblacenju nema, cast izuzecima.

Maja

pre 9 godina

Mrzim uske farmerke sa niskim strukom, zato već godinama ne uspevam da nađem model za sebe. Kad tražim u prodavnici farmerke visokog struka sa ravnom nogavicom, gledaju me kao da sam poludela. Sad se taj prokleti trend proširio i na pantalone, pa više nalikuju helankama nego nečemu što pristojna žena može da obuče za posao.

sumatrasss

pre 9 godina

To smo svi čekali. Matore dizelašice već vade Kappa treneraje iz podruma.
Sad kada krenu na running u pauzi, kao što je to trend, pa kad se vrate u ofis bez presvlačenja, a i tuširanja... ufff

Džoni

pre 9 godina

Samo da više ne budu in one pantalone sa okešenom zadnjicom ili spuštenim turom jer to kada obuče i najzgodnija žena na planeti deluje kao neka okešena baba! Žene su stvarno majstori da zbog mode sebe unakarade!

sofronije

pre 9 godina

Sa kojim ciljem su pravljene i gurane u prvi plan one farmerke kao dzakovi. U njima pozadine nema, to izgleda uzasno, ne utice samo na pozadinu vec i na noge. Kome je cilj bio da to progura i zasto?

Ton

pre 9 godina

Hvala Bogu da nisu! Nista ruznije ne stoji zenama od toga, nije mi jasno imaju li ogledalo. Mozda ima njih 3% kojima stoji.

Neka oblace helanke ako vole zalepljeno za noge, a zna se sta su farmerke.

o, konačno

pre 9 godina

Ne nose sve devojke u žene ultra uske farmerice zato što nisle da im dobro stoje, nego zato što drugačijih već godinama nema u prodaji.
Moj problem nije u tome kako mi stoje (dobro mi stoje), nego što volim za posao da obučem dobre, normalne farmerice i usku majcu, srtukirani sako.... Ali, ovakve preuske farmerice kao poslovna garderoba su neukusne i neprimerene....
Jedva čekam da se konačno vrate u prodaju 'normalne' farmerice, koje ne deluju suviše seksi ako se nose uz uske majce, strukirane kratke sakoe.
Takođe, žene koje su svesne da im ovakve farmerice ne stoje dobro, konačno će moći da kupe nešto u čemu će se bolje osećati.

ja iz iskustva

pre 9 godina

I ako ne zelis da ih nosis jednostavno si prinudjen jer 90% ponude farmerki danas je takvo. Moras da se bas pomucis da nadjes standardne ravnog kroja nogavice i tu je uvek manji izbor.
O rastegljivom materijalu koji nekad vise lici na helanke da ne govorim prakticno vise ne postoji onaj stari teksas materijal koji se ne razvlaci.

Zena bez imena

pre 9 godina

Ja sam ranije nosila uske.Sada ne mogu,iako sam mrsavica.Neudobne su bas,zuljaju puno,a verujem da zene znaju kada imas gljivicnu infekciju sta znaci uske farmarice obuc!A borba za njima nikad ne prestaje,od onih isaranih,blijedih mi se gadi sada su aktuelne i malih dzepova uzaas,trazila sam prije par dana farmarice i odustala.Sto se mene tice legend su najbolje.

mmm

pre 9 godina

ko je ovo izjavio, nek se pokrije ušima. kao sad kad bi neko dosao i rekao za devojkama koje nose helanke, muškarci se više ne okreću.

na ta sa

pre 9 godina

Kod nas je pravilo da se kad je nešto "in" svi za to uhvate ko pijan za plot.Nema raznolikostí ko u nekim drugim evropskim zemljama

Aleksandra

pre 9 godina

Ja imam srece pa mogu da nosim i sire i uze modele, ali uske mi ne prijaju vec neko vreme i ne nosim ih vec duze vreme. Uskih stvari i svega sto je prilepljeno mnogo uz telo mi je muka i kada vidim na nekome, jer znam kakav je osecaj. Ali, devojke vole da nose uske stvari i uvek ce biti devojaka koje ce ih nositi!

skyfall

pre 9 godina

"Novi modni trendovi, kada ih kupci prihvate, za prodavce su vrlo isplativi jer su žene prisiljene da kupuju i nove cipele, košulje, jakne, torbe, nakit i slično. "
u ovome je poenta ... ženske, ne dajte se! Bolje svalite višak para u dobra vina i daleke destinacije.

Hmhm

pre 9 godina

Smeta mi to što kod nas može da se kupi samo ono što je trenutno moderno. Pre neku godinu kupila sam u Zari dva para istih farmerki, plitak pojas, boot-cut, bez štrasa, aplikacija, zakrpa i ostalih džidžabidža. Kad su se iznosale, odem u Zaru da ih potražim ponovo, a prodavačica mi kaže "Pa to je stari model, ne proizvodi se više". Šta znači stari kad je klasičan! S parfemima je možda još gora stvar, jer se čovek veže za miris dublje nego za odeću.
Zadnje farmerke koje sam kupila bile su jedne blago zvonaste u Mangu, i otad sam nailazila samo na skinny, a njih ne nosim.

lola

pre 9 godina

tražim kežual farmerke pola godine, nema sve iste uske sa malim đžepovima na zadnjici, razlika samo u peskarenju teksasa i ceni mada to manje više sa sniženjima svodi se na isto

putnik

pre 9 godina

Pravda za bootcut! Svaki put kad zatrebaju nove farmerke želudac mi se preikrene od potrage...uske, uske, uske...čik pronađi nešto udobnije!

lightinthesoup

pre 9 godina

poenta je u tome da svi budemo samo optereceni kupovinom, turendovima i da menjamo ceo ormar svake godine. ja cu da nosim ono sto ja smatram sta meni lepo stoji, a ne tamo neke modne kuce da nam stalno nesto novo izmisljaju. trenerku nikad ne bih nosila, siroke farmerke su demode iz90ih, zvoncare iz 70ih. uostalom danas svi pronalaze neki svoj stil, i moze sve da se nadje i u fazonu 20ih 80ih, hipi, punk, klasficni stil od pepito do sanela. ne mogu vise nista da smisle revolucionarno sto se farmerki tice.

Li Osvald

pre 9 godina

Pa sad treba pobacati sve uske i juris u kupovinu sirokih. Pa opet Jovo nanovo! Fabrike moraju da rade a profit da se povecava...Tako je i sa bojama, te moderna plava, pa posle tri meseca crvena, pa zuta i tako u nedogled, samo kupuj,a oni trljaju ruke...

blablqbla

pre 9 godina

Sta fali tesnim farmerkama? Meni bi za oporavak ociju vise prijalo da modno penzionisu pastrmka usne, one dodatke za kosu (pipnes joj glavu i zgadis se, ko one gumene lutke), one patike na stiklu, plitke farmerke u kojima je zadnjica stegnuta ko kokosije d..e.

wtf

pre 9 godina

Novi modni trendovi, kada ih kupci prihvate, za prodavce su vrlo isplativi jer su žene prisiljene da kupuju i nove cipele, košulje, jakne, torbe, nakit i slično.

A? Ko će to da me prisili da kupim nešto što mi se ne svidja? o.O

Filmofil

pre 9 godina

To sto ih nema u prodaji je stvar uvoznika, ne proizvodjaca. Uvoze ono sto misle da ce da prodaju. Bilo je to pre i sa cipelama i patikama u pojedinim brojevima. Pa kazu ne proizvodi se.

Posto svi sa godinama steknu neki svoj stil, meni klasicne Leviske 501, 504 (mislim da su one zenski model) i ostale sa bootcut ili straight nogavicama. Slim farmerke ne stoje bas svakome fenomenalno, ali se ne treba time toliko ni opterecivati. Ima oxbiljnijih stvari za glavoblju :)

Saveta

pre 9 godina

Za sve koji traže normalne farmerke.
Pre oko šest meseci naišla sam na fenomenalne modele u Marks&Spenceru, boot leg, straight, i još jedan, ne sećam se koji, sa sloganom "sits on waist". Tamo gde je struku, po logici i anatomiji, i mesto (a ne ispod jajnika). Klasičan model, od "starog", normalnog teksasa, ja sam kupila straight, i prezadovoljna sam. I baš me veseli što vidim da se normalni struk vraća u prodaju, bilo je i vreme :-)