Četvrtak, 21.08.2014.

11:04

Devojka iz Srbije "razbija" LoL, a igra stopalima

Izvor: B92

Devojka iz Srbije "razbija" LoL, a igra stopalima IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

75 Komentari

Sortiraj po:

omgreportmyteam

pre 8 godina

Kako li uopste igra stopalima.Kako ce uopste da kuca u toku igre "report top 0 ss and noob jungle 0 gank" ili slicno.Yasuo neverujem da moze da se igra stopalima.

palop

pre 9 godina

@(Stavros84, 21. avgust 2014 15:56)

Imas 30 godina i mislis da je LoL stariji od Dote. Ala je tebi dobro :D

Igrao sam malo LoL i igra je jednostavno vise "kezual" od Dote sto ne mora nuzno biti losa stvar, svako igra ono sto mu vise odgovara. LoL je laksi za pocetnike, a biti igrac za profesionalni nivo je izuzetno tesko u obe igre.

Devojci svaka cast, ovo sto radi je stvarno neverovatno. Neko je vec predlozio da treba da kontaktira TED Talks i mislim da je to odlicna ideja.
Steta sto ove nase firme nemaju malo osecaj za marketing, ona bi mogla dobiti racunar i dobar internet, a oni veoma jeftinu reklamu i svima dobro...

Odi Djedu

pre 9 godina

@Stavros84
IceFrog je lead developer i za DotA i DotA2 tako da sa sigurnoscu mogu da tvrdim da iako je Valve napravio igru IceFrog i te kako ima veze sa njom. Sama DotA 2 je kopija DotA sa malim izmenama posto Blizzard ne da da se koriste njihovi likovi i imena, tako je Sentinel postao Radiant a Scourge je posao Dire, heroji su naprimer iz Alleria the Windrunner preimenovani u Lyralei the Windranger ili Doom Bringer je Doom samo. I Items su preimenovani kao Eaglehorn u Eaglesong ili Ogre Axe u Ogre Club ali svi itemi i heroji imaju otpilike iste stats i iste aktivne i pasivne magije. Tako da DotA 2 nije spiritualni nastavak na DotA vec je njen pravi nastavak i samim tim DotA je starija od LoL :) Takodje moram da napomenem da ni DoTA 2 niti LoL nisu ni blizu zanimljive kao DotA

Stavros84

pre 9 godina

@Odi Djedu

Da Dota1 je napravljena kao scenario u Warcraftu ali Dota2 nema veze ni sa warcraftom niti sa Dota1 sem sto se tako zove. Tako da ako Dotu2 nije pravio IceFrog nego Valve pa samim tim ne moze da bude starije od LOL-a.
Dota je starija od HoN-a, HoN od LOL-a a LOL od Dote2.

Psn

pre 9 godina

@Bravo! Ja sav tek Silver 4. :)
(Zaq, 21. avgust 2014 12:23)

Noob! :D
(Tolle, 21. avgust 2014 14:44) .. Biće da si ti Noob i to sa velikim N (sem ako nisi znao šta ta reč znači, pa si tek tako napisao). A čovek je Newb.

posmatrač

pre 9 godina

Svaka čast, super je cura, slatka kao bombonica, a telekom bi trebao da joj pokloni neki internet paket sa jačim uploud-om kako bi mogla da emituje u nekoj za današnje vreme prikladnijoj rezoluciji (makar 1080p).

Lady in the Lamp

pre 9 godina

Drago mi je da vidim da ima jos devojaka na LOL-u.Model sam i ponosno kazem da volim da igram LOL mada dobijam prozivke na racun toga sto sam devojka i niz krajnje uvredljivih seksistickih komentara. Nema boljeg osecaja nego naici na devojku u partiji :)

Odi Djedu

pre 9 godina

@Stavros84

Prijatelju DoTA je izasla kao mod na Warcraft 3 Frozen Throne odnosno 2004 ako se ne varam mozda 2005 tako da je sigurno starija od LOL. Sto se tice ko igra sta pa i dotu 2 i LOL igraju noobovi a DoTA je zakon i samo je profesionalci mogu majstrorirati. Nije sve u grafici i broju budala koji se registruju. Inace svi u mom drustvu su probali i lol i dotu 2 i igraju povremeno kada su sami ali kada se skupimo nas 10 onda je uvek stara DoTA ta koja se igra

A sto se tice devojke sve pohvale i obavezno cu posetiti njen kanal :)

cex

pre 9 godina

svaka cast!!
znam sam koliko postoji opcija i kolikonih je tesko pohvatati rukama a tek nogama...
ali ako se mene pita onda DOTA 2.. Igra ima pricu, zajednicu i svakako vise mogucnosti za taktiku i pravi timski rad...
LOL je hibridna igrica namisice namjenjena azijatima...

79

pre 9 godina

Bravo za devojku. Ali da ima ruke; pitanje koliko bi je igre zanimale.
(Daug, 21. avgust 2014 11:55)

- Tacno tako. Verovatno bi i onda igrala, ali ne toliko. I vidjam je po gradu ponekad, simpa devojka.

Liberal

pre 9 godina

Savaka cast! Uvek je zadovoljstvo videti ovakve primere. Jesam dotas ali uvek je pravo zadovoljstvo videti gejmeRKU pa jos ovakvog borca! :)

bice bolje...

pre 9 godina

i ja sto mi nista ne fali nemam neki bolji zivot, kuca, posao i WOT, devojka vise voli mortal kombat, inace retko se izlazi takvo vreme doslo, nedostatak sadrzaja i para.

QQ

pre 9 godina

Ali kako drzi WASD( kad su prsti u jednoj ravni) i kako koristi mis nemogu nikako da shvatim?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Konfuči, 21. avgust 2014 12:33)
Ne znas sta je LoL jel' da?

sofronije

pre 9 godina

Super se snasla. Dobro se zaradjuje od prenosa igranja, a takvih sa invaliditetom ima dosta koji to rade. Ljudima su interesantni pa uvek imaju veliki broj posmatraca.

Stavros84

pre 9 godina

Dosadni ste vise sa dota lol wars.
Devojka igra sta joj se svidja i to je LOL. Pomirite se sa tim.
Da ste imali veci rank od gold ili plat ni vi ne bi presli na dotu. Ja igram 4 godine LOL i u diamond sam a samim tim ne znam nikoga ko je bio u plat ili veci rank a da je presao na dotu. Toga je uvek bilo, ne znam dobro da igram ovu igru precicu na slicnu pa cu biti u vecem ranku jer je nova. Nema nijedan argument da je DOTA bolja od LOL-a. LOL je stariji, vise igraca, bolji sistem, vise heroja, jedino serveri su na istom nivou i eto mozda je tu bolja dota. I pustite to DOTA je za pro a LOL za klince. Evo ja ove punim 30 god i svi ortaci su mi 2,3 god gore dole i igramo lol. Zna se za old school da je uvek teze, mrzi na da predjemo na novu igru. Pa i sa Countera 1.5 na 1.6 je bilo tako. Ako su dotasi imali komp tada. Ili mozda ako kazem Kanter a ne Counter ili CS posto valda vide neke kante tamo ne znam ali tako zovu tu igricu.

Dusan

pre 9 godina

Ja sam Platina V i ovu devojku gledam od pre nedelju dana... Ona je rank ispod mene a igra 2 puta bolje od mene i to nogama. RESPECT za ovu devojku ume svakome da popravi raspolozenje

nervozni kolibri

pre 9 godina

Neko bez obzira na prepreke nađe ''izgovor'' da živi i uživa u životu!
(milos, 21. avgust 2014 13:45)

bravo za komentar na ovu temu pogodi ga u centar!

provereni izvor

pre 9 godina

@Konfuči u lolu ti ne treba wasd, a i kao da ne mozes da promenis da ti kontrole budu druga slova koja ti vise odgovaraju.

provereni izvor

pre 9 godina

@Konfuči u lolu ti ne treba wasd, a i kao da ne mozes da promenis da ti kontrole budu druga slova koja ti vise odgovaraju.

Konfuči

pre 9 godina

@provereni izvor znam da za LOL ne trena WASD ali ne verujem da je to jedina igrica koju igra
PS: Skroz sam zaboravio da moze da namesti kako joj odgovara ali i dalje ne shvatam za mis o.0

Mane

pre 9 godina

Kao neko ko igra lol već par godina i ko poznaje scenu i gomilu srebrnih i bronzanih junaka moram da priznam da joj svaka čast.
Uspeh je igrati na tom nivou i sa rukama ovako nemam reči da opišem.

Gledao sam par puta njen strim i sviđa mi se njen način igre.
Sve pohvale.

Gejmer iz NS

pre 9 godina

Da li razmišljaš o tome da pređeš na Dotu :). Da li igraš još neke druge igre sem LoL-a :). Drago mi je da dolaziš iz NS mog omiljenog grada, i želim ti puno dobre zabave

sanjuro

pre 9 godina

riot migrira accounte neaktivne par meseci na north america server i vraca ih na level 1. to ne rade ni privatni serveri za wow. riot je prdez u prahu.

NYX ASSASIN

pre 9 godina

Lepa devojka, jos samo da se prebaci na DOTU2 pa da je dogodine prijavimo na svetsko prvenstvo. Sad je bilo u Sietlu, za fond od 5 miliona dolara.. Taman da skine s trona ove dosadne kineze, a mogao bi i NaVi da je uzme za svoj tim. SAMO NAPRED!1

sasha

pre 9 godina

Bilo bi lepo kada bi nekako na Redditu uspeli da je izreklamiramo i tako podignemo broj "followera". Skupila bi za bolji komp za nekoliko dana.

iii

pre 9 godina

Trebalo bi da se obavezno prijavi kao motivation speaker za TEDx dogadjaje, em ima sta da isprica, em bi joj to verovatno bilo dobro za samopromociju i posao.

BORA CAR

pre 9 godina

Svaka čast! Dokaz da igrači LoLa nisu nolajferi! Svo vreme po internetu čitam kako je LoL za klince a DotA 2 za prave gejmere što je polako počelo da me nervira (inače neigram ni LoL ni DotA 2) tako da kad sam pročitao ovaj tekst počinjem da igram LoL (naravno počeću da učim uz klipove ove devojke).

stiffmeister

pre 9 godina

kao sto rekoh devojka kids u lolu pratim njene streamove i mnnogo je pozitivna i ljubazna :) ako procita ovsj komentar ovo ti je napisao. predoziran

tomas

pre 9 godina

Svaka joj cast! Sa ove moje dve ruke nivo sam ispod nje... Novi Sad je bogat grad, iz njega je i ona devojka sto igra kanter profesionalno isto. Zelim da ih upoznam obe :D

Nemanja C

pre 9 godina

Svaka njoj čast, i lepo je što se skreće pažnja na ljude sa invaliditetom i njihovo izopštavanje iz društva. Jedino što gold iii ne bih nazvao razbijanjem, ali dobro. Opet može više nogama nego mnogi rukama :)

Skandinavac

pre 9 godina

Bravo devojko.

Uvek kad naiđem na ovakve tekstove popravi mi se raspoloženje. Pomislim kako je meni teško ovo ili ono, a imam obe ruke i noge, zdrav sam, mlad, muškarac, heteroseksualan, pripadnik većinske populacije...

Ne kažem da problemi sa kojima se susrećem nisu stvarni i teški, ali bar imam sva 4 ekstremiteta da se sa njima nosim, a na žalost često zaboravljam i uzimam zdravo za gotovo, kakvo je to preimućstvo.

Još jednom bravo Leana i nadam se da će biti još tekstova o ovim sjajnim osobama. Ne naravno kao čudacima na marginama društva, nego običnim ljudima iz susedstva koje možda izgledaju malo drugačije i neke stvari obavljaju različito od nas, ali su zato sjajni motivatori i učitelji života i podsetnici nama da naše teškoće i nisu tako strašne i nepopravljive kakve se čine.

gamer

pre 9 godina

sada sam je gledao uzivo.. stvarno je simpa i kul! svaka cast, neki ljudi imaju i ruke i noge od rodjenja a ne znaju da ih koriste. bas si mi ulepsala dan :*

Skandinavac

pre 9 godina

Bravo devojko.

Uvek kad naiđem na ovakve tekstove popravi mi se raspoloženje. Pomislim kako je meni teško ovo ili ono, a imam obe ruke i noge, zdrav sam, mlad, muškarac, heteroseksualan, pripadnik većinske populacije...

Ne kažem da problemi sa kojima se susrećem nisu stvarni i teški, ali bar imam sva 4 ekstremiteta da se sa njima nosim, a na žalost često zaboravljam i uzimam zdravo za gotovo, kakvo je to preimućstvo.

Još jednom bravo Leana i nadam se da će biti još tekstova o ovim sjajnim osobama. Ne naravno kao čudacima na marginama društva, nego običnim ljudima iz susedstva koje možda izgledaju malo drugačije i neke stvari obavljaju različito od nas, ali su zato sjajni motivatori i učitelji života i podsetnici nama da naše teškoće i nisu tako strašne i nepopravljive kakve se čine.

sasha

pre 9 godina

Bilo bi lepo kada bi nekako na Redditu uspeli da je izreklamiramo i tako podignemo broj "followera". Skupila bi za bolji komp za nekoliko dana.

Mane

pre 9 godina

Kao neko ko igra lol već par godina i ko poznaje scenu i gomilu srebrnih i bronzanih junaka moram da priznam da joj svaka čast.
Uspeh je igrati na tom nivou i sa rukama ovako nemam reči da opišem.

Gledao sam par puta njen strim i sviđa mi se njen način igre.
Sve pohvale.

stiffmeister

pre 9 godina

kao sto rekoh devojka kids u lolu pratim njene streamove i mnnogo je pozitivna i ljubazna :) ako procita ovsj komentar ovo ti je napisao. predoziran

Dusan

pre 9 godina

Ja sam Platina V i ovu devojku gledam od pre nedelju dana... Ona je rank ispod mene a igra 2 puta bolje od mene i to nogama. RESPECT za ovu devojku ume svakome da popravi raspolozenje

gamer

pre 9 godina

sada sam je gledao uzivo.. stvarno je simpa i kul! svaka cast, neki ljudi imaju i ruke i noge od rodjenja a ne znaju da ih koriste. bas si mi ulepsala dan :*

NYX ASSASIN

pre 9 godina

Lepa devojka, jos samo da se prebaci na DOTU2 pa da je dogodine prijavimo na svetsko prvenstvo. Sad je bilo u Sietlu, za fond od 5 miliona dolara.. Taman da skine s trona ove dosadne kineze, a mogao bi i NaVi da je uzme za svoj tim. SAMO NAPRED!1

Skandinavac

pre 9 godina

Bravo devojko.

Uvek kad naiđem na ovakve tekstove popravi mi se raspoloženje. Pomislim kako je meni teško ovo ili ono, a imam obe ruke i noge, zdrav sam, mlad, muškarac, heteroseksualan, pripadnik većinske populacije...

Ne kažem da problemi sa kojima se susrećem nisu stvarni i teški, ali bar imam sva 4 ekstremiteta da se sa njima nosim, a na žalost često zaboravljam i uzimam zdravo za gotovo, kakvo je to preimućstvo.

Još jednom bravo Leana i nadam se da će biti još tekstova o ovim sjajnim osobama. Ne naravno kao čudacima na marginama društva, nego običnim ljudima iz susedstva koje možda izgledaju malo drugačije i neke stvari obavljaju različito od nas, ali su zato sjajni motivatori i učitelji života i podsetnici nama da naše teškoće i nisu tako strašne i nepopravljive kakve se čine.

Liberal

pre 9 godina

Savaka cast! Uvek je zadovoljstvo videti ovakve primere. Jesam dotas ali uvek je pravo zadovoljstvo videti gejmeRKU pa jos ovakvog borca! :)

nervozni kolibri

pre 9 godina

Neko bez obzira na prepreke nađe ''izgovor'' da živi i uživa u životu!
(milos, 21. avgust 2014 13:45)

bravo za komentar na ovu temu pogodi ga u centar!

iii

pre 9 godina

Trebalo bi da se obavezno prijavi kao motivation speaker za TEDx dogadjaje, em ima sta da isprica, em bi joj to verovatno bilo dobro za samopromociju i posao.

79

pre 9 godina

Bravo za devojku. Ali da ima ruke; pitanje koliko bi je igre zanimale.
(Daug, 21. avgust 2014 11:55)

- Tacno tako. Verovatno bi i onda igrala, ali ne toliko. I vidjam je po gradu ponekad, simpa devojka.

Gejmer iz NS

pre 9 godina

Da li razmišljaš o tome da pređeš na Dotu :). Da li igraš još neke druge igre sem LoL-a :). Drago mi je da dolaziš iz NS mog omiljenog grada, i želim ti puno dobre zabave

Skandinavac

pre 9 godina

Bravo devojko.

Uvek kad naiđem na ovakve tekstove popravi mi se raspoloženje. Pomislim kako je meni teško ovo ili ono, a imam obe ruke i noge, zdrav sam, mlad, muškarac, heteroseksualan, pripadnik većinske populacije...

Ne kažem da problemi sa kojima se susrećem nisu stvarni i teški, ali bar imam sva 4 ekstremiteta da se sa njima nosim, a na žalost često zaboravljam i uzimam zdravo za gotovo, kakvo je to preimućstvo.

Još jednom bravo Leana i nadam se da će biti još tekstova o ovim sjajnim osobama. Ne naravno kao čudacima na marginama društva, nego običnim ljudima iz susedstva koje možda izgledaju malo drugačije i neke stvari obavljaju različito od nas, ali su zato sjajni motivatori i učitelji života i podsetnici nama da naše teškoće i nisu tako strašne i nepopravljive kakve se čine.

tomas

pre 9 godina

Svaka joj cast! Sa ove moje dve ruke nivo sam ispod nje... Novi Sad je bogat grad, iz njega je i ona devojka sto igra kanter profesionalno isto. Zelim da ih upoznam obe :D

posmatrač

pre 9 godina

Svaka čast, super je cura, slatka kao bombonica, a telekom bi trebao da joj pokloni neki internet paket sa jačim uploud-om kako bi mogla da emituje u nekoj za današnje vreme prikladnijoj rezoluciji (makar 1080p).

Nemanja C

pre 9 godina

Svaka njoj čast, i lepo je što se skreće pažnja na ljude sa invaliditetom i njihovo izopštavanje iz društva. Jedino što gold iii ne bih nazvao razbijanjem, ali dobro. Opet može više nogama nego mnogi rukama :)

Lady in the Lamp

pre 9 godina

Drago mi je da vidim da ima jos devojaka na LOL-u.Model sam i ponosno kazem da volim da igram LOL mada dobijam prozivke na racun toga sto sam devojka i niz krajnje uvredljivih seksistickih komentara. Nema boljeg osecaja nego naici na devojku u partiji :)

bice bolje...

pre 9 godina

i ja sto mi nista ne fali nemam neki bolji zivot, kuca, posao i WOT, devojka vise voli mortal kombat, inace retko se izlazi takvo vreme doslo, nedostatak sadrzaja i para.

QQ

pre 9 godina

Ali kako drzi WASD( kad su prsti u jednoj ravni) i kako koristi mis nemogu nikako da shvatim?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Konfuči, 21. avgust 2014 12:33)
Ne znas sta je LoL jel' da?

Stavros84

pre 9 godina

Dosadni ste vise sa dota lol wars.
Devojka igra sta joj se svidja i to je LOL. Pomirite se sa tim.
Da ste imali veci rank od gold ili plat ni vi ne bi presli na dotu. Ja igram 4 godine LOL i u diamond sam a samim tim ne znam nikoga ko je bio u plat ili veci rank a da je presao na dotu. Toga je uvek bilo, ne znam dobro da igram ovu igru precicu na slicnu pa cu biti u vecem ranku jer je nova. Nema nijedan argument da je DOTA bolja od LOL-a. LOL je stariji, vise igraca, bolji sistem, vise heroja, jedino serveri su na istom nivou i eto mozda je tu bolja dota. I pustite to DOTA je za pro a LOL za klince. Evo ja ove punim 30 god i svi ortaci su mi 2,3 god gore dole i igramo lol. Zna se za old school da je uvek teze, mrzi na da predjemo na novu igru. Pa i sa Countera 1.5 na 1.6 je bilo tako. Ako su dotasi imali komp tada. Ili mozda ako kazem Kanter a ne Counter ili CS posto valda vide neke kante tamo ne znam ali tako zovu tu igricu.

BORA CAR

pre 9 godina

Svaka čast! Dokaz da igrači LoLa nisu nolajferi! Svo vreme po internetu čitam kako je LoL za klince a DotA 2 za prave gejmere što je polako počelo da me nervira (inače neigram ni LoL ni DotA 2) tako da kad sam pročitao ovaj tekst počinjem da igram LoL (naravno počeću da učim uz klipove ove devojke).

provereni izvor

pre 9 godina

@Konfuči u lolu ti ne treba wasd, a i kao da ne mozes da promenis da ti kontrole budu druga slova koja ti vise odgovaraju.

provereni izvor

pre 9 godina

@Konfuči u lolu ti ne treba wasd, a i kao da ne mozes da promenis da ti kontrole budu druga slova koja ti vise odgovaraju.

Odi Djedu

pre 9 godina

@Stavros84

Prijatelju DoTA je izasla kao mod na Warcraft 3 Frozen Throne odnosno 2004 ako se ne varam mozda 2005 tako da je sigurno starija od LOL. Sto se tice ko igra sta pa i dotu 2 i LOL igraju noobovi a DoTA je zakon i samo je profesionalci mogu majstrorirati. Nije sve u grafici i broju budala koji se registruju. Inace svi u mom drustvu su probali i lol i dotu 2 i igraju povremeno kada su sami ali kada se skupimo nas 10 onda je uvek stara DoTA ta koja se igra

A sto se tice devojke sve pohvale i obavezno cu posetiti njen kanal :)

sofronije

pre 9 godina

Super se snasla. Dobro se zaradjuje od prenosa igranja, a takvih sa invaliditetom ima dosta koji to rade. Ljudima su interesantni pa uvek imaju veliki broj posmatraca.

palop

pre 9 godina

@(Stavros84, 21. avgust 2014 15:56)

Imas 30 godina i mislis da je LoL stariji od Dote. Ala je tebi dobro :D

Igrao sam malo LoL i igra je jednostavno vise "kezual" od Dote sto ne mora nuzno biti losa stvar, svako igra ono sto mu vise odgovara. LoL je laksi za pocetnike, a biti igrac za profesionalni nivo je izuzetno tesko u obe igre.

Devojci svaka cast, ovo sto radi je stvarno neverovatno. Neko je vec predlozio da treba da kontaktira TED Talks i mislim da je to odlicna ideja.
Steta sto ove nase firme nemaju malo osecaj za marketing, ona bi mogla dobiti racunar i dobar internet, a oni veoma jeftinu reklamu i svima dobro...

sanjuro

pre 9 godina

riot migrira accounte neaktivne par meseci na north america server i vraca ih na level 1. to ne rade ni privatni serveri za wow. riot je prdez u prahu.

Odi Djedu

pre 9 godina

@Stavros84
IceFrog je lead developer i za DotA i DotA2 tako da sa sigurnoscu mogu da tvrdim da iako je Valve napravio igru IceFrog i te kako ima veze sa njom. Sama DotA 2 je kopija DotA sa malim izmenama posto Blizzard ne da da se koriste njihovi likovi i imena, tako je Sentinel postao Radiant a Scourge je posao Dire, heroji su naprimer iz Alleria the Windrunner preimenovani u Lyralei the Windranger ili Doom Bringer je Doom samo. I Items su preimenovani kao Eaglehorn u Eaglesong ili Ogre Axe u Ogre Club ali svi itemi i heroji imaju otpilike iste stats i iste aktivne i pasivne magije. Tako da DotA 2 nije spiritualni nastavak na DotA vec je njen pravi nastavak i samim tim DotA je starija od LoL :) Takodje moram da napomenem da ni DoTA 2 niti LoL nisu ni blizu zanimljive kao DotA

cex

pre 9 godina

svaka cast!!
znam sam koliko postoji opcija i kolikonih je tesko pohvatati rukama a tek nogama...
ali ako se mene pita onda DOTA 2.. Igra ima pricu, zajednicu i svakako vise mogucnosti za taktiku i pravi timski rad...
LOL je hibridna igrica namisice namjenjena azijatima...

Konfuči

pre 9 godina

@provereni izvor znam da za LOL ne trena WASD ali ne verujem da je to jedina igrica koju igra
PS: Skroz sam zaboravio da moze da namesti kako joj odgovara ali i dalje ne shvatam za mis o.0

Psn

pre 9 godina

@Bravo! Ja sav tek Silver 4. :)
(Zaq, 21. avgust 2014 12:23)

Noob! :D
(Tolle, 21. avgust 2014 14:44) .. Biće da si ti Noob i to sa velikim N (sem ako nisi znao šta ta reč znači, pa si tek tako napisao). A čovek je Newb.

Stavros84

pre 9 godina

@Odi Djedu

Da Dota1 je napravljena kao scenario u Warcraftu ali Dota2 nema veze ni sa warcraftom niti sa Dota1 sem sto se tako zove. Tako da ako Dotu2 nije pravio IceFrog nego Valve pa samim tim ne moze da bude starije od LOL-a.
Dota je starija od HoN-a, HoN od LOL-a a LOL od Dote2.

omgreportmyteam

pre 8 godina

Kako li uopste igra stopalima.Kako ce uopste da kuca u toku igre "report top 0 ss and noob jungle 0 gank" ili slicno.Yasuo neverujem da moze da se igra stopalima.

Stavros84

pre 9 godina

Dosadni ste vise sa dota lol wars.
Devojka igra sta joj se svidja i to je LOL. Pomirite se sa tim.
Da ste imali veci rank od gold ili plat ni vi ne bi presli na dotu. Ja igram 4 godine LOL i u diamond sam a samim tim ne znam nikoga ko je bio u plat ili veci rank a da je presao na dotu. Toga je uvek bilo, ne znam dobro da igram ovu igru precicu na slicnu pa cu biti u vecem ranku jer je nova. Nema nijedan argument da je DOTA bolja od LOL-a. LOL je stariji, vise igraca, bolji sistem, vise heroja, jedino serveri su na istom nivou i eto mozda je tu bolja dota. I pustite to DOTA je za pro a LOL za klince. Evo ja ove punim 30 god i svi ortaci su mi 2,3 god gore dole i igramo lol. Zna se za old school da je uvek teze, mrzi na da predjemo na novu igru. Pa i sa Countera 1.5 na 1.6 je bilo tako. Ako su dotasi imali komp tada. Ili mozda ako kazem Kanter a ne Counter ili CS posto valda vide neke kante tamo ne znam ali tako zovu tu igricu.

NYX ASSASIN

pre 9 godina

Lepa devojka, jos samo da se prebaci na DOTU2 pa da je dogodine prijavimo na svetsko prvenstvo. Sad je bilo u Sietlu, za fond od 5 miliona dolara.. Taman da skine s trona ove dosadne kineze, a mogao bi i NaVi da je uzme za svoj tim. SAMO NAPRED!1

sofronije

pre 9 godina

Super se snasla. Dobro se zaradjuje od prenosa igranja, a takvih sa invaliditetom ima dosta koji to rade. Ljudima su interesantni pa uvek imaju veliki broj posmatraca.

Psn

pre 9 godina

@Bravo! Ja sav tek Silver 4. :)
(Zaq, 21. avgust 2014 12:23)

Noob! :D
(Tolle, 21. avgust 2014 14:44) .. Biće da si ti Noob i to sa velikim N (sem ako nisi znao šta ta reč znači, pa si tek tako napisao). A čovek je Newb.

BORA CAR

pre 9 godina

Svaka čast! Dokaz da igrači LoLa nisu nolajferi! Svo vreme po internetu čitam kako je LoL za klince a DotA 2 za prave gejmere što je polako počelo da me nervira (inače neigram ni LoL ni DotA 2) tako da kad sam pročitao ovaj tekst počinjem da igram LoL (naravno počeću da učim uz klipove ove devojke).

sanjuro

pre 9 godina

riot migrira accounte neaktivne par meseci na north america server i vraca ih na level 1. to ne rade ni privatni serveri za wow. riot je prdez u prahu.

cex

pre 9 godina

svaka cast!!
znam sam koliko postoji opcija i kolikonih je tesko pohvatati rukama a tek nogama...
ali ako se mene pita onda DOTA 2.. Igra ima pricu, zajednicu i svakako vise mogucnosti za taktiku i pravi timski rad...
LOL je hibridna igrica namisice namjenjena azijatima...

Gejmer iz NS

pre 9 godina

Da li razmišljaš o tome da pređeš na Dotu :). Da li igraš još neke druge igre sem LoL-a :). Drago mi je da dolaziš iz NS mog omiljenog grada, i želim ti puno dobre zabave

Stavros84

pre 9 godina

@Odi Djedu

Da Dota1 je napravljena kao scenario u Warcraftu ali Dota2 nema veze ni sa warcraftom niti sa Dota1 sem sto se tako zove. Tako da ako Dotu2 nije pravio IceFrog nego Valve pa samim tim ne moze da bude starije od LOL-a.
Dota je starija od HoN-a, HoN od LOL-a a LOL od Dote2.

Lady in the Lamp

pre 9 godina

Drago mi je da vidim da ima jos devojaka na LOL-u.Model sam i ponosno kazem da volim da igram LOL mada dobijam prozivke na racun toga sto sam devojka i niz krajnje uvredljivih seksistickih komentara. Nema boljeg osecaja nego naici na devojku u partiji :)

Skandinavac

pre 9 godina

Bravo devojko.

Uvek kad naiđem na ovakve tekstove popravi mi se raspoloženje. Pomislim kako je meni teško ovo ili ono, a imam obe ruke i noge, zdrav sam, mlad, muškarac, heteroseksualan, pripadnik većinske populacije...

Ne kažem da problemi sa kojima se susrećem nisu stvarni i teški, ali bar imam sva 4 ekstremiteta da se sa njima nosim, a na žalost često zaboravljam i uzimam zdravo za gotovo, kakvo je to preimućstvo.

Još jednom bravo Leana i nadam se da će biti još tekstova o ovim sjajnim osobama. Ne naravno kao čudacima na marginama društva, nego običnim ljudima iz susedstva koje možda izgledaju malo drugačije i neke stvari obavljaju različito od nas, ali su zato sjajni motivatori i učitelji života i podsetnici nama da naše teškoće i nisu tako strašne i nepopravljive kakve se čine.

Skandinavac

pre 9 godina

Bravo devojko.

Uvek kad naiđem na ovakve tekstove popravi mi se raspoloženje. Pomislim kako je meni teško ovo ili ono, a imam obe ruke i noge, zdrav sam, mlad, muškarac, heteroseksualan, pripadnik većinske populacije...

Ne kažem da problemi sa kojima se susrećem nisu stvarni i teški, ali bar imam sva 4 ekstremiteta da se sa njima nosim, a na žalost često zaboravljam i uzimam zdravo za gotovo, kakvo je to preimućstvo.

Još jednom bravo Leana i nadam se da će biti još tekstova o ovim sjajnim osobama. Ne naravno kao čudacima na marginama društva, nego običnim ljudima iz susedstva koje možda izgledaju malo drugačije i neke stvari obavljaju različito od nas, ali su zato sjajni motivatori i učitelji života i podsetnici nama da naše teškoće i nisu tako strašne i nepopravljive kakve se čine.

Odi Djedu

pre 9 godina

@Stavros84
IceFrog je lead developer i za DotA i DotA2 tako da sa sigurnoscu mogu da tvrdim da iako je Valve napravio igru IceFrog i te kako ima veze sa njom. Sama DotA 2 je kopija DotA sa malim izmenama posto Blizzard ne da da se koriste njihovi likovi i imena, tako je Sentinel postao Radiant a Scourge je posao Dire, heroji su naprimer iz Alleria the Windrunner preimenovani u Lyralei the Windranger ili Doom Bringer je Doom samo. I Items su preimenovani kao Eaglehorn u Eaglesong ili Ogre Axe u Ogre Club ali svi itemi i heroji imaju otpilike iste stats i iste aktivne i pasivne magije. Tako da DotA 2 nije spiritualni nastavak na DotA vec je njen pravi nastavak i samim tim DotA je starija od LoL :) Takodje moram da napomenem da ni DoTA 2 niti LoL nisu ni blizu zanimljive kao DotA

Nemanja C

pre 9 godina

Svaka njoj čast, i lepo je što se skreće pažnja na ljude sa invaliditetom i njihovo izopštavanje iz društva. Jedino što gold iii ne bih nazvao razbijanjem, ali dobro. Opet može više nogama nego mnogi rukama :)

Konfuči

pre 9 godina

@provereni izvor znam da za LOL ne trena WASD ali ne verujem da je to jedina igrica koju igra
PS: Skroz sam zaboravio da moze da namesti kako joj odgovara ali i dalje ne shvatam za mis o.0

Odi Djedu

pre 9 godina

@Stavros84

Prijatelju DoTA je izasla kao mod na Warcraft 3 Frozen Throne odnosno 2004 ako se ne varam mozda 2005 tako da je sigurno starija od LOL. Sto se tice ko igra sta pa i dotu 2 i LOL igraju noobovi a DoTA je zakon i samo je profesionalci mogu majstrorirati. Nije sve u grafici i broju budala koji se registruju. Inace svi u mom drustvu su probali i lol i dotu 2 i igraju povremeno kada su sami ali kada se skupimo nas 10 onda je uvek stara DoTA ta koja se igra

A sto se tice devojke sve pohvale i obavezno cu posetiti njen kanal :)

sasha

pre 9 godina

Bilo bi lepo kada bi nekako na Redditu uspeli da je izreklamiramo i tako podignemo broj "followera". Skupila bi za bolji komp za nekoliko dana.

bice bolje...

pre 9 godina

i ja sto mi nista ne fali nemam neki bolji zivot, kuca, posao i WOT, devojka vise voli mortal kombat, inace retko se izlazi takvo vreme doslo, nedostatak sadrzaja i para.

79

pre 9 godina

Bravo za devojku. Ali da ima ruke; pitanje koliko bi je igre zanimale.
(Daug, 21. avgust 2014 11:55)

- Tacno tako. Verovatno bi i onda igrala, ali ne toliko. I vidjam je po gradu ponekad, simpa devojka.

Mane

pre 9 godina

Kao neko ko igra lol već par godina i ko poznaje scenu i gomilu srebrnih i bronzanih junaka moram da priznam da joj svaka čast.
Uspeh je igrati na tom nivou i sa rukama ovako nemam reči da opišem.

Gledao sam par puta njen strim i sviđa mi se njen način igre.
Sve pohvale.

tomas

pre 9 godina

Svaka joj cast! Sa ove moje dve ruke nivo sam ispod nje... Novi Sad je bogat grad, iz njega je i ona devojka sto igra kanter profesionalno isto. Zelim da ih upoznam obe :D

gamer

pre 9 godina

sada sam je gledao uzivo.. stvarno je simpa i kul! svaka cast, neki ljudi imaju i ruke i noge od rodjenja a ne znaju da ih koriste. bas si mi ulepsala dan :*

stiffmeister

pre 9 godina

kao sto rekoh devojka kids u lolu pratim njene streamove i mnnogo je pozitivna i ljubazna :) ako procita ovsj komentar ovo ti je napisao. predoziran

nervozni kolibri

pre 9 godina

Neko bez obzira na prepreke nađe ''izgovor'' da živi i uživa u životu!
(milos, 21. avgust 2014 13:45)

bravo za komentar na ovu temu pogodi ga u centar!

Dusan

pre 9 godina

Ja sam Platina V i ovu devojku gledam od pre nedelju dana... Ona je rank ispod mene a igra 2 puta bolje od mene i to nogama. RESPECT za ovu devojku ume svakome da popravi raspolozenje

QQ

pre 9 godina

Ali kako drzi WASD( kad su prsti u jednoj ravni) i kako koristi mis nemogu nikako da shvatim?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Konfuči, 21. avgust 2014 12:33)
Ne znas sta je LoL jel' da?

Liberal

pre 9 godina

Savaka cast! Uvek je zadovoljstvo videti ovakve primere. Jesam dotas ali uvek je pravo zadovoljstvo videti gejmeRKU pa jos ovakvog borca! :)

iii

pre 9 godina

Trebalo bi da se obavezno prijavi kao motivation speaker za TEDx dogadjaje, em ima sta da isprica, em bi joj to verovatno bilo dobro za samopromociju i posao.

provereni izvor

pre 9 godina

@Konfuči u lolu ti ne treba wasd, a i kao da ne mozes da promenis da ti kontrole budu druga slova koja ti vise odgovaraju.

provereni izvor

pre 9 godina

@Konfuči u lolu ti ne treba wasd, a i kao da ne mozes da promenis da ti kontrole budu druga slova koja ti vise odgovaraju.

posmatrač

pre 9 godina

Svaka čast, super je cura, slatka kao bombonica, a telekom bi trebao da joj pokloni neki internet paket sa jačim uploud-om kako bi mogla da emituje u nekoj za današnje vreme prikladnijoj rezoluciji (makar 1080p).

palop

pre 9 godina

@(Stavros84, 21. avgust 2014 15:56)

Imas 30 godina i mislis da je LoL stariji od Dote. Ala je tebi dobro :D

Igrao sam malo LoL i igra je jednostavno vise "kezual" od Dote sto ne mora nuzno biti losa stvar, svako igra ono sto mu vise odgovara. LoL je laksi za pocetnike, a biti igrac za profesionalni nivo je izuzetno tesko u obe igre.

Devojci svaka cast, ovo sto radi je stvarno neverovatno. Neko je vec predlozio da treba da kontaktira TED Talks i mislim da je to odlicna ideja.
Steta sto ove nase firme nemaju malo osecaj za marketing, ona bi mogla dobiti racunar i dobar internet, a oni veoma jeftinu reklamu i svima dobro...

omgreportmyteam

pre 8 godina

Kako li uopste igra stopalima.Kako ce uopste da kuca u toku igre "report top 0 ss and noob jungle 0 gank" ili slicno.Yasuo neverujem da moze da se igra stopalima.