Četvrtak, 21.08.2014.

09:55

Skols: Plašim se za Junajted

Legenda Mančester Junajteda Pol Skols "plaši" se za budućnost kluba da ne doživi sudbinu Liverpula.

Izvor: AK

Skols: Plašim se za Junajted IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

39 Komentari

Sortiraj po:

MIRO LJ.

pre 9 godina

Šta je ovo,ljudi moji? Trideset komentatora,isto toliko vrhunskih trenera.Biraju se pojačanja po sistemu "ima se, može se",razrađuju taktike,odlučuju hoće li se igrati sistem 4-4-2 ili 4-3-2-1. Sve Murinjo do Gvardiole, Van Gal do Ancelotija. Smirite malo ljudi. Gledajte od čega živite.Trenerski posao je opasan za živce i srce, a bacanje tuđih para za nekakva imaginarna pojačanja ne vodi nikuda.Čovjek se sudari sa svojom učmalom svakodnevnicom pa lako dolazi i do ozbiljnih psihičkih problema.

Totti

pre 9 godina

Od ere SAF, otišli su Vidić, Ferdinand, Evra i Skols. Tada su bili prvaci, jednostavno nadjite zamjene za ove igrače, i biće sve mnogo lakše. Hamšik zamjena Skolsu, recimo. Subotić Vidiću, Savić Ferdinandu.

CZRS

pre 9 godina

Ma daj da Van Gal vrati Junajtedovu 4-4-2 formaciju(4-4-1-1 s Matom), 3-5-2 mi nije za Junajted nikako, tu se igra bez klasičnih krila sa kojim Junajted igra oduvijek. 2 pojačanja i vraćanje stare formacije i zadovoljan sam, ali i eto je veliko, veliko pitanje.

Ljubinko Pantic

pre 9 godina

(Orthodox Brothers, 21. avgust 2014 12:16)

Ne pase ti taj sastav Junajteda zato sto je Nani otisao u Sporting,kao deo transfera Markusa Roha na Traford.

CANTONA

pre 9 godina

"Ginger maestro" govori tuznu istinu.Losa transfer politika vec nekoliko sezona ali bih ipak rekao da nije sve crno.Mora se dovesti iskusniji stoper,jedan fizicki dominantniji srednjak(Eh Pogba...) i krilo (Di Marija?)..Ali De Gea,Rafael,Shaw,Jones,Herrera,Januzaj,J.Wilson ce ciniti ozbiljnu buducnost Junajted jer ko god ozbiljnije prati fudbal zna o kakvim talentima je rijec.Junajted vec 90 godina nije imao sezonu bez bar 3 igraca iz sopstvene akademije i to je za ponos.Proci ce i ovaj period tranzicije i muke i uslijedice povratak u vrh svjetskog fudbala.Glejzeri nemaju sluha za potrebr kluba jer su tipicni isfabrikovani Ameri a Ed Woodward je nov u ovom poslu.David Gill je bio gubitak za Junajted skoro jednak kao i Fergie.GGMU

Miki27

pre 9 godina

Nije dobro ali nije ni tako strasno... Svi pricaju o nekim vrhunskim pojacanjima ali Utd trebaju 2-3 dobra igraca na pravim pozicijama i top 4 je tu! Mislim da ce VG uspjeti da izvuce maximum iz ovih igraca koji su mu na raspolaganju... Nisu ti igraci zaboravili da igraju fudbal a svi pricaju o odlasku Ferdinanda, Evre a niko da pomene kakve su olupine bile zadnjih 2-3 sezone a ni Vidic nije bio ni blizu svoje najbolje forme posle povrede, o Runiju u poslednje 2 godine Fergija ne treba trositi rijeci... Svakako da i Fergi ima udjela u ovome ali taj covjek nije kukao i trazio pojacanja nego je radio sa onim sa cime raspolaze a i nepravedno je da optuzujemo covjeka koji je toliko radosti donio navijacima Utd! Ne brinem ja za Utd, ubijedjen sam ove godine da ce izboriti LS

Владимир

pre 9 godina

Последње ексере у ковџег зу закуцали Ерера, Шо, и којекави Блекети у задњој линији.
Али није проблем ни у играчима, који су мидл тејбл, измени се све у 2 прелазна рока... Јединству треба пре свега нови спортски директор и другачији систем... јер су и околности другачије. Мислим на ове инстант клубове. Јединство још живи у 90им.

Друго, газда Ливерпула су спортски орјентисане, имају слуха и разумеју тај вид компетиције. Глејзери разумеју само тржишну утакмицу, тотално су ван спорта. И концепта на дужи рок.

Ван Гал се појавио, изиграва и директора и тренера и све... реновира (репарира) њихов тренинг центар, поставља камере и ко зна шта све. А неће јануар дочекати. Манчестер није Амстердам.
Енглези не мењају законе преко ноћи. Они дозволе да стари застаре. Врло су конзервативни и традиционални. У свему.

Као и све велике (и вечите) нације.

Готово је с Јеинством.

fp

pre 9 godina

Jadan manU, nikad ne kupuje skupa pojacanja po recima njihovih navijaca... A samo ovaj prelazni rok sunuli 70 miliona funti, na tri prosecna igraca...

mrmot

pre 9 godina

(Владимир, 21. avgust 2014 12:21)

Jasno je da si navijač luzerpula.Izmileo si iz mišije rupe posle četvrt veka i predviđaš propast Mančestera.Ako si toliko uveren,bolje ne mlati praznu slamu na sajtovima već lepo u kladionicu pa da unovčiš to "znanje".A kad već pominješ Ereru,Šoa,Bleketa...bolje spomeni Lalanu,Lamberta,Oriđija,Kana,Lovrena i druge levake koje je luzerpul doveo u ovom prelaznom roku.Toliko o "sportskoj orijentaciji" gazdi luzerpula.

Stara kuka

pre 9 godina

Atleiko Madrid je primer svima, kako se radi, voli i postuje klub. Iako su ove sezone odradili los prelazni rok jer su za prosecnog Mandzukica i isto tako nedokazanog Oblaka spucali cak 38 miliona eura. Daleko od toga da je Atletiko sirotinja, naprotiv ali nema ni blizu para kao Mancester. Recimo Arda Turan je placen samo 10+2 miliona a kakav je igrac, Godin jedan od najboljih stopera samo 8 miliona, Miranda doveden kao slobodan igrac, Juanfran 5-6 miliona, Diego Kosta za samo 1.5 miliona, Filipe Luis za 12 miliona, Adrian za 10...plus dobra omladinska skola iz koje su izasli upravo De Gea, Tores, KOKE, Mankiljo iz Liverpula, Olivier Tores iz Porta koji je tamo na pozajmici...Dakle dobar rad, trud, posvecenost, zalganje, dobra procena, skauting, pracenje igraca, pa i rizik. Sta da kazu nasi klubovi koji nemaju dinara na racunu, a o atraktivnosti da ne pricam.

timmy

pre 9 godina

@vladimir
nije tu van gal kriv nimako. najveci problem je u onom drvetu od SDa koji uopste ne konta kako emunkcionise trziste. ni glejzeri nisu problem,njima najmanje treba junajtedova rulja uperena protiv njix. junajtedu treba WC stoper i veznjak i u top 3 su.

Orthodox Brothers

pre 9 godina

De Gea- Smalling, Jones, Shaw, Valencia- Rojo, Fletcher, Young, Nani- Rooney i Van Persie
Nazalost vrlo slab sastav Macestera

Владимир

pre 9 godina

Пропадање Јединства је почело у последње 3- 4 године АФ.
Довођени су медиокритети, а титуле су стизале у гепеку.
Увек сам говорио да је АФ Дуле Вујошевић енглеског фудбала.
Проћи ће још неколико сезона док се власници не охладе, а онда продаја клуба, па опе5т нека транзиција, одласци и доласци играча ко на железничкој... 10 година да се саберу.
Уосталом, ништа не траје вечно. Све има свој циклус. Некада Нотингем Форест, јуче Јединство из Манчестера, данас Челси, сутра... ко зна ко.
А за Јединство- ко зна кад!

daklu lfc

pre 9 godina

ima da ih rastavljamo , da samo gledaju u sterlinga i markovica , ds oblijecu oko kutinja kao djeca oko cokolade,a da pola ne predju !! YNWA

Petar A

pre 9 godina

Mozda s pravom (zabrinutost), ali boze mili, pa valjda treba malo sacekati???! Cak i ovi muceni politicari dobiju 3 mjeseca prije ozbiljne ocjene rada. Kad su pobjedjivali ovog ljeta u SAD, nije bilo Skolsa da se zabrine.

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby

dusan

pre 9 godina

Kad se podje od odbrane pa do napada,tamo gde najvise koci i ne stima je sredina,ona koja treba da diriguje,to vise utd nema.Kupili su roha, a vec imaju dobrog levog beka kome jos treba vreme na adaptaciju na veliki klub,a nisu kupili desnog koji im vise treba..A i jednog klasnog stopera..

Alea iacta est.

pre 9 godina

United ja na samoj ivici da dozivi istu sudbinu kao Liverpul. Mojs je uspeo da unisti pobednicki mentalitet za samo jednu sezonu, koju je Sir Alex godinama stvarao. Van Gaal je potrosena trenerska figura. On doduse ima sposobnost da izbace nove mlade igrace na scenu i od njih napravi zvezde, ali je to nedovljno za ocekivanja i ciljeve u jednom klubu kao sto je Manchester. Odbrana i vezni red su kvalitativno u rangu sa osrednjim timovima u takmicenju. Ako se pod hitno ne investira u tom smeru i dovede negok stavrno izvrsnog strucnjaka poput Murinja, Mancesteru se crno pise.

d

pre 9 godina

po meni junajted nema nikakve sanse za titulu, ali nikakve. ako izbore plasman u ligu sampiona, van gal je cudotvorac. celzi, siti, liverpul i arsenal imaju mnogo bolje igrace i kontinuitet (igraju u istom sistemu sa istim trenerom i igracima po nekoliko sezona i ostvarjuju dobre rezultate). junajted osim runija i van persija, nema ni jednog, ali ni jednog igraca svetske klase. jang, valensija, flecer, kerik, sive face iz odbrane, nova pojacanja, to je ekipa u rangu evertona u najboljem slucaju. ako su vec najurili evru, vidica i ferdinanda, morali su da dovedu adekvatna pojacanja u zadnjoj liniji, igrace slicnog renomea (humels isl.). ovo je nedovoljno.

Schh..

pre 9 godina

Subotic,Di maria,Guardado,Garay,Guarin, Zuniga i resen problem .Napad im je kvalitetan tu ne vidim problem jednostavno momci su izgubili pobednicki mentalitet mislim na runija welbaka i persija .mati na sredini pridodati guardada sa leve i di mariju sa desne strane a iza njih guarina da grize . odbrana je i najslabija karika ovog tima pored luka so za kog mislim da je jedini od kupljenih potencija pridodati naseg subotica i garaya koji su jako pametni stoperi a na desnog beka naravno zunigu ludaka :-) Eto igraca za ne vise od 100 mil.

mrGood

pre 9 godina

Mancester Junajted ce uvek biti gigant. Istina je da ih je odlazak Fergija pogodio vise nego sto su ocekivali, ali to je i bio pravi razlog zasto Fergi nije hteo da ode. Ekipa nije zrela jer je bilo ocigledno da ce pola tima napustiti klub (sto je i bio slucaj) a da pritom prave zamene nema. Cinjenica je da Mancesteru trebaju dva jaka centralna defanzivca i bice jako brzo na starom putu. Smoling, Evans, nisu dorasli. poz!

1357

pre 9 godina

Di Maria i Blind da dodju i biće sve bolje. Nema vise Fergusona da kupi klince za 5,6 mil i napravi cudo od njih. Mora uprava sad da ulaže. Van Gal mi deluje pozitivno i svakako bolje od Mojesa. GGMU!

Komsija

pre 9 godina

Imali su dobre igrace koje su pustili da odu za dzabe dok za to vreme nisu spremili adekvatne zamene. I sta sada? Smoling, Dzons i Evans treba da budu okosnica odbrane? Tesko Junajtedu... Problem je sto NIKO od jakih igraca nece da dodje jer nece igrati u Evropi.

pez

pre 9 godina

Meni se ne svidja sto forsira 3-5-2 , ima tu dosta pomeranja , al ipak mislim da nije to za Man Utd . 4-3-3 4-5-1 , ka bi doveli Di Mariu i jos jednog stopera... Bio bi to tim za prve 4 i borba za trofej. Ovako sporo,sporo,sporo. Liverpul i Rodzers pravi primer modernog fudbala i zato su u vrhu i bice glavni konkurenti za titulu ove godine , a prosle im izmakla u poslednjim kolima...

Komsija

pre 9 godina

Imali su dobre igrace koje su pustili da odu za dzabe dok za to vreme nisu spremili adekvatne zamene. I sta sada? Smoling, Dzons i Evans treba da budu okosnica odbrane? Tesko Junajtedu... Problem je sto NIKO od jakih igraca nece da dodje jer nece igrati u Evropi.

d

pre 9 godina

po meni junajted nema nikakve sanse za titulu, ali nikakve. ako izbore plasman u ligu sampiona, van gal je cudotvorac. celzi, siti, liverpul i arsenal imaju mnogo bolje igrace i kontinuitet (igraju u istom sistemu sa istim trenerom i igracima po nekoliko sezona i ostvarjuju dobre rezultate). junajted osim runija i van persija, nema ni jednog, ali ni jednog igraca svetske klase. jang, valensija, flecer, kerik, sive face iz odbrane, nova pojacanja, to je ekipa u rangu evertona u najboljem slucaju. ako su vec najurili evru, vidica i ferdinanda, morali su da dovedu adekvatna pojacanja u zadnjoj liniji, igrace slicnog renomea (humels isl.). ovo je nedovoljno.

pez

pre 9 godina

Meni se ne svidja sto forsira 3-5-2 , ima tu dosta pomeranja , al ipak mislim da nije to za Man Utd . 4-3-3 4-5-1 , ka bi doveli Di Mariu i jos jednog stopera... Bio bi to tim za prve 4 i borba za trofej. Ovako sporo,sporo,sporo. Liverpul i Rodzers pravi primer modernog fudbala i zato su u vrhu i bice glavni konkurenti za titulu ove godine , a prosle im izmakla u poslednjim kolima...

1357

pre 9 godina

Di Maria i Blind da dodju i biće sve bolje. Nema vise Fergusona da kupi klince za 5,6 mil i napravi cudo od njih. Mora uprava sad da ulaže. Van Gal mi deluje pozitivno i svakako bolje od Mojesa. GGMU!

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby

mrGood

pre 9 godina

Mancester Junajted ce uvek biti gigant. Istina je da ih je odlazak Fergija pogodio vise nego sto su ocekivali, ali to je i bio pravi razlog zasto Fergi nije hteo da ode. Ekipa nije zrela jer je bilo ocigledno da ce pola tima napustiti klub (sto je i bio slucaj) a da pritom prave zamene nema. Cinjenica je da Mancesteru trebaju dva jaka centralna defanzivca i bice jako brzo na starom putu. Smoling, Evans, nisu dorasli. poz!

Petar A

pre 9 godina

Mozda s pravom (zabrinutost), ali boze mili, pa valjda treba malo sacekati???! Cak i ovi muceni politicari dobiju 3 mjeseca prije ozbiljne ocjene rada. Kad su pobjedjivali ovog ljeta u SAD, nije bilo Skolsa da se zabrine.

Владимир

pre 9 godina

Пропадање Јединства је почело у последње 3- 4 године АФ.
Довођени су медиокритети, а титуле су стизале у гепеку.
Увек сам говорио да је АФ Дуле Вујошевић енглеског фудбала.
Проћи ће још неколико сезона док се власници не охладе, а онда продаја клуба, па опе5т нека транзиција, одласци и доласци играча ко на железничкој... 10 година да се саберу.
Уосталом, ништа не траје вечно. Све има свој циклус. Некада Нотингем Форест, јуче Јединство из Манчестера, данас Челси, сутра... ко зна ко.
А за Јединство- ко зна кад!

CANTONA

pre 9 godina

"Ginger maestro" govori tuznu istinu.Losa transfer politika vec nekoliko sezona ali bih ipak rekao da nije sve crno.Mora se dovesti iskusniji stoper,jedan fizicki dominantniji srednjak(Eh Pogba...) i krilo (Di Marija?)..Ali De Gea,Rafael,Shaw,Jones,Herrera,Januzaj,J.Wilson ce ciniti ozbiljnu buducnost Junajted jer ko god ozbiljnije prati fudbal zna o kakvim talentima je rijec.Junajted vec 90 godina nije imao sezonu bez bar 3 igraca iz sopstvene akademije i to je za ponos.Proci ce i ovaj period tranzicije i muke i uslijedice povratak u vrh svjetskog fudbala.Glejzeri nemaju sluha za potrebr kluba jer su tipicni isfabrikovani Ameri a Ed Woodward je nov u ovom poslu.David Gill je bio gubitak za Junajted skoro jednak kao i Fergie.GGMU

daklu lfc

pre 9 godina

ima da ih rastavljamo , da samo gledaju u sterlinga i markovica , ds oblijecu oko kutinja kao djeca oko cokolade,a da pola ne predju !! YNWA

Владимир

pre 9 godina

Последње ексере у ковџег зу закуцали Ерера, Шо, и којекави Блекети у задњој линији.
Али није проблем ни у играчима, који су мидл тејбл, измени се све у 2 прелазна рока... Јединству треба пре свега нови спортски директор и другачији систем... јер су и околности другачије. Мислим на ове инстант клубове. Јединство још живи у 90им.

Друго, газда Ливерпула су спортски орјентисане, имају слуха и разумеју тај вид компетиције. Глејзери разумеју само тржишну утакмицу, тотално су ван спорта. И концепта на дужи рок.

Ван Гал се појавио, изиграва и директора и тренера и све... реновира (репарира) њихов тренинг центар, поставља камере и ко зна шта све. А неће јануар дочекати. Манчестер није Амстердам.
Енглези не мењају законе преко ноћи. Они дозволе да стари застаре. Врло су конзервативни и традиционални. У свему.

Као и све велике (и вечите) нације.

Готово је с Јеинством.

dusan

pre 9 godina

Kad se podje od odbrane pa do napada,tamo gde najvise koci i ne stima je sredina,ona koja treba da diriguje,to vise utd nema.Kupili su roha, a vec imaju dobrog levog beka kome jos treba vreme na adaptaciju na veliki klub,a nisu kupili desnog koji im vise treba..A i jednog klasnog stopera..

mrmot

pre 9 godina

(Владимир, 21. avgust 2014 12:21)

Jasno je da si navijač luzerpula.Izmileo si iz mišije rupe posle četvrt veka i predviđaš propast Mančestera.Ako si toliko uveren,bolje ne mlati praznu slamu na sajtovima već lepo u kladionicu pa da unovčiš to "znanje".A kad već pominješ Ereru,Šoa,Bleketa...bolje spomeni Lalanu,Lamberta,Oriđija,Kana,Lovrena i druge levake koje je luzerpul doveo u ovom prelaznom roku.Toliko o "sportskoj orijentaciji" gazdi luzerpula.

Ljubinko Pantic

pre 9 godina

(Orthodox Brothers, 21. avgust 2014 12:16)

Ne pase ti taj sastav Junajteda zato sto je Nani otisao u Sporting,kao deo transfera Markusa Roha na Traford.

Orthodox Brothers

pre 9 godina

De Gea- Smalling, Jones, Shaw, Valencia- Rojo, Fletcher, Young, Nani- Rooney i Van Persie
Nazalost vrlo slab sastav Macestera

Alea iacta est.

pre 9 godina

United ja na samoj ivici da dozivi istu sudbinu kao Liverpul. Mojs je uspeo da unisti pobednicki mentalitet za samo jednu sezonu, koju je Sir Alex godinama stvarao. Van Gaal je potrosena trenerska figura. On doduse ima sposobnost da izbace nove mlade igrace na scenu i od njih napravi zvezde, ali je to nedovljno za ocekivanja i ciljeve u jednom klubu kao sto je Manchester. Odbrana i vezni red su kvalitativno u rangu sa osrednjim timovima u takmicenju. Ako se pod hitno ne investira u tom smeru i dovede negok stavrno izvrsnog strucnjaka poput Murinja, Mancesteru se crno pise.

Stara kuka

pre 9 godina

Atleiko Madrid je primer svima, kako se radi, voli i postuje klub. Iako su ove sezone odradili los prelazni rok jer su za prosecnog Mandzukica i isto tako nedokazanog Oblaka spucali cak 38 miliona eura. Daleko od toga da je Atletiko sirotinja, naprotiv ali nema ni blizu para kao Mancester. Recimo Arda Turan je placen samo 10+2 miliona a kakav je igrac, Godin jedan od najboljih stopera samo 8 miliona, Miranda doveden kao slobodan igrac, Juanfran 5-6 miliona, Diego Kosta za samo 1.5 miliona, Filipe Luis za 12 miliona, Adrian za 10...plus dobra omladinska skola iz koje su izasli upravo De Gea, Tores, KOKE, Mankiljo iz Liverpula, Olivier Tores iz Porta koji je tamo na pozajmici...Dakle dobar rad, trud, posvecenost, zalganje, dobra procena, skauting, pracenje igraca, pa i rizik. Sta da kazu nasi klubovi koji nemaju dinara na racunu, a o atraktivnosti da ne pricam.

fp

pre 9 godina

Jadan manU, nikad ne kupuje skupa pojacanja po recima njihovih navijaca... A samo ovaj prelazni rok sunuli 70 miliona funti, na tri prosecna igraca...

CZRS

pre 9 godina

Ma daj da Van Gal vrati Junajtedovu 4-4-2 formaciju(4-4-1-1 s Matom), 3-5-2 mi nije za Junajted nikako, tu se igra bez klasičnih krila sa kojim Junajted igra oduvijek. 2 pojačanja i vraćanje stare formacije i zadovoljan sam, ali i eto je veliko, veliko pitanje.

timmy

pre 9 godina

@vladimir
nije tu van gal kriv nimako. najveci problem je u onom drvetu od SDa koji uopste ne konta kako emunkcionise trziste. ni glejzeri nisu problem,njima najmanje treba junajtedova rulja uperena protiv njix. junajtedu treba WC stoper i veznjak i u top 3 su.

MIRO LJ.

pre 9 godina

Šta je ovo,ljudi moji? Trideset komentatora,isto toliko vrhunskih trenera.Biraju se pojačanja po sistemu "ima se, može se",razrađuju taktike,odlučuju hoće li se igrati sistem 4-4-2 ili 4-3-2-1. Sve Murinjo do Gvardiole, Van Gal do Ancelotija. Smirite malo ljudi. Gledajte od čega živite.Trenerski posao je opasan za živce i srce, a bacanje tuđih para za nekakva imaginarna pojačanja ne vodi nikuda.Čovjek se sudari sa svojom učmalom svakodnevnicom pa lako dolazi i do ozbiljnih psihičkih problema.

Miki27

pre 9 godina

Nije dobro ali nije ni tako strasno... Svi pricaju o nekim vrhunskim pojacanjima ali Utd trebaju 2-3 dobra igraca na pravim pozicijama i top 4 je tu! Mislim da ce VG uspjeti da izvuce maximum iz ovih igraca koji su mu na raspolaganju... Nisu ti igraci zaboravili da igraju fudbal a svi pricaju o odlasku Ferdinanda, Evre a niko da pomene kakve su olupine bile zadnjih 2-3 sezone a ni Vidic nije bio ni blizu svoje najbolje forme posle povrede, o Runiju u poslednje 2 godine Fergija ne treba trositi rijeci... Svakako da i Fergi ima udjela u ovome ali taj covjek nije kukao i trazio pojacanja nego je radio sa onim sa cime raspolaze a i nepravedno je da optuzujemo covjeka koji je toliko radosti donio navijacima Utd! Ne brinem ja za Utd, ubijedjen sam ove godine da ce izboriti LS

Totti

pre 9 godina

Od ere SAF, otišli su Vidić, Ferdinand, Evra i Skols. Tada su bili prvaci, jednostavno nadjite zamjene za ove igrače, i biće sve mnogo lakše. Hamšik zamjena Skolsu, recimo. Subotić Vidiću, Savić Ferdinandu.

Schh..

pre 9 godina

Subotic,Di maria,Guardado,Garay,Guarin, Zuniga i resen problem .Napad im je kvalitetan tu ne vidim problem jednostavno momci su izgubili pobednicki mentalitet mislim na runija welbaka i persija .mati na sredini pridodati guardada sa leve i di mariju sa desne strane a iza njih guarina da grize . odbrana je i najslabija karika ovog tima pored luka so za kog mislim da je jedini od kupljenih potencija pridodati naseg subotica i garaya koji su jako pametni stoperi a na desnog beka naravno zunigu ludaka :-) Eto igraca za ne vise od 100 mil.

Владимир

pre 9 godina

Пропадање Јединства је почело у последње 3- 4 године АФ.
Довођени су медиокритети, а титуле су стизале у гепеку.
Увек сам говорио да је АФ Дуле Вујошевић енглеског фудбала.
Проћи ће још неколико сезона док се власници не охладе, а онда продаја клуба, па опе5т нека транзиција, одласци и доласци играча ко на железничкој... 10 година да се саберу.
Уосталом, ништа не траје вечно. Све има свој циклус. Некада Нотингем Форест, јуче Јединство из Манчестера, данас Челси, сутра... ко зна ко.
А за Јединство- ко зна кад!

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby

daklu lfc

pre 9 godina

ima da ih rastavljamo , da samo gledaju u sterlinga i markovica , ds oblijecu oko kutinja kao djeca oko cokolade,a da pola ne predju !! YNWA

Владимир

pre 9 godina

Последње ексере у ковџег зу закуцали Ерера, Шо, и којекави Блекети у задњој линији.
Али није проблем ни у играчима, који су мидл тејбл, измени се све у 2 прелазна рока... Јединству треба пре свега нови спортски директор и другачији систем... јер су и околности другачије. Мислим на ове инстант клубове. Јединство још живи у 90им.

Друго, газда Ливерпула су спортски орјентисане, имају слуха и разумеју тај вид компетиције. Глејзери разумеју само тржишну утакмицу, тотално су ван спорта. И концепта на дужи рок.

Ван Гал се појавио, изиграва и директора и тренера и све... реновира (репарира) њихов тренинг центар, поставља камере и ко зна шта све. А неће јануар дочекати. Манчестер није Амстердам.
Енглези не мењају законе преко ноћи. Они дозволе да стари застаре. Врло су конзервативни и традиционални. У свему.

Као и све велике (и вечите) нације.

Готово је с Јеинством.

1357

pre 9 godina

Di Maria i Blind da dodju i biće sve bolje. Nema vise Fergusona da kupi klince za 5,6 mil i napravi cudo od njih. Mora uprava sad da ulaže. Van Gal mi deluje pozitivno i svakako bolje od Mojesa. GGMU!

Schh..

pre 9 godina

Subotic,Di maria,Guardado,Garay,Guarin, Zuniga i resen problem .Napad im je kvalitetan tu ne vidim problem jednostavno momci su izgubili pobednicki mentalitet mislim na runija welbaka i persija .mati na sredini pridodati guardada sa leve i di mariju sa desne strane a iza njih guarina da grize . odbrana je i najslabija karika ovog tima pored luka so za kog mislim da je jedini od kupljenih potencija pridodati naseg subotica i garaya koji su jako pametni stoperi a na desnog beka naravno zunigu ludaka :-) Eto igraca za ne vise od 100 mil.

Totti

pre 9 godina

Od ere SAF, otišli su Vidić, Ferdinand, Evra i Skols. Tada su bili prvaci, jednostavno nadjite zamjene za ove igrače, i biće sve mnogo lakše. Hamšik zamjena Skolsu, recimo. Subotić Vidiću, Savić Ferdinandu.

Orthodox Brothers

pre 9 godina

De Gea- Smalling, Jones, Shaw, Valencia- Rojo, Fletcher, Young, Nani- Rooney i Van Persie
Nazalost vrlo slab sastav Macestera

pez

pre 9 godina

Meni se ne svidja sto forsira 3-5-2 , ima tu dosta pomeranja , al ipak mislim da nije to za Man Utd . 4-3-3 4-5-1 , ka bi doveli Di Mariu i jos jednog stopera... Bio bi to tim za prve 4 i borba za trofej. Ovako sporo,sporo,sporo. Liverpul i Rodzers pravi primer modernog fudbala i zato su u vrhu i bice glavni konkurenti za titulu ove godine , a prosle im izmakla u poslednjim kolima...

Alea iacta est.

pre 9 godina

United ja na samoj ivici da dozivi istu sudbinu kao Liverpul. Mojs je uspeo da unisti pobednicki mentalitet za samo jednu sezonu, koju je Sir Alex godinama stvarao. Van Gaal je potrosena trenerska figura. On doduse ima sposobnost da izbace nove mlade igrace na scenu i od njih napravi zvezde, ali je to nedovljno za ocekivanja i ciljeve u jednom klubu kao sto je Manchester. Odbrana i vezni red su kvalitativno u rangu sa osrednjim timovima u takmicenju. Ako se pod hitno ne investira u tom smeru i dovede negok stavrno izvrsnog strucnjaka poput Murinja, Mancesteru se crno pise.

mrmot

pre 9 godina

(Владимир, 21. avgust 2014 12:21)

Jasno je da si navijač luzerpula.Izmileo si iz mišije rupe posle četvrt veka i predviđaš propast Mančestera.Ako si toliko uveren,bolje ne mlati praznu slamu na sajtovima već lepo u kladionicu pa da unovčiš to "znanje".A kad već pominješ Ereru,Šoa,Bleketa...bolje spomeni Lalanu,Lamberta,Oriđija,Kana,Lovrena i druge levake koje je luzerpul doveo u ovom prelaznom roku.Toliko o "sportskoj orijentaciji" gazdi luzerpula.

mrGood

pre 9 godina

Mancester Junajted ce uvek biti gigant. Istina je da ih je odlazak Fergija pogodio vise nego sto su ocekivali, ali to je i bio pravi razlog zasto Fergi nije hteo da ode. Ekipa nije zrela jer je bilo ocigledno da ce pola tima napustiti klub (sto je i bio slucaj) a da pritom prave zamene nema. Cinjenica je da Mancesteru trebaju dva jaka centralna defanzivca i bice jako brzo na starom putu. Smoling, Evans, nisu dorasli. poz!

fp

pre 9 godina

Jadan manU, nikad ne kupuje skupa pojacanja po recima njihovih navijaca... A samo ovaj prelazni rok sunuli 70 miliona funti, na tri prosecna igraca...

d

pre 9 godina

po meni junajted nema nikakve sanse za titulu, ali nikakve. ako izbore plasman u ligu sampiona, van gal je cudotvorac. celzi, siti, liverpul i arsenal imaju mnogo bolje igrace i kontinuitet (igraju u istom sistemu sa istim trenerom i igracima po nekoliko sezona i ostvarjuju dobre rezultate). junajted osim runija i van persija, nema ni jednog, ali ni jednog igraca svetske klase. jang, valensija, flecer, kerik, sive face iz odbrane, nova pojacanja, to je ekipa u rangu evertona u najboljem slucaju. ako su vec najurili evru, vidica i ferdinanda, morali su da dovedu adekvatna pojacanja u zadnjoj liniji, igrace slicnog renomea (humels isl.). ovo je nedovoljno.

Komsija

pre 9 godina

Imali su dobre igrace koje su pustili da odu za dzabe dok za to vreme nisu spremili adekvatne zamene. I sta sada? Smoling, Dzons i Evans treba da budu okosnica odbrane? Tesko Junajtedu... Problem je sto NIKO od jakih igraca nece da dodje jer nece igrati u Evropi.

Stara kuka

pre 9 godina

Atleiko Madrid je primer svima, kako se radi, voli i postuje klub. Iako su ove sezone odradili los prelazni rok jer su za prosecnog Mandzukica i isto tako nedokazanog Oblaka spucali cak 38 miliona eura. Daleko od toga da je Atletiko sirotinja, naprotiv ali nema ni blizu para kao Mancester. Recimo Arda Turan je placen samo 10+2 miliona a kakav je igrac, Godin jedan od najboljih stopera samo 8 miliona, Miranda doveden kao slobodan igrac, Juanfran 5-6 miliona, Diego Kosta za samo 1.5 miliona, Filipe Luis za 12 miliona, Adrian za 10...plus dobra omladinska skola iz koje su izasli upravo De Gea, Tores, KOKE, Mankiljo iz Liverpula, Olivier Tores iz Porta koji je tamo na pozajmici...Dakle dobar rad, trud, posvecenost, zalganje, dobra procena, skauting, pracenje igraca, pa i rizik. Sta da kazu nasi klubovi koji nemaju dinara na racunu, a o atraktivnosti da ne pricam.

MIRO LJ.

pre 9 godina

Šta je ovo,ljudi moji? Trideset komentatora,isto toliko vrhunskih trenera.Biraju se pojačanja po sistemu "ima se, može se",razrađuju taktike,odlučuju hoće li se igrati sistem 4-4-2 ili 4-3-2-1. Sve Murinjo do Gvardiole, Van Gal do Ancelotija. Smirite malo ljudi. Gledajte od čega živite.Trenerski posao je opasan za živce i srce, a bacanje tuđih para za nekakva imaginarna pojačanja ne vodi nikuda.Čovjek se sudari sa svojom učmalom svakodnevnicom pa lako dolazi i do ozbiljnih psihičkih problema.

CZRS

pre 9 godina

Ma daj da Van Gal vrati Junajtedovu 4-4-2 formaciju(4-4-1-1 s Matom), 3-5-2 mi nije za Junajted nikako, tu se igra bez klasičnih krila sa kojim Junajted igra oduvijek. 2 pojačanja i vraćanje stare formacije i zadovoljan sam, ali i eto je veliko, veliko pitanje.

dusan

pre 9 godina

Kad se podje od odbrane pa do napada,tamo gde najvise koci i ne stima je sredina,ona koja treba da diriguje,to vise utd nema.Kupili su roha, a vec imaju dobrog levog beka kome jos treba vreme na adaptaciju na veliki klub,a nisu kupili desnog koji im vise treba..A i jednog klasnog stopera..

Petar A

pre 9 godina

Mozda s pravom (zabrinutost), ali boze mili, pa valjda treba malo sacekati???! Cak i ovi muceni politicari dobiju 3 mjeseca prije ozbiljne ocjene rada. Kad su pobjedjivali ovog ljeta u SAD, nije bilo Skolsa da se zabrine.

timmy

pre 9 godina

@vladimir
nije tu van gal kriv nimako. najveci problem je u onom drvetu od SDa koji uopste ne konta kako emunkcionise trziste. ni glejzeri nisu problem,njima najmanje treba junajtedova rulja uperena protiv njix. junajtedu treba WC stoper i veznjak i u top 3 su.

Miki27

pre 9 godina

Nije dobro ali nije ni tako strasno... Svi pricaju o nekim vrhunskim pojacanjima ali Utd trebaju 2-3 dobra igraca na pravim pozicijama i top 4 je tu! Mislim da ce VG uspjeti da izvuce maximum iz ovih igraca koji su mu na raspolaganju... Nisu ti igraci zaboravili da igraju fudbal a svi pricaju o odlasku Ferdinanda, Evre a niko da pomene kakve su olupine bile zadnjih 2-3 sezone a ni Vidic nije bio ni blizu svoje najbolje forme posle povrede, o Runiju u poslednje 2 godine Fergija ne treba trositi rijeci... Svakako da i Fergi ima udjela u ovome ali taj covjek nije kukao i trazio pojacanja nego je radio sa onim sa cime raspolaze a i nepravedno je da optuzujemo covjeka koji je toliko radosti donio navijacima Utd! Ne brinem ja za Utd, ubijedjen sam ove godine da ce izboriti LS

CANTONA

pre 9 godina

"Ginger maestro" govori tuznu istinu.Losa transfer politika vec nekoliko sezona ali bih ipak rekao da nije sve crno.Mora se dovesti iskusniji stoper,jedan fizicki dominantniji srednjak(Eh Pogba...) i krilo (Di Marija?)..Ali De Gea,Rafael,Shaw,Jones,Herrera,Januzaj,J.Wilson ce ciniti ozbiljnu buducnost Junajted jer ko god ozbiljnije prati fudbal zna o kakvim talentima je rijec.Junajted vec 90 godina nije imao sezonu bez bar 3 igraca iz sopstvene akademije i to je za ponos.Proci ce i ovaj period tranzicije i muke i uslijedice povratak u vrh svjetskog fudbala.Glejzeri nemaju sluha za potrebr kluba jer su tipicni isfabrikovani Ameri a Ed Woodward je nov u ovom poslu.David Gill je bio gubitak za Junajted skoro jednak kao i Fergie.GGMU

Ljubinko Pantic

pre 9 godina

(Orthodox Brothers, 21. avgust 2014 12:16)

Ne pase ti taj sastav Junajteda zato sto je Nani otisao u Sporting,kao deo transfera Markusa Roha na Traford.