Utorak, 19.08.2014.

16:12

Raspisana poternica za Milićevim

Za Markom Milićevim, koji se sumnjiči da je 26. jula "mini kantrimenom" udario Luku Jovanovića, raspisana je crvena Interpolova poternica.

Izvor: Tanjug

Raspisana poternica za Miliæevim IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

56 Komentari

Sortiraj po:

Neda

pre 9 godina

Ono sto je sigurno da pocinilac treba da dobije najstrozu kaznu! Zaista verujem da ce tako biti! Nasa policija mozda nije savrsena, ali se vidi ozbiljan napredak!

Matko

pre 9 godina

Ovo je jako vazna vest i pohvale svakako celom MUPu....na organizovanosti i jos jednom pokazivanju gradjanima da zive u pravnoj drzavi!

žalosna vrba

pre 9 godina

Ovo je strašno traljavo uradjeno, da ne pominjem koliko traje sam postupak izručenja, ako do njega dodje. Pa bilo je toliko slučajeva koji su poznati javnosti, i uvek se čekalo mesecima, pa i po godinu dana da nekog izruče, a bili su optuženi za najteža krivična dela.
Ja ne znam šta je gore, da je u pitanju diletantizam, ili da je u pitanju mutljavina.

1003

pre 9 godina

Zar nije logicnije bilo da se podigne optuznica i medjunarodna poternica, pa da se po hapsenju objavi u medijima ko je osumnjiveni? Ovako se ostavilo prostora da doticni nadje nacin da pobegne.. Mozda gresim..

Marx

pre 9 godina

"Što brzo to i kuso", kaže naš narod. Samo polako, bez žurbe, pa za jedno 5 godina i da zatvorimo ovaj slučaj. A do tada ćemo uživati u fotografijama i tekstovima o novoređenoj medijskoj zvezdi.

Colic

pre 9 godina

U ovoj situaciji vazno je da je pokazana organizovanost i spremnost da se sve ucini i pomogne roditeljima da ovu situaciju prihvate...kao sto su i sami izjavili da veruju u posten rad svih policajaca!

smejurija

pre 9 godina

Je li ovde poenta bila da se uhapsi počinioc i da isti odgovara za ono što je uradio ili da se samo kaže na koga se sumnja i da se počinioc upozori da beži na vreme?Ja mislim da prvo treba skočiti pa reći hop!

шки

pre 9 godina

Jel na hiljade sati potrebno da sastave optužnicu... Zašto sve objavljuju u medijima, da stvor može da se organizuje? Ajde zatvarajte priču, monstruma na teški rad, da pravi puteve min 20 leta... pa da vidimo kako ćemo sa platama i penzijama, ne skrećite sa teme!!!

Marija

pre 9 godina

Pitanje je samo dana kada ce ovaj covek zavrsiti u zatvoru,cvrsto verujem u to.Ubio je neduznog decka i odgovarace.Verujem u ministra policije i u njegov rad.

Bojana

pre 9 godina

Ovakvim ljudima je mesto u zatvoru.Bahatosti j evreme bilo da stane na put.Poternicu sto pre raspisati.Otisao na letovanje,nakon sto je nesrecnog momka ubio.Verujem u nase ministarstvo policije i njihovu resenost da sto pre ovog coveka stave u zatvor.

papaja

pre 9 godina

Karta u jednom pravcu??? Zar nije objavljeno da je imao povratak rezervisan za sutra? Lik bezi od od nesrece posle 15 dana? Verovatno je bio siguran da nista nije snimljeno jer se "krio" iza taksija.

Izem ti drzavu gde narod mora da glumi Poaroa da bi se doslo do istine, a drzava se ni ne trudi da laz elegantno servira. DNO!

SunReiser

pre 9 godina

Covek je za jednokratnu upotrebu. Ako ste gledali film Nikita onda znate o cemu govorim. Svaka drzava ima takvih koji su sa one strane zakona a u jednom delu svog zivota su za..b..i situaciju. Oni se drze na stendbaju za ovakve situacije kada moraju da okaju grehe i zavrse posao za drzavu i kako bi nekoga zastitili. Naravno biva uhapsen i osudjen i poslat na "robiju". Posle par meseci kada se sve zaboravi dobija premestaj iz zatvora x u zatvor y gde mu se gubi svaki trag. On nastavlja zivot daleko od Srbije pod uslovom da se nikada ne vrati a od drzave dobija novi identitet. Vuk sit ovce na broju idemo dalje. :(

Paklena pomorandža

pre 9 godina

Da ste hteli da ga uhapsite ne bi objavljivi to u novinama nego bi izveli akciju hapsenja i onda obavestili medije ovako ste decku otvorili oci da se da u beg i to je to ne farbajte narod

srbin

pre 9 godina

pa sta je sad? prvo je narod hteo ''pritisak javnosti i medija'' i eto, dobili ste ga... on isto cita novine, sigurno nije lud da ne prati...

U Srbiji ništa novo

pre 9 godina

Najava poternice! Policija sve zna.
A gde vam je Kosmajac?
Šta radi ovaj što lici na Šarica, a proziva sve iz policije samo ne SPS i ne SNS.
Jadna smo mi zemlja.

veteran

pre 9 godina

Ma kad je Vucic obecao.....Samo mu Stefanovicu javi kad ce poternica da promeni jos jedno 6zemalja ida ga uhvatite u 32 gog dana u 13 mesecu! Kakav dilentatizam sa ovim najavama! Zlocinac je 15 dana bio u Bg posto je ubio coveka i da nije bilo pritiska javnosti, ko zna sta bi bilo!Sramota! Nadam se da ce zlocinca i pomagace stici zasluzena kazna!

jadno do dna

pre 9 godina

Jeftini politicki poeni "doktora" su meni prvi i glavni utisak posle svega ovoga i slucaja Tijane Juric.Sve ostalo je cini mi se onako usput i nebitno.Mnogo bre podcenjujete ovaj narod,pa nismo bas toliko coravi i glupi.

Mici

pre 9 godina

Ovo je velika tragedija. Jedna mlada osoba je izgubila zivot, a vi i dalje pisete i napadate rad policije i ministra unutrasnjih poslova. Nije sve za napade na politickoj osnovi. Policija sa ministrom je uspesno resila slucaj male Tijane i sigurna sam da ce se i ovaj slucaj resiti. M.M. je osoba koja treba da dobije najstrozu kaznu i sigurna sam da ce tako i biti.

Dušan

pre 9 godina

Boli me i dusa i telo! Koliko smo mi jadna zemlja! Ubice se baskare po plazama, bahate naocigled policije, objavljuju im se samo inicijali za pocinjeno delo, i istraga NIKADA ne sprovodi do kraja! A zrtve? A svedoci? Puno ime i prezime taksiste, zanimanje, samo sto mu ne objave i broj vozila i adresu, i dobije pritvor mesec dana, jer je bio kolateralna steta, a pocinioci, ejjjj??? Ima li pravde? Ne mogu vise ove predstave da gledam! Gleda li nas Svet? U POMOC!!!

jovan

pre 9 godina

Gledajte kako se proslavio nas ministar Dr Stefanovic: - "po objavljivanju informacija da je u Turskoj, on volšebno nestaje." - . Dakle to je takav nevidjeni diletantizam koji je primeren samo retko nesposobnima. On je potpuno opstruirao citavu policijsku akciju ! I to je za svaku osudu i za promptnu ostavku. Sve drugo, prizivanje botova u pomoc, svakodnevno skretanje teme na pobocne i nevazne stvari vise ne moze pomoci da se sakrije i zaboravi ova katastrofalna brljotina koju je pocinio Dr Stefanovic. On je prevremenim izjavama u medijima prekrsio zakonsku proceduru o aktivnostima Interpola! Procitajte clanak jos jednom.Ovo je po mom misljenju kraj mandata jednog odista nesposobnog coveka. Kako je samo policija, kako su inspektori , strucnjaci mogli tako nesto da mu dozvole?!

cirkus

pre 9 godina

Znaci poternica jos nije napravljena?? Obavestite ga preko medija kada ce da zna covek dokle da se brcka u moru a za to vreme mu naprave i novi pasos

flipsilon

pre 9 godina

Zašto je moralo da izađe u medije pre nego što je stupilo na snagu? Sad ćete da ga uhvatite... sutra malo. Dok ovo pišem on je verovatno već u Siriji.

rrmx

pre 9 godina

Moze li neko da mi objasni zasto je osumnjicenom najavljeno hapsenje?
Ja sam pretpostavljala da je poternica raspisana i da mu turska policija kuca na vrata dok "doktor" Stefanovic drzi konferenciju.

Najavili ste hapsenje, a sad najavljujete dizanje poternice.

Nesto ovde cisto nije.

Smoren

pre 9 godina

Narode, smoriste gore nego sa Novakovom svadbom. Više od dve nedelje ništa drugo u medijima, samo o ovom slučaju. Jeste nesreća, ali brate, ipak je na kraju krajeva u pitanju saobraćajni incident. Niko nikoga nije namerno ubio. Znam da je roditeljima i porodici jako teško, imao sam slično iskustvo, ali dajte da završimo sa naslovnim stranama i udarnim vestima na ovu temu. Nije valjda to najveći i jedini problem koji trenutno muči Srbiju.

Nemanja C

pre 9 godina

Sve mi je jasno, samo ne to zašto posle cele priče na konferenciji o tome kako policija ne može uvek da objavi sve podatke dok traje istraga kako ne bi alarmirala počinioce ta konferencija nije održana POSLE raspisivanja poternice i hapšenja dotičnog. Razumem da je bio pritisak javnosti, ali MUP je tu prvo da hapsi kriminalce a tek onda da vodi svoj i lični PR ministra.

ribar

pre 9 godina

nešto razmišljam, on može da pobegne i nikad ne završi u zatvoru, a njegovi drugari ce ispasti krivi i bice u zatvoru. bas fino prijateljstvo... ja svojim prijateljima nikad ne bih dozvolio da ispastaju zbog mene, ne bih uopšte dovodio u ovakvu nezgodnu situaciju.

Alexandar

pre 9 godina

Show must go on! Doktorski urađeno, nema šta! Pa tek reforme, e to će biti neviđeno, konferencije za medije će ugušiti sve turske, španske i ostale serije...samo veselo!

tataozo

pre 9 godina

licno mislim da njegovo bjezanje sa lica mjesta uzrokovano necim sto je bilo u autu a nije smjelo da se vidi, kao 8 njegovo stanje pod dejstvom alkohola i droga..naravno kukavicluk je kod tog tipa ljudi veliki jer obraza nemaju..cini mi se ovde pise 4 saputnika a mislim receno 6..inace u tom autu nazad su odvojeno dva sjedista a ne klupa..iskreno saucesce porodici..policija da nadje vozilo i dobro ispita na prisutnost droge..mada je sve kasno zalosno je sto se sve desava 2 nedelje poslije uz puno najava samim tim upozorenja..ako ima pritisak javnosti moze se reci radimo na tom bez ikakvih detalja..ionako je pritisak do hvatanja prisutan pa izdrzite vodu u usta i uradite posao brzo i efikasno..

Petar

pre 9 godina

Mozete vi "poterivati" koga hocete, ali ministar Stefanovic da podnese ostavku zbog nesposobnosti. Da novinari nisu najasili na vlast ne bi niko prstom mrdnuo. Sramota!

rrmx

pre 9 godina

Moze li neko da mi objasni zasto je osumnjicenom najavljeno hapsenje?
Ja sam pretpostavljala da je poternica raspisana i da mu turska policija kuca na vrata dok "doktor" Stefanovic drzi konferenciju.

Najavili ste hapsenje, a sad najavljujete dizanje poternice.

Nesto ovde cisto nije.

Smoren

pre 9 godina

Narode, smoriste gore nego sa Novakovom svadbom. Više od dve nedelje ništa drugo u medijima, samo o ovom slučaju. Jeste nesreća, ali brate, ipak je na kraju krajeva u pitanju saobraćajni incident. Niko nikoga nije namerno ubio. Znam da je roditeljima i porodici jako teško, imao sam slično iskustvo, ali dajte da završimo sa naslovnim stranama i udarnim vestima na ovu temu. Nije valjda to najveći i jedini problem koji trenutno muči Srbiju.

Nemanja C

pre 9 godina

Sve mi je jasno, samo ne to zašto posle cele priče na konferenciji o tome kako policija ne može uvek da objavi sve podatke dok traje istraga kako ne bi alarmirala počinioce ta konferencija nije održana POSLE raspisivanja poternice i hapšenja dotičnog. Razumem da je bio pritisak javnosti, ali MUP je tu prvo da hapsi kriminalce a tek onda da vodi svoj i lični PR ministra.

Petar

pre 9 godina

Mozete vi "poterivati" koga hocete, ali ministar Stefanovic da podnese ostavku zbog nesposobnosti. Da novinari nisu najasili na vlast ne bi niko prstom mrdnuo. Sramota!

Marija

pre 9 godina

Pitanje je samo dana kada ce ovaj covek zavrsiti u zatvoru,cvrsto verujem u to.Ubio je neduznog decka i odgovarace.Verujem u ministra policije i u njegov rad.

Mici

pre 9 godina

Ovo je velika tragedija. Jedna mlada osoba je izgubila zivot, a vi i dalje pisete i napadate rad policije i ministra unutrasnjih poslova. Nije sve za napade na politickoj osnovi. Policija sa ministrom je uspesno resila slucaj male Tijane i sigurna sam da ce se i ovaj slucaj resiti. M.M. je osoba koja treba da dobije najstrozu kaznu i sigurna sam da ce tako i biti.

flipsilon

pre 9 godina

Zašto je moralo da izađe u medije pre nego što je stupilo na snagu? Sad ćete da ga uhvatite... sutra malo. Dok ovo pišem on je verovatno već u Siriji.

Paklena pomorandža

pre 9 godina

Da ste hteli da ga uhapsite ne bi objavljivi to u novinama nego bi izveli akciju hapsenja i onda obavestili medije ovako ste decku otvorili oci da se da u beg i to je to ne farbajte narod

SunReiser

pre 9 godina

Covek je za jednokratnu upotrebu. Ako ste gledali film Nikita onda znate o cemu govorim. Svaka drzava ima takvih koji su sa one strane zakona a u jednom delu svog zivota su za..b..i situaciju. Oni se drze na stendbaju za ovakve situacije kada moraju da okaju grehe i zavrse posao za drzavu i kako bi nekoga zastitili. Naravno biva uhapsen i osudjen i poslat na "robiju". Posle par meseci kada se sve zaboravi dobija premestaj iz zatvora x u zatvor y gde mu se gubi svaki trag. On nastavlja zivot daleko od Srbije pod uslovom da se nikada ne vrati a od drzave dobija novi identitet. Vuk sit ovce na broju idemo dalje. :(

srbin

pre 9 godina

pa sta je sad? prvo je narod hteo ''pritisak javnosti i medija'' i eto, dobili ste ga... on isto cita novine, sigurno nije lud da ne prati...

cirkus

pre 9 godina

Znaci poternica jos nije napravljena?? Obavestite ga preko medija kada ce da zna covek dokle da se brcka u moru a za to vreme mu naprave i novi pasos

Alexandar

pre 9 godina

Show must go on! Doktorski urađeno, nema šta! Pa tek reforme, e to će biti neviđeno, konferencije za medije će ugušiti sve turske, španske i ostale serije...samo veselo!

jadno do dna

pre 9 godina

Jeftini politicki poeni "doktora" su meni prvi i glavni utisak posle svega ovoga i slucaja Tijane Juric.Sve ostalo je cini mi se onako usput i nebitno.Mnogo bre podcenjujete ovaj narod,pa nismo bas toliko coravi i glupi.

jovan

pre 9 godina

Gledajte kako se proslavio nas ministar Dr Stefanovic: - "po objavljivanju informacija da je u Turskoj, on volšebno nestaje." - . Dakle to je takav nevidjeni diletantizam koji je primeren samo retko nesposobnima. On je potpuno opstruirao citavu policijsku akciju ! I to je za svaku osudu i za promptnu ostavku. Sve drugo, prizivanje botova u pomoc, svakodnevno skretanje teme na pobocne i nevazne stvari vise ne moze pomoci da se sakrije i zaboravi ova katastrofalna brljotina koju je pocinio Dr Stefanovic. On je prevremenim izjavama u medijima prekrsio zakonsku proceduru o aktivnostima Interpola! Procitajte clanak jos jednom.Ovo je po mom misljenju kraj mandata jednog odista nesposobnog coveka. Kako je samo policija, kako su inspektori , strucnjaci mogli tako nesto da mu dozvole?!

U Srbiji ništa novo

pre 9 godina

Najava poternice! Policija sve zna.
A gde vam je Kosmajac?
Šta radi ovaj što lici na Šarica, a proziva sve iz policije samo ne SPS i ne SNS.
Jadna smo mi zemlja.

papaja

pre 9 godina

Karta u jednom pravcu??? Zar nije objavljeno da je imao povratak rezervisan za sutra? Lik bezi od od nesrece posle 15 dana? Verovatno je bio siguran da nista nije snimljeno jer se "krio" iza taksija.

Izem ti drzavu gde narod mora da glumi Poaroa da bi se doslo do istine, a drzava se ni ne trudi da laz elegantno servira. DNO!

ribar

pre 9 godina

nešto razmišljam, on može da pobegne i nikad ne završi u zatvoru, a njegovi drugari ce ispasti krivi i bice u zatvoru. bas fino prijateljstvo... ja svojim prijateljima nikad ne bih dozvolio da ispastaju zbog mene, ne bih uopšte dovodio u ovakvu nezgodnu situaciju.

Dušan

pre 9 godina

Boli me i dusa i telo! Koliko smo mi jadna zemlja! Ubice se baskare po plazama, bahate naocigled policije, objavljuju im se samo inicijali za pocinjeno delo, i istraga NIKADA ne sprovodi do kraja! A zrtve? A svedoci? Puno ime i prezime taksiste, zanimanje, samo sto mu ne objave i broj vozila i adresu, i dobije pritvor mesec dana, jer je bio kolateralna steta, a pocinioci, ejjjj??? Ima li pravde? Ne mogu vise ove predstave da gledam! Gleda li nas Svet? U POMOC!!!

veteran

pre 9 godina

Ma kad je Vucic obecao.....Samo mu Stefanovicu javi kad ce poternica da promeni jos jedno 6zemalja ida ga uhvatite u 32 gog dana u 13 mesecu! Kakav dilentatizam sa ovim najavama! Zlocinac je 15 dana bio u Bg posto je ubio coveka i da nije bilo pritiska javnosti, ko zna sta bi bilo!Sramota! Nadam se da ce zlocinca i pomagace stici zasluzena kazna!

tataozo

pre 9 godina

licno mislim da njegovo bjezanje sa lica mjesta uzrokovano necim sto je bilo u autu a nije smjelo da se vidi, kao 8 njegovo stanje pod dejstvom alkohola i droga..naravno kukavicluk je kod tog tipa ljudi veliki jer obraza nemaju..cini mi se ovde pise 4 saputnika a mislim receno 6..inace u tom autu nazad su odvojeno dva sjedista a ne klupa..iskreno saucesce porodici..policija da nadje vozilo i dobro ispita na prisutnost droge..mada je sve kasno zalosno je sto se sve desava 2 nedelje poslije uz puno najava samim tim upozorenja..ako ima pritisak javnosti moze se reci radimo na tom bez ikakvih detalja..ionako je pritisak do hvatanja prisutan pa izdrzite vodu u usta i uradite posao brzo i efikasno..

1003

pre 9 godina

Zar nije logicnije bilo da se podigne optuznica i medjunarodna poternica, pa da se po hapsenju objavi u medijima ko je osumnjiveni? Ovako se ostavilo prostora da doticni nadje nacin da pobegne.. Mozda gresim..

Marx

pre 9 godina

"Što brzo to i kuso", kaže naš narod. Samo polako, bez žurbe, pa za jedno 5 godina i da zatvorimo ovaj slučaj. A do tada ćemo uživati u fotografijama i tekstovima o novoređenoj medijskoj zvezdi.

žalosna vrba

pre 9 godina

Ovo je strašno traljavo uradjeno, da ne pominjem koliko traje sam postupak izručenja, ako do njega dodje. Pa bilo je toliko slučajeva koji su poznati javnosti, i uvek se čekalo mesecima, pa i po godinu dana da nekog izruče, a bili su optuženi za najteža krivična dela.
Ja ne znam šta je gore, da je u pitanju diletantizam, ili da je u pitanju mutljavina.

шки

pre 9 godina

Jel na hiljade sati potrebno da sastave optužnicu... Zašto sve objavljuju u medijima, da stvor može da se organizuje? Ajde zatvarajte priču, monstruma na teški rad, da pravi puteve min 20 leta... pa da vidimo kako ćemo sa platama i penzijama, ne skrećite sa teme!!!

smejurija

pre 9 godina

Je li ovde poenta bila da se uhapsi počinioc i da isti odgovara za ono što je uradio ili da se samo kaže na koga se sumnja i da se počinioc upozori da beži na vreme?Ja mislim da prvo treba skočiti pa reći hop!

Bojana

pre 9 godina

Ovakvim ljudima je mesto u zatvoru.Bahatosti j evreme bilo da stane na put.Poternicu sto pre raspisati.Otisao na letovanje,nakon sto je nesrecnog momka ubio.Verujem u nase ministarstvo policije i njihovu resenost da sto pre ovog coveka stave u zatvor.

Matko

pre 9 godina

Ovo je jako vazna vest i pohvale svakako celom MUPu....na organizovanosti i jos jednom pokazivanju gradjanima da zive u pravnoj drzavi!

Colic

pre 9 godina

U ovoj situaciji vazno je da je pokazana organizovanost i spremnost da se sve ucini i pomogne roditeljima da ovu situaciju prihvate...kao sto su i sami izjavili da veruju u posten rad svih policajaca!

Neda

pre 9 godina

Ono sto je sigurno da pocinilac treba da dobije najstrozu kaznu! Zaista verujem da ce tako biti! Nasa policija mozda nije savrsena, ali se vidi ozbiljan napredak!

jadno do dna

pre 9 godina

Jeftini politicki poeni "doktora" su meni prvi i glavni utisak posle svega ovoga i slucaja Tijane Juric.Sve ostalo je cini mi se onako usput i nebitno.Mnogo bre podcenjujete ovaj narod,pa nismo bas toliko coravi i glupi.

SunReiser

pre 9 godina

Covek je za jednokratnu upotrebu. Ako ste gledali film Nikita onda znate o cemu govorim. Svaka drzava ima takvih koji su sa one strane zakona a u jednom delu svog zivota su za..b..i situaciju. Oni se drze na stendbaju za ovakve situacije kada moraju da okaju grehe i zavrse posao za drzavu i kako bi nekoga zastitili. Naravno biva uhapsen i osudjen i poslat na "robiju". Posle par meseci kada se sve zaboravi dobija premestaj iz zatvora x u zatvor y gde mu se gubi svaki trag. On nastavlja zivot daleko od Srbije pod uslovom da se nikada ne vrati a od drzave dobija novi identitet. Vuk sit ovce na broju idemo dalje. :(

veteran

pre 9 godina

Ma kad je Vucic obecao.....Samo mu Stefanovicu javi kad ce poternica da promeni jos jedno 6zemalja ida ga uhvatite u 32 gog dana u 13 mesecu! Kakav dilentatizam sa ovim najavama! Zlocinac je 15 dana bio u Bg posto je ubio coveka i da nije bilo pritiska javnosti, ko zna sta bi bilo!Sramota! Nadam se da ce zlocinca i pomagace stici zasluzena kazna!

jovan

pre 9 godina

Gledajte kako se proslavio nas ministar Dr Stefanovic: - "po objavljivanju informacija da je u Turskoj, on volšebno nestaje." - . Dakle to je takav nevidjeni diletantizam koji je primeren samo retko nesposobnima. On je potpuno opstruirao citavu policijsku akciju ! I to je za svaku osudu i za promptnu ostavku. Sve drugo, prizivanje botova u pomoc, svakodnevno skretanje teme na pobocne i nevazne stvari vise ne moze pomoci da se sakrije i zaboravi ova katastrofalna brljotina koju je pocinio Dr Stefanovic. On je prevremenim izjavama u medijima prekrsio zakonsku proceduru o aktivnostima Interpola! Procitajte clanak jos jednom.Ovo je po mom misljenju kraj mandata jednog odista nesposobnog coveka. Kako je samo policija, kako su inspektori , strucnjaci mogli tako nesto da mu dozvole?!

Paklena pomorandža

pre 9 godina

Da ste hteli da ga uhapsite ne bi objavljivi to u novinama nego bi izveli akciju hapsenja i onda obavestili medije ovako ste decku otvorili oci da se da u beg i to je to ne farbajte narod

papaja

pre 9 godina

Karta u jednom pravcu??? Zar nije objavljeno da je imao povratak rezervisan za sutra? Lik bezi od od nesrece posle 15 dana? Verovatno je bio siguran da nista nije snimljeno jer se "krio" iza taksija.

Izem ti drzavu gde narod mora da glumi Poaroa da bi se doslo do istine, a drzava se ni ne trudi da laz elegantno servira. DNO!

Dušan

pre 9 godina

Boli me i dusa i telo! Koliko smo mi jadna zemlja! Ubice se baskare po plazama, bahate naocigled policije, objavljuju im se samo inicijali za pocinjeno delo, i istraga NIKADA ne sprovodi do kraja! A zrtve? A svedoci? Puno ime i prezime taksiste, zanimanje, samo sto mu ne objave i broj vozila i adresu, i dobije pritvor mesec dana, jer je bio kolateralna steta, a pocinioci, ejjjj??? Ima li pravde? Ne mogu vise ove predstave da gledam! Gleda li nas Svet? U POMOC!!!

U Srbiji ništa novo

pre 9 godina

Najava poternice! Policija sve zna.
A gde vam je Kosmajac?
Šta radi ovaj što lici na Šarica, a proziva sve iz policije samo ne SPS i ne SNS.
Jadna smo mi zemlja.

flipsilon

pre 9 godina

Zašto je moralo da izađe u medije pre nego što je stupilo na snagu? Sad ćete da ga uhvatite... sutra malo. Dok ovo pišem on je verovatno već u Siriji.

cirkus

pre 9 godina

Znaci poternica jos nije napravljena?? Obavestite ga preko medija kada ce da zna covek dokle da se brcka u moru a za to vreme mu naprave i novi pasos

Nemanja C

pre 9 godina

Sve mi je jasno, samo ne to zašto posle cele priče na konferenciji o tome kako policija ne može uvek da objavi sve podatke dok traje istraga kako ne bi alarmirala počinioce ta konferencija nije održana POSLE raspisivanja poternice i hapšenja dotičnog. Razumem da je bio pritisak javnosti, ali MUP je tu prvo da hapsi kriminalce a tek onda da vodi svoj i lični PR ministra.

rrmx

pre 9 godina

Moze li neko da mi objasni zasto je osumnjicenom najavljeno hapsenje?
Ja sam pretpostavljala da je poternica raspisana i da mu turska policija kuca na vrata dok "doktor" Stefanovic drzi konferenciju.

Najavili ste hapsenje, a sad najavljujete dizanje poternice.

Nesto ovde cisto nije.

Petar

pre 9 godina

Mozete vi "poterivati" koga hocete, ali ministar Stefanovic da podnese ostavku zbog nesposobnosti. Da novinari nisu najasili na vlast ne bi niko prstom mrdnuo. Sramota!

Alexandar

pre 9 godina

Show must go on! Doktorski urađeno, nema šta! Pa tek reforme, e to će biti neviđeno, konferencije za medije će ugušiti sve turske, španske i ostale serije...samo veselo!

Smoren

pre 9 godina

Narode, smoriste gore nego sa Novakovom svadbom. Više od dve nedelje ništa drugo u medijima, samo o ovom slučaju. Jeste nesreća, ali brate, ipak je na kraju krajeva u pitanju saobraćajni incident. Niko nikoga nije namerno ubio. Znam da je roditeljima i porodici jako teško, imao sam slično iskustvo, ali dajte da završimo sa naslovnim stranama i udarnim vestima na ovu temu. Nije valjda to najveći i jedini problem koji trenutno muči Srbiju.

Marija

pre 9 godina

Pitanje je samo dana kada ce ovaj covek zavrsiti u zatvoru,cvrsto verujem u to.Ubio je neduznog decka i odgovarace.Verujem u ministra policije i u njegov rad.

Mici

pre 9 godina

Ovo je velika tragedija. Jedna mlada osoba je izgubila zivot, a vi i dalje pisete i napadate rad policije i ministra unutrasnjih poslova. Nije sve za napade na politickoj osnovi. Policija sa ministrom je uspesno resila slucaj male Tijane i sigurna sam da ce se i ovaj slucaj resiti. M.M. je osoba koja treba da dobije najstrozu kaznu i sigurna sam da ce tako i biti.

Matko

pre 9 godina

Ovo je jako vazna vest i pohvale svakako celom MUPu....na organizovanosti i jos jednom pokazivanju gradjanima da zive u pravnoj drzavi!

Colic

pre 9 godina

U ovoj situaciji vazno je da je pokazana organizovanost i spremnost da se sve ucini i pomogne roditeljima da ovu situaciju prihvate...kao sto su i sami izjavili da veruju u posten rad svih policajaca!

srbin

pre 9 godina

pa sta je sad? prvo je narod hteo ''pritisak javnosti i medija'' i eto, dobili ste ga... on isto cita novine, sigurno nije lud da ne prati...

Bojana

pre 9 godina

Ovakvim ljudima je mesto u zatvoru.Bahatosti j evreme bilo da stane na put.Poternicu sto pre raspisati.Otisao na letovanje,nakon sto je nesrecnog momka ubio.Verujem u nase ministarstvo policije i njihovu resenost da sto pre ovog coveka stave u zatvor.

tataozo

pre 9 godina

licno mislim da njegovo bjezanje sa lica mjesta uzrokovano necim sto je bilo u autu a nije smjelo da se vidi, kao 8 njegovo stanje pod dejstvom alkohola i droga..naravno kukavicluk je kod tog tipa ljudi veliki jer obraza nemaju..cini mi se ovde pise 4 saputnika a mislim receno 6..inace u tom autu nazad su odvojeno dva sjedista a ne klupa..iskreno saucesce porodici..policija da nadje vozilo i dobro ispita na prisutnost droge..mada je sve kasno zalosno je sto se sve desava 2 nedelje poslije uz puno najava samim tim upozorenja..ako ima pritisak javnosti moze se reci radimo na tom bez ikakvih detalja..ionako je pritisak do hvatanja prisutan pa izdrzite vodu u usta i uradite posao brzo i efikasno..

ribar

pre 9 godina

nešto razmišljam, on može da pobegne i nikad ne završi u zatvoru, a njegovi drugari ce ispasti krivi i bice u zatvoru. bas fino prijateljstvo... ja svojim prijateljima nikad ne bih dozvolio da ispastaju zbog mene, ne bih uopšte dovodio u ovakvu nezgodnu situaciju.

žalosna vrba

pre 9 godina

Ovo je strašno traljavo uradjeno, da ne pominjem koliko traje sam postupak izručenja, ako do njega dodje. Pa bilo je toliko slučajeva koji su poznati javnosti, i uvek se čekalo mesecima, pa i po godinu dana da nekog izruče, a bili su optuženi za najteža krivična dela.
Ja ne znam šta je gore, da je u pitanju diletantizam, ili da je u pitanju mutljavina.

Marx

pre 9 godina

"Što brzo to i kuso", kaže naš narod. Samo polako, bez žurbe, pa za jedno 5 godina i da zatvorimo ovaj slučaj. A do tada ćemo uživati u fotografijama i tekstovima o novoređenoj medijskoj zvezdi.

1003

pre 9 godina

Zar nije logicnije bilo da se podigne optuznica i medjunarodna poternica, pa da se po hapsenju objavi u medijima ko je osumnjiveni? Ovako se ostavilo prostora da doticni nadje nacin da pobegne.. Mozda gresim..

Neda

pre 9 godina

Ono sto je sigurno da pocinilac treba da dobije najstrozu kaznu! Zaista verujem da ce tako biti! Nasa policija mozda nije savrsena, ali se vidi ozbiljan napredak!

smejurija

pre 9 godina

Je li ovde poenta bila da se uhapsi počinioc i da isti odgovara za ono što je uradio ili da se samo kaže na koga se sumnja i da se počinioc upozori da beži na vreme?Ja mislim da prvo treba skočiti pa reći hop!

шки

pre 9 godina

Jel na hiljade sati potrebno da sastave optužnicu... Zašto sve objavljuju u medijima, da stvor može da se organizuje? Ajde zatvarajte priču, monstruma na teški rad, da pravi puteve min 20 leta... pa da vidimo kako ćemo sa platama i penzijama, ne skrećite sa teme!!!