Petak, 15.08.2014.

17:33

UKR: Uništili smo ruski konvoj

Kancelarija predsednika Ukrajine Petra Porošenka tvrdi da je ukrajinska artiljerija uništila ruski vojni konvoj. Tu informaciju prvo su preneli američki mediji.

Izvor: CNBC

UKR: Uništili smo ruski konvoj IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

54 Komentari

Sortiraj po:

kvalitet, vidi se na kilometar

pre 9 godina

rasturise ih ukrajinci ruske imperijaliste.
ova akcija je vodjena preko americkih specijalaca zato je i uspesna.ne bi to ukrajinci sami uspeli jer su ruska zastarela vojna skola.

lale

pre 9 godina

.. da se 1945 izvestavalo tako, zvucalo bi ovako .. pod pritiskom nepravde sovjetske Crvene armije talentovani austrijski slikar Adolf Hitler izvrsio samoubistvo ..

aleksandars

pre 9 godina

Borbena oklopna vozila mogu se uništiti artiljerijom jedino u slučaju direktnog pogotka. Zato su i napravljena da budu oklopljena.
Čak i da su Rusi ušli sa oklopnim transporterima, dejstvo artiljerije bi im nanelo minimalne gubitke.
I do sada su optuživali Rusiju da je vojno ušla u Ukrajinu ali tek sada su im navodno uništili kolonu kada je humanitarni konvoj na granici. Pretpostavljam da bi stvarno napali humanitarni konvoj a zatim lažima ubeđivali svet da su napali vojni konvoj.

Marko RS

pre 9 godina

Ma razbucase im konvoj samo tako. Gde su oni pametnjakovici koji su govorili da bi Rusija bila u Kijevu za dan dva u slucaju napada.
(Maxo iz Kanade, 15. avgust 2014 20:30)

Druze, tebi su izgleda u rekordnom roku isprali mozak. Pa da su ovi neonacisti i pokusali da gadjaju kolonu ruske vojske, taman i da je dosla u ukrajinu, to bi automatski bila objava rata. A tada ne bi dolazili tenkovi, tada bi prvo poletjelo barem 4000 krstarecih raketa, da pocisti svu odbranu, pa onda avijacija, i na kraju bi tenkovi i pjesadija dosli da ociste to sto je ostalo, cisto pro forme radi. A mozda i ne bi morali, s obzirom da bi ih prorusi onda mogli i sami ocistiti.

dare

pre 9 godina

Каква бре анексија Крима?Ако би ми вратили Косово,јел би то била анексија?

Braca

pre 9 godina

Ocigledno se priprema rat! Nema snimaka, nema fotografija vec samo navodi a kobajagi su usli u ukrajinsku teritoriju. Rusija mora da uvede sto pre trecu i subotnju/nedeljnu smenu u fabrikama naoruzanja jer se valja rat iza brda.

bunny

pre 9 godina

Da da, i mi sinoc unistili pola kosovske vojske u bondstil, a euleks se u panici pakuje i ide kuci. Neko stvarno misli da sto puta izgovorena laz moze postati istina.
Dajte neku sliku sa lica mesta, bilo koju sliku tog silno, hrabro i neustrasivo unistenog konvoja, satelitski snimak, bilo sta... Navikli smo da se zapad sluzi propagandom, ali brate neozbiljni su.

čika Velja

pre 9 godina

Mislio sam da će Ukrajinci nakon Krima opet podviti rep u donbasu pred ruskim siledzijama i agresorima ali prevario sam se. Sa kakvom pozrtvovanoscu samo ginu za svoju domovinu... Da su se i ovdje povukli, svi bi ih tretirali kao kantu za napucavanje umjesto kao ozbiljnu naciju.
(slava ukraini, 15. avgust 2014 18:09)

O cemu ti pricas!? O kom ginjenju za otadzbinu? Rusi i Ukrajinci nisu u odnosima kao mi i Hrvati. Oni su ziveli u odnosima kao Srbi iz Srbije sa Srbima iz RS. Samo u zapadnom delu ima deo okrenutih EU, a to su poreklom uglavnom Poljaci.
O kom podvijanju repa ti pricas? SAD i EU "podizu ukrajinski rep" i okrecu da ne kazem sta ka Rusiji. Porosenko je zapadni covek i lupeta. Koja njegova artiljerija da unisti ruski borbeni konvoj?? Pa skoro 1.000 vojnika im je pobeglo u Rusiju i predalo se! Alo bre, to je jedan te isti narod! Imam tamo mnogo prijatelja i cujemo se skoro stalno... Ne lupetajte na osnovu vasih zelja, kao sto Porosenko lupeta. Od losih odnosa sa Rusijom i od sve ove krize, on licno ima najvecu korist. Zabranio uvoz i slatkisa iz Rusije, a on je najveci proizvodjac istih u Ukrajini...

gargamel

pre 9 godina

Treba pokusati sacuvati objektivnost. Nisu ni Rusi cvecke ali nikada nisu bombardovali Srbiju, pomagali su koliko su mogli i kad im na celu drzave nisu bili sluge poput Jelcina. Setite se 1999 g, setite se grdelicke klisure, RTS, Milica Rakic. Hvala bogu, brzo ce zima, taj najveci saveznik Rusije kroz istoriju. Videcemo kako se razgovara na minus 25-30 stepeni. Zapad hvale najvise oni, koji nisu nikada otisli dalje od Subotice

Vlada

pre 9 godina

Bas mi vas je zao. Koliko god zapinjali da preko KGB-a se osvetite Amerima to neci ici jer su Ruje usle na tudju zemlju i to ne prvi put i svaki put su morali izaci odatle. Doduse uvek su Ukrajincima naneli mnogo zla i mnogo zrtvi zato ovaj put su pametnije uradili, potrazili su podrsku od celog Sveta i krenuli braniti svoju zemlju i odbranice je. Vise nikad nece dozvoliti da neka KGB komanda iz Moskve naseli istok Ukrajine sa Rusima kako bi posle nekad opet "stitili" njihova prava.

Ще не вмерла Україна!

drmatoriks

pre 9 godina

Opet false flag operacija. Neće se umoriti dok ne izazovu rat sa Rusijom. Ruski vojni konvoj je ušao u Ukrajinu kao što su poljski vojnici napali Hitlerov granični prelaz 1939. Da Rusija hoće da napadne Ukrajinu, ne bi Porošenko stigao ni da objavi saopštenje, već bi ga ruska vojska uhapsila u Kijevu i osudila za ratne zločine.

u sve se meša:-)

pre 9 godina

Aj bre non stop neke fatamorgane. Izgleda koliko strahuju da im Rusija ne uleti na teritoriju vojno,zamisljaju neke virtualne slike o uništenju ruskog vojnog konvoja.

dragan

pre 9 godina

Svim prozapadnim botovima idite citajte malo i te prozapadne novine pa tamo malo pisite o blagostanju u kojima zive milioni amerikanaca u kamp prikolicama i drvenim kucicama u kojim kod nas samo kokoske spavaju,toliko od mene i hvala Vam za vasu zabrinutost za nas i ruse.

Aaaaa

pre 9 godina

Rusofilski komentari su neprocenjivi. Drago mi je sto ce njihova polupismena histericna baljezganja zauvek ostati na internetu, da buduca pokoljenja imaju sta da proucavaju.

bonaparta3

pre 9 godina

Koliko mržnje prema Rusima,strašno. Pitam se da li ovaj čovek čitaa ili sluša nešto sem izveštaja zapadne štampe. Junače da te samo nešto pidsetim odbtih ruskih maketa sve se kreću i sve su operativne za razliku od onog krša F117A što pade u blato u Buđanovcima. Ono čudo od tehnike raptor ili ti ona američka nevidljiva 35 avion naravno tako dobro leti da od njih ptice nemogu da slete na stajanku,jer nema mesta od 35. Davno bi Jenki nasrnuli na Rusiju da nije satane.

Maxo iz Kanade

pre 9 godina

Ma razbucase im konvoj samo tako. Gde su oni pametnjakovici koji su govorili da bi Rusija bila u Kijevu za dan dva u slucaju napada.

tosa

pre 9 godina

A neka fotografija, neki unisteni ruski tenk kao dokaz? Neko unisteno rusko borbeno vozilo? Nista od toga? E pa onda vam ne verujem gospodine Porosenko.

Putinovic

pre 9 godina

@
(Zoki, 15. avgust 2014 17:38)

Ali to je isto - aneksija Krima ne postoji, oni su ga jednostavno vratili gde i pripada ili ti vise verujes komunistickom vodji koji je Krim dekretom "premestio" nego narodu koji tamo zivi? Znaci, kad mi budemo vratili Kosovo to ce biti aneksija po tvome?

Putin Crush

pre 9 godina

Da ima makar deo istine u tome sto tvrdis ti ne bi ni stigao da das izjavu ili sa nekim razgovaras...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (svasta, 15. avgust 2014 18:35)

Jeste, da. Tvoj tatica bi sve ostale tate razlupao ko zvecke, samo da hoce!

Meni uopste nije jasno kako neko onog botoksiranog matorog klovna sto je umislio da je Fabio, uopste moze da shvati za ozbiljno. Ne bih mogao ni pivom da ga posluzim a da se bar krisom ne nasmejem, a kad vidim ove Rusofile kako svoje edipovske komplekse utapaju u njemu dodje mi da vristim. I naravno, sa obaveznim tripovanjima o nekoj "moci"....

Ne vredi, psihologija je to. Njega sutra iz Kremlja da izvuku sami Rusi, vi "Rusofili" (Putinovi kvislinzi, tacnije) bi to okarakterisali kao "jos jedan genijalan potez Putina!".

Slatki ste, keve mi.

Све се слаже

pre 9 godina

Невидљиви конвој који је тајно ушао преко ноћи сад је уништен и од њега ништа није остало.

Kole

pre 9 godina

Istina je da su pucali ali ne na vojni konvoj nego na konvoj pomoci, a izgovor je da su to bili kao vojnici, pa vojni konvoj. Non stop ulaze vojna vozila i dobrovoljci iz Rusije u Donbas i to svi znaju, pogotovo Amerikanci. Ne vidim da nesto stalno to nabijaju na nos Rusiji, bar oni sve to lepo vide iz satelita.

kraja

pre 9 godina

"Zašto humanitarna pomoć ne stigne sa zapada?"

...stize svakog dana...
...samo je niko ne kontrolise kao rusku...
...i nema u njoj nista humanitarno...
...osima ako se vojnoj opremi ne tepa tako...

Marija

pre 9 godina

Da ima makar deo istine u tome sto tvrdis ti ne bi ni stigao da das izjavu ili sa nekim razgovaras...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (svasta, 15. avgust 2014 18:35)

A sto tako pises, sta bi Rusi odmag upalili tenkove i krenuli na Berlin?
Sta bi, mozda pritisli dugme za A bombu koji bi momentalno odmah doletela u Moskvu pre nego sto ruska A bomba i uzleti ako su im uopste i u funkciji ti sistemi.

Jel ti zaista kao slepi rusofil mislis o Rusiji kao nekoj vojnoj sili.
KGB je poznat po pretnjama praznom puskom i savijanjem njuski kad im se lupi o sto.
Nekad je KGB mogao da se izivljava po istocnoj Evropi i okolnim zemljama , vise ne.
Davno ih je NATO izvalio da im je ono oruzanje sa prvomajske parade u Moskvi samo makete za izlozbu.

Tako da nemoj da te zacudi uopste ova izjava da je boljsevicka kolona vozila unistena a da KGB ne sme da objavi to, jer su krenuli bili da izvlace boljsevicke teroriste Strelkova , Brezlera i ekipu sa istoka Ukrajine jer su im dani u Ukrajini odbrojani .

Posto ne znas mnogo, KGB je slicno uradio i u Gruziji pre par godina, pod plastom humanitarne pomoci poslali su trojanske konje u Gruziju, to je sve Sergej Sojgu osmislio bio , kada su napali Gruziju.
Samo sa Gruzijom su to mogli, Gruzija je mala, a Ukrajina je tvrd orah.

KGB oruzje i vojna sila Rusije se kod nas u narodu zovu Vuna Kico.

svi (ni)su isti

pre 9 godina

Stoji covek na raskrsnici i regulise saobracaj. Posto sa strane niko ne dolazi jedan od onih vozaca koji su isli glavnim pravcem pita onoga sta on regulise. Ovaj kaze "Prolazak slonova!" na sta ce vozac "Ali slonova uopste nema!" "Eto vidis, dobro sam regulisao!"

Tako i Porosenko referisao Kamerunu (AP javio) da je istina da su ruska vojna vozila usla u Ukrajinu ali da je vecina unistena artiljeriskom paljbom ukrajinske vojske. Znaci, dokaz da je nesto bilo negde je taj da ga vise nema jer je unisteno? Ima li slika, dokaza, bilo cega? Ili je to nov pokusaj MH17?

Slicno je i sa arheolozima - kad god iskopavaju nesto iz doba rimskog carstva ne nalaze nikakve zice - znaci, u rimskom carstvu su vec imali bezicne telefone?

slava ukraini

pre 9 godina

Mislio sam da će Ukrajinci nakon Krima opet podviti rep u donbasu pred ruskim siledzijama i agresorima ali prevario sam se. Sa kakvom pozrtvovanoscu samo ginu za svoju domovinu... Da su se i ovdje povukli, svi bi ih tretirali kao kantu za napucavanje umjesto kao ozbiljnu naciju.
Najveći teret su podnijeli bataljoni azov, donbas, dnipro i aidar bez kojih ko zna kako bi se zavrsilo sve.
Inače, osnivač i komandant bataljona donbas je rus iz donjetska.

klosar72

pre 9 godina

Ukrajina napreduje ka svojoj slobodi velikim koracima.

Lopuže kojima je malo svoje zemlje su dobile po prstima, kako i treba da bude, i sada mogu da ližu rane negde u Sibiru.

Ще не вмерла Україна!

graditelj

pre 9 godina

Razvija se film polako, scenario vec odavno poznat, samo sto ce ovog puta ovi kvazi Ukrajinci da dobiju po labrnji samo tako. Ruje im ovo nece nikada oprostiti!

sumorni

pre 9 godina

@ (graditelj, 15. avgust 2014 18:01)"

Koga briga šta Ruje misle. Nalaze se na tuđoj zemlji.

Tačka. Dobijaju i dobiće o labrnji dokle god svoje lopovske prste ne sklone sa tuđeg.

SrBovi već prisvojili Ukrajinu bokte...

Mujo11

pre 9 godina

Kako prenose američki mediji, predsednik Ukrajine Petro Porošenko je izvestio premijera Britanije Dejvida Kamerona o borbama sa ruskim snagama u petak.

E pa to je vec nesto novo na ovaj sukob a to je frontalan rat! Naravno pocetak nesto najgoreg!
Izdrzite ukrajinci, rusi, a bogami i komsije i daleko od komsije?!

dragan

pre 9 godina

Neko je napisao da su Ruje tolko smotani da u svakoj lazi budu brzo uhvaceni. Rusi odlično znaju šta rade. Prijapajanje Krima bez ispaljenog metka je primer. Takođe i sa konvojom, Rusi će probati mirno, ako druga stran odgovori silom po Rusima, to će biti početak njihovog kraja. Zapadu ništa ne polazi za rukom, kao ni avion u kome su usmritli 300 ljudi.

Goran

pre 9 godina

Čuj ovog Potrošenka, oni su uništili Ruski konvoj. Da su Rusi krenuli prvo bi ti Kijev gorio i ne bi ulazili sa sa oklopnim vozilima, imao bi par stotina aviona na nebu Ukrajine. Zato bolje šuti i ne laži više jadniče.

Wannabi kvisling UTD

pre 9 godina

Ajmo Rusofili. Banda nije srusila MH17 zato sto "to njima ne odgovara" (cui bono?), a sada je sigurno Ukrajina bez razloga napala humanitarni konvoj koji prati ceo svet, valjda zato sto je to brilijantan marketing?
(Putinove ovce, 15. avgust 2014 17:53)

A ti kao znaš o kojem je konvoju reč? Danas čovek makar s trunom samopoštovanja mora napraviti jasan otklon od domaćih 'wannabe' kvislinga.

4Kruga

pre 9 godina

Taj mali konvoj je bio poslan da rusi samo vide kako ce ovi reagovati na zapadu.
Sledeca ce biti 100 puta veci. Rusi imaju te vojne andrljevine hvala Bogu, ni neznaju kuda ce sa tim.
Steta sto se pravoslavci tuku a ovi sa zapada trljaju dlanove al zaigrace i njima mecka pod prozorom.

Zoki

pre 9 godina

Ruje su tolko smotani da u svakoj lazi budu brzo uhvaceni. Vec x puta se desilo za vreme ukrajinske krize. Ili ih brzo uhvate u lazi ili sami tolko trabunjaju da vise ne znaju kad otkrivaju svoje prosle lazi.
Ok, je to, u svakom konfliktu se laze, samo sto oni ni to ne znaju valjano uraditi.
Sada salju dva konvoja i pokusavaju da naprave zbunijadu kao.
Jasno je ko dan vec odavno da je Rusija izvrsila agresiju na Ukrajinu.
Pa pobogu, aneksirali su Krim! Koji dokaz vise od toga treba?
Fakat je ovo - narod nije stradao niti je bio u opasnosti niti je bio progonjen. Sve te price o fasistima, vojnoj hunit i ostalim glupostima su bile pokusaj spina i pokusaj da se opravda agresija.
Nevolje po narod su pocele tek onda kada su rusi upali sa svojim specijalcima i poceli da "oslobadjaju" narod.
Zelim Ukrajincima da razbiju ruskoj hunti nos i posalju ih nazad u pakao iz kojeg su i dosli.
Isto kao sto sam zeleo i nasoj vojsci da isto uradi sa OVK i Amerima.
Ajmo botine, podrzite nam predsednika. I on podrzava CELU Ukrajinu sa Krimom. I tom grobaru sa laznom diplomom je jasno da ne mozemo podrzavati aneksiju Krima i traziti Kosovo nazad!!!

Putinove ovce

pre 9 godina

Ajmo Rusofili. Banda nije srusila MH17 zato sto "to njima ne odgovara" (cui bono?), a sada je sigurno Ukrajina bez razloga napala humanitarni konvoj koji prati ceo svet, valjda zato sto je to brilijantan marketing?

Goran

pre 9 godina

Čuj ovog Potrošenka, oni su uništili Ruski konvoj. Da su Rusi krenuli prvo bi ti Kijev gorio i ne bi ulazili sa sa oklopnim vozilima, imao bi par stotina aviona na nebu Ukrajine. Zato bolje šuti i ne laži više jadniče.

graditelj

pre 9 godina

Razvija se film polako, scenario vec odavno poznat, samo sto ce ovog puta ovi kvazi Ukrajinci da dobiju po labrnji samo tako. Ruje im ovo nece nikada oprostiti!

4Kruga

pre 9 godina

Taj mali konvoj je bio poslan da rusi samo vide kako ce ovi reagovati na zapadu.
Sledeca ce biti 100 puta veci. Rusi imaju te vojne andrljevine hvala Bogu, ni neznaju kuda ce sa tim.
Steta sto se pravoslavci tuku a ovi sa zapada trljaju dlanove al zaigrace i njima mecka pod prozorom.

Putinovic

pre 9 godina

@
(Zoki, 15. avgust 2014 17:38)

Ali to je isto - aneksija Krima ne postoji, oni su ga jednostavno vratili gde i pripada ili ti vise verujes komunistickom vodji koji je Krim dekretom "premestio" nego narodu koji tamo zivi? Znaci, kad mi budemo vratili Kosovo to ce biti aneksija po tvome?

dragan

pre 9 godina

Neko je napisao da su Ruje tolko smotani da u svakoj lazi budu brzo uhvaceni. Rusi odlično znaju šta rade. Prijapajanje Krima bez ispaljenog metka je primer. Takođe i sa konvojom, Rusi će probati mirno, ako druga stran odgovori silom po Rusima, to će biti početak njihovog kraja. Zapadu ništa ne polazi za rukom, kao ni avion u kome su usmritli 300 ljudi.

svi (ni)su isti

pre 9 godina

Stoji covek na raskrsnici i regulise saobracaj. Posto sa strane niko ne dolazi jedan od onih vozaca koji su isli glavnim pravcem pita onoga sta on regulise. Ovaj kaze "Prolazak slonova!" na sta ce vozac "Ali slonova uopste nema!" "Eto vidis, dobro sam regulisao!"

Tako i Porosenko referisao Kamerunu (AP javio) da je istina da su ruska vojna vozila usla u Ukrajinu ali da je vecina unistena artiljeriskom paljbom ukrajinske vojske. Znaci, dokaz da je nesto bilo negde je taj da ga vise nema jer je unisteno? Ima li slika, dokaza, bilo cega? Ili je to nov pokusaj MH17?

Slicno je i sa arheolozima - kad god iskopavaju nesto iz doba rimskog carstva ne nalaze nikakve zice - znaci, u rimskom carstvu su vec imali bezicne telefone?

tosa

pre 9 godina

A neka fotografija, neki unisteni ruski tenk kao dokaz? Neko unisteno rusko borbeno vozilo? Nista od toga? E pa onda vam ne verujem gospodine Porosenko.

Wannabi kvisling UTD

pre 9 godina

Ajmo Rusofili. Banda nije srusila MH17 zato sto "to njima ne odgovara" (cui bono?), a sada je sigurno Ukrajina bez razloga napala humanitarni konvoj koji prati ceo svet, valjda zato sto je to brilijantan marketing?
(Putinove ovce, 15. avgust 2014 17:53)

A ti kao znaš o kojem je konvoju reč? Danas čovek makar s trunom samopoštovanja mora napraviti jasan otklon od domaćih 'wannabe' kvislinga.

kraja

pre 9 godina

"Zašto humanitarna pomoć ne stigne sa zapada?"

...stize svakog dana...
...samo je niko ne kontrolise kao rusku...
...i nema u njoj nista humanitarno...
...osima ako se vojnoj opremi ne tepa tako...

Zoki

pre 9 godina

Ruje su tolko smotani da u svakoj lazi budu brzo uhvaceni. Vec x puta se desilo za vreme ukrajinske krize. Ili ih brzo uhvate u lazi ili sami tolko trabunjaju da vise ne znaju kad otkrivaju svoje prosle lazi.
Ok, je to, u svakom konfliktu se laze, samo sto oni ni to ne znaju valjano uraditi.
Sada salju dva konvoja i pokusavaju da naprave zbunijadu kao.
Jasno je ko dan vec odavno da je Rusija izvrsila agresiju na Ukrajinu.
Pa pobogu, aneksirali su Krim! Koji dokaz vise od toga treba?
Fakat je ovo - narod nije stradao niti je bio u opasnosti niti je bio progonjen. Sve te price o fasistima, vojnoj hunit i ostalim glupostima su bile pokusaj spina i pokusaj da se opravda agresija.
Nevolje po narod su pocele tek onda kada su rusi upali sa svojim specijalcima i poceli da "oslobadjaju" narod.
Zelim Ukrajincima da razbiju ruskoj hunti nos i posalju ih nazad u pakao iz kojeg su i dosli.
Isto kao sto sam zeleo i nasoj vojsci da isto uradi sa OVK i Amerima.
Ajmo botine, podrzite nam predsednika. I on podrzava CELU Ukrajinu sa Krimom. I tom grobaru sa laznom diplomom je jasno da ne mozemo podrzavati aneksiju Krima i traziti Kosovo nazad!!!

Све се слаже

pre 9 godina

Невидљиви конвој који је тајно ушао преко ноћи сад је уништен и од њега ништа није остало.

slava ukraini

pre 9 godina

Mislio sam da će Ukrajinci nakon Krima opet podviti rep u donbasu pred ruskim siledzijama i agresorima ali prevario sam se. Sa kakvom pozrtvovanoscu samo ginu za svoju domovinu... Da su se i ovdje povukli, svi bi ih tretirali kao kantu za napucavanje umjesto kao ozbiljnu naciju.
Najveći teret su podnijeli bataljoni azov, donbas, dnipro i aidar bez kojih ko zna kako bi se zavrsilo sve.
Inače, osnivač i komandant bataljona donbas je rus iz donjetska.

Putinove ovce

pre 9 godina

Ajmo Rusofili. Banda nije srusila MH17 zato sto "to njima ne odgovara" (cui bono?), a sada je sigurno Ukrajina bez razloga napala humanitarni konvoj koji prati ceo svet, valjda zato sto je to brilijantan marketing?

dragan

pre 9 godina

Svim prozapadnim botovima idite citajte malo i te prozapadne novine pa tamo malo pisite o blagostanju u kojima zive milioni amerikanaca u kamp prikolicama i drvenim kucicama u kojim kod nas samo kokoske spavaju,toliko od mene i hvala Vam za vasu zabrinutost za nas i ruse.

bonaparta3

pre 9 godina

Koliko mržnje prema Rusima,strašno. Pitam se da li ovaj čovek čitaa ili sluša nešto sem izveštaja zapadne štampe. Junače da te samo nešto pidsetim odbtih ruskih maketa sve se kreću i sve su operativne za razliku od onog krša F117A što pade u blato u Buđanovcima. Ono čudo od tehnike raptor ili ti ona američka nevidljiva 35 avion naravno tako dobro leti da od njih ptice nemogu da slete na stajanku,jer nema mesta od 35. Davno bi Jenki nasrnuli na Rusiju da nije satane.

Mujo11

pre 9 godina

Kako prenose američki mediji, predsednik Ukrajine Petro Porošenko je izvestio premijera Britanije Dejvida Kamerona o borbama sa ruskim snagama u petak.

E pa to je vec nesto novo na ovaj sukob a to je frontalan rat! Naravno pocetak nesto najgoreg!
Izdrzite ukrajinci, rusi, a bogami i komsije i daleko od komsije?!

bunny

pre 9 godina

Da da, i mi sinoc unistili pola kosovske vojske u bondstil, a euleks se u panici pakuje i ide kuci. Neko stvarno misli da sto puta izgovorena laz moze postati istina.
Dajte neku sliku sa lica mesta, bilo koju sliku tog silno, hrabro i neustrasivo unistenog konvoja, satelitski snimak, bilo sta... Navikli smo da se zapad sluzi propagandom, ali brate neozbiljni su.

sumorni

pre 9 godina

@ (graditelj, 15. avgust 2014 18:01)"

Koga briga šta Ruje misle. Nalaze se na tuđoj zemlji.

Tačka. Dobijaju i dobiće o labrnji dokle god svoje lopovske prste ne sklone sa tuđeg.

SrBovi već prisvojili Ukrajinu bokte...

klosar72

pre 9 godina

Ukrajina napreduje ka svojoj slobodi velikim koracima.

Lopuže kojima je malo svoje zemlje su dobile po prstima, kako i treba da bude, i sada mogu da ližu rane negde u Sibiru.

Ще не вмерла Україна!

čika Velja

pre 9 godina

Mislio sam da će Ukrajinci nakon Krima opet podviti rep u donbasu pred ruskim siledzijama i agresorima ali prevario sam se. Sa kakvom pozrtvovanoscu samo ginu za svoju domovinu... Da su se i ovdje povukli, svi bi ih tretirali kao kantu za napucavanje umjesto kao ozbiljnu naciju.
(slava ukraini, 15. avgust 2014 18:09)

O cemu ti pricas!? O kom ginjenju za otadzbinu? Rusi i Ukrajinci nisu u odnosima kao mi i Hrvati. Oni su ziveli u odnosima kao Srbi iz Srbije sa Srbima iz RS. Samo u zapadnom delu ima deo okrenutih EU, a to su poreklom uglavnom Poljaci.
O kom podvijanju repa ti pricas? SAD i EU "podizu ukrajinski rep" i okrecu da ne kazem sta ka Rusiji. Porosenko je zapadni covek i lupeta. Koja njegova artiljerija da unisti ruski borbeni konvoj?? Pa skoro 1.000 vojnika im je pobeglo u Rusiju i predalo se! Alo bre, to je jedan te isti narod! Imam tamo mnogo prijatelja i cujemo se skoro stalno... Ne lupetajte na osnovu vasih zelja, kao sto Porosenko lupeta. Od losih odnosa sa Rusijom i od sve ove krize, on licno ima najvecu korist. Zabranio uvoz i slatkisa iz Rusije, a on je najveci proizvodjac istih u Ukrajini...

Marija

pre 9 godina

Da ima makar deo istine u tome sto tvrdis ti ne bi ni stigao da das izjavu ili sa nekim razgovaras...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (svasta, 15. avgust 2014 18:35)

A sto tako pises, sta bi Rusi odmag upalili tenkove i krenuli na Berlin?
Sta bi, mozda pritisli dugme za A bombu koji bi momentalno odmah doletela u Moskvu pre nego sto ruska A bomba i uzleti ako su im uopste i u funkciji ti sistemi.

Jel ti zaista kao slepi rusofil mislis o Rusiji kao nekoj vojnoj sili.
KGB je poznat po pretnjama praznom puskom i savijanjem njuski kad im se lupi o sto.
Nekad je KGB mogao da se izivljava po istocnoj Evropi i okolnim zemljama , vise ne.
Davno ih je NATO izvalio da im je ono oruzanje sa prvomajske parade u Moskvi samo makete za izlozbu.

Tako da nemoj da te zacudi uopste ova izjava da je boljsevicka kolona vozila unistena a da KGB ne sme da objavi to, jer su krenuli bili da izvlace boljsevicke teroriste Strelkova , Brezlera i ekipu sa istoka Ukrajine jer su im dani u Ukrajini odbrojani .

Posto ne znas mnogo, KGB je slicno uradio i u Gruziji pre par godina, pod plastom humanitarne pomoci poslali su trojanske konje u Gruziju, to je sve Sergej Sojgu osmislio bio , kada su napali Gruziju.
Samo sa Gruzijom su to mogli, Gruzija je mala, a Ukrajina je tvrd orah.

KGB oruzje i vojna sila Rusije se kod nas u narodu zovu Vuna Kico.

Marko RS

pre 9 godina

Ma razbucase im konvoj samo tako. Gde su oni pametnjakovici koji su govorili da bi Rusija bila u Kijevu za dan dva u slucaju napada.
(Maxo iz Kanade, 15. avgust 2014 20:30)

Druze, tebi su izgleda u rekordnom roku isprali mozak. Pa da su ovi neonacisti i pokusali da gadjaju kolonu ruske vojske, taman i da je dosla u ukrajinu, to bi automatski bila objava rata. A tada ne bi dolazili tenkovi, tada bi prvo poletjelo barem 4000 krstarecih raketa, da pocisti svu odbranu, pa onda avijacija, i na kraju bi tenkovi i pjesadija dosli da ociste to sto je ostalo, cisto pro forme radi. A mozda i ne bi morali, s obzirom da bi ih prorusi onda mogli i sami ocistiti.

Maxo iz Kanade

pre 9 godina

Ma razbucase im konvoj samo tako. Gde su oni pametnjakovici koji su govorili da bi Rusija bila u Kijevu za dan dva u slucaju napada.

gargamel

pre 9 godina

Treba pokusati sacuvati objektivnost. Nisu ni Rusi cvecke ali nikada nisu bombardovali Srbiju, pomagali su koliko su mogli i kad im na celu drzave nisu bili sluge poput Jelcina. Setite se 1999 g, setite se grdelicke klisure, RTS, Milica Rakic. Hvala bogu, brzo ce zima, taj najveci saveznik Rusije kroz istoriju. Videcemo kako se razgovara na minus 25-30 stepeni. Zapad hvale najvise oni, koji nisu nikada otisli dalje od Subotice

drmatoriks

pre 9 godina

Opet false flag operacija. Neće se umoriti dok ne izazovu rat sa Rusijom. Ruski vojni konvoj je ušao u Ukrajinu kao što su poljski vojnici napali Hitlerov granični prelaz 1939. Da Rusija hoće da napadne Ukrajinu, ne bi Porošenko stigao ni da objavi saopštenje, već bi ga ruska vojska uhapsila u Kijevu i osudila za ratne zločine.

Aaaaa

pre 9 godina

Rusofilski komentari su neprocenjivi. Drago mi je sto ce njihova polupismena histericna baljezganja zauvek ostati na internetu, da buduca pokoljenja imaju sta da proucavaju.

Putin Crush

pre 9 godina

Da ima makar deo istine u tome sto tvrdis ti ne bi ni stigao da das izjavu ili sa nekim razgovaras...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (svasta, 15. avgust 2014 18:35)

Jeste, da. Tvoj tatica bi sve ostale tate razlupao ko zvecke, samo da hoce!

Meni uopste nije jasno kako neko onog botoksiranog matorog klovna sto je umislio da je Fabio, uopste moze da shvati za ozbiljno. Ne bih mogao ni pivom da ga posluzim a da se bar krisom ne nasmejem, a kad vidim ove Rusofile kako svoje edipovske komplekse utapaju u njemu dodje mi da vristim. I naravno, sa obaveznim tripovanjima o nekoj "moci"....

Ne vredi, psihologija je to. Njega sutra iz Kremlja da izvuku sami Rusi, vi "Rusofili" (Putinovi kvislinzi, tacnije) bi to okarakterisali kao "jos jedan genijalan potez Putina!".

Slatki ste, keve mi.

dare

pre 9 godina

Каква бре анексија Крима?Ако би ми вратили Косово,јел би то била анексија?

Braca

pre 9 godina

Ocigledno se priprema rat! Nema snimaka, nema fotografija vec samo navodi a kobajagi su usli u ukrajinsku teritoriju. Rusija mora da uvede sto pre trecu i subotnju/nedeljnu smenu u fabrikama naoruzanja jer se valja rat iza brda.

u sve se meša:-)

pre 9 godina

Aj bre non stop neke fatamorgane. Izgleda koliko strahuju da im Rusija ne uleti na teritoriju vojno,zamisljaju neke virtualne slike o uništenju ruskog vojnog konvoja.

lale

pre 9 godina

.. da se 1945 izvestavalo tako, zvucalo bi ovako .. pod pritiskom nepravde sovjetske Crvene armije talentovani austrijski slikar Adolf Hitler izvrsio samoubistvo ..

Kole

pre 9 godina

Istina je da su pucali ali ne na vojni konvoj nego na konvoj pomoci, a izgovor je da su to bili kao vojnici, pa vojni konvoj. Non stop ulaze vojna vozila i dobrovoljci iz Rusije u Donbas i to svi znaju, pogotovo Amerikanci. Ne vidim da nesto stalno to nabijaju na nos Rusiji, bar oni sve to lepo vide iz satelita.

aleksandars

pre 9 godina

Borbena oklopna vozila mogu se uništiti artiljerijom jedino u slučaju direktnog pogotka. Zato su i napravljena da budu oklopljena.
Čak i da su Rusi ušli sa oklopnim transporterima, dejstvo artiljerije bi im nanelo minimalne gubitke.
I do sada su optuživali Rusiju da je vojno ušla u Ukrajinu ali tek sada su im navodno uništili kolonu kada je humanitarni konvoj na granici. Pretpostavljam da bi stvarno napali humanitarni konvoj a zatim lažima ubeđivali svet da su napali vojni konvoj.

Vlada

pre 9 godina

Bas mi vas je zao. Koliko god zapinjali da preko KGB-a se osvetite Amerima to neci ici jer su Ruje usle na tudju zemlju i to ne prvi put i svaki put su morali izaci odatle. Doduse uvek su Ukrajincima naneli mnogo zla i mnogo zrtvi zato ovaj put su pametnije uradili, potrazili su podrsku od celog Sveta i krenuli braniti svoju zemlju i odbranice je. Vise nikad nece dozvoliti da neka KGB komanda iz Moskve naseli istok Ukrajine sa Rusima kako bi posle nekad opet "stitili" njihova prava.

Ще не вмерла Україна!

kvalitet, vidi se na kilometar

pre 9 godina

rasturise ih ukrajinci ruske imperijaliste.
ova akcija je vodjena preko americkih specijalaca zato je i uspesna.ne bi to ukrajinci sami uspeli jer su ruska zastarela vojna skola.

Zoki

pre 9 godina

Ruje su tolko smotani da u svakoj lazi budu brzo uhvaceni. Vec x puta se desilo za vreme ukrajinske krize. Ili ih brzo uhvate u lazi ili sami tolko trabunjaju da vise ne znaju kad otkrivaju svoje prosle lazi.
Ok, je to, u svakom konfliktu se laze, samo sto oni ni to ne znaju valjano uraditi.
Sada salju dva konvoja i pokusavaju da naprave zbunijadu kao.
Jasno je ko dan vec odavno da je Rusija izvrsila agresiju na Ukrajinu.
Pa pobogu, aneksirali su Krim! Koji dokaz vise od toga treba?
Fakat je ovo - narod nije stradao niti je bio u opasnosti niti je bio progonjen. Sve te price o fasistima, vojnoj hunit i ostalim glupostima su bile pokusaj spina i pokusaj da se opravda agresija.
Nevolje po narod su pocele tek onda kada su rusi upali sa svojim specijalcima i poceli da "oslobadjaju" narod.
Zelim Ukrajincima da razbiju ruskoj hunti nos i posalju ih nazad u pakao iz kojeg su i dosli.
Isto kao sto sam zeleo i nasoj vojsci da isto uradi sa OVK i Amerima.
Ajmo botine, podrzite nam predsednika. I on podrzava CELU Ukrajinu sa Krimom. I tom grobaru sa laznom diplomom je jasno da ne mozemo podrzavati aneksiju Krima i traziti Kosovo nazad!!!

slava ukraini

pre 9 godina

Mislio sam da će Ukrajinci nakon Krima opet podviti rep u donbasu pred ruskim siledzijama i agresorima ali prevario sam se. Sa kakvom pozrtvovanoscu samo ginu za svoju domovinu... Da su se i ovdje povukli, svi bi ih tretirali kao kantu za napucavanje umjesto kao ozbiljnu naciju.
Najveći teret su podnijeli bataljoni azov, donbas, dnipro i aidar bez kojih ko zna kako bi se zavrsilo sve.
Inače, osnivač i komandant bataljona donbas je rus iz donjetska.

Putinove ovce

pre 9 godina

Ajmo Rusofili. Banda nije srusila MH17 zato sto "to njima ne odgovara" (cui bono?), a sada je sigurno Ukrajina bez razloga napala humanitarni konvoj koji prati ceo svet, valjda zato sto je to brilijantan marketing?

klosar72

pre 9 godina

Ukrajina napreduje ka svojoj slobodi velikim koracima.

Lopuže kojima je malo svoje zemlje su dobile po prstima, kako i treba da bude, i sada mogu da ližu rane negde u Sibiru.

Ще не вмерла Україна!

sumorni

pre 9 godina

@ (graditelj, 15. avgust 2014 18:01)"

Koga briga šta Ruje misle. Nalaze se na tuđoj zemlji.

Tačka. Dobijaju i dobiće o labrnji dokle god svoje lopovske prste ne sklone sa tuđeg.

SrBovi već prisvojili Ukrajinu bokte...

Marija

pre 9 godina

Da ima makar deo istine u tome sto tvrdis ti ne bi ni stigao da das izjavu ili sa nekim razgovaras...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (svasta, 15. avgust 2014 18:35)

A sto tako pises, sta bi Rusi odmag upalili tenkove i krenuli na Berlin?
Sta bi, mozda pritisli dugme za A bombu koji bi momentalno odmah doletela u Moskvu pre nego sto ruska A bomba i uzleti ako su im uopste i u funkciji ti sistemi.

Jel ti zaista kao slepi rusofil mislis o Rusiji kao nekoj vojnoj sili.
KGB je poznat po pretnjama praznom puskom i savijanjem njuski kad im se lupi o sto.
Nekad je KGB mogao da se izivljava po istocnoj Evropi i okolnim zemljama , vise ne.
Davno ih je NATO izvalio da im je ono oruzanje sa prvomajske parade u Moskvi samo makete za izlozbu.

Tako da nemoj da te zacudi uopste ova izjava da je boljsevicka kolona vozila unistena a da KGB ne sme da objavi to, jer su krenuli bili da izvlace boljsevicke teroriste Strelkova , Brezlera i ekipu sa istoka Ukrajine jer su im dani u Ukrajini odbrojani .

Posto ne znas mnogo, KGB je slicno uradio i u Gruziji pre par godina, pod plastom humanitarne pomoci poslali su trojanske konje u Gruziju, to je sve Sergej Sojgu osmislio bio , kada su napali Gruziju.
Samo sa Gruzijom su to mogli, Gruzija je mala, a Ukrajina je tvrd orah.

KGB oruzje i vojna sila Rusije se kod nas u narodu zovu Vuna Kico.

Mujo11

pre 9 godina

Kako prenose američki mediji, predsednik Ukrajine Petro Porošenko je izvestio premijera Britanije Dejvida Kamerona o borbama sa ruskim snagama u petak.

E pa to je vec nesto novo na ovaj sukob a to je frontalan rat! Naravno pocetak nesto najgoreg!
Izdrzite ukrajinci, rusi, a bogami i komsije i daleko od komsije?!

Maxo iz Kanade

pre 9 godina

Ma razbucase im konvoj samo tako. Gde su oni pametnjakovici koji su govorili da bi Rusija bila u Kijevu za dan dva u slucaju napada.

Putin Crush

pre 9 godina

Da ima makar deo istine u tome sto tvrdis ti ne bi ni stigao da das izjavu ili sa nekim razgovaras...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (svasta, 15. avgust 2014 18:35)

Jeste, da. Tvoj tatica bi sve ostale tate razlupao ko zvecke, samo da hoce!

Meni uopste nije jasno kako neko onog botoksiranog matorog klovna sto je umislio da je Fabio, uopste moze da shvati za ozbiljno. Ne bih mogao ni pivom da ga posluzim a da se bar krisom ne nasmejem, a kad vidim ove Rusofile kako svoje edipovske komplekse utapaju u njemu dodje mi da vristim. I naravno, sa obaveznim tripovanjima o nekoj "moci"....

Ne vredi, psihologija je to. Njega sutra iz Kremlja da izvuku sami Rusi, vi "Rusofili" (Putinovi kvislinzi, tacnije) bi to okarakterisali kao "jos jedan genijalan potez Putina!".

Slatki ste, keve mi.

Goran

pre 9 godina

Čuj ovog Potrošenka, oni su uništili Ruski konvoj. Da su Rusi krenuli prvo bi ti Kijev gorio i ne bi ulazili sa sa oklopnim vozilima, imao bi par stotina aviona na nebu Ukrajine. Zato bolje šuti i ne laži više jadniče.

Aaaaa

pre 9 godina

Rusofilski komentari su neprocenjivi. Drago mi je sto ce njihova polupismena histericna baljezganja zauvek ostati na internetu, da buduca pokoljenja imaju sta da proucavaju.

4Kruga

pre 9 godina

Taj mali konvoj je bio poslan da rusi samo vide kako ce ovi reagovati na zapadu.
Sledeca ce biti 100 puta veci. Rusi imaju te vojne andrljevine hvala Bogu, ni neznaju kuda ce sa tim.
Steta sto se pravoslavci tuku a ovi sa zapada trljaju dlanove al zaigrace i njima mecka pod prozorom.

graditelj

pre 9 godina

Razvija se film polako, scenario vec odavno poznat, samo sto ce ovog puta ovi kvazi Ukrajinci da dobiju po labrnji samo tako. Ruje im ovo nece nikada oprostiti!

Kole

pre 9 godina

Istina je da su pucali ali ne na vojni konvoj nego na konvoj pomoci, a izgovor je da su to bili kao vojnici, pa vojni konvoj. Non stop ulaze vojna vozila i dobrovoljci iz Rusije u Donbas i to svi znaju, pogotovo Amerikanci. Ne vidim da nesto stalno to nabijaju na nos Rusiji, bar oni sve to lepo vide iz satelita.

Vlada

pre 9 godina

Bas mi vas je zao. Koliko god zapinjali da preko KGB-a se osvetite Amerima to neci ici jer su Ruje usle na tudju zemlju i to ne prvi put i svaki put su morali izaci odatle. Doduse uvek su Ukrajincima naneli mnogo zla i mnogo zrtvi zato ovaj put su pametnije uradili, potrazili su podrsku od celog Sveta i krenuli braniti svoju zemlju i odbranice je. Vise nikad nece dozvoliti da neka KGB komanda iz Moskve naseli istok Ukrajine sa Rusima kako bi posle nekad opet "stitili" njihova prava.

Ще не вмерла Україна!

bonaparta3

pre 9 godina

Koliko mržnje prema Rusima,strašno. Pitam se da li ovaj čovek čitaa ili sluša nešto sem izveštaja zapadne štampe. Junače da te samo nešto pidsetim odbtih ruskih maketa sve se kreću i sve su operativne za razliku od onog krša F117A što pade u blato u Buđanovcima. Ono čudo od tehnike raptor ili ti ona američka nevidljiva 35 avion naravno tako dobro leti da od njih ptice nemogu da slete na stajanku,jer nema mesta od 35. Davno bi Jenki nasrnuli na Rusiju da nije satane.

Wannabi kvisling UTD

pre 9 godina

Ajmo Rusofili. Banda nije srusila MH17 zato sto "to njima ne odgovara" (cui bono?), a sada je sigurno Ukrajina bez razloga napala humanitarni konvoj koji prati ceo svet, valjda zato sto je to brilijantan marketing?
(Putinove ovce, 15. avgust 2014 17:53)

A ti kao znaš o kojem je konvoju reč? Danas čovek makar s trunom samopoštovanja mora napraviti jasan otklon od domaćih 'wannabe' kvislinga.

dragan

pre 9 godina

Neko je napisao da su Ruje tolko smotani da u svakoj lazi budu brzo uhvaceni. Rusi odlično znaju šta rade. Prijapajanje Krima bez ispaljenog metka je primer. Takođe i sa konvojom, Rusi će probati mirno, ako druga stran odgovori silom po Rusima, to će biti početak njihovog kraja. Zapadu ništa ne polazi za rukom, kao ni avion u kome su usmritli 300 ljudi.

Putinovic

pre 9 godina

@
(Zoki, 15. avgust 2014 17:38)

Ali to je isto - aneksija Krima ne postoji, oni su ga jednostavno vratili gde i pripada ili ti vise verujes komunistickom vodji koji je Krim dekretom "premestio" nego narodu koji tamo zivi? Znaci, kad mi budemo vratili Kosovo to ce biti aneksija po tvome?

kvalitet, vidi se na kilometar

pre 9 godina

rasturise ih ukrajinci ruske imperijaliste.
ova akcija je vodjena preko americkih specijalaca zato je i uspesna.ne bi to ukrajinci sami uspeli jer su ruska zastarela vojna skola.

dragan

pre 9 godina

Svim prozapadnim botovima idite citajte malo i te prozapadne novine pa tamo malo pisite o blagostanju u kojima zive milioni amerikanaca u kamp prikolicama i drvenim kucicama u kojim kod nas samo kokoske spavaju,toliko od mene i hvala Vam za vasu zabrinutost za nas i ruse.

svi (ni)su isti

pre 9 godina

Stoji covek na raskrsnici i regulise saobracaj. Posto sa strane niko ne dolazi jedan od onih vozaca koji su isli glavnim pravcem pita onoga sta on regulise. Ovaj kaze "Prolazak slonova!" na sta ce vozac "Ali slonova uopste nema!" "Eto vidis, dobro sam regulisao!"

Tako i Porosenko referisao Kamerunu (AP javio) da je istina da su ruska vojna vozila usla u Ukrajinu ali da je vecina unistena artiljeriskom paljbom ukrajinske vojske. Znaci, dokaz da je nesto bilo negde je taj da ga vise nema jer je unisteno? Ima li slika, dokaza, bilo cega? Ili je to nov pokusaj MH17?

Slicno je i sa arheolozima - kad god iskopavaju nesto iz doba rimskog carstva ne nalaze nikakve zice - znaci, u rimskom carstvu su vec imali bezicne telefone?

tosa

pre 9 godina

A neka fotografija, neki unisteni ruski tenk kao dokaz? Neko unisteno rusko borbeno vozilo? Nista od toga? E pa onda vam ne verujem gospodine Porosenko.

čika Velja

pre 9 godina

Mislio sam da će Ukrajinci nakon Krima opet podviti rep u donbasu pred ruskim siledzijama i agresorima ali prevario sam se. Sa kakvom pozrtvovanoscu samo ginu za svoju domovinu... Da su se i ovdje povukli, svi bi ih tretirali kao kantu za napucavanje umjesto kao ozbiljnu naciju.
(slava ukraini, 15. avgust 2014 18:09)

O cemu ti pricas!? O kom ginjenju za otadzbinu? Rusi i Ukrajinci nisu u odnosima kao mi i Hrvati. Oni su ziveli u odnosima kao Srbi iz Srbije sa Srbima iz RS. Samo u zapadnom delu ima deo okrenutih EU, a to su poreklom uglavnom Poljaci.
O kom podvijanju repa ti pricas? SAD i EU "podizu ukrajinski rep" i okrecu da ne kazem sta ka Rusiji. Porosenko je zapadni covek i lupeta. Koja njegova artiljerija da unisti ruski borbeni konvoj?? Pa skoro 1.000 vojnika im je pobeglo u Rusiju i predalo se! Alo bre, to je jedan te isti narod! Imam tamo mnogo prijatelja i cujemo se skoro stalno... Ne lupetajte na osnovu vasih zelja, kao sto Porosenko lupeta. Od losih odnosa sa Rusijom i od sve ove krize, on licno ima najvecu korist. Zabranio uvoz i slatkisa iz Rusije, a on je najveci proizvodjac istih u Ukrajini...

kraja

pre 9 godina

"Zašto humanitarna pomoć ne stigne sa zapada?"

...stize svakog dana...
...samo je niko ne kontrolise kao rusku...
...i nema u njoj nista humanitarno...
...osima ako se vojnoj opremi ne tepa tako...

Све се слаже

pre 9 godina

Невидљиви конвој који је тајно ушао преко ноћи сад је уништен и од њега ништа није остало.

Marko RS

pre 9 godina

Ma razbucase im konvoj samo tako. Gde su oni pametnjakovici koji su govorili da bi Rusija bila u Kijevu za dan dva u slucaju napada.
(Maxo iz Kanade, 15. avgust 2014 20:30)

Druze, tebi su izgleda u rekordnom roku isprali mozak. Pa da su ovi neonacisti i pokusali da gadjaju kolonu ruske vojske, taman i da je dosla u ukrajinu, to bi automatski bila objava rata. A tada ne bi dolazili tenkovi, tada bi prvo poletjelo barem 4000 krstarecih raketa, da pocisti svu odbranu, pa onda avijacija, i na kraju bi tenkovi i pjesadija dosli da ociste to sto je ostalo, cisto pro forme radi. A mozda i ne bi morali, s obzirom da bi ih prorusi onda mogli i sami ocistiti.

drmatoriks

pre 9 godina

Opet false flag operacija. Neće se umoriti dok ne izazovu rat sa Rusijom. Ruski vojni konvoj je ušao u Ukrajinu kao što su poljski vojnici napali Hitlerov granični prelaz 1939. Da Rusija hoće da napadne Ukrajinu, ne bi Porošenko stigao ni da objavi saopštenje, već bi ga ruska vojska uhapsila u Kijevu i osudila za ratne zločine.

gargamel

pre 9 godina

Treba pokusati sacuvati objektivnost. Nisu ni Rusi cvecke ali nikada nisu bombardovali Srbiju, pomagali su koliko su mogli i kad im na celu drzave nisu bili sluge poput Jelcina. Setite se 1999 g, setite se grdelicke klisure, RTS, Milica Rakic. Hvala bogu, brzo ce zima, taj najveci saveznik Rusije kroz istoriju. Videcemo kako se razgovara na minus 25-30 stepeni. Zapad hvale najvise oni, koji nisu nikada otisli dalje od Subotice

bunny

pre 9 godina

Da da, i mi sinoc unistili pola kosovske vojske u bondstil, a euleks se u panici pakuje i ide kuci. Neko stvarno misli da sto puta izgovorena laz moze postati istina.
Dajte neku sliku sa lica mesta, bilo koju sliku tog silno, hrabro i neustrasivo unistenog konvoja, satelitski snimak, bilo sta... Navikli smo da se zapad sluzi propagandom, ali brate neozbiljni su.

dare

pre 9 godina

Каква бре анексија Крима?Ако би ми вратили Косово,јел би то била анексија?

aleksandars

pre 9 godina

Borbena oklopna vozila mogu se uništiti artiljerijom jedino u slučaju direktnog pogotka. Zato su i napravljena da budu oklopljena.
Čak i da su Rusi ušli sa oklopnim transporterima, dejstvo artiljerije bi im nanelo minimalne gubitke.
I do sada su optuživali Rusiju da je vojno ušla u Ukrajinu ali tek sada su im navodno uništili kolonu kada je humanitarni konvoj na granici. Pretpostavljam da bi stvarno napali humanitarni konvoj a zatim lažima ubeđivali svet da su napali vojni konvoj.

u sve se meša:-)

pre 9 godina

Aj bre non stop neke fatamorgane. Izgleda koliko strahuju da im Rusija ne uleti na teritoriju vojno,zamisljaju neke virtualne slike o uništenju ruskog vojnog konvoja.

lale

pre 9 godina

.. da se 1945 izvestavalo tako, zvucalo bi ovako .. pod pritiskom nepravde sovjetske Crvene armije talentovani austrijski slikar Adolf Hitler izvrsio samoubistvo ..

Braca

pre 9 godina

Ocigledno se priprema rat! Nema snimaka, nema fotografija vec samo navodi a kobajagi su usli u ukrajinsku teritoriju. Rusija mora da uvede sto pre trecu i subotnju/nedeljnu smenu u fabrikama naoruzanja jer se valja rat iza brda.