Nedelja, 10.08.2014.

18:31

Zahtevaju istinu o ubistvu mladića

Nekoliko stotina građana okupilo se na protestu na Brankovom mostu kako bi pružili podršku roditeljima Luke Jovanovića koga je nepoznati vozač usmrtio na mostu.

Izvor: B92

Zahtevaju istinu o ubistvu mladiæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

78 Komentari

Sortiraj po:

Milosbg

pre 9 godina

Juce je bio protest, ako za sedam dana ne pronadju krivca trebalo bi da se organizuje ponovo protest i da se pocupaju sve kamere od Brankove ulice do SIV-a sa sve konstrukcijom koja ih drzi, jer ocigledno nisu "u sluzbi gradjana", traziti smenu ministra itd...

Srbistan

pre 9 godina

Nema od toga nista. Cak i da ga nadju, ponudice 2000 evra akcija svakom gradjaninu od prodaje Telekoma i EPS-a ili ce ponovo neka prica Brankice biti u zizi javnosti dok se ne zaboravi ovaj slucaj, a doticni pocinilac na Azurnoj obali 'laditi onu stvar... Glasali ste, gledajte i uzivajte!

Haiyan

pre 9 godina

Policija će ga pronaći, možda već jeste ali ako je povezan sa ovima gore,nikad nećemo saznati ko je. Ne sumnjajte u policiju,mi imamo nevidjeno sposobne inspektore,sumnjajte u političku/sudsku pozadinu.

Haiyan

pre 9 godina

Oni kakvi su,i za moderniju opremu bi namestili tender ili ga uopste ne bi bilo. Ako ovi odozgo štite nekog,osetiće gnev naroda. Taj automobil je jako skup i redak u Srbiji. Nadam se da policija čini sve da razotkrije počinioca. Koliko mi je poznato,naša policija poprilično dobro obavlja svoj posao u ovom sektoru,ali mi prosto nemoguće zvuči da se na snimcima ništa konkretno ne vidi. Podrška roditeljima i nek momak počiva u miru. Pravda mora biti zadovoljena! Od danas sam i ja na mostu.

Nadica

pre 9 godina

Naša policija radi odlično svoj posao. Problem je što veliki procenat uhvaćenih bude oslobođen i to je zaista deprimirajuće.Saučešće porodici i ne sumnjajte da će policija uspeti da pronađe i ovog počinioca.

Ilija

pre 9 godina

Dokle god mi kupujemo u njihovim radnjama, gledamo njihove televizije, slušamo njihovu muziku, verujemo njihovoj vladi i njihovoj opoziciji dotle će oni moći da se bahate do ovako groznih razmera.
Gospodo građani, gospodo ponosni Srbi, većinu ekonomske i političke scene u našoj zemlji vode ljudi koji su, u najboljem slučaju, dorasli za poziciju traktoriste na nekom od poljoprivrednih dobara (koje su uništili, prodajući ih u bescenje Arapima ili kriminalcima).
Očistimo našu politiku i ekonomiju od gamadi, napravimo mesta za našu školovanu decu. Neka, bez straha, pokažu šta znaju.
Počivaj u miru!

miki

pre 9 godina

Vozilo je dvobojno.Najverovatnije braon sa crnim krovom.Znaju se tacno vlasnici.Takvih nema desetak u Beogradu.I da ima 100 sve ih pozoves da pokazu vozilo.I tu vise nema kud.Kako vozilo moze da bude kod majstora ili sakriveno.Imaju bazu podataka ukrstis i gotovo.Kome je kod majstora,ajmo kod majstora i kraj.Slikajte takvo vozilo i kacite na internet.

slobodan

pre 9 godina

komentar tog policajca deluje smesno I bedno - I pored svega sto danas ima na raspolaganju od tehnologije, on se zali da mu jos niko nije rekao gde tacno da trazi tog ubicu (sto taj vozac ustvari jeste). bojim se da nece nista ni naci. ubica je dosada imao vise nego dovoljno vremena da se skloni 'na sigurno'.
a sto se tice kamera, deluje idiotski da ne mogu da registruju manijakalnu voznju sa katastrofalnim posledicama. cemu onda sluzi to djubre? nije da ja omalovazavam - po onome sto policija prica, te kamere su obicno djubre.
pritisak na police je apsolutno neophodan - bedno, zalosno I nesposobno, to je njihov ucinak do sada.

Ma stvarno

pre 9 godina

Frenki, koliko Vi imate problema pa mozete da izjavite da je neciji JEDINI problem sto je povukao devojcicu za kosu i pobegao! Posto ste upoznati sa situacijom u Americi da Vam kazem kako ju u Beogradu. Brankov most je dobro osvetljen. Ako vozite brzinom i duplo vecom od dozvoljene videcete ljude na njemu bez obzira da li imaju prsluk ili ne. Moj mozak nije uspeo da shvati kakve veze ima sa naletanjem na mladica to da li mu je otpao tocak na kolima ili je imao neki drugi ozbiljniji defekt. Valjda, ako mu je spala razvodna kapa onda je sam kriv sto je poginuo! I zaista, vozac udari nekog kolima , odbaci ga i pobegne zbog toga sto mu je bez veze da mu neko zahvaljuje na besplatnom letu. To je njegova JEDINA greska. Nesrece se desavaju. Ali kad neko pobegne sa mesta nesrece i danima se ne javlja znajuci da je ubio momka on jeste ubica. Samo sto je on ubistvo smislio posle nesrece. Ne u afektu nego hladnokrvno. To je njegova JEDINA greska. Sto je hladnokrvni ubica!

Кривокапић

pre 9 godina

Браво за народ. Отац убијеног момка је сваки дан на мосту, придружите му се.

SALE

pre 9 godina

Kada sam sa svojim kolima bio u šutoj traci snimili su me i bio sam kažnjen.Nije moguće da ga nisu snimili to je priča za malu decu.

Petar

pre 9 godina

А можда баш и неће да га нађу јербо је убица Неко, или Нечији-a па је тако нарењђено полицији, јер поред снимка и све савремене технике и метода, да се ни после више од две недеље, не пронађе возило и возач-убица, мало је много невероватно.
Изгледа да је једина сврха тих камера да се идентификују починиоци ситних саобраћајних прекршаја, како би се ефикасно и неодложно упутили судији за прекршаје и сносили одговарајућу законску казну.
Убице су за ове камере НЕВИДЉИВИ !!!

Aca

pre 9 godina

Posto je vozac sa brankovog mosta skrenuo ka sajmistu imao je dva nacina da tamo dodje. Jedan levo (sto je zabranjeno)i desno pa se provukao ispod mosta i otisao na sajmiste. To samo ukazuje da odlicno poznaje novi beograd i raspored kamera. Trazite ubicu prvo na novom beogradu, pa tek ostalim delovima grada. Posto "navodno" snimak sa kamera nije upotrebljiv onda gledajte sta su snimile sve kamere na novom beogradu kao sto su ga uhvatile slucajno kod sajmista. Ujedno pogledajte snimak sa sigurnosnih kamera renault servisa na sajmistu jer ispred ima mnogo vozila koja se nadgledaju.

vuk

pre 9 godina

primecujem da mini koji je isao na NBG nije nastavio pravo sa mosta vec je skrenuo desno i izasao na sajmiste. verovatno zbog kamere koja bi ga sacekala na raskrsnici kod tc usce.
(ja, 10. avgust 2014 22:20)



I da je skrenuo desno, na sledecoj raskrsnici gde se nailazi na prvi semafor, takodje postoji kamera.

tomy

pre 9 godina

Takvih vozila u Srbiji i Beogradu je tako malo da se moze za dva sata naci pocinilac!!!!!Pa nije beli jugo ili golf dvojka kojih je milion halo bre ljudi!!!I konacno to auto voze samo teski lovatori jer ga niko me kupuje kao prvo auto.

m.t.

pre 9 godina

Hajdemo svi da slikamo sve katrimene što vidimo i objavjlujemo na društvenim mrežama, možda će onda policija bar ta vozila odbaciti kao sumnjiva (jer se slobodno voze po Srbiji)i suziti osumnjičene. A mozda tako i dodjemo do krivca.

Frenki

pre 9 godina

U Americi bi vozaca doticnog vozila nasli u roku od 48 sati.Mediji medjutim ne bi trebali da ovakvu SAOBRACAJNU NESRECU nazivaju ubistvom. Vozac je pobegao i to je JEDINI problem ovde.Nacice se i taj auto konacno. Pitanje je za sud i sabracajne vestake da odrede koliko je vozac objektivno kriv a koliko su tu krive i druge okolnosti. Da li je mogao da ih vidi na vreme?! Da li su upalili sva 4 migavca? Da li su nosili fluoroscentne prsluke? Zasto neko nije zaustavio saobracaj? Gde je vozilo koje je mini kantrimen preticao? Kako je moguce da na autu otpadne ceo tocak? Dakle ne radi se o probusenoj gumi koju je neko hteo da promeni vec o teskom defektu na vozilu na sred mosta. Molim vozaca da se dobrovoljno prijavi u policiju i da se stavi tacka na sve spekulacije. Ne treba rodbini i prijateljima nastradalog mladica dodatno otezavati zivot, ali ne treba ni ceo slucaj staviti u isti kos kao i ubistvo male Tijane.

Liki

pre 9 godina

Da, ne vidi se registracija, pa čak ni auto. Zato se obavezno vidi i registracija i auto kad treba da šalju kazne za "vožnju" žutom trakom od 5m kod uključenja na sajmu. Sramota! Pravda za Luku, saučešće porodici.

ja

pre 9 godina

primecujem da mini koji je isao na NBG nije nastavio pravo sa mosta vec je skrenuo desno i izasao na sajmiste. verovatno zbog kamere koja bi ga sacekala na raskrsnici kod tc usce.

Ministre, izadji i reci dokle ste stigli u istrazi

pre 9 godina

Nije dovoljno da ga/je nadju. Hocemo ime odgovornog lica koje je opstruiralo istragu. Hocemo da se to lice izvedepred sud po hitnom postupku i da odgovara a ne da ga ukore ili daju neko slicno objasnjenje koje ni pas sa maslom ne bi progutao

Jeca

pre 9 godina

Snimak kamere koja snima vozace u zutoj traci "koji je neupotrebljiv jer je bila daleko od mesta događaja",kako se navodi, ne mora biti neupotrebljiv. U pitanju je kamera visoke rezolucije koja snima brojeve tablica, postavljena posle autobuske stanice. U konkretnom slucaju, ona ne mora snimiti sam dogadjaj, vec je dovoljno da snimi vozilo (mini katrimen) koje je tada prelazilo most u pravcu Novog Beograda. Cini mi se da snimka te kamere nema među priloženim, a mozda i gresim. Ovde je problem i protek vremena, u kom se tragovi mogu unistiti,ukljucujuci i izmenu dokumentacije o prodaji ovog vozila.

Samo za odrasle

pre 9 godina

Sad kao nisu snimjene tablice, a kad su se ono dvoje seksali kod Limesa, to je sve snimljeno,(20 minuta)sa udaljenosti od 500 metara. O da, zum na toj kameri je radio perfektno. Yesss!

Marko

pre 9 godina

"Marković je istakao da istragu vodi 3. odeljenje za seksualne, krvne delikte i delikte u saobraćaju, koje je proteklih godina uspešno rasvetlila izmedju 90 i sto odsto slučajeva iz svog delokruga."

Izmedju 90 i 100 odsto?
Ne znate tacno koliko?

Claude G

pre 9 godina

Vi novinari imate jako bitno ulogu u svemu ovome, na taj nacin da ne dozvolite da prestane da se govori o ovome, samo nastavite da izvestavate.

milan

pre 9 godina

Puna podrška roditeljima i svim istomišljenicima. Ta ista policija često gleda kroz prste izgrednicima da kod nas još uvek važi ono pitanje čiji si i odakle si.

Bojana

pre 9 godina

Narod nam gine po putevima kao zecevi. A sta radi saobracajna policija kojoj je osnovini posao ocuvanje bezbednosti ljudi u saobracaju? Zaustavlja radi rutinske kontrole i kaznjava po Beogradu zbog pojasa i prve pomoci ...Ne daj boze da zaustavi nekoga ko vozi 120 na sat po gradu. To nije opasno.Ko god je iza ponoci vozio beogradskim ulicama zna o cemu pricam. Da se razumemo, momci u uniformama na ulici nisu krivi - rade sto im se kaze da rade. Na to se nadovezuju saobracajni " strucnjaci " koji resavaju probleme tako sto umesto da regulisu saobracaj jasnim i ispravnim znacima, imaju samo jedno resenje - smanjiti brzinu na 30-40 km na sat i gde treba i gde ne treba. I rezultat je da ljudi ne shvataju ozbiljno nista sto regulise saobracaj. Boranija placa kazne i gine, oni koji su mocni ne placaju kazne a voze dobra kola i ne ginu ( hvala bogu bar neko). Zna li neko koliko je ljudi samo ove godine poginulo u saobracaju u Srbiji?

moonraker"

pre 9 godina

policajce koji rade na slucaju u buvaru sa optuznicom za prikrivanje,smena ministra i direktora policije.angazovati forenzicare iz inostranatva-resen slucaj.

OjsOjs

pre 9 godina

Raspisite vi veliku novcanu nagradu (tipa pola miliona evra) za informaciju koja ce dovesti do otkrivanja pocinioca i slucaj ce biti resen veoma brzo!
U sistemu koji smo odabrali na demokratskim izborima: ``Para vrti, gde burgija nece``! Kopirajte bre nesto pametno iz razvijenog sveta!

dejan

pre 9 godina

Apel da se osoba koja je te noci usmrtila mladica preda.....SAVEST mora u ovom slucaju da proradi.....Izgubljen je mladi zivot ne dozvoliti da se ponove ovakve stvari!!!

Ljiljana, London

pre 9 godina

Da sam tu k'o sto nisam, blokirala bih sve mostove po BGD-u samoorganizovanim narodom danima, pozvala sve medije i to na smenu dokle god se ne resi slucaj. Svaki put kad dodjem slusam o slicnim ubistvima, i ubicama koje se i dalje setaju i terorisu narod. I niko im ne staje na put,jer imaju zastitu drzave i mafijasa. Ali naroda je vise, zapamtite to. Svi za jednog jedan za sve nije nemoguc koncept, nego jedini.

evita

pre 9 godina

Ma da li su nasli konacno u datoteci registrovanih vozila vlasnike tih automobila? Da su za ovo vreme "pritisli" po desetak njih dnevno, nasli bi pocinioca i bez da su "pretrazivali" garaze ili da su "filtrirali" snimke. Ajte molim vas, pricaju price.

Bane

pre 9 godina

Ako ovako neki slucaj bude neresen. Onda potpuno gubim poverenje u policiju. Jer postoji onda sansa da oni i ko zna jos ko njega/nju stite.

U Srbiji zakoni vaze samo za sirotinju

pre 9 godina

Kamera u zutoj traci pefektno snima tablice do najsitinijih detalja, to su okusili mnogi vozaci koji su vozili zutom trakom i koji su morali da plate kaznu ( sto je i ispravno jer je voznja zutom trakom zabranjena).

Znaci prica da se na tom Vozilu nije mogla videti registracija i s obzirom da se broj tih vozila u Beogradu na prste mogu prebrojati- ne pije vodu.

Obicno ta vozila voze mladje svalerke ili eventualno cerke "kvazi biznismena ili potilicara" .

Pronalazenje ovog vozila je posao od najvise dva sata vremena za policiju, pitanje je cija je svalerka ili cerka ili sin vozio taj automobil kada se "bas na tom automobilu ne mogu videti registarske tablice".

hm

pre 9 godina

Svi na netu pominju nekog tatinog sina. Ove Minije uglavnom kupuju cerkama ili mladim svalerkama, zene im voze dzipove. Ako je sin onda nije ljakse bizMismen kombinacija jer njihovi sinovi voze dzipcine, Audi ili BMW znaci to je onda neki urbani sin iz fine porodice, neki advokati i tako dalje...

123

pre 9 godina

Nek upotrebe istu tehniku kao sa ubicom Tijane, neka uporede signale sa mobilnih telefona i dobicete signal iz ubicinog telefona koji je vozio mini moris country na mestu susretanja. Uostalom postoje i druge metode koje koristi policija...Postoji preko 600 tajnih kamera u Bg koje ne snimaju saobracajne prekrsaje. Siguran sam da bar 10 kamera snima Brankov most. Istinu na videlo!

Novobeogradjanka

pre 9 godina

Na 20 m od mesta nesrece se nalazi led bilbord koji na sebi ima kameru. Takodje, u je i PC Usce i neverovatno je da na njemu nema kamera. Sve je ovde jasno gospodo policajci. Sta je sa pracenjem baznih stanica na potezu Z.Venac, Brankov most, Staro sajmiste?!

Aca

pre 9 godina

Ako kao sto kazete u beogradu ima 100 kantrimena neka vam bude. Kao sto vidim imate i polomljen retrovizor od vozila koji je crne boje i ostatke branika u crnoj boji jasno je da je automobil crne boje. Takvih nema vise od 15-20. Crnu boju uglavnom voze vozaci mladje popucacije koji imaju vise vremena za odrzavanje te boje. Udes se dogodio rano ujutru, sto ukazuje da pocinilac nije isao na posao, vec se u to doba vracao pijan iz nekog kafica. Ko koristi brankov most kao trasu za "povratak kuci" moze se logicno zakljuciti u kojim delovima grada mozda zivi. Time ste suzili pretragu za 50% i ostaje vam nekih 7-8 vozila. Od toga prvo pregledajte ko je najmladji vlasnik vozila ili eventualno poznata licnost. Zatim proverite kod operatera na kojim baznim stanicama su im bili telefoni spornog jutra (a mozete proveriti i sve vlasnike vozila kao i clanove porodica) i dolazimo do svega par vozila. Od toga ce te lako utvrditi da li je neki deo menjan ili ne. Vozilo koje ne bude dostupno iz bilo kog razloga je glavni osumljicen kao i vlasnik ili njegov sin koji je na nekom visokom polozaju. To su samo dva vozila pa izvolte raditi svoj posao.

sasa jokic

pre 9 godina

Kamera koja snima zutu traku odlicno hvata vozila i registarske tablice, jer drugacije ne bi mogli da naplate kaznu.
Problem je sto takve automobile (mini cooper) uglavnom voze cerke i sinovi vidjenijih gradjana.....u tom grmu lezi zec.

nikola

pre 9 godina

ako je neko ko stvarno ima kesa tesko...zasto? pa evo rekose da je u par dana provereno 100-tinak vozila. Pa taj ako ima para mogao je da kupi drugi sutra u istoj boji parkira ga u garazi stavi tablice i ajde...dok ovaj ne popravi, da ne pricam sto je mogao nekom majstoru da da ogroman novac da mu za noc i dan odradi sve...i ona treca varijanta...da je "neko i nesto" i jednostavno ima veze i pare...kako to ec u Srbistanu ide znate svi dobro...

iznogud011

pre 9 godina

U interesu istrage???
A minister policije izrecitivao sve sto se desilo a vezano za ubistvo one jedne devojcice...pa zar on nije direktno ugrozio istragu u tom slucaju..

Samoorganizovanje

pre 9 godina

Postavlja se i pitanje ko usporava istragu. Ne dozvolimo im da posle tolikog građanskog samoorganizovanja, nakon par nedelja nešto nađu. Povisimo ulog. Tražimo odgovornost za nesposobnost ili nešto gore.

Graver

pre 9 godina

Broj Mini Countrymen-a je u ovom gradu verovatno jednocifren.

To je gotovo nov i preskup auto i zaista ga kupuju samo najbahatiji, jer jako malo nudi u odnosu na cenu.

Dalje, to i nije muski auto, vec najcesce zenski i vrlo je moguce da ga je vozila necija svalerka ili zena, a danas su one posebno zasticena sorta, dok su u saobracaju izuzetno primitivne i bahate. Mogao bih cak da kazem i bahatije od muskaraca. Cesto se radi i o provincijalkama, sa skromnim obrazovanjem i stepenom svesti, koje su na racun izgleda dosle u posed necega sto im ni na koji nacin ne pripada, niti su dostojne toga.

Zato razne MM Audijima Q7 nalecu na Juga. Zato razni klinci u X6 ubijaju devojcice... da ne pricam o voditelju koji vozi dzip i konstano krsi crveno svetlo a jos nije u zatvoru. Da ne pricam o "plavusi" iz NS, koja vozi beli BMW i takodje dokumentovano pravi gomilu prekrsaja.

E pa, ovo je bio neko od takvih, samo je uspeo da pobegne!

Akcijas

pre 9 godina

A sta je s kamerama banaka i firmi na tom pravcu... Pitam policiju kako je otkrivala počinioce pre kada nije bilo kamera nigde. Pa dalje, kako znaju da je mini kantrimen a snimak loš? Pa imaju otpale delove (retrovizor) koji ima fabricki broj... pogledajte ovaj link od pre tri dana i bice vam jasno... Autor je sve pogodio!
http://www.politika.rs/rubrike/uvodnik/Policija-pred-kamerama.sr.html

Tijana

pre 9 godina

@Ivana slucajno sam lupila minus, izvinjavam se!!! Ovde jedini minus zasluzuje to sto jos uvek nisu nasli ucinioca !!! Bitno je da mi svi kao gradjani insistiramo da se krivac sto pre nadje i odgovara za ubistvo! Samo nasa solidarnost moze naterati policiju da resi ovaj slucaj, jer je jasno da se od prvog dana zna ko je!!!

vuk

pre 9 godina

Kamere selektivno vide.
Vide kada ne stignes da izadjes iz zute trake.
Ne vide Audi koji je sinoc pored mene projurio sa barem 110-120 na sat.
Ne vide Lukinu ubicu.

nenad

pre 9 godina

Ako vec ne mogu ili ne zele da pronadju krivca za ubistvo ovog momka,kako bi onda bilo da Vlada plati million dolara porodici zrtve. Ako su mogli to uciniti za Miladina Kovacevica,koji je u Americi pretukao coveka,zasto onda ne i u ovom slucaju.

mail

pre 9 godina

Na hiljade kamera po okalnim prodavnicama i objektima, pa da se svi moguci pravci provere tj. kamere na njima, pa nije valjda da se gledaju samo 2 kamere.

Skandinavac

pre 9 godina

Bravo. Samo tako, složno! Da vidi ova država da ne može sve da nas pravi majmunima. Rešili ubistvo devojčice Tijane za par dana (svaka čast), a ovamo se ne usuđuju da raskrinkaju guzovana koji je upravljao vozilom (a imaju sve i snimak i činjenicu da je vozilo retko).

Mora civilno društvo u ovoj zemlji da proradi. Ako su tolike revolucijepo Bliskom istoku započele preko društvenih mreža, vala može i nas nekoliko stotina da se sakupi i izbori za identitet ubice.

Nisam u BG-u, li dolazim 14.-og i ako se do tad ne reši ova drama eto i mene da se izborimo za isitnu!!!

Alisa

pre 9 godina

Od tog dana do danas, bilo je vremena da se stavi nov retrovizor i migavac, da se ispeglaju ostecenja, ali, trik nije u tome, vec u (ne)namernoj gresci o kom se automobilu radi. Na kraju, nece se ni saznati da je to bio Mini Cooper, ili neki slican model.

brasa

pre 9 godina

pa ako su kamere na mostu i raskrsnicama bajate nisu po bankama kaficima kladionicama pregledati sve u krugu od 1000m mora de ja neka zabelezila a ovi koji su videli i znaju a cute isto na robiju dosta je bilo lazne solidarnosti i cutanja

Tatjana Vujkovic

pre 9 godina

Policija se mora hitno ukljuciti kao za pokojnu Tijanu! Ministar unutrasnjih poslova bi se mogao udostojiti i da o ovom slucaju nesto kaze!

kad imate takvu vlast

pre 9 godina

Samo samorganizoanje moze da nas spase od ubica i politicara koji stite takve po raznim osnovama. Da sedimo i cekamo nikad nista ne bi docekali, kamo lepe srece da se nismo okupljali zbog ovoga. Dosta vise tiranije politike i olosa nad nama u svakom pogledu. Dosta trovanja i lazi preko medija. Samoorganizovanje za pravdu i dostojan zivot

kad imate takvu vlast

pre 9 godina

Samo samorganizoanje moze da nas spase od ubica i politicara koji stite takve po raznim osnovama. Da sedimo i cekamo nikad nista ne bi docekali, kamo lepe srece da se nismo okupljali zbog ovoga. Dosta vise tiranije politike i olosa nad nama u svakom pogledu. Dosta trovanja i lazi preko medija. Samoorganizovanje za pravdu i dostojan zivot

Graver

pre 9 godina

Broj Mini Countrymen-a je u ovom gradu verovatno jednocifren.

To je gotovo nov i preskup auto i zaista ga kupuju samo najbahatiji, jer jako malo nudi u odnosu na cenu.

Dalje, to i nije muski auto, vec najcesce zenski i vrlo je moguce da ga je vozila necija svalerka ili zena, a danas su one posebno zasticena sorta, dok su u saobracaju izuzetno primitivne i bahate. Mogao bih cak da kazem i bahatije od muskaraca. Cesto se radi i o provincijalkama, sa skromnim obrazovanjem i stepenom svesti, koje su na racun izgleda dosle u posed necega sto im ni na koji nacin ne pripada, niti su dostojne toga.

Zato razne MM Audijima Q7 nalecu na Juga. Zato razni klinci u X6 ubijaju devojcice... da ne pricam o voditelju koji vozi dzip i konstano krsi crveno svetlo a jos nije u zatvoru. Da ne pricam o "plavusi" iz NS, koja vozi beli BMW i takodje dokumentovano pravi gomilu prekrsaja.

E pa, ovo je bio neko od takvih, samo je uspeo da pobegne!

vuk

pre 9 godina

Kamere selektivno vide.
Vide kada ne stignes da izadjes iz zute trake.
Ne vide Audi koji je sinoc pored mene projurio sa barem 110-120 na sat.
Ne vide Lukinu ubicu.

sasa jokic

pre 9 godina

Kamera koja snima zutu traku odlicno hvata vozila i registarske tablice, jer drugacije ne bi mogli da naplate kaznu.
Problem je sto takve automobile (mini cooper) uglavnom voze cerke i sinovi vidjenijih gradjana.....u tom grmu lezi zec.

Tatjana Vujkovic

pre 9 godina

Policija se mora hitno ukljuciti kao za pokojnu Tijanu! Ministar unutrasnjih poslova bi se mogao udostojiti i da o ovom slucaju nesto kaze!

Aca

pre 9 godina

Ako kao sto kazete u beogradu ima 100 kantrimena neka vam bude. Kao sto vidim imate i polomljen retrovizor od vozila koji je crne boje i ostatke branika u crnoj boji jasno je da je automobil crne boje. Takvih nema vise od 15-20. Crnu boju uglavnom voze vozaci mladje popucacije koji imaju vise vremena za odrzavanje te boje. Udes se dogodio rano ujutru, sto ukazuje da pocinilac nije isao na posao, vec se u to doba vracao pijan iz nekog kafica. Ko koristi brankov most kao trasu za "povratak kuci" moze se logicno zakljuciti u kojim delovima grada mozda zivi. Time ste suzili pretragu za 50% i ostaje vam nekih 7-8 vozila. Od toga prvo pregledajte ko je najmladji vlasnik vozila ili eventualno poznata licnost. Zatim proverite kod operatera na kojim baznim stanicama su im bili telefoni spornog jutra (a mozete proveriti i sve vlasnike vozila kao i clanove porodica) i dolazimo do svega par vozila. Od toga ce te lako utvrditi da li je neki deo menjan ili ne. Vozilo koje ne bude dostupno iz bilo kog razloga je glavni osumljicen kao i vlasnik ili njegov sin koji je na nekom visokom polozaju. To su samo dva vozila pa izvolte raditi svoj posao.

U Srbiji zakoni vaze samo za sirotinju

pre 9 godina

Kamera u zutoj traci pefektno snima tablice do najsitinijih detalja, to su okusili mnogi vozaci koji su vozili zutom trakom i koji su morali da plate kaznu ( sto je i ispravno jer je voznja zutom trakom zabranjena).

Znaci prica da se na tom Vozilu nije mogla videti registracija i s obzirom da se broj tih vozila u Beogradu na prste mogu prebrojati- ne pije vodu.

Obicno ta vozila voze mladje svalerke ili eventualno cerke "kvazi biznismena ili potilicara" .

Pronalazenje ovog vozila je posao od najvise dva sata vremena za policiju, pitanje je cija je svalerka ili cerka ili sin vozio taj automobil kada se "bas na tom automobilu ne mogu videti registarske tablice".

brasa

pre 9 godina

pa ako su kamere na mostu i raskrsnicama bajate nisu po bankama kaficima kladionicama pregledati sve u krugu od 1000m mora de ja neka zabelezila a ovi koji su videli i znaju a cute isto na robiju dosta je bilo lazne solidarnosti i cutanja

Skandinavac

pre 9 godina

Bravo. Samo tako, složno! Da vidi ova država da ne može sve da nas pravi majmunima. Rešili ubistvo devojčice Tijane za par dana (svaka čast), a ovamo se ne usuđuju da raskrinkaju guzovana koji je upravljao vozilom (a imaju sve i snimak i činjenicu da je vozilo retko).

Mora civilno društvo u ovoj zemlji da proradi. Ako su tolike revolucijepo Bliskom istoku započele preko društvenih mreža, vala može i nas nekoliko stotina da se sakupi i izbori za identitet ubice.

Nisam u BG-u, li dolazim 14.-og i ako se do tad ne reši ova drama eto i mene da se izborimo za isitnu!!!

hm

pre 9 godina

Svi na netu pominju nekog tatinog sina. Ove Minije uglavnom kupuju cerkama ili mladim svalerkama, zene im voze dzipove. Ako je sin onda nije ljakse bizMismen kombinacija jer njihovi sinovi voze dzipcine, Audi ili BMW znaci to je onda neki urbani sin iz fine porodice, neki advokati i tako dalje...

nenad

pre 9 godina

Ako vec ne mogu ili ne zele da pronadju krivca za ubistvo ovog momka,kako bi onda bilo da Vlada plati million dolara porodici zrtve. Ako su mogli to uciniti za Miladina Kovacevica,koji je u Americi pretukao coveka,zasto onda ne i u ovom slucaju.

Samoorganizovanje

pre 9 godina

Postavlja se i pitanje ko usporava istragu. Ne dozvolimo im da posle tolikog građanskog samoorganizovanja, nakon par nedelja nešto nađu. Povisimo ulog. Tražimo odgovornost za nesposobnost ili nešto gore.

mail

pre 9 godina

Na hiljade kamera po okalnim prodavnicama i objektima, pa da se svi moguci pravci provere tj. kamere na njima, pa nije valjda da se gledaju samo 2 kamere.

iznogud011

pre 9 godina

U interesu istrage???
A minister policije izrecitivao sve sto se desilo a vezano za ubistvo one jedne devojcice...pa zar on nije direktno ugrozio istragu u tom slucaju..

Akcijas

pre 9 godina

A sta je s kamerama banaka i firmi na tom pravcu... Pitam policiju kako je otkrivala počinioce pre kada nije bilo kamera nigde. Pa dalje, kako znaju da je mini kantrimen a snimak loš? Pa imaju otpale delove (retrovizor) koji ima fabricki broj... pogledajte ovaj link od pre tri dana i bice vam jasno... Autor je sve pogodio!
http://www.politika.rs/rubrike/uvodnik/Policija-pred-kamerama.sr.html

Tijana

pre 9 godina

@Ivana slucajno sam lupila minus, izvinjavam se!!! Ovde jedini minus zasluzuje to sto jos uvek nisu nasli ucinioca !!! Bitno je da mi svi kao gradjani insistiramo da se krivac sto pre nadje i odgovara za ubistvo! Samo nasa solidarnost moze naterati policiju da resi ovaj slucaj, jer je jasno da se od prvog dana zna ko je!!!

123

pre 9 godina

Nek upotrebe istu tehniku kao sa ubicom Tijane, neka uporede signale sa mobilnih telefona i dobicete signal iz ubicinog telefona koji je vozio mini moris country na mestu susretanja. Uostalom postoje i druge metode koje koristi policija...Postoji preko 600 tajnih kamera u Bg koje ne snimaju saobracajne prekrsaje. Siguran sam da bar 10 kamera snima Brankov most. Istinu na videlo!

Alisa

pre 9 godina

Od tog dana do danas, bilo je vremena da se stavi nov retrovizor i migavac, da se ispeglaju ostecenja, ali, trik nije u tome, vec u (ne)namernoj gresci o kom se automobilu radi. Na kraju, nece se ni saznati da je to bio Mini Cooper, ili neki slican model.

Novobeogradjanka

pre 9 godina

Na 20 m od mesta nesrece se nalazi led bilbord koji na sebi ima kameru. Takodje, u je i PC Usce i neverovatno je da na njemu nema kamera. Sve je ovde jasno gospodo policajci. Sta je sa pracenjem baznih stanica na potezu Z.Venac, Brankov most, Staro sajmiste?!

Samo za odrasle

pre 9 godina

Sad kao nisu snimjene tablice, a kad su se ono dvoje seksali kod Limesa, to je sve snimljeno,(20 minuta)sa udaljenosti od 500 metara. O da, zum na toj kameri je radio perfektno. Yesss!

Ljiljana, London

pre 9 godina

Da sam tu k'o sto nisam, blokirala bih sve mostove po BGD-u samoorganizovanim narodom danima, pozvala sve medije i to na smenu dokle god se ne resi slucaj. Svaki put kad dodjem slusam o slicnim ubistvima, i ubicama koje se i dalje setaju i terorisu narod. I niko im ne staje na put,jer imaju zastitu drzave i mafijasa. Ali naroda je vise, zapamtite to. Svi za jednog jedan za sve nije nemoguc koncept, nego jedini.

dejan

pre 9 godina

Apel da se osoba koja je te noci usmrtila mladica preda.....SAVEST mora u ovom slucaju da proradi.....Izgubljen je mladi zivot ne dozvoliti da se ponove ovakve stvari!!!

nikola

pre 9 godina

ako je neko ko stvarno ima kesa tesko...zasto? pa evo rekose da je u par dana provereno 100-tinak vozila. Pa taj ako ima para mogao je da kupi drugi sutra u istoj boji parkira ga u garazi stavi tablice i ajde...dok ovaj ne popravi, da ne pricam sto je mogao nekom majstoru da da ogroman novac da mu za noc i dan odradi sve...i ona treca varijanta...da je "neko i nesto" i jednostavno ima veze i pare...kako to ec u Srbistanu ide znate svi dobro...

moonraker"

pre 9 godina

policajce koji rade na slucaju u buvaru sa optuznicom za prikrivanje,smena ministra i direktora policije.angazovati forenzicare iz inostranatva-resen slucaj.

evita

pre 9 godina

Ma da li su nasli konacno u datoteci registrovanih vozila vlasnike tih automobila? Da su za ovo vreme "pritisli" po desetak njih dnevno, nasli bi pocinioca i bez da su "pretrazivali" garaze ili da su "filtrirali" snimke. Ajte molim vas, pricaju price.

Bane

pre 9 godina

Ako ovako neki slucaj bude neresen. Onda potpuno gubim poverenje u policiju. Jer postoji onda sansa da oni i ko zna jos ko njega/nju stite.

Ministre, izadji i reci dokle ste stigli u istrazi

pre 9 godina

Nije dovoljno da ga/je nadju. Hocemo ime odgovornog lica koje je opstruiralo istragu. Hocemo da se to lice izvedepred sud po hitnom postupku i da odgovara a ne da ga ukore ili daju neko slicno objasnjenje koje ni pas sa maslom ne bi progutao

Jeca

pre 9 godina

Snimak kamere koja snima vozace u zutoj traci "koji je neupotrebljiv jer je bila daleko od mesta događaja",kako se navodi, ne mora biti neupotrebljiv. U pitanju je kamera visoke rezolucije koja snima brojeve tablica, postavljena posle autobuske stanice. U konkretnom slucaju, ona ne mora snimiti sam dogadjaj, vec je dovoljno da snimi vozilo (mini katrimen) koje je tada prelazilo most u pravcu Novog Beograda. Cini mi se da snimka te kamere nema među priloženim, a mozda i gresim. Ovde je problem i protek vremena, u kom se tragovi mogu unistiti,ukljucujuci i izmenu dokumentacije o prodaji ovog vozila.

Claude G

pre 9 godina

Vi novinari imate jako bitno ulogu u svemu ovome, na taj nacin da ne dozvolite da prestane da se govori o ovome, samo nastavite da izvestavate.

Marko

pre 9 godina

"Marković je istakao da istragu vodi 3. odeljenje za seksualne, krvne delikte i delikte u saobraćaju, koje je proteklih godina uspešno rasvetlila izmedju 90 i sto odsto slučajeva iz svog delokruga."

Izmedju 90 i 100 odsto?
Ne znate tacno koliko?

Bojana

pre 9 godina

Narod nam gine po putevima kao zecevi. A sta radi saobracajna policija kojoj je osnovini posao ocuvanje bezbednosti ljudi u saobracaju? Zaustavlja radi rutinske kontrole i kaznjava po Beogradu zbog pojasa i prve pomoci ...Ne daj boze da zaustavi nekoga ko vozi 120 na sat po gradu. To nije opasno.Ko god je iza ponoci vozio beogradskim ulicama zna o cemu pricam. Da se razumemo, momci u uniformama na ulici nisu krivi - rade sto im se kaze da rade. Na to se nadovezuju saobracajni " strucnjaci " koji resavaju probleme tako sto umesto da regulisu saobracaj jasnim i ispravnim znacima, imaju samo jedno resenje - smanjiti brzinu na 30-40 km na sat i gde treba i gde ne treba. I rezultat je da ljudi ne shvataju ozbiljno nista sto regulise saobracaj. Boranija placa kazne i gine, oni koji su mocni ne placaju kazne a voze dobra kola i ne ginu ( hvala bogu bar neko). Zna li neko koliko je ljudi samo ove godine poginulo u saobracaju u Srbiji?

milan

pre 9 godina

Puna podrška roditeljima i svim istomišljenicima. Ta ista policija često gleda kroz prste izgrednicima da kod nas još uvek važi ono pitanje čiji si i odakle si.

Frenki

pre 9 godina

U Americi bi vozaca doticnog vozila nasli u roku od 48 sati.Mediji medjutim ne bi trebali da ovakvu SAOBRACAJNU NESRECU nazivaju ubistvom. Vozac je pobegao i to je JEDINI problem ovde.Nacice se i taj auto konacno. Pitanje je za sud i sabracajne vestake da odrede koliko je vozac objektivno kriv a koliko su tu krive i druge okolnosti. Da li je mogao da ih vidi na vreme?! Da li su upalili sva 4 migavca? Da li su nosili fluoroscentne prsluke? Zasto neko nije zaustavio saobracaj? Gde je vozilo koje je mini kantrimen preticao? Kako je moguce da na autu otpadne ceo tocak? Dakle ne radi se o probusenoj gumi koju je neko hteo da promeni vec o teskom defektu na vozilu na sred mosta. Molim vozaca da se dobrovoljno prijavi u policiju i da se stavi tacka na sve spekulacije. Ne treba rodbini i prijateljima nastradalog mladica dodatno otezavati zivot, ali ne treba ni ceo slucaj staviti u isti kos kao i ubistvo male Tijane.

OjsOjs

pre 9 godina

Raspisite vi veliku novcanu nagradu (tipa pola miliona evra) za informaciju koja ce dovesti do otkrivanja pocinioca i slucaj ce biti resen veoma brzo!
U sistemu koji smo odabrali na demokratskim izborima: ``Para vrti, gde burgija nece``! Kopirajte bre nesto pametno iz razvijenog sveta!

ja

pre 9 godina

primecujem da mini koji je isao na NBG nije nastavio pravo sa mosta vec je skrenuo desno i izasao na sajmiste. verovatno zbog kamere koja bi ga sacekala na raskrsnici kod tc usce.

Liki

pre 9 godina

Da, ne vidi se registracija, pa čak ni auto. Zato se obavezno vidi i registracija i auto kad treba da šalju kazne za "vožnju" žutom trakom od 5m kod uključenja na sajmu. Sramota! Pravda za Luku, saučešće porodici.

tomy

pre 9 godina

Takvih vozila u Srbiji i Beogradu je tako malo da se moze za dva sata naci pocinilac!!!!!Pa nije beli jugo ili golf dvojka kojih je milion halo bre ljudi!!!I konacno to auto voze samo teski lovatori jer ga niko me kupuje kao prvo auto.

m.t.

pre 9 godina

Hajdemo svi da slikamo sve katrimene što vidimo i objavjlujemo na društvenim mrežama, možda će onda policija bar ta vozila odbaciti kao sumnjiva (jer se slobodno voze po Srbiji)i suziti osumnjičene. A mozda tako i dodjemo do krivca.

vuk

pre 9 godina

primecujem da mini koji je isao na NBG nije nastavio pravo sa mosta vec je skrenuo desno i izasao na sajmiste. verovatno zbog kamere koja bi ga sacekala na raskrsnici kod tc usce.
(ja, 10. avgust 2014 22:20)



I da je skrenuo desno, na sledecoj raskrsnici gde se nailazi na prvi semafor, takodje postoji kamera.

Haiyan

pre 9 godina

Policija će ga pronaći, možda već jeste ali ako je povezan sa ovima gore,nikad nećemo saznati ko je. Ne sumnjajte u policiju,mi imamo nevidjeno sposobne inspektore,sumnjajte u političku/sudsku pozadinu.

Ilija

pre 9 godina

Dokle god mi kupujemo u njihovim radnjama, gledamo njihove televizije, slušamo njihovu muziku, verujemo njihovoj vladi i njihovoj opoziciji dotle će oni moći da se bahate do ovako groznih razmera.
Gospodo građani, gospodo ponosni Srbi, većinu ekonomske i političke scene u našoj zemlji vode ljudi koji su, u najboljem slučaju, dorasli za poziciju traktoriste na nekom od poljoprivrednih dobara (koje su uništili, prodajući ih u bescenje Arapima ili kriminalcima).
Očistimo našu politiku i ekonomiju od gamadi, napravimo mesta za našu školovanu decu. Neka, bez straha, pokažu šta znaju.
Počivaj u miru!

Aca

pre 9 godina

Posto je vozac sa brankovog mosta skrenuo ka sajmistu imao je dva nacina da tamo dodje. Jedan levo (sto je zabranjeno)i desno pa se provukao ispod mosta i otisao na sajmiste. To samo ukazuje da odlicno poznaje novi beograd i raspored kamera. Trazite ubicu prvo na novom beogradu, pa tek ostalim delovima grada. Posto "navodno" snimak sa kamera nije upotrebljiv onda gledajte sta su snimile sve kamere na novom beogradu kao sto su ga uhvatile slucajno kod sajmista. Ujedno pogledajte snimak sa sigurnosnih kamera renault servisa na sajmistu jer ispred ima mnogo vozila koja se nadgledaju.

Ma stvarno

pre 9 godina

Frenki, koliko Vi imate problema pa mozete da izjavite da je neciji JEDINI problem sto je povukao devojcicu za kosu i pobegao! Posto ste upoznati sa situacijom u Americi da Vam kazem kako ju u Beogradu. Brankov most je dobro osvetljen. Ako vozite brzinom i duplo vecom od dozvoljene videcete ljude na njemu bez obzira da li imaju prsluk ili ne. Moj mozak nije uspeo da shvati kakve veze ima sa naletanjem na mladica to da li mu je otpao tocak na kolima ili je imao neki drugi ozbiljniji defekt. Valjda, ako mu je spala razvodna kapa onda je sam kriv sto je poginuo! I zaista, vozac udari nekog kolima , odbaci ga i pobegne zbog toga sto mu je bez veze da mu neko zahvaljuje na besplatnom letu. To je njegova JEDINA greska. Nesrece se desavaju. Ali kad neko pobegne sa mesta nesrece i danima se ne javlja znajuci da je ubio momka on jeste ubica. Samo sto je on ubistvo smislio posle nesrece. Ne u afektu nego hladnokrvno. To je njegova JEDINA greska. Sto je hladnokrvni ubica!

SALE

pre 9 godina

Kada sam sa svojim kolima bio u šutoj traci snimili su me i bio sam kažnjen.Nije moguće da ga nisu snimili to je priča za malu decu.

miki

pre 9 godina

Vozilo je dvobojno.Najverovatnije braon sa crnim krovom.Znaju se tacno vlasnici.Takvih nema desetak u Beogradu.I da ima 100 sve ih pozoves da pokazu vozilo.I tu vise nema kud.Kako vozilo moze da bude kod majstora ili sakriveno.Imaju bazu podataka ukrstis i gotovo.Kome je kod majstora,ajmo kod majstora i kraj.Slikajte takvo vozilo i kacite na internet.

Haiyan

pre 9 godina

Oni kakvi su,i za moderniju opremu bi namestili tender ili ga uopste ne bi bilo. Ako ovi odozgo štite nekog,osetiće gnev naroda. Taj automobil je jako skup i redak u Srbiji. Nadam se da policija čini sve da razotkrije počinioca. Koliko mi je poznato,naša policija poprilično dobro obavlja svoj posao u ovom sektoru,ali mi prosto nemoguće zvuči da se na snimcima ništa konkretno ne vidi. Podrška roditeljima i nek momak počiva u miru. Pravda mora biti zadovoljena! Od danas sam i ja na mostu.

slobodan

pre 9 godina

komentar tog policajca deluje smesno I bedno - I pored svega sto danas ima na raspolaganju od tehnologije, on se zali da mu jos niko nije rekao gde tacno da trazi tog ubicu (sto taj vozac ustvari jeste). bojim se da nece nista ni naci. ubica je dosada imao vise nego dovoljno vremena da se skloni 'na sigurno'.
a sto se tice kamera, deluje idiotski da ne mogu da registruju manijakalnu voznju sa katastrofalnim posledicama. cemu onda sluzi to djubre? nije da ja omalovazavam - po onome sto policija prica, te kamere su obicno djubre.
pritisak na police je apsolutno neophodan - bedno, zalosno I nesposobno, to je njihov ucinak do sada.

Srbistan

pre 9 godina

Nema od toga nista. Cak i da ga nadju, ponudice 2000 evra akcija svakom gradjaninu od prodaje Telekoma i EPS-a ili ce ponovo neka prica Brankice biti u zizi javnosti dok se ne zaboravi ovaj slucaj, a doticni pocinilac na Azurnoj obali 'laditi onu stvar... Glasali ste, gledajte i uzivajte!

Milosbg

pre 9 godina

Juce je bio protest, ako za sedam dana ne pronadju krivca trebalo bi da se organizuje ponovo protest i da se pocupaju sve kamere od Brankove ulice do SIV-a sa sve konstrukcijom koja ih drzi, jer ocigledno nisu "u sluzbi gradjana", traziti smenu ministra itd...

Кривокапић

pre 9 godina

Браво за народ. Отац убијеног момка је сваки дан на мосту, придружите му се.

Petar

pre 9 godina

А можда баш и неће да га нађу јербо је убица Неко, или Нечији-a па је тако нарењђено полицији, јер поред снимка и све савремене технике и метода, да се ни после више од две недеље, не пронађе возило и возач-убица, мало је много невероватно.
Изгледа да је једина сврха тих камера да се идентификују починиоци ситних саобраћајних прекршаја, како би се ефикасно и неодложно упутили судији за прекршаје и сносили одговарајућу законску казну.
Убице су за ове камере НЕВИДЉИВИ !!!

Nadica

pre 9 godina

Naša policija radi odlično svoj posao. Problem je što veliki procenat uhvaćenih bude oslobođen i to je zaista deprimirajuće.Saučešće porodici i ne sumnjajte da će policija uspeti da pronađe i ovog počinioca.

Frenki

pre 9 godina

U Americi bi vozaca doticnog vozila nasli u roku od 48 sati.Mediji medjutim ne bi trebali da ovakvu SAOBRACAJNU NESRECU nazivaju ubistvom. Vozac je pobegao i to je JEDINI problem ovde.Nacice se i taj auto konacno. Pitanje je za sud i sabracajne vestake da odrede koliko je vozac objektivno kriv a koliko su tu krive i druge okolnosti. Da li je mogao da ih vidi na vreme?! Da li su upalili sva 4 migavca? Da li su nosili fluoroscentne prsluke? Zasto neko nije zaustavio saobracaj? Gde je vozilo koje je mini kantrimen preticao? Kako je moguce da na autu otpadne ceo tocak? Dakle ne radi se o probusenoj gumi koju je neko hteo da promeni vec o teskom defektu na vozilu na sred mosta. Molim vozaca da se dobrovoljno prijavi u policiju i da se stavi tacka na sve spekulacije. Ne treba rodbini i prijateljima nastradalog mladica dodatno otezavati zivot, ali ne treba ni ceo slucaj staviti u isti kos kao i ubistvo male Tijane.

nikola

pre 9 godina

ako je neko ko stvarno ima kesa tesko...zasto? pa evo rekose da je u par dana provereno 100-tinak vozila. Pa taj ako ima para mogao je da kupi drugi sutra u istoj boji parkira ga u garazi stavi tablice i ajde...dok ovaj ne popravi, da ne pricam sto je mogao nekom majstoru da da ogroman novac da mu za noc i dan odradi sve...i ona treca varijanta...da je "neko i nesto" i jednostavno ima veze i pare...kako to ec u Srbistanu ide znate svi dobro...

Graver

pre 9 godina

Broj Mini Countrymen-a je u ovom gradu verovatno jednocifren.

To je gotovo nov i preskup auto i zaista ga kupuju samo najbahatiji, jer jako malo nudi u odnosu na cenu.

Dalje, to i nije muski auto, vec najcesce zenski i vrlo je moguce da ga je vozila necija svalerka ili zena, a danas su one posebno zasticena sorta, dok su u saobracaju izuzetno primitivne i bahate. Mogao bih cak da kazem i bahatije od muskaraca. Cesto se radi i o provincijalkama, sa skromnim obrazovanjem i stepenom svesti, koje su na racun izgleda dosle u posed necega sto im ni na koji nacin ne pripada, niti su dostojne toga.

Zato razne MM Audijima Q7 nalecu na Juga. Zato razni klinci u X6 ubijaju devojcice... da ne pricam o voditelju koji vozi dzip i konstano krsi crveno svetlo a jos nije u zatvoru. Da ne pricam o "plavusi" iz NS, koja vozi beli BMW i takodje dokumentovano pravi gomilu prekrsaja.

E pa, ovo je bio neko od takvih, samo je uspeo da pobegne!

Ljiljana, London

pre 9 godina

Da sam tu k'o sto nisam, blokirala bih sve mostove po BGD-u samoorganizovanim narodom danima, pozvala sve medije i to na smenu dokle god se ne resi slucaj. Svaki put kad dodjem slusam o slicnim ubistvima, i ubicama koje se i dalje setaju i terorisu narod. I niko im ne staje na put,jer imaju zastitu drzave i mafijasa. Ali naroda je vise, zapamtite to. Svi za jednog jedan za sve nije nemoguc koncept, nego jedini.

hm

pre 9 godina

Svi na netu pominju nekog tatinog sina. Ove Minije uglavnom kupuju cerkama ili mladim svalerkama, zene im voze dzipove. Ako je sin onda nije ljakse bizMismen kombinacija jer njihovi sinovi voze dzipcine, Audi ili BMW znaci to je onda neki urbani sin iz fine porodice, neki advokati i tako dalje...

Nadica

pre 9 godina

Naša policija radi odlično svoj posao. Problem je što veliki procenat uhvaćenih bude oslobođen i to je zaista deprimirajuće.Saučešće porodici i ne sumnjajte da će policija uspeti da pronađe i ovog počinioca.

Marko

pre 9 godina

"Marković je istakao da istragu vodi 3. odeljenje za seksualne, krvne delikte i delikte u saobraćaju, koje je proteklih godina uspešno rasvetlila izmedju 90 i sto odsto slučajeva iz svog delokruga."

Izmedju 90 i 100 odsto?
Ne znate tacno koliko?

moonraker"

pre 9 godina

policajce koji rade na slucaju u buvaru sa optuznicom za prikrivanje,smena ministra i direktora policije.angazovati forenzicare iz inostranatva-resen slucaj.

123

pre 9 godina

Nek upotrebe istu tehniku kao sa ubicom Tijane, neka uporede signale sa mobilnih telefona i dobicete signal iz ubicinog telefona koji je vozio mini moris country na mestu susretanja. Uostalom postoje i druge metode koje koristi policija...Postoji preko 600 tajnih kamera u Bg koje ne snimaju saobracajne prekrsaje. Siguran sam da bar 10 kamera snima Brankov most. Istinu na videlo!

U Srbiji zakoni vaze samo za sirotinju

pre 9 godina

Kamera u zutoj traci pefektno snima tablice do najsitinijih detalja, to su okusili mnogi vozaci koji su vozili zutom trakom i koji su morali da plate kaznu ( sto je i ispravno jer je voznja zutom trakom zabranjena).

Znaci prica da se na tom Vozilu nije mogla videti registracija i s obzirom da se broj tih vozila u Beogradu na prste mogu prebrojati- ne pije vodu.

Obicno ta vozila voze mladje svalerke ili eventualno cerke "kvazi biznismena ili potilicara" .

Pronalazenje ovog vozila je posao od najvise dva sata vremena za policiju, pitanje je cija je svalerka ili cerka ili sin vozio taj automobil kada se "bas na tom automobilu ne mogu videti registarske tablice".

iznogud011

pre 9 godina

U interesu istrage???
A minister policije izrecitivao sve sto se desilo a vezano za ubistvo one jedne devojcice...pa zar on nije direktno ugrozio istragu u tom slucaju..

nenad

pre 9 godina

Ako vec ne mogu ili ne zele da pronadju krivca za ubistvo ovog momka,kako bi onda bilo da Vlada plati million dolara porodici zrtve. Ako su mogli to uciniti za Miladina Kovacevica,koji je u Americi pretukao coveka,zasto onda ne i u ovom slucaju.

Aca

pre 9 godina

Ako kao sto kazete u beogradu ima 100 kantrimena neka vam bude. Kao sto vidim imate i polomljen retrovizor od vozila koji je crne boje i ostatke branika u crnoj boji jasno je da je automobil crne boje. Takvih nema vise od 15-20. Crnu boju uglavnom voze vozaci mladje popucacije koji imaju vise vremena za odrzavanje te boje. Udes se dogodio rano ujutru, sto ukazuje da pocinilac nije isao na posao, vec se u to doba vracao pijan iz nekog kafica. Ko koristi brankov most kao trasu za "povratak kuci" moze se logicno zakljuciti u kojim delovima grada mozda zivi. Time ste suzili pretragu za 50% i ostaje vam nekih 7-8 vozila. Od toga prvo pregledajte ko je najmladji vlasnik vozila ili eventualno poznata licnost. Zatim proverite kod operatera na kojim baznim stanicama su im bili telefoni spornog jutra (a mozete proveriti i sve vlasnike vozila kao i clanove porodica) i dolazimo do svega par vozila. Od toga ce te lako utvrditi da li je neki deo menjan ili ne. Vozilo koje ne bude dostupno iz bilo kog razloga je glavni osumljicen kao i vlasnik ili njegov sin koji je na nekom visokom polozaju. To su samo dva vozila pa izvolte raditi svoj posao.

kad imate takvu vlast

pre 9 godina

Samo samorganizoanje moze da nas spase od ubica i politicara koji stite takve po raznim osnovama. Da sedimo i cekamo nikad nista ne bi docekali, kamo lepe srece da se nismo okupljali zbog ovoga. Dosta vise tiranije politike i olosa nad nama u svakom pogledu. Dosta trovanja i lazi preko medija. Samoorganizovanje za pravdu i dostojan zivot

Tatjana Vujkovic

pre 9 godina

Policija se mora hitno ukljuciti kao za pokojnu Tijanu! Ministar unutrasnjih poslova bi se mogao udostojiti i da o ovom slucaju nesto kaze!

vuk

pre 9 godina

Kamere selektivno vide.
Vide kada ne stignes da izadjes iz zute trake.
Ne vide Audi koji je sinoc pored mene projurio sa barem 110-120 na sat.
Ne vide Lukinu ubicu.

OjsOjs

pre 9 godina

Raspisite vi veliku novcanu nagradu (tipa pola miliona evra) za informaciju koja ce dovesti do otkrivanja pocinioca i slucaj ce biti resen veoma brzo!
U sistemu koji smo odabrali na demokratskim izborima: ``Para vrti, gde burgija nece``! Kopirajte bre nesto pametno iz razvijenog sveta!

Bojana

pre 9 godina

Narod nam gine po putevima kao zecevi. A sta radi saobracajna policija kojoj je osnovini posao ocuvanje bezbednosti ljudi u saobracaju? Zaustavlja radi rutinske kontrole i kaznjava po Beogradu zbog pojasa i prve pomoci ...Ne daj boze da zaustavi nekoga ko vozi 120 na sat po gradu. To nije opasno.Ko god je iza ponoci vozio beogradskim ulicama zna o cemu pricam. Da se razumemo, momci u uniformama na ulici nisu krivi - rade sto im se kaze da rade. Na to se nadovezuju saobracajni " strucnjaci " koji resavaju probleme tako sto umesto da regulisu saobracaj jasnim i ispravnim znacima, imaju samo jedno resenje - smanjiti brzinu na 30-40 km na sat i gde treba i gde ne treba. I rezultat je da ljudi ne shvataju ozbiljno nista sto regulise saobracaj. Boranija placa kazne i gine, oni koji su mocni ne placaju kazne a voze dobra kola i ne ginu ( hvala bogu bar neko). Zna li neko koliko je ljudi samo ove godine poginulo u saobracaju u Srbiji?

Samo za odrasle

pre 9 godina

Sad kao nisu snimjene tablice, a kad su se ono dvoje seksali kod Limesa, to je sve snimljeno,(20 minuta)sa udaljenosti od 500 metara. O da, zum na toj kameri je radio perfektno. Yesss!

Skandinavac

pre 9 godina

Bravo. Samo tako, složno! Da vidi ova država da ne može sve da nas pravi majmunima. Rešili ubistvo devojčice Tijane za par dana (svaka čast), a ovamo se ne usuđuju da raskrinkaju guzovana koji je upravljao vozilom (a imaju sve i snimak i činjenicu da je vozilo retko).

Mora civilno društvo u ovoj zemlji da proradi. Ako su tolike revolucijepo Bliskom istoku započele preko društvenih mreža, vala može i nas nekoliko stotina da se sakupi i izbori za identitet ubice.

Nisam u BG-u, li dolazim 14.-og i ako se do tad ne reši ova drama eto i mene da se izborimo za isitnu!!!

Tijana

pre 9 godina

@Ivana slucajno sam lupila minus, izvinjavam se!!! Ovde jedini minus zasluzuje to sto jos uvek nisu nasli ucinioca !!! Bitno je da mi svi kao gradjani insistiramo da se krivac sto pre nadje i odgovara za ubistvo! Samo nasa solidarnost moze naterati policiju da resi ovaj slucaj, jer je jasno da se od prvog dana zna ko je!!!

Akcijas

pre 9 godina

A sta je s kamerama banaka i firmi na tom pravcu... Pitam policiju kako je otkrivala počinioce pre kada nije bilo kamera nigde. Pa dalje, kako znaju da je mini kantrimen a snimak loš? Pa imaju otpale delove (retrovizor) koji ima fabricki broj... pogledajte ovaj link od pre tri dana i bice vam jasno... Autor je sve pogodio!
http://www.politika.rs/rubrike/uvodnik/Policija-pred-kamerama.sr.html

dejan

pre 9 godina

Apel da se osoba koja je te noci usmrtila mladica preda.....SAVEST mora u ovom slucaju da proradi.....Izgubljen je mladi zivot ne dozvoliti da se ponove ovakve stvari!!!

Bane

pre 9 godina

Ako ovako neki slucaj bude neresen. Onda potpuno gubim poverenje u policiju. Jer postoji onda sansa da oni i ko zna jos ko njega/nju stite.

evita

pre 9 godina

Ma da li su nasli konacno u datoteci registrovanih vozila vlasnike tih automobila? Da su za ovo vreme "pritisli" po desetak njih dnevno, nasli bi pocinioca i bez da su "pretrazivali" garaze ili da su "filtrirali" snimke. Ajte molim vas, pricaju price.

Alisa

pre 9 godina

Od tog dana do danas, bilo je vremena da se stavi nov retrovizor i migavac, da se ispeglaju ostecenja, ali, trik nije u tome, vec u (ne)namernoj gresci o kom se automobilu radi. Na kraju, nece se ni saznati da je to bio Mini Cooper, ili neki slican model.

sasa jokic

pre 9 godina

Kamera koja snima zutu traku odlicno hvata vozila i registarske tablice, jer drugacije ne bi mogli da naplate kaznu.
Problem je sto takve automobile (mini cooper) uglavnom voze cerke i sinovi vidjenijih gradjana.....u tom grmu lezi zec.

Novobeogradjanka

pre 9 godina

Na 20 m od mesta nesrece se nalazi led bilbord koji na sebi ima kameru. Takodje, u je i PC Usce i neverovatno je da na njemu nema kamera. Sve je ovde jasno gospodo policajci. Sta je sa pracenjem baznih stanica na potezu Z.Venac, Brankov most, Staro sajmiste?!

Samoorganizovanje

pre 9 godina

Postavlja se i pitanje ko usporava istragu. Ne dozvolimo im da posle tolikog građanskog samoorganizovanja, nakon par nedelja nešto nađu. Povisimo ulog. Tražimo odgovornost za nesposobnost ili nešto gore.

milan

pre 9 godina

Puna podrška roditeljima i svim istomišljenicima. Ta ista policija često gleda kroz prste izgrednicima da kod nas još uvek važi ono pitanje čiji si i odakle si.

Ministre, izadji i reci dokle ste stigli u istrazi

pre 9 godina

Nije dovoljno da ga/je nadju. Hocemo ime odgovornog lica koje je opstruiralo istragu. Hocemo da se to lice izvedepred sud po hitnom postupku i da odgovara a ne da ga ukore ili daju neko slicno objasnjenje koje ni pas sa maslom ne bi progutao

Claude G

pre 9 godina

Vi novinari imate jako bitno ulogu u svemu ovome, na taj nacin da ne dozvolite da prestane da se govori o ovome, samo nastavite da izvestavate.

Jeca

pre 9 godina

Snimak kamere koja snima vozace u zutoj traci "koji je neupotrebljiv jer je bila daleko od mesta događaja",kako se navodi, ne mora biti neupotrebljiv. U pitanju je kamera visoke rezolucije koja snima brojeve tablica, postavljena posle autobuske stanice. U konkretnom slucaju, ona ne mora snimiti sam dogadjaj, vec je dovoljno da snimi vozilo (mini katrimen) koje je tada prelazilo most u pravcu Novog Beograda. Cini mi se da snimka te kamere nema među priloženim, a mozda i gresim. Ovde je problem i protek vremena, u kom se tragovi mogu unistiti,ukljucujuci i izmenu dokumentacije o prodaji ovog vozila.

Milosbg

pre 9 godina

Juce je bio protest, ako za sedam dana ne pronadju krivca trebalo bi da se organizuje ponovo protest i da se pocupaju sve kamere od Brankove ulice do SIV-a sa sve konstrukcijom koja ih drzi, jer ocigledno nisu "u sluzbi gradjana", traziti smenu ministra itd...

brasa

pre 9 godina

pa ako su kamere na mostu i raskrsnicama bajate nisu po bankama kaficima kladionicama pregledati sve u krugu od 1000m mora de ja neka zabelezila a ovi koji su videli i znaju a cute isto na robiju dosta je bilo lazne solidarnosti i cutanja

mail

pre 9 godina

Na hiljade kamera po okalnim prodavnicama i objektima, pa da se svi moguci pravci provere tj. kamere na njima, pa nije valjda da se gledaju samo 2 kamere.

ja

pre 9 godina

primecujem da mini koji je isao na NBG nije nastavio pravo sa mosta vec je skrenuo desno i izasao na sajmiste. verovatno zbog kamere koja bi ga sacekala na raskrsnici kod tc usce.

m.t.

pre 9 godina

Hajdemo svi da slikamo sve katrimene što vidimo i objavjlujemo na društvenim mrežama, možda će onda policija bar ta vozila odbaciti kao sumnjiva (jer se slobodno voze po Srbiji)i suziti osumnjičene. A mozda tako i dodjemo do krivca.

vuk

pre 9 godina

primecujem da mini koji je isao na NBG nije nastavio pravo sa mosta vec je skrenuo desno i izasao na sajmiste. verovatno zbog kamere koja bi ga sacekala na raskrsnici kod tc usce.
(ja, 10. avgust 2014 22:20)



I da je skrenuo desno, na sledecoj raskrsnici gde se nailazi na prvi semafor, takodje postoji kamera.

tomy

pre 9 godina

Takvih vozila u Srbiji i Beogradu je tako malo da se moze za dva sata naci pocinilac!!!!!Pa nije beli jugo ili golf dvojka kojih je milion halo bre ljudi!!!I konacno to auto voze samo teski lovatori jer ga niko me kupuje kao prvo auto.

Srbistan

pre 9 godina

Nema od toga nista. Cak i da ga nadju, ponudice 2000 evra akcija svakom gradjaninu od prodaje Telekoma i EPS-a ili ce ponovo neka prica Brankice biti u zizi javnosti dok se ne zaboravi ovaj slucaj, a doticni pocinilac na Azurnoj obali 'laditi onu stvar... Glasali ste, gledajte i uzivajte!

Liki

pre 9 godina

Da, ne vidi se registracija, pa čak ni auto. Zato se obavezno vidi i registracija i auto kad treba da šalju kazne za "vožnju" žutom trakom od 5m kod uključenja na sajmu. Sramota! Pravda za Luku, saučešće porodici.

SALE

pre 9 godina

Kada sam sa svojim kolima bio u šutoj traci snimili su me i bio sam kažnjen.Nije moguće da ga nisu snimili to je priča za malu decu.

Petar

pre 9 godina

А можда баш и неће да га нађу јербо је убица Неко, или Нечији-a па је тако нарењђено полицији, јер поред снимка и све савремене технике и метода, да се ни после више од две недеље, не пронађе возило и возач-убица, мало је много невероватно.
Изгледа да је једина сврха тих камера да се идентификују починиоци ситних саобраћајних прекршаја, како би се ефикасно и неодложно упутили судији за прекршаје и сносили одговарајућу законску казну.
Убице су за ове камере НЕВИДЉИВИ !!!

Ma stvarno

pre 9 godina

Frenki, koliko Vi imate problema pa mozete da izjavite da je neciji JEDINI problem sto je povukao devojcicu za kosu i pobegao! Posto ste upoznati sa situacijom u Americi da Vam kazem kako ju u Beogradu. Brankov most je dobro osvetljen. Ako vozite brzinom i duplo vecom od dozvoljene videcete ljude na njemu bez obzira da li imaju prsluk ili ne. Moj mozak nije uspeo da shvati kakve veze ima sa naletanjem na mladica to da li mu je otpao tocak na kolima ili je imao neki drugi ozbiljniji defekt. Valjda, ako mu je spala razvodna kapa onda je sam kriv sto je poginuo! I zaista, vozac udari nekog kolima , odbaci ga i pobegne zbog toga sto mu je bez veze da mu neko zahvaljuje na besplatnom letu. To je njegova JEDINA greska. Nesrece se desavaju. Ali kad neko pobegne sa mesta nesrece i danima se ne javlja znajuci da je ubio momka on jeste ubica. Samo sto je on ubistvo smislio posle nesrece. Ne u afektu nego hladnokrvno. To je njegova JEDINA greska. Sto je hladnokrvni ubica!

Кривокапић

pre 9 godina

Браво за народ. Отац убијеног момка је сваки дан на мосту, придружите му се.

Aca

pre 9 godina

Posto je vozac sa brankovog mosta skrenuo ka sajmistu imao je dva nacina da tamo dodje. Jedan levo (sto je zabranjeno)i desno pa se provukao ispod mosta i otisao na sajmiste. To samo ukazuje da odlicno poznaje novi beograd i raspored kamera. Trazite ubicu prvo na novom beogradu, pa tek ostalim delovima grada. Posto "navodno" snimak sa kamera nije upotrebljiv onda gledajte sta su snimile sve kamere na novom beogradu kao sto su ga uhvatile slucajno kod sajmista. Ujedno pogledajte snimak sa sigurnosnih kamera renault servisa na sajmistu jer ispred ima mnogo vozila koja se nadgledaju.

slobodan

pre 9 godina

komentar tog policajca deluje smesno I bedno - I pored svega sto danas ima na raspolaganju od tehnologije, on se zali da mu jos niko nije rekao gde tacno da trazi tog ubicu (sto taj vozac ustvari jeste). bojim se da nece nista ni naci. ubica je dosada imao vise nego dovoljno vremena da se skloni 'na sigurno'.
a sto se tice kamera, deluje idiotski da ne mogu da registruju manijakalnu voznju sa katastrofalnim posledicama. cemu onda sluzi to djubre? nije da ja omalovazavam - po onome sto policija prica, te kamere su obicno djubre.
pritisak na police je apsolutno neophodan - bedno, zalosno I nesposobno, to je njihov ucinak do sada.

miki

pre 9 godina

Vozilo je dvobojno.Najverovatnije braon sa crnim krovom.Znaju se tacno vlasnici.Takvih nema desetak u Beogradu.I da ima 100 sve ih pozoves da pokazu vozilo.I tu vise nema kud.Kako vozilo moze da bude kod majstora ili sakriveno.Imaju bazu podataka ukrstis i gotovo.Kome je kod majstora,ajmo kod majstora i kraj.Slikajte takvo vozilo i kacite na internet.

Ilija

pre 9 godina

Dokle god mi kupujemo u njihovim radnjama, gledamo njihove televizije, slušamo njihovu muziku, verujemo njihovoj vladi i njihovoj opoziciji dotle će oni moći da se bahate do ovako groznih razmera.
Gospodo građani, gospodo ponosni Srbi, većinu ekonomske i političke scene u našoj zemlji vode ljudi koji su, u najboljem slučaju, dorasli za poziciju traktoriste na nekom od poljoprivrednih dobara (koje su uništili, prodajući ih u bescenje Arapima ili kriminalcima).
Očistimo našu politiku i ekonomiju od gamadi, napravimo mesta za našu školovanu decu. Neka, bez straha, pokažu šta znaju.
Počivaj u miru!

Haiyan

pre 9 godina

Oni kakvi su,i za moderniju opremu bi namestili tender ili ga uopste ne bi bilo. Ako ovi odozgo štite nekog,osetiće gnev naroda. Taj automobil je jako skup i redak u Srbiji. Nadam se da policija čini sve da razotkrije počinioca. Koliko mi je poznato,naša policija poprilično dobro obavlja svoj posao u ovom sektoru,ali mi prosto nemoguće zvuči da se na snimcima ništa konkretno ne vidi. Podrška roditeljima i nek momak počiva u miru. Pravda mora biti zadovoljena! Od danas sam i ja na mostu.

Haiyan

pre 9 godina

Policija će ga pronaći, možda već jeste ali ako je povezan sa ovima gore,nikad nećemo saznati ko je. Ne sumnjajte u policiju,mi imamo nevidjeno sposobne inspektore,sumnjajte u političku/sudsku pozadinu.