Aktuelno

Četvrtak, 07.08.2014.

08:40

iPhone 6: Sve što treba da znate

Izvor: Businessinsider

iPhone 6: Sve što treba da znate IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

78 Komentari

Sortiraj po:

neko ko radi za at&t

pre 9 godina

hahaha Seade. mlatis samo tako. prvo zasto bih kupovao pro verziju bilo cega na play store, drugo to je apsolutno moguce kad pozelis, trece, osecaj je subjektivna stvar, cetvrto, sve navedeno u textu vec postoji, peto, pronadji zadranjenu reklamu, "iphone, toliko jednostavan, da ga i dete moze koristiti", a onda su ljudi rekli, "vi hocete da kazete da smo mi glupi"
orklucavanje otiskom je takodje subjektivno. iphone radi extra na touch kao i moj galaxy. dakle nista za, mnogo protiv....kamera duplo bolja, prednja kamera duplo bolja, pedometar built in, ne moras da kupujes ringtones ..... i tako. nego neka ga vec objave vec jednom moram na vacation

Ske

pre 9 godina

"I najvaznije od svega: Nece kostati ispod 800eToliko blesav nisam.
(jester, 07. avgust 2014 11:39).

Kostace, kao i uvek, 170 dolara uz dvogodisnji ugovor u USA, ili trogodisnji u Kanadi.
(nex, 08. avgust 2014 09:54)
122

kostace i u svajcarskoj 1 franak, pod uslovom da uzmete neki neogranicen abo, koji kosta od 120.- mesecno
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (zoran dj, 8. avgust 2014 22:02)



Kostace u Srbistanu, 1000€, kod Mišike i Šibice ispod ruke, iza ćoška.

zoran dj

pre 9 godina

"I najvaznije od svega: Nece kostati ispod 800eToliko blesav nisam.
(jester, 07. avgust 2014 11:39).

Kostace, kao i uvek, 170 dolara uz dvogodisnji ugovor u USA, ili trogodisnji u Kanadi.
(nex, 08. avgust 2014 09:54)
122

kostace i u svajcarskoj 1 franak, pod uslovom da uzmete neki neogranicen abo, koji kosta od 120.- mesecno

mladi programer

pre 9 godina

Steta samo sto povecavaju vec ogromne ekrane. Ne mogu sebe da zamislim sa aparatom od 5.5 inca na uvetu. Kupio bih jedan iPhone pa da mogu da komentarisem iPhone VS Android, ovako jos nista.

Sead

pre 9 godina

Pa Android i Samsung su ti koji kopiraju. Uporedite otkljucavanje sa otiskom prsta na Iphone i Samsung. Tu Apple vodi 125:0. Izrada, osecaj, i sve ostalo je na strani Iphone. Druga stvar, Appstore i Playstore. Jeste li pronasli nacin da kupite PRO verziju neke aplikacije?

nex

pre 9 godina

"I najvaznije od svega: Nece kostati ispod 800eToliko blesav nisam.
(jester, 07. avgust 2014 11:39).

Kostace, kao i uvek, 170 dolara uz dvogodisnji ugovor u USA, ili trogodisnji u Kanadi.

Maks

pre 9 godina

@ (sajbervandersarma, 7. avgust 2014 20:18)

Uzmi pogledaj test koji je Marques Brownlee radio na YouTube sa safirnim staklom: http://www.youtube.com/watch?v=5R0_FJ4r73s

Pa vidi da li safirno staklo "puca kao sijalica"...

Preskoči prva 3 minuta ako ti se ne gleda ceo klip, da vidiš kad savija to staklo i obrati pažnju koliko se to staklo savija.

zoran dj

pre 9 godina

Ja sam prvi kandidat ta ovaj model. Prethodni iPhone5S prodajem za minimalno 650€. Brat mi ima Note3, veoma lis i spor smartfone. Ja sam oak ljubitelj Apple.
(Veljovic, 07. avgust 2014 11:04)
ma trazi ti za svaki slucaj 1500 evra, mozda se i upeca neki, ipak je to IPHONE, a sto se savrsenosti tice vidi se po tome sta si ispisao

mmx

pre 9 godina

Dobro je zardjali roboti, smanjite dozivaljaj. Shvatili smo, mrzite i Apple i mislite da ste cool zbog toga. Sad se lepo opustite, pre nego sto resetujete svoj telefon i instalirate novi launcher sklepan na velikom odmoru.

Nebojša

pre 9 godina

Neverovatno su mi smešni komentari kako će iphone saraniti konkurenciju pa kad to nisu uspeli 2007 kada su realno imali proizvod sa nekim funkcijama koje drugi nisu imali sigurno neće sada ... (Nebojša, 7. avgust 2014 13:34)

Kad smo kod sa'rane, ti jos nisi cuo sta se desilo Nokia i Blackberry telefonima kad se pojavio iPhone? (zdravko, 07. avgust 2014 20:42)

Pa ko je kriv nokiji i blackberryju što su ignorisali želje tržišta jedni odbijali da prave tač skrin telefone BB a nokia odbila android zato su tu gde su.

Che

pre 9 godina

revolucionarni ekran od 4.7" koji se danas smatra minijem
revolucionarna rezolucija koja jos nije dogurala do full HD, kada je standard 1080p
mozda ce imati bezicno punjenje...sto je standard vec godinu dana na premium telefonima

ovo nude i telefoni od 250e...

iVoch

pre 9 godina

Opticka stabilizacija nije potrebna. To su lagani aparati i lako ih je drzati bezpomicno. To je potrebno samo kamerama sa ogromnim objektivima. Safir nije samo otporan na grebanje, vec je najtransparentniji od svih materijala.

sajbervandersarma

pre 9 godina

Na zalost i safir puca kao sijalica kad se dropuje sa 1m a sto se ogrebotina tice to je i do sada bilo dobro odradjeno. Cista obest.

zdravko

pre 9 godina

Neverovatno su mi smešni komentari kako će iphone saraniti konkurenciju pa kad to nisu uspeli 2007 kada su realno imali proizvod sa nekim funkcijama koje drugi nisu imali sigurno neće sada ...
(Nebojša, 7. avgust 2014 13:34)

Kad smo kod sa'rane, ti jos nisi cuo sta se desilo Nokia i Blackberry telefonima kad se pojavio iPhone?

Psn

pre 9 godina

tako da oladite malo kakav god da bude zadivice kao i uvek samo apleovce i nikog više.
(Nebojša, 07. avgust 2014 13:34) .. Pa stvarno. 80 i kusur posto udela u tržištu Android users se smeje ovima drugima koji su u iOS-u pronašli sebe. Zašto iOS mora da razmišlja kao Android? Zašto pravoslavci moraju da razmišljaju kao katolici? I tome slično.. Nego, kada bi iOS korisnici malo bojkotovali da ulaze u raspravu.. sa kim bi se Android dokazivali, a :D (ja bih probao ovo) (ali ok, malo razonode nekom, a nekom (haha) i živci rade :D). Pozz svima :)

mujcinovic salih

pre 9 godina

Ne razumem rasprave.Imam ajfon,telefon kao telefon.Sluzi mi dobro.Da ne bude zabune cerka i zet su meni i zeni poklonili svoje stare telefone kad su uzeli nove.Pre toga sam imao samsung.Na ovom telefonu imam Skype,i Wiber a i to mi je instalirala cerka,ja to ne bih umeo.Ono u cemu je ajfon bolji ili je to moje subjektivno misljenje je da je ton kad razgovaram bolji?

Svet bez gluposti

pre 9 godina

Definitivno je Srbija inovativana i revolucionarana po pitanju gluposti. Vecina android korisnika u Srbiji misli da je Srbija razvijenija od Svajcarske, da su svi narodi glupi, da je mrak zato sto neko ugasi svetlo.
Moguce je procitati komentare andrid korisnika gde se jasno ispoljavaju emocije,bol i bes.

Nastasijevic

pre 9 godina

Meni bi bio dosta i 5s samo da dodje u MTS. Precicu na IOS zato sto nisam zadovoljan Huawei-em i androidom koji vecina ovde kuje u zvezde. Velicina nije bitna, vec funkcionalnost i efikasnost u radu. ?

Ske

pre 9 godina

Potrosacko drustvo, daj daj i samo daj svega, koje se divi procesoru jacem za 200Mhz i 0,7 inča vecem ekranu, pa ih cak i idealizuje kao da je od Boga, i svadja se po forumima i novinama sa neistomisljenicima.
(dzox, 7. avgust 2014 09:58)

Ako pogledas komentare malo dalje od svog, videces da "neistomisljenici" uglavnom prvi potezu temu svadje po bas svim tackama koje si nabrojao.

To izgleda otprilike ovako...
...Te moj android ima jaci procesor, veci ekran, vise RAMa i bolji OS te moj android ovo i ono .. za manje para... vi ste ovce ako kupite iPhone....

Samo pogledaj komentare pre nego sto posaljes svoj, ne treba nista vise da radis. U 9 od 10 slucajeva "android user" pokrece raspravu "ciji je veci"

mc

pre 9 godina

Dok ne naprave novu tehnologiju poluprovodnika mogu samo do 3ghz procesore...
Safir ok ali cemu? Ionako ce vise od pola korisnika starog kupiti sledeci...
Bolje da cena padne i baterija duze da traje

Ske

pre 9 godina

Zamislite koja je to REVOLUCIONARNOST Apple kada cu ja moci najnoviji iOS8 apdate da BESPLATNO instaliram i na moj stariji iPhone4S.
(ANA, 7. avgust 2014 10:55)

Nista tu revolucionarno nije
Apple operativni sistemi su poznati da pruzaju odlicnu kompatibilnost sa starijim uredjajima.
Supruzin MBP iz 2009 tera Mavericks isto kao i moj MBPr iz 2013 a terace i Yosemite dok je za iPhone 4s, iOS8 i njegove iteracije najverovatnije poslednji update.
Zato smiri dozivljaj. Ponasas se kao splavarka bez i grama mozga, nije ni cudo sto nas obicne korisnike svrstavaju u grupu idiota.

Ske

pre 9 godina

A sta je sa bluetooth? Posle toliko godina ne možeš poslati neki fajl sa iphona na lg, htc...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (milos, 7. avgust 2014 12:56)

Tebi treba neko da podigne taj kamen ispod kog zivis i da ti kaze da je godina 2014. te da je bluetooth tehnologija koja je odavno prevazidjena.

Vertigo

pre 9 godina

Imam Alcatel Idol 2..ekran 5 inča...košta oko 250 evra..i ima sve ove ''revolucionarne'' funkcije koje se najavljuju za ovaj model I phone-a ..pa ne mogu da veruhjem...a pri tome ovo sa vibriranjem ekrana ( odnosno tastature) postoji odavno na skoro svim telefonima...čak i onim ispod 100 evra... i da dodam, moj idol radi savršeno...kao što su mi radili i telefoni pre njega a svi su bili od ''drugorazrednog'' Alcatela...

Nebojša

pre 9 godina

Neverovatno su mi smešni komentari kako će iphone saraniti konkurenciju pa kad to nisu uspeli 2007 kada su realno imali proizvod sa nekim funkcijama koje drugi nisu imali sigurno neće sada kada sve što iphone bude imao već imaju pa svi ostali neki i par godina tako da oladite malo kakav god da bude zadivice kao i uvek samo apleovce i nikog više.

samo urbano

pre 9 godina

moze se reci mnostvo novina se predvidja za iphone6,ali sve su android proizvodjaci vec promenili u svojim trenutnim glavnim modelima. pa dobro...:-)

Vladica

pre 9 godina

ma bice sigurno 47% brzi, 36% tanji, 76% lepsi, kamera 33% bolja,... iste razlike kao sto je bilo u liniji 3g-3gs-4-4s-5-5s, dakle lagana evolucija i ni c od revolucije. eventualno malo veci ekran, i bas nista znacajno novo.

Iphonac

pre 9 godina

Sta je ovo? Gde su komentari nokijevaca, androidasa task killera?! Salu na stranu, jedva cekam, pazaricu ga odma. I nema sanse da ovo stave sve u 6 , verujem da ce dosta toga cuvati za 6S. Mislim da ce epl ovim novim ajfonom sahraniti konkurenciju!

Anak1n

pre 9 godina

"Phone 6 bi mogao da bude predstavljen sa ekranom koji lagano vibrira kada ga dodirnemo. Ovo je idealno za tastature ekrana osetljivih na dodir pošto nam daje povratnu reakciju prilikom kucanja – što daje osećaj pravog kucanja umesto prostog pipanja stakla."

Stvarno revolucionarno posto istu opciju ima nokia n8.

Katarina

pre 9 godina

Jedva cekam da izadje :-) Apple pravi najbolje i najjace telefone, takodje i uredjaje, samo sto mnogi ljudi u Srbiji koji nemaju novca da ga priuste,jer je za nase standarde zivljenja itekako skup, ne treba da mrze jer ga nemaju. Svako ko je imao dodir sa bilo kojim Apple uredjajom zna koliko je softver bolji i jaci od Androida,a i ima veoma lep uzgled. Zato razmislite pre nego sto napisete negativan komentar..

neko ko radi za at&t

pre 9 godina

nfc, health, vibracija ekrana, fablet, rezolucija, sve to vec postoji na svim drugim telefonima........ ali oni nisu apple zato ce prodaja porasti$$$$$$$$

Veljovic

pre 9 godina

Ja sam prvi kandidat ta ovaj model. Prethodni iPhone5S prodajem za minimalno 650€. Brat mi ima Note3, veoma lis i spor smartfone. Ja sam oak ljubitelj Apple.

Slobodan Markovic

pre 9 godina

Lično mislim (a znam i ponešto) da će se mnogi prijatno iznenaditi, kada bude predstavljen iPhone6, jer će imati neke osobine, i novine, koje uopšte nisu pominjane na preliminarnim tekstovima, živi bili pa videli, a mislim da će Samsung, Sony, i HTC (ne LG) biti vrlo "neprijatno iznenađeni" kada se telefon bude pojavio...xr

iPhone4

pre 9 godina

"Mozda bude bilo", "kruze glasine da", "najverovatnije ce imati", "moguce da ce se sastojati od".... Pih koja glupost, sve sama nagadjanja da bi smo citali clanak...

Konfuči

pre 9 godina

A u realnom svetu
- Mozda povecaju ekran
- Ekran ce biti od obicnog stakla
- Nece se savijati jer se metal ne savija tako lako
- Ekran klasika oko 300 ppi
- Zujanje ja msm da se to zove vibriranje i to ima svaki telefon :))
- Nista od 5.5 incha
- Bice isti 5s
- Nece ubaciti NFC
- Nista ni od bezicnog punjenja
- Bolji procesor i bolja baterija koja ce isto da traje jer su povecali ekran
- Kamera ce biti malo bolja
- Da da barometar... hahahhahhahh
- Novi IO 8

ice9

pre 9 godina

Aaaaam bice isto djubre kao i poslednjih 5? Taj telefon se nije promenio od kad je izasao, jedino sto su mu dodali gomilu gluposti, ocekuje da sedmica ima dijamantsle dugmice i zlatni ekran premazan prahom od brilijanata.

FM tuner

pre 9 godina

Moze li neko da mi razjasni zasto nijedan tel nema vise FM tuner. Sta je problem ubaciti čip za radio. Znaci necu da trosim megabajte i bateriju na streaming, cesto negde i nema dometa, 3g i sl. Najjeftinija nokija iz 2002-e god ima ovaj dodatak

de Sisti

pre 9 godina

Da budemo realni u pocetku je i bio zanimljiv telefon sad stvarno nema neku poentu evo npr. Sony xperia z2 je mnogo ozbiljniji telefon u svakom segmentu.

jo jo

pre 9 godina

Pa uporedite taj famozni vas omiljeni Aple sa ONEPLUS ONE pa kazite ljudima istinu.
Ili vas placaju iz Apla da ih promovisete do besvesti.

komšija

pre 9 godina

Kao što sam rekao i jučer, svaki drugi ili treći dan neki tekst o šestici ali izgleda da smo ušli u završnu fazu pa će biti svaki dan. Ne zna se koji je ovo tekst po redu o tome šta se može očekivati. Kod nekih će izazvati potrebu da ga kupe a kod mene jedino još veću odbojnost.

dzox

pre 9 godina

Kada je pocela ta opsta ludnica za telefonima i gadgetima uopste? Pogotovo sada kada je sve vec vidjeno, a noviji modeli nisu revolucionarni nego samo malo pojacani i poboljsani. I otkud to da jedan mobilni telefon kosta kao recimo 40 metara kukuruza, ili vrednosti hleba i mleka za celu porodicu za 2 meseca? Potrosacko drustvo, daj daj i samo daj svega, koje se divi procesoru jacem za 200Mhz i 0,7 inča vecem ekranu, pa ih cak i idealizuje kao da je od Boga, i svadja se po forumima i novinama sa neistomisljenicima.

Zile, info-mag

pre 9 godina

Ne shvatam: Mozda ce imati ovo, mozda ce imati ono, a mozda ce imari ovo ali je malo verovatno??? Da li je ovo zaista clanak koji je trebalo da procitam???
Dalje, dobro se zna sta ce imati no i iphone, vec nedeljama se proizvodi (verovatno vec vise od dva meseca) i mozete naci tacne specifikacije i slike na raznim portalima.
I opet, da edukujem novinare, ne postoji savitljivi ekran. Postoji samo ekran koji je fabricki ISKRIVLJEN ali i pored toga daje dobru sliku. Zapravo, pojedini delovi ekrana su savitljivi ali to nikako ne vazi za staklo: Ocekujete od safira, drugog najtvrdjeg materijala na svetu da bude savitljiv???????
Aman, dajte malo neke recenzije...

Katarina

pre 9 godina

Jedva cekam da izadje :-) Apple pravi najbolje i najjace telefone, takodje i uredjaje, samo sto mnogi ljudi u Srbiji koji nemaju novca da ga priuste,jer je za nase standarde zivljenja itekako skup, ne treba da mrze jer ga nemaju. Svako ko je imao dodir sa bilo kojim Apple uredjajom zna koliko je softver bolji i jaci od Androida,a i ima veoma lep uzgled. Zato razmislite pre nego sto napisete negativan komentar..

FM tuner

pre 9 godina

Moze li neko da mi razjasni zasto nijedan tel nema vise FM tuner. Sta je problem ubaciti čip za radio. Znaci necu da trosim megabajte i bateriju na streaming, cesto negde i nema dometa, 3g i sl. Najjeftinija nokija iz 2002-e god ima ovaj dodatak

Konfuči

pre 9 godina

A u realnom svetu
- Mozda povecaju ekran
- Ekran ce biti od obicnog stakla
- Nece se savijati jer se metal ne savija tako lako
- Ekran klasika oko 300 ppi
- Zujanje ja msm da se to zove vibriranje i to ima svaki telefon :))
- Nista od 5.5 incha
- Bice isti 5s
- Nece ubaciti NFC
- Nista ni od bezicnog punjenja
- Bolji procesor i bolja baterija koja ce isto da traje jer su povecali ekran
- Kamera ce biti malo bolja
- Da da barometar... hahahhahhahh
- Novi IO 8

Anak1n

pre 9 godina

"Phone 6 bi mogao da bude predstavljen sa ekranom koji lagano vibrira kada ga dodirnemo. Ovo je idealno za tastature ekrana osetljivih na dodir pošto nam daje povratnu reakciju prilikom kucanja – što daje osećaj pravog kucanja umesto prostog pipanja stakla."

Stvarno revolucionarno posto istu opciju ima nokia n8.

Zile, info-mag

pre 9 godina

Ne shvatam: Mozda ce imati ovo, mozda ce imati ono, a mozda ce imari ovo ali je malo verovatno??? Da li je ovo zaista clanak koji je trebalo da procitam???
Dalje, dobro se zna sta ce imati no i iphone, vec nedeljama se proizvodi (verovatno vec vise od dva meseca) i mozete naci tacne specifikacije i slike na raznim portalima.
I opet, da edukujem novinare, ne postoji savitljivi ekran. Postoji samo ekran koji je fabricki ISKRIVLJEN ali i pored toga daje dobru sliku. Zapravo, pojedini delovi ekrana su savitljivi ali to nikako ne vazi za staklo: Ocekujete od safira, drugog najtvrdjeg materijala na svetu da bude savitljiv???????
Aman, dajte malo neke recenzije...

Iphonac

pre 9 godina

Sta je ovo? Gde su komentari nokijevaca, androidasa task killera?! Salu na stranu, jedva cekam, pazaricu ga odma. I nema sanse da ovo stave sve u 6 , verujem da ce dosta toga cuvati za 6S. Mislim da ce epl ovim novim ajfonom sahraniti konkurenciju!

Svet bez gluposti

pre 9 godina

Definitivno je Srbija inovativana i revolucionarana po pitanju gluposti. Vecina android korisnika u Srbiji misli da je Srbija razvijenija od Svajcarske, da su svi narodi glupi, da je mrak zato sto neko ugasi svetlo.
Moguce je procitati komentare andrid korisnika gde se jasno ispoljavaju emocije,bol i bes.

Nastasijevic

pre 9 godina

Meni bi bio dosta i 5s samo da dodje u MTS. Precicu na IOS zato sto nisam zadovoljan Huawei-em i androidom koji vecina ovde kuje u zvezde. Velicina nije bitna, vec funkcionalnost i efikasnost u radu. ?

Che

pre 9 godina

revolucionarni ekran od 4.7" koji se danas smatra minijem
revolucionarna rezolucija koja jos nije dogurala do full HD, kada je standard 1080p
mozda ce imati bezicno punjenje...sto je standard vec godinu dana na premium telefonima

ovo nude i telefoni od 250e...

Vladica

pre 9 godina

ma bice sigurno 47% brzi, 36% tanji, 76% lepsi, kamera 33% bolja,... iste razlike kao sto je bilo u liniji 3g-3gs-4-4s-5-5s, dakle lagana evolucija i ni c od revolucije. eventualno malo veci ekran, i bas nista znacajno novo.

Ske

pre 9 godina

Zamislite koja je to REVOLUCIONARNOST Apple kada cu ja moci najnoviji iOS8 apdate da BESPLATNO instaliram i na moj stariji iPhone4S.
(ANA, 7. avgust 2014 10:55)

Nista tu revolucionarno nije
Apple operativni sistemi su poznati da pruzaju odlicnu kompatibilnost sa starijim uredjajima.
Supruzin MBP iz 2009 tera Mavericks isto kao i moj MBPr iz 2013 a terace i Yosemite dok je za iPhone 4s, iOS8 i njegove iteracije najverovatnije poslednji update.
Zato smiri dozivljaj. Ponasas se kao splavarka bez i grama mozga, nije ni cudo sto nas obicne korisnike svrstavaju u grupu idiota.

Ske

pre 9 godina

A sta je sa bluetooth? Posle toliko godina ne možeš poslati neki fajl sa iphona na lg, htc...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (milos, 7. avgust 2014 12:56)

Tebi treba neko da podigne taj kamen ispod kog zivis i da ti kaze da je godina 2014. te da je bluetooth tehnologija koja je odavno prevazidjena.

zdravko

pre 9 godina

Neverovatno su mi smešni komentari kako će iphone saraniti konkurenciju pa kad to nisu uspeli 2007 kada su realno imali proizvod sa nekim funkcijama koje drugi nisu imali sigurno neće sada ...
(Nebojša, 7. avgust 2014 13:34)

Kad smo kod sa'rane, ti jos nisi cuo sta se desilo Nokia i Blackberry telefonima kad se pojavio iPhone?

iPhone4

pre 9 godina

"Mozda bude bilo", "kruze glasine da", "najverovatnije ce imati", "moguce da ce se sastojati od".... Pih koja glupost, sve sama nagadjanja da bi smo citali clanak...

mc

pre 9 godina

Dok ne naprave novu tehnologiju poluprovodnika mogu samo do 3ghz procesore...
Safir ok ali cemu? Ionako ce vise od pola korisnika starog kupiti sledeci...
Bolje da cena padne i baterija duze da traje

dzox

pre 9 godina

Kada je pocela ta opsta ludnica za telefonima i gadgetima uopste? Pogotovo sada kada je sve vec vidjeno, a noviji modeli nisu revolucionarni nego samo malo pojacani i poboljsani. I otkud to da jedan mobilni telefon kosta kao recimo 40 metara kukuruza, ili vrednosti hleba i mleka za celu porodicu za 2 meseca? Potrosacko drustvo, daj daj i samo daj svega, koje se divi procesoru jacem za 200Mhz i 0,7 inča vecem ekranu, pa ih cak i idealizuje kao da je od Boga, i svadja se po forumima i novinama sa neistomisljenicima.

mujcinovic salih

pre 9 godina

Ne razumem rasprave.Imam ajfon,telefon kao telefon.Sluzi mi dobro.Da ne bude zabune cerka i zet su meni i zeni poklonili svoje stare telefone kad su uzeli nove.Pre toga sam imao samsung.Na ovom telefonu imam Skype,i Wiber a i to mi je instalirala cerka,ja to ne bih umeo.Ono u cemu je ajfon bolji ili je to moje subjektivno misljenje je da je ton kad razgovaram bolji?

de Sisti

pre 9 godina

Da budemo realni u pocetku je i bio zanimljiv telefon sad stvarno nema neku poentu evo npr. Sony xperia z2 je mnogo ozbiljniji telefon u svakom segmentu.

neko ko radi za at&t

pre 9 godina

nfc, health, vibracija ekrana, fablet, rezolucija, sve to vec postoji na svim drugim telefonima........ ali oni nisu apple zato ce prodaja porasti$$$$$$$$

samo urbano

pre 9 godina

moze se reci mnostvo novina se predvidja za iphone6,ali sve su android proizvodjaci vec promenili u svojim trenutnim glavnim modelima. pa dobro...:-)

ice9

pre 9 godina

Aaaaam bice isto djubre kao i poslednjih 5? Taj telefon se nije promenio od kad je izasao, jedino sto su mu dodali gomilu gluposti, ocekuje da sedmica ima dijamantsle dugmice i zlatni ekran premazan prahom od brilijanata.

Vertigo

pre 9 godina

Imam Alcatel Idol 2..ekran 5 inča...košta oko 250 evra..i ima sve ove ''revolucionarne'' funkcije koje se najavljuju za ovaj model I phone-a ..pa ne mogu da veruhjem...a pri tome ovo sa vibriranjem ekrana ( odnosno tastature) postoji odavno na skoro svim telefonima...čak i onim ispod 100 evra... i da dodam, moj idol radi savršeno...kao što su mi radili i telefoni pre njega a svi su bili od ''drugorazrednog'' Alcatela...

mmx

pre 9 godina

Dobro je zardjali roboti, smanjite dozivaljaj. Shvatili smo, mrzite i Apple i mislite da ste cool zbog toga. Sad se lepo opustite, pre nego sto resetujete svoj telefon i instalirate novi launcher sklepan na velikom odmoru.

Ske

pre 9 godina

Potrosacko drustvo, daj daj i samo daj svega, koje se divi procesoru jacem za 200Mhz i 0,7 inča vecem ekranu, pa ih cak i idealizuje kao da je od Boga, i svadja se po forumima i novinama sa neistomisljenicima.
(dzox, 7. avgust 2014 09:58)

Ako pogledas komentare malo dalje od svog, videces da "neistomisljenici" uglavnom prvi potezu temu svadje po bas svim tackama koje si nabrojao.

To izgleda otprilike ovako...
...Te moj android ima jaci procesor, veci ekran, vise RAMa i bolji OS te moj android ovo i ono .. za manje para... vi ste ovce ako kupite iPhone....

Samo pogledaj komentare pre nego sto posaljes svoj, ne treba nista vise da radis. U 9 od 10 slucajeva "android user" pokrece raspravu "ciji je veci"

zoran dj

pre 9 godina

Ja sam prvi kandidat ta ovaj model. Prethodni iPhone5S prodajem za minimalno 650€. Brat mi ima Note3, veoma lis i spor smartfone. Ja sam oak ljubitelj Apple.
(Veljovic, 07. avgust 2014 11:04)
ma trazi ti za svaki slucaj 1500 evra, mozda se i upeca neki, ipak je to IPHONE, a sto se savrsenosti tice vidi se po tome sta si ispisao

Nebojša

pre 9 godina

Neverovatno su mi smešni komentari kako će iphone saraniti konkurenciju pa kad to nisu uspeli 2007 kada su realno imali proizvod sa nekim funkcijama koje drugi nisu imali sigurno neće sada kada sve što iphone bude imao već imaju pa svi ostali neki i par godina tako da oladite malo kakav god da bude zadivice kao i uvek samo apleovce i nikog više.

Psn

pre 9 godina

tako da oladite malo kakav god da bude zadivice kao i uvek samo apleovce i nikog više.
(Nebojša, 07. avgust 2014 13:34) .. Pa stvarno. 80 i kusur posto udela u tržištu Android users se smeje ovima drugima koji su u iOS-u pronašli sebe. Zašto iOS mora da razmišlja kao Android? Zašto pravoslavci moraju da razmišljaju kao katolici? I tome slično.. Nego, kada bi iOS korisnici malo bojkotovali da ulaze u raspravu.. sa kim bi se Android dokazivali, a :D (ja bih probao ovo) (ali ok, malo razonode nekom, a nekom (haha) i živci rade :D). Pozz svima :)

Veljovic

pre 9 godina

Ja sam prvi kandidat ta ovaj model. Prethodni iPhone5S prodajem za minimalno 650€. Brat mi ima Note3, veoma lis i spor smartfone. Ja sam oak ljubitelj Apple.

Slobodan Markovic

pre 9 godina

Lično mislim (a znam i ponešto) da će se mnogi prijatno iznenaditi, kada bude predstavljen iPhone6, jer će imati neke osobine, i novine, koje uopšte nisu pominjane na preliminarnim tekstovima, živi bili pa videli, a mislim da će Samsung, Sony, i HTC (ne LG) biti vrlo "neprijatno iznenađeni" kada se telefon bude pojavio...xr

nex

pre 9 godina

"I najvaznije od svega: Nece kostati ispod 800eToliko blesav nisam.
(jester, 07. avgust 2014 11:39).

Kostace, kao i uvek, 170 dolara uz dvogodisnji ugovor u USA, ili trogodisnji u Kanadi.

Nebojša

pre 9 godina

Neverovatno su mi smešni komentari kako će iphone saraniti konkurenciju pa kad to nisu uspeli 2007 kada su realno imali proizvod sa nekim funkcijama koje drugi nisu imali sigurno neće sada ... (Nebojša, 7. avgust 2014 13:34)

Kad smo kod sa'rane, ti jos nisi cuo sta se desilo Nokia i Blackberry telefonima kad se pojavio iPhone? (zdravko, 07. avgust 2014 20:42)

Pa ko je kriv nokiji i blackberryju što su ignorisali želje tržišta jedni odbijali da prave tač skrin telefone BB a nokia odbila android zato su tu gde su.

iVoch

pre 9 godina

Opticka stabilizacija nije potrebna. To su lagani aparati i lako ih je drzati bezpomicno. To je potrebno samo kamerama sa ogromnim objektivima. Safir nije samo otporan na grebanje, vec je najtransparentniji od svih materijala.

komšija

pre 9 godina

Kao što sam rekao i jučer, svaki drugi ili treći dan neki tekst o šestici ali izgleda da smo ušli u završnu fazu pa će biti svaki dan. Ne zna se koji je ovo tekst po redu o tome šta se može očekivati. Kod nekih će izazvati potrebu da ga kupe a kod mene jedino još veću odbojnost.

sajbervandersarma

pre 9 godina

Na zalost i safir puca kao sijalica kad se dropuje sa 1m a sto se ogrebotina tice to je i do sada bilo dobro odradjeno. Cista obest.

jo jo

pre 9 godina

Pa uporedite taj famozni vas omiljeni Aple sa ONEPLUS ONE pa kazite ljudima istinu.
Ili vas placaju iz Apla da ih promovisete do besvesti.

Maks

pre 9 godina

@ (sajbervandersarma, 7. avgust 2014 20:18)

Uzmi pogledaj test koji je Marques Brownlee radio na YouTube sa safirnim staklom: http://www.youtube.com/watch?v=5R0_FJ4r73s

Pa vidi da li safirno staklo "puca kao sijalica"...

Preskoči prva 3 minuta ako ti se ne gleda ceo klip, da vidiš kad savija to staklo i obrati pažnju koliko se to staklo savija.

Sead

pre 9 godina

Pa Android i Samsung su ti koji kopiraju. Uporedite otkljucavanje sa otiskom prsta na Iphone i Samsung. Tu Apple vodi 125:0. Izrada, osecaj, i sve ostalo je na strani Iphone. Druga stvar, Appstore i Playstore. Jeste li pronasli nacin da kupite PRO verziju neke aplikacije?

Ske

pre 9 godina

"I najvaznije od svega: Nece kostati ispod 800eToliko blesav nisam.
(jester, 07. avgust 2014 11:39).

Kostace, kao i uvek, 170 dolara uz dvogodisnji ugovor u USA, ili trogodisnji u Kanadi.
(nex, 08. avgust 2014 09:54)
122

kostace i u svajcarskoj 1 franak, pod uslovom da uzmete neki neogranicen abo, koji kosta od 120.- mesecno
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (zoran dj, 8. avgust 2014 22:02)



Kostace u Srbistanu, 1000€, kod Mišike i Šibice ispod ruke, iza ćoška.

zoran dj

pre 9 godina

"I najvaznije od svega: Nece kostati ispod 800eToliko blesav nisam.
(jester, 07. avgust 2014 11:39).

Kostace, kao i uvek, 170 dolara uz dvogodisnji ugovor u USA, ili trogodisnji u Kanadi.
(nex, 08. avgust 2014 09:54)
122

kostace i u svajcarskoj 1 franak, pod uslovom da uzmete neki neogranicen abo, koji kosta od 120.- mesecno

mladi programer

pre 9 godina

Steta samo sto povecavaju vec ogromne ekrane. Ne mogu sebe da zamislim sa aparatom od 5.5 inca na uvetu. Kupio bih jedan iPhone pa da mogu da komentarisem iPhone VS Android, ovako jos nista.

neko ko radi za at&t

pre 9 godina

hahaha Seade. mlatis samo tako. prvo zasto bih kupovao pro verziju bilo cega na play store, drugo to je apsolutno moguce kad pozelis, trece, osecaj je subjektivna stvar, cetvrto, sve navedeno u textu vec postoji, peto, pronadji zadranjenu reklamu, "iphone, toliko jednostavan, da ga i dete moze koristiti", a onda su ljudi rekli, "vi hocete da kazete da smo mi glupi"
orklucavanje otiskom je takodje subjektivno. iphone radi extra na touch kao i moj galaxy. dakle nista za, mnogo protiv....kamera duplo bolja, prednja kamera duplo bolja, pedometar built in, ne moras da kupujes ringtones ..... i tako. nego neka ga vec objave vec jednom moram na vacation

Iphonac

pre 9 godina

Sta je ovo? Gde su komentari nokijevaca, androidasa task killera?! Salu na stranu, jedva cekam, pazaricu ga odma. I nema sanse da ovo stave sve u 6 , verujem da ce dosta toga cuvati za 6S. Mislim da ce epl ovim novim ajfonom sahraniti konkurenciju!

Katarina

pre 9 godina

Jedva cekam da izadje :-) Apple pravi najbolje i najjace telefone, takodje i uredjaje, samo sto mnogi ljudi u Srbiji koji nemaju novca da ga priuste,jer je za nase standarde zivljenja itekako skup, ne treba da mrze jer ga nemaju. Svako ko je imao dodir sa bilo kojim Apple uredjajom zna koliko je softver bolji i jaci od Androida,a i ima veoma lep uzgled. Zato razmislite pre nego sto napisete negativan komentar..

Veljovic

pre 9 godina

Ja sam prvi kandidat ta ovaj model. Prethodni iPhone5S prodajem za minimalno 650€. Brat mi ima Note3, veoma lis i spor smartfone. Ja sam oak ljubitelj Apple.

Ske

pre 9 godina

A sta je sa bluetooth? Posle toliko godina ne možeš poslati neki fajl sa iphona na lg, htc...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (milos, 7. avgust 2014 12:56)

Tebi treba neko da podigne taj kamen ispod kog zivis i da ti kaze da je godina 2014. te da je bluetooth tehnologija koja je odavno prevazidjena.

Konfuči

pre 9 godina

A u realnom svetu
- Mozda povecaju ekran
- Ekran ce biti od obicnog stakla
- Nece se savijati jer se metal ne savija tako lako
- Ekran klasika oko 300 ppi
- Zujanje ja msm da se to zove vibriranje i to ima svaki telefon :))
- Nista od 5.5 incha
- Bice isti 5s
- Nece ubaciti NFC
- Nista ni od bezicnog punjenja
- Bolji procesor i bolja baterija koja ce isto da traje jer su povecali ekran
- Kamera ce biti malo bolja
- Da da barometar... hahahhahhahh
- Novi IO 8

ice9

pre 9 godina

Aaaaam bice isto djubre kao i poslednjih 5? Taj telefon se nije promenio od kad je izasao, jedino sto su mu dodali gomilu gluposti, ocekuje da sedmica ima dijamantsle dugmice i zlatni ekran premazan prahom od brilijanata.

Nebojša

pre 9 godina

Neverovatno su mi smešni komentari kako će iphone saraniti konkurenciju pa kad to nisu uspeli 2007 kada su realno imali proizvod sa nekim funkcijama koje drugi nisu imali sigurno neće sada kada sve što iphone bude imao već imaju pa svi ostali neki i par godina tako da oladite malo kakav god da bude zadivice kao i uvek samo apleovce i nikog više.

Slobodan Markovic

pre 9 godina

Lično mislim (a znam i ponešto) da će se mnogi prijatno iznenaditi, kada bude predstavljen iPhone6, jer će imati neke osobine, i novine, koje uopšte nisu pominjane na preliminarnim tekstovima, živi bili pa videli, a mislim da će Samsung, Sony, i HTC (ne LG) biti vrlo "neprijatno iznenađeni" kada se telefon bude pojavio...xr

jo jo

pre 9 godina

Pa uporedite taj famozni vas omiljeni Aple sa ONEPLUS ONE pa kazite ljudima istinu.
Ili vas placaju iz Apla da ih promovisete do besvesti.

Vertigo

pre 9 godina

Imam Alcatel Idol 2..ekran 5 inča...košta oko 250 evra..i ima sve ove ''revolucionarne'' funkcije koje se najavljuju za ovaj model I phone-a ..pa ne mogu da veruhjem...a pri tome ovo sa vibriranjem ekrana ( odnosno tastature) postoji odavno na skoro svim telefonima...čak i onim ispod 100 evra... i da dodam, moj idol radi savršeno...kao što su mi radili i telefoni pre njega a svi su bili od ''drugorazrednog'' Alcatela...

Ske

pre 9 godina

Potrosacko drustvo, daj daj i samo daj svega, koje se divi procesoru jacem za 200Mhz i 0,7 inča vecem ekranu, pa ih cak i idealizuje kao da je od Boga, i svadja se po forumima i novinama sa neistomisljenicima.
(dzox, 7. avgust 2014 09:58)

Ako pogledas komentare malo dalje od svog, videces da "neistomisljenici" uglavnom prvi potezu temu svadje po bas svim tackama koje si nabrojao.

To izgleda otprilike ovako...
...Te moj android ima jaci procesor, veci ekran, vise RAMa i bolji OS te moj android ovo i ono .. za manje para... vi ste ovce ako kupite iPhone....

Samo pogledaj komentare pre nego sto posaljes svoj, ne treba nista vise da radis. U 9 od 10 slucajeva "android user" pokrece raspravu "ciji je veci"

iVoch

pre 9 godina

Opticka stabilizacija nije potrebna. To su lagani aparati i lako ih je drzati bezpomicno. To je potrebno samo kamerama sa ogromnim objektivima. Safir nije samo otporan na grebanje, vec je najtransparentniji od svih materijala.

de Sisti

pre 9 godina

Da budemo realni u pocetku je i bio zanimljiv telefon sad stvarno nema neku poentu evo npr. Sony xperia z2 je mnogo ozbiljniji telefon u svakom segmentu.

neko ko radi za at&t

pre 9 godina

nfc, health, vibracija ekrana, fablet, rezolucija, sve to vec postoji na svim drugim telefonima........ ali oni nisu apple zato ce prodaja porasti$$$$$$$$

Vladica

pre 9 godina

ma bice sigurno 47% brzi, 36% tanji, 76% lepsi, kamera 33% bolja,... iste razlike kao sto je bilo u liniji 3g-3gs-4-4s-5-5s, dakle lagana evolucija i ni c od revolucije. eventualno malo veci ekran, i bas nista znacajno novo.

Nastasijevic

pre 9 godina

Meni bi bio dosta i 5s samo da dodje u MTS. Precicu na IOS zato sto nisam zadovoljan Huawei-em i androidom koji vecina ovde kuje u zvezde. Velicina nije bitna, vec funkcionalnost i efikasnost u radu. ?

Svet bez gluposti

pre 9 godina

Definitivno je Srbija inovativana i revolucionarana po pitanju gluposti. Vecina android korisnika u Srbiji misli da je Srbija razvijenija od Svajcarske, da su svi narodi glupi, da je mrak zato sto neko ugasi svetlo.
Moguce je procitati komentare andrid korisnika gde se jasno ispoljavaju emocije,bol i bes.

sajbervandersarma

pre 9 godina

Na zalost i safir puca kao sijalica kad se dropuje sa 1m a sto se ogrebotina tice to je i do sada bilo dobro odradjeno. Cista obest.

Sead

pre 9 godina

Pa Android i Samsung su ti koji kopiraju. Uporedite otkljucavanje sa otiskom prsta na Iphone i Samsung. Tu Apple vodi 125:0. Izrada, osecaj, i sve ostalo je na strani Iphone. Druga stvar, Appstore i Playstore. Jeste li pronasli nacin da kupite PRO verziju neke aplikacije?

FM tuner

pre 9 godina

Moze li neko da mi razjasni zasto nijedan tel nema vise FM tuner. Sta je problem ubaciti čip za radio. Znaci necu da trosim megabajte i bateriju na streaming, cesto negde i nema dometa, 3g i sl. Najjeftinija nokija iz 2002-e god ima ovaj dodatak

Anak1n

pre 9 godina

"Phone 6 bi mogao da bude predstavljen sa ekranom koji lagano vibrira kada ga dodirnemo. Ovo je idealno za tastature ekrana osetljivih na dodir pošto nam daje povratnu reakciju prilikom kucanja – što daje osećaj pravog kucanja umesto prostog pipanja stakla."

Stvarno revolucionarno posto istu opciju ima nokia n8.

Che

pre 9 godina

revolucionarni ekran od 4.7" koji se danas smatra minijem
revolucionarna rezolucija koja jos nije dogurala do full HD, kada je standard 1080p
mozda ce imati bezicno punjenje...sto je standard vec godinu dana na premium telefonima

ovo nude i telefoni od 250e...

mmx

pre 9 godina

Dobro je zardjali roboti, smanjite dozivaljaj. Shvatili smo, mrzite i Apple i mislite da ste cool zbog toga. Sad se lepo opustite, pre nego sto resetujete svoj telefon i instalirate novi launcher sklepan na velikom odmoru.

zdravko

pre 9 godina

Neverovatno su mi smešni komentari kako će iphone saraniti konkurenciju pa kad to nisu uspeli 2007 kada su realno imali proizvod sa nekim funkcijama koje drugi nisu imali sigurno neće sada ...
(Nebojša, 7. avgust 2014 13:34)

Kad smo kod sa'rane, ti jos nisi cuo sta se desilo Nokia i Blackberry telefonima kad se pojavio iPhone?

Ske

pre 9 godina

Zamislite koja je to REVOLUCIONARNOST Apple kada cu ja moci najnoviji iOS8 apdate da BESPLATNO instaliram i na moj stariji iPhone4S.
(ANA, 7. avgust 2014 10:55)

Nista tu revolucionarno nije
Apple operativni sistemi su poznati da pruzaju odlicnu kompatibilnost sa starijim uredjajima.
Supruzin MBP iz 2009 tera Mavericks isto kao i moj MBPr iz 2013 a terace i Yosemite dok je za iPhone 4s, iOS8 i njegove iteracije najverovatnije poslednji update.
Zato smiri dozivljaj. Ponasas se kao splavarka bez i grama mozga, nije ni cudo sto nas obicne korisnike svrstavaju u grupu idiota.

komšija

pre 9 godina

Kao što sam rekao i jučer, svaki drugi ili treći dan neki tekst o šestici ali izgleda da smo ušli u završnu fazu pa će biti svaki dan. Ne zna se koji je ovo tekst po redu o tome šta se može očekivati. Kod nekih će izazvati potrebu da ga kupe a kod mene jedino još veću odbojnost.

samo urbano

pre 9 godina

moze se reci mnostvo novina se predvidja za iphone6,ali sve su android proizvodjaci vec promenili u svojim trenutnim glavnim modelima. pa dobro...:-)

mujcinovic salih

pre 9 godina

Ne razumem rasprave.Imam ajfon,telefon kao telefon.Sluzi mi dobro.Da ne bude zabune cerka i zet su meni i zeni poklonili svoje stare telefone kad su uzeli nove.Pre toga sam imao samsung.Na ovom telefonu imam Skype,i Wiber a i to mi je instalirala cerka,ja to ne bih umeo.Ono u cemu je ajfon bolji ili je to moje subjektivno misljenje je da je ton kad razgovaram bolji?

zoran dj

pre 9 godina

Ja sam prvi kandidat ta ovaj model. Prethodni iPhone5S prodajem za minimalno 650€. Brat mi ima Note3, veoma lis i spor smartfone. Ja sam oak ljubitelj Apple.
(Veljovic, 07. avgust 2014 11:04)
ma trazi ti za svaki slucaj 1500 evra, mozda se i upeca neki, ipak je to IPHONE, a sto se savrsenosti tice vidi se po tome sta si ispisao

dzox

pre 9 godina

Kada je pocela ta opsta ludnica za telefonima i gadgetima uopste? Pogotovo sada kada je sve vec vidjeno, a noviji modeli nisu revolucionarni nego samo malo pojacani i poboljsani. I otkud to da jedan mobilni telefon kosta kao recimo 40 metara kukuruza, ili vrednosti hleba i mleka za celu porodicu za 2 meseca? Potrosacko drustvo, daj daj i samo daj svega, koje se divi procesoru jacem za 200Mhz i 0,7 inča vecem ekranu, pa ih cak i idealizuje kao da je od Boga, i svadja se po forumima i novinama sa neistomisljenicima.

Psn

pre 9 godina

tako da oladite malo kakav god da bude zadivice kao i uvek samo apleovce i nikog više.
(Nebojša, 07. avgust 2014 13:34) .. Pa stvarno. 80 i kusur posto udela u tržištu Android users se smeje ovima drugima koji su u iOS-u pronašli sebe. Zašto iOS mora da razmišlja kao Android? Zašto pravoslavci moraju da razmišljaju kao katolici? I tome slično.. Nego, kada bi iOS korisnici malo bojkotovali da ulaze u raspravu.. sa kim bi se Android dokazivali, a :D (ja bih probao ovo) (ali ok, malo razonode nekom, a nekom (haha) i živci rade :D). Pozz svima :)

Zile, info-mag

pre 9 godina

Ne shvatam: Mozda ce imati ovo, mozda ce imati ono, a mozda ce imari ovo ali je malo verovatno??? Da li je ovo zaista clanak koji je trebalo da procitam???
Dalje, dobro se zna sta ce imati no i iphone, vec nedeljama se proizvodi (verovatno vec vise od dva meseca) i mozete naci tacne specifikacije i slike na raznim portalima.
I opet, da edukujem novinare, ne postoji savitljivi ekran. Postoji samo ekran koji je fabricki ISKRIVLJEN ali i pored toga daje dobru sliku. Zapravo, pojedini delovi ekrana su savitljivi ali to nikako ne vazi za staklo: Ocekujete od safira, drugog najtvrdjeg materijala na svetu da bude savitljiv???????
Aman, dajte malo neke recenzije...

Nebojša

pre 9 godina

Neverovatno su mi smešni komentari kako će iphone saraniti konkurenciju pa kad to nisu uspeli 2007 kada su realno imali proizvod sa nekim funkcijama koje drugi nisu imali sigurno neće sada ... (Nebojša, 7. avgust 2014 13:34)

Kad smo kod sa'rane, ti jos nisi cuo sta se desilo Nokia i Blackberry telefonima kad se pojavio iPhone? (zdravko, 07. avgust 2014 20:42)

Pa ko je kriv nokiji i blackberryju što su ignorisali želje tržišta jedni odbijali da prave tač skrin telefone BB a nokia odbila android zato su tu gde su.

mc

pre 9 godina

Dok ne naprave novu tehnologiju poluprovodnika mogu samo do 3ghz procesore...
Safir ok ali cemu? Ionako ce vise od pola korisnika starog kupiti sledeci...
Bolje da cena padne i baterija duze da traje

Maks

pre 9 godina

@ (sajbervandersarma, 7. avgust 2014 20:18)

Uzmi pogledaj test koji je Marques Brownlee radio na YouTube sa safirnim staklom: http://www.youtube.com/watch?v=5R0_FJ4r73s

Pa vidi da li safirno staklo "puca kao sijalica"...

Preskoči prva 3 minuta ako ti se ne gleda ceo klip, da vidiš kad savija to staklo i obrati pažnju koliko se to staklo savija.

mladi programer

pre 9 godina

Steta samo sto povecavaju vec ogromne ekrane. Ne mogu sebe da zamislim sa aparatom od 5.5 inca na uvetu. Kupio bih jedan iPhone pa da mogu da komentarisem iPhone VS Android, ovako jos nista.

Ske

pre 9 godina

"I najvaznije od svega: Nece kostati ispod 800eToliko blesav nisam.
(jester, 07. avgust 2014 11:39).

Kostace, kao i uvek, 170 dolara uz dvogodisnji ugovor u USA, ili trogodisnji u Kanadi.
(nex, 08. avgust 2014 09:54)
122

kostace i u svajcarskoj 1 franak, pod uslovom da uzmete neki neogranicen abo, koji kosta od 120.- mesecno
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (zoran dj, 8. avgust 2014 22:02)



Kostace u Srbistanu, 1000€, kod Mišike i Šibice ispod ruke, iza ćoška.

iPhone4

pre 9 godina

"Mozda bude bilo", "kruze glasine da", "najverovatnije ce imati", "moguce da ce se sastojati od".... Pih koja glupost, sve sama nagadjanja da bi smo citali clanak...

nex

pre 9 godina

"I najvaznije od svega: Nece kostati ispod 800eToliko blesav nisam.
(jester, 07. avgust 2014 11:39).

Kostace, kao i uvek, 170 dolara uz dvogodisnji ugovor u USA, ili trogodisnji u Kanadi.

zoran dj

pre 9 godina

"I najvaznije od svega: Nece kostati ispod 800eToliko blesav nisam.
(jester, 07. avgust 2014 11:39).

Kostace, kao i uvek, 170 dolara uz dvogodisnji ugovor u USA, ili trogodisnji u Kanadi.
(nex, 08. avgust 2014 09:54)
122

kostace i u svajcarskoj 1 franak, pod uslovom da uzmete neki neogranicen abo, koji kosta od 120.- mesecno

neko ko radi za at&t

pre 9 godina

hahaha Seade. mlatis samo tako. prvo zasto bih kupovao pro verziju bilo cega na play store, drugo to je apsolutno moguce kad pozelis, trece, osecaj je subjektivna stvar, cetvrto, sve navedeno u textu vec postoji, peto, pronadji zadranjenu reklamu, "iphone, toliko jednostavan, da ga i dete moze koristiti", a onda su ljudi rekli, "vi hocete da kazete da smo mi glupi"
orklucavanje otiskom je takodje subjektivno. iphone radi extra na touch kao i moj galaxy. dakle nista za, mnogo protiv....kamera duplo bolja, prednja kamera duplo bolja, pedometar built in, ne moras da kupujes ringtones ..... i tako. nego neka ga vec objave vec jednom moram na vacation