Utorak, 05.08.2014.

17:00

Vučić: Srbija je prioritet za SNS

Lider SNS Vučić rekao je na sednici Glavnog odbora stranke da je Srbija prioritet za SNS i da za one koji to ne shvataju - nema i neće biti mesta u stranci.

Izvor: Tanjug

Vuèiæ: Srbija je prioritet za SNS IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

202 Komentari

Sortiraj po:

Petar

pre 9 godina

E da nisam citao raznorazne komentare raznoraznih vesti, ne bih znao da se poslednjih meseci gomila partijskih kadrova trudi da na svaku vest ima napisane unapred citate njihovog velikog vodje. Sutra ce da bude lep dan. A sad tipujmo na minuse.

dA VINCI

pre 9 godina

Samo ovakvim pristupom mozemo se nadati da cemo uspeti da se iscupamo iz ovog mraka u kom smo se nasli, jer zemlja u opste nije u zavidnoj situaciji, mozad i u jednoj u najgorih u njenoj ekonomskoj istoriji. Ali istrajnim radom i promenama nas samoh moguce je da se vratimo u trku sa najrazvijenijim zemljama sveta.

cARAPA

pre 9 godina

Ono sto mora da se promeni I sto je ostalo jos od demokrata jeste sistem razmisljanja da je drzava humanitarna ustanova koja daje I nista ne trazi za uzvrat, a pojedinci ne shvataju da takvim ponasanejm samo rade protiv sebe I to ne povratno.

Srafciger

pre 9 godina

Krajnje je vreme da neko stane na kraj ne odgovornom I bahatom ponasanju nazovi funkcionera kao I gomilanju funkcija I na taj nacin bogacenje na racun naroda. Ovo je odluka koju sigurno podrzavaju svi gradjani Srbije, a to je I najbitnije.

Frodo

pre 9 godina

Jos jedan u nizu dokaza da Vucicu nisu bitne funkcije niti to da radio no sto bi ga zadrzalo na polozaju samo radi kratkorocnog socijalnog mira… on ima interes Srbije uvek ispred sebe, uvek gleda da uradi sve kako bi svi imali buducnost, a ne da zivimo od danas za sutra.

Frodo

pre 9 godina

Jos jedan u nizu dokaza da Vucicu nisu bitne funkcije niti to da radio no sto bi ga zadrzalo na polozaju samo radi kratkorocnog socijalnog mira… on ima interes Srbije uvek ispred sebe, uvek gleda da uradi sve kako bi svi imali buducnost, a ne da zivimo od danas za sutra.

Nicole

pre 9 godina

Premijer je od samog pocetka posten, odgovoran, vredan I radan, I takav pristup ce se sigurno isplatiti u to uopste ne sumnjam jer ce biti rezultat prisutan kao dokaz za sve.

Nebo

pre 9 godina

Vidi se da Vučić radi maksimalno za ovu zemlju i da njegovu okupiranost oko vađenja Srbije iz krize koristi opozicija kako bi napravila raskol u SNS-u.

Nenad

pre 9 godina

Stvarno mislim da ova Vlada gleda šta je dobro za Srbiju i da zato i uvodi sve ove promene. Mnoge promene su bolne i sigurno da neće odmah naići na odobrenje, ali moramo gledati u budućnost i šta nam može doneti napred! Bez toga ćemo samo nastaviti da stagniramo.

Jasminka

pre 9 godina

Svakog dana sam sve sigurnija da je Vucic pravi izbor jer svojom energijom I idejamo koje su za nase drustvene okolnosti inovativne I donose bolju I sigurnu budcnost svih, I penzionera I mladih.

Jasminka

pre 9 godina

Svakog dana sam sve sigurnija da je Vucic pravi izbor jer svojom energijom I idejamo koje su za nase drustvene okolnosti inovativne I donose bolju I sigurnu budcnost svih, I penzionera I mladih.

Srđan

pre 9 godina

Bilo bi lepo da je ovo sve tačno, i da ljudi iz SNS na lokalu nisu bahati. Samo jedan od primera je Gradonačelnica Smedereva, koja ne samo da je optužena, nego je i osuđena za primanje mita. I rekla je da joj ne pada na pamet da podnese ostavku, a ni SNS je na to ne tera. A i po medijima se vrlo malo o tome piše. Kao da je ona jača od svih.

INDEKS91

pre 9 godina

Moram priznati da je Vučućeva odlučnost prevazišla moja očekivanja i da je postavio nove standarde u srpskoj politici, stavljanjem interese gradjana ispred interesa sns , tako da je to konkretan dokaz njegove želje da svojim vodjenjme vlade pokaže da se može iz svih teškoćča izaći jasnim in poštenim odnosom sa narodom.

Draga Tasta

pre 9 godina

Trezvenim i realnim pristupom vlade resavanju nagomilanih problema drzave Srbije i njenih gradjana mozemo da se se nadamo da cemo stvoriti odgovorno i progresivno drustvo koje ce resiti ekonomske i socijalne probleme svih nas

Coco Bill

pre 9 godina

Ništa više od "nove priče". Te "nove priče" nisu nikakva, da tako kažem, "novina". To je "Slobina škola", tako je i on radio, ali u okviru, međunarodne politike. Svaki put je bilo nešta "novo", "nešta jače" od onog prethodnog, da bi se to prethodno zaboravilo, a nije se ništa po tom pitanju učinilo. Pa se onda opet vrati na ono prvo, pa sve, opet tako, redom i u krug. Tako prolazi vreme, a narod se zaluđuje, čak i "diskutuje" o tome. Evo ga, Vučko ide tim stopama, ali u ekonomiji, jer je to sad prioritet, pošto je dogorelo do nokata. Dakle, imamo Arape, Mercedes, već "poznatu" Ikeu, Beograd na vodi. Onda sledi, "vodimo pregovore sa nekoliko poznatih kompanija koje su zainteresovane da dođu i ulažu, kod nas. E sad,pošto je to daleko od bilo kakve istine, sledi onda poznat odgovor "Za sad ne mogu vam ništa reći o tome, koje su, pošto one na tome insistiraju, da to ostane tajna", Pa tu su onda "silni ugovori", koji će biti potpisani za......(dodajte, dane, nedelje, mesece kako vam volja) Evo, sad su tu tajkuni, "spasioci" javnih preduzećea, koji će, verovatno, posle određenog vremena, pošto nisu mogli da primene svoje zamisli, zbog toga i toga, podneti "neopozive" ostavke, ili jednostavno "silni" Vučko će ih smeniti zbog, opet izrečenog "tetralnog" razloga, a sve vezano, da to ostavi jači utisak, zbog Srbije.....itd..itd i tako sve u krug, a normalno vreme prolazi !!!!

KONKRETNO

pre 9 godina

Premijer je sasvim jasan i pokazuje odlučnost na reformama i promenama koje treba da dovedu do kvalitetnijeg i boljeg života gradjana Srbije, a posebno je inspiorativno kada kaže da za njega nisu članovi sns važniji već su to gradjani Srbije i da sve što se radi od strane Vlade z koju on snosi odgovornost radi se za Srbiju i njene gradjane i da to opredeljenja i stav traži i od članova sns.

Coco Bill

pre 9 godina

i
(Silvester, 5. avgust 2014 23:17)

Bravo !!! Ja samo da Vas dopunim. Dakle, ne samo to što ste Vi pomenuli nego su u njegovoj vladi svi oni koji su bili i u toj prošloj ?! Drugo, još interesantnije i čudnije, zašto je uzimao njih, ako tako ne valjaju i kad su napravili haos, kad je komotno mogao sam da formira vladu ???!! Treće, on o svemu odlučuje, ko gde kako, zašto, a onda se odjednom "začudi" kako to ne valja kao da on nije učestvovao u tome, kao da je on sam opozicija "svojoj vladi" ???!!!

neverica

pre 9 godina

Nauceni losim iskustvom u proslosti,ne mogu da verujem u ovako nesto,trebace jos mnogo pozitivnih stvari da se promene da bi poverovao u tako nesto.Mozda Vucic stvarno i misli ali da li u njegovoj stranci vecina deli to misljenje i osecanje,nzm ali ako nije u vecini docice mo do toga da je sve ovo jos jedan neuspeli pokusaj.

stampar

pre 9 godina

Ceste provere i kontrola kao i smene posustalih urodice promenom svesti u stranci ali se plasim da druge stranke ne ostanu na "samozivom drping" nivou.

revolucionar

pre 9 godina

Odlican metod i jako prost radis dajes rezultate napredujes, ne radis nista ili slabo prepusti drugom koji ima bolje ideje i vise energije, pozdravljam.

zelembac

pre 9 godina

Vec sad nas stranci gledaju mnogo drugacije, dosta savremenih zakona je doneseno, puno inovacija u stranackim odnosima i jos mnogo drugis stvari se vec vidi naravno za neke treba vise vremena za neke manje ali rezultata vec sad ima i vremenom ce biti sve brojniji i znacajniji.

Ljubisa

pre 9 godina

Uvek bio prvo samokritican jel polazi od sebe pa kritican prema svojim stranackim kolegama. Zato ce cilj EU i vecina glavnih interesa srbije biti postignuti.

Prindža

pre 9 godina

Domaćinskim odnosom prema svojoj zemlji i vrednim i odgovornim radom se najbolje dolazi do napredovanja u stranci ili negde u državnom aparatu. To i jeste problem mnogim strukturama kojima je lov u mutnom jedina strategija.

Zagorka

pre 9 godina

Konacno da neko nesto zaista zeli da uradi za Srbiju i gradjane, da konacno pocinje da se ceni rad i zalaganje. A nerad , bahatost i neko ko samo gleda svoj licni interes treba adekvatno sankcionisati.

Mariana

pre 9 godina

(SNS je zlo, 5. avgust 2014 22:39)
Kakva nebuloza. Sve sto radi premijer je u interesu pre svega gradjana Srbije, kako bi ziveli bolje.Prvi put u Srbiji premijer stavlja interes naroda iznad stranackog i svog licnog.

Kreker

pre 9 godina

Aktuelna vlast se u potpunosti bori za napredak i razvoj naše zemlje. SNS stavlja interes građana na prvo mesto, a to je za svaku pohvalu. Svako ko misli drugačije, definitivno ne treba da bude deo SNS.

Rastafarijanka

pre 9 godina

Vucic je sugerisao svojim ljudima iz stranke da gledaju kako ce ostvariti pozitivne rezultate, a ne da budu neodgovorni i neozbiljni, jer stranka je takva da ne zeli da ima ljude oko sebe koji samo kukaju, a nece da se prihvate posla.

Ministar Jovic

pre 9 godina

Gospode Boze. Pomozi nam i oslobodi nas gospodara univerzuma i njegovih sluga.
Nazalost, vec nas vidim na ulicama. Obespravljeni, ugnjetavani, bez ikakvog ponosa. Opet cemo tumarati za nekim. Sve mladje narastaje preklinjem-idite odavde! Na nekom drugom mestu se radujte svojoj sadasnjoj ili buducoj porodici. Zivi bili !

Maja

pre 9 godina

Vucic je zaslugom dobio poverenje građana.Dobro obavlja svoj posao premijera.Naprednjaci pokusavaju da zemlju izvuku iz krize i u tome polako ali sigurno uspevaju.

emotivac

pre 9 godina

Srbija je uvek bila prioritet SNS-a, to ce svi morati da prihvate i da se potrude kako bi ona sto brze napredovala, premijer Vucic ocekuje rezultate i ostvarivanje zacrtanih ciljeva, verujem da ce to i ostvariti uz podrsku odgovornih i radnih ljudi.

Sifra Sabljarka

pre 9 godina

Mogu samo da podrzim premijera u njegovim stavovima, proteklih godina nisam videla ovoliku odgovornost prema gradjanima Srbije, zato je I dobio toliku podrsku naroda, s punim pravom, jer sve sto radi, radi kako bi nasem narodu sutra bilo bolje I sto je najvaznije ne prodaje im prazne price, vec govori onako kako stvari stoje, a to je ono sto narod zapravo I hoce, da ne budu vise lagani, kao sto je to bilo u prethodnom periodu.

kocka

pre 9 godina

Lider SNS-a Vucic je pozvao sve clanove na maksimalnu posvecenost interesima drzave, on sa razlogom uziva veliko poverenje gradjana, jer je uvek radio vredno i odgovorno, ostali clanovi SNS-a bi takodje trebalo da se potrude i uloze napor kako bi zemlja krenula u boljem pravcu.

Zorka

pre 9 godina

Promene su vidljive. Vucic je pokazao da je ozbiljno mislio kada je rekao da ce ceniti samo rezultate , ukoliko ih ne bude dolazi ce do smena. Ovakva praksa mora da se prosiri svuda, ako zelimo da krenemo dalje ka novoj svetlijoj buducnosti.

Rajko

pre 9 godina

Posle ovoliko godina bahatih vlasti, konačno da postoji neko ko državne interese stavlja na prvo mesto, nekako mi Vučić takvim stavovima uliva poverenje, verujem u njegovu iskrenu želju da od srbije stvori stabilnu državu koja neće stalno visiti na rubu bankrotstva. Nadam se da će istrajati u svemu ovome i doćiće nam bolji dani.

tugica

pre 9 godina

svaki put sve vise komentara botova, sve manje opozicije. Nije da se opozicija ne javlja (ne daj boze da ne postoji) nego ne objavljuju komentare.

la noise star

pre 9 godina

Svaki covek koji je kao nas premijer, koji ne voli neradnike i nepostene, vec samo veliku marljivost i preveliku odgovornost za posao koji radi, nema potrebe da razmislja da ce biti sankcionisan, zato sto se upravo te stavke najvise cene, postenje, odgovornost, marljivost...

Strela

pre 9 godina

Ako tako i treba!Kad bi sve stranke tako radile mi bi odavno vec bili stabilna i jaka drzava!Drago mi je sto Vucic krece od sebe i svoje stranke.

slika

pre 9 godina

Niko ne sme da stavlja svoje licne interese ispred dobrobiti drzave i gradjana, nece biti mesta u SNS-u za one koji ne zele da se ozbiljno potrude za napredak zemlje, lider SNS-a Vucic svoj posao shvata veoma ozbiljno i ostali clanovi bi trebalo da slede njegov primer.

suncokret

pre 9 godina

Premijer Vucic je svojim dosadasnjim radom i zalaganjem pokazao da se iskreno zalaze za interese gradjana Srbije, svi clanovi SNS-a kojima napredak Srbije nije prioritet zaista ne bi trebalo da se nalaze u redovima stranke.

merkur

pre 9 godina

Clanovi SNS-a koji ne zele da odgovorno i savesno rade za napredak i boljitak Srbije vise nece imati mesto u stranci, potrebno je da se svi potrude kako bi se situacija u zemlji popravila i da daju svoj maksimum kada se radi o pitanjima bitnim za drzavu.

Vrana

pre 9 godina

Drago mi je sto mu je stalo do ove zemlje i naroda,a najbolji primer pokazuje kako treba da se radi i kako ne treba nikoga stedeti ko nece da radi.

zipa zonfa

pre 9 godina

Vecina u Vladi nije shvatila sta su zapravo teske i bolne reforme, a prihvatili su da ih izvrsavaju, nazalost, neki sa bezuspesnim rezultatima i to premijeru smeta, hoce da ubrza reforsmski proces, kako bi nam zemlja sto pre stala na noge.

POST PAID

pre 9 godina

Maksimalna odgovornost je jedina solucija danas kada nam je prioritet da popravimo sistem i ostavimo uredjenu Srbiju nasoj deci.Ako se nadamo rezultatima, onda si moramo biti maksimalno odgovorn, i funkcioneri,narocito pozicije, ali i opozicije, kao i gradjana.

Silvester

pre 9 godina

Ja bih pitao botove, kako je bre vama logično da vam se vođa svaki put iznova zgražava na haos koji je pravljen u državi 12 godina pre njega (ah,da, zajašio je vlast ne pre 100 dana, nego pre 800 dana, gospodo draga), a da pri tom apsolutno niko nije zaglavio robiju niti je bilo kome konfiskovao imovinu!?? A imali smo afere svakoga dana, i sam gospodin Vučić je urlanjem o aferama, kriminalu i korupciji i zajahao. A sada ispade pojeo vuk magarca!? Ali Vučić i dalje urla kako su ovi pre njega potpuno upropastili Srbiju? Ponavljam, niko nije kriv nizašta, face koje su decenijama sumnjive se oslobađaju svake krivice i poništavaju se svi sudski procesi zbog zastarelosti. Niko ni u pravosuđu i MUP-u nije kriv!? Vučko urla, a nikom ne fali dlaka sa glave!? Pa koga pravite ludim, koliki je to bezobrazluk gledati ovaj narod kroz kamere u oči i prodavati mu takvu prevaru? Povika na mafiju, a sa njima se zajedno radi. Ili je Vučić veliki lažov, ili je veliki kriminalac i saučesnik u pljački Srbije. Ne znam šta treće može da bude? CRNILO od sarkazma i prezira prema ovom narodu!

Gastos

pre 9 godina

Godine sam proziveo u Nemackoj, po povratku poredio sam Vucicevu politiku sa onom koju sam posmatra tamo. Pridobio me je zbog toga sto po prvi put prepoznajem da neko u ovoj nasoj Srbiji ne misli od danas do sutra vec vodi politiu dugorocnih resenja i politiku koja ce menjati buducnost, nadam se na bolje.

Dejan P.

pre 9 godina

MIslite da je lako i popularno smanjiti plate, skresati javni sektor i dovesti ga u red? Mnogo teze od visegodisnjeg zaposljavanja u istom.Nece biti da je neko ranije ima hrabrosti da zacrta ciljeve tako da oni budu plodonosni u buducnosti.

Miroslav Dim.

pre 9 godina

Posle svih ovih godina, i raznih politicara na vlasti,nekako jedino poverenje imam u Vucica, jer se vidi da mu je stalo do napretka Srbije.

Low kick

pre 9 godina

Ovo kod nas nikada nije bila praksa, da se smenjuju nesposobni ljudi iz sopstvenih stranaka, meni je to nesto najlogicnije, ko ne daje nikakve rezultate, nema svrhe da bude u stranci, jer stranka ne zeli i nece da ima neradnike i neozbiljne kadrove, vec ozbiljne i marljive ljude u koje mogu da imaju poverenja.

mobb deep

pre 9 godina

Svaki iole normalan gradjanin ce se sloziti sa cinjenicom da premijer ne zeli u svom timu da ima ljude koji ne zele da rade i postizu rezultate, tako da je ovo najbolje resenje, cistka losih kadrova i dovodjenje istih, samo sposobnijih i odgovornijih!

Marijela

pre 9 godina

Vučić je posvećen ozbiljnom radu u cilju boljeg života u zemlji i budućnost građana stavlja ispred stranačkih interesa a to očekuje i od svih.

Zamorce

pre 9 godina

Svaki kadar ponaosob treba da dostavi svoje rezultate stranci, jer u protivnom predsednik stranke to nece zeleti da trpi, njemu nisu potrebni beskorisni ljudi, kao i teski neradnici,

Zeleno, volim te, zeleno

pre 9 godina

Pa, valjda je ovaj cova to vec dokazao vise puta. Saradjuje sa svima, svadja se kad treba i sa Rusima i Nemcima, nije nicija podguzna muva, gleda nase interese. nije bas u poziciji da pokazuje zube , ali i to cini ako je potrebno, malo je veci hazarder , ali i to nekada upali, kao u slucaju Juznog toka.

Indigo

pre 9 godina

Dobro je da imamo i neki drugi primer. Ove druge sa cela predsednika stranke nikako nisi mogao da oteras i ako su imali lose rezultate i stranka jedva presla cenzus.

Izolda B.

pre 9 godina

Oduvek smo trebali biti vodjeni time da je Srbija proritet. Nije trebalo dovzoliti opciju da se bilo ko bavi politikom jedne zemlje ako nije patriota, ako nema iskrene namere, jasan cilj i ako Srbija nije na prvm mestu.

Sashmara

pre 9 godina

I ja se slazem da su najprioritetnije stvari za Srbiju njen interes gradjana, koji su i glasali upravo za takvu poliktiku, a premijer sa svojim timom upravo radi u oblasti prosperiteta nase drzave.

obilic

pre 9 godina

Vucic je covek od reci,ima svoje ciljeve koje zeli da ostvari u Srbiji.Neka istraje u svim svojim planovima,samo neka nastavi tim tempom kao sto je i zapoceo, bice uspeha koga svi zeljno ocekujemo.

Bitldjus

pre 9 godina

Svi kadrovi iz kojih kog stranaka ce biti smenjeni, poimence, svako ko nije imao nikakve rezultate za Vladu, moze samo da razmisli o posledicama tipa, sankcionisanje ili slicne stvari..

komora

pre 9 godina

Uz lidera SNS-a kakav je Aleksandar Vucic ova stranka moze samo sve vise da napreduje, a potvrdjeno je vise puta da joj je cilj bolji zivot u Srbiji i put Srbije ka EU, kao i reformisanje drzave radi njenog prosperiteta.

Saša

pre 9 godina

Tako je i nama žutima BoTa držao predvanja na GO kako je on pošten i puno radi a mi po lokalu smo svi korumpirane barabe koje će pohapsiti čim stigne od važnijih državnih stvari. Imaju izgleda iste savetnike za javni nastup. Isto će i završiti.

Ivana

pre 9 godina

Neverovatno koliko ima nezasitih ljudi, verujem da Vučiću nije ni malo lako sa njima a isto tako verujem da će naći način da odgovori na pravi način svima koji bi leba preko pogače.

fatboy

pre 9 godina

Sreca pa se premijer ophodi isto prema svima, nevezano da li je njegova stranka u pitanju ili ne, on se bavi nasom drzavom, zato je i izabran od strane gradjana, da radi u njihovu korist, tako sto dokazuje svima zelju da mu je isrenost i postenje na prvom mstu, a to je u principu jedna od najbitnijih stavki, koje nisu bile u praksi gidinama unazad..

nebojsa

pre 9 godina

@ (Madam Edit, 05. avgust 2014 17:23)
....Moramo svi da shvatimo da smo dosta sedeli skrstenih ruku i da je krajnje vreme da pocne da se radi....

u čije ime govoris? ko smo to svi koji smo sedeli skrštenih ruku?
do sada si sedela skrštenih ruku, a sada si našla da "soiš pamet" glupim frazama.

Shtiklichica

pre 9 godina

Vucic cisti neradnike ili one kadrove u Vladi koji nisu bas najbolje razumeli sta znace reforme... njemu su potrebni ozbiljni i odgovorni ljudi, koji su shvatili sta su zapravo teske reforme.

allegro

pre 9 godina

Pored glavnog odbora SNS-a potrebno je cesto organozovati i lokalne odbore ove stranke i razgovarati o planovima koje lokalni odbori nameravaju da sprovode sto se tice njihovog udela koji bi uticao na razvoj Srbije, a posto Vucic ne moze sve sam da postigne saradnja lokalnih i glavnih odbora je vise nego neophodna.

crni domino

pre 9 godina

"treba da i njemu dopustimo i vidimo sta ce uraditi."
(Tufnica, 5. avgust 2014 20:36)
Tufnice Pufnice, prodje 3 godine i nikako da vidis da je bar nesto uradio, pa mu dajes vreme kao da je pocetnik! A on tri godine zari i ali ali sve pogresno.
Nego Tufnice, nemas vise onu energiju i sigurnost u sebe kao pre dve godine? Sta se to desava sa vama naprednjacima?
Primecujete i vi da nesto ne ide kako treba.
Ne ide vam Tufnice jer vam je Vucic pogresan covek, i to cete ubrzo videti.
Budi mi lepa i zdrava!

sreca

pre 9 godina

Premijer Vucic, kao predsednik SNS-a je apsolutno u pravu u mnogo cemu. Srbija i njen razvoj treba da budu na prvom mestu svakoj politickoj partiji, ne samo SNS-u i njenim clanovima, kojima je nasa drzava potvrdjeno na prvom mestu. Samo sto bi potpredsednici SNS-a mogli da obrate veliku paznju na stanje u lokalu gde je SNS na vlasti.

Shtiklichica

pre 9 godina

Vucic cisti neradnike ili one kadrove u Vladi koji nisu bas najbolje razumeli sta znace reforme... njemu su potrebni ozbiljni i odgovorni ljudi, koji su shvatili sta su zapravo teske reforme.

brejk njuz

pre 9 godina

Menjanjem sebe i svojih losih navika samo mozemo da doprinesemo vladi u reformskom putu u koji su zapoceli, s njima mozemo da ocekujemo prosperitet i bolju buducnost, naravno, svi cemo morati da se ukljucimo, kako bi sutra rekli da zivimo mnogo bolje.

poza75

pre 9 godina

Svaki cilj koji se ostvari sa bar 50% uspeha je odličan rezultat. Sve nešto mislim, ne znam zašto, da će Vučić iz nekog razloga uspeti da izgura tih 50%.

salas

pre 9 godina

Stav SNS-a po pitanju drzave Srbije-njen razvoj i napredak, je do sada pokazan na vise nacina, time je dokazano zasto je SNS najveca partija na politickoj sceni Srbije. Bilo bi dobro da svim pripadnicima ove stranke Srbija bude prioritet, a ne njihovi licni interesi-pojedincima.

djole

pre 9 godina

Naravno da je Srbija, tj. njen ulazak u EU, kao i njeno reformisanje prioritet Srpske napredne stranke i njenih clanova. Lider SNS-a, Vucic, je jos jednom ponovio i potvrdio da stranka koju on predvodi cini sve kako bi se svest o napretku Srbije promenila, jer SNS ima vecinu koja zna da jedino ova stranka misli na svoju zemlju.

М

pre 9 godina

Наставак демагогије, како оно би: тата се воли пуно мама још више а Тито највише, а тако и ови демагози све раде и постоје због Србије. Јадни ми са њима.

mast

pre 9 godina

Poznato je da je svim postenim clanovima SNS-a Srbija na prvom mestu i da daju svoj dopsinos u njenom razvoju i poboljsanju zivota u nasoj zemlji. Lider SNS-a je mnogo puta do sada dokazao da mu je Srbija na prvom mestu i da odgovorno i pozrtvovano radi u interesu Srbije, i time daje primer i svojim clanovima da ga slede.

cvetak zanovetak

pre 9 godina

sada treba da je svima Srbija prioritet a dok su bili opozicija ni malo se nisu trudili da postuju vlast i da budu dostojanstvena opozicija kao ova sad....

digitron

pre 9 godina

Za svaku pohvalu je stav Alekdandra Vucica, kao lidera SNS-a, da kao sto su njemu drzava Srbija i njen razvoj prioritet i na prvom mestu, tako treba i clanovi SNS-a da slede taj stav, a za one koji skrenu sa tog cilja vrata pomenute stranke su zatvorena, kako bi se to metaforicki reklo.

МИЛАН

pre 9 godina

то јесте тачно не може члан бити СНС и СПС не ваља мора бити само једне странке

dusko

pre 9 godina

Sasvim je jasno da je SNS-u Srbija na prvom mestu, kao i njen razvoj i poboljsanje zivotnog standarda svih gradjana Srbije bez obzira da li jesu ili nisu pripadnici neke politicke partije i da li su iz redova SNS-a ili nisu. Pojedinci koji su u ovoj stranci iz licne koristi koju bi samo hteli da ostvare pa da napuste stranku ce kad tad biti otkriveni i izbaceni iz iste-izjava Vucica, kao lidera SNS-a, koja je sasvim na mestu.

perkan

pre 9 godina

Aleksandar Vucic je ponovo na primeru svoje stranke pokazao da partijske zasluge nista ne znace kada je interes Srbije u pitanju, smenjivanje neodgovornih direktora i zabranom primanja vise plata...

crni domino

pre 9 godina

Vucic je nesposoban premijer i nesposoban politicar.
Zbog politicke podrske, okupio je oko sebe ratne profitere, "oslobodioce" Karlovca, Karlobaga, Virovitice i Ogulina, svercere, izbeglice iz svih krajeva bivse Jugoslavije i Kosova, nepismene i polupismene stanovnike Srbije, koji su izasli na izbore i izglasali ga za vodju i Premijera, e da bi i oni nesto jos ucarili!
To je prava istina o "popularnom" Vucicu, i sa takvim politicarem Srbija ima da propadne.
Zivi bili pa docekali!

jovan

pre 9 godina

Belodano je da je Tanjug postao glasilo SNS-a i Vucica prevashodno, Ali novac kojim se Tanjug dotira iz budzeta je novac poreskih obveznika ove zemlje. Jer koga uopste treba da zanima sta Vucic logoreise po svojoj stranci.Mene licno zaista ne.

Nika

pre 9 godina

Sve je ovo neka velika zavera,svi mi ovde zaludni ljudi pa pisemo komentare zato sto neko placa za njih,ma kako da ne ovo je zemlja dembelija.Svako ima pravo na svoje misljenje i da ga iznese u javnosto, a moje je da svaka cast ovim ljudima iz sns koji se je ocito trude da nesto poprave, dok su drugi godinama u nazad radili samo za sebe.

Vojvotkinja

pre 9 godina

Lider SNS Vučić rekao je na sednici Glavnog odbora stranke da je Srbija prioritet za SNS i da za one koji to ne shvataju - nema i neće biti mesta u stranci.
Valjda je ovo postalo jasno kada je uhapsen Dragan Tomic, poslanik SNS i predsednik IO " Univerzal banke ".

ex sns

pre 9 godina

garantujem da botovima komentare pise samo jedan covek koji im podeli dnevne zadatke.Komentari su toliko glupi ko da ih je Momcilo Babic pisao ili mozda x radikal Martinovic ili lepotan Djukanovic

SAVET i UPOZORENJE

pre 9 godina

Premijer upozorava svoje partijske kolege da sada kada su vlast se ne opuštaju i ne uplivavaju u vode kriminala i korupcije kakav je bio prošli režim i sa kojim je SNS ušao u otvorenu borbu i pobedio ga.

ratko

pre 9 godina

pa da ti je srbija prioritet, ne bi drzao bajatovica vise od dve godine da pravi tolike gubitke i tako jede tu srbiju, koja vam je na prvom mestu.Juce onaj keramicar rece kako se ne moze brzo popraviti to sto su demokrate uradile za dvanest godina, a setite se sta ste vi i sps ostavili demokratama dvehiljadite,dajete takve izjave kao da ste ostavili svajcarsku, a ostavili ste zemlju sa restrikcijama stuje, penzijama koje su kasnile vise od godinu dana, opljackanom deviznom stednjom gradjana, prosecnom platom od pedesetak maraka.A setite se i toga do cega je sve moralo da dodje da se vi na celu sa Milosevicem skinete sa vlasti.

vicentije

pre 9 godina

Razvoj Srbije, njen ulazak u EU, kao i sprovodjenje reformi kojima ce pomenute stavke biti ostvarene su glavni ciljevi Vlade Srbije, ciji je pokretac SNS. Lider SNS-a Aleksandar Vucic je zaista u pravu sto se tice zadataka i ciljeva stranke koja se bori za bolji zivot u Srbiji.

Tufnica

pre 9 godina

Malo nam je tesko da poverujemo u sve ovo s obzirom da su politicarima uvek bile vaznije njihove stranke i korist. Mada, koada vidim koliku podrsku uziva Vucic, treba da i njemu dopustimo i vidimo sta ce uraditi.

Jullian Drexller

pre 9 godina

Podrzavam Vucica u potpunosti da clanovi SNS ne sede na nekoliko fotelja. Narod je glasao za SNS kako bi izvrsio reforme, ovo je bila ustaljena praksa bivsih rezima.

Flocari

pre 9 godina

Ovim sastankom vrha SNS, Vucic je stavio do znanja pojedincima da oni nisu ispred drzave. SNS je dobijo veliko poverenje gradjana, ne ide da zbog licnih interesa pojedinaca gubi poverenje naroda.

kredit

pre 9 godina

SNS je ostao pri stavu da joj je razvoj i napredak Srbije na prvom mestu, kao i put Srbije ka EU, a treba da se podrazumeva da se taj stav nece promeniti ni u daljem radu stranke. A posto joj je lider Aleksandar Vucic nema sumnje da ce takav stav ostati i za ubuduce.

Dejan

pre 9 godina

Po meni ova vlast bar pokusava da sredi stanje u zemlji a one prethodne vlasti su upravo i napravile katastrofu sa sve svojim strucnjacima i expertima koji su "kulturno" od naroda uzeli stotine miliona evra i bas zbog toga je Vucic u pravu sto insistira na radu,redu i odgovornosti jer znamo sta nam je nerad,lopovluk i bahatost doneo!

Jakša

pre 9 godina

Dopada mi se što se Vučić poveo za primerom Tome Nikolića i odlučio da zanemari stranačke teme i da se posveti isključivo pitanjima koja su u interesu Srbije i njenih građana.

Tako treba!

pre 9 godina

Naravno da stalno treba kontrolisati stranacke funkcionere jer smo videli kako smo prosli sa Ds kad je bio na vlasti i kad su se njihovi funkcioneri ponasali krajnje bahato i ostavili nam upropascenu privredu i zaduzenu drzavu ali na kraju su ih gradjani kaznili i sveli na statisticku gresku!Podizanje optuznica protiv funkcionera prosle vlast treba svima da pokaze da ce svako odgovarati za svoje postupke!

bezimena

pre 9 godina

Onaj ko ne ume da zavede red u okviru svoje stranke, nije sposoban ni da bude na celu drzave. SNS prvo cisti u svom dvoristu, pa onda prica i radi. Demokrate bi mogle mnogo sto sta da nauce od Vucica i da primene u svojoj stranci.
(Sopenhauer, 05. avgust 2014 18:14)

Klasična zamena teza. Ako je iko "čistio svoje dvorište", i to ne jednom, to je bila DS.
Kod "biv" radikala to nit' se dešavalo, niti će se dešavati, jer kod njih svi misle isto, što znači da niko ništa ne misli, i na čelu imaju likove kojima stranka služi samo da hrane svoj ego. Na stranu što je upravo SNS pokupila sav otpad iz drugih stranaka, naročito DS i SRS. Sudbina SNS je jasna, kad AV sidje sa vlasti ona završava kao i SRS.:)))

Vladimir

pre 9 godina

Vidim neki ovde porede vreme Milosevica i sadasnji rezim po slobodi govora. Normalno je da svaka vlast ima najvise medijskog prostora, tako je bilo i u vreme Milosevica i Djindjica ali nikada nije bilo da se opozicija bukvalno ne cuje, da ne pricam o radikalima i ldp-u koji nisu usli u skupstinu, oni kao da i ne postoje. U vreme Slobe Djindjic, Vuk i slicna ekipa je pljuvala po slobi gde god su hteli sem na rts-u, u vreme Djindjica Seselj i ekipa pljuvali po Djindjicu svugde sem na rts-u. Danas sns sem rts ima i svoje privatne televizije poput kcn-a, pinka i slicnih, novinare koji moraju da pitaju samo ono sto im kaze Vucic... to nije zabelezeno nigde u svetu. Da ne pricamo o botovima koji pisu komentare na svakom sajtu do iznemoglosti. Niko se nije sluzio najljigavijim stvarima poput "spasavanja dece iz smetova", poput "spasavanja ljudi u poplavama", naravno sve to uz 50 kamermana... Niko nije koristio nesrecu naroda za promociju sem Vucica, zalosno je sto takav lik ima 30% glasaca u Srbiji

Neko

pre 9 godina

MilunkaDorcol, Daudel, Tihi, Madam Edit i ostali botovi... Vi zivite od iluzija, -cu, -ces, -ce, -cemo, -cete, -ce... i eventualno tih par evra koje dobijate za komentare. Da mi je ta pamet da se odmorim par sati.

Enonema

pre 9 godina

Srbija mora biti prioritet ne samo za SNS već za sve političke partije i njihove članove, što do sada niti je bila niti je ikome od lidera bivših vlasti to padalo na pamet. Neophodno je da se promeni svest, ne samo vladajućih, već i opozicionih stranaka da bez sopstvenih žrtava i odricanja, napora da ispred ličnih interesa budu interesi svih građana i njihov bolji život. Svako ko želi jaku i uređenu državu mora poći Vučićevim stopama i pratiti njegov rad i napor u sprovođanju reformi i mera u cilju ozdravljenja države i izlaska iz krize u koju nas dovela bahatost prethodne vlade. Nema mesta u članstvu SNS onih kji su u njoj zarad ličnih interesa.

ZLATNA - ARENA

pre 9 godina

Kao i vecina gradjana Srbije izuzetno cenim kod Aleksandra Vucic to sto insistira na rezultatima, drugo ga vise nista ne interesuje, ko nije spreman da radi za drzavu naravno da nece imati mesta ni u stranci. Sa takvim vodjenjem politike vrlo brzo cemo postati razvijena drzava. Vise nema zasticenih, svako je podlozan proveri rezultata rada.naravno kako se kaze da je uvek dobro ocistiti svoje dvoriste, pa tek potom pogledati u komsijino.

SLEPA KOD OCIJU

pre 9 godina

MALA MACA 5.AVGUST. 2014.

Pa kada je tako bajno stanje u stranci zasto raspusta odbore. Afera koliko hoces samo sto to opozicija ne ume da koristi a vi zaljubljenici u Vucica od slepila to ne vidite. Seti se onog direktora zeleznice i puteva pored njegove kuce ili bese podvoznjak pa racuni po kafanama. Covek mnogo voleo pecurke. Zadnja afera sa namestanjem konkursa u niskoj toplani. A gde su tek oni sa laznim diplomama i doktoratima. Ima toga jos mnogo ali najvece afere izbice na videlo tek kada sidju sa vlasti a veruj mi bice ih mnogo. Maco, Maco ili si neobavestena ili pises tek da nesto napises u korist obozavanog.

Vesna Lazarević

pre 9 godina

Ako. I treba da se vidi ko šta radi, dokle se stiglo, a ne da lezilebovići zauzimaju važna mesta,a pošten i radan svet ne može do zaposlenja

Help

pre 9 godina

Ako je tako kao što kažeš, Vučiću, saniraj putni pravac Krupanj - Stolice - Loznica, koji je uništen u poplavama, a od strateškog je značaja za varošicu i pomozite ljudima u Obrenovcu!

Mirko2

pre 9 godina

Zauvek se mora prestati sa politickim I licnim interesima. Srbija vec dugo ceka neko bolje sutra I napokon su krenule stvari na bolje kada je postao covek bitan I njegovi problemi. Gradjani Srbije nisu samo neki stratisticki broj nego svtani ljudi sa stvarnim problemima koje ova vlada pokusava istinski da resi.

uzrok

pre 9 godina

Srbija napokon ima dugorocne planove, jer to je jedini nacin izlaska iz krize, imati cilj, godinama smo ziveli od danas do sutra bez da se vodilo racuna o posledicama onoga sto se cini ili ne cini.

Bucko razmisljam

pre 9 godina

Svakim danom postaje sve teze "odgonetnuti" je l' ovaj covek stvarno budala ili se samo pretvara da je budala ?
Cuj sta mu je "prioritet" ?

DSS- ovac

pre 9 godina

Citam komentare i vidim da ovi botovi lupaju kinuse, svaka im cast...
Elem kad ih vec spominjem, da pomenem da imam jednog drugara master bota koji "radi" u vladi Srbije, i dobija skromnu platu od 55000din, strucno zaduzenje mu je organizacija rada botova(i ako on to strucno zove rad u kancelariji za dijasporu i organizacija fejsbuk stranica) ... na neki nacin mi ga je zao, decko je zavrsio pravni fakultet i na mestu je, mogao je bolje od toga...

Mala maca!

pre 9 godina

E da ovako strog pristup prema kolegama iz stranke imaju i ostali predsednici stranaka mnogo manje bi bilo bahatosti i malverzacija.Dok su neke vodje dozvoljavale da im clanstvo ogrezne u kriminal,Vucic to u startu sasece bez obzira koju funkciju ima u stranci i to je dalo razultate jer nisam cuo da bilo ko optuzuje nekog njegovog funkcionera za neku aferu!

Sopenhauer

pre 9 godina

Onaj ko ne ume da zavede red u okviru svoje stranke, nije sposoban ni da bude na celu drzave. SNS prvo cisti u svom dvoristu, pa onda prica i radi. Demokrate bi mogle mnogo sto sta da nauce od Vucica i da primene u svojoj stranci.

Tata Martino

pre 9 godina

Sigurno je da premijer neće dozvoliti da manjina manipuliše poverenjem koji je narod ukazao SNS i da će svako ko nema rezultata biti sankcionisan.

Freelander

pre 9 godina

Vucic o samokriticnosti a botovi hvalospeve o Vucicu! Al najbolje mi je orocavanje njihovog uspeha. Secam se da je Vucic nakon rekonstrukcije tvrdio da ce se pozitivni rezultati osetiti do kraja 2014. godine. Onda je pominjao izlazak iz krize do kraja 2015. Sada govori o 2017-oj. Za dve godine ce traziti jos jedan "svez" mandat, jer su mu prvih pet godina protekle samo u najavama, obecanjima i tugaljivom samohvalisanju!

Nine

pre 9 godina

Maksimalno podržavam nastojanja premijera da se u državu uvede red i disciplina, da se zakon poptuje, da se odgovorno upravlja novcem građana.

remety

pre 9 godina

Premijer ne zeli da gleda oko sebe ljude kako sede i nista ne rade, sto je i logicno, covek hoce da svi daju sve od sebe, trazi samo najbolje rezultate, kako bi nam zemlja dozivela boljita.

kimi

pre 9 godina

Uh, mislio sam da sam u boljoj kondiciji za čitanje ovakvih tekstova. Međutim, kod konstatacije da je premijer "ophrvan" više nisam imao snage da nastavim.

Marina

pre 9 godina

Vreme je da iz politike izlete svi oni kojima je na prvom mestu licni interes, jer takvi ljudi su unistili ovu drzavu. Nadam se da ce Vucic u ovom istrajati do kraja, da se ja pitam sve bih to najurio.

Горан

pre 9 godina

Да вас је брига за народ не би на сва звона оглашавало да вас је брига, већ би народ то сам препознао.

PredraGe

pre 9 godina

(Predrag, 5. avgust 2014 17:49)
Posto si ovde napisao toliko neistina, vreme ti je stvarno za poparu, I vidi usput uradi nesto korisno, osim sto pises tolike lazi..

Nenad

pre 9 godina

Toliko narucenih tekstova, komentara stranackih vojnika, cenzure, nepostojanja glasa opozicije... I sto je najtuznije to vise nisu pojedine novine, to su postali skoro svi izvori. informisanja. Pa pogledajte najbolje ocenjene komentare, to se odmah vidi ko je pisao i ko je davao pluseve... Mediji sve vise pocinju da lice na one iz Milosevicevog vremena, tuzno.

Hestija

pre 9 godina

Aleksandar Vučić i treba da postavi vredne, poštene ljude koji će raditi za interes naroda i države. Naprenjacima ne trebaju ljudi koji će na položajima raditi za sebe. Svi članovi moraju da na sebe snose veliki vid odgovornosti i da moraju da poštuju Srbiju i da ne misle da će tražiti bilo kakve rupe u zakonima jer to više ne postoji. Srbija postaje jaka i razvijena država.

Rajko K.

pre 9 godina

Ukoliko Vucic zeli da zaista menja Srbiju, mora prvo da promeni svoje kadrove. Mislim da je to celoj drzavi jasno, to je bio glavni problem naprednjaka do sad. Nova su stranka, mlada, svega se tu nakupilo. Ukoliko uspe da odrzi red, i da ga ti zlikovci ne pojedu, &slobodno mogu reci zlikovci jer znam kakvi ljudi su u mom okruzenju). Iskreno sad sam uveren, da postoji sansa da se Srbija zaista promeni. Neka "Seca knezova" pocne, svi nevaljali kadrovi u korpu i da napokon ljudi koji imaju rezultat i kvalitete izadju u prvi plan.

Alexandar

pre 9 godina

Au, bato, majmun ušao u tenak. Pa valjda je normalno da je Srbija ispred i iznad svačijeg interesa. AV seče granu na kojoj sedi!!! Voleo bih da imamo profil prosečnog političara u Srbiji, bez dana radnog staža i kvalifikacija, ubedljivo i jedina profesija koja se debelo isplati, i najveće zlo!!! Kad poslanici prihvate da rade za prosečnu platu, bez dnevnica i raznih privilegija, (to je u stvari najbolja ocena njihovog rada), e onda možemo da se nečemu nadamo. Ovako, show must go on!

mikica

pre 9 godina

Energične mere Sns donele su zahvaljujući Vučiću vidne akcije u sprovođenjunju njegovih planova.Sve svoje resorse stranka je uključila u rad na promenama.Ne odmaraju se već domaćinski rade.Savestan rad donosi nadu u oporavak.

Danka

pre 9 godina

Potrebno je odvojiti zito od kukolja! Posten rad mora da se isplati, pre karijerista i ostalih sitnih ljudi preletaca, koji su uclanjavanjem u stranku imali interesa da se preko noci domognu moci.

Veli

pre 9 godina

Parazita i bahatih funkcionera smo se otarasili 16. marta kada je posle višegodišnje torture skinut DS. Uveren sam da Vučić neće dopustiti da se arče pare poreskih obveznika.

Алфа Ромео

pre 9 godina

Vucic o samokriticnosti a botovi hvalospeve o Vucicu! Al najbolje mi je orocavanje njihovog uspeha. Secam se da je Vucic nakon rekonstrukcije tvrdio da ce se pozitivni rezultati osetiti do kraja 2014. godine. Onda je pominjao izlazak iz krize do kraja 2015. Sada govori o 2017-oj. Za dve godine ce traziti jos jedan "svez" mandat, jer su mu prvih pet godina protekle samo u najavama, obecanjima i tugaljivom samohvalisanju!
(Freelander, 5. avgust 2014 18:33)
За ове који сматрају да историја Србије почиње након маја 2012. године, једно мало подсећање. При крају мандата Владе Мирка Цветковића стандард грађана Србије био је на нивоу оног из средине 90-их. Толико.

Dama bez blama

pre 9 godina

Pa nije on politikant koji zeli da bude jedan mandat na vlasti, nego ima ciljeve koji prevazilaze materijalno, a to uvek mora da da rezultat. ko toga nije dostojan u stranci , treba da ide ili da se izbaci. Dosta je lokalnih "hajduka" koji nista ne znaju sem da zive na racun drzave. Cistka, odmah!

Zaklina Mitrovic

pre 9 godina

Vucicu, od sutra da pocnes da cistis stranku. Mislim, tebi svaka cast, a imas i puno obaveza oko vodjenja drzave, ali to se mora, zbog svih gradjana Srbije.

Boško Buha

pre 9 godina

Smeniti sve neodgovorne funkcionere i odbore na lokalu koji smatraju da to neko ne prati i da mogu da rade šta hoće. Građani žive i u Beogradu, i u Požarvcu i u Valjevu i u celoj Srbiji i prema svima se mora ophoditi isto ako hoćemo da budemo uređena zemlja.

Vita

pre 9 godina

Srbija je dotakla dono zato sto su strnackim funkcionerima bili bitniji licni interesi nego interes drzave. Napokon neko da se pojavi ko to zeli da presece, trebalo bi podrzati ukoliko zelimo da se Srbija spasava.

Nije u redu da milioni ljudi pate zbog par desetina ljudima koji imaju neku korist. Vreme je za istinske promene sistema, apsolutna podrska!

Kondor

pre 9 godina

Sada vidmo da priča koja je bila forsirana u kampanji u potpunosti pokušava da se primeni i posle izbora, naravno da se najviše bune oni kojima su raznorazne privilegije ugrožene.

Predrag

pre 9 godina

Mnogi vide, mnogi prepoznaju, uočavaju mračnu stranu i potpunu nestručnost premijera A. Vučića... Na žalost i nasreću, osobu koja je aktueni prvi čovek Srbije krase mnoge katastrofalne osobine: nerealne ideje veličine, lažni moral, bahatost, diktatorske sklonosti, nipodaštavanje sopstvenih saradnika, ali i elementarno nepoznavanje ekonomije i finansijske politike... Šta njega proganja – samo on zna... Ne može sve da impresionira galama, larma i demagoška retorika, legende o šeicima i Beogradu na vodi... Srbija je sve siromašnija, novčanik sve tanji... Obični ljudi, gde i ja pripadam, su potrošeni, uplašeni, zbunjeni... Tzv „opozicija“ je kompromitovana, zauzeta svojim neodložnim poslovima, ti žongleri i gutači plamena su spremni za lagodnu penziju, obezbedili i unuke i praunuke... Elem, najgori među nama su bili i opstaju u politici... A i ja sam do sada samo ćutao, a ćutaću i ubuduće, idem sad da spremim poparu, vreme je za dnevnik u 19.30.

Tihi

pre 9 godina

Srpska napredna stranka je pokazala odgovorno ponašanje, stavila je interese građana i države na prvo mesto, što nismo imali slučaj kod nekih prethodnih. Nadam se da će tako ostati i u budućnosti.

MilunkaDorcol

pre 9 godina

Izuzeto cenim kod Vucica to sto insistira na rezultatima. Sa takvim vodjenjem politike vrlo brzo cemo postati razvijena drzava. Vise nema zasticenih, svako je podlozan proveri rezultata rada.

White

pre 9 godina

Razumem premijera, ne može sve da stigne, i da se bavi strankom i državom, a država je na prvom mestu i ne zna se koji joj je veći problem. To ne bi trebalo iskorištavaju partijski saradnici ako misle da ih građani opet dobro ocene na narednim izborima.

Helenik

pre 9 godina

Da je Srbija i njeni građani, bila na prvom mestu svih prethodnih vladajućih stranaka, ne bi smo bili gde smo sada, a to je na rubu propasti. Pozdravljam i podržavam reformističke korake i u okviru SNS-a, jer svuda, i tu, ima ljudi koji ozbiljnije treba da shvate svoj osnovni zadatak u stranci. Ako im ne odgovara, uvek imaju alternativu - da odu, jer na njihovo mesto će doći onaj ko voli svoju zemlju!

Dejan

pre 9 godina

Cuj naslova,pa ne nego je Jermenija prioritet za Sns,a i ovo je jos jedna stara parola retrogradnih politicara niko ne pominje gradjane Srbije koji upravo i cine Srbiju nego nekakve fiktivne stvari koje treba da ostave jak utisak na naivne glasace.

Radović

pre 9 godina

Sednica GO je u Pozarevcu, tako se radi decentralizacija drzave. Podrska davanju na znacaju i drugim gradovima u Srbiji, a ne sve u Beogradu.

Madam Edit

pre 9 godina

Ma noramalno da je Srbija prioritet! Moramo svi da shvatimo da smo dosta sedeli skrstenih ruku i da je krajnje vreme da pocne da se radi. Reforme su u toku i samo zajednickim snagama mozemo da uspemo. Podrska!

no

pre 9 godina

Kad ste pre krenuli sa botovanjem?
Evo bolje se živi, stvarno, nema stranačkog zapošljavanja, dug sve manji, plate sve veće, putevi novi, novi mostovi, gradski prevoz bolji nego kod Đilasa, na lokalu sve pošteni ljudi itd.
Eh da je makar jedno od ovoga tačno.

Filigran

pre 9 godina

Ja očekujem da se napokon promeni vlast u beogradskim opštinama gde još uvek vladaju oni koji nisu prešli cenzus na prethodnim izborima, tu prvenstveno mislim na opštinu Zvezdara gde je LDP alfa i omega svih zbivanja...

Crni Gruja

pre 9 godina

Pa dobro naprednjaci, prošlo je 100 dana od vlade šta ste uradili? Narod ne živi bolje, u velikoj smo krizi, mnogo toga ste počeli, a retko šta ste završili. Mislim da je vreme da se uozbiljite i bolje radite.
Nadma se da ćete sada raščistiti sa lošim kadrovima koji vas poput sindra vuku na dole, i da ćete završiti sve poslove koje ste počeli. Malo sam ljut, ali i dalje imate moje poverenje. Čekam da prodje mandat, pa vam sudimo na izborima.

Daudel

pre 9 godina

Zdravu ekonomiju ćemo stvoriti onog trenutka kada preduzeća ne budu partijski plen i kada država bude na prvom mest, kada uvedemo profesionalni menadžment, a ne nestručne partijske kadrove. Vučić je na pravom putu.

Lord Somersby

pre 9 godina

Ne sme da se dozvoli bahaćenje i javašluk kao što je to bilo u doba DS. Rezultati moraju i biće glavno merilo svega. Ne radite dobro, arčite držvne pare, ma doviđenja kako god da se zovete. To radi odgovorna ličnost.

Detelina

pre 9 godina

Verujem da ćemo za dve godine zaista izaći iz krize i da će se bolni potezi koje donosimo sada isplatiti u u 2017. godini i da će se svaki građanin ponositi ovom Vladom.

milesssa

pre 9 godina

Ja mislim da njemu ni netreba stranka i članovi, pa ni vlada, ni predsednik, a možda ni narod, penzioneri, nezaposleni, zaposleni deca, svima nešto treba, a on je dovoljan sam sebi........

...

pre 9 godina

ako je tako, zasto ste ostavili na cedilu radnike u Sportskom Centru Sumice? Ljudi nisu primili plate 10 meseci, a direktori se bogatili na racun centra.

SAVET i UPOZORENJE

pre 9 godina

Premijer upozorava svoje partijske kolege da sada kada su vlast se ne opuštaju i ne uplivavaju u vode kriminala i korupcije kakav je bio prošli režim i sa kojim je SNS ušao u otvorenu borbu i pobedio ga.

poza75

pre 9 godina

Svaki cilj koji se ostvari sa bar 50% uspeha je odličan rezultat. Sve nešto mislim, ne znam zašto, da će Vučić iz nekog razloga uspeti da izgura tih 50%.

Ivana

pre 9 godina

Neverovatno koliko ima nezasitih ljudi, verujem da Vučiću nije ni malo lako sa njima a isto tako verujem da će naći način da odgovori na pravi način svima koji bi leba preko pogače.

Jullian Drexller

pre 9 godina

Podrzavam Vucica u potpunosti da clanovi SNS ne sede na nekoliko fotelja. Narod je glasao za SNS kako bi izvrsio reforme, ovo je bila ustaljena praksa bivsih rezima.

Shtiklichica

pre 9 godina

Vucic cisti neradnike ili one kadrove u Vladi koji nisu bas najbolje razumeli sta znace reforme... njemu su potrebni ozbiljni i odgovorni ljudi, koji su shvatili sta su zapravo teske reforme.

dusko

pre 9 godina

Sasvim je jasno da je SNS-u Srbija na prvom mestu, kao i njen razvoj i poboljsanje zivotnog standarda svih gradjana Srbije bez obzira da li jesu ili nisu pripadnici neke politicke partije i da li su iz redova SNS-a ili nisu. Pojedinci koji su u ovoj stranci iz licne koristi koju bi samo hteli da ostvare pa da napuste stranku ce kad tad biti otkriveni i izbaceni iz iste-izjava Vucica, kao lidera SNS-a, koja je sasvim na mestu.

salas

pre 9 godina

Stav SNS-a po pitanju drzave Srbije-njen razvoj i napredak, je do sada pokazan na vise nacina, time je dokazano zasto je SNS najveca partija na politickoj sceni Srbije. Bilo bi dobro da svim pripadnicima ove stranke Srbija bude prioritet, a ne njihovi licni interesi-pojedincima.

djole

pre 9 godina

Naravno da je Srbija, tj. njen ulazak u EU, kao i njeno reformisanje prioritet Srpske napredne stranke i njenih clanova. Lider SNS-a, Vucic, je jos jednom ponovio i potvrdio da stranka koju on predvodi cini sve kako bi se svest o napretku Srbije promenila, jer SNS ima vecinu koja zna da jedino ova stranka misli na svoju zemlju.

Shtiklichica

pre 9 godina

Vucic cisti neradnike ili one kadrove u Vladi koji nisu bas najbolje razumeli sta znace reforme... njemu su potrebni ozbiljni i odgovorni ljudi, koji su shvatili sta su zapravo teske reforme.

fatboy

pre 9 godina

Sreca pa se premijer ophodi isto prema svima, nevezano da li je njegova stranka u pitanju ili ne, on se bavi nasom drzavom, zato je i izabran od strane gradjana, da radi u njihovu korist, tako sto dokazuje svima zelju da mu je isrenost i postenje na prvom mstu, a to je u principu jedna od najbitnijih stavki, koje nisu bile u praksi gidinama unazad..

vicentije

pre 9 godina

Razvoj Srbije, njen ulazak u EU, kao i sprovodjenje reformi kojima ce pomenute stavke biti ostvarene su glavni ciljevi Vlade Srbije, ciji je pokretac SNS. Lider SNS-a Aleksandar Vucic je zaista u pravu sto se tice zadataka i ciljeva stranke koja se bori za bolji zivot u Srbiji.

sreca

pre 9 godina

Premijer Vucic, kao predsednik SNS-a je apsolutno u pravu u mnogo cemu. Srbija i njen razvoj treba da budu na prvom mestu svakoj politickoj partiji, ne samo SNS-u i njenim clanovima, kojima je nasa drzava potvrdjeno na prvom mestu. Samo sto bi potpredsednici SNS-a mogli da obrate veliku paznju na stanje u lokalu gde je SNS na vlasti.

kredit

pre 9 godina

SNS je ostao pri stavu da joj je razvoj i napredak Srbije na prvom mestu, kao i put Srbije ka EU, a treba da se podrazumeva da se taj stav nece promeniti ni u daljem radu stranke. A posto joj je lider Aleksandar Vucic nema sumnje da ce takav stav ostati i za ubuduce.

МИЛАН

pre 9 godina

то јесте тачно не може члан бити СНС и СПС не ваља мора бити само једне странке

MilunkaDorcol

pre 9 godina

Izuzeto cenim kod Vucica to sto insistira na rezultatima. Sa takvim vodjenjem politike vrlo brzo cemo postati razvijena drzava. Vise nema zasticenih, svako je podlozan proveri rezultata rada.

Vojvotkinja

pre 9 godina

Lider SNS Vučić rekao je na sednici Glavnog odbora stranke da je Srbija prioritet za SNS i da za one koji to ne shvataju - nema i neće biti mesta u stranci.
Valjda je ovo postalo jasno kada je uhapsen Dragan Tomic, poslanik SNS i predsednik IO " Univerzal banke ".

allegro

pre 9 godina

Pored glavnog odbora SNS-a potrebno je cesto organozovati i lokalne odbore ove stranke i razgovarati o planovima koje lokalni odbori nameravaju da sprovode sto se tice njihovog udela koji bi uticao na razvoj Srbije, a posto Vucic ne moze sve sam da postigne saradnja lokalnih i glavnih odbora je vise nego neophodna.

komora

pre 9 godina

Uz lidera SNS-a kakav je Aleksandar Vucic ova stranka moze samo sve vise da napreduje, a potvrdjeno je vise puta da joj je cilj bolji zivot u Srbiji i put Srbije ka EU, kao i reformisanje drzave radi njenog prosperiteta.

Flocari

pre 9 godina

Ovim sastankom vrha SNS, Vucic je stavio do znanja pojedincima da oni nisu ispred drzave. SNS je dobijo veliko poverenje gradjana, ne ide da zbog licnih interesa pojedinaca gubi poverenje naroda.

perkan

pre 9 godina

Aleksandar Vucic je ponovo na primeru svoje stranke pokazao da partijske zasluge nista ne znace kada je interes Srbije u pitanju, smenjivanje neodgovornih direktora i zabranom primanja vise plata...

Nika

pre 9 godina

Sve je ovo neka velika zavera,svi mi ovde zaludni ljudi pa pisemo komentare zato sto neko placa za njih,ma kako da ne ovo je zemlja dembelija.Svako ima pravo na svoje misljenje i da ga iznese u javnosto, a moje je da svaka cast ovim ljudima iz sns koji se je ocito trude da nesto poprave, dok su drugi godinama u nazad radili samo za sebe.

obilic

pre 9 godina

Vucic je covek od reci,ima svoje ciljeve koje zeli da ostvari u Srbiji.Neka istraje u svim svojim planovima,samo neka nastavi tim tempom kao sto je i zapoceo, bice uspeha koga svi zeljno ocekujemo.

Tufnica

pre 9 godina

Malo nam je tesko da poverujemo u sve ovo s obzirom da su politicarima uvek bile vaznije njihove stranke i korist. Mada, koada vidim koliku podrsku uziva Vucic, treba da i njemu dopustimo i vidimo sta ce uraditi.

Zeleno, volim te, zeleno

pre 9 godina

Pa, valjda je ovaj cova to vec dokazao vise puta. Saradjuje sa svima, svadja se kad treba i sa Rusima i Nemcima, nije nicija podguzna muva, gleda nase interese. nije bas u poziciji da pokazuje zube , ali i to cini ako je potrebno, malo je veci hazarder , ali i to nekada upali, kao u slucaju Juznog toka.

Zamorce

pre 9 godina

Svaki kadar ponaosob treba da dostavi svoje rezultate stranci, jer u protivnom predsednik stranke to nece zeleti da trpi, njemu nisu potrebni beskorisni ljudi, kao i teski neradnici,

no

pre 9 godina

Kad ste pre krenuli sa botovanjem?
Evo bolje se živi, stvarno, nema stranačkog zapošljavanja, dug sve manji, plate sve veće, putevi novi, novi mostovi, gradski prevoz bolji nego kod Đilasa, na lokalu sve pošteni ljudi itd.
Eh da je makar jedno od ovoga tačno.

cvetak zanovetak

pre 9 godina

sada treba da je svima Srbija prioritet a dok su bili opozicija ni malo se nisu trudili da postuju vlast i da budu dostojanstvena opozicija kao ova sad....

Indigo

pre 9 godina

Dobro je da imamo i neki drugi primer. Ove druge sa cela predsednika stranke nikako nisi mogao da oteras i ako su imali lose rezultate i stranka jedva presla cenzus.

Daudel

pre 9 godina

Zdravu ekonomiju ćemo stvoriti onog trenutka kada preduzeća ne budu partijski plen i kada država bude na prvom mest, kada uvedemo profesionalni menadžment, a ne nestručne partijske kadrove. Vučić je na pravom putu.

PredraGe

pre 9 godina

(Predrag, 5. avgust 2014 17:49)
Posto si ovde napisao toliko neistina, vreme ti je stvarno za poparu, I vidi usput uradi nesto korisno, osim sto pises tolike lazi..

Tihi

pre 9 godina

Srpska napredna stranka je pokazala odgovorno ponašanje, stavila je interese građana i države na prvo mesto, što nismo imali slučaj kod nekih prethodnih. Nadam se da će tako ostati i u budućnosti.

Madam Edit

pre 9 godina

Ma noramalno da je Srbija prioritet! Moramo svi da shvatimo da smo dosta sedeli skrstenih ruku i da je krajnje vreme da pocne da se radi. Reforme su u toku i samo zajednickim snagama mozemo da uspemo. Podrska!

Detelina

pre 9 godina

Verujem da ćemo za dve godine zaista izaći iz krize i da će se bolni potezi koje donosimo sada isplatiti u u 2017. godini i da će se svaki građanin ponositi ovom Vladom.

Kondor

pre 9 godina

Sada vidmo da priča koja je bila forsirana u kampanji u potpunosti pokušava da se primeni i posle izbora, naravno da se najviše bune oni kojima su raznorazne privilegije ugrožene.

Boško Buha

pre 9 godina

Smeniti sve neodgovorne funkcionere i odbore na lokalu koji smatraju da to neko ne prati i da mogu da rade šta hoće. Građani žive i u Beogradu, i u Požarvcu i u Valjevu i u celoj Srbiji i prema svima se mora ophoditi isto ako hoćemo da budemo uređena zemlja.

Helenik

pre 9 godina

Da je Srbija i njeni građani, bila na prvom mestu svih prethodnih vladajućih stranaka, ne bi smo bili gde smo sada, a to je na rubu propasti. Pozdravljam i podržavam reformističke korake i u okviru SNS-a, jer svuda, i tu, ima ljudi koji ozbiljnije treba da shvate svoj osnovni zadatak u stranci. Ako im ne odgovara, uvek imaju alternativu - da odu, jer na njihovo mesto će doći onaj ko voli svoju zemlju!

Lord Somersby

pre 9 godina

Ne sme da se dozvoli bahaćenje i javašluk kao što je to bilo u doba DS. Rezultati moraju i biće glavno merilo svega. Ne radite dobro, arčite držvne pare, ma doviđenja kako god da se zovete. To radi odgovorna ličnost.

milesssa

pre 9 godina

Ja mislim da njemu ni netreba stranka i članovi, pa ni vlada, ni predsednik, a možda ni narod, penzioneri, nezaposleni, zaposleni deca, svima nešto treba, a on je dovoljan sam sebi........

White

pre 9 godina

Razumem premijera, ne može sve da stigne, i da se bavi strankom i državom, a država je na prvom mestu i ne zna se koji joj je veći problem. To ne bi trebalo iskorištavaju partijski saradnici ako misle da ih građani opet dobro ocene na narednim izborima.

Predrag

pre 9 godina

Mnogi vide, mnogi prepoznaju, uočavaju mračnu stranu i potpunu nestručnost premijera A. Vučića... Na žalost i nasreću, osobu koja je aktueni prvi čovek Srbije krase mnoge katastrofalne osobine: nerealne ideje veličine, lažni moral, bahatost, diktatorske sklonosti, nipodaštavanje sopstvenih saradnika, ali i elementarno nepoznavanje ekonomije i finansijske politike... Šta njega proganja – samo on zna... Ne može sve da impresionira galama, larma i demagoška retorika, legende o šeicima i Beogradu na vodi... Srbija je sve siromašnija, novčanik sve tanji... Obični ljudi, gde i ja pripadam, su potrošeni, uplašeni, zbunjeni... Tzv „opozicija“ je kompromitovana, zauzeta svojim neodložnim poslovima, ti žongleri i gutači plamena su spremni za lagodnu penziju, obezbedili i unuke i praunuke... Elem, najgori među nama su bili i opstaju u politici... A i ja sam do sada samo ćutao, a ćutaću i ubuduće, idem sad da spremim poparu, vreme je za dnevnik u 19.30.

Marina

pre 9 godina

Vreme je da iz politike izlete svi oni kojima je na prvom mestu licni interes, jer takvi ljudi su unistili ovu drzavu. Nadam se da ce Vucic u ovom istrajati do kraja, da se ja pitam sve bih to najurio.

remety

pre 9 godina

Premijer ne zeli da gleda oko sebe ljude kako sede i nista ne rade, sto je i logicno, covek hoce da svi daju sve od sebe, trazi samo najbolje rezultate, kako bi nam zemlja dozivela boljita.

Алфа Ромео

pre 9 godina

Vucic o samokriticnosti a botovi hvalospeve o Vucicu! Al najbolje mi je orocavanje njihovog uspeha. Secam se da je Vucic nakon rekonstrukcije tvrdio da ce se pozitivni rezultati osetiti do kraja 2014. godine. Onda je pominjao izlazak iz krize do kraja 2015. Sada govori o 2017-oj. Za dve godine ce traziti jos jedan "svez" mandat, jer su mu prvih pet godina protekle samo u najavama, obecanjima i tugaljivom samohvalisanju!
(Freelander, 5. avgust 2014 18:33)
За ове који сматрају да историја Србије почиње након маја 2012. године, једно мало подсећање. При крају мандата Владе Мирка Цветковића стандард грађана Србије био је на нивоу оног из средине 90-их. Толико.

Tata Martino

pre 9 godina

Sigurno je da premijer neće dozvoliti da manjina manipuliše poverenjem koji je narod ukazao SNS i da će svako ko nema rezultata biti sankcionisan.

Filigran

pre 9 godina

Ja očekujem da se napokon promeni vlast u beogradskim opštinama gde još uvek vladaju oni koji nisu prešli cenzus na prethodnim izborima, tu prvenstveno mislim na opštinu Zvezdara gde je LDP alfa i omega svih zbivanja...

Rajko K.

pre 9 godina

Ukoliko Vucic zeli da zaista menja Srbiju, mora prvo da promeni svoje kadrove. Mislim da je to celoj drzavi jasno, to je bio glavni problem naprednjaka do sad. Nova su stranka, mlada, svega se tu nakupilo. Ukoliko uspe da odrzi red, i da ga ti zlikovci ne pojedu, &slobodno mogu reci zlikovci jer znam kakvi ljudi su u mom okruzenju). Iskreno sad sam uveren, da postoji sansa da se Srbija zaista promeni. Neka "Seca knezova" pocne, svi nevaljali kadrovi u korpu i da napokon ljudi koji imaju rezultat i kvalitete izadju u prvi plan.

Veli

pre 9 godina

Parazita i bahatih funkcionera smo se otarasili 16. marta kada je posle višegodišnje torture skinut DS. Uveren sam da Vučić neće dopustiti da se arče pare poreskih obveznika.

Danka

pre 9 godina

Potrebno je odvojiti zito od kukolja! Posten rad mora da se isplati, pre karijerista i ostalih sitnih ljudi preletaca, koji su uclanjavanjem u stranku imali interesa da se preko noci domognu moci.

Zagorka

pre 9 godina

Konacno da neko nesto zaista zeli da uradi za Srbiju i gradjane, da konacno pocinje da se ceni rad i zalaganje. A nerad , bahatost i neko ko samo gleda svoj licni interes treba adekvatno sankcionisati.

revolucionar

pre 9 godina

Odlican metod i jako prost radis dajes rezultate napredujes, ne radis nista ili slabo prepusti drugom koji ima bolje ideje i vise energije, pozdravljam.

Radović

pre 9 godina

Sednica GO je u Pozarevcu, tako se radi decentralizacija drzave. Podrska davanju na znacaju i drugim gradovima u Srbiji, a ne sve u Beogradu.

slika

pre 9 godina

Niko ne sme da stavlja svoje licne interese ispred dobrobiti drzave i gradjana, nece biti mesta u SNS-u za one koji ne zele da se ozbiljno potrude za napredak zemlje, lider SNS-a Vucic svoj posao shvata veoma ozbiljno i ostali clanovi bi trebalo da slede njegov primer.

mikica

pre 9 godina

Energične mere Sns donele su zahvaljujući Vučiću vidne akcije u sprovođenjunju njegovih planova.Sve svoje resorse stranka je uključila u rad na promenama.Ne odmaraju se već domaćinski rade.Savestan rad donosi nadu u oporavak.

Zaklina Mitrovic

pre 9 godina

Vucicu, od sutra da pocnes da cistis stranku. Mislim, tebi svaka cast, a imas i puno obaveza oko vodjenja drzave, ali to se mora, zbog svih gradjana Srbije.

Jakša

pre 9 godina

Dopada mi se što se Vučić poveo za primerom Tome Nikolića i odlučio da zanemari stranačke teme i da se posveti isključivo pitanjima koja su u interesu Srbije i njenih građana.

Mirko2

pre 9 godina

Zauvek se mora prestati sa politickim I licnim interesima. Srbija vec dugo ceka neko bolje sutra I napokon su krenule stvari na bolje kada je postao covek bitan I njegovi problemi. Gradjani Srbije nisu samo neki stratisticki broj nego svtani ljudi sa stvarnim problemima koje ova vlada pokusava istinski da resi.

Vita

pre 9 godina

Srbija je dotakla dono zato sto su strnackim funkcionerima bili bitniji licni interesi nego interes drzave. Napokon neko da se pojavi ko to zeli da presece, trebalo bi podrzati ukoliko zelimo da se Srbija spasava.

Nije u redu da milioni ljudi pate zbog par desetina ljudima koji imaju neku korist. Vreme je za istinske promene sistema, apsolutna podrska!

Dama bez blama

pre 9 godina

Pa nije on politikant koji zeli da bude jedan mandat na vlasti, nego ima ciljeve koji prevazilaze materijalno, a to uvek mora da da rezultat. ko toga nije dostojan u stranci , treba da ide ili da se izbaci. Dosta je lokalnih "hajduka" koji nista ne znaju sem da zive na racun drzave. Cistka, odmah!

uzrok

pre 9 godina

Srbija napokon ima dugorocne planove, jer to je jedini nacin izlaska iz krize, imati cilj, godinama smo ziveli od danas do sutra bez da se vodilo racuna o posledicama onoga sto se cini ili ne cini.

Vesna Lazarević

pre 9 godina

Ako. I treba da se vidi ko šta radi, dokle se stiglo, a ne da lezilebovići zauzimaju važna mesta,a pošten i radan svet ne može do zaposlenja

Miroslav Dim.

pre 9 godina

Posle svih ovih godina, i raznih politicara na vlasti,nekako jedino poverenje imam u Vucica, jer se vidi da mu je stalo do napretka Srbije.

Low kick

pre 9 godina

Ovo kod nas nikada nije bila praksa, da se smenjuju nesposobni ljudi iz sopstvenih stranaka, meni je to nesto najlogicnije, ko ne daje nikakve rezultate, nema svrhe da bude u stranci, jer stranka ne zeli i nece da ima neradnike i neozbiljne kadrove, vec ozbiljne i marljive ljude u koje mogu da imaju poverenja.

Enonema

pre 9 godina

Srbija mora biti prioritet ne samo za SNS već za sve političke partije i njihove članove, što do sada niti je bila niti je ikome od lidera bivših vlasti to padalo na pamet. Neophodno je da se promeni svest, ne samo vladajućih, već i opozicionih stranaka da bez sopstvenih žrtava i odricanja, napora da ispred ličnih interesa budu interesi svih građana i njihov bolji život. Svako ko želi jaku i uređenu državu mora poći Vučićevim stopama i pratiti njegov rad i napor u sprovođanju reformi i mera u cilju ozdravljenja države i izlaska iz krize u koju nas dovela bahatost prethodne vlade. Nema mesta u članstvu SNS onih kji su u njoj zarad ličnih interesa.

emotivac

pre 9 godina

Srbija je uvek bila prioritet SNS-a, to ce svi morati da prihvate i da se potrude kako bi ona sto brze napredovala, premijer Vucic ocekuje rezultate i ostvarivanje zacrtanih ciljeva, verujem da ce to i ostvariti uz podrsku odgovornih i radnih ljudi.

Mariana

pre 9 godina

(SNS je zlo, 5. avgust 2014 22:39)
Kakva nebuloza. Sve sto radi premijer je u interesu pre svega gradjana Srbije, kako bi ziveli bolje.Prvi put u Srbiji premijer stavlja interes naroda iznad stranackog i svog licnog.

Ljubisa

pre 9 godina

Uvek bio prvo samokritican jel polazi od sebe pa kritican prema svojim stranackim kolegama. Zato ce cilj EU i vecina glavnih interesa srbije biti postignuti.

Gastos

pre 9 godina

Godine sam proziveo u Nemackoj, po povratku poredio sam Vucicevu politiku sa onom koju sam posmatra tamo. Pridobio me je zbog toga sto po prvi put prepoznajem da neko u ovoj nasoj Srbiji ne misli od danas do sutra vec vodi politiu dugorocnih resenja i politiku koja ce menjati buducnost, nadam se na bolje.

Kreker

pre 9 godina

Aktuelna vlast se u potpunosti bori za napredak i razvoj naše zemlje. SNS stavlja interes građana na prvo mesto, a to je za svaku pohvalu. Svako ko misli drugačije, definitivno ne treba da bude deo SNS.

Nenad

pre 9 godina

Stvarno mislim da ova Vlada gleda šta je dobro za Srbiju i da zato i uvodi sve ove promene. Mnoge promene su bolne i sigurno da neće odmah naići na odobrenje, ali moramo gledati u budućnost i šta nam može doneti napred! Bez toga ćemo samo nastaviti da stagniramo.

Sopenhauer

pre 9 godina

Onaj ko ne ume da zavede red u okviru svoje stranke, nije sposoban ni da bude na celu drzave. SNS prvo cisti u svom dvoristu, pa onda prica i radi. Demokrate bi mogle mnogo sto sta da nauce od Vucica i da primene u svojoj stranci.

mobb deep

pre 9 godina

Svaki iole normalan gradjanin ce se sloziti sa cinjenicom da premijer ne zeli u svom timu da ima ljude koji ne zele da rade i postizu rezultate, tako da je ovo najbolje resenje, cistka losih kadrova i dovodjenje istih, samo sposobnijih i odgovornijih!

zelembac

pre 9 godina

Vec sad nas stranci gledaju mnogo drugacije, dosta savremenih zakona je doneseno, puno inovacija u stranackim odnosima i jos mnogo drugis stvari se vec vidi naravno za neke treba vise vremena za neke manje ali rezultata vec sad ima i vremenom ce biti sve brojniji i znacajniji.

Jasminka

pre 9 godina

Svakog dana sam sve sigurnija da je Vucic pravi izbor jer svojom energijom I idejamo koje su za nase drustvene okolnosti inovativne I donose bolju I sigurnu budcnost svih, I penzionera I mladih.

Hestija

pre 9 godina

Aleksandar Vučić i treba da postavi vredne, poštene ljude koji će raditi za interes naroda i države. Naprenjacima ne trebaju ljudi koji će na položajima raditi za sebe. Svi članovi moraju da na sebe snose veliki vid odgovornosti i da moraju da poštuju Srbiju i da ne misle da će tražiti bilo kakve rupe u zakonima jer to više ne postoji. Srbija postaje jaka i razvijena država.

KONKRETNO

pre 9 godina

Premijer je sasvim jasan i pokazuje odlučnost na reformama i promenama koje treba da dovedu do kvalitetnijeg i boljeg života gradjana Srbije, a posebno je inspiorativno kada kaže da za njega nisu članovi sns važniji već su to gradjani Srbije i da sve što se radi od strane Vlade z koju on snosi odgovornost radi se za Srbiju i njene gradjane i da to opredeljenja i stav traži i od članova sns.

INDEKS91

pre 9 godina

Moram priznati da je Vučućeva odlučnost prevazišla moja očekivanja i da je postavio nove standarde u srpskoj politici, stavljanjem interese gradjana ispred interesa sns , tako da je to konkretan dokaz njegove želje da svojim vodjenjme vlade pokaže da se može iz svih teškoćča izaći jasnim in poštenim odnosom sa narodom.

Nine

pre 9 godina

Maksimalno podržavam nastojanja premijera da se u državu uvede red i disciplina, da se zakon poptuje, da se odgovorno upravlja novcem građana.

Sashmara

pre 9 godina

I ja se slazem da su najprioritetnije stvari za Srbiju njen interes gradjana, koji su i glasali upravo za takvu poliktiku, a premijer sa svojim timom upravo radi u oblasti prosperiteta nase drzave.

Dejan P.

pre 9 godina

MIslite da je lako i popularno smanjiti plate, skresati javni sektor i dovesti ga u red? Mnogo teze od visegodisnjeg zaposljavanja u istom.Nece biti da je neko ranije ima hrabrosti da zacrta ciljeve tako da oni budu plodonosni u buducnosti.

suncokret

pre 9 godina

Premijer Vucic je svojim dosadasnjim radom i zalaganjem pokazao da se iskreno zalaze za interese gradjana Srbije, svi clanovi SNS-a kojima napredak Srbije nije prioritet zaista ne bi trebalo da se nalaze u redovima stranke.

Rajko

pre 9 godina

Posle ovoliko godina bahatih vlasti, konačno da postoji neko ko državne interese stavlja na prvo mesto, nekako mi Vučić takvim stavovima uliva poverenje, verujem u njegovu iskrenu želju da od srbije stvori stabilnu državu koja neće stalno visiti na rubu bankrotstva. Nadam se da će istrajati u svemu ovome i doćiće nam bolji dani.

Draga Tasta

pre 9 godina

Trezvenim i realnim pristupom vlade resavanju nagomilanih problema drzave Srbije i njenih gradjana mozemo da se se nadamo da cemo stvoriti odgovorno i progresivno drustvo koje ce resiti ekonomske i socijalne probleme svih nas

Dejan

pre 9 godina

Po meni ova vlast bar pokusava da sredi stanje u zemlji a one prethodne vlasti su upravo i napravile katastrofu sa sve svojim strucnjacima i expertima koji su "kulturno" od naroda uzeli stotine miliona evra i bas zbog toga je Vucic u pravu sto insistira na radu,redu i odgovornosti jer znamo sta nam je nerad,lopovluk i bahatost doneo!

Marijela

pre 9 godina

Vučić je posvećen ozbiljnom radu u cilju boljeg života u zemlji i budućnost građana stavlja ispred stranačkih interesa a to očekuje i od svih.

la noise star

pre 9 godina

Svaki covek koji je kao nas premijer, koji ne voli neradnike i nepostene, vec samo veliku marljivost i preveliku odgovornost za posao koji radi, nema potrebe da razmislja da ce biti sankcionisan, zato sto se upravo te stavke najvise cene, postenje, odgovornost, marljivost...

stampar

pre 9 godina

Ceste provere i kontrola kao i smene posustalih urodice promenom svesti u stranci ali se plasim da druge stranke ne ostanu na "samozivom drping" nivou.

Izolda B.

pre 9 godina

Oduvek smo trebali biti vodjeni time da je Srbija proritet. Nije trebalo dovzoliti opciju da se bilo ko bavi politikom jedne zemlje ako nije patriota, ako nema iskrene namere, jasan cilj i ako Srbija nije na prvm mestu.

kocka

pre 9 godina

Lider SNS-a Vucic je pozvao sve clanove na maksimalnu posvecenost interesima drzave, on sa razlogom uziva veliko poverenje gradjana, jer je uvek radio vredno i odgovorno, ostali clanovi SNS-a bi takodje trebalo da se potrude i uloze napor kako bi zemlja krenula u boljem pravcu.

Mala maca!

pre 9 godina

E da ovako strog pristup prema kolegama iz stranke imaju i ostali predsednici stranaka mnogo manje bi bilo bahatosti i malverzacija.Dok su neke vodje dozvoljavale da im clanstvo ogrezne u kriminal,Vucic to u startu sasece bez obzira koju funkciju ima u stranci i to je dalo razultate jer nisam cuo da bilo ko optuzuje nekog njegovog funkcionera za neku aferu!

Bitldjus

pre 9 godina

Svi kadrovi iz kojih kog stranaka ce biti smenjeni, poimence, svako ko nije imao nikakve rezultate za Vladu, moze samo da razmisli o posledicama tipa, sankcionisanje ili slicne stvari..

Sifra Sabljarka

pre 9 godina

Mogu samo da podrzim premijera u njegovim stavovima, proteklih godina nisam videla ovoliku odgovornost prema gradjanima Srbije, zato je I dobio toliku podrsku naroda, s punim pravom, jer sve sto radi, radi kako bi nasem narodu sutra bilo bolje I sto je najvaznije ne prodaje im prazne price, vec govori onako kako stvari stoje, a to je ono sto narod zapravo I hoce, da ne budu vise lagani, kao sto je to bilo u prethodnom periodu.

Prindža

pre 9 godina

Domaćinskim odnosom prema svojoj zemlji i vrednim i odgovornim radom se najbolje dolazi do napredovanja u stranci ili negde u državnom aparatu. To i jeste problem mnogim strukturama kojima je lov u mutnom jedina strategija.

neverica

pre 9 godina

Nauceni losim iskustvom u proslosti,ne mogu da verujem u ovako nesto,trebace jos mnogo pozitivnih stvari da se promene da bi poverovao u tako nesto.Mozda Vucic stvarno i misli ali da li u njegovoj stranci vecina deli to misljenje i osecanje,nzm ali ako nije u vecini docice mo do toga da je sve ovo jos jedan neuspeli pokusaj.

Tako treba!

pre 9 godina

Naravno da stalno treba kontrolisati stranacke funkcionere jer smo videli kako smo prosli sa Ds kad je bio na vlasti i kad su se njihovi funkcioneri ponasali krajnje bahato i ostavili nam upropascenu privredu i zaduzenu drzavu ali na kraju su ih gradjani kaznili i sveli na statisticku gresku!Podizanje optuznica protiv funkcionera prosle vlast treba svima da pokaze da ce svako odgovarati za svoje postupke!

Strela

pre 9 godina

Ako tako i treba!Kad bi sve stranke tako radile mi bi odavno vec bili stabilna i jaka drzava!Drago mi je sto Vucic krece od sebe i svoje stranke.

ZLATNA - ARENA

pre 9 godina

Kao i vecina gradjana Srbije izuzetno cenim kod Aleksandra Vucic to sto insistira na rezultatima, drugo ga vise nista ne interesuje, ko nije spreman da radi za drzavu naravno da nece imati mesta ni u stranci. Sa takvim vodjenjem politike vrlo brzo cemo postati razvijena drzava. Vise nema zasticenih, svako je podlozan proveri rezultata rada.naravno kako se kaze da je uvek dobro ocistiti svoje dvoriste, pa tek potom pogledati u komsijino.

Zorka

pre 9 godina

Promene su vidljive. Vucic je pokazao da je ozbiljno mislio kada je rekao da ce ceniti samo rezultate , ukoliko ih ne bude dolazi ce do smena. Ovakva praksa mora da se prosiri svuda, ako zelimo da krenemo dalje ka novoj svetlijoj buducnosti.

merkur

pre 9 godina

Clanovi SNS-a koji ne zele da odgovorno i savesno rade za napredak i boljitak Srbije vise nece imati mesto u stranci, potrebno je da se svi potrude kako bi se situacija u zemlji popravila i da daju svoj maksimum kada se radi o pitanjima bitnim za drzavu.

POST PAID

pre 9 godina

Maksimalna odgovornost je jedina solucija danas kada nam je prioritet da popravimo sistem i ostavimo uredjenu Srbiju nasoj deci.Ako se nadamo rezultatima, onda si moramo biti maksimalno odgovorn, i funkcioneri,narocito pozicije, ali i opozicije, kao i gradjana.

Rastafarijanka

pre 9 godina

Vucic je sugerisao svojim ljudima iz stranke da gledaju kako ce ostvariti pozitivne rezultate, a ne da budu neodgovorni i neozbiljni, jer stranka je takva da ne zeli da ima ljude oko sebe koji samo kukaju, a nece da se prihvate posla.

zipa zonfa

pre 9 godina

Vecina u Vladi nije shvatila sta su zapravo teske i bolne reforme, a prihvatili su da ih izvrsavaju, nazalost, neki sa bezuspesnim rezultatima i to premijeru smeta, hoce da ubrza reforsmski proces, kako bi nam zemlja sto pre stala na noge.

Maja

pre 9 godina

Vucic je zaslugom dobio poverenje građana.Dobro obavlja svoj posao premijera.Naprednjaci pokusavaju da zemlju izvuku iz krize i u tome polako ali sigurno uspevaju.

Vrana

pre 9 godina

Drago mi je sto mu je stalo do ove zemlje i naroda,a najbolji primer pokazuje kako treba da se radi i kako ne treba nikoga stedeti ko nece da radi.

Nenad

pre 9 godina

Toliko narucenih tekstova, komentara stranackih vojnika, cenzure, nepostojanja glasa opozicije... I sto je najtuznije to vise nisu pojedine novine, to su postali skoro svi izvori. informisanja. Pa pogledajte najbolje ocenjene komentare, to se odmah vidi ko je pisao i ko je davao pluseve... Mediji sve vise pocinju da lice na one iz Milosevicevog vremena, tuzno.

Bucko razmisljam

pre 9 godina

Svakim danom postaje sve teze "odgonetnuti" je l' ovaj covek stvarno budala ili se samo pretvara da je budala ?
Cuj sta mu je "prioritet" ?

Freelander

pre 9 godina

Vucic o samokriticnosti a botovi hvalospeve o Vucicu! Al najbolje mi je orocavanje njihovog uspeha. Secam se da je Vucic nakon rekonstrukcije tvrdio da ce se pozitivni rezultati osetiti do kraja 2014. godine. Onda je pominjao izlazak iz krize do kraja 2015. Sada govori o 2017-oj. Za dve godine ce traziti jos jedan "svez" mandat, jer su mu prvih pet godina protekle samo u najavama, obecanjima i tugaljivom samohvalisanju!

...

pre 9 godina

ako je tako, zasto ste ostavili na cedilu radnike u Sportskom Centru Sumice? Ljudi nisu primili plate 10 meseci, a direktori se bogatili na racun centra.

Dejan

pre 9 godina

Cuj naslova,pa ne nego je Jermenija prioritet za Sns,a i ovo je jos jedna stara parola retrogradnih politicara niko ne pominje gradjane Srbije koji upravo i cine Srbiju nego nekakve fiktivne stvari koje treba da ostave jak utisak na naivne glasace.

Горан

pre 9 godina

Да вас је брига за народ не би на сва звона оглашавало да вас је брига, већ би народ то сам препознао.

DSS- ovac

pre 9 godina

Citam komentare i vidim da ovi botovi lupaju kinuse, svaka im cast...
Elem kad ih vec spominjem, da pomenem da imam jednog drugara master bota koji "radi" u vladi Srbije, i dobija skromnu platu od 55000din, strucno zaduzenje mu je organizacija rada botova(i ako on to strucno zove rad u kancelariji za dijasporu i organizacija fejsbuk stranica) ... na neki nacin mi ga je zao, decko je zavrsio pravni fakultet i na mestu je, mogao je bolje od toga...

kimi

pre 9 godina

Uh, mislio sam da sam u boljoj kondiciji za čitanje ovakvih tekstova. Međutim, kod konstatacije da je premijer "ophrvan" više nisam imao snage da nastavim.

crni domino

pre 9 godina

Vucic je nesposoban premijer i nesposoban politicar.
Zbog politicke podrske, okupio je oko sebe ratne profitere, "oslobodioce" Karlovca, Karlobaga, Virovitice i Ogulina, svercere, izbeglice iz svih krajeva bivse Jugoslavije i Kosova, nepismene i polupismene stanovnike Srbije, koji su izasli na izbore i izglasali ga za vodju i Premijera, e da bi i oni nesto jos ucarili!
To je prava istina o "popularnom" Vucicu, i sa takvim politicarem Srbija ima da propadne.
Zivi bili pa docekali!

Neko

pre 9 godina

MilunkaDorcol, Daudel, Tihi, Madam Edit i ostali botovi... Vi zivite od iluzija, -cu, -ces, -ce, -cemo, -cete, -ce... i eventualno tih par evra koje dobijate za komentare. Da mi je ta pamet da se odmorim par sati.

ratko

pre 9 godina

pa da ti je srbija prioritet, ne bi drzao bajatovica vise od dve godine da pravi tolike gubitke i tako jede tu srbiju, koja vam je na prvom mestu.Juce onaj keramicar rece kako se ne moze brzo popraviti to sto su demokrate uradile za dvanest godina, a setite se sta ste vi i sps ostavili demokratama dvehiljadite,dajete takve izjave kao da ste ostavili svajcarsku, a ostavili ste zemlju sa restrikcijama stuje, penzijama koje su kasnile vise od godinu dana, opljackanom deviznom stednjom gradjana, prosecnom platom od pedesetak maraka.A setite se i toga do cega je sve moralo da dodje da se vi na celu sa Milosevicem skinete sa vlasti.

Alexandar

pre 9 godina

Au, bato, majmun ušao u tenak. Pa valjda je normalno da je Srbija ispred i iznad svačijeg interesa. AV seče granu na kojoj sedi!!! Voleo bih da imamo profil prosečnog političara u Srbiji, bez dana radnog staža i kvalifikacija, ubedljivo i jedina profesija koja se debelo isplati, i najveće zlo!!! Kad poslanici prihvate da rade za prosečnu platu, bez dnevnica i raznih privilegija, (to je u stvari najbolja ocena njihovog rada), e onda možemo da se nečemu nadamo. Ovako, show must go on!

Vladimir

pre 9 godina

Vidim neki ovde porede vreme Milosevica i sadasnji rezim po slobodi govora. Normalno je da svaka vlast ima najvise medijskog prostora, tako je bilo i u vreme Milosevica i Djindjica ali nikada nije bilo da se opozicija bukvalno ne cuje, da ne pricam o radikalima i ldp-u koji nisu usli u skupstinu, oni kao da i ne postoje. U vreme Slobe Djindjic, Vuk i slicna ekipa je pljuvala po slobi gde god su hteli sem na rts-u, u vreme Djindjica Seselj i ekipa pljuvali po Djindjicu svugde sem na rts-u. Danas sns sem rts ima i svoje privatne televizije poput kcn-a, pinka i slicnih, novinare koji moraju da pitaju samo ono sto im kaze Vucic... to nije zabelezeno nigde u svetu. Da ne pricamo o botovima koji pisu komentare na svakom sajtu do iznemoglosti. Niko se nije sluzio najljigavijim stvarima poput "spasavanja dece iz smetova", poput "spasavanja ljudi u poplavama", naravno sve to uz 50 kamermana... Niko nije koristio nesrecu naroda za promociju sem Vucica, zalosno je sto takav lik ima 30% glasaca u Srbiji

brejk njuz

pre 9 godina

Menjanjem sebe i svojih losih navika samo mozemo da doprinesemo vladi u reformskom putu u koji su zapoceli, s njima mozemo da ocekujemo prosperitet i bolju buducnost, naravno, svi cemo morati da se ukljucimo, kako bi sutra rekli da zivimo mnogo bolje.

bezimena

pre 9 godina

Onaj ko ne ume da zavede red u okviru svoje stranke, nije sposoban ni da bude na celu drzave. SNS prvo cisti u svom dvoristu, pa onda prica i radi. Demokrate bi mogle mnogo sto sta da nauce od Vucica i da primene u svojoj stranci.
(Sopenhauer, 05. avgust 2014 18:14)

Klasična zamena teza. Ako je iko "čistio svoje dvorište", i to ne jednom, to je bila DS.
Kod "biv" radikala to nit' se dešavalo, niti će se dešavati, jer kod njih svi misle isto, što znači da niko ništa ne misli, i na čelu imaju likove kojima stranka služi samo da hrane svoj ego. Na stranu što je upravo SNS pokupila sav otpad iz drugih stranaka, naročito DS i SRS. Sudbina SNS je jasna, kad AV sidje sa vlasti ona završava kao i SRS.:)))

jovan

pre 9 godina

Belodano je da je Tanjug postao glasilo SNS-a i Vucica prevashodno, Ali novac kojim se Tanjug dotira iz budzeta je novac poreskih obveznika ove zemlje. Jer koga uopste treba da zanima sta Vucic logoreise po svojoj stranci.Mene licno zaista ne.

digitron

pre 9 godina

Za svaku pohvalu je stav Alekdandra Vucica, kao lidera SNS-a, da kao sto su njemu drzava Srbija i njen razvoj prioritet i na prvom mestu, tako treba i clanovi SNS-a da slede taj stav, a za one koji skrenu sa tog cilja vrata pomenute stranke su zatvorena, kako bi se to metaforicki reklo.

Help

pre 9 godina

Ako je tako kao što kažeš, Vučiću, saniraj putni pravac Krupanj - Stolice - Loznica, koji je uništen u poplavama, a od strateškog je značaja za varošicu i pomozite ljudima u Obrenovcu!

mast

pre 9 godina

Poznato je da je svim postenim clanovima SNS-a Srbija na prvom mestu i da daju svoj dopsinos u njenom razvoju i poboljsanju zivota u nasoj zemlji. Lider SNS-a je mnogo puta do sada dokazao da mu je Srbija na prvom mestu i da odgovorno i pozrtvovano radi u interesu Srbije, i time daje primer i svojim clanovima da ga slede.

SLEPA KOD OCIJU

pre 9 godina

MALA MACA 5.AVGUST. 2014.

Pa kada je tako bajno stanje u stranci zasto raspusta odbore. Afera koliko hoces samo sto to opozicija ne ume da koristi a vi zaljubljenici u Vucica od slepila to ne vidite. Seti se onog direktora zeleznice i puteva pored njegove kuce ili bese podvoznjak pa racuni po kafanama. Covek mnogo voleo pecurke. Zadnja afera sa namestanjem konkursa u niskoj toplani. A gde su tek oni sa laznim diplomama i doktoratima. Ima toga jos mnogo ali najvece afere izbice na videlo tek kada sidju sa vlasti a veruj mi bice ih mnogo. Maco, Maco ili si neobavestena ili pises tek da nesto napises u korist obozavanog.

ex sns

pre 9 godina

garantujem da botovima komentare pise samo jedan covek koji im podeli dnevne zadatke.Komentari su toliko glupi ko da ih je Momcilo Babic pisao ili mozda x radikal Martinovic ili lepotan Djukanovic

Crni Gruja

pre 9 godina

Pa dobro naprednjaci, prošlo je 100 dana od vlade šta ste uradili? Narod ne živi bolje, u velikoj smo krizi, mnogo toga ste počeli, a retko šta ste završili. Mislim da je vreme da se uozbiljite i bolje radite.
Nadma se da ćete sada raščistiti sa lošim kadrovima koji vas poput sindra vuku na dole, i da ćete završiti sve poslove koje ste počeli. Malo sam ljut, ali i dalje imate moje poverenje. Čekam da prodje mandat, pa vam sudimo na izborima.

М

pre 9 godina

Наставак демагогије, како оно би: тата се воли пуно мама још више а Тито највише, а тако и ови демагози све раде и постоје због Србије. Јадни ми са њима.

Silvester

pre 9 godina

Ja bih pitao botove, kako je bre vama logično da vam se vođa svaki put iznova zgražava na haos koji je pravljen u državi 12 godina pre njega (ah,da, zajašio je vlast ne pre 100 dana, nego pre 800 dana, gospodo draga), a da pri tom apsolutno niko nije zaglavio robiju niti je bilo kome konfiskovao imovinu!?? A imali smo afere svakoga dana, i sam gospodin Vučić je urlanjem o aferama, kriminalu i korupciji i zajahao. A sada ispade pojeo vuk magarca!? Ali Vučić i dalje urla kako su ovi pre njega potpuno upropastili Srbiju? Ponavljam, niko nije kriv nizašta, face koje su decenijama sumnjive se oslobađaju svake krivice i poništavaju se svi sudski procesi zbog zastarelosti. Niko ni u pravosuđu i MUP-u nije kriv!? Vučko urla, a nikom ne fali dlaka sa glave!? Pa koga pravite ludim, koliki je to bezobrazluk gledati ovaj narod kroz kamere u oči i prodavati mu takvu prevaru? Povika na mafiju, a sa njima se zajedno radi. Ili je Vučić veliki lažov, ili je veliki kriminalac i saučesnik u pljački Srbije. Ne znam šta treće može da bude? CRNILO od sarkazma i prezira prema ovom narodu!

Saša

pre 9 godina

Tako je i nama žutima BoTa držao predvanja na GO kako je on pošten i puno radi a mi po lokalu smo svi korumpirane barabe koje će pohapsiti čim stigne od važnijih državnih stvari. Imaju izgleda iste savetnike za javni nastup. Isto će i završiti.

crni domino

pre 9 godina

"treba da i njemu dopustimo i vidimo sta ce uraditi."
(Tufnica, 5. avgust 2014 20:36)
Tufnice Pufnice, prodje 3 godine i nikako da vidis da je bar nesto uradio, pa mu dajes vreme kao da je pocetnik! A on tri godine zari i ali ali sve pogresno.
Nego Tufnice, nemas vise onu energiju i sigurnost u sebe kao pre dve godine? Sta se to desava sa vama naprednjacima?
Primecujete i vi da nesto ne ide kako treba.
Ne ide vam Tufnice jer vam je Vucic pogresan covek, i to cete ubrzo videti.
Budi mi lepa i zdrava!

nebojsa

pre 9 godina

@ (Madam Edit, 05. avgust 2014 17:23)
....Moramo svi da shvatimo da smo dosta sedeli skrstenih ruku i da je krajnje vreme da pocne da se radi....

u čije ime govoris? ko smo to svi koji smo sedeli skrštenih ruku?
do sada si sedela skrštenih ruku, a sada si našla da "soiš pamet" glupim frazama.

Coco Bill

pre 9 godina

Ništa više od "nove priče". Te "nove priče" nisu nikakva, da tako kažem, "novina". To je "Slobina škola", tako je i on radio, ali u okviru, međunarodne politike. Svaki put je bilo nešta "novo", "nešta jače" od onog prethodnog, da bi se to prethodno zaboravilo, a nije se ništa po tom pitanju učinilo. Pa se onda opet vrati na ono prvo, pa sve, opet tako, redom i u krug. Tako prolazi vreme, a narod se zaluđuje, čak i "diskutuje" o tome. Evo ga, Vučko ide tim stopama, ali u ekonomiji, jer je to sad prioritet, pošto je dogorelo do nokata. Dakle, imamo Arape, Mercedes, već "poznatu" Ikeu, Beograd na vodi. Onda sledi, "vodimo pregovore sa nekoliko poznatih kompanija koje su zainteresovane da dođu i ulažu, kod nas. E sad,pošto je to daleko od bilo kakve istine, sledi onda poznat odgovor "Za sad ne mogu vam ništa reći o tome, koje su, pošto one na tome insistiraju, da to ostane tajna", Pa tu su onda "silni ugovori", koji će biti potpisani za......(dodajte, dane, nedelje, mesece kako vam volja) Evo, sad su tu tajkuni, "spasioci" javnih preduzećea, koji će, verovatno, posle određenog vremena, pošto nisu mogli da primene svoje zamisli, zbog toga i toga, podneti "neopozive" ostavke, ili jednostavno "silni" Vučko će ih smeniti zbog, opet izrečenog "tetralnog" razloga, a sve vezano, da to ostavi jači utisak, zbog Srbije.....itd..itd i tako sve u krug, a normalno vreme prolazi !!!!

Srđan

pre 9 godina

Bilo bi lepo da je ovo sve tačno, i da ljudi iz SNS na lokalu nisu bahati. Samo jedan od primera je Gradonačelnica Smedereva, koja ne samo da je optužena, nego je i osuđena za primanje mita. I rekla je da joj ne pada na pamet da podnese ostavku, a ni SNS je na to ne tera. A i po medijima se vrlo malo o tome piše. Kao da je ona jača od svih.

tugica

pre 9 godina

svaki put sve vise komentara botova, sve manje opozicije. Nije da se opozicija ne javlja (ne daj boze da ne postoji) nego ne objavljuju komentare.

Ministar Jovic

pre 9 godina

Gospode Boze. Pomozi nam i oslobodi nas gospodara univerzuma i njegovih sluga.
Nazalost, vec nas vidim na ulicama. Obespravljeni, ugnjetavani, bez ikakvog ponosa. Opet cemo tumarati za nekim. Sve mladje narastaje preklinjem-idite odavde! Na nekom drugom mestu se radujte svojoj sadasnjoj ili buducoj porodici. Zivi bili !

Coco Bill

pre 9 godina

i
(Silvester, 5. avgust 2014 23:17)

Bravo !!! Ja samo da Vas dopunim. Dakle, ne samo to što ste Vi pomenuli nego su u njegovoj vladi svi oni koji su bili i u toj prošloj ?! Drugo, još interesantnije i čudnije, zašto je uzimao njih, ako tako ne valjaju i kad su napravili haos, kad je komotno mogao sam da formira vladu ???!! Treće, on o svemu odlučuje, ko gde kako, zašto, a onda se odjednom "začudi" kako to ne valja kao da on nije učestvovao u tome, kao da je on sam opozicija "svojoj vladi" ???!!!

Jasminka

pre 9 godina

Svakog dana sam sve sigurnija da je Vucic pravi izbor jer svojom energijom I idejamo koje su za nase drustvene okolnosti inovativne I donose bolju I sigurnu budcnost svih, I penzionera I mladih.

Nebo

pre 9 godina

Vidi se da Vučić radi maksimalno za ovu zemlju i da njegovu okupiranost oko vađenja Srbije iz krize koristi opozicija kako bi napravila raskol u SNS-u.

Frodo

pre 9 godina

Jos jedan u nizu dokaza da Vucicu nisu bitne funkcije niti to da radio no sto bi ga zadrzalo na polozaju samo radi kratkorocnog socijalnog mira… on ima interes Srbije uvek ispred sebe, uvek gleda da uradi sve kako bi svi imali buducnost, a ne da zivimo od danas za sutra.

Frodo

pre 9 godina

Jos jedan u nizu dokaza da Vucicu nisu bitne funkcije niti to da radio no sto bi ga zadrzalo na polozaju samo radi kratkorocnog socijalnog mira… on ima interes Srbije uvek ispred sebe, uvek gleda da uradi sve kako bi svi imali buducnost, a ne da zivimo od danas za sutra.

Nicole

pre 9 godina

Premijer je od samog pocetka posten, odgovoran, vredan I radan, I takav pristup ce se sigurno isplatiti u to uopste ne sumnjam jer ce biti rezultat prisutan kao dokaz za sve.

Srafciger

pre 9 godina

Krajnje je vreme da neko stane na kraj ne odgovornom I bahatom ponasanju nazovi funkcionera kao I gomilanju funkcija I na taj nacin bogacenje na racun naroda. Ovo je odluka koju sigurno podrzavaju svi gradjani Srbije, a to je I najbitnije.

cARAPA

pre 9 godina

Ono sto mora da se promeni I sto je ostalo jos od demokrata jeste sistem razmisljanja da je drzava humanitarna ustanova koja daje I nista ne trazi za uzvrat, a pojedinci ne shvataju da takvim ponasanejm samo rade protiv sebe I to ne povratno.

dA VINCI

pre 9 godina

Samo ovakvim pristupom mozemo se nadati da cemo uspeti da se iscupamo iz ovog mraka u kom smo se nasli, jer zemlja u opste nije u zavidnoj situaciji, mozad i u jednoj u najgorih u njenoj ekonomskoj istoriji. Ali istrajnim radom i promenama nas samoh moguce je da se vratimo u trku sa najrazvijenijim zemljama sveta.

Petar

pre 9 godina

E da nisam citao raznorazne komentare raznoraznih vesti, ne bih znao da se poslednjih meseci gomila partijskih kadrova trudi da na svaku vest ima napisane unapred citate njihovog velikog vodje. Sutra ce da bude lep dan. A sad tipujmo na minuse.

MilunkaDorcol

pre 9 godina

Izuzeto cenim kod Vucica to sto insistira na rezultatima. Sa takvim vodjenjem politike vrlo brzo cemo postati razvijena drzava. Vise nema zasticenih, svako je podlozan proveri rezultata rada.

Tihi

pre 9 godina

Srpska napredna stranka je pokazala odgovorno ponašanje, stavila je interese građana i države na prvo mesto, što nismo imali slučaj kod nekih prethodnih. Nadam se da će tako ostati i u budućnosti.

Saša

pre 9 godina

Tako je i nama žutima BoTa držao predvanja na GO kako je on pošten i puno radi a mi po lokalu smo svi korumpirane barabe koje će pohapsiti čim stigne od važnijih državnih stvari. Imaju izgleda iste savetnike za javni nastup. Isto će i završiti.

jovan

pre 9 godina

Belodano je da je Tanjug postao glasilo SNS-a i Vucica prevashodno, Ali novac kojim se Tanjug dotira iz budzeta je novac poreskih obveznika ove zemlje. Jer koga uopste treba da zanima sta Vucic logoreise po svojoj stranci.Mene licno zaista ne.

crni domino

pre 9 godina

Vucic je nesposoban premijer i nesposoban politicar.
Zbog politicke podrske, okupio je oko sebe ratne profitere, "oslobodioce" Karlovca, Karlobaga, Virovitice i Ogulina, svercere, izbeglice iz svih krajeva bivse Jugoslavije i Kosova, nepismene i polupismene stanovnike Srbije, koji su izasli na izbore i izglasali ga za vodju i Premijera, e da bi i oni nesto jos ucarili!
To je prava istina o "popularnom" Vucicu, i sa takvim politicarem Srbija ima da propadne.
Zivi bili pa docekali!

ex sns

pre 9 godina

garantujem da botovima komentare pise samo jedan covek koji im podeli dnevne zadatke.Komentari su toliko glupi ko da ih je Momcilo Babic pisao ili mozda x radikal Martinovic ili lepotan Djukanovic

М

pre 9 godina

Наставак демагогије, како оно би: тата се воли пуно мама још више а Тито највише, а тако и ови демагози све раде и постоје због Србије. Јадни ми са њима.

ratko

pre 9 godina

pa da ti je srbija prioritet, ne bi drzao bajatovica vise od dve godine da pravi tolike gubitke i tako jede tu srbiju, koja vam je na prvom mestu.Juce onaj keramicar rece kako se ne moze brzo popraviti to sto su demokrate uradile za dvanest godina, a setite se sta ste vi i sps ostavili demokratama dvehiljadite,dajete takve izjave kao da ste ostavili svajcarsku, a ostavili ste zemlju sa restrikcijama stuje, penzijama koje su kasnile vise od godinu dana, opljackanom deviznom stednjom gradjana, prosecnom platom od pedesetak maraka.A setite se i toga do cega je sve moralo da dodje da se vi na celu sa Milosevicem skinete sa vlasti.

mast

pre 9 godina

Poznato je da je svim postenim clanovima SNS-a Srbija na prvom mestu i da daju svoj dopsinos u njenom razvoju i poboljsanju zivota u nasoj zemlji. Lider SNS-a je mnogo puta do sada dokazao da mu je Srbija na prvom mestu i da odgovorno i pozrtvovano radi u interesu Srbije, i time daje primer i svojim clanovima da ga slede.

crni domino

pre 9 godina

"treba da i njemu dopustimo i vidimo sta ce uraditi."
(Tufnica, 5. avgust 2014 20:36)
Tufnice Pufnice, prodje 3 godine i nikako da vidis da je bar nesto uradio, pa mu dajes vreme kao da je pocetnik! A on tri godine zari i ali ali sve pogresno.
Nego Tufnice, nemas vise onu energiju i sigurnost u sebe kao pre dve godine? Sta se to desava sa vama naprednjacima?
Primecujete i vi da nesto ne ide kako treba.
Ne ide vam Tufnice jer vam je Vucic pogresan covek, i to cete ubrzo videti.
Budi mi lepa i zdrava!

digitron

pre 9 godina

Za svaku pohvalu je stav Alekdandra Vucica, kao lidera SNS-a, da kao sto su njemu drzava Srbija i njen razvoj prioritet i na prvom mestu, tako treba i clanovi SNS-a da slede taj stav, a za one koji skrenu sa tog cilja vrata pomenute stranke su zatvorena, kako bi se to metaforicki reklo.

nebojsa

pre 9 godina

@ (Madam Edit, 05. avgust 2014 17:23)
....Moramo svi da shvatimo da smo dosta sedeli skrstenih ruku i da je krajnje vreme da pocne da se radi....

u čije ime govoris? ko smo to svi koji smo sedeli skrštenih ruku?
do sada si sedela skrštenih ruku, a sada si našla da "soiš pamet" glupim frazama.

brejk njuz

pre 9 godina

Menjanjem sebe i svojih losih navika samo mozemo da doprinesemo vladi u reformskom putu u koji su zapoceli, s njima mozemo da ocekujemo prosperitet i bolju buducnost, naravno, svi cemo morati da se ukljucimo, kako bi sutra rekli da zivimo mnogo bolje.

Detelina

pre 9 godina

Verujem da ćemo za dve godine zaista izaći iz krize i da će se bolni potezi koje donosimo sada isplatiti u u 2017. godini i da će se svaki građanin ponositi ovom Vladom.

no

pre 9 godina

Kad ste pre krenuli sa botovanjem?
Evo bolje se živi, stvarno, nema stranačkog zapošljavanja, dug sve manji, plate sve veće, putevi novi, novi mostovi, gradski prevoz bolji nego kod Đilasa, na lokalu sve pošteni ljudi itd.
Eh da je makar jedno od ovoga tačno.

Горан

pre 9 godina

Да вас је брига за народ не би на сва звона оглашавало да вас је брига, већ би народ то сам препознао.

Vladimir

pre 9 godina

Vidim neki ovde porede vreme Milosevica i sadasnji rezim po slobodi govora. Normalno je da svaka vlast ima najvise medijskog prostora, tako je bilo i u vreme Milosevica i Djindjica ali nikada nije bilo da se opozicija bukvalno ne cuje, da ne pricam o radikalima i ldp-u koji nisu usli u skupstinu, oni kao da i ne postoje. U vreme Slobe Djindjic, Vuk i slicna ekipa je pljuvala po slobi gde god su hteli sem na rts-u, u vreme Djindjica Seselj i ekipa pljuvali po Djindjicu svugde sem na rts-u. Danas sns sem rts ima i svoje privatne televizije poput kcn-a, pinka i slicnih, novinare koji moraju da pitaju samo ono sto im kaze Vucic... to nije zabelezeno nigde u svetu. Da ne pricamo o botovima koji pisu komentare na svakom sajtu do iznemoglosti. Niko se nije sluzio najljigavijim stvarima poput "spasavanja dece iz smetova", poput "spasavanja ljudi u poplavama", naravno sve to uz 50 kamermana... Niko nije koristio nesrecu naroda za promociju sem Vucica, zalosno je sto takav lik ima 30% glasaca u Srbiji

Crni Gruja

pre 9 godina

Pa dobro naprednjaci, prošlo je 100 dana od vlade šta ste uradili? Narod ne živi bolje, u velikoj smo krizi, mnogo toga ste počeli, a retko šta ste završili. Mislim da je vreme da se uozbiljite i bolje radite.
Nadma se da ćete sada raščistiti sa lošim kadrovima koji vas poput sindra vuku na dole, i da ćete završiti sve poslove koje ste počeli. Malo sam ljut, ali i dalje imate moje poverenje. Čekam da prodje mandat, pa vam sudimo na izborima.

Nenad

pre 9 godina

Toliko narucenih tekstova, komentara stranackih vojnika, cenzure, nepostojanja glasa opozicije... I sto je najtuznije to vise nisu pojedine novine, to su postali skoro svi izvori. informisanja. Pa pogledajte najbolje ocenjene komentare, to se odmah vidi ko je pisao i ko je davao pluseve... Mediji sve vise pocinju da lice na one iz Milosevicevog vremena, tuzno.

kimi

pre 9 godina

Uh, mislio sam da sam u boljoj kondiciji za čitanje ovakvih tekstova. Međutim, kod konstatacije da je premijer "ophrvan" više nisam imao snage da nastavim.

Coco Bill

pre 9 godina

Ništa više od "nove priče". Te "nove priče" nisu nikakva, da tako kažem, "novina". To je "Slobina škola", tako je i on radio, ali u okviru, međunarodne politike. Svaki put je bilo nešta "novo", "nešta jače" od onog prethodnog, da bi se to prethodno zaboravilo, a nije se ništa po tom pitanju učinilo. Pa se onda opet vrati na ono prvo, pa sve, opet tako, redom i u krug. Tako prolazi vreme, a narod se zaluđuje, čak i "diskutuje" o tome. Evo ga, Vučko ide tim stopama, ali u ekonomiji, jer je to sad prioritet, pošto je dogorelo do nokata. Dakle, imamo Arape, Mercedes, već "poznatu" Ikeu, Beograd na vodi. Onda sledi, "vodimo pregovore sa nekoliko poznatih kompanija koje su zainteresovane da dođu i ulažu, kod nas. E sad,pošto je to daleko od bilo kakve istine, sledi onda poznat odgovor "Za sad ne mogu vam ništa reći o tome, koje su, pošto one na tome insistiraju, da to ostane tajna", Pa tu su onda "silni ugovori", koji će biti potpisani za......(dodajte, dane, nedelje, mesece kako vam volja) Evo, sad su tu tajkuni, "spasioci" javnih preduzećea, koji će, verovatno, posle određenog vremena, pošto nisu mogli da primene svoje zamisli, zbog toga i toga, podneti "neopozive" ostavke, ili jednostavno "silni" Vučko će ih smeniti zbog, opet izrečenog "tetralnog" razloga, a sve vezano, da to ostavi jači utisak, zbog Srbije.....itd..itd i tako sve u krug, a normalno vreme prolazi !!!!

Predrag

pre 9 godina

Mnogi vide, mnogi prepoznaju, uočavaju mračnu stranu i potpunu nestručnost premijera A. Vučića... Na žalost i nasreću, osobu koja je aktueni prvi čovek Srbije krase mnoge katastrofalne osobine: nerealne ideje veličine, lažni moral, bahatost, diktatorske sklonosti, nipodaštavanje sopstvenih saradnika, ali i elementarno nepoznavanje ekonomije i finansijske politike... Šta njega proganja – samo on zna... Ne može sve da impresionira galama, larma i demagoška retorika, legende o šeicima i Beogradu na vodi... Srbija je sve siromašnija, novčanik sve tanji... Obični ljudi, gde i ja pripadam, su potrošeni, uplašeni, zbunjeni... Tzv „opozicija“ je kompromitovana, zauzeta svojim neodložnim poslovima, ti žongleri i gutači plamena su spremni za lagodnu penziju, obezbedili i unuke i praunuke... Elem, najgori među nama su bili i opstaju u politici... A i ja sam do sada samo ćutao, a ćutaću i ubuduće, idem sad da spremim poparu, vreme je za dnevnik u 19.30.

Alexandar

pre 9 godina

Au, bato, majmun ušao u tenak. Pa valjda je normalno da je Srbija ispred i iznad svačijeg interesa. AV seče granu na kojoj sedi!!! Voleo bih da imamo profil prosečnog političara u Srbiji, bez dana radnog staža i kvalifikacija, ubedljivo i jedina profesija koja se debelo isplati, i najveće zlo!!! Kad poslanici prihvate da rade za prosečnu platu, bez dnevnica i raznih privilegija, (to je u stvari najbolja ocena njihovog rada), e onda možemo da se nečemu nadamo. Ovako, show must go on!

Freelander

pre 9 godina

Vucic o samokriticnosti a botovi hvalospeve o Vucicu! Al najbolje mi je orocavanje njihovog uspeha. Secam se da je Vucic nakon rekonstrukcije tvrdio da ce se pozitivni rezultati osetiti do kraja 2014. godine. Onda je pominjao izlazak iz krize do kraja 2015. Sada govori o 2017-oj. Za dve godine ce traziti jos jedan "svez" mandat, jer su mu prvih pet godina protekle samo u najavama, obecanjima i tugaljivom samohvalisanju!

bezimena

pre 9 godina

Onaj ko ne ume da zavede red u okviru svoje stranke, nije sposoban ni da bude na celu drzave. SNS prvo cisti u svom dvoristu, pa onda prica i radi. Demokrate bi mogle mnogo sto sta da nauce od Vucica i da primene u svojoj stranci.
(Sopenhauer, 05. avgust 2014 18:14)

Klasična zamena teza. Ako je iko "čistio svoje dvorište", i to ne jednom, to je bila DS.
Kod "biv" radikala to nit' se dešavalo, niti će se dešavati, jer kod njih svi misle isto, što znači da niko ništa ne misli, i na čelu imaju likove kojima stranka služi samo da hrane svoj ego. Na stranu što je upravo SNS pokupila sav otpad iz drugih stranaka, naročito DS i SRS. Sudbina SNS je jasna, kad AV sidje sa vlasti ona završava kao i SRS.:)))

Coco Bill

pre 9 godina

i
(Silvester, 5. avgust 2014 23:17)

Bravo !!! Ja samo da Vas dopunim. Dakle, ne samo to što ste Vi pomenuli nego su u njegovoj vladi svi oni koji su bili i u toj prošloj ?! Drugo, još interesantnije i čudnije, zašto je uzimao njih, ako tako ne valjaju i kad su napravili haos, kad je komotno mogao sam da formira vladu ???!! Treće, on o svemu odlučuje, ko gde kako, zašto, a onda se odjednom "začudi" kako to ne valja kao da on nije učestvovao u tome, kao da je on sam opozicija "svojoj vladi" ???!!!

Neko

pre 9 godina

MilunkaDorcol, Daudel, Tihi, Madam Edit i ostali botovi... Vi zivite od iluzija, -cu, -ces, -ce, -cemo, -cete, -ce... i eventualno tih par evra koje dobijate za komentare. Da mi je ta pamet da se odmorim par sati.

SLEPA KOD OCIJU

pre 9 godina

MALA MACA 5.AVGUST. 2014.

Pa kada je tako bajno stanje u stranci zasto raspusta odbore. Afera koliko hoces samo sto to opozicija ne ume da koristi a vi zaljubljenici u Vucica od slepila to ne vidite. Seti se onog direktora zeleznice i puteva pored njegove kuce ili bese podvoznjak pa racuni po kafanama. Covek mnogo voleo pecurke. Zadnja afera sa namestanjem konkursa u niskoj toplani. A gde su tek oni sa laznim diplomama i doktoratima. Ima toga jos mnogo ali najvece afere izbice na videlo tek kada sidju sa vlasti a veruj mi bice ih mnogo. Maco, Maco ili si neobavestena ili pises tek da nesto napises u korist obozavanog.

Ministar Jovic

pre 9 godina

Gospode Boze. Pomozi nam i oslobodi nas gospodara univerzuma i njegovih sluga.
Nazalost, vec nas vidim na ulicama. Obespravljeni, ugnjetavani, bez ikakvog ponosa. Opet cemo tumarati za nekim. Sve mladje narastaje preklinjem-idite odavde! Na nekom drugom mestu se radujte svojoj sadasnjoj ili buducoj porodici. Zivi bili !

Dejan

pre 9 godina

Cuj naslova,pa ne nego je Jermenija prioritet za Sns,a i ovo je jos jedna stara parola retrogradnih politicara niko ne pominje gradjane Srbije koji upravo i cine Srbiju nego nekakve fiktivne stvari koje treba da ostave jak utisak na naivne glasace.

Bucko razmisljam

pre 9 godina

Svakim danom postaje sve teze "odgonetnuti" je l' ovaj covek stvarno budala ili se samo pretvara da je budala ?
Cuj sta mu je "prioritet" ?

Help

pre 9 godina

Ako je tako kao što kažeš, Vučiću, saniraj putni pravac Krupanj - Stolice - Loznica, koji je uništen u poplavama, a od strateškog je značaja za varošicu i pomozite ljudima u Obrenovcu!

...

pre 9 godina

ako je tako, zasto ste ostavili na cedilu radnike u Sportskom Centru Sumice? Ljudi nisu primili plate 10 meseci, a direktori se bogatili na racun centra.

tugica

pre 9 godina

svaki put sve vise komentara botova, sve manje opozicije. Nije da se opozicija ne javlja (ne daj boze da ne postoji) nego ne objavljuju komentare.

milesssa

pre 9 godina

Ja mislim da njemu ni netreba stranka i članovi, pa ni vlada, ni predsednik, a možda ni narod, penzioneri, nezaposleni, zaposleni deca, svima nešto treba, a on je dovoljan sam sebi........

Silvester

pre 9 godina

Ja bih pitao botove, kako je bre vama logično da vam se vođa svaki put iznova zgražava na haos koji je pravljen u državi 12 godina pre njega (ah,da, zajašio je vlast ne pre 100 dana, nego pre 800 dana, gospodo draga), a da pri tom apsolutno niko nije zaglavio robiju niti je bilo kome konfiskovao imovinu!?? A imali smo afere svakoga dana, i sam gospodin Vučić je urlanjem o aferama, kriminalu i korupciji i zajahao. A sada ispade pojeo vuk magarca!? Ali Vučić i dalje urla kako su ovi pre njega potpuno upropastili Srbiju? Ponavljam, niko nije kriv nizašta, face koje su decenijama sumnjive se oslobađaju svake krivice i poništavaju se svi sudski procesi zbog zastarelosti. Niko ni u pravosuđu i MUP-u nije kriv!? Vučko urla, a nikom ne fali dlaka sa glave!? Pa koga pravite ludim, koliki je to bezobrazluk gledati ovaj narod kroz kamere u oči i prodavati mu takvu prevaru? Povika na mafiju, a sa njima se zajedno radi. Ili je Vučić veliki lažov, ili je veliki kriminalac i saučesnik u pljački Srbije. Ne znam šta treće može da bude? CRNILO od sarkazma i prezira prema ovom narodu!

Madam Edit

pre 9 godina

Ma noramalno da je Srbija prioritet! Moramo svi da shvatimo da smo dosta sedeli skrstenih ruku i da je krajnje vreme da pocne da se radi. Reforme su u toku i samo zajednickim snagama mozemo da uspemo. Podrska!

DSS- ovac

pre 9 godina

Citam komentare i vidim da ovi botovi lupaju kinuse, svaka im cast...
Elem kad ih vec spominjem, da pomenem da imam jednog drugara master bota koji "radi" u vladi Srbije, i dobija skromnu platu od 55000din, strucno zaduzenje mu je organizacija rada botova(i ako on to strucno zove rad u kancelariji za dijasporu i organizacija fejsbuk stranica) ... na neki nacin mi ga je zao, decko je zavrsio pravni fakultet i na mestu je, mogao je bolje od toga...

Srđan

pre 9 godina

Bilo bi lepo da je ovo sve tačno, i da ljudi iz SNS na lokalu nisu bahati. Samo jedan od primera je Gradonačelnica Smedereva, koja ne samo da je optužena, nego je i osuđena za primanje mita. I rekla je da joj ne pada na pamet da podnese ostavku, a ni SNS je na to ne tera. A i po medijima se vrlo malo o tome piše. Kao da je ona jača od svih.

Daudel

pre 9 godina

Zdravu ekonomiju ćemo stvoriti onog trenutka kada preduzeća ne budu partijski plen i kada država bude na prvom mest, kada uvedemo profesionalni menadžment, a ne nestručne partijske kadrove. Vučić je na pravom putu.

Lord Somersby

pre 9 godina

Ne sme da se dozvoli bahaćenje i javašluk kao što je to bilo u doba DS. Rezultati moraju i biće glavno merilo svega. Ne radite dobro, arčite držvne pare, ma doviđenja kako god da se zovete. To radi odgovorna ličnost.

Radović

pre 9 godina

Sednica GO je u Pozarevcu, tako se radi decentralizacija drzave. Podrska davanju na znacaju i drugim gradovima u Srbiji, a ne sve u Beogradu.

Kondor

pre 9 godina

Sada vidmo da priča koja je bila forsirana u kampanji u potpunosti pokušava da se primeni i posle izbora, naravno da se najviše bune oni kojima su raznorazne privilegije ugrožene.

Helenik

pre 9 godina

Da je Srbija i njeni građani, bila na prvom mestu svih prethodnih vladajućih stranaka, ne bi smo bili gde smo sada, a to je na rubu propasti. Pozdravljam i podržavam reformističke korake i u okviru SNS-a, jer svuda, i tu, ima ljudi koji ozbiljnije treba da shvate svoj osnovni zadatak u stranci. Ako im ne odgovara, uvek imaju alternativu - da odu, jer na njihovo mesto će doći onaj ko voli svoju zemlju!

SAVET i UPOZORENJE

pre 9 godina

Premijer upozorava svoje partijske kolege da sada kada su vlast se ne opuštaju i ne uplivavaju u vode kriminala i korupcije kakav je bio prošli režim i sa kojim je SNS ušao u otvorenu borbu i pobedio ga.

White

pre 9 godina

Razumem premijera, ne može sve da stigne, i da se bavi strankom i državom, a država je na prvom mestu i ne zna se koji joj je veći problem. To ne bi trebalo iskorištavaju partijski saradnici ako misle da ih građani opet dobro ocene na narednim izborima.

Jullian Drexller

pre 9 godina

Podrzavam Vucica u potpunosti da clanovi SNS ne sede na nekoliko fotelja. Narod je glasao za SNS kako bi izvrsio reforme, ovo je bila ustaljena praksa bivsih rezima.

Veli

pre 9 godina

Parazita i bahatih funkcionera smo se otarasili 16. marta kada je posle višegodišnje torture skinut DS. Uveren sam da Vučić neće dopustiti da se arče pare poreskih obveznika.

ZLATNA - ARENA

pre 9 godina

Kao i vecina gradjana Srbije izuzetno cenim kod Aleksandra Vucic to sto insistira na rezultatima, drugo ga vise nista ne interesuje, ko nije spreman da radi za drzavu naravno da nece imati mesta ni u stranci. Sa takvim vodjenjem politike vrlo brzo cemo postati razvijena drzava. Vise nema zasticenih, svako je podlozan proveri rezultata rada.naravno kako se kaze da je uvek dobro ocistiti svoje dvoriste, pa tek potom pogledati u komsijino.

Jakša

pre 9 godina

Dopada mi se što se Vučić poveo za primerom Tome Nikolića i odlučio da zanemari stranačke teme i da se posveti isključivo pitanjima koja su u interesu Srbije i njenih građana.

Tata Martino

pre 9 godina

Sigurno je da premijer neće dozvoliti da manjina manipuliše poverenjem koji je narod ukazao SNS i da će svako ko nema rezultata biti sankcionisan.

mikica

pre 9 godina

Energične mere Sns donele su zahvaljujući Vučiću vidne akcije u sprovođenjunju njegovih planova.Sve svoje resorse stranka je uključila u rad na promenama.Ne odmaraju se već domaćinski rade.Savestan rad donosi nadu u oporavak.

Vesna Lazarević

pre 9 godina

Ako. I treba da se vidi ko šta radi, dokle se stiglo, a ne da lezilebovići zauzimaju važna mesta,a pošten i radan svet ne može do zaposlenja

Boško Buha

pre 9 godina

Smeniti sve neodgovorne funkcionere i odbore na lokalu koji smatraju da to neko ne prati i da mogu da rade šta hoće. Građani žive i u Beogradu, i u Požarvcu i u Valjevu i u celoj Srbiji i prema svima se mora ophoditi isto ako hoćemo da budemo uređena zemlja.

Flocari

pre 9 godina

Ovim sastankom vrha SNS, Vucic je stavio do znanja pojedincima da oni nisu ispred drzave. SNS je dobijo veliko poverenje gradjana, ne ide da zbog licnih interesa pojedinaca gubi poverenje naroda.

Enonema

pre 9 godina

Srbija mora biti prioritet ne samo za SNS već za sve političke partije i njihove članove, što do sada niti je bila niti je ikome od lidera bivših vlasti to padalo na pamet. Neophodno je da se promeni svest, ne samo vladajućih, već i opozicionih stranaka da bez sopstvenih žrtava i odricanja, napora da ispred ličnih interesa budu interesi svih građana i njihov bolji život. Svako ko želi jaku i uređenu državu mora poći Vučićevim stopama i pratiti njegov rad i napor u sprovođanju reformi i mera u cilju ozdravljenja države i izlaska iz krize u koju nas dovela bahatost prethodne vlade. Nema mesta u članstvu SNS onih kji su u njoj zarad ličnih interesa.

Mirko2

pre 9 godina

Zauvek se mora prestati sa politickim I licnim interesima. Srbija vec dugo ceka neko bolje sutra I napokon su krenule stvari na bolje kada je postao covek bitan I njegovi problemi. Gradjani Srbije nisu samo neki stratisticki broj nego svtani ljudi sa stvarnim problemima koje ova vlada pokusava istinski da resi.

Dejan

pre 9 godina

Po meni ova vlast bar pokusava da sredi stanje u zemlji a one prethodne vlasti su upravo i napravile katastrofu sa sve svojim strucnjacima i expertima koji su "kulturno" od naroda uzeli stotine miliona evra i bas zbog toga je Vucic u pravu sto insistira na radu,redu i odgovornosti jer znamo sta nam je nerad,lopovluk i bahatost doneo!

perkan

pre 9 godina

Aleksandar Vucic je ponovo na primeru svoje stranke pokazao da partijske zasluge nista ne znace kada je interes Srbije u pitanju, smenjivanje neodgovornih direktora i zabranom primanja vise plata...

remety

pre 9 godina

Premijer ne zeli da gleda oko sebe ljude kako sede i nista ne rade, sto je i logicno, covek hoce da svi daju sve od sebe, trazi samo najbolje rezultate, kako bi nam zemlja dozivela boljita.

dusko

pre 9 godina

Sasvim je jasno da je SNS-u Srbija na prvom mestu, kao i njen razvoj i poboljsanje zivotnog standarda svih gradjana Srbije bez obzira da li jesu ili nisu pripadnici neke politicke partije i da li su iz redova SNS-a ili nisu. Pojedinci koji su u ovoj stranci iz licne koristi koju bi samo hteli da ostvare pa da napuste stranku ce kad tad biti otkriveni i izbaceni iz iste-izjava Vucica, kao lidera SNS-a, koja je sasvim na mestu.

PredraGe

pre 9 godina

(Predrag, 5. avgust 2014 17:49)
Posto si ovde napisao toliko neistina, vreme ti je stvarno za poparu, I vidi usput uradi nesto korisno, osim sto pises tolike lazi..

Nine

pre 9 godina

Maksimalno podržavam nastojanja premijera da se u državu uvede red i disciplina, da se zakon poptuje, da se odgovorno upravlja novcem građana.

Zaklina Mitrovic

pre 9 godina

Vucicu, od sutra da pocnes da cistis stranku. Mislim, tebi svaka cast, a imas i puno obaveza oko vodjenja drzave, ali to se mora, zbog svih gradjana Srbije.

vicentije

pre 9 godina

Razvoj Srbije, njen ulazak u EU, kao i sprovodjenje reformi kojima ce pomenute stavke biti ostvarene su glavni ciljevi Vlade Srbije, ciji je pokretac SNS. Lider SNS-a Aleksandar Vucic je zaista u pravu sto se tice zadataka i ciljeva stranke koja se bori za bolji zivot u Srbiji.

Dama bez blama

pre 9 godina

Pa nije on politikant koji zeli da bude jedan mandat na vlasti, nego ima ciljeve koji prevazilaze materijalno, a to uvek mora da da rezultat. ko toga nije dostojan u stranci , treba da ide ili da se izbaci. Dosta je lokalnih "hajduka" koji nista ne znaju sem da zive na racun drzave. Cistka, odmah!

Mala maca!

pre 9 godina

E da ovako strog pristup prema kolegama iz stranke imaju i ostali predsednici stranaka mnogo manje bi bilo bahatosti i malverzacija.Dok su neke vodje dozvoljavale da im clanstvo ogrezne u kriminal,Vucic to u startu sasece bez obzira koju funkciju ima u stranci i to je dalo razultate jer nisam cuo da bilo ko optuzuje nekog njegovog funkcionera za neku aferu!

Nika

pre 9 godina

Sve je ovo neka velika zavera,svi mi ovde zaludni ljudi pa pisemo komentare zato sto neko placa za njih,ma kako da ne ovo je zemlja dembelija.Svako ima pravo na svoje misljenje i da ga iznese u javnosto, a moje je da svaka cast ovim ljudima iz sns koji se je ocito trude da nesto poprave, dok su drugi godinama u nazad radili samo za sebe.

Tufnica

pre 9 godina

Malo nam je tesko da poverujemo u sve ovo s obzirom da su politicarima uvek bile vaznije njihove stranke i korist. Mada, koada vidim koliku podrsku uziva Vucic, treba da i njemu dopustimo i vidimo sta ce uraditi.

Tako treba!

pre 9 godina

Naravno da stalno treba kontrolisati stranacke funkcionere jer smo videli kako smo prosli sa Ds kad je bio na vlasti i kad su se njihovi funkcioneri ponasali krajnje bahato i ostavili nam upropascenu privredu i zaduzenu drzavu ali na kraju su ih gradjani kaznili i sveli na statisticku gresku!Podizanje optuznica protiv funkcionera prosle vlast treba svima da pokaze da ce svako odgovarati za svoje postupke!

Sopenhauer

pre 9 godina

Onaj ko ne ume da zavede red u okviru svoje stranke, nije sposoban ni da bude na celu drzave. SNS prvo cisti u svom dvoristu, pa onda prica i radi. Demokrate bi mogle mnogo sto sta da nauce od Vucica i da primene u svojoj stranci.

Danka

pre 9 godina

Potrebno je odvojiti zito od kukolja! Posten rad mora da se isplati, pre karijerista i ostalih sitnih ljudi preletaca, koji su uclanjavanjem u stranku imali interesa da se preko noci domognu moci.

Filigran

pre 9 godina

Ja očekujem da se napokon promeni vlast u beogradskim opštinama gde još uvek vladaju oni koji nisu prešli cenzus na prethodnim izborima, tu prvenstveno mislim na opštinu Zvezdara gde je LDP alfa i omega svih zbivanja...

Miroslav Dim.

pre 9 godina

Posle svih ovih godina, i raznih politicara na vlasti,nekako jedino poverenje imam u Vucica, jer se vidi da mu je stalo do napretka Srbije.

Vita

pre 9 godina

Srbija je dotakla dono zato sto su strnackim funkcionerima bili bitniji licni interesi nego interes drzave. Napokon neko da se pojavi ko to zeli da presece, trebalo bi podrzati ukoliko zelimo da se Srbija spasava.

Nije u redu da milioni ljudi pate zbog par desetina ljudima koji imaju neku korist. Vreme je za istinske promene sistema, apsolutna podrska!

Marina

pre 9 godina

Vreme je da iz politike izlete svi oni kojima je na prvom mestu licni interes, jer takvi ljudi su unistili ovu drzavu. Nadam se da ce Vucic u ovom istrajati do kraja, da se ja pitam sve bih to najurio.

Hestija

pre 9 godina

Aleksandar Vučić i treba da postavi vredne, poštene ljude koji će raditi za interes naroda i države. Naprenjacima ne trebaju ljudi koji će na položajima raditi za sebe. Svi članovi moraju da na sebe snose veliki vid odgovornosti i da moraju da poštuju Srbiju i da ne misle da će tražiti bilo kakve rupe u zakonima jer to više ne postoji. Srbija postaje jaka i razvijena država.

uzrok

pre 9 godina

Srbija napokon ima dugorocne planove, jer to je jedini nacin izlaska iz krize, imati cilj, godinama smo ziveli od danas do sutra bez da se vodilo racuna o posledicama onoga sto se cini ili ne cini.

komora

pre 9 godina

Uz lidera SNS-a kakav je Aleksandar Vucic ova stranka moze samo sve vise da napreduje, a potvrdjeno je vise puta da joj je cilj bolji zivot u Srbiji i put Srbije ka EU, kao i reformisanje drzave radi njenog prosperiteta.

obilic

pre 9 godina

Vucic je covek od reci,ima svoje ciljeve koje zeli da ostvari u Srbiji.Neka istraje u svim svojim planovima,samo neka nastavi tim tempom kao sto je i zapoceo, bice uspeha koga svi zeljno ocekujemo.

poza75

pre 9 godina

Svaki cilj koji se ostvari sa bar 50% uspeha je odličan rezultat. Sve nešto mislim, ne znam zašto, da će Vučić iz nekog razloga uspeti da izgura tih 50%.

Алфа Ромео

pre 9 godina

Vucic o samokriticnosti a botovi hvalospeve o Vucicu! Al najbolje mi je orocavanje njihovog uspeha. Secam se da je Vucic nakon rekonstrukcije tvrdio da ce se pozitivni rezultati osetiti do kraja 2014. godine. Onda je pominjao izlazak iz krize do kraja 2015. Sada govori o 2017-oj. Za dve godine ce traziti jos jedan "svez" mandat, jer su mu prvih pet godina protekle samo u najavama, obecanjima i tugaljivom samohvalisanju!
(Freelander, 5. avgust 2014 18:33)
За ове који сматрају да историја Србије почиње након маја 2012. године, једно мало подсећање. При крају мандата Владе Мирка Цветковића стандард грађана Србије био је на нивоу оног из средине 90-их. Толико.

Rajko K.

pre 9 godina

Ukoliko Vucic zeli da zaista menja Srbiju, mora prvo da promeni svoje kadrove. Mislim da je to celoj drzavi jasno, to je bio glavni problem naprednjaka do sad. Nova su stranka, mlada, svega se tu nakupilo. Ukoliko uspe da odrzi red, i da ga ti zlikovci ne pojedu, &slobodno mogu reci zlikovci jer znam kakvi ljudi su u mom okruzenju). Iskreno sad sam uveren, da postoji sansa da se Srbija zaista promeni. Neka "Seca knezova" pocne, svi nevaljali kadrovi u korpu i da napokon ljudi koji imaju rezultat i kvalitete izadju u prvi plan.

salas

pre 9 godina

Stav SNS-a po pitanju drzave Srbije-njen razvoj i napredak, je do sada pokazan na vise nacina, time je dokazano zasto je SNS najveca partija na politickoj sceni Srbije. Bilo bi dobro da svim pripadnicima ove stranke Srbija bude prioritet, a ne njihovi licni interesi-pojedincima.

Shtiklichica

pre 9 godina

Vucic cisti neradnike ili one kadrove u Vladi koji nisu bas najbolje razumeli sta znace reforme... njemu su potrebni ozbiljni i odgovorni ljudi, koji su shvatili sta su zapravo teske reforme.

djole

pre 9 godina

Naravno da je Srbija, tj. njen ulazak u EU, kao i njeno reformisanje prioritet Srpske napredne stranke i njenih clanova. Lider SNS-a, Vucic, je jos jednom ponovio i potvrdio da stranka koju on predvodi cini sve kako bi se svest o napretku Srbije promenila, jer SNS ima vecinu koja zna da jedino ova stranka misli na svoju zemlju.

allegro

pre 9 godina

Pored glavnog odbora SNS-a potrebno je cesto organozovati i lokalne odbore ove stranke i razgovarati o planovima koje lokalni odbori nameravaju da sprovode sto se tice njihovog udela koji bi uticao na razvoj Srbije, a posto Vucic ne moze sve sam da postigne saradnja lokalnih i glavnih odbora je vise nego neophodna.

Gastos

pre 9 godina

Godine sam proziveo u Nemackoj, po povratku poredio sam Vucicevu politiku sa onom koju sam posmatra tamo. Pridobio me je zbog toga sto po prvi put prepoznajem da neko u ovoj nasoj Srbiji ne misli od danas do sutra vec vodi politiu dugorocnih resenja i politiku koja ce menjati buducnost, nadam se na bolje.

Shtiklichica

pre 9 godina

Vucic cisti neradnike ili one kadrove u Vladi koji nisu bas najbolje razumeli sta znace reforme... njemu su potrebni ozbiljni i odgovorni ljudi, koji su shvatili sta su zapravo teske reforme.

fatboy

pre 9 godina

Sreca pa se premijer ophodi isto prema svima, nevezano da li je njegova stranka u pitanju ili ne, on se bavi nasom drzavom, zato je i izabran od strane gradjana, da radi u njihovu korist, tako sto dokazuje svima zelju da mu je isrenost i postenje na prvom mstu, a to je u principu jedna od najbitnijih stavki, koje nisu bile u praksi gidinama unazad..

Marijela

pre 9 godina

Vučić je posvećen ozbiljnom radu u cilju boljeg života u zemlji i budućnost građana stavlja ispred stranačkih interesa a to očekuje i od svih.

mobb deep

pre 9 godina

Svaki iole normalan gradjanin ce se sloziti sa cinjenicom da premijer ne zeli u svom timu da ima ljude koji ne zele da rade i postizu rezultate, tako da je ovo najbolje resenje, cistka losih kadrova i dovodjenje istih, samo sposobnijih i odgovornijih!

kredit

pre 9 godina

SNS je ostao pri stavu da joj je razvoj i napredak Srbije na prvom mestu, kao i put Srbije ka EU, a treba da se podrazumeva da se taj stav nece promeniti ni u daljem radu stranke. A posto joj je lider Aleksandar Vucic nema sumnje da ce takav stav ostati i za ubuduce.

Vojvotkinja

pre 9 godina

Lider SNS Vučić rekao je na sednici Glavnog odbora stranke da je Srbija prioritet za SNS i da za one koji to ne shvataju - nema i neće biti mesta u stranci.
Valjda je ovo postalo jasno kada je uhapsen Dragan Tomic, poslanik SNS i predsednik IO " Univerzal banke ".

Ivana

pre 9 godina

Neverovatno koliko ima nezasitih ljudi, verujem da Vučiću nije ni malo lako sa njima a isto tako verujem da će naći način da odgovori na pravi način svima koji bi leba preko pogače.

sreca

pre 9 godina

Premijer Vucic, kao predsednik SNS-a je apsolutno u pravu u mnogo cemu. Srbija i njen razvoj treba da budu na prvom mestu svakoj politickoj partiji, ne samo SNS-u i njenim clanovima, kojima je nasa drzava potvrdjeno na prvom mestu. Samo sto bi potpredsednici SNS-a mogli da obrate veliku paznju na stanje u lokalu gde je SNS na vlasti.

Sashmara

pre 9 godina

I ja se slazem da su najprioritetnije stvari za Srbiju njen interes gradjana, koji su i glasali upravo za takvu poliktiku, a premijer sa svojim timom upravo radi u oblasti prosperiteta nase drzave.

Dejan P.

pre 9 godina

MIslite da je lako i popularno smanjiti plate, skresati javni sektor i dovesti ga u red? Mnogo teze od visegodisnjeg zaposljavanja u istom.Nece biti da je neko ranije ima hrabrosti da zacrta ciljeve tako da oni budu plodonosni u buducnosti.

zipa zonfa

pre 9 godina

Vecina u Vladi nije shvatila sta su zapravo teske i bolne reforme, a prihvatili su da ih izvrsavaju, nazalost, neki sa bezuspesnim rezultatima i to premijeru smeta, hoce da ubrza reforsmski proces, kako bi nam zemlja sto pre stala na noge.

Low kick

pre 9 godina

Ovo kod nas nikada nije bila praksa, da se smenjuju nesposobni ljudi iz sopstvenih stranaka, meni je to nesto najlogicnije, ko ne daje nikakve rezultate, nema svrhe da bude u stranci, jer stranka ne zeli i nece da ima neradnike i neozbiljne kadrove, vec ozbiljne i marljive ljude u koje mogu da imaju poverenja.

Zamorce

pre 9 godina

Svaki kadar ponaosob treba da dostavi svoje rezultate stranci, jer u protivnom predsednik stranke to nece zeleti da trpi, njemu nisu potrebni beskorisni ljudi, kao i teski neradnici,

Izolda B.

pre 9 godina

Oduvek smo trebali biti vodjeni time da je Srbija proritet. Nije trebalo dovzoliti opciju da se bilo ko bavi politikom jedne zemlje ako nije patriota, ako nema iskrene namere, jasan cilj i ako Srbija nije na prvm mestu.

Bitldjus

pre 9 godina

Svi kadrovi iz kojih kog stranaka ce biti smenjeni, poimence, svako ko nije imao nikakve rezultate za Vladu, moze samo da razmisli o posledicama tipa, sankcionisanje ili slicne stvari..

POST PAID

pre 9 godina

Maksimalna odgovornost je jedina solucija danas kada nam je prioritet da popravimo sistem i ostavimo uredjenu Srbiju nasoj deci.Ako se nadamo rezultatima, onda si moramo biti maksimalno odgovorn, i funkcioneri,narocito pozicije, ali i opozicije, kao i gradjana.

Zeleno, volim te, zeleno

pre 9 godina

Pa, valjda je ovaj cova to vec dokazao vise puta. Saradjuje sa svima, svadja se kad treba i sa Rusima i Nemcima, nije nicija podguzna muva, gleda nase interese. nije bas u poziciji da pokazuje zube , ali i to cini ako je potrebno, malo je veci hazarder , ali i to nekada upali, kao u slucaju Juznog toka.

Indigo

pre 9 godina

Dobro je da imamo i neki drugi primer. Ove druge sa cela predsednika stranke nikako nisi mogao da oteras i ako su imali lose rezultate i stranka jedva presla cenzus.

МИЛАН

pre 9 godina

то јесте тачно не може члан бити СНС и СПС не ваља мора бити само једне странке

cvetak zanovetak

pre 9 godina

sada treba da je svima Srbija prioritet a dok su bili opozicija ni malo se nisu trudili da postuju vlast i da budu dostojanstvena opozicija kao ova sad....

Mariana

pre 9 godina

(SNS je zlo, 5. avgust 2014 22:39)
Kakva nebuloza. Sve sto radi premijer je u interesu pre svega gradjana Srbije, kako bi ziveli bolje.Prvi put u Srbiji premijer stavlja interes naroda iznad stranackog i svog licnog.

INDEKS91

pre 9 godina

Moram priznati da je Vučućeva odlučnost prevazišla moja očekivanja i da je postavio nove standarde u srpskoj politici, stavljanjem interese gradjana ispred interesa sns , tako da je to konkretan dokaz njegove želje da svojim vodjenjme vlade pokaže da se može iz svih teškoćča izaći jasnim in poštenim odnosom sa narodom.

Jasminka

pre 9 godina

Svakog dana sam sve sigurnija da je Vucic pravi izbor jer svojom energijom I idejamo koje su za nase drustvene okolnosti inovativne I donose bolju I sigurnu budcnost svih, I penzionera I mladih.

Jasminka

pre 9 godina

Svakog dana sam sve sigurnija da je Vucic pravi izbor jer svojom energijom I idejamo koje su za nase drustvene okolnosti inovativne I donose bolju I sigurnu budcnost svih, I penzionera I mladih.

Rastafarijanka

pre 9 godina

Vucic je sugerisao svojim ljudima iz stranke da gledaju kako ce ostvariti pozitivne rezultate, a ne da budu neodgovorni i neozbiljni, jer stranka je takva da ne zeli da ima ljude oko sebe koji samo kukaju, a nece da se prihvate posla.

Maja

pre 9 godina

Vucic je zaslugom dobio poverenje građana.Dobro obavlja svoj posao premijera.Naprednjaci pokusavaju da zemlju izvuku iz krize i u tome polako ali sigurno uspevaju.

Strela

pre 9 godina

Ako tako i treba!Kad bi sve stranke tako radile mi bi odavno vec bili stabilna i jaka drzava!Drago mi je sto Vucic krece od sebe i svoje stranke.

la noise star

pre 9 godina

Svaki covek koji je kao nas premijer, koji ne voli neradnike i nepostene, vec samo veliku marljivost i preveliku odgovornost za posao koji radi, nema potrebe da razmislja da ce biti sankcionisan, zato sto se upravo te stavke najvise cene, postenje, odgovornost, marljivost...

Vrana

pre 9 godina

Drago mi je sto mu je stalo do ove zemlje i naroda,a najbolji primer pokazuje kako treba da se radi i kako ne treba nikoga stedeti ko nece da radi.

Zorka

pre 9 godina

Promene su vidljive. Vucic je pokazao da je ozbiljno mislio kada je rekao da ce ceniti samo rezultate , ukoliko ih ne bude dolazi ce do smena. Ovakva praksa mora da se prosiri svuda, ako zelimo da krenemo dalje ka novoj svetlijoj buducnosti.

Sifra Sabljarka

pre 9 godina

Mogu samo da podrzim premijera u njegovim stavovima, proteklih godina nisam videla ovoliku odgovornost prema gradjanima Srbije, zato je I dobio toliku podrsku naroda, s punim pravom, jer sve sto radi, radi kako bi nasem narodu sutra bilo bolje I sto je najvaznije ne prodaje im prazne price, vec govori onako kako stvari stoje, a to je ono sto narod zapravo I hoce, da ne budu vise lagani, kao sto je to bilo u prethodnom periodu.

suncokret

pre 9 godina

Premijer Vucic je svojim dosadasnjim radom i zalaganjem pokazao da se iskreno zalaze za interese gradjana Srbije, svi clanovi SNS-a kojima napredak Srbije nije prioritet zaista ne bi trebalo da se nalaze u redovima stranke.

merkur

pre 9 godina

Clanovi SNS-a koji ne zele da odgovorno i savesno rade za napredak i boljitak Srbije vise nece imati mesto u stranci, potrebno je da se svi potrude kako bi se situacija u zemlji popravila i da daju svoj maksimum kada se radi o pitanjima bitnim za drzavu.

emotivac

pre 9 godina

Srbija je uvek bila prioritet SNS-a, to ce svi morati da prihvate i da se potrude kako bi ona sto brze napredovala, premijer Vucic ocekuje rezultate i ostvarivanje zacrtanih ciljeva, verujem da ce to i ostvariti uz podrsku odgovornih i radnih ljudi.

slika

pre 9 godina

Niko ne sme da stavlja svoje licne interese ispred dobrobiti drzave i gradjana, nece biti mesta u SNS-u za one koji ne zele da se ozbiljno potrude za napredak zemlje, lider SNS-a Vucic svoj posao shvata veoma ozbiljno i ostali clanovi bi trebalo da slede njegov primer.

kocka

pre 9 godina

Lider SNS-a Vucic je pozvao sve clanove na maksimalnu posvecenost interesima drzave, on sa razlogom uziva veliko poverenje gradjana, jer je uvek radio vredno i odgovorno, ostali clanovi SNS-a bi takodje trebalo da se potrude i uloze napor kako bi zemlja krenula u boljem pravcu.

Rajko

pre 9 godina

Posle ovoliko godina bahatih vlasti, konačno da postoji neko ko državne interese stavlja na prvo mesto, nekako mi Vučić takvim stavovima uliva poverenje, verujem u njegovu iskrenu želju da od srbije stvori stabilnu državu koja neće stalno visiti na rubu bankrotstva. Nadam se da će istrajati u svemu ovome i doćiće nam bolji dani.

Kreker

pre 9 godina

Aktuelna vlast se u potpunosti bori za napredak i razvoj naše zemlje. SNS stavlja interes građana na prvo mesto, a to je za svaku pohvalu. Svako ko misli drugačije, definitivno ne treba da bude deo SNS.

Prindža

pre 9 godina

Domaćinskim odnosom prema svojoj zemlji i vrednim i odgovornim radom se najbolje dolazi do napredovanja u stranci ili negde u državnom aparatu. To i jeste problem mnogim strukturama kojima je lov u mutnom jedina strategija.

Zagorka

pre 9 godina

Konacno da neko nesto zaista zeli da uradi za Srbiju i gradjane, da konacno pocinje da se ceni rad i zalaganje. A nerad , bahatost i neko ko samo gleda svoj licni interes treba adekvatno sankcionisati.

revolucionar

pre 9 godina

Odlican metod i jako prost radis dajes rezultate napredujes, ne radis nista ili slabo prepusti drugom koji ima bolje ideje i vise energije, pozdravljam.

stampar

pre 9 godina

Ceste provere i kontrola kao i smene posustalih urodice promenom svesti u stranci ali se plasim da druge stranke ne ostanu na "samozivom drping" nivou.

zelembac

pre 9 godina

Vec sad nas stranci gledaju mnogo drugacije, dosta savremenih zakona je doneseno, puno inovacija u stranackim odnosima i jos mnogo drugis stvari se vec vidi naravno za neke treba vise vremena za neke manje ali rezultata vec sad ima i vremenom ce biti sve brojniji i znacajniji.

neverica

pre 9 godina

Nauceni losim iskustvom u proslosti,ne mogu da verujem u ovako nesto,trebace jos mnogo pozitivnih stvari da se promene da bi poverovao u tako nesto.Mozda Vucic stvarno i misli ali da li u njegovoj stranci vecina deli to misljenje i osecanje,nzm ali ako nije u vecini docice mo do toga da je sve ovo jos jedan neuspeli pokusaj.

KONKRETNO

pre 9 godina

Premijer je sasvim jasan i pokazuje odlučnost na reformama i promenama koje treba da dovedu do kvalitetnijeg i boljeg života gradjana Srbije, a posebno je inspiorativno kada kaže da za njega nisu članovi sns važniji već su to gradjani Srbije i da sve što se radi od strane Vlade z koju on snosi odgovornost radi se za Srbiju i njene gradjane i da to opredeljenja i stav traži i od članova sns.

Draga Tasta

pre 9 godina

Trezvenim i realnim pristupom vlade resavanju nagomilanih problema drzave Srbije i njenih gradjana mozemo da se se nadamo da cemo stvoriti odgovorno i progresivno drustvo koje ce resiti ekonomske i socijalne probleme svih nas

Nenad

pre 9 godina

Stvarno mislim da ova Vlada gleda šta je dobro za Srbiju i da zato i uvodi sve ove promene. Mnoge promene su bolne i sigurno da neće odmah naići na odobrenje, ali moramo gledati u budućnost i šta nam može doneti napred! Bez toga ćemo samo nastaviti da stagniramo.

Ljubisa

pre 9 godina

Uvek bio prvo samokritican jel polazi od sebe pa kritican prema svojim stranackim kolegama. Zato ce cilj EU i vecina glavnih interesa srbije biti postignuti.

Nebo

pre 9 godina

Vidi se da Vučić radi maksimalno za ovu zemlju i da njegovu okupiranost oko vađenja Srbije iz krize koristi opozicija kako bi napravila raskol u SNS-u.

Frodo

pre 9 godina

Jos jedan u nizu dokaza da Vucicu nisu bitne funkcije niti to da radio no sto bi ga zadrzalo na polozaju samo radi kratkorocnog socijalnog mira… on ima interes Srbije uvek ispred sebe, uvek gleda da uradi sve kako bi svi imali buducnost, a ne da zivimo od danas za sutra.

Frodo

pre 9 godina

Jos jedan u nizu dokaza da Vucicu nisu bitne funkcije niti to da radio no sto bi ga zadrzalo na polozaju samo radi kratkorocnog socijalnog mira… on ima interes Srbije uvek ispred sebe, uvek gleda da uradi sve kako bi svi imali buducnost, a ne da zivimo od danas za sutra.

Nicole

pre 9 godina

Premijer je od samog pocetka posten, odgovoran, vredan I radan, I takav pristup ce se sigurno isplatiti u to uopste ne sumnjam jer ce biti rezultat prisutan kao dokaz za sve.

Srafciger

pre 9 godina

Krajnje je vreme da neko stane na kraj ne odgovornom I bahatom ponasanju nazovi funkcionera kao I gomilanju funkcija I na taj nacin bogacenje na racun naroda. Ovo je odluka koju sigurno podrzavaju svi gradjani Srbije, a to je I najbitnije.

cARAPA

pre 9 godina

Ono sto mora da se promeni I sto je ostalo jos od demokrata jeste sistem razmisljanja da je drzava humanitarna ustanova koja daje I nista ne trazi za uzvrat, a pojedinci ne shvataju da takvim ponasanejm samo rade protiv sebe I to ne povratno.

dA VINCI

pre 9 godina

Samo ovakvim pristupom mozemo se nadati da cemo uspeti da se iscupamo iz ovog mraka u kom smo se nasli, jer zemlja u opste nije u zavidnoj situaciji, mozad i u jednoj u najgorih u njenoj ekonomskoj istoriji. Ali istrajnim radom i promenama nas samoh moguce je da se vratimo u trku sa najrazvijenijim zemljama sveta.

Petar

pre 9 godina

E da nisam citao raznorazne komentare raznoraznih vesti, ne bih znao da se poslednjih meseci gomila partijskih kadrova trudi da na svaku vest ima napisane unapred citate njihovog velikog vodje. Sutra ce da bude lep dan. A sad tipujmo na minuse.