Nedelja, 03.08.2014.

09:05

"Stvorili smo temelje za budućnost"

Aleksandar Vučić izjavio da je zadovoljan angažmanom, poštenjem i odgovornošću Vlade Srbije koja je u prvih 100 dana obezbedila investicioni ambijent.

Izvor: Tanjug

"Stvorili smo temelje za buduænost" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

331 Komentari

Sortiraj po:

Nenad

pre 9 godina

U Srbiji ne valja skoro ništa i zato moramo nastaviti sa promenama. E, sad, te promene jesu teške... Ovo smanjenje plata do 10%... Ali, to je sve rezultat rada prethodne Vlade, pa nije Vučić sam doveo Srbiju na ovaj nivo z a 100 dana Vlade.

Stefani Majer

pre 9 godina

Vucic pokusava da popravi ono sto je prethodna vlast upropastila, ali nece moci sam ako mu mi kao gradjani ove drzave nepomognemo.

Draga Tasta

pre 9 godina

Mere i zakonske regulative trebaju da doprinesu privrednom oporavku zemlje i da fokus mladih bude na pokretanju sopstvenog biznisa a ne da im cilj i jedina mogucnost bude trazenje zaposlenja u javnom sektoru,kao sto je do sada to bio slucaj

eksploatisani rudar

pre 9 godina

Evo ja cu da vam kazem sta je ucinjeno npr. rudarima, ili pravilnije je reci sta nije ucinjeno od predizbornih obecanja: nekoliko dana pred izbore je obecao prijem radnika kolubara usluga u kolubaru, ljudi su o svom trosku izvrsili lekarski pregled na koji ih je slala firma i koji je kostao 5-6000din, i kad su prosli izbori: pojeo vuk magarca, niko i ne pominje vise prijem radnika. Naravno cenzura je toliko jaka u drzavi da nema gde ni da se postavi to pitanje. Eto dragi sugradjani toliko o iskustvu rudara sa ovim nazovi covekom, a ovi botovi koji organizovano lupaju minuse neka se samo zapitaju koliki im je IQ.

Zvezdan

pre 9 godina

Temelji su postavljeni i moraju se ojačati pošto današnja opozicija čini sve da ih sruši. Imam utisak da se bore svim silama da Srbija tavori i da ne žele da se promeni situacija. Kao da im odgovara da u Srbiji glavno zanimanje bude kriminal.

Danijel

pre 9 godina

Gledam Srbiju iz Banja Luke i ne vidim ni jednog pomaka od dolaska navedenog na vlast. Niko koga znam u Srbiji ne živi bolje čak naprotiv.
Vidim koristi se izraz finansijska konsolidacija, a prodaju vam šuplju priču kao naši ovdje.
Smanjiće vam plate i penzije, da bi ih pred sljedeće izbore slabodobitno podigli (a u stvari vratili na nivo ispod sadašnjeg) i poentirali uz floskulu "ostvarili smo finansijsku stabilnost"
Umjesto da radi da plate privatnog sektora stignu nivo neophodan za normalni život, on smanjuje plate u javnom sektoru da bi se oni koji rade za minimalac u privredi mogli lakše kontrolisati, naravno jer nije bitno što te gazda gazi i tretira ko otirač, bitno je što imaš posao i vjeru u ono što vam ovi klovnovi serviraju.

Pozdrav

milana

pre 9 godina

Ova vest ne zasluzuje ni komentar koliko je bizarna. Sta normalan covek moze da pomisli kada procita hvalospeve koje jedan covek daje sam sebi bez ikakvih osnova? Tuzno, egocentricno i pomalo b******. Radikali sludjuju polupismeni narod vec dve godine+100 dana. I to onih 24% od ukupnog glasackog tela koje je glasalo za njih
Vidim na sajtu da ce veceras biti na vasoj televiziji! Verovatno ce doci kod vas jer je Olja na odmoru.Bice to los film tako da cu ga preskociti. Dovoljno je sto zivim u ovoj zemlji blagostanja, bez posla i bez perspektive.

Counter Strike v1.6

pre 9 godina

Iste slike kao i za vreme Milosevica & Crew ... Samo budala ne bi znala da vodi neko JP, nego postoji problem lihvarskih strnaka koje se finansiraju iz tih preduzeca, gade mi se svi

М.Н. Лазар

pre 9 godina

Кад'су га краве видјеле (и чуле) све са говорницом, одсад' ће давати ЈОГУРТ.

i tako...

pre 9 godina

"Predsednik Vlade Srbije rekao je da nema ništa čak ni protiv oštrih kritika vlade"
Moja kritika se ne odnosi samo na ovu najnoviju vladu Srbije, vec na sve prethodne, ali sve od pocetka nazovi tranzicije, tj. od druga Milosevica.

Evo na sta se kritika odnosi.
" kada vas pitam ko će da vodi Železnicu, jer svake godine bacamo 130 miliona evra, jesu li to Živkovih, Borko Stefanović..."

Upravo da Zeleznicu, EPS, Telekom, Srbijagas i sl. preduzeca, kao i sve vrste fondova, finansijskih institucija itd. koja nose naziv "drzavna" ili "javna", ne bi vodili Pera, Zika, Mika, zasto ova vlada ne bi bila konacno ta vlada koja ce sve ovo predati na upravljanje njihovim pravim i zakonitim vlasnicima?
Ko su ti vlasnici?
Pa oni koji su "drzavi" i svim prethodnim vladama davali pare (i jos stosta), da bi ta preduzeca, institucije...osnovali, izgradili, vadili iz dugova i odrzavali u zivotu time sto su kupovali njihove proizvode i usluge bez mogucnosti nekog drugog izbora, buduci da su ovi bili monopolisti.
To su dakle gradjani ove drzave.
Nasi preci, pre svega, ali i mi smo ti koji su sve to stvorili i odrzali.
Drzava smo mi, njeni gradjani. "Drzavna imovina" je zajednicka imovina nas, gradjana te drzave.
Zasto onda ta imovina nije i pravno-formalno i sustinski u nasem vlasnistvu i nama na slobodnom raspolaganju?
Zasto se npr. ta javna/drzavna preduzeca ne pretvore u akcionarska drustva i akcije daju njihovim vlasnicima, gradjanima ove drzave?
Mi sastavimo skupstinu akcionara, izaberemo upravni i nadzorni odbor koji ce preduzeca voditi u nase ime i koji ce nama odgovarati za rezultate.
Ako cemo iskreno, tesko da mozemo losije da prodjemo nego sto je to slucaj sada.
A ako ne budemo mogli da odrzimo i razvijemo ta preduzeca, prodacemo ih za onoliko koliko ce dati najbolji ponudjac. I te pare ce zavrsiti u nasim dzepovima, a ne u mracnim dubinama nekog budzeta za 2000 n-tu godinu, na ciju raspodelu imamo uticaja koliko i na kretanje zvezda u sazvezdju Kumova slama.
Zasto ova vlada ne bi bila ta koja ce dati moc svojim gradjanima, onima za cije dobro se bori?
Zasto i mi sami ne bismo imali moc i uticaj da se za svoje i za opste dobro borimo zajedno sa nasom vladom?
Da vladi malo olaksamo teret.
Zar ne bi sve promene tada isle glatko i lako, zar ne bismo napredovali brze i snaznije?

SNS prevaranti, gotovi ste

pre 9 godina

Zamolio bi b92, kao ozbiljan medij, da ne učestvuje u ovoj sns lakrdiji-farsi i narodu objasni o čemu se ovde, ustvari, radi.
SNS prevaranti obećali su 100 milijardi investicija, a dobili smo šipak, za dve godine nisu sakupili niti 1 milijardu, nikad manje investicija.
Obećavali su i da će kopati kanal D-M-V, a dobili smo potop Srbije.
Obećavali su i da nas neće zaduživati kao predhodna vlast, to je tačno, sns nas zadužuje duplo više nego predhodna vlast, obaraju rekorde u zaduživanju...čak 7 milijardi za dve godine.
Obećavali su i da javna preduzeća neće voditi stranački ljudi, već stručnjaci...to je bila veeeelika laž, sva JP vode likovi iz sns sa kupljenim diplomama...
Obećali su da tajkuni neće voditi državu, a Vučić se svaki dan sastaje sa tajkunima i ispunjava im želje, pa im još daje javna preduzeća da vode...
Obećavali su borbu protiv kriminala i korupcije, a dobili smo da hapse nepodobne, a puštaju-oslobađaju lopove i krimose...
Obećali su i da će mediji biti slobodni, nezavisni od prtisaka politčara, a uvedena je do sada neviđena diktatura, svi mediji su ucenjeni i rade za sns.
I da ne idem dalje, muka mi je više da navodim sve prevare sns.
Prema tome, svi moramo da se suprostavimo sns prevarantima i da im što pre vidimo leđa, šteta će biti manja...

Ddule

pre 9 godina

Posto su temelji vec postavjeni, sledecih tri godina samo treba ih uvrstiti za sledeci mandat.

Mi radimo na temelju vec 20 godina a nikako da se dignemo iznad tog temelja!

Bar da je nastao neki podrum, ali mi jos u temelju!!

monte-video

pre 9 godina

Ajoj... Čim se toliko priča o boljitku, a nema ga nigde, vidi se prava slika... Penzije idu na dole kao i plate, struja, energenti i ishrana poskupljuje, smenjuju se direktori bez konkursa, firme dobijaju poslove bez tendera.... Šta još više reći? Gde je tu boljitak? Zakon o radu? Tek ćemo da vidimo šta znači na nama... Investicije? Jel to neko od naroda video...?

The Weakest Link

pre 9 godina

Predlažem da cela vlada svake sedmice igra kviz "Najslabija karika", The Weakest Link" ili "Najšibkejši člen"! Javno, na tv. Pa, ko ne ume da odgovori na pitanja o radu vlade i funkcionisanju ministarstva - ZBOGOM, vi ostajete bez ičega! Jedini mi je problem voditeljka,...,MOLIM PREDLOGE ZA VODITELJKU.

zlo i naopako

pre 9 godina

Ja kao pojedinac nisam osetio nikakav boljitak. I vidim da se još nije rešeno ubistvo Ćuruvije, niti lopovluci srpskih ne civilizovanih divljaka. Mnogo se priča, malo toga se završava.

marko

pre 9 godina

Izašli su da drže govor u selu, pa bolje i to nego stalno da ih gledamo u odelima u skupštini, makar su okruženi narodom a ne kamerama.

Partijski poltron

pre 9 godina

(Luger, 03. avgust 2014 18:57)

Svaka ti je na mestu al dzaba,mi smo narod puni poltrona i ulizica. Rodjenog brata bi za....li a kamoli nekog drugog. Tuzno ali istinito.
P.S.
Da ne bude zabune,ima u srbiji mnogo dobrih ljudi,samo su se povukli,kao na proslim izborima. Dozvolili manjini da u njihovo ime odlucuju.

supermarket

pre 9 godina

Vlada neukih i pokvarenih, vise diletanata nego u vladama mirka Marjanovica ili Tadica. Ljudi, samoorganizujte se, povezite se i krenite sa akcijom od nivoa mesnih zajednica. Od politickih stranaka ne ocekujte promene. Imate internet, drustvene mreze, nadjite zajednicki interes i zahtevajte promene.

hocu i ja neko javno preduzece

pre 9 godina

koliko ste zaposlili ljudi? koliko ste zaduzili zemlju? sta ste konkretno uradili a da nije prazna prica o zakonima? koliko investicija a da nisu lazi o arapima, tzv mercedesima, finskoj automehanicarskoj radnji koja kao privatizuje fap...boze kakav skup bahatih neznalica, foliranata i jos ponesto

'ja to nikada nisam rekao'

pre 9 godina

godisnji odmori su pa da pitam naseg vodju koji reklamira patriJotski turizam - da li je Karinsko more nase domace more (za one koji ne znaju neka objasni vodja jer su radikali obecavali da ce se Srbi kupati na nasem Karinskom moru a to je izmedju Zadra i Novigrada) i da li je linija Virovitica-Karlovac-Ogulin-Karlobag nasa teritorija.

Dosta nam je više zamajavanja, prevaranti

pre 9 godina

Putujući cirkus-eskurzija...a gde je harmonika...Ovi nisu normalni, šetkaju se okolo i pričaju budalaštine, a narod nema hleba da jede...kada prestaje sns kampanja i , konačno, počinjete da radite, dosta je više zamajavanja, ako ne znate, a ne znate, sklonite se da vas mi ne sklanjamo.

ĆivodiV

pre 9 godina

Bojim se da nema budućnosti u zemlji u kojoj je, ona koja je, predsednica skupštine. Meni je predstavnica nacio. korpusa, to ona tako misli, a i zabludno je smatraju, M.Gojković napravila problem kao ’Crnogorcu’ u Novom Sadu, znajući na odnos sredine, komšiluka, a i sama doprinoseći tome u želji za glasovima, podilazeći biračima, kvalifikujući me kao nekog ko ’nije naš’ a posebno što su joj okolnosti odvajanja CG ’davale za pravo’, a u isto vreme uspeva da u crnogorskoj sredini to prikaže preko istomišljenika kao njeno slaganje sa lokalnim Crnogorcima (delom) koji su to već ustvrdili da nisam njiov’na šta sam se ja svojevremeno i požalio. Koliko god ja bio nevažan nadam se da Vam je ovo zanimljivo.

Nikola

pre 9 godina

Pogledajte film o Zoranu Djindjicu "ako Srbija stane". Zapazite samo jednu recenicu koju je Zoran tada rekao: "sada nam je sansa da napravimo prave korake ka modernoj Srbiji inace ako to ne uradimo prokockacemo ovu istorijsku sansu i za 10tak godina docice na vlast neka komicna vlada . . . ."
Tog dana kad je ubijen, Srbija je stala, a ova radikalska vlast, koja je ucestvovala u njegovom ubistu, sad ubija ovu zemlju i narod do kraja po ubrzanom postupku.
Inace radim dva posla i sastavljam kraj sa krajem, a vidim da po gradu dobra kola voze samo kriminalci i sns clanovi, kvazi strucnjaci!

mislim svojom glavom

pre 9 godina

To sto Vucic i clanovi vlade hvale rad vlade za 100, pardon, dve godine i 100 dana, nije merodavno i objektivno.Pitajte gradjane,koji nisu clanovi niti SNS,niti bilo koje stranke, sta oni misle. Zasto ovi, koji su placeni da ne misle svojom glavom, svaki negativan komentar prebacuju na DS? Dakle, nisam clan NITI JEDNE STRANKE, a rad vlade je NIKAKAV, BEZ REZULTATA. Nadam se da ce B92 ovo objaviti, posto retko objavljuju komentare koji ne velicaju Vucica.

Luger

pre 9 godina

Mene zanima sledeće. Gospodin Vučić kaže da se stvaraju uslovi da se mladi ljudi samozaposle, tj. da sami stvore sebi radno mesto. Pretpostavljam da je uvaženi Gospodin Premijer mislio na pokretanje sopostvenog biznisa. Recimo neka imamo četiri visokoobrazovane osobe, stare 25-26 godina od kojih je jedna završila medicinu, drugi je završio elektrotehniku smer energetika, treći je završio mašinski fakultet smer motori sa unutrašnjim sagorevanjem i četvrti je završio građevinski fakultet smer hidrogradnja. Pitanje za uvaženog Premijera i za njegove sledbenike je sledeće. Kako te četiri osobe da pokrenu sopstvene biznise, kada niti imaju para za pokretanje biznisa, niti adekvatnog iskustva u svojim strukama, niti znanja vezanih za poslovanje? Naravno pod privatnim biznisom ne podrazumevam kiosk na ćošku, tezgu na buvljaku, firzerski salon, piljaru ili kiosk za proizvodnju kokica. Takođe me zanima, da li uvaženi Premijer misli da svaki Srbin ima potencijala za vođenje biznisa? Samo bih da napomenem, da od ukupnog broja zaposlenih u Saveznoj Republici Nemačkoj, 7-9% su vlasnici kapitala, a ostali rade za njih. Pretpostvaljam da smo mi mnogo pametniji i sposobniji od Nemaca, što se vidi na svakom koraku, pa bi princip jedan biznis jedan Srbin, mogao vrlo brzo da zaživi. A što se tiče vas naprednih koji mašete repom, tužno je videti vaše uvlakačke komentare i udaranje minusa i pluseva, na momente me je bukvalno sramota kada vidim u kakvoj državi živim i sa kakvim ljudima sam okružen.

Aleksandar

pre 9 godina

Botovi, neumorni ste da istim pricama i kliktanjima na "ne preporucujem". Niko od vodja, bilo koje drzave, ne zna sta je dobro za narod. Jer svaki covek zivi u svetu koji je on zamislio da je dobar za njega. Isti ekonomski sistem funkcionise u svetu, a uopste nije dobar za bilo koga. Ista razmisljanja vladaju, pa nastaju ratovi, beda, glad, otimanje, sve ono najgore. Ili da nas nesto zvekne, da nas pocisti ili da dodju vanzemaljci i pokupe dobre ljude sa ove planete, a vas neka ostave da se pobijete sami.

dejan

pre 9 godina

Necu da me posmatrate kao DS poltrona, ali vecina investicija stranih firmi je dosla za vreme DSa, i ja znam da sam bolje tad ziveo nego sad... S kim god pricam svi kukaju kako ne mogu da sastave kraj sa krajem, da posla ima, ali da para nema, a bogme u zadnje vreme je i manje posla... Racuni skacu, porezi skacu, sve raste, samo primanja opadaju. Beogradjani su smenili Djilasa, koji je toliko radio za decu i za mlade kao i za stare, besplatna vestacka oplodnja, 13. penzija, deciji dodaci, trudnice i mladi parovi su bili zasticeni kao mecke. Obnovljen vozni park gspa, uradjen most preko Ade itd. itd. A ovaj Belgrade waterfront je pokusaj da se parira tom istom Djilasu, s tim sto je Djilas inzenjer pa de drzao u realnosti, i ono sto.je rekao je uradio, dakle drzao rec. Sanjajte o Beogradu na vodi, ali osim ako ne zelite.da drzite SNS narednih 20 god. na vlasti, to nikad nece biti uradjeno. Onog trenutka kad ovi sad budu sleteli, videce se istina. Vucko mozda i jeste radan covek itd. itd., ali SNS i ostala druzina, svi su tu iz interesa. Mnoge stvari si pomalo i skrovene, npr. u propast UBBa, banke koja je poslovala pozitivno, je direktno bio umesan covek iz SNS kadra (bilo u novinama). A o socijalistima da ne pricam, svaki koji je u vrhu ima firmu iza koje stoji, koja mu donosi profit. Koriste se politickim uticajimada bi osvojili trziste...

Bojan

pre 9 godina

Nisam za zute, da ne bude zabune ali u poredjenju sa ovima oni su med i mleko... Nikada im necu oprostiti izdaju zemlje i pljackasku privatizaciju, unistili su drzavu i glasao sam protiv njih ali nisam za ove likove sa kupljenim diplomama... Moj dom je visestruko pogodjen zahvaljujuci Vucicu... Za prvo dete sam dobio 70 000 dinara pomoci od zutih(ma sta god mislio o njima), za drugo staro 2 meseca 20 000 od opstine, dobio sam otkaz po dolasku sns direktora i nisam bio jedini, firma je unistena i pred zatvaranjem je. Sada ce mom ocu, penzioneru smanjiti penziju od koje svi zivimo, i onda upalis tv i vidis velikog vodju kako prica o boljem zivotu??? "!!! Komedija

SNS je zlo, prevaranti, lažovi

pre 9 godina

Au, ala ovi lažu...a od 2012g do maja 2014g su vladali marsovci, a ne Vučić, Dačić...pa koga, bre', vi više lažete, ol:ši, hohš*apl:eri...Ovi sns prevaranti funkcionišu poput šibicera, jedan valja kuglice, sad je ovde, sad je onde...sad je vidiš, sad je ne vidiš...a ovi oko njega lože ovce...a ovaca u Srbiji koliko hoćeš...

petar

pre 9 godina

Popeti put pokusavam da ostavim komentar ali ocigledno i na B92 ima simpatizera "velikog vodje" Da probam opet.

Uradjeno je mnogo, priznajem, ali nazalost na stetu narodu.

Poskupeo gas
Poskupeo telefon
Poskuplo gorivo
Poskupelo auto osiguranje
Povecan porez
Ukinute subvencije porodiljama i deci
Poskupece struja
Smanjenje plata
Smanjenje penzija
Niko od tajkuna nije uhapsen
Nikome od tajkuna i kriminalaca nije oduzeta imovina
Tajkuni ne placaju porez drzavi
Tajkini na celu drzavnih firmi umesto u zatvoru
Sudjenje Miskovicu predstava za glup narod
Kriminalci se oslobadjaju bez racionalnog objasnjenja
Nije otvoreno nijedno nov radno mesto
Nije otvorena nijedna fabrika
Nema stranih investicija
Od Beograda na vodi samo veliki pano i nista vise
......

Odlicni temelji za buducnost. STRASNO, da nije smesno bilo bi zalosno. A on samo udara po hvalospevima, ali zna se ko sam sebe hvali. A botove samo klikcu... idemoooo

Ardbeg

pre 9 godina

Ulaganja ,su itekako potrebna nasoj zemlji.Nakon tolikogodina,uspeli smo da privucemo investitore ,sto nam garantuje brzi oporavak ekonomskog sistema.
(Daria, 03. avgust 2014 15:2

Ja razumem da ti je posao da pises gluposti i lazi ali za investirore si preterao. Pa investicije u prvih 6 meseci su jedva 200 mill eura, sto je smesna suma.

nikola

pre 9 godina

a minimalac najmanji u Evropi :) standard takodje. Kad bude minimalac 3-4 eur za pocetak onda mozes da kazes da si nesto uradio. Ovo je prica za naivne

Vuko

pre 9 godina

Slažem se da se poboljšanje čak i u tako kratkom periodu vidi i treba da budu pohvaljeni svi koji su tome doprineli. Takođe je pohvalno što se nisu opustili i pre bih rekla da svakim danom imaju sve više snage i volje za napredak.

neša012

pre 9 godina

Ne vidim bolju ličnost na mestu premijera od Vučića. Tako sam mislio 16. marta, tako mislim i danas.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Voltron, 3. avgust 2014 13:43)
To ne misliš samo ti, misli svih onih skoro pedeset posto Srbije koji su toga dana opredili novi put za Srbiju.Srbija je dobila konačno predsednika vlade kakvog je davno trebala, da je tako bilo nebi protraćiči čitavu deceniju u jalovim i beskorisnim političkim prepucavanjima koja su naš mnogo koštala.

Nejt

pre 9 godina

prosto ne mogu da verujem koliko ima namestenih komentara o vodji :-))) Srbija treba da radi, sto bi rekao veliki vodja, prema tome, botovi, ajmo lopate u ruke i onako niste kvalifikovani za nista drugo, man'te se komentara.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (naprednjak, 3. avgust 2014 16:42)
Nek si ti nama kvalifikovan, a osnove gramatike ne znas. Trolicu, ne kaze se za nista, to su valjda tvoji priuceni nadredjeni mogli da te nauce.

Vlada

pre 9 godina

Da li je odlazak u Bačko Gradište iskoristila gospođa potpredsednica da se zainteresuje za gradnju mosta u Novom Sadu? Da li je eventualno razgovarala s nekim radnikom? Na gradilištu ih, naime, mesecima već nema, ali možda su neki bili upriličeni za današnji prolaz članova Vlade kroz Novi Sad i možda je uspela da dozna gde su i hoće li se na gradilište vratiti.

anna

pre 9 godina

Što ne ode u Obrenovac? Bliže,uštedelo bi se na gorivu i vremenu, U romanu Ključ za Rebeku ima jedna rečenica * Lavove predvode magarci* to je rekao Ken, a ne ja pa slobodno objavite.

SNS prevaranti

pre 9 godina

DVE godine i 100 dana SNS prevaranti vladaju, a ne samo 100 dana, kako prevarant nad prevarantima želi da prikaže. Za dve godine i 100 dana ste nas totalno ojadili, sve ste upropastili, povećali poreze, akcize, cene...zadužili nas sa čak 7 milijardi evra, privreda je u kolapsu... javna preduzeća ste dali diletantima (sa kupljenim diplomama) da vode... menjate ministre kao na traci i sve gori od predhodnih, čak po tri ministra finansija, privrede, poljoprivrede ste promenili... gradove i opštine vode sns neznalice... posla nema, investicija nikada manje... medije ste okupirali... kriminal cveta, krimose oslobađate... tajkunima nudite javna preduzeća da vode... Kosovo ste poklonili... ma gde god se okreneš katastrofa, nema sektora koji funkcioniše... užas. Prema tome, dosta je bilo igrarije, odlazite...

Bojan

pre 9 godina

Deset istih likova pise poruke po zadatku, koriste iste reci samo ih stavljaju na drugo mesto, takvi botovi su nezabelezeni u svetu... Najbolji komentar mi je pohvala na racun Vucica zato sto su se vozali busom do Nisa, navodno stede... Istina, takav postupak ima prodju kod biraca sns-a ako znamo iq tih ljudi. Oni ne shvataju da je jeftinije ici avionom i ne vide 10 sluzbenih auta kja su pratila taj autobus, i to placa narod... To sto nam deca piju otrovano mleko i sto su prvo udarili po majkama i deci ne zanima sns glasace, oni su dobili dobra radna mesta, to je bitno... Nicija nije do zore gorela pa nece ni vuckova

Stočar

pre 9 godina

Vučić je u pravu. Podržite uspešne ambiciozne privatnike, umesto da se pare poreskih obveznike bacaju u nepresušni bunar propalih javnih preduzeća.

Vladimir

pre 9 godina

Nasa buducnost su nasa deca, u tom smislu premijer je ukinuo pomoc trudnicama i bebama, podigao cenu struje, hrane i decije opreme, podigao cene registracije vozila, otpustio za godinu dana oko 200 000 radnika.... O izdaji Kosmeta da ne govorimo i ostalom antisrpskom delovanju... Bravo premijeru, deca nam stvarno imaju buducnost.

naprednjak

pre 9 godina

prosto ne mogu da verujem koliko ima namestenih komentara o vodji :-))) Srbija treba da radi, sto bi rekao veliki vodja, prema tome, botovi, ajmo lopate u ruke i onako niste kvalifikovani za nista drugo, man'te se komentara.

Spin majstori iz gazdine skole spinera

pre 9 godina

Nece mi objaviti komentar kada bih napisao ono sto mislim (i sto je apsolutno) tacno o ovo "coveku"! Napisacu samo ... bip,bip,bip... PS. Od svih dir. Javnih preduzeca samo njegov kum Petrovic iz EMS-a nece biti smenjen! Bio u Kankunu,Meksiko na letovanju,2500€ dan u vili,a sad ga eno u svojoj vili na S.Stefanu da jos malo boje nabaci,a ima i jahtu u svom posedu,verovatno to sve od plate,jel tako posteni premijeru?

Daria

pre 9 godina

Ulaganja ,su itekako potrebna nasoj zemlji.Nakon tolikogodina,uspeli smo da privucemo investitore ,sto nam garantuje brzi oporavak ekonomskog sistema.

radio_vihor_zove-anđeliju

pre 9 godina

I obeleževanje prvih sto dana bilo je prilika da Vučić i ministri onako radno kako i dolikuje Srpskom trenutklu sada na farmi u Bačkom Gradištu pokažu da je Srbija konačno zaokrenula u pravom smeru, da se od svih državnih institucija mnogo radi i da narednih sto dana vlada mora dočekati u mnogo boljem ekonomskom okruženju i sa rezultatima koji su makar za jedan stepen bolji nego danas.

Miki_In

pre 9 godina

u prav
u je vucko,barem sto se mene tice,cim je osvojio vlast ja sam emigrira,ispravka,ja sam se evakuisao u nemacku i sad umesto 300e koliko sam zaradjivao zaradjujem 2000e, temeljito to radi vucko. . .

Down Toearth

pre 9 godina

Svima vama koji ste zadovoljni postavljenim temeljima za budućnost i kojima poltronisanje obezbeđuje egzistenciju u sadašnjosti - u sledećih 100 dana ova vlast krahira, dolazi zima, svi planirani kanali dunav-solun-ogulin-virovitica, sve hiljade milijardi investicija, Beograd na kreku, sve njive na poklon Arapima, svi rekordni prinosi arapskih poljoprivrednih kultura, sva šibicarenja sa važnim državnim ugovorima,... Sve će to nestati, skupa sa vašim obogaćenim vođom ali vi nećete nestati nego ćete palacati za novim vođama.
Botovi, nekada su se završavale ozbiljne škole za metalo-strugare, a vi mega-obrazovani ste pozvani da sudite o 100 dana vlade. Pi'!

lala nadnicar

pre 9 godina

Sve je isto za ovih 100 + dve godine dana, samo sto nam vodja hoce da je ponkekad Putin a ponekad Tito - a kada mu uzmes sve u obzir on je samo Seseljov ucenik i Tomin pitomac.

Šareniš-iš

pre 9 godina

Dno. Dna. Svi bivši, sadašnji i budući "vladari", u Srbiji. Niko ne radi u interesu drzave i naroda. Umesto Beograda na vodi, sačuvajte ono što Beograd već ima.. Ono što je "duša", Beograda... Zašto ne renovirare muzeje? Zašto je Slavija opet puna kioska i kockarnica? Zašto je grad prljav? Sačuvajte ono što Beograd ima, a ne počinjite nešto da gradite što nećete biti u stanju da završite do sledećih izbora. Gradilište "Beograd", na vodi će biti još jedan poen više za neke naredne preletače....

JAJO

pre 9 godina

Iskreno, nisam clan nijedne partije ali ova slika sa cvecem od premijera za ovu gospodju sa farme, stvarno treba da obidje ceo svet, ovako nesto jos nisam videla u politici.

Елза

pre 9 godina

Најважније од свега је да се упркос временским непогодама, које су нас задесиле, нису спречиле Владу Србије да одради све своје започете планове, јер се марљиво и озбиљно радило.

Quilty

pre 9 godina

Kao i nekada ranije, postoje dve Srbije: ona koja je hipnotisana političkim marketingom pa vidi ono što joj se kaže da vidi i ona koja vidi činjenice. Obe su jadne, jer obe sve lošije žive, bez razlike šta vide i u šta veruju. Istorija se ponavlja. Opet će doći vreme za miting i kontra-miting. Samo ćemo tada biti mnogo stariji, malobrojniji i bedniji nego pre 18 godina.

Lala NS

pre 9 godina

Samo da uzmemo jednostavan primer onog voženja autobusom na sednicu u Niš, pa to Vlada DS-a nije ni pomislia, a kamoli uradila, kao da su u službenom autu odrasli. Da ne govorimo o neracionalnom trošenju.

Jagodica Bobica

pre 9 godina

Nasa podrska je podjednako vazna kao i trud Premijera da se sve ovo u sto kracem roku,sprovede u delo,a to nece biti nimalo lako i to treba imati u vidu.

Rokfeler

pre 9 godina

Slažem se sa premijerom u potpunosti, ova Vlada je mnogo uradila, posebno na polju reformskih zakona ključnih za stvaranje boljeg poslovnog ambijenta koji će usloviti rast zapošljavanja i povećanje privredne aktivnosti.

dobronamerni

pre 9 godina

Mani se, Vučiću, tih "promena svesti", to je nemoguće učiniti po narudžbini! Promeni lanac vlasti tako što ćeš SVAKU lopovsku i lažljivu kariku zameniti poštenom. Nađi ih, ima ih! Ako ne umeš sam da ih nađeš, zovi stručnjake iz inostranstva, postoje. A narod kad vidi da postoji i poštenje, počeće i sam da polako menja svoju svest.

Cinik

pre 9 godina

Demagogija, autokratija, mesanje u sve i svasta, samoreklamerstvo i nesposobnost epskih razmera - zar je to put u buducnost? Jedino sto je zapravo premijer i uradio je osvajanje titule Crvenoj zvezdi u fudbalu.

Лаки

pre 9 godina

Брже запошљавање и сређивање српске економије је главни циљ ове Владе. Финансијска консолидација је неизбежно решење али мора се спровести ако мислимо да се надамо бољитку.

Golub50

pre 9 godina

Reforski moderni zakoni i veliki projekti obecavaju da ovu vladu cekaju novi uspesi. Bice tu da se ne lazemo verovatno i nekih bolnih rezova ali sve sa ciljem stvaranja pristojnije Srbije i bolje buducnosti nase dece.

radnik

pre 9 godina

Ovaj Vučić se ubi od pričanja i obećavanja.Ko mnogo priča,uvek je sumnjiv,verovatno je težak neradnik.Evo i ja nisam neki radnik,čim trosim vreme na ovo kuckanje.

Gorislav Konstantinović

pre 9 godina

Razočarava vas B92, i mene, juče je bio na Pnkiju, pa zar i večeras dva sata monologa na "nezavisnoj" televiziji? Stoput sam pokušao da objavim i nikad nije prošlo: samo se u Srbiji o "Sto dana vlade" udara na sva zvona... kad ste čuli da predsednik Amerike podnosi izveštaj naciji o "Sto dana vlade" ili da to radi bilo koji evropski premijer? Dajte jedan primer, makar. Ovih "Sto dana", tačnije 92 dana (od 20. marta 1915. do 22. juna 1815. godine) vezuje se za DRUGU NAPOLEONOVU VLADAVINU koja se, posle "sto" dana, završila kod Vaterloa.

SofijaS

pre 9 godina

Reforme su tek pocele i ocekujem da ce doprineti stvaranju boljeg poslovnog ambijenta koji ce omoguciti stvaranje konkurentnog i slobodnog trzista,zdrave proizvodnje, veci izvoz i masovna zaposljavanja mladih ljudi.

Sinaver

pre 9 godina

Premijer je obecao narodu da ce do 4. avgusta biti odradjeno sve sto je rekao u ekspozeu, mislim da je uspeo sa svojim timom da marljivoscu i odgovornoscu pokazu gradjanima da zele i mogu da naprave bolje stanje, prvenstveno sto se tice stranih investitora, oni su nam glavni prioritet...

Swarovski

pre 9 godina

Neka,jos je vama dobro. glasaliste sada uzivajte. Ja mogu reci da se stidim da kazem da sam srbin od kada su ovi u vladi. drav iz inostranstva.

Student 021

pre 9 godina

Premijeru nemam šta da zamerim, znam da veruje da uvek može bolje i da se tog motoa drži i tako i treba. Vlada je već u prvih 100 dana uspešnija od svake prethodne, valjda i to nešto govori.

crni domino

pre 9 godina

Ti si Vucicu sa crvenima razorio temelje Srbije jos devedesetih, od kojih se Srbija vise nikada nece oporaviti! Pokusaj tu istinu da shvatis!
Ta prica da sada pravis nove temelje vazi samo za vase naprednjake. U sustini ti i dalje razaras Srbiju, a to ce ovaj narod kasno da shvati.
Temelje moderne Srbije je stvorio Djindjic, a vase delo koje velicate do nebesa nije ni ono malo crnog ispod nokta sto je Zoran uradio za Srbiju!

Manučao

pre 9 godina

Možete da pljujete Vučića na razne načine, zapravo se to i čini, ali ne možemo da prenebregnemo činjenicu da čovek daje celog sebe i svu svoju energiju da ova zemlja konačno stane na zdrave noge.

MRKI

pre 9 godina

Ovde svaki komentar koji ima jednu reč protiv Vučića ima 130-200 minusa a hvalospevi toliko pluseva. To su oni koji ne misle svojom glavom vec glavom Voljenog vodje. Gospodo porezi na nekretnine su povećane od 60% a u Nišu i do 300%.

Konan

pre 9 godina

Vučić da nastavi sa reformskom politikom i da se ne obazire na neargumentovane kritike kvazi opozicije. Zašto kažem kvazi, pa zato što je to cirkus, a ne opozicija.

soko

pre 9 godina

Zaposljavanje mladih jeste i prioritet, jer godinama unazad bas je Demokrate bilo briga kako za mlade tako i za one u srednjem zivotnom dobu.Ova vlada maksimalno je ozbiljno shvatila problem mladih te se iz toga i zalaze za dovodjenje vecih broj investitora kako bi mladi mogli da rade.

Boškić

pre 9 godina

Ne treba dozvoliti da neosnovane kritike budu glasnihje od hvalospeva, posebno ne u ovoj situaciji gde je očigledno da je Vlada zaslužila visoku ocenu.

Miško

pre 9 godina

Temelji su postavjeni pre svega donošenjem seta feformskih zakona iz oblasti privrede, pravosuđa, medija, javnih finansija. Pozdravljam nastojanja Vlade da posećuju srpska sela i gradove jer nije samo Bg Srbija.

Gane

pre 9 godina

ZOR, Zakon o stečaju i privatizaciji, set medijskih zakona, poreske olakšice, borba protiv sive ekonomije, sve je to uradila ova Vlada, a ne Vlada demokratske stranke, prema tome nema razloga da im ne dam dobru ocenu.

Vidal

pre 9 godina

Za 100 dana Vlada nije uradila malo, ali kako je premijer po prirodi skeptik, siguran sam da smatra da je moglo i više. Poplave su uzele mnogo energije i sredstava, ali tako nam je kako nam je. Očekujem još dobrih poteza u narednom periodu.

strina

pre 9 godina

"Stvorili smo temelje za budućnost"

Temelji od peska omotani laznim obecanjima bez pokrica.
Beko, Kostic, Toplica, Misko, Bogi i ostali Vuckovi novi jurisnici ce na tim temeljima da nastave dalje sa sprovodjenjem Vuckove politike ozdravljenja javnih preduzeca kako bi izgradili novu i prosperitetnu Srbiju.
Kad se opet probudimo, nekog novog 5 oktobra, oseticemo tek tad posledice ove kratkovide politike. Jedna te ista grupa ljudi vec cetvrt stoleca samo u razlicitim formacijama i clanskim organizacijama gura ovaj narod svesno ili nesvesno zarad licnih interesa u provaliju iz koje nema izlaza za dugi period. Jadni mi sa vama na celu.

ing

pre 9 godina

Svih 40 zakona koje je vlada donela jesi iskljucivo zakoni koju su evropski i medjunarodno opravdani, takodje su u interesu naroda i poboljsanju zivota u Srbiji u svakom smilsu te reci.

MONO - BLOK - TOCAK

pre 9 godina

Naravno da se cuda u pozitivnom smislu ne desavaju za 100 dana, ali ono sto se mora priznati i sto je veoma vazno je sto je Vlada uspela da uradi sve sto je Vucic izneo u ekspozeu, od 42 Zakona u Skupstini je usvojeno 32, takodje moramo podsetiti da su nas zadesile poplave, ali marljivoscu su uspeli da donesu zakone koji ce poboljsati investicioni ambijent i lakse zaposljavanje mladih ljudi. Mogu da kazem u oklonistima koje niko nije mogao da predvidi Vlada je ucinila maksimum dobar rezultat.

bar nedeljom budi kuci

pre 9 godina

Aman covece koja ti je kucevna slava (juce je bio Sveti Ilija) da barem jednom domacinski sedis u tvojoj kuci, a prepustis barem nedelju, ljudima a ne tebi i politicarima.
Isto nam se pise da si i sutradan eto 101 dan uzeo za samohvalisanje jer nista bitno se i ne menja sve je isto samo vodja hoce da je tito.

nebojsa bg

pre 9 godina

@Uvek ima i onih nezadovoljnih sto su sa padom prosle vlasti izgubili privilegije i tako oni komentarisu i iskaljuju svoj bes a mi citamo i slatko se smejemo.
(bonito, 3. avgust 2014 11:41)

Da,slatko se smeje I moj bivsi kolega Milan,koji je zahvaljujuci clanskoj karti dobio posao u NBS,dok se ja I dalje zlopatim kod jednog robovlasnika koji me ne prijavljuje,malo placa,i naravno-neredovno.Smeje se covek,sa vanrednom srednjom,u 44-oj godini zivota dobio stalan posao.ali...samo se smejte.Nicija nije gorela do zore,nece ni vasa.Samo,bojim se,5. oktobar ce za vas biti kao skup svatova.

I jedan univerzalan odgovor na sve ovo vase "sta smo nasledili od zutih"?A sta su zuti zatekli tamo,2000.?Zemlju opustosenu ratom,bombardovanjem (koje ste vi izazvali),zemlju u kojoj se benzin I cigare prodaju na ulici,medije ubijene u pojam (znate li ko je bio ministar inforimasanja do promena?),drzavu sa Legijom,zemuncima,zemlju koju je mrzelo pola sveta..Da ne nabrajam dalje,ne bi stalo ni na 1500 gusto kucanih strana,a ne ovih slova ovde..

Goran

pre 9 godina

A u Krusevcu na razgovor za posao ides u kancelariju SNS gde te ispituju i procenjuju njihovi kadrovi da li si sposoban da radis, a ako nemas zaledjinu izlozen si podsmehu. Ako ne verujete proverite. Prethodno je to radio Mile Meda a sad komisija sastavljena od clanova SNS.

Brkatajzer

pre 9 godina

Nikada se nije desilo da ovako Vlada Srbije, za dosta kratko vreme donese zakone koji ce nam poboljsati dobar poslovni ambijent, a to je sto vise investicija, kao i vise radnih mesta, to ide jedno s drugim..

MIKA

pre 9 godina

Bila sam zivi svedok kada je Namcor bio u Krupnju i obecao je narodu za dva meseca ce te imati kuce, puteve,i da ce se izgraditi tekstilna fabrika,nista od toga nema danas,samo lazna obecanje.

zipa zonfa

pre 9 godina

Gradjani Srbije su decenijama ziveli sa politicarima koji su samo mlatili praznu slamu, narodu izobecavali svasta, na kraju naravno nista, osim ivice bankrotstva, tako da nam je ovo decenijska sansa, kako bi konacno videli pozitivne pomake.

Mišo

pre 9 godina

Ne prihvatam floskulu da su svi političari isti, bahati, bezobrazni i da rade u lično interesu samo i da ih baš briga za građane. Možete govoriti šta hoćete, na to imate pravo, ali bar priznajte da je Vučić debelo zaslužio toliku popularnost kod građana.

pticica

pre 9 godina

Za kratko vreme dosta toga je uradjeno, a tek nas cekaju dani u kojima cemo morati da radimo vredno i odgovorno, a iza svakog rada je i uspeh, tako da sa svim zakonima i reformama krecemo dobri putem.

Hlodoveh

pre 9 godina

Vlada je postavila ambiciozne ciljeve, ali samo tako se može urediti Srbija. Od reformi će korist imati svi gradjani Srbije, bez obzira na partijsku pripadnost.

Roki

pre 9 godina

Temelji su najvažnije, uspostaviti zdrav sistem i zato podržavam ovu politiku. Građanima recimo Švajcarske nije važno ko vlada kada imaju zdravu osnovu i uspostavljen sistem. Tome treba težiti.

Night

pre 9 godina

@(MRKI, 3. avgust 2014 11:54)
Zakon je isti za sve i svi će morati da plaćaju porez što se tiče Beka a zašto da ne pomogne državi ako može neka uradi nešto dobro za promenu svi ćemo imati koristi ako se rešimo gubitaša!

Slobodan

pre 9 godina

Za 2 godine, inflacija preko 100%. Cene najvece u regionu pa i u evropi. Podignut pdv, ukinut smanjeni porez na bebe i kompjutere, gorivo i akcize skuplje od svih zemalja u okruzenju, posle zabrane zaposljavanja, u javnom sektoru je sns zaposlio preko 30.000 svojih poslusnika. Smanjenje plata i penzija 15% i podizanje struje za 30%, poskupljenje obaveznog osiguranja vozila... Ogavni ste...

Sima kosmos

pre 9 godina

Važno je što je Vlada uspela da uradi sve što je premijer izneo u ekspozeu, s obzirom na poplave koje su nas zadesile, ali marljivošću su uspeli da donesu zakone koji će poboljšati investicioni ambijent i lakše zapošljavanje.

weRUshka

pre 9 godina

U ovih 100 dana vlade,i Vučićev boravak na čelu Vlade mogu reći da je ovo Vlada koja je dokazala i da su odgovorni, da su pouzdani i zato imaju podrsku i u svetu i u Srbiji. Najsposobniji i vrlo odlucni za sprovodjenje neophodnih reformi, te je realno i nadati se boljoj budućnosti.

HannaB

pre 9 godina

Verujem da ce nastaviti kao sto je i do sada radila ova vlada u ovih prvih 100 dana, jer su do sada pokazali i volju i spremnost i odlucnost i rezultate da promene u Srbiji budu na opste dobro svih koji zive od postenog rada

Rođak Ilije Čvorovića

pre 9 godina

Basser, 3. avgust 2014 10:58)

Slažem se sa tobom , samo period o kome pričaš traje več 12 godina. Tada nije bilo kraja takvoj situaciji. Danas se golim okom vidi da je to,e došao kraj prijatelju

spali diplomu

pre 9 godina

Obratite pažnju da botovski komentari koji imaju žščćđ nemaju štamparskih grešaka, znači copy/paste, a ovi bez prepisivani pa imaju. A svuda teške reči kao "fiskalna konsolidacija", "implementacija" i slično. Garant dobijaju pripremljene komentare na mail.

Kvazimodo Sorabius

pre 9 godina

Kao što su u temelj Skadru ugradili "vernu ljubu", Vućić-Nikolić i sledbenici su ugradili CEO NAROD, plus Kosmet u "temelje"!

Mona Liza

pre 9 godina

Aktuelna vlada svoj posao radi odlicno i upravo zbog toga smeta opoziciji jer su se oni na primeru ove vlade pokazali nesposobnima. Normalno je da ce da im smeta sto je aktuelna vlada uspesna i sto postize rezultate koje bi oni voleli da su postigli, ali nisu znali kako.

bluesteel

pre 9 godina

Vlada je radila dobro, oseca se energija koja ke ulozena. Samo neka se tako nastavi i bice nam bolje sigurno.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bojan, 3. avgust 2014 10:56) Sta je vlada dobro uradila i kakvu energiju ti osecas?Energija koju imate vi sns omladinci dok pisete hvalospeve Vucicu, mogu da zamislim kako bi se ja jadno osecao da idem na kurs za pisanje komentara haha.I koja je svrha svega tog vaseg pisanja ,jeste se nekad zapitali pametnjakovici???

IvaNNaBO

pre 9 godina

Za prvih 100 dana shvatila sam da bez obzira na sve, Vučić i ova Vlada neće odustati od iznetog Plana, jer reforme se moraju sprovesti, svako odlaganje nas vraca u nazad, tako da nema Srbija vremena da tapka u mestu, niti da koraca kao za vreme vladavine DS-a: jedan napred, a nazad dva.ne, samo odlucno i posveceno radu mozemo videti pomake.Odličan rad u prvih 100 dana.

Istok

pre 9 godina

@(Basser, 3. avgust 2014 10:58)
Narodu se kičma prilepila zbog neodgovornosti i bahatosti prethodne vlasti jer su nas prezadužili pa nemamo od čega sada da vraćamo njihove dugove!

Victor

pre 9 godina

Par pitanja za vlast:
1.Tender za isušivanje kopova Kolubare je pozivni, zašto nije pozvana najveća svetska kompanija iz te oblasti ?
2.Planirana je rekonstrukcija trga Slavija i fontana na sredini, koja će koštati nešto poreske obveznike, svake godine. Zašto se ne napravi neki sadržaj, atrakcija, koji će tu da pravi novac a ne da troši, kao na primer rotacioni restoran vidikovac, roler koster, najveća protivgradna raketna baterija u Srbiji, bilo šta ?
3.Zašto kod nas kad svane negde još uvek radi ulična rasveta, jel može da radi na senzor pokreta i svetlost?
4.Zašto se ne postave senzori na semafore, da rade kada ima saobraćaja a da nerade kada ga nema ?
5.Zašto se bezbednost saobraćaja ne poveća dodatnom obukom nesposobnih vozača?
6.Zašto se ne uvede elektronska naplata putarine preko SMS-a?
7.Zašto se kroz medije narodu, generalno serviraju nepotrebne informacije, umesto informacija o poslu, nauci i tehnologiji koje su neophodne za napredak u svakom pogledu?

PS. Hvala unapred na odgovorima.

ljubica

pre 9 godina

(foxfire, 3. avgust 2014 10:38)

Eh, kada bi se ti prekobrojni u drzavnoj upravi samo za trenutak setili kako su i dosli do posla bilo bi im mnogo lakse.

Miris dunja na Balkanu

pre 9 godina

Nedaća tj prirodna katastrofa koja nas je zadesila u maju, danas mnogo utiče na našu ekonomiju i rad Vlade. Ekonomski, zbog nje ćemo imati blagu recesiju umesto blagog rasta a sa druge strane, Vlada Srbije je , u tom vremenu, poplava, svu svoju aktivnost usmerila ka rešavanju nastalih problema širom Srbije. Moja ocena rada Vlade je 5!

Mgdalena Flehenstain

pre 9 godina

Svako ko relano posmatra rad ove Vlade u prvih 100 dana , vidi da je uspesna i da jedino uspeh i mozemo ocekivati.Uspeh dosadasnjeg rada pohvaljen od strane Nemačke, Rusije Italije, Francuske, razgovori sa privrednicima i najavljen dolazak mnogih firmi-dokaz uspesnih poseta, sasvim dobri rezultata razgovora koji ce se, verujem ubrzo i desiti u Srbiji, pa ce svi i oni sumnjicavi, videti sa koliko truda već na početku ova Vlada učinila.

pera ždera

pre 9 godina

neće nam biti bolje, to je sigurno. a to što su ljudi nezadovoljni je posledica napredovanja tehnologije, a ne manjka radnih mjesta! sad je sve mašina preuzela. zašto gazda da plaća 3radnika, plus osiguranje, regres(ako ga ima), godišnji itd. kad može jedna mašina da završi isti posao, bez mnogo uaganja! i od toga sve krene. zašto da kupujemo namještaj i sl kad imamo iz doba Juge.. i tako se smanjuje privreda, a kako onda očekivati da će biti posla? a to što Vučić ili koji već na vlasti (ili gdje god već) priča šta i kako, to nije on kriv što smo na evropskom kontinentu, pa se moramo pridružiti EU, jer su masoni odlučili da će jednog dana sve biti ka na novčanici od jednog dolara (piramida)! znači, oni su oko koje gleda sa nedodirljive pozicije, na ovce koje se kolju da prežive u svijetu.. i kraj priče! tako mora biti, ako ne za 5, 10, onda za 50 godina..

Dimitrijana

pre 9 godina

"Vučić je dodao da se to odnosi pre svega na zapošljavanje mladih, koji moraju da stvore posao za sebe."
---

Evo da pitam vodju da nam javno kaze koliko mladih pa i ostalih zaposljavaju tajkuni u Srbiji - za Miskovica se pisalo, ali Kostic, Beko, Kariceva salata, i jos mnogi gde su njihov firme, preduzeca, fabrike koliko imaju radnih mesta od 'uspesne privatizacije'?????
Ali zato vodja koji trazi da mladi stvore posao za sebe daje sansu tajkunima da ponovo zive na grbaci naroda da vode velika JP. Ako je vodja mogao kao mlad odmah u politiku zasto nema poverenja u mlade da mogu da vode JP a da nisu partijski poltroni. Zasto tajkunima kojima je obecao zatvor daje velikodusnu ponudu na vodecim mesta u drzavnim javnim preduzecima.
Ako je uspeh da za 100 dana poziva tajkune na visoke polozaje a obecanje na izborima je bilo da ce svi zavrsiti u zatvor onda pitam vodju da li je tajkune za ovih 100 dana politicki rehabilitovao.

petar

pre 9 godina

Jedino me intresuje kako ga nije sramota da se ovako ponassa.
Ne znam da li cu gledati veccerassnji interviju na b 92 possto znam da cu se puno iznervirati a bojim se i da ce b 92 nastaviti da me razoccarava.

jovan

pre 9 godina

Hodali smo ivicom ekonomske provalije zvanom bankrot. Ne smem ni da pomislim šta bi nas sve snašlo da nije došlo do promena pre dve godine.
(Čika Šapke, 3. avgust 2014 10:38)

Hodali smo ivicom ekonomske provalije, a onda je Vucic napravio ogroman korak napred...

Helenik

pre 9 godina

Kritičari sigurno ne dangube, kada je ovakav naslov u pitanju, ali trebalo je biti mudar,pa postaviti temelje za budućnos, u uslovima u kojima su preuzeli kormilo.

Krajina

pre 9 godina

@(trollface, 3. avgust 2014 11:29)
Situacija jeste loša ali to nije zasluga ove Vlade nije sve počelo od SNS nasledili su ogromne probleme i dugove i trude se svim snagama da narod počne konačno da živi bolje!

b

pre 9 godina

Nije pretplata nego taksa. Nije otkaz nego preusemravanje na biro... Zakon o radu koji ne deluje na državne firme... Sramota kakvu vlast imamo !

conneBOJ

pre 9 godina

Toliko toga je ucinjeno do sada, u prvih 100 dana Vlade, da je to zaista dobar temelj za uspeh u narednom periodu.Ohrabruje sto i nemacka kancelarka uvidja da se Vlada Srbije trudi i da ne posustaje u ostvarenju svog cilja, to jest EU i što Rusi shvataju da ih nećemo izneveriti i svi su jednako okrenuti Srbiji, koliko i mi njima.Srbija je sada u svetu i to je dobro.

Gazda Mara

pre 9 godina

Jedina stvar koja se isprecila Vladi Srbije jeste katastrofalne poplave koje su nas zadesile, inace, sve se uradilo iz premijerovog ekspozea.

Budućnost

pre 9 godina

Vučić:"Stvorili smo temelje za budućnost"
Istu kao i devedesetih. Ali kada ste devedesetih došli na vlast, Srbija je bila na nivou, kakav nikad više neće dostići. Vi ste je odatle sunovratili u ponor, gori nego ikada u njenoj istoriji. Šta danas očekivati od vas?

trollface

pre 9 godina

mladih iz snsa? ja znam gomilu mladih koji ne mogu da nadju posao, i znam da je nazaposlenost porasla. znam da je zemlja toliko bedna da se ljudi plase da zasnuju porodicu. tako je bilo jedino za vreme i posle rata. lazete cim zinete.mnogo je lose.

MRKI

pre 9 godina

U kampanji reče svaki glas protiv SNS je glas za TAJKUNE i tajkunizaciju Srbije kako odjednom Beko tajkun preuzima železnice Srbije. Smanjuju se plate povećavaju porezi građanima stižu resenja o prinudnoj naplati poreza a od tajkuna poreze ne moze da naplati.

Biljana

pre 9 godina

Zivim i inostranstvu, i sramota me da kazem odakle sam, nemojte pogresno da me shvatite, ali sve izjave u medijama se citaju. Sta misle o nama politicari dugih zemalja, kada nas premijer kaze, video sam da neko ima 100 pateta ispod stola, ili kada se svadja u skupstini da neki poslanik ne placa truju a da ne pricam o plavojki, koja obidje gradiliste i ne nadje radnike pa ti izjavi. Dali je to sposobnost vodja ili, ce to da bude neuspeh zbog neuspeha, ujas, blato do grla a ne do kolena.

jovan

pre 9 godina

Evidentno je da su Nikolic i Vucic opredeljeni za politicki revansizam gradjanima Srbije koji ih nikada nisu zeleli niti glasali za njih akojih ima sigurno dvostruko vise nego njihovih obaveznih "glasaca".Nekadasnji pripadnici stranke koju je osnovala tajna policija, imaju jos dodatni motiv potican licnim patoloskim sklonostima. O tome mogu bolje oni koji su kvalifikovani a koji tvrdo cute.

wera

pre 9 godina

Kuca pocunje da se gradi od temelja i kad se sagradi ceo zivot se u nju ulaze da ne bi propala, nasa kuca zvana Srbija je bila srusena do temelja i naravno da je sada jako tesko ponovo se skuciti a li uz veliki trud i rad nista nije nemoguce.

Zora

pre 9 godina

Ja sam pesimista. Do god fabrike sirom Srbije ne budu radile nista od svega nema. A mene uzasno iritira sve sto je preslikano od Demokratske stranke koja je danonocno govorila o prosloj Vladi da je bila pljackaska, lopovska i sl. Evo isto i dan i noc od ove vlasti slusamo da je ona prethodna bila pljackaska, da je krala, upropastila. Ja licno zbog toga televiziju vise ni ne gledam.

bonito

pre 9 godina

Uvek ima i onih nezadovoljnih sto su sa padom prosle vlasti izgubili privilegije i tako oni komentarisu i iskaljuju svoj bes a mi citamo i slatko se smejemo.

Maša

pre 9 godina

Stvarno sam ugodno iznenađena ovom posetom Vučić farmi.Nadam se da će se skoro akcenat dati i na poljoprivredu ,pogotovo stočarstvo koje je svih ovih godina dobro uništeno.

Delija

pre 9 godina

Ako posmatramo samo kako međunarodni faktori, zatim strani i domaći privrednici ocenjuju rad Vlade, vidimo da je to na mnogo višem nivou nego neke prethodne. Nema spora.

PetronijeSG

pre 9 godina

Srbija dugo nije imala vlast koja se ponasala ovako domacinski. Svi pre njih su samo povecavali rashode i borili se za privilegije, ovo je prva Vlada koja smanjuje rashode i ukida privilegije a pri tome je efikasnije od Vlada pre nje. Vucic i ministri su na dobrom putu da od Srbije naprave modernu, uredjenu i ekonomski razvijenu zemlju.

mileprotiv

pre 9 godina

http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=884035#k13407619
Bas tako, poklonjeno poverenje,a poklonu se u zube ne gleda :) Svaki narod zasluzuje vlast koju ima. Zao mi je samo jedne manjine koja vec 25 godina jasno vidi sta se desava,ali oni ne mogu doci do izrazaja,zato ce "narod" da plati jako visoku cenu. Kako ste glasali tako ce vam biti. Nije neverovatno sto DS nikada nije dobila ovoliko poverenje na izborima,jer narod voli bajke,ali neverovatno je sto je naseo na "postenjacinu" Tomu i "postenjacinu" Vucica. Sada vec kusaju njihove bajke. Kao da su glasali za teletabise. Isto je.

Boško Buha

pre 9 godina

Definitivno za ovih 100 dana da je Vladi i premijeru visoku ocenu, posebno zbog donošenja reformskih zakona, zbog snalažljivosti prilikom teške elementarne nepogode, zbog međunarodne politike.

bob

pre 9 godina

svojim nesebicnim zalaganjem premijer,a nekad bivsi ppv vucic nas je doveo dno dna.svakim danom je vidljivo da ovaj covek nije sposoban da bude premijer i zato bi trebalo lepo da da ostavku,podigao je sve vrste poreze,cene,auto osiguranja,smanjuje plate i penzije,povecace cenu struje,telefona,zaduzio je zemlju,ko ce to da vrati?botovi mozda?deficit je najveci u evropi itd...zahvaljujem redakciji ako objavi

Dr.

pre 9 godina

Vučić-čpvek koji nikad nije zadovoljan ovde pravi izuzetak i iskazuje zadovoljstvo. Zadovoljstvo čime?
1. Privredni ambijent? Opterećenja privrede nisu smanjena! Pad privredne aktivnosti je velik. Masa firmi je zatvorena. Zatvaraju se uglavnom mala i srednja preduzeća. Posledično broj nezaposlenih je porastao na preko 800 000.
2. Borba protiv korupcije najbolje se očituje u vraćanju na scenu oligarha poput Beka, Kostića i drugih koji su upravo korupcijom opljačkali zemlju.
3. Pravosuđe je napredovalo pa tako oslobađa svakoga ko je voljan da plati dovoljno. Kertes, Mišković, Beko i ostali "sposobni" (po rečima Tabakovićke),palikuće, ubice sa drumova...
4. RFZZ koji i dalje neće da plaća lečenje a hoće da uzima novac.
5. Više nije TV pretplata nego taksa
6. Povećanje PDV
7. Povećanje poreza na imovinu za 50-100%
8. Cene naše robe u Srbiji su više nego iste u inostranstvu
9. Odliv mozgova dupliran sa 50 000 na 100000 godišnje
10 Pad investicija
11. solidarni porez 25 %
12. Umanjenje plata i penzija za 10 ili više posto.
13. Povećan broj korisnika kontejnera sa pet zvezdica
14. Mali se hvali kako je za njegove uprave podignuta efikasnost rada groblja za skoro tri puta?!?!?
....
STVARNO IMA RAZLOGA ZA ZADOVOLJSTVO!!!!!!!!

barta

pre 9 godina

Neprestana borba protiv nasledjenih problema, daje za rezultat nesmetani oporavak drzave i veliki priliv investicija. Moramo shvatiti da jos nismo prevazisli sve probleme i da se dalje moramo truditi da stanje u drzavi bude sve bolje i bolje.

pobeći što dalje!

pre 9 godina

Botovi,u kojoj zemlji vi živite?
Većeg demagoga i još strasnijeg narcisa ova zemlja videla nije,a bilo je svakojakih pojava! Zadužili se preko mere,najveći deficit,najniza cena reda,najveća nezaposlenost,utrosteuceni poreza,propadanje,očaj i beznadje! To je bilans dvogodišnje vladavine najboljeg djaka Vojislava Šešelja.

Kimija

pre 9 godina

Ne kažem da narod živi bolje, da su plate veće, da je punija potrošačka korpa, ali ovim tempom, za koju godinu, i to će biti vidljivo i opipljivo. Samo neka nastave.

Ni po babu...

pre 9 godina

Verovatno Vi i nemozete da primetite da je u Srbiji zavladao (usao u narod) veliki strah !To Vam medjutim nije pokazatelj da cete, uprkos vasoj zelji ,vladati dugo,dugo -jer onda ne poznajete Srpski narod!?Istina uvek izadje na svetlost dana,borba protiv tajkuna...je zavrsena time sto ste ih Vi ,,unapredili"(Beko,MK)a do juce ste pricali o losim privatizacijama,kradjama...E,pa nece moci gosp.drugovencani!!!Imitirate Putina???Velika je razlika izedju nasih zemalja-oni imaju Sve a mi Nista!!

Pluton

pre 9 godina

Premijer je danasnju Srbiju na medjunarodnom planu predstavio u mnogo boljem svetlu nego sto je to bio slucaj ranijih godina. Sa velikom dozom sakmokriticnosti i bez osvrta na neke dogadjaje iz prethodnih decenija koje su se uvek provlacile, Aleksandar Vucic je nacinio prve bitne pomake a pruzena podrska na minulim zborima ce mu biti jos veci podstrek da nastavi zapoceto.

CJ

pre 9 godina

Pre mi je bio san da odem u Svicu ili Austriju da radim i živim ali od kako se Vučić pojavio ni Albaniju ni Moldaviju ne bih odbio da mi neko ponudi.

Miki

pre 9 godina

Samo se pitam gde ovi ljudi žive i koji napredak vide.Likvidirali su Takovo Osiguranje ,da bi Nemcima uvalili Dunav , samo spletke i demagogija.

foxfire

pre 9 godina

Majstor,pa jeste gore, s obzirom da je zaposlio hordu svojih glasaca koji sada imaju zadatak da ga hvale i dizu u nebesa.Pa evo ja sve pitam zar to nije vid korupcije i neodgovornosti jedne vlasti, pre svega prema tim preduzecima i ustanovama gde upravo ima viska zaposleih i gde ljudi strahuju koji nisu clanovi partija za otkaze.

zoki

pre 9 godina

Prosto ne za poverovati sta ovaj covek prica. Nije ni blizu opisa stvarnog stanja u drzavi.
Najgore od svega toga je da ovaj covek ima neverovatnu srecu u nesreci. Da nije bilo poplava dtzava Srbija bi otisla pod stecaj. Ovako, veci deo novca od donacija ce biti iskoriscen za popunjavanje rupa u budzetu i kupovanja socijalnog mira.
A to sto ga jedan deo strane diplomatije hvali nije nista neobicno. Jednostavno covek izvrsava sve sto mu se naredi iz inostranstva bez obzira na negitivne efekte tih odluka. Tako su neki hvalili i Slobu kad im je valjao. Izmedu ostalog u medijima se uglavnom objavljuju samo pozitivne izjave stranih politicara dok se suprotne ignorisu. Njih je daleko vise ali avaj. Zivimo u kvazidemokratiji tako da je sve to ocekivano. A narod ko narod....Ne vidi nista ili se pravi da ne vidi nista.

Goran, Požega

pre 9 godina

Super, a lel možeš sada da se malo "skineš" sa medija i da počneš nešto da radiš? Mislim, malo ti se oteglo to kopanje, 100 dana ove i nekih 600 dana predhodne Vlade.

gotovo je sa govorancijama

pre 9 godina

Naša deca nemaju ni sadašnjost,a kamoli neku bolju budućnost,sve gore živimo.O kojoj to budućnosti premijer priča,za koga boljoj kad narod iz dana u dan tone?

Uros

pre 9 godina

Samim donosenjem seta Zakona, razbijene su stare navike i na taj nacin smo izasli smo iz zacaranog kruga i tako su stvoreni uslovi za vise investicija u Srbiji, sto je ogroman posao koji je uradila Vlada u prvih sto dana mandata.

lala nadnicar

pre 9 godina

Lako je vodji da reklamira patruJotski turizam i preporucuje ministrima kada su obisli svet, ali ajd neka vodja kaze arapima da preko njegove veze mi obicni gladni i osiromaseni gradjani letujemo eto po tri dana u emiratima, pa da i mi vidimo sveta.Nije vodja ispao fer porucio je samo ministrima odmor a gde smo mi gradjani, ma da imamo mi preko celog leta poslanicki cirkus, pa malko pada kisa divota jedna.

nebeski

pre 9 godina

dobro kaze, samo sto je sve unistio da bi dosao do temelja to je drugo, znaci sad moramo iz pocetka sve da gradimo koda nismo nista imali...

Nikola

pre 9 godina

Premijer je skrt na ocenama ali i na recima, jer imao bi on mnogo toga da kaze, medjutim on je vise radio nego sto je govorio, i ti rezultati njegovog rada ce sami sve reci.

Natalija

pre 9 godina

@lakica
Da sve je srozano pa je sada teško...
A zašto je bilo srozano?
Zbog ratne ideologije!
To narodu nije objašnjeno 2000-2014
Nego se pričaju lažne priče EU od nas traži ovo i ono,
I kod naroda se stvara otpor prema njima.
Ratovi i 14god poricanja, te nastavka rata u rukavicama učinio je da smo mi dibidus razoreni.
Mediji,kultura,prosveta nas drže okovane u toj pogrešnoj ratnoj mantre.

Kolibri

pre 9 godina

Budi muško, pa navedi jedan konkretan primer, šta ste uradili i kako je to poboljšalo život građana. Nekoliko milijardi novih zaduživanja nije poboljšalo život građana. Uvođenje novih poreza nije poboljšalo život građana. Smanjenje penzija nije poboljšalo život građana. Razna poskupljenja nisu poboljšala život građana.
Ako navedete jednu jedinu pozitivnu stvar koju ste uradili, evo, obećavam, glasaću za vas na sledećim izborima. Naravno, znam da ne možete ništa da navedete. Ostalo vam je jedino da lupate minuse. Jedino vam to ide.

mile

pre 9 godina

Pa ovo je neberovatno da SNS botovi nikad ne spavaju. Lupaju minuse ko ludi ali nigde ni jednog argumenta. Oni ne znaju da pisu,oni samo znaju da kliknu "ne preporucujem" kada vide bilo koji komentar koji kritikuje vlast i lik i delo A.Vucica. Tragikomedija! :)

Skok u vlastita usta

pre 9 godina

Aleksandar Vučić izjavio da je zadovoljan angažmanom, poštenjem i odgovornošću... Ipak, premijer Srbije, kaže da ne želi da daje ocene, da je škrt po tom pitanju, jer, kako kaže, on nikada nije potpuno zadovoljan. Pa kako sad? Jeste ili nije zadovoljan radom vlade?

jdhkryuo

pre 9 godina

Samo prazne price I prazne price I prazne price I prazne price I posle toga jos malo praznih prica. Mi ni ne znamo ustvari koliko nam je dobro, pa mora vlada stalno da nas podseca.

NeznanjeJeBlagoslov

pre 9 godina

Dok se ne poveca kupovna moc, smanji nezaposlenost i poraste prosecna plata sve tvoje price nisu ni za malu decu. Na kraju ovog mandata cete u istom sastavu biti punih sest godina i opet ces svoju nesposobnost pravdati nekim proslim vremenima i najveci uspeh ce vam biti sto Srbija nije proglasila bankrot...

Djoka

pre 9 godina

Mada ima diplomu drzavnog fakulteta i nesumnjivo besprekorne politicke ambicije,glavna uloga u novijoj srpskoj istoriji premijera mekog srca vucica nije u vodjenju srpske drzave - jer za to mu ruku na suce nedostaje kako politicki insinkt, tako i prosto operativno znanje, jer ta stvarcica nije bas preterano jednostavna da bi se svak njome baktao - vec stvaranje jedne vedre, optimisticne atmosfere u srpskoj javnosti. Stanje se u zadnje dve godine ni za jotu popravilo, pa ni posle prve temeljite i sustinske rekonstrukcije - u kojoj je jedino ispao mrka ili slicno, a ni posle novih parlamentarnih izbora, ali zato vucic ni najmanje nije zakazao u svojoj ulozi, cak naprotiv, pa ti vidi sta ti je licno bitnije i milije. To sto vucic ceo svoj "politicki" zivot radi nije politika, vec mudro vodjenje uvek nove i jos jace predizborne kampanje, posle koje ce naravno samo jos vise ucvrstiti svoju licnu moc, ali ako se objektivno sagleda srpsko biracko telo... da ne duzim dalje.

Pozuteli

pre 9 godina

@Bole
Tu sigurnu, bednu buducnost obezbedili su nam tvoji zutaci, trolu. Brinem se ja za sebe i za svoju decu a za tebe ne, ucio si ti zuti od najboljih, onih s vilama, firmama, po upravnim odborima. Znas zuti, znas.

maruska

pre 9 godina

Rad vlade je ocenjen kao pozitivan od strane stranih kompanija koje posluju u Srbiji, sto moze biti signal i za potencijalne investitore da ulazu u nasu zemlju, jer nismo vise trusno podrucje.

hadzija

pre 9 godina

"Stvorili smo temelje za budućnost"
не него, пропаст србије и исчезнуће срба. ал ако нисмо ништа боље ни заслужили, због ових што те доведоше на власт

fali mu još štafeta mladosti

pre 9 godina

Država je na izdisaju i nema više vremena da na vlasti trpi nesposobne demagoge i jalove samoreklamere. Stvari su više nego ozbiljne i zahtevaju ozbiljne ljude na ključnim mestima. Neophodno je da nisu produkt udbaških relikata, da imaju iza sebe rezultate na svetskom tržištu i neophodne kontakte u ozbiljnom poslovnom svetu. Preobraćeni pripravnik vojvode Šešelja bez i jednog dana radnog staža ne može da vodi i sačuva državu što svakodnevno iznova dokazuje. Nemamo više luksuz da se vrtimo i gubimo vreme oko ljudi bez rezultata kojima je politički marketing jedina briga u životu.

vinipu

pre 9 godina

Poklonjeno poverenje predstavlja jasnu smernicu da je nasoj zemlji povecan medjunarodni kredibilitet na ekonomskm planu. Kapital koji strani ulagaci planiraju da plasiraju u nasoj zemlji je veoma bitan faktor po stabilnost nase ekonomije.

Mitar

pre 9 godina

@(PeraPeric, 3. avgust 2014 09:45)
Posle usvajanja ovih reformskih zakona siguran sam da će biti puno zainteresovanih za ulaganje u našu zemlju!

Čika Šapke

pre 9 godina

Hodali smo ivicom ekonomske provalije zvanom bankrot. Ne smem ni da pomislim šta bi nas sve snašlo da nije došlo do promena pre dve godine.

Milko

pre 9 godina

Pa ok reforme su, kako se kaze nuzne i bolne. Razuman covek moze da razume kada je neophodna bolna, pa mozda i opasna medicinska operacija da bi mu se spasio zivot ili omogucio normalan zivot u dogledno vreme. Problem nije sa pojmom reformi i tvrdnjom da su neophodne, problem je u tome sto se kod nas ne sprovode reforme prema gorucim potrebama drustva, stvarnim prilikama, interesima proizvodjaca i potrosaca, poslodavaca i zaposlenih, nego se prosto sprovodi ono sto je sacica vrlo neobrazovanih ljudi na stalnim visesatnim seansama sa izvesnim lobi grupama i ekspertima za marketing uvrtela da je kljucno i neophodno. Pravac ovih reformi nije ni Svedska ni Nemacka, ma ni Madjarska ili Ceska, nego je pravac kolonijalna anarhija u kojoj drzava represijom kontrolise narod a razni malverzanti, spekulanti, kobojagi uspesni biznismeni isl. mogu da rade sta hoce.

ljubica

pre 9 godina

(antidemagog, 3. avgust 2014 09:40)
Cak i da sve istina sto kazes, nije Vucic rasprodao i za sebe prisvojio sve sto su generacije sticale pljackaskom privatizacijom. I to im je bilo malo pa je Cvetkovic zaduzio zemlju vise nego svi premijeri zajedno u poslednjih 20 godina. A usput su preko pola miliona ljudi ostavili bez posla. Tih pola miliona radnika izbacenih na ulucu su gubitnici tranzicije , a politicka vrhuska su srecni dobitnici .

seljak e

pre 9 godina

Da se razumemo da nije Vucica, postavili bi nekog drugog placenika. Svet vodi svoju politiku i trenutno im je Vucic od koristi, zato ga hvale. Ali da nije Vucic bio bi neki drugi koji nije toliko bezobrazan, arogantan, sujetan, dosadan, smesan, zalostan, primitivan, lazljiv.... Sigurno bi bio, ako nista drugo, barem lepsi.

jedva cekam izbore

pre 9 godina

Nema mercedesa, nema arapa, nema pijace vode, ima aflatoksina u mleku i mesu,ima mrtvih po putevima i kaficima na dnevnom nivou, ima 70 000 novozaposlenih u drzavnom i javnom sektoru, nema nijedne nove fabrike, bio Obrenovac na vodi, ima laznih diploma kod 80% ljudi koji vode ovu drzavu u grob...

ljubica

pre 9 godina

antidemagog, 3. avgust 2014 09.44

Apslolutbo je neistina to sto pises . Za tvoju pravu informaciju Svakog od nas Vlada Mirka Cvetkovića uspela je da zaduži za 1.130 evra, a Ivice Dačića za 470.
Srbija je od 2000. do danas uzela 230 kredita. Samo u ovoj godini na otplatu dospeva više od pet milijardi evra, od čega je kamata oko 780 miliona.
Najskuplji zajam uzela je Vlada Mirka Cvetkovića u septembru 2011. godine. Država je tada izdala evroobveznice od milijardu dolara sa kamatom od 7,25 odsto godišnje. Ovaj kredit ćemo otplaćivati do 2021. godine uz godišnju otplatu i do 72 miliona evra.

Zuki

pre 9 godina

Poklonjeno poverenje predstavlja jasnu smernicu da je nasoj zemlji povecan medjunarodni kredibilitet na ekonomskm planu. Kapital koji strani ulagaci planiraju da plasiraju u nasoj zemlji je veoma bitan faktor po stabilnost nase ekonomije.
(zmaj, 3. avgust 2014 09:39)

E, ajmo sad svi da ostavljamo ovakve komentare narednih mesec dana i tako ostavimo botove bez posla. A? Sta kazete?

Mirko

pre 9 godina

Najvece dostignuce, je svakako podizanje futura na visi nivo.
Jos jednom su dokazali da sadasnjost bez buducnocti ne moze, a da bez proslosti ne bi postojala.

demagog i L¥@#*V !!!!!???!!!

pre 9 godina

ko je tebe i tvoju vladu upoznao ni pakao mu nece tesko pasti hajde uradi vec nesto za ovu napacenu srbiju za ovih 25 godina koliko si opozicija ili vlast mogao si barem jedno drvo da zasadis

radikalno jalovo

pre 9 godina

Pošto rezultata nema ni u trećoj godini vlasti jasno je da Vučić planira da vlada političkim marketingom, praznim pričama, najavama i botovima. Ima li država kapacitete za ceo takav mandat kada se bankrot bliži munjevitom brzinom a dug je svakim danom sve veći. Njemu je bitno kako je sklopio prstiće i da li mu se naočare slažu sa odelom. A botovi u ekstazi...

aleksandar

pre 9 godina

Uspeo je g.Vučić predanim radom da narodu pošalje duplirane poreske račune, takse, cene divljaju i dalje, obrenovcani 2 meseca posle poplava i dalje jedu pastete za ručak.
(TemeljStiroporski, 03. avgust 2014 09:42)

polako majstore,jescemo i mi pastete,bez 'leba

miki

pre 9 godina

Na veoma vaznim mestima znaci ne samo direktorskim u policiji, sudstvu, obrazovanju, zdravstvu, opstinama, javnim preduzecima i dalje imamo hiljade ljudi koji su tu vec preko 20g. To su ljudi postavljeni za vreme Milosevica a podrzavani od radikala a potom i dss-a. Potom je i deo preleteo u DS pa i njih srozao. Zbog njih se stvari tako sporo menjaju a bogatstvo i dalje neravnopravno raspodeljuje jer Srbija stvarno nije siromasna. Slucaj Kertes je primer. Njegov slucaj je zastareo zato sto su sudije namerno brljavile u predmetu koji je potom obaran na visim sudovima i tako u krug dok nije zastareo. Sve dok neko od ovih ljudi ne zavrsi u corki, ocigledno da Miloseviceve i neo radikalne strukture i dalje odredjuju pravac u kome Srbija ide!

Dejan67

pre 9 godina

@ Drakula, 03. avgust 2014 09:52
a sta cemo sa prethodne dve godine pre rotacije Dacica i Vucica. Ovaj sastav je duze od 100 dana i jedino sto su stvarali je minu

Duka

pre 9 godina

Podseca me ova situacija na nebuloze iz 90ih. Vodja prica ono sto zeli sam da cuje. Mozete da ponizavate opoziciju, ali kada pocente da ponizavata svoj narod - onda su vam dani na vlasti odbrojani. Vi ste na vlasti vec preko dve godine - sve, ali sve je jos gore. Kakvi institori? Kakva ekonomija? Uzimate od penzija da sprecite bankrot? Mene je sramota.

RodjO

pre 9 godina

Kada ovo čitam razumem što je nekad i bolja privatizacija, a ne neki lažni patriotizam kao to „su državna preduzeća“. Šta ja kao građanin koji je nezaposlen imam od toga dal je Dunav državno preuzeće? Imam samo naki lažni nacionalni „ponos“ dok se drugi bogate. Zajebi ti takva državna preduzeća.

Truman

pre 9 godina

Vlada Srbije je za ovo kratko vreme mnogo uradila u korist države i naroda, u to nema sumnje. Srbija je napokon krenula ka napretku i razvoju. Uvođenjem novih zakona će se privući veliki broj stranih investitora, a to će definitivno uticati na ekonomski oporavak Srbije.

brufen od 400

pre 9 godina

@voda i ostatak botova, nek mi neko napise sta su uradili za ovih 100 dana, a da ne pricamo za prethodne dve godine koliko su na vlasti.
(Drakula, 3. avgust 2014 09:52)

Napiši ti šta je Demokratska stranka uradila za 12 godina,pa onda da uporedimo.

Fox River

pre 9 godina

Srbija je danas na raskrsnici, ili nastaviti putem oporavka, reformi, ili vratiti se na staro, i doživeti argentiski scenartio, nema tu mnogo opcija.

b

pre 9 godina

mani se bre vucicu vise te demagogije, vec 2,5 godine stvaras osnovu za buducnost i za investicije, a Srbija sve vise tone li tone i narod sve losije i losije zivi i sve je vise i vise gladniji, prosla je predizborna kampanja ako to jos nisi shvatio u kojoj si najavljivao da ces sve tajkune da pohapsis, a sada im dajes direktorska mesta u javnim preduzecima, a da te ja pitam zasto, a ako ne znas odgovor ja cu ti reci zato sto si nesposoban da vodis vladu i Drzavu i zato sto tvoja stranka nema kadar, i zato bi trebalo da se ti i tvoja stranka sklonite iz SRBIJE i da vas vise nikada ne vidimo...

MILKA

pre 9 godina

Veceg hvalisavca i demagoga Srbija nije imala.On svoju nesposobnost i lazna predizborna obecanja pretvara u krivicu opizicije,a njegova Vlada je do guse zaduzila Srbiju koja je u takvom bedaku da nema dalje.

zoza

pre 9 godina

Biser do bisera. Premijer ustedio 4300 eura do Nisa. Pa ko ih je terao da kolektivno idu na ekskurziju. Juce Nis, danas neko drugo mesto, sutra opet... Kakva demagogija, kakvo ispiranje mozga? Trose gde nema nikakve potrebe, a objasnjavaju narodu da je stednja. Strasno...

Deksa

pre 9 godina

@(Bole, 3. avgust 2014 09:42)
Za bednu budućnost su se pobrinule demokrate a Premijer pokušava da uradi nešto i ima dobre rezultate i ovo je po mom mišljenju najbolja Vlada do sada!

pcelica

pre 9 godina

Dolazak stranog kapitala i otvaranje novih radnih mesta ce znacajno doprineti poboljsanju stanja nase ekonomije.jovana
Nesumnjiv dokaz da su strani ulagaci prepoznali Srbiju kao pogodno tlo za plasiranje svog kapitala. Za takav status mozemo zahvaliti lideru SNSa koji je kredibilitet nase zemlje podigao na visi nivo!

barta

pre 9 godina

Neprestana borba protiv nasledjenih problema, daje za rezultat nesmetani oporavak drzave i veliki priliv investicija. Moramo shvatiti da jos nismo prevazisli sve probleme i da se dalje moramo truditi da stanje u drzavi bude sve bolje i bolje.

Majce

pre 9 godina

Doslednost i istrajnost naseg premijera se ogleda u angazovanosti u sprovodjenju reformi i opstoj stabilizaciji drzavnog sistema . Nasa podrska je podjednako vazna kao i trud premijera da se sve ovo u sto kracem roku,sprovede u delo.

Majce

pre 9 godina

Doslednost i istrajnost naseg premijera se ogleda u angazovanosti u sprovodjenju reformi i opstoj stabilizaciji drzavnog sistema . Nasa podrska je podjednako vazna kao i trud premijera da se sve ovo u sto kracem roku,sprovede u delo.

IPASNE STVARI

pre 9 godina

Samo OPSENA . To je ono sto vredno stvarate svaki dan. Najveci OPSENAR u istoriji Srbije... Bilbordi BGV imaju za cilj da uzcvrste OPSENU da se zakucaju u podsvest obicnog coveka. BGV vec postoji... zar ne

Bulevarac

pre 9 godina

Objektivnost i transparentnost u radu je glavna odlika vlade. Zadaci se ispunjavaju veoma brzo, nema odustajanja od reformi koje su neizbezne ali bolne.

Kantona

pre 9 godina

Pre svega odgovoran i planiran rad Vlade dao je vidljive rezultate za ovih 100 dana. Ali sve ovo je na neki način samo priprema za implementaciju reformskih zakona i za efekte koje će svako moći da oseti kroz godinu ili dve.

balonit

pre 9 godina

Jos jedan u nizu kvlitetnih pokazatelja koji ukazuju na to da je nasoj zemlji ukazano znacajno poverenje stranih investitora. Uliveni kapital dace znacajni vetar u ledja nasem ekonomskom sistemu. Stabilizacija i prosperitet su logican sled daljih dogadjanja.

kiza bosanac

pre 9 godina

Ovaj izgleda zaboravlja da je vec duze od 2 godine na vlasti.

Sad ce za koji mesec on opet rekonstrukciju pa opet prica ova vlada ima 60 dana tek... i sve ispocetka

savka

pre 9 godina

Svijim angazovanjem i maksimalnom posvecenoscu, da drzavu oporavi, premijer donosi samo pozitivne rezultate.Strani investitori su prepoznali nasu drzavu kao pogodnu za investiranje, sto ce svakako pomoci da se drzava revitalizuje pre ocekivanog roka.

Pera Trta

pre 9 godina

Imaju angazovanje, postenje, marljivost pa cak i "plan" (koji niko nikad nije video) ali gde su rezultati? Bar jedan investitor? Bar jedan izvozni ugovor? Bar 100 novih radnih mesta? Ne, imamo "temelje u dobroj poslovnoj atmosferi", Temelji u atmosferi!?
Poskupelo je sve sto je moglo da poskupi i to u dvocifrenim procentima a primanja gradjanja su opala skoro isto toliko. Smanjena su ionako mizerna socijalna davanja.
To su opipljivi rezultati. "Atmosferu" jos niko nije premerio.

dragan

pre 9 godina

aman vucicu pa zar i na svetu nedelju da pevas hvalospeve o sebi.odmori malo sto zbog svog zdravlja sto zbog naroda koji te vise ne moze gledati ni slusati.

0 bodova

pre 9 godina

Gde on vidi investicioni ambijent? U tome sto je od Srba napravio najjeftiniju radnu snagu na svetu? Postoje samo drzavni tajkuni i njihovi monopoli. Koje temelje za buducnost je on stvorio? Mozda ako mu je plan da u buducnosti Srbija zivi u paklu. U ovoj zemlji tajkunizovanoj i monopolizovanoj do tih temelja ni odrasli ljudi sa znanjem ne mogu da stvore posao za sebe a ne mladi bez kapitala i iskustva. Vucic to najbolje zna posto nikada nije ni pokusao da provede jedan dan radeci u privredi ili privatnom sektoru. Bez drzavnog posla i stranackog angazmana ne moze se vise biti ni kurir u nekoj firmi. Vucic je usao u trecu godinu vlasti i rezultati mu nisu na nuli vec u debelom minusu. Povecao je zaduzenost, nezaposlenost, poskupelo je skoro sve, nagurali su svoje clanove u javna preduzeca, nema ni jedne presude u "borbi protiv korupcije"...

antidemagog

pre 9 godina

Zaduzio si zemlju od kada si na vlasti od 2012. duplo vise nego sve prethodne vlade od 2000. godine na ovamo. Kako ga nije sramota da sebi pripisuje neke pozitivne rezultate i da ladno izadje i kaze da je zadovoljan. Neverovatno!

Kostim

pre 9 godina

@(ivan, 3. avgust 2014 09:18)
A kako to zeza narod sve što je obećao je ispunio ove reforme su nam jedini spas a nije on kriv što narod živi teško!

TemeljStiroporski

pre 9 godina

Uspeo je g.Vučić predanim radom da narodu pošalje duplirane poreske račune, takse, cene divljaju i dalje, obrenovcani 2 meseca posle poplava i dalje jedu pastete za ručak.

Marko

pre 9 godina

Gospodine premijeru jer podsticete razvoj privrede i privatnog sektora tako sto dajete naloge da se likvidira jedino privatno domace osiguravajuce drustvo koje posluje vise od 20 godina i placa poreze i doprinose uredno drzavi za vise od 400 ljudi u Srbiji, sramota za drzavu sta radi i velika podrska TAKOVO OSIGURANJU!!!

zmaj

pre 9 godina

Poklonjeno poverenje predstavlja jasnu smernicu da je nasoj zemlji povecan medjunarodni kredibilitet na ekonomskm planu. Kapital koji strani ulagaci planiraju da plasiraju u nasoj zemlji je veoma bitan faktor po stabilnost nase ekonomije.

pagan

pre 9 godina

postena vlast koju vode bivse DS neznalice ... Kori, Labus, Mali, Vesic ... ko koga bre tu zeki ? Ko ce ti lepiti plakate za iduce izbore Milosevicu ? Pascete ko on onomad ... lazu te Vucicu da te voli narod .... prosetaj ... sam pa da vidis ...

Bole

pre 9 godina

Obezbedio si nam ti i ovi tvoji nesposobni nazadnjaci sigurnu i bednu buducnost.Vec osecamo rezultate vase nesposobnosti, sigurno najlosija vladabu istoriji Srbije, na celu sa premijerom koji sve pogresne odluke donosi.

Majstor

pre 9 godina

@(foxfire, 3. avgust 2014 09:38)
Nije on učinio da živimo gore nego neodgovorna politika koja nas je skupo koštala i sada napadate čoveka koji realno gleda na stvari i iznosi činjenice i pokušava da reši nagomilane probleme!

Jakša

pre 9 godina

Rad ove vlade u prvih 100 dana mi uliva nadu. Ako nastave ovakvim tempom i ako nastave da ispunjavaju ono što obećaju mislim da nema bojazni da ćemo stati na noge i da ćemo bolje živeti.

antidemagog

pre 9 godina

Opet cista demagogija.Neverovatno sta ljudi u ovoj zemlji ne vide. Da je ovaj covek izabrao za potpredsednika vlade coveka koji nema pojma ni o cemu. Da je izbore raspisao samo da potrosi pare iz budzeta i nista tim izborima nije promenio. Da sve o cemu je govorio i sve sto je najavljivao,da od toga nema nista. Gde je fabrika cipova najveca u Evropi, gde je taj kanal do Soluna? Ljudi glasali za ovog demagoga,samo zato sto je rekao da nece da laze da ce nam biti bolje,cime je priznao da je nesposoban da uradi nista zbog cega ce nam biti bolje. Zadovoljan je svojim kadrovima koji niti znaju da rade niti ista bilo gde rade. Zato Srbija stoji odn. tone u zivo blato uz pomoc ovog demagoga nevidjenom brzinom. Nema nista od razotkrivanja korupcije,nema nista od borbe protiv kriminala,jer on licno javlja nekom Kosmajcu da bezi pre nego sto ga uhapse,to je jasno i ticama na grani. Nek nam je Bog u pomoc sa ovakvim neznalicama,kvazi zabrinutim vodjama i demagozima. Ocajno! To je ocena tvog rada i tvojih saradnika doktora.

Moja usta hvalite me!

pre 9 godina

Demagog nad demagozima! Brine se o zaposljavanju mladih tako sto ce ih ostaviti da se sami snalaze za posao!?! Cista Orvelovština!

Lakica

pre 9 godina

Nas ekonomski I drustveni zivot je srozan ispod svakog nivoa. Jako je tesko takvo stannje popraviti un kratkom vremenskom period, ali koliko vidim premijer je odlucan da za vreme svog mandata uredi I stabilizuje stanje u drzavi, sto je po meni za svaku pohvalu.

zorz

pre 9 godina

Kako da ne...samo treba narod da glasa za vas da ostanete.Nije mi jasno majke mi...ovoliko reklamerstvo, ovoliko praznih prica....gledam na tv-u nas ubedjuju da je to to a sve poskupljuje,plate penzije idu dole....narod iz meseca u mesec losije ivi.Umesto da se pobunimo protiv ovoga mi cutimo....kao narod smo sami sebe unistili...

Schh..

pre 9 godina

E ja sam bas pre par dana poslao molbu za razgovor sa gradonacelnikom Nisa povodom posla posto sam dete palog borca sveze ozenjen i dete na putu a i ja i zena bez posla sada cu da vidim na delu koliko tebe i tvoje ljude zanimamo mi koji smo buducnost ove drzave !

alka

pre 9 godina

Ako uzmemo u obzir da su za dve godine polovicne vlasti uspeli da sprece dalje propadanje ekonomije,privuku strane investicije, daju podsticajna sredstva poljoprivredi i zapocnu borbu protiv korupcije na svim nivoima ,u najkracem roku imacemo stabilnu I uredjenu drzavu.

AAF

pre 9 godina

Politika radikala iz SNS i socijalista vodi zemlju u izolaciju(u odnosu na EU) koja ce trajati desetine godina.Izolacija ce krenuti sa uvodjenjem viza a dalje u zavisnosti koliko ce Srbija ometati sankcije rusima i praviti stetu EU.

CAJKA

pre 9 godina

Brze zaposljavanje i sredjivanje srpske ekonomije je glavni cilj ove vlade. Finansijska konsplidacija je neizbezno resenje ali mora se sprovesti.

pseudo_slucajno

pre 9 godina

Postavili ste u Srbiji temelj autobuske stanice iz koje se kupuje karta u jednom smeru za bilo gde van Srbije. Vi ste gospodine Vucicu jedan demagog koji samo prica i prica a rezultati 0.
Zao mi je sto predstavljate moju zemlju i sto vodite ovaj narod, Vi to ne zasluzujete!

soknica

pre 9 godina

Izborna volja gradjana je jasan pokazatelj koga su gradjani Srbije prepoznali kao glavnog pokretaca i nosioca svih pozitivnim promena. Sve odluke koje je premijer doneo rukovodile su se kao i uvek do sada drzavnim interesima i interesima naroda. Nesumnjivo ce plan privlacenja inostarnih investitora u mnogo ubrzati oporavak u svim granama!

TemeljStiroporski

pre 9 godina

Uspeo je g.Vučić predanim radom da narodu pošalje duplirane poreske račune, takse, cene divljaju i dalje, obrenovcani 2 meseca posle poplava i dalje jedu pastete za ručak.

dragan

pre 9 godina

aman vucicu pa zar i na svetu nedelju da pevas hvalospeve o sebi.odmori malo sto zbog svog zdravlja sto zbog naroda koji te vise ne moze gledati ni slusati.

Bole

pre 9 godina

Obezbedio si nam ti i ovi tvoji nesposobni nazadnjaci sigurnu i bednu buducnost.Vec osecamo rezultate vase nesposobnosti, sigurno najlosija vladabu istoriji Srbije, na celu sa premijerom koji sve pogresne odluke donosi.

zorz

pre 9 godina

Kako da ne...samo treba narod da glasa za vas da ostanete.Nije mi jasno majke mi...ovoliko reklamerstvo, ovoliko praznih prica....gledam na tv-u nas ubedjuju da je to to a sve poskupljuje,plate penzije idu dole....narod iz meseca u mesec losije ivi.Umesto da se pobunimo protiv ovoga mi cutimo....kao narod smo sami sebe unistili...

Moja usta hvalite me!

pre 9 godina

Demagog nad demagozima! Brine se o zaposljavanju mladih tako sto ce ih ostaviti da se sami snalaze za posao!?! Cista Orvelovština!

kiza bosanac

pre 9 godina

Ovaj izgleda zaboravlja da je vec duze od 2 godine na vlasti.

Sad ce za koji mesec on opet rekonstrukciju pa opet prica ova vlada ima 60 dana tek... i sve ispocetka

pseudo_slucajno

pre 9 godina

Postavili ste u Srbiji temelj autobuske stanice iz koje se kupuje karta u jednom smeru za bilo gde van Srbije. Vi ste gospodine Vucicu jedan demagog koji samo prica i prica a rezultati 0.
Zao mi je sto predstavljate moju zemlju i sto vodite ovaj narod, Vi to ne zasluzujete!

antidemagog

pre 9 godina

Opet cista demagogija.Neverovatno sta ljudi u ovoj zemlji ne vide. Da je ovaj covek izabrao za potpredsednika vlade coveka koji nema pojma ni o cemu. Da je izbore raspisao samo da potrosi pare iz budzeta i nista tim izborima nije promenio. Da sve o cemu je govorio i sve sto je najavljivao,da od toga nema nista. Gde je fabrika cipova najveca u Evropi, gde je taj kanal do Soluna? Ljudi glasali za ovog demagoga,samo zato sto je rekao da nece da laze da ce nam biti bolje,cime je priznao da je nesposoban da uradi nista zbog cega ce nam biti bolje. Zadovoljan je svojim kadrovima koji niti znaju da rade niti ista bilo gde rade. Zato Srbija stoji odn. tone u zivo blato uz pomoc ovog demagoga nevidjenom brzinom. Nema nista od razotkrivanja korupcije,nema nista od borbe protiv kriminala,jer on licno javlja nekom Kosmajcu da bezi pre nego sto ga uhapse,to je jasno i ticama na grani. Nek nam je Bog u pomoc sa ovakvim neznalicama,kvazi zabrinutim vodjama i demagozima. Ocajno! To je ocena tvog rada i tvojih saradnika doktora.

0 bodova

pre 9 godina

Gde on vidi investicioni ambijent? U tome sto je od Srba napravio najjeftiniju radnu snagu na svetu? Postoje samo drzavni tajkuni i njihovi monopoli. Koje temelje za buducnost je on stvorio? Mozda ako mu je plan da u buducnosti Srbija zivi u paklu. U ovoj zemlji tajkunizovanoj i monopolizovanoj do tih temelja ni odrasli ljudi sa znanjem ne mogu da stvore posao za sebe a ne mladi bez kapitala i iskustva. Vucic to najbolje zna posto nikada nije ni pokusao da provede jedan dan radeci u privredi ili privatnom sektoru. Bez drzavnog posla i stranackog angazmana ne moze se vise biti ni kurir u nekoj firmi. Vucic je usao u trecu godinu vlasti i rezultati mu nisu na nuli vec u debelom minusu. Povecao je zaduzenost, nezaposlenost, poskupelo je skoro sve, nagurali su svoje clanove u javna preduzeca, nema ni jedne presude u "borbi protiv korupcije"...

Pera Trta

pre 9 godina

Imaju angazovanje, postenje, marljivost pa cak i "plan" (koji niko nikad nije video) ali gde su rezultati? Bar jedan investitor? Bar jedan izvozni ugovor? Bar 100 novih radnih mesta? Ne, imamo "temelje u dobroj poslovnoj atmosferi", Temelji u atmosferi!?
Poskupelo je sve sto je moglo da poskupi i to u dvocifrenim procentima a primanja gradjanja su opala skoro isto toliko. Smanjena su ionako mizerna socijalna davanja.
To su opipljivi rezultati. "Atmosferu" jos niko nije premerio.

antidemagog

pre 9 godina

Zaduzio si zemlju od kada si na vlasti od 2012. duplo vise nego sve prethodne vlade od 2000. godine na ovamo. Kako ga nije sramota da sebi pripisuje neke pozitivne rezultate i da ladno izadje i kaze da je zadovoljan. Neverovatno!

pagan

pre 9 godina

postena vlast koju vode bivse DS neznalice ... Kori, Labus, Mali, Vesic ... ko koga bre tu zeki ? Ko ce ti lepiti plakate za iduce izbore Milosevicu ? Pascete ko on onomad ... lazu te Vucicu da te voli narod .... prosetaj ... sam pa da vidis ...

Lakica

pre 9 godina

Nas ekonomski I drustveni zivot je srozan ispod svakog nivoa. Jako je tesko takvo stannje popraviti un kratkom vremenskom period, ali koliko vidim premijer je odlucan da za vreme svog mandata uredi I stabilizuje stanje u drzavi, sto je po meni za svaku pohvalu.

Schh..

pre 9 godina

E ja sam bas pre par dana poslao molbu za razgovor sa gradonacelnikom Nisa povodom posla posto sam dete palog borca sveze ozenjen i dete na putu a i ja i zena bez posla sada cu da vidim na delu koliko tebe i tvoje ljude zanimamo mi koji smo buducnost ove drzave !

miki

pre 9 godina

Na veoma vaznim mestima znaci ne samo direktorskim u policiji, sudstvu, obrazovanju, zdravstvu, opstinama, javnim preduzecima i dalje imamo hiljade ljudi koji su tu vec preko 20g. To su ljudi postavljeni za vreme Milosevica a podrzavani od radikala a potom i dss-a. Potom je i deo preleteo u DS pa i njih srozao. Zbog njih se stvari tako sporo menjaju a bogatstvo i dalje neravnopravno raspodeljuje jer Srbija stvarno nije siromasna. Slucaj Kertes je primer. Njegov slucaj je zastareo zato sto su sudije namerno brljavile u predmetu koji je potom obaran na visim sudovima i tako u krug dok nije zastareo. Sve dok neko od ovih ljudi ne zavrsi u corki, ocigledno da Miloseviceve i neo radikalne strukture i dalje odredjuju pravac u kome Srbija ide!

Kostim

pre 9 godina

@(ivan, 3. avgust 2014 09:18)
A kako to zeza narod sve što je obećao je ispunio ove reforme su nam jedini spas a nije on kriv što narod živi teško!

Majstor

pre 9 godina

@(foxfire, 3. avgust 2014 09:38)
Nije on učinio da živimo gore nego neodgovorna politika koja nas je skupo koštala i sada napadate čoveka koji realno gleda na stvari i iznosi činjenice i pokušava da reši nagomilane probleme!

savka

pre 9 godina

Svijim angazovanjem i maksimalnom posvecenoscu, da drzavu oporavi, premijer donosi samo pozitivne rezultate.Strani investitori su prepoznali nasu drzavu kao pogodnu za investiranje, sto ce svakako pomoci da se drzava revitalizuje pre ocekivanog roka.

RodjO

pre 9 godina

Kada ovo čitam razumem što je nekad i bolja privatizacija, a ne neki lažni patriotizam kao to „su državna preduzeća“. Šta ja kao građanin koji je nezaposlen imam od toga dal je Dunav državno preuzeće? Imam samo naki lažni nacionalni „ponos“ dok se drugi bogate. Zajebi ti takva državna preduzeća.

JAJO

pre 9 godina

Iskreno, nisam clan nijedne partije ali ova slika sa cvecem od premijera za ovu gospodju sa farme, stvarno treba da obidje ceo svet, ovako nesto jos nisam videla u politici.

Jakša

pre 9 godina

Rad ove vlade u prvih 100 dana mi uliva nadu. Ako nastave ovakvim tempom i ako nastave da ispunjavaju ono što obećaju mislim da nema bojazni da ćemo stati na noge i da ćemo bolje živeti.

Daria

pre 9 godina

Ulaganja ,su itekako potrebna nasoj zemlji.Nakon tolikogodina,uspeli smo da privucemo investitore ,sto nam garantuje brzi oporavak ekonomskog sistema.

Nikola

pre 9 godina

Premijer je skrt na ocenama ali i na recima, jer imao bi on mnogo toga da kaze, medjutim on je vise radio nego sto je govorio, i ti rezultati njegovog rada ce sami sve reci.

brufen od 400

pre 9 godina

@voda i ostatak botova, nek mi neko napise sta su uradili za ovih 100 dana, a da ne pricamo za prethodne dve godine koliko su na vlasti.
(Drakula, 3. avgust 2014 09:52)

Napiši ti šta je Demokratska stranka uradila za 12 godina,pa onda da uporedimo.

radio_vihor_zove-anđeliju

pre 9 godina

I obeleževanje prvih sto dana bilo je prilika da Vučić i ministri onako radno kako i dolikuje Srpskom trenutklu sada na farmi u Bačkom Gradištu pokažu da je Srbija konačno zaokrenula u pravom smeru, da se od svih državnih institucija mnogo radi i da narednih sto dana vlada mora dočekati u mnogo boljem ekonomskom okruženju i sa rezultatima koji su makar za jedan stepen bolji nego danas.

Uros

pre 9 godina

Samim donosenjem seta Zakona, razbijene su stare navike i na taj nacin smo izasli smo iz zacaranog kruga i tako su stvoreni uslovi za vise investicija u Srbiji, sto je ogroman posao koji je uradila Vlada u prvih sto dana mandata.

Pluton

pre 9 godina

Premijer je danasnju Srbiju na medjunarodnom planu predstavio u mnogo boljem svetlu nego sto je to bio slucaj ranijih godina. Sa velikom dozom sakmokriticnosti i bez osvrta na neke dogadjaje iz prethodnih decenija koje su se uvek provlacile, Aleksandar Vucic je nacinio prve bitne pomake a pruzena podrska na minulim zborima ce mu biti jos veci podstrek da nastavi zapoceto.

Delija

pre 9 godina

Ako posmatramo samo kako međunarodni faktori, zatim strani i domaći privrednici ocenjuju rad Vlade, vidimo da je to na mnogo višem nivou nego neke prethodne. Nema spora.

Golub50

pre 9 godina

Reforski moderni zakoni i veliki projekti obecavaju da ovu vladu cekaju novi uspesi. Bice tu da se ne lazemo verovatno i nekih bolnih rezova ali sve sa ciljem stvaranja pristojnije Srbije i bolje buducnosti nase dece.

CAJKA

pre 9 godina

Brze zaposljavanje i sredjivanje srpske ekonomije je glavni cilj ove vlade. Finansijska konsplidacija je neizbezno resenje ali mora se sprovesti.

Pozuteli

pre 9 godina

@Bole
Tu sigurnu, bednu buducnost obezbedili su nam tvoji zutaci, trolu. Brinem se ja za sebe i za svoju decu a za tebe ne, ucio si ti zuti od najboljih, onih s vilama, firmama, po upravnim odborima. Znas zuti, znas.

SofijaS

pre 9 godina

Reforme su tek pocele i ocekujem da ce doprineti stvaranju boljeg poslovnog ambijenta koji ce omoguciti stvaranje konkurentnog i slobodnog trzista,zdrave proizvodnje, veci izvoz i masovna zaposljavanja mladih ljudi.

ljubica

pre 9 godina

antidemagog, 3. avgust 2014 09.44

Apslolutbo je neistina to sto pises . Za tvoju pravu informaciju Svakog od nas Vlada Mirka Cvetkovića uspela je da zaduži za 1.130 evra, a Ivice Dačića za 470.
Srbija je od 2000. do danas uzela 230 kredita. Samo u ovoj godini na otplatu dospeva više od pet milijardi evra, od čega je kamata oko 780 miliona.
Najskuplji zajam uzela je Vlada Mirka Cvetkovića u septembru 2011. godine. Država je tada izdala evroobveznice od milijardu dolara sa kamatom od 7,25 odsto godišnje. Ovaj kredit ćemo otplaćivati do 2021. godine uz godišnju otplatu i do 72 miliona evra.

Kimija

pre 9 godina

Ne kažem da narod živi bolje, da su plate veće, da je punija potrošačka korpa, ali ovim tempom, za koju godinu, i to će biti vidljivo i opipljivo. Samo neka nastave.

Mitar

pre 9 godina

@(PeraPeric, 3. avgust 2014 09:45)
Posle usvajanja ovih reformskih zakona siguran sam da će biti puno zainteresovanih za ulaganje u našu zemlju!

pcelica

pre 9 godina

Dolazak stranog kapitala i otvaranje novih radnih mesta ce znacajno doprineti poboljsanju stanja nase ekonomije.jovana
Nesumnjiv dokaz da su strani ulagaci prepoznali Srbiju kao pogodno tlo za plasiranje svog kapitala. Za takav status mozemo zahvaliti lideru SNSa koji je kredibilitet nase zemlje podigao na visi nivo!

Kantona

pre 9 godina

Pre svega odgovoran i planiran rad Vlade dao je vidljive rezultate za ovih 100 dana. Ali sve ovo je na neki način samo priprema za implementaciju reformskih zakona i za efekte koje će svako moći da oseti kroz godinu ili dve.

maruska

pre 9 godina

Rad vlade je ocenjen kao pozitivan od strane stranih kompanija koje posluju u Srbiji, sto moze biti signal i za potencijalne investitore da ulazu u nasu zemlju, jer nismo vise trusno podrucje.

Truman

pre 9 godina

Vlada Srbije je za ovo kratko vreme mnogo uradila u korist države i naroda, u to nema sumnje. Srbija je napokon krenula ka napretku i razvoju. Uvođenjem novih zakona će se privući veliki broj stranih investitora, a to će definitivno uticati na ekonomski oporavak Srbije.

Čika Šapke

pre 9 godina

Hodali smo ivicom ekonomske provalije zvanom bankrot. Ne smem ni da pomislim šta bi nas sve snašlo da nije došlo do promena pre dve godine.

vinipu

pre 9 godina

Poklonjeno poverenje predstavlja jasnu smernicu da je nasoj zemlji povecan medjunarodni kredibilitet na ekonomskm planu. Kapital koji strani ulagaci planiraju da plasiraju u nasoj zemlji je veoma bitan faktor po stabilnost nase ekonomije.

balonit

pre 9 godina

Jos jedan u nizu kvlitetnih pokazatelja koji ukazuju na to da je nasoj zemlji ukazano znacajno poverenje stranih investitora. Uliveni kapital dace znacajni vetar u ledja nasem ekonomskom sistemu. Stabilizacija i prosperitet su logican sled daljih dogadjanja.

ljubica

pre 9 godina

(antidemagog, 3. avgust 2014 09:40)
Cak i da sve istina sto kazes, nije Vucic rasprodao i za sebe prisvojio sve sto su generacije sticale pljackaskom privatizacijom. I to im je bilo malo pa je Cvetkovic zaduzio zemlju vise nego svi premijeri zajedno u poslednjih 20 godina. A usput su preko pola miliona ljudi ostavili bez posla. Tih pola miliona radnika izbacenih na ulucu su gubitnici tranzicije , a politicka vrhuska su srecni dobitnici .

Boško Buha

pre 9 godina

Definitivno za ovih 100 dana da je Vladi i premijeru visoku ocenu, posebno zbog donošenja reformskih zakona, zbog snalažljivosti prilikom teške elementarne nepogode, zbog međunarodne politike.

Vidal

pre 9 godina

Za 100 dana Vlada nije uradila malo, ali kako je premijer po prirodi skeptik, siguran sam da smatra da je moglo i više. Poplave su uzele mnogo energije i sredstava, ali tako nam je kako nam je. Očekujem još dobrih poteza u narednom periodu.

alka

pre 9 godina

Ako uzmemo u obzir da su za dve godine polovicne vlasti uspeli da sprece dalje propadanje ekonomije,privuku strane investicije, daju podsticajna sredstva poljoprivredi i zapocnu borbu protiv korupcije na svim nivoima ,u najkracem roku imacemo stabilnu I uredjenu drzavu.

Fox River

pre 9 godina

Srbija je danas na raskrsnici, ili nastaviti putem oporavka, reformi, ili vratiti se na staro, i doživeti argentiski scenartio, nema tu mnogo opcija.

bonito

pre 9 godina

Uvek ima i onih nezadovoljnih sto su sa padom prosle vlasti izgubili privilegije i tako oni komentarisu i iskaljuju svoj bes a mi citamo i slatko se smejemo.

Konan

pre 9 godina

Vučić da nastavi sa reformskom politikom i da se ne obazire na neargumentovane kritike kvazi opozicije. Zašto kažem kvazi, pa zato što je to cirkus, a ne opozicija.

Лаки

pre 9 godina

Брже запошљавање и сређивање српске економије је главни циљ ове Владе. Финансијска консолидација је неизбежно решење али мора се спровести ако мислимо да се надамо бољитку.

Елза

pre 9 godina

Најважније од свега је да се упркос временским непогодама, које су нас задесиле, нису спречиле Владу Србије да одради све своје започете планове, јер се марљиво и озбиљно радило.

barta

pre 9 godina

Neprestana borba protiv nasledjenih problema, daje za rezultat nesmetani oporavak drzave i veliki priliv investicija. Moramo shvatiti da jos nismo prevazisli sve probleme i da se dalje moramo truditi da stanje u drzavi bude sve bolje i bolje.

Majce

pre 9 godina

Doslednost i istrajnost naseg premijera se ogleda u angazovanosti u sprovodjenju reformi i opstoj stabilizaciji drzavnog sistema . Nasa podrska je podjednako vazna kao i trud premijera da se sve ovo u sto kracem roku,sprovede u delo.

Maša

pre 9 godina

Stvarno sam ugodno iznenađena ovom posetom Vučić farmi.Nadam se da će se skoro akcenat dati i na poljoprivredu ,pogotovo stočarstvo koje je svih ovih godina dobro uništeno.

Jagodica Bobica

pre 9 godina

Nasa podrska je podjednako vazna kao i trud Premijera da se sve ovo u sto kracem roku,sprovede u delo,a to nece biti nimalo lako i to treba imati u vidu.

zmaj

pre 9 godina

Poklonjeno poverenje predstavlja jasnu smernicu da je nasoj zemlji povecan medjunarodni kredibilitet na ekonomskm planu. Kapital koji strani ulagaci planiraju da plasiraju u nasoj zemlji je veoma bitan faktor po stabilnost nase ekonomije.

Majce

pre 9 godina

Doslednost i istrajnost naseg premijera se ogleda u angazovanosti u sprovodjenju reformi i opstoj stabilizaciji drzavnog sistema . Nasa podrska je podjednako vazna kao i trud premijera da se sve ovo u sto kracem roku,sprovede u delo.

wera

pre 9 godina

Kuca pocunje da se gradi od temelja i kad se sagradi ceo zivot se u nju ulaze da ne bi propala, nasa kuca zvana Srbija je bila srusena do temelja i naravno da je sada jako tesko ponovo se skuciti a li uz veliki trud i rad nista nije nemoguce.

Stočar

pre 9 godina

Vučić je u pravu. Podržite uspešne ambiciozne privatnike, umesto da se pare poreskih obveznike bacaju u nepresušni bunar propalih javnih preduzeća.

soknica

pre 9 godina

Izborna volja gradjana je jasan pokazatelj koga su gradjani Srbije prepoznali kao glavnog pokretaca i nosioca svih pozitivnim promena. Sve odluke koje je premijer doneo rukovodile su se kao i uvek do sada drzavnim interesima i interesima naroda. Nesumnjivo ce plan privlacenja inostarnih investitora u mnogo ubrzati oporavak u svim granama!

Deksa

pre 9 godina

@(Bole, 3. avgust 2014 09:42)
Za bednu budućnost su se pobrinule demokrate a Premijer pokušava da uradi nešto i ima dobre rezultate i ovo je po mom mišljenju najbolja Vlada do sada!

ing

pre 9 godina

Svih 40 zakona koje je vlada donela jesi iskljucivo zakoni koju su evropski i medjunarodno opravdani, takodje su u interesu naroda i poboljsanju zivota u Srbiji u svakom smilsu te reci.

Miško

pre 9 godina

Temelji su postavjeni pre svega donošenjem seta feformskih zakona iz oblasti privrede, pravosuđa, medija, javnih finansija. Pozdravljam nastojanja Vlade da posećuju srpska sela i gradove jer nije samo Bg Srbija.

pticica

pre 9 godina

Za kratko vreme dosta toga je uradjeno, a tek nas cekaju dani u kojima cemo morati da radimo vredno i odgovorno, a iza svakog rada je i uspeh, tako da sa svim zakonima i reformama krecemo dobri putem.

Brkatajzer

pre 9 godina

Nikada se nije desilo da ovako Vlada Srbije, za dosta kratko vreme donese zakone koji ce nam poboljsati dobar poslovni ambijent, a to je sto vise investicija, kao i vise radnih mesta, to ide jedno s drugim..

Lala NS

pre 9 godina

Samo da uzmemo jednostavan primer onog voženja autobusom na sednicu u Niš, pa to Vlada DS-a nije ni pomislia, a kamoli uradila, kao da su u službenom autu odrasli. Da ne govorimo o neracionalnom trošenju.

Sinaver

pre 9 godina

Premijer je obecao narodu da ce do 4. avgusta biti odradjeno sve sto je rekao u ekspozeu, mislim da je uspeo sa svojim timom da marljivoscu i odgovornoscu pokazu gradjanima da zele i mogu da naprave bolje stanje, prvenstveno sto se tice stranih investitora, oni su nam glavni prioritet...

Rokfeler

pre 9 godina

Slažem se sa premijerom u potpunosti, ova Vlada je mnogo uradila, posebno na polju reformskih zakona ključnih za stvaranje boljeg poslovnog ambijenta koji će usloviti rast zapošljavanja i povećanje privredne aktivnosti.

Gazda Mara

pre 9 godina

Jedina stvar koja se isprecila Vladi Srbije jeste katastrofalne poplave koje su nas zadesile, inace, sve se uradilo iz premijerovog ekspozea.

HannaB

pre 9 godina

Verujem da ce nastaviti kao sto je i do sada radila ova vlada u ovih prvih 100 dana, jer su do sada pokazali i volju i spremnost i odlucnost i rezultate da promene u Srbiji budu na opste dobro svih koji zive od postenog rada

Manučao

pre 9 godina

Možete da pljujete Vučića na razne načine, zapravo se to i čini, ali ne možemo da prenebregnemo činjenicu da čovek daje celog sebe i svu svoju energiju da ova zemlja konačno stane na zdrave noge.

Student 021

pre 9 godina

Premijeru nemam šta da zamerim, znam da veruje da uvek može bolje i da se tog motoa drži i tako i treba. Vlada je već u prvih 100 dana uspešnija od svake prethodne, valjda i to nešto govori.

Bulevarac

pre 9 godina

Objektivnost i transparentnost u radu je glavna odlika vlade. Zadaci se ispunjavaju veoma brzo, nema odustajanja od reformi koje su neizbezne ali bolne.

conneBOJ

pre 9 godina

Toliko toga je ucinjeno do sada, u prvih 100 dana Vlade, da je to zaista dobar temelj za uspeh u narednom periodu.Ohrabruje sto i nemacka kancelarka uvidja da se Vlada Srbije trudi i da ne posustaje u ostvarenju svog cilja, to jest EU i što Rusi shvataju da ih nećemo izneveriti i svi su jednako okrenuti Srbiji, koliko i mi njima.Srbija je sada u svetu i to je dobro.

Istok

pre 9 godina

@(Basser, 3. avgust 2014 10:58)
Narodu se kičma prilepila zbog neodgovornosti i bahatosti prethodne vlasti jer su nas prezadužili pa nemamo od čega sada da vraćamo njihove dugove!

zipa zonfa

pre 9 godina

Gradjani Srbije su decenijama ziveli sa politicarima koji su samo mlatili praznu slamu, narodu izobecavali svasta, na kraju naravno nista, osim ivice bankrotstva, tako da nam je ovo decenijska sansa, kako bi konacno videli pozitivne pomake.

Roki

pre 9 godina

Temelji su najvažnije, uspostaviti zdrav sistem i zato podržavam ovu politiku. Građanima recimo Švajcarske nije važno ko vlada kada imaju zdravu osnovu i uspostavljen sistem. Tome treba težiti.

Krajina

pre 9 godina

@(trollface, 3. avgust 2014 11:29)
Situacija jeste loša ali to nije zasluga ove Vlade nije sve počelo od SNS nasledili su ogromne probleme i dugove i trude se svim snagama da narod počne konačno da živi bolje!

Mišo

pre 9 godina

Ne prihvatam floskulu da su svi političari isti, bahati, bezobrazni i da rade u lično interesu samo i da ih baš briga za građane. Možete govoriti šta hoćete, na to imate pravo, ali bar priznajte da je Vučić debelo zaslužio toliku popularnost kod građana.

soko

pre 9 godina

Zaposljavanje mladih jeste i prioritet, jer godinama unazad bas je Demokrate bilo briga kako za mlade tako i za one u srednjem zivotnom dobu.Ova vlada maksimalno je ozbiljno shvatila problem mladih te se iz toga i zalaze za dovodjenje vecih broj investitora kako bi mladi mogli da rade.

Sima kosmos

pre 9 godina

Važno je što je Vlada uspela da uradi sve što je premijer izneo u ekspozeu, s obzirom na poplave koje su nas zadesile, ali marljivošću su uspeli da donesu zakone koji će poboljšati investicioni ambijent i lakše zapošljavanje.

Boškić

pre 9 godina

Ne treba dozvoliti da neosnovane kritike budu glasnihje od hvalospeva, posebno ne u ovoj situaciji gde je očigledno da je Vlada zaslužila visoku ocenu.

Gane

pre 9 godina

ZOR, Zakon o stečaju i privatizaciji, set medijskih zakona, poreske olakšice, borba protiv sive ekonomije, sve je to uradila ova Vlada, a ne Vlada demokratske stranke, prema tome nema razloga da im ne dam dobru ocenu.

Night

pre 9 godina

@(MRKI, 3. avgust 2014 11:54)
Zakon je isti za sve i svi će morati da plaćaju porez što se tiče Beka a zašto da ne pomogne državi ako može neka uradi nešto dobro za promenu svi ćemo imati koristi ako se rešimo gubitaša!

Mona Liza

pre 9 godina

Aktuelna vlada svoj posao radi odlicno i upravo zbog toga smeta opoziciji jer su se oni na primeru ove vlade pokazali nesposobnima. Normalno je da ce da im smeta sto je aktuelna vlada uspesna i sto postize rezultate koje bi oni voleli da su postigli, ali nisu znali kako.

weRUshka

pre 9 godina

U ovih 100 dana vlade,i Vučićev boravak na čelu Vlade mogu reći da je ovo Vlada koja je dokazala i da su odgovorni, da su pouzdani i zato imaju podrsku i u svetu i u Srbiji. Najsposobniji i vrlo odlucni za sprovodjenje neophodnih reformi, te je realno i nadati se boljoj budućnosti.

Hlodoveh

pre 9 godina

Vlada je postavila ambiciozne ciljeve, ali samo tako se može urediti Srbija. Od reformi će korist imati svi gradjani Srbije, bez obzira na partijsku pripadnost.

Rođak Ilije Čvorovića

pre 9 godina

Basser, 3. avgust 2014 10:58)

Slažem se sa tobom , samo period o kome pričaš traje več 12 godina. Tada nije bilo kraja takvoj situaciji. Danas se golim okom vidi da je to,e došao kraj prijatelju

IvaNNaBO

pre 9 godina

Za prvih 100 dana shvatila sam da bez obzira na sve, Vučić i ova Vlada neće odustati od iznetog Plana, jer reforme se moraju sprovesti, svako odlaganje nas vraca u nazad, tako da nema Srbija vremena da tapka u mestu, niti da koraca kao za vreme vladavine DS-a: jedan napred, a nazad dva.ne, samo odlucno i posveceno radu mozemo videti pomake.Odličan rad u prvih 100 dana.

Mgdalena Flehenstain

pre 9 godina

Svako ko relano posmatra rad ove Vlade u prvih 100 dana , vidi da je uspesna i da jedino uspeh i mozemo ocekivati.Uspeh dosadasnjeg rada pohvaljen od strane Nemačke, Rusije Italije, Francuske, razgovori sa privrednicima i najavljen dolazak mnogih firmi-dokaz uspesnih poseta, sasvim dobri rezultata razgovora koji ce se, verujem ubrzo i desiti u Srbiji, pa ce svi i oni sumnjicavi, videti sa koliko truda već na početku ova Vlada učinila.

Helenik

pre 9 godina

Kritičari sigurno ne dangube, kada je ovakav naslov u pitanju, ali trebalo je biti mudar,pa postaviti temelje za budućnos, u uslovima u kojima su preuzeli kormilo.

MONO - BLOK - TOCAK

pre 9 godina

Naravno da se cuda u pozitivnom smislu ne desavaju za 100 dana, ali ono sto se mora priznati i sto je veoma vazno je sto je Vlada uspela da uradi sve sto je Vucic izneo u ekspozeu, od 42 Zakona u Skupstini je usvojeno 32, takodje moramo podsetiti da su nas zadesile poplave, ali marljivoscu su uspeli da donesu zakone koji ce poboljsati investicioni ambijent i lakse zaposljavanje mladih ljudi. Mogu da kazem u oklonistima koje niko nije mogao da predvidi Vlada je ucinila maksimum dobar rezultat.

Miris dunja na Balkanu

pre 9 godina

Nedaća tj prirodna katastrofa koja nas je zadesila u maju, danas mnogo utiče na našu ekonomiju i rad Vlade. Ekonomski, zbog nje ćemo imati blagu recesiju umesto blagog rasta a sa druge strane, Vlada Srbije je , u tom vremenu, poplava, svu svoju aktivnost usmerila ka rešavanju nastalih problema širom Srbije. Moja ocena rada Vlade je 5!

Marko

pre 9 godina

Gospodine premijeru jer podsticete razvoj privrede i privatnog sektora tako sto dajete naloge da se likvidira jedino privatno domace osiguravajuce drustvo koje posluje vise od 20 godina i placa poreze i doprinose uredno drzavi za vise od 400 ljudi u Srbiji, sramota za drzavu sta radi i velika podrska TAKOVO OSIGURANJU!!!

neša012

pre 9 godina

Ne vidim bolju ličnost na mestu premijera od Vučića. Tako sam mislio 16. marta, tako mislim i danas.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Voltron, 3. avgust 2014 13:43)
To ne misliš samo ti, misli svih onih skoro pedeset posto Srbije koji su toga dana opredili novi put za Srbiju.Srbija je dobila konačno predsednika vlade kakvog je davno trebala, da je tako bilo nebi protraćiči čitavu deceniju u jalovim i beskorisnim političkim prepucavanjima koja su naš mnogo koštala.

Nejt

pre 9 godina

prosto ne mogu da verujem koliko ima namestenih komentara o vodji :-))) Srbija treba da radi, sto bi rekao veliki vodja, prema tome, botovi, ajmo lopate u ruke i onako niste kvalifikovani za nista drugo, man'te se komentara.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (naprednjak, 3. avgust 2014 16:42)
Nek si ti nama kvalifikovan, a osnove gramatike ne znas. Trolicu, ne kaze se za nista, to su valjda tvoji priuceni nadredjeni mogli da te nauce.

Vuko

pre 9 godina

Slažem se da se poboljšanje čak i u tako kratkom periodu vidi i treba da budu pohvaljeni svi koji su tome doprineli. Takođe je pohvalno što se nisu opustili i pre bih rekla da svakim danom imaju sve više snage i volje za napredak.

AAF

pre 9 godina

Politika radikala iz SNS i socijalista vodi zemlju u izolaciju(u odnosu na EU) koja ce trajati desetine godina.Izolacija ce krenuti sa uvodjenjem viza a dalje u zavisnosti koliko ce Srbija ometati sankcije rusima i praviti stetu EU.

petar

pre 9 godina

Popeti put pokusavam da ostavim komentar ali ocigledno i na B92 ima simpatizera "velikog vodje" Da probam opet.

Uradjeno je mnogo, priznajem, ali nazalost na stetu narodu.

Poskupeo gas
Poskupeo telefon
Poskuplo gorivo
Poskupelo auto osiguranje
Povecan porez
Ukinute subvencije porodiljama i deci
Poskupece struja
Smanjenje plata
Smanjenje penzija
Niko od tajkuna nije uhapsen
Nikome od tajkuna i kriminalaca nije oduzeta imovina
Tajkuni ne placaju porez drzavi
Tajkini na celu drzavnih firmi umesto u zatvoru
Sudjenje Miskovicu predstava za glup narod
Kriminalci se oslobadjaju bez racionalnog objasnjenja
Nije otvoreno nijedno nov radno mesto
Nije otvorena nijedna fabrika
Nema stranih investicija
Od Beograda na vodi samo veliki pano i nista vise
......

Odlicni temelji za buducnost. STRASNO, da nije smesno bilo bi zalosno. A on samo udara po hvalospevima, ali zna se ko sam sebe hvali. A botove samo klikcu... idemoooo

Spin majstori iz gazdine skole spinera

pre 9 godina

Nece mi objaviti komentar kada bih napisao ono sto mislim (i sto je apsolutno) tacno o ovo "coveku"! Napisacu samo ... bip,bip,bip... PS. Od svih dir. Javnih preduzeca samo njegov kum Petrovic iz EMS-a nece biti smenjen! Bio u Kankunu,Meksiko na letovanju,2500€ dan u vili,a sad ga eno u svojoj vili na S.Stefanu da jos malo boje nabaci,a ima i jahtu u svom posedu,verovatno to sve od plate,jel tako posteni premijeru?

SNS prevaranti

pre 9 godina

DVE godine i 100 dana SNS prevaranti vladaju, a ne samo 100 dana, kako prevarant nad prevarantima želi da prikaže. Za dve godine i 100 dana ste nas totalno ojadili, sve ste upropastili, povećali poreze, akcize, cene...zadužili nas sa čak 7 milijardi evra, privreda je u kolapsu... javna preduzeća ste dali diletantima (sa kupljenim diplomama) da vode... menjate ministre kao na traci i sve gori od predhodnih, čak po tri ministra finansija, privrede, poljoprivrede ste promenili... gradove i opštine vode sns neznalice... posla nema, investicija nikada manje... medije ste okupirali... kriminal cveta, krimose oslobađate... tajkunima nudite javna preduzeća da vode... Kosovo ste poklonili... ma gde god se okreneš katastrofa, nema sektora koji funkcioniše... užas. Prema tome, dosta je bilo igrarije, odlazite...

bar nedeljom budi kuci

pre 9 godina

Aman covece koja ti je kucevna slava (juce je bio Sveti Ilija) da barem jednom domacinski sedis u tvojoj kuci, a prepustis barem nedelju, ljudima a ne tebi i politicarima.
Isto nam se pise da si i sutradan eto 101 dan uzeo za samohvalisanje jer nista bitno se i ne menja sve je isto samo vodja hoce da je tito.

Nikola

pre 9 godina

Pogledajte film o Zoranu Djindjicu "ako Srbija stane". Zapazite samo jednu recenicu koju je Zoran tada rekao: "sada nam je sansa da napravimo prave korake ka modernoj Srbiji inace ako to ne uradimo prokockacemo ovu istorijsku sansu i za 10tak godina docice na vlast neka komicna vlada . . . ."
Tog dana kad je ubijen, Srbija je stala, a ova radikalska vlast, koja je ucestvovala u njegovom ubistu, sad ubija ovu zemlju i narod do kraja po ubrzanom postupku.
Inace radim dva posla i sastavljam kraj sa krajem, a vidim da po gradu dobra kola voze samo kriminalci i sns clanovi, kvazi strucnjaci!

lala nadnicar

pre 9 godina

Sve je isto za ovih 100 + dve godine dana, samo sto nam vodja hoce da je ponkekad Putin a ponekad Tito - a kada mu uzmes sve u obzir on je samo Seseljov ucenik i Tomin pitomac.

SNS je zlo, prevaranti, lažovi

pre 9 godina

Au, ala ovi lažu...a od 2012g do maja 2014g su vladali marsovci, a ne Vučić, Dačić...pa koga, bre', vi više lažete, ol:ši, hohš*apl:eri...Ovi sns prevaranti funkcionišu poput šibicera, jedan valja kuglice, sad je ovde, sad je onde...sad je vidiš, sad je ne vidiš...a ovi oko njega lože ovce...a ovaca u Srbiji koliko hoćeš...

Miki_In

pre 9 godina

u prav
u je vucko,barem sto se mene tice,cim je osvojio vlast ja sam emigrira,ispravka,ja sam se evakuisao u nemacku i sad umesto 300e koliko sam zaradjivao zaradjujem 2000e, temeljito to radi vucko. . .

Bojan

pre 9 godina

Deset istih likova pise poruke po zadatku, koriste iste reci samo ih stavljaju na drugo mesto, takvi botovi su nezabelezeni u svetu... Najbolji komentar mi je pohvala na racun Vucica zato sto su se vozali busom do Nisa, navodno stede... Istina, takav postupak ima prodju kod biraca sns-a ako znamo iq tih ljudi. Oni ne shvataju da je jeftinije ici avionom i ne vide 10 sluzbenih auta kja su pratila taj autobus, i to placa narod... To sto nam deca piju otrovano mleko i sto su prvo udarili po majkama i deci ne zanima sns glasace, oni su dobili dobra radna mesta, to je bitno... Nicija nije do zore gorela pa nece ni vuckova

nebojsa bg

pre 9 godina

@Uvek ima i onih nezadovoljnih sto su sa padom prosle vlasti izgubili privilegije i tako oni komentarisu i iskaljuju svoj bes a mi citamo i slatko se smejemo.
(bonito, 3. avgust 2014 11:41)

Da,slatko se smeje I moj bivsi kolega Milan,koji je zahvaljujuci clanskoj karti dobio posao u NBS,dok se ja I dalje zlopatim kod jednog robovlasnika koji me ne prijavljuje,malo placa,i naravno-neredovno.Smeje se covek,sa vanrednom srednjom,u 44-oj godini zivota dobio stalan posao.ali...samo se smejte.Nicija nije gorela do zore,nece ni vasa.Samo,bojim se,5. oktobar ce za vas biti kao skup svatova.

I jedan univerzalan odgovor na sve ovo vase "sta smo nasledili od zutih"?A sta su zuti zatekli tamo,2000.?Zemlju opustosenu ratom,bombardovanjem (koje ste vi izazvali),zemlju u kojoj se benzin I cigare prodaju na ulici,medije ubijene u pojam (znate li ko je bio ministar inforimasanja do promena?),drzavu sa Legijom,zemuncima,zemlju koju je mrzelo pola sveta..Da ne nabrajam dalje,ne bi stalo ni na 1500 gusto kucanih strana,a ne ovih slova ovde..

Dr.

pre 9 godina

Vučić-čpvek koji nikad nije zadovoljan ovde pravi izuzetak i iskazuje zadovoljstvo. Zadovoljstvo čime?
1. Privredni ambijent? Opterećenja privrede nisu smanjena! Pad privredne aktivnosti je velik. Masa firmi je zatvorena. Zatvaraju se uglavnom mala i srednja preduzeća. Posledično broj nezaposlenih je porastao na preko 800 000.
2. Borba protiv korupcije najbolje se očituje u vraćanju na scenu oligarha poput Beka, Kostića i drugih koji su upravo korupcijom opljačkali zemlju.
3. Pravosuđe je napredovalo pa tako oslobađa svakoga ko je voljan da plati dovoljno. Kertes, Mišković, Beko i ostali "sposobni" (po rečima Tabakovićke),palikuće, ubice sa drumova...
4. RFZZ koji i dalje neće da plaća lečenje a hoće da uzima novac.
5. Više nije TV pretplata nego taksa
6. Povećanje PDV
7. Povećanje poreza na imovinu za 50-100%
8. Cene naše robe u Srbiji su više nego iste u inostranstvu
9. Odliv mozgova dupliran sa 50 000 na 100000 godišnje
10 Pad investicija
11. solidarni porez 25 %
12. Umanjenje plata i penzija za 10 ili više posto.
13. Povećan broj korisnika kontejnera sa pet zvezdica
14. Mali se hvali kako je za njegove uprave podignuta efikasnost rada groblja za skoro tri puta?!?!?
....
STVARNO IMA RAZLOGA ZA ZADOVOLJSTVO!!!!!!!!

Bojan

pre 9 godina

Nisam za zute, da ne bude zabune ali u poredjenju sa ovima oni su med i mleko... Nikada im necu oprostiti izdaju zemlje i pljackasku privatizaciju, unistili su drzavu i glasao sam protiv njih ali nisam za ove likove sa kupljenim diplomama... Moj dom je visestruko pogodjen zahvaljujuci Vucicu... Za prvo dete sam dobio 70 000 dinara pomoci od zutih(ma sta god mislio o njima), za drugo staro 2 meseca 20 000 od opstine, dobio sam otkaz po dolasku sns direktora i nisam bio jedini, firma je unistena i pred zatvaranjem je. Sada ce mom ocu, penzioneru smanjiti penziju od koje svi zivimo, i onda upalis tv i vidis velikog vodju kako prica o boljem zivotu??? "!!! Komedija

Luger

pre 9 godina

Mene zanima sledeće. Gospodin Vučić kaže da se stvaraju uslovi da se mladi ljudi samozaposle, tj. da sami stvore sebi radno mesto. Pretpostavljam da je uvaženi Gospodin Premijer mislio na pokretanje sopostvenog biznisa. Recimo neka imamo četiri visokoobrazovane osobe, stare 25-26 godina od kojih je jedna završila medicinu, drugi je završio elektrotehniku smer energetika, treći je završio mašinski fakultet smer motori sa unutrašnjim sagorevanjem i četvrti je završio građevinski fakultet smer hidrogradnja. Pitanje za uvaženog Premijera i za njegove sledbenike je sledeće. Kako te četiri osobe da pokrenu sopstvene biznise, kada niti imaju para za pokretanje biznisa, niti adekvatnog iskustva u svojim strukama, niti znanja vezanih za poslovanje? Naravno pod privatnim biznisom ne podrazumevam kiosk na ćošku, tezgu na buvljaku, firzerski salon, piljaru ili kiosk za proizvodnju kokica. Takođe me zanima, da li uvaženi Premijer misli da svaki Srbin ima potencijala za vođenje biznisa? Samo bih da napomenem, da od ukupnog broja zaposlenih u Saveznoj Republici Nemačkoj, 7-9% su vlasnici kapitala, a ostali rade za njih. Pretpostvaljam da smo mi mnogo pametniji i sposobniji od Nemaca, što se vidi na svakom koraku, pa bi princip jedan biznis jedan Srbin, mogao vrlo brzo da zaživi. A što se tiče vas naprednih koji mašete repom, tužno je videti vaše uvlakačke komentare i udaranje minusa i pluseva, na momente me je bukvalno sramota kada vidim u kakvoj državi živim i sa kakvim ljudima sam okružen.

nikola

pre 9 godina

a minimalac najmanji u Evropi :) standard takodje. Kad bude minimalac 3-4 eur za pocetak onda mozes da kazes da si nesto uradio. Ovo je prica za naivne

mislim svojom glavom

pre 9 godina

To sto Vucic i clanovi vlade hvale rad vlade za 100, pardon, dve godine i 100 dana, nije merodavno i objektivno.Pitajte gradjane,koji nisu clanovi niti SNS,niti bilo koje stranke, sta oni misle. Zasto ovi, koji su placeni da ne misle svojom glavom, svaki negativan komentar prebacuju na DS? Dakle, nisam clan NITI JEDNE STRANKE, a rad vlade je NIKAKAV, BEZ REZULTATA. Nadam se da ce B92 ovo objaviti, posto retko objavljuju komentare koji ne velicaju Vucica.

Šareniš-iš

pre 9 godina

Dno. Dna. Svi bivši, sadašnji i budući "vladari", u Srbiji. Niko ne radi u interesu drzave i naroda. Umesto Beograda na vodi, sačuvajte ono što Beograd već ima.. Ono što je "duša", Beograda... Zašto ne renovirare muzeje? Zašto je Slavija opet puna kioska i kockarnica? Zašto je grad prljav? Sačuvajte ono što Beograd ima, a ne počinjite nešto da gradite što nećete biti u stanju da završite do sledećih izbora. Gradilište "Beograd", na vodi će biti još jedan poen više za neke naredne preletače....

MRKI

pre 9 godina

U kampanji reče svaki glas protiv SNS je glas za TAJKUNE i tajkunizaciju Srbije kako odjednom Beko tajkun preuzima železnice Srbije. Smanjuju se plate povećavaju porezi građanima stižu resenja o prinudnoj naplati poreza a od tajkuna poreze ne moze da naplati.

MRKI

pre 9 godina

Ovde svaki komentar koji ima jednu reč protiv Vučića ima 130-200 minusa a hvalospevi toliko pluseva. To su oni koji ne misle svojom glavom vec glavom Voljenog vodje. Gospodo porezi na nekretnine su povećane od 60% a u Nišu i do 300%.

b

pre 9 godina

Nije pretplata nego taksa. Nije otkaz nego preusemravanje na biro... Zakon o radu koji ne deluje na državne firme... Sramota kakvu vlast imamo !

naprednjak

pre 9 godina

prosto ne mogu da verujem koliko ima namestenih komentara o vodji :-))) Srbija treba da radi, sto bi rekao veliki vodja, prema tome, botovi, ajmo lopate u ruke i onako niste kvalifikovani za nista drugo, man'te se komentara.

Slobodan

pre 9 godina

Za 2 godine, inflacija preko 100%. Cene najvece u regionu pa i u evropi. Podignut pdv, ukinut smanjeni porez na bebe i kompjutere, gorivo i akcize skuplje od svih zemalja u okruzenju, posle zabrane zaposljavanja, u javnom sektoru je sns zaposlio preko 30.000 svojih poslusnika. Smanjenje plata i penzija 15% i podizanje struje za 30%, poskupljenje obaveznog osiguranja vozila... Ogavni ste...

strina

pre 9 godina

"Stvorili smo temelje za budućnost"

Temelji od peska omotani laznim obecanjima bez pokrica.
Beko, Kostic, Toplica, Misko, Bogi i ostali Vuckovi novi jurisnici ce na tim temeljima da nastave dalje sa sprovodjenjem Vuckove politike ozdravljenja javnih preduzeca kako bi izgradili novu i prosperitetnu Srbiju.
Kad se opet probudimo, nekog novog 5 oktobra, oseticemo tek tad posledice ove kratkovide politike. Jedna te ista grupa ljudi vec cetvrt stoleca samo u razlicitim formacijama i clanskim organizacijama gura ovaj narod svesno ili nesvesno zarad licnih interesa u provaliju iz koje nema izlaza za dugi period. Jadni mi sa vama na celu.

pobeći što dalje!

pre 9 godina

Botovi,u kojoj zemlji vi živite?
Većeg demagoga i još strasnijeg narcisa ova zemlja videla nije,a bilo je svakojakih pojava! Zadužili se preko mere,najveći deficit,najniza cena reda,najveća nezaposlenost,utrosteuceni poreza,propadanje,očaj i beznadje! To je bilans dvogodišnje vladavine najboljeg djaka Vojislava Šešelja.

Ardbeg

pre 9 godina

Ulaganja ,su itekako potrebna nasoj zemlji.Nakon tolikogodina,uspeli smo da privucemo investitore ,sto nam garantuje brzi oporavak ekonomskog sistema.
(Daria, 03. avgust 2014 15:2

Ja razumem da ti je posao da pises gluposti i lazi ali za investirore si preterao. Pa investicije u prvih 6 meseci su jedva 200 mill eura, sto je smesna suma.

Vladimir

pre 9 godina

Nasa buducnost su nasa deca, u tom smislu premijer je ukinuo pomoc trudnicama i bebama, podigao cenu struje, hrane i decije opreme, podigao cene registracije vozila, otpustio za godinu dana oko 200 000 radnika.... O izdaji Kosmeta da ne govorimo i ostalom antisrpskom delovanju... Bravo premijeru, deca nam stvarno imaju buducnost.

anna

pre 9 godina

Što ne ode u Obrenovac? Bliže,uštedelo bi se na gorivu i vremenu, U romanu Ključ za Rebeku ima jedna rečenica * Lavove predvode magarci* to je rekao Ken, a ne ja pa slobodno objavite.

Dosta nam je više zamajavanja, prevaranti

pre 9 godina

Putujući cirkus-eskurzija...a gde je harmonika...Ovi nisu normalni, šetkaju se okolo i pričaju budalaštine, a narod nema hleba da jede...kada prestaje sns kampanja i , konačno, počinjete da radite, dosta je više zamajavanja, ako ne znate, a ne znate, sklonite se da vas mi ne sklanjamo.

bluesteel

pre 9 godina

Vlada je radila dobro, oseca se energija koja ke ulozena. Samo neka se tako nastavi i bice nam bolje sigurno.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bojan, 3. avgust 2014 10:56) Sta je vlada dobro uradila i kakvu energiju ti osecas?Energija koju imate vi sns omladinci dok pisete hvalospeve Vucicu, mogu da zamislim kako bi se ja jadno osecao da idem na kurs za pisanje komentara haha.I koja je svrha svega tog vaseg pisanja ,jeste se nekad zapitali pametnjakovici???

Dimitrijana

pre 9 godina

"Vučić je dodao da se to odnosi pre svega na zapošljavanje mladih, koji moraju da stvore posao za sebe."
---

Evo da pitam vodju da nam javno kaze koliko mladih pa i ostalih zaposljavaju tajkuni u Srbiji - za Miskovica se pisalo, ali Kostic, Beko, Kariceva salata, i jos mnogi gde su njihov firme, preduzeca, fabrike koliko imaju radnih mesta od 'uspesne privatizacije'?????
Ali zato vodja koji trazi da mladi stvore posao za sebe daje sansu tajkunima da ponovo zive na grbaci naroda da vode velika JP. Ako je vodja mogao kao mlad odmah u politiku zasto nema poverenja u mlade da mogu da vode JP a da nisu partijski poltroni. Zasto tajkunima kojima je obecao zatvor daje velikodusnu ponudu na vodecim mesta u drzavnim javnim preduzecima.
Ako je uspeh da za 100 dana poziva tajkune na visoke polozaje a obecanje na izborima je bilo da ce svi zavrsiti u zatvor onda pitam vodju da li je tajkune za ovih 100 dana politicki rehabilitovao.

Down Toearth

pre 9 godina

Svima vama koji ste zadovoljni postavljenim temeljima za budućnost i kojima poltronisanje obezbeđuje egzistenciju u sadašnjosti - u sledećih 100 dana ova vlast krahira, dolazi zima, svi planirani kanali dunav-solun-ogulin-virovitica, sve hiljade milijardi investicija, Beograd na kreku, sve njive na poklon Arapima, svi rekordni prinosi arapskih poljoprivrednih kultura, sva šibicarenja sa važnim državnim ugovorima,... Sve će to nestati, skupa sa vašim obogaćenim vođom ali vi nećete nestati nego ćete palacati za novim vođama.
Botovi, nekada su se završavale ozbiljne škole za metalo-strugare, a vi mega-obrazovani ste pozvani da sudite o 100 dana vlade. Pi'!

Goran

pre 9 godina

A u Krusevcu na razgovor za posao ides u kancelariju SNS gde te ispituju i procenjuju njihovi kadrovi da li si sposoban da radis, a ako nemas zaledjinu izlozen si podsmehu. Ako ne verujete proverite. Prethodno je to radio Mile Meda a sad komisija sastavljena od clanova SNS.

hocu i ja neko javno preduzece

pre 9 godina

koliko ste zaposlili ljudi? koliko ste zaduzili zemlju? sta ste konkretno uradili a da nije prazna prica o zakonima? koliko investicija a da nisu lazi o arapima, tzv mercedesima, finskoj automehanicarskoj radnji koja kao privatizuje fap...boze kakav skup bahatih neznalica, foliranata i jos ponesto

Ni po babu...

pre 9 godina

Verovatno Vi i nemozete da primetite da je u Srbiji zavladao (usao u narod) veliki strah !To Vam medjutim nije pokazatelj da cete, uprkos vasoj zelji ,vladati dugo,dugo -jer onda ne poznajete Srpski narod!?Istina uvek izadje na svetlost dana,borba protiv tajkuna...je zavrsena time sto ste ih Vi ,,unapredili"(Beko,MK)a do juce ste pricali o losim privatizacijama,kradjama...E,pa nece moci gosp.drugovencani!!!Imitirate Putina???Velika je razlika izedju nasih zemalja-oni imaju Sve a mi Nista!!

Kvazimodo Sorabius

pre 9 godina

Kao što su u temelj Skadru ugradili "vernu ljubu", Vućić-Nikolić i sledbenici su ugradili CEO NAROD, plus Kosmet u "temelje"!

Vlada

pre 9 godina

Da li je odlazak u Bačko Gradište iskoristila gospođa potpredsednica da se zainteresuje za gradnju mosta u Novom Sadu? Da li je eventualno razgovarala s nekim radnikom? Na gradilištu ih, naime, mesecima već nema, ali možda su neki bili upriličeni za današnji prolaz članova Vlade kroz Novi Sad i možda je uspela da dozna gde su i hoće li se na gradilište vratiti.

Budućnost

pre 9 godina

Vučić:"Stvorili smo temelje za budućnost"
Istu kao i devedesetih. Ali kada ste devedesetih došli na vlast, Srbija je bila na nivou, kakav nikad više neće dostići. Vi ste je odatle sunovratili u ponor, gori nego ikada u njenoj istoriji. Šta danas očekivati od vas?

supermarket

pre 9 godina

Vlada neukih i pokvarenih, vise diletanata nego u vladama mirka Marjanovica ili Tadica. Ljudi, samoorganizujte se, povezite se i krenite sa akcijom od nivoa mesnih zajednica. Od politickih stranaka ne ocekujte promene. Imate internet, drustvene mreze, nadjite zajednicki interes i zahtevajte promene.

MIKA

pre 9 godina

Bila sam zivi svedok kada je Namcor bio u Krupnju i obecao je narodu za dva meseca ce te imati kuce, puteve,i da ce se izgraditi tekstilna fabrika,nista od toga nema danas,samo lazna obecanje.

trollface

pre 9 godina

mladih iz snsa? ja znam gomilu mladih koji ne mogu da nadju posao, i znam da je nazaposlenost porasla. znam da je zemlja toliko bedna da se ljudi plase da zasnuju porodicu. tako je bilo jedino za vreme i posle rata. lazete cim zinete.mnogo je lose.

Victor

pre 9 godina

Par pitanja za vlast:
1.Tender za isušivanje kopova Kolubare je pozivni, zašto nije pozvana najveća svetska kompanija iz te oblasti ?
2.Planirana je rekonstrukcija trga Slavija i fontana na sredini, koja će koštati nešto poreske obveznike, svake godine. Zašto se ne napravi neki sadržaj, atrakcija, koji će tu da pravi novac a ne da troši, kao na primer rotacioni restoran vidikovac, roler koster, najveća protivgradna raketna baterija u Srbiji, bilo šta ?
3.Zašto kod nas kad svane negde još uvek radi ulična rasveta, jel može da radi na senzor pokreta i svetlost?
4.Zašto se ne postave senzori na semafore, da rade kada ima saobraćaja a da nerade kada ga nema ?
5.Zašto se bezbednost saobraćaja ne poveća dodatnom obukom nesposobnih vozača?
6.Zašto se ne uvede elektronska naplata putarine preko SMS-a?
7.Zašto se kroz medije narodu, generalno serviraju nepotrebne informacije, umesto informacija o poslu, nauci i tehnologiji koje su neophodne za napredak u svakom pogledu?

PS. Hvala unapred na odgovorima.

crni domino

pre 9 godina

Ti si Vucicu sa crvenima razorio temelje Srbije jos devedesetih, od kojih se Srbija vise nikada nece oporaviti! Pokusaj tu istinu da shvatis!
Ta prica da sada pravis nove temelje vazi samo za vase naprednjake. U sustini ti i dalje razaras Srbiju, a to ce ovaj narod kasno da shvati.
Temelje moderne Srbije je stvorio Djindjic, a vase delo koje velicate do nebesa nije ni ono malo crnog ispod nokta sto je Zoran uradio za Srbiju!

Aleksandar

pre 9 godina

Botovi, neumorni ste da istim pricama i kliktanjima na "ne preporucujem". Niko od vodja, bilo koje drzave, ne zna sta je dobro za narod. Jer svaki covek zivi u svetu koji je on zamislio da je dobar za njega. Isti ekonomski sistem funkcionise u svetu, a uopste nije dobar za bilo koga. Ista razmisljanja vladaju, pa nastaju ratovi, beda, glad, otimanje, sve ono najgore. Ili da nas nesto zvekne, da nas pocisti ili da dodju vanzemaljci i pokupe dobre ljude sa ove planete, a vas neka ostave da se pobijete sami.

dejan

pre 9 godina

Necu da me posmatrate kao DS poltrona, ali vecina investicija stranih firmi je dosla za vreme DSa, i ja znam da sam bolje tad ziveo nego sad... S kim god pricam svi kukaju kako ne mogu da sastave kraj sa krajem, da posla ima, ali da para nema, a bogme u zadnje vreme je i manje posla... Racuni skacu, porezi skacu, sve raste, samo primanja opadaju. Beogradjani su smenili Djilasa, koji je toliko radio za decu i za mlade kao i za stare, besplatna vestacka oplodnja, 13. penzija, deciji dodaci, trudnice i mladi parovi su bili zasticeni kao mecke. Obnovljen vozni park gspa, uradjen most preko Ade itd. itd. A ovaj Belgrade waterfront je pokusaj da se parira tom istom Djilasu, s tim sto je Djilas inzenjer pa de drzao u realnosti, i ono sto.je rekao je uradio, dakle drzao rec. Sanjajte o Beogradu na vodi, ali osim ako ne zelite.da drzite SNS narednih 20 god. na vlasti, to nikad nece biti uradjeno. Onog trenutka kad ovi sad budu sleteli, videce se istina. Vucko mozda i jeste radan covek itd. itd., ali SNS i ostala druzina, svi su tu iz interesa. Mnoge stvari si pomalo i skrovene, npr. u propast UBBa, banke koja je poslovala pozitivno, je direktno bio umesan covek iz SNS kadra (bilo u novinama). A o socijalistima da ne pricam, svaki koji je u vrhu ima firmu iza koje stoji, koja mu donosi profit. Koriste se politickim uticajimada bi osvojili trziste...

bob

pre 9 godina

svojim nesebicnim zalaganjem premijer,a nekad bivsi ppv vucic nas je doveo dno dna.svakim danom je vidljivo da ovaj covek nije sposoban da bude premijer i zato bi trebalo lepo da da ostavku,podigao je sve vrste poreze,cene,auto osiguranja,smanjuje plate i penzije,povecace cenu struje,telefona,zaduzio je zemlju,ko ce to da vrati?botovi mozda?deficit je najveci u evropi itd...zahvaljujem redakciji ako objavi

SNS prevaranti, gotovi ste

pre 9 godina

Zamolio bi b92, kao ozbiljan medij, da ne učestvuje u ovoj sns lakrdiji-farsi i narodu objasni o čemu se ovde, ustvari, radi.
SNS prevaranti obećali su 100 milijardi investicija, a dobili smo šipak, za dve godine nisu sakupili niti 1 milijardu, nikad manje investicija.
Obećavali su i da će kopati kanal D-M-V, a dobili smo potop Srbije.
Obećavali su i da nas neće zaduživati kao predhodna vlast, to je tačno, sns nas zadužuje duplo više nego predhodna vlast, obaraju rekorde u zaduživanju...čak 7 milijardi za dve godine.
Obećavali su i da javna preduzeća neće voditi stranački ljudi, već stručnjaci...to je bila veeeelika laž, sva JP vode likovi iz sns sa kupljenim diplomama...
Obećali su da tajkuni neće voditi državu, a Vučić se svaki dan sastaje sa tajkunima i ispunjava im želje, pa im još daje javna preduzeća da vode...
Obećavali su borbu protiv kriminala i korupcije, a dobili smo da hapse nepodobne, a puštaju-oslobađaju lopove i krimose...
Obećali su i da će mediji biti slobodni, nezavisni od prtisaka politčara, a uvedena je do sada neviđena diktatura, svi mediji su ucenjeni i rade za sns.
I da ne idem dalje, muka mi je više da navodim sve prevare sns.
Prema tome, svi moramo da se suprostavimo sns prevarantima i da im što pre vidimo leđa, šteta će biti manja...

Swarovski

pre 9 godina

Neka,jos je vama dobro. glasaliste sada uzivajte. Ja mogu reci da se stidim da kazem da sam srbin od kada su ovi u vladi. drav iz inostranstva.

Kolibri

pre 9 godina

Budi muško, pa navedi jedan konkretan primer, šta ste uradili i kako je to poboljšalo život građana. Nekoliko milijardi novih zaduživanja nije poboljšalo život građana. Uvođenje novih poreza nije poboljšalo život građana. Smanjenje penzija nije poboljšalo život građana. Razna poskupljenja nisu poboljšala život građana.
Ako navedete jednu jedinu pozitivnu stvar koju ste uradili, evo, obećavam, glasaću za vas na sledećim izborima. Naravno, znam da ne možete ništa da navedete. Ostalo vam je jedino da lupate minuse. Jedino vam to ide.

Quilty

pre 9 godina

Kao i nekada ranije, postoje dve Srbije: ona koja je hipnotisana političkim marketingom pa vidi ono što joj se kaže da vidi i ona koja vidi činjenice. Obe su jadne, jer obe sve lošije žive, bez razlike šta vide i u šta veruju. Istorija se ponavlja. Opet će doći vreme za miting i kontra-miting. Samo ćemo tada biti mnogo stariji, malobrojniji i bedniji nego pre 18 godina.

jedva cekam izbore

pre 9 godina

Nema mercedesa, nema arapa, nema pijace vode, ima aflatoksina u mleku i mesu,ima mrtvih po putevima i kaficima na dnevnom nivou, ima 70 000 novozaposlenih u drzavnom i javnom sektoru, nema nijedne nove fabrike, bio Obrenovac na vodi, ima laznih diploma kod 80% ljudi koji vode ovu drzavu u grob...

spali diplomu

pre 9 godina

Obratite pažnju da botovski komentari koji imaju žščćđ nemaju štamparskih grešaka, znači copy/paste, a ovi bez prepisivani pa imaju. A svuda teške reči kao "fiskalna konsolidacija", "implementacija" i slično. Garant dobijaju pripremljene komentare na mail.

Cinik

pre 9 godina

Demagogija, autokratija, mesanje u sve i svasta, samoreklamerstvo i nesposobnost epskih razmera - zar je to put u buducnost? Jedino sto je zapravo premijer i uradio je osvajanje titule Crvenoj zvezdi u fudbalu.

jovan

pre 9 godina

Hodali smo ivicom ekonomske provalije zvanom bankrot. Ne smem ni da pomislim šta bi nas sve snašlo da nije došlo do promena pre dve godine.
(Čika Šapke, 3. avgust 2014 10:38)

Hodali smo ivicom ekonomske provalije, a onda je Vucic napravio ogroman korak napred...

jdhkryuo

pre 9 godina

Samo prazne price I prazne price I prazne price I prazne price I posle toga jos malo praznih prica. Mi ni ne znamo ustvari koliko nam je dobro, pa mora vlada stalno da nas podseca.

mileprotiv

pre 9 godina

http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=884035#k13407619
Bas tako, poklonjeno poverenje,a poklonu se u zube ne gleda :) Svaki narod zasluzuje vlast koju ima. Zao mi je samo jedne manjine koja vec 25 godina jasno vidi sta se desava,ali oni ne mogu doci do izrazaja,zato ce "narod" da plati jako visoku cenu. Kako ste glasali tako ce vam biti. Nije neverovatno sto DS nikada nije dobila ovoliko poverenje na izborima,jer narod voli bajke,ali neverovatno je sto je naseo na "postenjacinu" Tomu i "postenjacinu" Vucica. Sada vec kusaju njihove bajke. Kao da su glasali za teletabise. Isto je.

b

pre 9 godina

mani se bre vucicu vise te demagogije, vec 2,5 godine stvaras osnovu za buducnost i za investicije, a Srbija sve vise tone li tone i narod sve losije i losije zivi i sve je vise i vise gladniji, prosla je predizborna kampanja ako to jos nisi shvatio u kojoj si najavljivao da ces sve tajkune da pohapsis, a sada im dajes direktorska mesta u javnim preduzecima, a da te ja pitam zasto, a ako ne znas odgovor ja cu ti reci zato sto si nesposoban da vodis vladu i Drzavu i zato sto tvoja stranka nema kadar, i zato bi trebalo da se ti i tvoja stranka sklonite iz SRBIJE i da vas vise nikada ne vidimo...

mile

pre 9 godina

Pa ovo je neberovatno da SNS botovi nikad ne spavaju. Lupaju minuse ko ludi ali nigde ni jednog argumenta. Oni ne znaju da pisu,oni samo znaju da kliknu "ne preporucujem" kada vide bilo koji komentar koji kritikuje vlast i lik i delo A.Vucica. Tragikomedija! :)

petar

pre 9 godina

Jedino me intresuje kako ga nije sramota da se ovako ponassa.
Ne znam da li cu gledati veccerassnji interviju na b 92 possto znam da cu se puno iznervirati a bojim se i da ce b 92 nastaviti da me razoccarava.

jovan

pre 9 godina

Evidentno je da su Nikolic i Vucic opredeljeni za politicki revansizam gradjanima Srbije koji ih nikada nisu zeleli niti glasali za njih akojih ima sigurno dvostruko vise nego njihovih obaveznih "glasaca".Nekadasnji pripadnici stranke koju je osnovala tajna policija, imaju jos dodatni motiv potican licnim patoloskim sklonostima. O tome mogu bolje oni koji su kvalifikovani a koji tvrdo cute.

CJ

pre 9 godina

Pre mi je bio san da odem u Svicu ili Austriju da radim i živim ali od kako se Vučić pojavio ni Albaniju ni Moldaviju ne bih odbio da mi neko ponudi.

radikalno jalovo

pre 9 godina

Pošto rezultata nema ni u trećoj godini vlasti jasno je da Vučić planira da vlada političkim marketingom, praznim pričama, najavama i botovima. Ima li država kapacitete za ceo takav mandat kada se bankrot bliži munjevitom brzinom a dug je svakim danom sve veći. Njemu je bitno kako je sklopio prstiće i da li mu se naočare slažu sa odelom. A botovi u ekstazi...

Duka

pre 9 godina

Podseca me ova situacija na nebuloze iz 90ih. Vodja prica ono sto zeli sam da cuje. Mozete da ponizavate opoziciju, ali kada pocente da ponizavata svoj narod - onda su vam dani na vlasti odbrojani. Vi ste na vlasti vec preko dve godine - sve, ali sve je jos gore. Kakvi institori? Kakva ekonomija? Uzimate od penzija da sprecite bankrot? Mene je sramota.

aleksandar

pre 9 godina

Uspeo je g.Vučić predanim radom da narodu pošalje duplirane poreske račune, takse, cene divljaju i dalje, obrenovcani 2 meseca posle poplava i dalje jedu pastete za ručak.
(TemeljStiroporski, 03. avgust 2014 09:42)

polako majstore,jescemo i mi pastete,bez 'leba

radnik

pre 9 godina

Ovaj Vučić se ubi od pričanja i obećavanja.Ko mnogo priča,uvek je sumnjiv,verovatno je težak neradnik.Evo i ja nisam neki radnik,čim trosim vreme na ovo kuckanje.

MILKA

pre 9 godina

Veceg hvalisavca i demagoga Srbija nije imala.On svoju nesposobnost i lazna predizborna obecanja pretvara u krivicu opizicije,a njegova Vlada je do guse zaduzila Srbiju koja je u takvom bedaku da nema dalje.

IPASNE STVARI

pre 9 godina

Samo OPSENA . To je ono sto vredno stvarate svaki dan. Najveci OPSENAR u istoriji Srbije... Bilbordi BGV imaju za cilj da uzcvrste OPSENU da se zakucaju u podsvest obicnog coveka. BGV vec postoji... zar ne

Biljana

pre 9 godina

Zivim i inostranstvu, i sramota me da kazem odakle sam, nemojte pogresno da me shvatite, ali sve izjave u medijama se citaju. Sta misle o nama politicari dugih zemalja, kada nas premijer kaze, video sam da neko ima 100 pateta ispod stola, ili kada se svadja u skupstini da neki poslanik ne placa truju a da ne pricam o plavojki, koja obidje gradiliste i ne nadje radnike pa ti izjavi. Dali je to sposobnost vodja ili, ce to da bude neuspeh zbog neuspeha, ujas, blato do grla a ne do kolena.

seljak e

pre 9 godina

Da se razumemo da nije Vucica, postavili bi nekog drugog placenika. Svet vodi svoju politiku i trenutno im je Vucic od koristi, zato ga hvale. Ali da nije Vucic bio bi neki drugi koji nije toliko bezobrazan, arogantan, sujetan, dosadan, smesan, zalostan, primitivan, lazljiv.... Sigurno bi bio, ako nista drugo, barem lepsi.

Goran, Požega

pre 9 godina

Super, a lel možeš sada da se malo "skineš" sa medija i da počneš nešto da radiš? Mislim, malo ti se oteglo to kopanje, 100 dana ove i nekih 600 dana predhodne Vlade.

demagog i L¥@#*V !!!!!???!!!

pre 9 godina

ko je tebe i tvoju vladu upoznao ni pakao mu nece tesko pasti hajde uradi vec nesto za ovu napacenu srbiju za ovih 25 godina koliko si opozicija ili vlast mogao si barem jedno drvo da zasadis

Gorislav Konstantinović

pre 9 godina

Razočarava vas B92, i mene, juče je bio na Pnkiju, pa zar i večeras dva sata monologa na "nezavisnoj" televiziji? Stoput sam pokušao da objavim i nikad nije prošlo: samo se u Srbiji o "Sto dana vlade" udara na sva zvona... kad ste čuli da predsednik Amerike podnosi izveštaj naciji o "Sto dana vlade" ili da to radi bilo koji evropski premijer? Dajte jedan primer, makar. Ovih "Sto dana", tačnije 92 dana (od 20. marta 1915. do 22. juna 1815. godine) vezuje se za DRUGU NAPOLEONOVU VLADAVINU koja se, posle "sto" dana, završila kod Vaterloa.

foxfire

pre 9 godina

Majstor,pa jeste gore, s obzirom da je zaposlio hordu svojih glasaca koji sada imaju zadatak da ga hvale i dizu u nebesa.Pa evo ja sve pitam zar to nije vid korupcije i neodgovornosti jedne vlasti, pre svega prema tim preduzecima i ustanovama gde upravo ima viska zaposleih i gde ljudi strahuju koji nisu clanovi partija za otkaze.

zoza

pre 9 godina

Biser do bisera. Premijer ustedio 4300 eura do Nisa. Pa ko ih je terao da kolektivno idu na ekskurziju. Juce Nis, danas neko drugo mesto, sutra opet... Kakva demagogija, kakvo ispiranje mozga? Trose gde nema nikakve potrebe, a objasnjavaju narodu da je stednja. Strasno...

Zora

pre 9 godina

Ja sam pesimista. Do god fabrike sirom Srbije ne budu radile nista od svega nema. A mene uzasno iritira sve sto je preslikano od Demokratske stranke koja je danonocno govorila o prosloj Vladi da je bila pljackaska, lopovska i sl. Evo isto i dan i noc od ove vlasti slusamo da je ona prethodna bila pljackaska, da je krala, upropastila. Ja licno zbog toga televiziju vise ni ne gledam.

Zuki

pre 9 godina

Poklonjeno poverenje predstavlja jasnu smernicu da je nasoj zemlji povecan medjunarodni kredibilitet na ekonomskm planu. Kapital koji strani ulagaci planiraju da plasiraju u nasoj zemlji je veoma bitan faktor po stabilnost nase ekonomije.
(zmaj, 3. avgust 2014 09:39)

E, ajmo sad svi da ostavljamo ovakve komentare narednih mesec dana i tako ostavimo botove bez posla. A? Sta kazete?

dobronamerni

pre 9 godina

Mani se, Vučiću, tih "promena svesti", to je nemoguće učiniti po narudžbini! Promeni lanac vlasti tako što ćeš SVAKU lopovsku i lažljivu kariku zameniti poštenom. Nađi ih, ima ih! Ako ne umeš sam da ih nađeš, zovi stručnjake iz inostranstva, postoje. A narod kad vidi da postoji i poštenje, počeće i sam da polako menja svoju svest.

Skok u vlastita usta

pre 9 godina

Aleksandar Vučić izjavio da je zadovoljan angažmanom, poštenjem i odgovornošću... Ipak, premijer Srbije, kaže da ne želi da daje ocene, da je škrt po tom pitanju, jer, kako kaže, on nikada nije potpuno zadovoljan. Pa kako sad? Jeste ili nije zadovoljan radom vlade?

zoki

pre 9 godina

Prosto ne za poverovati sta ovaj covek prica. Nije ni blizu opisa stvarnog stanja u drzavi.
Najgore od svega toga je da ovaj covek ima neverovatnu srecu u nesreci. Da nije bilo poplava dtzava Srbija bi otisla pod stecaj. Ovako, veci deo novca od donacija ce biti iskoriscen za popunjavanje rupa u budzetu i kupovanja socijalnog mira.
A to sto ga jedan deo strane diplomatije hvali nije nista neobicno. Jednostavno covek izvrsava sve sto mu se naredi iz inostranstva bez obzira na negitivne efekte tih odluka. Tako su neki hvalili i Slobu kad im je valjao. Izmedu ostalog u medijima se uglavnom objavljuju samo pozitivne izjave stranih politicara dok se suprotne ignorisu. Njih je daleko vise ali avaj. Zivimo u kvazidemokratiji tako da je sve to ocekivano. A narod ko narod....Ne vidi nista ili se pravi da ne vidi nista.

gotovo je sa govorancijama

pre 9 godina

Naša deca nemaju ni sadašnjost,a kamoli neku bolju budućnost,sve gore živimo.O kojoj to budućnosti premijer priča,za koga boljoj kad narod iz dana u dan tone?

hadzija

pre 9 godina

"Stvorili smo temelje za budućnost"
не него, пропаст србије и исчезнуће срба. ал ако нисмо ништа боље ни заслужили, због ових што те доведоше на власт

lala nadnicar

pre 9 godina

Lako je vodji da reklamira patruJotski turizam i preporucuje ministrima kada su obisli svet, ali ajd neka vodja kaze arapima da preko njegove veze mi obicni gladni i osiromaseni gradjani letujemo eto po tri dana u emiratima, pa da i mi vidimo sveta.Nije vodja ispao fer porucio je samo ministrima odmor a gde smo mi gradjani, ma da imamo mi preko celog leta poslanicki cirkus, pa malko pada kisa divota jedna.

Miki

pre 9 godina

Samo se pitam gde ovi ljudi žive i koji napredak vide.Likvidirali su Takovo Osiguranje ,da bi Nemcima uvalili Dunav , samo spletke i demagogija.

Djoka

pre 9 godina

Mada ima diplomu drzavnog fakulteta i nesumnjivo besprekorne politicke ambicije,glavna uloga u novijoj srpskoj istoriji premijera mekog srca vucica nije u vodjenju srpske drzave - jer za to mu ruku na suce nedostaje kako politicki insinkt, tako i prosto operativno znanje, jer ta stvarcica nije bas preterano jednostavna da bi se svak njome baktao - vec stvaranje jedne vedre, optimisticne atmosfere u srpskoj javnosti. Stanje se u zadnje dve godine ni za jotu popravilo, pa ni posle prve temeljite i sustinske rekonstrukcije - u kojoj je jedino ispao mrka ili slicno, a ni posle novih parlamentarnih izbora, ali zato vucic ni najmanje nije zakazao u svojoj ulozi, cak naprotiv, pa ti vidi sta ti je licno bitnije i milije. To sto vucic ceo svoj "politicki" zivot radi nije politika, vec mudro vodjenje uvek nove i jos jace predizborne kampanje, posle koje ce naravno samo jos vise ucvrstiti svoju licnu moc, ali ako se objektivno sagleda srpsko biracko telo... da ne duzim dalje.

Dejan67

pre 9 godina

@ Drakula, 03. avgust 2014 09:52
a sta cemo sa prethodne dve godine pre rotacije Dacica i Vucica. Ovaj sastav je duze od 100 dana i jedino sto su stvarali je minu

monte-video

pre 9 godina

Ajoj... Čim se toliko priča o boljitku, a nema ga nigde, vidi se prava slika... Penzije idu na dole kao i plate, struja, energenti i ishrana poskupljuje, smenjuju se direktori bez konkursa, firme dobijaju poslove bez tendera.... Šta još više reći? Gde je tu boljitak? Zakon o radu? Tek ćemo da vidimo šta znači na nama... Investicije? Jel to neko od naroda video...?

fali mu još štafeta mladosti

pre 9 godina

Država je na izdisaju i nema više vremena da na vlasti trpi nesposobne demagoge i jalove samoreklamere. Stvari su više nego ozbiljne i zahtevaju ozbiljne ljude na ključnim mestima. Neophodno je da nisu produkt udbaških relikata, da imaju iza sebe rezultate na svetskom tržištu i neophodne kontakte u ozbiljnom poslovnom svetu. Preobraćeni pripravnik vojvode Šešelja bez i jednog dana radnog staža ne može da vodi i sačuva državu što svakodnevno iznova dokazuje. Nemamo više luksuz da se vrtimo i gubimo vreme oko ljudi bez rezultata kojima je politički marketing jedina briga u životu.

Milko

pre 9 godina

Pa ok reforme su, kako se kaze nuzne i bolne. Razuman covek moze da razume kada je neophodna bolna, pa mozda i opasna medicinska operacija da bi mu se spasio zivot ili omogucio normalan zivot u dogledno vreme. Problem nije sa pojmom reformi i tvrdnjom da su neophodne, problem je u tome sto se kod nas ne sprovode reforme prema gorucim potrebama drustva, stvarnim prilikama, interesima proizvodjaca i potrosaca, poslodavaca i zaposlenih, nego se prosto sprovodi ono sto je sacica vrlo neobrazovanih ljudi na stalnim visesatnim seansama sa izvesnim lobi grupama i ekspertima za marketing uvrtela da je kljucno i neophodno. Pravac ovih reformi nije ni Svedska ni Nemacka, ma ni Madjarska ili Ceska, nego je pravac kolonijalna anarhija u kojoj drzava represijom kontrolise narod a razni malverzanti, spekulanti, kobojagi uspesni biznismeni isl. mogu da rade sta hoce.

ĆivodiV

pre 9 godina

Bojim se da nema budućnosti u zemlji u kojoj je, ona koja je, predsednica skupštine. Meni je predstavnica nacio. korpusa, to ona tako misli, a i zabludno je smatraju, M.Gojković napravila problem kao ’Crnogorcu’ u Novom Sadu, znajući na odnos sredine, komšiluka, a i sama doprinoseći tome u želji za glasovima, podilazeći biračima, kvalifikujući me kao nekog ko ’nije naš’ a posebno što su joj okolnosti odvajanja CG ’davale za pravo’, a u isto vreme uspeva da u crnogorskoj sredini to prikaže preko istomišljenika kao njeno slaganje sa lokalnim Crnogorcima (delom) koji su to već ustvrdili da nisam njiov’na šta sam se ja svojevremeno i požalio. Koliko god ja bio nevažan nadam se da Vam je ovo zanimljivo.

NeznanjeJeBlagoslov

pre 9 godina

Dok se ne poveca kupovna moc, smanji nezaposlenost i poraste prosecna plata sve tvoje price nisu ni za malu decu. Na kraju ovog mandata cete u istom sastavu biti punih sest godina i opet ces svoju nesposobnost pravdati nekim proslim vremenima i najveci uspeh ce vam biti sto Srbija nije proglasila bankrot...

nebeski

pre 9 godina

dobro kaze, samo sto je sve unistio da bi dosao do temelja to je drugo, znaci sad moramo iz pocetka sve da gradimo koda nismo nista imali...

ljubica

pre 9 godina

(foxfire, 3. avgust 2014 10:38)

Eh, kada bi se ti prekobrojni u drzavnoj upravi samo za trenutak setili kako su i dosli do posla bilo bi im mnogo lakse.

'ja to nikada nisam rekao'

pre 9 godina

godisnji odmori su pa da pitam naseg vodju koji reklamira patriJotski turizam - da li je Karinsko more nase domace more (za one koji ne znaju neka objasni vodja jer su radikali obecavali da ce se Srbi kupati na nasem Karinskom moru a to je izmedju Zadra i Novigrada) i da li je linija Virovitica-Karlovac-Ogulin-Karlobag nasa teritorija.

zlo i naopako

pre 9 godina

Ja kao pojedinac nisam osetio nikakav boljitak. I vidim da se još nije rešeno ubistvo Ćuruvije, niti lopovluci srpskih ne civilizovanih divljaka. Mnogo se priča, malo toga se završava.

Natalija

pre 9 godina

@lakica
Da sve je srozano pa je sada teško...
A zašto je bilo srozano?
Zbog ratne ideologije!
To narodu nije objašnjeno 2000-2014
Nego se pričaju lažne priče EU od nas traži ovo i ono,
I kod naroda se stvara otpor prema njima.
Ratovi i 14god poricanja, te nastavka rata u rukavicama učinio je da smo mi dibidus razoreni.
Mediji,kultura,prosveta nas drže okovane u toj pogrešnoj ratnoj mantre.

Partijski poltron

pre 9 godina

(Luger, 03. avgust 2014 18:57)

Svaka ti je na mestu al dzaba,mi smo narod puni poltrona i ulizica. Rodjenog brata bi za....li a kamoli nekog drugog. Tuzno ali istinito.
P.S.
Da ne bude zabune,ima u srbiji mnogo dobrih ljudi,samo su se povukli,kao na proslim izborima. Dozvolili manjini da u njihovo ime odlucuju.

milana

pre 9 godina

Ova vest ne zasluzuje ni komentar koliko je bizarna. Sta normalan covek moze da pomisli kada procita hvalospeve koje jedan covek daje sam sebi bez ikakvih osnova? Tuzno, egocentricno i pomalo b******. Radikali sludjuju polupismeni narod vec dve godine+100 dana. I to onih 24% od ukupnog glasackog tela koje je glasalo za njih
Vidim na sajtu da ce veceras biti na vasoj televiziji! Verovatno ce doci kod vas jer je Olja na odmoru.Bice to los film tako da cu ga preskociti. Dovoljno je sto zivim u ovoj zemlji blagostanja, bez posla i bez perspektive.

М.Н. Лазар

pre 9 godina

Кад'су га краве видјеле (и чуле) све са говорницом, одсад' ће давати ЈОГУРТ.

Ddule

pre 9 godina

Posto su temelji vec postavjeni, sledecih tri godina samo treba ih uvrstiti za sledeci mandat.

Mi radimo na temelju vec 20 godina a nikako da se dignemo iznad tog temelja!

Bar da je nastao neki podrum, ali mi jos u temelju!!

Mirko

pre 9 godina

Najvece dostignuce, je svakako podizanje futura na visi nivo.
Jos jednom su dokazali da sadasnjost bez buducnocti ne moze, a da bez proslosti ne bi postojala.

Counter Strike v1.6

pre 9 godina

Iste slike kao i za vreme Milosevica & Crew ... Samo budala ne bi znala da vodi neko JP, nego postoji problem lihvarskih strnaka koje se finansiraju iz tih preduzeca, gade mi se svi

The Weakest Link

pre 9 godina

Predlažem da cela vlada svake sedmice igra kviz "Najslabija karika", The Weakest Link" ili "Najšibkejši člen"! Javno, na tv. Pa, ko ne ume da odgovori na pitanja o radu vlade i funkcionisanju ministarstva - ZBOGOM, vi ostajete bez ičega! Jedini mi je problem voditeljka,...,MOLIM PREDLOGE ZA VODITELJKU.

pera ždera

pre 9 godina

neće nam biti bolje, to je sigurno. a to što su ljudi nezadovoljni je posledica napredovanja tehnologije, a ne manjka radnih mjesta! sad je sve mašina preuzela. zašto gazda da plaća 3radnika, plus osiguranje, regres(ako ga ima), godišnji itd. kad može jedna mašina da završi isti posao, bez mnogo uaganja! i od toga sve krene. zašto da kupujemo namještaj i sl kad imamo iz doba Juge.. i tako se smanjuje privreda, a kako onda očekivati da će biti posla? a to što Vučić ili koji već na vlasti (ili gdje god već) priča šta i kako, to nije on kriv što smo na evropskom kontinentu, pa se moramo pridružiti EU, jer su masoni odlučili da će jednog dana sve biti ka na novčanici od jednog dolara (piramida)! znači, oni su oko koje gleda sa nedodirljive pozicije, na ovce koje se kolju da prežive u svijetu.. i kraj priče! tako mora biti, ako ne za 5, 10, onda za 50 godina..

marko

pre 9 godina

Izašli su da drže govor u selu, pa bolje i to nego stalno da ih gledamo u odelima u skupštini, makar su okruženi narodom a ne kamerama.

Danijel

pre 9 godina

Gledam Srbiju iz Banja Luke i ne vidim ni jednog pomaka od dolaska navedenog na vlast. Niko koga znam u Srbiji ne živi bolje čak naprotiv.
Vidim koristi se izraz finansijska konsolidacija, a prodaju vam šuplju priču kao naši ovdje.
Smanjiće vam plate i penzije, da bi ih pred sljedeće izbore slabodobitno podigli (a u stvari vratili na nivo ispod sadašnjeg) i poentirali uz floskulu "ostvarili smo finansijsku stabilnost"
Umjesto da radi da plate privatnog sektora stignu nivo neophodan za normalni život, on smanjuje plate u javnom sektoru da bi se oni koji rade za minimalac u privredi mogli lakše kontrolisati, naravno jer nije bitno što te gazda gazi i tretira ko otirač, bitno je što imaš posao i vjeru u ono što vam ovi klovnovi serviraju.

Pozdrav

i tako...

pre 9 godina

"Predsednik Vlade Srbije rekao je da nema ništa čak ni protiv oštrih kritika vlade"
Moja kritika se ne odnosi samo na ovu najnoviju vladu Srbije, vec na sve prethodne, ali sve od pocetka nazovi tranzicije, tj. od druga Milosevica.

Evo na sta se kritika odnosi.
" kada vas pitam ko će da vodi Železnicu, jer svake godine bacamo 130 miliona evra, jesu li to Živkovih, Borko Stefanović..."

Upravo da Zeleznicu, EPS, Telekom, Srbijagas i sl. preduzeca, kao i sve vrste fondova, finansijskih institucija itd. koja nose naziv "drzavna" ili "javna", ne bi vodili Pera, Zika, Mika, zasto ova vlada ne bi bila konacno ta vlada koja ce sve ovo predati na upravljanje njihovim pravim i zakonitim vlasnicima?
Ko su ti vlasnici?
Pa oni koji su "drzavi" i svim prethodnim vladama davali pare (i jos stosta), da bi ta preduzeca, institucije...osnovali, izgradili, vadili iz dugova i odrzavali u zivotu time sto su kupovali njihove proizvode i usluge bez mogucnosti nekog drugog izbora, buduci da su ovi bili monopolisti.
To su dakle gradjani ove drzave.
Nasi preci, pre svega, ali i mi smo ti koji su sve to stvorili i odrzali.
Drzava smo mi, njeni gradjani. "Drzavna imovina" je zajednicka imovina nas, gradjana te drzave.
Zasto onda ta imovina nije i pravno-formalno i sustinski u nasem vlasnistvu i nama na slobodnom raspolaganju?
Zasto se npr. ta javna/drzavna preduzeca ne pretvore u akcionarska drustva i akcije daju njihovim vlasnicima, gradjanima ove drzave?
Mi sastavimo skupstinu akcionara, izaberemo upravni i nadzorni odbor koji ce preduzeca voditi u nase ime i koji ce nama odgovarati za rezultate.
Ako cemo iskreno, tesko da mozemo losije da prodjemo nego sto je to slucaj sada.
A ako ne budemo mogli da odrzimo i razvijemo ta preduzeca, prodacemo ih za onoliko koliko ce dati najbolji ponudjac. I te pare ce zavrsiti u nasim dzepovima, a ne u mracnim dubinama nekog budzeta za 2000 n-tu godinu, na ciju raspodelu imamo uticaja koliko i na kretanje zvezda u sazvezdju Kumova slama.
Zasto ova vlada ne bi bila ta koja ce dati moc svojim gradjanima, onima za cije dobro se bori?
Zasto i mi sami ne bismo imali moc i uticaj da se za svoje i za opste dobro borimo zajedno sa nasom vladom?
Da vladi malo olaksamo teret.
Zar ne bi sve promene tada isle glatko i lako, zar ne bismo napredovali brze i snaznije?

PetronijeSG

pre 9 godina

Srbija dugo nije imala vlast koja se ponasala ovako domacinski. Svi pre njih su samo povecavali rashode i borili se za privilegije, ovo je prva Vlada koja smanjuje rashode i ukida privilegije a pri tome je efikasnije od Vlada pre nje. Vucic i ministri su na dobrom putu da od Srbije naprave modernu, uredjenu i ekonomski razvijenu zemlju.

barta

pre 9 godina

Neprestana borba protiv nasledjenih problema, daje za rezultat nesmetani oporavak drzave i veliki priliv investicija. Moramo shvatiti da jos nismo prevazisli sve probleme i da se dalje moramo truditi da stanje u drzavi bude sve bolje i bolje.

Draga Tasta

pre 9 godina

Mere i zakonske regulative trebaju da doprinesu privrednom oporavku zemlje i da fokus mladih bude na pokretanju sopstvenog biznisa a ne da im cilj i jedina mogucnost bude trazenje zaposlenja u javnom sektoru,kao sto je do sada to bio slucaj

Zvezdan

pre 9 godina

Temelji su postavljeni i moraju se ojačati pošto današnja opozicija čini sve da ih sruši. Imam utisak da se bore svim silama da Srbija tavori i da ne žele da se promeni situacija. Kao da im odgovara da u Srbiji glavno zanimanje bude kriminal.

eksploatisani rudar

pre 9 godina

Evo ja cu da vam kazem sta je ucinjeno npr. rudarima, ili pravilnije je reci sta nije ucinjeno od predizbornih obecanja: nekoliko dana pred izbore je obecao prijem radnika kolubara usluga u kolubaru, ljudi su o svom trosku izvrsili lekarski pregled na koji ih je slala firma i koji je kostao 5-6000din, i kad su prosli izbori: pojeo vuk magarca, niko i ne pominje vise prijem radnika. Naravno cenzura je toliko jaka u drzavi da nema gde ni da se postavi to pitanje. Eto dragi sugradjani toliko o iskustvu rudara sa ovim nazovi covekom, a ovi botovi koji organizovano lupaju minuse neka se samo zapitaju koliki im je IQ.

Stefani Majer

pre 9 godina

Vucic pokusava da popravi ono sto je prethodna vlast upropastila, ali nece moci sam ako mu mi kao gradjani ove drzave nepomognemo.

Nenad

pre 9 godina

U Srbiji ne valja skoro ništa i zato moramo nastaviti sa promenama. E, sad, te promene jesu teške... Ovo smanjenje plata do 10%... Ali, to je sve rezultat rada prethodne Vlade, pa nije Vučić sam doveo Srbiju na ovaj nivo z a 100 dana Vlade.

savka

pre 9 godina

Svijim angazovanjem i maksimalnom posvecenoscu, da drzavu oporavi, premijer donosi samo pozitivne rezultate.Strani investitori su prepoznali nasu drzavu kao pogodnu za investiranje, sto ce svakako pomoci da se drzava revitalizuje pre ocekivanog roka.

Jakša

pre 9 godina

Rad ove vlade u prvih 100 dana mi uliva nadu. Ako nastave ovakvim tempom i ako nastave da ispunjavaju ono što obećaju mislim da nema bojazni da ćemo stati na noge i da ćemo bolje živeti.

Majstor

pre 9 godina

@(foxfire, 3. avgust 2014 09:38)
Nije on učinio da živimo gore nego neodgovorna politika koja nas je skupo koštala i sada napadate čoveka koji realno gleda na stvari i iznosi činjenice i pokušava da reši nagomilane probleme!

CAJKA

pre 9 godina

Brze zaposljavanje i sredjivanje srpske ekonomije je glavni cilj ove vlade. Finansijska konsplidacija je neizbezno resenje ali mora se sprovesti.

barta

pre 9 godina

Neprestana borba protiv nasledjenih problema, daje za rezultat nesmetani oporavak drzave i veliki priliv investicija. Moramo shvatiti da jos nismo prevazisli sve probleme i da se dalje moramo truditi da stanje u drzavi bude sve bolje i bolje.

PetronijeSG

pre 9 godina

Srbija dugo nije imala vlast koja se ponasala ovako domacinski. Svi pre njih su samo povecavali rashode i borili se za privilegije, ovo je prva Vlada koja smanjuje rashode i ukida privilegije a pri tome je efikasnije od Vlada pre nje. Vucic i ministri su na dobrom putu da od Srbije naprave modernu, uredjenu i ekonomski razvijenu zemlju.

Kantona

pre 9 godina

Pre svega odgovoran i planiran rad Vlade dao je vidljive rezultate za ovih 100 dana. Ali sve ovo je na neki način samo priprema za implementaciju reformskih zakona i za efekte koje će svako moći da oseti kroz godinu ili dve.

balonit

pre 9 godina

Jos jedan u nizu kvlitetnih pokazatelja koji ukazuju na to da je nasoj zemlji ukazano znacajno poverenje stranih investitora. Uliveni kapital dace znacajni vetar u ledja nasem ekonomskom sistemu. Stabilizacija i prosperitet su logican sled daljih dogadjanja.

soknica

pre 9 godina

Izborna volja gradjana je jasan pokazatelj koga su gradjani Srbije prepoznali kao glavnog pokretaca i nosioca svih pozitivnim promena. Sve odluke koje je premijer doneo rukovodile su se kao i uvek do sada drzavnim interesima i interesima naroda. Nesumnjivo ce plan privlacenja inostarnih investitora u mnogo ubrzati oporavak u svim granama!

TemeljStiroporski

pre 9 godina

Uspeo je g.Vučić predanim radom da narodu pošalje duplirane poreske račune, takse, cene divljaju i dalje, obrenovcani 2 meseca posle poplava i dalje jedu pastete za ručak.

Bulevarac

pre 9 godina

Objektivnost i transparentnost u radu je glavna odlika vlade. Zadaci se ispunjavaju veoma brzo, nema odustajanja od reformi koje su neizbezne ali bolne.

zmaj

pre 9 godina

Poklonjeno poverenje predstavlja jasnu smernicu da je nasoj zemlji povecan medjunarodni kredibilitet na ekonomskm planu. Kapital koji strani ulagaci planiraju da plasiraju u nasoj zemlji je veoma bitan faktor po stabilnost nase ekonomije.

Kostim

pre 9 godina

@(ivan, 3. avgust 2014 09:18)
A kako to zeza narod sve što je obećao je ispunio ove reforme su nam jedini spas a nije on kriv što narod živi teško!

pseudo_slucajno

pre 9 godina

Postavili ste u Srbiji temelj autobuske stanice iz koje se kupuje karta u jednom smeru za bilo gde van Srbije. Vi ste gospodine Vucicu jedan demagog koji samo prica i prica a rezultati 0.
Zao mi je sto predstavljate moju zemlju i sto vodite ovaj narod, Vi to ne zasluzujete!

b

pre 9 godina

Nije pretplata nego taksa. Nije otkaz nego preusemravanje na biro... Zakon o radu koji ne deluje na državne firme... Sramota kakvu vlast imamo !

jedva cekam izbore

pre 9 godina

Nema mercedesa, nema arapa, nema pijace vode, ima aflatoksina u mleku i mesu,ima mrtvih po putevima i kaficima na dnevnom nivou, ima 70 000 novozaposlenih u drzavnom i javnom sektoru, nema nijedne nove fabrike, bio Obrenovac na vodi, ima laznih diploma kod 80% ljudi koji vode ovu drzavu u grob...

Natalija

pre 9 godina

@lakica
Da sve je srozano pa je sada teško...
A zašto je bilo srozano?
Zbog ratne ideologije!
To narodu nije objašnjeno 2000-2014
Nego se pričaju lažne priče EU od nas traži ovo i ono,
I kod naroda se stvara otpor prema njima.
Ratovi i 14god poricanja, te nastavka rata u rukavicama učinio je da smo mi dibidus razoreni.
Mediji,kultura,prosveta nas drže okovane u toj pogrešnoj ratnoj mantre.

bob

pre 9 godina

svojim nesebicnim zalaganjem premijer,a nekad bivsi ppv vucic nas je doveo dno dna.svakim danom je vidljivo da ovaj covek nije sposoban da bude premijer i zato bi trebalo lepo da da ostavku,podigao je sve vrste poreze,cene,auto osiguranja,smanjuje plate i penzije,povecace cenu struje,telefona,zaduzio je zemlju,ko ce to da vrati?botovi mozda?deficit je najveci u evropi itd...zahvaljujem redakciji ako objavi

MRKI

pre 9 godina

U kampanji reče svaki glas protiv SNS je glas za TAJKUNE i tajkunizaciju Srbije kako odjednom Beko tajkun preuzima železnice Srbije. Smanjuju se plate povećavaju porezi građanima stižu resenja o prinudnoj naplati poreza a od tajkuna poreze ne moze da naplati.

radnik

pre 9 godina

Ovaj Vučić se ubi od pričanja i obećavanja.Ko mnogo priča,uvek je sumnjiv,verovatno je težak neradnik.Evo i ja nisam neki radnik,čim trosim vreme na ovo kuckanje.

Miki_In

pre 9 godina

u prav
u je vucko,barem sto se mene tice,cim je osvojio vlast ja sam emigrira,ispravka,ja sam se evakuisao u nemacku i sad umesto 300e koliko sam zaradjivao zaradjujem 2000e, temeljito to radi vucko. . .

Kolibri

pre 9 godina

Budi muško, pa navedi jedan konkretan primer, šta ste uradili i kako je to poboljšalo život građana. Nekoliko milijardi novih zaduživanja nije poboljšalo život građana. Uvođenje novih poreza nije poboljšalo život građana. Smanjenje penzija nije poboljšalo život građana. Razna poskupljenja nisu poboljšala život građana.
Ako navedete jednu jedinu pozitivnu stvar koju ste uradili, evo, obećavam, glasaću za vas na sledećim izborima. Naravno, znam da ne možete ništa da navedete. Ostalo vam je jedino da lupate minuse. Jedino vam to ide.

seljak e

pre 9 godina

Da se razumemo da nije Vucica, postavili bi nekog drugog placenika. Svet vodi svoju politiku i trenutno im je Vucic od koristi, zato ga hvale. Ali da nije Vucic bio bi neki drugi koji nije toliko bezobrazan, arogantan, sujetan, dosadan, smesan, zalostan, primitivan, lazljiv.... Sigurno bi bio, ako nista drugo, barem lepsi.

Miki

pre 9 godina

Samo se pitam gde ovi ljudi žive i koji napredak vide.Likvidirali su Takovo Osiguranje ,da bi Nemcima uvalili Dunav , samo spletke i demagogija.

Dimitrijana

pre 9 godina

"Vučić je dodao da se to odnosi pre svega na zapošljavanje mladih, koji moraju da stvore posao za sebe."
---

Evo da pitam vodju da nam javno kaze koliko mladih pa i ostalih zaposljavaju tajkuni u Srbiji - za Miskovica se pisalo, ali Kostic, Beko, Kariceva salata, i jos mnogi gde su njihov firme, preduzeca, fabrike koliko imaju radnih mesta od 'uspesne privatizacije'?????
Ali zato vodja koji trazi da mladi stvore posao za sebe daje sansu tajkunima da ponovo zive na grbaci naroda da vode velika JP. Ako je vodja mogao kao mlad odmah u politiku zasto nema poverenja u mlade da mogu da vode JP a da nisu partijski poltroni. Zasto tajkunima kojima je obecao zatvor daje velikodusnu ponudu na vodecim mesta u drzavnim javnim preduzecima.
Ako je uspeh da za 100 dana poziva tajkune na visoke polozaje a obecanje na izborima je bilo da ce svi zavrsiti u zatvor onda pitam vodju da li je tajkune za ovih 100 dana politicki rehabilitovao.

Zuki

pre 9 godina

Poklonjeno poverenje predstavlja jasnu smernicu da je nasoj zemlji povecan medjunarodni kredibilitet na ekonomskm planu. Kapital koji strani ulagaci planiraju da plasiraju u nasoj zemlji je veoma bitan faktor po stabilnost nase ekonomije.
(zmaj, 3. avgust 2014 09:39)

E, ajmo sad svi da ostavljamo ovakve komentare narednih mesec dana i tako ostavimo botove bez posla. A? Sta kazete?

mile

pre 9 godina

Pa ovo je neberovatno da SNS botovi nikad ne spavaju. Lupaju minuse ko ludi ali nigde ni jednog argumenta. Oni ne znaju da pisu,oni samo znaju da kliknu "ne preporucujem" kada vide bilo koji komentar koji kritikuje vlast i lik i delo A.Vucica. Tragikomedija! :)

MIKA

pre 9 godina

Bila sam zivi svedok kada je Namcor bio u Krupnju i obecao je narodu za dva meseca ce te imati kuce, puteve,i da ce se izgraditi tekstilna fabrika,nista od toga nema danas,samo lazna obecanje.

The Weakest Link

pre 9 godina

Predlažem da cela vlada svake sedmice igra kviz "Najslabija karika", The Weakest Link" ili "Najšibkejši člen"! Javno, na tv. Pa, ko ne ume da odgovori na pitanja o radu vlade i funkcionisanju ministarstva - ZBOGOM, vi ostajete bez ičega! Jedini mi je problem voditeljka,...,MOLIM PREDLOGE ZA VODITELJKU.

Goran, Požega

pre 9 godina

Super, a lel možeš sada da se malo "skineš" sa medija i da počneš nešto da radiš? Mislim, malo ti se oteglo to kopanje, 100 dana ove i nekih 600 dana predhodne Vlade.

zoki

pre 9 godina

Prosto ne za poverovati sta ovaj covek prica. Nije ni blizu opisa stvarnog stanja u drzavi.
Najgore od svega toga je da ovaj covek ima neverovatnu srecu u nesreci. Da nije bilo poplava dtzava Srbija bi otisla pod stecaj. Ovako, veci deo novca od donacija ce biti iskoriscen za popunjavanje rupa u budzetu i kupovanja socijalnog mira.
A to sto ga jedan deo strane diplomatije hvali nije nista neobicno. Jednostavno covek izvrsava sve sto mu se naredi iz inostranstva bez obzira na negitivne efekte tih odluka. Tako su neki hvalili i Slobu kad im je valjao. Izmedu ostalog u medijima se uglavnom objavljuju samo pozitivne izjave stranih politicara dok se suprotne ignorisu. Njih je daleko vise ali avaj. Zivimo u kvazidemokratiji tako da je sve to ocekivano. A narod ko narod....Ne vidi nista ili se pravi da ne vidi nista.

nebeski

pre 9 godina

dobro kaze, samo sto je sve unistio da bi dosao do temelja to je drugo, znaci sad moramo iz pocetka sve da gradimo koda nismo nista imali...

Ni po babu...

pre 9 godina

Verovatno Vi i nemozete da primetite da je u Srbiji zavladao (usao u narod) veliki strah !To Vam medjutim nije pokazatelj da cete, uprkos vasoj zelji ,vladati dugo,dugo -jer onda ne poznajete Srpski narod!?Istina uvek izadje na svetlost dana,borba protiv tajkuna...je zavrsena time sto ste ih Vi ,,unapredili"(Beko,MK)a do juce ste pricali o losim privatizacijama,kradjama...E,pa nece moci gosp.drugovencani!!!Imitirate Putina???Velika je razlika izedju nasih zemalja-oni imaju Sve a mi Nista!!

Šareniš-iš

pre 9 godina

Dno. Dna. Svi bivši, sadašnji i budući "vladari", u Srbiji. Niko ne radi u interesu drzave i naroda. Umesto Beograda na vodi, sačuvajte ono što Beograd već ima.. Ono što je "duša", Beograda... Zašto ne renovirare muzeje? Zašto je Slavija opet puna kioska i kockarnica? Zašto je grad prljav? Sačuvajte ono što Beograd ima, a ne počinjite nešto da gradite što nećete biti u stanju da završite do sledećih izbora. Gradilište "Beograd", na vodi će biti još jedan poen više za neke naredne preletače....

Spin majstori iz gazdine skole spinera

pre 9 godina

Nece mi objaviti komentar kada bih napisao ono sto mislim (i sto je apsolutno) tacno o ovo "coveku"! Napisacu samo ... bip,bip,bip... PS. Od svih dir. Javnih preduzeca samo njegov kum Petrovic iz EMS-a nece biti smenjen! Bio u Kankunu,Meksiko na letovanju,2500€ dan u vili,a sad ga eno u svojoj vili na S.Stefanu da jos malo boje nabaci,a ima i jahtu u svom posedu,verovatno to sve od plate,jel tako posteni premijeru?

lala nadnicar

pre 9 godina

Sve je isto za ovih 100 + dve godine dana, samo sto nam vodja hoce da je ponkekad Putin a ponekad Tito - a kada mu uzmes sve u obzir on je samo Seseljov ucenik i Tomin pitomac.

zlo i naopako

pre 9 godina

Ja kao pojedinac nisam osetio nikakav boljitak. I vidim da se još nije rešeno ubistvo Ćuruvije, niti lopovluci srpskih ne civilizovanih divljaka. Mnogo se priča, malo toga se završava.

CJ

pre 9 godina

Pre mi je bio san da odem u Svicu ili Austriju da radim i živim ali od kako se Vučić pojavio ni Albaniju ni Moldaviju ne bih odbio da mi neko ponudi.

demagog i L¥@#*V !!!!!???!!!

pre 9 godina

ko je tebe i tvoju vladu upoznao ni pakao mu nece tesko pasti hajde uradi vec nesto za ovu napacenu srbiju za ovih 25 godina koliko si opozicija ili vlast mogao si barem jedno drvo da zasadis

Skok u vlastita usta

pre 9 godina

Aleksandar Vučić izjavio da je zadovoljan angažmanom, poštenjem i odgovornošću... Ipak, premijer Srbije, kaže da ne želi da daje ocene, da je škrt po tom pitanju, jer, kako kaže, on nikada nije potpuno zadovoljan. Pa kako sad? Jeste ili nije zadovoljan radom vlade?

strina

pre 9 godina

"Stvorili smo temelje za budućnost"

Temelji od peska omotani laznim obecanjima bez pokrica.
Beko, Kostic, Toplica, Misko, Bogi i ostali Vuckovi novi jurisnici ce na tim temeljima da nastave dalje sa sprovodjenjem Vuckove politike ozdravljenja javnih preduzeca kako bi izgradili novu i prosperitetnu Srbiju.
Kad se opet probudimo, nekog novog 5 oktobra, oseticemo tek tad posledice ove kratkovide politike. Jedna te ista grupa ljudi vec cetvrt stoleca samo u razlicitim formacijama i clanskim organizacijama gura ovaj narod svesno ili nesvesno zarad licnih interesa u provaliju iz koje nema izlaza za dugi period. Jadni mi sa vama na celu.

lala nadnicar

pre 9 godina

Lako je vodji da reklamira patruJotski turizam i preporucuje ministrima kada su obisli svet, ali ajd neka vodja kaze arapima da preko njegove veze mi obicni gladni i osiromaseni gradjani letujemo eto po tri dana u emiratima, pa da i mi vidimo sveta.Nije vodja ispao fer porucio je samo ministrima odmor a gde smo mi gradjani, ma da imamo mi preko celog leta poslanicki cirkus, pa malko pada kisa divota jedna.

aleksandar

pre 9 godina

Uspeo je g.Vučić predanim radom da narodu pošalje duplirane poreske račune, takse, cene divljaju i dalje, obrenovcani 2 meseca posle poplava i dalje jedu pastete za ručak.
(TemeljStiroporski, 03. avgust 2014 09:42)

polako majstore,jescemo i mi pastete,bez 'leba

hadzija

pre 9 godina

"Stvorili smo temelje za budućnost"
не него, пропаст србије и исчезнуће срба. ал ако нисмо ништа боље ни заслужили, због ових што те доведоше на власт

jovan

pre 9 godina

Evidentno je da su Nikolic i Vucic opredeljeni za politicki revansizam gradjanima Srbije koji ih nikada nisu zeleli niti glasali za njih akojih ima sigurno dvostruko vise nego njihovih obaveznih "glasaca".Nekadasnji pripadnici stranke koju je osnovala tajna policija, imaju jos dodatni motiv potican licnim patoloskim sklonostima. O tome mogu bolje oni koji su kvalifikovani a koji tvrdo cute.

Down Toearth

pre 9 godina

Svima vama koji ste zadovoljni postavljenim temeljima za budućnost i kojima poltronisanje obezbeđuje egzistenciju u sadašnjosti - u sledećih 100 dana ova vlast krahira, dolazi zima, svi planirani kanali dunav-solun-ogulin-virovitica, sve hiljade milijardi investicija, Beograd na kreku, sve njive na poklon Arapima, svi rekordni prinosi arapskih poljoprivrednih kultura, sva šibicarenja sa važnim državnim ugovorima,... Sve će to nestati, skupa sa vašim obogaćenim vođom ali vi nećete nestati nego ćete palacati za novim vođama.
Botovi, nekada su se završavale ozbiljne škole za metalo-strugare, a vi mega-obrazovani ste pozvani da sudite o 100 dana vlade. Pi'!

SNS prevaranti, gotovi ste

pre 9 godina

Zamolio bi b92, kao ozbiljan medij, da ne učestvuje u ovoj sns lakrdiji-farsi i narodu objasni o čemu se ovde, ustvari, radi.
SNS prevaranti obećali su 100 milijardi investicija, a dobili smo šipak, za dve godine nisu sakupili niti 1 milijardu, nikad manje investicija.
Obećavali su i da će kopati kanal D-M-V, a dobili smo potop Srbije.
Obećavali su i da nas neće zaduživati kao predhodna vlast, to je tačno, sns nas zadužuje duplo više nego predhodna vlast, obaraju rekorde u zaduživanju...čak 7 milijardi za dve godine.
Obećavali su i da javna preduzeća neće voditi stranački ljudi, već stručnjaci...to je bila veeeelika laž, sva JP vode likovi iz sns sa kupljenim diplomama...
Obećali su da tajkuni neće voditi državu, a Vučić se svaki dan sastaje sa tajkunima i ispunjava im želje, pa im još daje javna preduzeća da vode...
Obećavali su borbu protiv kriminala i korupcije, a dobili smo da hapse nepodobne, a puštaju-oslobađaju lopove i krimose...
Obećali su i da će mediji biti slobodni, nezavisni od prtisaka politčara, a uvedena je do sada neviđena diktatura, svi mediji su ucenjeni i rade za sns.
I da ne idem dalje, muka mi je više da navodim sve prevare sns.
Prema tome, svi moramo da se suprostavimo sns prevarantima i da im što pre vidimo leđa, šteta će biti manja...

Ddule

pre 9 godina

Posto su temelji vec postavjeni, sledecih tri godina samo treba ih uvrstiti za sledeci mandat.

Mi radimo na temelju vec 20 godina a nikako da se dignemo iznad tog temelja!

Bar da je nastao neki podrum, ali mi jos u temelju!!

b

pre 9 godina

mani se bre vucicu vise te demagogije, vec 2,5 godine stvaras osnovu za buducnost i za investicije, a Srbija sve vise tone li tone i narod sve losije i losije zivi i sve je vise i vise gladniji, prosla je predizborna kampanja ako to jos nisi shvatio u kojoj si najavljivao da ces sve tajkune da pohapsis, a sada im dajes direktorska mesta u javnim preduzecima, a da te ja pitam zasto, a ako ne znas odgovor ja cu ti reci zato sto si nesposoban da vodis vladu i Drzavu i zato sto tvoja stranka nema kadar, i zato bi trebalo da se ti i tvoja stranka sklonite iz SRBIJE i da vas vise nikada ne vidimo...

radikalno jalovo

pre 9 godina

Pošto rezultata nema ni u trećoj godini vlasti jasno je da Vučić planira da vlada političkim marketingom, praznim pričama, najavama i botovima. Ima li država kapacitete za ceo takav mandat kada se bankrot bliži munjevitom brzinom a dug je svakim danom sve veći. Njemu je bitno kako je sklopio prstiće i da li mu se naočare slažu sa odelom. A botovi u ekstazi...

gotovo je sa govorancijama

pre 9 godina

Naša deca nemaju ni sadašnjost,a kamoli neku bolju budućnost,sve gore živimo.O kojoj to budućnosti premijer priča,za koga boljoj kad narod iz dana u dan tone?

Duka

pre 9 godina

Podseca me ova situacija na nebuloze iz 90ih. Vodja prica ono sto zeli sam da cuje. Mozete da ponizavate opoziciju, ali kada pocente da ponizavata svoj narod - onda su vam dani na vlasti odbrojani. Vi ste na vlasti vec preko dve godine - sve, ali sve je jos gore. Kakvi institori? Kakva ekonomija? Uzimate od penzija da sprecite bankrot? Mene je sramota.

foxfire

pre 9 godina

Majstor,pa jeste gore, s obzirom da je zaposlio hordu svojih glasaca koji sada imaju zadatak da ga hvale i dizu u nebesa.Pa evo ja sve pitam zar to nije vid korupcije i neodgovornosti jedne vlasti, pre svega prema tim preduzecima i ustanovama gde upravo ima viska zaposleih i gde ljudi strahuju koji nisu clanovi partija za otkaze.

IPASNE STVARI

pre 9 godina

Samo OPSENA . To je ono sto vredno stvarate svaki dan. Najveci OPSENAR u istoriji Srbije... Bilbordi BGV imaju za cilj da uzcvrste OPSENU da se zakucaju u podsvest obicnog coveka. BGV vec postoji... zar ne

Budućnost

pre 9 godina

Vučić:"Stvorili smo temelje za budućnost"
Istu kao i devedesetih. Ali kada ste devedesetih došli na vlast, Srbija je bila na nivou, kakav nikad više neće dostići. Vi ste je odatle sunovratili u ponor, gori nego ikada u njenoj istoriji. Šta danas očekivati od vas?

crni domino

pre 9 godina

Ti si Vucicu sa crvenima razorio temelje Srbije jos devedesetih, od kojih se Srbija vise nikada nece oporaviti! Pokusaj tu istinu da shvatis!
Ta prica da sada pravis nove temelje vazi samo za vase naprednjake. U sustini ti i dalje razaras Srbiju, a to ce ovaj narod kasno da shvati.
Temelje moderne Srbije je stvorio Djindjic, a vase delo koje velicate do nebesa nije ni ono malo crnog ispod nokta sto je Zoran uradio za Srbiju!

i tako...

pre 9 godina

"Predsednik Vlade Srbije rekao je da nema ništa čak ni protiv oštrih kritika vlade"
Moja kritika se ne odnosi samo na ovu najnoviju vladu Srbije, vec na sve prethodne, ali sve od pocetka nazovi tranzicije, tj. od druga Milosevica.

Evo na sta se kritika odnosi.
" kada vas pitam ko će da vodi Železnicu, jer svake godine bacamo 130 miliona evra, jesu li to Živkovih, Borko Stefanović..."

Upravo da Zeleznicu, EPS, Telekom, Srbijagas i sl. preduzeca, kao i sve vrste fondova, finansijskih institucija itd. koja nose naziv "drzavna" ili "javna", ne bi vodili Pera, Zika, Mika, zasto ova vlada ne bi bila konacno ta vlada koja ce sve ovo predati na upravljanje njihovim pravim i zakonitim vlasnicima?
Ko su ti vlasnici?
Pa oni koji su "drzavi" i svim prethodnim vladama davali pare (i jos stosta), da bi ta preduzeca, institucije...osnovali, izgradili, vadili iz dugova i odrzavali u zivotu time sto su kupovali njihove proizvode i usluge bez mogucnosti nekog drugog izbora, buduci da su ovi bili monopolisti.
To su dakle gradjani ove drzave.
Nasi preci, pre svega, ali i mi smo ti koji su sve to stvorili i odrzali.
Drzava smo mi, njeni gradjani. "Drzavna imovina" je zajednicka imovina nas, gradjana te drzave.
Zasto onda ta imovina nije i pravno-formalno i sustinski u nasem vlasnistvu i nama na slobodnom raspolaganju?
Zasto se npr. ta javna/drzavna preduzeca ne pretvore u akcionarska drustva i akcije daju njihovim vlasnicima, gradjanima ove drzave?
Mi sastavimo skupstinu akcionara, izaberemo upravni i nadzorni odbor koji ce preduzeca voditi u nase ime i koji ce nama odgovarati za rezultate.
Ako cemo iskreno, tesko da mozemo losije da prodjemo nego sto je to slucaj sada.
A ako ne budemo mogli da odrzimo i razvijemo ta preduzeca, prodacemo ih za onoliko koliko ce dati najbolji ponudjac. I te pare ce zavrsiti u nasim dzepovima, a ne u mracnim dubinama nekog budzeta za 2000 n-tu godinu, na ciju raspodelu imamo uticaja koliko i na kretanje zvezda u sazvezdju Kumova slama.
Zasto ova vlada ne bi bila ta koja ce dati moc svojim gradjanima, onima za cije dobro se bori?
Zasto i mi sami ne bismo imali moc i uticaj da se za svoje i za opste dobro borimo zajedno sa nasom vladom?
Da vladi malo olaksamo teret.
Zar ne bi sve promene tada isle glatko i lako, zar ne bismo napredovali brze i snaznije?

zorz

pre 9 godina

Kako da ne...samo treba narod da glasa za vas da ostanete.Nije mi jasno majke mi...ovoliko reklamerstvo, ovoliko praznih prica....gledam na tv-u nas ubedjuju da je to to a sve poskupljuje,plate penzije idu dole....narod iz meseca u mesec losije ivi.Umesto da se pobunimo protiv ovoga mi cutimo....kao narod smo sami sebe unistili...

Moja usta hvalite me!

pre 9 godina

Demagog nad demagozima! Brine se o zaposljavanju mladih tako sto ce ih ostaviti da se sami snalaze za posao!?! Cista Orvelovština!

Marko

pre 9 godina

Gospodine premijeru jer podsticete razvoj privrede i privatnog sektora tako sto dajete naloge da se likvidira jedino privatno domace osiguravajuce drustvo koje posluje vise od 20 godina i placa poreze i doprinose uredno drzavi za vise od 400 ljudi u Srbiji, sramota za drzavu sta radi i velika podrska TAKOVO OSIGURANJU!!!

zoza

pre 9 godina

Biser do bisera. Premijer ustedio 4300 eura do Nisa. Pa ko ih je terao da kolektivno idu na ekskurziju. Juce Nis, danas neko drugo mesto, sutra opet... Kakva demagogija, kakvo ispiranje mozga? Trose gde nema nikakve potrebe, a objasnjavaju narodu da je stednja. Strasno...

Mirko

pre 9 godina

Najvece dostignuce, je svakako podizanje futura na visi nivo.
Jos jednom su dokazali da sadasnjost bez buducnocti ne moze, a da bez proslosti ne bi postojala.

Dejan67

pre 9 godina

@ Drakula, 03. avgust 2014 09:52
a sta cemo sa prethodne dve godine pre rotacije Dacica i Vucica. Ovaj sastav je duze od 100 dana i jedino sto su stvarali je minu

Djoka

pre 9 godina

Mada ima diplomu drzavnog fakulteta i nesumnjivo besprekorne politicke ambicije,glavna uloga u novijoj srpskoj istoriji premijera mekog srca vucica nije u vodjenju srpske drzave - jer za to mu ruku na suce nedostaje kako politicki insinkt, tako i prosto operativno znanje, jer ta stvarcica nije bas preterano jednostavna da bi se svak njome baktao - vec stvaranje jedne vedre, optimisticne atmosfere u srpskoj javnosti. Stanje se u zadnje dve godine ni za jotu popravilo, pa ni posle prve temeljite i sustinske rekonstrukcije - u kojoj je jedino ispao mrka ili slicno, a ni posle novih parlamentarnih izbora, ali zato vucic ni najmanje nije zakazao u svojoj ulozi, cak naprotiv, pa ti vidi sta ti je licno bitnije i milije. To sto vucic ceo svoj "politicki" zivot radi nije politika, vec mudro vodjenje uvek nove i jos jace predizborne kampanje, posle koje ce naravno samo jos vise ucvrstiti svoju licnu moc, ali ako se objektivno sagleda srpsko biracko telo... da ne duzim dalje.

pobeći što dalje!

pre 9 godina

Botovi,u kojoj zemlji vi živite?
Većeg demagoga i još strasnijeg narcisa ova zemlja videla nije,a bilo je svakojakih pojava! Zadužili se preko mere,najveći deficit,najniza cena reda,najveća nezaposlenost,utrosteuceni poreza,propadanje,očaj i beznadje! To je bilans dvogodišnje vladavine najboljeg djaka Vojislava Šešelja.

Dr.

pre 9 godina

Vučić-čpvek koji nikad nije zadovoljan ovde pravi izuzetak i iskazuje zadovoljstvo. Zadovoljstvo čime?
1. Privredni ambijent? Opterećenja privrede nisu smanjena! Pad privredne aktivnosti je velik. Masa firmi je zatvorena. Zatvaraju se uglavnom mala i srednja preduzeća. Posledično broj nezaposlenih je porastao na preko 800 000.
2. Borba protiv korupcije najbolje se očituje u vraćanju na scenu oligarha poput Beka, Kostića i drugih koji su upravo korupcijom opljačkali zemlju.
3. Pravosuđe je napredovalo pa tako oslobađa svakoga ko je voljan da plati dovoljno. Kertes, Mišković, Beko i ostali "sposobni" (po rečima Tabakovićke),palikuće, ubice sa drumova...
4. RFZZ koji i dalje neće da plaća lečenje a hoće da uzima novac.
5. Više nije TV pretplata nego taksa
6. Povećanje PDV
7. Povećanje poreza na imovinu za 50-100%
8. Cene naše robe u Srbiji su više nego iste u inostranstvu
9. Odliv mozgova dupliran sa 50 000 na 100000 godišnje
10 Pad investicija
11. solidarni porez 25 %
12. Umanjenje plata i penzija za 10 ili više posto.
13. Povećan broj korisnika kontejnera sa pet zvezdica
14. Mali se hvali kako je za njegove uprave podignuta efikasnost rada groblja za skoro tri puta?!?!?
....
STVARNO IMA RAZLOGA ZA ZADOVOLJSTVO!!!!!!!!

Zora

pre 9 godina

Ja sam pesimista. Do god fabrike sirom Srbije ne budu radile nista od svega nema. A mene uzasno iritira sve sto je preslikano od Demokratske stranke koja je danonocno govorila o prosloj Vladi da je bila pljackaska, lopovska i sl. Evo isto i dan i noc od ove vlasti slusamo da je ona prethodna bila pljackaska, da je krala, upropastila. Ja licno zbog toga televiziju vise ni ne gledam.

mileprotiv

pre 9 godina

http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=884035#k13407619
Bas tako, poklonjeno poverenje,a poklonu se u zube ne gleda :) Svaki narod zasluzuje vlast koju ima. Zao mi je samo jedne manjine koja vec 25 godina jasno vidi sta se desava,ali oni ne mogu doci do izrazaja,zato ce "narod" da plati jako visoku cenu. Kako ste glasali tako ce vam biti. Nije neverovatno sto DS nikada nije dobila ovoliko poverenje na izborima,jer narod voli bajke,ali neverovatno je sto je naseo na "postenjacinu" Tomu i "postenjacinu" Vucica. Sada vec kusaju njihove bajke. Kao da su glasali za teletabise. Isto je.

trollface

pre 9 godina

mladih iz snsa? ja znam gomilu mladih koji ne mogu da nadju posao, i znam da je nazaposlenost porasla. znam da je zemlja toliko bedna da se ljudi plase da zasnuju porodicu. tako je bilo jedino za vreme i posle rata. lazete cim zinete.mnogo je lose.

bar nedeljom budi kuci

pre 9 godina

Aman covece koja ti je kucevna slava (juce je bio Sveti Ilija) da barem jednom domacinski sedis u tvojoj kuci, a prepustis barem nedelju, ljudima a ne tebi i politicarima.
Isto nam se pise da si i sutradan eto 101 dan uzeo za samohvalisanje jer nista bitno se i ne menja sve je isto samo vodja hoce da je tito.

Gorislav Konstantinović

pre 9 godina

Razočarava vas B92, i mene, juče je bio na Pnkiju, pa zar i večeras dva sata monologa na "nezavisnoj" televiziji? Stoput sam pokušao da objavim i nikad nije prošlo: samo se u Srbiji o "Sto dana vlade" udara na sva zvona... kad ste čuli da predsednik Amerike podnosi izveštaj naciji o "Sto dana vlade" ili da to radi bilo koji evropski premijer? Dajte jedan primer, makar. Ovih "Sto dana", tačnije 92 dana (od 20. marta 1915. do 22. juna 1815. godine) vezuje se za DRUGU NAPOLEONOVU VLADAVINU koja se, posle "sto" dana, završila kod Vaterloa.

Swarovski

pre 9 godina

Neka,jos je vama dobro. glasaliste sada uzivajte. Ja mogu reci da se stidim da kazem da sam srbin od kada su ovi u vladi. drav iz inostranstva.

pagan

pre 9 godina

postena vlast koju vode bivse DS neznalice ... Kori, Labus, Mali, Vesic ... ko koga bre tu zeki ? Ko ce ti lepiti plakate za iduce izbore Milosevicu ? Pascete ko on onomad ... lazu te Vucicu da te voli narod .... prosetaj ... sam pa da vidis ...

0 bodova

pre 9 godina

Gde on vidi investicioni ambijent? U tome sto je od Srba napravio najjeftiniju radnu snagu na svetu? Postoje samo drzavni tajkuni i njihovi monopoli. Koje temelje za buducnost je on stvorio? Mozda ako mu je plan da u buducnosti Srbija zivi u paklu. U ovoj zemlji tajkunizovanoj i monopolizovanoj do tih temelja ni odrasli ljudi sa znanjem ne mogu da stvore posao za sebe a ne mladi bez kapitala i iskustva. Vucic to najbolje zna posto nikada nije ni pokusao da provede jedan dan radeci u privredi ili privatnom sektoru. Bez drzavnog posla i stranackog angazmana ne moze se vise biti ni kurir u nekoj firmi. Vucic je usao u trecu godinu vlasti i rezultati mu nisu na nuli vec u debelom minusu. Povecao je zaduzenost, nezaposlenost, poskupelo je skoro sve, nagurali su svoje clanove u javna preduzeca, nema ni jedne presude u "borbi protiv korupcije"...

NeznanjeJeBlagoslov

pre 9 godina

Dok se ne poveca kupovna moc, smanji nezaposlenost i poraste prosecna plata sve tvoje price nisu ni za malu decu. Na kraju ovog mandata cete u istom sastavu biti punih sest godina i opet ces svoju nesposobnost pravdati nekim proslim vremenima i najveci uspeh ce vam biti sto Srbija nije proglasila bankrot...

MILKA

pre 9 godina

Veceg hvalisavca i demagoga Srbija nije imala.On svoju nesposobnost i lazna predizborna obecanja pretvara u krivicu opizicije,a njegova Vlada je do guse zaduzila Srbiju koja je u takvom bedaku da nema dalje.

Biljana

pre 9 godina

Zivim i inostranstvu, i sramota me da kazem odakle sam, nemojte pogresno da me shvatite, ali sve izjave u medijama se citaju. Sta misle o nama politicari dugih zemalja, kada nas premijer kaze, video sam da neko ima 100 pateta ispod stola, ili kada se svadja u skupstini da neki poslanik ne placa truju a da ne pricam o plavojki, koja obidje gradiliste i ne nadje radnike pa ti izjavi. Dali je to sposobnost vodja ili, ce to da bude neuspeh zbog neuspeha, ujas, blato do grla a ne do kolena.

MRKI

pre 9 godina

Ovde svaki komentar koji ima jednu reč protiv Vučića ima 130-200 minusa a hvalospevi toliko pluseva. To su oni koji ne misle svojom glavom vec glavom Voljenog vodje. Gospodo porezi na nekretnine su povećane od 60% a u Nišu i do 300%.

milana

pre 9 godina

Ova vest ne zasluzuje ni komentar koliko je bizarna. Sta normalan covek moze da pomisli kada procita hvalospeve koje jedan covek daje sam sebi bez ikakvih osnova? Tuzno, egocentricno i pomalo b******. Radikali sludjuju polupismeni narod vec dve godine+100 dana. I to onih 24% od ukupnog glasackog tela koje je glasalo za njih
Vidim na sajtu da ce veceras biti na vasoj televiziji! Verovatno ce doci kod vas jer je Olja na odmoru.Bice to los film tako da cu ga preskociti. Dovoljno je sto zivim u ovoj zemlji blagostanja, bez posla i bez perspektive.

М.Н. Лазар

pre 9 godina

Кад'су га краве видјеле (и чуле) све са говорницом, одсад' ће давати ЈОГУРТ.

antidemagog

pre 9 godina

Opet cista demagogija.Neverovatno sta ljudi u ovoj zemlji ne vide. Da je ovaj covek izabrao za potpredsednika vlade coveka koji nema pojma ni o cemu. Da je izbore raspisao samo da potrosi pare iz budzeta i nista tim izborima nije promenio. Da sve o cemu je govorio i sve sto je najavljivao,da od toga nema nista. Gde je fabrika cipova najveca u Evropi, gde je taj kanal do Soluna? Ljudi glasali za ovog demagoga,samo zato sto je rekao da nece da laze da ce nam biti bolje,cime je priznao da je nesposoban da uradi nista zbog cega ce nam biti bolje. Zadovoljan je svojim kadrovima koji niti znaju da rade niti ista bilo gde rade. Zato Srbija stoji odn. tone u zivo blato uz pomoc ovog demagoga nevidjenom brzinom. Nema nista od razotkrivanja korupcije,nema nista od borbe protiv kriminala,jer on licno javlja nekom Kosmajcu da bezi pre nego sto ga uhapse,to je jasno i ticama na grani. Nek nam je Bog u pomoc sa ovakvim neznalicama,kvazi zabrinutim vodjama i demagozima. Ocajno! To je ocena tvog rada i tvojih saradnika doktora.

fali mu još štafeta mladosti

pre 9 godina

Država je na izdisaju i nema više vremena da na vlasti trpi nesposobne demagoge i jalove samoreklamere. Stvari su više nego ozbiljne i zahtevaju ozbiljne ljude na ključnim mestima. Neophodno je da nisu produkt udbaških relikata, da imaju iza sebe rezultate na svetskom tržištu i neophodne kontakte u ozbiljnom poslovnom svetu. Preobraćeni pripravnik vojvode Šešelja bez i jednog dana radnog staža ne može da vodi i sačuva državu što svakodnevno iznova dokazuje. Nemamo više luksuz da se vrtimo i gubimo vreme oko ljudi bez rezultata kojima je politički marketing jedina briga u životu.

pera ždera

pre 9 godina

neće nam biti bolje, to je sigurno. a to što su ljudi nezadovoljni je posledica napredovanja tehnologije, a ne manjka radnih mjesta! sad je sve mašina preuzela. zašto gazda da plaća 3radnika, plus osiguranje, regres(ako ga ima), godišnji itd. kad može jedna mašina da završi isti posao, bez mnogo uaganja! i od toga sve krene. zašto da kupujemo namještaj i sl kad imamo iz doba Juge.. i tako se smanjuje privreda, a kako onda očekivati da će biti posla? a to što Vučić ili koji već na vlasti (ili gdje god već) priča šta i kako, to nije on kriv što smo na evropskom kontinentu, pa se moramo pridružiti EU, jer su masoni odlučili da će jednog dana sve biti ka na novčanici od jednog dolara (piramida)! znači, oni su oko koje gleda sa nedodirljive pozicije, na ovce koje se kolju da prežive u svijetu.. i kraj priče! tako mora biti, ako ne za 5, 10, onda za 50 godina..

Milko

pre 9 godina

Pa ok reforme su, kako se kaze nuzne i bolne. Razuman covek moze da razume kada je neophodna bolna, pa mozda i opasna medicinska operacija da bi mu se spasio zivot ili omogucio normalan zivot u dogledno vreme. Problem nije sa pojmom reformi i tvrdnjom da su neophodne, problem je u tome sto se kod nas ne sprovode reforme prema gorucim potrebama drustva, stvarnim prilikama, interesima proizvodjaca i potrosaca, poslodavaca i zaposlenih, nego se prosto sprovodi ono sto je sacica vrlo neobrazovanih ljudi na stalnim visesatnim seansama sa izvesnim lobi grupama i ekspertima za marketing uvrtela da je kljucno i neophodno. Pravac ovih reformi nije ni Svedska ni Nemacka, ma ni Madjarska ili Ceska, nego je pravac kolonijalna anarhija u kojoj drzava represijom kontrolise narod a razni malverzanti, spekulanti, kobojagi uspesni biznismeni isl. mogu da rade sta hoce.

Quilty

pre 9 godina

Kao i nekada ranije, postoje dve Srbije: ona koja je hipnotisana političkim marketingom pa vidi ono što joj se kaže da vidi i ona koja vidi činjenice. Obe su jadne, jer obe sve lošije žive, bez razlike šta vide i u šta veruju. Istorija se ponavlja. Opet će doći vreme za miting i kontra-miting. Samo ćemo tada biti mnogo stariji, malobrojniji i bedniji nego pre 18 godina.

antidemagog

pre 9 godina

Zaduzio si zemlju od kada si na vlasti od 2012. duplo vise nego sve prethodne vlade od 2000. godine na ovamo. Kako ga nije sramota da sebi pripisuje neke pozitivne rezultate i da ladno izadje i kaze da je zadovoljan. Neverovatno!

Cinik

pre 9 godina

Demagogija, autokratija, mesanje u sve i svasta, samoreklamerstvo i nesposobnost epskih razmera - zar je to put u buducnost? Jedino sto je zapravo premijer i uradio je osvajanje titule Crvenoj zvezdi u fudbalu.

jdhkryuo

pre 9 godina

Samo prazne price I prazne price I prazne price I prazne price I posle toga jos malo praznih prica. Mi ni ne znamo ustvari koliko nam je dobro, pa mora vlada stalno da nas podseca.

bluesteel

pre 9 godina

Vlada je radila dobro, oseca se energija koja ke ulozena. Samo neka se tako nastavi i bice nam bolje sigurno.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bojan, 3. avgust 2014 10:56) Sta je vlada dobro uradila i kakvu energiju ti osecas?Energija koju imate vi sns omladinci dok pisete hvalospeve Vucicu, mogu da zamislim kako bi se ja jadno osecao da idem na kurs za pisanje komentara haha.I koja je svrha svega tog vaseg pisanja ,jeste se nekad zapitali pametnjakovici???

Danijel

pre 9 godina

Gledam Srbiju iz Banja Luke i ne vidim ni jednog pomaka od dolaska navedenog na vlast. Niko koga znam u Srbiji ne živi bolje čak naprotiv.
Vidim koristi se izraz finansijska konsolidacija, a prodaju vam šuplju priču kao naši ovdje.
Smanjiće vam plate i penzije, da bi ih pred sljedeće izbore slabodobitno podigli (a u stvari vratili na nivo ispod sadašnjeg) i poentirali uz floskulu "ostvarili smo finansijsku stabilnost"
Umjesto da radi da plate privatnog sektora stignu nivo neophodan za normalni život, on smanjuje plate u javnom sektoru da bi se oni koji rade za minimalac u privredi mogli lakše kontrolisati, naravno jer nije bitno što te gazda gazi i tretira ko otirač, bitno je što imaš posao i vjeru u ono što vam ovi klovnovi serviraju.

Pozdrav

Pera Trta

pre 9 godina

Imaju angazovanje, postenje, marljivost pa cak i "plan" (koji niko nikad nije video) ali gde su rezultati? Bar jedan investitor? Bar jedan izvozni ugovor? Bar 100 novih radnih mesta? Ne, imamo "temelje u dobroj poslovnoj atmosferi", Temelji u atmosferi!?
Poskupelo je sve sto je moglo da poskupi i to u dvocifrenim procentima a primanja gradjanja su opala skoro isto toliko. Smanjena su ionako mizerna socijalna davanja.
To su opipljivi rezultati. "Atmosferu" jos niko nije premerio.

Counter Strike v1.6

pre 9 godina

Iste slike kao i za vreme Milosevica & Crew ... Samo budala ne bi znala da vodi neko JP, nego postoji problem lihvarskih strnaka koje se finansiraju iz tih preduzeca, gade mi se svi

jovan

pre 9 godina

Hodali smo ivicom ekonomske provalije zvanom bankrot. Ne smem ni da pomislim šta bi nas sve snašlo da nije došlo do promena pre dve godine.
(Čika Šapke, 3. avgust 2014 10:38)

Hodali smo ivicom ekonomske provalije, a onda je Vucic napravio ogroman korak napred...

petar

pre 9 godina

Jedino me intresuje kako ga nije sramota da se ovako ponassa.
Ne znam da li cu gledati veccerassnji interviju na b 92 possto znam da cu se puno iznervirati a bojim se i da ce b 92 nastaviti da me razoccarava.

spali diplomu

pre 9 godina

Obratite pažnju da botovski komentari koji imaju žščćđ nemaju štamparskih grešaka, znači copy/paste, a ovi bez prepisivani pa imaju. A svuda teške reči kao "fiskalna konsolidacija", "implementacija" i slično. Garant dobijaju pripremljene komentare na mail.

Victor

pre 9 godina

Par pitanja za vlast:
1.Tender za isušivanje kopova Kolubare je pozivni, zašto nije pozvana najveća svetska kompanija iz te oblasti ?
2.Planirana je rekonstrukcija trga Slavija i fontana na sredini, koja će koštati nešto poreske obveznike, svake godine. Zašto se ne napravi neki sadržaj, atrakcija, koji će tu da pravi novac a ne da troši, kao na primer rotacioni restoran vidikovac, roler koster, najveća protivgradna raketna baterija u Srbiji, bilo šta ?
3.Zašto kod nas kad svane negde još uvek radi ulična rasveta, jel može da radi na senzor pokreta i svetlost?
4.Zašto se ne postave senzori na semafore, da rade kada ima saobraćaja a da nerade kada ga nema ?
5.Zašto se bezbednost saobraćaja ne poveća dodatnom obukom nesposobnih vozača?
6.Zašto se ne uvede elektronska naplata putarine preko SMS-a?
7.Zašto se kroz medije narodu, generalno serviraju nepotrebne informacije, umesto informacija o poslu, nauci i tehnologiji koje su neophodne za napredak u svakom pogledu?

PS. Hvala unapred na odgovorima.

ljubica

pre 9 godina

(foxfire, 3. avgust 2014 10:38)

Eh, kada bi se ti prekobrojni u drzavnoj upravi samo za trenutak setili kako su i dosli do posla bilo bi im mnogo lakse.

Kvazimodo Sorabius

pre 9 godina

Kao što su u temelj Skadru ugradili "vernu ljubu", Vućić-Nikolić i sledbenici su ugradili CEO NAROD, plus Kosmet u "temelje"!

Goran

pre 9 godina

A u Krusevcu na razgovor za posao ides u kancelariju SNS gde te ispituju i procenjuju njihovi kadrovi da li si sposoban da radis, a ako nemas zaledjinu izlozen si podsmehu. Ako ne verujete proverite. Prethodno je to radio Mile Meda a sad komisija sastavljena od clanova SNS.

nebojsa bg

pre 9 godina

@Uvek ima i onih nezadovoljnih sto su sa padom prosle vlasti izgubili privilegije i tako oni komentarisu i iskaljuju svoj bes a mi citamo i slatko se smejemo.
(bonito, 3. avgust 2014 11:41)

Da,slatko se smeje I moj bivsi kolega Milan,koji je zahvaljujuci clanskoj karti dobio posao u NBS,dok se ja I dalje zlopatim kod jednog robovlasnika koji me ne prijavljuje,malo placa,i naravno-neredovno.Smeje se covek,sa vanrednom srednjom,u 44-oj godini zivota dobio stalan posao.ali...samo se smejte.Nicija nije gorela do zore,nece ni vasa.Samo,bojim se,5. oktobar ce za vas biti kao skup svatova.

I jedan univerzalan odgovor na sve ovo vase "sta smo nasledili od zutih"?A sta su zuti zatekli tamo,2000.?Zemlju opustosenu ratom,bombardovanjem (koje ste vi izazvali),zemlju u kojoj se benzin I cigare prodaju na ulici,medije ubijene u pojam (znate li ko je bio ministar inforimasanja do promena?),drzavu sa Legijom,zemuncima,zemlju koju je mrzelo pola sveta..Da ne nabrajam dalje,ne bi stalo ni na 1500 gusto kucanih strana,a ne ovih slova ovde..

Slobodan

pre 9 godina

Za 2 godine, inflacija preko 100%. Cene najvece u regionu pa i u evropi. Podignut pdv, ukinut smanjeni porez na bebe i kompjutere, gorivo i akcize skuplje od svih zemalja u okruzenju, posle zabrane zaposljavanja, u javnom sektoru je sns zaposlio preko 30.000 svojih poslusnika. Smanjenje plata i penzija 15% i podizanje struje za 30%, poskupljenje obaveznog osiguranja vozila... Ogavni ste...

Lakica

pre 9 godina

Nas ekonomski I drustveni zivot je srozan ispod svakog nivoa. Jako je tesko takvo stannje popraviti un kratkom vremenskom period, ali koliko vidim premijer je odlucan da za vreme svog mandata uredi I stabilizuje stanje u drzavi, sto je po meni za svaku pohvalu.

kiza bosanac

pre 9 godina

Ovaj izgleda zaboravlja da je vec duze od 2 godine na vlasti.

Sad ce za koji mesec on opet rekonstrukciju pa opet prica ova vlada ima 60 dana tek... i sve ispocetka

alka

pre 9 godina

Ako uzmemo u obzir da su za dve godine polovicne vlasti uspeli da sprece dalje propadanje ekonomije,privuku strane investicije, daju podsticajna sredstva poljoprivredi i zapocnu borbu protiv korupcije na svim nivoima ,u najkracem roku imacemo stabilnu I uredjenu drzavu.

nikola

pre 9 godina

a minimalac najmanji u Evropi :) standard takodje. Kad bude minimalac 3-4 eur za pocetak onda mozes da kazes da si nesto uradio. Ovo je prica za naivne

Bojan

pre 9 godina

Nisam za zute, da ne bude zabune ali u poredjenju sa ovima oni su med i mleko... Nikada im necu oprostiti izdaju zemlje i pljackasku privatizaciju, unistili su drzavu i glasao sam protiv njih ali nisam za ove likove sa kupljenim diplomama... Moj dom je visestruko pogodjen zahvaljujuci Vucicu... Za prvo dete sam dobio 70 000 dinara pomoci od zutih(ma sta god mislio o njima), za drugo staro 2 meseca 20 000 od opstine, dobio sam otkaz po dolasku sns direktora i nisam bio jedini, firma je unistena i pred zatvaranjem je. Sada ce mom ocu, penzioneru smanjiti penziju od koje svi zivimo, i onda upalis tv i vidis velikog vodju kako prica o boljem zivotu??? "!!! Komedija

petar

pre 9 godina

Popeti put pokusavam da ostavim komentar ali ocigledno i na B92 ima simpatizera "velikog vodje" Da probam opet.

Uradjeno je mnogo, priznajem, ali nazalost na stetu narodu.

Poskupeo gas
Poskupeo telefon
Poskuplo gorivo
Poskupelo auto osiguranje
Povecan porez
Ukinute subvencije porodiljama i deci
Poskupece struja
Smanjenje plata
Smanjenje penzija
Niko od tajkuna nije uhapsen
Nikome od tajkuna i kriminalaca nije oduzeta imovina
Tajkuni ne placaju porez drzavi
Tajkini na celu drzavnih firmi umesto u zatvoru
Sudjenje Miskovicu predstava za glup narod
Kriminalci se oslobadjaju bez racionalnog objasnjenja
Nije otvoreno nijedno nov radno mesto
Nije otvorena nijedna fabrika
Nema stranih investicija
Od Beograda na vodi samo veliki pano i nista vise
......

Odlicni temelji za buducnost. STRASNO, da nije smesno bilo bi zalosno. A on samo udara po hvalospevima, ali zna se ko sam sebe hvali. A botove samo klikcu... idemoooo

anna

pre 9 godina

Što ne ode u Obrenovac? Bliže,uštedelo bi se na gorivu i vremenu, U romanu Ključ za Rebeku ima jedna rečenica * Lavove predvode magarci* to je rekao Ken, a ne ja pa slobodno objavite.

AAF

pre 9 godina

Politika radikala iz SNS i socijalista vodi zemlju u izolaciju(u odnosu na EU) koja ce trajati desetine godina.Izolacija ce krenuti sa uvodjenjem viza a dalje u zavisnosti koliko ce Srbija ometati sankcije rusima i praviti stetu EU.

dejan

pre 9 godina

Necu da me posmatrate kao DS poltrona, ali vecina investicija stranih firmi je dosla za vreme DSa, i ja znam da sam bolje tad ziveo nego sad... S kim god pricam svi kukaju kako ne mogu da sastave kraj sa krajem, da posla ima, ali da para nema, a bogme u zadnje vreme je i manje posla... Racuni skacu, porezi skacu, sve raste, samo primanja opadaju. Beogradjani su smenili Djilasa, koji je toliko radio za decu i za mlade kao i za stare, besplatna vestacka oplodnja, 13. penzija, deciji dodaci, trudnice i mladi parovi su bili zasticeni kao mecke. Obnovljen vozni park gspa, uradjen most preko Ade itd. itd. A ovaj Belgrade waterfront je pokusaj da se parira tom istom Djilasu, s tim sto je Djilas inzenjer pa de drzao u realnosti, i ono sto.je rekao je uradio, dakle drzao rec. Sanjajte o Beogradu na vodi, ali osim ako ne zelite.da drzite SNS narednih 20 god. na vlasti, to nikad nece biti uradjeno. Onog trenutka kad ovi sad budu sleteli, videce se istina. Vucko mozda i jeste radan covek itd. itd., ali SNS i ostala druzina, svi su tu iz interesa. Mnoge stvari si pomalo i skrovene, npr. u propast UBBa, banke koja je poslovala pozitivno, je direktno bio umesan covek iz SNS kadra (bilo u novinama). A o socijalistima da ne pricam, svaki koji je u vrhu ima firmu iza koje stoji, koja mu donosi profit. Koriste se politickim uticajimada bi osvojili trziste...

Aleksandar

pre 9 godina

Botovi, neumorni ste da istim pricama i kliktanjima na "ne preporucujem". Niko od vodja, bilo koje drzave, ne zna sta je dobro za narod. Jer svaki covek zivi u svetu koji je on zamislio da je dobar za njega. Isti ekonomski sistem funkcionise u svetu, a uopste nije dobar za bilo koga. Ista razmisljanja vladaju, pa nastaju ratovi, beda, glad, otimanje, sve ono najgore. Ili da nas nesto zvekne, da nas pocisti ili da dodju vanzemaljci i pokupe dobre ljude sa ove planete, a vas neka ostave da se pobijete sami.

Vlada

pre 9 godina

Da li je odlazak u Bačko Gradište iskoristila gospođa potpredsednica da se zainteresuje za gradnju mosta u Novom Sadu? Da li je eventualno razgovarala s nekim radnikom? Na gradilištu ih, naime, mesecima već nema, ali možda su neki bili upriličeni za današnji prolaz članova Vlade kroz Novi Sad i možda je uspela da dozna gde su i hoće li se na gradilište vratiti.

dragan

pre 9 godina

aman vucicu pa zar i na svetu nedelju da pevas hvalospeve o sebi.odmori malo sto zbog svog zdravlja sto zbog naroda koji te vise ne moze gledati ni slusati.

Bojan

pre 9 godina

Deset istih likova pise poruke po zadatku, koriste iste reci samo ih stavljaju na drugo mesto, takvi botovi su nezabelezeni u svetu... Najbolji komentar mi je pohvala na racun Vucica zato sto su se vozali busom do Nisa, navodno stede... Istina, takav postupak ima prodju kod biraca sns-a ako znamo iq tih ljudi. Oni ne shvataju da je jeftinije ici avionom i ne vide 10 sluzbenih auta kja su pratila taj autobus, i to placa narod... To sto nam deca piju otrovano mleko i sto su prvo udarili po majkama i deci ne zanima sns glasace, oni su dobili dobra radna mesta, to je bitno... Nicija nije do zore gorela pa nece ni vuckova

SNS prevaranti

pre 9 godina

DVE godine i 100 dana SNS prevaranti vladaju, a ne samo 100 dana, kako prevarant nad prevarantima želi da prikaže. Za dve godine i 100 dana ste nas totalno ojadili, sve ste upropastili, povećali poreze, akcize, cene...zadužili nas sa čak 7 milijardi evra, privreda je u kolapsu... javna preduzeća ste dali diletantima (sa kupljenim diplomama) da vode... menjate ministre kao na traci i sve gori od predhodnih, čak po tri ministra finansija, privrede, poljoprivrede ste promenili... gradove i opštine vode sns neznalice... posla nema, investicija nikada manje... medije ste okupirali... kriminal cveta, krimose oslobađate... tajkunima nudite javna preduzeća da vode... Kosovo ste poklonili... ma gde god se okreneš katastrofa, nema sektora koji funkcioniše... užas. Prema tome, dosta je bilo igrarije, odlazite...

Brkatajzer

pre 9 godina

Nikada se nije desilo da ovako Vlada Srbije, za dosta kratko vreme donese zakone koji ce nam poboljsati dobar poslovni ambijent, a to je sto vise investicija, kao i vise radnih mesta, to ide jedno s drugim..

Nikola

pre 9 godina

Pogledajte film o Zoranu Djindjicu "ako Srbija stane". Zapazite samo jednu recenicu koju je Zoran tada rekao: "sada nam je sansa da napravimo prave korake ka modernoj Srbiji inace ako to ne uradimo prokockacemo ovu istorijsku sansu i za 10tak godina docice na vlast neka komicna vlada . . . ."
Tog dana kad je ubijen, Srbija je stala, a ova radikalska vlast, koja je ucestvovala u njegovom ubistu, sad ubija ovu zemlju i narod do kraja po ubrzanom postupku.
Inace radim dva posla i sastavljam kraj sa krajem, a vidim da po gradu dobra kola voze samo kriminalci i sns clanovi, kvazi strucnjaci!

mislim svojom glavom

pre 9 godina

To sto Vucic i clanovi vlade hvale rad vlade za 100, pardon, dve godine i 100 dana, nije merodavno i objektivno.Pitajte gradjane,koji nisu clanovi niti SNS,niti bilo koje stranke, sta oni misle. Zasto ovi, koji su placeni da ne misle svojom glavom, svaki negativan komentar prebacuju na DS? Dakle, nisam clan NITI JEDNE STRANKE, a rad vlade je NIKAKAV, BEZ REZULTATA. Nadam se da ce B92 ovo objaviti, posto retko objavljuju komentare koji ne velicaju Vucica.

Vladimir

pre 9 godina

Nasa buducnost su nasa deca, u tom smislu premijer je ukinuo pomoc trudnicama i bebama, podigao cenu struje, hrane i decije opreme, podigao cene registracije vozila, otpustio za godinu dana oko 200 000 radnika.... O izdaji Kosmeta da ne govorimo i ostalom antisrpskom delovanju... Bravo premijeru, deca nam stvarno imaju buducnost.

naprednjak

pre 9 godina

prosto ne mogu da verujem koliko ima namestenih komentara o vodji :-))) Srbija treba da radi, sto bi rekao veliki vodja, prema tome, botovi, ajmo lopate u ruke i onako niste kvalifikovani za nista drugo, man'te se komentara.

hocu i ja neko javno preduzece

pre 9 godina

koliko ste zaposlili ljudi? koliko ste zaduzili zemlju? sta ste konkretno uradili a da nije prazna prica o zakonima? koliko investicija a da nisu lazi o arapima, tzv mercedesima, finskoj automehanicarskoj radnji koja kao privatizuje fap...boze kakav skup bahatih neznalica, foliranata i jos ponesto

'ja to nikada nisam rekao'

pre 9 godina

godisnji odmori su pa da pitam naseg vodju koji reklamira patriJotski turizam - da li je Karinsko more nase domace more (za one koji ne znaju neka objasni vodja jer su radikali obecavali da ce se Srbi kupati na nasem Karinskom moru a to je izmedju Zadra i Novigrada) i da li je linija Virovitica-Karlovac-Ogulin-Karlobag nasa teritorija.

Ardbeg

pre 9 godina

Ulaganja ,su itekako potrebna nasoj zemlji.Nakon tolikogodina,uspeli smo da privucemo investitore ,sto nam garantuje brzi oporavak ekonomskog sistema.
(Daria, 03. avgust 2014 15:2

Ja razumem da ti je posao da pises gluposti i lazi ali za investirore si preterao. Pa investicije u prvih 6 meseci su jedva 200 mill eura, sto je smesna suma.

monte-video

pre 9 godina

Ajoj... Čim se toliko priča o boljitku, a nema ga nigde, vidi se prava slika... Penzije idu na dole kao i plate, struja, energenti i ishrana poskupljuje, smenjuju se direktori bez konkursa, firme dobijaju poslove bez tendera.... Šta još više reći? Gde je tu boljitak? Zakon o radu? Tek ćemo da vidimo šta znači na nama... Investicije? Jel to neko od naroda video...?

ĆivodiV

pre 9 godina

Bojim se da nema budućnosti u zemlji u kojoj je, ona koja je, predsednica skupštine. Meni je predstavnica nacio. korpusa, to ona tako misli, a i zabludno je smatraju, M.Gojković napravila problem kao ’Crnogorcu’ u Novom Sadu, znajući na odnos sredine, komšiluka, a i sama doprinoseći tome u želji za glasovima, podilazeći biračima, kvalifikujući me kao nekog ko ’nije naš’ a posebno što su joj okolnosti odvajanja CG ’davale za pravo’, a u isto vreme uspeva da u crnogorskoj sredini to prikaže preko istomišljenika kao njeno slaganje sa lokalnim Crnogorcima (delom) koji su to već ustvrdili da nisam njiov’na šta sam se ja svojevremeno i požalio. Koliko god ja bio nevažan nadam se da Vam je ovo zanimljivo.

Dosta nam je više zamajavanja, prevaranti

pre 9 godina

Putujući cirkus-eskurzija...a gde je harmonika...Ovi nisu normalni, šetkaju se okolo i pričaju budalaštine, a narod nema hleba da jede...kada prestaje sns kampanja i , konačno, počinjete da radite, dosta je više zamajavanja, ako ne znate, a ne znate, sklonite se da vas mi ne sklanjamo.

supermarket

pre 9 godina

Vlada neukih i pokvarenih, vise diletanata nego u vladama mirka Marjanovica ili Tadica. Ljudi, samoorganizujte se, povezite se i krenite sa akcijom od nivoa mesnih zajednica. Od politickih stranaka ne ocekujte promene. Imate internet, drustvene mreze, nadjite zajednicki interes i zahtevajte promene.

neša012

pre 9 godina

Ne vidim bolju ličnost na mestu premijera od Vučića. Tako sam mislio 16. marta, tako mislim i danas.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Voltron, 3. avgust 2014 13:43)
To ne misliš samo ti, misli svih onih skoro pedeset posto Srbije koji su toga dana opredili novi put za Srbiju.Srbija je dobila konačno predsednika vlade kakvog je davno trebala, da je tako bilo nebi protraćiči čitavu deceniju u jalovim i beskorisnim političkim prepucavanjima koja su naš mnogo koštala.

Luger

pre 9 godina

Mene zanima sledeće. Gospodin Vučić kaže da se stvaraju uslovi da se mladi ljudi samozaposle, tj. da sami stvore sebi radno mesto. Pretpostavljam da je uvaženi Gospodin Premijer mislio na pokretanje sopostvenog biznisa. Recimo neka imamo četiri visokoobrazovane osobe, stare 25-26 godina od kojih je jedna završila medicinu, drugi je završio elektrotehniku smer energetika, treći je završio mašinski fakultet smer motori sa unutrašnjim sagorevanjem i četvrti je završio građevinski fakultet smer hidrogradnja. Pitanje za uvaženog Premijera i za njegove sledbenike je sledeće. Kako te četiri osobe da pokrenu sopstvene biznise, kada niti imaju para za pokretanje biznisa, niti adekvatnog iskustva u svojim strukama, niti znanja vezanih za poslovanje? Naravno pod privatnim biznisom ne podrazumevam kiosk na ćošku, tezgu na buvljaku, firzerski salon, piljaru ili kiosk za proizvodnju kokica. Takođe me zanima, da li uvaženi Premijer misli da svaki Srbin ima potencijala za vođenje biznisa? Samo bih da napomenem, da od ukupnog broja zaposlenih u Saveznoj Republici Nemačkoj, 7-9% su vlasnici kapitala, a ostali rade za njih. Pretpostvaljam da smo mi mnogo pametniji i sposobniji od Nemaca, što se vidi na svakom koraku, pa bi princip jedan biznis jedan Srbin, mogao vrlo brzo da zaživi. A što se tiče vas naprednih koji mašete repom, tužno je videti vaše uvlakačke komentare i udaranje minusa i pluseva, na momente me je bukvalno sramota kada vidim u kakvoj državi živim i sa kakvim ljudima sam okružen.

Partijski poltron

pre 9 godina

(Luger, 03. avgust 2014 18:57)

Svaka ti je na mestu al dzaba,mi smo narod puni poltrona i ulizica. Rodjenog brata bi za....li a kamoli nekog drugog. Tuzno ali istinito.
P.S.
Da ne bude zabune,ima u srbiji mnogo dobrih ljudi,samo su se povukli,kao na proslim izborima. Dozvolili manjini da u njihovo ime odlucuju.

dobronamerni

pre 9 godina

Mani se, Vučiću, tih "promena svesti", to je nemoguće učiniti po narudžbini! Promeni lanac vlasti tako što ćeš SVAKU lopovsku i lažljivu kariku zameniti poštenom. Nađi ih, ima ih! Ako ne umeš sam da ih nađeš, zovi stručnjake iz inostranstva, postoje. A narod kad vidi da postoji i poštenje, počeće i sam da polako menja svoju svest.

radio_vihor_zove-anđeliju

pre 9 godina

I obeleževanje prvih sto dana bilo je prilika da Vučić i ministri onako radno kako i dolikuje Srpskom trenutklu sada na farmi u Bačkom Gradištu pokažu da je Srbija konačno zaokrenula u pravom smeru, da se od svih državnih institucija mnogo radi i da narednih sto dana vlada mora dočekati u mnogo boljem ekonomskom okruženju i sa rezultatima koji su makar za jedan stepen bolji nego danas.

Vuko

pre 9 godina

Slažem se da se poboljšanje čak i u tako kratkom periodu vidi i treba da budu pohvaljeni svi koji su tome doprineli. Takođe je pohvalno što se nisu opustili i pre bih rekla da svakim danom imaju sve više snage i volje za napredak.

Vidal

pre 9 godina

Za 100 dana Vlada nije uradila malo, ali kako je premijer po prirodi skeptik, siguran sam da smatra da je moglo i više. Poplave su uzele mnogo energije i sredstava, ali tako nam je kako nam je. Očekujem još dobrih poteza u narednom periodu.

JAJO

pre 9 godina

Iskreno, nisam clan nijedne partije ali ova slika sa cvecem od premijera za ovu gospodju sa farme, stvarno treba da obidje ceo svet, ovako nesto jos nisam videla u politici.

Roki

pre 9 godina

Temelji su najvažnije, uspostaviti zdrav sistem i zato podržavam ovu politiku. Građanima recimo Švajcarske nije važno ko vlada kada imaju zdravu osnovu i uspostavljen sistem. Tome treba težiti.

Stočar

pre 9 godina

Vučić je u pravu. Podržite uspešne ambiciozne privatnike, umesto da se pare poreskih obveznike bacaju u nepresušni bunar propalih javnih preduzeća.

Konan

pre 9 godina

Vučić da nastavi sa reformskom politikom i da se ne obazire na neargumentovane kritike kvazi opozicije. Zašto kažem kvazi, pa zato što je to cirkus, a ne opozicija.

Daria

pre 9 godina

Ulaganja ,su itekako potrebna nasoj zemlji.Nakon tolikogodina,uspeli smo da privucemo investitore ,sto nam garantuje brzi oporavak ekonomskog sistema.

Kimija

pre 9 godina

Ne kažem da narod živi bolje, da su plate veće, da je punija potrošačka korpa, ali ovim tempom, za koju godinu, i to će biti vidljivo i opipljivo. Samo neka nastave.

MONO - BLOK - TOCAK

pre 9 godina

Naravno da se cuda u pozitivnom smislu ne desavaju za 100 dana, ali ono sto se mora priznati i sto je veoma vazno je sto je Vlada uspela da uradi sve sto je Vucic izneo u ekspozeu, od 42 Zakona u Skupstini je usvojeno 32, takodje moramo podsetiti da su nas zadesile poplave, ali marljivoscu su uspeli da donesu zakone koji ce poboljsati investicioni ambijent i lakse zaposljavanje mladih ljudi. Mogu da kazem u oklonistima koje niko nije mogao da predvidi Vlada je ucinila maksimum dobar rezultat.

Елза

pre 9 godina

Најважније од свега је да се упркос временским непогодама, које су нас задесиле, нису спречиле Владу Србије да одради све своје започете планове, јер се марљиво и озбиљно радило.

Krajina

pre 9 godina

@(trollface, 3. avgust 2014 11:29)
Situacija jeste loša ali to nije zasluga ove Vlade nije sve počelo od SNS nasledili su ogromne probleme i dugove i trude se svim snagama da narod počne konačno da živi bolje!

Boško Buha

pre 9 godina

Definitivno za ovih 100 dana da je Vladi i premijeru visoku ocenu, posebno zbog donošenja reformskih zakona, zbog snalažljivosti prilikom teške elementarne nepogode, zbog međunarodne politike.

Istok

pre 9 godina

@(Basser, 3. avgust 2014 10:58)
Narodu se kičma prilepila zbog neodgovornosti i bahatosti prethodne vlasti jer su nas prezadužili pa nemamo od čega sada da vraćamo njihove dugove!

weRUshka

pre 9 godina

U ovih 100 dana vlade,i Vučićev boravak na čelu Vlade mogu reći da je ovo Vlada koja je dokazala i da su odgovorni, da su pouzdani i zato imaju podrsku i u svetu i u Srbiji. Najsposobniji i vrlo odlucni za sprovodjenje neophodnih reformi, te je realno i nadati se boljoj budućnosti.

Mišo

pre 9 godina

Ne prihvatam floskulu da su svi političari isti, bahati, bezobrazni i da rade u lično interesu samo i da ih baš briga za građane. Možete govoriti šta hoćete, na to imate pravo, ali bar priznajte da je Vučić debelo zaslužio toliku popularnost kod građana.

ing

pre 9 godina

Svih 40 zakona koje je vlada donela jesi iskljucivo zakoni koju su evropski i medjunarodno opravdani, takodje su u interesu naroda i poboljsanju zivota u Srbiji u svakom smilsu te reci.

zipa zonfa

pre 9 godina

Gradjani Srbije su decenijama ziveli sa politicarima koji su samo mlatili praznu slamu, narodu izobecavali svasta, na kraju naravno nista, osim ivice bankrotstva, tako da nam je ovo decenijska sansa, kako bi konacno videli pozitivne pomake.

pticica

pre 9 godina

Za kratko vreme dosta toga je uradjeno, a tek nas cekaju dani u kojima cemo morati da radimo vredno i odgovorno, a iza svakog rada je i uspeh, tako da sa svim zakonima i reformama krecemo dobri putem.

brufen od 400

pre 9 godina

@voda i ostatak botova, nek mi neko napise sta su uradili za ovih 100 dana, a da ne pricamo za prethodne dve godine koliko su na vlasti.
(Drakula, 3. avgust 2014 09:52)

Napiši ti šta je Demokratska stranka uradila za 12 godina,pa onda da uporedimo.

Gane

pre 9 godina

ZOR, Zakon o stečaju i privatizaciji, set medijskih zakona, poreske olakšice, borba protiv sive ekonomije, sve je to uradila ova Vlada, a ne Vlada demokratske stranke, prema tome nema razloga da im ne dam dobru ocenu.

soko

pre 9 godina

Zaposljavanje mladih jeste i prioritet, jer godinama unazad bas je Demokrate bilo briga kako za mlade tako i za one u srednjem zivotnom dobu.Ova vlada maksimalno je ozbiljno shvatila problem mladih te se iz toga i zalaze za dovodjenje vecih broj investitora kako bi mladi mogli da rade.

Mona Liza

pre 9 godina

Aktuelna vlada svoj posao radi odlicno i upravo zbog toga smeta opoziciji jer su se oni na primeru ove vlade pokazali nesposobnima. Normalno je da ce da im smeta sto je aktuelna vlada uspesna i sto postize rezultate koje bi oni voleli da su postigli, ali nisu znali kako.

Delija

pre 9 godina

Ako posmatramo samo kako međunarodni faktori, zatim strani i domaći privrednici ocenjuju rad Vlade, vidimo da je to na mnogo višem nivou nego neke prethodne. Nema spora.

Sima kosmos

pre 9 godina

Važno je što je Vlada uspela da uradi sve što je premijer izneo u ekspozeu, s obzirom na poplave koje su nas zadesile, ali marljivošću su uspeli da donesu zakone koji će poboljšati investicioni ambijent i lakše zapošljavanje.

Manučao

pre 9 godina

Možete da pljujete Vučića na razne načine, zapravo se to i čini, ali ne možemo da prenebregnemo činjenicu da čovek daje celog sebe i svu svoju energiju da ova zemlja konačno stane na zdrave noge.

Deksa

pre 9 godina

@(Bole, 3. avgust 2014 09:42)
Za bednu budućnost su se pobrinule demokrate a Premijer pokušava da uradi nešto i ima dobre rezultate i ovo je po mom mišljenju najbolja Vlada do sada!

Gazda Mara

pre 9 godina

Jedina stvar koja se isprecila Vladi Srbije jeste katastrofalne poplave koje su nas zadesile, inace, sve se uradilo iz premijerovog ekspozea.

Čika Šapke

pre 9 godina

Hodali smo ivicom ekonomske provalije zvanom bankrot. Ne smem ni da pomislim šta bi nas sve snašlo da nije došlo do promena pre dve godine.

Maša

pre 9 godina

Stvarno sam ugodno iznenađena ovom posetom Vučić farmi.Nadam se da će se skoro akcenat dati i na poljoprivredu ,pogotovo stočarstvo koje je svih ovih godina dobro uništeno.

Night

pre 9 godina

@(MRKI, 3. avgust 2014 11:54)
Zakon je isti za sve i svi će morati da plaćaju porez što se tiče Beka a zašto da ne pomogne državi ako može neka uradi nešto dobro za promenu svi ćemo imati koristi ako se rešimo gubitaša!

Boškić

pre 9 godina

Ne treba dozvoliti da neosnovane kritike budu glasnihje od hvalospeva, posebno ne u ovoj situaciji gde je očigledno da je Vlada zaslužila visoku ocenu.

Sinaver

pre 9 godina

Premijer je obecao narodu da ce do 4. avgusta biti odradjeno sve sto je rekao u ekspozeu, mislim da je uspeo sa svojim timom da marljivoscu i odgovornoscu pokazu gradjanima da zele i mogu da naprave bolje stanje, prvenstveno sto se tice stranih investitora, oni su nam glavni prioritet...

Hlodoveh

pre 9 godina

Vlada je postavila ambiciozne ciljeve, ali samo tako se može urediti Srbija. Od reformi će korist imati svi gradjani Srbije, bez obzira na partijsku pripadnost.

Miško

pre 9 godina

Temelji su postavjeni pre svega donošenjem seta feformskih zakona iz oblasti privrede, pravosuđa, medija, javnih finansija. Pozdravljam nastojanja Vlade da posećuju srpska sela i gradove jer nije samo Bg Srbija.

wera

pre 9 godina

Kuca pocunje da se gradi od temelja i kad se sagradi ceo zivot se u nju ulaze da ne bi propala, nasa kuca zvana Srbija je bila srusena do temelja i naravno da je sada jako tesko ponovo se skuciti a li uz veliki trud i rad nista nije nemoguce.

Pozuteli

pre 9 godina

@Bole
Tu sigurnu, bednu buducnost obezbedili su nam tvoji zutaci, trolu. Brinem se ja za sebe i za svoju decu a za tebe ne, ucio si ti zuti od najboljih, onih s vilama, firmama, po upravnim odborima. Znas zuti, znas.

bonito

pre 9 godina

Uvek ima i onih nezadovoljnih sto su sa padom prosle vlasti izgubili privilegije i tako oni komentarisu i iskaljuju svoj bes a mi citamo i slatko se smejemo.

Mgdalena Flehenstain

pre 9 godina

Svako ko relano posmatra rad ove Vlade u prvih 100 dana , vidi da je uspesna i da jedino uspeh i mozemo ocekivati.Uspeh dosadasnjeg rada pohvaljen od strane Nemačke, Rusije Italije, Francuske, razgovori sa privrednicima i najavljen dolazak mnogih firmi-dokaz uspesnih poseta, sasvim dobri rezultata razgovora koji ce se, verujem ubrzo i desiti u Srbiji, pa ce svi i oni sumnjicavi, videti sa koliko truda već na početku ova Vlada učinila.

Лаки

pre 9 godina

Брже запошљавање и сређивање српске економије је главни циљ ове Владе. Финансијска консолидација је неизбежно решење али мора се спровести ако мислимо да се надамо бољитку.

Nejt

pre 9 godina

prosto ne mogu da verujem koliko ima namestenih komentara o vodji :-))) Srbija treba da radi, sto bi rekao veliki vodja, prema tome, botovi, ajmo lopate u ruke i onako niste kvalifikovani za nista drugo, man'te se komentara.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (naprednjak, 3. avgust 2014 16:42)
Nek si ti nama kvalifikovan, a osnove gramatike ne znas. Trolicu, ne kaze se za nista, to su valjda tvoji priuceni nadredjeni mogli da te nauce.

maruska

pre 9 godina

Rad vlade je ocenjen kao pozitivan od strane stranih kompanija koje posluju u Srbiji, sto moze biti signal i za potencijalne investitore da ulazu u nasu zemlju, jer nismo vise trusno podrucje.

conneBOJ

pre 9 godina

Toliko toga je ucinjeno do sada, u prvih 100 dana Vlade, da je to zaista dobar temelj za uspeh u narednom periodu.Ohrabruje sto i nemacka kancelarka uvidja da se Vlada Srbije trudi i da ne posustaje u ostvarenju svog cilja, to jest EU i što Rusi shvataju da ih nećemo izneveriti i svi su jednako okrenuti Srbiji, koliko i mi njima.Srbija je sada u svetu i to je dobro.

HannaB

pre 9 godina

Verujem da ce nastaviti kao sto je i do sada radila ova vlada u ovih prvih 100 dana, jer su do sada pokazali i volju i spremnost i odlucnost i rezultate da promene u Srbiji budu na opste dobro svih koji zive od postenog rada

Lala NS

pre 9 godina

Samo da uzmemo jednostavan primer onog voženja autobusom na sednicu u Niš, pa to Vlada DS-a nije ni pomislia, a kamoli uradila, kao da su u službenom autu odrasli. Da ne govorimo o neracionalnom trošenju.

Jagodica Bobica

pre 9 godina

Nasa podrska je podjednako vazna kao i trud Premijera da se sve ovo u sto kracem roku,sprovede u delo,a to nece biti nimalo lako i to treba imati u vidu.

pcelica

pre 9 godina

Dolazak stranog kapitala i otvaranje novih radnih mesta ce znacajno doprineti poboljsanju stanja nase ekonomije.jovana
Nesumnjiv dokaz da su strani ulagaci prepoznali Srbiju kao pogodno tlo za plasiranje svog kapitala. Za takav status mozemo zahvaliti lideru SNSa koji je kredibilitet nase zemlje podigao na visi nivo!

IvaNNaBO

pre 9 godina

Za prvih 100 dana shvatila sam da bez obzira na sve, Vučić i ova Vlada neće odustati od iznetog Plana, jer reforme se moraju sprovesti, svako odlaganje nas vraca u nazad, tako da nema Srbija vremena da tapka u mestu, niti da koraca kao za vreme vladavine DS-a: jedan napred, a nazad dva.ne, samo odlucno i posveceno radu mozemo videti pomake.Odličan rad u prvih 100 dana.

Miris dunja na Balkanu

pre 9 godina

Nedaća tj prirodna katastrofa koja nas je zadesila u maju, danas mnogo utiče na našu ekonomiju i rad Vlade. Ekonomski, zbog nje ćemo imati blagu recesiju umesto blagog rasta a sa druge strane, Vlada Srbije je , u tom vremenu, poplava, svu svoju aktivnost usmerila ka rešavanju nastalih problema širom Srbije. Moja ocena rada Vlade je 5!

Nikola

pre 9 godina

Premijer je skrt na ocenama ali i na recima, jer imao bi on mnogo toga da kaze, medjutim on je vise radio nego sto je govorio, i ti rezultati njegovog rada ce sami sve reci.

Student 021

pre 9 godina

Premijeru nemam šta da zamerim, znam da veruje da uvek može bolje i da se tog motoa drži i tako i treba. Vlada je već u prvih 100 dana uspešnija od svake prethodne, valjda i to nešto govori.

Uros

pre 9 godina

Samim donosenjem seta Zakona, razbijene su stare navike i na taj nacin smo izasli smo iz zacaranog kruga i tako su stvoreni uslovi za vise investicija u Srbiji, sto je ogroman posao koji je uradila Vlada u prvih sto dana mandata.

vinipu

pre 9 godina

Poklonjeno poverenje predstavlja jasnu smernicu da je nasoj zemlji povecan medjunarodni kredibilitet na ekonomskm planu. Kapital koji strani ulagaci planiraju da plasiraju u nasoj zemlji je veoma bitan faktor po stabilnost nase ekonomije.

Mitar

pre 9 godina

@(PeraPeric, 3. avgust 2014 09:45)
Posle usvajanja ovih reformskih zakona siguran sam da će biti puno zainteresovanih za ulaganje u našu zemlju!

Majce

pre 9 godina

Doslednost i istrajnost naseg premijera se ogleda u angazovanosti u sprovodjenju reformi i opstoj stabilizaciji drzavnog sistema . Nasa podrska je podjednako vazna kao i trud premijera da se sve ovo u sto kracem roku,sprovede u delo.

Helenik

pre 9 godina

Kritičari sigurno ne dangube, kada je ovakav naslov u pitanju, ali trebalo je biti mudar,pa postaviti temelje za budućnos, u uslovima u kojima su preuzeli kormilo.

Fox River

pre 9 godina

Srbija je danas na raskrsnici, ili nastaviti putem oporavka, reformi, ili vratiti se na staro, i doživeti argentiski scenartio, nema tu mnogo opcija.

ljubica

pre 9 godina

(antidemagog, 3. avgust 2014 09:40)
Cak i da sve istina sto kazes, nije Vucic rasprodao i za sebe prisvojio sve sto su generacije sticale pljackaskom privatizacijom. I to im je bilo malo pa je Cvetkovic zaduzio zemlju vise nego svi premijeri zajedno u poslednjih 20 godina. A usput su preko pola miliona ljudi ostavili bez posla. Tih pola miliona radnika izbacenih na ulucu su gubitnici tranzicije , a politicka vrhuska su srecni dobitnici .

SofijaS

pre 9 godina

Reforme su tek pocele i ocekujem da ce doprineti stvaranju boljeg poslovnog ambijenta koji ce omoguciti stvaranje konkurentnog i slobodnog trzista,zdrave proizvodnje, veci izvoz i masovna zaposljavanja mladih ljudi.

barta

pre 9 godina

Neprestana borba protiv nasledjenih problema, daje za rezultat nesmetani oporavak drzave i veliki priliv investicija. Moramo shvatiti da jos nismo prevazisli sve probleme i da se dalje moramo truditi da stanje u drzavi bude sve bolje i bolje.

Truman

pre 9 godina

Vlada Srbije je za ovo kratko vreme mnogo uradila u korist države i naroda, u to nema sumnje. Srbija je napokon krenula ka napretku i razvoju. Uvođenjem novih zakona će se privući veliki broj stranih investitora, a to će definitivno uticati na ekonomski oporavak Srbije.

Pluton

pre 9 godina

Premijer je danasnju Srbiju na medjunarodnom planu predstavio u mnogo boljem svetlu nego sto je to bio slucaj ranijih godina. Sa velikom dozom sakmokriticnosti i bez osvrta na neke dogadjaje iz prethodnih decenija koje su se uvek provlacile, Aleksandar Vucic je nacinio prve bitne pomake a pruzena podrska na minulim zborima ce mu biti jos veci podstrek da nastavi zapoceto.

Majce

pre 9 godina

Doslednost i istrajnost naseg premijera se ogleda u angazovanosti u sprovodjenju reformi i opstoj stabilizaciji drzavnog sistema . Nasa podrska je podjednako vazna kao i trud premijera da se sve ovo u sto kracem roku,sprovede u delo.

Golub50

pre 9 godina

Reforski moderni zakoni i veliki projekti obecavaju da ovu vladu cekaju novi uspesi. Bice tu da se ne lazemo verovatno i nekih bolnih rezova ali sve sa ciljem stvaranja pristojnije Srbije i bolje buducnosti nase dece.

ljubica

pre 9 godina

antidemagog, 3. avgust 2014 09.44

Apslolutbo je neistina to sto pises . Za tvoju pravu informaciju Svakog od nas Vlada Mirka Cvetkovića uspela je da zaduži za 1.130 evra, a Ivice Dačića za 470.
Srbija je od 2000. do danas uzela 230 kredita. Samo u ovoj godini na otplatu dospeva više od pet milijardi evra, od čega je kamata oko 780 miliona.
Najskuplji zajam uzela je Vlada Mirka Cvetkovića u septembru 2011. godine. Država je tada izdala evroobveznice od milijardu dolara sa kamatom od 7,25 odsto godišnje. Ovaj kredit ćemo otplaćivati do 2021. godine uz godišnju otplatu i do 72 miliona evra.

Rokfeler

pre 9 godina

Slažem se sa premijerom u potpunosti, ova Vlada je mnogo uradila, posebno na polju reformskih zakona ključnih za stvaranje boljeg poslovnog ambijenta koji će usloviti rast zapošljavanja i povećanje privredne aktivnosti.

Rođak Ilije Čvorovića

pre 9 godina

Basser, 3. avgust 2014 10:58)

Slažem se sa tobom , samo period o kome pričaš traje več 12 godina. Tada nije bilo kraja takvoj situaciji. Danas se golim okom vidi da je to,e došao kraj prijatelju

marko

pre 9 godina

Izašli su da drže govor u selu, pa bolje i to nego stalno da ih gledamo u odelima u skupštini, makar su okruženi narodom a ne kamerama.

Schh..

pre 9 godina

E ja sam bas pre par dana poslao molbu za razgovor sa gradonacelnikom Nisa povodom posla posto sam dete palog borca sveze ozenjen i dete na putu a i ja i zena bez posla sada cu da vidim na delu koliko tebe i tvoje ljude zanimamo mi koji smo buducnost ove drzave !

Bole

pre 9 godina

Obezbedio si nam ti i ovi tvoji nesposobni nazadnjaci sigurnu i bednu buducnost.Vec osecamo rezultate vase nesposobnosti, sigurno najlosija vladabu istoriji Srbije, na celu sa premijerom koji sve pogresne odluke donosi.

RodjO

pre 9 godina

Kada ovo čitam razumem što je nekad i bolja privatizacija, a ne neki lažni patriotizam kao to „su državna preduzeća“. Šta ja kao građanin koji je nezaposlen imam od toga dal je Dunav državno preuzeće? Imam samo naki lažni nacionalni „ponos“ dok se drugi bogate. Zajebi ti takva državna preduzeća.

miki

pre 9 godina

Na veoma vaznim mestima znaci ne samo direktorskim u policiji, sudstvu, obrazovanju, zdravstvu, opstinama, javnim preduzecima i dalje imamo hiljade ljudi koji su tu vec preko 20g. To su ljudi postavljeni za vreme Milosevica a podrzavani od radikala a potom i dss-a. Potom je i deo preleteo u DS pa i njih srozao. Zbog njih se stvari tako sporo menjaju a bogatstvo i dalje neravnopravno raspodeljuje jer Srbija stvarno nije siromasna. Slucaj Kertes je primer. Njegov slucaj je zastareo zato sto su sudije namerno brljavile u predmetu koji je potom obaran na visim sudovima i tako u krug dok nije zastareo. Sve dok neko od ovih ljudi ne zavrsi u corki, ocigledno da Miloseviceve i neo radikalne strukture i dalje odredjuju pravac u kome Srbija ide!

SNS je zlo, prevaranti, lažovi

pre 9 godina

Au, ala ovi lažu...a od 2012g do maja 2014g su vladali marsovci, a ne Vučić, Dačić...pa koga, bre', vi više lažete, ol:ši, hohš*apl:eri...Ovi sns prevaranti funkcionišu poput šibicera, jedan valja kuglice, sad je ovde, sad je onde...sad je vidiš, sad je ne vidiš...a ovi oko njega lože ovce...a ovaca u Srbiji koliko hoćeš...

Zvezdan

pre 9 godina

Temelji su postavljeni i moraju se ojačati pošto današnja opozicija čini sve da ih sruši. Imam utisak da se bore svim silama da Srbija tavori i da ne žele da se promeni situacija. Kao da im odgovara da u Srbiji glavno zanimanje bude kriminal.

Draga Tasta

pre 9 godina

Mere i zakonske regulative trebaju da doprinesu privrednom oporavku zemlje i da fokus mladih bude na pokretanju sopstvenog biznisa a ne da im cilj i jedina mogucnost bude trazenje zaposlenja u javnom sektoru,kao sto je do sada to bio slucaj

Stefani Majer

pre 9 godina

Vucic pokusava da popravi ono sto je prethodna vlast upropastila, ali nece moci sam ako mu mi kao gradjani ove drzave nepomognemo.

Nenad

pre 9 godina

U Srbiji ne valja skoro ništa i zato moramo nastaviti sa promenama. E, sad, te promene jesu teške... Ovo smanjenje plata do 10%... Ali, to je sve rezultat rada prethodne Vlade, pa nije Vučić sam doveo Srbiju na ovaj nivo z a 100 dana Vlade.

eksploatisani rudar

pre 9 godina

Evo ja cu da vam kazem sta je ucinjeno npr. rudarima, ili pravilnije je reci sta nije ucinjeno od predizbornih obecanja: nekoliko dana pred izbore je obecao prijem radnika kolubara usluga u kolubaru, ljudi su o svom trosku izvrsili lekarski pregled na koji ih je slala firma i koji je kostao 5-6000din, i kad su prosli izbori: pojeo vuk magarca, niko i ne pominje vise prijem radnika. Naravno cenzura je toliko jaka u drzavi da nema gde ni da se postavi to pitanje. Eto dragi sugradjani toliko o iskustvu rudara sa ovim nazovi covekom, a ovi botovi koji organizovano lupaju minuse neka se samo zapitaju koliki im je IQ.