Četvrtak, 31.07.2014.

19:39

"Vučić bi hibrid Putina i Đinđića"

Predsednik Nove stranke Zoran Živković smatra da premijer Aleksandar Vučić nije odgovorio na mnoga pitanja večeras u parlamentu.

Izvor: Tanjug

"Vuèiæ bi hibrid Putina i Ðinðiæa" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

69 Komentari

Sortiraj po:

CIKA - TASA - IZ - VRBASA

pre 9 godina

Mislim da su danas Demokrate konacno shvatili zasto su izgubili na proteklim izborima, jer su na svoju listu stavili i Zorana Zivkovic . On je danas svojim kontradiktornim izjavama Zivkovic sve vise tone na politickoj sceni, ali on takodje vredja gradjane njihovu intelegenciju. Ovakvim potezima najvise stete nanosi sebi,to me ne brine jer su mu izjave totalno neosnovane i dijametralno suprotne od akcionih delovanja. Ovakve izjave nisu nista drugo do potez ocajnika koji na svaki moguci nacin pokusava da oporavi propalu stranku.Malo mu je bilo da vredja dok je bio Vucic, nego to nastavlja u Narodnoj skupstini i prilikom branjenja svojih 95 amandmana.

ANCI BG

pre 9 godina

Vucic je nesto izuzetno, on je i Putin i Djindjic kada treba, covek je premijer u izuzetno teskoj situaciji po Srbiju i mora da da sve od sebe i svu mogucu pamet sveta da pokupi...

Frtalj

pre 9 godina

Ko je gledao skupštinu video je da je Vučić uvažio primedbu u vezi sa udžbenicima koju je uputio Kamberi ali ga je opravdano podsetio da svi moraju da plaćaju struju što nije slučaj u Bujanovcu i Preševu.

ASIJA

pre 9 godina

I kakvo je to sada poredjenje izmedju Vucica, PuTINA I Djindjica?! Porede se neuporedive stvari, ljudi koji su bili I jesu licnosti za sebe I koji su obelezili ili ce obeleziti jedan deo istorije.

Bucko razmisljam

pre 9 godina

@ (ns, 1. avgust 2014 12:16)

Stvarno ej neprimereno da se pominju Vucic i Djindjic. Vucic jos nije zvao NATO bombe u pomoc. A nadam se da i nece.
(ljubica, 1. avgust 2014 13:04)

Stvarno je neprimereno da se uporedjuju Vucic i Djindjic, pok. Djindjic nikada nije lepio plakate sa likom Ratka Mladica haskog optuzenika za najteze zlocine protiv covecnosti i GENOCID preko imena Trga koji nosi njegovo ime a Vucic je SVE TO RADIO "do tu onomad" !

Kvazimodo Sorabius

pre 9 godina

"Stvarno ej neprimereno da se pominju Vucic i Djindjic. Vucic jos nije zvao NATO bombe u pomoc. A nadam se da i nece.
(ljubica, 1. avgust 2014 13:04)"
Do kada ćete, ljubice i sve Ljubice i Ljubičci, lagati paralažu vašeg praoca - Šešelja???
Đinđić je stanovao na opštini Stari Grad, Beograd, Srbija, Srbija i Crna Gora: postojali su pravobranioci (i nadležne službe) na nivou - opštine, grada, republike i savezni.
Zašto nisu pokrenute ikakve pravne radnje, u vreme kada su vlast bili Milošević, Šešelj, Nikolić, Vučić, Drašković, Dačić.., ako je bilo ikakve sumnje u "pozivanje nato-a da bombarduje" - jer bi TO, poziv, bio akt veleizdaje?
Sram vas bilo!
Sadašnji - tadašnji čelnici, nisu se O-EVROPILI, neee, već su naterani na poslušnost: pozvali su dvojicu današnjih predsednika, pustili im film na kome se jasno vide kako jedan puca "po jednom gradu", u društvu sa "ruskim pesnikom"; a drugi, kad ne ljušti krompir (po sopstvenom kazanju), kako pali minu iz bacača po jednom naselju, u kome su većinu činili Srbi, čak!
Dakle, iznenadna evropejnost nije odraz orazumljivanja, već prosta ucena, pa izdaja.
Onda ne čudi anatemisanje Srba sa KiM, ne čudi laž kako su Srbi sami svoju decu pobili kod Pećke gimnazije, jer da je to istina, da su Srba sami sebe pobili, Albanci bi TO znali "pre Vučića", i eksploatisali do besvesti. Ali ne, čak su toliko pošteni da ni posle Vučićeve podvale nisu zloupotrebili: svako u Peći i poreklom iz Peći zna da su to uradili sinovi moćnika - ali Albanci!

ljubica

pre 9 godina

(ns, 1. avgust 2014 12:16)

Stvarno ej neprimereno da se pominju Vucic i Djindjic. Vucic jos nije zvao NATO bombe u pomoc. A nadam se da i nece.

ns

pre 9 godina

Molim da se Zoran Djindjic ne pominje u kontekstu lika i dela Aleksandra Vucica jer oni ne mogu da se porede ni po kakvom osnovu sem mozda da su i jedan i drugi bili drzavljani Srbije. Nazalost, ubistvom Zorana nestala je nada da Srbija moze da postane pristojna, normalna i gradjanska Srbija.

Aca šmeker

pre 9 godina

Živković izigrava nekog spin-majstora, a sam je u rangu Novice Tončeva. Vučić nije rekao Albancima da su nelojalni zbog neplaćanja struje, nego im je rekao da struju moraju da plaćaju i da sami to ne mešaju sa knjigama koje će dobiti. Objasnio im je da moraju da poštuju državu u kojoj žive.

Pingvini

pre 9 godina

Ako premijer nije odgovorio na sva pitanja, to je onda zbog togs što nije bilo vremena za svako pitanje. Tako je i sa novinarima kada dođu u Vladu Srbije, ni oni ne stignu baš sve da pitaju, ali se na glavna pitanja koja su važna uvek odgovori. Dakle, javnost nije uskraćena kao ni poslanici. A to što je Živković pokušavao da postavi mrežu pitanja u koju bi se Vučić uhvatio, pa nije uspeo u tome to je njegov i problem njegove stranke koja pokušava na svemoguće načine da skrene pažnju na sebe. A to sa hibridima, mislim da je Živković tu stvarno preterao. Čak i da je to istina, kakve veze to ima sa njim i otkud mu pravo da govori o nekoj osobi, njegovoj karakterizaciji, enegriji i slično? I to javno? Baš je preterao svaku meru. Šta ima veze, ako neko želi da ima uzore u svom poslu, zašto da mu se ismevamo zbog toga? I sam Živković je imao neke svoje uzore, pa sebe tada nije zvao hibridom.

BESMISLICA

pre 9 godina

Koja Živkovićeva biser besmislica,čovek uopšte ne rauzmišlja samo lupi,kao da je Vučiću dao kompliment a ustvari po meni je pogrda .

Enrike

pre 9 godina

Ko je gledao skupštinu video je da je Vučić uvažio primedbu u vezi sa udžbenicima koju je uputio Kamberi ali ga je opravdano podsetio da svi moraju da plaćaju struju što nije slučaj u Bujanovcu i Preševu.

PANTA

pre 9 godina

Vi ste se pokazali dok ste vladali i ništa dobro niste uradili. A u medijima su se pojavila dosta pitanja koja su navodna trebala biti upućena Vučiću samo što to niko nije sme da ga pita. Vučić je još jednom pokazao da je neuništiv!!!!

PANTA

pre 9 godina

Vi ste se pokazali dok ste vladali i ništa dobro niste uradili. A u medijima su se pojavila dosta pitanja koja su navodna trebala biti upućena Vučiću samo što to niko nije sme da ga pita. Vučić je još jednom pokazao da je neuništiv!!!!!

Pele

pre 9 godina

@Podrska, 31. jul 2014 21:05)
Kakvu li to istinu vidite u Zivkovicevim izlaganjima, zivo me zanima? Opterecen je Vucicem, a onda ga u Skupstini tako reci nista nije ni pitao. "Svi junaci, nikom ponikose"
(zabica86, 01. avgust 2014 03:14)

Istina je u tome da Vučić zaista nije odgovarao na pitanja već izvrdavao odgovore. Jedan od primera je da na pitanje o objavljivanju ugovora sa Etihadom on priča da Air Serbia doprinosi bdp-u. A ugovor?

malimrav

pre 9 godina

Ja stvarno ne znam vise sta hocete vi zuti ili bivsi zuti kako god. pa vi ste najbolje pokazali kako se najbrze unistava zemlja. ne znam kako imate srama da se pojavljujete u skupstini a kamoli da govorite protiv nekog ko je stao za svoj narod.sramota.

zabica86

pre 9 godina

@Podrska, 31. jul 2014 21:05)
Kakvu li to istinu vidite u Zivkovicevim izlaganjima, zivo me zanima? Opterecen je Vucicem, a onda ga u Skupstini tako reci nista nije ni pitao. "Svi junaci, nikom ponikose"

ankica62

pre 9 godina

@(Del Boy, 31. jul 2014 22:51)
Zivkovic je Radikal? Mislim, kazete "Radikali prete", a jedini koji je pretio u Skupstini je upravo on.

Nenad

pre 9 godina

Ne znam, ali meni se čini da ovaj Živković, šta god da kaže, šta god da uradi, uvek će ispasti bezveznjaković... Meni barem... Ne znam da li je ikada išta dobro uradio, ali da napada i kritikuje tuđi rad, tu je očigledno dobar.

Alexei

pre 9 godina

Ustade Zivkovic da brani Albance najjace. NIje normalno da ocekuju pare od drzave a ni struju nece da plate. Vucic je to najnormalnije rekao.

Gulian

pre 9 godina

Zivkovic mi je uvek bio simpatican. Hrabar covek sto i dokazuje u skupstini. On i Pavicevic protiv one "rulje. Svaka čast, bore se ko lavovi sa onim nepismenim Esenesbotoministrima..

Zaklina Mitrovic

pre 9 godina

Volim sto sam gledala danas tv i videla kako nikakvo vredjanje i ponasanje gospodina Zivkovica nije moglo da promeni cinjenicu da je za njega Vucic bio i ostao i ostace "tata". Ne moze da mu pridje politicki.

Dama bez blama

pre 9 godina

Cekaj, sta je lose u tome sto je predsednik vlade pozvao svoje gradjane da ne stete drzavi i da je ne zloupotrebljavaju? Da li to Zivkovic propagira anarhiju?

Tomić

pre 9 godina

Sada se tek vidi da je jedini igrokaz, kako kaže Živković, sprovodila prethodna vlada. Igrali se rečima, zamazivali nam oči, a ništa uradili nisu. A sad im kao bode oči što neko nekog citira.

Vesna Lazarević

pre 9 godina

I nikako da pojedini uklavire da urušavanjem ugleda rukovodstva gurate prst u oko svima koji su za njih glasali. To će reći svakako vama ukazati poverenje neće

bob

pre 9 godina

Zivkovicu,ti si jedno obicno drustveno zlo!Imala sam priliku da zivim pod tvojom vladavinom i na svu srecu nemam amneziju!
(Srbijo majko, 31. jul 2014 20:29)zivkovic zlo?nemas amneziju?!pa sta je premijer sve pricao i tvoj precednik nikolic?!sta su sve radili devedesetih?dok je tvoj vucic bio ministar za informisanje ubijani su novinari! alo bre kako te nije sramota to da napises,zivkovic kakav god da je borio se protiv mraka devedesetih koji nam opet dolaze na velika vrata,jos jednom zgrozen sam ovim komentarom koji si napisao,botu sns-a.

lia

pre 9 godina

Zivkovic zaista postaje veoma naporan, da ne gledah sednicu pa i da poverujem u ovo sto prica Zivkovic ali ipak vise verujem svojim ocima i usima, a posebno je bezobrazna izjava da je Vucic bahato postupio prema Albancima u Presevu i Bujanovcu, odnosno prema Kamberiju, na lep nacin mu je rekao da ce njihova prava biti ispostovana i naravno da treba da placaju stuju, ako je ja placam, a sto ne bi oni, da li je to ugrozavanje ljudskih prava sto se trazi placanje struje.

Milos Veliki

pre 9 godina

Kako god, za takve kao sto je Zivkovic je ljudina i karakter, a to sto Zivkovicev mozak ne moze da shvati sta je politika i planiranje, gledanje u napred, a ne u jedan poslanicki mandat, to je vec njegov problem, nije mu Vucic kriv za to.

Vesna Lazarević

pre 9 godina

I nikako da pojedini uklavire da urušavanjem ugleda rukovodstva gurate prst u oko svima koji su za njih glasali. To će reći svakako vama ukazati poverenje neće

WerQ

pre 9 godina

"Vrhunac bahatosti premijera tokom sednice je", kako smatra Živković, "odnos prema poslanicima albanske manjine koji su prozivani da neplaćaju struju, da nisu lojalni građani, što je apslutno nedopustivo".
Da li je moguće da jedan poslanik može ovako nešto da kaže? Živković treba da zna da svaki građanin ove zemlje ne može samo da traži svoja prava, a da nema nikakvih obaveza. Živković je navikao da se tako neodgovorno ponaša, da stiče svoje bgatstvo na grbači drugih, da ga ne interesuju obaveze prema građanima i državi, kao ni prema manjinama u Srbiji, već je to samo poslednji trzaj izumiruće stranke i pokušaj da se umanji vrednost onoga što vlada i premijer čine za bolji život svih građana.

Del Boy

pre 9 godina

Radikali opet rade samo ono što umeju...vređaju, prete...
Jednoga dana shvatićete da niste bili u pravu, biće kasno. Kakve korusti mi imamo od Vučića koji je shvatio nešto malo tek posle 25 godina - NIKAKVE!!!
Sve ove godine je samo kočio, palio ambasade i slao ljude u rat!!!
Ja mu ne verujem!!!

zoran j.

pre 9 godina

Botovi i ostali nemoralci,mozete da ga mrzite,ali je od reci do reci rekao
u punt pogodio! U crno! Ali sta vredi,to treba razumeti,a to vam nije lako.

Kica

pre 9 godina

Pratimo Skupstinsku sednicu. Dva coveka protiv sto! i jos dominiraju protiv citaca od kojih svaki bar jednom u govoru mora da pomene gospodina Vucica. Cak i ministar finansija vise se slaze sa opozicijom nego sto se ne slaze. Poenta je jasna, za one koji je cuju - Zakon nije bio los, losi su ljudi koji su ga sprovodili. A moze se dodati i to da losi su i oni koji ga nisu uskladjivali sa praksom kad je trebalo, na opste dobro. Napred Zivkovic / Pavicevic! Zalaganje za istinu od 2000 god., preko 2008 god., pa sve do danas. Protiv tabloidne Srbije!

Vesna Lazarević

pre 9 godina

I nikako da pojedini uklavire da urušavanjem ugleda rukovodstva gurate prst u oko svima koji su za njih glasali. To će reći svakako vama ukazati poverenje neće

DragoslavDv

pre 9 godina

Ovaj covek kao premijer nije uspeo nista da uradi i najmanje ima prava da Vucicu, koji imam utisak radi svaki dan po 24h, spocitava bilo sta. Po mnogim potezima Vucic je nadmasio i Putina i Djindjica. Vucica ce pamtiti generacije jer je pokrenuo ozbiljne reforme naseg drustva.

Podrska

pre 9 godina

Svaki put se stresem kad Vucic pomene Djindjica, ili neko u Njegovo ime to ucini. Dajem podrsku Zivkovicu za istrajnost u podrzavanju istine.

gremlin

pre 9 godina

Zorane,ima nas koji i dalje verujemo da nije sve mrtvo i propalo,udruzi se sa Radulovicem pa da krenemo kao nekad....OTPOR!!!p.s.ajmo botovi 170 minusa,da se zaradi plata,da se i vama ne smanji 15% kao penzionerima!!!

veritas

pre 9 godina

Kontradiktornim izjavama Zivkovic sve vise tone na politickoj sceni.Ovakvim potezima najvise stete nanosi sebi jer su mu izjave totalno neosnovane i dijametralno suprotne od akcionih delovanja!

Rz

pre 9 godina

Ovaj premijer ima sansu da bude mnogo bolji od onog kojeg neki mediji neopravdano slave kao boga. Ovaj ce ostati zapamcen po vratolomnom politickom preokretu. Ali ima i sansu da uvede Srbiju u Evropu i ekomomski je stabilizuje.
Tesko ce to ici kad i mi sami nismo dostojni ovog veka.

vlada adamovic ub

pre 9 godina

Živković je jedini političar u Srbiji koji je dosledan svojoj (i Đinđićevoj) politici. On se nikada nije bavio političkom prostitucijom i nikada nije izneverio ljude u Srbiji. To ko ne shvata verovatno krivi horoskop zbog svoje propasti a ne svoju inteligenciju. Kao narod moramo podržati ispravnu politiku na sledećim izborima posle svih lupanja glavom o zid.

6.oktobar

pre 9 godina

Vučiv vraća retoriku devedesetih.Sramota za njega ali i za b92.Upravo sam pročitao jedan komentar(izvesni Nikola,možda i Kalabić) na vest o Vučićevom govoru mržnje prema Albancima.Dotični komentar poziva na preseljenje Albanaca iz Srbije u Albaniju.Sramno i opasno!Kao da nismo imali devedesete i huškačku retoriku koja se pretvorila kasnije u apokalipsu.Za premijera je to očekivano,ali za b92(da prenosi govor mržnje) nije,barem do sada to nije bio slučaj.

jovan

pre 9 godina

Zivkovic je potpuno u pravu. Vucic je obecao u martu prvo objavljivenje ugovora sa Fijatom a potom sa Etihadom. Danas je pljunuo u lice svim gradjanima Srbije.

epikur

pre 9 godina

Ovakve izjave nisu nista drugo do potez ocajnika koji na svaki moguci nacin pokusava oporavi propalu stranku. Samo neka nastave ovako jer ovakvim apsurdnim izjavama nanose stetu sami sebi.

sasa jokic

pre 9 godina

Sve je ovo tacno, ali da si Zorane raspisao izbore posle sablje, ove likove nikada vise ne bi videli.
Ovako, to je posledica Tvoje odluke, donesene pod pritiskom Montgomerija.
E sad gledaj hibride, plagijatore i tajkune kako seire i nemoj da se zalis!

crni domino

pre 9 godina

Zalosna je Srbija sa ovakvim Premijerom!
Gospodin Zivkovic je za njega doktor nauka, ne visokoskolac.
Da je pametan pa da preda premijersko mesto Zivkovicu!
Nije ni svestan kakvi mu dani vladavine predstoje i u kakva g***** ce Srbiju da uvalja!
Ovo kazem iskreno i dobronamerno, za dobrobit Srbije.

veritas

pre 9 godina

Kontradiktornim izjavama Zivkovic sve vise tone na politickoj sceni.Ovakvim potezima najvise stete nanosi sebi jer su mu izjave totalno neosnovane i dijametralno suprotne od akcionih delovanja!

epikur

pre 9 godina

Ovakve izjave nisu nista drugo do potez ocajnika koji na svaki moguci nacin pokusava oporavi propalu stranku. Samo neka nastave ovako jer ovakvim apsurdnim izjavama nanose stetu sami sebi.

jovan

pre 9 godina

Zivkovic je potpuno u pravu. Vucic je obecao u martu prvo objavljivenje ugovora sa Fijatom a potom sa Etihadom. Danas je pljunuo u lice svim gradjanima Srbije.

gremlin

pre 9 godina

Zorane,ima nas koji i dalje verujemo da nije sve mrtvo i propalo,udruzi se sa Radulovicem pa da krenemo kao nekad....OTPOR!!!p.s.ajmo botovi 170 minusa,da se zaradi plata,da se i vama ne smanji 15% kao penzionerima!!!

crni domino

pre 9 godina

Zalosna je Srbija sa ovakvim Premijerom!
Gospodin Zivkovic je za njega doktor nauka, ne visokoskolac.
Da je pametan pa da preda premijersko mesto Zivkovicu!
Nije ni svestan kakvi mu dani vladavine predstoje i u kakva g***** ce Srbiju da uvalja!
Ovo kazem iskreno i dobronamerno, za dobrobit Srbije.

sasa jokic

pre 9 godina

Sve je ovo tacno, ali da si Zorane raspisao izbore posle sablje, ove likove nikada vise ne bi videli.
Ovako, to je posledica Tvoje odluke, donesene pod pritiskom Montgomerija.
E sad gledaj hibride, plagijatore i tajkune kako seire i nemoj da se zalis!

Podrska

pre 9 godina

Svaki put se stresem kad Vucic pomene Djindjica, ili neko u Njegovo ime to ucini. Dajem podrsku Zivkovicu za istrajnost u podrzavanju istine.

zoran j.

pre 9 godina

Botovi i ostali nemoralci,mozete da ga mrzite,ali je od reci do reci rekao
u punt pogodio! U crno! Ali sta vredi,to treba razumeti,a to vam nije lako.

Del Boy

pre 9 godina

Radikali opet rade samo ono što umeju...vređaju, prete...
Jednoga dana shvatićete da niste bili u pravu, biće kasno. Kakve korusti mi imamo od Vučića koji je shvatio nešto malo tek posle 25 godina - NIKAKVE!!!
Sve ove godine je samo kočio, palio ambasade i slao ljude u rat!!!
Ja mu ne verujem!!!

vlada adamovic ub

pre 9 godina

Živković je jedini političar u Srbiji koji je dosledan svojoj (i Đinđićevoj) politici. On se nikada nije bavio političkom prostitucijom i nikada nije izneverio ljude u Srbiji. To ko ne shvata verovatno krivi horoskop zbog svoje propasti a ne svoju inteligenciju. Kao narod moramo podržati ispravnu politiku na sledećim izborima posle svih lupanja glavom o zid.

bob

pre 9 godina

Zivkovicu,ti si jedno obicno drustveno zlo!Imala sam priliku da zivim pod tvojom vladavinom i na svu srecu nemam amneziju!
(Srbijo majko, 31. jul 2014 20:29)zivkovic zlo?nemas amneziju?!pa sta je premijer sve pricao i tvoj precednik nikolic?!sta su sve radili devedesetih?dok je tvoj vucic bio ministar za informisanje ubijani su novinari! alo bre kako te nije sramota to da napises,zivkovic kakav god da je borio se protiv mraka devedesetih koji nam opet dolaze na velika vrata,jos jednom zgrozen sam ovim komentarom koji si napisao,botu sns-a.

Kica

pre 9 godina

Pratimo Skupstinsku sednicu. Dva coveka protiv sto! i jos dominiraju protiv citaca od kojih svaki bar jednom u govoru mora da pomene gospodina Vucica. Cak i ministar finansija vise se slaze sa opozicijom nego sto se ne slaze. Poenta je jasna, za one koji je cuju - Zakon nije bio los, losi su ljudi koji su ga sprovodili. A moze se dodati i to da losi su i oni koji ga nisu uskladjivali sa praksom kad je trebalo, na opste dobro. Napred Zivkovic / Pavicevic! Zalaganje za istinu od 2000 god., preko 2008 god., pa sve do danas. Protiv tabloidne Srbije!

6.oktobar

pre 9 godina

Vučiv vraća retoriku devedesetih.Sramota za njega ali i za b92.Upravo sam pročitao jedan komentar(izvesni Nikola,možda i Kalabić) na vest o Vučićevom govoru mržnje prema Albancima.Dotični komentar poziva na preseljenje Albanaca iz Srbije u Albaniju.Sramno i opasno!Kao da nismo imali devedesete i huškačku retoriku koja se pretvorila kasnije u apokalipsu.Za premijera je to očekivano,ali za b92(da prenosi govor mržnje) nije,barem do sada to nije bio slučaj.

Gulian

pre 9 godina

Zivkovic mi je uvek bio simpatican. Hrabar covek sto i dokazuje u skupstini. On i Pavicevic protiv one "rulje. Svaka čast, bore se ko lavovi sa onim nepismenim Esenesbotoministrima..

Pele

pre 9 godina

@Podrska, 31. jul 2014 21:05)
Kakvu li to istinu vidite u Zivkovicevim izlaganjima, zivo me zanima? Opterecen je Vucicem, a onda ga u Skupstini tako reci nista nije ni pitao. "Svi junaci, nikom ponikose"
(zabica86, 01. avgust 2014 03:14)

Istina je u tome da Vučić zaista nije odgovarao na pitanja već izvrdavao odgovore. Jedan od primera je da na pitanje o objavljivanju ugovora sa Etihadom on priča da Air Serbia doprinosi bdp-u. A ugovor?

ns

pre 9 godina

Molim da se Zoran Djindjic ne pominje u kontekstu lika i dela Aleksandra Vucica jer oni ne mogu da se porede ni po kakvom osnovu sem mozda da su i jedan i drugi bili drzavljani Srbije. Nazalost, ubistvom Zorana nestala je nada da Srbija moze da postane pristojna, normalna i gradjanska Srbija.

Bucko razmisljam

pre 9 godina

@ (ns, 1. avgust 2014 12:16)

Stvarno ej neprimereno da se pominju Vucic i Djindjic. Vucic jos nije zvao NATO bombe u pomoc. A nadam se da i nece.
(ljubica, 1. avgust 2014 13:04)

Stvarno je neprimereno da se uporedjuju Vucic i Djindjic, pok. Djindjic nikada nije lepio plakate sa likom Ratka Mladica haskog optuzenika za najteze zlocine protiv covecnosti i GENOCID preko imena Trga koji nosi njegovo ime a Vucic je SVE TO RADIO "do tu onomad" !

lia

pre 9 godina

Zivkovic zaista postaje veoma naporan, da ne gledah sednicu pa i da poverujem u ovo sto prica Zivkovic ali ipak vise verujem svojim ocima i usima, a posebno je bezobrazna izjava da je Vucic bahato postupio prema Albancima u Presevu i Bujanovcu, odnosno prema Kamberiju, na lep nacin mu je rekao da ce njihova prava biti ispostovana i naravno da treba da placaju stuju, ako je ja placam, a sto ne bi oni, da li je to ugrozavanje ljudskih prava sto se trazi placanje struje.

Vesna Lazarević

pre 9 godina

I nikako da pojedini uklavire da urušavanjem ugleda rukovodstva gurate prst u oko svima koji su za njih glasali. To će reći svakako vama ukazati poverenje neće

DragoslavDv

pre 9 godina

Ovaj covek kao premijer nije uspeo nista da uradi i najmanje ima prava da Vucicu, koji imam utisak radi svaki dan po 24h, spocitava bilo sta. Po mnogim potezima Vucic je nadmasio i Putina i Djindjica. Vucica ce pamtiti generacije jer je pokrenuo ozbiljne reforme naseg drustva.

WerQ

pre 9 godina

"Vrhunac bahatosti premijera tokom sednice je", kako smatra Živković, "odnos prema poslanicima albanske manjine koji su prozivani da neplaćaju struju, da nisu lojalni građani, što je apslutno nedopustivo".
Da li je moguće da jedan poslanik može ovako nešto da kaže? Živković treba da zna da svaki građanin ove zemlje ne može samo da traži svoja prava, a da nema nikakvih obaveza. Živković je navikao da se tako neodgovorno ponaša, da stiče svoje bgatstvo na grbači drugih, da ga ne interesuju obaveze prema građanima i državi, kao ni prema manjinama u Srbiji, već je to samo poslednji trzaj izumiruće stranke i pokušaj da se umanji vrednost onoga što vlada i premijer čine za bolji život svih građana.

Milos Veliki

pre 9 godina

Kako god, za takve kao sto je Zivkovic je ljudina i karakter, a to sto Zivkovicev mozak ne moze da shvati sta je politika i planiranje, gledanje u napred, a ne u jedan poslanicki mandat, to je vec njegov problem, nije mu Vucic kriv za to.

Kvazimodo Sorabius

pre 9 godina

"Stvarno ej neprimereno da se pominju Vucic i Djindjic. Vucic jos nije zvao NATO bombe u pomoc. A nadam se da i nece.
(ljubica, 1. avgust 2014 13:04)"
Do kada ćete, ljubice i sve Ljubice i Ljubičci, lagati paralažu vašeg praoca - Šešelja???
Đinđić je stanovao na opštini Stari Grad, Beograd, Srbija, Srbija i Crna Gora: postojali su pravobranioci (i nadležne službe) na nivou - opštine, grada, republike i savezni.
Zašto nisu pokrenute ikakve pravne radnje, u vreme kada su vlast bili Milošević, Šešelj, Nikolić, Vučić, Drašković, Dačić.., ako je bilo ikakve sumnje u "pozivanje nato-a da bombarduje" - jer bi TO, poziv, bio akt veleizdaje?
Sram vas bilo!
Sadašnji - tadašnji čelnici, nisu se O-EVROPILI, neee, već su naterani na poslušnost: pozvali su dvojicu današnjih predsednika, pustili im film na kome se jasno vide kako jedan puca "po jednom gradu", u društvu sa "ruskim pesnikom"; a drugi, kad ne ljušti krompir (po sopstvenom kazanju), kako pali minu iz bacača po jednom naselju, u kome su većinu činili Srbi, čak!
Dakle, iznenadna evropejnost nije odraz orazumljivanja, već prosta ucena, pa izdaja.
Onda ne čudi anatemisanje Srba sa KiM, ne čudi laž kako su Srbi sami svoju decu pobili kod Pećke gimnazije, jer da je to istina, da su Srba sami sebe pobili, Albanci bi TO znali "pre Vučića", i eksploatisali do besvesti. Ali ne, čak su toliko pošteni da ni posle Vučićeve podvale nisu zloupotrebili: svako u Peći i poreklom iz Peći zna da su to uradili sinovi moćnika - ali Albanci!

Tomić

pre 9 godina

Sada se tek vidi da je jedini igrokaz, kako kaže Živković, sprovodila prethodna vlada. Igrali se rečima, zamazivali nam oči, a ništa uradili nisu. A sad im kao bode oči što neko nekog citira.

Rz

pre 9 godina

Ovaj premijer ima sansu da bude mnogo bolji od onog kojeg neki mediji neopravdano slave kao boga. Ovaj ce ostati zapamcen po vratolomnom politickom preokretu. Ali ima i sansu da uvede Srbiju u Evropu i ekomomski je stabilizuje.
Tesko ce to ici kad i mi sami nismo dostojni ovog veka.

Vesna Lazarević

pre 9 godina

I nikako da pojedini uklavire da urušavanjem ugleda rukovodstva gurate prst u oko svima koji su za njih glasali. To će reći svakako vama ukazati poverenje neće

Dama bez blama

pre 9 godina

Cekaj, sta je lose u tome sto je predsednik vlade pozvao svoje gradjane da ne stete drzavi i da je ne zloupotrebljavaju? Da li to Zivkovic propagira anarhiju?

Alexei

pre 9 godina

Ustade Zivkovic da brani Albance najjace. NIje normalno da ocekuju pare od drzave a ni struju nece da plate. Vucic je to najnormalnije rekao.

Zaklina Mitrovic

pre 9 godina

Volim sto sam gledala danas tv i videla kako nikakvo vredjanje i ponasanje gospodina Zivkovica nije moglo da promeni cinjenicu da je za njega Vucic bio i ostao i ostace "tata". Ne moze da mu pridje politicki.

ankica62

pre 9 godina

@(Del Boy, 31. jul 2014 22:51)
Zivkovic je Radikal? Mislim, kazete "Radikali prete", a jedini koji je pretio u Skupstini je upravo on.

Enrike

pre 9 godina

Ko je gledao skupštinu video je da je Vučić uvažio primedbu u vezi sa udžbenicima koju je uputio Kamberi ali ga je opravdano podsetio da svi moraju da plaćaju struju što nije slučaj u Bujanovcu i Preševu.

malimrav

pre 9 godina

Ja stvarno ne znam vise sta hocete vi zuti ili bivsi zuti kako god. pa vi ste najbolje pokazali kako se najbrze unistava zemlja. ne znam kako imate srama da se pojavljujete u skupstini a kamoli da govorite protiv nekog ko je stao za svoj narod.sramota.

Pingvini

pre 9 godina

Ako premijer nije odgovorio na sva pitanja, to je onda zbog togs što nije bilo vremena za svako pitanje. Tako je i sa novinarima kada dođu u Vladu Srbije, ni oni ne stignu baš sve da pitaju, ali se na glavna pitanja koja su važna uvek odgovori. Dakle, javnost nije uskraćena kao ni poslanici. A to što je Živković pokušavao da postavi mrežu pitanja u koju bi se Vučić uhvatio, pa nije uspeo u tome to je njegov i problem njegove stranke koja pokušava na svemoguće načine da skrene pažnju na sebe. A to sa hibridima, mislim da je Živković tu stvarno preterao. Čak i da je to istina, kakve veze to ima sa njim i otkud mu pravo da govori o nekoj osobi, njegovoj karakterizaciji, enegriji i slično? I to javno? Baš je preterao svaku meru. Šta ima veze, ako neko želi da ima uzore u svom poslu, zašto da mu se ismevamo zbog toga? I sam Živković je imao neke svoje uzore, pa sebe tada nije zvao hibridom.

ljubica

pre 9 godina

(ns, 1. avgust 2014 12:16)

Stvarno ej neprimereno da se pominju Vucic i Djindjic. Vucic jos nije zvao NATO bombe u pomoc. A nadam se da i nece.

ASIJA

pre 9 godina

I kakvo je to sada poredjenje izmedju Vucica, PuTINA I Djindjica?! Porede se neuporedive stvari, ljudi koji su bili I jesu licnosti za sebe I koji su obelezili ili ce obeleziti jedan deo istorije.

CIKA - TASA - IZ - VRBASA

pre 9 godina

Mislim da su danas Demokrate konacno shvatili zasto su izgubili na proteklim izborima, jer su na svoju listu stavili i Zorana Zivkovic . On je danas svojim kontradiktornim izjavama Zivkovic sve vise tone na politickoj sceni, ali on takodje vredja gradjane njihovu intelegenciju. Ovakvim potezima najvise stete nanosi sebi,to me ne brine jer su mu izjave totalno neosnovane i dijametralno suprotne od akcionih delovanja. Ovakve izjave nisu nista drugo do potez ocajnika koji na svaki moguci nacin pokusava da oporavi propalu stranku.Malo mu je bilo da vredja dok je bio Vucic, nego to nastavlja u Narodnoj skupstini i prilikom branjenja svojih 95 amandmana.

Vesna Lazarević

pre 9 godina

I nikako da pojedini uklavire da urušavanjem ugleda rukovodstva gurate prst u oko svima koji su za njih glasali. To će reći svakako vama ukazati poverenje neće

Nenad

pre 9 godina

Ne znam, ali meni se čini da ovaj Živković, šta god da kaže, šta god da uradi, uvek će ispasti bezveznjaković... Meni barem... Ne znam da li je ikada išta dobro uradio, ali da napada i kritikuje tuđi rad, tu je očigledno dobar.

zabica86

pre 9 godina

@Podrska, 31. jul 2014 21:05)
Kakvu li to istinu vidite u Zivkovicevim izlaganjima, zivo me zanima? Opterecen je Vucicem, a onda ga u Skupstini tako reci nista nije ni pitao. "Svi junaci, nikom ponikose"

PANTA

pre 9 godina

Vi ste se pokazali dok ste vladali i ništa dobro niste uradili. A u medijima su se pojavila dosta pitanja koja su navodna trebala biti upućena Vučiću samo što to niko nije sme da ga pita. Vučić je još jednom pokazao da je neuništiv!!!!!

PANTA

pre 9 godina

Vi ste se pokazali dok ste vladali i ništa dobro niste uradili. A u medijima su se pojavila dosta pitanja koja su navodna trebala biti upućena Vučiću samo što to niko nije sme da ga pita. Vučić je još jednom pokazao da je neuništiv!!!!

BESMISLICA

pre 9 godina

Koja Živkovićeva biser besmislica,čovek uopšte ne rauzmišlja samo lupi,kao da je Vučiću dao kompliment a ustvari po meni je pogrda .

Frtalj

pre 9 godina

Ko je gledao skupštinu video je da je Vučić uvažio primedbu u vezi sa udžbenicima koju je uputio Kamberi ali ga je opravdano podsetio da svi moraju da plaćaju struju što nije slučaj u Bujanovcu i Preševu.

ANCI BG

pre 9 godina

Vucic je nesto izuzetno, on je i Putin i Djindjic kada treba, covek je premijer u izuzetno teskoj situaciji po Srbiju i mora da da sve od sebe i svu mogucu pamet sveta da pokupi...

Aca šmeker

pre 9 godina

Živković izigrava nekog spin-majstora, a sam je u rangu Novice Tončeva. Vučić nije rekao Albancima da su nelojalni zbog neplaćanja struje, nego im je rekao da struju moraju da plaćaju i da sami to ne mešaju sa knjigama koje će dobiti. Objasnio im je da moraju da poštuju državu u kojoj žive.

gremlin

pre 9 godina

Zorane,ima nas koji i dalje verujemo da nije sve mrtvo i propalo,udruzi se sa Radulovicem pa da krenemo kao nekad....OTPOR!!!p.s.ajmo botovi 170 minusa,da se zaradi plata,da se i vama ne smanji 15% kao penzionerima!!!

sasa jokic

pre 9 godina

Sve je ovo tacno, ali da si Zorane raspisao izbore posle sablje, ove likove nikada vise ne bi videli.
Ovako, to je posledica Tvoje odluke, donesene pod pritiskom Montgomerija.
E sad gledaj hibride, plagijatore i tajkune kako seire i nemoj da se zalis!

crni domino

pre 9 godina

Zalosna je Srbija sa ovakvim Premijerom!
Gospodin Zivkovic je za njega doktor nauka, ne visokoskolac.
Da je pametan pa da preda premijersko mesto Zivkovicu!
Nije ni svestan kakvi mu dani vladavine predstoje i u kakva g***** ce Srbiju da uvalja!
Ovo kazem iskreno i dobronamerno, za dobrobit Srbije.

jovan

pre 9 godina

Zivkovic je potpuno u pravu. Vucic je obecao u martu prvo objavljivenje ugovora sa Fijatom a potom sa Etihadom. Danas je pljunuo u lice svim gradjanima Srbije.

veritas

pre 9 godina

Kontradiktornim izjavama Zivkovic sve vise tone na politickoj sceni.Ovakvim potezima najvise stete nanosi sebi jer su mu izjave totalno neosnovane i dijametralno suprotne od akcionih delovanja!

epikur

pre 9 godina

Ovakve izjave nisu nista drugo do potez ocajnika koji na svaki moguci nacin pokusava oporavi propalu stranku. Samo neka nastave ovako jer ovakvim apsurdnim izjavama nanose stetu sami sebi.

DragoslavDv

pre 9 godina

Ovaj covek kao premijer nije uspeo nista da uradi i najmanje ima prava da Vucicu, koji imam utisak radi svaki dan po 24h, spocitava bilo sta. Po mnogim potezima Vucic je nadmasio i Putina i Djindjica. Vucica ce pamtiti generacije jer je pokrenuo ozbiljne reforme naseg drustva.

Milos Veliki

pre 9 godina

Kako god, za takve kao sto je Zivkovic je ljudina i karakter, a to sto Zivkovicev mozak ne moze da shvati sta je politika i planiranje, gledanje u napred, a ne u jedan poslanicki mandat, to je vec njegov problem, nije mu Vucic kriv za to.

Tomić

pre 9 godina

Sada se tek vidi da je jedini igrokaz, kako kaže Živković, sprovodila prethodna vlada. Igrali se rečima, zamazivali nam oči, a ništa uradili nisu. A sad im kao bode oči što neko nekog citira.

WerQ

pre 9 godina

"Vrhunac bahatosti premijera tokom sednice je", kako smatra Živković, "odnos prema poslanicima albanske manjine koji su prozivani da neplaćaju struju, da nisu lojalni građani, što je apslutno nedopustivo".
Da li je moguće da jedan poslanik može ovako nešto da kaže? Živković treba da zna da svaki građanin ove zemlje ne može samo da traži svoja prava, a da nema nikakvih obaveza. Živković je navikao da se tako neodgovorno ponaša, da stiče svoje bgatstvo na grbači drugih, da ga ne interesuju obaveze prema građanima i državi, kao ni prema manjinama u Srbiji, već je to samo poslednji trzaj izumiruće stranke i pokušaj da se umanji vrednost onoga što vlada i premijer čine za bolji život svih građana.

Rz

pre 9 godina

Ovaj premijer ima sansu da bude mnogo bolji od onog kojeg neki mediji neopravdano slave kao boga. Ovaj ce ostati zapamcen po vratolomnom politickom preokretu. Ali ima i sansu da uvede Srbiju u Evropu i ekomomski je stabilizuje.
Tesko ce to ici kad i mi sami nismo dostojni ovog veka.

lia

pre 9 godina

Zivkovic zaista postaje veoma naporan, da ne gledah sednicu pa i da poverujem u ovo sto prica Zivkovic ali ipak vise verujem svojim ocima i usima, a posebno je bezobrazna izjava da je Vucic bahato postupio prema Albancima u Presevu i Bujanovcu, odnosno prema Kamberiju, na lep nacin mu je rekao da ce njihova prava biti ispostovana i naravno da treba da placaju stuju, ako je ja placam, a sto ne bi oni, da li je to ugrozavanje ljudskih prava sto se trazi placanje struje.

Vesna Lazarević

pre 9 godina

I nikako da pojedini uklavire da urušavanjem ugleda rukovodstva gurate prst u oko svima koji su za njih glasali. To će reći svakako vama ukazati poverenje neće

Vesna Lazarević

pre 9 godina

I nikako da pojedini uklavire da urušavanjem ugleda rukovodstva gurate prst u oko svima koji su za njih glasali. To će reći svakako vama ukazati poverenje neće

Alexei

pre 9 godina

Ustade Zivkovic da brani Albance najjace. NIje normalno da ocekuju pare od drzave a ni struju nece da plate. Vucic je to najnormalnije rekao.

Vesna Lazarević

pre 9 godina

I nikako da pojedini uklavire da urušavanjem ugleda rukovodstva gurate prst u oko svima koji su za njih glasali. To će reći svakako vama ukazati poverenje neće

zabica86

pre 9 godina

@Podrska, 31. jul 2014 21:05)
Kakvu li to istinu vidite u Zivkovicevim izlaganjima, zivo me zanima? Opterecen je Vucicem, a onda ga u Skupstini tako reci nista nije ni pitao. "Svi junaci, nikom ponikose"

Nenad

pre 9 godina

Ne znam, ali meni se čini da ovaj Živković, šta god da kaže, šta god da uradi, uvek će ispasti bezveznjaković... Meni barem... Ne znam da li je ikada išta dobro uradio, ali da napada i kritikuje tuđi rad, tu je očigledno dobar.

Dama bez blama

pre 9 godina

Cekaj, sta je lose u tome sto je predsednik vlade pozvao svoje gradjane da ne stete drzavi i da je ne zloupotrebljavaju? Da li to Zivkovic propagira anarhiju?

Zaklina Mitrovic

pre 9 godina

Volim sto sam gledala danas tv i videla kako nikakvo vredjanje i ponasanje gospodina Zivkovica nije moglo da promeni cinjenicu da je za njega Vucic bio i ostao i ostace "tata". Ne moze da mu pridje politicki.

ankica62

pre 9 godina

@(Del Boy, 31. jul 2014 22:51)
Zivkovic je Radikal? Mislim, kazete "Radikali prete", a jedini koji je pretio u Skupstini je upravo on.

BESMISLICA

pre 9 godina

Koja Živkovićeva biser besmislica,čovek uopšte ne rauzmišlja samo lupi,kao da je Vučiću dao kompliment a ustvari po meni je pogrda .

malimrav

pre 9 godina

Ja stvarno ne znam vise sta hocete vi zuti ili bivsi zuti kako god. pa vi ste najbolje pokazali kako se najbrze unistava zemlja. ne znam kako imate srama da se pojavljujete u skupstini a kamoli da govorite protiv nekog ko je stao za svoj narod.sramota.

PANTA

pre 9 godina

Vi ste se pokazali dok ste vladali i ništa dobro niste uradili. A u medijima su se pojavila dosta pitanja koja su navodna trebala biti upućena Vučiću samo što to niko nije sme da ga pita. Vučić je još jednom pokazao da je neuništiv!!!!

Pingvini

pre 9 godina

Ako premijer nije odgovorio na sva pitanja, to je onda zbog togs što nije bilo vremena za svako pitanje. Tako je i sa novinarima kada dođu u Vladu Srbije, ni oni ne stignu baš sve da pitaju, ali se na glavna pitanja koja su važna uvek odgovori. Dakle, javnost nije uskraćena kao ni poslanici. A to što je Živković pokušavao da postavi mrežu pitanja u koju bi se Vučić uhvatio, pa nije uspeo u tome to je njegov i problem njegove stranke koja pokušava na svemoguće načine da skrene pažnju na sebe. A to sa hibridima, mislim da je Živković tu stvarno preterao. Čak i da je to istina, kakve veze to ima sa njim i otkud mu pravo da govori o nekoj osobi, njegovoj karakterizaciji, enegriji i slično? I to javno? Baš je preterao svaku meru. Šta ima veze, ako neko želi da ima uzore u svom poslu, zašto da mu se ismevamo zbog toga? I sam Živković je imao neke svoje uzore, pa sebe tada nije zvao hibridom.

bob

pre 9 godina

Zivkovicu,ti si jedno obicno drustveno zlo!Imala sam priliku da zivim pod tvojom vladavinom i na svu srecu nemam amneziju!
(Srbijo majko, 31. jul 2014 20:29)zivkovic zlo?nemas amneziju?!pa sta je premijer sve pricao i tvoj precednik nikolic?!sta su sve radili devedesetih?dok je tvoj vucic bio ministar za informisanje ubijani su novinari! alo bre kako te nije sramota to da napises,zivkovic kakav god da je borio se protiv mraka devedesetih koji nam opet dolaze na velika vrata,jos jednom zgrozen sam ovim komentarom koji si napisao,botu sns-a.

PANTA

pre 9 godina

Vi ste se pokazali dok ste vladali i ništa dobro niste uradili. A u medijima su se pojavila dosta pitanja koja su navodna trebala biti upućena Vučiću samo što to niko nije sme da ga pita. Vučić je još jednom pokazao da je neuništiv!!!!!

Enrike

pre 9 godina

Ko je gledao skupštinu video je da je Vučić uvažio primedbu u vezi sa udžbenicima koju je uputio Kamberi ali ga je opravdano podsetio da svi moraju da plaćaju struju što nije slučaj u Bujanovcu i Preševu.

Aca šmeker

pre 9 godina

Živković izigrava nekog spin-majstora, a sam je u rangu Novice Tončeva. Vučić nije rekao Albancima da su nelojalni zbog neplaćanja struje, nego im je rekao da struju moraju da plaćaju i da sami to ne mešaju sa knjigama koje će dobiti. Objasnio im je da moraju da poštuju državu u kojoj žive.

6.oktobar

pre 9 godina

Vučiv vraća retoriku devedesetih.Sramota za njega ali i za b92.Upravo sam pročitao jedan komentar(izvesni Nikola,možda i Kalabić) na vest o Vučićevom govoru mržnje prema Albancima.Dotični komentar poziva na preseljenje Albanaca iz Srbije u Albaniju.Sramno i opasno!Kao da nismo imali devedesete i huškačku retoriku koja se pretvorila kasnije u apokalipsu.Za premijera je to očekivano,ali za b92(da prenosi govor mržnje) nije,barem do sada to nije bio slučaj.

Gulian

pre 9 godina

Zivkovic mi je uvek bio simpatican. Hrabar covek sto i dokazuje u skupstini. On i Pavicevic protiv one "rulje. Svaka čast, bore se ko lavovi sa onim nepismenim Esenesbotoministrima..

Podrska

pre 9 godina

Svaki put se stresem kad Vucic pomene Djindjica, ili neko u Njegovo ime to ucini. Dajem podrsku Zivkovicu za istrajnost u podrzavanju istine.

zoran j.

pre 9 godina

Botovi i ostali nemoralci,mozete da ga mrzite,ali je od reci do reci rekao
u punt pogodio! U crno! Ali sta vredi,to treba razumeti,a to vam nije lako.

ljubica

pre 9 godina

(ns, 1. avgust 2014 12:16)

Stvarno ej neprimereno da se pominju Vucic i Djindjic. Vucic jos nije zvao NATO bombe u pomoc. A nadam se da i nece.

vlada adamovic ub

pre 9 godina

Živković je jedini političar u Srbiji koji je dosledan svojoj (i Đinđićevoj) politici. On se nikada nije bavio političkom prostitucijom i nikada nije izneverio ljude u Srbiji. To ko ne shvata verovatno krivi horoskop zbog svoje propasti a ne svoju inteligenciju. Kao narod moramo podržati ispravnu politiku na sledećim izborima posle svih lupanja glavom o zid.

Kica

pre 9 godina

Pratimo Skupstinsku sednicu. Dva coveka protiv sto! i jos dominiraju protiv citaca od kojih svaki bar jednom u govoru mora da pomene gospodina Vucica. Cak i ministar finansija vise se slaze sa opozicijom nego sto se ne slaze. Poenta je jasna, za one koji je cuju - Zakon nije bio los, losi su ljudi koji su ga sprovodili. A moze se dodati i to da losi su i oni koji ga nisu uskladjivali sa praksom kad je trebalo, na opste dobro. Napred Zivkovic / Pavicevic! Zalaganje za istinu od 2000 god., preko 2008 god., pa sve do danas. Protiv tabloidne Srbije!

Del Boy

pre 9 godina

Radikali opet rade samo ono što umeju...vređaju, prete...
Jednoga dana shvatićete da niste bili u pravu, biće kasno. Kakve korusti mi imamo od Vučića koji je shvatio nešto malo tek posle 25 godina - NIKAKVE!!!
Sve ove godine je samo kočio, palio ambasade i slao ljude u rat!!!
Ja mu ne verujem!!!

Kvazimodo Sorabius

pre 9 godina

"Stvarno ej neprimereno da se pominju Vucic i Djindjic. Vucic jos nije zvao NATO bombe u pomoc. A nadam se da i nece.
(ljubica, 1. avgust 2014 13:04)"
Do kada ćete, ljubice i sve Ljubice i Ljubičci, lagati paralažu vašeg praoca - Šešelja???
Đinđić je stanovao na opštini Stari Grad, Beograd, Srbija, Srbija i Crna Gora: postojali su pravobranioci (i nadležne službe) na nivou - opštine, grada, republike i savezni.
Zašto nisu pokrenute ikakve pravne radnje, u vreme kada su vlast bili Milošević, Šešelj, Nikolić, Vučić, Drašković, Dačić.., ako je bilo ikakve sumnje u "pozivanje nato-a da bombarduje" - jer bi TO, poziv, bio akt veleizdaje?
Sram vas bilo!
Sadašnji - tadašnji čelnici, nisu se O-EVROPILI, neee, već su naterani na poslušnost: pozvali su dvojicu današnjih predsednika, pustili im film na kome se jasno vide kako jedan puca "po jednom gradu", u društvu sa "ruskim pesnikom"; a drugi, kad ne ljušti krompir (po sopstvenom kazanju), kako pali minu iz bacača po jednom naselju, u kome su većinu činili Srbi, čak!
Dakle, iznenadna evropejnost nije odraz orazumljivanja, već prosta ucena, pa izdaja.
Onda ne čudi anatemisanje Srba sa KiM, ne čudi laž kako su Srbi sami svoju decu pobili kod Pećke gimnazije, jer da je to istina, da su Srba sami sebe pobili, Albanci bi TO znali "pre Vučića", i eksploatisali do besvesti. Ali ne, čak su toliko pošteni da ni posle Vučićeve podvale nisu zloupotrebili: svako u Peći i poreklom iz Peći zna da su to uradili sinovi moćnika - ali Albanci!

ns

pre 9 godina

Molim da se Zoran Djindjic ne pominje u kontekstu lika i dela Aleksandra Vucica jer oni ne mogu da se porede ni po kakvom osnovu sem mozda da su i jedan i drugi bili drzavljani Srbije. Nazalost, ubistvom Zorana nestala je nada da Srbija moze da postane pristojna, normalna i gradjanska Srbija.

Frtalj

pre 9 godina

Ko je gledao skupštinu video je da je Vučić uvažio primedbu u vezi sa udžbenicima koju je uputio Kamberi ali ga je opravdano podsetio da svi moraju da plaćaju struju što nije slučaj u Bujanovcu i Preševu.

CIKA - TASA - IZ - VRBASA

pre 9 godina

Mislim da su danas Demokrate konacno shvatili zasto su izgubili na proteklim izborima, jer su na svoju listu stavili i Zorana Zivkovic . On je danas svojim kontradiktornim izjavama Zivkovic sve vise tone na politickoj sceni, ali on takodje vredja gradjane njihovu intelegenciju. Ovakvim potezima najvise stete nanosi sebi,to me ne brine jer su mu izjave totalno neosnovane i dijametralno suprotne od akcionih delovanja. Ovakve izjave nisu nista drugo do potez ocajnika koji na svaki moguci nacin pokusava da oporavi propalu stranku.Malo mu je bilo da vredja dok je bio Vucic, nego to nastavlja u Narodnoj skupstini i prilikom branjenja svojih 95 amandmana.

Pele

pre 9 godina

@Podrska, 31. jul 2014 21:05)
Kakvu li to istinu vidite u Zivkovicevim izlaganjima, zivo me zanima? Opterecen je Vucicem, a onda ga u Skupstini tako reci nista nije ni pitao. "Svi junaci, nikom ponikose"
(zabica86, 01. avgust 2014 03:14)

Istina je u tome da Vučić zaista nije odgovarao na pitanja već izvrdavao odgovore. Jedan od primera je da na pitanje o objavljivanju ugovora sa Etihadom on priča da Air Serbia doprinosi bdp-u. A ugovor?

Bucko razmisljam

pre 9 godina

@ (ns, 1. avgust 2014 12:16)

Stvarno ej neprimereno da se pominju Vucic i Djindjic. Vucic jos nije zvao NATO bombe u pomoc. A nadam se da i nece.
(ljubica, 1. avgust 2014 13:04)

Stvarno je neprimereno da se uporedjuju Vucic i Djindjic, pok. Djindjic nikada nije lepio plakate sa likom Ratka Mladica haskog optuzenika za najteze zlocine protiv covecnosti i GENOCID preko imena Trga koji nosi njegovo ime a Vucic je SVE TO RADIO "do tu onomad" !

ANCI BG

pre 9 godina

Vucic je nesto izuzetno, on je i Putin i Djindjic kada treba, covek je premijer u izuzetno teskoj situaciji po Srbiju i mora da da sve od sebe i svu mogucu pamet sveta da pokupi...

ASIJA

pre 9 godina

I kakvo je to sada poredjenje izmedju Vucica, PuTINA I Djindjica?! Porede se neuporedive stvari, ljudi koji su bili I jesu licnosti za sebe I koji su obelezili ili ce obeleziti jedan deo istorije.