Sreda, 30.07.2014.

08:12

LŠ: Ludogorec – Partizan (20:00h)

Fudbaleri Partizana od 20 časova igraju u Razgradu protiv Ludogoreca prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: ÐN

LŠ: Ludogorec – Partizan (20:00h) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

109 Komentari

Sortiraj po:

Od lopate još niko nije pobegao

pre 9 godina

Samo hrabro večeras, ostavite srce na terenu, izginite ako treba, za Partizan, za Grobare, za Srbiju, za sebe, jer za sebe prevashodno i igrate. Večeras je naše veče, verujem i duboko sam ubedjen u to. NAPRED PARTIZAN!!

realno

pre 9 godina

Evo da odgovorim onima koji prozivaju ljude da se lazno predstavljaju.Ja se lazno ne predstavljam i jos jednom zelim komsijama da prebrode ovu prepreku.I ovu i onu sledecu.I da se plasiraju u ligu sampiona.Zasto? Zato sto svaki Zvezdas ima obavezu da svoj klub promovise na najbolji moguci nacin.Ako smo kao klub veliki,moramo biti veliki i u nasim srcima.Podrska srpskom klubu znaci i podrsku nasoj Zvezdi.Nije vazno da li je to Partizan,Jagodina,Vojvodina,Cuka...Zvezd as mora zbog sebe i zbog svog kluba uvek da stane uz srpski fudbal. I zato ja veceras zelim Partizanu da odigra odlicno.Zasto? Zato sto sam Zvezdas. (zvezdash, 30. jul 2014 16:01)

Tuzan si grobaru ali bash...Zasto sa druge strane nema neki grobar da pozeli srecu Zvezdi ah pa da nema a ti mi govoris o srpskom fudbalu...Ti nisi Zvezdash.

Evolucija

pre 9 godina

Nekadašnji zvezdaši navijali su SAMO za Zvezdu. Onda su mrzeli Partizana i voleli Zvezdu. Zatim su počeli da navijaju za FMP a danas su stigli dotle da svake dve nedelje navijaju za drugog. Šta li je sledeće? NAPRED ZVEZDAAA!!!

zvezdash

pre 9 godina

Evo da odgovorim onima koji prozivaju ljude da se lazno predstavljaju.Ja se lazno ne predstavljam i jos jednom zelim komsijama da prebrode ovu prepreku.I ovu i onu sledecu.I da se plasiraju u ligu sampiona.Zasto?
Zato sto svaki Zvezdas ima obavezu da svoj klub promovise na najbolji moguci nacin.Ako smo kao klub veliki,moramo biti veliki i u nasim srcima.Podrska srpskom klubu znaci i podrsku nasoj Zvezdi.Nije vazno da li je to Partizan,Jagodina,Vojvodina,Cuka...Zvezdas mora zbog sebe i zbog svog kluba uvek da stane uz srpski fudbal.
I zato ja veceras zelim Partizanu da odigra odlicno.Zasto?
Zato sto sam Zvezdas.

Tol'ki narod

pre 9 godina

Junaci, cela Bugarska i veći deo Srbije su protiv vas. Ako već ne možete da obradujete tol'ki narod, bar ih razočarajte. Ovo malo što navija za vas, biće ponosno još više.

realno

pre 9 godina

Grobari postali ste jadni do koske poceli ste da zelite srecu i pobede svom klubu potpisivajuci se kao zvezdas ili delija a to vam mi nikad necemo pozeleti ono sto vam delije mogu pozeleti je da primite minimum tri komada a da ne date nijedan (SRBin bre, 30. jul 2014 14:49)

Pusti ih neka se loze...

Trance

pre 9 godina

Kao navijac Zvazde zelim Partizanu pobedu i prolaz u sledece kolo. Realno,bice veoma tesko, fudbal nam je u dubokoj tami. Srecno! (idila, 30. jul 2014 11:08)

Ne razumem ovaj fetish da lazni zvezdasi uvek zele srecu partizanu...da nije smesno bilo bi tuzno.

cbs

pre 9 godina

LUKAC,VULICEVIC,ILICH,TRAJKOVIC,VOLKOV,LUKA,BRASANAC,DRINCHIC,NINKOVIC,ZIVKOVIC,LAZOVIC 4-5-1 i lagano. Nek pokazu Bugari zasto su pare bacali

Misa Tulumbas

pre 9 godina

Panteri
,hocete li da gledate sampione?
Ili samo gvirite.
(Grobar, 30. jul 2014 15:04)

Objasni sta znaci gviriti, nismo svi pismeni i nacitani kao ti

Nostradamus

pre 9 godina

Ovim navijacima FK Restart izgleda nije lako,prosto ne mogu da zive bez Partizana.Ja se iskreno nadam da ce FK Restart konacno otici u stecaj.E tako.

Mix

pre 9 godina

Ovim navijacima FK Restart izgleda nije lako,prosto ne mogu da zive bez Partizana.Ja se iskreno nadam da ce FK Restart konacno otici u stecaj.E tako. (Nostradamus, 30. jul 2014 15:04)

Ti internet grobaru mozes samo da se nadas i nista drugo...

Ljubinko Pantic

pre 9 godina

Vidi,vidi sta je zvezdasa na vescu o nasem Partizanu.Panteri razlaz,sadite pecurke na drugom mestu.Ovo vazi i za onog trola Brondbija,neka proba da sadi pecurke ispod nekog kombija.

Mix

pre 9 godina

Pa sta da vam kazem.Ako prodjete Bugare i naredno kolo igracete ligu sampiona.Za vas nema veceg motiva i ako to ostvarite vama uspeh,a meni tokom zime sleduje ona cuvena...neko igra JSL,a neko LS :) Ovi moji prijatelji Partizanovci ima usi da mi pojedu.Ali neka je i to. Igraj Partizane veceras za sebe i nas fudbal.Veceras navijam za vas. (zvezdash, 30. jul 2014 08:51)

Ti si mi zvezdash koliko i tumbas...

Mix

pre 9 godina

Partizan je takođe naš tim, naš jedini predstavnik u evropi! Srećno, našem najvećem rivalu! (DELIJE SEVER, 30. jul 2014 11:12)

Koliko si smesan grobaru moj...

fergi

pre 9 godina

Grobari postali ste jadni do koske poceli ste da zelite srecu i pobede svom klubu potpisivajuci se kao zvezdas ili delija a to vam mi nikad necemo pozeleti ono sto vam delije mogu pozeleti je da primite minimum tri komada a da ne date nijedan
(SRBin bre, 30. jul 2014 14:49)

A ti si vidovit, javlja ti se, pa znas po nicku ko je ko??

Dvoranski polo

pre 9 godina

Ludogorets-Partizan 1p. x 2.05
Aalborg-Dinamo odg3+ 2.05
Feyenoord-Bešiktaš 1 2.20

Ovo dolazi sto posto,ukupni koeficijent 9.3!!

retro

pre 9 godina

Broj komentara na ovu vest je direktno srazmeran interesovanju nacije i navijaca Partizana za ovaj mec...
(r.milla, 30. jul 2014 13:13)

Broj komentara zvezdasa na ovu vest je direktno srazmeran interesovanju zvezdasa za ovaj mec...

SRBin bre

pre 9 godina

Grobari postali ste jadni do koske poceli ste da zelite srecu i pobede svom klubu potpisivajuci se kao zvezdas ili delija a to vam mi nikad necemo pozeleti ono sto vam delije mogu pozeleti je da primite minimum tri komada a da ne date nijedan

,

pre 9 godina

Obracam se Zvezdinim navijacima:
Vidim ima vas koji naviate da roknemo bugare(hvala),a ima vas koji navijate za Ludogorec,e pa ako nas pobede a vi budete sampioni u sta ste vi sigurni,igracete od 1. kola LS,pa vi razmislite,ne morate za Partizan navijati navijajte za srpski fudbal,koji je tu gde jeste.Pozz iz Razgrada.

realno

pre 9 godina

Nemamo šanse, bugari su mnogo bolji.
A u ove kvalifikacije za LŠ smo ušli "na mufte", preko reda i nezasluženo.



Bojim se samo da mečka ne zaigra i pred našom kućom.
(PIVKE, 30. jul 2014 08:48)

S obzirommda je zvezda sve utakmice namestila i da smo ih dobili u derbiju iako su i to hteli da nameste ovo ucesce u LS je poptuno zasluzeno

SRBIJA

pre 9 godina

ljudi budimo svi uz Partizan neigraju samo za sebe nego i za naš fudbal,pa ako oni ispadnu bićemo kao Azerbejđžan,Kazakstan i druge buranije.Nemojmo to sebi dozvoliti.Napred Partizan ! ! !

krcun osnivac

pre 9 godina

Tr 2:0 lepa je kvota 8.50
Zelim vam neuspeh grobari
(Vucic, 30. jul 2014 12:56)

to je jedino sto ti je ostalo posto je tvoj klub dobio nogu u straznhicu od uefe,tuzan je tvoj zivot

r

pre 9 godina

Mislim da bi već jednom Nikolić trebao da da veću minutažu Fofani jer to zaslužuje,...
(sudija, 30. jul 2014 12:41)
Ето, колико Ти пратиш збивања у Партизану. Не знаш да Фофана уопште није поведен у Разград, тако да Ти Шкулетић не гине.

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby
Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby
Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby
Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

sudija

pre 9 godina

Mislim da bi već jednom Nikolić trebao da da veću minutažu Fofani jer to zaslužuje,a ŠKULETIĆ SE USPAVAO.(dao dva gola u poslednjih 10 utakmica što je za napadača suviše malo).ILIĆ svakako mora da počne meč sa kasnijom izmjenom. a Luku držati na klupi da nakupi adrenalina pa ga po potrebi ubaciti u drugom poluvremenu.

Milasin

pre 9 godina

Ne mozes se ti potpisivati kao DELIJA SEVER, a garantovano imas dva ulaska na Marakanu!!!! I jos u ime svih da zelis pobedu grobarima!!!! 2:1 Za bugare!!! To im ja zelim!

Nemanja

pre 9 godina

Jugoslavija je iznedrila jadan od najboljih fudbalskih klubova u Evropi.
Prvi mec u Kupu sampiona 1955. Sporting-Partizan.
Finale Kupa sampiona 1966. Real-Partizan.
Temelji tog uspeha su stadion Jugoslovenske narodne armije (JNA), svetska metropola Beograd i mocna drzava Jugoslavija.

Napred Partizan!

ja

pre 9 godina

"...na Ludogorec Areni u Razgradu kapaciteta 6.000 mesta".

Ovo govori u šta se fudbal pretvorio.

Obično pranje para kroz instant klubove i UEFA, bez ikakve ekonomske logike u zakonskimn okvirima.
Realnu zaradu mogu da imaju samo oni klubovi koji mogu da prodaju 50 miliona dresova godišnje širom sveta

NekoKoZna

pre 9 godina

Već viđeno. Nadam se da će na kraju druge utakmice rezultat biti povoljniji za Partizan i da ćemo na jesen gledati kakav takav evropski fudbal u Beogradu. Partizanova šansa je u tome što ovaj put nije favorit a sa druge strane pritisak je na Bugarima zbog prošlogodišnjeg rezultata u Ligi evrope. Ako Nikolić stisne petlju u krene naprijed mislim da Partizan može do pobjede večeras i do play off-a za LS.

Mija

pre 9 godina

Evo vam idealna prilika da pokazete ko ste i sta ste...da vidimo kako izgleda kada ekipa ostane na okupu...da vidimo kakav je to trener Nikolic...sve ce se videti u ovih 90 minuta...

Владимир ПФЦ

pre 9 godina

Тешко, тешко, тешко.


Потребна нам је луда срећа да би прошли.

А реално и нисмо заслужили ни да будемо у квалификацијама.

PIVKE

pre 9 godina

Nemamo šanse, bugari su mnogo bolji.
A u ove kvalifikacije za LŠ smo ušli "na mufte", preko reda i nezasluženo.



Bojim se samo da mečka ne zaigra i pred našom kućom.

zvezdash

pre 9 godina

Pa sta da vam kazem.Ako prodjete Bugare i naredno kolo igracete ligu sampiona.Za vas nema veceg motiva i ako to ostvarite vama uspeh,a meni tokom zime sleduje ona cuvena...neko igra JSL,a neko LS :)
Ovi moji prijatelji Partizanovci ima usi da mi pojedu.Ali neka je i to.
Igraj Partizane veceras za sebe i nas fudbal.Veceras navijam za vas.

Mija

pre 9 godina

Evo vam idealna prilika da pokazete ko ste i sta ste...da vidimo kako izgleda kada ekipa ostane na okupu...da vidimo kakav je to trener Nikolic...sve ce se videti u ovih 90 minuta...

zvezdash

pre 9 godina

Pa sta da vam kazem.Ako prodjete Bugare i naredno kolo igracete ligu sampiona.Za vas nema veceg motiva i ako to ostvarite vama uspeh,a meni tokom zime sleduje ona cuvena...neko igra JSL,a neko LS :)
Ovi moji prijatelji Partizanovci ima usi da mi pojedu.Ali neka je i to.
Igraj Partizane veceras za sebe i nas fudbal.Veceras navijam za vas.

Nemanja

pre 9 godina

Jugoslavija je iznedrila jadan od najboljih fudbalskih klubova u Evropi.
Prvi mec u Kupu sampiona 1955. Sporting-Partizan.
Finale Kupa sampiona 1966. Real-Partizan.
Temelji tog uspeha su stadion Jugoslovenske narodne armije (JNA), svetska metropola Beograd i mocna drzava Jugoslavija.

Napred Partizan!

krcun osnivac

pre 9 godina

Tr 2:0 lepa je kvota 8.50
Zelim vam neuspeh grobari
(Vucic, 30. jul 2014 12:56)

to je jedino sto ti je ostalo posto je tvoj klub dobio nogu u straznhicu od uefe,tuzan je tvoj zivot

NekoKoZna

pre 9 godina

Već viđeno. Nadam se da će na kraju druge utakmice rezultat biti povoljniji za Partizan i da ćemo na jesen gledati kakav takav evropski fudbal u Beogradu. Partizanova šansa je u tome što ovaj put nije favorit a sa druge strane pritisak je na Bugarima zbog prošlogodišnjeg rezultata u Ligi evrope. Ako Nikolić stisne petlju u krene naprijed mislim da Partizan može do pobjede večeras i do play off-a za LS.

zvezdash

pre 9 godina

Evo da odgovorim onima koji prozivaju ljude da se lazno predstavljaju.Ja se lazno ne predstavljam i jos jednom zelim komsijama da prebrode ovu prepreku.I ovu i onu sledecu.I da se plasiraju u ligu sampiona.Zasto?
Zato sto svaki Zvezdas ima obavezu da svoj klub promovise na najbolji moguci nacin.Ako smo kao klub veliki,moramo biti veliki i u nasim srcima.Podrska srpskom klubu znaci i podrsku nasoj Zvezdi.Nije vazno da li je to Partizan,Jagodina,Vojvodina,Cuka...Zvezdas mora zbog sebe i zbog svog kluba uvek da stane uz srpski fudbal.
I zato ja veceras zelim Partizanu da odigra odlicno.Zasto?
Zato sto sam Zvezdas.

realno

pre 9 godina

Nemamo šanse, bugari su mnogo bolji.
A u ove kvalifikacije za LŠ smo ušli "na mufte", preko reda i nezasluženo.



Bojim se samo da mečka ne zaigra i pred našom kućom.
(PIVKE, 30. jul 2014 08:48)

S obzirommda je zvezda sve utakmice namestila i da smo ih dobili u derbiju iako su i to hteli da nameste ovo ucesce u LS je poptuno zasluzeno

retro

pre 9 godina

Broj komentara na ovu vest je direktno srazmeran interesovanju nacije i navijaca Partizana za ovaj mec...
(r.milla, 30. jul 2014 13:13)

Broj komentara zvezdasa na ovu vest je direktno srazmeran interesovanju zvezdasa za ovaj mec...

r

pre 9 godina

Mislim da bi već jednom Nikolić trebao da da veću minutažu Fofani jer to zaslužuje,...
(sudija, 30. jul 2014 12:41)
Ето, колико Ти пратиш збивања у Партизану. Не знаш да Фофана уопште није поведен у Разград, тако да Ти Шкулетић не гине.

,

pre 9 godina

Obracam se Zvezdinim navijacima:
Vidim ima vas koji naviate da roknemo bugare(hvala),a ima vas koji navijate za Ludogorec,e pa ako nas pobede a vi budete sampioni u sta ste vi sigurni,igracete od 1. kola LS,pa vi razmislite,ne morate za Partizan navijati navijajte za srpski fudbal,koji je tu gde jeste.Pozz iz Razgrada.

ja

pre 9 godina

"...na Ludogorec Areni u Razgradu kapaciteta 6.000 mesta".

Ovo govori u šta se fudbal pretvorio.

Obično pranje para kroz instant klubove i UEFA, bez ikakve ekonomske logike u zakonskimn okvirima.
Realnu zaradu mogu da imaju samo oni klubovi koji mogu da prodaju 50 miliona dresova godišnje širom sveta

SRBIJA

pre 9 godina

ljudi budimo svi uz Partizan neigraju samo za sebe nego i za naš fudbal,pa ako oni ispadnu bićemo kao Azerbejđžan,Kazakstan i druge buranije.Nemojmo to sebi dozvoliti.Napred Partizan ! ! !

Владимир ПФЦ

pre 9 godina

Тешко, тешко, тешко.


Потребна нам је луда срећа да би прошли.

А реално и нисмо заслужили ни да будемо у квалификацијама.

sudija

pre 9 godina

Mislim da bi već jednom Nikolić trebao da da veću minutažu Fofani jer to zaslužuje,a ŠKULETIĆ SE USPAVAO.(dao dva gola u poslednjih 10 utakmica što je za napadača suviše malo).ILIĆ svakako mora da počne meč sa kasnijom izmjenom. a Luku držati na klupi da nakupi adrenalina pa ga po potrebi ubaciti u drugom poluvremenu.

Tol'ki narod

pre 9 godina

Junaci, cela Bugarska i veći deo Srbije su protiv vas. Ako već ne možete da obradujete tol'ki narod, bar ih razočarajte. Ovo malo što navija za vas, biće ponosno još više.

PIVKE

pre 9 godina

Nemamo šanse, bugari su mnogo bolji.
A u ove kvalifikacije za LŠ smo ušli "na mufte", preko reda i nezasluženo.



Bojim se samo da mečka ne zaigra i pred našom kućom.

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby
Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby
Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby
Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Ljubinko Pantic

pre 9 godina

Vidi,vidi sta je zvezdasa na vescu o nasem Partizanu.Panteri razlaz,sadite pecurke na drugom mestu.Ovo vazi i za onog trola Brondbija,neka proba da sadi pecurke ispod nekog kombija.

Evolucija

pre 9 godina

Nekadašnji zvezdaši navijali su SAMO za Zvezdu. Onda su mrzeli Partizana i voleli Zvezdu. Zatim su počeli da navijaju za FMP a danas su stigli dotle da svake dve nedelje navijaju za drugog. Šta li je sledeće? NAPRED ZVEZDAAA!!!

Nostradamus

pre 9 godina

Ovim navijacima FK Restart izgleda nije lako,prosto ne mogu da zive bez Partizana.Ja se iskreno nadam da ce FK Restart konacno otici u stecaj.E tako.

fergi

pre 9 godina

Grobari postali ste jadni do koske poceli ste da zelite srecu i pobede svom klubu potpisivajuci se kao zvezdas ili delija a to vam mi nikad necemo pozeleti ono sto vam delije mogu pozeleti je da primite minimum tri komada a da ne date nijedan
(SRBin bre, 30. jul 2014 14:49)

A ti si vidovit, javlja ti se, pa znas po nicku ko je ko??

Milasin

pre 9 godina

Ne mozes se ti potpisivati kao DELIJA SEVER, a garantovano imas dva ulaska na Marakanu!!!! I jos u ime svih da zelis pobedu grobarima!!!! 2:1 Za bugare!!! To im ja zelim!

cbs

pre 9 godina

LUKAC,VULICEVIC,ILICH,TRAJKOVIC,VOLKOV,LUKA,BRASANAC,DRINCHIC,NINKOVIC,ZIVKOVIC,LAZOVIC 4-5-1 i lagano. Nek pokazu Bugari zasto su pare bacali

Mix

pre 9 godina

Partizan je takođe naš tim, naš jedini predstavnik u evropi! Srećno, našem najvećem rivalu! (DELIJE SEVER, 30. jul 2014 11:12)

Koliko si smesan grobaru moj...

Trance

pre 9 godina

Kao navijac Zvazde zelim Partizanu pobedu i prolaz u sledece kolo. Realno,bice veoma tesko, fudbal nam je u dubokoj tami. Srecno! (idila, 30. jul 2014 11:08)

Ne razumem ovaj fetish da lazni zvezdasi uvek zele srecu partizanu...da nije smesno bilo bi tuzno.

realno

pre 9 godina

Grobari postali ste jadni do koske poceli ste da zelite srecu i pobede svom klubu potpisivajuci se kao zvezdas ili delija a to vam mi nikad necemo pozeleti ono sto vam delije mogu pozeleti je da primite minimum tri komada a da ne date nijedan (SRBin bre, 30. jul 2014 14:49)

Pusti ih neka se loze...

SRBin bre

pre 9 godina

Grobari postali ste jadni do koske poceli ste da zelite srecu i pobede svom klubu potpisivajuci se kao zvezdas ili delija a to vam mi nikad necemo pozeleti ono sto vam delije mogu pozeleti je da primite minimum tri komada a da ne date nijedan

Mix

pre 9 godina

Ovim navijacima FK Restart izgleda nije lako,prosto ne mogu da zive bez Partizana.Ja se iskreno nadam da ce FK Restart konacno otici u stecaj.E tako. (Nostradamus, 30. jul 2014 15:04)

Ti internet grobaru mozes samo da se nadas i nista drugo...

Misa Tulumbas

pre 9 godina

Panteri
,hocete li da gledate sampione?
Ili samo gvirite.
(Grobar, 30. jul 2014 15:04)

Objasni sta znaci gviriti, nismo svi pismeni i nacitani kao ti

realno

pre 9 godina

Evo da odgovorim onima koji prozivaju ljude da se lazno predstavljaju.Ja se lazno ne predstavljam i jos jednom zelim komsijama da prebrode ovu prepreku.I ovu i onu sledecu.I da se plasiraju u ligu sampiona.Zasto? Zato sto svaki Zvezdas ima obavezu da svoj klub promovise na najbolji moguci nacin.Ako smo kao klub veliki,moramo biti veliki i u nasim srcima.Podrska srpskom klubu znaci i podrsku nasoj Zvezdi.Nije vazno da li je to Partizan,Jagodina,Vojvodina,Cuka...Zvezd as mora zbog sebe i zbog svog kluba uvek da stane uz srpski fudbal. I zato ja veceras zelim Partizanu da odigra odlicno.Zasto? Zato sto sam Zvezdas. (zvezdash, 30. jul 2014 16:01)

Tuzan si grobaru ali bash...Zasto sa druge strane nema neki grobar da pozeli srecu Zvezdi ah pa da nema a ti mi govoris o srpskom fudbalu...Ti nisi Zvezdash.

Mix

pre 9 godina

Pa sta da vam kazem.Ako prodjete Bugare i naredno kolo igracete ligu sampiona.Za vas nema veceg motiva i ako to ostvarite vama uspeh,a meni tokom zime sleduje ona cuvena...neko igra JSL,a neko LS :) Ovi moji prijatelji Partizanovci ima usi da mi pojedu.Ali neka je i to. Igraj Partizane veceras za sebe i nas fudbal.Veceras navijam za vas. (zvezdash, 30. jul 2014 08:51)

Ti si mi zvezdash koliko i tumbas...

Dvoranski polo

pre 9 godina

Ludogorets-Partizan 1p. x 2.05
Aalborg-Dinamo odg3+ 2.05
Feyenoord-Bešiktaš 1 2.20

Ovo dolazi sto posto,ukupni koeficijent 9.3!!

Od lopate još niko nije pobegao

pre 9 godina

Samo hrabro večeras, ostavite srce na terenu, izginite ako treba, za Partizan, za Grobare, za Srbiju, za sebe, jer za sebe prevashodno i igrate. Večeras je naše veče, verujem i duboko sam ubedjen u to. NAPRED PARTIZAN!!

Владимир ПФЦ

pre 9 godina

Тешко, тешко, тешко.


Потребна нам је луда срећа да би прошли.

А реално и нисмо заслужили ни да будемо у квалификацијама.

Milasin

pre 9 godina

Ne mozes se ti potpisivati kao DELIJA SEVER, a garantovano imas dva ulaska na Marakanu!!!! I jos u ime svih da zelis pobedu grobarima!!!! 2:1 Za bugare!!! To im ja zelim!

PIVKE

pre 9 godina

Nemamo šanse, bugari su mnogo bolji.
A u ove kvalifikacije za LŠ smo ušli "na mufte", preko reda i nezasluženo.



Bojim se samo da mečka ne zaigra i pred našom kućom.

SRBin bre

pre 9 godina

Grobari postali ste jadni do koske poceli ste da zelite srecu i pobede svom klubu potpisivajuci se kao zvezdas ili delija a to vam mi nikad necemo pozeleti ono sto vam delije mogu pozeleti je da primite minimum tri komada a da ne date nijedan

realno

pre 9 godina

Evo da odgovorim onima koji prozivaju ljude da se lazno predstavljaju.Ja se lazno ne predstavljam i jos jednom zelim komsijama da prebrode ovu prepreku.I ovu i onu sledecu.I da se plasiraju u ligu sampiona.Zasto? Zato sto svaki Zvezdas ima obavezu da svoj klub promovise na najbolji moguci nacin.Ako smo kao klub veliki,moramo biti veliki i u nasim srcima.Podrska srpskom klubu znaci i podrsku nasoj Zvezdi.Nije vazno da li je to Partizan,Jagodina,Vojvodina,Cuka...Zvezd as mora zbog sebe i zbog svog kluba uvek da stane uz srpski fudbal. I zato ja veceras zelim Partizanu da odigra odlicno.Zasto? Zato sto sam Zvezdas. (zvezdash, 30. jul 2014 16:01)

Tuzan si grobaru ali bash...Zasto sa druge strane nema neki grobar da pozeli srecu Zvezdi ah pa da nema a ti mi govoris o srpskom fudbalu...Ti nisi Zvezdash.

Mix

pre 9 godina

Partizan je takođe naš tim, naš jedini predstavnik u evropi! Srećno, našem najvećem rivalu! (DELIJE SEVER, 30. jul 2014 11:12)

Koliko si smesan grobaru moj...

realno

pre 9 godina

Grobari postali ste jadni do koske poceli ste da zelite srecu i pobede svom klubu potpisivajuci se kao zvezdas ili delija a to vam mi nikad necemo pozeleti ono sto vam delije mogu pozeleti je da primite minimum tri komada a da ne date nijedan (SRBin bre, 30. jul 2014 14:49)

Pusti ih neka se loze...

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby
Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby
Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby
Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Trance

pre 9 godina

Kao navijac Zvazde zelim Partizanu pobedu i prolaz u sledece kolo. Realno,bice veoma tesko, fudbal nam je u dubokoj tami. Srecno! (idila, 30. jul 2014 11:08)

Ne razumem ovaj fetish da lazni zvezdasi uvek zele srecu partizanu...da nije smesno bilo bi tuzno.

Misa Tulumbas

pre 9 godina

Panteri
,hocete li da gledate sampione?
Ili samo gvirite.
(Grobar, 30. jul 2014 15:04)

Objasni sta znaci gviriti, nismo svi pismeni i nacitani kao ti

Mix

pre 9 godina

Ovim navijacima FK Restart izgleda nije lako,prosto ne mogu da zive bez Partizana.Ja se iskreno nadam da ce FK Restart konacno otici u stecaj.E tako. (Nostradamus, 30. jul 2014 15:04)

Ti internet grobaru mozes samo da se nadas i nista drugo...

Nemanja

pre 9 godina

Jugoslavija je iznedrila jadan od najboljih fudbalskih klubova u Evropi.
Prvi mec u Kupu sampiona 1955. Sporting-Partizan.
Finale Kupa sampiona 1966. Real-Partizan.
Temelji tog uspeha su stadion Jugoslovenske narodne armije (JNA), svetska metropola Beograd i mocna drzava Jugoslavija.

Napred Partizan!

Mix

pre 9 godina

Pa sta da vam kazem.Ako prodjete Bugare i naredno kolo igracete ligu sampiona.Za vas nema veceg motiva i ako to ostvarite vama uspeh,a meni tokom zime sleduje ona cuvena...neko igra JSL,a neko LS :) Ovi moji prijatelji Partizanovci ima usi da mi pojedu.Ali neka je i to. Igraj Partizane veceras za sebe i nas fudbal.Veceras navijam za vas. (zvezdash, 30. jul 2014 08:51)

Ti si mi zvezdash koliko i tumbas...

zvezdash

pre 9 godina

Pa sta da vam kazem.Ako prodjete Bugare i naredno kolo igracete ligu sampiona.Za vas nema veceg motiva i ako to ostvarite vama uspeh,a meni tokom zime sleduje ona cuvena...neko igra JSL,a neko LS :)
Ovi moji prijatelji Partizanovci ima usi da mi pojedu.Ali neka je i to.
Igraj Partizane veceras za sebe i nas fudbal.Veceras navijam za vas.

krcun osnivac

pre 9 godina

Tr 2:0 lepa je kvota 8.50
Zelim vam neuspeh grobari
(Vucic, 30. jul 2014 12:56)

to je jedino sto ti je ostalo posto je tvoj klub dobio nogu u straznhicu od uefe,tuzan je tvoj zivot

Evolucija

pre 9 godina

Nekadašnji zvezdaši navijali su SAMO za Zvezdu. Onda su mrzeli Partizana i voleli Zvezdu. Zatim su počeli da navijaju za FMP a danas su stigli dotle da svake dve nedelje navijaju za drugog. Šta li je sledeće? NAPRED ZVEZDAAA!!!

Dvoranski polo

pre 9 godina

Ludogorets-Partizan 1p. x 2.05
Aalborg-Dinamo odg3+ 2.05
Feyenoord-Bešiktaš 1 2.20

Ovo dolazi sto posto,ukupni koeficijent 9.3!!

realno

pre 9 godina

Nemamo šanse, bugari su mnogo bolji.
A u ove kvalifikacije za LŠ smo ušli "na mufte", preko reda i nezasluženo.



Bojim se samo da mečka ne zaigra i pred našom kućom.
(PIVKE, 30. jul 2014 08:48)

S obzirommda je zvezda sve utakmice namestila i da smo ih dobili u derbiju iako su i to hteli da nameste ovo ucesce u LS je poptuno zasluzeno

Mija

pre 9 godina

Evo vam idealna prilika da pokazete ko ste i sta ste...da vidimo kako izgleda kada ekipa ostane na okupu...da vidimo kakav je to trener Nikolic...sve ce se videti u ovih 90 minuta...

zvezdash

pre 9 godina

Evo da odgovorim onima koji prozivaju ljude da se lazno predstavljaju.Ja se lazno ne predstavljam i jos jednom zelim komsijama da prebrode ovu prepreku.I ovu i onu sledecu.I da se plasiraju u ligu sampiona.Zasto?
Zato sto svaki Zvezdas ima obavezu da svoj klub promovise na najbolji moguci nacin.Ako smo kao klub veliki,moramo biti veliki i u nasim srcima.Podrska srpskom klubu znaci i podrsku nasoj Zvezdi.Nije vazno da li je to Partizan,Jagodina,Vojvodina,Cuka...Zvezdas mora zbog sebe i zbog svog kluba uvek da stane uz srpski fudbal.
I zato ja veceras zelim Partizanu da odigra odlicno.Zasto?
Zato sto sam Zvezdas.

NekoKoZna

pre 9 godina

Već viđeno. Nadam se da će na kraju druge utakmice rezultat biti povoljniji za Partizan i da ćemo na jesen gledati kakav takav evropski fudbal u Beogradu. Partizanova šansa je u tome što ovaj put nije favorit a sa druge strane pritisak je na Bugarima zbog prošlogodišnjeg rezultata u Ligi evrope. Ako Nikolić stisne petlju u krene naprijed mislim da Partizan može do pobjede večeras i do play off-a za LS.

ja

pre 9 godina

"...na Ludogorec Areni u Razgradu kapaciteta 6.000 mesta".

Ovo govori u šta se fudbal pretvorio.

Obično pranje para kroz instant klubove i UEFA, bez ikakve ekonomske logike u zakonskimn okvirima.
Realnu zaradu mogu da imaju samo oni klubovi koji mogu da prodaju 50 miliona dresova godišnje širom sveta

retro

pre 9 godina

Broj komentara na ovu vest je direktno srazmeran interesovanju nacije i navijaca Partizana za ovaj mec...
(r.milla, 30. jul 2014 13:13)

Broj komentara zvezdasa na ovu vest je direktno srazmeran interesovanju zvezdasa za ovaj mec...

Nostradamus

pre 9 godina

Ovim navijacima FK Restart izgleda nije lako,prosto ne mogu da zive bez Partizana.Ja se iskreno nadam da ce FK Restart konacno otici u stecaj.E tako.

fergi

pre 9 godina

Grobari postali ste jadni do koske poceli ste da zelite srecu i pobede svom klubu potpisivajuci se kao zvezdas ili delija a to vam mi nikad necemo pozeleti ono sto vam delije mogu pozeleti je da primite minimum tri komada a da ne date nijedan
(SRBin bre, 30. jul 2014 14:49)

A ti si vidovit, javlja ti se, pa znas po nicku ko je ko??

SRBIJA

pre 9 godina

ljudi budimo svi uz Partizan neigraju samo za sebe nego i za naš fudbal,pa ako oni ispadnu bićemo kao Azerbejđžan,Kazakstan i druge buranije.Nemojmo to sebi dozvoliti.Napred Partizan ! ! !

Tol'ki narod

pre 9 godina

Junaci, cela Bugarska i veći deo Srbije su protiv vas. Ako već ne možete da obradujete tol'ki narod, bar ih razočarajte. Ovo malo što navija za vas, biće ponosno još više.

,

pre 9 godina

Obracam se Zvezdinim navijacima:
Vidim ima vas koji naviate da roknemo bugare(hvala),a ima vas koji navijate za Ludogorec,e pa ako nas pobede a vi budete sampioni u sta ste vi sigurni,igracete od 1. kola LS,pa vi razmislite,ne morate za Partizan navijati navijajte za srpski fudbal,koji je tu gde jeste.Pozz iz Razgrada.

Ljubinko Pantic

pre 9 godina

Vidi,vidi sta je zvezdasa na vescu o nasem Partizanu.Panteri razlaz,sadite pecurke na drugom mestu.Ovo vazi i za onog trola Brondbija,neka proba da sadi pecurke ispod nekog kombija.

cbs

pre 9 godina

LUKAC,VULICEVIC,ILICH,TRAJKOVIC,VOLKOV,LUKA,BRASANAC,DRINCHIC,NINKOVIC,ZIVKOVIC,LAZOVIC 4-5-1 i lagano. Nek pokazu Bugari zasto su pare bacali

sudija

pre 9 godina

Mislim da bi već jednom Nikolić trebao da da veću minutažu Fofani jer to zaslužuje,a ŠKULETIĆ SE USPAVAO.(dao dva gola u poslednjih 10 utakmica što je za napadača suviše malo).ILIĆ svakako mora da počne meč sa kasnijom izmjenom. a Luku držati na klupi da nakupi adrenalina pa ga po potrebi ubaciti u drugom poluvremenu.

Od lopate još niko nije pobegao

pre 9 godina

Samo hrabro večeras, ostavite srce na terenu, izginite ako treba, za Partizan, za Grobare, za Srbiju, za sebe, jer za sebe prevashodno i igrate. Večeras je naše veče, verujem i duboko sam ubedjen u to. NAPRED PARTIZAN!!

r

pre 9 godina

Mislim da bi već jednom Nikolić trebao da da veću minutažu Fofani jer to zaslužuje,...
(sudija, 30. jul 2014 12:41)
Ето, колико Ти пратиш збивања у Партизану. Не знаш да Фофана уопште није поведен у Разград, тако да Ти Шкулетић не гине.