Ponedeljak, 28.07.2014.

21:00

EP: Srbija bez finala posle penala

Mlada reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u finale Evropskog prvenstva u Mađarskoj, poražena je od Portugala posle izvođenja jedanaesteraca.

Izvor: SV ÐN

EP: Srbija bez finala posle penala IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

156 Komentari

Sortiraj po:

SasaKV

pre 9 godina

Samo bi voleo da kazem momcima svaka vam cast. Borili ste se za Srbiju i svi smo ponosni na vas. I bez 3 najbolja igraca (Zivkovic, Pantic, Jovic) pokazali smo se kao veliki borci i dobra ekipa. Nasa ekipa je bila ako niste znali i najmladja ekipa na celom prvenstvo. Steta je sto nisu bili tu Zivkovic i Pantic uz Savica da naprave sou kod ovi Portugalci i da nam mladi Jovic pokaze sve sto znam. Da su bili tu siguran sam da bi lagano dobili, ali sta je tu je. Jos jednom bravo i nek vam je sa srecom sledece godine na u20 svetsko prvenstvo.

Soko

pre 9 godina

Citajuc komentare posebno se divim igracima i treneru jer je skoro nenoguce postic ovakav rezultat a navijaci ovakog mentalnog sklopa.

Nataeos

pre 9 godina

Ne moramo ni svako da osvojimo :) svaka čast momcima na zalaganju!
(шки, 29. jul 2014 00:09) tačno, biti redovno u top 4 je sasvim ok, igraće i SP.. Važan je kontinuitet.. I da ima ko da prekali mladost u dobre igrače, A selekcija bi bila mnogo jača, po mentalitetu i konkurenciji!! Talenata ima ali ko što reče Holandjanin: to nije dovoljno, sad još da to shvate svi i imaćemo solidnu reprezentaciju.

niiskusan

pre 9 godina

videh Gacinovica da prilazi da sutira i odmah sam znao da od tog penala nema nista. decko padavicar, kod mene ne bi igrao ni u seoskom timu dok ne nauci da fudbal nije umetnost foliranja i padanja... uostalom, jedan jedini sut nije imao u okvir gola na utakmici pa tako ni iz penala.
pridje portugalac da sutira prvi petu seriju i pomislih, ako ovaj da gol, zavrsili smo. pretpostavljao sam da ce M.S. da sutira sledeci a znao sam sta bi onda bilo.
M.S. je bio nas najbolji igrac na terenu (pored Jovanovica), ali se videlo da se umorio pri kraju regularnog dela utakmice i da ne moze vise.
po meni, najveci krivac za poraz posle penala jeste selektor koji je pravio spisak igraca za sutiranje penala.

istina

pre 9 godina

Kapa dole momci , pokazali ste ozbiljnost u igri koju cela Srbija zeli medju seniorima . Ovo je prvenstvo pokazalo da srpski mavijaci ne ocekuju stalno prva mesta kako mnogi misle , navijaci od reprezentacije zele borbu i da se na terenu vidi trud , a vi ste upravo tpo pokazali . Hvala Vam .

Ko napadne gol, od ruke mu nista ne rodilo...

pre 9 godina

Paunovicev ziheraski pristup utakmici je odlucio ko ide dalje.
(Mikeli, 28. jul 2014 23:45)

Eto odgovora svim patriJotama, zasto stranac na klupi Srbije, a ne neki domaci produkt bata Djorine skole. Stop anti-fudbalu i kukavickom pristupu ovoj inace lepoj igri.

sss

pre 9 godina

Mislim da je Vukašin Jovanović jasno ovim prvenstvom stavio do znanja Zvezdinom stručnom štabu da je za prvi tim. Ne znam zašto je Paunović menjao Gajića mada i jokić je dobro odigrao. Jović i Dražić sede na klupi a bolji su od ovih u prvom timu. Milinković Savić pored onih šuteva sa 40 metara ništa pokazao nije kao da nije trenirao od kada se prodao. I na kraju menjaš Mandića i ubacuješ opet veznog fudbalera. A penali Gaćinović nema šut u okvir a ti mu daješ da šutne prvi...

Strumpfeta

pre 9 godina

Selektore....dva pitanja...
1. Gacinovic celu utakmicu pada po terenu a Drazic ti greje klupu...
2. Sergej ocito nema utakmica u nogama, bez obzira na veliki talenat, a ti ga drzis celu utakmicu plus produzetak...a mali Jovic ti na klupi...
Kad bolje razmislim u pravu je Advikat...imamo mi igrace ali nam fale treneri....
I koga si ti trenirao pre reprezentacije i cime si zasluzio mesto selektora...???
Momcima svaka cast....

zoran

pre 9 godina

Jeste, momci su se borili, nema zamerke, ali je jasno da ovaj tim bez Zivkovica i Pantica je veoma limitiran. Takodje trener Paunovic nema bas mnogo zajednichkog sa modernim kretanjima u fudbalu.
Sinoc, igra na sredini terena nepostojeca. Takodje, jos jednom smo s euverili da ansh igrach nema kretanje bez lopte. Ochigledno da tome nema ko da ih nauchi jos u petlicima.
Sve u svemu, dobro je, idemo dalje.

pixi10

pre 9 godina

Без Луке Јовића одиграти два сата полуфинала, то не разумем. Без обзира на пораз, свака част момцима. (ја задовољан., 28. jul 2014 23:58) Da se ovo desilo sa igracem patlidzana bilo bi kolektivno kmecanje mesec dana!

A vitar puše...

pre 9 godina

Milinkovic-Savic ce biti vrhunski igrac, veliki potencijal..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Alex, 28. jul 2014 22:27)

Makar samo jedan od njih da uspe - ja prezadovoljan.

Komentar poslat iz WC Mongoloid Aplikacije - verzija Poljski (model "Vetrić ćarlija")

vuk

pre 9 godina

promenite trenera i eto vam medalje.trener nije smeo da dozvoli da gacinovic sutira jer momku nije islo i to se videlo.nebi pogodio gol i da nije bilo golmana. a da povredjen igrac sutira odlucujuci penel je stvarno sumanuta odluka.drulovic je prava opcija.

vlade

pre 9 godina

ovo je bilo realno, s obzirom da ove sjajne momke vodi paunović, priučeni trener! on je glavni krivac za poraz! četiri utakmice, bez pobede.. a od svih smo bili bolji posle 90 minuta kada se sabere.. kažem bez pobede, jer dobili smo jadne bugAre tek u 90 minutu, a najlošija su ekipa u grupi.. momci imaju talenat, fizički mogu sa svima da se nose i garantujem da bi i ovako okrnjeni u polufinalu prošli u 90 minuta da smo imali trenera koji zna da postavi i motiviše ekipu kada oseti da tim ima inicijativu i da protivnik popušta.. ali, odavno nam je trenerska struka cirkus! dogodine možemo do polufinala na sp, ako ekipu preuzme neko školovan za rad sa mladima i koji ima iskustvo! bravo momci!

mix@mail.com

pre 9 godina

Svaka cast momcima ! Igrali su hrabro i kao veliki asovi. Mada je tim Portugala ovde proglasen maltene nepobedivim i najboljim tako da neki sportski portali najavljivase da Srbija ima male sanse protiv super jakog Portugala, na terenu se to nije dogodilo ni videlo. Bili smo u najmanju ruku potpuno ravnopravni sa izglednijim sansama tako da je Portugal imao mnogo srece. Njihovo jalovo posedovanje lopte nije im donelo premoc i vrlo organizovana igra nasih momaka je zaista impresionirala sve pa i reportere Eurosporta. Necu nikog da izdvajam jer su svi bili izvanredni! Duboko verujem da ce ovi momci kad sazru i uz nekolicinu asova iz starijih godista doneti srpskom fudblau puno radosti!!
Treneru Paunovicu sve cestitke za vrsno vodjenje ekipe i za organizaciju i takticke zamisli! Hvala vam svima na tome sto ste odusevili sve iskrene poznavaoce fudbala.

Milasin

pre 9 godina

Naravno bravo,veliki uspeh ali ostaje zal,bila je dobra sansa. imam samo zamerku na defanzivan fudbal isuvise i na onog malog sto je prvi sutirao,celu utakm ga nije htelo,nije on bio za penale..

nepristrasan

pre 9 godina

hvala puno fk partizanu što je izašao u susret mladoj reprezentaciji. prvo vrate živkovića, A onda kao povreda pantića.
(majstor, 28. jul 2014 23:47)

Rezultat mlade reprezentacije nikako ne moze da bude vazniji od rezultata tima koji igra kf za najjace klupsko takmicenje na svetu.,...pogotovo sad kad je Partizan jedini nas predstavnik u Evropi....
A majstore Pantic je povredjen i 2 meseca nece mrdnuti....

molim Vas...jedan Savichevic

pre 9 godina

Mali Jovanović iz ofk Beograda vrhunski talenat predvidjam mu blistavu karijeru.
(bugi, 28. jul 2014 23:54)

Iz Zvezde je, iz Zvezde!!!

Brasil:-)

pre 9 godina

Nemojte lupati minuse, ali realnija je pobeda Portugala.Portugal je imao vise prilika i lopta je bila vise u njihovim nogama.Ok, radovala bih se i da je Srbija pobedila, ali ne mozete na osnovu zlata s proslog prvenstva, ocekivati i sada finale.A i da su prosli, imam osecaj da bi ih Nemacka pobedila.Inace, jel ce biti prenos finala, ako moze neko da mi kaze?Pleasee:D

evgenij

pre 9 godina

ofkina deca opet sijaju i mame mi osmeh..samo naprad ofk beograd i bravo za omladinsku reprezentaciju sve najbolje vam zelim na svetskom prvenstvu..navijacemo opet za vas

luka

pre 9 godina

Govor Paunovica prije utakmice:Momci ja vam garantujem nerjeseno ako izdrzite u odbrani 120 min!!!Pa zbog cega vise bunker citav zivot svih nasih timova

my way

pre 9 godina

Mali Jovanović iz ofk Beograda vrhunski talenat predvidjam mu blistavu karijeru.
(bugi, 28. jul 2014 23:54)

Мали Јовановић је Звездино дете.

RETRO

pre 9 godina

hvala puno fk partizanu što je izašao u susret mladoj reprezentaciji. prvo vrate živkovića, A onda kao povreda pantića. (majstor, 28. jul 2014 23:47)

Evo ja cu kao i ti.
Hvala puno fk crvena zvezda sto nije dozvolila svom igracu Jovic Luki da igra polufinale kako se ne bi povredio pred pocetak sezone. Umesto da cestitas ovim momcima ti se hvatas Partizana koji je sa debelim razlogom povukao svog igraca i kojem se jedan igrac povredio na ovom festivalskom takmicenju. Bravo momci za trud. nije toliko ni bitna titula koliko to sto cete drugaciji tretman dobijati po klubovima.. Srecno.

Partenon

pre 9 godina

Da li neko zna zasto u reprezantaciju nije pozvan Saponjic, on je dve klase najmanje ispred ovih takozvanih centarforova...bravo momci, bice bolje !

uslovna licenca

pre 9 godina

@hvala puno fk partizanu što je izašao u susret mladoj reprezentaciji. prvo vrate živkovića, A onda kao povreda pantića.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (majstor, 28. jul 2014 23:47)

Nema na cemu i drugi put.Drago mi je sto konacno u Partizanu vidite buducnost Srbskog fudbala i oslonac reprezentacije..Inace zvezda nije pustila Rajkovica u mladu reprezentaciju pre par meseci jer im je trebao za revijalnu utakmicu u poslednjem kolu protiv Vojvodine,sto ste vi naravno podrzali kao pametan potez sposobne uprave.Toliko o tome.
Da se vratim na temu,momcima svaka cast,borili su se i to je najvaznije.Da su seniori kao mladi gde bi nam bio kraj.Jos jednom svaka cast i glavu gore.

Neko

pre 9 godina

Svaka cast momcima,ali nisu mogli dalje zbog trenera kukavice.Ja ne razumem ovakve defanzivne taktike nasih trenera a u napadu sta uradimo kad imamo jake igrace.Zato je odlicno sto nam je selektor Holandjanin,jer se oni nikad ne brane vec napadaju.A Partizanu ciji sam navijac zelim da ispadne zbog povlacenja Zivkovica sa kojim bi verovatno dobili.

aca

pre 9 godina

klinci su super. osvajaju sve sto moze da se osvoji ali kada osete pare i splavove ode mast u propast. ni dik advokat nas ne moze izvuci a da ne pricam o klementeu.

Vladimir_natal_Petkovic

pre 9 godina

velika steta sto nas nema u finalu..odigrali smo jako dobro..bilo kako bilo imamo na sta biti ponosni,pogotovo na nasu buducnost.drugi bi vrlo rado da su u nasoj poziciji al nisu zato nema kritike ovi momci ce nas obradovati u narednih godina ..

Dare

pre 9 godina

Pusti bre Jovica u produzecima, dete je gladno golova i lako ulazi u sansu. Nedostaju Pantic i Zivkovic.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (veerghoen, 28. jul 2014 22:46)

Nek mu pruža šanse Kokeza, a ne da njega i ostale koji po minut ne dobijaju šanse u Zvezdi reprezentacija da razigrava! Dao je 1 gol na 3 utakmice i promašio nekoliko stopostotnih šansi, dok nas je Mandić uveo u polufinale.

Nebojsa - Delija

pre 9 godina

Svaka cast momci ostvaren rezultat izborili ste plasman na svetsko prvenstvo
mozda je selektor trebao bar u produzetke da ubaci Jovica a sto se tice penala to je lutrija .
Usvakom slucaju momci glavu gore vi ste buducnost Srbije i ako niste bili kompletni na korak ste bili od finala a to je uspeh....

Nevit

pre 9 godina

Neverovatno koliko smo čudan narod, zašto uvek provociramo države koje prema nama imaju pozitivan stav. Prvo smo igrali protiv "reprezentacije Baskije" i direktno prskosili Španiji koja nije priznala Kosovo, sada prkosimo Ukrajini koja takođe ne priznaje Kosovo a sa druge strane se ulizujemo zemljama koje su bile otvoreno neprijateljski prema nama, priznanje Kosov, bombardovanje, sankcije itd.
Zaključak: Prema Srbiji i Srbima budi nasilan, surov i nepravedan kako bi pridobio njeno poverenje i ljubav

DrMr

pre 9 godina

Mislio sam da emo bez Zivkovica,Pantica i Simica lagano izgubiti,ali ovi momci su pokali kako se bori za svoju zemlju.Portugalci su bili bollji samo u prvom poluvremenu.Penali su sreca,sta da se radi,vratilo nam se za proslu godinu

Bravo klinci, odlični ste!

pre 9 godina

Kako je moguće da su naši igrači ubedljivo fizički najspremniji u Evropi, a u našoj ligi niko neće ni da potrči?? Tole gubi se više dok nisi do kraja uništio fudbal u Srbiji! Umesto da ovi klinci razbijaju kod nas, svi gledaju samo kako da pobegnu od ove proklete lige i menadžera kriminalaca. Zanimljivo da Zvezda koja godinama ima ubedljivo najviše mladih reprezentativaca propada?! Završite već jednom tu privatizaciju pa da se dozvoli klubovima da igraju. I u Zvezdi i partizanu neko očigledno radi na tome da ih uništi da bi uzeo sve za džabe. Nesposobni premijer kaže klubovi ništa ne vrede, a samo večeras je na terenu bilo potencijalnih 100 miliona evra zarade! Neko to izgleda hoće da uzme besplatno. Evo Tole uzima i novi mandat, a klinci nam beže kao iz Afrike.

Del

pre 9 godina

Steta. Moglo je drugacije da se zavrsi. Bravo za klince, strasno su pozrtvovani, imaju kliker za fudbal, ne treba biti strucnjak da se to vidi. Jedna stvar koja
me je izludela: scena kada se u produzetku lopta nalazi kod Rajkovica u nogama, on zadrzava, pimpluje, ceka da mu pridje napadac... Ej bre, decko! Dobar si golman, potencijal, za svoje godine vrlo stabilan.. Sta ce ti to? Bolji smo u polju, lopta je uglavnom na njihovoj polovini, stabilniji smo i umesto da iskoristimo i da ih pritiskamo do kraja, on ceka penale.. E to nece nikad da se promeni. I zato nikada necemo biti nikada istinski sampioni.

my way

pre 9 godina

Не треба уопште бити незадовољан. Против моћног Португала смо лоше ушли у утакмицу да би успели да преокренемо игру, створимо бројније и много опасније шансе и на крају их реално надиграмо, чак смо и корнера имали 9, они 5, шутева у оквир гола 5-3, изблокираних 4-3, једино су они имали више удараца ван оквира гола 13, а ми 9. Направили смо и мање фаулова и заиста можемо да будемо поносни како је наша хендикепирана екипа без неколико најбољих офанзивних играча одиграла утакмицу. Битније од резултата је да ми имамо талента, то је залог за будућност. Поготово су ме одушевили наши одбрамбени играчи, пре свих Јовановић, али и Антонов, Стевановић, Бабић, јер засад све говори да уз њих и још неке момке не морамо да бринемо шта ћемо кад Бане и Коларов оду у пензију.

Džoni

pre 9 godina

Meni se ne sviđa to što su naši posle 120 minuta bili prezadovoljni sa penalima a Portugal je bio razočaran što nisu uspeli da dobiju do penala i donekle mi je i drago što nisu prošli na penale! To je problem naših gubitničkih trenera jer klince od 19 godina sputavaju nekim taktikama i ziheraškom igrom a siguran sam da smo krenuli malo hrabrije da bi dobili Portugalce jer po kvalitetu mi u opšte ne zaostajemo za njima a stvorena je slika da su vanzemaljci. Uvek u našem fudbalu taj preveliki respekt čak i kod ovih klinaca koji ne treba nikoga da se boje nego treba da se postave tako da se drugi boje njih! Mali Sergej kada je prilazio lopti uz pljuvanje, lutanje očima i priču sa sudijom jasno je pokazivao da od koncentracije za penal nema ništa a i onaj u prvoj seriji je na utakmici bio prozvan bezbroj puta od komentatora da mu nikako šut ne ide na prvenstvu ali ga naš mladi perspektivni trener stavi da šutira prvi!!?!?! Klinci imaju neverovatan potencijal samo im treba usaditi veru i pobednički i napadački mentalitet a to sa našim stručnjacima bojim se da neće ići!

Bravo, bravo, bravo...

pre 9 godina

Najbolja utakmica koju sam u svom životu gledao a imam pedeset i neku, ako Tole sačuva ovaj tim, a biće još dugo na čelu srbskog futbala, ovi će momci biti za četiri godine prvaci planete. Država mora ove momke dobro da nagradi. Očekujemo da ih premijer Vučić primi.

Bazel docekao titulu

pre 9 godina

Svaka cast na borbenosti, zasluzili smo finale.. Presudilo je pogresno bitanje izvodjača Penala.. Ali sto je veoma bitna stvar.. Ispali u Polufinalu, ali NIJEDNA EKIPA NAS NIJE NADIGRALA ! U svim duelima smo bili bolji.. Jedino sad protiv Portugala, 1.poluvreme...

Gojkočea

pre 9 godina

Pisem pre penala, tj krecu upravo, Rajkovic nece odbraniti nijedan penal 100%!!!
(Slaninar, 28. jul 2014 23:36)

Имаш сад нешто да кажеш?

molim Vas...jedan Savichevic

pre 9 godina

Paunovicev ziheraski pristup utakmici je odlucio ko ide dalje.
(Mikeli, 28. jul 2014 23:45)

U potpunosti se slazem sa tobom. I da se razumemo, Sergej je odlican igrac ali nikada nece biti vrhunski jer je malo vise zabavljac na terenu...a verovatno zbog takvog pristupa ne dobija puno prilika u Gentu.
Veljko, za tebe jedno pitanje: zasto nisi dao sansu Luki Jovicu, pa cak ni u produzecima? Zato sto si trener ziheras.
E zbog toga mi je drago sto nam je selektor Dik Advokat a ne neko iz bata djorine skole.
I za kraj, bravo momci, imate potencijal, mogli ste se nadigravati veceras ali Vam to nije selektor dozvolio.

Jose Alvelade

pre 9 godina

Mali Rajkovic je fantastican talenat, za takvog golmana je greota da trune u zvezdi a u jagodini je bio prvi izbor. Bas se vidi neagilnost za razliku od prosle godine. Dosta kiksira u zadnje vreme. Ovakav talenat ne smemo da bacimo zbog nekih matorih golmana zarad dve utakmice u evropi. Momcima svaka cast ponosan sam. Jedva cekam svetsko.

Borky

pre 9 godina

Imas idealnog brzog napadaca da ubacis u igru i probas resiti utakmicu na svezinu kao sto rade svi bolji treneri na svetu. Hmm partizanski lobi ili....

Dojčilo

pre 9 godina

Ja volim Partizan ali više volim Srbiju.Mislim da je to normalan pristup fudbalu. Zato mi nije jasno ko će i da li će neko odgovarati za ovu sramotu sa povlačenjem Živkovićal Odsustvo osjećaja za: a) sportski motiv-momak je bio kandidat za igrača turnira b)nacionalni- interes nacije je iznad interesa kluba c)komercijalni- dečku bi cijena drastično skočila da je ostao...Karadžić sedi na turniru i umesto da obavesti Partizan da odlazak malog sa prvenstva ne dolazi u obzir on ćuti...Sramota..to se ni jednoj repki ne može desiti...

Portugal - Serbia U19 (4-3) Penalty series 29.07.2014

pre 9 godina

Portugal - Serbia U19 (4-3) Penalty series 29.07.2014 http://youtu.be/440vuLqVNFk

verteks

pre 9 godina

Momci, jedno veliko bravo i glavu gore! Sergej je dosta pokazao za 120 minuta kao i ostali (Jovanović, Babić i Antonov doktorski)... U svojoj generaciji ste sam evropski vrh, ostanite to i kroz 5 godina!

koshke

pre 9 godina

glavu gore momci odigrali ste odlicno. Malo stegnuto na pocetku ali ste kasnije podigli nivo igre i bili bolji. Ovaj Sergej ce biti igracina,njegov stil me podseca na Matica.Imamo odlicnu generaciju bice jos ovih prvenstava.

vule

pre 9 godina

I sta sad, treba da se kuka, istina je da je Rajkovic mogao da odbrani jos 2 penala, ali nema veze, zelim Portuglcika puno srece u finalu, trebace im itekako...

sever

pre 9 godina

Los izbor izvodjaca penala. Dva igraca sa najjacim sutem nisu pucali - Antonov i Stevanovic. Iz aviona se videlo da Savic i Gacinovic nece pogoditi. Ali to je sport. Cestitke selektoru i igracima. Imamo razloga za optimizam i veru u nas fudbal.

Bojan

pre 9 godina

Realno, fudbal je pobedio! Portugalija je pokazala najvise tokom celog prvenstva, nasi su veceras cekali penale 120 minuta.
A i karma, vratilo nam se za poslednje prvenstvo.

ја задовољан.

pre 9 godina

Без Луке Јовића одиграти два сата полуфинала, то не разумем. Без обзира на пораз, свака част момцима.

Миле

pre 9 godina

Јовановић и Антонов ће негде у Европи наставити традицију Видића, Ивановића, Суботића,...

Stanimir Branimir

pre 9 godina

Milinković-Savić me neverovatno podseća na Matića. Jeste ofanzivniji i čini mi se da ima nešto bolji dribling, shodno poziciji koju igra. Ali su slične građe. Biće paklen igrač ako se pravilno razvije. Odskače ovde kao Matić kada je prvi put zaigrao za mladu reprezentaciju na EP, pa su se svi pitali odakle je ispao taj dečko.

MM

pre 9 godina

počinje drugi produžetak sad, šta god da urade svaka čast našima, momci imaju karakter i za razliku od starijih kolega zalaganje i talenat.

Milan

pre 9 godina

Pisem prije penala, kako god zavrsilo svaka cast ovim momcima. Penali du lutrija, nema im se sta zamjeriti, protiv najveceg favorita odigrali odlicno, i to bez 2 bitna igraca. Milinkovic Savic je odlican zaista, uzdamo se u Rajkovica, pa sta bude. Svaka cast momci za dostojno,predstavljanje Srbije!!!

Silver

pre 9 godina

Nasi su do sada (67. minut) odgrili takticki odlicno. Ne razumem pojedine komentare ovde. Ista utakmica kao protiv Fracuza prosle godine. Dobicemo i Portugalce veceras.

George Best

pre 9 godina

Od malih nogu bunker. Momci znaju da igraju fudbal i garantujem da bi ovima dali 3-4 komada kad nam fudbalska filozofija ne bi bila: Napad ce da se pobrine da bude 0:0, a odbrana sta uradi! Stvarno je greota u sta se pretvorila srpska fudbalska skola. Pustite decu da igraju, sta ih trujete od malih nogu!

миcлим, дакле поcтојим

pre 9 godina

Ево и у овом полуфиналу, као и на cветcком, види cе где cу Швабе, а где cви оcтали. Напунише Ауcтрију cа 4 комада, а шта раде наши? Рајковић цело друго одуговлачи, као да ми водимо! Паркирали аутобуc! Па какав је то менталитет и cхватање игре?!

Marko

pre 9 godina

Auuu, kakav antifudbal igramo :(((, pa parkirali smo dva autobusa u odbrani! Svi koji vole fudbal i pravdu u fudbalu navijaju za Portugaliju! Da nisu nasi i ja bih navijao za Portugaliju. Dosta vise ovog antifudbala! Mrzim kada ekipe sa ovakvim antifudbalom izbacuju ekipe koje igraju lep fudbal.

Alex

pre 9 godina

85 je min, kako god da se zavrsi ovo, nasi igraju kao da nisu iz nase lige, dosta to deluje povezano, tecno, tehnicki dobro... S obzirom kako izgledaju utakmice u JSL, ne znam gde su ovo naucili?

Milinkovic-Savic pokusaj loba preko pola terena (Portugalija - Srbija)U19 28.07.2014

pre 9 godina

Milinkovic-Savic pokusaj loba preko pola terena (Portugalija - Srbija)U19 28.07.2014 http://youtu.be/FRPiy-ub1EE

srb

pre 9 godina

Jasno se vidi da smo dosli da se borimo za penale... Samo ne razumem zasto je trener uopste stavio u ekipu napadace, kada je sve sto je on zamislio da ne primimo gol, a najveca sansa: pokusaj loba sa pola terena... Svaka cast za udarac, ali mislim da ovi momci mogu da igraju i fudbal(i to na vrhunskom nivou), a ne OVO!!!

Cepeli

pre 9 godina

Mladost nam je za ponos u svim oblastima,samo da ih ne pokvarimo...što se tiče večerašnje utakmice,oduševljen sam rutinom i kvalitetom ,sa kojim naši momci igraju !

vlada

pre 9 godina

Svi se nesto razocaravaju u Rajkovica, sta Zvezda ucini od njega... Kao prvo, ni njegovi vrsnjaci niau standardni, pa igraju dobro. Kao drugo, on je eksplodirao zato sto je odbranio penale, sto ne mora da znaci da je dobar golman. Ja uopste nisam fasciniran njegovim odbranama, ni na tom famoznom sampionatu. Inace sam Zvezdas, voleo bih da gresim...

albel

pre 9 godina

Paunovicu pusti tu decu da igraju fudbal!Covek igra na 0-0,ko da smo Grcka!Pa bolje da izgubimo 5-3,ali da bar igramo fudbal,ovo je uzas za gledanje,onaj decko vraca loptu golmanu nazad iz kornera...

Mizdrak

pre 9 godina

Ako izgube, sutra bi mogli da ih docekamo zajedno sa vaterpolistima, tu bi moralo da bude mesta i za mlade matematicare i fizicare, jer sam procitao pre neki dan da su osvojili silne medalje na olimpijadi.

Aleksandar

pre 9 godina

Tek sada mi je neopisivo drago što nam je Advokat selektor, jer će se igrati evropski stil..Brzo , jednostavno sa širinom na sredini i mnogo dodavanja..Ovi momci su sjajni fudbaleri , ali Paunovic taktizira i mnogo se brani bez ideje ..Kao da igra zonsku ligu...Mlade treba da vodi neko iskusan , jer njima sad treba autoritet. . .

zex86

pre 9 godina

Ovaj Mandic jeste dao gol Bugarima,al realno je mnogo tanak,samo trci...Jovic jeste mladji 2-3 god.od svih,al zna!Nadam se da ce ga uvesti uskoro...

zile

pre 9 godina

Da kazem na pocetku,da nebi bio general posle izgubljene bitke.Rajkovic ce danas pokazati ko je i kakav golman,samo to nece biti dobro za nas.

Alex

pre 9 godina

85 je min, kako god da se zavrsi ovo, nasi igraju kao da nisu iz nase lige, dosta to deluje povezano, tecno, tehnicki dobro... S obzirom kako izgledaju utakmice u JSL, ne znam gde su ovo naucili?

verteks

pre 9 godina

Momci, jedno veliko bravo i glavu gore! Sergej je dosta pokazao za 120 minuta kao i ostali (Jovanović, Babić i Antonov doktorski)... U svojoj generaciji ste sam evropski vrh, ostanite to i kroz 5 godina!

George Best

pre 9 godina

Od malih nogu bunker. Momci znaju da igraju fudbal i garantujem da bi ovima dali 3-4 komada kad nam fudbalska filozofija ne bi bila: Napad ce da se pobrine da bude 0:0, a odbrana sta uradi! Stvarno je greota u sta se pretvorila srpska fudbalska skola. Pustite decu da igraju, sta ih trujete od malih nogu!

Mizdrak

pre 9 godina

Ako izgube, sutra bi mogli da ih docekamo zajedno sa vaterpolistima, tu bi moralo da bude mesta i za mlade matematicare i fizicare, jer sam procitao pre neki dan da su osvojili silne medalje na olimpijadi.

Stanimir Branimir

pre 9 godina

Milinković-Savić me neverovatno podseća na Matića. Jeste ofanzivniji i čini mi se da ima nešto bolji dribling, shodno poziciji koju igra. Ali su slične građe. Biće paklen igrač ako se pravilno razvije. Odskače ovde kao Matić kada je prvi put zaigrao za mladu reprezentaciju na EP, pa su se svi pitali odakle je ispao taj dečko.

Миле

pre 9 godina

Јовановић и Антонов ће негде у Европи наставити традицију Видића, Ивановића, Суботића,...

vule

pre 9 godina

I sta sad, treba da se kuka, istina je da je Rajkovic mogao da odbrani jos 2 penala, ali nema veze, zelim Portuglcika puno srece u finalu, trebace im itekako...

koshke

pre 9 godina

glavu gore momci odigrali ste odlicno. Malo stegnuto na pocetku ali ste kasnije podigli nivo igre i bili bolji. Ovaj Sergej ce biti igracina,njegov stil me podseca na Matica.Imamo odlicnu generaciju bice jos ovih prvenstava.

MM

pre 9 godina

počinje drugi produžetak sad, šta god da urade svaka čast našima, momci imaju karakter i za razliku od starijih kolega zalaganje i talenat.

ја задовољан.

pre 9 godina

Без Луке Јовића одиграти два сата полуфинала, то не разумем. Без обзира на пораз, свака част момцима.

vlada

pre 9 godina

Svi se nesto razocaravaju u Rajkovica, sta Zvezda ucini od njega... Kao prvo, ni njegovi vrsnjaci niau standardni, pa igraju dobro. Kao drugo, on je eksplodirao zato sto je odbranio penale, sto ne mora da znaci da je dobar golman. Ja uopste nisam fasciniran njegovim odbranama, ni na tom famoznom sampionatu. Inace sam Zvezdas, voleo bih da gresim...

sever

pre 9 godina

Los izbor izvodjaca penala. Dva igraca sa najjacim sutem nisu pucali - Antonov i Stevanovic. Iz aviona se videlo da Savic i Gacinovic nece pogoditi. Ali to je sport. Cestitke selektoru i igracima. Imamo razloga za optimizam i veru u nas fudbal.

zex86

pre 9 godina

Ovaj Mandic jeste dao gol Bugarima,al realno je mnogo tanak,samo trci...Jovic jeste mladji 2-3 god.od svih,al zna!Nadam se da ce ga uvesti uskoro...

Milan

pre 9 godina

Pisem prije penala, kako god zavrsilo svaka cast ovim momcima. Penali du lutrija, nema im se sta zamjeriti, protiv najveceg favorita odigrali odlicno, i to bez 2 bitna igraca. Milinkovic Savic je odlican zaista, uzdamo se u Rajkovica, pa sta bude. Svaka cast momci za dostojno,predstavljanje Srbije!!!

albel

pre 9 godina

Paunovicu pusti tu decu da igraju fudbal!Covek igra na 0-0,ko da smo Grcka!Pa bolje da izgubimo 5-3,ali da bar igramo fudbal,ovo je uzas za gledanje,onaj decko vraca loptu golmanu nazad iz kornera...

Bojan

pre 9 godina

Realno, fudbal je pobedio! Portugalija je pokazala najvise tokom celog prvenstva, nasi su veceras cekali penale 120 minuta.
A i karma, vratilo nam se za poslednje prvenstvo.

миcлим, дакле поcтојим

pre 9 godina

Ево и у овом полуфиналу, као и на cветcком, види cе где cу Швабе, а где cви оcтали. Напунише Ауcтрију cа 4 комада, а шта раде наши? Рајковић цело друго одуговлачи, као да ми водимо! Паркирали аутобуc! Па какав је то менталитет и cхватање игре?!

srb

pre 9 godina

Jasno se vidi da smo dosli da se borimo za penale... Samo ne razumem zasto je trener uopste stavio u ekipu napadace, kada je sve sto je on zamislio da ne primimo gol, a najveca sansa: pokusaj loba sa pola terena... Svaka cast za udarac, ali mislim da ovi momci mogu da igraju i fudbal(i to na vrhunskom nivou), a ne OVO!!!

Aleksandar

pre 9 godina

Tek sada mi je neopisivo drago što nam je Advokat selektor, jer će se igrati evropski stil..Brzo , jednostavno sa širinom na sredini i mnogo dodavanja..Ovi momci su sjajni fudbaleri , ali Paunovic taktizira i mnogo se brani bez ideje ..Kao da igra zonsku ligu...Mlade treba da vodi neko iskusan , jer njima sad treba autoritet. . .

Cepeli

pre 9 godina

Mladost nam je za ponos u svim oblastima,samo da ih ne pokvarimo...što se tiče večerašnje utakmice,oduševljen sam rutinom i kvalitetom ,sa kojim naši momci igraju !

Milinkovic-Savic pokusaj loba preko pola terena (Portugalija - Srbija)U19 28.07.2014

pre 9 godina

Milinkovic-Savic pokusaj loba preko pola terena (Portugalija - Srbija)U19 28.07.2014 http://youtu.be/FRPiy-ub1EE

Silver

pre 9 godina

Nasi su do sada (67. minut) odgrili takticki odlicno. Ne razumem pojedine komentare ovde. Ista utakmica kao protiv Fracuza prosle godine. Dobicemo i Portugalce veceras.

Marko

pre 9 godina

Auuu, kakav antifudbal igramo :(((, pa parkirali smo dva autobusa u odbrani! Svi koji vole fudbal i pravdu u fudbalu navijaju za Portugaliju! Da nisu nasi i ja bih navijao za Portugaliju. Dosta vise ovog antifudbala! Mrzim kada ekipe sa ovakvim antifudbalom izbacuju ekipe koje igraju lep fudbal.

zile

pre 9 godina

Da kazem na pocetku,da nebi bio general posle izgubljene bitke.Rajkovic ce danas pokazati ko je i kakav golman,samo to nece biti dobro za nas.

molim Vas...jedan Savichevic

pre 9 godina

Paunovicev ziheraski pristup utakmici je odlucio ko ide dalje.
(Mikeli, 28. jul 2014 23:45)

U potpunosti se slazem sa tobom. I da se razumemo, Sergej je odlican igrac ali nikada nece biti vrhunski jer je malo vise zabavljac na terenu...a verovatno zbog takvog pristupa ne dobija puno prilika u Gentu.
Veljko, za tebe jedno pitanje: zasto nisi dao sansu Luki Jovicu, pa cak ni u produzecima? Zato sto si trener ziheras.
E zbog toga mi je drago sto nam je selektor Dik Advokat a ne neko iz bata djorine skole.
I za kraj, bravo momci, imate potencijal, mogli ste se nadigravati veceras ali Vam to nije selektor dozvolio.

Ko napadne gol, od ruke mu nista ne rodilo...

pre 9 godina

Paunovicev ziheraski pristup utakmici je odlucio ko ide dalje.
(Mikeli, 28. jul 2014 23:45)

Eto odgovora svim patriJotama, zasto stranac na klupi Srbije, a ne neki domaci produkt bata Djorine skole. Stop anti-fudbalu i kukavickom pristupu ovoj inace lepoj igri.

my way

pre 9 godina

Mali Jovanović iz ofk Beograda vrhunski talenat predvidjam mu blistavu karijeru.
(bugi, 28. jul 2014 23:54)

Мали Јовановић је Звездино дете.

luka

pre 9 godina

Govor Paunovica prije utakmice:Momci ja vam garantujem nerjeseno ako izdrzite u odbrani 120 min!!!Pa zbog cega vise bunker citav zivot svih nasih timova

Strumpfeta

pre 9 godina

Selektore....dva pitanja...
1. Gacinovic celu utakmicu pada po terenu a Drazic ti greje klupu...
2. Sergej ocito nema utakmica u nogama, bez obzira na veliki talenat, a ti ga drzis celu utakmicu plus produzetak...a mali Jovic ti na klupi...
Kad bolje razmislim u pravu je Advikat...imamo mi igrace ali nam fale treneri....
I koga si ti trenirao pre reprezentacije i cime si zasluzio mesto selektora...???
Momcima svaka cast....

Jose Alvelade

pre 9 godina

Mali Rajkovic je fantastican talenat, za takvog golmana je greota da trune u zvezdi a u jagodini je bio prvi izbor. Bas se vidi neagilnost za razliku od prosle godine. Dosta kiksira u zadnje vreme. Ovakav talenat ne smemo da bacimo zbog nekih matorih golmana zarad dve utakmice u evropi. Momcima svaka cast ponosan sam. Jedva cekam svetsko.

my way

pre 9 godina

Не треба уопште бити незадовољан. Против моћног Португала смо лоше ушли у утакмицу да би успели да преокренемо игру, створимо бројније и много опасније шансе и на крају их реално надиграмо, чак смо и корнера имали 9, они 5, шутева у оквир гола 5-3, изблокираних 4-3, једино су они имали више удараца ван оквира гола 13, а ми 9. Направили смо и мање фаулова и заиста можемо да будемо поносни како је наша хендикепирана екипа без неколико најбољих офанзивних играча одиграла утакмицу. Битније од резултата је да ми имамо талента, то је залог за будућност. Поготово су ме одушевили наши одбрамбени играчи, пре свих Јовановић, али и Антонов, Стевановић, Бабић, јер засад све говори да уз њих и још неке момке не морамо да бринемо шта ћемо кад Бане и Коларов оду у пензију.

nepristrasan

pre 9 godina

hvala puno fk partizanu što je izašao u susret mladoj reprezentaciji. prvo vrate živkovića, A onda kao povreda pantića.
(majstor, 28. jul 2014 23:47)

Rezultat mlade reprezentacije nikako ne moze da bude vazniji od rezultata tima koji igra kf za najjace klupsko takmicenje na svetu.,...pogotovo sad kad je Partizan jedini nas predstavnik u Evropi....
A majstore Pantic je povredjen i 2 meseca nece mrdnuti....

Džoni

pre 9 godina

Meni se ne sviđa to što su naši posle 120 minuta bili prezadovoljni sa penalima a Portugal je bio razočaran što nisu uspeli da dobiju do penala i donekle mi je i drago što nisu prošli na penale! To je problem naših gubitničkih trenera jer klince od 19 godina sputavaju nekim taktikama i ziheraškom igrom a siguran sam da smo krenuli malo hrabrije da bi dobili Portugalce jer po kvalitetu mi u opšte ne zaostajemo za njima a stvorena je slika da su vanzemaljci. Uvek u našem fudbalu taj preveliki respekt čak i kod ovih klinaca koji ne treba nikoga da se boje nego treba da se postave tako da se drugi boje njih! Mali Sergej kada je prilazio lopti uz pljuvanje, lutanje očima i priču sa sudijom jasno je pokazivao da od koncentracije za penal nema ništa a i onaj u prvoj seriji je na utakmici bio prozvan bezbroj puta od komentatora da mu nikako šut ne ide na prvenstvu ali ga naš mladi perspektivni trener stavi da šutira prvi!!?!?! Klinci imaju neverovatan potencijal samo im treba usaditi veru i pobednički i napadački mentalitet a to sa našim stručnjacima bojim se da neće ići!

Neko

pre 9 godina

Svaka cast momcima,ali nisu mogli dalje zbog trenera kukavice.Ja ne razumem ovakve defanzivne taktike nasih trenera a u napadu sta uradimo kad imamo jake igrace.Zato je odlicno sto nam je selektor Holandjanin,jer se oni nikad ne brane vec napadaju.A Partizanu ciji sam navijac zelim da ispadne zbog povlacenja Zivkovica sa kojim bi verovatno dobili.

molim Vas...jedan Savichevic

pre 9 godina

Mali Jovanović iz ofk Beograda vrhunski talenat predvidjam mu blistavu karijeru.
(bugi, 28. jul 2014 23:54)

Iz Zvezde je, iz Zvezde!!!

sss

pre 9 godina

Mislim da je Vukašin Jovanović jasno ovim prvenstvom stavio do znanja Zvezdinom stručnom štabu da je za prvi tim. Ne znam zašto je Paunović menjao Gajića mada i jokić je dobro odigrao. Jović i Dražić sede na klupi a bolji su od ovih u prvom timu. Milinković Savić pored onih šuteva sa 40 metara ništa pokazao nije kao da nije trenirao od kada se prodao. I na kraju menjaš Mandića i ubacuješ opet veznog fudbalera. A penali Gaćinović nema šut u okvir a ti mu daješ da šutne prvi...

istina

pre 9 godina

Kapa dole momci , pokazali ste ozbiljnost u igri koju cela Srbija zeli medju seniorima . Ovo je prvenstvo pokazalo da srpski mavijaci ne ocekuju stalno prva mesta kako mnogi misle , navijaci od reprezentacije zele borbu i da se na terenu vidi trud , a vi ste upravo tpo pokazali . Hvala Vam .

Bravo klinci, odlični ste!

pre 9 godina

Kako je moguće da su naši igrači ubedljivo fizički najspremniji u Evropi, a u našoj ligi niko neće ni da potrči?? Tole gubi se više dok nisi do kraja uništio fudbal u Srbiji! Umesto da ovi klinci razbijaju kod nas, svi gledaju samo kako da pobegnu od ove proklete lige i menadžera kriminalaca. Zanimljivo da Zvezda koja godinama ima ubedljivo najviše mladih reprezentativaca propada?! Završite već jednom tu privatizaciju pa da se dozvoli klubovima da igraju. I u Zvezdi i partizanu neko očigledno radi na tome da ih uništi da bi uzeo sve za džabe. Nesposobni premijer kaže klubovi ništa ne vrede, a samo večeras je na terenu bilo potencijalnih 100 miliona evra zarade! Neko to izgleda hoće da uzme besplatno. Evo Tole uzima i novi mandat, a klinci nam beže kao iz Afrike.

zoran

pre 9 godina

Jeste, momci su se borili, nema zamerke, ali je jasno da ovaj tim bez Zivkovica i Pantica je veoma limitiran. Takodje trener Paunovic nema bas mnogo zajednichkog sa modernim kretanjima u fudbalu.
Sinoc, igra na sredini terena nepostojeca. Takodje, jos jednom smo s euverili da ansh igrach nema kretanje bez lopte. Ochigledno da tome nema ko da ih nauchi jos u petlicima.
Sve u svemu, dobro je, idemo dalje.

Dare

pre 9 godina

Pusti bre Jovica u produzecima, dete je gladno golova i lako ulazi u sansu. Nedostaju Pantic i Zivkovic.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (veerghoen, 28. jul 2014 22:46)

Nek mu pruža šanse Kokeza, a ne da njega i ostale koji po minut ne dobijaju šanse u Zvezdi reprezentacija da razigrava! Dao je 1 gol na 3 utakmice i promašio nekoliko stopostotnih šansi, dok nas je Mandić uveo u polufinale.

Nataeos

pre 9 godina

Ne moramo ni svako da osvojimo :) svaka čast momcima na zalaganju!
(шки, 29. jul 2014 00:09) tačno, biti redovno u top 4 je sasvim ok, igraće i SP.. Važan je kontinuitet.. I da ima ko da prekali mladost u dobre igrače, A selekcija bi bila mnogo jača, po mentalitetu i konkurenciji!! Talenata ima ali ko što reče Holandjanin: to nije dovoljno, sad još da to shvate svi i imaćemo solidnu reprezentaciju.

Soko

pre 9 godina

Citajuc komentare posebno se divim igracima i treneru jer je skoro nenoguce postic ovakav rezultat a navijaci ovakog mentalnog sklopa.

Dojčilo

pre 9 godina

Ja volim Partizan ali više volim Srbiju.Mislim da je to normalan pristup fudbalu. Zato mi nije jasno ko će i da li će neko odgovarati za ovu sramotu sa povlačenjem Živkovićal Odsustvo osjećaja za: a) sportski motiv-momak je bio kandidat za igrača turnira b)nacionalni- interes nacije je iznad interesa kluba c)komercijalni- dečku bi cijena drastično skočila da je ostao...Karadžić sedi na turniru i umesto da obavesti Partizan da odlazak malog sa prvenstva ne dolazi u obzir on ćuti...Sramota..to se ni jednoj repki ne može desiti...

Nevit

pre 9 godina

Neverovatno koliko smo čudan narod, zašto uvek provociramo države koje prema nama imaju pozitivan stav. Prvo smo igrali protiv "reprezentacije Baskije" i direktno prskosili Španiji koja nije priznala Kosovo, sada prkosimo Ukrajini koja takođe ne priznaje Kosovo a sa druge strane se ulizujemo zemljama koje su bile otvoreno neprijateljski prema nama, priznanje Kosov, bombardovanje, sankcije itd.
Zaključak: Prema Srbiji i Srbima budi nasilan, surov i nepravedan kako bi pridobio njeno poverenje i ljubav

aca

pre 9 godina

klinci su super. osvajaju sve sto moze da se osvoji ali kada osete pare i splavove ode mast u propast. ni dik advokat nas ne moze izvuci a da ne pricam o klementeu.

mix@mail.com

pre 9 godina

Svaka cast momcima ! Igrali su hrabro i kao veliki asovi. Mada je tim Portugala ovde proglasen maltene nepobedivim i najboljim tako da neki sportski portali najavljivase da Srbija ima male sanse protiv super jakog Portugala, na terenu se to nije dogodilo ni videlo. Bili smo u najmanju ruku potpuno ravnopravni sa izglednijim sansama tako da je Portugal imao mnogo srece. Njihovo jalovo posedovanje lopte nije im donelo premoc i vrlo organizovana igra nasih momaka je zaista impresionirala sve pa i reportere Eurosporta. Necu nikog da izdvajam jer su svi bili izvanredni! Duboko verujem da ce ovi momci kad sazru i uz nekolicinu asova iz starijih godista doneti srpskom fudblau puno radosti!!
Treneru Paunovicu sve cestitke za vrsno vodjenje ekipe i za organizaciju i takticke zamisli! Hvala vam svima na tome sto ste odusevili sve iskrene poznavaoce fudbala.

A vitar puše...

pre 9 godina

Milinkovic-Savic ce biti vrhunski igrac, veliki potencijal..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Alex, 28. jul 2014 22:27)

Makar samo jedan od njih da uspe - ja prezadovoljan.

Komentar poslat iz WC Mongoloid Aplikacije - verzija Poljski (model "Vetrić ćarlija")

niiskusan

pre 9 godina

videh Gacinovica da prilazi da sutira i odmah sam znao da od tog penala nema nista. decko padavicar, kod mene ne bi igrao ni u seoskom timu dok ne nauci da fudbal nije umetnost foliranja i padanja... uostalom, jedan jedini sut nije imao u okvir gola na utakmici pa tako ni iz penala.
pridje portugalac da sutira prvi petu seriju i pomislih, ako ovaj da gol, zavrsili smo. pretpostavljao sam da ce M.S. da sutira sledeci a znao sam sta bi onda bilo.
M.S. je bio nas najbolji igrac na terenu (pored Jovanovica), ali se videlo da se umorio pri kraju regularnog dela utakmice i da ne moze vise.
po meni, najveci krivac za poraz posle penala jeste selektor koji je pravio spisak igraca za sutiranje penala.

RETRO

pre 9 godina

hvala puno fk partizanu što je izašao u susret mladoj reprezentaciji. prvo vrate živkovića, A onda kao povreda pantića. (majstor, 28. jul 2014 23:47)

Evo ja cu kao i ti.
Hvala puno fk crvena zvezda sto nije dozvolila svom igracu Jovic Luki da igra polufinale kako se ne bi povredio pred pocetak sezone. Umesto da cestitas ovim momcima ti se hvatas Partizana koji je sa debelim razlogom povukao svog igraca i kojem se jedan igrac povredio na ovom festivalskom takmicenju. Bravo momci za trud. nije toliko ni bitna titula koliko to sto cete drugaciji tretman dobijati po klubovima.. Srecno.

Borky

pre 9 godina

Imas idealnog brzog napadaca da ubacis u igru i probas resiti utakmicu na svezinu kao sto rade svi bolji treneri na svetu. Hmm partizanski lobi ili....

uslovna licenca

pre 9 godina

@hvala puno fk partizanu što je izašao u susret mladoj reprezentaciji. prvo vrate živkovića, A onda kao povreda pantića.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (majstor, 28. jul 2014 23:47)

Nema na cemu i drugi put.Drago mi je sto konacno u Partizanu vidite buducnost Srbskog fudbala i oslonac reprezentacije..Inace zvezda nije pustila Rajkovica u mladu reprezentaciju pre par meseci jer im je trebao za revijalnu utakmicu u poslednjem kolu protiv Vojvodine,sto ste vi naravno podrzali kao pametan potez sposobne uprave.Toliko o tome.
Da se vratim na temu,momcima svaka cast,borili su se i to je najvaznije.Da su seniori kao mladi gde bi nam bio kraj.Jos jednom svaka cast i glavu gore.

pixi10

pre 9 godina

Без Луке Јовића одиграти два сата полуфинала, то не разумем. Без обзира на пораз, свака част момцима. (ја задовољан., 28. jul 2014 23:58) Da se ovo desilo sa igracem patlidzana bilo bi kolektivno kmecanje mesec dana!

Partenon

pre 9 godina

Da li neko zna zasto u reprezantaciju nije pozvan Saponjic, on je dve klase najmanje ispred ovih takozvanih centarforova...bravo momci, bice bolje !

evgenij

pre 9 godina

ofkina deca opet sijaju i mame mi osmeh..samo naprad ofk beograd i bravo za omladinsku reprezentaciju sve najbolje vam zelim na svetskom prvenstvu..navijacemo opet za vas

Milasin

pre 9 godina

Naravno bravo,veliki uspeh ali ostaje zal,bila je dobra sansa. imam samo zamerku na defanzivan fudbal isuvise i na onog malog sto je prvi sutirao,celu utakm ga nije htelo,nije on bio za penale..

vlade

pre 9 godina

ovo je bilo realno, s obzirom da ove sjajne momke vodi paunović, priučeni trener! on je glavni krivac za poraz! četiri utakmice, bez pobede.. a od svih smo bili bolji posle 90 minuta kada se sabere.. kažem bez pobede, jer dobili smo jadne bugAre tek u 90 minutu, a najlošija su ekipa u grupi.. momci imaju talenat, fizički mogu sa svima da se nose i garantujem da bi i ovako okrnjeni u polufinalu prošli u 90 minuta da smo imali trenera koji zna da postavi i motiviše ekipu kada oseti da tim ima inicijativu i da protivnik popušta.. ali, odavno nam je trenerska struka cirkus! dogodine možemo do polufinala na sp, ako ekipu preuzme neko školovan za rad sa mladima i koji ima iskustvo! bravo momci!

vuk

pre 9 godina

promenite trenera i eto vam medalje.trener nije smeo da dozvoli da gacinovic sutira jer momku nije islo i to se videlo.nebi pogodio gol i da nije bilo golmana. a da povredjen igrac sutira odlucujuci penel je stvarno sumanuta odluka.drulovic je prava opcija.

DrMr

pre 9 godina

Mislio sam da emo bez Zivkovica,Pantica i Simica lagano izgubiti,ali ovi momci su pokali kako se bori za svoju zemlju.Portugalci su bili bollji samo u prvom poluvremenu.Penali su sreca,sta da se radi,vratilo nam se za proslu godinu

Vladimir_natal_Petkovic

pre 9 godina

velika steta sto nas nema u finalu..odigrali smo jako dobro..bilo kako bilo imamo na sta biti ponosni,pogotovo na nasu buducnost.drugi bi vrlo rado da su u nasoj poziciji al nisu zato nema kritike ovi momci ce nas obradovati u narednih godina ..

Gojkočea

pre 9 godina

Pisem pre penala, tj krecu upravo, Rajkovic nece odbraniti nijedan penal 100%!!!
(Slaninar, 28. jul 2014 23:36)

Имаш сад нешто да кажеш?

Bravo, bravo, bravo...

pre 9 godina

Najbolja utakmica koju sam u svom životu gledao a imam pedeset i neku, ako Tole sačuva ovaj tim, a biće još dugo na čelu srbskog futbala, ovi će momci biti za četiri godine prvaci planete. Država mora ove momke dobro da nagradi. Očekujemo da ih premijer Vučić primi.

Del

pre 9 godina

Steta. Moglo je drugacije da se zavrsi. Bravo za klince, strasno su pozrtvovani, imaju kliker za fudbal, ne treba biti strucnjak da se to vidi. Jedna stvar koja
me je izludela: scena kada se u produzetku lopta nalazi kod Rajkovica u nogama, on zadrzava, pimpluje, ceka da mu pridje napadac... Ej bre, decko! Dobar si golman, potencijal, za svoje godine vrlo stabilan.. Sta ce ti to? Bolji smo u polju, lopta je uglavnom na njihovoj polovini, stabilniji smo i umesto da iskoristimo i da ih pritiskamo do kraja, on ceka penale.. E to nece nikad da se promeni. I zato nikada necemo biti nikada istinski sampioni.

Nebojsa - Delija

pre 9 godina

Svaka cast momci ostvaren rezultat izborili ste plasman na svetsko prvenstvo
mozda je selektor trebao bar u produzetke da ubaci Jovica a sto se tice penala to je lutrija .
Usvakom slucaju momci glavu gore vi ste buducnost Srbije i ako niste bili kompletni na korak ste bili od finala a to je uspeh....

Bazel docekao titulu

pre 9 godina

Svaka cast na borbenosti, zasluzili smo finale.. Presudilo je pogresno bitanje izvodjača Penala.. Ali sto je veoma bitna stvar.. Ispali u Polufinalu, ali NIJEDNA EKIPA NAS NIJE NADIGRALA ! U svim duelima smo bili bolji.. Jedino sad protiv Portugala, 1.poluvreme...

Brasil:-)

pre 9 godina

Nemojte lupati minuse, ali realnija je pobeda Portugala.Portugal je imao vise prilika i lopta je bila vise u njihovim nogama.Ok, radovala bih se i da je Srbija pobedila, ali ne mozete na osnovu zlata s proslog prvenstva, ocekivati i sada finale.A i da su prosli, imam osecaj da bi ih Nemacka pobedila.Inace, jel ce biti prenos finala, ako moze neko da mi kaze?Pleasee:D

SasaKV

pre 9 godina

Samo bi voleo da kazem momcima svaka vam cast. Borili ste se za Srbiju i svi smo ponosni na vas. I bez 3 najbolja igraca (Zivkovic, Pantic, Jovic) pokazali smo se kao veliki borci i dobra ekipa. Nasa ekipa je bila ako niste znali i najmladja ekipa na celom prvenstvo. Steta je sto nisu bili tu Zivkovic i Pantic uz Savica da naprave sou kod ovi Portugalci i da nam mladi Jovic pokaze sve sto znam. Da su bili tu siguran sam da bi lagano dobili, ali sta je tu je. Jos jednom bravo i nek vam je sa srecom sledece godine na u20 svetsko prvenstvo.

Portugal - Serbia U19 (4-3) Penalty series 29.07.2014

pre 9 godina

Portugal - Serbia U19 (4-3) Penalty series 29.07.2014 http://youtu.be/440vuLqVNFk

Bojan

pre 9 godina

Realno, fudbal je pobedio! Portugalija je pokazala najvise tokom celog prvenstva, nasi su veceras cekali penale 120 minuta.
A i karma, vratilo nam se za poslednje prvenstvo.

Marko

pre 9 godina

Auuu, kakav antifudbal igramo :(((, pa parkirali smo dva autobusa u odbrani! Svi koji vole fudbal i pravdu u fudbalu navijaju za Portugaliju! Da nisu nasi i ja bih navijao za Portugaliju. Dosta vise ovog antifudbala! Mrzim kada ekipe sa ovakvim antifudbalom izbacuju ekipe koje igraju lep fudbal.

миcлим, дакле поcтојим

pre 9 godina

Ево и у овом полуфиналу, као и на cветcком, види cе где cу Швабе, а где cви оcтали. Напунише Ауcтрију cа 4 комада, а шта раде наши? Рајковић цело друго одуговлачи, као да ми водимо! Паркирали аутобуc! Па какав је то менталитет и cхватање игре?!

zile

pre 9 godina

Da kazem na pocetku,da nebi bio general posle izgubljene bitke.Rajkovic ce danas pokazati ko je i kakav golman,samo to nece biti dobro za nas.

Mizdrak

pre 9 godina

Ako izgube, sutra bi mogli da ih docekamo zajedno sa vaterpolistima, tu bi moralo da bude mesta i za mlade matematicare i fizicare, jer sam procitao pre neki dan da su osvojili silne medalje na olimpijadi.

vlada

pre 9 godina

Svi se nesto razocaravaju u Rajkovica, sta Zvezda ucini od njega... Kao prvo, ni njegovi vrsnjaci niau standardni, pa igraju dobro. Kao drugo, on je eksplodirao zato sto je odbranio penale, sto ne mora da znaci da je dobar golman. Ja uopste nisam fasciniran njegovim odbranama, ni na tom famoznom sampionatu. Inace sam Zvezdas, voleo bih da gresim...

George Best

pre 9 godina

Od malih nogu bunker. Momci znaju da igraju fudbal i garantujem da bi ovima dali 3-4 komada kad nam fudbalska filozofija ne bi bila: Napad ce da se pobrine da bude 0:0, a odbrana sta uradi! Stvarno je greota u sta se pretvorila srpska fudbalska skola. Pustite decu da igraju, sta ih trujete od malih nogu!

srb

pre 9 godina

Jasno se vidi da smo dosli da se borimo za penale... Samo ne razumem zasto je trener uopste stavio u ekipu napadace, kada je sve sto je on zamislio da ne primimo gol, a najveca sansa: pokusaj loba sa pola terena... Svaka cast za udarac, ali mislim da ovi momci mogu da igraju i fudbal(i to na vrhunskom nivou), a ne OVO!!!

ја задовољан.

pre 9 godina

Без Луке Јовића одиграти два сата полуфинала, то не разумем. Без обзира на пораз, свака част момцима.

Brasil:-)

pre 9 godina

Nemojte lupati minuse, ali realnija je pobeda Portugala.Portugal je imao vise prilika i lopta je bila vise u njihovim nogama.Ok, radovala bih se i da je Srbija pobedila, ali ne mozete na osnovu zlata s proslog prvenstva, ocekivati i sada finale.A i da su prosli, imam osecaj da bi ih Nemacka pobedila.Inace, jel ce biti prenos finala, ako moze neko da mi kaze?Pleasee:D

Silver

pre 9 godina

Nasi su do sada (67. minut) odgrili takticki odlicno. Ne razumem pojedine komentare ovde. Ista utakmica kao protiv Fracuza prosle godine. Dobicemo i Portugalce veceras.

niiskusan

pre 9 godina

videh Gacinovica da prilazi da sutira i odmah sam znao da od tog penala nema nista. decko padavicar, kod mene ne bi igrao ni u seoskom timu dok ne nauci da fudbal nije umetnost foliranja i padanja... uostalom, jedan jedini sut nije imao u okvir gola na utakmici pa tako ni iz penala.
pridje portugalac da sutira prvi petu seriju i pomislih, ako ovaj da gol, zavrsili smo. pretpostavljao sam da ce M.S. da sutira sledeci a znao sam sta bi onda bilo.
M.S. je bio nas najbolji igrac na terenu (pored Jovanovica), ali se videlo da se umorio pri kraju regularnog dela utakmice i da ne moze vise.
po meni, najveci krivac za poraz posle penala jeste selektor koji je pravio spisak igraca za sutiranje penala.

Aleksandar

pre 9 godina

Tek sada mi je neopisivo drago što nam je Advokat selektor, jer će se igrati evropski stil..Brzo , jednostavno sa širinom na sredini i mnogo dodavanja..Ovi momci su sjajni fudbaleri , ali Paunovic taktizira i mnogo se brani bez ideje ..Kao da igra zonsku ligu...Mlade treba da vodi neko iskusan , jer njima sad treba autoritet. . .

albel

pre 9 godina

Paunovicu pusti tu decu da igraju fudbal!Covek igra na 0-0,ko da smo Grcka!Pa bolje da izgubimo 5-3,ali da bar igramo fudbal,ovo je uzas za gledanje,onaj decko vraca loptu golmanu nazad iz kornera...

Alex

pre 9 godina

85 je min, kako god da se zavrsi ovo, nasi igraju kao da nisu iz nase lige, dosta to deluje povezano, tecno, tehnicki dobro... S obzirom kako izgledaju utakmice u JSL, ne znam gde su ovo naucili?

verteks

pre 9 godina

Momci, jedno veliko bravo i glavu gore! Sergej je dosta pokazao za 120 minuta kao i ostali (Jovanović, Babić i Antonov doktorski)... U svojoj generaciji ste sam evropski vrh, ostanite to i kroz 5 godina!

Bravo, bravo, bravo...

pre 9 godina

Najbolja utakmica koju sam u svom životu gledao a imam pedeset i neku, ako Tole sačuva ovaj tim, a biće još dugo na čelu srbskog futbala, ovi će momci biti za četiri godine prvaci planete. Država mora ove momke dobro da nagradi. Očekujemo da ih premijer Vučić primi.

Dojčilo

pre 9 godina

Ja volim Partizan ali više volim Srbiju.Mislim da je to normalan pristup fudbalu. Zato mi nije jasno ko će i da li će neko odgovarati za ovu sramotu sa povlačenjem Živkovićal Odsustvo osjećaja za: a) sportski motiv-momak je bio kandidat za igrača turnira b)nacionalni- interes nacije je iznad interesa kluba c)komercijalni- dečku bi cijena drastično skočila da je ostao...Karadžić sedi na turniru i umesto da obavesti Partizan da odlazak malog sa prvenstva ne dolazi u obzir on ćuti...Sramota..to se ni jednoj repki ne može desiti...

Neko

pre 9 godina

Svaka cast momcima,ali nisu mogli dalje zbog trenera kukavice.Ja ne razumem ovakve defanzivne taktike nasih trenera a u napadu sta uradimo kad imamo jake igrace.Zato je odlicno sto nam je selektor Holandjanin,jer se oni nikad ne brane vec napadaju.A Partizanu ciji sam navijac zelim da ispadne zbog povlacenja Zivkovica sa kojim bi verovatno dobili.

Stanimir Branimir

pre 9 godina

Milinković-Savić me neverovatno podseća na Matića. Jeste ofanzivniji i čini mi se da ima nešto bolji dribling, shodno poziciji koju igra. Ali su slične građe. Biće paklen igrač ako se pravilno razvije. Odskače ovde kao Matić kada je prvi put zaigrao za mladu reprezentaciju na EP, pa su se svi pitali odakle je ispao taj dečko.

sever

pre 9 godina

Los izbor izvodjaca penala. Dva igraca sa najjacim sutem nisu pucali - Antonov i Stevanovic. Iz aviona se videlo da Savic i Gacinovic nece pogoditi. Ali to je sport. Cestitke selektoru i igracima. Imamo razloga za optimizam i veru u nas fudbal.

RETRO

pre 9 godina

hvala puno fk partizanu što je izašao u susret mladoj reprezentaciji. prvo vrate živkovića, A onda kao povreda pantića. (majstor, 28. jul 2014 23:47)

Evo ja cu kao i ti.
Hvala puno fk crvena zvezda sto nije dozvolila svom igracu Jovic Luki da igra polufinale kako se ne bi povredio pred pocetak sezone. Umesto da cestitas ovim momcima ti se hvatas Partizana koji je sa debelim razlogom povukao svog igraca i kojem se jedan igrac povredio na ovom festivalskom takmicenju. Bravo momci za trud. nije toliko ni bitna titula koliko to sto cete drugaciji tretman dobijati po klubovima.. Srecno.

vule

pre 9 godina

I sta sad, treba da se kuka, istina je da je Rajkovic mogao da odbrani jos 2 penala, ali nema veze, zelim Portuglcika puno srece u finalu, trebace im itekako...

luka

pre 9 godina

Govor Paunovica prije utakmice:Momci ja vam garantujem nerjeseno ako izdrzite u odbrani 120 min!!!Pa zbog cega vise bunker citav zivot svih nasih timova

nepristrasan

pre 9 godina

hvala puno fk partizanu što je izašao u susret mladoj reprezentaciji. prvo vrate živkovića, A onda kao povreda pantića.
(majstor, 28. jul 2014 23:47)

Rezultat mlade reprezentacije nikako ne moze da bude vazniji od rezultata tima koji igra kf za najjace klupsko takmicenje na svetu.,...pogotovo sad kad je Partizan jedini nas predstavnik u Evropi....
A majstore Pantic je povredjen i 2 meseca nece mrdnuti....

pixi10

pre 9 godina

Без Луке Јовића одиграти два сата полуфинала, то не разумем. Без обзира на пораз, свака част момцима. (ја задовољан., 28. jul 2014 23:58) Da se ovo desilo sa igracem patlidzana bilo bi kolektivno kmecanje mesec dana!

Ko napadne gol, od ruke mu nista ne rodilo...

pre 9 godina

Paunovicev ziheraski pristup utakmici je odlucio ko ide dalje.
(Mikeli, 28. jul 2014 23:45)

Eto odgovora svim patriJotama, zasto stranac na klupi Srbije, a ne neki domaci produkt bata Djorine skole. Stop anti-fudbalu i kukavickom pristupu ovoj inace lepoj igri.

zex86

pre 9 godina

Ovaj Mandic jeste dao gol Bugarima,al realno je mnogo tanak,samo trci...Jovic jeste mladji 2-3 god.od svih,al zna!Nadam se da ce ga uvesti uskoro...

MM

pre 9 godina

počinje drugi produžetak sad, šta god da urade svaka čast našima, momci imaju karakter i za razliku od starijih kolega zalaganje i talenat.

uslovna licenca

pre 9 godina

@hvala puno fk partizanu što je izašao u susret mladoj reprezentaciji. prvo vrate živkovića, A onda kao povreda pantića.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (majstor, 28. jul 2014 23:47)

Nema na cemu i drugi put.Drago mi je sto konacno u Partizanu vidite buducnost Srbskog fudbala i oslonac reprezentacije..Inace zvezda nije pustila Rajkovica u mladu reprezentaciju pre par meseci jer im je trebao za revijalnu utakmicu u poslednjem kolu protiv Vojvodine,sto ste vi naravno podrzali kao pametan potez sposobne uprave.Toliko o tome.
Da se vratim na temu,momcima svaka cast,borili su se i to je najvaznije.Da su seniori kao mladi gde bi nam bio kraj.Jos jednom svaka cast i glavu gore.

koshke

pre 9 godina

glavu gore momci odigrali ste odlicno. Malo stegnuto na pocetku ali ste kasnije podigli nivo igre i bili bolji. Ovaj Sergej ce biti igracina,njegov stil me podseca na Matica.Imamo odlicnu generaciju bice jos ovih prvenstava.

Dare

pre 9 godina

Pusti bre Jovica u produzecima, dete je gladno golova i lako ulazi u sansu. Nedostaju Pantic i Zivkovic.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (veerghoen, 28. jul 2014 22:46)

Nek mu pruža šanse Kokeza, a ne da njega i ostale koji po minut ne dobijaju šanse u Zvezdi reprezentacija da razigrava! Dao je 1 gol na 3 utakmice i promašio nekoliko stopostotnih šansi, dok nas je Mandić uveo u polufinale.

Borky

pre 9 godina

Imas idealnog brzog napadaca da ubacis u igru i probas resiti utakmicu na svezinu kao sto rade svi bolji treneri na svetu. Hmm partizanski lobi ili....

vlade

pre 9 godina

ovo je bilo realno, s obzirom da ove sjajne momke vodi paunović, priučeni trener! on je glavni krivac za poraz! četiri utakmice, bez pobede.. a od svih smo bili bolji posle 90 minuta kada se sabere.. kažem bez pobede, jer dobili smo jadne bugAre tek u 90 minutu, a najlošija su ekipa u grupi.. momci imaju talenat, fizički mogu sa svima da se nose i garantujem da bi i ovako okrnjeni u polufinalu prošli u 90 minuta da smo imali trenera koji zna da postavi i motiviše ekipu kada oseti da tim ima inicijativu i da protivnik popušta.. ali, odavno nam je trenerska struka cirkus! dogodine možemo do polufinala na sp, ako ekipu preuzme neko školovan za rad sa mladima i koji ima iskustvo! bravo momci!

Milinkovic-Savic pokusaj loba preko pola terena (Portugalija - Srbija)U19 28.07.2014

pre 9 godina

Milinkovic-Savic pokusaj loba preko pola terena (Portugalija - Srbija)U19 28.07.2014 http://youtu.be/FRPiy-ub1EE

Cepeli

pre 9 godina

Mladost nam je za ponos u svim oblastima,samo da ih ne pokvarimo...što se tiče večerašnje utakmice,oduševljen sam rutinom i kvalitetom ,sa kojim naši momci igraju !

Миле

pre 9 godina

Јовановић и Антонов ће негде у Европи наставити традицију Видића, Ивановића, Суботића,...

molim Vas...jedan Savichevic

pre 9 godina

Paunovicev ziheraski pristup utakmici je odlucio ko ide dalje.
(Mikeli, 28. jul 2014 23:45)

U potpunosti se slazem sa tobom. I da se razumemo, Sergej je odlican igrac ali nikada nece biti vrhunski jer je malo vise zabavljac na terenu...a verovatno zbog takvog pristupa ne dobija puno prilika u Gentu.
Veljko, za tebe jedno pitanje: zasto nisi dao sansu Luki Jovicu, pa cak ni u produzecima? Zato sto si trener ziheras.
E zbog toga mi je drago sto nam je selektor Dik Advokat a ne neko iz bata djorine skole.
I za kraj, bravo momci, imate potencijal, mogli ste se nadigravati veceras ali Vam to nije selektor dozvolio.

Strumpfeta

pre 9 godina

Selektore....dva pitanja...
1. Gacinovic celu utakmicu pada po terenu a Drazic ti greje klupu...
2. Sergej ocito nema utakmica u nogama, bez obzira na veliki talenat, a ti ga drzis celu utakmicu plus produzetak...a mali Jovic ti na klupi...
Kad bolje razmislim u pravu je Advikat...imamo mi igrace ali nam fale treneri....
I koga si ti trenirao pre reprezentacije i cime si zasluzio mesto selektora...???
Momcima svaka cast....

Milan

pre 9 godina

Pisem prije penala, kako god zavrsilo svaka cast ovim momcima. Penali du lutrija, nema im se sta zamjeriti, protiv najveceg favorita odigrali odlicno, i to bez 2 bitna igraca. Milinkovic Savic je odlican zaista, uzdamo se u Rajkovica, pa sta bude. Svaka cast momci za dostojno,predstavljanje Srbije!!!

Bravo klinci, odlični ste!

pre 9 godina

Kako je moguće da su naši igrači ubedljivo fizički najspremniji u Evropi, a u našoj ligi niko neće ni da potrči?? Tole gubi se više dok nisi do kraja uništio fudbal u Srbiji! Umesto da ovi klinci razbijaju kod nas, svi gledaju samo kako da pobegnu od ove proklete lige i menadžera kriminalaca. Zanimljivo da Zvezda koja godinama ima ubedljivo najviše mladih reprezentativaca propada?! Završite već jednom tu privatizaciju pa da se dozvoli klubovima da igraju. I u Zvezdi i partizanu neko očigledno radi na tome da ih uništi da bi uzeo sve za džabe. Nesposobni premijer kaže klubovi ništa ne vrede, a samo večeras je na terenu bilo potencijalnih 100 miliona evra zarade! Neko to izgleda hoće da uzme besplatno. Evo Tole uzima i novi mandat, a klinci nam beže kao iz Afrike.

Nevit

pre 9 godina

Neverovatno koliko smo čudan narod, zašto uvek provociramo države koje prema nama imaju pozitivan stav. Prvo smo igrali protiv "reprezentacije Baskije" i direktno prskosili Španiji koja nije priznala Kosovo, sada prkosimo Ukrajini koja takođe ne priznaje Kosovo a sa druge strane se ulizujemo zemljama koje su bile otvoreno neprijateljski prema nama, priznanje Kosov, bombardovanje, sankcije itd.
Zaključak: Prema Srbiji i Srbima budi nasilan, surov i nepravedan kako bi pridobio njeno poverenje i ljubav

Bazel docekao titulu

pre 9 godina

Svaka cast na borbenosti, zasluzili smo finale.. Presudilo je pogresno bitanje izvodjača Penala.. Ali sto je veoma bitna stvar.. Ispali u Polufinalu, ali NIJEDNA EKIPA NAS NIJE NADIGRALA ! U svim duelima smo bili bolji.. Jedino sad protiv Portugala, 1.poluvreme...

my way

pre 9 godina

Mali Jovanović iz ofk Beograda vrhunski talenat predvidjam mu blistavu karijeru.
(bugi, 28. jul 2014 23:54)

Мали Јовановић је Звездино дете.

vuk

pre 9 godina

promenite trenera i eto vam medalje.trener nije smeo da dozvoli da gacinovic sutira jer momku nije islo i to se videlo.nebi pogodio gol i da nije bilo golmana. a da povredjen igrac sutira odlucujuci penel je stvarno sumanuta odluka.drulovic je prava opcija.

sss

pre 9 godina

Mislim da je Vukašin Jovanović jasno ovim prvenstvom stavio do znanja Zvezdinom stručnom štabu da je za prvi tim. Ne znam zašto je Paunović menjao Gajića mada i jokić je dobro odigrao. Jović i Dražić sede na klupi a bolji su od ovih u prvom timu. Milinković Savić pored onih šuteva sa 40 metara ništa pokazao nije kao da nije trenirao od kada se prodao. I na kraju menjaš Mandića i ubacuješ opet veznog fudbalera. A penali Gaćinović nema šut u okvir a ti mu daješ da šutne prvi...

Soko

pre 9 godina

Citajuc komentare posebno se divim igracima i treneru jer je skoro nenoguce postic ovakav rezultat a navijaci ovakog mentalnog sklopa.

Del

pre 9 godina

Steta. Moglo je drugacije da se zavrsi. Bravo za klince, strasno su pozrtvovani, imaju kliker za fudbal, ne treba biti strucnjak da se to vidi. Jedna stvar koja
me je izludela: scena kada se u produzetku lopta nalazi kod Rajkovica u nogama, on zadrzava, pimpluje, ceka da mu pridje napadac... Ej bre, decko! Dobar si golman, potencijal, za svoje godine vrlo stabilan.. Sta ce ti to? Bolji smo u polju, lopta je uglavnom na njihovoj polovini, stabilniji smo i umesto da iskoristimo i da ih pritiskamo do kraja, on ceka penale.. E to nece nikad da se promeni. I zato nikada necemo biti nikada istinski sampioni.

Džoni

pre 9 godina

Meni se ne sviđa to što su naši posle 120 minuta bili prezadovoljni sa penalima a Portugal je bio razočaran što nisu uspeli da dobiju do penala i donekle mi je i drago što nisu prošli na penale! To je problem naših gubitničkih trenera jer klince od 19 godina sputavaju nekim taktikama i ziheraškom igrom a siguran sam da smo krenuli malo hrabrije da bi dobili Portugalce jer po kvalitetu mi u opšte ne zaostajemo za njima a stvorena je slika da su vanzemaljci. Uvek u našem fudbalu taj preveliki respekt čak i kod ovih klinaca koji ne treba nikoga da se boje nego treba da se postave tako da se drugi boje njih! Mali Sergej kada je prilazio lopti uz pljuvanje, lutanje očima i priču sa sudijom jasno je pokazivao da od koncentracije za penal nema ništa a i onaj u prvoj seriji je na utakmici bio prozvan bezbroj puta od komentatora da mu nikako šut ne ide na prvenstvu ali ga naš mladi perspektivni trener stavi da šutira prvi!!?!?! Klinci imaju neverovatan potencijal samo im treba usaditi veru i pobednički i napadački mentalitet a to sa našim stručnjacima bojim se da neće ići!

Partenon

pre 9 godina

Da li neko zna zasto u reprezantaciju nije pozvan Saponjic, on je dve klase najmanje ispred ovih takozvanih centarforova...bravo momci, bice bolje !

SasaKV

pre 9 godina

Samo bi voleo da kazem momcima svaka vam cast. Borili ste se za Srbiju i svi smo ponosni na vas. I bez 3 najbolja igraca (Zivkovic, Pantic, Jovic) pokazali smo se kao veliki borci i dobra ekipa. Nasa ekipa je bila ako niste znali i najmladja ekipa na celom prvenstvo. Steta je sto nisu bili tu Zivkovic i Pantic uz Savica da naprave sou kod ovi Portugalci i da nam mladi Jovic pokaze sve sto znam. Da su bili tu siguran sam da bi lagano dobili, ali sta je tu je. Jos jednom bravo i nek vam je sa srecom sledece godine na u20 svetsko prvenstvo.

Nebojsa - Delija

pre 9 godina

Svaka cast momci ostvaren rezultat izborili ste plasman na svetsko prvenstvo
mozda je selektor trebao bar u produzetke da ubaci Jovica a sto se tice penala to je lutrija .
Usvakom slucaju momci glavu gore vi ste buducnost Srbije i ako niste bili kompletni na korak ste bili od finala a to je uspeh....

Vladimir_natal_Petkovic

pre 9 godina

velika steta sto nas nema u finalu..odigrali smo jako dobro..bilo kako bilo imamo na sta biti ponosni,pogotovo na nasu buducnost.drugi bi vrlo rado da su u nasoj poziciji al nisu zato nema kritike ovi momci ce nas obradovati u narednih godina ..

Gojkočea

pre 9 godina

Pisem pre penala, tj krecu upravo, Rajkovic nece odbraniti nijedan penal 100%!!!
(Slaninar, 28. jul 2014 23:36)

Имаш сад нешто да кажеш?

Portugal - Serbia U19 (4-3) Penalty series 29.07.2014

pre 9 godina

Portugal - Serbia U19 (4-3) Penalty series 29.07.2014 http://youtu.be/440vuLqVNFk

Jose Alvelade

pre 9 godina

Mali Rajkovic je fantastican talenat, za takvog golmana je greota da trune u zvezdi a u jagodini je bio prvi izbor. Bas se vidi neagilnost za razliku od prosle godine. Dosta kiksira u zadnje vreme. Ovakav talenat ne smemo da bacimo zbog nekih matorih golmana zarad dve utakmice u evropi. Momcima svaka cast ponosan sam. Jedva cekam svetsko.

molim Vas...jedan Savichevic

pre 9 godina

Mali Jovanović iz ofk Beograda vrhunski talenat predvidjam mu blistavu karijeru.
(bugi, 28. jul 2014 23:54)

Iz Zvezde je, iz Zvezde!!!

evgenij

pre 9 godina

ofkina deca opet sijaju i mame mi osmeh..samo naprad ofk beograd i bravo za omladinsku reprezentaciju sve najbolje vam zelim na svetskom prvenstvu..navijacemo opet za vas

mix@mail.com

pre 9 godina

Svaka cast momcima ! Igrali su hrabro i kao veliki asovi. Mada je tim Portugala ovde proglasen maltene nepobedivim i najboljim tako da neki sportski portali najavljivase da Srbija ima male sanse protiv super jakog Portugala, na terenu se to nije dogodilo ni videlo. Bili smo u najmanju ruku potpuno ravnopravni sa izglednijim sansama tako da je Portugal imao mnogo srece. Njihovo jalovo posedovanje lopte nije im donelo premoc i vrlo organizovana igra nasih momaka je zaista impresionirala sve pa i reportere Eurosporta. Necu nikog da izdvajam jer su svi bili izvanredni! Duboko verujem da ce ovi momci kad sazru i uz nekolicinu asova iz starijih godista doneti srpskom fudblau puno radosti!!
Treneru Paunovicu sve cestitke za vrsno vodjenje ekipe i za organizaciju i takticke zamisli! Hvala vam svima na tome sto ste odusevili sve iskrene poznavaoce fudbala.

zoran

pre 9 godina

Jeste, momci su se borili, nema zamerke, ali je jasno da ovaj tim bez Zivkovica i Pantica je veoma limitiran. Takodje trener Paunovic nema bas mnogo zajednichkog sa modernim kretanjima u fudbalu.
Sinoc, igra na sredini terena nepostojeca. Takodje, jos jednom smo s euverili da ansh igrach nema kretanje bez lopte. Ochigledno da tome nema ko da ih nauchi jos u petlicima.
Sve u svemu, dobro je, idemo dalje.

istina

pre 9 godina

Kapa dole momci , pokazali ste ozbiljnost u igri koju cela Srbija zeli medju seniorima . Ovo je prvenstvo pokazalo da srpski mavijaci ne ocekuju stalno prva mesta kako mnogi misle , navijaci od reprezentacije zele borbu i da se na terenu vidi trud , a vi ste upravo tpo pokazali . Hvala Vam .

Nataeos

pre 9 godina

Ne moramo ni svako da osvojimo :) svaka čast momcima na zalaganju!
(шки, 29. jul 2014 00:09) tačno, biti redovno u top 4 je sasvim ok, igraće i SP.. Važan je kontinuitet.. I da ima ko da prekali mladost u dobre igrače, A selekcija bi bila mnogo jača, po mentalitetu i konkurenciji!! Talenata ima ali ko što reče Holandjanin: to nije dovoljno, sad još da to shvate svi i imaćemo solidnu reprezentaciju.

DrMr

pre 9 godina

Mislio sam da emo bez Zivkovica,Pantica i Simica lagano izgubiti,ali ovi momci su pokali kako se bori za svoju zemlju.Portugalci su bili bollji samo u prvom poluvremenu.Penali su sreca,sta da se radi,vratilo nam se za proslu godinu

my way

pre 9 godina

Не треба уопште бити незадовољан. Против моћног Португала смо лоше ушли у утакмицу да би успели да преокренемо игру, створимо бројније и много опасније шансе и на крају их реално надиграмо, чак смо и корнера имали 9, они 5, шутева у оквир гола 5-3, изблокираних 4-3, једино су они имали више удараца ван оквира гола 13, а ми 9. Направили смо и мање фаулова и заиста можемо да будемо поносни како је наша хендикепирана екипа без неколико најбољих офанзивних играча одиграла утакмицу. Битније од резултата је да ми имамо талента, то је залог за будућност. Поготово су ме одушевили наши одбрамбени играчи, пре свих Јовановић, али и Антонов, Стевановић, Бабић, јер засад све говори да уз њих и још неке момке не морамо да бринемо шта ћемо кад Бане и Коларов оду у пензију.

aca

pre 9 godina

klinci su super. osvajaju sve sto moze da se osvoji ali kada osete pare i splavove ode mast u propast. ni dik advokat nas ne moze izvuci a da ne pricam o klementeu.

Milasin

pre 9 godina

Naravno bravo,veliki uspeh ali ostaje zal,bila je dobra sansa. imam samo zamerku na defanzivan fudbal isuvise i na onog malog sto je prvi sutirao,celu utakm ga nije htelo,nije on bio za penale..

A vitar puše...

pre 9 godina

Milinkovic-Savic ce biti vrhunski igrac, veliki potencijal..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Alex, 28. jul 2014 22:27)

Makar samo jedan od njih da uspe - ja prezadovoljan.

Komentar poslat iz WC Mongoloid Aplikacije - verzija Poljski (model "Vetrić ćarlija")