Ponedeljak, 28.07.2014.

11:29

"SAD imaju snimke napada iz Rusije"

SAD su pojačale pritisak na Rusiju emitovanjem satelitskih snimaka koji pokazuju da su neke rakete navodno ispaljene iz Rusije na istok Ukrajine.

Izvor: Beta

"SAD imaju snimke napada iz Rusije" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

51 Komentari

Sortiraj po:

Rodoljub

pre 9 godina

Mi imamo snimke bombardovanja Srbije bez odobrenje UN. Hoce li SAD i NATO odgovarati za krsenje medjunarodnog prava i za zlocine ?

PCK

pre 9 godina

Marie Harf:Imamo neoborive dokaze da Rusija granatira položaje Ukrajinske vojske
Putin:Možete nam pokazati dokaze?
Marie Harf:Ne to je strogo čuvna državna tajna
Putin:Rusija ima neoborive dokaze da nismo granatirali položaje Ukrajinske vojske.
Marie Harf:kakvi su to dokazi ?
Putin:Sada če Rusija granatirati položaje Ukrajinske vojske pa da vidite kako to izgleda

Sa distance

pre 9 godina

Daleko od toga da verujem Amerikancima, i ne podrzavam njihove intervencije po svetu, ali izuzetno nervira navijacki stav vecine ovde, blanko podrzavanje svega sto radi Putin i kritika svega sa zapada. Ja razumem frustraciju od '99, ali aman ljudi, nije sve crno-belo, Rusi nisu nista bolji od Amerikanaca, pitajte Madjare, Rumune, Bugare, Poljake...
Bolje bi nam bilo da gledamo svoja posla, niti nam je realno zapad kriv sto smo poslednji u Evropi, niti ce nam Rusi pomoci.

Posmatrač

pre 9 godina

Šta god da SAD imaju kao dokaze, na ovim fotografijama se to ne vidi jasno i nedvosmisleno.
ISTINA JE BILA I OSTALA PRVA ŽRTVA RATA.
Amerikanci i Rusi se i dalje "biju" preko leđa Ukrajinaca i svih drugih stanovnika Evrope. Nadam se da će im se to jednog dana vratiti na sličan način.

dex

pre 9 godina

@Slepi kod ociju

Meni ne treba 100 snimaka, vec samo jedan jedini. Makar malecki, ako postanska marka. A njega nema, pa nema... A kome treba lobotomija pitanje je - da li onome koji veruje svojim ocima i usima ili onome koji slepo veruje Amerikancima.

Pametnjaković

pre 9 godina

Najveći problem sa ruskom spoljnom politikom već više decenija je nereagovanje na odluke NATO-a. Rusi su sve dozvoljavali i bili neutralni, tek kada su im se približili počeli su da reaguju. Ovo sve što se dešava je više nego očekivano.

Maršal Rogožarski

pre 9 godina

Ne podržavam zabrame u medijima ali podržavam tužbe protiv novinara koji lažu. Od zabrana samo bih dve podržao - da se Olji Bećirović i Danici Popović zabrani slikanje na maklim ekranima naših prijemnika.

Vuk koji sedi

pre 9 godina

@ (Gradjanin, 28. jul 2014 13:37

Pa sto ih ukrajinci ne napadnu lovcima? Znaju gde su....

imaju jos neke avione ali ih ne koriste nesto.... hahaha....

Kamičak

pre 9 godina

Како се играте информацијама и спинујете јавност. Најмање што сте могли да урадите је да пренесете у потпуности вест.
Снимке је објавио амерички амбасадор у Украјини Џефри Пајет на свом Твитер налогу.
Овако како сте ви објавили вест, може да се стекне утисак да их је објавио Пентагон на некој својој званичној конференцији за новинаре.

Vladislav

pre 9 godina

Igrice kojih bi se zastideo i lošiji grafički dizajner za pomenutu oblast. Izmedju ostalog snimci ne dokazuju ništa, ali baš ništa ali za priglupi narod Amerike i Zapadne Evrope sasvim dovoljno. Kao i plakanje majki pobijenih muslimana nad pravoslavnim krstovima. Ko bi dakle sve to trebao da proguta? Zna se, a za stoku leba i igara, dok se ne zaigraju...

Vlada

pre 9 godina

Ljudi, ja ne znam je ste vi svesni da mi ne možemo za vjek vjekova biti na strani "globane pravde" protiv najjače sile na svetu i očekivati da ćemo dobro proći. Nikada u svojoj istoriji se nismo dobro proveli kad smo se najjačima zamerali. Svi su se izređali nad nama u proteklih 100 godina, i oni koje branimo i oni protiv kojih smo. Zato smo se i stesali na ovu državicu i siromašni smo i ljudima i ekonosmki.

Na kraju krajeva, Rusi su nam uveli sankcije početkom devedesetih jer je to njima bio interes, ne zaboravite to.

Gong

pre 9 godina

Kada sirijski pobunjenici sa turske teritorije gađaju Asadove vojnike, to je u redu, a kada im ovi vrate, to se tretira kao Asadovo provociranje Turske. A sad na ukrajinsko-ruskoj granici zapad pokazuje dvostruke aršine! Kao i za "majdanovce" jedni, a za rusko stanovništo drugi aršini. Hrvatsko odvajanje podržali, donjecko suprotno. Nisu se bunili za etničko čišćenje Srba iz Hrvatske, a inicirali su etničko čišćenje Srba sa srpske teritorije... Mogu ovako do prekosutra, jer zapadnjačko licemerje je svakodnevo, u svakom pogledu.

Nikola

pre 9 godina

''Agencija AP javila je da slike, koje potiču iz američke Agencije za nacionalnu bezbednost, ne mogu da budu proverene iz nezavisnih izvora.''
Cause I said so...

Stvarno

pre 9 godina

@(T, 28. jul 2014 12:19) Al su ti snimci. Prvo, 2014. godine nismo u stanju da imamo slike u boji. Drugo, moja njiva ima da se nadje na Bing i Google sa visine od par stotina metara kristalno jasno se moze videti cak i koje voce mi je posadjeno. Drugo ova vozila cija operacija treba da bude prikrivena se nalaze na sred njive. Ovo propaganda stvarno je uvreda za mozak. Sto kaze jedan moj prijatelj nije sto me lazes nego sto mislis da (sam toliko glup da)verujem. I da me neko ubedi da amerikanci(jedini koji imaju interes da se ovako nesto desi) nisu oborili MH17 je totalno suludo. Ni Rusima, ni Ukrajincima, ni EU ma nikom sem amerikancima i englezima nije odgovaralo da se ovako nesto desi. I nece niko da me ubedi da je bilo slucajno. 300 ljudi je namerno ubijeno samo da bi se mobilisala zapadna javnost protiv "zlog i odvratnog Putina".

Orgasmatron

pre 9 godina

Americki drzavljani ratuju ko placenici u Ukrajini. Cemu komentari americke administracije? Rusija podrzava Ruse, Usa Ukrajince. Kao u dobra stara vremena. I dobro da je konacno tako, Rusija se podigla.

Dunster

pre 9 godina

@T

Pa, gde su snimci? Nije pretplata nego taksa? Gde su snimci koji dokazuju da su Rusi ispalili raketu na MH17? To je bilo 17. jula, a ovi "dokazi" nekih rupa na nekim poljima su od 21-24. jula. Vidis da lepo pisu da "rade na planu" kako da drugu Obami dostave podatke. A da, jos nisu nacrtali mesto pucanja. Inace, Amerika "nije" umesana u konflikt u Ukrajini - ona je organizovala haos u Ukrajini.

Vuk koji sedi

pre 9 godina

Sta govore ovi snimci? Neka skica iz holivudskog filma.

Problem sa Vasingtonom je sto je isuvise cesto lagao pa im sada niko vise ne veruje. I nikad i nece. Proslo je vreme jeftine propagande.

Uzalud sada Obama i Dzo Bajden govore - Vuk, vuk, vuk....

Sve je uzalud.

lale

pre 9 godina

A zasto onda ne objavite sninak odakle je ispaljena raketa koja je oborila putnicki avion?? A sta je sa avionom koji je "NESTAO" u Indijskom okeanu????? To nemate snimak aa? Ovaj zapad mnogi laze!!!!!!!!!!

srle

pre 9 godina

Snimke oborenog aviona prvo na sunce!

Ili ćete opet kao pre 45 godina počinjati sa Meseca?

Ima samo jedan problem-Stenli Kjubrik(1928-1999)

dinosaurus jr

pre 9 godina

kako mi da znamo da su u pitanju ukrainci i rusi? crno bela fotogafija i na njoj u fotosopu iscrtane linije i napisano border, ukraine, russia...

na ovim slikama jedino se vidi slaba "ucinkovitost" artiljerijskog orudja. mali broj zrna je pogodio metu, vecina je prebacila ili podbacila. mali broj sati vezbanja...

legionar

pre 9 godina

Sve ove slicice su lepe.Nego dajte geografsku duzinu i sirinu,pa svi na google mape da vidimo.
Ovo su mozda Ukrajina i Rusija,a mozda i Arizona.
Nemam problem sa tim sto Rusi pomazu Novorusiju,dokle god Amerikanci finansiraju Al kaidu i slicne razbojnike,samo ne volim propagandu.

dragiša, kragujevac

pre 9 godina

"Jer bi to značilo da se SAD direktno uključila u sukob"!
Licemerje! Pa ona ga je izazvala,počev od Majdana ,gde su dolazili zapadnjaci i davali podrpšku "majdanovcima",pa preko dolaska direktora CIE i potredsednika Bajdena kada je krenula ofanziva na istok Ukrajine.Da nije možda Porošeniko sam to učinio.manite se tih gluposti. I sada su u Ukrajini američki "apači",helikopteri ubice, i sada su jedinice ,šatro,privatne kompanije iz SAD ...I konačno.
Ako ima ove snimke satelitske SAD, zašto ne pokaže snimke satelitske rušenja malezijskog aviona.
Zašto?
Šta se krije, ukrajinski lovac pored putničkog aviona, naredjenje da malezijski avion promeni rutu i baš krene iznad mesta gde se vode borbe,pa još po naredni iz kontrole da sidje niže...Zašto je kutija odmah otošla u Britaniju, dakle, u NATO,a nigde nezavismne medjunodne komisije.
Ne budimo naivni, ono što su činili Srbiji, satanizujući Srbiju,srpski narod, Miloševića, to sada čine sa Rusijom, ruskim narodom, Putinom,a podsećam ranije su to radili sa Huseinom, Gadafijem ...i svuda gde su izvršili napade - ostavili su pustoš.Pogledajte Irak,Libiju, sem što su stavili šape na naftna polja- ništa drugo.
Amerika je država ubica(mislim na vlast) ne na narod kome vlast i ne dozvoiljava da nešto zna,osim da radi( a mnogi) umiru u bedi.

Vuk Samotnjak

pre 9 godina

Ocigledno je da Rusija podrzava pobunjenike, kao sto je i ocigledno da SAD podrzavaju Kijev. Dokazi kakve iznosi SAD lako mogu da budu izrezirani, sto me uopste ne bi cudilo.
Takodje je ocigledno da SAD zahtevaju ostru akciju protiv Rusije za napad na teritoriju druge drzave. U isto vreme, SAD na ocigled sveta ubijaju ljude u Pakistanu - upitno je koliko "terorista" ubiju, ali nije upitno da uz to ubijaju mnogo civila. Oni to cak i ne negiraju, ali naravno nikome nije problem ubistvo gomile civila u Pakistanu, dok se o navodnom gadjanju iz Rusije trubi na sve strane.
Nisu Rusi cvecke, ali ovi (i njihovi papagajski podrepci)... FUJ!

wizard

pre 9 godina

Snimci su konfuzni i ne dokazuju nista sem da se vode borbe u Ukrajini. Medjutim siguran sam da Amerika poseduje snimak oborenog civilnog aviona posto je upravo objavila ovim snimcima da "zna sve" ali cuti.

ork

pre 9 godina

Ima i ceo svet snimke gde ukrajinski fasisti spaljuju zive ljude u Odesi, pa nesto ne videh da je Zapad to osudio. Za njih su i fasizam i ratni zlocini prihvatljivi, sve dok su usmereni protiv Rusije. Ali zato je i odbrana sopstvenog doma od fasistickih hordi akt terorizma ako to rade Rusi. Licemernije od ovoga ne moze. Probajte da zamislite da nekoliko miliona Amerikanaca zivi na severu Meksika i da meksicka vojska krene da ih bombarduje, raketira i spaljuje. Kako bi Amerika reagovala u tom slucaju? Samo probajte da zamislite.

Vladimir

pre 9 godina

Bitno je da su nas bombardovali a rusima jedino sto mogu jeste da prete..I kada bi vojska usla u Ukrajinu i razorila je pretili bi..To je kad je zemlja velesila a ne mala zemlja na balkanu koja se medjusobno razara..Ne mogu oni rusima nista

ork

pre 9 godina

Ima i ceo svet snimke gde ukrajinski fasisti spaljuju zive ljude u Odesi, pa nesto ne videh da je Zapad to osudio. Za njih su i fasizam i ratni zlocini prihvatljivi, sve dok su usmereni protiv Rusije. Ali zato je i odbrana sopstvenog doma od fasistickih hordi akt terorizma ako to rade Rusi. Licemernije od ovoga ne moze. Probajte da zamislite da nekoliko miliona Amerikanaca zivi na severu Meksika i da meksicka vojska krene da ih bombarduje, raketira i spaljuje. Kako bi Amerika reagovala u tom slucaju? Samo probajte da zamislite.

lale

pre 9 godina

A zasto onda ne objavite sninak odakle je ispaljena raketa koja je oborila putnicki avion?? A sta je sa avionom koji je "NESTAO" u Indijskom okeanu????? To nemate snimak aa? Ovaj zapad mnogi laze!!!!!!!!!!

dragiša, kragujevac

pre 9 godina

"Jer bi to značilo da se SAD direktno uključila u sukob"!
Licemerje! Pa ona ga je izazvala,počev od Majdana ,gde su dolazili zapadnjaci i davali podrpšku "majdanovcima",pa preko dolaska direktora CIE i potredsednika Bajdena kada je krenula ofanziva na istok Ukrajine.Da nije možda Porošeniko sam to učinio.manite se tih gluposti. I sada su u Ukrajini američki "apači",helikopteri ubice, i sada su jedinice ,šatro,privatne kompanije iz SAD ...I konačno.
Ako ima ove snimke satelitske SAD, zašto ne pokaže snimke satelitske rušenja malezijskog aviona.
Zašto?
Šta se krije, ukrajinski lovac pored putničkog aviona, naredjenje da malezijski avion promeni rutu i baš krene iznad mesta gde se vode borbe,pa još po naredni iz kontrole da sidje niže...Zašto je kutija odmah otošla u Britaniju, dakle, u NATO,a nigde nezavismne medjunodne komisije.
Ne budimo naivni, ono što su činili Srbiji, satanizujući Srbiju,srpski narod, Miloševića, to sada čine sa Rusijom, ruskim narodom, Putinom,a podsećam ranije su to radili sa Huseinom, Gadafijem ...i svuda gde su izvršili napade - ostavili su pustoš.Pogledajte Irak,Libiju, sem što su stavili šape na naftna polja- ništa drugo.
Amerika je država ubica(mislim na vlast) ne na narod kome vlast i ne dozvoiljava da nešto zna,osim da radi( a mnogi) umiru u bedi.

Vuk Samotnjak

pre 9 godina

Ocigledno je da Rusija podrzava pobunjenike, kao sto je i ocigledno da SAD podrzavaju Kijev. Dokazi kakve iznosi SAD lako mogu da budu izrezirani, sto me uopste ne bi cudilo.
Takodje je ocigledno da SAD zahtevaju ostru akciju protiv Rusije za napad na teritoriju druge drzave. U isto vreme, SAD na ocigled sveta ubijaju ljude u Pakistanu - upitno je koliko "terorista" ubiju, ali nije upitno da uz to ubijaju mnogo civila. Oni to cak i ne negiraju, ali naravno nikome nije problem ubistvo gomile civila u Pakistanu, dok se o navodnom gadjanju iz Rusije trubi na sve strane.
Nisu Rusi cvecke, ali ovi (i njihovi papagajski podrepci)... FUJ!

wizard

pre 9 godina

Snimci su konfuzni i ne dokazuju nista sem da se vode borbe u Ukrajini. Medjutim siguran sam da Amerika poseduje snimak oborenog civilnog aviona posto je upravo objavila ovim snimcima da "zna sve" ali cuti.

legionar

pre 9 godina

Sve ove slicice su lepe.Nego dajte geografsku duzinu i sirinu,pa svi na google mape da vidimo.
Ovo su mozda Ukrajina i Rusija,a mozda i Arizona.
Nemam problem sa tim sto Rusi pomazu Novorusiju,dokle god Amerikanci finansiraju Al kaidu i slicne razbojnike,samo ne volim propagandu.

srle

pre 9 godina

Snimke oborenog aviona prvo na sunce!

Ili ćete opet kao pre 45 godina počinjati sa Meseca?

Ima samo jedan problem-Stenli Kjubrik(1928-1999)

Vladimir

pre 9 godina

Bitno je da su nas bombardovali a rusima jedino sto mogu jeste da prete..I kada bi vojska usla u Ukrajinu i razorila je pretili bi..To je kad je zemlja velesila a ne mala zemlja na balkanu koja se medjusobno razara..Ne mogu oni rusima nista

dinosaurus jr

pre 9 godina

kako mi da znamo da su u pitanju ukrainci i rusi? crno bela fotogafija i na njoj u fotosopu iscrtane linije i napisano border, ukraine, russia...

na ovim slikama jedino se vidi slaba "ucinkovitost" artiljerijskog orudja. mali broj zrna je pogodio metu, vecina je prebacila ili podbacila. mali broj sati vezbanja...

Stvarno

pre 9 godina

@(T, 28. jul 2014 12:19) Al su ti snimci. Prvo, 2014. godine nismo u stanju da imamo slike u boji. Drugo, moja njiva ima da se nadje na Bing i Google sa visine od par stotina metara kristalno jasno se moze videti cak i koje voce mi je posadjeno. Drugo ova vozila cija operacija treba da bude prikrivena se nalaze na sred njive. Ovo propaganda stvarno je uvreda za mozak. Sto kaze jedan moj prijatelj nije sto me lazes nego sto mislis da (sam toliko glup da)verujem. I da me neko ubedi da amerikanci(jedini koji imaju interes da se ovako nesto desi) nisu oborili MH17 je totalno suludo. Ni Rusima, ni Ukrajincima, ni EU ma nikom sem amerikancima i englezima nije odgovaralo da se ovako nesto desi. I nece niko da me ubedi da je bilo slucajno. 300 ljudi je namerno ubijeno samo da bi se mobilisala zapadna javnost protiv "zlog i odvratnog Putina".

Dunster

pre 9 godina

@T

Pa, gde su snimci? Nije pretplata nego taksa? Gde su snimci koji dokazuju da su Rusi ispalili raketu na MH17? To je bilo 17. jula, a ovi "dokazi" nekih rupa na nekim poljima su od 21-24. jula. Vidis da lepo pisu da "rade na planu" kako da drugu Obami dostave podatke. A da, jos nisu nacrtali mesto pucanja. Inace, Amerika "nije" umesana u konflikt u Ukrajini - ona je organizovala haos u Ukrajini.

Gong

pre 9 godina

Kada sirijski pobunjenici sa turske teritorije gađaju Asadove vojnike, to je u redu, a kada im ovi vrate, to se tretira kao Asadovo provociranje Turske. A sad na ukrajinsko-ruskoj granici zapad pokazuje dvostruke aršine! Kao i za "majdanovce" jedni, a za rusko stanovništo drugi aršini. Hrvatsko odvajanje podržali, donjecko suprotno. Nisu se bunili za etničko čišćenje Srba iz Hrvatske, a inicirali su etničko čišćenje Srba sa srpske teritorije... Mogu ovako do prekosutra, jer zapadnjačko licemerje je svakodnevo, u svakom pogledu.

Orgasmatron

pre 9 godina

Americki drzavljani ratuju ko placenici u Ukrajini. Cemu komentari americke administracije? Rusija podrzava Ruse, Usa Ukrajince. Kao u dobra stara vremena. I dobro da je konacno tako, Rusija se podigla.

Vladislav

pre 9 godina

Igrice kojih bi se zastideo i lošiji grafički dizajner za pomenutu oblast. Izmedju ostalog snimci ne dokazuju ništa, ali baš ništa ali za priglupi narod Amerike i Zapadne Evrope sasvim dovoljno. Kao i plakanje majki pobijenih muslimana nad pravoslavnim krstovima. Ko bi dakle sve to trebao da proguta? Zna se, a za stoku leba i igara, dok se ne zaigraju...

Nikola

pre 9 godina

''Agencija AP javila je da slike, koje potiču iz američke Agencije za nacionalnu bezbednost, ne mogu da budu proverene iz nezavisnih izvora.''
Cause I said so...

Vuk koji sedi

pre 9 godina

Sta govore ovi snimci? Neka skica iz holivudskog filma.

Problem sa Vasingtonom je sto je isuvise cesto lagao pa im sada niko vise ne veruje. I nikad i nece. Proslo je vreme jeftine propagande.

Uzalud sada Obama i Dzo Bajden govore - Vuk, vuk, vuk....

Sve je uzalud.

Kamičak

pre 9 godina

Како се играте информацијама и спинујете јавност. Најмање што сте могли да урадите је да пренесете у потпуности вест.
Снимке је објавио амерички амбасадор у Украјини Џефри Пајет на свом Твитер налогу.
Овако како сте ви објавили вест, може да се стекне утисак да их је објавио Пентагон на некој својој званичној конференцији за новинаре.

Vlada

pre 9 godina

Ljudi, ja ne znam je ste vi svesni da mi ne možemo za vjek vjekova biti na strani "globane pravde" protiv najjače sile na svetu i očekivati da ćemo dobro proći. Nikada u svojoj istoriji se nismo dobro proveli kad smo se najjačima zamerali. Svi su se izređali nad nama u proteklih 100 godina, i oni koje branimo i oni protiv kojih smo. Zato smo se i stesali na ovu državicu i siromašni smo i ljudima i ekonosmki.

Na kraju krajeva, Rusi su nam uveli sankcije početkom devedesetih jer je to njima bio interes, ne zaboravite to.

dex

pre 9 godina

@Slepi kod ociju

Meni ne treba 100 snimaka, vec samo jedan jedini. Makar malecki, ako postanska marka. A njega nema, pa nema... A kome treba lobotomija pitanje je - da li onome koji veruje svojim ocima i usima ili onome koji slepo veruje Amerikancima.

Vuk koji sedi

pre 9 godina

@ (Gradjanin, 28. jul 2014 13:37

Pa sto ih ukrajinci ne napadnu lovcima? Znaju gde su....

imaju jos neke avione ali ih ne koriste nesto.... hahaha....

Pametnjaković

pre 9 godina

Najveći problem sa ruskom spoljnom politikom već više decenija je nereagovanje na odluke NATO-a. Rusi su sve dozvoljavali i bili neutralni, tek kada su im se približili počeli su da reaguju. Ovo sve što se dešava je više nego očekivano.

Rodoljub

pre 9 godina

Mi imamo snimke bombardovanja Srbije bez odobrenje UN. Hoce li SAD i NATO odgovarati za krsenje medjunarodnog prava i za zlocine ?

PCK

pre 9 godina

Marie Harf:Imamo neoborive dokaze da Rusija granatira položaje Ukrajinske vojske
Putin:Možete nam pokazati dokaze?
Marie Harf:Ne to je strogo čuvna državna tajna
Putin:Rusija ima neoborive dokaze da nismo granatirali položaje Ukrajinske vojske.
Marie Harf:kakvi su to dokazi ?
Putin:Sada če Rusija granatirati položaje Ukrajinske vojske pa da vidite kako to izgleda

Maršal Rogožarski

pre 9 godina

Ne podržavam zabrame u medijima ali podržavam tužbe protiv novinara koji lažu. Od zabrana samo bih dve podržao - da se Olji Bećirović i Danici Popović zabrani slikanje na maklim ekranima naših prijemnika.

Sa distance

pre 9 godina

Daleko od toga da verujem Amerikancima, i ne podrzavam njihove intervencije po svetu, ali izuzetno nervira navijacki stav vecine ovde, blanko podrzavanje svega sto radi Putin i kritika svega sa zapada. Ja razumem frustraciju od '99, ali aman ljudi, nije sve crno-belo, Rusi nisu nista bolji od Amerikanaca, pitajte Madjare, Rumune, Bugare, Poljake...
Bolje bi nam bilo da gledamo svoja posla, niti nam je realno zapad kriv sto smo poslednji u Evropi, niti ce nam Rusi pomoci.

Posmatrač

pre 9 godina

Šta god da SAD imaju kao dokaze, na ovim fotografijama se to ne vidi jasno i nedvosmisleno.
ISTINA JE BILA I OSTALA PRVA ŽRTVA RATA.
Amerikanci i Rusi se i dalje "biju" preko leđa Ukrajinaca i svih drugih stanovnika Evrope. Nadam se da će im se to jednog dana vratiti na sličan način.

Vlada

pre 9 godina

Ljudi, ja ne znam je ste vi svesni da mi ne možemo za vjek vjekova biti na strani "globane pravde" protiv najjače sile na svetu i očekivati da ćemo dobro proći. Nikada u svojoj istoriji se nismo dobro proveli kad smo se najjačima zamerali. Svi su se izređali nad nama u proteklih 100 godina, i oni koje branimo i oni protiv kojih smo. Zato smo se i stesali na ovu državicu i siromašni smo i ljudima i ekonosmki.

Na kraju krajeva, Rusi su nam uveli sankcije početkom devedesetih jer je to njima bio interes, ne zaboravite to.

lale

pre 9 godina

A zasto onda ne objavite sninak odakle je ispaljena raketa koja je oborila putnicki avion?? A sta je sa avionom koji je "NESTAO" u Indijskom okeanu????? To nemate snimak aa? Ovaj zapad mnogi laze!!!!!!!!!!

srle

pre 9 godina

Snimke oborenog aviona prvo na sunce!

Ili ćete opet kao pre 45 godina počinjati sa Meseca?

Ima samo jedan problem-Stenli Kjubrik(1928-1999)

ork

pre 9 godina

Ima i ceo svet snimke gde ukrajinski fasisti spaljuju zive ljude u Odesi, pa nesto ne videh da je Zapad to osudio. Za njih su i fasizam i ratni zlocini prihvatljivi, sve dok su usmereni protiv Rusije. Ali zato je i odbrana sopstvenog doma od fasistickih hordi akt terorizma ako to rade Rusi. Licemernije od ovoga ne moze. Probajte da zamislite da nekoliko miliona Amerikanaca zivi na severu Meksika i da meksicka vojska krene da ih bombarduje, raketira i spaljuje. Kako bi Amerika reagovala u tom slucaju? Samo probajte da zamislite.

legionar

pre 9 godina

Sve ove slicice su lepe.Nego dajte geografsku duzinu i sirinu,pa svi na google mape da vidimo.
Ovo su mozda Ukrajina i Rusija,a mozda i Arizona.
Nemam problem sa tim sto Rusi pomazu Novorusiju,dokle god Amerikanci finansiraju Al kaidu i slicne razbojnike,samo ne volim propagandu.

Dunster

pre 9 godina

@T

Pa, gde su snimci? Nije pretplata nego taksa? Gde su snimci koji dokazuju da su Rusi ispalili raketu na MH17? To je bilo 17. jula, a ovi "dokazi" nekih rupa na nekim poljima su od 21-24. jula. Vidis da lepo pisu da "rade na planu" kako da drugu Obami dostave podatke. A da, jos nisu nacrtali mesto pucanja. Inace, Amerika "nije" umesana u konflikt u Ukrajini - ona je organizovala haos u Ukrajini.

dragiša, kragujevac

pre 9 godina

"Jer bi to značilo da se SAD direktno uključila u sukob"!
Licemerje! Pa ona ga je izazvala,počev od Majdana ,gde su dolazili zapadnjaci i davali podrpšku "majdanovcima",pa preko dolaska direktora CIE i potredsednika Bajdena kada je krenula ofanziva na istok Ukrajine.Da nije možda Porošeniko sam to učinio.manite se tih gluposti. I sada su u Ukrajini američki "apači",helikopteri ubice, i sada su jedinice ,šatro,privatne kompanije iz SAD ...I konačno.
Ako ima ove snimke satelitske SAD, zašto ne pokaže snimke satelitske rušenja malezijskog aviona.
Zašto?
Šta se krije, ukrajinski lovac pored putničkog aviona, naredjenje da malezijski avion promeni rutu i baš krene iznad mesta gde se vode borbe,pa još po naredni iz kontrole da sidje niže...Zašto je kutija odmah otošla u Britaniju, dakle, u NATO,a nigde nezavismne medjunodne komisije.
Ne budimo naivni, ono što su činili Srbiji, satanizujući Srbiju,srpski narod, Miloševića, to sada čine sa Rusijom, ruskim narodom, Putinom,a podsećam ranije su to radili sa Huseinom, Gadafijem ...i svuda gde su izvršili napade - ostavili su pustoš.Pogledajte Irak,Libiju, sem što su stavili šape na naftna polja- ništa drugo.
Amerika je država ubica(mislim na vlast) ne na narod kome vlast i ne dozvoiljava da nešto zna,osim da radi( a mnogi) umiru u bedi.

Vladimir

pre 9 godina

Bitno je da su nas bombardovali a rusima jedino sto mogu jeste da prete..I kada bi vojska usla u Ukrajinu i razorila je pretili bi..To je kad je zemlja velesila a ne mala zemlja na balkanu koja se medjusobno razara..Ne mogu oni rusima nista

dinosaurus jr

pre 9 godina

kako mi da znamo da su u pitanju ukrainci i rusi? crno bela fotogafija i na njoj u fotosopu iscrtane linije i napisano border, ukraine, russia...

na ovim slikama jedino se vidi slaba "ucinkovitost" artiljerijskog orudja. mali broj zrna je pogodio metu, vecina je prebacila ili podbacila. mali broj sati vezbanja...

Vuk Samotnjak

pre 9 godina

Ocigledno je da Rusija podrzava pobunjenike, kao sto je i ocigledno da SAD podrzavaju Kijev. Dokazi kakve iznosi SAD lako mogu da budu izrezirani, sto me uopste ne bi cudilo.
Takodje je ocigledno da SAD zahtevaju ostru akciju protiv Rusije za napad na teritoriju druge drzave. U isto vreme, SAD na ocigled sveta ubijaju ljude u Pakistanu - upitno je koliko "terorista" ubiju, ali nije upitno da uz to ubijaju mnogo civila. Oni to cak i ne negiraju, ali naravno nikome nije problem ubistvo gomile civila u Pakistanu, dok se o navodnom gadjanju iz Rusije trubi na sve strane.
Nisu Rusi cvecke, ali ovi (i njihovi papagajski podrepci)... FUJ!

Stvarno

pre 9 godina

@(T, 28. jul 2014 12:19) Al su ti snimci. Prvo, 2014. godine nismo u stanju da imamo slike u boji. Drugo, moja njiva ima da se nadje na Bing i Google sa visine od par stotina metara kristalno jasno se moze videti cak i koje voce mi je posadjeno. Drugo ova vozila cija operacija treba da bude prikrivena se nalaze na sred njive. Ovo propaganda stvarno je uvreda za mozak. Sto kaze jedan moj prijatelj nije sto me lazes nego sto mislis da (sam toliko glup da)verujem. I da me neko ubedi da amerikanci(jedini koji imaju interes da se ovako nesto desi) nisu oborili MH17 je totalno suludo. Ni Rusima, ni Ukrajincima, ni EU ma nikom sem amerikancima i englezima nije odgovaralo da se ovako nesto desi. I nece niko da me ubedi da je bilo slucajno. 300 ljudi je namerno ubijeno samo da bi se mobilisala zapadna javnost protiv "zlog i odvratnog Putina".

wizard

pre 9 godina

Snimci su konfuzni i ne dokazuju nista sem da se vode borbe u Ukrajini. Medjutim siguran sam da Amerika poseduje snimak oborenog civilnog aviona posto je upravo objavila ovim snimcima da "zna sve" ali cuti.

Sa distance

pre 9 godina

Daleko od toga da verujem Amerikancima, i ne podrzavam njihove intervencije po svetu, ali izuzetno nervira navijacki stav vecine ovde, blanko podrzavanje svega sto radi Putin i kritika svega sa zapada. Ja razumem frustraciju od '99, ali aman ljudi, nije sve crno-belo, Rusi nisu nista bolji od Amerikanaca, pitajte Madjare, Rumune, Bugare, Poljake...
Bolje bi nam bilo da gledamo svoja posla, niti nam je realno zapad kriv sto smo poslednji u Evropi, niti ce nam Rusi pomoci.

Orgasmatron

pre 9 godina

Americki drzavljani ratuju ko placenici u Ukrajini. Cemu komentari americke administracije? Rusija podrzava Ruse, Usa Ukrajince. Kao u dobra stara vremena. I dobro da je konacno tako, Rusija se podigla.

Vuk koji sedi

pre 9 godina

Sta govore ovi snimci? Neka skica iz holivudskog filma.

Problem sa Vasingtonom je sto je isuvise cesto lagao pa im sada niko vise ne veruje. I nikad i nece. Proslo je vreme jeftine propagande.

Uzalud sada Obama i Dzo Bajden govore - Vuk, vuk, vuk....

Sve je uzalud.

Maršal Rogožarski

pre 9 godina

Ne podržavam zabrame u medijima ali podržavam tužbe protiv novinara koji lažu. Od zabrana samo bih dve podržao - da se Olji Bećirović i Danici Popović zabrani slikanje na maklim ekranima naših prijemnika.

Nikola

pre 9 godina

''Agencija AP javila je da slike, koje potiču iz američke Agencije za nacionalnu bezbednost, ne mogu da budu proverene iz nezavisnih izvora.''
Cause I said so...

Gong

pre 9 godina

Kada sirijski pobunjenici sa turske teritorije gađaju Asadove vojnike, to je u redu, a kada im ovi vrate, to se tretira kao Asadovo provociranje Turske. A sad na ukrajinsko-ruskoj granici zapad pokazuje dvostruke aršine! Kao i za "majdanovce" jedni, a za rusko stanovništo drugi aršini. Hrvatsko odvajanje podržali, donjecko suprotno. Nisu se bunili za etničko čišćenje Srba iz Hrvatske, a inicirali su etničko čišćenje Srba sa srpske teritorije... Mogu ovako do prekosutra, jer zapadnjačko licemerje je svakodnevo, u svakom pogledu.

Vladislav

pre 9 godina

Igrice kojih bi se zastideo i lošiji grafički dizajner za pomenutu oblast. Izmedju ostalog snimci ne dokazuju ništa, ali baš ništa ali za priglupi narod Amerike i Zapadne Evrope sasvim dovoljno. Kao i plakanje majki pobijenih muslimana nad pravoslavnim krstovima. Ko bi dakle sve to trebao da proguta? Zna se, a za stoku leba i igara, dok se ne zaigraju...

Vuk koji sedi

pre 9 godina

@ (Gradjanin, 28. jul 2014 13:37

Pa sto ih ukrajinci ne napadnu lovcima? Znaju gde su....

imaju jos neke avione ali ih ne koriste nesto.... hahaha....

dex

pre 9 godina

@Slepi kod ociju

Meni ne treba 100 snimaka, vec samo jedan jedini. Makar malecki, ako postanska marka. A njega nema, pa nema... A kome treba lobotomija pitanje je - da li onome koji veruje svojim ocima i usima ili onome koji slepo veruje Amerikancima.

Pametnjaković

pre 9 godina

Najveći problem sa ruskom spoljnom politikom već više decenija je nereagovanje na odluke NATO-a. Rusi su sve dozvoljavali i bili neutralni, tek kada su im se približili počeli su da reaguju. Ovo sve što se dešava je više nego očekivano.

Rodoljub

pre 9 godina

Mi imamo snimke bombardovanja Srbije bez odobrenje UN. Hoce li SAD i NATO odgovarati za krsenje medjunarodnog prava i za zlocine ?

Kamičak

pre 9 godina

Како се играте информацијама и спинујете јавност. Најмање што сте могли да урадите је да пренесете у потпуности вест.
Снимке је објавио амерички амбасадор у Украјини Џефри Пајет на свом Твитер налогу.
Овако како сте ви објавили вест, може да се стекне утисак да их је објавио Пентагон на некој својој званичној конференцији за новинаре.

Posmatrač

pre 9 godina

Šta god da SAD imaju kao dokaze, na ovim fotografijama se to ne vidi jasno i nedvosmisleno.
ISTINA JE BILA I OSTALA PRVA ŽRTVA RATA.
Amerikanci i Rusi se i dalje "biju" preko leđa Ukrajinaca i svih drugih stanovnika Evrope. Nadam se da će im se to jednog dana vratiti na sličan način.

PCK

pre 9 godina

Marie Harf:Imamo neoborive dokaze da Rusija granatira položaje Ukrajinske vojske
Putin:Možete nam pokazati dokaze?
Marie Harf:Ne to je strogo čuvna državna tajna
Putin:Rusija ima neoborive dokaze da nismo granatirali položaje Ukrajinske vojske.
Marie Harf:kakvi su to dokazi ?
Putin:Sada če Rusija granatirati položaje Ukrajinske vojske pa da vidite kako to izgleda