Ponedeljak, 21.07.2014.

16:29

Vučić: Štitićemo uvek stabilnost RS

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Srbija uvek štititi stabilnost Republike Srpske (RS) unutar teritorijalno celovite Bosne i Hercegovine.

Izvor: Beta

Vuèiæ: Štitiæemo uvek stabilnost RS IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

103 Komentari

Sortiraj po:

Aki

pre 9 godina

Ovo je moralna i odgovorna odluka našeg premijera. Ne treba se mešati u izbornu volju gradjana RS. Mi sa njima imamo dobre odnose i tako će i ostati.

Panonski

pre 9 godina

Da, da i to novcano od poreskih obveznika Srbije, pomaganjem narocito kriminalca Ronhila i njegovih pudlica.

Iznenadjen sam da jos uvek postoje ljudi, koji se sprdaju sa saradnjom i zivotom dveju drzava istog naroda. Nadam se da ce Vucic nastaviti da pomaze RS.

Mir u regionu

pre 9 godina

Stabilnost RS znači poštovanje Dejtonskog sporazuma. A poštovanje Dejtonskog sporazuma, znači mir u regionu. Svesna toga, da je Balkan bure baruta Srbija će se uvek odgovorno ponašati.

zvezdica

pre 9 godina

Srbija ce stititi svoj narod, omoguciti mu da izrazi svoju politicku volu, stititi njihove interese i truditi se da obezbedi regionalnu stabilnost.

JovO23

pre 9 godina

Srbija danas pokazuje jasnu volju da ima korektne odnose sa Sarajevom, ali u svakoj prilici Vučić jasno pokazuje da Srbija neće pristati da se Republici Srpskoj oduzme bilo koja od nadležnosti koju je ona dobila po dejtonskom sporazumu.

Davorin

pre 9 godina

Razvijanje dobrih odnosa sa okolnim zemljama je veoma bitno za napredak i razvoj naše zemlje. Srbija i Republika Srpska treba da rade na podsticanju međusobne saradnje u budućnosti. Zajedničkim radom se definitivno može mnogo postići.

dejton

pre 9 godina

Odgovoran i moralan stav predsednika vlade. Podrška našem narodu iz susedne zemlje ali bez mešanja u izbornu volju njenih građana. Srbija će uvek imati usku saradnju sa RS, to je prirodna stvar, ne politička...

BOBANA - RU 44

pre 9 godina

Naravno da svaka podrska kada je tesko uvek dobro dojen. Naravno da u ovoj sitaciji kada je zapoceto sa reformama, kada ima podrske ona daje onom koje sprovodi jos veci elan za radom a to je u ovom trenutku Aleksandar Vucic, kojem ce svaka podrska dobro doci, da nastavi da ih sprovodi u delo, a to je svima nama i cilj da budu uspesne.

goran

pre 9 godina

Zaista, ali bas zaista je lepo videti kako skoro svi komentatori pozdavljaju Vuciceve reci o podrzavanju BH kao jedinstvene nezavisne drzave i RS kao entiteta u toj drzavi.
Ispada da RS u drzavi BH dodje nesta kao Vojvodina u drzavi Srbiji.
Ni jedni ni drugi nemaju svoju vojsku, ne kontrolisu vlastite granice, nemaju svoje ambasade, svoju valutu, pasose, registarske tablice, narodnu banku,....

Vatromet

pre 9 godina

Srbija treba da podrzava REPUBLIKU SRPSKU u svakom pogledu,odnosi izmedju dve zemlje treba da budu na visokom nivou.To premijer Vucic dobro zna.

Zaz

pre 9 godina

Bilo bi nemoralno da se Srbija niti bilo ko drugi mesa u izbornu volju gradjana neke druge drzave. Ko god da pobedi na izborima, Srbija ce i dalje razvijati dobre susedske odnose sa RS.

branko

pre 9 godina

@(Kica, 21. jul 2014 17:09) Nadam se da ću dočekati dan kada će Srbi iz RS izaći na izbore zajedno sa nama Srbima iz matice.

darik 2

pre 9 godina

Stabilnost celog regiona je najvažnija. RS uvek ima našu podršku. Onoga koga budu želeli tj. ko pobedi na izborima svakako i mi podržavamo. Svako sebi bira najbolje.

tropico

pre 9 godina

Svaki sastanak drzavnika republike Srbije sa drzavnicima RS rezultira pozitivnim utiscima i nastavkom sveopste saradnje dve zemlje a narocito nastavkom prijateljskih odnosa koji su na visokom nivou. Premijer Vucic je jos jednom naglasio da ce Srbija biti najbolji regionalni prijatelj Republici Srpskoj.

vuletic

pre 9 godina

Bilo bi nelogicno da Srbija ne bude konstantno uz svog najboljeg reginalnog suseda, Republiku Srpsku. Premijer Srbije, Vucic, je preneo svojim prijateljima iz Republike Srpske, da ce Srbija i ubuduce nastaviti da bude uz RS i pruzati joj podrsku u njenom daljem radu.

LASTA

pre 9 godina

Srbija ima moralnu obavezu da pomogne u svakom slučaju RS,ali nema pravo da se stavlja na bilo čiju stranu na izborima u RS,jer ko god da pobedi sa njim se mora i treba sarađivati. Dodik je se na predhodnim izborima zaleteo i podržao na izborima u Srbiji Tadića,a na kraju se desilo da je pobedio Nikolić,srećom po odnose Srbije i RS taj njegov potez nije ostavio nikakve posledice.

Sirena

pre 9 godina

Unapeđenje saradnje između Srbije i republike Srpske je konstantan proces, i ti odnosi su sada na najvišem nivou od osnivanja. Sada treba posebno obratiti pažnju na razvoj ekonomskih odnosa i prekogranične saradnje uz benefite na obe strane!

Duško

pre 9 godina

Mnogi bi voleli da nestane RS i stvori se unitarna Bosna. Stav Srbije je od početka jasan, poštuje se integritet Bosne, ali uz poštovanje integriteta Republike SRpske.

vrabac

pre 9 godina

Srbija ce nastaviti da razvija dobre i prijateljske odnose sa svim zemljama regiona, pa tako i sa Republikom Srpskom, ovakvi sastanci govore u prilog odlicnom medjusobnom razumevanju i saradnji.

strahinjaB

pre 9 godina

Visedecenijska prijateljska veza RS i Srbije ne sme se nikada prekinuti, a apro po ove konstatacije premijer Vucic je jos jednom naglasio da je Srbija uvek uz Republiku Srpsku i uvek ce biti za njenu stabilnost i sigurnost u okviru celine sa BiH.

Lux

pre 9 godina

To se zove odgovoran političar, koga narod želi neka i dobije vlast. Kod Vučića nema politikanstva i sitnih interesa, čovek je posvećen velikim idejama i delima.

Dejtonski sporazum

pre 9 godina

Kao jedna od država potpisnica Dejtonskog sporazuma, Srbija će uvek biti na stanovištu njegovog poštovanja i primene.

gepard

pre 9 godina

Gradjani Republike Srpske i gradjani Srbije su veoma slicni po svojoj kulturi i harizmi, zato Srbija i RS imaju ukorenjene odlicne sveobuhvatne odnose koji se sigurno nece promeniti na gore ili prekinuti, u najgorem slucaju. Pomenute tvrdnje je i premijer Vucic naglasio prilikom sastanka sa zvanicnicima RS.

kisobran

pre 9 godina

Republika Srpska kao deo BiH mora uvek biti stabilna i imati svoju sigurnost, radi celine sa BiH. Drzava Srbija, kada god se bude za to pitala, ce uvek biti za celishodnost teritorije BiH, kao i njenog dela, Republike Srpske.

pantelija

pre 9 godina

Obaveza Srbije je da stiti stabilnost RS, da joj bude pomoc i podrska, ali nikakvo mesanje u unutrasnja pitanja ne dolaze u obzir.

Водоинсталатер

pre 9 godina

Republika Srpska kao deo BiH mora uvek biti stabilna i imati svoju sigurnost, radi celine sa BiH. Drzava Srbija, kada god se bude za to pitala, ce uvek biti za celishodnost teritorije BiH, kao i njenog dela, Republike Srpske.
(kisobran, 21. jul 2014 19:37)
Наши сународници у Српској сасвим су довољно мудри да одаберу оне који су њима по вољи и који ће водити РС путем даљег опоравка. С друге стране, Србији није потребно бирање страна. Да парафразирам народну изреку, ко је добар народу тамо, још је бољи Србији.

Unlimited

pre 9 godina

Srbija i RS imaju tradicionalno dobre odnose, ali to ne znači da ne trebamo saradjivati sa svim komšijama, naprotiv, moramo naći zajednički jezik sa svima, i pre svega saradjivati u oblasti ekonomije.

radeL

pre 9 godina

Premijer Vucic je imao veoma pozitivan i konstruktivan sastanak sa zvanicnicima Republike Srpske, sto je i bilo za ocekivati s obzirom da su Srbija i RS dve jako povezane i bliske zemlje, kako prijateljski tako i poslovno. Samo treba nastaviti ovako dobrim tempom saradnje.

Suboticanin

pre 9 godina

E ovo je odgovorna politika. Treba podrzati svakoga kome narod na izborima da podrsku. Ali isto tako treba oterati sa vlasti svakoga koga narod ne zeli a on po svaku cenu gleda da ostane na vlasti, kao na primer Pajtic u Vojvodini.

Brat Djura

pre 9 godina

Srbija kao matica svih Srba a pogotovu srba u RS treba i zapravo mora da stiti interese pogotovo sto joj je to i moralna obaveze posle svega sta se na tim prostorima dogadjalo u zadnjih 20 i nesto godina.

Kreker

pre 9 godina

Srbija će definitivno uvek biti uz Republiku Srpsku, u to nema sumnje. Oduvek smo bili u dobrim odnosima, a tako treba i nastaviti. Drago mi je što Vučić razvija ovako dobre odnose i saradnju sa okolnim zemljama.

nikolina26

pre 9 godina

Republika Srbija se nece mesati u celovitost BiH ali ce uvek biti za stabilnost RS, koja mora biti sigurna unutar BiH. RS je dugogodisnji znacajan prijatelj Srbiji, sto ce se nastaviti i u buducnosti, nema razloga da se taj odnos pogorsa ili prekine.

kiša

pre 9 godina

Treba očuvati teritoriju RS, ali isto tako poštovati Bosnu i Hercegovinu, vreme rata je prošlo i moramo se okrenuti budućnosti i miru dva naroda.

rodja83

pre 9 godina

Stabilnost RS ne sme ni u kom slucaju biti narusena. Sto se Srbije tice uvek ce biti tu za RS, i nastojace da je podrzava i pomaze u svakom smislu. Premijer Vucic je to jos jednom ponovio tokom sastanka sa predstavnicima RS.

rajic03

pre 9 godina

Republika Srpska je Srbiji veoma blizak regionalan prijatelj i saradnik, sto vodi cinjenici da ce Srbija uvek podrzavati stabilnost RS. Naravno nasa zemlja je u dobrim odnosima i sa BiH a RS kao njen deo nam je jos bliza, pa u tom smislu imamo blizu saradnju sa njom.

vitamin

pre 9 godina

Treba odrzavati jos ovakvih sastanaka imedju zvanicnika i stranackih predstavnika Srbije i SR, medjusobni dijalog jos ce vise ucvrstiti i produbiti tradicionalno dobre odnose nasih zemalja.

Nebojša

pre 9 godina

Tako i treba, pružati podršku Republici Srpskoj, ali se ne mešati u izbornu volju građana. To samo potvrđuje koliko je Vučić odlučan da održi stabilnost u regionu.

Panonski

pre 9 godina

Da, da i to novcano od poreskih obveznika Srbije, pomaganjem narocito kriminalca Ronhila i njegovih pudlica.

Iznenadjen sam da jos uvek postoje ljudi, koji se sprdaju sa saradnjom i zivotom dveju drzava istog naroda. Nadam se da ce Vucic nastaviti da pomaze RS.

pahuljica

pre 9 godina

Dobri odnosi Srbije i RS su kljucni za stabilnost u regionu, RS moze ocekivati podrsku nase drzave u mnogim pitanjima, takodje treba nastaviti sa saradnjom u razlicitim oblastima, sto ce veoma znaciti gradjanima obe zemlje.

ptica

pre 9 godina

Premijer Vucic je po ko zna koji put, na sastanku sa zvanicnicima Republike Srpske, istakao da ce Srbija uvek biti za stabilnost RS, koja mora biti sigurna unutar BiH, sa kojom je takodje u veoma dobrim odnosima. Sta reci osim da samo treba nastaviti tim tempom saradnje.

Nenad

pre 9 godina

Normalno je da se mora poštovati volja gradjana jer samo tako ćemo imati i stabilan region. Vučić je u pravu, ne treba prisiljavati nikoga ni na šta. Ovo je, ipak, ozbiljno pitanje i podrška je najlogičnije rešenje.

Kica

pre 9 godina

Pravo na samoopredeljenje je jedino u evropi uskraceno republici srpskoj, dok ga kosovski albanci uzivaju uz podrsku velikih sila, jos jedan dokaz da nema pravde na svetu vec kako odgovara velikim silama, male sile kao mi mogu samo da daju ovakve ohrabrujuce izjave

prirodno

pre 9 godina

sasvim mi je prirodno i logično da štitimo stabilnost RS, kao i da damo punu svoju podršku, a da pri tome ne utičemo na izbornu volju građana..

pele

pre 9 godina

Narodu sa druge strane verujem mnogo znaci podrska srpskog premijera, jednog od retkih koji se nije mesao u njihova unutrasnja pitanja i nametao im resenja...

milica

pre 9 godina

Narod RS neka odluci koga zele da ih predvodi, svako mesanje drugih zemlja je krajnje nepristojno. Srbija treba da stiti interese RS-a, i zastiti svoj narod!

Filip

pre 9 godina

Naravno da se neće mešati. Ova vlada na pravi način pokazuje šta je zaista demokratija a oni što sebe nazivaju demokratama nikako da prebole što nisu više po volji građana...

Roki

pre 9 godina

Srbija treba da podstice nastojanja republike srpske da obezbedi sto vecu samostalnost u odnosu na BIH, cak i da stvori npr.neku vrstu trgovacke slobodne zone

munja

pre 9 godina

Srbija i RS su uvek imale veoma dobre medjusobne odnose, tako ce biti i u buducnosti, RS moze uvek da racuna na podrsku nase zemlje, verujem da ce nase veze postati jos cvrsce u narednom periodu.

bubica

pre 9 godina

Srbija je uvek podrzavala Republiku Srpsku, a to ce ciniti i dalje, takodje ce uvek stititi stabilnost RS unutar BiH, treba i u buducnosti nastaviti sa odrzavanjem dobrih odnosa.

Arja

pre 9 godina

Aleksandar Vučić zaista radi za dobrobit svoga naroda. Poštovaće svaku odluku RS, i drago mi je da Srbija predstavlja faktor mira i stabilnosti i da će našu državu izvući iz teške ekonomske krize.Dejtonski sporazum će se poštovati.Aleksandar Vučić zaista može da pregovara i razgovara sa svima, i da će zaista pomoći državama regiona.Srrbija će prva izaći iz krize kroz dve godine.

KLIKA

pre 9 godina

Stabilnost na Balkanu je osnovna potreba u kojoj Srbija mora imati konstruktivnu ulogu kroz branjenje Dejtonskog sporazuma koji garantuje postojanost srpskog entiteta u BiH.

Bosko

pre 9 godina

Uvek treba postovati izbornu volju ljudi koji zive na jednom prostoru ma kakva ona bila, to je esencija slobode, sad sto nekima tako nesto ne odgovara to je druga stvar

Fedor

pre 9 godina

Podrška Republici Srpskoj ne sme izostati ma ko da se tamo nađe na vlasti. Treba poštovati volju građana u svakom smislu jer to je jedini način sprovođenja istinske demokratije.

Bajro iz Bijeljine

pre 9 godina

Kao i uvijek do sada, Srbija se neće miješati u unutrašnje stvari R Srpske. Koga građani izaberu na izborima taj će biti novi prijedsednik R Srpske.

Stanislava

pre 9 godina

Volju gradjana uvek treba postovati, kao sto navodi nas premijer. Oni su podrzali nas izbor, sada cemo im mi uzvratiti istom merom. Postovanje se mora zasluziti.

Patriota

pre 9 godina

Gospodin Vucic pravi prave poteze kad je u pitanju region a posebno radi ocuvanja Dejtonskog sporazuma i saradnje Srbija mora biti uvek uz bracu preko Drine.

tomas

pre 9 godina

Posto su se Srbi iz RS bunili da tokom svoje posete RS za vreme vikenda Vucic nije proveo 'ni sekunde' sa srpskom opzicijom, a Dodik sebi i Cvijanovicki pribavio svu slavu oko posete, vise je nego ocito da se Vucic 'vadi' sa ovom posetom

Marko

pre 9 godina

Bez obzira sto su odnosi Srbije sa RS na visokom nivou, po nekad nije na odmet sa ostalim politickim faktorima unutar RS razmeniti misljenja.

Duško

pre 9 godina

Mnogi bi voleli da nestane RS i stvori se unitarna Bosna. Stav Srbije je od početka jasan, poštuje se integritet Bosne, ali uz poštovanje integriteta Republike SRpske.

KLIKA

pre 9 godina

Stabilnost na Balkanu je osnovna potreba u kojoj Srbija mora imati konstruktivnu ulogu kroz branjenje Dejtonskog sporazuma koji garantuje postojanost srpskog entiteta u BiH.

pele

pre 9 godina

Narodu sa druge strane verujem mnogo znaci podrska srpskog premijera, jednog od retkih koji se nije mesao u njihova unutrasnja pitanja i nametao im resenja...

Patriota

pre 9 godina

Gospodin Vucic pravi prave poteze kad je u pitanju region a posebno radi ocuvanja Dejtonskog sporazuma i saradnje Srbija mora biti uvek uz bracu preko Drine.

Bosko

pre 9 godina

Uvek treba postovati izbornu volju ljudi koji zive na jednom prostoru ma kakva ona bila, to je esencija slobode, sad sto nekima tako nesto ne odgovara to je druga stvar

Stanislava

pre 9 godina

Volju gradjana uvek treba postovati, kao sto navodi nas premijer. Oni su podrzali nas izbor, sada cemo im mi uzvratiti istom merom. Postovanje se mora zasluziti.

Fedor

pre 9 godina

Podrška Republici Srpskoj ne sme izostati ma ko da se tamo nađe na vlasti. Treba poštovati volju građana u svakom smislu jer to je jedini način sprovođenja istinske demokratije.

Marko

pre 9 godina

Bez obzira sto su odnosi Srbije sa RS na visokom nivou, po nekad nije na odmet sa ostalim politickim faktorima unutar RS razmeniti misljenja.

Filip

pre 9 godina

Naravno da se neće mešati. Ova vlada na pravi način pokazuje šta je zaista demokratija a oni što sebe nazivaju demokratama nikako da prebole što nisu više po volji građana...

prirodno

pre 9 godina

sasvim mi je prirodno i logično da štitimo stabilnost RS, kao i da damo punu svoju podršku, a da pri tome ne utičemo na izbornu volju građana..

Roki

pre 9 godina

Srbija treba da podstice nastojanja republike srpske da obezbedi sto vecu samostalnost u odnosu na BIH, cak i da stvori npr.neku vrstu trgovacke slobodne zone

vrabac

pre 9 godina

Srbija ce nastaviti da razvija dobre i prijateljske odnose sa svim zemljama regiona, pa tako i sa Republikom Srpskom, ovakvi sastanci govore u prilog odlicnom medjusobnom razumevanju i saradnji.

Bajro iz Bijeljine

pre 9 godina

Kao i uvijek do sada, Srbija se neće miješati u unutrašnje stvari R Srpske. Koga građani izaberu na izborima taj će biti novi prijedsednik R Srpske.

Водоинсталатер

pre 9 godina

Republika Srpska kao deo BiH mora uvek biti stabilna i imati svoju sigurnost, radi celine sa BiH. Drzava Srbija, kada god se bude za to pitala, ce uvek biti za celishodnost teritorije BiH, kao i njenog dela, Republike Srpske.
(kisobran, 21. jul 2014 19:37)
Наши сународници у Српској сасвим су довољно мудри да одаберу оне који су њима по вољи и који ће водити РС путем даљег опоравка. С друге стране, Србији није потребно бирање страна. Да парафразирам народну изреку, ко је добар народу тамо, још је бољи Србији.

strahinjaB

pre 9 godina

Visedecenijska prijateljska veza RS i Srbije ne sme se nikada prekinuti, a apro po ove konstatacije premijer Vucic je jos jednom naglasio da je Srbija uvek uz Republiku Srpsku i uvek ce biti za njenu stabilnost i sigurnost u okviru celine sa BiH.

vuletic

pre 9 godina

Bilo bi nelogicno da Srbija ne bude konstantno uz svog najboljeg reginalnog suseda, Republiku Srpsku. Premijer Srbije, Vucic, je preneo svojim prijateljima iz Republike Srpske, da ce Srbija i ubuduce nastaviti da bude uz RS i pruzati joj podrsku u njenom daljem radu.

LASTA

pre 9 godina

Srbija ima moralnu obavezu da pomogne u svakom slučaju RS,ali nema pravo da se stavlja na bilo čiju stranu na izborima u RS,jer ko god da pobedi sa njim se mora i treba sarađivati. Dodik je se na predhodnim izborima zaleteo i podržao na izborima u Srbiji Tadića,a na kraju se desilo da je pobedio Nikolić,srećom po odnose Srbije i RS taj njegov potez nije ostavio nikakve posledice.

pahuljica

pre 9 godina

Dobri odnosi Srbije i RS su kljucni za stabilnost u regionu, RS moze ocekivati podrsku nase drzave u mnogim pitanjima, takodje treba nastaviti sa saradnjom u razlicitim oblastima, sto ce veoma znaciti gradjanima obe zemlje.

gepard

pre 9 godina

Gradjani Republike Srpske i gradjani Srbije su veoma slicni po svojoj kulturi i harizmi, zato Srbija i RS imaju ukorenjene odlicne sveobuhvatne odnose koji se sigurno nece promeniti na gore ili prekinuti, u najgorem slucaju. Pomenute tvrdnje je i premijer Vucic naglasio prilikom sastanka sa zvanicnicima RS.

Lux

pre 9 godina

To se zove odgovoran političar, koga narod želi neka i dobije vlast. Kod Vučića nema politikanstva i sitnih interesa, čovek je posvećen velikim idejama i delima.

bubica

pre 9 godina

Srbija je uvek podrzavala Republiku Srpsku, a to ce ciniti i dalje, takodje ce uvek stititi stabilnost RS unutar BiH, treba i u buducnosti nastaviti sa odrzavanjem dobrih odnosa.

vitamin

pre 9 godina

Treba odrzavati jos ovakvih sastanaka imedju zvanicnika i stranackih predstavnika Srbije i SR, medjusobni dijalog jos ce vise ucvrstiti i produbiti tradicionalno dobre odnose nasih zemalja.

Sirena

pre 9 godina

Unapeđenje saradnje između Srbije i republike Srpske je konstantan proces, i ti odnosi su sada na najvišem nivou od osnivanja. Sada treba posebno obratiti pažnju na razvoj ekonomskih odnosa i prekogranične saradnje uz benefite na obe strane!

Arja

pre 9 godina

Aleksandar Vučić zaista radi za dobrobit svoga naroda. Poštovaće svaku odluku RS, i drago mi je da Srbija predstavlja faktor mira i stabilnosti i da će našu državu izvući iz teške ekonomske krize.Dejtonski sporazum će se poštovati.Aleksandar Vučić zaista može da pregovara i razgovara sa svima, i da će zaista pomoći državama regiona.Srrbija će prva izaći iz krize kroz dve godine.

munja

pre 9 godina

Srbija i RS su uvek imale veoma dobre medjusobne odnose, tako ce biti i u buducnosti, RS moze uvek da racuna na podrsku nase zemlje, verujem da ce nase veze postati jos cvrsce u narednom periodu.

pantelija

pre 9 godina

Obaveza Srbije je da stiti stabilnost RS, da joj bude pomoc i podrska, ali nikakvo mesanje u unutrasnja pitanja ne dolaze u obzir.

Dejtonski sporazum

pre 9 godina

Kao jedna od država potpisnica Dejtonskog sporazuma, Srbija će uvek biti na stanovištu njegovog poštovanja i primene.

tropico

pre 9 godina

Svaki sastanak drzavnika republike Srbije sa drzavnicima RS rezultira pozitivnim utiscima i nastavkom sveopste saradnje dve zemlje a narocito nastavkom prijateljskih odnosa koji su na visokom nivou. Premijer Vucic je jos jednom naglasio da ce Srbija biti najbolji regionalni prijatelj Republici Srpskoj.

Nebojša

pre 9 godina

Tako i treba, pružati podršku Republici Srpskoj, ali se ne mešati u izbornu volju građana. To samo potvrđuje koliko je Vučić odlučan da održi stabilnost u regionu.

kisobran

pre 9 godina

Republika Srpska kao deo BiH mora uvek biti stabilna i imati svoju sigurnost, radi celine sa BiH. Drzava Srbija, kada god se bude za to pitala, ce uvek biti za celishodnost teritorije BiH, kao i njenog dela, Republike Srpske.

Nenad

pre 9 godina

Normalno je da se mora poštovati volja gradjana jer samo tako ćemo imati i stabilan region. Vučić je u pravu, ne treba prisiljavati nikoga ni na šta. Ovo je, ipak, ozbiljno pitanje i podrška je najlogičnije rešenje.

kiša

pre 9 godina

Treba očuvati teritoriju RS, ali isto tako poštovati Bosnu i Hercegovinu, vreme rata je prošlo i moramo se okrenuti budućnosti i miru dva naroda.

ptica

pre 9 godina

Premijer Vucic je po ko zna koji put, na sastanku sa zvanicnicima Republike Srpske, istakao da ce Srbija uvek biti za stabilnost RS, koja mora biti sigurna unutar BiH, sa kojom je takodje u veoma dobrim odnosima. Sta reci osim da samo treba nastaviti tim tempom saradnje.

Suboticanin

pre 9 godina

E ovo je odgovorna politika. Treba podrzati svakoga kome narod na izborima da podrsku. Ali isto tako treba oterati sa vlasti svakoga koga narod ne zeli a on po svaku cenu gleda da ostane na vlasti, kao na primer Pajtic u Vojvodini.

milica

pre 9 godina

Narod RS neka odluci koga zele da ih predvodi, svako mesanje drugih zemlja je krajnje nepristojno. Srbija treba da stiti interese RS-a, i zastiti svoj narod!

rajic03

pre 9 godina

Republika Srpska je Srbiji veoma blizak regionalan prijatelj i saradnik, sto vodi cinjenici da ce Srbija uvek podrzavati stabilnost RS. Naravno nasa zemlja je u dobrim odnosima i sa BiH a RS kao njen deo nam je jos bliza, pa u tom smislu imamo blizu saradnju sa njom.

Unlimited

pre 9 godina

Srbija i RS imaju tradicionalno dobre odnose, ali to ne znači da ne trebamo saradjivati sa svim komšijama, naprotiv, moramo naći zajednički jezik sa svima, i pre svega saradjivati u oblasti ekonomije.

radeL

pre 9 godina

Premijer Vucic je imao veoma pozitivan i konstruktivan sastanak sa zvanicnicima Republike Srpske, sto je i bilo za ocekivati s obzirom da su Srbija i RS dve jako povezane i bliske zemlje, kako prijateljski tako i poslovno. Samo treba nastaviti ovako dobrim tempom saradnje.

nikolina26

pre 9 godina

Republika Srbija se nece mesati u celovitost BiH ali ce uvek biti za stabilnost RS, koja mora biti sigurna unutar BiH. RS je dugogodisnji znacajan prijatelj Srbiji, sto ce se nastaviti i u buducnosti, nema razloga da se taj odnos pogorsa ili prekine.

Kreker

pre 9 godina

Srbija će definitivno uvek biti uz Republiku Srpsku, u to nema sumnje. Oduvek smo bili u dobrim odnosima, a tako treba i nastaviti. Drago mi je što Vučić razvija ovako dobre odnose i saradnju sa okolnim zemljama.

Brat Djura

pre 9 godina

Srbija kao matica svih Srba a pogotovu srba u RS treba i zapravo mora da stiti interese pogotovo sto joj je to i moralna obaveze posle svega sta se na tim prostorima dogadjalo u zadnjih 20 i nesto godina.

rodja83

pre 9 godina

Stabilnost RS ne sme ni u kom slucaju biti narusena. Sto se Srbije tice uvek ce biti tu za RS, i nastojace da je podrzava i pomaze u svakom smislu. Premijer Vucic je to jos jednom ponovio tokom sastanka sa predstavnicima RS.

Panonski

pre 9 godina

Da, da i to novcano od poreskih obveznika Srbije, pomaganjem narocito kriminalca Ronhila i njegovih pudlica.

Iznenadjen sam da jos uvek postoje ljudi, koji se sprdaju sa saradnjom i zivotom dveju drzava istog naroda. Nadam se da ce Vucic nastaviti da pomaze RS.

Kica

pre 9 godina

Pravo na samoopredeljenje je jedino u evropi uskraceno republici srpskoj, dok ga kosovski albanci uzivaju uz podrsku velikih sila, jos jedan dokaz da nema pravde na svetu vec kako odgovara velikim silama, male sile kao mi mogu samo da daju ovakve ohrabrujuce izjave

tomas

pre 9 godina

Posto su se Srbi iz RS bunili da tokom svoje posete RS za vreme vikenda Vucic nije proveo 'ni sekunde' sa srpskom opzicijom, a Dodik sebi i Cvijanovicki pribavio svu slavu oko posete, vise je nego ocito da se Vucic 'vadi' sa ovom posetom

darik 2

pre 9 godina

Stabilnost celog regiona je najvažnija. RS uvek ima našu podršku. Onoga koga budu želeli tj. ko pobedi na izborima svakako i mi podržavamo. Svako sebi bira najbolje.

goran

pre 9 godina

Zaista, ali bas zaista je lepo videti kako skoro svi komentatori pozdavljaju Vuciceve reci o podrzavanju BH kao jedinstvene nezavisne drzave i RS kao entiteta u toj drzavi.
Ispada da RS u drzavi BH dodje nesta kao Vojvodina u drzavi Srbiji.
Ni jedni ni drugi nemaju svoju vojsku, ne kontrolisu vlastite granice, nemaju svoje ambasade, svoju valutu, pasose, registarske tablice, narodnu banku,....

branko

pre 9 godina

@(Kica, 21. jul 2014 17:09) Nadam se da ću dočekati dan kada će Srbi iz RS izaći na izbore zajedno sa nama Srbima iz matice.

Vatromet

pre 9 godina

Srbija treba da podrzava REPUBLIKU SRPSKU u svakom pogledu,odnosi izmedju dve zemlje treba da budu na visokom nivou.To premijer Vucic dobro zna.

dejton

pre 9 godina

Odgovoran i moralan stav predsednika vlade. Podrška našem narodu iz susedne zemlje ali bez mešanja u izbornu volju njenih građana. Srbija će uvek imati usku saradnju sa RS, to je prirodna stvar, ne politička...

BOBANA - RU 44

pre 9 godina

Naravno da svaka podrska kada je tesko uvek dobro dojen. Naravno da u ovoj sitaciji kada je zapoceto sa reformama, kada ima podrske ona daje onom koje sprovodi jos veci elan za radom a to je u ovom trenutku Aleksandar Vucic, kojem ce svaka podrska dobro doci, da nastavi da ih sprovodi u delo, a to je svima nama i cilj da budu uspesne.

JovO23

pre 9 godina

Srbija danas pokazuje jasnu volju da ima korektne odnose sa Sarajevom, ali u svakoj prilici Vučić jasno pokazuje da Srbija neće pristati da se Republici Srpskoj oduzme bilo koja od nadležnosti koju je ona dobila po dejtonskom sporazumu.

Zaz

pre 9 godina

Bilo bi nemoralno da se Srbija niti bilo ko drugi mesa u izbornu volju gradjana neke druge drzave. Ko god da pobedi na izborima, Srbija ce i dalje razvijati dobre susedske odnose sa RS.

Davorin

pre 9 godina

Razvijanje dobrih odnosa sa okolnim zemljama je veoma bitno za napredak i razvoj naše zemlje. Srbija i Republika Srpska treba da rade na podsticanju međusobne saradnje u budućnosti. Zajedničkim radom se definitivno može mnogo postići.

Mir u regionu

pre 9 godina

Stabilnost RS znači poštovanje Dejtonskog sporazuma. A poštovanje Dejtonskog sporazuma, znači mir u regionu. Svesna toga, da je Balkan bure baruta Srbija će se uvek odgovorno ponašati.

Panonski

pre 9 godina

Da, da i to novcano od poreskih obveznika Srbije, pomaganjem narocito kriminalca Ronhila i njegovih pudlica.

Iznenadjen sam da jos uvek postoje ljudi, koji se sprdaju sa saradnjom i zivotom dveju drzava istog naroda. Nadam se da ce Vucic nastaviti da pomaze RS.

zvezdica

pre 9 godina

Srbija ce stititi svoj narod, omoguciti mu da izrazi svoju politicku volu, stititi njihove interese i truditi se da obezbedi regionalnu stabilnost.

Aki

pre 9 godina

Ovo je moralna i odgovorna odluka našeg premijera. Ne treba se mešati u izbornu volju gradjana RS. Mi sa njima imamo dobre odnose i tako će i ostati.

tomas

pre 9 godina

Posto su se Srbi iz RS bunili da tokom svoje posete RS za vreme vikenda Vucic nije proveo 'ni sekunde' sa srpskom opzicijom, a Dodik sebi i Cvijanovicki pribavio svu slavu oko posete, vise je nego ocito da se Vucic 'vadi' sa ovom posetom

pele

pre 9 godina

Narodu sa druge strane verujem mnogo znaci podrska srpskog premijera, jednog od retkih koji se nije mesao u njihova unutrasnja pitanja i nametao im resenja...

Filip

pre 9 godina

Naravno da se neće mešati. Ova vlada na pravi način pokazuje šta je zaista demokratija a oni što sebe nazivaju demokratama nikako da prebole što nisu više po volji građana...

ptica

pre 9 godina

Premijer Vucic je po ko zna koji put, na sastanku sa zvanicnicima Republike Srpske, istakao da ce Srbija uvek biti za stabilnost RS, koja mora biti sigurna unutar BiH, sa kojom je takodje u veoma dobrim odnosima. Sta reci osim da samo treba nastaviti tim tempom saradnje.

Kreker

pre 9 godina

Srbija će definitivno uvek biti uz Republiku Srpsku, u to nema sumnje. Oduvek smo bili u dobrim odnosima, a tako treba i nastaviti. Drago mi je što Vučić razvija ovako dobre odnose i saradnju sa okolnim zemljama.

Brat Djura

pre 9 godina

Srbija kao matica svih Srba a pogotovu srba u RS treba i zapravo mora da stiti interese pogotovo sto joj je to i moralna obaveze posle svega sta se na tim prostorima dogadjalo u zadnjih 20 i nesto godina.

Patriota

pre 9 godina

Gospodin Vucic pravi prave poteze kad je u pitanju region a posebno radi ocuvanja Dejtonskog sporazuma i saradnje Srbija mora biti uvek uz bracu preko Drine.

Roki

pre 9 godina

Srbija treba da podstice nastojanja republike srpske da obezbedi sto vecu samostalnost u odnosu na BIH, cak i da stvori npr.neku vrstu trgovacke slobodne zone

Kica

pre 9 godina

Pravo na samoopredeljenje je jedino u evropi uskraceno republici srpskoj, dok ga kosovski albanci uzivaju uz podrsku velikih sila, jos jedan dokaz da nema pravde na svetu vec kako odgovara velikim silama, male sile kao mi mogu samo da daju ovakve ohrabrujuce izjave

Fedor

pre 9 godina

Podrška Republici Srpskoj ne sme izostati ma ko da se tamo nađe na vlasti. Treba poštovati volju građana u svakom smislu jer to je jedini način sprovođenja istinske demokratije.

Stanislava

pre 9 godina

Volju gradjana uvek treba postovati, kao sto navodi nas premijer. Oni su podrzali nas izbor, sada cemo im mi uzvratiti istom merom. Postovanje se mora zasluziti.

KLIKA

pre 9 godina

Stabilnost na Balkanu je osnovna potreba u kojoj Srbija mora imati konstruktivnu ulogu kroz branjenje Dejtonskog sporazuma koji garantuje postojanost srpskog entiteta u BiH.

Bosko

pre 9 godina

Uvek treba postovati izbornu volju ljudi koji zive na jednom prostoru ma kakva ona bila, to je esencija slobode, sad sto nekima tako nesto ne odgovara to je druga stvar

vitamin

pre 9 godina

Treba odrzavati jos ovakvih sastanaka imedju zvanicnika i stranackih predstavnika Srbije i SR, medjusobni dijalog jos ce vise ucvrstiti i produbiti tradicionalno dobre odnose nasih zemalja.

Nebojša

pre 9 godina

Tako i treba, pružati podršku Republici Srpskoj, ali se ne mešati u izbornu volju građana. To samo potvrđuje koliko je Vučić odlučan da održi stabilnost u regionu.

Panonski

pre 9 godina

Da, da i to novcano od poreskih obveznika Srbije, pomaganjem narocito kriminalca Ronhila i njegovih pudlica.

Iznenadjen sam da jos uvek postoje ljudi, koji se sprdaju sa saradnjom i zivotom dveju drzava istog naroda. Nadam se da ce Vucic nastaviti da pomaze RS.

rodja83

pre 9 godina

Stabilnost RS ne sme ni u kom slucaju biti narusena. Sto se Srbije tice uvek ce biti tu za RS, i nastojace da je podrzava i pomaze u svakom smislu. Premijer Vucic je to jos jednom ponovio tokom sastanka sa predstavnicima RS.

nikolina26

pre 9 godina

Republika Srbija se nece mesati u celovitost BiH ali ce uvek biti za stabilnost RS, koja mora biti sigurna unutar BiH. RS je dugogodisnji znacajan prijatelj Srbiji, sto ce se nastaviti i u buducnosti, nema razloga da se taj odnos pogorsa ili prekine.

Marko

pre 9 godina

Bez obzira sto su odnosi Srbije sa RS na visokom nivou, po nekad nije na odmet sa ostalim politickim faktorima unutar RS razmeniti misljenja.

prirodno

pre 9 godina

sasvim mi je prirodno i logično da štitimo stabilnost RS, kao i da damo punu svoju podršku, a da pri tome ne utičemo na izbornu volju građana..

Arja

pre 9 godina

Aleksandar Vučić zaista radi za dobrobit svoga naroda. Poštovaće svaku odluku RS, i drago mi je da Srbija predstavlja faktor mira i stabilnosti i da će našu državu izvući iz teške ekonomske krize.Dejtonski sporazum će se poštovati.Aleksandar Vučić zaista može da pregovara i razgovara sa svima, i da će zaista pomoći državama regiona.Srrbija će prva izaći iz krize kroz dve godine.

bubica

pre 9 godina

Srbija je uvek podrzavala Republiku Srpsku, a to ce ciniti i dalje, takodje ce uvek stititi stabilnost RS unutar BiH, treba i u buducnosti nastaviti sa odrzavanjem dobrih odnosa.

milica

pre 9 godina

Narod RS neka odluci koga zele da ih predvodi, svako mesanje drugih zemlja je krajnje nepristojno. Srbija treba da stiti interese RS-a, i zastiti svoj narod!

munja

pre 9 godina

Srbija i RS su uvek imale veoma dobre medjusobne odnose, tako ce biti i u buducnosti, RS moze uvek da racuna na podrsku nase zemlje, verujem da ce nase veze postati jos cvrsce u narednom periodu.

Nenad

pre 9 godina

Normalno je da se mora poštovati volja gradjana jer samo tako ćemo imati i stabilan region. Vučić je u pravu, ne treba prisiljavati nikoga ni na šta. Ovo je, ipak, ozbiljno pitanje i podrška je najlogičnije rešenje.

kiša

pre 9 godina

Treba očuvati teritoriju RS, ali isto tako poštovati Bosnu i Hercegovinu, vreme rata je prošlo i moramo se okrenuti budućnosti i miru dva naroda.

vuletic

pre 9 godina

Bilo bi nelogicno da Srbija ne bude konstantno uz svog najboljeg reginalnog suseda, Republiku Srpsku. Premijer Srbije, Vucic, je preneo svojim prijateljima iz Republike Srpske, da ce Srbija i ubuduce nastaviti da bude uz RS i pruzati joj podrsku u njenom daljem radu.

Bajro iz Bijeljine

pre 9 godina

Kao i uvijek do sada, Srbija se neće miješati u unutrašnje stvari R Srpske. Koga građani izaberu na izborima taj će biti novi prijedsednik R Srpske.

Dejtonski sporazum

pre 9 godina

Kao jedna od država potpisnica Dejtonskog sporazuma, Srbija će uvek biti na stanovištu njegovog poštovanja i primene.

kisobran

pre 9 godina

Republika Srpska kao deo BiH mora uvek biti stabilna i imati svoju sigurnost, radi celine sa BiH. Drzava Srbija, kada god se bude za to pitala, ce uvek biti za celishodnost teritorije BiH, kao i njenog dela, Republike Srpske.

radeL

pre 9 godina

Premijer Vucic je imao veoma pozitivan i konstruktivan sastanak sa zvanicnicima Republike Srpske, sto je i bilo za ocekivati s obzirom da su Srbija i RS dve jako povezane i bliske zemlje, kako prijateljski tako i poslovno. Samo treba nastaviti ovako dobrim tempom saradnje.

gepard

pre 9 godina

Gradjani Republike Srpske i gradjani Srbije su veoma slicni po svojoj kulturi i harizmi, zato Srbija i RS imaju ukorenjene odlicne sveobuhvatne odnose koji se sigurno nece promeniti na gore ili prekinuti, u najgorem slucaju. Pomenute tvrdnje je i premijer Vucic naglasio prilikom sastanka sa zvanicnicima RS.

Водоинсталатер

pre 9 godina

Republika Srpska kao deo BiH mora uvek biti stabilna i imati svoju sigurnost, radi celine sa BiH. Drzava Srbija, kada god se bude za to pitala, ce uvek biti za celishodnost teritorije BiH, kao i njenog dela, Republike Srpske.
(kisobran, 21. jul 2014 19:37)
Наши сународници у Српској сасвим су довољно мудри да одаберу оне који су њима по вољи и који ће водити РС путем даљег опоравка. С друге стране, Србији није потребно бирање страна. Да парафразирам народну изреку, ко је добар народу тамо, још је бољи Србији.

vrabac

pre 9 godina

Srbija ce nastaviti da razvija dobre i prijateljske odnose sa svim zemljama regiona, pa tako i sa Republikom Srpskom, ovakvi sastanci govore u prilog odlicnom medjusobnom razumevanju i saradnji.

tropico

pre 9 godina

Svaki sastanak drzavnika republike Srbije sa drzavnicima RS rezultira pozitivnim utiscima i nastavkom sveopste saradnje dve zemlje a narocito nastavkom prijateljskih odnosa koji su na visokom nivou. Premijer Vucic je jos jednom naglasio da ce Srbija biti najbolji regionalni prijatelj Republici Srpskoj.

LASTA

pre 9 godina

Srbija ima moralnu obavezu da pomogne u svakom slučaju RS,ali nema pravo da se stavlja na bilo čiju stranu na izborima u RS,jer ko god da pobedi sa njim se mora i treba sarađivati. Dodik je se na predhodnim izborima zaleteo i podržao na izborima u Srbiji Tadića,a na kraju se desilo da je pobedio Nikolić,srećom po odnose Srbije i RS taj njegov potez nije ostavio nikakve posledice.

Mir u regionu

pre 9 godina

Stabilnost RS znači poštovanje Dejtonskog sporazuma. A poštovanje Dejtonskog sporazuma, znači mir u regionu. Svesna toga, da je Balkan bure baruta Srbija će se uvek odgovorno ponašati.

pantelija

pre 9 godina

Obaveza Srbije je da stiti stabilnost RS, da joj bude pomoc i podrska, ali nikakvo mesanje u unutrasnja pitanja ne dolaze u obzir.

Suboticanin

pre 9 godina

E ovo je odgovorna politika. Treba podrzati svakoga kome narod na izborima da podrsku. Ali isto tako treba oterati sa vlasti svakoga koga narod ne zeli a on po svaku cenu gleda da ostane na vlasti, kao na primer Pajtic u Vojvodini.

Lux

pre 9 godina

To se zove odgovoran političar, koga narod želi neka i dobije vlast. Kod Vučića nema politikanstva i sitnih interesa, čovek je posvećen velikim idejama i delima.

Duško

pre 9 godina

Mnogi bi voleli da nestane RS i stvori se unitarna Bosna. Stav Srbije je od početka jasan, poštuje se integritet Bosne, ali uz poštovanje integriteta Republike SRpske.

branko

pre 9 godina

@(Kica, 21. jul 2014 17:09) Nadam se da ću dočekati dan kada će Srbi iz RS izaći na izbore zajedno sa nama Srbima iz matice.

Vatromet

pre 9 godina

Srbija treba da podrzava REPUBLIKU SRPSKU u svakom pogledu,odnosi izmedju dve zemlje treba da budu na visokom nivou.To premijer Vucic dobro zna.

goran

pre 9 godina

Zaista, ali bas zaista je lepo videti kako skoro svi komentatori pozdavljaju Vuciceve reci o podrzavanju BH kao jedinstvene nezavisne drzave i RS kao entiteta u toj drzavi.
Ispada da RS u drzavi BH dodje nesta kao Vojvodina u drzavi Srbiji.
Ni jedni ni drugi nemaju svoju vojsku, ne kontrolisu vlastite granice, nemaju svoje ambasade, svoju valutu, pasose, registarske tablice, narodnu banku,....

Aki

pre 9 godina

Ovo je moralna i odgovorna odluka našeg premijera. Ne treba se mešati u izbornu volju gradjana RS. Mi sa njima imamo dobre odnose i tako će i ostati.

rajic03

pre 9 godina

Republika Srpska je Srbiji veoma blizak regionalan prijatelj i saradnik, sto vodi cinjenici da ce Srbija uvek podrzavati stabilnost RS. Naravno nasa zemlja je u dobrim odnosima i sa BiH a RS kao njen deo nam je jos bliza, pa u tom smislu imamo blizu saradnju sa njom.

pahuljica

pre 9 godina

Dobri odnosi Srbije i RS su kljucni za stabilnost u regionu, RS moze ocekivati podrsku nase drzave u mnogim pitanjima, takodje treba nastaviti sa saradnjom u razlicitim oblastima, sto ce veoma znaciti gradjanima obe zemlje.

Unlimited

pre 9 godina

Srbija i RS imaju tradicionalno dobre odnose, ali to ne znači da ne trebamo saradjivati sa svim komšijama, naprotiv, moramo naći zajednički jezik sa svima, i pre svega saradjivati u oblasti ekonomije.

strahinjaB

pre 9 godina

Visedecenijska prijateljska veza RS i Srbije ne sme se nikada prekinuti, a apro po ove konstatacije premijer Vucic je jos jednom naglasio da je Srbija uvek uz Republiku Srpsku i uvek ce biti za njenu stabilnost i sigurnost u okviru celine sa BiH.

Sirena

pre 9 godina

Unapeđenje saradnje između Srbije i republike Srpske je konstantan proces, i ti odnosi su sada na najvišem nivou od osnivanja. Sada treba posebno obratiti pažnju na razvoj ekonomskih odnosa i prekogranične saradnje uz benefite na obe strane!

darik 2

pre 9 godina

Stabilnost celog regiona je najvažnija. RS uvek ima našu podršku. Onoga koga budu želeli tj. ko pobedi na izborima svakako i mi podržavamo. Svako sebi bira najbolje.

Zaz

pre 9 godina

Bilo bi nemoralno da se Srbija niti bilo ko drugi mesa u izbornu volju gradjana neke druge drzave. Ko god da pobedi na izborima, Srbija ce i dalje razvijati dobre susedske odnose sa RS.

dejton

pre 9 godina

Odgovoran i moralan stav predsednika vlade. Podrška našem narodu iz susedne zemlje ali bez mešanja u izbornu volju njenih građana. Srbija će uvek imati usku saradnju sa RS, to je prirodna stvar, ne politička...

BOBANA - RU 44

pre 9 godina

Naravno da svaka podrska kada je tesko uvek dobro dojen. Naravno da u ovoj sitaciji kada je zapoceto sa reformama, kada ima podrske ona daje onom koje sprovodi jos veci elan za radom a to je u ovom trenutku Aleksandar Vucic, kojem ce svaka podrska dobro doci, da nastavi da ih sprovodi u delo, a to je svima nama i cilj da budu uspesne.

Davorin

pre 9 godina

Razvijanje dobrih odnosa sa okolnim zemljama je veoma bitno za napredak i razvoj naše zemlje. Srbija i Republika Srpska treba da rade na podsticanju međusobne saradnje u budućnosti. Zajedničkim radom se definitivno može mnogo postići.

JovO23

pre 9 godina

Srbija danas pokazuje jasnu volju da ima korektne odnose sa Sarajevom, ali u svakoj prilici Vučić jasno pokazuje da Srbija neće pristati da se Republici Srpskoj oduzme bilo koja od nadležnosti koju je ona dobila po dejtonskom sporazumu.

zvezdica

pre 9 godina

Srbija ce stititi svoj narod, omoguciti mu da izrazi svoju politicku volu, stititi njihove interese i truditi se da obezbedi regionalnu stabilnost.

Panonski

pre 9 godina

Da, da i to novcano od poreskih obveznika Srbije, pomaganjem narocito kriminalca Ronhila i njegovih pudlica.

Iznenadjen sam da jos uvek postoje ljudi, koji se sprdaju sa saradnjom i zivotom dveju drzava istog naroda. Nadam se da ce Vucic nastaviti da pomaze RS.