Aktuelno

Ponedeljak, 21.07.2014.

11:33

Ovako je ona izbegla seks, a koji je vaš izgovor?

Izvor: B92

Ovako je ona izbegla seks, a koji je vaš izgovor? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

84 Komentari

Sortiraj po:

kings16

pre 9 godina

@Miss.. ja bih da konkurisem za poziciju DECKA, kada Vam odgovara da zakazemo intervju, kako bih se upoznao sa potrebnim kvalifikacijama za datu poziciju?;)

Miss S

pre 9 godina

Najiskrenije, nikad nisam koristila bilo koji izgovor kako bih izbegla sex, zato sto u njemu uzivam. Tj. uzivala sam dok sam imala decka. Uz duzno postovanje komentatorkama, razumem da neka verovatno ne voli sex, ali ne razumem zasto se sluze ovako glupim izgovorima.

bio video

pre 9 godina

Meni je neverovatno da zene ocekuju od muskaraca u cetrdesetim godinama ili starijih posle dvadesetak godina braka da ih ceo dan maze, ljube, zavode cvecem i porukama izvode ovamo oname ne bi li dosli do malo intime. Gospodje gde vi zivite i za koga to treba da se udate da bi tako nesto dozivele. Muskarci su pritisnuti svakodnevnim i celodnevnim brigama vezanim za ostanak porodice i vaseg visocanstva gde naravno ne sme nista da fali. Kada se mucenik polomljen vrati kuci umesto da pokusate da ga razumete i opustite vama je do zavodjenja, poruka i slicnih decijih gluposti. Normalno da ce svaki normalan muskarac povremeno pokazati i neznost i paznju ali je nenormalno to ocekivati svaki dan u svakom momentu. Mislite da posle svih bitaka sa cudovistim danasnjeg zivota muskarac pred spavanje treba da vodi bitku sa rodjenom zenom da li bi mu malo "ucinila" ili ne. Problem je sto vi drage nase svoje muskarce jednostavno dovoljno ne volite i ne cenite sve napore koje cine da bi porodica i vi imale pristojne uslove za zivot. Mozda ste nezadovoljne sa statusom koji vam je vas dragi omogucio pa ocekujete vise, ljutite se na njega, ucenjujete ga seksom kad vec nemate cime drugim. Ogroman broj zena su preopterecene prikazivanjem pred drugaricama i okolinom a u muzevima vide krivce za sva licna i profesionalna nezadovoljstva. Zenama koje svoje muskarce vole i postuju nista nije problem, nikada za njih nisu umorne i ne boli ih glava. To su prave zene, ostale su samo lose supruge.

Vuke

pre 9 godina

Ne kapiras nista ti druze,nikog ja nisam presao,jednostavno posto je tako htela , ja sam odlucio da meni to ne odgovara i da hocu nesto drugo,lepo sam to sebi i omogucio,lepo se proveo i nije mi zao,sa druge strane ona nesto naslucuje nesto zna,pa neka izvoli i dalje,na svaki njen potez ja imam svoj.Drugacije se ponasa kad zna da sam bio sa toliko zena i da mogu da ih imam kako ja hocu a da to ona ne sazna,....pa ako joj se svidja svidja ako ne ima ih toliko na ovom svetu...i to raspolozenih za sve i svasta.....zato i ne razumem one sto cmizdre ovde.....sve je u iskustvu i samopouzdanju....ja cak i ne razmisljam o tome da neka moze da me nesto povredi li slicno...jednostavno se tako postavljam da do toga ne moze da dodje,prepoznam na vreme kakva je zena i sta joj treba i ako procenim da to nije i moj interes..uopste ne ulazim u to pa tacno da je miss univerzuma....cisto da ne bi gubio svoje dragoceno vreme,takodje uopste nije vazno toliko da je extra riba do toga da je cak u kombinaciji dobar covek


I onda po komentarima pricas kako si tzv zenu zaj...., zeznuo je i slicno. Carski. I dalje no sexy, a i javlja se ideja zasto se nemate seks.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (blablabla, 21. jul 2014 21:17)

Izgovor

pre 9 godina

Nisam nesto naisao na "boli me glava",to izgleda ne vazi na Zapadu kao izgovor.A sto se zena tice koje se (s pravom) zale da muskarci ne umeju da ih zadovolje,da budu mastoviti i da ucine da se osecaju kao zene,ja sam naravno sve pokusavao da uradim iz "repertara" ali sam nailazio uvek na neke koje su bile malte ne "klade".Dakle uvek je sustina u krivom izboru i razlicitim afinitetima.Kad se zenite jedno imate na umu,brak porodicu,ali to ne znaci da ce (uvek) da se poklope vasi seksualni afiniteti.Ima parova koji su iz seksualne veze usli u brak,lepo funkcionisu (mada ne mora da znaci svi),naravno i drugih kojima seks nije bio jedina "tacka vezivanja".

Hmm

pre 9 godina

5AR ,ja mislim da ti nisi imao seks u zivotu! :D Pa kada zena nije uzbudjena,nista od toga,ne ovlazi,bolno je,jos se osteti sluzokoza ,pa posle i kada ti jeste do seksa ,ne mozes jer boli kao djavo,a onda treba vremena da to zaraste. Zeni se moze desiti samo jednom ova greska,a i muskarcu,ako mu je bar malo stalo.
@ Vuke ,cim tvoja zena glumi da joj ne smeta,ona je radila to i pre tebe,a ti pojma nisi imao,niti ces. Ocigledno je nisi zadovoljio.Ako su te tvoje avanture tacne savetujem ti redovno testiranje i prevenciju.

Andjela

pre 9 godina

@iskusna rekla bih da je devojka mislila na to da se partner malo vise angazuje da i njoj bude uzbudljivo, a ne da testerise 2 minuta i okrene se i zahrce. U pravu si nije sex jednosmerna ulica, ali ako zena oseti da je samo lutka na naduvavanje(kao sto sam procitala predlog) nikako joj nece biti do sexa.
Iskreno sto sam starija sve vise verujem da sam rodjena u pogresno vreme. Za svaki problem je resenje nadji drugog(valjda je to posledica potrosackog drustva, uvek mozes da nadjes novo, pa sto bi popravljao staro) , niko da se potrudi da poradi na vezi i sebi. Tako i ovo dvoje: ona koristila glupe izgovore, on ih zapisao i poslao preko mejla uz raskid, a ni jedno nije odvojilo ni 5 minuta vremena za iskren razgovor vec odmah raskidaj.

baxuz

pre 9 godina

@(žena, 21. jul 2014 13:21)
4. zena nije zadovoljna sama sobom.

Moja, otkad se porodila po 2. put, misli da se preterano ugojila i posto vec godinu dana ne moze da se vrati na kilazu koju smatra za ok, ja se veselim ako stikliramo mesec, a kamoli nedelju... Badava joj govorim da je meni sad i lepsa.

Inace, nije do porodjajnih trauma, drugi je prosao i lakse od prvog.

Sve se može kada se hoće

pre 9 godina

OBOSTRANI KOMPROMIS, dragi moji. U vezi sam sa devojkom skoro godinu dana, nravno većina ovde će da skoči i da kaže pa videćeš za 5 godina. Prošle godine sam izašao iz veze duže od 5 godina zbog raznoraznih izgovora, a nisam nikada bio od muškaraca koji gledaju isključivo svoje zadovoljstvo. Sa ovom devojkom konačno mogu da kažem da su stvari onakve kakve treba da budu. Više puta se do sada desilo da nije bila raspoložena ali je bilo sexa, kratko prokomentarišemo tipa 1:0 ili 2:0 za mene, a onda sledeći put stvarno dam sve od sebe da joj nadoknadim pa je pre neko veče bilo 4:2 za nju. Ako pauziramo dan dva ne libim se da neposredno pre seksa odradim ručno šta treba kako bi pored predigre i sam čin seksa potrajao. Naravno ne 3 sata nije cilj da ostane poluživa, već da doživi orgazam, dva. Ako da Bog i ovako se nastavi ja za svoj seksualni život ne berem brigu niti će mi ikada pasti na pamet da je varam.

Igor Gavran

pre 9 godina

Ja zenu nikada ne nagovaram na seks, spavamo odvojeno. Jednom nedeljno mi se zavuce u krevet i to je to. Ne smeta mi, koristim redtjub u trenucima dokolice. Necu nikog da smaram, uopste ne uzivam u seksu ako znam da partnerki nije do istog.

iskusna

pre 9 godina

@Iva Auuu, ako ti očekuješ da tebi neko 'daje orgazam', ti ne poznaješ svoje seksualne potrebe...nije seks jednosmerna ulica..nije vala muškarcima lako, ali zato mogu i mnogo lakše da zadovolje porebe sa strane, bez mnogo rizika i frke...

cat

pre 9 godina

Na pocetku braka se preteruje u seksu, ne mozete da se odvojite jedan od drugog (jedino ako ima stresa zbog posla). Kasnije...

Ako imate malu decu, onda je to sve mnogo komplikovanije. Mozda je zbog dojenja deteta bole bradavice, mozda se ne oseca seksipilno kao ranije jer je ceo dan sa klincima, a mozda je i potusnila taj deo sebe jer je dobila novu ulogu kao majka, a popularno misljenje glasi da je zena ili svetica ili bludnica, nema izmedju. Mozda cak misli da vam vise nije privlacna. Volite svoje zene, uverite ih da ih i dalje zelite i bice seksa. Pomozite joj oko kucnih poslova, pustite nju da odmori kada cuvate decu. Uradite zvucnu izolaciju sobe, da vas klinci ne cuju, ona ce tako da se opusti. Pricajte o problemu, ako ne ide, razidjite se. Samo nemojte da varate.

S druge strane, ako ste sve ovo prosli, i dugo ste u braku, onda morate da vise rizikujete jer seks postaje samo rutina. Nove navike u krevetu i eksperimentisanje. Opet, takodje, zeni je potrebno da zna da je i dalje zelite. Morate to da joj pokazete.
Moguce je naravno i da ste joj dosadili. Ne mozete da je uzbudite vise. Mozda ste se vi opustili (fizicki) ili je vise ne mazite i niste pazljivi kao na pocetku (tu svi grese). Ali, razvod je sasvim u redu. Samo nemojte da varate.

85-90% zena je (pored dobrog izgleda partnera) stalno potrebno sve ono sto je vecini vama nije - dugi poljupci, dodiri, bliskost, duza predigra... Ali u jednom se slazemo - ORGAZAM. Ako joj se svidi doci ce po jos.

iznervirana osoba

pre 9 godina

stvarno ne znam sta je ovde smesno i zabavno tuzna cinjenica je da zena ne moze jednostavno da odbije seks sa partnerom ili bilo kim vec , vec mora da izmislja izgovore koji ce posle zavrstiti kao ismejavana tema razgovora nekih ljudi koji uzivaju u tome ocigledno je veza u kojoj osoba mora da laze o potrebama i nepotrebama seksa veoma nezdrava i teska

starija

pre 9 godina

(5AR, 21. jul 2014 18:03)

Ma, sta ti je decko? Zelis da neka zena potpuno zanemari kako se oseca i dopusti da je neko naskace da bi taj zadovoljio samo SVOJU potrebu?? ''ja ću da ležim na jednom mestu, neću se pomerati, a ti skači... '' To je silovanje. Postoji silovanje i u vezi/braku.
"Nikakav fizički napor, ležite, to je sve. " Zena ako nije "napaljena", ako joj nije do seksa, ako je partner nije opustio - ona ne moze da ovlazi, vagina ostaje suva i seks je bolan, moze da dodje do povreda sluzokoze(kako to ne znas)! Tada ona postaje samo rupa! Uzasno :( Jer, zaboga, ti goris! Jako sebicno. Cak i da koristite lubrikante, zena nece doziveti orgazam jer u tom trenutku nije raspolozena, a to je pravo mucenje! Posledice toga su da seks moze da joj se zgadi i da ga dozivljava kao obavezu.

Nikad nemoj da tretiras zenu kao lutku na naduvavanje jer zene su ziva bica, potreban im je dodir, lepa rec, da nema briga...

p.s. izgleda da si ti klinac koji kom. nebuloze
daj Boze da se samo salis!

blablabla

pre 9 godina

(Vuke, 21. jul 2014 18:31)

I onda po komentarima pricas kako si tzv zenu zaj...., zeznuo je i slicno. Carski. I dalje no sexy, a i javlja se ideja zasto se nemate seks.

miro split

pre 9 godina

Meni ovo stvarno nije jasno.Kako vi to žene pitate jesu li raspoložene za sex?
Ljubavi hoćeš da noćas spolno općimo,oš mi dat večeras,Nu skini se sad će završit utakmica,jesi li se podaprala da dasa može doć da te oplodi?
Valjda je to stvar momenta,raspoloženja,želje,a ne neka obaveza koja se mora ispunit reda radi.Bogati ako joj se to ne radi,ko da se to ne vidi isti moment,šta imaš upirat ka sivonja?
Doće je volja prije ili kasnije.

iskrena

pre 9 godina

a tek ovi sa to samo lezi I rasiri noge...primitivci, cudo da ih neka uopste hoce... pa nije to samo neka tamo rupa, Ako je tako onda moze da posluzi bili sta. najgori je seks iz sevapa

iskrena

pre 9 godina

Moglo bi se pomisliti da su muskarci u Srbiji prave sex masine: uvek mogu, izgovori im ne trebaju, strasno se pale na svoje zene, nista ih ne moze omesti, uzivanje s njima je zagarantovano... Puste tlapnje. Ja sam uvek za iskrenost, bez jeftinih izgovora. Jer ima I zena koje na strani potraze ono sto kod juce nema...

rema

pre 9 godina

Kad ti žena smišlja izgovore :
1.ima nekog drugog
2.dosadili ste joj
3.žene su većinom aseksualna bića
4.seks ženama nije ni u Top 10 prioriteta
5.mnogo joj je bitniji : android,face,drugarice,šoping,frizura.....

5AR

pre 9 godina

Ok, razumem žene, većinom, barem ove iskusnije, starije, a ne klinke koje komentarišu nebuloze...
Ali, nije mi jasna jedna stvar. Ima trenutaka kada je muškarac napaljen, baš žestoko, a žena je stvarno umorna, ili je iskreno nije do seksa.
U oba slučaja, zar vam je teško da samo legnete i raširite noge bukvalno?
Nikakav fizički napor, ležite, to je sve.
Znam da to za nas nije neki seks ali je i ta varijanta bolja od desanke kad baš gorimo. Ali NE! Nekako, vaša je filozofija ili kako treba ili nikako.
Tu je problem. Ne mora uvek i uvek da pršti i da bude super seks.
To pričam za one parove koji su zadovoljni, tj za žene koje kad su raposložene uživaju u seksu i partner se trudi oko njih.
Ali kada vam nije do toga, ak volite tu osobu, jednostavno recite, nemam snage ali evo, ako ti nešto znači ja ću da ležim na jednom mestu, neću se pomerati, a ti skači...
Jeste smešno, ali vi dobro znate koliko nama znači bilo kakav seks kada smo napaljeni jako. E tu je problem ja mislim. Žene su sebične kada je seks u pitanju jer žele svaki put da i njima bude lepo, što je OK, ali onda budite raspoložene i napaljene za seks često kao i mi pa možemo da pričamo.

Goran

pre 9 godina

@Iva
Slazem se u potpunosti. Kako to da ja nikad nisam imao problema u sexu sa devojkama a ovde ovi koji se zale imaju? Kako to da mene ni jedna devojka nije odbila u seksu a sve ostale odbijaju? Mislim da ce ipak biti u pitanju to da su vecina muskaraca veoma losi u seksu, a ne da su zene zanovetala i da odbijaju sex tek tako. Naravno, vecini muskaraca je lakse da prebaci krivicu na zenu, kako bi samom sebi sacuvao ego. A cela sustina je da su losi u seksu.
Polazim od sebe- uvek vodim racuna o higijeni,devojci i tokom dana saljem "vruce poruke" kako bi je uzbudio i pripremio na sex kada se vratimo kuci, u seksu uvek gledam prvo njoj da priustim vrhunac pa tek onda sebi. A kako to radi vecina ostalih -tako sto dodju kuci, izvale se na krevet, pivu pivo, gledaju tv i odjednom im se pojavi zelja i odmah ocekuju da zena na prvi mig ustane i da imaju sex. I to kakav seks- strastven ko u porno filmovima.Pa nece da moze!Nije zena tv pa da je mozes za sekundu upaliti i ugasiti po svojoj potrebi. Potrebna je predigra, tipa da joj saljes poruke sexi sadrzine ili romanticne...naravno ne deset poruka i jedna je cesto dovoljna. Ili kada dodjes kuci da je uhvatis cvrso i mazis , budes blizak sa njom. To uvek upali. Tj ne upali samo kod onih koji to zanemaruju.
Sve ostalo je samozavaravanje. Kako je Iva vec pomenula, potpuno je nelogicno da zena odbije sex ako zna da joj sleduje orgazam. Znaci odbijaju samo one koje muzevi momci ne znaju da zadovolje. Znaci muska krivica.

Vuke

pre 9 godina

Odgovor na komentar blabla...Kao sto znas ili ne znas vecina tih dugodeceniskih veza su ti kompromisi,kad bi to prekidao trebao bi da tumbam ceo svoj zivot...a to mi ne odgovara...sledeca stvar je sto u tim avanturama nisam nasao adekvatnog partnera za to sto ja hocu...a da ulazim u nesto sto mi nije adekvatno za dobru vezu to necu...a ucinila mi je uslugu jel da se nije tako postavila bio bi budala koja je pristala na njeno foliranje i bio bi uskracen za mnoga zadoviljstva a bogami i i ta ogromno iskustvo.....TAKO DA JOJ IPAK HVALA...usput smo i ojacali vezu...otvorenim razgovorima.a jos jedna stvar da je ona posla istim putem kao ija ne bi joj zamerio jel kao i ona neni dao sam joj svojim ponasanjem pravo na to....od prilike to vam se zove bracni kompromis...

Moj slučaj

pre 9 godina

9. 6. 2014: Umorna sam. - nije bilo seksa

10. 6. 2014: Imali smo seks

11. 6. 2014: Još sam malo iscrpljena od juče. - nije bilo seksa

13. 6. 2014: Pokušavam da gledam film. (zaspala je posle 15 minuta) - nije bilo seksa

18. 6. 2014: Neću imati vremena da se istuširam i spremim za večeru. (stigli smo 15 minuta ranije) - nije bilo seksa

19. 6. 2014: - Nisam je ni pitao za seks, to sam obavio sa koleginicom sa posla.

Tačka.

Vuke

pre 9 godina

Posto mi nije stao ceo post ,nadovezao bi samo ovo ako ti neces,onda mene moras da pustis dok se ne dovedes u red ili vidis sta hoces od mene ili sebe,posto je zivot jako kratak ,ne treba sebi nista uskracivati.Ja postujem i volim svoju partnerku i necu da je ostavim ali volim i sebe...isto tako te prevare ne treba uzimati previse k srcu......hteli vi to ili ne hteli posle 18 godina veze MORA da se pojavi neko,bar par puta koja ce da vam zagolica mastu,od prilike to se desava na svakih 7 godina...to vam je kao neki test veze....a sto se tice avanura donele su osvezenje u svoj zivot i potrebno iskustvo plus ste partneru koji direktno ili indirektno zna za to,zadali sah,pa ako hoce moze i mat...sto je isto vazno kod zena koje hoce da manipulisu u vezi i oko veze...pa ti izvoli kako ti odigras ja cu samo to iskusno da pratim..i lepo se pistavim u zavisnosti od situacije...usput dobijate od partnera duzno postovanje,posto skapira da nema igre ili ide mat.....preporuka za muskarce nema cmizdrenja nema jadikovki nago se potrudite da steknete postovanje i ugled kod partnerki i posle ce sve da ide kao pi loju...,,a usputno zene po instiktu u 99% slucajeva traze muskarce jace od njih i priklanjaju im se

ex sns

pre 9 godina

Toliko dugo je cekao? Sama ta lista je smesna,pa valjda mu je bilo ocigledno da sa njim ne zeli nista da ima? Teska patetika,covek brojao dane? neverovatno.

l

pre 9 godina

ako se muzevi ponasaju barem 50% u braku, kao i u vezi, nece imati ovaj problem. ako dodju kuci, izuju cipele i sa smrdljivim carapama mirisuci na rostilj s vrata vicu "daj malo", stipaju zenu za du*e dok usisava jednom rukom, a drugom mesa rucak, onda neka se ne cude odbijanju. vecina brakova je kao iz jugoslovenskih filmova, dosta ih i dalje lici na "Virdzinu", ili "Lepotu poroka", pa se posle cude sto zena nece da rasiri noge i stavi krpu preko glave i u 21. veku. nicemu ih ocevi nisu naucili, a ni pornici im bas ne pomazu da shvate kako biti normalan.

šeta;

pre 9 godina

@vizar U potpunosti se saosećam sa tobom. K'o da sam ja pisao tvoje reči, i pojma nemam šta da radim a prolazi vreme. Mislim da sam se i pomirio sa sudbinom. A jedan je život i prođe.

Radoslav

pre 9 godina

Kazu da svaki muskarac tokom zivota prosecno ima sex sa 47 razlicitih zena.
Kad bolje razmislim to se neko posteno najj....bao na moj racun!

blablabla

pre 9 godina

ostali smo zajedno ali mi je napravila uslugu (Vuke, 21. jul 2014 16:26)

Ne razumem, kakvu uslugu, ostali ste kao zajedno ili nesto drugo? Ne znam, sto ljudi sto cudi, meni nije sessi da budem s nekim s kim se lazem i gnjavim.

Iva

pre 9 godina

@zena
Tacno, to je sustina.Mozete vi muskarci koliko god zelite da se zavaravate, ali ni jedna zena nece odbiti sex ukoliko zna da je ceka orgazam.To onda znaci da vi nesto ne radite kako treba.
Dacu svoj primer. Sadasnjeg decka nikad nisam odbila(osim ako sam bas jako bolesna), pet godina smo u vezi, cak i kada sam jako umorna saznanje da cu doziveti ponovo orgazam me podize. Decko je car u krevetu. Sa druge strane, bivsi decko je u pocetku bio dobar u sexu, da bi nakon godinu i po jednostavno prestao da se trudi oko mene, sex bi bio samo kada ga on inicira, ja kada iniciram on bi uvek bio umoran, ne moze odmah itd, znaci samo kada on hoce tada moze..da ne kazem da je ocekivao da se ja napalim u sekundu kada se njemu di..e, brinuo se samo o svom zadovoljstvu.Naravno orgazmi su samim tim bili veoma retki. Kada sam krenula sa razgovotom o tome ,on bi se uvredio i nije se moglo dalje pricati o tome(mnoge drugarice imaju slicno iskustvo). I naravno da sam onda pocela da izbegavam sex, nema orgazma nema sexa.
To je u sustini cela istina. Dajes zeni orgazam- imaces cesto sex, ne dajes joj ga- manje sexa.Zena odbija sex najcesce zato sto partner nije dobar u sexu.Muskarci se vremenom opuste i pocnu se ponasati kao da je sex stvoren samo za njih, a zene ko ferma. Nek se samo postave u situaciju zena- da oni sami nemaju ograzam za vreme sexa da li bi uopste zeleli sex??? Sigurna sam da ne bi i da bi ga izbegavali.Tu je problem i resenje problema.

milica

pre 9 godina

za imanje ili nemanje seksa u vezi, oba su partnera krivci.
a ako je seksa bilo fino i cesto, a nema vise, treba razgovarati o tome, a ne stavljatis tvari pod tepih. sve se menja, ljudi se menjaju, zelje, potrebe, to ej u redu.
ali nije u redu da nekoga "zarobis" pored sebe jer ste u vezi/braku i da ga/je mucis neispunjavanjem njenih/njegovih potreba jer su se tebi prohtevi promenili.

dr

pre 9 godina

Ne odbijam, verovatno jer nisam iscrpljena kućnim poslovima, dragi mi je posvećen i pažljiv i onda kad nije motivisan isključivo seksom. Mislim da su današnje žene objektivno iscrpljene jer rade, a većina kućnih obaveza je i dalje na njihovim plećima (celodnevno bavljenje decom, 3 obroka, pranje, peglanje, čišćenje...), radni dan se završi kad se ode na spavanje. Plus, ženi u Srbiji, pored podele poslova, često nedostaje i predigre, pažnje, razumevanja, razgovora, rečju - bliskosti... bez toga jednostavno nema ni želje za seksom!

Vuke

pre 9 godina

Citam ove komentare i secam se kad sam ja bio u takvim problemima.U vezi sam 18 godina,zivimo zajedno 12,isto je tako pocela pre 8 godina da se folira i smislja izgovore.Evo kako sam ja to resio,otisnuo sam se na net i za kratko vreme na chatovima upoznao solidan broj sto udatih sto slobodnih zena.Sebi sam omogucio 10 odlicnih avantura kroz koje sam se emotivno ocvrsnuo a usput stekao i dragoceno iskustvo koje je jako vazno posle da bi na vreme prozreo drugu stranu i provalio da li ti odgovara ili ne.Prva avantura mi je bila sa devojkom koja je isto bila u dugoj vezi kao i ja,napravili smo kompromis,da nase partnere ne uvlacimo u to i da se zabavljamo dok nam bude lepo oa svako na svoju stranu,dolazila je po mene kolima i vozikali smo se i sexali i druzili na najneobicnijim mestima,posle 9 meseci najprijateljskije smo se rastali.Sledeca avantura je bila sa udatom zenom koju je muz provalio,nekako dosao do mog pravog telefona,jedva sam tu zenu spasao od njega a njega uverio da mi njegov brak ne treba,da he to prolazna avantura.Najjaca avantura je bila sa devojkom sa kojom sam se video prvi i poslednji put,direkt smo otisli kod mene i ja kao da ispadnem fin,nisam hteo sa vrata da je napadne,obratila mi se recima#ja nisam dosla ovde da pricam#jedva sam zivu glavu izvukao posle 3 sata sexa.Naravoucenije cele price je da nisam gubio vreme,na krajz me je i provalila za vecinu stvari draga,ali sam joj rekao da kad ti neces ima ko hoce,ostali smo zajedno ali mi je napravila uslugu

sajber kurajber

pre 9 godina

Lepo instalirate Android aplikaciju za mesečni ciklus. Kad da upozorenje da počinju plodni dani, šta tu uspete da uradite to vam je za taj mesec, maks 3 do 4 puta. Pokušavam već 12 godina da nađem način da se izborim sa ovim problemom i poboljšam bračni život i ovo je ispalo jedino rešenje, razgovor nikad nije davao rezultate nego izgovore za izgovore.

hdtv

pre 9 godina

Zapravo nikada nisam naisao na devojku koja nije volela sex kao i ja,ako ne i vise od mene. Pa su mi ove price bas cudne i za ne poverovati. Bukvalno bude na ivici svadje ako ja izvrdam sex iz nekog razloga (zurim na fudbal i slicno) a neretko se dogodi da zaista odgodim to jer moram da se vratim i "ispostujem" :D

Миле

pre 9 godina

У браку смо 7 година, имамо по 34 године, и једно дете од годину дана за сада. Овог месеца су били разлози:
Не могу данас, видела сам ти оца у купаћем.
Ако вечерас нема секса бар два пута сутра нема ручка.
Тако да све зависи од односа два партнера. Колико пружаш толико ће ти се и дати. Навали народе када год можеш и лепо ти је ...

Alexa

pre 9 godina

Meni je evo 45 godina i moram da kažem da sam imao u životu dovoljan broj partnerki. Ne bih licitirao sa brojem jer ga ni ne znam, ali sigurno je dvocifren... Još nikada u životu nisam imao devojku/ženu koja nije manipulisala seksom radi ostvarenja nekog svog cilja. Osoba sam kojoj ljudi veruju, jednostavno mi kažu i ono što ih ne pitam, što često ni ne želim da znam. Sa svojim drugaricama sam nekoliko puta razgovarao na tu temu i potvrdile su moje uverenje... manipulacija seksom je jedno od jačih ženskih oružja i spada u gotovo socijalne veštine. Šta da radimo kad više nije moguće udariti ženu toljagom u glavu i uvući je u pećinu...

Milka

pre 9 godina

Nekad nemam snage ni da kažem: toliko sam umorna od svakodnevnih domaćičkih i majčinskih dužnosti za koje se nekako podrazumeva da treba da ih ispunjavam ćutke i dostojanstveno, da se osećam kao pregažen pas i samo bih da legnem, tu na pod, i zaspim, sad kad su konačno i deca zaspala. Sve što radim nije dobro, nije dovoljno, nije primećeno, i još treba da budem raspoložena za seks. Ponekad budem toliko umorna da mi se povraća. I ne sanjam o nekom drugom, sanjam da sam sama i da spavam.

Marina

pre 9 godina

Ovo me podseca na mog dragog. Pod stresom je, nema sexa. Umoran je, nema sexa. Probudicemo dete, nema sexa... i tako bezbroj izgovora, vec godinama. Volim redovan sex i rado ga se secam :) Tako da nisu samo zene te koje su rezervisale izgovore.

Samozenaimajka

pre 9 godina

Ovo je tako kompleksna tema. I strasno mi je kad citam da neko trpi zbog dece. Ja se divim i zenama i muskarcima koji trpe. Jeste da nije kao u vezi kada se nadjemo bez obaveza i problema, ali ja i suprug imamo odlican sex i posle toliko zajednickih godina, sto veze, sto braka. Bilo je padova, ali smo uz iskren razgovor sve resavali.
Cesto sam citala kako je zenama bolji sex posle 30. i mislila u sebi-aha, sta se loze ovi matorci. Eto, kod mene se obistinilo.
Nema izgovora. Sex je jako bitan faktor dobre veze ili braka. I sta tu ima da se filozofira? Nije u pitanju kopanje njive, vec nesto divno. Istusirate se i milina... Leci sve muke i skida crnu magiju :-)

Makica

pre 9 godina

Nisu sve zene iste. Ja nikad nisam odbila svog muza kad je upitanju sex, niti zelim jer ga i ja voli. I ako imamo malo dete uvek nadjem vremena za njega, nikad nisam imala neki izgovor.

zena

pre 9 godina

Seks je precenjen, ima mnogo lepsih stvari na koje bih trosila vreme npr hobiji, hrana, izlasci, putovanja itd. Zalim muskarce koji su toliki robovi te potrebe.
Ugroziti brak, ostaviti decu bez roditelja zbog seksa, to je potpuno jadno. Ako vec postoji neslaganje u seksualnim potrebama, bolje biti iskren i dogovoriti se s partnerom o slobodnoj vezi i imati neku drugu osobu za seks.

izgovora puno

pre 9 godina

nekako mi je interesantan stereotip da muskarci mogu i zele uvek i svuda, a zene samo kada se sklope zvezde. niti je prvo u pravu niti ovo drugo. ali jedno je sigurno, ako je sex dobar, ako ima ljubavi u vezi, podrske svih tipova (da da, skuvaj rucak nekada a i usisivac ne grize), nema sanse da ga ne bude. Mozda ga bude manje ili vise (to su licne preference) ali ce ga biti bez frke, svaka zena ce potvrditi, ali svaka. Evo, ja se sinoc lepo javio i kazem zeni laku noc a ona ce ne ne, dragi moj, nesto si zaboravio :) I ostadosmo budni do jedan iako je ceo dan provela sama sa decurlijom. Bas je sjajna.

bivši muž

pre 9 godina

Draga ženo
Protekle godine trudio sam se oko tebe tačno 365 puta
17x ti je bilo hladno
10x ti je bilo vruće
25x su deca bila budna
20x si bila umorna
83x nisi mogla iz tehničkih razloga
5x je bilo previše rano
25x je bio otvoren prozor pa bi neko mogao čuti
8x su te bolela leđa
10x si previše popila
21x nisi bila raspoložena
17x je plakalo dete i dok sam ga umirio ti si zaspala
10x si rekla da ideš ginekologu
18x si imala frizuru
15x je bilo kasno
25x si došla kasno s posla
20x su ti na poslu digli pritisak

U 36 slučajeva gde sam imao uspeh, 34x nije bilo zadovoljstva jer
4x je škripao krevet
5x si me upozoravala da pazim
8x si me pred kraj piztala jel su vrata zaključana
1x sam stao jer si urlala, pa sam mislio da te boli
8x si konstatovala iz kreveta da treba da se okreči
8x sam stao jer si zaspala

Nakon analize iskorišćenosti naših kapaciteta, a to je samo nekih 10%što je po mišljenju stručnjkaka malo, jer uzme li se u obzir da mašina koja se nekoristi i koja se nepodmazuje brže propada, odlučio sam da očuvam moju mašinu i sačuvam je od propadanja na dva načina:
1. prelaz na ručnu obradu
2. zamena partnera, tj. tebe
odlučio sam se za 2. jer bi 1. značila povratak u prošlost
Ako te ko pita gde sam, reci da sam otišao po cigarete.
Tvoj bivši muž

Pantelija

pre 9 godina

Kad zena ne daje svom muzu to je zato sto daje nekom drugom
(Dejannn, 21. jul 2014 12:33)
Tacno!
Iskusio sam to na svojoj kozi.Da prica bude gora,sok je bio kada sam saznao sa kime me vara,tj.sa kakvim jadnikom.Istinu govoreci,mozda je bolji u tome od mene,ali je i dalje jadnik!
Nisam je oterao,ali sam mozda pogresio sto nisam,posto kada je sok prosao,poceo sam da primecujem da nisam ja uzrok njenog varanja,vec ona i njen moralni sklop.Jos smo zajedno i to samo zato sto me mrzi da se cimam sa razvodom,ali ljubavi tu nema i vise zivimo u miroljubivoj kohabitaciji,nego u partnerskom odnosu.Normalno,kada mi i to dosadi,razvescu se kao covek,a ona neka ide kod koga hoce i neka radi sa njim sta joj je volja,ali barem necu morati da je gledam i trpim.

žena

pre 9 godina

Postoji samo nekoliko razloga iz kojih žena odbija seks:

1) Muškarac koji je loš u krevetu. To je čini mi se, uzrok u većini slučajeva. Nije zainteresovan da se njoj posveti i onda ga ona "odrađuje" i to dosadi posle nekog vremena.
2) Žena je umorna, ima briga i to je skroz ok i normalno, ali se zbog "umorna sam" seks odbija jednom, a ne godinu dana ili dve, to zapamtite. Niko nije "umoran" godinu dana...
3) Dosadili ste joj. Jednostavno - dosadili ste joj, treba joj neko drugi (ovo se odnosi i na muškarce). Više joj se ne sviđate i jednostavno je ne uzbuđujete. Tu nema pomoći. Možda ste joj se nekad i dopadali, a možda čak i niste, nego je sa vama iz neke "koristi" (hoću porodicu, biće dobar otac, želim decu, ima para, dobro zarađuje, pouzdan je itd. ali mi se fizički ne dopada i to pre ili kasnije izbije na površinu).

Nema dalje. Bar ja ne mogu da se setim, ako neko može neka nastavi niz. Ovde govorim o zdravim ženama, ne mislim na žene koje su bolesne (kome je tada do toga?) ili imaju hormonski poremećaj ili nešto slično. Ako sam odmorna i sa muškarcem koji mi se dopada i kad znam da me čeka orgazam, a ne drmusanje od 2 minuta - NEMA ŠANSE da odbijem seks. Čak i kad sam umorna ne odbijam, ali razumem ako nekome nije do toga tada.
Razmislite o tome. Izgovori su inače mnogo jadni, bolje je da iskreno kažete šta vas muči pa kud puklo da puklo...

Istinita priča

pre 9 godina

Išle dve ruže pustinjom.
Pošto su strašno ožednile priđoše izvoru:
- Mogu li se napiti vode?- upita jedna.
- Možeš, ako mi daš jednu laticu - odgovori izvor.
Ruža dade laticu izvoru i napije se vode.
- Ja ne dam moju laticu! - reče druga ruža.

I one nastaviše zajedno kroz pustinju.

Kada stigoše do drugog izvora prva upita:
- Mogu li se napiti vode?
- Možeš, ako mi daš jednu laticu.
Ruža dade laticu i napije se vode.
- Ja ne dam moju laticu! - reče druga ruža.

I one nastaviše zajedno kroz pustinju...

Dođoh do trećeg izvora...
Pa do četvrtog...

I na poslednjem izvoru ona ruža koja je davala latice uvene zato što nije imala više latica, a ona druga uvene jer nije imala vode.

Naravoucenije: DAVALA, NE DAVALA, UVENUĆEŠ!

Zena

pre 9 godina

E pa nije uvek da su zene te koje ne zele i ne mogu i smisljaju izgovore, ja sam npr,u dugogodisnjoj vezi, gde nemamo sex redovno zbog mog partnera, koji je ili umoran ili ne moze da izdrzi do kraja, jer mu ode koncentracija ili nije raspolozen ili opterecen poslom, mladi smo 23 i 24 godine, a on sebi dozvoljava da ga posao toliko optereti pa da nema sex, vise ne gleda ni druge zene, u totalnom je haosu, oa ja ne znam sta tu da uradim, jer muskarac u mom slucaju ima problem, a j amogu uvek... P.S.nije uvek bio takav...

miro split

pre 9 godina

Nisan vas dobro razumija.Za šta koji je moj izgovor?Kako da izbjegnem seks sa muškarcen?Jeste vi normalni?
Kad bi se već i dogodila takva situacija vjerovatno bi reka:Nemoj dragi danas su mi oni dani u misecu,iman dizenteriju.

deda milojko

pre 9 godina

Pa kod mene je ovako. Sve je pocelo davne 2010.

- Januar - ladno je - nema seksa
- Februar - opet ladno - nema seksa
- Mart - spava mi se - nema seksa
- April - Jun - umorna sam - nema seksa
- Jul - Septembar - vrucina - nema seksa
- Oktobar - Decembar - hladno mi je - nema seksa
- 2012 - 2014 - ne pokusavam vise - nema seksa

Inace u periodima kada je umorna i spava joj se, zaspi snom medveda u zimskom snu, ne moze se probuditi za seks, lepo cuje kada mi se omakne i prducnem i onda vristi na mene kako sam zivotinja.

Stefan

pre 9 godina

Da smisljajte izgovore da nemate odnose a posle cete smisljati izgovore zasto da ostanete zajedno posto je on to nasao negde drugde ili obrnuto. Seks ne treba da bude obaveza ali ljudi moraju da nauce da uzivaju u njemu uvek i sto vise dokle god mogu... U suprotnom ... kao sto rekoh on se vrlo brzo nadje negde druge jer kako god da se okrene sve se vrti oko reproduktivnih organa i hormona... TO i jeste poenta svakog zivog bica :))))

Tako da bolje upamtite ovaj komentar i probajte da ga ruzumete sto je bolje moguce nego da trazite razloga da nemate vise vezi ili da veza vise nije samo vas dvoje )))

:*

Marinko

pre 9 godina

(Ana, 21. jul 2014 11:45)
Češći je slučaj da žena leži kao klada i da ne ume da "animira" muškarca, pa je posle nezadovoljna ishodom. Moje iskustvo tako govori.

Tako je to...

pre 9 godina

U početku je divan, ugadja mi, romantičan, voli me svaki dan, volim i ja njega. Divno nam je... Onda se polako vremenom sve menja. Postaje nervozan zbog svega i svačega, psuje, ne zamoli me više kada mu nešto treba od mene, svejedno mu je kako izgleda kada je pored mene. Sve češće ne zeli da provodimo vreme zajedno kao pre, iako nema neki poseban razlog za to. Hoda par metara pored mene. Sve je manje poljubaca, sve je manje pažnje. Kako onda da ne bude ovako, molim vas?!

vizar

pre 9 godina

Dok sam bio neoženjem nebrojeno sam puta sebi i drugima govorio da ako ne budem imao zadovoljavajući sex u braku da ću se razvesti... A onda, eto me u braku i kao ne baš mali broj parova, ne nalazim da sam zadovoljan. Jako je teško povući potez i razvesti se zbog toga jer se čini preteranim. Deca su prioritet i njihov život i razvoj. Nezadovoljstvo je tu i teško se to može rešiti. Pokušavao sam nebrojeno puta razgovarati. Jednostavno neke žene definitivno ne mogu pratiti muškarce što se tiče sexualnog apetita. Ja bi svaki dan, tj svaku noć ako već ne možemo ujutru zbog dece, vikendom po dva puta bi mogao dnevno. Medjutim ne može da mi bude. Definitivno nije baš lako izboriti se sa nezadovoljstvom sexualnim životom u braku. Još ako se moraš samozadovoljavati da bi izbegao švaleraciju i razbijanje braka... Zato savet budućim očevima da doooobro razmisle kada ulaze u brak. Sex nije najbitnija stvar uspešnog braka ali je zaista jako jako bitna i važna većini muškaraca i verujem duboko da bez dobrog sexa i nema kvalitetnog braka ni zadovoljnog muža. Muškarac najviše poštuje odanu ženu, koja dobro kuva i pruža mu neverovatan sex.

Žena koja zna da voli, da bude dobra majka i domaćica, koja muža zadovolji sexom, takva žena je ideal.

nijednom

pre 9 godina

Nije trebao nijednom da ima kada je veza takva ocajna da raskida preko maila.

Ali najjaci mi je deo gde je umorna i znojava i tek se ujutru istusirala. Kakva aljkavusa.

Ko zna ko sve pise ove price i ko vodi evidenciju. Ljudima cesto smrdi iz usta ( ovo je nekima hronicno ) - pa normalno da partnerka moze kada se svi mirisi poklope.

Mozda je znojav ispod pazuha, mozda mu smrdi od napred jer miris dolazi od nazad posle velike nuzde. Nije ovo samo imati i nemati seks.

Ja kada zelim da imam - idem na tretman i kompletno sredjivanje i isto to ocekujem i od svoje partnerke iako smo 9 godina u vezi.

Pre nego sto optuzite partnera zapitajte se koliko vodite higijenu a da ne pricam ruze,poklone,paznja,novac,zivotni stil .

Nema te koja ce te odbiti ni posle 20 godina veze ako se sve ovo poklapa. A ako uradi, raskinite , razvedite ali ne preko mail i nadjite nekoga ko se bolje poklapa sa vama i vasim mirisama

Bojan, Kruševac

pre 9 godina

Dolazi muž s posla i kako je zatvorio vrata kaže:
- Draga kupio sam ti brufen!
- Ali mene ne boli glava. - odgovara zbunjena supruga.
- E, to sam čekao. Skidaj se...
Naravno, ovo je samo glupi vic o glupim izgovorima za izbegavanje sexa. Izgovora ima mali milion, ali suština zakedničkog života nisu izgovori već razumevanje. Nismo svi isti. Dotični koji je udarao recke i beležio izgovore svoje devojke je iskomplekairani mamin sin. Nije sve u sexu

šetač

pre 9 godina

Da potpuno isti izgovori, samo ovaj srećnik je u mesec dana imao tri sexa. Volim sex i rado ga se sećam. Da li se treba razevsti i dići ruke od svega 15 godina braka dvoje maloletne dece.

Joca 011

pre 9 godina

Pecaju dva pecaroša jedan pored drugog. Jednom nikako ne ide a drugi samo vadi ribu za ribom.
- Da te pitam, je l' možeš ti meni da odaš tajnu? Kako te tako ide?
- Vidiš, ja ujutro kad se probudim, ustanem, i prvo pogledam kako mi dole stvari stoje. Ako mi stoji u levo, ja čitav dan bacam udicu na levo, ako na desno, bacam udicu na desno.
- Uh, šta li tek rade oni kojima stoji pravo?
- Ti ne idu na pecanje.
.

Joma

pre 9 godina

Jednom sam izbegla odnose, jer mi se partner, blago receno, "zgadio". Okrenula se i zaspala. Mislila sam da me je prevario. Inace, nikad nemam izgovore. Mogu bilo kad :)

Joca 011

pre 9 godina

Zove Fata Muju na mobilni telefon, i čuje ženski glas:
’’Mobilni pretplatnik trenutno nije nedostupan. Molim pozovite kasnije.’’
A Fata će:
’’Je l’, a tebi je dostupan. Kurvo jedna.’’
.

miro split

pre 9 godina

Ovom tovaru od čovika samo šta mu cura još nije rekla:
Nije mi do seksa jer je jutros dok si ti bija na poslu svratija poštar.
Aj sad kume zapiši i to u tu tvoju tabelu.
Sad je đava nosa njoj se skače po krevetu jer se nije istuširala.Ako meni ne smeta šta se ti prenemažeš.Vamo dođi nedilje ti ljute pa ćeš se posli imat zašta tuširat.

Joca 011

pre 9 godina

Послала ме жена у апотеку да узмем пар „оних“ таблета што помажу ерекцију...
Требало је видети њен израз лица када сам се вратио и донео јој таблете за мршављење!
Иначе, чим изађем са ортопедије, тражим стан...
.

deda milojko

pre 9 godina

Pa kod mene je ovako. Sve je pocelo davne 2010.

- Januar - ladno je - nema seksa
- Februar - opet ladno - nema seksa
- Mart - spava mi se - nema seksa
- April - Jun - umorna sam - nema seksa
- Jul - Septembar - vrucina - nema seksa
- Oktobar - Decembar - hladno mi je - nema seksa
- 2012 - 2014 - ne pokusavam vise - nema seksa

Inace u periodima kada je umorna i spava joj se, zaspi snom medveda u zimskom snu, ne moze se probuditi za seks, lepo cuje kada mi se omakne i prducnem i onda vristi na mene kako sam zivotinja.

Joca 011

pre 9 godina

Послала ме жена у апотеку да узмем пар „оних“ таблета што помажу ерекцију...
Требало је видети њен израз лица када сам се вратио и донео јој таблете за мршављење!
Иначе, чим изађем са ортопедије, тражим стан...
.

Joca 011

pre 9 godina

Pecaju dva pecaroša jedan pored drugog. Jednom nikako ne ide a drugi samo vadi ribu za ribom.
- Da te pitam, je l' možeš ti meni da odaš tajnu? Kako te tako ide?
- Vidiš, ja ujutro kad se probudim, ustanem, i prvo pogledam kako mi dole stvari stoje. Ako mi stoji u levo, ja čitav dan bacam udicu na levo, ako na desno, bacam udicu na desno.
- Uh, šta li tek rade oni kojima stoji pravo?
- Ti ne idu na pecanje.
.

vizar

pre 9 godina

Dok sam bio neoženjem nebrojeno sam puta sebi i drugima govorio da ako ne budem imao zadovoljavajući sex u braku da ću se razvesti... A onda, eto me u braku i kao ne baš mali broj parova, ne nalazim da sam zadovoljan. Jako je teško povući potez i razvesti se zbog toga jer se čini preteranim. Deca su prioritet i njihov život i razvoj. Nezadovoljstvo je tu i teško se to može rešiti. Pokušavao sam nebrojeno puta razgovarati. Jednostavno neke žene definitivno ne mogu pratiti muškarce što se tiče sexualnog apetita. Ja bi svaki dan, tj svaku noć ako već ne možemo ujutru zbog dece, vikendom po dva puta bi mogao dnevno. Medjutim ne može da mi bude. Definitivno nije baš lako izboriti se sa nezadovoljstvom sexualnim životom u braku. Još ako se moraš samozadovoljavati da bi izbegao švaleraciju i razbijanje braka... Zato savet budućim očevima da doooobro razmisle kada ulaze u brak. Sex nije najbitnija stvar uspešnog braka ali je zaista jako jako bitna i važna većini muškaraca i verujem duboko da bez dobrog sexa i nema kvalitetnog braka ni zadovoljnog muža. Muškarac najviše poštuje odanu ženu, koja dobro kuva i pruža mu neverovatan sex.

Žena koja zna da voli, da bude dobra majka i domaćica, koja muža zadovolji sexom, takva žena je ideal.

Marinko

pre 9 godina

(Ana, 21. jul 2014 11:45)
Češći je slučaj da žena leži kao klada i da ne ume da "animira" muškarca, pa je posle nezadovoljna ishodom. Moje iskustvo tako govori.

Tako je to...

pre 9 godina

U početku je divan, ugadja mi, romantičan, voli me svaki dan, volim i ja njega. Divno nam je... Onda se polako vremenom sve menja. Postaje nervozan zbog svega i svačega, psuje, ne zamoli me više kada mu nešto treba od mene, svejedno mu je kako izgleda kada je pored mene. Sve češće ne zeli da provodimo vreme zajedno kao pre, iako nema neki poseban razlog za to. Hoda par metara pored mene. Sve je manje poljubaca, sve je manje pažnje. Kako onda da ne bude ovako, molim vas?!

Joca 011

pre 9 godina

Zove Fata Muju na mobilni telefon, i čuje ženski glas:
’’Mobilni pretplatnik trenutno nije nedostupan. Molim pozovite kasnije.’’
A Fata će:
’’Je l’, a tebi je dostupan. Kurvo jedna.’’
.

Bojan, Kruševac

pre 9 godina

Dolazi muž s posla i kako je zatvorio vrata kaže:
- Draga kupio sam ti brufen!
- Ali mene ne boli glava. - odgovara zbunjena supruga.
- E, to sam čekao. Skidaj se...
Naravno, ovo je samo glupi vic o glupim izgovorima za izbegavanje sexa. Izgovora ima mali milion, ali suština zakedničkog života nisu izgovori već razumevanje. Nismo svi isti. Dotični koji je udarao recke i beležio izgovore svoje devojke je iskomplekairani mamin sin. Nije sve u sexu

šetač

pre 9 godina

Da potpuno isti izgovori, samo ovaj srećnik je u mesec dana imao tri sexa. Volim sex i rado ga se sećam. Da li se treba razevsti i dići ruke od svega 15 godina braka dvoje maloletne dece.

miro split

pre 9 godina

Ovom tovaru od čovika samo šta mu cura još nije rekla:
Nije mi do seksa jer je jutros dok si ti bija na poslu svratija poštar.
Aj sad kume zapiši i to u tu tvoju tabelu.
Sad je đava nosa njoj se skače po krevetu jer se nije istuširala.Ako meni ne smeta šta se ti prenemažeš.Vamo dođi nedilje ti ljute pa ćeš se posli imat zašta tuširat.

Istinita priča

pre 9 godina

Išle dve ruže pustinjom.
Pošto su strašno ožednile priđoše izvoru:
- Mogu li se napiti vode?- upita jedna.
- Možeš, ako mi daš jednu laticu - odgovori izvor.
Ruža dade laticu izvoru i napije se vode.
- Ja ne dam moju laticu! - reče druga ruža.

I one nastaviše zajedno kroz pustinju.

Kada stigoše do drugog izvora prva upita:
- Mogu li se napiti vode?
- Možeš, ako mi daš jednu laticu.
Ruža dade laticu i napije se vode.
- Ja ne dam moju laticu! - reče druga ruža.

I one nastaviše zajedno kroz pustinju...

Dođoh do trećeg izvora...
Pa do četvrtog...

I na poslednjem izvoru ona ruža koja je davala latice uvene zato što nije imala više latica, a ona druga uvene jer nije imala vode.

Naravoucenije: DAVALA, NE DAVALA, UVENUĆEŠ!

Milka

pre 9 godina

Nekad nemam snage ni da kažem: toliko sam umorna od svakodnevnih domaćičkih i majčinskih dužnosti za koje se nekako podrazumeva da treba da ih ispunjavam ćutke i dostojanstveno, da se osećam kao pregažen pas i samo bih da legnem, tu na pod, i zaspim, sad kad su konačno i deca zaspala. Sve što radim nije dobro, nije dovoljno, nije primećeno, i još treba da budem raspoložena za seks. Ponekad budem toliko umorna da mi se povraća. I ne sanjam o nekom drugom, sanjam da sam sama i da spavam.

Stefan

pre 9 godina

Da smisljajte izgovore da nemate odnose a posle cete smisljati izgovore zasto da ostanete zajedno posto je on to nasao negde drugde ili obrnuto. Seks ne treba da bude obaveza ali ljudi moraju da nauce da uzivaju u njemu uvek i sto vise dokle god mogu... U suprotnom ... kao sto rekoh on se vrlo brzo nadje negde druge jer kako god da se okrene sve se vrti oko reproduktivnih organa i hormona... TO i jeste poenta svakog zivog bica :))))

Tako da bolje upamtite ovaj komentar i probajte da ga ruzumete sto je bolje moguce nego da trazite razloga da nemate vise vezi ili da veza vise nije samo vas dvoje )))

:*

bivši muž

pre 9 godina

Draga ženo
Protekle godine trudio sam se oko tebe tačno 365 puta
17x ti je bilo hladno
10x ti je bilo vruće
25x su deca bila budna
20x si bila umorna
83x nisi mogla iz tehničkih razloga
5x je bilo previše rano
25x je bio otvoren prozor pa bi neko mogao čuti
8x su te bolela leđa
10x si previše popila
21x nisi bila raspoložena
17x je plakalo dete i dok sam ga umirio ti si zaspala
10x si rekla da ideš ginekologu
18x si imala frizuru
15x je bilo kasno
25x si došla kasno s posla
20x su ti na poslu digli pritisak

U 36 slučajeva gde sam imao uspeh, 34x nije bilo zadovoljstva jer
4x je škripao krevet
5x si me upozoravala da pazim
8x si me pred kraj piztala jel su vrata zaključana
1x sam stao jer si urlala, pa sam mislio da te boli
8x si konstatovala iz kreveta da treba da se okreči
8x sam stao jer si zaspala

Nakon analize iskorišćenosti naših kapaciteta, a to je samo nekih 10%što je po mišljenju stručnjkaka malo, jer uzme li se u obzir da mašina koja se nekoristi i koja se nepodmazuje brže propada, odlučio sam da očuvam moju mašinu i sačuvam je od propadanja na dva načina:
1. prelaz na ručnu obradu
2. zamena partnera, tj. tebe
odlučio sam se za 2. jer bi 1. značila povratak u prošlost
Ako te ko pita gde sam, reci da sam otišao po cigarete.
Tvoj bivši muž

Iva

pre 9 godina

@zena
Tacno, to je sustina.Mozete vi muskarci koliko god zelite da se zavaravate, ali ni jedna zena nece odbiti sex ukoliko zna da je ceka orgazam.To onda znaci da vi nesto ne radite kako treba.
Dacu svoj primer. Sadasnjeg decka nikad nisam odbila(osim ako sam bas jako bolesna), pet godina smo u vezi, cak i kada sam jako umorna saznanje da cu doziveti ponovo orgazam me podize. Decko je car u krevetu. Sa druge strane, bivsi decko je u pocetku bio dobar u sexu, da bi nakon godinu i po jednostavno prestao da se trudi oko mene, sex bi bio samo kada ga on inicira, ja kada iniciram on bi uvek bio umoran, ne moze odmah itd, znaci samo kada on hoce tada moze..da ne kazem da je ocekivao da se ja napalim u sekundu kada se njemu di..e, brinuo se samo o svom zadovoljstvu.Naravno orgazmi su samim tim bili veoma retki. Kada sam krenula sa razgovotom o tome ,on bi se uvredio i nije se moglo dalje pricati o tome(mnoge drugarice imaju slicno iskustvo). I naravno da sam onda pocela da izbegavam sex, nema orgazma nema sexa.
To je u sustini cela istina. Dajes zeni orgazam- imaces cesto sex, ne dajes joj ga- manje sexa.Zena odbija sex najcesce zato sto partner nije dobar u sexu.Muskarci se vremenom opuste i pocnu se ponasati kao da je sex stvoren samo za njih, a zene ko ferma. Nek se samo postave u situaciju zena- da oni sami nemaju ograzam za vreme sexa da li bi uopste zeleli sex??? Sigurna sam da ne bi i da bi ga izbegavali.Tu je problem i resenje problema.

Marina

pre 9 godina

Ovo me podseca na mog dragog. Pod stresom je, nema sexa. Umoran je, nema sexa. Probudicemo dete, nema sexa... i tako bezbroj izgovora, vec godinama. Volim redovan sex i rado ga se secam :) Tako da nisu samo zene te koje su rezervisale izgovore.

Radoslav

pre 9 godina

Kazu da svaki muskarac tokom zivota prosecno ima sex sa 47 razlicitih zena.
Kad bolje razmislim to se neko posteno najj....bao na moj racun!

izgovora puno

pre 9 godina

nekako mi je interesantan stereotip da muskarci mogu i zele uvek i svuda, a zene samo kada se sklope zvezde. niti je prvo u pravu niti ovo drugo. ali jedno je sigurno, ako je sex dobar, ako ima ljubavi u vezi, podrske svih tipova (da da, skuvaj rucak nekada a i usisivac ne grize), nema sanse da ga ne bude. Mozda ga bude manje ili vise (to su licne preference) ali ce ga biti bez frke, svaka zena ce potvrditi, ali svaka. Evo, ja se sinoc lepo javio i kazem zeni laku noc a ona ce ne ne, dragi moj, nesto si zaboravio :) I ostadosmo budni do jedan iako je ceo dan provela sama sa decurlijom. Bas je sjajna.

Joma

pre 9 godina

Jednom sam izbegla odnose, jer mi se partner, blago receno, "zgadio". Okrenula se i zaspala. Mislila sam da me je prevario. Inace, nikad nemam izgovore. Mogu bilo kad :)

žena

pre 9 godina

Postoji samo nekoliko razloga iz kojih žena odbija seks:

1) Muškarac koji je loš u krevetu. To je čini mi se, uzrok u većini slučajeva. Nije zainteresovan da se njoj posveti i onda ga ona "odrađuje" i to dosadi posle nekog vremena.
2) Žena je umorna, ima briga i to je skroz ok i normalno, ali se zbog "umorna sam" seks odbija jednom, a ne godinu dana ili dve, to zapamtite. Niko nije "umoran" godinu dana...
3) Dosadili ste joj. Jednostavno - dosadili ste joj, treba joj neko drugi (ovo se odnosi i na muškarce). Više joj se ne sviđate i jednostavno je ne uzbuđujete. Tu nema pomoći. Možda ste joj se nekad i dopadali, a možda čak i niste, nego je sa vama iz neke "koristi" (hoću porodicu, biće dobar otac, želim decu, ima para, dobro zarađuje, pouzdan je itd. ali mi se fizički ne dopada i to pre ili kasnije izbije na površinu).

Nema dalje. Bar ja ne mogu da se setim, ako neko može neka nastavi niz. Ovde govorim o zdravim ženama, ne mislim na žene koje su bolesne (kome je tada do toga?) ili imaju hormonski poremećaj ili nešto slično. Ako sam odmorna i sa muškarcem koji mi se dopada i kad znam da me čeka orgazam, a ne drmusanje od 2 minuta - NEMA ŠANSE da odbijem seks. Čak i kad sam umorna ne odbijam, ali razumem ako nekome nije do toga tada.
Razmislite o tome. Izgovori su inače mnogo jadni, bolje je da iskreno kažete šta vas muči pa kud puklo da puklo...

Samozenaimajka

pre 9 godina

Ovo je tako kompleksna tema. I strasno mi je kad citam da neko trpi zbog dece. Ja se divim i zenama i muskarcima koji trpe. Jeste da nije kao u vezi kada se nadjemo bez obaveza i problema, ali ja i suprug imamo odlican sex i posle toliko zajednickih godina, sto veze, sto braka. Bilo je padova, ali smo uz iskren razgovor sve resavali.
Cesto sam citala kako je zenama bolji sex posle 30. i mislila u sebi-aha, sta se loze ovi matorci. Eto, kod mene se obistinilo.
Nema izgovora. Sex je jako bitan faktor dobre veze ili braka. I sta tu ima da se filozofira? Nije u pitanju kopanje njive, vec nesto divno. Istusirate se i milina... Leci sve muke i skida crnu magiju :-)

Makica

pre 9 godina

Nisu sve zene iste. Ja nikad nisam odbila svog muza kad je upitanju sex, niti zelim jer ga i ja voli. I ako imamo malo dete uvek nadjem vremena za njega, nikad nisam imala neki izgovor.

Zena

pre 9 godina

E pa nije uvek da su zene te koje ne zele i ne mogu i smisljaju izgovore, ja sam npr,u dugogodisnjoj vezi, gde nemamo sex redovno zbog mog partnera, koji je ili umoran ili ne moze da izdrzi do kraja, jer mu ode koncentracija ili nije raspolozen ili opterecen poslom, mladi smo 23 i 24 godine, a on sebi dozvoljava da ga posao toliko optereti pa da nema sex, vise ne gleda ni druge zene, u totalnom je haosu, oa ja ne znam sta tu da uradim, jer muskarac u mom slucaju ima problem, a j amogu uvek... P.S.nije uvek bio takav...

dr

pre 9 godina

Ne odbijam, verovatno jer nisam iscrpljena kućnim poslovima, dragi mi je posvećen i pažljiv i onda kad nije motivisan isključivo seksom. Mislim da su današnje žene objektivno iscrpljene jer rade, a većina kućnih obaveza je i dalje na njihovim plećima (celodnevno bavljenje decom, 3 obroka, pranje, peglanje, čišćenje...), radni dan se završi kad se ode na spavanje. Plus, ženi u Srbiji, pored podele poslova, često nedostaje i predigre, pažnje, razumevanja, razgovora, rečju - bliskosti... bez toga jednostavno nema ni želje za seksom!

l

pre 9 godina

ako se muzevi ponasaju barem 50% u braku, kao i u vezi, nece imati ovaj problem. ako dodju kuci, izuju cipele i sa smrdljivim carapama mirisuci na rostilj s vrata vicu "daj malo", stipaju zenu za du*e dok usisava jednom rukom, a drugom mesa rucak, onda neka se ne cude odbijanju. vecina brakova je kao iz jugoslovenskih filmova, dosta ih i dalje lici na "Virdzinu", ili "Lepotu poroka", pa se posle cude sto zena nece da rasiri noge i stavi krpu preko glave i u 21. veku. nicemu ih ocevi nisu naucili, a ni pornici im bas ne pomazu da shvate kako biti normalan.

nijednom

pre 9 godina

Nije trebao nijednom da ima kada je veza takva ocajna da raskida preko maila.

Ali najjaci mi je deo gde je umorna i znojava i tek se ujutru istusirala. Kakva aljkavusa.

Ko zna ko sve pise ove price i ko vodi evidenciju. Ljudima cesto smrdi iz usta ( ovo je nekima hronicno ) - pa normalno da partnerka moze kada se svi mirisi poklope.

Mozda je znojav ispod pazuha, mozda mu smrdi od napred jer miris dolazi od nazad posle velike nuzde. Nije ovo samo imati i nemati seks.

Ja kada zelim da imam - idem na tretman i kompletno sredjivanje i isto to ocekujem i od svoje partnerke iako smo 9 godina u vezi.

Pre nego sto optuzite partnera zapitajte se koliko vodite higijenu a da ne pricam ruze,poklone,paznja,novac,zivotni stil .

Nema te koja ce te odbiti ni posle 20 godina veze ako se sve ovo poklapa. A ako uradi, raskinite , razvedite ali ne preko mail i nadjite nekoga ko se bolje poklapa sa vama i vasim mirisama

Alexa

pre 9 godina

Meni je evo 45 godina i moram da kažem da sam imao u životu dovoljan broj partnerki. Ne bih licitirao sa brojem jer ga ni ne znam, ali sigurno je dvocifren... Još nikada u životu nisam imao devojku/ženu koja nije manipulisala seksom radi ostvarenja nekog svog cilja. Osoba sam kojoj ljudi veruju, jednostavno mi kažu i ono što ih ne pitam, što često ni ne želim da znam. Sa svojim drugaricama sam nekoliko puta razgovarao na tu temu i potvrdile su moje uverenje... manipulacija seksom je jedno od jačih ženskih oružja i spada u gotovo socijalne veštine. Šta da radimo kad više nije moguće udariti ženu toljagom u glavu i uvući je u pećinu...

Goran

pre 9 godina

@Iva
Slazem se u potpunosti. Kako to da ja nikad nisam imao problema u sexu sa devojkama a ovde ovi koji se zale imaju? Kako to da mene ni jedna devojka nije odbila u seksu a sve ostale odbijaju? Mislim da ce ipak biti u pitanju to da su vecina muskaraca veoma losi u seksu, a ne da su zene zanovetala i da odbijaju sex tek tako. Naravno, vecini muskaraca je lakse da prebaci krivicu na zenu, kako bi samom sebi sacuvao ego. A cela sustina je da su losi u seksu.
Polazim od sebe- uvek vodim racuna o higijeni,devojci i tokom dana saljem "vruce poruke" kako bi je uzbudio i pripremio na sex kada se vratimo kuci, u seksu uvek gledam prvo njoj da priustim vrhunac pa tek onda sebi. A kako to radi vecina ostalih -tako sto dodju kuci, izvale se na krevet, pivu pivo, gledaju tv i odjednom im se pojavi zelja i odmah ocekuju da zena na prvi mig ustane i da imaju sex. I to kakav seks- strastven ko u porno filmovima.Pa nece da moze!Nije zena tv pa da je mozes za sekundu upaliti i ugasiti po svojoj potrebi. Potrebna je predigra, tipa da joj saljes poruke sexi sadrzine ili romanticne...naravno ne deset poruka i jedna je cesto dovoljna. Ili kada dodjes kuci da je uhvatis cvrso i mazis , budes blizak sa njom. To uvek upali. Tj ne upali samo kod onih koji to zanemaruju.
Sve ostalo je samozavaravanje. Kako je Iva vec pomenula, potpuno je nelogicno da zena odbije sex ako zna da joj sleduje orgazam. Znaci odbijaju samo one koje muzevi momci ne znaju da zadovolje. Znaci muska krivica.

cat

pre 9 godina

Na pocetku braka se preteruje u seksu, ne mozete da se odvojite jedan od drugog (jedino ako ima stresa zbog posla). Kasnije...

Ako imate malu decu, onda je to sve mnogo komplikovanije. Mozda je zbog dojenja deteta bole bradavice, mozda se ne oseca seksipilno kao ranije jer je ceo dan sa klincima, a mozda je i potusnila taj deo sebe jer je dobila novu ulogu kao majka, a popularno misljenje glasi da je zena ili svetica ili bludnica, nema izmedju. Mozda cak misli da vam vise nije privlacna. Volite svoje zene, uverite ih da ih i dalje zelite i bice seksa. Pomozite joj oko kucnih poslova, pustite nju da odmori kada cuvate decu. Uradite zvucnu izolaciju sobe, da vas klinci ne cuju, ona ce tako da se opusti. Pricajte o problemu, ako ne ide, razidjite se. Samo nemojte da varate.

S druge strane, ako ste sve ovo prosli, i dugo ste u braku, onda morate da vise rizikujete jer seks postaje samo rutina. Nove navike u krevetu i eksperimentisanje. Opet, takodje, zeni je potrebno da zna da je i dalje zelite. Morate to da joj pokazete.
Moguce je naravno i da ste joj dosadili. Ne mozete da je uzbudite vise. Mozda ste se vi opustili (fizicki) ili je vise ne mazite i niste pazljivi kao na pocetku (tu svi grese). Ali, razvod je sasvim u redu. Samo nemojte da varate.

85-90% zena je (pored dobrog izgleda partnera) stalno potrebno sve ono sto je vecini vama nije - dugi poljupci, dodiri, bliskost, duza predigra... Ali u jednom se slazemo - ORGAZAM. Ako joj se svidi doci ce po jos.

iskrena

pre 9 godina

Moglo bi se pomisliti da su muskarci u Srbiji prave sex masine: uvek mogu, izgovori im ne trebaju, strasno se pale na svoje zene, nista ih ne moze omesti, uzivanje s njima je zagarantovano... Puste tlapnje. Ja sam uvek za iskrenost, bez jeftinih izgovora. Jer ima I zena koje na strani potraze ono sto kod juce nema...

milica

pre 9 godina

za imanje ili nemanje seksa u vezi, oba su partnera krivci.
a ako je seksa bilo fino i cesto, a nema vise, treba razgovarati o tome, a ne stavljatis tvari pod tepih. sve se menja, ljudi se menjaju, zelje, potrebe, to ej u redu.
ali nije u redu da nekoga "zarobis" pored sebe jer ste u vezi/braku i da ga/je mucis neispunjavanjem njenih/njegovih potreba jer su se tebi prohtevi promenili.

hdtv

pre 9 godina

Zapravo nikada nisam naisao na devojku koja nije volela sex kao i ja,ako ne i vise od mene. Pa su mi ove price bas cudne i za ne poverovati. Bukvalno bude na ivici svadje ako ja izvrdam sex iz nekog razloga (zurim na fudbal i slicno) a neretko se dogodi da zaista odgodim to jer moram da se vratim i "ispostujem" :D

starija

pre 9 godina

(5AR, 21. jul 2014 18:03)

Ma, sta ti je decko? Zelis da neka zena potpuno zanemari kako se oseca i dopusti da je neko naskace da bi taj zadovoljio samo SVOJU potrebu?? ''ja ću da ležim na jednom mestu, neću se pomerati, a ti skači... '' To je silovanje. Postoji silovanje i u vezi/braku.
"Nikakav fizički napor, ležite, to je sve. " Zena ako nije "napaljena", ako joj nije do seksa, ako je partner nije opustio - ona ne moze da ovlazi, vagina ostaje suva i seks je bolan, moze da dodje do povreda sluzokoze(kako to ne znas)! Tada ona postaje samo rupa! Uzasno :( Jer, zaboga, ti goris! Jako sebicno. Cak i da koristite lubrikante, zena nece doziveti orgazam jer u tom trenutku nije raspolozena, a to je pravo mucenje! Posledice toga su da seks moze da joj se zgadi i da ga dozivljava kao obavezu.

Nikad nemoj da tretiras zenu kao lutku na naduvavanje jer zene su ziva bica, potreban im je dodir, lepa rec, da nema briga...

p.s. izgleda da si ti klinac koji kom. nebuloze
daj Boze da se samo salis!

zena

pre 9 godina

Seks je precenjen, ima mnogo lepsih stvari na koje bih trosila vreme npr hobiji, hrana, izlasci, putovanja itd. Zalim muskarce koji su toliki robovi te potrebe.
Ugroziti brak, ostaviti decu bez roditelja zbog seksa, to je potpuno jadno. Ako vec postoji neslaganje u seksualnim potrebama, bolje biti iskren i dogovoriti se s partnerom o slobodnoj vezi i imati neku drugu osobu za seks.

sajber kurajber

pre 9 godina

Lepo instalirate Android aplikaciju za mesečni ciklus. Kad da upozorenje da počinju plodni dani, šta tu uspete da uradite to vam je za taj mesec, maks 3 do 4 puta. Pokušavam već 12 godina da nađem način da se izborim sa ovim problemom i poboljšam bračni život i ovo je ispalo jedino rešenje, razgovor nikad nije davao rezultate nego izgovore za izgovore.

miro split

pre 9 godina

Meni ovo stvarno nije jasno.Kako vi to žene pitate jesu li raspoložene za sex?
Ljubavi hoćeš da noćas spolno općimo,oš mi dat večeras,Nu skini se sad će završit utakmica,jesi li se podaprala da dasa može doć da te oplodi?
Valjda je to stvar momenta,raspoloženja,želje,a ne neka obaveza koja se mora ispunit reda radi.Bogati ako joj se to ne radi,ko da se to ne vidi isti moment,šta imaš upirat ka sivonja?
Doće je volja prije ili kasnije.

blablabla

pre 9 godina

ostali smo zajedno ali mi je napravila uslugu (Vuke, 21. jul 2014 16:26)

Ne razumem, kakvu uslugu, ostali ste kao zajedno ili nesto drugo? Ne znam, sto ljudi sto cudi, meni nije sessi da budem s nekim s kim se lazem i gnjavim.

Vuke

pre 9 godina

Citam ove komentare i secam se kad sam ja bio u takvim problemima.U vezi sam 18 godina,zivimo zajedno 12,isto je tako pocela pre 8 godina da se folira i smislja izgovore.Evo kako sam ja to resio,otisnuo sam se na net i za kratko vreme na chatovima upoznao solidan broj sto udatih sto slobodnih zena.Sebi sam omogucio 10 odlicnih avantura kroz koje sam se emotivno ocvrsnuo a usput stekao i dragoceno iskustvo koje je jako vazno posle da bi na vreme prozreo drugu stranu i provalio da li ti odgovara ili ne.Prva avantura mi je bila sa devojkom koja je isto bila u dugoj vezi kao i ja,napravili smo kompromis,da nase partnere ne uvlacimo u to i da se zabavljamo dok nam bude lepo oa svako na svoju stranu,dolazila je po mene kolima i vozikali smo se i sexali i druzili na najneobicnijim mestima,posle 9 meseci najprijateljskije smo se rastali.Sledeca avantura je bila sa udatom zenom koju je muz provalio,nekako dosao do mog pravog telefona,jedva sam tu zenu spasao od njega a njega uverio da mi njegov brak ne treba,da he to prolazna avantura.Najjaca avantura je bila sa devojkom sa kojom sam se video prvi i poslednji put,direkt smo otisli kod mene i ja kao da ispadnem fin,nisam hteo sa vrata da je napadne,obratila mi se recima#ja nisam dosla ovde da pricam#jedva sam zivu glavu izvukao posle 3 sata sexa.Naravoucenije cele price je da nisam gubio vreme,na krajz me je i provalila za vecinu stvari draga,ali sam joj rekao da kad ti neces ima ko hoce,ostali smo zajedno ali mi je napravila uslugu

Pantelija

pre 9 godina

Kad zena ne daje svom muzu to je zato sto daje nekom drugom
(Dejannn, 21. jul 2014 12:33)
Tacno!
Iskusio sam to na svojoj kozi.Da prica bude gora,sok je bio kada sam saznao sa kime me vara,tj.sa kakvim jadnikom.Istinu govoreci,mozda je bolji u tome od mene,ali je i dalje jadnik!
Nisam je oterao,ali sam mozda pogresio sto nisam,posto kada je sok prosao,poceo sam da primecujem da nisam ja uzrok njenog varanja,vec ona i njen moralni sklop.Jos smo zajedno i to samo zato sto me mrzi da se cimam sa razvodom,ali ljubavi tu nema i vise zivimo u miroljubivoj kohabitaciji,nego u partnerskom odnosu.Normalno,kada mi i to dosadi,razvescu se kao covek,a ona neka ide kod koga hoce i neka radi sa njim sta joj je volja,ali barem necu morati da je gledam i trpim.

Миле

pre 9 godina

У браку смо 7 година, имамо по 34 године, и једно дете од годину дана за сада. Овог месеца су били разлози:
Не могу данас, видела сам ти оца у купаћем.
Ако вечерас нема секса бар два пута сутра нема ручка.
Тако да све зависи од односа два партнера. Колико пружаш толико ће ти се и дати. Навали народе када год можеш и лепо ти је ...

Moj slučaj

pre 9 godina

9. 6. 2014: Umorna sam. - nije bilo seksa

10. 6. 2014: Imali smo seks

11. 6. 2014: Još sam malo iscrpljena od juče. - nije bilo seksa

13. 6. 2014: Pokušavam da gledam film. (zaspala je posle 15 minuta) - nije bilo seksa

18. 6. 2014: Neću imati vremena da se istuširam i spremim za večeru. (stigli smo 15 minuta ranije) - nije bilo seksa

19. 6. 2014: - Nisam je ni pitao za seks, to sam obavio sa koleginicom sa posla.

Tačka.

iskrena

pre 9 godina

a tek ovi sa to samo lezi I rasiri noge...primitivci, cudo da ih neka uopste hoce... pa nije to samo neka tamo rupa, Ako je tako onda moze da posluzi bili sta. najgori je seks iz sevapa

iznervirana osoba

pre 9 godina

stvarno ne znam sta je ovde smesno i zabavno tuzna cinjenica je da zena ne moze jednostavno da odbije seks sa partnerom ili bilo kim vec , vec mora da izmislja izgovore koji ce posle zavrstiti kao ismejavana tema razgovora nekih ljudi koji uzivaju u tome ocigledno je veza u kojoj osoba mora da laze o potrebama i nepotrebama seksa veoma nezdrava i teska

rema

pre 9 godina

Kad ti žena smišlja izgovore :
1.ima nekog drugog
2.dosadili ste joj
3.žene su većinom aseksualna bića
4.seks ženama nije ni u Top 10 prioriteta
5.mnogo joj je bitniji : android,face,drugarice,šoping,frizura.....

bio video

pre 9 godina

Meni je neverovatno da zene ocekuju od muskaraca u cetrdesetim godinama ili starijih posle dvadesetak godina braka da ih ceo dan maze, ljube, zavode cvecem i porukama izvode ovamo oname ne bi li dosli do malo intime. Gospodje gde vi zivite i za koga to treba da se udate da bi tako nesto dozivele. Muskarci su pritisnuti svakodnevnim i celodnevnim brigama vezanim za ostanak porodice i vaseg visocanstva gde naravno ne sme nista da fali. Kada se mucenik polomljen vrati kuci umesto da pokusate da ga razumete i opustite vama je do zavodjenja, poruka i slicnih decijih gluposti. Normalno da ce svaki normalan muskarac povremeno pokazati i neznost i paznju ali je nenormalno to ocekivati svaki dan u svakom momentu. Mislite da posle svih bitaka sa cudovistim danasnjeg zivota muskarac pred spavanje treba da vodi bitku sa rodjenom zenom da li bi mu malo "ucinila" ili ne. Problem je sto vi drage nase svoje muskarce jednostavno dovoljno ne volite i ne cenite sve napore koje cine da bi porodica i vi imale pristojne uslove za zivot. Mozda ste nezadovoljne sa statusom koji vam je vas dragi omogucio pa ocekujete vise, ljutite se na njega, ucenjujete ga seksom kad vec nemate cime drugim. Ogroman broj zena su preopterecene prikazivanjem pred drugaricama i okolinom a u muzevima vide krivce za sva licna i profesionalna nezadovoljstva. Zenama koje svoje muskarce vole i postuju nista nije problem, nikada za njih nisu umorne i ne boli ih glava. To su prave zene, ostale su samo lose supruge.

Igor Gavran

pre 9 godina

Ja zenu nikada ne nagovaram na seks, spavamo odvojeno. Jednom nedeljno mi se zavuce u krevet i to je to. Ne smeta mi, koristim redtjub u trenucima dokolice. Necu nikog da smaram, uopste ne uzivam u seksu ako znam da partnerki nije do istog.

miro split

pre 9 godina

Nisan vas dobro razumija.Za šta koji je moj izgovor?Kako da izbjegnem seks sa muškarcen?Jeste vi normalni?
Kad bi se već i dogodila takva situacija vjerovatno bi reka:Nemoj dragi danas su mi oni dani u misecu,iman dizenteriju.

Andjela

pre 9 godina

@iskusna rekla bih da je devojka mislila na to da se partner malo vise angazuje da i njoj bude uzbudljivo, a ne da testerise 2 minuta i okrene se i zahrce. U pravu si nije sex jednosmerna ulica, ali ako zena oseti da je samo lutka na naduvavanje(kao sto sam procitala predlog) nikako joj nece biti do sexa.
Iskreno sto sam starija sve vise verujem da sam rodjena u pogresno vreme. Za svaki problem je resenje nadji drugog(valjda je to posledica potrosackog drustva, uvek mozes da nadjes novo, pa sto bi popravljao staro) , niko da se potrudi da poradi na vezi i sebi. Tako i ovo dvoje: ona koristila glupe izgovore, on ih zapisao i poslao preko mejla uz raskid, a ni jedno nije odvojilo ni 5 minuta vremena za iskren razgovor vec odmah raskidaj.

5AR

pre 9 godina

Ok, razumem žene, većinom, barem ove iskusnije, starije, a ne klinke koje komentarišu nebuloze...
Ali, nije mi jasna jedna stvar. Ima trenutaka kada je muškarac napaljen, baš žestoko, a žena je stvarno umorna, ili je iskreno nije do seksa.
U oba slučaja, zar vam je teško da samo legnete i raširite noge bukvalno?
Nikakav fizički napor, ležite, to je sve.
Znam da to za nas nije neki seks ali je i ta varijanta bolja od desanke kad baš gorimo. Ali NE! Nekako, vaša je filozofija ili kako treba ili nikako.
Tu je problem. Ne mora uvek i uvek da pršti i da bude super seks.
To pričam za one parove koji su zadovoljni, tj za žene koje kad su raposložene uživaju u seksu i partner se trudi oko njih.
Ali kada vam nije do toga, ak volite tu osobu, jednostavno recite, nemam snage ali evo, ako ti nešto znači ja ću da ležim na jednom mestu, neću se pomerati, a ti skači...
Jeste smešno, ali vi dobro znate koliko nama znači bilo kakav seks kada smo napaljeni jako. E tu je problem ja mislim. Žene su sebične kada je seks u pitanju jer žele svaki put da i njima bude lepo, što je OK, ali onda budite raspoložene i napaljene za seks često kao i mi pa možemo da pričamo.

blablabla

pre 9 godina

(Vuke, 21. jul 2014 18:31)

I onda po komentarima pricas kako si tzv zenu zaj...., zeznuo je i slicno. Carski. I dalje no sexy, a i javlja se ideja zasto se nemate seks.

iskusna

pre 9 godina

@Iva Auuu, ako ti očekuješ da tebi neko 'daje orgazam', ti ne poznaješ svoje seksualne potrebe...nije seks jednosmerna ulica..nije vala muškarcima lako, ali zato mogu i mnogo lakše da zadovolje porebe sa strane, bez mnogo rizika i frke...

Hmm

pre 9 godina

5AR ,ja mislim da ti nisi imao seks u zivotu! :D Pa kada zena nije uzbudjena,nista od toga,ne ovlazi,bolno je,jos se osteti sluzokoza ,pa posle i kada ti jeste do seksa ,ne mozes jer boli kao djavo,a onda treba vremena da to zaraste. Zeni se moze desiti samo jednom ova greska,a i muskarcu,ako mu je bar malo stalo.
@ Vuke ,cim tvoja zena glumi da joj ne smeta,ona je radila to i pre tebe,a ti pojma nisi imao,niti ces. Ocigledno je nisi zadovoljio.Ako su te tvoje avanture tacne savetujem ti redovno testiranje i prevenciju.

ex sns

pre 9 godina

Toliko dugo je cekao? Sama ta lista je smesna,pa valjda mu je bilo ocigledno da sa njim ne zeli nista da ima? Teska patetika,covek brojao dane? neverovatno.

baxuz

pre 9 godina

@(žena, 21. jul 2014 13:21)
4. zena nije zadovoljna sama sobom.

Moja, otkad se porodila po 2. put, misli da se preterano ugojila i posto vec godinu dana ne moze da se vrati na kilazu koju smatra za ok, ja se veselim ako stikliramo mesec, a kamoli nedelju... Badava joj govorim da je meni sad i lepsa.

Inace, nije do porodjajnih trauma, drugi je prosao i lakse od prvog.

Miss S

pre 9 godina

Najiskrenije, nikad nisam koristila bilo koji izgovor kako bih izbegla sex, zato sto u njemu uzivam. Tj. uzivala sam dok sam imala decka. Uz duzno postovanje komentatorkama, razumem da neka verovatno ne voli sex, ali ne razumem zasto se sluze ovako glupim izgovorima.

šeta;

pre 9 godina

@vizar U potpunosti se saosećam sa tobom. K'o da sam ja pisao tvoje reči, i pojma nemam šta da radim a prolazi vreme. Mislim da sam se i pomirio sa sudbinom. A jedan je život i prođe.

Sve se može kada se hoće

pre 9 godina

OBOSTRANI KOMPROMIS, dragi moji. U vezi sam sa devojkom skoro godinu dana, nravno većina ovde će da skoči i da kaže pa videćeš za 5 godina. Prošle godine sam izašao iz veze duže od 5 godina zbog raznoraznih izgovora, a nisam nikada bio od muškaraca koji gledaju isključivo svoje zadovoljstvo. Sa ovom devojkom konačno mogu da kažem da su stvari onakve kakve treba da budu. Više puta se do sada desilo da nije bila raspoložena ali je bilo sexa, kratko prokomentarišemo tipa 1:0 ili 2:0 za mene, a onda sledeći put stvarno dam sve od sebe da joj nadoknadim pa je pre neko veče bilo 4:2 za nju. Ako pauziramo dan dva ne libim se da neposredno pre seksa odradim ručno šta treba kako bi pored predigre i sam čin seksa potrajao. Naravno ne 3 sata nije cilj da ostane poluživa, već da doživi orgazam, dva. Ako da Bog i ovako se nastavi ja za svoj seksualni život ne berem brigu niti će mi ikada pasti na pamet da je varam.

Vuke

pre 9 godina

Posto mi nije stao ceo post ,nadovezao bi samo ovo ako ti neces,onda mene moras da pustis dok se ne dovedes u red ili vidis sta hoces od mene ili sebe,posto je zivot jako kratak ,ne treba sebi nista uskracivati.Ja postujem i volim svoju partnerku i necu da je ostavim ali volim i sebe...isto tako te prevare ne treba uzimati previse k srcu......hteli vi to ili ne hteli posle 18 godina veze MORA da se pojavi neko,bar par puta koja ce da vam zagolica mastu,od prilike to se desava na svakih 7 godina...to vam je kao neki test veze....a sto se tice avanura donele su osvezenje u svoj zivot i potrebno iskustvo plus ste partneru koji direktno ili indirektno zna za to,zadali sah,pa ako hoce moze i mat...sto je isto vazno kod zena koje hoce da manipulisu u vezi i oko veze...pa ti izvoli kako ti odigras ja cu samo to iskusno da pratim..i lepo se pistavim u zavisnosti od situacije...usput dobijate od partnera duzno postovanje,posto skapira da nema igre ili ide mat.....preporuka za muskarce nema cmizdrenja nema jadikovki nago se potrudite da steknete postovanje i ugled kod partnerki i posle ce sve da ide kao pi loju...,,a usputno zene po instiktu u 99% slucajeva traze muskarce jace od njih i priklanjaju im se

Izgovor

pre 9 godina

Nisam nesto naisao na "boli me glava",to izgleda ne vazi na Zapadu kao izgovor.A sto se zena tice koje se (s pravom) zale da muskarci ne umeju da ih zadovolje,da budu mastoviti i da ucine da se osecaju kao zene,ja sam naravno sve pokusavao da uradim iz "repertara" ali sam nailazio uvek na neke koje su bile malte ne "klade".Dakle uvek je sustina u krivom izboru i razlicitim afinitetima.Kad se zenite jedno imate na umu,brak porodicu,ali to ne znaci da ce (uvek) da se poklope vasi seksualni afiniteti.Ima parova koji su iz seksualne veze usli u brak,lepo funkcionisu (mada ne mora da znaci svi),naravno i drugih kojima seks nije bio jedina "tacka vezivanja".

Vuke

pre 9 godina

Ne kapiras nista ti druze,nikog ja nisam presao,jednostavno posto je tako htela , ja sam odlucio da meni to ne odgovara i da hocu nesto drugo,lepo sam to sebi i omogucio,lepo se proveo i nije mi zao,sa druge strane ona nesto naslucuje nesto zna,pa neka izvoli i dalje,na svaki njen potez ja imam svoj.Drugacije se ponasa kad zna da sam bio sa toliko zena i da mogu da ih imam kako ja hocu a da to ona ne sazna,....pa ako joj se svidja svidja ako ne ima ih toliko na ovom svetu...i to raspolozenih za sve i svasta.....zato i ne razumem one sto cmizdre ovde.....sve je u iskustvu i samopouzdanju....ja cak i ne razmisljam o tome da neka moze da me nesto povredi li slicno...jednostavno se tako postavljam da do toga ne moze da dodje,prepoznam na vreme kakva je zena i sta joj treba i ako procenim da to nije i moj interes..uopste ne ulazim u to pa tacno da je miss univerzuma....cisto da ne bi gubio svoje dragoceno vreme,takodje uopste nije vazno toliko da je extra riba do toga da je cak u kombinaciji dobar covek


I onda po komentarima pricas kako si tzv zenu zaj...., zeznuo je i slicno. Carski. I dalje no sexy, a i javlja se ideja zasto se nemate seks.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (blablabla, 21. jul 2014 21:17)

Vuke

pre 9 godina

Odgovor na komentar blabla...Kao sto znas ili ne znas vecina tih dugodeceniskih veza su ti kompromisi,kad bi to prekidao trebao bi da tumbam ceo svoj zivot...a to mi ne odgovara...sledeca stvar je sto u tim avanturama nisam nasao adekvatnog partnera za to sto ja hocu...a da ulazim u nesto sto mi nije adekvatno za dobru vezu to necu...a ucinila mi je uslugu jel da se nije tako postavila bio bi budala koja je pristala na njeno foliranje i bio bi uskracen za mnoga zadoviljstva a bogami i i ta ogromno iskustvo.....TAKO DA JOJ IPAK HVALA...usput smo i ojacali vezu...otvorenim razgovorima.a jos jedna stvar da je ona posla istim putem kao ija ne bi joj zamerio jel kao i ona neni dao sam joj svojim ponasanjem pravo na to....od prilike to vam se zove bracni kompromis...

kings16

pre 9 godina

@Miss.. ja bih da konkurisem za poziciju DECKA, kada Vam odgovara da zakazemo intervju, kako bih se upoznao sa potrebnim kvalifikacijama za datu poziciju?;)

nijednom

pre 9 godina

Nije trebao nijednom da ima kada je veza takva ocajna da raskida preko maila.

Ali najjaci mi je deo gde je umorna i znojava i tek se ujutru istusirala. Kakva aljkavusa.

Ko zna ko sve pise ove price i ko vodi evidenciju. Ljudima cesto smrdi iz usta ( ovo je nekima hronicno ) - pa normalno da partnerka moze kada se svi mirisi poklope.

Mozda je znojav ispod pazuha, mozda mu smrdi od napred jer miris dolazi od nazad posle velike nuzde. Nije ovo samo imati i nemati seks.

Ja kada zelim da imam - idem na tretman i kompletno sredjivanje i isto to ocekujem i od svoje partnerke iako smo 9 godina u vezi.

Pre nego sto optuzite partnera zapitajte se koliko vodite higijenu a da ne pricam ruze,poklone,paznja,novac,zivotni stil .

Nema te koja ce te odbiti ni posle 20 godina veze ako se sve ovo poklapa. A ako uradi, raskinite , razvedite ali ne preko mail i nadjite nekoga ko se bolje poklapa sa vama i vasim mirisama

Vuke

pre 9 godina

Citam ove komentare i secam se kad sam ja bio u takvim problemima.U vezi sam 18 godina,zivimo zajedno 12,isto je tako pocela pre 8 godina da se folira i smislja izgovore.Evo kako sam ja to resio,otisnuo sam se na net i za kratko vreme na chatovima upoznao solidan broj sto udatih sto slobodnih zena.Sebi sam omogucio 10 odlicnih avantura kroz koje sam se emotivno ocvrsnuo a usput stekao i dragoceno iskustvo koje je jako vazno posle da bi na vreme prozreo drugu stranu i provalio da li ti odgovara ili ne.Prva avantura mi je bila sa devojkom koja je isto bila u dugoj vezi kao i ja,napravili smo kompromis,da nase partnere ne uvlacimo u to i da se zabavljamo dok nam bude lepo oa svako na svoju stranu,dolazila je po mene kolima i vozikali smo se i sexali i druzili na najneobicnijim mestima,posle 9 meseci najprijateljskije smo se rastali.Sledeca avantura je bila sa udatom zenom koju je muz provalio,nekako dosao do mog pravog telefona,jedva sam tu zenu spasao od njega a njega uverio da mi njegov brak ne treba,da he to prolazna avantura.Najjaca avantura je bila sa devojkom sa kojom sam se video prvi i poslednji put,direkt smo otisli kod mene i ja kao da ispadnem fin,nisam hteo sa vrata da je napadne,obratila mi se recima#ja nisam dosla ovde da pricam#jedva sam zivu glavu izvukao posle 3 sata sexa.Naravoucenije cele price je da nisam gubio vreme,na krajz me je i provalila za vecinu stvari draga,ali sam joj rekao da kad ti neces ima ko hoce,ostali smo zajedno ali mi je napravila uslugu

Bojan, Kruševac

pre 9 godina

Dolazi muž s posla i kako je zatvorio vrata kaže:
- Draga kupio sam ti brufen!
- Ali mene ne boli glava. - odgovara zbunjena supruga.
- E, to sam čekao. Skidaj se...
Naravno, ovo je samo glupi vic o glupim izgovorima za izbegavanje sexa. Izgovora ima mali milion, ali suština zakedničkog života nisu izgovori već razumevanje. Nismo svi isti. Dotični koji je udarao recke i beležio izgovore svoje devojke je iskomplekairani mamin sin. Nije sve u sexu

zena

pre 9 godina

Seks je precenjen, ima mnogo lepsih stvari na koje bih trosila vreme npr hobiji, hrana, izlasci, putovanja itd. Zalim muskarce koji su toliki robovi te potrebe.
Ugroziti brak, ostaviti decu bez roditelja zbog seksa, to je potpuno jadno. Ako vec postoji neslaganje u seksualnim potrebama, bolje biti iskren i dogovoriti se s partnerom o slobodnoj vezi i imati neku drugu osobu za seks.

5AR

pre 9 godina

Ok, razumem žene, većinom, barem ove iskusnije, starije, a ne klinke koje komentarišu nebuloze...
Ali, nije mi jasna jedna stvar. Ima trenutaka kada je muškarac napaljen, baš žestoko, a žena je stvarno umorna, ili je iskreno nije do seksa.
U oba slučaja, zar vam je teško da samo legnete i raširite noge bukvalno?
Nikakav fizički napor, ležite, to je sve.
Znam da to za nas nije neki seks ali je i ta varijanta bolja od desanke kad baš gorimo. Ali NE! Nekako, vaša je filozofija ili kako treba ili nikako.
Tu je problem. Ne mora uvek i uvek da pršti i da bude super seks.
To pričam za one parove koji su zadovoljni, tj za žene koje kad su raposložene uživaju u seksu i partner se trudi oko njih.
Ali kada vam nije do toga, ak volite tu osobu, jednostavno recite, nemam snage ali evo, ako ti nešto znači ja ću da ležim na jednom mestu, neću se pomerati, a ti skači...
Jeste smešno, ali vi dobro znate koliko nama znači bilo kakav seks kada smo napaljeni jako. E tu je problem ja mislim. Žene su sebične kada je seks u pitanju jer žele svaki put da i njima bude lepo, što je OK, ali onda budite raspoložene i napaljene za seks često kao i mi pa možemo da pričamo.

Pantelija

pre 9 godina

Kad zena ne daje svom muzu to je zato sto daje nekom drugom
(Dejannn, 21. jul 2014 12:33)
Tacno!
Iskusio sam to na svojoj kozi.Da prica bude gora,sok je bio kada sam saznao sa kime me vara,tj.sa kakvim jadnikom.Istinu govoreci,mozda je bolji u tome od mene,ali je i dalje jadnik!
Nisam je oterao,ali sam mozda pogresio sto nisam,posto kada je sok prosao,poceo sam da primecujem da nisam ja uzrok njenog varanja,vec ona i njen moralni sklop.Jos smo zajedno i to samo zato sto me mrzi da se cimam sa razvodom,ali ljubavi tu nema i vise zivimo u miroljubivoj kohabitaciji,nego u partnerskom odnosu.Normalno,kada mi i to dosadi,razvescu se kao covek,a ona neka ide kod koga hoce i neka radi sa njim sta joj je volja,ali barem necu morati da je gledam i trpim.

Tako je to...

pre 9 godina

U početku je divan, ugadja mi, romantičan, voli me svaki dan, volim i ja njega. Divno nam je... Onda se polako vremenom sve menja. Postaje nervozan zbog svega i svačega, psuje, ne zamoli me više kada mu nešto treba od mene, svejedno mu je kako izgleda kada je pored mene. Sve češće ne zeli da provodimo vreme zajedno kao pre, iako nema neki poseban razlog za to. Hoda par metara pored mene. Sve je manje poljubaca, sve je manje pažnje. Kako onda da ne bude ovako, molim vas?!

vizar

pre 9 godina

Dok sam bio neoženjem nebrojeno sam puta sebi i drugima govorio da ako ne budem imao zadovoljavajući sex u braku da ću se razvesti... A onda, eto me u braku i kao ne baš mali broj parova, ne nalazim da sam zadovoljan. Jako je teško povući potez i razvesti se zbog toga jer se čini preteranim. Deca su prioritet i njihov život i razvoj. Nezadovoljstvo je tu i teško se to može rešiti. Pokušavao sam nebrojeno puta razgovarati. Jednostavno neke žene definitivno ne mogu pratiti muškarce što se tiče sexualnog apetita. Ja bi svaki dan, tj svaku noć ako već ne možemo ujutru zbog dece, vikendom po dva puta bi mogao dnevno. Medjutim ne može da mi bude. Definitivno nije baš lako izboriti se sa nezadovoljstvom sexualnim životom u braku. Još ako se moraš samozadovoljavati da bi izbegao švaleraciju i razbijanje braka... Zato savet budućim očevima da doooobro razmisle kada ulaze u brak. Sex nije najbitnija stvar uspešnog braka ali je zaista jako jako bitna i važna većini muškaraca i verujem duboko da bez dobrog sexa i nema kvalitetnog braka ni zadovoljnog muža. Muškarac najviše poštuje odanu ženu, koja dobro kuva i pruža mu neverovatan sex.

Žena koja zna da voli, da bude dobra majka i domaćica, koja muža zadovolji sexom, takva žena je ideal.

Marinko

pre 9 godina

(Ana, 21. jul 2014 11:45)
Češći je slučaj da žena leži kao klada i da ne ume da "animira" muškarca, pa je posle nezadovoljna ishodom. Moje iskustvo tako govori.

Alexa

pre 9 godina

Meni je evo 45 godina i moram da kažem da sam imao u životu dovoljan broj partnerki. Ne bih licitirao sa brojem jer ga ni ne znam, ali sigurno je dvocifren... Još nikada u životu nisam imao devojku/ženu koja nije manipulisala seksom radi ostvarenja nekog svog cilja. Osoba sam kojoj ljudi veruju, jednostavno mi kažu i ono što ih ne pitam, što često ni ne želim da znam. Sa svojim drugaricama sam nekoliko puta razgovarao na tu temu i potvrdile su moje uverenje... manipulacija seksom je jedno od jačih ženskih oružja i spada u gotovo socijalne veštine. Šta da radimo kad više nije moguće udariti ženu toljagom u glavu i uvući je u pećinu...

rema

pre 9 godina

Kad ti žena smišlja izgovore :
1.ima nekog drugog
2.dosadili ste joj
3.žene su većinom aseksualna bića
4.seks ženama nije ni u Top 10 prioriteta
5.mnogo joj je bitniji : android,face,drugarice,šoping,frizura.....

Vuke

pre 9 godina

Posto mi nije stao ceo post ,nadovezao bi samo ovo ako ti neces,onda mene moras da pustis dok se ne dovedes u red ili vidis sta hoces od mene ili sebe,posto je zivot jako kratak ,ne treba sebi nista uskracivati.Ja postujem i volim svoju partnerku i necu da je ostavim ali volim i sebe...isto tako te prevare ne treba uzimati previse k srcu......hteli vi to ili ne hteli posle 18 godina veze MORA da se pojavi neko,bar par puta koja ce da vam zagolica mastu,od prilike to se desava na svakih 7 godina...to vam je kao neki test veze....a sto se tice avanura donele su osvezenje u svoj zivot i potrebno iskustvo plus ste partneru koji direktno ili indirektno zna za to,zadali sah,pa ako hoce moze i mat...sto je isto vazno kod zena koje hoce da manipulisu u vezi i oko veze...pa ti izvoli kako ti odigras ja cu samo to iskusno da pratim..i lepo se pistavim u zavisnosti od situacije...usput dobijate od partnera duzno postovanje,posto skapira da nema igre ili ide mat.....preporuka za muskarce nema cmizdrenja nema jadikovki nago se potrudite da steknete postovanje i ugled kod partnerki i posle ce sve da ide kao pi loju...,,a usputno zene po instiktu u 99% slucajeva traze muskarce jace od njih i priklanjaju im se

Vuke

pre 9 godina

Odgovor na komentar blabla...Kao sto znas ili ne znas vecina tih dugodeceniskih veza su ti kompromisi,kad bi to prekidao trebao bi da tumbam ceo svoj zivot...a to mi ne odgovara...sledeca stvar je sto u tim avanturama nisam nasao adekvatnog partnera za to sto ja hocu...a da ulazim u nesto sto mi nije adekvatno za dobru vezu to necu...a ucinila mi je uslugu jel da se nije tako postavila bio bi budala koja je pristala na njeno foliranje i bio bi uskracen za mnoga zadoviljstva a bogami i i ta ogromno iskustvo.....TAKO DA JOJ IPAK HVALA...usput smo i ojacali vezu...otvorenim razgovorima.a jos jedna stvar da je ona posla istim putem kao ija ne bi joj zamerio jel kao i ona neni dao sam joj svojim ponasanjem pravo na to....od prilike to vam se zove bracni kompromis...

Moj slučaj

pre 9 godina

9. 6. 2014: Umorna sam. - nije bilo seksa

10. 6. 2014: Imali smo seks

11. 6. 2014: Još sam malo iscrpljena od juče. - nije bilo seksa

13. 6. 2014: Pokušavam da gledam film. (zaspala je posle 15 minuta) - nije bilo seksa

18. 6. 2014: Neću imati vremena da se istuširam i spremim za večeru. (stigli smo 15 minuta ranije) - nije bilo seksa

19. 6. 2014: - Nisam je ni pitao za seks, to sam obavio sa koleginicom sa posla.

Tačka.

Milka

pre 9 godina

Nekad nemam snage ni da kažem: toliko sam umorna od svakodnevnih domaćičkih i majčinskih dužnosti za koje se nekako podrazumeva da treba da ih ispunjavam ćutke i dostojanstveno, da se osećam kao pregažen pas i samo bih da legnem, tu na pod, i zaspim, sad kad su konačno i deca zaspala. Sve što radim nije dobro, nije dovoljno, nije primećeno, i još treba da budem raspoložena za seks. Ponekad budem toliko umorna da mi se povraća. I ne sanjam o nekom drugom, sanjam da sam sama i da spavam.

Joma

pre 9 godina

Jednom sam izbegla odnose, jer mi se partner, blago receno, "zgadio". Okrenula se i zaspala. Mislila sam da me je prevario. Inace, nikad nemam izgovore. Mogu bilo kad :)

Iva

pre 9 godina

@zena
Tacno, to je sustina.Mozete vi muskarci koliko god zelite da se zavaravate, ali ni jedna zena nece odbiti sex ukoliko zna da je ceka orgazam.To onda znaci da vi nesto ne radite kako treba.
Dacu svoj primer. Sadasnjeg decka nikad nisam odbila(osim ako sam bas jako bolesna), pet godina smo u vezi, cak i kada sam jako umorna saznanje da cu doziveti ponovo orgazam me podize. Decko je car u krevetu. Sa druge strane, bivsi decko je u pocetku bio dobar u sexu, da bi nakon godinu i po jednostavno prestao da se trudi oko mene, sex bi bio samo kada ga on inicira, ja kada iniciram on bi uvek bio umoran, ne moze odmah itd, znaci samo kada on hoce tada moze..da ne kazem da je ocekivao da se ja napalim u sekundu kada se njemu di..e, brinuo se samo o svom zadovoljstvu.Naravno orgazmi su samim tim bili veoma retki. Kada sam krenula sa razgovotom o tome ,on bi se uvredio i nije se moglo dalje pricati o tome(mnoge drugarice imaju slicno iskustvo). I naravno da sam onda pocela da izbegavam sex, nema orgazma nema sexa.
To je u sustini cela istina. Dajes zeni orgazam- imaces cesto sex, ne dajes joj ga- manje sexa.Zena odbija sex najcesce zato sto partner nije dobar u sexu.Muskarci se vremenom opuste i pocnu se ponasati kao da je sex stvoren samo za njih, a zene ko ferma. Nek se samo postave u situaciju zena- da oni sami nemaju ograzam za vreme sexa da li bi uopste zeleli sex??? Sigurna sam da ne bi i da bi ga izbegavali.Tu je problem i resenje problema.

bio video

pre 9 godina

Meni je neverovatno da zene ocekuju od muskaraca u cetrdesetim godinama ili starijih posle dvadesetak godina braka da ih ceo dan maze, ljube, zavode cvecem i porukama izvode ovamo oname ne bi li dosli do malo intime. Gospodje gde vi zivite i za koga to treba da se udate da bi tako nesto dozivele. Muskarci su pritisnuti svakodnevnim i celodnevnim brigama vezanim za ostanak porodice i vaseg visocanstva gde naravno ne sme nista da fali. Kada se mucenik polomljen vrati kuci umesto da pokusate da ga razumete i opustite vama je do zavodjenja, poruka i slicnih decijih gluposti. Normalno da ce svaki normalan muskarac povremeno pokazati i neznost i paznju ali je nenormalno to ocekivati svaki dan u svakom momentu. Mislite da posle svih bitaka sa cudovistim danasnjeg zivota muskarac pred spavanje treba da vodi bitku sa rodjenom zenom da li bi mu malo "ucinila" ili ne. Problem je sto vi drage nase svoje muskarce jednostavno dovoljno ne volite i ne cenite sve napore koje cine da bi porodica i vi imale pristojne uslove za zivot. Mozda ste nezadovoljne sa statusom koji vam je vas dragi omogucio pa ocekujete vise, ljutite se na njega, ucenjujete ga seksom kad vec nemate cime drugim. Ogroman broj zena su preopterecene prikazivanjem pred drugaricama i okolinom a u muzevima vide krivce za sva licna i profesionalna nezadovoljstva. Zenama koje svoje muskarce vole i postuju nista nije problem, nikada za njih nisu umorne i ne boli ih glava. To su prave zene, ostale su samo lose supruge.

miro split

pre 9 godina

Nisan vas dobro razumija.Za šta koji je moj izgovor?Kako da izbjegnem seks sa muškarcen?Jeste vi normalni?
Kad bi se već i dogodila takva situacija vjerovatno bi reka:Nemoj dragi danas su mi oni dani u misecu,iman dizenteriju.

l

pre 9 godina

ako se muzevi ponasaju barem 50% u braku, kao i u vezi, nece imati ovaj problem. ako dodju kuci, izuju cipele i sa smrdljivim carapama mirisuci na rostilj s vrata vicu "daj malo", stipaju zenu za du*e dok usisava jednom rukom, a drugom mesa rucak, onda neka se ne cude odbijanju. vecina brakova je kao iz jugoslovenskih filmova, dosta ih i dalje lici na "Virdzinu", ili "Lepotu poroka", pa se posle cude sto zena nece da rasiri noge i stavi krpu preko glave i u 21. veku. nicemu ih ocevi nisu naucili, a ni pornici im bas ne pomazu da shvate kako biti normalan.

Stefan

pre 9 godina

Da smisljajte izgovore da nemate odnose a posle cete smisljati izgovore zasto da ostanete zajedno posto je on to nasao negde drugde ili obrnuto. Seks ne treba da bude obaveza ali ljudi moraju da nauce da uzivaju u njemu uvek i sto vise dokle god mogu... U suprotnom ... kao sto rekoh on se vrlo brzo nadje negde druge jer kako god da se okrene sve se vrti oko reproduktivnih organa i hormona... TO i jeste poenta svakog zivog bica :))))

Tako da bolje upamtite ovaj komentar i probajte da ga ruzumete sto je bolje moguce nego da trazite razloga da nemate vise vezi ili da veza vise nije samo vas dvoje )))

:*

hdtv

pre 9 godina

Zapravo nikada nisam naisao na devojku koja nije volela sex kao i ja,ako ne i vise od mene. Pa su mi ove price bas cudne i za ne poverovati. Bukvalno bude na ivici svadje ako ja izvrdam sex iz nekog razloga (zurim na fudbal i slicno) a neretko se dogodi da zaista odgodim to jer moram da se vratim i "ispostujem" :D

iskusna

pre 9 godina

@Iva Auuu, ako ti očekuješ da tebi neko 'daje orgazam', ti ne poznaješ svoje seksualne potrebe...nije seks jednosmerna ulica..nije vala muškarcima lako, ali zato mogu i mnogo lakše da zadovolje porebe sa strane, bez mnogo rizika i frke...

Vuke

pre 9 godina

Ne kapiras nista ti druze,nikog ja nisam presao,jednostavno posto je tako htela , ja sam odlucio da meni to ne odgovara i da hocu nesto drugo,lepo sam to sebi i omogucio,lepo se proveo i nije mi zao,sa druge strane ona nesto naslucuje nesto zna,pa neka izvoli i dalje,na svaki njen potez ja imam svoj.Drugacije se ponasa kad zna da sam bio sa toliko zena i da mogu da ih imam kako ja hocu a da to ona ne sazna,....pa ako joj se svidja svidja ako ne ima ih toliko na ovom svetu...i to raspolozenih za sve i svasta.....zato i ne razumem one sto cmizdre ovde.....sve je u iskustvu i samopouzdanju....ja cak i ne razmisljam o tome da neka moze da me nesto povredi li slicno...jednostavno se tako postavljam da do toga ne moze da dodje,prepoznam na vreme kakva je zena i sta joj treba i ako procenim da to nije i moj interes..uopste ne ulazim u to pa tacno da je miss univerzuma....cisto da ne bi gubio svoje dragoceno vreme,takodje uopste nije vazno toliko da je extra riba do toga da je cak u kombinaciji dobar covek


I onda po komentarima pricas kako si tzv zenu zaj...., zeznuo je i slicno. Carski. I dalje no sexy, a i javlja se ideja zasto se nemate seks.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (blablabla, 21. jul 2014 21:17)

miro split

pre 9 godina

Ovom tovaru od čovika samo šta mu cura još nije rekla:
Nije mi do seksa jer je jutros dok si ti bija na poslu svratija poštar.
Aj sad kume zapiši i to u tu tvoju tabelu.
Sad je đava nosa njoj se skače po krevetu jer se nije istuširala.Ako meni ne smeta šta se ti prenemažeš.Vamo dođi nedilje ti ljute pa ćeš se posli imat zašta tuširat.

Joca 011

pre 9 godina

Послала ме жена у апотеку да узмем пар „оних“ таблета што помажу ерекцију...
Требало је видети њен израз лица када сам се вратио и донео јој таблете за мршављење!
Иначе, чим изађем са ортопедије, тражим стан...
.

žena

pre 9 godina

Postoji samo nekoliko razloga iz kojih žena odbija seks:

1) Muškarac koji je loš u krevetu. To je čini mi se, uzrok u većini slučajeva. Nije zainteresovan da se njoj posveti i onda ga ona "odrađuje" i to dosadi posle nekog vremena.
2) Žena je umorna, ima briga i to je skroz ok i normalno, ali se zbog "umorna sam" seks odbija jednom, a ne godinu dana ili dve, to zapamtite. Niko nije "umoran" godinu dana...
3) Dosadili ste joj. Jednostavno - dosadili ste joj, treba joj neko drugi (ovo se odnosi i na muškarce). Više joj se ne sviđate i jednostavno je ne uzbuđujete. Tu nema pomoći. Možda ste joj se nekad i dopadali, a možda čak i niste, nego je sa vama iz neke "koristi" (hoću porodicu, biće dobar otac, želim decu, ima para, dobro zarađuje, pouzdan je itd. ali mi se fizički ne dopada i to pre ili kasnije izbije na površinu).

Nema dalje. Bar ja ne mogu da se setim, ako neko može neka nastavi niz. Ovde govorim o zdravim ženama, ne mislim na žene koje su bolesne (kome je tada do toga?) ili imaju hormonski poremećaj ili nešto slično. Ako sam odmorna i sa muškarcem koji mi se dopada i kad znam da me čeka orgazam, a ne drmusanje od 2 minuta - NEMA ŠANSE da odbijem seks. Čak i kad sam umorna ne odbijam, ali razumem ako nekome nije do toga tada.
Razmislite o tome. Izgovori su inače mnogo jadni, bolje je da iskreno kažete šta vas muči pa kud puklo da puklo...

ex sns

pre 9 godina

Toliko dugo je cekao? Sama ta lista je smesna,pa valjda mu je bilo ocigledno da sa njim ne zeli nista da ima? Teska patetika,covek brojao dane? neverovatno.

sajber kurajber

pre 9 godina

Lepo instalirate Android aplikaciju za mesečni ciklus. Kad da upozorenje da počinju plodni dani, šta tu uspete da uradite to vam je za taj mesec, maks 3 do 4 puta. Pokušavam već 12 godina da nađem način da se izborim sa ovim problemom i poboljšam bračni život i ovo je ispalo jedino rešenje, razgovor nikad nije davao rezultate nego izgovore za izgovore.

Goran

pre 9 godina

@Iva
Slazem se u potpunosti. Kako to da ja nikad nisam imao problema u sexu sa devojkama a ovde ovi koji se zale imaju? Kako to da mene ni jedna devojka nije odbila u seksu a sve ostale odbijaju? Mislim da ce ipak biti u pitanju to da su vecina muskaraca veoma losi u seksu, a ne da su zene zanovetala i da odbijaju sex tek tako. Naravno, vecini muskaraca je lakse da prebaci krivicu na zenu, kako bi samom sebi sacuvao ego. A cela sustina je da su losi u seksu.
Polazim od sebe- uvek vodim racuna o higijeni,devojci i tokom dana saljem "vruce poruke" kako bi je uzbudio i pripremio na sex kada se vratimo kuci, u seksu uvek gledam prvo njoj da priustim vrhunac pa tek onda sebi. A kako to radi vecina ostalih -tako sto dodju kuci, izvale se na krevet, pivu pivo, gledaju tv i odjednom im se pojavi zelja i odmah ocekuju da zena na prvi mig ustane i da imaju sex. I to kakav seks- strastven ko u porno filmovima.Pa nece da moze!Nije zena tv pa da je mozes za sekundu upaliti i ugasiti po svojoj potrebi. Potrebna je predigra, tipa da joj saljes poruke sexi sadrzine ili romanticne...naravno ne deset poruka i jedna je cesto dovoljna. Ili kada dodjes kuci da je uhvatis cvrso i mazis , budes blizak sa njom. To uvek upali. Tj ne upali samo kod onih koji to zanemaruju.
Sve ostalo je samozavaravanje. Kako je Iva vec pomenula, potpuno je nelogicno da zena odbije sex ako zna da joj sleduje orgazam. Znaci odbijaju samo one koje muzevi momci ne znaju da zadovolje. Znaci muska krivica.

šetač

pre 9 godina

Da potpuno isti izgovori, samo ovaj srećnik je u mesec dana imao tri sexa. Volim sex i rado ga se sećam. Da li se treba razevsti i dići ruke od svega 15 godina braka dvoje maloletne dece.

deda milojko

pre 9 godina

Pa kod mene je ovako. Sve je pocelo davne 2010.

- Januar - ladno je - nema seksa
- Februar - opet ladno - nema seksa
- Mart - spava mi se - nema seksa
- April - Jun - umorna sam - nema seksa
- Jul - Septembar - vrucina - nema seksa
- Oktobar - Decembar - hladno mi je - nema seksa
- 2012 - 2014 - ne pokusavam vise - nema seksa

Inace u periodima kada je umorna i spava joj se, zaspi snom medveda u zimskom snu, ne moze se probuditi za seks, lepo cuje kada mi se omakne i prducnem i onda vristi na mene kako sam zivotinja.

bivši muž

pre 9 godina

Draga ženo
Protekle godine trudio sam se oko tebe tačno 365 puta
17x ti je bilo hladno
10x ti je bilo vruće
25x su deca bila budna
20x si bila umorna
83x nisi mogla iz tehničkih razloga
5x je bilo previše rano
25x je bio otvoren prozor pa bi neko mogao čuti
8x su te bolela leđa
10x si previše popila
21x nisi bila raspoložena
17x je plakalo dete i dok sam ga umirio ti si zaspala
10x si rekla da ideš ginekologu
18x si imala frizuru
15x je bilo kasno
25x si došla kasno s posla
20x su ti na poslu digli pritisak

U 36 slučajeva gde sam imao uspeh, 34x nije bilo zadovoljstva jer
4x je škripao krevet
5x si me upozoravala da pazim
8x si me pred kraj piztala jel su vrata zaključana
1x sam stao jer si urlala, pa sam mislio da te boli
8x si konstatovala iz kreveta da treba da se okreči
8x sam stao jer si zaspala

Nakon analize iskorišćenosti naših kapaciteta, a to je samo nekih 10%što je po mišljenju stručnjkaka malo, jer uzme li se u obzir da mašina koja se nekoristi i koja se nepodmazuje brže propada, odlučio sam da očuvam moju mašinu i sačuvam je od propadanja na dva načina:
1. prelaz na ručnu obradu
2. zamena partnera, tj. tebe
odlučio sam se za 2. jer bi 1. značila povratak u prošlost
Ako te ko pita gde sam, reci da sam otišao po cigarete.
Tvoj bivši muž

Marina

pre 9 godina

Ovo me podseca na mog dragog. Pod stresom je, nema sexa. Umoran je, nema sexa. Probudicemo dete, nema sexa... i tako bezbroj izgovora, vec godinama. Volim redovan sex i rado ga se secam :) Tako da nisu samo zene te koje su rezervisale izgovore.

Zena

pre 9 godina

E pa nije uvek da su zene te koje ne zele i ne mogu i smisljaju izgovore, ja sam npr,u dugogodisnjoj vezi, gde nemamo sex redovno zbog mog partnera, koji je ili umoran ili ne moze da izdrzi do kraja, jer mu ode koncentracija ili nije raspolozen ili opterecen poslom, mladi smo 23 i 24 godine, a on sebi dozvoljava da ga posao toliko optereti pa da nema sex, vise ne gleda ni druge zene, u totalnom je haosu, oa ja ne znam sta tu da uradim, jer muskarac u mom slucaju ima problem, a j amogu uvek... P.S.nije uvek bio takav...

Miss S

pre 9 godina

Najiskrenije, nikad nisam koristila bilo koji izgovor kako bih izbegla sex, zato sto u njemu uzivam. Tj. uzivala sam dok sam imala decka. Uz duzno postovanje komentatorkama, razumem da neka verovatno ne voli sex, ali ne razumem zasto se sluze ovako glupim izgovorima.

Istinita priča

pre 9 godina

Išle dve ruže pustinjom.
Pošto su strašno ožednile priđoše izvoru:
- Mogu li se napiti vode?- upita jedna.
- Možeš, ako mi daš jednu laticu - odgovori izvor.
Ruža dade laticu izvoru i napije se vode.
- Ja ne dam moju laticu! - reče druga ruža.

I one nastaviše zajedno kroz pustinju.

Kada stigoše do drugog izvora prva upita:
- Mogu li se napiti vode?
- Možeš, ako mi daš jednu laticu.
Ruža dade laticu i napije se vode.
- Ja ne dam moju laticu! - reče druga ruža.

I one nastaviše zajedno kroz pustinju...

Dođoh do trećeg izvora...
Pa do četvrtog...

I na poslednjem izvoru ona ruža koja je davala latice uvene zato što nije imala više latica, a ona druga uvene jer nije imala vode.

Naravoucenije: DAVALA, NE DAVALA, UVENUĆEŠ!

dr

pre 9 godina

Ne odbijam, verovatno jer nisam iscrpljena kućnim poslovima, dragi mi je posvećen i pažljiv i onda kad nije motivisan isključivo seksom. Mislim da su današnje žene objektivno iscrpljene jer rade, a većina kućnih obaveza je i dalje na njihovim plećima (celodnevno bavljenje decom, 3 obroka, pranje, peglanje, čišćenje...), radni dan se završi kad se ode na spavanje. Plus, ženi u Srbiji, pored podele poslova, često nedostaje i predigre, pažnje, razumevanja, razgovora, rečju - bliskosti... bez toga jednostavno nema ni želje za seksom!

milica

pre 9 godina

za imanje ili nemanje seksa u vezi, oba su partnera krivci.
a ako je seksa bilo fino i cesto, a nema vise, treba razgovarati o tome, a ne stavljatis tvari pod tepih. sve se menja, ljudi se menjaju, zelje, potrebe, to ej u redu.
ali nije u redu da nekoga "zarobis" pored sebe jer ste u vezi/braku i da ga/je mucis neispunjavanjem njenih/njegovih potreba jer su se tebi prohtevi promenili.

Sve se može kada se hoće

pre 9 godina

OBOSTRANI KOMPROMIS, dragi moji. U vezi sam sa devojkom skoro godinu dana, nravno većina ovde će da skoči i da kaže pa videćeš za 5 godina. Prošle godine sam izašao iz veze duže od 5 godina zbog raznoraznih izgovora, a nisam nikada bio od muškaraca koji gledaju isključivo svoje zadovoljstvo. Sa ovom devojkom konačno mogu da kažem da su stvari onakve kakve treba da budu. Više puta se do sada desilo da nije bila raspoložena ali je bilo sexa, kratko prokomentarišemo tipa 1:0 ili 2:0 za mene, a onda sledeći put stvarno dam sve od sebe da joj nadoknadim pa je pre neko veče bilo 4:2 za nju. Ako pauziramo dan dva ne libim se da neposredno pre seksa odradim ručno šta treba kako bi pored predigre i sam čin seksa potrajao. Naravno ne 3 sata nije cilj da ostane poluživa, već da doživi orgazam, dva. Ako da Bog i ovako se nastavi ja za svoj seksualni život ne berem brigu niti će mi ikada pasti na pamet da je varam.

Joca 011

pre 9 godina

Pecaju dva pecaroša jedan pored drugog. Jednom nikako ne ide a drugi samo vadi ribu za ribom.
- Da te pitam, je l' možeš ti meni da odaš tajnu? Kako te tako ide?
- Vidiš, ja ujutro kad se probudim, ustanem, i prvo pogledam kako mi dole stvari stoje. Ako mi stoji u levo, ja čitav dan bacam udicu na levo, ako na desno, bacam udicu na desno.
- Uh, šta li tek rade oni kojima stoji pravo?
- Ti ne idu na pecanje.
.

iskrena

pre 9 godina

Moglo bi se pomisliti da su muskarci u Srbiji prave sex masine: uvek mogu, izgovori im ne trebaju, strasno se pale na svoje zene, nista ih ne moze omesti, uzivanje s njima je zagarantovano... Puste tlapnje. Ja sam uvek za iskrenost, bez jeftinih izgovora. Jer ima I zena koje na strani potraze ono sto kod juce nema...

iznervirana osoba

pre 9 godina

stvarno ne znam sta je ovde smesno i zabavno tuzna cinjenica je da zena ne moze jednostavno da odbije seks sa partnerom ili bilo kim vec , vec mora da izmislja izgovore koji ce posle zavrstiti kao ismejavana tema razgovora nekih ljudi koji uzivaju u tome ocigledno je veza u kojoj osoba mora da laze o potrebama i nepotrebama seksa veoma nezdrava i teska

Миле

pre 9 godina

У браку смо 7 година, имамо по 34 године, и једно дете од годину дана за сада. Овог месеца су били разлози:
Не могу данас, видела сам ти оца у купаћем.
Ако вечерас нема секса бар два пута сутра нема ручка.
Тако да све зависи од односа два партнера. Колико пружаш толико ће ти се и дати. Навали народе када год можеш и лепо ти је ...

Radoslav

pre 9 godina

Kazu da svaki muskarac tokom zivota prosecno ima sex sa 47 razlicitih zena.
Kad bolje razmislim to se neko posteno najj....bao na moj racun!

starija

pre 9 godina

(5AR, 21. jul 2014 18:03)

Ma, sta ti je decko? Zelis da neka zena potpuno zanemari kako se oseca i dopusti da je neko naskace da bi taj zadovoljio samo SVOJU potrebu?? ''ja ću da ležim na jednom mestu, neću se pomerati, a ti skači... '' To je silovanje. Postoji silovanje i u vezi/braku.
"Nikakav fizički napor, ležite, to je sve. " Zena ako nije "napaljena", ako joj nije do seksa, ako je partner nije opustio - ona ne moze da ovlazi, vagina ostaje suva i seks je bolan, moze da dodje do povreda sluzokoze(kako to ne znas)! Tada ona postaje samo rupa! Uzasno :( Jer, zaboga, ti goris! Jako sebicno. Cak i da koristite lubrikante, zena nece doziveti orgazam jer u tom trenutku nije raspolozena, a to je pravo mucenje! Posledice toga su da seks moze da joj se zgadi i da ga dozivljava kao obavezu.

Nikad nemoj da tretiras zenu kao lutku na naduvavanje jer zene su ziva bica, potreban im je dodir, lepa rec, da nema briga...

p.s. izgleda da si ti klinac koji kom. nebuloze
daj Boze da se samo salis!

Joca 011

pre 9 godina

Zove Fata Muju na mobilni telefon, i čuje ženski glas:
’’Mobilni pretplatnik trenutno nije nedostupan. Molim pozovite kasnije.’’
A Fata će:
’’Je l’, a tebi je dostupan. Kurvo jedna.’’
.

izgovora puno

pre 9 godina

nekako mi je interesantan stereotip da muskarci mogu i zele uvek i svuda, a zene samo kada se sklope zvezde. niti je prvo u pravu niti ovo drugo. ali jedno je sigurno, ako je sex dobar, ako ima ljubavi u vezi, podrske svih tipova (da da, skuvaj rucak nekada a i usisivac ne grize), nema sanse da ga ne bude. Mozda ga bude manje ili vise (to su licne preference) ali ce ga biti bez frke, svaka zena ce potvrditi, ali svaka. Evo, ja se sinoc lepo javio i kazem zeni laku noc a ona ce ne ne, dragi moj, nesto si zaboravio :) I ostadosmo budni do jedan iako je ceo dan provela sama sa decurlijom. Bas je sjajna.

Makica

pre 9 godina

Nisu sve zene iste. Ja nikad nisam odbila svog muza kad je upitanju sex, niti zelim jer ga i ja voli. I ako imamo malo dete uvek nadjem vremena za njega, nikad nisam imala neki izgovor.

blablabla

pre 9 godina

ostali smo zajedno ali mi je napravila uslugu (Vuke, 21. jul 2014 16:26)

Ne razumem, kakvu uslugu, ostali ste kao zajedno ili nesto drugo? Ne znam, sto ljudi sto cudi, meni nije sessi da budem s nekim s kim se lazem i gnjavim.

Igor Gavran

pre 9 godina

Ja zenu nikada ne nagovaram na seks, spavamo odvojeno. Jednom nedeljno mi se zavuce u krevet i to je to. Ne smeta mi, koristim redtjub u trenucima dokolice. Necu nikog da smaram, uopste ne uzivam u seksu ako znam da partnerki nije do istog.

Samozenaimajka

pre 9 godina

Ovo je tako kompleksna tema. I strasno mi je kad citam da neko trpi zbog dece. Ja se divim i zenama i muskarcima koji trpe. Jeste da nije kao u vezi kada se nadjemo bez obaveza i problema, ali ja i suprug imamo odlican sex i posle toliko zajednickih godina, sto veze, sto braka. Bilo je padova, ali smo uz iskren razgovor sve resavali.
Cesto sam citala kako je zenama bolji sex posle 30. i mislila u sebi-aha, sta se loze ovi matorci. Eto, kod mene se obistinilo.
Nema izgovora. Sex je jako bitan faktor dobre veze ili braka. I sta tu ima da se filozofira? Nije u pitanju kopanje njive, vec nesto divno. Istusirate se i milina... Leci sve muke i skida crnu magiju :-)

iskrena

pre 9 godina

a tek ovi sa to samo lezi I rasiri noge...primitivci, cudo da ih neka uopste hoce... pa nije to samo neka tamo rupa, Ako je tako onda moze da posluzi bili sta. najgori je seks iz sevapa

miro split

pre 9 godina

Meni ovo stvarno nije jasno.Kako vi to žene pitate jesu li raspoložene za sex?
Ljubavi hoćeš da noćas spolno općimo,oš mi dat večeras,Nu skini se sad će završit utakmica,jesi li se podaprala da dasa može doć da te oplodi?
Valjda je to stvar momenta,raspoloženja,želje,a ne neka obaveza koja se mora ispunit reda radi.Bogati ako joj se to ne radi,ko da se to ne vidi isti moment,šta imaš upirat ka sivonja?
Doće je volja prije ili kasnije.

cat

pre 9 godina

Na pocetku braka se preteruje u seksu, ne mozete da se odvojite jedan od drugog (jedino ako ima stresa zbog posla). Kasnije...

Ako imate malu decu, onda je to sve mnogo komplikovanije. Mozda je zbog dojenja deteta bole bradavice, mozda se ne oseca seksipilno kao ranije jer je ceo dan sa klincima, a mozda je i potusnila taj deo sebe jer je dobila novu ulogu kao majka, a popularno misljenje glasi da je zena ili svetica ili bludnica, nema izmedju. Mozda cak misli da vam vise nije privlacna. Volite svoje zene, uverite ih da ih i dalje zelite i bice seksa. Pomozite joj oko kucnih poslova, pustite nju da odmori kada cuvate decu. Uradite zvucnu izolaciju sobe, da vas klinci ne cuju, ona ce tako da se opusti. Pricajte o problemu, ako ne ide, razidjite se. Samo nemojte da varate.

S druge strane, ako ste sve ovo prosli, i dugo ste u braku, onda morate da vise rizikujete jer seks postaje samo rutina. Nove navike u krevetu i eksperimentisanje. Opet, takodje, zeni je potrebno da zna da je i dalje zelite. Morate to da joj pokazete.
Moguce je naravno i da ste joj dosadili. Ne mozete da je uzbudite vise. Mozda ste se vi opustili (fizicki) ili je vise ne mazite i niste pazljivi kao na pocetku (tu svi grese). Ali, razvod je sasvim u redu. Samo nemojte da varate.

85-90% zena je (pored dobrog izgleda partnera) stalno potrebno sve ono sto je vecini vama nije - dugi poljupci, dodiri, bliskost, duza predigra... Ali u jednom se slazemo - ORGAZAM. Ako joj se svidi doci ce po jos.

šeta;

pre 9 godina

@vizar U potpunosti se saosećam sa tobom. K'o da sam ja pisao tvoje reči, i pojma nemam šta da radim a prolazi vreme. Mislim da sam se i pomirio sa sudbinom. A jedan je život i prođe.

blablabla

pre 9 godina

(Vuke, 21. jul 2014 18:31)

I onda po komentarima pricas kako si tzv zenu zaj...., zeznuo je i slicno. Carski. I dalje no sexy, a i javlja se ideja zasto se nemate seks.

Hmm

pre 9 godina

5AR ,ja mislim da ti nisi imao seks u zivotu! :D Pa kada zena nije uzbudjena,nista od toga,ne ovlazi,bolno je,jos se osteti sluzokoza ,pa posle i kada ti jeste do seksa ,ne mozes jer boli kao djavo,a onda treba vremena da to zaraste. Zeni se moze desiti samo jednom ova greska,a i muskarcu,ako mu je bar malo stalo.
@ Vuke ,cim tvoja zena glumi da joj ne smeta,ona je radila to i pre tebe,a ti pojma nisi imao,niti ces. Ocigledno je nisi zadovoljio.Ako su te tvoje avanture tacne savetujem ti redovno testiranje i prevenciju.

Izgovor

pre 9 godina

Nisam nesto naisao na "boli me glava",to izgleda ne vazi na Zapadu kao izgovor.A sto se zena tice koje se (s pravom) zale da muskarci ne umeju da ih zadovolje,da budu mastoviti i da ucine da se osecaju kao zene,ja sam naravno sve pokusavao da uradim iz "repertara" ali sam nailazio uvek na neke koje su bile malte ne "klade".Dakle uvek je sustina u krivom izboru i razlicitim afinitetima.Kad se zenite jedno imate na umu,brak porodicu,ali to ne znaci da ce (uvek) da se poklope vasi seksualni afiniteti.Ima parova koji su iz seksualne veze usli u brak,lepo funkcionisu (mada ne mora da znaci svi),naravno i drugih kojima seks nije bio jedina "tacka vezivanja".

kings16

pre 9 godina

@Miss.. ja bih da konkurisem za poziciju DECKA, kada Vam odgovara da zakazemo intervju, kako bih se upoznao sa potrebnim kvalifikacijama za datu poziciju?;)

Andjela

pre 9 godina

@iskusna rekla bih da je devojka mislila na to da se partner malo vise angazuje da i njoj bude uzbudljivo, a ne da testerise 2 minuta i okrene se i zahrce. U pravu si nije sex jednosmerna ulica, ali ako zena oseti da je samo lutka na naduvavanje(kao sto sam procitala predlog) nikako joj nece biti do sexa.
Iskreno sto sam starija sve vise verujem da sam rodjena u pogresno vreme. Za svaki problem je resenje nadji drugog(valjda je to posledica potrosackog drustva, uvek mozes da nadjes novo, pa sto bi popravljao staro) , niko da se potrudi da poradi na vezi i sebi. Tako i ovo dvoje: ona koristila glupe izgovore, on ih zapisao i poslao preko mejla uz raskid, a ni jedno nije odvojilo ni 5 minuta vremena za iskren razgovor vec odmah raskidaj.

baxuz

pre 9 godina

@(žena, 21. jul 2014 13:21)
4. zena nije zadovoljna sama sobom.

Moja, otkad se porodila po 2. put, misli da se preterano ugojila i posto vec godinu dana ne moze da se vrati na kilazu koju smatra za ok, ja se veselim ako stikliramo mesec, a kamoli nedelju... Badava joj govorim da je meni sad i lepsa.

Inace, nije do porodjajnih trauma, drugi je prosao i lakse od prvog.