Nedelja, 20.07.2014.

17:55

Hames u Madridu, dresovi u prodaji

Iako transfer još uvek nije ozvaničen, Real Madrid već prodaje dresove Hamesa Rodrigesa sa brojem 10

Izvor: AK

Hames u Madridu, dresovi u prodaji IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

64 Komentari

Sortiraj po:

CR7BALE

pre 9 godina

di marija i isko ce ostati ali po meni bi bilo bolje da stave rodrigeza u spicu umesto benzeme a sredinu da igraju modric kros i di marija real ce biti najofanzivnija ekipa ove godine i kasiljasa treba staviti na go a ne lopeza koji nezna nista

Milos

pre 9 godina

(CR7BALE, 21. jul 2014 02:03). Ma sve je to ok, zvezde i zvezdice, milijarde od dresova kao da se samo Realovi dresovi prodaju i sve ostalo. Nego, od kad je general bacio kasiku Real je drugi klub u Spaniji, manje trofeja i negativan skor u El Klasiku. Cinjenice! Pa u poslednjih 6 sezona imaju jednu osvojenu Primeru!

CR7BALE

pre 9 godina

neznam sto se bunite za real klub je najbogatiji pritom je kraljevski klub pare od dresova karata za utakmice shopova to sve ide za klub i oni mogu uvek da kupe najbolje igrace sta je za njih 100 miliona... jel se secate kada su za real igrali ronaldo zidan figo raul beckam robinjo misel salgado roberto karlos sve najvece zvezde fudbala kao sto sad igraju ronaldo bale hames kros modric benzema di marija isko marselo ramos pepe kasiljas itd itd ima mnogo fudbalskih zvezda u realu
HALA MADRID HALA MADRID
HALA MADRID HALA MADRID
HALA MADRID HALA MADRID

da

pre 9 godina

2000 Man utd 2 milijarde RM 900 miliona
2014 RM 3,5 milijardi Man U 2,8 milij.dolara
DOKTOR USPEHA-Florentino Perez
kad sam bio u Madridu 2010(isao na mutua madrilena open)kupio sam dres Raula za 95 evra(CR9 je bio 58)
CR7 sada sa stampom i patch-om je 83 evra
Madrid-400.000 navijaca svake godine potosi u proseku 500-1000 evra na odecu,karte,dresove,rekvizite,poklone i ostale stvari is shop-a(200-400 miliona od navijaca iz grada)-to je jacina RM,armija platezno sposobnih sugradjana da svake godine kupuje od njih-navijaci fakticki odredjuju visinu transfera(koliko para toliko muzike)
KAZU U SRBIJI IMA MILION NAVIJACA ZVEZDE-mozda ima ali u proseku ne potrose ni 5 evra na klub godisnje,eto vam racunice(mozda zvezda dobije 3 miliona-to je neka realnost)
RM najbogatiji klub na svetu-marketinski najisplativiji sportski brend-potukli su sve americke NBA,NFL,NHL i bejzbol klubove(koji su godinama vazili za biznis vladare)
Prodace ime stadiona Coca-Cola ili Microsoft-u za 2 milijarde dolara
Pocinje gradnja novog-cilj je da covek dodje u Madrid i provede vikend na stadionu-gleda utakmicu,hotel,bazen,sauna,kafici,restorani,bioskop,igre,spa centar,butici,muzej-cilj im je da navijaca zadrze sto vise na stadionu(da dnevno potosi 500 evra a ne godisnje)
Oni mogu svaki rok da potrose 500 miliona(imaju garancije banaka,grada,drzave) ali to ne rade-trose u proseku 100-200(svaki put prodaju 2-3igraca)
Sve se moze kad znas i ne krades....kod nas je totalno suprotno

Holy Smoke

pre 9 godina

Da, da bogati su.... Real M i Barselona imaju vise od milijardu dolara duga... druga je prica sto drzava stoji iza njega, ali polako Spanija je pred bankrotom kao i clea njihova liga. Videcemo i to veoma uskoro.
(realno, 20. jul 2014 20:34)

Kao sto neko rece, oni su fabrika, zapravo jedna velika industrija.Svidelo se to nama ili ne, oni to jesu. To sto kazes da su oni u dugovima vise od milijardu dolara ja ne znam, kao sto ne znam odakle tebi ta informacija? Neko vec rece da su oni ove sezone zaradili preko pola milijardi evra. Ako oni toliko zaradjuju, onda i taj dug od milijardu dolara i nije neki zar ne? A i tesko da takva industrija moze da propadne tek tako. Sto se tice propasti Spanske lige, pa u to ne veruje niko.

wlado

pre 9 godina

znaci uskoro kriki pakuje kofere, za godinu dve ide iz reala.
Puno je dao, ali mislim da ce biti par njih koji ce ga moci odmeniti.
ova sezona mu sigurno nece biti tako uspesna kao prethodne, previse je majstora sa loptom u ekipi.

Lala iz Banata

pre 9 godina

iker / karvahal, ramos, varan, marselo / alonso, kros, hames / bejl, ronaldo, benzema... klupa, arbeloa, pepe, iljarmendi, isko, modric... kedira i di marija verovatno idu

Prijatelju, Kedira je vec u Arsenalu.

Latino

pre 9 godina

Hajde da odgovorim ovim mozgovima sto ga prekrstise u Dzejms...
Prvo,u spanskom alfabetu J se cita kao H !
Drugo,kako god da se njegovo ime pise,ako on sam za sebe kaze Hames,uz to cela Kolumbija ga zove Hames,kao i ostatak lat.amerike.Nemojte vas nekoliko da izmisljate toplu vodu.Ukoliko sumnjate,pogledajte na you tube-u klipove iz Kolumbije.

Brondby

pre 9 godina

osteceni smo danas bice bolje sledece kolo Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby
Samo Brondby Brondby Brondby Brondby
Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

dominus

pre 9 godina

Da sam ja Perez,ne bih prodao ni Di Mariju ni Iska.Zaradjuju oni dovoljno da bi mogli ostvariti transfer Rodrigeza.Sa sadasnjim timom koji Real ima + Krosa i Rodrigez i eventualno Falkao,a uz sve to odlicnog takticara na klupi kakav je Anceloti,koji ce,verujem sve te igrace posloziti u jedan odlican tim,to ce biti jedna vrlo mocna ekipa sa odlicnim pojedincima od kojih svako moze resiti utakmicu.Mogla bi im jedino Barselona konkurisati,s tim sto treba videti kako ce funkcionisati trio Mesi-Nejmar-Suarez.Misterija ce biti Bajern posle odlaska Krosa,ostali mogu pevati borbene

EU UNIJA

pre 9 godina

finansijski fer plej znaci da Klub koliko zaradi ima pravo da trosi ... A profit Reala prosle sezone iznosio je preko 500 miliona..

rosonero

pre 9 godina

@ vladimir , 20 jul

bejla , nisu ga otplacivali ni dan! vec su odigrali 1:1 ( mislim ) sa lionom u madridu , ispali iz lige sampiona u cetvrt finalu , zeznuli pola sveta , i dobili novac za najveci transver u istoriji fudbala , to jes zrtvovali tu god zbog pravljenja mocnog tima za naredne god , i ujedno sprecili barsu da ga kupi, a to na netu sto propagiraju , to su price za malu decu.

marks

pre 9 godina

real ne krsi finansijski fer plej, jer ima pokrice za ovakve sume, tj taj novac je klub zaradio, a ne kao M. siti ili psg, gde je dosao bogatas sa dzakom para. Drugo, Real je pre svega preduzece, koje juri za zaradom, a fudbal odavno vise nije igra, vec biznis

mourinho

pre 9 godina

(ccc, 20. jul 2014 19:45) Nece, a znas li zasto? Zato sto ga ne krse, finansijski fair play je kada trosis onoliko koliko zaradis, a Real upravo to radi, trosi pare iz svog budzeta a ne iz budzeta vlasnika, jer nema vlasnika, vlasnici su navijaci kluba. Nego pravo pitanje je da li ce ikada kazniti Barselonu zbog utaje poreza, malverzacija transfera i nelegalno registrovanje igraca mladjih od 18 god? ili ce non stop da im gledaju kroz prste i da ih guraju?!

Samo budale i konji

pre 9 godina

Finansijski fer play podrazumeva da ne mozes da potrošiš više nego sto zaradiš.. E sad-Real je zaradio samo od Lige Šampiona preko 100mil.€ .. Plus sve ostalo.. Kao što reče neko- ne volim sto se tako ponašaju prema igracima,ali Real je multimilionska firma,i njihov cilj je da zarade..ja za Real navijam nekih 13godina,i sigurno neću prestati da navijam za njih,kakva god im politika bila.. Meni se ne svidja kada vidim da neki tim počne dobro da igra,pa svi odjednom postanu sledbenici tog kluba,pa za 2godine nadjes neki drugi klub koji osvoji nesto,i zaboraviš na prethodni.. I da-kaže se Hames,potvrdjeno od kolumbijske veze :) HALA MADRID

Komsijina Krava

pre 9 godina

Dace Bog da pobedi fudbal,a ne novac dragi Madridisti!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Emil, 20. jul 2014 18:04)
----

Mislis da ce UD Almería (Umjetnicko drustvo Almeria) osvojit' La Ligu. U to ni Francisco Vasquez Garcia ne bi povjerovao.

nemanja

pre 9 godina

iker / karvahal, ramos, varan, marselo / alonso, kros, hames / bejl, ronaldo, benzema... klupa, arbeloa, pepe, iljarmendi, isko, modric... kedira i di marija verovatno idu.

Slobodni Klikeri

pre 9 godina

Hames, neko bas glumi spanca ovde. Lepo je receno da je decko dobio ime po agentu 007, tako da iako je Juan Huan, James nikako nije Hames nego Dzejms.
(Miki, 20. jul 2014 19:39)

Moj prijatelj iz Kolumbije kaze da je Hames,cela Juzna Amerika ga zove Hames,osim ako agent 007 ne zna bolje od njih. :)

Crna mamba

pre 9 godina

Za Real ne postoji cifra, samo daju cek da upises... naravno salim se, najveci klub na svetu, najbogati klub na svetu, klub koji je procenjen na 3.3 milijarde.. Prica se, ja verujem, da Real na dresovima igraca poput, Zidana, Ronalda(zube),Bekama, CR7,Beila,Hamasa zaradi duplo za par dana prodaje(Azija,Evropa)...Real je Real ma ko to ne voli ili voli... Ko je gledao predstavljanje Krosa mogao je da vidi o kakvom se klubu radi, stadionu, prostorijama.. KRALJEVSKI klub....

Mita

pre 9 godina

@(ccc, 20. jul 2014 19:45)

Hoće,kada ne budu plaćali plate Ronaldu,Benzemi,Bejlu i ostalima,baš kao Zvezda.A,pošto se to neće nikada desiti,onda nema ni kazne...

realno

pre 9 godina

Ne navijam za Real Madrid, ali su mi najjaci oni koji ih pljuju, a glavni im je uvek razlog prebogati su, trose pare i prodaju vrhunske igrace. Pa to je Real Madrid, pored svih velikih trofeja i dostignuca i ove cinjenice ga prave tako velikim i specificnim. Kome se ne svidja neka cuti :-)
(Holy Smoke, 20. jul 2014 19:12)

Da, da bogati su.... Real M i Barselona imaju vise od milijardu dolara duga... druga je prica sto drzava stoji iza njega, ali polako Spanija je pred bankrotom kao i clea njihova liga. Videcemo i to veoma uskoro.

Madridista

pre 9 godina

Kao navijac Reala msm da nam ovaj igrac nije potreban, strasan igrac ali definitivno nije bolji od Iska, ne znam samo zasto su ga kupovali prosle ako ce vec da ga prodaju ove god. Prodati Di Mariu i Iska a dovesti Dzejmsa je ,po meni, los potez, bas los. Isko je suva klasa ali je u drugi dio sezone pao u drugi plan ,ne znam samo zasto, sta reci o Di Mariji, igra gdje god da ga stave i to kako igra i oni dovode ovog koji sem ovog prvenstva nije skrenuo paznju na sebe nesto posebno. 17godina navijam Real i msm da bi ovo najgluplji potez bio otkad ih pratim

mourinho

pre 9 godina

(Mojeimejedugacko, 20. jul 2014 18:27) Koje si ti gledao svetsko prvenstvo? Ono u Koreji? :-D Decko je fenomenalno odigrao celo sp, od prve do poslednje utakmice, a protiv Brazila je igrao fenomenalno koji su ga bas onako pokvareno udarali kad god su mogli! Decko je iz godine u godinu sve bolji, i ne sumnjam da ce u Realu tek da pokaze svoj puni potencijal, bice pravi hit!

Miki

pre 9 godina

Hames, neko bas glumi spanca ovde. Lepo je receno da je decko dobio ime po agentu 007, tako da iako je Juan Huan, James nikako nije Hames nego Dzejms.

AcA

pre 9 godina

Kao sto je neko napisao,oni se ponasaju sramno prema svojim igracima,kada neko ime iskoci u prvi plan odmah reaguju i dakju bolesne sume za tog igraca.Mozda su bogati i mocni,ali ce uvek biti najomrazeniji klub,klub koji nema jednog igraca u prvoj postavi a da je ponikao kod njih,pogledajte kako se odnose prema Kasiljasu...James Rodriges ma koliko dobro odigrao svetsko prvenstvo ne vredi pola tih para,igrao je on vec par godina u jakim ligama poput portugalske i francuske,igrao je i u ligi sampiona...nije nesto preterano odusevio ovih 3,4 godine..odigrao 5 meca na svetskom i sada vredi 90m evra ?
Po meni na primer Isko koji je i godinu mladji nije nista losiji igrac,samo nije dobio prostora da to i pokaze a placen je 30m evra i grejace klupu..isto ako prodaju Di Mariju mogu da se pozdrave sa sansama za titulu u primeri i u ligi sampiona...on je bio najbolji igrac Reala u finisu sezone i radi ogroman posao za ekipu,pravi veliki broj sansi saigracima...elem,za Real pravi zaljubljenici u fudbal nece navijati jer oni i sa ulozenim stotinama miliona evra igraju neki los fudbal,iako imaju gomilu preplacenih zvezda...

Xxx

pre 9 godina

@karager
Sta pricas to bre? Kupi ga Monaco za 45 miliona i proda ga za nepunih godinu dana Realu. Sad ti meni reci kakve to veze ima sa fudbalom. Nemoj samo reci da je otisao u Madrid zato sto zeli sto vise trofeja. Kad bi nekim cudom neki slabiji klub ( recimo Valencia) dosao do puno love i za njega ponudio 150 miliona uz 20 miliona godisnje plate, taj bi za sekundu napustio Real. Takav je danas fudbal ili sta je vec od toga ostalo... P.S. Samuel Eto se bas proslavio u Rusiji. ;-)

nikola

pre 9 godina

adidas dominira:
nemacka, argentina, spanija, real, celzi, liverpul, bajern minhen, nba, cini mi se mls liga...
a od 2015/2016 i man utd! naiso sam na podatak da su za vreme svetskog prvenstva imali prihod od oko 2 mlrd evra!

Brondby

pre 9 godina

Idemo Samo Brondby 0:0 ocekujem pobedu ajmoooo
Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby
Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby
Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Holy Smoke

pre 9 godina

Ne navijam za Real Madrid, ali su mi najjaci oni koji ih pljuju, a glavni im je uvek razlog prebogati su, trose pare i prodaju vrhunske igrace. Pa to je Real Madrid, pored svih velikih trofeja i dostignuca i ove cinjenice ga prave tako velikim i specificnim. Kome se ne svidja neka cuti :-)

-61-

pre 9 godina

Auuu, paklen igrac, sigurno da je cena previsoka, ali verujte da Real svakako ima racunicu, decko jos nije potpisao a dresovi su vec pusteni u prodaju...

general djemba11

pre 9 godina

Real će imati ove sezone najjači tim, ali je pitanje kako će se uklopiti, isto važi i za Barselonu gde imaju sigurno najbolji napad trenutno ali trebaće im tri lopte na terenu ili će onaj početi ponovo da ujeda. :D

Vladimir

pre 9 godina

Otplatice ga za godinu dana od prodaje dresova.. Pa naprave turneju u Kini i tu prodaju minimalno 1 000 000 dresova x 60 eura a gdje Evropa,Juzna Amerika... Najveci markentinski gigant...Ako ne vjerujete,procitajte na netu za kolimo su Bale-a otplatili..Ni ja nisam vjerovao pa sam se sokirao koliko zaradjuju na marketingu..

tuzno

pre 9 godina

Ovo je postalo smesno, igraci menjaju klubove svake sezone, kao na igrici. Vise ne moze da se pohvata gde je ko igrao ni prosle godine, a kamoli pre 3-4 sezone. Uskoro ce poceti da ih prodaju na svakih 6 meseci, samo para da se vrti, koga briga za navijace i samu igru.

Melenci

pre 9 godina

ako je stvarno stigao u Real,prosto ne vidim ko bi takvoj ekipi mogao da suprotstavi,tako mocan tim nema niko.Jedino mi je zao sto ce sigurno prodati sjajnog Di Mariju.

karager

pre 9 godina

svi vi koji pricate da je rodrigez kupljen zbog prodaje dresova i lepog lica, imidza ili sta vec ste blamirate. Decko ce postati najbolji igrac sveta za 3, 4 godine, Di Maria nije toliko talentovan i ovo je odlican potez Real Madrida, pre svega sa fudbalske strane gledista

Mojeimejedugacko

pre 9 godina

Koliko se samo prasine diglo oko igraca koji je dao manje golova nego Filip Djordjevic u ligi sa najslabijom odbranom,u kojoj je i Ziru ubijao.Na mundijalu je imao najslabiju grupu,davao golove grcima i slonovima,urugvaju bez suareza,brazilci ga u dzep stavili.Nije on nista bolji od Iska i Di Marije...videcete da ce biti promasaj veka !

NouNejmovic

pre 9 godina

Po meni Hames i Di Maria su 2 vrhunska igraca,iskreno sada na istom nivou... ali Hames je ocigledno privlacniji za dresove, malo je lucidniji, dok je Di Maria prava radilica, cuti i radi. Zao mi je Anhela sto ce ga prodati, jer je prethodnu sezonu bio ubedljivo najbolji igrac Reala i ne svidja mi se ideja da predje u PSZ. Navijam da ga ipak UTD uzme. A i Hames ima slican stil igre kao Isko, taj momak je potpuno potcenjen, vrh igrac. Bio sam na Bernabeu, volim Real od Mijata, belih kopacki i Kelme dresova, al stvarno se odnose prema igracima kao prema usmrdeloj krpi.

NouNejmovic

pre 9 godina

Po meni Hames i Di Maria su 2 vrhunska igraca,iskreno sada na istom nivou... ali Hames je ocigledno privlacniji za dresove, malo je lucidniji, dok je Di Maria prava radilica, cuti i radi. Zao mi je Anhela sto ce ga prodati, jer je prethodnu sezonu bio ubedljivo najbolji igrac Reala i ne svidja mi se ideja da predje u PSZ. Navijam da ga ipak UTD uzme. A i Hames ima slican stil igre kao Isko, taj momak je potpuno potcenjen, vrh igrac. Bio sam na Bernabeu, volim Real od Mijata, belih kopacki i Kelme dresova, al stvarno se odnose prema igracima kao prema usmrdeloj krpi.

-61-

pre 9 godina

Auuu, paklen igrac, sigurno da je cena previsoka, ali verujte da Real svakako ima racunicu, decko jos nije potpisao a dresovi su vec pusteni u prodaju...

Melenci

pre 9 godina

ako je stvarno stigao u Real,prosto ne vidim ko bi takvoj ekipi mogao da suprotstavi,tako mocan tim nema niko.Jedino mi je zao sto ce sigurno prodati sjajnog Di Mariju.

general djemba11

pre 9 godina

Real će imati ove sezone najjači tim, ali je pitanje kako će se uklopiti, isto važi i za Barselonu gde imaju sigurno najbolji napad trenutno ali trebaće im tri lopte na terenu ili će onaj početi ponovo da ujeda. :D

Vladimir

pre 9 godina

Otplatice ga za godinu dana od prodaje dresova.. Pa naprave turneju u Kini i tu prodaju minimalno 1 000 000 dresova x 60 eura a gdje Evropa,Juzna Amerika... Najveci markentinski gigant...Ako ne vjerujete,procitajte na netu za kolimo su Bale-a otplatili..Ni ja nisam vjerovao pa sam se sokirao koliko zaradjuju na marketingu..

tuzno

pre 9 godina

Ovo je postalo smesno, igraci menjaju klubove svake sezone, kao na igrici. Vise ne moze da se pohvata gde je ko igrao ni prosle godine, a kamoli pre 3-4 sezone. Uskoro ce poceti da ih prodaju na svakih 6 meseci, samo para da se vrti, koga briga za navijace i samu igru.

karager

pre 9 godina

svi vi koji pricate da je rodrigez kupljen zbog prodaje dresova i lepog lica, imidza ili sta vec ste blamirate. Decko ce postati najbolji igrac sveta za 3, 4 godine, Di Maria nije toliko talentovan i ovo je odlican potez Real Madrida, pre svega sa fudbalske strane gledista

da

pre 9 godina

2000 Man utd 2 milijarde RM 900 miliona
2014 RM 3,5 milijardi Man U 2,8 milij.dolara
DOKTOR USPEHA-Florentino Perez
kad sam bio u Madridu 2010(isao na mutua madrilena open)kupio sam dres Raula za 95 evra(CR9 je bio 58)
CR7 sada sa stampom i patch-om je 83 evra
Madrid-400.000 navijaca svake godine potosi u proseku 500-1000 evra na odecu,karte,dresove,rekvizite,poklone i ostale stvari is shop-a(200-400 miliona od navijaca iz grada)-to je jacina RM,armija platezno sposobnih sugradjana da svake godine kupuje od njih-navijaci fakticki odredjuju visinu transfera(koliko para toliko muzike)
KAZU U SRBIJI IMA MILION NAVIJACA ZVEZDE-mozda ima ali u proseku ne potrose ni 5 evra na klub godisnje,eto vam racunice(mozda zvezda dobije 3 miliona-to je neka realnost)
RM najbogatiji klub na svetu-marketinski najisplativiji sportski brend-potukli su sve americke NBA,NFL,NHL i bejzbol klubove(koji su godinama vazili za biznis vladare)
Prodace ime stadiona Coca-Cola ili Microsoft-u za 2 milijarde dolara
Pocinje gradnja novog-cilj je da covek dodje u Madrid i provede vikend na stadionu-gleda utakmicu,hotel,bazen,sauna,kafici,restorani,bioskop,igre,spa centar,butici,muzej-cilj im je da navijaca zadrze sto vise na stadionu(da dnevno potosi 500 evra a ne godisnje)
Oni mogu svaki rok da potrose 500 miliona(imaju garancije banaka,grada,drzave) ali to ne rade-trose u proseku 100-200(svaki put prodaju 2-3igraca)
Sve se moze kad znas i ne krades....kod nas je totalno suprotno

Holy Smoke

pre 9 godina

Ne navijam za Real Madrid, ali su mi najjaci oni koji ih pljuju, a glavni im je uvek razlog prebogati su, trose pare i prodaju vrhunske igrace. Pa to je Real Madrid, pored svih velikih trofeja i dostignuca i ove cinjenice ga prave tako velikim i specificnim. Kome se ne svidja neka cuti :-)

Miki

pre 9 godina

Hames, neko bas glumi spanca ovde. Lepo je receno da je decko dobio ime po agentu 007, tako da iako je Juan Huan, James nikako nije Hames nego Dzejms.

Slobodni Klikeri

pre 9 godina

Hames, neko bas glumi spanca ovde. Lepo je receno da je decko dobio ime po agentu 007, tako da iako je Juan Huan, James nikako nije Hames nego Dzejms.
(Miki, 20. jul 2014 19:39)

Moj prijatelj iz Kolumbije kaze da je Hames,cela Juzna Amerika ga zove Hames,osim ako agent 007 ne zna bolje od njih. :)

Mojeimejedugacko

pre 9 godina

Koliko se samo prasine diglo oko igraca koji je dao manje golova nego Filip Djordjevic u ligi sa najslabijom odbranom,u kojoj je i Ziru ubijao.Na mundijalu je imao najslabiju grupu,davao golove grcima i slonovima,urugvaju bez suareza,brazilci ga u dzep stavili.Nije on nista bolji od Iska i Di Marije...videcete da ce biti promasaj veka !

dominus

pre 9 godina

Da sam ja Perez,ne bih prodao ni Di Mariju ni Iska.Zaradjuju oni dovoljno da bi mogli ostvariti transfer Rodrigeza.Sa sadasnjim timom koji Real ima + Krosa i Rodrigez i eventualno Falkao,a uz sve to odlicnog takticara na klupi kakav je Anceloti,koji ce,verujem sve te igrace posloziti u jedan odlican tim,to ce biti jedna vrlo mocna ekipa sa odlicnim pojedincima od kojih svako moze resiti utakmicu.Mogla bi im jedino Barselona konkurisati,s tim sto treba videti kako ce funkcionisati trio Mesi-Nejmar-Suarez.Misterija ce biti Bajern posle odlaska Krosa,ostali mogu pevati borbene

Samo budale i konji

pre 9 godina

Finansijski fer play podrazumeva da ne mozes da potrošiš više nego sto zaradiš.. E sad-Real je zaradio samo od Lige Šampiona preko 100mil.€ .. Plus sve ostalo.. Kao što reče neko- ne volim sto se tako ponašaju prema igracima,ali Real je multimilionska firma,i njihov cilj je da zarade..ja za Real navijam nekih 13godina,i sigurno neću prestati da navijam za njih,kakva god im politika bila.. Meni se ne svidja kada vidim da neki tim počne dobro da igra,pa svi odjednom postanu sledbenici tog kluba,pa za 2godine nadjes neki drugi klub koji osvoji nesto,i zaboraviš na prethodni.. I da-kaže se Hames,potvrdjeno od kolumbijske veze :) HALA MADRID

EU UNIJA

pre 9 godina

finansijski fer plej znaci da Klub koliko zaradi ima pravo da trosi ... A profit Reala prosle sezone iznosio je preko 500 miliona..

Crna mamba

pre 9 godina

Za Real ne postoji cifra, samo daju cek da upises... naravno salim se, najveci klub na svetu, najbogati klub na svetu, klub koji je procenjen na 3.3 milijarde.. Prica se, ja verujem, da Real na dresovima igraca poput, Zidana, Ronalda(zube),Bekama, CR7,Beila,Hamasa zaradi duplo za par dana prodaje(Azija,Evropa)...Real je Real ma ko to ne voli ili voli... Ko je gledao predstavljanje Krosa mogao je da vidi o kakvom se klubu radi, stadionu, prostorijama.. KRALJEVSKI klub....

Xxx

pre 9 godina

@karager
Sta pricas to bre? Kupi ga Monaco za 45 miliona i proda ga za nepunih godinu dana Realu. Sad ti meni reci kakve to veze ima sa fudbalom. Nemoj samo reci da je otisao u Madrid zato sto zeli sto vise trofeja. Kad bi nekim cudom neki slabiji klub ( recimo Valencia) dosao do puno love i za njega ponudio 150 miliona uz 20 miliona godisnje plate, taj bi za sekundu napustio Real. Takav je danas fudbal ili sta je vec od toga ostalo... P.S. Samuel Eto se bas proslavio u Rusiji. ;-)

marks

pre 9 godina

real ne krsi finansijski fer plej, jer ima pokrice za ovakve sume, tj taj novac je klub zaradio, a ne kao M. siti ili psg, gde je dosao bogatas sa dzakom para. Drugo, Real je pre svega preduzece, koje juri za zaradom, a fudbal odavno vise nije igra, vec biznis

Komsijina Krava

pre 9 godina

Dace Bog da pobedi fudbal,a ne novac dragi Madridisti!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Emil, 20. jul 2014 18:04)
----

Mislis da ce UD Almería (Umjetnicko drustvo Almeria) osvojit' La Ligu. U to ni Francisco Vasquez Garcia ne bi povjerovao.

Holy Smoke

pre 9 godina

Da, da bogati su.... Real M i Barselona imaju vise od milijardu dolara duga... druga je prica sto drzava stoji iza njega, ali polako Spanija je pred bankrotom kao i clea njihova liga. Videcemo i to veoma uskoro.
(realno, 20. jul 2014 20:34)

Kao sto neko rece, oni su fabrika, zapravo jedna velika industrija.Svidelo se to nama ili ne, oni to jesu. To sto kazes da su oni u dugovima vise od milijardu dolara ja ne znam, kao sto ne znam odakle tebi ta informacija? Neko vec rece da su oni ove sezone zaradili preko pola milijardi evra. Ako oni toliko zaradjuju, onda i taj dug od milijardu dolara i nije neki zar ne? A i tesko da takva industrija moze da propadne tek tako. Sto se tice propasti Spanske lige, pa u to ne veruje niko.

mourinho

pre 9 godina

(Mojeimejedugacko, 20. jul 2014 18:27) Koje si ti gledao svetsko prvenstvo? Ono u Koreji? :-D Decko je fenomenalno odigrao celo sp, od prve do poslednje utakmice, a protiv Brazila je igrao fenomenalno koji su ga bas onako pokvareno udarali kad god su mogli! Decko je iz godine u godinu sve bolji, i ne sumnjam da ce u Realu tek da pokaze svoj puni potencijal, bice pravi hit!

AcA

pre 9 godina

Kao sto je neko napisao,oni se ponasaju sramno prema svojim igracima,kada neko ime iskoci u prvi plan odmah reaguju i dakju bolesne sume za tog igraca.Mozda su bogati i mocni,ali ce uvek biti najomrazeniji klub,klub koji nema jednog igraca u prvoj postavi a da je ponikao kod njih,pogledajte kako se odnose prema Kasiljasu...James Rodriges ma koliko dobro odigrao svetsko prvenstvo ne vredi pola tih para,igrao je on vec par godina u jakim ligama poput portugalske i francuske,igrao je i u ligi sampiona...nije nesto preterano odusevio ovih 3,4 godine..odigrao 5 meca na svetskom i sada vredi 90m evra ?
Po meni na primer Isko koji je i godinu mladji nije nista losiji igrac,samo nije dobio prostora da to i pokaze a placen je 30m evra i grejace klupu..isto ako prodaju Di Mariju mogu da se pozdrave sa sansama za titulu u primeri i u ligi sampiona...on je bio najbolji igrac Reala u finisu sezone i radi ogroman posao za ekipu,pravi veliki broj sansi saigracima...elem,za Real pravi zaljubljenici u fudbal nece navijati jer oni i sa ulozenim stotinama miliona evra igraju neki los fudbal,iako imaju gomilu preplacenih zvezda...

nikola

pre 9 godina

adidas dominira:
nemacka, argentina, spanija, real, celzi, liverpul, bajern minhen, nba, cini mi se mls liga...
a od 2015/2016 i man utd! naiso sam na podatak da su za vreme svetskog prvenstva imali prihod od oko 2 mlrd evra!

Brondby

pre 9 godina

osteceni smo danas bice bolje sledece kolo Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby
Samo Brondby Brondby Brondby Brondby
Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Madridista

pre 9 godina

Kao navijac Reala msm da nam ovaj igrac nije potreban, strasan igrac ali definitivno nije bolji od Iska, ne znam samo zasto su ga kupovali prosle ako ce vec da ga prodaju ove god. Prodati Di Mariu i Iska a dovesti Dzejmsa je ,po meni, los potez, bas los. Isko je suva klasa ali je u drugi dio sezone pao u drugi plan ,ne znam samo zasto, sta reci o Di Mariji, igra gdje god da ga stave i to kako igra i oni dovode ovog koji sem ovog prvenstva nije skrenuo paznju na sebe nesto posebno. 17godina navijam Real i msm da bi ovo najgluplji potez bio otkad ih pratim

mourinho

pre 9 godina

(ccc, 20. jul 2014 19:45) Nece, a znas li zasto? Zato sto ga ne krse, finansijski fair play je kada trosis onoliko koliko zaradis, a Real upravo to radi, trosi pare iz svog budzeta a ne iz budzeta vlasnika, jer nema vlasnika, vlasnici su navijaci kluba. Nego pravo pitanje je da li ce ikada kazniti Barselonu zbog utaje poreza, malverzacija transfera i nelegalno registrovanje igraca mladjih od 18 god? ili ce non stop da im gledaju kroz prste i da ih guraju?!

Latino

pre 9 godina

Hajde da odgovorim ovim mozgovima sto ga prekrstise u Dzejms...
Prvo,u spanskom alfabetu J se cita kao H !
Drugo,kako god da se njegovo ime pise,ako on sam za sebe kaze Hames,uz to cela Kolumbija ga zove Hames,kao i ostatak lat.amerike.Nemojte vas nekoliko da izmisljate toplu vodu.Ukoliko sumnjate,pogledajte na you tube-u klipove iz Kolumbije.

Brondby

pre 9 godina

Idemo Samo Brondby 0:0 ocekujem pobedu ajmoooo
Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby
Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby
Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Mita

pre 9 godina

@(ccc, 20. jul 2014 19:45)

Hoće,kada ne budu plaćali plate Ronaldu,Benzemi,Bejlu i ostalima,baš kao Zvezda.A,pošto se to neće nikada desiti,onda nema ni kazne...

CR7BALE

pre 9 godina

neznam sto se bunite za real klub je najbogatiji pritom je kraljevski klub pare od dresova karata za utakmice shopova to sve ide za klub i oni mogu uvek da kupe najbolje igrace sta je za njih 100 miliona... jel se secate kada su za real igrali ronaldo zidan figo raul beckam robinjo misel salgado roberto karlos sve najvece zvezde fudbala kao sto sad igraju ronaldo bale hames kros modric benzema di marija isko marselo ramos pepe kasiljas itd itd ima mnogo fudbalskih zvezda u realu
HALA MADRID HALA MADRID
HALA MADRID HALA MADRID
HALA MADRID HALA MADRID

Lala iz Banata

pre 9 godina

iker / karvahal, ramos, varan, marselo / alonso, kros, hames / bejl, ronaldo, benzema... klupa, arbeloa, pepe, iljarmendi, isko, modric... kedira i di marija verovatno idu

Prijatelju, Kedira je vec u Arsenalu.

realno

pre 9 godina

Ne navijam za Real Madrid, ali su mi najjaci oni koji ih pljuju, a glavni im je uvek razlog prebogati su, trose pare i prodaju vrhunske igrace. Pa to je Real Madrid, pored svih velikih trofeja i dostignuca i ove cinjenice ga prave tako velikim i specificnim. Kome se ne svidja neka cuti :-)
(Holy Smoke, 20. jul 2014 19:12)

Da, da bogati su.... Real M i Barselona imaju vise od milijardu dolara duga... druga je prica sto drzava stoji iza njega, ali polako Spanija je pred bankrotom kao i clea njihova liga. Videcemo i to veoma uskoro.

wlado

pre 9 godina

znaci uskoro kriki pakuje kofere, za godinu dve ide iz reala.
Puno je dao, ali mislim da ce biti par njih koji ce ga moci odmeniti.
ova sezona mu sigurno nece biti tako uspesna kao prethodne, previse je majstora sa loptom u ekipi.

nemanja

pre 9 godina

iker / karvahal, ramos, varan, marselo / alonso, kros, hames / bejl, ronaldo, benzema... klupa, arbeloa, pepe, iljarmendi, isko, modric... kedira i di marija verovatno idu.

rosonero

pre 9 godina

@ vladimir , 20 jul

bejla , nisu ga otplacivali ni dan! vec su odigrali 1:1 ( mislim ) sa lionom u madridu , ispali iz lige sampiona u cetvrt finalu , zeznuli pola sveta , i dobili novac za najveci transver u istoriji fudbala , to jes zrtvovali tu god zbog pravljenja mocnog tima za naredne god , i ujedno sprecili barsu da ga kupi, a to na netu sto propagiraju , to su price za malu decu.

Milos

pre 9 godina

(CR7BALE, 21. jul 2014 02:03). Ma sve je to ok, zvezde i zvezdice, milijarde od dresova kao da se samo Realovi dresovi prodaju i sve ostalo. Nego, od kad je general bacio kasiku Real je drugi klub u Spaniji, manje trofeja i negativan skor u El Klasiku. Cinjenice! Pa u poslednjih 6 sezona imaju jednu osvojenu Primeru!

CR7BALE

pre 9 godina

di marija i isko ce ostati ali po meni bi bilo bolje da stave rodrigeza u spicu umesto benzeme a sredinu da igraju modric kros i di marija real ce biti najofanzivnija ekipa ove godine i kasiljasa treba staviti na go a ne lopeza koji nezna nista

Mojeimejedugacko

pre 9 godina

Koliko se samo prasine diglo oko igraca koji je dao manje golova nego Filip Djordjevic u ligi sa najslabijom odbranom,u kojoj je i Ziru ubijao.Na mundijalu je imao najslabiju grupu,davao golove grcima i slonovima,urugvaju bez suareza,brazilci ga u dzep stavili.Nije on nista bolji od Iska i Di Marije...videcete da ce biti promasaj veka !

karager

pre 9 godina

svi vi koji pricate da je rodrigez kupljen zbog prodaje dresova i lepog lica, imidza ili sta vec ste blamirate. Decko ce postati najbolji igrac sveta za 3, 4 godine, Di Maria nije toliko talentovan i ovo je odlican potez Real Madrida, pre svega sa fudbalske strane gledista

Brondby

pre 9 godina

Idemo Samo Brondby 0:0 ocekujem pobedu ajmoooo
Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby
Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby
Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

AcA

pre 9 godina

Kao sto je neko napisao,oni se ponasaju sramno prema svojim igracima,kada neko ime iskoci u prvi plan odmah reaguju i dakju bolesne sume za tog igraca.Mozda su bogati i mocni,ali ce uvek biti najomrazeniji klub,klub koji nema jednog igraca u prvoj postavi a da je ponikao kod njih,pogledajte kako se odnose prema Kasiljasu...James Rodriges ma koliko dobro odigrao svetsko prvenstvo ne vredi pola tih para,igrao je on vec par godina u jakim ligama poput portugalske i francuske,igrao je i u ligi sampiona...nije nesto preterano odusevio ovih 3,4 godine..odigrao 5 meca na svetskom i sada vredi 90m evra ?
Po meni na primer Isko koji je i godinu mladji nije nista losiji igrac,samo nije dobio prostora da to i pokaze a placen je 30m evra i grejace klupu..isto ako prodaju Di Mariju mogu da se pozdrave sa sansama za titulu u primeri i u ligi sampiona...on je bio najbolji igrac Reala u finisu sezone i radi ogroman posao za ekipu,pravi veliki broj sansi saigracima...elem,za Real pravi zaljubljenici u fudbal nece navijati jer oni i sa ulozenim stotinama miliona evra igraju neki los fudbal,iako imaju gomilu preplacenih zvezda...

Brondby

pre 9 godina

osteceni smo danas bice bolje sledece kolo Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby
Samo Brondby Brondby Brondby Brondby
Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Miki

pre 9 godina

Hames, neko bas glumi spanca ovde. Lepo je receno da je decko dobio ime po agentu 007, tako da iako je Juan Huan, James nikako nije Hames nego Dzejms.

realno

pre 9 godina

Ne navijam za Real Madrid, ali su mi najjaci oni koji ih pljuju, a glavni im je uvek razlog prebogati su, trose pare i prodaju vrhunske igrace. Pa to je Real Madrid, pored svih velikih trofeja i dostignuca i ove cinjenice ga prave tako velikim i specificnim. Kome se ne svidja neka cuti :-)
(Holy Smoke, 20. jul 2014 19:12)

Da, da bogati su.... Real M i Barselona imaju vise od milijardu dolara duga... druga je prica sto drzava stoji iza njega, ali polako Spanija je pred bankrotom kao i clea njihova liga. Videcemo i to veoma uskoro.

Melenci

pre 9 godina

ako je stvarno stigao u Real,prosto ne vidim ko bi takvoj ekipi mogao da suprotstavi,tako mocan tim nema niko.Jedino mi je zao sto ce sigurno prodati sjajnog Di Mariju.

Latino

pre 9 godina

Hajde da odgovorim ovim mozgovima sto ga prekrstise u Dzejms...
Prvo,u spanskom alfabetu J se cita kao H !
Drugo,kako god da se njegovo ime pise,ako on sam za sebe kaze Hames,uz to cela Kolumbija ga zove Hames,kao i ostatak lat.amerike.Nemojte vas nekoliko da izmisljate toplu vodu.Ukoliko sumnjate,pogledajte na you tube-u klipove iz Kolumbije.

NouNejmovic

pre 9 godina

Po meni Hames i Di Maria su 2 vrhunska igraca,iskreno sada na istom nivou... ali Hames je ocigledno privlacniji za dresove, malo je lucidniji, dok je Di Maria prava radilica, cuti i radi. Zao mi je Anhela sto ce ga prodati, jer je prethodnu sezonu bio ubedljivo najbolji igrac Reala i ne svidja mi se ideja da predje u PSZ. Navijam da ga ipak UTD uzme. A i Hames ima slican stil igre kao Isko, taj momak je potpuno potcenjen, vrh igrac. Bio sam na Bernabeu, volim Real od Mijata, belih kopacki i Kelme dresova, al stvarno se odnose prema igracima kao prema usmrdeloj krpi.

Xxx

pre 9 godina

@karager
Sta pricas to bre? Kupi ga Monaco za 45 miliona i proda ga za nepunih godinu dana Realu. Sad ti meni reci kakve to veze ima sa fudbalom. Nemoj samo reci da je otisao u Madrid zato sto zeli sto vise trofeja. Kad bi nekim cudom neki slabiji klub ( recimo Valencia) dosao do puno love i za njega ponudio 150 miliona uz 20 miliona godisnje plate, taj bi za sekundu napustio Real. Takav je danas fudbal ili sta je vec od toga ostalo... P.S. Samuel Eto se bas proslavio u Rusiji. ;-)

wlado

pre 9 godina

znaci uskoro kriki pakuje kofere, za godinu dve ide iz reala.
Puno je dao, ali mislim da ce biti par njih koji ce ga moci odmeniti.
ova sezona mu sigurno nece biti tako uspesna kao prethodne, previse je majstora sa loptom u ekipi.

nemanja

pre 9 godina

iker / karvahal, ramos, varan, marselo / alonso, kros, hames / bejl, ronaldo, benzema... klupa, arbeloa, pepe, iljarmendi, isko, modric... kedira i di marija verovatno idu.

Slobodni Klikeri

pre 9 godina

Hames, neko bas glumi spanca ovde. Lepo je receno da je decko dobio ime po agentu 007, tako da iako je Juan Huan, James nikako nije Hames nego Dzejms.
(Miki, 20. jul 2014 19:39)

Moj prijatelj iz Kolumbije kaze da je Hames,cela Juzna Amerika ga zove Hames,osim ako agent 007 ne zna bolje od njih. :)

Madridista

pre 9 godina

Kao navijac Reala msm da nam ovaj igrac nije potreban, strasan igrac ali definitivno nije bolji od Iska, ne znam samo zasto su ga kupovali prosle ako ce vec da ga prodaju ove god. Prodati Di Mariu i Iska a dovesti Dzejmsa je ,po meni, los potez, bas los. Isko je suva klasa ali je u drugi dio sezone pao u drugi plan ,ne znam samo zasto, sta reci o Di Mariji, igra gdje god da ga stave i to kako igra i oni dovode ovog koji sem ovog prvenstva nije skrenuo paznju na sebe nesto posebno. 17godina navijam Real i msm da bi ovo najgluplji potez bio otkad ih pratim

Holy Smoke

pre 9 godina

Ne navijam za Real Madrid, ali su mi najjaci oni koji ih pljuju, a glavni im je uvek razlog prebogati su, trose pare i prodaju vrhunske igrace. Pa to je Real Madrid, pored svih velikih trofeja i dostignuca i ove cinjenice ga prave tako velikim i specificnim. Kome se ne svidja neka cuti :-)

mourinho

pre 9 godina

(ccc, 20. jul 2014 19:45) Nece, a znas li zasto? Zato sto ga ne krse, finansijski fair play je kada trosis onoliko koliko zaradis, a Real upravo to radi, trosi pare iz svog budzeta a ne iz budzeta vlasnika, jer nema vlasnika, vlasnici su navijaci kluba. Nego pravo pitanje je da li ce ikada kazniti Barselonu zbog utaje poreza, malverzacija transfera i nelegalno registrovanje igraca mladjih od 18 god? ili ce non stop da im gledaju kroz prste i da ih guraju?!

CR7BALE

pre 9 godina

neznam sto se bunite za real klub je najbogatiji pritom je kraljevski klub pare od dresova karata za utakmice shopova to sve ide za klub i oni mogu uvek da kupe najbolje igrace sta je za njih 100 miliona... jel se secate kada su za real igrali ronaldo zidan figo raul beckam robinjo misel salgado roberto karlos sve najvece zvezde fudbala kao sto sad igraju ronaldo bale hames kros modric benzema di marija isko marselo ramos pepe kasiljas itd itd ima mnogo fudbalskih zvezda u realu
HALA MADRID HALA MADRID
HALA MADRID HALA MADRID
HALA MADRID HALA MADRID

Vladimir

pre 9 godina

Otplatice ga za godinu dana od prodaje dresova.. Pa naprave turneju u Kini i tu prodaju minimalno 1 000 000 dresova x 60 eura a gdje Evropa,Juzna Amerika... Najveci markentinski gigant...Ako ne vjerujete,procitajte na netu za kolimo su Bale-a otplatili..Ni ja nisam vjerovao pa sam se sokirao koliko zaradjuju na marketingu..

Komsijina Krava

pre 9 godina

Dace Bog da pobedi fudbal,a ne novac dragi Madridisti!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Emil, 20. jul 2014 18:04)
----

Mislis da ce UD Almería (Umjetnicko drustvo Almeria) osvojit' La Ligu. U to ni Francisco Vasquez Garcia ne bi povjerovao.

Samo budale i konji

pre 9 godina

Finansijski fer play podrazumeva da ne mozes da potrošiš više nego sto zaradiš.. E sad-Real je zaradio samo od Lige Šampiona preko 100mil.€ .. Plus sve ostalo.. Kao što reče neko- ne volim sto se tako ponašaju prema igracima,ali Real je multimilionska firma,i njihov cilj je da zarade..ja za Real navijam nekih 13godina,i sigurno neću prestati da navijam za njih,kakva god im politika bila.. Meni se ne svidja kada vidim da neki tim počne dobro da igra,pa svi odjednom postanu sledbenici tog kluba,pa za 2godine nadjes neki drugi klub koji osvoji nesto,i zaboraviš na prethodni.. I da-kaže se Hames,potvrdjeno od kolumbijske veze :) HALA MADRID

-61-

pre 9 godina

Auuu, paklen igrac, sigurno da je cena previsoka, ali verujte da Real svakako ima racunicu, decko jos nije potpisao a dresovi su vec pusteni u prodaju...

dominus

pre 9 godina

Da sam ja Perez,ne bih prodao ni Di Mariju ni Iska.Zaradjuju oni dovoljno da bi mogli ostvariti transfer Rodrigeza.Sa sadasnjim timom koji Real ima + Krosa i Rodrigez i eventualno Falkao,a uz sve to odlicnog takticara na klupi kakav je Anceloti,koji ce,verujem sve te igrace posloziti u jedan odlican tim,to ce biti jedna vrlo mocna ekipa sa odlicnim pojedincima od kojih svako moze resiti utakmicu.Mogla bi im jedino Barselona konkurisati,s tim sto treba videti kako ce funkcionisati trio Mesi-Nejmar-Suarez.Misterija ce biti Bajern posle odlaska Krosa,ostali mogu pevati borbene

Lala iz Banata

pre 9 godina

iker / karvahal, ramos, varan, marselo / alonso, kros, hames / bejl, ronaldo, benzema... klupa, arbeloa, pepe, iljarmendi, isko, modric... kedira i di marija verovatno idu

Prijatelju, Kedira je vec u Arsenalu.

da

pre 9 godina

2000 Man utd 2 milijarde RM 900 miliona
2014 RM 3,5 milijardi Man U 2,8 milij.dolara
DOKTOR USPEHA-Florentino Perez
kad sam bio u Madridu 2010(isao na mutua madrilena open)kupio sam dres Raula za 95 evra(CR9 je bio 58)
CR7 sada sa stampom i patch-om je 83 evra
Madrid-400.000 navijaca svake godine potosi u proseku 500-1000 evra na odecu,karte,dresove,rekvizite,poklone i ostale stvari is shop-a(200-400 miliona od navijaca iz grada)-to je jacina RM,armija platezno sposobnih sugradjana da svake godine kupuje od njih-navijaci fakticki odredjuju visinu transfera(koliko para toliko muzike)
KAZU U SRBIJI IMA MILION NAVIJACA ZVEZDE-mozda ima ali u proseku ne potrose ni 5 evra na klub godisnje,eto vam racunice(mozda zvezda dobije 3 miliona-to je neka realnost)
RM najbogatiji klub na svetu-marketinski najisplativiji sportski brend-potukli su sve americke NBA,NFL,NHL i bejzbol klubove(koji su godinama vazili za biznis vladare)
Prodace ime stadiona Coca-Cola ili Microsoft-u za 2 milijarde dolara
Pocinje gradnja novog-cilj je da covek dodje u Madrid i provede vikend na stadionu-gleda utakmicu,hotel,bazen,sauna,kafici,restorani,bioskop,igre,spa centar,butici,muzej-cilj im je da navijaca zadrze sto vise na stadionu(da dnevno potosi 500 evra a ne godisnje)
Oni mogu svaki rok da potrose 500 miliona(imaju garancije banaka,grada,drzave) ali to ne rade-trose u proseku 100-200(svaki put prodaju 2-3igraca)
Sve se moze kad znas i ne krades....kod nas je totalno suprotno

tuzno

pre 9 godina

Ovo je postalo smesno, igraci menjaju klubove svake sezone, kao na igrici. Vise ne moze da se pohvata gde je ko igrao ni prosle godine, a kamoli pre 3-4 sezone. Uskoro ce poceti da ih prodaju na svakih 6 meseci, samo para da se vrti, koga briga za navijace i samu igru.

rosonero

pre 9 godina

@ vladimir , 20 jul

bejla , nisu ga otplacivali ni dan! vec su odigrali 1:1 ( mislim ) sa lionom u madridu , ispali iz lige sampiona u cetvrt finalu , zeznuli pola sveta , i dobili novac za najveci transver u istoriji fudbala , to jes zrtvovali tu god zbog pravljenja mocnog tima za naredne god , i ujedno sprecili barsu da ga kupi, a to na netu sto propagiraju , to su price za malu decu.

Milos

pre 9 godina

(CR7BALE, 21. jul 2014 02:03). Ma sve je to ok, zvezde i zvezdice, milijarde od dresova kao da se samo Realovi dresovi prodaju i sve ostalo. Nego, od kad je general bacio kasiku Real je drugi klub u Spaniji, manje trofeja i negativan skor u El Klasiku. Cinjenice! Pa u poslednjih 6 sezona imaju jednu osvojenu Primeru!

general djemba11

pre 9 godina

Real će imati ove sezone najjači tim, ali je pitanje kako će se uklopiti, isto važi i za Barselonu gde imaju sigurno najbolji napad trenutno ali trebaće im tri lopte na terenu ili će onaj početi ponovo da ujeda. :D

Crna mamba

pre 9 godina

Za Real ne postoji cifra, samo daju cek da upises... naravno salim se, najveci klub na svetu, najbogati klub na svetu, klub koji je procenjen na 3.3 milijarde.. Prica se, ja verujem, da Real na dresovima igraca poput, Zidana, Ronalda(zube),Bekama, CR7,Beila,Hamasa zaradi duplo za par dana prodaje(Azija,Evropa)...Real je Real ma ko to ne voli ili voli... Ko je gledao predstavljanje Krosa mogao je da vidi o kakvom se klubu radi, stadionu, prostorijama.. KRALJEVSKI klub....

Holy Smoke

pre 9 godina

Da, da bogati su.... Real M i Barselona imaju vise od milijardu dolara duga... druga je prica sto drzava stoji iza njega, ali polako Spanija je pred bankrotom kao i clea njihova liga. Videcemo i to veoma uskoro.
(realno, 20. jul 2014 20:34)

Kao sto neko rece, oni su fabrika, zapravo jedna velika industrija.Svidelo se to nama ili ne, oni to jesu. To sto kazes da su oni u dugovima vise od milijardu dolara ja ne znam, kao sto ne znam odakle tebi ta informacija? Neko vec rece da su oni ove sezone zaradili preko pola milijardi evra. Ako oni toliko zaradjuju, onda i taj dug od milijardu dolara i nije neki zar ne? A i tesko da takva industrija moze da propadne tek tako. Sto se tice propasti Spanske lige, pa u to ne veruje niko.

marks

pre 9 godina

real ne krsi finansijski fer plej, jer ima pokrice za ovakve sume, tj taj novac je klub zaradio, a ne kao M. siti ili psg, gde je dosao bogatas sa dzakom para. Drugo, Real je pre svega preduzece, koje juri za zaradom, a fudbal odavno vise nije igra, vec biznis

EU UNIJA

pre 9 godina

finansijski fer plej znaci da Klub koliko zaradi ima pravo da trosi ... A profit Reala prosle sezone iznosio je preko 500 miliona..

mourinho

pre 9 godina

(Mojeimejedugacko, 20. jul 2014 18:27) Koje si ti gledao svetsko prvenstvo? Ono u Koreji? :-D Decko je fenomenalno odigrao celo sp, od prve do poslednje utakmice, a protiv Brazila je igrao fenomenalno koji su ga bas onako pokvareno udarali kad god su mogli! Decko je iz godine u godinu sve bolji, i ne sumnjam da ce u Realu tek da pokaze svoj puni potencijal, bice pravi hit!

nikola

pre 9 godina

adidas dominira:
nemacka, argentina, spanija, real, celzi, liverpul, bajern minhen, nba, cini mi se mls liga...
a od 2015/2016 i man utd! naiso sam na podatak da su za vreme svetskog prvenstva imali prihod od oko 2 mlrd evra!

CR7BALE

pre 9 godina

di marija i isko ce ostati ali po meni bi bilo bolje da stave rodrigeza u spicu umesto benzeme a sredinu da igraju modric kros i di marija real ce biti najofanzivnija ekipa ove godine i kasiljasa treba staviti na go a ne lopeza koji nezna nista

Mita

pre 9 godina

@(ccc, 20. jul 2014 19:45)

Hoće,kada ne budu plaćali plate Ronaldu,Benzemi,Bejlu i ostalima,baš kao Zvezda.A,pošto se to neće nikada desiti,onda nema ni kazne...