Subota, 19.07.2014.

18:24

Seks u braku: koliko često ili koliko retko?

Izvor: B92

Seks u braku: koliko èesto ili koliko retko? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

88 Komentari

Sortiraj po:

Fića

pre 1 godinu

U vezi smo 7,5 godina, a u braku 4,5 godine. Odnos imamo 2-3 puta nedeljno kada sam baš uporan. Oralni seks ne upražnjavamo - gospođa ga ne voli. Večeras smo trebali da imamo odnos, ali umalo da mi polomi penis u toku predigre (izgubila je osećaj malkice). Počela je da gleda zadrugu i promenila se mnogo u poslednje vreme, obuzeli su je demoni i postala je prosta i nezainteresovana za bilo šta. Nadam se da će se ljubav sa njene strane vratiti. Pozdrav svima

Alois

pre 4 godine

U braku sam 36 god. Prvih 16 god smo imali 2-3 puta sex svaki dan jer mi žena nije zatrudnila. Napokon posle toliko god zatrudnila i rodila blizance. Posle porođaja i pauze redovno svaki veče do pre 2-3 god kad je počela moja seksualna moć da popušta. Ipak ja se trudim da nju zadovoljim a ja kako prodjem prodjem. Sve u svemu oboje smo ispunjeni zadovoljstvom i srećni.

Marko

pre 5 godina

U braku smo 14 godina. Dvoje dece (13 i 6 godina). Oboje radimo ali je žena sve manje i manje zainteresovan za seks. Oboje radimo skoro od početka braka. Više puta sam pokazivao svoje nezadovoljstvo nedostatkom seksa a ona se uvek pravdala te umorna je te problemi te naučiće neko i td.
Nažalost morao sam da prihvatim činjenicu da je moja žena za mene nezainteresavana i da se sa našom ljubavi gotovo.
Jebi ga. Bar sam shvatio.

Zabrinuta

pre 5 godina

Znamo se 9-10 godina na početku veze bilo puno sexa ali svaki put manje i manje u braku sad će 5 godina imamo sina 4 godine i četku 7 mjeseci. Nekad se i zapitam kako smo uopsta napravilo djecu. Sada se desi jednom sedmicno ili čak jednom mjesecno i to nekako spontano bez maženja i predigre. Mislim da se često sam zadovalja sta me puno brine i dosta puta dobijem nabrzaka cmoku i ode leci
A ako već zajedno legnem okrene se na drugu stranu i zaspi. Kad ga pitam u čemu je problem nije nista, umoran..... a ja sam trenutno kuci dvoje male djece placam sve račune i trgovina.... umorna sam ali bi našla vremena za nas Al on rijetko. Mislim da me ne vara dolazi kući na vrijeme samo sto sam se ja ugojila zajedno 20 kila u 2 trudnoće 🙁

Marko

pre 6 godina

Bez dobrog seksa nema ni dobrog braka zna se da potentan muskarac ima jaku potrebu i red je da zene to postuju ja sam veoma potentan i znam da ako mi zena ne posveti ljubav i sve u seksu to nije bas normalno

jovo

pre 7 godina

Ja 43 ona 35 u braku 10 god a zajedno 15 god jedno musko dete od 10 god vodimo ljubav kada je ona raspolozena a to je 1 put u 2 ili 3 sedmice. Sramota ali istina.

Maja Maric

pre 8 godina

U braku 15 god.2 dece,zabavljali smo se 3 meseca.prva trudnoca vodjenje ljubavi svaki dan do ulaska u 9 m a Druga trudnoca redje jedno 3-4 puta nedeljno.oboje radimo I imamo teske poslove.seks Sada je mnogo redji 2-3 puta nedeljno Sto je ok sa obzirom da Imamo JA 44 a MUZ 56 Godina.kucne poslove delimo po pola .Oko DECE se vise angazovao muz,kupanje I sl.kada SU bili Mali a ja sam kuvala I prala.sada jesu VECI pa je seks sladji jer smo manje umorni.Muz mi je Englez pa ne zamara sa cistom kucom I sl.glupim stvarima.kao posledica zdravog odnosa,dobre komunikacije I posledicno dobrog seks svi smo somatski izuzetno zdravi.Deca sa 14g I 9g nikada nisu popila antibiotik,a spavali su po celu noc jer sam se na posao oba puta vratila posle 12 nedelja.vikendom obicno vodimo Ljubav a tokom nedelje se mahom tucamo.ne Znam Kako bih sa muzem Srbinom,ali Englez ZA SADA odlicno radi posao.Videcemo kada ce zanemocati ali bice cupavo predpostavljam jer se ja vrlo nadrndam kada Nema dovoljno seksa.....Ah da psihoterapeut sam po struci pa se dohvatim Frojda I oralne faze kada God mogu.Pozz

DorisNs

pre 9 godina

Nekada je bilo i pet puta na dan dok smo bili u vezi , sad više ne, u braku posle tri godine, skoro da i nema. Imamo jedno dete, obaveze, posao... Ali super se slažemo ,sve ok. Bilo bi bolje da bude više, ali ako ne, preživećemo, kao i do sad

Реалан

pre 9 godina

Ми имамо мало дете које је доста актвино и оно доста измори жену, а ту су и кућни послови. Ја знам да је то њој напорно, некад ми мозак попи својом кукњавом како је тешко радити и држати стан сређен (а ја га купио својом уштеђевином и помоћи моје фамилије, испада лакше је купити стан за неколио десетина хиљада евра него га одржавати пошто ја ниједног трена не кукам о било чему) али зар јој не би било лакше увече опустити се уз добру партију секса?

Ko laže taj i krade

pre 9 godina

(ŽENA, 20. jul 2014 05:33)
Problem žena koje zapostave svoje muževe je u tome što krivicu svaljuju na sve dugo osim na sebe. Svi drugi su krivi, posao, kolege, vreme, glavobolja, umor, nezadovoljstvo svime i svačime. E, problem je u ženama i vrlo često je fizičke prirode a kasnije se prenese na hormone i na opšte zdravlje takve žene. U takvom, začaranom krugu žena gubi u svemu. Koža joj postaje starija. hormonski poremećaji se produbljuju a opšte zdravlje se narušave.
Gospodja koja je komentarisala moj prethodni komentar je naravno našla, odmah problem u meni. E pa nije, ne zapostavljam ni nju ni decu, imamo dve pomočnice u kući i ja sam prisutan skoro svo svoje slobodno vreme. Uvek i u svemu se trudim da joj olakšam i ulepšam život i sve te trvdnje da je razlog tome zapostavljanje nisu i ne mogu biti tačne.
Ovo je tema o kojoj se razmišlja godinama i ženska seksualna disfunkcija postaje ozbiljan problem kod žena i u mnogim brakovima. Najbitnije je to što takve žene brže stare, imaju mnog slabiji imunitet, nisu srećne i nisu zadovoljne a o hormonskim poremećajima i povećanom riziku od tumora ili promena na reproduktivnim organima da ne govorim. Nisam rešio problem ali sam pojasnio neke bitne stvari.
Rešenje? Nemam, nema ga ni savremena medicina.... Jako mi je žao zbog toga...

Love

pre 9 godina

Miroslave KG, meni se cini da je tvoja zena u klimaksu, tako da nije nista neuobicajeno da zene tih godina gube zelju za seksom. Nedostatak hormona dovodi do suvoce vagine sto definitivno nije najprijatnija stavka u sex-u (mozes ti da se trudis oko toga koliko hoces- jednostavnije je nabaviti dobar lubrikant). Plus zbog klimaksa se mozda ne oseca dovoljno zenstveno...Nemoj se sa njom dogovarati za termine vec joj pokazi da te privlaci,da ti je zenstvena...
Anyway, najbolji su mi ovi " svaleri" koji umesto da se potrude da vole svoju zenu, lakse im je da kr..u sa strane.To vam je i dokaz zasto vase zene ne zele sa vama- ne trudite se,ne dajete nista, a trazite svoje pravo...Mislim da postoji malo zena koje ce odbiti orgazam, ma koliko umorne bile:) Nas bilans-11 u vezi,6 godina u braku,dva huligancica koji su na nogama od 5:30 vikendom,ali spavaju popodne;) Tko da smo od studentskih dana kad se nekad nismo ni oblacili po ceo dan, dosli na 3-4 puta nedeljno.Bilo je faza kada nam je sex bio na 10 mestu(bebe,problemi u porodici,stres na poslu...),ali ako se prebole decje bolesti braka-dodje sve na svoje mesto.

džo

pre 9 godina

44 godine,15 godina braka, 1 dete.
Veš peremo zajedno 1-2 puta mesečno, ali ja perem na ruke prosečno svakog ili svakog drugog dana.
Naravoučenije: Deco, dok ste mladi, radite to što češće; Posle, u braku, ćete žaliti što niste više.

Maja

pre 9 godina

Ja želim seks, ali muž je najčešće umoran. Imamo dvoje male dece 5 i 2 god, a zajedno smo oko deset. Na početku je prštalo, kada se rodilo prvo dete bilo 1x mesečno i redje jer smo se stalno svadjali ko, šta, kako i koliko radi oko deteta i kuće, a sada se malo popravilo na 3-4 puta mesečno. Pitam se stalno da li je nekad imao drugu i mučim ga ponekad svojom ljubomorom. Ne shvatam zašto moraju da se sklope sve kockice da bi seksa bilo. Iako je nekad medju nama super, često je i nezadovoljan a svaki razgovor dočekuje na nož. Privlačni smo oboje. Nikad ga nisam uhvatila ni u čemu, a zbog prethodnih teških razgovora ne smem ni da započinjem te teme sa njim. Znam da bi ostao sa mnom zbog dece i svih ostalih pogodnosti (kuvanje, pranje, dve plate, dobra majka, reprezentativna supruga), bez obzira da li ima nekog sa strane. On je isto dobar otac i pretežno dobar muž, ali kao i većina muškaraca najviše brine o sebi i smatra da je sve to više nego dovoljno. Romantika mu je sve slabija strana, drugarice mi kažu da treba da budem srećna i bez toga, a mene to muči. Kada bi manje gledao tv i telefon/internet i igrice/, a češće inicirao lepe trenutke sa mnom, šetnje, zagrljaje, poljupce, seks manje bih ga gnjavila.
Ne znam da li sam paranoična i kako da odagnam ili potvrdim sumnje. Vrtim se izmedju njegovog i mog nezadovoljstva, sa povremenim savršenim momentima. Plašim se da posle 10 godina zajedno, ne bude isto tako i posle 20.

Derter

pre 9 godina

Vec jedno 10-ak godina (mozda neka vise) sam navikao da imam po nekoliko devojaka na raspolaganju za sex, volim sex i uzivam u njemu.
Imao sam i 2-3 ozbiljne veze kada se nisam vidjao sa drugim devojkama, ali to nikako nije uticalo ni na kvantitet ni na kvalitet.
Jednom sam sa jednom devojkom imao oko 75 odnosa za 15 dana pa lupajte minuse koliko hocete.
I sada radim po 12 sati dnevno, dodjem s posla i mogu po celu noc i ne zalim se kad opet ujutru odem na posao sa svega 2 sata (ili manje) spavanja.
Posto sam neozenjen, a imam 32. godine, resim da malo promenim takav zivot, pravo da vam kazem ne mogu vise da razmisljam hocu li pokupiti kakvu (opasnu) polnu bolestinu, a i vreme je za poceti razmisljati o porodici i tako ja nadjem devojku koja mi se bas svidi, ali ne lezi vraze, nevina, i evo se 20 dana patim oko nje, bilo je svashta tu, ali penetracije ne! I tako, posle svega i svacega sto sam prosao, ja napokon nadjem devojku koja mi se bas svidja i umesto da sve ide glatko, ono je tako kako jeste.
Elem, nadam se "uspehu" u narednih par dana, ne da bi bila jedna u nizu vec da picnemo imati ozbiljnu, ptavu vezu.
Hajde pozdrav! :)

Alex

pre 9 godina

Koliko god puta nedeljno bilo, pazite da to ne radite ako postoji i mala mogucnost da vas deca vide. Skoro sam cuo pricu iz igraonice, kad je mali slavio rodjendan i animatorka mu dala mikrofon i pitala ga da li ima nesto vazno da kaze. Decak onako pun utisaka kaze pred svima: Imam! Jutros je mama tati pojela piiišuuu!!!

mala_čelistkinja

pre 9 godina

Svi govore o tome kako se žene ohlade ili im generalno seks nije bitan. Šteta za te žene, ne znaju šta propuštaju. No, ne treba smetnuti ni da muškarci često imaju predrasudu o tome da brak loše utiče na frekventnost seksa. Zapravo, sve je u nama (ili nije), ne krivite stan, godine, posao...

Ako lazem otpao mi dabogda

pre 9 godina

@pera kojot genije
Ima jedna poslovica "ko se zmije boji, zmija ga ujede".
To ti je isto kao i sa pusacima, znaju da je stetno i da vodi karcinomu pluca pa opet puse, doduse i taj porok upraznjavam.
Mislis da sa 50 godina i poprilicno iskustva ne znam cemu se izlazem?
Ne boj se seksualno aktivne zene, ona vodi racuna o sebi i posecuje ginekologa, pogotovu one koje su sklone promeni partnera. Naravno ne vodim se tom logikom, vec s iskustvom naucis sto sta bitno da umes da se cuvas, kao npr da u predigri to ustanovis pre penetracije, diskretno i neprimetno jer svakako da bi se devojka naljutila ukoliko primeti sta proveravas, svakako i one to mogu i lakse od nas proveriti nasu higijenu, to valjda znas kako sem vizuelno.
Inace veliku vecinu infekcija sprecices ukoliko nakon odnosa operes sapunom i vodom svoj penis i mokris, to obavezno radim ukoliko imalo posumnjam tokom predigre.
A side ako se plasis, nju naravno na taj nacin ne mozes ustanoviti, ali od side jos uvek neuporedivo manje obolevaju nego od malarije, plus ona ima vecu smrtnost procentualno nego sida.

jelena

pre 9 godina

Citam i ne verujem. Kao sto neko rece, mislim da to pokazuje vas odnos sa partnerom. Na vezi treba da se radi. Samo zato sto ste u braku ili imate decu, ne znaci da ne treba da pravite romanticne trenutke i gestove. Ne mislim na cvece ili bonbonjere vec da izmasirate partnera, ili odete zajedno negde samo vas dvoje, ili sednete na terasu i skuvate kaficu, te caskate, nije bitno sta ali je bitno da odvojite vreme samo za vas dvoje i da plamen u vezi i dalje gori. Nije bitno koliko puta nedeljno vec da se i dalje volite i to upraznjavate iz ljubavi.

Laki

pre 9 godina

Uspona i padova je uvek bilo i biće. To se zove život, i to je sasvim normalno. Ko je zreo preživeće, a ko nije... teško njemu(njoj).
Kada bi smo, recimo, bili liberalnija nacija onda bi ona(j) što "ne da" dobrano razmisli(o)la šta mu je činiti.

@Mi:
Teorija je jedno, a realnost nešto sasvim drugo.

@Verna sebi:
Bedno, koji god da je razlog.
Pa što mu se ne "pohvališ"? Što ga onda ne ostaviš, kada si ovde tako "hrabra"?

pera kojot genije

pre 9 godina

@ Ako lazem otpao mi dabogda!: otpašće ti, od neke boleštine koju, ako već nisi, onda hoćeš sigurno fasovati bez kondoma uz toliko hiperaktivan seksualni život koji navodno vodiš...

Jelk

pre 9 godina

Samo bih pitala ove sto kazu da je zeni sve prece od seksa: peglanje, kuvanje, deca... Da li nekad udju u kuhinju dok zena pere sudove, poljube je i kazu: sedi ti, ja cu da zavrsim. Da li nekad skuvaju rucak, opeglaju da li kazu zeni ja cu prosetati decu do parka.Ja sve radim po kuci ali zato muz kuva. Ne znam kad bih sve postigla posto sam student i nemam babe u penziji. Ne opravdavam ni zene. Kad dobijete dete uvek cete biti umorni, sa brigama.Nemojte propustati prilike ma kako umorni bili. Sutra ce biti isto ili jos vise obaveza. Svaka prilika je idealna. Tako mi nesto proredili. Muz dobio nasao jos jedan posao dok ja ne zavrsim fax. Otac mu se razboleo pa malo malo on kod nas sve cesce. Cekamo da se sve poklopi i prolazi nam najbolji period zivota. Onda okrenemo drugi list. Pa malo obnovimo gradivo na trosedu,tepihu,u wc-u, pa nam se osladilo. Kad je otisao njegov otac nismo se vracali u spavacu sobu. Cak i kad sam najumornija uspavam dete,istusiram se hladnom vodom da se razbudim i orgazam nikad ne izostane i moram da priznam da je seks sve bolji, kvalitetniji.Samo je redji.I to je u stvari jedina stvar koja mi nedostaje. Ni izlazci,ni krpice,bioskop, nista od toga samo to nase vreme koje smo imali i u krevetu i van njega. Da lezimo satima, mazimo se , dremamo zagrljeni. Toga nema ali ima jednih velikih ociju, zvonkog smeha i malih prstica i stopala koji tabanaju po kuci i ubace se u nas krevet ujutru i zagrli nas i kaze: Milos, mama i tata, svi smo tu i spaja nam ruke

iskustvo

pre 9 godina

sex je precenjen, veza je mnogo dublja od toga koliko i da li ima sexa, a sam nagon svako može svakodnevno da zadovolji milion puta, tako da te priče ko, koliko s kim, služe da frustriraju nesigurne

Do poslednjeg daha

pre 9 godina

Seks je rad na sebi tj odrzavanju sopstvene vatre ali pokazuje I kvalitet odnosa. Ako je neko nezadovoljen u seksu to je dobar znak da sa celim odnosom nesto nije u redu. Ostajanje u braku 'zbog dece' I nalazenje seksa sa strane su jako losa 'resenja' na kraju I za decu. Svi mi na nekom nivou sve znamo pa koju poruku saljete deci,sta je to brak,odnos,ljubav ako se ponasate kako sam opisala? Dakle,lecite se sportom,ishranom, provodite kvalitetno vreme zajedno, menjajte se ako vam je do kvalitetnog zivota

Moj slucaj

pre 9 godina

Veza od sedam godina, u braku skoro tri godine. Od starta seks odlican, ne svakodnevan, ne vise puta dnevno vec 3 do 5 puta nedeljno, ali neverovatan! U jednom trenutku je palo mozda na dva puta nedeljno, ali smo se vratili opet na 3,4 puta. Bas smo oboje skoro komentarisali to. Isto tako kvalitet je sve bolji. Sve smo otvoreniji pa se desavaju razne igre i igrice. Zavodjenja od dva dana, igre uloga, igrackice, neke druge probe i tako... Realan sam covek i znam da ce sa decom i kvantitet ici dole, ali zelim da kvalitet ostane i da se ne udaljimo. Idemo sada i na letovanje, a tu smo nesto aktivniji :)

bucika

pre 9 godina

U braku smo 18 god, imamo cerku od 16. Veoma retko upraznjavamo seks, jer moj muz radi nocu, pa kada je slobodan zeli da spava i odmori. Ako ubodem jednom mesecno- bingo. Nedostaje mi ali sam vec i navikla...

sox

pre 9 godina

Žene koje ne vole seks ne treba da zasnivaju brak. Neka rode dete i žive same ali ne bi one tako. One obično u muževima vide bankomate i tu se njihov pojam braka završava. Muškarci kada se ženite pamet u glavu a sa frigidnim i nezainteresovanim ženama je najbolje se razići na vreme. Seks nije sve i nije najvažniji ali čim počne sa njime da se manipuliše to je siguran znak da sa vašom dragom i vama nešto ne štima. Život prebrzo prolazi da bi ga uludo trošili na kompleksašice i lažljivice. Još uvek je mnogo više emotivnih i iskrenih žena.

UDATA

pre 9 godina

Skupa 9 godina,imamo dvoje dece.Ja bih rekla da nema pravila.Ako smo na odmoru-bude stvarno svaki dan.Ne lazem.Ne par puta na dan,ali bas svaki.Kad smo u svakodnevici-jednom proslo cak i mesec ipo dana-NISTA!Ali-polako,oboje smo bili pod ludim stresom-dete nam bilo bolesno,pa lekari,hitna,bolnica.Naidju dani,zaredjamo 3-4 dana za redom,pa nista 10,pa opet.Ja mislim da bi trebalo biti kvalitetnije kad se desi,a koliko puta,zavisi od raznih okolnosti.

Ako lazem otpao mi dabogda!

pre 9 godina

Citam komentare i ne verujem sta je sa danasnjom omladinom, gde je muskost mladima? U gacama nije ocigledno...
Imam 50 godina okruglo i malo je dana u godini kada nemam seks. Od 45te sam razveden ali jos aktivniji u seksu, bilo je dana kad sam morao i 4 zene opsluziti, naravno nisam hteo toliko al, sta ces kad volim i tako se namesti. Imam iznajmljeni stan, a komsinica preko puta sve snima i jedno jutro kad ih je bilo 4 za 24h sve ih je registrovala i ona na vrata meni pa kaze "crni sine sta radis, pa ubice te ove zene osusices se, ovo u zivotu nisam videla, alal ti vera". Inace bakuta ima 65 godina i premisljam se i nju da oplajvazim, al plasim se da mi ne svisne.
Kondom ne koristim, jednom u zivotu sam to cudo navuko sa bivsom zenom, da isprobam i skino na pola posla i zavrsio ko covek. Siguran sam da je upravo kondom neprijatelj muske potencije, jer nemate kontakt sa zenskim vaginalnim sokovima koje prilikom seksa uzimate preko penisa a koji podizu potenciju. Ima toga na netu potrazite ne mislite da pricam gluposti. To se i podudara sa problemom potencije 21vog veka koja je jako izrazena a koju ranije ni blizu nije bila takva, jer do 90tih niko ziv nije koristio kondom.
Ne kazem da ga ne treba koristiti, ne zagovaram to, ali cim udjete u neku duzu vezu, manite se te gume...
A dok niste u stalnoj vezi, menjajte partnerke, to mnogo znaci, poljupcem takodje dobijate eliksir muskosti.
Ako pitate mene sto vise ljubite zene!

Sof

pre 9 godina

2 godine u braku, par puta mesecno. Naravno- umoran je, probudicemo bebu, ustaje rano... Na moje nezadovoljstvo i poredjenje sa strasnom vezom odgovara da je brak zivot. Izem ti takav zivot!

Mi

pre 9 godina

Ako veceras zelite seks, evo sta ucinite. Skuvajte rucak umesto supruge. Izvedite decu na Adu, Savu, Kalis.. Za to vreme, neka se ona ne polomi da usisa opegla opere...vec izdepilira stavi maskice i bude sobom zadovoljna. Ako je zenin glavni adut umornost, vi ste na konju! Samo se vise angazujte i budite divni ocevi, i to ume da bude afrodizijak. Zene razmisljaju drugacije. I mozda nije pravi nacin da je opterecenost da je kuca sredjena i deca namirena umesto seksa, ali tako je kod vecine. Pokusajte da razumete i vi nju, i priblizite se tako da bude opustena da sa vama kroz ceo brak isprobava nove bezobrazluke.

Miroslav KG

pre 9 godina

Imam 44, moja zena 53. Od 2000.smo u braku i cini mi se da je sve bilo OK prve 2 godine braka. A onda je moja zena pocela da se udaljava od mene i sex smo poceli da imamo sve redje i redje. Do pocetka ove godine to je spalo na 1 put u 2-3-4 meseca. Ako nesto hocu, to se obicno zavrsi svadjom. Kada se dogovorimo da to bude u npr.onu trecu subotu u 23.15h onda ona celog dana uzdise, kuka, meri pritisak...ponasa se kao da ide na izvrsenje smrtne kazne...onda uvece pristane i ja se osecam bedno i isfrustrirano jer je jasno da to radi samo da me skine s dnevnog reda. Pitao sam je u cemu je problem. Nema nekog konkretnog odgovora. Prosto je ne interesujem. Cini mi se da sam u kuci vise neka vrsta radne snage, da rintam i odrzavam normalan ambijent za zivot. Pokusao sam i da je varam da nadjem sebi neku drugu...ali ne ide. Nesto ama bas ni jedna ne privlaci, iako znam da ima prilika. I tako se zivot beznadezno za mene vrti u krug. Znam da se ovime ako se i objavi i ako iko i procita, nece za mene nista promeniti, ali mi je bar nekako sada malo lakse. Hvala Vam na vasem vremenu.

Nosim_to_zato_što_je_fešn

pre 9 godina

Posle 10 godina zajedno od čega smo sedam godina u braku. Jednom do dva puta nedeljno ako nema stresa, ako nas on urnise jednom mesečno i to ti je. Prosto posle ovog istraživanja treba loše da se osećamo ili sta???

Mile

pre 9 godina

I mi smo isli silaznom putanjom. Od 3-4 puta nedeljo, do 1 mesecno pa 1 u 6 meseci. Kad smo stiglo do 1 u godini vise nisam ni merio jer smo se razveli. Nije samo zbog nedostatka seksa ali je to prelilo casu.

ŽENA

pre 9 godina

(Ko laže taj i krade, 19. jul 2014 22:31) u braku 13 godina, troje dece, ali isključenja od sexa nema. možda ti je žena umorna, osfrustrirana i nezadovoljna tobom i tvojim odnosom prema njoj, porodici kućnim obavezama. žene nisu sluškinje koje uzmeš da ti čiste po kući

Jelena

pre 9 godina

Au ljudi...auuuu....Mi smo u braku 16 god, zajedno 17, dosle i cetrdesete, ali se opet nadje vremena i ljubavi, ne znam sta je tu problem....

Danina

pre 9 godina

Zajedno smo 11 godina,imamo dvoje dece.Sex 3 do 4 puta nedeljno.Uplase me ovi komentari "jednom mesecno,jednom godisnje..."Strast je i dalje jaka medju nama i pored racuna,kredita i malog stana.Vodjenje ljubavi me oporavlja psihicki i fizicki!

xhamster

pre 9 godina

U braku 14 godina, jedno dete. Seks svaki dan, preskočimo samo kad on obnevidi od umora zbog posla (što je možda jednom u dva-tri meseca). Ja sam nezaposlena, bez velikih obaveza , lagodno živim. Ali i kad sam radila po 12 sati imala sam uvek nenormalnu želju za seksom, tako da moj muž i nema izbora nego da me zadovolji. Naravno, olakšam mu da svršim jednom uz porno film, a uveče dobijem i pravu stvar.
Ne mislim da imam poremećaj, samo mnogo volim seks.

semafor

pre 9 godina

U braku 16 godina, dvoje dece, voleo bih da je prosek jednom nedeljno ali je blize 2-3 puta mesecno. Ja bih voleo cesce, zena cini mi se mogla bi i bez seksa. Ubedjuje me da je tako i kod drugihparova sa decom pogotovo ako oboje rade. Ne znam cifre ali znam da se svi moji prijatelji zale na zene i vecina ima i nesto sa strane, bar s vremena na vreme.

kiwi

pre 9 godina

Hvala vam svima na iskrenim komentarima, ako ovoliko sex-a imamo pre braka, znaci u braku cemo biti u minusu..( - 3x mesecno )..nece Kiwi jos u bracne vode cini se meni

Android Jelly Bean

pre 9 godina

Nisam ozenjen, a eto da jesam ne bih nikako mogao bit sa nekim u brak a da godinu dana nemamo sex ili pola god... Pa odmah bih je pitao sta je problem i treba li da nalazim drugu jer gle cuda, u prirodi mi je kao i svakom covjeku da ima sexualne potrebe... Ako neces, razlaz fino. Bolje i to nego da se svalerisemo na svaki cosak

Marijana

pre 9 godina

U braku smo 10 godina, zajedno 15. On ima 40, ja 36. Jednom do dva puta nedeljno seks, ali je uvek super i puno strasti.
Htela bih vise, ali stalno je umoran i jedva se sastavimo zbog male dece i obaveza. Nekad se pitam sto nije aktivniji i zasto ja moram najcesce da iniciram seks.

Definitive

pre 9 godina

Zajedno 10god, od rodjenja deteta jednom godišnje i to na moju inicijativu....posle odbijanja i odbijanja od strane muza. Ja bi mogla svaki dan, a njemu je lepše da gleda tv

milanka

pre 9 godina

Mene muz nemoze zadovoljiti 35 god.sam nemamo dece ,nasla sam coveka mnogo starijeg od mene 54 god . i topim se sa njim pazljiv je hocu dete sa njim problem je sto je ozenjen i ima decu/

Milka

pre 9 godina

Ja sa svoje 23 godine obozavam seks i kad sebe za nekih 10 godina zamislim u braku a za nekih 15 god i sa prvim ili vec drugim detetom i dalje verujem da ce mi seks biti jedna od najbitnijih stvari u odnosu sa partnerom,tada mužem. Da li je stvarno moguce da toliko drugih žena samo prodje zelja a da su je pre braka imale kako ovi muskarci tvrde u svojim komentarima?

perra

pre 9 godina

15 godina braka, troje dece. seks veoma, veoma neredovan ali ga ima dosta. Mogu da prodju i do dve nedelje da se ne desi, a onda kada nam naidje "ona" nedelja bude i po 2-3 puta dnevno tokom 5-6 dana. Ponavljam, ima ga dovoljno (uvek moze da bude vise jel'te) ali je izuzetno neredovan. a za ove tastatura hebache sto se hvale sa svalerkama, ja se ne bih hvalio time, cak i da je istina

indijana dzons

pre 9 godina

Jednom u 10 dana. 3.5godina u braku.

"umorna sam"
"boli me glava"
"ne mogu tek tako"
"veceras">"sutra ujutro">"ne volim jutarnji"

Nekada imamo nalete 3-4 dana za redom, ali to je sve redje.
Iskreno ako se ovako nastavi ja odoh dalje...

Emotivno ustrojen

pre 9 godina

E jednom dnevno? Cuj, sta jednom, dva-tri puta brjko moj...
Dobro, u pocetku zabavljanja nije bilo uslova, pa bi to radili u stanu mojih matoraca u kome sam ziveo sa sestrom, pa razumljivo tamo nismo bas mogli cesto. Medjutim nakon godinu dana zabavljanja dobijem garsonjeru od caleta i tamo je bilo "udri brigu na veselje", ko sta radi mi ono...
Jos dve godine tako i vencamo se, svadba a ona 5ti mesec ista prica ko sa Noletom, ne bi se oni jos uzeli, ali sta ce kad je zatrudnela, tako i mi.
Troclana porodica u garsonjeri, ne ide bas, ali sve je moglo dok je bebac mali, bebac place a zena uzdise i komsije je ne cuju...
Kupimo 1,5 stan pred rodjenje drugog deteta, nakon 3 godine braka i masala, gajbetina brate za onaj prcvoljak. Opet ljubav cveta, jeste da nemamo dnevnu sobu vec je kombinovana, ali nase je nase, vozi i uzivaj, seks, sta mislite, pa svaki dan naravno, po nekad i dva puta kad smo zajedno ceo dan, ne omane.
Krenuo mi biznis opsno dobro i nakon 5 godina kupim cetvorosoban stan u centru Zemuna, centralno, velika terasa, kuhinja i trpezarija posebno, imamo i dnevnu plus svako dete svoju sobu, ma sta da vam pricam ludilo, auto nov boli glava. I tako smo ziveli kao u bajci jos godinu dana, da bi stavrno pocela glava da boli, krene sve nizbrdo i nakon jos dve godine razvedemo se i papa! I sta sad, hade zeni se opet, e necu!
Cica mica gotova prica.
Naravucenije:
Mali stan velika ljubav!

ocajan

pre 9 godina

U braku 8 godina, seks 2, najvise 3 puta mesecno. Meni je to maaaalo, a sto se nje tice, mogla bi potpuno bez seksa. Uvek je umorna, uvek je u obavezama, iako ja radim i na poslu i u kuci vise od nje. Na letovanju je do 5.dana umorna od puta, a od 5.do 10. je nervozna jer treba da se vracamo kuci. Kad so se zabavljali, kad dodeo na more, bez 3 puta dnevno nije dan mogao da prodje.

dara

pre 9 godina

15 godina braka... u pocetku redovno... posle se ljubav ugasila, ostajala sam u braku samo zbog dece... u tom periodu mozda jednom mesecno ili jednom u dva meseca... pre 5 god sam se zaljubila i nisam imala sex sa suprugom oko 6 meseci... kada sam usla u "vezu" sa drugim covekom i sex u braku se poboljsao tako da je od tada bar 2 puta nedeljno...

Ko laže taj i krade

pre 9 godina

15 godina sam u braku i sex sa suprugom je nešto što mi nedostaje ali ne vredi. Žene se jednostavno isključe posle drugog ili trećeg deteta. Postoje moji drugovi, tačnije jedan drug koji kaže da to rade svaki dan. Ja mu ne verujem ali ako mu znači da priča o tome,uvek cu ga saslušati. Možda ljudi i imaju svakodnevno sex sa svojim partnerima ali ja takve parove ne poznajem. Bilo bi mnogo lepše da je tako jer po ulicama ili na šalterima ili školama ne bismo viđali toliko isfrustriranih žena koje ne znaju da im je problem u nedostatku seksa... Kako god, za to nema leka i možemo da pišemo do zore. I da, ako ona neće, ima ko hoće...

ivannam

pre 9 godina

20 god u vezi,14 u braku,tri cerkice(3,8,12) i imamo "ga" ;) jednom ili dva puta nedeljno. Nekada bude cesce, nikada redje ali svaki put fantastican! Inventivan,nezaboravan,zestok,nezan, obarajuci, nikad isti i cini mi se sve bolji. Izvlacimo iz rukava sve skrivene zelje i ne libimo se da ih otkrijemo jedno drugom. Nikada nismo imali pauze osim posle porodjaja kada smo jedva cekali da prodje tih mesec dana! Eto...i da, on 40, ja 36. Ponekad neophodno izvesti razne kerefeke jer smo RETKO sami ali vredi, svaki sekund!!!

isecite nam i struju

pre 9 godina

O zemljo okreni se. I na ovakve clanke pocelo da se spinuje.
Koja to interesna grupa zagovara da ljudi manje vode ljubav???
...pa da nastavim...
Hvala predsedniku vlade Vucicu sto smo prestali da gledamo tv i od tada imamo vise vremena za vodjenje ljubavi.

Nije mi Bas previse stalo !

pre 9 godina

Ni mene nista ne sprecava da slazem ali istina je sledeca!! Zenu postujem, ali prema njoj osecam potpunu seksualnu ravnodusnost ! Dok smo bili mladi bilo je ohoho i po sedam puta dnevno ali je vreme ucinilo svoje tako da ona prica o zrnima pasulja koja se za svaki seks stave u serpu prve godine braka i da se Ne mogu odvaditi do kraja zivota skoro da je tacna !?

bbs

pre 9 godina

Jaca strana braka bio nam je sex , preko 40 god. smo zajedno uvek smo uzivali u ljubavi ,sve smo isprobali izmedju nas dvoje. Preko 60god. oboje imamo I sad 3-5 puta u mesecu volimo se , ovo nije laz , sex nam daje neko otpustanje I jako nam prija.
Jos nesto imamo pomoc I od doktora (Cialis ),koji nam je rekao "jako pametno ste uradili sto zajedno resavate svoje zelje" . Ne uzimajte nista bez znanja Dr.on mora da vam kaze sta je dobro uzimati prema vasem zdravlju Srecno

Ekspert

pre 9 godina

Zanimljiva tema za čitanje baronskih priča.Nisam znao da su mediji sada i ovo propisali koliko i šta treba,pored veličine polnih organa,čega treba svi da se pridržavamo,jer ako slučajno ne sledite medijska uputstva,onda po njima,definitivno niste normalni...

Betonski Ribolovac

pre 9 godina

U braku 4 godine, zabavljanje pre toga jos 9 godina. Sex u braku sa zenom jednom mesecno, ali doglavim ono sto nedostaje - sta da radim kad joj stalno nesto nije po volji. Ja i ovako zadovoljan.

Ups and downs

pre 9 godina

U braku 5 godina, 2 dece, jedan 4.5 drugi jos malo pa 2. Zajedno smo evo deveta godina, kada sam brojao zazvucalo mi puno. Jer nam je lepo, trenutno onako bas lepo. Bilo je trenutaka kada je sex bio samo jednom mesecno, izmedju dvoje dece posebno, bilo je i nekih zdravstvenih problema. Ali poslednjih godinu dana sigurno 3 puta nedeljno, nekada. Evo jutros brzinac u wcu dok su deca gledala crtace. Posle toga kafa je nekako sto puta sladja i ceo dan ima drugi ton. Znam da ce, kao i svemu biti uspona i padova, zato u usponima treba uzivati do kraja, voleti se max. A kada dodju losi dani go ce vam pomoci da pregurate.

Ser Žile

pre 9 godina

Iskreno, u braku sam 12 godina, zajedno 15, ali seks je s vremenom sve redji i redji. U pocetku braka do tri puta nedeljno, onda posle nekog vremena od dve godine dva puta. Zatim to ide dva do tri puta mesecno i u poslednjih 5 godina to je dva puta u tri meseca! Garantujem da pripadam vecini koja ima ovakve odnose, naravno ako su iskreni i nemaju problem da priznaju sebi da je to tako. Naravno smatram da je to jako lose, pogotovo sto smo i supruga i ja i dalje atraktivni za suprotan pol. Misljenja sam da je potrebno da se pozabavimo sobom jer vreme ide, a zivot je isuvise kratak!

N2

pre 9 godina

Pa gledam da odrzim prosek od 2 puta nedeljno kada je sve regularno, ali kada se sve sabere verovatno je prosek 1 nedeljno. Ja bi svaki dan zena jednom mesecno. Ja sam stalno inicijator zena samo kad pravimo dete (za sad dvoje). Tada je poslovnicno resena i ne da da se propusta bilo koja prilika i prosto receno "...be me gde stigne". Spominje sve cesce trece znaci bice posla.... U braku smo 6, a zivimo zajedno 12 god. U principu trenutno od nje zavisi sve i kolicina i kvalitet.

Velja

pre 9 godina

Sadaa sam u ranim 60 izena nesto mladja. Dok sam bio mladji seks sa zenom je bio svaki dan I to niz godina,a onda se naglo proredjo.Deca,kuca,posa..I kao uvek je umorna. Onda ja nafdjem kao moj auto rezervnu gumu. Nesto mladje pa 2-3 puta nedeljno,a kuci kad se stigne.Jedno vreme (bez hvale) bilo je I 8 rznih mladjih. I dana s tako guram I svi zadovoljni. Jedino moram da pazim da me zena ne uhvati,a za to sam bar za sada majstor.

Pero

pre 9 godina

Jel' ovo neka zajebancija? Ja sam u braku 16 godina i imam sex sa SVOJOM suprugom 3 - 4 puta dnevno ... Nemojte mi reći da niste zainteresovani za osobe pored vas?

Dr. Kadzija

pre 9 godina

U braku pet godina pre toga se zabavljali jos pet, imamo dvoje dece, seks jednom mesecno, ja bih svaki dan a ona je umorna cak i kada smo na godisnjem odmoru odmoru i od obaveza imamo odlazak na plazu. Dok smo se zabavljali sve je prstalo ali se vatra ugasila. Prvo sam mislio da me vara ali sam se uverio da to nije slucaj. Da nemamo decu odavno bi presekao i zavrsio ovaj brak koji nicemu ne sluzi.

Ddule

pre 9 godina

Ma i ja volim bre sex, ali kad mi dolaze racuni za struju, telefon... A jos kad citam da 'oce da smanje plate, sve pada na vodu!
Pa i mali "sin" zna sta je moguce a sta ne!

sanja

pre 9 godina

Ljudi ja nisam u braku,al sam u veoma dugoj vezi, sex se sveo na jednom nedeljno, ili u deset dana, pritom sigurna sam da nema drugu, al me brine to.

mare

pre 9 godina

Ženu je tu da ti : kuva, čisti,pere i odgaja decu....a sa strane nađeš neku u ranim 20im. To je najbolja ocija, sve ostalo vodi ka nezadovoljstvu.

swingerka

pre 9 godina

Suprug i ja smo u braku skoro 10 godina, i sada kao i oduvek, po nekoliko puta nedeljno. Jednom do dvaput mesečno se nađemo sa još jednim parom radi razmene partnera.

Volim sex i rado ga se sećam

pre 9 godina

Maa jeestee, svi se hebu k'o ludi...osam dana nedeljno, dva puta dnevno.
Više od decenije zajedno, u braku nešto manje, nismo imali seks godinu ipo. Od kad se dete rodilo. A i pre je bilo, kad i olimpijada.

Svaka cast!

pre 9 godina

Ovih nekoliko komentara su neuporedivo tacniji od kompletnog njihovog idiotskog istrazivanja. Na zapadu je seks postao takmicenje, industrija i omiljen nacin za identifikovanje "pravih vrednosti". Ljudi u cetrdesetim i pedesetim godinama jednostavno NEMAJU seks sa svojim bracnim partnerima, a da li se to zove 10 puta godisnje ili nikada, prakticno je svejedno (cast izuzecima koji se mogu izbrojati na prste jedne ruke). Sve ostalo je marketing koji pokusava da stimulise, pa onda naplati seks kroz razne stimulante u svim mogucim pojavnim oblicima.

Sasa

pre 9 godina

Mojoj zeni ne smeta da imamo sex koliko god puta nedeljno pod uslovom da je to ne ometa u obavljanju drugih poslova: pranje sudova, rad na racunaru ili gledanje tv-a.

Volim sex i rado ga se sećam

pre 9 godina

Maa jeestee, svi se hebu k'o ludi...osam dana nedeljno, dva puta dnevno.
Više od decenije zajedno, u braku nešto manje, nismo imali seks godinu ipo. Od kad se dete rodilo. A i pre je bilo, kad i olimpijada.

Emotivno ustrojen

pre 9 godina

E jednom dnevno? Cuj, sta jednom, dva-tri puta brjko moj...
Dobro, u pocetku zabavljanja nije bilo uslova, pa bi to radili u stanu mojih matoraca u kome sam ziveo sa sestrom, pa razumljivo tamo nismo bas mogli cesto. Medjutim nakon godinu dana zabavljanja dobijem garsonjeru od caleta i tamo je bilo "udri brigu na veselje", ko sta radi mi ono...
Jos dve godine tako i vencamo se, svadba a ona 5ti mesec ista prica ko sa Noletom, ne bi se oni jos uzeli, ali sta ce kad je zatrudnela, tako i mi.
Troclana porodica u garsonjeri, ne ide bas, ali sve je moglo dok je bebac mali, bebac place a zena uzdise i komsije je ne cuju...
Kupimo 1,5 stan pred rodjenje drugog deteta, nakon 3 godine braka i masala, gajbetina brate za onaj prcvoljak. Opet ljubav cveta, jeste da nemamo dnevnu sobu vec je kombinovana, ali nase je nase, vozi i uzivaj, seks, sta mislite, pa svaki dan naravno, po nekad i dva puta kad smo zajedno ceo dan, ne omane.
Krenuo mi biznis opsno dobro i nakon 5 godina kupim cetvorosoban stan u centru Zemuna, centralno, velika terasa, kuhinja i trpezarija posebno, imamo i dnevnu plus svako dete svoju sobu, ma sta da vam pricam ludilo, auto nov boli glava. I tako smo ziveli kao u bajci jos godinu dana, da bi stavrno pocela glava da boli, krene sve nizbrdo i nakon jos dve godine razvedemo se i papa! I sta sad, hade zeni se opet, e necu!
Cica mica gotova prica.
Naravucenije:
Mali stan velika ljubav!

Ser Žile

pre 9 godina

Iskreno, u braku sam 12 godina, zajedno 15, ali seks je s vremenom sve redji i redji. U pocetku braka do tri puta nedeljno, onda posle nekog vremena od dve godine dva puta. Zatim to ide dva do tri puta mesecno i u poslednjih 5 godina to je dva puta u tri meseca! Garantujem da pripadam vecini koja ima ovakve odnose, naravno ako su iskreni i nemaju problem da priznaju sebi da je to tako. Naravno smatram da je to jako lose, pogotovo sto smo i supruga i ja i dalje atraktivni za suprotan pol. Misljenja sam da je potrebno da se pozabavimo sobom jer vreme ide, a zivot je isuvise kratak!

Ups and downs

pre 9 godina

U braku 5 godina, 2 dece, jedan 4.5 drugi jos malo pa 2. Zajedno smo evo deveta godina, kada sam brojao zazvucalo mi puno. Jer nam je lepo, trenutno onako bas lepo. Bilo je trenutaka kada je sex bio samo jednom mesecno, izmedju dvoje dece posebno, bilo je i nekih zdravstvenih problema. Ali poslednjih godinu dana sigurno 3 puta nedeljno, nekada. Evo jutros brzinac u wcu dok su deca gledala crtace. Posle toga kafa je nekako sto puta sladja i ceo dan ima drugi ton. Znam da ce, kao i svemu biti uspona i padova, zato u usponima treba uzivati do kraja, voleti se max. A kada dodju losi dani go ce vam pomoci da pregurate.

Dr. Kadzija

pre 9 godina

U braku pet godina pre toga se zabavljali jos pet, imamo dvoje dece, seks jednom mesecno, ja bih svaki dan a ona je umorna cak i kada smo na godisnjem odmoru odmoru i od obaveza imamo odlazak na plazu. Dok smo se zabavljali sve je prstalo ali se vatra ugasila. Prvo sam mislio da me vara ali sam se uverio da to nije slucaj. Da nemamo decu odavno bi presekao i zavrsio ovaj brak koji nicemu ne sluzi.

Ko laže taj i krade

pre 9 godina

15 godina sam u braku i sex sa suprugom je nešto što mi nedostaje ali ne vredi. Žene se jednostavno isključe posle drugog ili trećeg deteta. Postoje moji drugovi, tačnije jedan drug koji kaže da to rade svaki dan. Ja mu ne verujem ali ako mu znači da priča o tome,uvek cu ga saslušati. Možda ljudi i imaju svakodnevno sex sa svojim partnerima ali ja takve parove ne poznajem. Bilo bi mnogo lepše da je tako jer po ulicama ili na šalterima ili školama ne bismo viđali toliko isfrustriranih žena koje ne znaju da im je problem u nedostatku seksa... Kako god, za to nema leka i možemo da pišemo do zore. I da, ako ona neće, ima ko hoće...

ocajan

pre 9 godina

U braku 8 godina, seks 2, najvise 3 puta mesecno. Meni je to maaaalo, a sto se nje tice, mogla bi potpuno bez seksa. Uvek je umorna, uvek je u obavezama, iako ja radim i na poslu i u kuci vise od nje. Na letovanju je do 5.dana umorna od puta, a od 5.do 10. je nervozna jer treba da se vracamo kuci. Kad so se zabavljali, kad dodeo na more, bez 3 puta dnevno nije dan mogao da prodje.

Sasa

pre 9 godina

Mojoj zeni ne smeta da imamo sex koliko god puta nedeljno pod uslovom da je to ne ometa u obavljanju drugih poslova: pranje sudova, rad na racunaru ili gledanje tv-a.

N2

pre 9 godina

Pa gledam da odrzim prosek od 2 puta nedeljno kada je sve regularno, ali kada se sve sabere verovatno je prosek 1 nedeljno. Ja bi svaki dan zena jednom mesecno. Ja sam stalno inicijator zena samo kad pravimo dete (za sad dvoje). Tada je poslovnicno resena i ne da da se propusta bilo koja prilika i prosto receno "...be me gde stigne". Spominje sve cesce trece znaci bice posla.... U braku smo 6, a zivimo zajedno 12 god. U principu trenutno od nje zavisi sve i kolicina i kvalitet.

sanja

pre 9 godina

Ljudi ja nisam u braku,al sam u veoma dugoj vezi, sex se sveo na jednom nedeljno, ili u deset dana, pritom sigurna sam da nema drugu, al me brine to.

Miroslav KG

pre 9 godina

Imam 44, moja zena 53. Od 2000.smo u braku i cini mi se da je sve bilo OK prve 2 godine braka. A onda je moja zena pocela da se udaljava od mene i sex smo poceli da imamo sve redje i redje. Do pocetka ove godine to je spalo na 1 put u 2-3-4 meseca. Ako nesto hocu, to se obicno zavrsi svadjom. Kada se dogovorimo da to bude u npr.onu trecu subotu u 23.15h onda ona celog dana uzdise, kuka, meri pritisak...ponasa se kao da ide na izvrsenje smrtne kazne...onda uvece pristane i ja se osecam bedno i isfrustrirano jer je jasno da to radi samo da me skine s dnevnog reda. Pitao sam je u cemu je problem. Nema nekog konkretnog odgovora. Prosto je ne interesujem. Cini mi se da sam u kuci vise neka vrsta radne snage, da rintam i odrzavam normalan ambijent za zivot. Pokusao sam i da je varam da nadjem sebi neku drugu...ali ne ide. Nesto ama bas ni jedna ne privlaci, iako znam da ima prilika. I tako se zivot beznadezno za mene vrti u krug. Znam da se ovime ako se i objavi i ako iko i procita, nece za mene nista promeniti, ali mi je bar nekako sada malo lakse. Hvala Vam na vasem vremenu.

Alex

pre 9 godina

Koliko god puta nedeljno bilo, pazite da to ne radite ako postoji i mala mogucnost da vas deca vide. Skoro sam cuo pricu iz igraonice, kad je mali slavio rodjendan i animatorka mu dala mikrofon i pitala ga da li ima nesto vazno da kaze. Decak onako pun utisaka kaze pred svima: Imam! Jutros je mama tati pojela piiišuuu!!!

ivannam

pre 9 godina

20 god u vezi,14 u braku,tri cerkice(3,8,12) i imamo "ga" ;) jednom ili dva puta nedeljno. Nekada bude cesce, nikada redje ali svaki put fantastican! Inventivan,nezaboravan,zestok,nezan, obarajuci, nikad isti i cini mi se sve bolji. Izvlacimo iz rukava sve skrivene zelje i ne libimo se da ih otkrijemo jedno drugom. Nikada nismo imali pauze osim posle porodjaja kada smo jedva cekali da prodje tih mesec dana! Eto...i da, on 40, ja 36. Ponekad neophodno izvesti razne kerefeke jer smo RETKO sami ali vredi, svaki sekund!!!

Svaka cast!

pre 9 godina

Ovih nekoliko komentara su neuporedivo tacniji od kompletnog njihovog idiotskog istrazivanja. Na zapadu je seks postao takmicenje, industrija i omiljen nacin za identifikovanje "pravih vrednosti". Ljudi u cetrdesetim i pedesetim godinama jednostavno NEMAJU seks sa svojim bracnim partnerima, a da li se to zove 10 puta godisnje ili nikada, prakticno je svejedno (cast izuzecima koji se mogu izbrojati na prste jedne ruke). Sve ostalo je marketing koji pokusava da stimulise, pa onda naplati seks kroz razne stimulante u svim mogucim pojavnim oblicima.

isecite nam i struju

pre 9 godina

O zemljo okreni se. I na ovakve clanke pocelo da se spinuje.
Koja to interesna grupa zagovara da ljudi manje vode ljubav???
...pa da nastavim...
Hvala predsedniku vlade Vucicu sto smo prestali da gledamo tv i od tada imamo vise vremena za vodjenje ljubavi.

bbs

pre 9 godina

Jaca strana braka bio nam je sex , preko 40 god. smo zajedno uvek smo uzivali u ljubavi ,sve smo isprobali izmedju nas dvoje. Preko 60god. oboje imamo I sad 3-5 puta u mesecu volimo se , ovo nije laz , sex nam daje neko otpustanje I jako nam prija.
Jos nesto imamo pomoc I od doktora (Cialis ),koji nam je rekao "jako pametno ste uradili sto zajedno resavate svoje zelje" . Ne uzimajte nista bez znanja Dr.on mora da vam kaze sta je dobro uzimati prema vasem zdravlju Srecno

mare

pre 9 godina

Ženu je tu da ti : kuva, čisti,pere i odgaja decu....a sa strane nađeš neku u ranim 20im. To je najbolja ocija, sve ostalo vodi ka nezadovoljstvu.

Jelk

pre 9 godina

Samo bih pitala ove sto kazu da je zeni sve prece od seksa: peglanje, kuvanje, deca... Da li nekad udju u kuhinju dok zena pere sudove, poljube je i kazu: sedi ti, ja cu da zavrsim. Da li nekad skuvaju rucak, opeglaju da li kazu zeni ja cu prosetati decu do parka.Ja sve radim po kuci ali zato muz kuva. Ne znam kad bih sve postigla posto sam student i nemam babe u penziji. Ne opravdavam ni zene. Kad dobijete dete uvek cete biti umorni, sa brigama.Nemojte propustati prilike ma kako umorni bili. Sutra ce biti isto ili jos vise obaveza. Svaka prilika je idealna. Tako mi nesto proredili. Muz dobio nasao jos jedan posao dok ja ne zavrsim fax. Otac mu se razboleo pa malo malo on kod nas sve cesce. Cekamo da se sve poklopi i prolazi nam najbolji period zivota. Onda okrenemo drugi list. Pa malo obnovimo gradivo na trosedu,tepihu,u wc-u, pa nam se osladilo. Kad je otisao njegov otac nismo se vracali u spavacu sobu. Cak i kad sam najumornija uspavam dete,istusiram se hladnom vodom da se razbudim i orgazam nikad ne izostane i moram da priznam da je seks sve bolji, kvalitetniji.Samo je redji.I to je u stvari jedina stvar koja mi nedostaje. Ni izlazci,ni krpice,bioskop, nista od toga samo to nase vreme koje smo imali i u krevetu i van njega. Da lezimo satima, mazimo se , dremamo zagrljeni. Toga nema ali ima jednih velikih ociju, zvonkog smeha i malih prstica i stopala koji tabanaju po kuci i ubace se u nas krevet ujutru i zagrli nas i kaze: Milos, mama i tata, svi smo tu i spaja nam ruke

perra

pre 9 godina

15 godina braka, troje dece. seks veoma, veoma neredovan ali ga ima dosta. Mogu da prodju i do dve nedelje da se ne desi, a onda kada nam naidje "ona" nedelja bude i po 2-3 puta dnevno tokom 5-6 dana. Ponavljam, ima ga dovoljno (uvek moze da bude vise jel'te) ali je izuzetno neredovan. a za ove tastatura hebache sto se hvale sa svalerkama, ja se ne bih hvalio time, cak i da je istina

Ddule

pre 9 godina

Ma i ja volim bre sex, ali kad mi dolaze racuni za struju, telefon... A jos kad citam da 'oce da smanje plate, sve pada na vodu!
Pa i mali "sin" zna sta je moguce a sta ne!

Maja

pre 9 godina

Ja želim seks, ali muž je najčešće umoran. Imamo dvoje male dece 5 i 2 god, a zajedno smo oko deset. Na početku je prštalo, kada se rodilo prvo dete bilo 1x mesečno i redje jer smo se stalno svadjali ko, šta, kako i koliko radi oko deteta i kuće, a sada se malo popravilo na 3-4 puta mesečno. Pitam se stalno da li je nekad imao drugu i mučim ga ponekad svojom ljubomorom. Ne shvatam zašto moraju da se sklope sve kockice da bi seksa bilo. Iako je nekad medju nama super, često je i nezadovoljan a svaki razgovor dočekuje na nož. Privlačni smo oboje. Nikad ga nisam uhvatila ni u čemu, a zbog prethodnih teških razgovora ne smem ni da započinjem te teme sa njim. Znam da bi ostao sa mnom zbog dece i svih ostalih pogodnosti (kuvanje, pranje, dve plate, dobra majka, reprezentativna supruga), bez obzira da li ima nekog sa strane. On je isto dobar otac i pretežno dobar muž, ali kao i većina muškaraca najviše brine o sebi i smatra da je sve to više nego dovoljno. Romantika mu je sve slabija strana, drugarice mi kažu da treba da budem srećna i bez toga, a mene to muči. Kada bi manje gledao tv i telefon/internet i igrice/, a češće inicirao lepe trenutke sa mnom, šetnje, zagrljaje, poljupce, seks manje bih ga gnjavila.
Ne znam da li sam paranoična i kako da odagnam ili potvrdim sumnje. Vrtim se izmedju njegovog i mog nezadovoljstva, sa povremenim savršenim momentima. Plašim se da posle 10 godina zajedno, ne bude isto tako i posle 20.

Ekspert

pre 9 godina

Zanimljiva tema za čitanje baronskih priča.Nisam znao da su mediji sada i ovo propisali koliko i šta treba,pored veličine polnih organa,čega treba svi da se pridržavamo,jer ako slučajno ne sledite medijska uputstva,onda po njima,definitivno niste normalni...

Mi

pre 9 godina

Ako veceras zelite seks, evo sta ucinite. Skuvajte rucak umesto supruge. Izvedite decu na Adu, Savu, Kalis.. Za to vreme, neka se ona ne polomi da usisa opegla opere...vec izdepilira stavi maskice i bude sobom zadovoljna. Ako je zenin glavni adut umornost, vi ste na konju! Samo se vise angazujte i budite divni ocevi, i to ume da bude afrodizijak. Zene razmisljaju drugacije. I mozda nije pravi nacin da je opterecenost da je kuca sredjena i deca namirena umesto seksa, ali tako je kod vecine. Pokusajte da razumete i vi nju, i priblizite se tako da bude opustena da sa vama kroz ceo brak isprobava nove bezobrazluke.

xhamster

pre 9 godina

U braku 14 godina, jedno dete. Seks svaki dan, preskočimo samo kad on obnevidi od umora zbog posla (što je možda jednom u dva-tri meseca). Ja sam nezaposlena, bez velikih obaveza , lagodno živim. Ali i kad sam radila po 12 sati imala sam uvek nenormalnu želju za seksom, tako da moj muž i nema izbora nego da me zadovolji. Naravno, olakšam mu da svršim jednom uz porno film, a uveče dobijem i pravu stvar.
Ne mislim da imam poremećaj, samo mnogo volim seks.

indijana dzons

pre 9 godina

Jednom u 10 dana. 3.5godina u braku.

"umorna sam"
"boli me glava"
"ne mogu tek tako"
"veceras">"sutra ujutro">"ne volim jutarnji"

Nekada imamo nalete 3-4 dana za redom, ali to je sve redje.
Iskreno ako se ovako nastavi ja odoh dalje...

swingerka

pre 9 godina

Suprug i ja smo u braku skoro 10 godina, i sada kao i oduvek, po nekoliko puta nedeljno. Jednom do dvaput mesečno se nađemo sa još jednim parom radi razmene partnera.

Definitive

pre 9 godina

Zajedno 10god, od rodjenja deteta jednom godišnje i to na moju inicijativu....posle odbijanja i odbijanja od strane muza. Ja bi mogla svaki dan, a njemu je lepše da gleda tv

Sof

pre 9 godina

2 godine u braku, par puta mesecno. Naravno- umoran je, probudicemo bebu, ustaje rano... Na moje nezadovoljstvo i poredjenje sa strasnom vezom odgovara da je brak zivot. Izem ti takav zivot!

sox

pre 9 godina

Žene koje ne vole seks ne treba da zasnivaju brak. Neka rode dete i žive same ali ne bi one tako. One obično u muževima vide bankomate i tu se njihov pojam braka završava. Muškarci kada se ženite pamet u glavu a sa frigidnim i nezainteresovanim ženama je najbolje se razići na vreme. Seks nije sve i nije najvažniji ali čim počne sa njime da se manipuliše to je siguran znak da sa vašom dragom i vama nešto ne štima. Život prebrzo prolazi da bi ga uludo trošili na kompleksašice i lažljivice. Još uvek je mnogo više emotivnih i iskrenih žena.

Nije mi Bas previse stalo !

pre 9 godina

Ni mene nista ne sprecava da slazem ali istina je sledeca!! Zenu postujem, ali prema njoj osecam potpunu seksualnu ravnodusnost ! Dok smo bili mladi bilo je ohoho i po sedam puta dnevno ali je vreme ucinilo svoje tako da ona prica o zrnima pasulja koja se za svaki seks stave u serpu prve godine braka i da se Ne mogu odvaditi do kraja zivota skoro da je tacna !?

Mile

pre 9 godina

I mi smo isli silaznom putanjom. Od 3-4 puta nedeljo, do 1 mesecno pa 1 u 6 meseci. Kad smo stiglo do 1 u godini vise nisam ni merio jer smo se razveli. Nije samo zbog nedostatka seksa ali je to prelilo casu.

Marijana

pre 9 godina

U braku smo 10 godina, zajedno 15. On ima 40, ja 36. Jednom do dva puta nedeljno seks, ali je uvek super i puno strasti.
Htela bih vise, ali stalno je umoran i jedva se sastavimo zbog male dece i obaveza. Nekad se pitam sto nije aktivniji i zasto ja moram najcesce da iniciram seks.

Danina

pre 9 godina

Zajedno smo 11 godina,imamo dvoje dece.Sex 3 do 4 puta nedeljno.Uplase me ovi komentari "jednom mesecno,jednom godisnje..."Strast je i dalje jaka medju nama i pored racuna,kredita i malog stana.Vodjenje ljubavi me oporavlja psihicki i fizicki!

Ko laže taj i krade

pre 9 godina

(ŽENA, 20. jul 2014 05:33)
Problem žena koje zapostave svoje muževe je u tome što krivicu svaljuju na sve dugo osim na sebe. Svi drugi su krivi, posao, kolege, vreme, glavobolja, umor, nezadovoljstvo svime i svačime. E, problem je u ženama i vrlo često je fizičke prirode a kasnije se prenese na hormone i na opšte zdravlje takve žene. U takvom, začaranom krugu žena gubi u svemu. Koža joj postaje starija. hormonski poremećaji se produbljuju a opšte zdravlje se narušave.
Gospodja koja je komentarisala moj prethodni komentar je naravno našla, odmah problem u meni. E pa nije, ne zapostavljam ni nju ni decu, imamo dve pomočnice u kući i ja sam prisutan skoro svo svoje slobodno vreme. Uvek i u svemu se trudim da joj olakšam i ulepšam život i sve te trvdnje da je razlog tome zapostavljanje nisu i ne mogu biti tačne.
Ovo je tema o kojoj se razmišlja godinama i ženska seksualna disfunkcija postaje ozbiljan problem kod žena i u mnogim brakovima. Najbitnije je to što takve žene brže stare, imaju mnog slabiji imunitet, nisu srećne i nisu zadovoljne a o hormonskim poremećajima i povećanom riziku od tumora ili promena na reproduktivnim organima da ne govorim. Nisam rešio problem ali sam pojasnio neke bitne stvari.
Rešenje? Nemam, nema ga ni savremena medicina.... Jako mi je žao zbog toga...

Betonski Ribolovac

pre 9 godina

U braku 4 godine, zabavljanje pre toga jos 9 godina. Sex u braku sa zenom jednom mesecno, ali doglavim ono sto nedostaje - sta da radim kad joj stalno nesto nije po volji. Ja i ovako zadovoljan.

ŽENA

pre 9 godina

(Ko laže taj i krade, 19. jul 2014 22:31) u braku 13 godina, troje dece, ali isključenja od sexa nema. možda ti je žena umorna, osfrustrirana i nezadovoljna tobom i tvojim odnosom prema njoj, porodici kućnim obavezama. žene nisu sluškinje koje uzmeš da ti čiste po kući

Moj slucaj

pre 9 godina

Veza od sedam godina, u braku skoro tri godine. Od starta seks odlican, ne svakodnevan, ne vise puta dnevno vec 3 do 5 puta nedeljno, ali neverovatan! U jednom trenutku je palo mozda na dva puta nedeljno, ali smo se vratili opet na 3,4 puta. Bas smo oboje skoro komentarisali to. Isto tako kvalitet je sve bolji. Sve smo otvoreniji pa se desavaju razne igre i igrice. Zavodjenja od dva dana, igre uloga, igrackice, neke druge probe i tako... Realan sam covek i znam da ce sa decom i kvantitet ici dole, ali zelim da kvalitet ostane i da se ne udaljimo. Idemo sada i na letovanje, a tu smo nesto aktivniji :)

iskustvo

pre 9 godina

sex je precenjen, veza je mnogo dublja od toga koliko i da li ima sexa, a sam nagon svako može svakodnevno da zadovolji milion puta, tako da te priče ko, koliko s kim, služe da frustriraju nesigurne

UDATA

pre 9 godina

Skupa 9 godina,imamo dvoje dece.Ja bih rekla da nema pravila.Ako smo na odmoru-bude stvarno svaki dan.Ne lazem.Ne par puta na dan,ali bas svaki.Kad smo u svakodnevici-jednom proslo cak i mesec ipo dana-NISTA!Ali-polako,oboje smo bili pod ludim stresom-dete nam bilo bolesno,pa lekari,hitna,bolnica.Naidju dani,zaredjamo 3-4 dana za redom,pa nista 10,pa opet.Ja mislim da bi trebalo biti kvalitetnije kad se desi,a koliko puta,zavisi od raznih okolnosti.

džo

pre 9 godina

44 godine,15 godina braka, 1 dete.
Veš peremo zajedno 1-2 puta mesečno, ali ja perem na ruke prosečno svakog ili svakog drugog dana.
Naravoučenije: Deco, dok ste mladi, radite to što češće; Posle, u braku, ćete žaliti što niste više.

Velja

pre 9 godina

Sadaa sam u ranim 60 izena nesto mladja. Dok sam bio mladji seks sa zenom je bio svaki dan I to niz godina,a onda se naglo proredjo.Deca,kuca,posa..I kao uvek je umorna. Onda ja nafdjem kao moj auto rezervnu gumu. Nesto mladje pa 2-3 puta nedeljno,a kuci kad se stigne.Jedno vreme (bez hvale) bilo je I 8 rznih mladjih. I dana s tako guram I svi zadovoljni. Jedino moram da pazim da me zena ne uhvati,a za to sam bar za sada majstor.

pera kojot genije

pre 9 godina

@ Ako lazem otpao mi dabogda!: otpašće ti, od neke boleštine koju, ako već nisi, onda hoćeš sigurno fasovati bez kondoma uz toliko hiperaktivan seksualni život koji navodno vodiš...

Love

pre 9 godina

Miroslave KG, meni se cini da je tvoja zena u klimaksu, tako da nije nista neuobicajeno da zene tih godina gube zelju za seksom. Nedostatak hormona dovodi do suvoce vagine sto definitivno nije najprijatnija stavka u sex-u (mozes ti da se trudis oko toga koliko hoces- jednostavnije je nabaviti dobar lubrikant). Plus zbog klimaksa se mozda ne oseca dovoljno zenstveno...Nemoj se sa njom dogovarati za termine vec joj pokazi da te privlaci,da ti je zenstvena...
Anyway, najbolji su mi ovi " svaleri" koji umesto da se potrude da vole svoju zenu, lakse im je da kr..u sa strane.To vam je i dokaz zasto vase zene ne zele sa vama- ne trudite se,ne dajete nista, a trazite svoje pravo...Mislim da postoji malo zena koje ce odbiti orgazam, ma koliko umorne bile:) Nas bilans-11 u vezi,6 godina u braku,dva huligancica koji su na nogama od 5:30 vikendom,ali spavaju popodne;) Tko da smo od studentskih dana kad se nekad nismo ni oblacili po ceo dan, dosli na 3-4 puta nedeljno.Bilo je faza kada nam je sex bio na 10 mestu(bebe,problemi u porodici,stres na poslu...),ali ako se prebole decje bolesti braka-dodje sve na svoje mesto.

jovo

pre 7 godina

Ja 43 ona 35 u braku 10 god a zajedno 15 god jedno musko dete od 10 god vodimo ljubav kada je ona raspolozena a to je 1 put u 2 ili 3 sedmice. Sramota ali istina.

Android Jelly Bean

pre 9 godina

Nisam ozenjen, a eto da jesam ne bih nikako mogao bit sa nekim u brak a da godinu dana nemamo sex ili pola god... Pa odmah bih je pitao sta je problem i treba li da nalazim drugu jer gle cuda, u prirodi mi je kao i svakom covjeku da ima sexualne potrebe... Ako neces, razlaz fino. Bolje i to nego da se svalerisemo na svaki cosak

bucika

pre 9 godina

U braku smo 18 god, imamo cerku od 16. Veoma retko upraznjavamo seks, jer moj muz radi nocu, pa kada je slobodan zeli da spava i odmori. Ako ubodem jednom mesecno- bingo. Nedostaje mi ali sam vec i navikla...

jelena

pre 9 godina

Citam i ne verujem. Kao sto neko rece, mislim da to pokazuje vas odnos sa partnerom. Na vezi treba da se radi. Samo zato sto ste u braku ili imate decu, ne znaci da ne treba da pravite romanticne trenutke i gestove. Ne mislim na cvece ili bonbonjere vec da izmasirate partnera, ili odete zajedno negde samo vas dvoje, ili sednete na terasu i skuvate kaficu, te caskate, nije bitno sta ali je bitno da odvojite vreme samo za vas dvoje i da plamen u vezi i dalje gori. Nije bitno koliko puta nedeljno vec da se i dalje volite i to upraznjavate iz ljubavi.

Marko

pre 5 godina

U braku smo 14 godina. Dvoje dece (13 i 6 godina). Oboje radimo ali je žena sve manje i manje zainteresovan za seks. Oboje radimo skoro od početka braka. Više puta sam pokazivao svoje nezadovoljstvo nedostatkom seksa a ona se uvek pravdala te umorna je te problemi te naučiće neko i td.
Nažalost morao sam da prihvatim činjenicu da je moja žena za mene nezainteresavana i da se sa našom ljubavi gotovo.
Jebi ga. Bar sam shvatio.

Do poslednjeg daha

pre 9 godina

Seks je rad na sebi tj odrzavanju sopstvene vatre ali pokazuje I kvalitet odnosa. Ako je neko nezadovoljen u seksu to je dobar znak da sa celim odnosom nesto nije u redu. Ostajanje u braku 'zbog dece' I nalazenje seksa sa strane su jako losa 'resenja' na kraju I za decu. Svi mi na nekom nivou sve znamo pa koju poruku saljete deci,sta je to brak,odnos,ljubav ako se ponasate kako sam opisala? Dakle,lecite se sportom,ishranom, provodite kvalitetno vreme zajedno, menjajte se ako vam je do kvalitetnog zivota

Jelena

pre 9 godina

Au ljudi...auuuu....Mi smo u braku 16 god, zajedno 17, dosle i cetrdesete, ali se opet nadje vremena i ljubavi, ne znam sta je tu problem....

Milka

pre 9 godina

Ja sa svoje 23 godine obozavam seks i kad sebe za nekih 10 godina zamislim u braku a za nekih 15 god i sa prvim ili vec drugim detetom i dalje verujem da ce mi seks biti jedna od najbitnijih stvari u odnosu sa partnerom,tada mužem. Da li je stvarno moguce da toliko drugih žena samo prodje zelja a da su je pre braka imale kako ovi muskarci tvrde u svojim komentarima?

Pero

pre 9 godina

Jel' ovo neka zajebancija? Ja sam u braku 16 godina i imam sex sa SVOJOM suprugom 3 - 4 puta dnevno ... Nemojte mi reći da niste zainteresovani za osobe pored vas?

DorisNs

pre 9 godina

Nekada je bilo i pet puta na dan dok smo bili u vezi , sad više ne, u braku posle tri godine, skoro da i nema. Imamo jedno dete, obaveze, posao... Ali super se slažemo ,sve ok. Bilo bi bolje da bude više, ali ako ne, preživećemo, kao i do sad

kiwi

pre 9 godina

Hvala vam svima na iskrenim komentarima, ako ovoliko sex-a imamo pre braka, znaci u braku cemo biti u minusu..( - 3x mesecno )..nece Kiwi jos u bracne vode cini se meni

Реалан

pre 9 godina

Ми имамо мало дете које је доста актвино и оно доста измори жену, а ту су и кућни послови. Ја знам да је то њој напорно, некад ми мозак попи својом кукњавом како је тешко радити и држати стан сређен (а ја га купио својом уштеђевином и помоћи моје фамилије, испада лакше је купити стан за неколио десетина хиљада евра него га одржавати пошто ја ниједног трена не кукам о било чему) али зар јој не би било лакше увече опустити се уз добру партију секса?

semafor

pre 9 godina

U braku 16 godina, dvoje dece, voleo bih da je prosek jednom nedeljno ali je blize 2-3 puta mesecno. Ja bih voleo cesce, zena cini mi se mogla bi i bez seksa. Ubedjuje me da je tako i kod drugihparova sa decom pogotovo ako oboje rade. Ne znam cifre ali znam da se svi moji prijatelji zale na zene i vecina ima i nesto sa strane, bar s vremena na vreme.

Nosim_to_zato_što_je_fešn

pre 9 godina

Posle 10 godina zajedno od čega smo sedam godina u braku. Jednom do dva puta nedeljno ako nema stresa, ako nas on urnise jednom mesečno i to ti je. Prosto posle ovog istraživanja treba loše da se osećamo ili sta???

dara

pre 9 godina

15 godina braka... u pocetku redovno... posle se ljubav ugasila, ostajala sam u braku samo zbog dece... u tom periodu mozda jednom mesecno ili jednom u dva meseca... pre 5 god sam se zaljubila i nisam imala sex sa suprugom oko 6 meseci... kada sam usla u "vezu" sa drugim covekom i sex u braku se poboljsao tako da je od tada bar 2 puta nedeljno...

mala_čelistkinja

pre 9 godina

Svi govore o tome kako se žene ohlade ili im generalno seks nije bitan. Šteta za te žene, ne znaju šta propuštaju. No, ne treba smetnuti ni da muškarci često imaju predrasudu o tome da brak loše utiče na frekventnost seksa. Zapravo, sve je u nama (ili nije), ne krivite stan, godine, posao...

Zabrinuta

pre 5 godina

Znamo se 9-10 godina na početku veze bilo puno sexa ali svaki put manje i manje u braku sad će 5 godina imamo sina 4 godine i četku 7 mjeseci. Nekad se i zapitam kako smo uopsta napravilo djecu. Sada se desi jednom sedmicno ili čak jednom mjesecno i to nekako spontano bez maženja i predigre. Mislim da se često sam zadovalja sta me puno brine i dosta puta dobijem nabrzaka cmoku i ode leci
A ako već zajedno legnem okrene se na drugu stranu i zaspi. Kad ga pitam u čemu je problem nije nista, umoran..... a ja sam trenutno kuci dvoje male djece placam sve račune i trgovina.... umorna sam ali bi našla vremena za nas Al on rijetko. Mislim da me ne vara dolazi kući na vrijeme samo sto sam se ja ugojila zajedno 20 kila u 2 trudnoće 🙁

Ako lazem otpao mi dabogda!

pre 9 godina

Citam komentare i ne verujem sta je sa danasnjom omladinom, gde je muskost mladima? U gacama nije ocigledno...
Imam 50 godina okruglo i malo je dana u godini kada nemam seks. Od 45te sam razveden ali jos aktivniji u seksu, bilo je dana kad sam morao i 4 zene opsluziti, naravno nisam hteo toliko al, sta ces kad volim i tako se namesti. Imam iznajmljeni stan, a komsinica preko puta sve snima i jedno jutro kad ih je bilo 4 za 24h sve ih je registrovala i ona na vrata meni pa kaze "crni sine sta radis, pa ubice te ove zene osusices se, ovo u zivotu nisam videla, alal ti vera". Inace bakuta ima 65 godina i premisljam se i nju da oplajvazim, al plasim se da mi ne svisne.
Kondom ne koristim, jednom u zivotu sam to cudo navuko sa bivsom zenom, da isprobam i skino na pola posla i zavrsio ko covek. Siguran sam da je upravo kondom neprijatelj muske potencije, jer nemate kontakt sa zenskim vaginalnim sokovima koje prilikom seksa uzimate preko penisa a koji podizu potenciju. Ima toga na netu potrazite ne mislite da pricam gluposti. To se i podudara sa problemom potencije 21vog veka koja je jako izrazena a koju ranije ni blizu nije bila takva, jer do 90tih niko ziv nije koristio kondom.
Ne kazem da ga ne treba koristiti, ne zagovaram to, ali cim udjete u neku duzu vezu, manite se te gume...
A dok niste u stalnoj vezi, menjajte partnerke, to mnogo znaci, poljupcem takodje dobijate eliksir muskosti.
Ako pitate mene sto vise ljubite zene!

milanka

pre 9 godina

Mene muz nemoze zadovoljiti 35 god.sam nemamo dece ,nasla sam coveka mnogo starijeg od mene 54 god . i topim se sa njim pazljiv je hocu dete sa njim problem je sto je ozenjen i ima decu/

Marko

pre 6 godina

Bez dobrog seksa nema ni dobrog braka zna se da potentan muskarac ima jaku potrebu i red je da zene to postuju ja sam veoma potentan i znam da ako mi zena ne posveti ljubav i sve u seksu to nije bas normalno

Alois

pre 4 godine

U braku sam 36 god. Prvih 16 god smo imali 2-3 puta sex svaki dan jer mi žena nije zatrudnila. Napokon posle toliko god zatrudnila i rodila blizance. Posle porođaja i pauze redovno svaki veče do pre 2-3 god kad je počela moja seksualna moć da popušta. Ipak ja se trudim da nju zadovoljim a ja kako prodjem prodjem. Sve u svemu oboje smo ispunjeni zadovoljstvom i srećni.

Derter

pre 9 godina

Vec jedno 10-ak godina (mozda neka vise) sam navikao da imam po nekoliko devojaka na raspolaganju za sex, volim sex i uzivam u njemu.
Imao sam i 2-3 ozbiljne veze kada se nisam vidjao sa drugim devojkama, ali to nikako nije uticalo ni na kvantitet ni na kvalitet.
Jednom sam sa jednom devojkom imao oko 75 odnosa za 15 dana pa lupajte minuse koliko hocete.
I sada radim po 12 sati dnevno, dodjem s posla i mogu po celu noc i ne zalim se kad opet ujutru odem na posao sa svega 2 sata (ili manje) spavanja.
Posto sam neozenjen, a imam 32. godine, resim da malo promenim takav zivot, pravo da vam kazem ne mogu vise da razmisljam hocu li pokupiti kakvu (opasnu) polnu bolestinu, a i vreme je za poceti razmisljati o porodici i tako ja nadjem devojku koja mi se bas svidi, ali ne lezi vraze, nevina, i evo se 20 dana patim oko nje, bilo je svashta tu, ali penetracije ne! I tako, posle svega i svacega sto sam prosao, ja napokon nadjem devojku koja mi se bas svidja i umesto da sve ide glatko, ono je tako kako jeste.
Elem, nadam se "uspehu" u narednih par dana, ne da bi bila jedna u nizu vec da picnemo imati ozbiljnu, ptavu vezu.
Hajde pozdrav! :)

Maja Maric

pre 8 godina

U braku 15 god.2 dece,zabavljali smo se 3 meseca.prva trudnoca vodjenje ljubavi svaki dan do ulaska u 9 m a Druga trudnoca redje jedno 3-4 puta nedeljno.oboje radimo I imamo teske poslove.seks Sada je mnogo redji 2-3 puta nedeljno Sto je ok sa obzirom da Imamo JA 44 a MUZ 56 Godina.kucne poslove delimo po pola .Oko DECE se vise angazovao muz,kupanje I sl.kada SU bili Mali a ja sam kuvala I prala.sada jesu VECI pa je seks sladji jer smo manje umorni.Muz mi je Englez pa ne zamara sa cistom kucom I sl.glupim stvarima.kao posledica zdravog odnosa,dobre komunikacije I posledicno dobrog seks svi smo somatski izuzetno zdravi.Deca sa 14g I 9g nikada nisu popila antibiotik,a spavali su po celu noc jer sam se na posao oba puta vratila posle 12 nedelja.vikendom obicno vodimo Ljubav a tokom nedelje se mahom tucamo.ne Znam Kako bih sa muzem Srbinom,ali Englez ZA SADA odlicno radi posao.Videcemo kada ce zanemocati ali bice cupavo predpostavljam jer se ja vrlo nadrndam kada Nema dovoljno seksa.....Ah da psihoterapeut sam po struci pa se dohvatim Frojda I oralne faze kada God mogu.Pozz

Laki

pre 9 godina

Uspona i padova je uvek bilo i biće. To se zove život, i to je sasvim normalno. Ko je zreo preživeće, a ko nije... teško njemu(njoj).
Kada bi smo, recimo, bili liberalnija nacija onda bi ona(j) što "ne da" dobrano razmisli(o)la šta mu je činiti.

@Mi:
Teorija je jedno, a realnost nešto sasvim drugo.

@Verna sebi:
Bedno, koji god da je razlog.
Pa što mu se ne "pohvališ"? Što ga onda ne ostaviš, kada si ovde tako "hrabra"?

Ako lazem otpao mi dabogda

pre 9 godina

@pera kojot genije
Ima jedna poslovica "ko se zmije boji, zmija ga ujede".
To ti je isto kao i sa pusacima, znaju da je stetno i da vodi karcinomu pluca pa opet puse, doduse i taj porok upraznjavam.
Mislis da sa 50 godina i poprilicno iskustva ne znam cemu se izlazem?
Ne boj se seksualno aktivne zene, ona vodi racuna o sebi i posecuje ginekologa, pogotovu one koje su sklone promeni partnera. Naravno ne vodim se tom logikom, vec s iskustvom naucis sto sta bitno da umes da se cuvas, kao npr da u predigri to ustanovis pre penetracije, diskretno i neprimetno jer svakako da bi se devojka naljutila ukoliko primeti sta proveravas, svakako i one to mogu i lakse od nas proveriti nasu higijenu, to valjda znas kako sem vizuelno.
Inace veliku vecinu infekcija sprecices ukoliko nakon odnosa operes sapunom i vodom svoj penis i mokris, to obavezno radim ukoliko imalo posumnjam tokom predigre.
A side ako se plasis, nju naravno na taj nacin ne mozes ustanoviti, ali od side jos uvek neuporedivo manje obolevaju nego od malarije, plus ona ima vecu smrtnost procentualno nego sida.

Fića

pre 1 godinu

U vezi smo 7,5 godina, a u braku 4,5 godine. Odnos imamo 2-3 puta nedeljno kada sam baš uporan. Oralni seks ne upražnjavamo - gospođa ga ne voli. Večeras smo trebali da imamo odnos, ali umalo da mi polomi penis u toku predigre (izgubila je osećaj malkice). Počela je da gleda zadrugu i promenila se mnogo u poslednje vreme, obuzeli su je demoni i postala je prosta i nezainteresovana za bilo šta. Nadam se da će se ljubav sa njene strane vratiti. Pozdrav svima

mare

pre 9 godina

Ženu je tu da ti : kuva, čisti,pere i odgaja decu....a sa strane nađeš neku u ranim 20im. To je najbolja ocija, sve ostalo vodi ka nezadovoljstvu.

Pero

pre 9 godina

Jel' ovo neka zajebancija? Ja sam u braku 16 godina i imam sex sa SVOJOM suprugom 3 - 4 puta dnevno ... Nemojte mi reći da niste zainteresovani za osobe pored vas?

Velja

pre 9 godina

Sadaa sam u ranim 60 izena nesto mladja. Dok sam bio mladji seks sa zenom je bio svaki dan I to niz godina,a onda se naglo proredjo.Deca,kuca,posa..I kao uvek je umorna. Onda ja nafdjem kao moj auto rezervnu gumu. Nesto mladje pa 2-3 puta nedeljno,a kuci kad se stigne.Jedno vreme (bez hvale) bilo je I 8 rznih mladjih. I dana s tako guram I svi zadovoljni. Jedino moram da pazim da me zena ne uhvati,a za to sam bar za sada majstor.

swingerka

pre 9 godina

Suprug i ja smo u braku skoro 10 godina, i sada kao i oduvek, po nekoliko puta nedeljno. Jednom do dvaput mesečno se nađemo sa još jednim parom radi razmene partnera.

Ako lazem otpao mi dabogda!

pre 9 godina

Citam komentare i ne verujem sta je sa danasnjom omladinom, gde je muskost mladima? U gacama nije ocigledno...
Imam 50 godina okruglo i malo je dana u godini kada nemam seks. Od 45te sam razveden ali jos aktivniji u seksu, bilo je dana kad sam morao i 4 zene opsluziti, naravno nisam hteo toliko al, sta ces kad volim i tako se namesti. Imam iznajmljeni stan, a komsinica preko puta sve snima i jedno jutro kad ih je bilo 4 za 24h sve ih je registrovala i ona na vrata meni pa kaze "crni sine sta radis, pa ubice te ove zene osusices se, ovo u zivotu nisam videla, alal ti vera". Inace bakuta ima 65 godina i premisljam se i nju da oplajvazim, al plasim se da mi ne svisne.
Kondom ne koristim, jednom u zivotu sam to cudo navuko sa bivsom zenom, da isprobam i skino na pola posla i zavrsio ko covek. Siguran sam da je upravo kondom neprijatelj muske potencije, jer nemate kontakt sa zenskim vaginalnim sokovima koje prilikom seksa uzimate preko penisa a koji podizu potenciju. Ima toga na netu potrazite ne mislite da pricam gluposti. To se i podudara sa problemom potencije 21vog veka koja je jako izrazena a koju ranije ni blizu nije bila takva, jer do 90tih niko ziv nije koristio kondom.
Ne kazem da ga ne treba koristiti, ne zagovaram to, ali cim udjete u neku duzu vezu, manite se te gume...
A dok niste u stalnoj vezi, menjajte partnerke, to mnogo znaci, poljupcem takodje dobijate eliksir muskosti.
Ako pitate mene sto vise ljubite zene!

milanka

pre 9 godina

Mene muz nemoze zadovoljiti 35 god.sam nemamo dece ,nasla sam coveka mnogo starijeg od mene 54 god . i topim se sa njim pazljiv je hocu dete sa njim problem je sto je ozenjen i ima decu/

Derter

pre 9 godina

Vec jedno 10-ak godina (mozda neka vise) sam navikao da imam po nekoliko devojaka na raspolaganju za sex, volim sex i uzivam u njemu.
Imao sam i 2-3 ozbiljne veze kada se nisam vidjao sa drugim devojkama, ali to nikako nije uticalo ni na kvantitet ni na kvalitet.
Jednom sam sa jednom devojkom imao oko 75 odnosa za 15 dana pa lupajte minuse koliko hocete.
I sada radim po 12 sati dnevno, dodjem s posla i mogu po celu noc i ne zalim se kad opet ujutru odem na posao sa svega 2 sata (ili manje) spavanja.
Posto sam neozenjen, a imam 32. godine, resim da malo promenim takav zivot, pravo da vam kazem ne mogu vise da razmisljam hocu li pokupiti kakvu (opasnu) polnu bolestinu, a i vreme je za poceti razmisljati o porodici i tako ja nadjem devojku koja mi se bas svidi, ali ne lezi vraze, nevina, i evo se 20 dana patim oko nje, bilo je svashta tu, ali penetracije ne! I tako, posle svega i svacega sto sam prosao, ja napokon nadjem devojku koja mi se bas svidja i umesto da sve ide glatko, ono je tako kako jeste.
Elem, nadam se "uspehu" u narednih par dana, ne da bi bila jedna u nizu vec da picnemo imati ozbiljnu, ptavu vezu.
Hajde pozdrav! :)

Ako lazem otpao mi dabogda

pre 9 godina

@pera kojot genije
Ima jedna poslovica "ko se zmije boji, zmija ga ujede".
To ti je isto kao i sa pusacima, znaju da je stetno i da vodi karcinomu pluca pa opet puse, doduse i taj porok upraznjavam.
Mislis da sa 50 godina i poprilicno iskustva ne znam cemu se izlazem?
Ne boj se seksualno aktivne zene, ona vodi racuna o sebi i posecuje ginekologa, pogotovu one koje su sklone promeni partnera. Naravno ne vodim se tom logikom, vec s iskustvom naucis sto sta bitno da umes da se cuvas, kao npr da u predigri to ustanovis pre penetracije, diskretno i neprimetno jer svakako da bi se devojka naljutila ukoliko primeti sta proveravas, svakako i one to mogu i lakse od nas proveriti nasu higijenu, to valjda znas kako sem vizuelno.
Inace veliku vecinu infekcija sprecices ukoliko nakon odnosa operes sapunom i vodom svoj penis i mokris, to obavezno radim ukoliko imalo posumnjam tokom predigre.
A side ako se plasis, nju naravno na taj nacin ne mozes ustanoviti, ali od side jos uvek neuporedivo manje obolevaju nego od malarije, plus ona ima vecu smrtnost procentualno nego sida.

Реалан

pre 9 godina

Ми имамо мало дете које је доста актвино и оно доста измори жену, а ту су и кућни послови. Ја знам да је то њој напорно, некад ми мозак попи својом кукњавом како је тешко радити и држати стан сређен (а ја га купио својом уштеђевином и помоћи моје фамилије, испада лакше је купити стан за неколио десетина хиљада евра него га одржавати пошто ја ниједног трена не кукам о било чему) али зар јој не би било лакше увече опустити се уз добру партију секса?

dara

pre 9 godina

15 godina braka... u pocetku redovno... posle se ljubav ugasila, ostajala sam u braku samo zbog dece... u tom periodu mozda jednom mesecno ili jednom u dva meseca... pre 5 god sam se zaljubila i nisam imala sex sa suprugom oko 6 meseci... kada sam usla u "vezu" sa drugim covekom i sex u braku se poboljsao tako da je od tada bar 2 puta nedeljno...

Sasa

pre 9 godina

Mojoj zeni ne smeta da imamo sex koliko god puta nedeljno pod uslovom da je to ne ometa u obavljanju drugih poslova: pranje sudova, rad na racunaru ili gledanje tv-a.

Volim sex i rado ga se sećam

pre 9 godina

Maa jeestee, svi se hebu k'o ludi...osam dana nedeljno, dva puta dnevno.
Više od decenije zajedno, u braku nešto manje, nismo imali seks godinu ipo. Od kad se dete rodilo. A i pre je bilo, kad i olimpijada.

Dr. Kadzija

pre 9 godina

U braku pet godina pre toga se zabavljali jos pet, imamo dvoje dece, seks jednom mesecno, ja bih svaki dan a ona je umorna cak i kada smo na godisnjem odmoru odmoru i od obaveza imamo odlazak na plazu. Dok smo se zabavljali sve je prstalo ali se vatra ugasila. Prvo sam mislio da me vara ali sam se uverio da to nije slucaj. Da nemamo decu odavno bi presekao i zavrsio ovaj brak koji nicemu ne sluzi.

sox

pre 9 godina

Žene koje ne vole seks ne treba da zasnivaju brak. Neka rode dete i žive same ali ne bi one tako. One obično u muževima vide bankomate i tu se njihov pojam braka završava. Muškarci kada se ženite pamet u glavu a sa frigidnim i nezainteresovanim ženama je najbolje se razići na vreme. Seks nije sve i nije najvažniji ali čim počne sa njime da se manipuliše to je siguran znak da sa vašom dragom i vama nešto ne štima. Život prebrzo prolazi da bi ga uludo trošili na kompleksašice i lažljivice. Još uvek je mnogo više emotivnih i iskrenih žena.

Svaka cast!

pre 9 godina

Ovih nekoliko komentara su neuporedivo tacniji od kompletnog njihovog idiotskog istrazivanja. Na zapadu je seks postao takmicenje, industrija i omiljen nacin za identifikovanje "pravih vrednosti". Ljudi u cetrdesetim i pedesetim godinama jednostavno NEMAJU seks sa svojim bracnim partnerima, a da li se to zove 10 puta godisnje ili nikada, prakticno je svejedno (cast izuzecima koji se mogu izbrojati na prste jedne ruke). Sve ostalo je marketing koji pokusava da stimulise, pa onda naplati seks kroz razne stimulante u svim mogucim pojavnim oblicima.

Betonski Ribolovac

pre 9 godina

U braku 4 godine, zabavljanje pre toga jos 9 godina. Sex u braku sa zenom jednom mesecno, ali doglavim ono sto nedostaje - sta da radim kad joj stalno nesto nije po volji. Ja i ovako zadovoljan.

Ko laže taj i krade

pre 9 godina

15 godina sam u braku i sex sa suprugom je nešto što mi nedostaje ali ne vredi. Žene se jednostavno isključe posle drugog ili trećeg deteta. Postoje moji drugovi, tačnije jedan drug koji kaže da to rade svaki dan. Ja mu ne verujem ali ako mu znači da priča o tome,uvek cu ga saslušati. Možda ljudi i imaju svakodnevno sex sa svojim partnerima ali ja takve parove ne poznajem. Bilo bi mnogo lepše da je tako jer po ulicama ili na šalterima ili školama ne bismo viđali toliko isfrustriranih žena koje ne znaju da im je problem u nedostatku seksa... Kako god, za to nema leka i možemo da pišemo do zore. I da, ako ona neće, ima ko hoće...

Milka

pre 9 godina

Ja sa svoje 23 godine obozavam seks i kad sebe za nekih 10 godina zamislim u braku a za nekih 15 god i sa prvim ili vec drugim detetom i dalje verujem da ce mi seks biti jedna od najbitnijih stvari u odnosu sa partnerom,tada mužem. Da li je stvarno moguce da toliko drugih žena samo prodje zelja a da su je pre braka imale kako ovi muskarci tvrde u svojim komentarima?

Maja Maric

pre 8 godina

U braku 15 god.2 dece,zabavljali smo se 3 meseca.prva trudnoca vodjenje ljubavi svaki dan do ulaska u 9 m a Druga trudnoca redje jedno 3-4 puta nedeljno.oboje radimo I imamo teske poslove.seks Sada je mnogo redji 2-3 puta nedeljno Sto je ok sa obzirom da Imamo JA 44 a MUZ 56 Godina.kucne poslove delimo po pola .Oko DECE se vise angazovao muz,kupanje I sl.kada SU bili Mali a ja sam kuvala I prala.sada jesu VECI pa je seks sladji jer smo manje umorni.Muz mi je Englez pa ne zamara sa cistom kucom I sl.glupim stvarima.kao posledica zdravog odnosa,dobre komunikacije I posledicno dobrog seks svi smo somatski izuzetno zdravi.Deca sa 14g I 9g nikada nisu popila antibiotik,a spavali su po celu noc jer sam se na posao oba puta vratila posle 12 nedelja.vikendom obicno vodimo Ljubav a tokom nedelje se mahom tucamo.ne Znam Kako bih sa muzem Srbinom,ali Englez ZA SADA odlicno radi posao.Videcemo kada ce zanemocati ali bice cupavo predpostavljam jer se ja vrlo nadrndam kada Nema dovoljno seksa.....Ah da psihoterapeut sam po struci pa se dohvatim Frojda I oralne faze kada God mogu.Pozz

Nije mi Bas previse stalo !

pre 9 godina

Ni mene nista ne sprecava da slazem ali istina je sledeca!! Zenu postujem, ali prema njoj osecam potpunu seksualnu ravnodusnost ! Dok smo bili mladi bilo je ohoho i po sedam puta dnevno ali je vreme ucinilo svoje tako da ona prica o zrnima pasulja koja se za svaki seks stave u serpu prve godine braka i da se Ne mogu odvaditi do kraja zivota skoro da je tacna !?

DorisNs

pre 9 godina

Nekada je bilo i pet puta na dan dok smo bili u vezi , sad više ne, u braku posle tri godine, skoro da i nema. Imamo jedno dete, obaveze, posao... Ali super se slažemo ,sve ok. Bilo bi bolje da bude više, ali ako ne, preživećemo, kao i do sad

Marko

pre 6 godina

Bez dobrog seksa nema ni dobrog braka zna se da potentan muskarac ima jaku potrebu i red je da zene to postuju ja sam veoma potentan i znam da ako mi zena ne posveti ljubav i sve u seksu to nije bas normalno

Jelk

pre 9 godina

Samo bih pitala ove sto kazu da je zeni sve prece od seksa: peglanje, kuvanje, deca... Da li nekad udju u kuhinju dok zena pere sudove, poljube je i kazu: sedi ti, ja cu da zavrsim. Da li nekad skuvaju rucak, opeglaju da li kazu zeni ja cu prosetati decu do parka.Ja sve radim po kuci ali zato muz kuva. Ne znam kad bih sve postigla posto sam student i nemam babe u penziji. Ne opravdavam ni zene. Kad dobijete dete uvek cete biti umorni, sa brigama.Nemojte propustati prilike ma kako umorni bili. Sutra ce biti isto ili jos vise obaveza. Svaka prilika je idealna. Tako mi nesto proredili. Muz dobio nasao jos jedan posao dok ja ne zavrsim fax. Otac mu se razboleo pa malo malo on kod nas sve cesce. Cekamo da se sve poklopi i prolazi nam najbolji period zivota. Onda okrenemo drugi list. Pa malo obnovimo gradivo na trosedu,tepihu,u wc-u, pa nam se osladilo. Kad je otisao njegov otac nismo se vracali u spavacu sobu. Cak i kad sam najumornija uspavam dete,istusiram se hladnom vodom da se razbudim i orgazam nikad ne izostane i moram da priznam da je seks sve bolji, kvalitetniji.Samo je redji.I to je u stvari jedina stvar koja mi nedostaje. Ni izlazci,ni krpice,bioskop, nista od toga samo to nase vreme koje smo imali i u krevetu i van njega. Da lezimo satima, mazimo se , dremamo zagrljeni. Toga nema ali ima jednih velikih ociju, zvonkog smeha i malih prstica i stopala koji tabanaju po kuci i ubace se u nas krevet ujutru i zagrli nas i kaze: Milos, mama i tata, svi smo tu i spaja nam ruke

iskustvo

pre 9 godina

sex je precenjen, veza je mnogo dublja od toga koliko i da li ima sexa, a sam nagon svako može svakodnevno da zadovolji milion puta, tako da te priče ko, koliko s kim, služe da frustriraju nesigurne

Emotivno ustrojen

pre 9 godina

E jednom dnevno? Cuj, sta jednom, dva-tri puta brjko moj...
Dobro, u pocetku zabavljanja nije bilo uslova, pa bi to radili u stanu mojih matoraca u kome sam ziveo sa sestrom, pa razumljivo tamo nismo bas mogli cesto. Medjutim nakon godinu dana zabavljanja dobijem garsonjeru od caleta i tamo je bilo "udri brigu na veselje", ko sta radi mi ono...
Jos dve godine tako i vencamo se, svadba a ona 5ti mesec ista prica ko sa Noletom, ne bi se oni jos uzeli, ali sta ce kad je zatrudnela, tako i mi.
Troclana porodica u garsonjeri, ne ide bas, ali sve je moglo dok je bebac mali, bebac place a zena uzdise i komsije je ne cuju...
Kupimo 1,5 stan pred rodjenje drugog deteta, nakon 3 godine braka i masala, gajbetina brate za onaj prcvoljak. Opet ljubav cveta, jeste da nemamo dnevnu sobu vec je kombinovana, ali nase je nase, vozi i uzivaj, seks, sta mislite, pa svaki dan naravno, po nekad i dva puta kad smo zajedno ceo dan, ne omane.
Krenuo mi biznis opsno dobro i nakon 5 godina kupim cetvorosoban stan u centru Zemuna, centralno, velika terasa, kuhinja i trpezarija posebno, imamo i dnevnu plus svako dete svoju sobu, ma sta da vam pricam ludilo, auto nov boli glava. I tako smo ziveli kao u bajci jos godinu dana, da bi stavrno pocela glava da boli, krene sve nizbrdo i nakon jos dve godine razvedemo se i papa! I sta sad, hade zeni se opet, e necu!
Cica mica gotova prica.
Naravucenije:
Mali stan velika ljubav!

indijana dzons

pre 9 godina

Jednom u 10 dana. 3.5godina u braku.

"umorna sam"
"boli me glava"
"ne mogu tek tako"
"veceras">"sutra ujutro">"ne volim jutarnji"

Nekada imamo nalete 3-4 dana za redom, ali to je sve redje.
Iskreno ako se ovako nastavi ja odoh dalje...

Mi

pre 9 godina

Ako veceras zelite seks, evo sta ucinite. Skuvajte rucak umesto supruge. Izvedite decu na Adu, Savu, Kalis.. Za to vreme, neka se ona ne polomi da usisa opegla opere...vec izdepilira stavi maskice i bude sobom zadovoljna. Ako je zenin glavni adut umornost, vi ste na konju! Samo se vise angazujte i budite divni ocevi, i to ume da bude afrodizijak. Zene razmisljaju drugacije. I mozda nije pravi nacin da je opterecenost da je kuca sredjena i deca namirena umesto seksa, ali tako je kod vecine. Pokusajte da razumete i vi nju, i priblizite se tako da bude opustena da sa vama kroz ceo brak isprobava nove bezobrazluke.

ivannam

pre 9 godina

20 god u vezi,14 u braku,tri cerkice(3,8,12) i imamo "ga" ;) jednom ili dva puta nedeljno. Nekada bude cesce, nikada redje ali svaki put fantastican! Inventivan,nezaboravan,zestok,nezan, obarajuci, nikad isti i cini mi se sve bolji. Izvlacimo iz rukava sve skrivene zelje i ne libimo se da ih otkrijemo jedno drugom. Nikada nismo imali pauze osim posle porodjaja kada smo jedva cekali da prodje tih mesec dana! Eto...i da, on 40, ja 36. Ponekad neophodno izvesti razne kerefeke jer smo RETKO sami ali vredi, svaki sekund!!!

semafor

pre 9 godina

U braku 16 godina, dvoje dece, voleo bih da je prosek jednom nedeljno ali je blize 2-3 puta mesecno. Ja bih voleo cesce, zena cini mi se mogla bi i bez seksa. Ubedjuje me da je tako i kod drugihparova sa decom pogotovo ako oboje rade. Ne znam cifre ali znam da se svi moji prijatelji zale na zene i vecina ima i nesto sa strane, bar s vremena na vreme.

xhamster

pre 9 godina

U braku 14 godina, jedno dete. Seks svaki dan, preskočimo samo kad on obnevidi od umora zbog posla (što je možda jednom u dva-tri meseca). Ja sam nezaposlena, bez velikih obaveza , lagodno živim. Ali i kad sam radila po 12 sati imala sam uvek nenormalnu želju za seksom, tako da moj muž i nema izbora nego da me zadovolji. Naravno, olakšam mu da svršim jednom uz porno film, a uveče dobijem i pravu stvar.
Ne mislim da imam poremećaj, samo mnogo volim seks.

Moj slucaj

pre 9 godina

Veza od sedam godina, u braku skoro tri godine. Od starta seks odlican, ne svakodnevan, ne vise puta dnevno vec 3 do 5 puta nedeljno, ali neverovatan! U jednom trenutku je palo mozda na dva puta nedeljno, ali smo se vratili opet na 3,4 puta. Bas smo oboje skoro komentarisali to. Isto tako kvalitet je sve bolji. Sve smo otvoreniji pa se desavaju razne igre i igrice. Zavodjenja od dva dana, igre uloga, igrackice, neke druge probe i tako... Realan sam covek i znam da ce sa decom i kvantitet ici dole, ali zelim da kvalitet ostane i da se ne udaljimo. Idemo sada i na letovanje, a tu smo nesto aktivniji :)

džo

pre 9 godina

44 godine,15 godina braka, 1 dete.
Veš peremo zajedno 1-2 puta mesečno, ali ja perem na ruke prosečno svakog ili svakog drugog dana.
Naravoučenije: Deco, dok ste mladi, radite to što češće; Posle, u braku, ćete žaliti što niste više.

Ser Žile

pre 9 godina

Iskreno, u braku sam 12 godina, zajedno 15, ali seks je s vremenom sve redji i redji. U pocetku braka do tri puta nedeljno, onda posle nekog vremena od dve godine dva puta. Zatim to ide dva do tri puta mesecno i u poslednjih 5 godina to je dva puta u tri meseca! Garantujem da pripadam vecini koja ima ovakve odnose, naravno ako su iskreni i nemaju problem da priznaju sebi da je to tako. Naravno smatram da je to jako lose, pogotovo sto smo i supruga i ja i dalje atraktivni za suprotan pol. Misljenja sam da je potrebno da se pozabavimo sobom jer vreme ide, a zivot je isuvise kratak!

bucika

pre 9 godina

U braku smo 18 god, imamo cerku od 16. Veoma retko upraznjavamo seks, jer moj muz radi nocu, pa kada je slobodan zeli da spava i odmori. Ako ubodem jednom mesecno- bingo. Nedostaje mi ali sam vec i navikla...

jovo

pre 7 godina

Ja 43 ona 35 u braku 10 god a zajedno 15 god jedno musko dete od 10 god vodimo ljubav kada je ona raspolozena a to je 1 put u 2 ili 3 sedmice. Sramota ali istina.

ocajan

pre 9 godina

U braku 8 godina, seks 2, najvise 3 puta mesecno. Meni je to maaaalo, a sto se nje tice, mogla bi potpuno bez seksa. Uvek je umorna, uvek je u obavezama, iako ja radim i na poslu i u kuci vise od nje. Na letovanju je do 5.dana umorna od puta, a od 5.do 10. je nervozna jer treba da se vracamo kuci. Kad so se zabavljali, kad dodeo na more, bez 3 puta dnevno nije dan mogao da prodje.

N2

pre 9 godina

Pa gledam da odrzim prosek od 2 puta nedeljno kada je sve regularno, ali kada se sve sabere verovatno je prosek 1 nedeljno. Ja bi svaki dan zena jednom mesecno. Ja sam stalno inicijator zena samo kad pravimo dete (za sad dvoje). Tada je poslovnicno resena i ne da da se propusta bilo koja prilika i prosto receno "...be me gde stigne". Spominje sve cesce trece znaci bice posla.... U braku smo 6, a zivimo zajedno 12 god. U principu trenutno od nje zavisi sve i kolicina i kvalitet.

Ups and downs

pre 9 godina

U braku 5 godina, 2 dece, jedan 4.5 drugi jos malo pa 2. Zajedno smo evo deveta godina, kada sam brojao zazvucalo mi puno. Jer nam je lepo, trenutno onako bas lepo. Bilo je trenutaka kada je sex bio samo jednom mesecno, izmedju dvoje dece posebno, bilo je i nekih zdravstvenih problema. Ali poslednjih godinu dana sigurno 3 puta nedeljno, nekada. Evo jutros brzinac u wcu dok su deca gledala crtace. Posle toga kafa je nekako sto puta sladja i ceo dan ima drugi ton. Znam da ce, kao i svemu biti uspona i padova, zato u usponima treba uzivati do kraja, voleti se max. A kada dodju losi dani go ce vam pomoci da pregurate.

isecite nam i struju

pre 9 godina

O zemljo okreni se. I na ovakve clanke pocelo da se spinuje.
Koja to interesna grupa zagovara da ljudi manje vode ljubav???
...pa da nastavim...
Hvala predsedniku vlade Vucicu sto smo prestali da gledamo tv i od tada imamo vise vremena za vodjenje ljubavi.

ŽENA

pre 9 godina

(Ko laže taj i krade, 19. jul 2014 22:31) u braku 13 godina, troje dece, ali isključenja od sexa nema. možda ti je žena umorna, osfrustrirana i nezadovoljna tobom i tvojim odnosom prema njoj, porodici kućnim obavezama. žene nisu sluškinje koje uzmeš da ti čiste po kući

Maja

pre 9 godina

Ja želim seks, ali muž je najčešće umoran. Imamo dvoje male dece 5 i 2 god, a zajedno smo oko deset. Na početku je prštalo, kada se rodilo prvo dete bilo 1x mesečno i redje jer smo se stalno svadjali ko, šta, kako i koliko radi oko deteta i kuće, a sada se malo popravilo na 3-4 puta mesečno. Pitam se stalno da li je nekad imao drugu i mučim ga ponekad svojom ljubomorom. Ne shvatam zašto moraju da se sklope sve kockice da bi seksa bilo. Iako je nekad medju nama super, često je i nezadovoljan a svaki razgovor dočekuje na nož. Privlačni smo oboje. Nikad ga nisam uhvatila ni u čemu, a zbog prethodnih teških razgovora ne smem ni da započinjem te teme sa njim. Znam da bi ostao sa mnom zbog dece i svih ostalih pogodnosti (kuvanje, pranje, dve plate, dobra majka, reprezentativna supruga), bez obzira da li ima nekog sa strane. On je isto dobar otac i pretežno dobar muž, ali kao i većina muškaraca najviše brine o sebi i smatra da je sve to više nego dovoljno. Romantika mu je sve slabija strana, drugarice mi kažu da treba da budem srećna i bez toga, a mene to muči. Kada bi manje gledao tv i telefon/internet i igrice/, a češće inicirao lepe trenutke sa mnom, šetnje, zagrljaje, poljupce, seks manje bih ga gnjavila.
Ne znam da li sam paranoična i kako da odagnam ili potvrdim sumnje. Vrtim se izmedju njegovog i mog nezadovoljstva, sa povremenim savršenim momentima. Plašim se da posle 10 godina zajedno, ne bude isto tako i posle 20.

sanja

pre 9 godina

Ljudi ja nisam u braku,al sam u veoma dugoj vezi, sex se sveo na jednom nedeljno, ili u deset dana, pritom sigurna sam da nema drugu, al me brine to.

Marijana

pre 9 godina

U braku smo 10 godina, zajedno 15. On ima 40, ja 36. Jednom do dva puta nedeljno seks, ali je uvek super i puno strasti.
Htela bih vise, ali stalno je umoran i jedva se sastavimo zbog male dece i obaveza. Nekad se pitam sto nije aktivniji i zasto ja moram najcesce da iniciram seks.

Sof

pre 9 godina

2 godine u braku, par puta mesecno. Naravno- umoran je, probudicemo bebu, ustaje rano... Na moje nezadovoljstvo i poredjenje sa strasnom vezom odgovara da je brak zivot. Izem ti takav zivot!

jelena

pre 9 godina

Citam i ne verujem. Kao sto neko rece, mislim da to pokazuje vas odnos sa partnerom. Na vezi treba da se radi. Samo zato sto ste u braku ili imate decu, ne znaci da ne treba da pravite romanticne trenutke i gestove. Ne mislim na cvece ili bonbonjere vec da izmasirate partnera, ili odete zajedno negde samo vas dvoje, ili sednete na terasu i skuvate kaficu, te caskate, nije bitno sta ali je bitno da odvojite vreme samo za vas dvoje i da plamen u vezi i dalje gori. Nije bitno koliko puta nedeljno vec da se i dalje volite i to upraznjavate iz ljubavi.

Alex

pre 9 godina

Koliko god puta nedeljno bilo, pazite da to ne radite ako postoji i mala mogucnost da vas deca vide. Skoro sam cuo pricu iz igraonice, kad je mali slavio rodjendan i animatorka mu dala mikrofon i pitala ga da li ima nesto vazno da kaze. Decak onako pun utisaka kaze pred svima: Imam! Jutros je mama tati pojela piiišuuu!!!

mala_čelistkinja

pre 9 godina

Svi govore o tome kako se žene ohlade ili im generalno seks nije bitan. Šteta za te žene, ne znaju šta propuštaju. No, ne treba smetnuti ni da muškarci često imaju predrasudu o tome da brak loše utiče na frekventnost seksa. Zapravo, sve je u nama (ili nije), ne krivite stan, godine, posao...

Ko laže taj i krade

pre 9 godina

(ŽENA, 20. jul 2014 05:33)
Problem žena koje zapostave svoje muževe je u tome što krivicu svaljuju na sve dugo osim na sebe. Svi drugi su krivi, posao, kolege, vreme, glavobolja, umor, nezadovoljstvo svime i svačime. E, problem je u ženama i vrlo često je fizičke prirode a kasnije se prenese na hormone i na opšte zdravlje takve žene. U takvom, začaranom krugu žena gubi u svemu. Koža joj postaje starija. hormonski poremećaji se produbljuju a opšte zdravlje se narušave.
Gospodja koja je komentarisala moj prethodni komentar je naravno našla, odmah problem u meni. E pa nije, ne zapostavljam ni nju ni decu, imamo dve pomočnice u kući i ja sam prisutan skoro svo svoje slobodno vreme. Uvek i u svemu se trudim da joj olakšam i ulepšam život i sve te trvdnje da je razlog tome zapostavljanje nisu i ne mogu biti tačne.
Ovo je tema o kojoj se razmišlja godinama i ženska seksualna disfunkcija postaje ozbiljan problem kod žena i u mnogim brakovima. Najbitnije je to što takve žene brže stare, imaju mnog slabiji imunitet, nisu srećne i nisu zadovoljne a o hormonskim poremećajima i povećanom riziku od tumora ili promena na reproduktivnim organima da ne govorim. Nisam rešio problem ali sam pojasnio neke bitne stvari.
Rešenje? Nemam, nema ga ni savremena medicina.... Jako mi je žao zbog toga...

Ekspert

pre 9 godina

Zanimljiva tema za čitanje baronskih priča.Nisam znao da su mediji sada i ovo propisali koliko i šta treba,pored veličine polnih organa,čega treba svi da se pridržavamo,jer ako slučajno ne sledite medijska uputstva,onda po njima,definitivno niste normalni...

Android Jelly Bean

pre 9 godina

Nisam ozenjen, a eto da jesam ne bih nikako mogao bit sa nekim u brak a da godinu dana nemamo sex ili pola god... Pa odmah bih je pitao sta je problem i treba li da nalazim drugu jer gle cuda, u prirodi mi je kao i svakom covjeku da ima sexualne potrebe... Ako neces, razlaz fino. Bolje i to nego da se svalerisemo na svaki cosak

Danina

pre 9 godina

Zajedno smo 11 godina,imamo dvoje dece.Sex 3 do 4 puta nedeljno.Uplase me ovi komentari "jednom mesecno,jednom godisnje..."Strast je i dalje jaka medju nama i pored racuna,kredita i malog stana.Vodjenje ljubavi me oporavlja psihicki i fizicki!

Zabrinuta

pre 5 godina

Znamo se 9-10 godina na početku veze bilo puno sexa ali svaki put manje i manje u braku sad će 5 godina imamo sina 4 godine i četku 7 mjeseci. Nekad se i zapitam kako smo uopsta napravilo djecu. Sada se desi jednom sedmicno ili čak jednom mjesecno i to nekako spontano bez maženja i predigre. Mislim da se često sam zadovalja sta me puno brine i dosta puta dobijem nabrzaka cmoku i ode leci
A ako već zajedno legnem okrene se na drugu stranu i zaspi. Kad ga pitam u čemu je problem nije nista, umoran..... a ja sam trenutno kuci dvoje male djece placam sve račune i trgovina.... umorna sam ali bi našla vremena za nas Al on rijetko. Mislim da me ne vara dolazi kući na vrijeme samo sto sam se ja ugojila zajedno 20 kila u 2 trudnoće 🙁

bbs

pre 9 godina

Jaca strana braka bio nam je sex , preko 40 god. smo zajedno uvek smo uzivali u ljubavi ,sve smo isprobali izmedju nas dvoje. Preko 60god. oboje imamo I sad 3-5 puta u mesecu volimo se , ovo nije laz , sex nam daje neko otpustanje I jako nam prija.
Jos nesto imamo pomoc I od doktora (Cialis ),koji nam je rekao "jako pametno ste uradili sto zajedno resavate svoje zelje" . Ne uzimajte nista bez znanja Dr.on mora da vam kaze sta je dobro uzimati prema vasem zdravlju Srecno

Definitive

pre 9 godina

Zajedno 10god, od rodjenja deteta jednom godišnje i to na moju inicijativu....posle odbijanja i odbijanja od strane muza. Ja bi mogla svaki dan, a njemu je lepše da gleda tv

Jelena

pre 9 godina

Au ljudi...auuuu....Mi smo u braku 16 god, zajedno 17, dosle i cetrdesete, ali se opet nadje vremena i ljubavi, ne znam sta je tu problem....

Laki

pre 9 godina

Uspona i padova je uvek bilo i biće. To se zove život, i to je sasvim normalno. Ko je zreo preživeće, a ko nije... teško njemu(njoj).
Kada bi smo, recimo, bili liberalnija nacija onda bi ona(j) što "ne da" dobrano razmisli(o)la šta mu je činiti.

@Mi:
Teorija je jedno, a realnost nešto sasvim drugo.

@Verna sebi:
Bedno, koji god da je razlog.
Pa što mu se ne "pohvališ"? Što ga onda ne ostaviš, kada si ovde tako "hrabra"?

Love

pre 9 godina

Miroslave KG, meni se cini da je tvoja zena u klimaksu, tako da nije nista neuobicajeno da zene tih godina gube zelju za seksom. Nedostatak hormona dovodi do suvoce vagine sto definitivno nije najprijatnija stavka u sex-u (mozes ti da se trudis oko toga koliko hoces- jednostavnije je nabaviti dobar lubrikant). Plus zbog klimaksa se mozda ne oseca dovoljno zenstveno...Nemoj se sa njom dogovarati za termine vec joj pokazi da te privlaci,da ti je zenstvena...
Anyway, najbolji su mi ovi " svaleri" koji umesto da se potrude da vole svoju zenu, lakse im je da kr..u sa strane.To vam je i dokaz zasto vase zene ne zele sa vama- ne trudite se,ne dajete nista, a trazite svoje pravo...Mislim da postoji malo zena koje ce odbiti orgazam, ma koliko umorne bile:) Nas bilans-11 u vezi,6 godina u braku,dva huligancica koji su na nogama od 5:30 vikendom,ali spavaju popodne;) Tko da smo od studentskih dana kad se nekad nismo ni oblacili po ceo dan, dosli na 3-4 puta nedeljno.Bilo je faza kada nam je sex bio na 10 mestu(bebe,problemi u porodici,stres na poslu...),ali ako se prebole decje bolesti braka-dodje sve na svoje mesto.

Ddule

pre 9 godina

Ma i ja volim bre sex, ali kad mi dolaze racuni za struju, telefon... A jos kad citam da 'oce da smanje plate, sve pada na vodu!
Pa i mali "sin" zna sta je moguce a sta ne!

perra

pre 9 godina

15 godina braka, troje dece. seks veoma, veoma neredovan ali ga ima dosta. Mogu da prodju i do dve nedelje da se ne desi, a onda kada nam naidje "ona" nedelja bude i po 2-3 puta dnevno tokom 5-6 dana. Ponavljam, ima ga dovoljno (uvek moze da bude vise jel'te) ali je izuzetno neredovan. a za ove tastatura hebache sto se hvale sa svalerkama, ja se ne bih hvalio time, cak i da je istina

Nosim_to_zato_što_je_fešn

pre 9 godina

Posle 10 godina zajedno od čega smo sedam godina u braku. Jednom do dva puta nedeljno ako nema stresa, ako nas on urnise jednom mesečno i to ti je. Prosto posle ovog istraživanja treba loše da se osećamo ili sta???

Marko

pre 5 godina

U braku smo 14 godina. Dvoje dece (13 i 6 godina). Oboje radimo ali je žena sve manje i manje zainteresovan za seks. Oboje radimo skoro od početka braka. Više puta sam pokazivao svoje nezadovoljstvo nedostatkom seksa a ona se uvek pravdala te umorna je te problemi te naučiće neko i td.
Nažalost morao sam da prihvatim činjenicu da je moja žena za mene nezainteresavana i da se sa našom ljubavi gotovo.
Jebi ga. Bar sam shvatio.

kiwi

pre 9 godina

Hvala vam svima na iskrenim komentarima, ako ovoliko sex-a imamo pre braka, znaci u braku cemo biti u minusu..( - 3x mesecno )..nece Kiwi jos u bracne vode cini se meni

Miroslav KG

pre 9 godina

Imam 44, moja zena 53. Od 2000.smo u braku i cini mi se da je sve bilo OK prve 2 godine braka. A onda je moja zena pocela da se udaljava od mene i sex smo poceli da imamo sve redje i redje. Do pocetka ove godine to je spalo na 1 put u 2-3-4 meseca. Ako nesto hocu, to se obicno zavrsi svadjom. Kada se dogovorimo da to bude u npr.onu trecu subotu u 23.15h onda ona celog dana uzdise, kuka, meri pritisak...ponasa se kao da ide na izvrsenje smrtne kazne...onda uvece pristane i ja se osecam bedno i isfrustrirano jer je jasno da to radi samo da me skine s dnevnog reda. Pitao sam je u cemu je problem. Nema nekog konkretnog odgovora. Prosto je ne interesujem. Cini mi se da sam u kuci vise neka vrsta radne snage, da rintam i odrzavam normalan ambijent za zivot. Pokusao sam i da je varam da nadjem sebi neku drugu...ali ne ide. Nesto ama bas ni jedna ne privlaci, iako znam da ima prilika. I tako se zivot beznadezno za mene vrti u krug. Znam da se ovime ako se i objavi i ako iko i procita, nece za mene nista promeniti, ali mi je bar nekako sada malo lakse. Hvala Vam na vasem vremenu.

Do poslednjeg daha

pre 9 godina

Seks je rad na sebi tj odrzavanju sopstvene vatre ali pokazuje I kvalitet odnosa. Ako je neko nezadovoljen u seksu to je dobar znak da sa celim odnosom nesto nije u redu. Ostajanje u braku 'zbog dece' I nalazenje seksa sa strane su jako losa 'resenja' na kraju I za decu. Svi mi na nekom nivou sve znamo pa koju poruku saljete deci,sta je to brak,odnos,ljubav ako se ponasate kako sam opisala? Dakle,lecite se sportom,ishranom, provodite kvalitetno vreme zajedno, menjajte se ako vam je do kvalitetnog zivota

Mile

pre 9 godina

I mi smo isli silaznom putanjom. Od 3-4 puta nedeljo, do 1 mesecno pa 1 u 6 meseci. Kad smo stiglo do 1 u godini vise nisam ni merio jer smo se razveli. Nije samo zbog nedostatka seksa ali je to prelilo casu.

UDATA

pre 9 godina

Skupa 9 godina,imamo dvoje dece.Ja bih rekla da nema pravila.Ako smo na odmoru-bude stvarno svaki dan.Ne lazem.Ne par puta na dan,ali bas svaki.Kad smo u svakodnevici-jednom proslo cak i mesec ipo dana-NISTA!Ali-polako,oboje smo bili pod ludim stresom-dete nam bilo bolesno,pa lekari,hitna,bolnica.Naidju dani,zaredjamo 3-4 dana za redom,pa nista 10,pa opet.Ja mislim da bi trebalo biti kvalitetnije kad se desi,a koliko puta,zavisi od raznih okolnosti.

pera kojot genije

pre 9 godina

@ Ako lazem otpao mi dabogda!: otpašće ti, od neke boleštine koju, ako već nisi, onda hoćeš sigurno fasovati bez kondoma uz toliko hiperaktivan seksualni život koji navodno vodiš...

Alois

pre 4 godine

U braku sam 36 god. Prvih 16 god smo imali 2-3 puta sex svaki dan jer mi žena nije zatrudnila. Napokon posle toliko god zatrudnila i rodila blizance. Posle porođaja i pauze redovno svaki veče do pre 2-3 god kad je počela moja seksualna moć da popušta. Ipak ja se trudim da nju zadovoljim a ja kako prodjem prodjem. Sve u svemu oboje smo ispunjeni zadovoljstvom i srećni.

Fića

pre 1 godinu

U vezi smo 7,5 godina, a u braku 4,5 godine. Odnos imamo 2-3 puta nedeljno kada sam baš uporan. Oralni seks ne upražnjavamo - gospođa ga ne voli. Večeras smo trebali da imamo odnos, ali umalo da mi polomi penis u toku predigre (izgubila je osećaj malkice). Počela je da gleda zadrugu i promenila se mnogo u poslednje vreme, obuzeli su je demoni i postala je prosta i nezainteresovana za bilo šta. Nadam se da će se ljubav sa njene strane vratiti. Pozdrav svima