Petak, 18.07.2014.

08:31

Svet u šoku zbog malezijskog aviona

Niko od 298 putnika i članova posade malezijskog putničkog aviona koji se srušio na istoku Ukrajine, nije preživeo nesreću, a svet je u šoku zbog tragedije.

Izvor: Tanjug

Svet u šoku zbog malezijskog aviona IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

nn

pre 9 godina

@terror

nisam rusofil, ali objasni mi ako mozes odakle "svim svetskim medijima" pouzdana informacija da je oboren od strane ruske vojske? Kako su to utvrdili ili je samo jos jedan "weapon of mass destruction" bas kad im treba.

Ne kazem ni da jeste ni da nije, ali koristiti kao dokaz da su ga rusi srusili to sto neki zapadni mediji (a ne svi, narocito ne ozbiljne agencije) to kazu je u najmanju ruku zalosno.

птице умиру певајући

pre 9 godina

Укинут твитер налог шпанског диспичера. https://twitter.com/spainbuca

Човек је на више него директан налин оптужио Хунту из Кијева.

mićo

pre 9 godina

Nerazumno je ići preko teritorije gde su avioni legalna meta bez obzira ko je srušio ove Holanđane i ostale.Preko preče,naokolo bliže.

Hogar

pre 9 godina

http://www.kurir-info.rs/ovu-teoriju-zavere-niste-culi-malezijski-avion-ukraden-da-se-zapocne-treci-svetski-rat-evo-kako-clanak-1273517
mislim da ovaj clanak sve govori a pisan je jos martu .

slucajno pride-nohh,ups!

pre 9 godina

I ja sam u soku! Jako je tuzno kad se kaze "NEVINE" ili"NEDUZNE" zrtve...pa koja zrtva je "DUZNA"?! Zrtva je zrtva,, oooo...ljudski rode. I da,pitam se ko izrodi ovoliko petokolonasa?! Amerofili , Rusofili, pacenici u potrazi za idolom. Bolje gledajte sebe i svoj narod jer su braca i prijatelji u vasem dvoristu i pocnite polagano da ga sami uredjujete a ne da cekate tudju pomoc. Uhhh...

Sims

pre 9 godina

"Zar su morali bas tuda da lete?
(misterx, 18. jul 2014 08:55)"

Jeste, kada sednes u 777, to je kao u taxiju. Dreknes pilotu: "Ej, majstore, ajde nemoj preko Ukrajine nego preko Madjarske....po taksimetru, naravno."

Gile sampion izraziti favorit

pre 9 godina

Saucesce porodicama nastradalih!

Druga stvar...sacemo videti te cuvene medjunarodne POSTENE.sudove sta ce i kako dalje ...da li mogu i velike zemlje.da.diraju ili samo nas male!
Meni ovo sve vise lici na izbijanje III sv.rata,na zalost.

Slaviša

pre 9 godina

Moliom amoerofile i rusofile da prekinu na raspravom ko je kriv, već da nam odgovore na konkretno pitanje: Zašto je jedan putnički avion nadletao ratnu zonu?

neko tamo

pre 9 godina

@bunga bunga, jesi li procitao svoj komentar pre nego sto si ga poslao? Kakve veze imaju ti ljudi? To nisu zarazeni pacijenti, vec clanovi udruzenja! Kakvih sve blesavih komentara nema!

Milutin

pre 9 godina

Avion na 11.000 metara ne moze tek tako da se srusi,ne moze to bilo kakvom raketom.Prvo taj avion treba uociti,nanisaniti,projektil koji pogodi cilj koji se krece na toj visini i tom brzinom nije obicna pracka,to nema svaki vojnik u svom rancu.nisu to partizanski filmovi sa Batom Zivojinovicem...Ruska i ukrajinska komtrola letenja su taj let morale da imaju kao najavljen i na radarima,postoji sigurno i neko posebno nadgledanje tog prostora,od strane razlicitih zainteresovanih za tu krizu tamo....hocu da kazem da se mnogo istrčalo sa zaključcima.Treba pregledati crnu kutiju,izvrsiti analizu.Na kraju,ja uopste ne bih iskljucio bombu u avionu,radi se o maleziji i niko ne zna sta se ustvari desilo i sa prethodnom nesrecom njihovog aviona.

latino

pre 9 godina

Malezijska kompanija ima ekskluzivan ugovor sa .....,za skretanje paznje sa gorucih problemima u svijetu..

Pocivajte u miru koleteralci.

Qq

pre 9 godina

U XXI veku, na teritoriji koju snima ko zna koliko satelita, niko ne zna odakle je doletela raketa, ako je uopšte doletela. Cinizam u izjavama "zvaničnika"
(guja, 18. jul 2014 09:42)
Mnogo verujete holivudskim filmovima. Ne snima se cela planeta satelitima non-stop.

Slobodan

pre 9 godina

Ovaj "teroristicki akt" ima dobro poznati potpis evro-americkih fasista, koji seju smrt po celom svetu, a cije smo recepte i sami probali...

Sinovac

pre 9 godina

Evo jedna poruka za amerofile, posto vidim da ste se zaslepeli pa su vam svi koji misle drugacije od onoga sto pise zapad rusofili. Prvo da se ogradim, nisam ni rusofil ni zapadofil ili sta vec. Sve su to kompanije koje rade za sebe. Uglavnom, ako su pobunjenici oborili avion, kriv je Kijev i niko drugi. Iznad Donjecka lete avioni i hilikopteri koji ubijaju proruski zivalj tamo i ko je normalan ocekivao da nece gadjati svaku mogucu letilicu koja im potencijalno predstavlja opasnost. U svakom slucaju, verujem da je to bila instrukcija CIA-e za Kijev: "ostavite vazdusni prostor nad pobunjenicima otvorenim, napravice glupost pre ili kasnije i onda Kijev ispada dobar a pobunjenici losi". Razmisljajte svojom glavom i setite se ko ovakve stvari radi sirom sveta.False flag ekipa i dalje jase!

Milan

pre 9 godina

Meni se čini da su ovaj Malezijski avion srušili isti oni koji su srušili i onaj prvi kojem nema traga. Valjda ćemo ovog puta nešto više saznati šta se dogodilo.

Мајор Гашпар

pre 9 godina

Срушио га онај коме то највише одговара. Америка! Срушили су и онај први што му, као, нема трага.

Американци су највећи злочинци од кад је света. Да их нема ова планета би била много боље мјесто.

kadarnevera

pre 9 godina

Sve inostrane novine pisu da je avionr oboren raketom ruske armije ali nase novine kao i obicno lazu ili pisu sta im se naredi od politicke stranke ako bi ruse predstavili nevine sram vas bilo najcitanije novine su potplacene nije b92 ono sto je bio (teror, 18. jul 2014 09:36)

hahahaha!!! Raketom Ruske proizvodnje koje ima i Ukrajina i mi, a ne Ruske pvo...

nofx

pre 9 godina

zanimljivo da za argumente navodite racak i merkale, incidente za koje ceo svet zna da su krvi srbi-krvoloci koji su svasta radili po bih i kosovu (hladnjace i masovne grobnice ne pominjete, naravno). mnogo ste gledali slobinu tv i ona vam je kreirala misljenje, a to je strasno, gospodo. to je fasizam par excellence. srbi i rusi su po vama uvek nevini i uvek zrtve. tesko nama s vama.

guja

pre 9 godina

Od KGB mafije covek ne moze nista bolje da ocekuje. Prateci svetske vesti jedino u Srbiji pisete i dalje pro-ruske komentare. Ovo je sve posledica pro-ruske KGB-ovske politike Slobe, Mire, Seselja.....i njihovih naslednika. Zato je Srbija tu gde je, dno dna Evrope u svakom pogledu. (Neven, 18. jul 2014 09:2

.....e vidiš prijatelju. Postoji jedna stara izreka i glasi: Dobro je dobro i kad ga niko ne čini, a zlo je zlo i kad ga svi čine. Tako da ta teorija, kao svi bombarduju Irak, pa ajde i mi da bombardujemo, evo ceo svet se drogira, pa ajde i mi, pa svi bre lažu, pa što mi ne bi lagali....A ti prati svetske vesti, nemoj slučajno da mućneš svojom glavom. Ima ko da ti mućka glavom za sitnu lovu.

Bojan

pre 9 godina

A kave bi koristi imali rusi od obaranja ovog putnickog aviona?? Razmislite!
A ko bi najvise profitirao od toga ako krivica padne na ruse??
Ne mogu da ne prvim paralelu sa Rackom, Markalama itd.

malezija

pre 9 godina

već čujem domaće rusoljube:

Rusi ga nisu gadjali,
srušio se sam!

a možda snimimo i kakav dokumentarac koji će pokazati da je sve to zapadnjačka propaganda. vec smo strucnjaci za takve filmice...

Muharem Serbezovski

pre 9 godina

Rusofili, nesto ste mi zakazali pored ovih informacija o ekspertima za AIDS u avionu, kad ce neka teorija zavere u koju je umesana farmaceutska mafija?

nebtan

pre 9 godina

U Svedskoj pisu da su i avionu bili naucnici koji istrazuju AIDS koji su bili na putu ka Australiji na internacionalnu konvenciju.

100 Naucnika preminulo, pa ljudi gde ovo ide ..........

teror

pre 9 godina

Sve inostrane novine pisu da je avionr oboren raketom ruske armije ali nase novine kao i obicno lazu ili pisu sta im se naredi od politicke stranke kako bi ruse predstavili nevine sram vas bilo najcitanije novine su potplacene nije b92 ono sto je bio

Vojvodinac

pre 9 godina

Velika tragedija, i mnogo nevinih žrtava!
O objektivnim istragama sve znamo, setite se Merkala i i zaturenog izveštaja, koji otkriva položaje odakle su projektili ispaljeni, setite se povoda za napad na Irak, posle stranih posmatrača i... i u ovom slučaju, jasno je da će se istraživati sve dok se ne skupe dokazi za tvrdnju koja odgovara medijskoj propagandi SAD (vec su se dokazali na šta su sve spremni, radi interesa), a za istinu se tu ne haje mnogo.
I na kraju krajeva, Ukrajuna je suverena zemlja, zna se ko kontroliše aviaciju i vazdušni prostor, pa samim tim i odgovornost je jasna, a kako i zašto je neko drugi to mogao da uradi, i zašto je prelet u takvoj situaciji dozvoljen, takođe je pitanje za legitimnu vlast (ako je ima u Ukrajini)!

samo_kazem

pre 9 godina

Da li se neko seca slucaja od pre desetak godina kad je u sturoj agencijskoj vesti objavljeno da se negde iznad Kanade "srusio"
helikopter u kome su bili najveci tadasnji strucnjaci za HIV kao i nekakav doktor koji je bio na pragu otkrica vakcine protiv HIV virusa!?

Alex

pre 9 godina

Mnogo vise civila je izginulo u istocnoj Ukrajini od bombardovanja od strane Ukrajinske vojske pa ne videh ovako "sokantne" naslove da je ceo svet u soku. Verovatno su neki zivoti vredniji od nekih drugih.

evgenije

pre 9 godina

I ja sam u soku, kada sam saznao da iznad podrucija gde se svaki dan obori helikopter ili avion, niko nije zabranio letenje civilnih aviona.

guja

pre 9 godina

U XXI veku, na teritoriji koju snima ko zna koliko satelita, niko ne zna odakle je doletela raketa, ako je uopšte doletela. Cinizam u izjavama "zvaničnika" samo pokazuje da je avion bio određen za streljanje i pre nego što je poleteo.

beogradjanka

pre 9 godina

Crna kutija i olupina ce pokazati da li je uopste bio srušen raketom, kao što navode.
Nekakmo mi se sve više čini da su ovaj avion srušili isti oni koji su srušili i prethodni. Nekako mi je čudna koicidencija ta što za 4 meseca, oba pada jesu avioni iste avio kompanije i da niko nije preziveo, i da niko nista ne zna ( kako je moguće da se ne zna nacionalnost 47 putnika? Pa imali su pasoš kada su ulazili u avion, to je barem lako proveriti, ili je opet zakazala njihova komnpanija? Što mi se čin verovatnijiml A strane u sukobu su samo iskoristile da okrive jedna drugu- a ko zna ko se i zašto krije iza ovog napada.

Razmislite malo....

Jesus

pre 9 godina

" dok je nacionalnost preostalih 47 putnika zasad nepoznata"
Kako bre nepoznata?
Pa iz gaca te izuju na svakom aerodromu, pregledaju ti i skeniraju pasos hiljadu puta i sad se kao ne zna.
A ljudi odmah docekali da pljunu jednu ili drugu stranu, kao da ne znaju kako se ova igra igra.
Uzasno je sto ljudski zivoti vise nikome nista ne znace. Samo topovsko meso za mocnike.

Neven

pre 9 godina

Od KGB mafije covek ne moze nista bolje da ocekuje. Prateci svetske vesti jedino u Srbiji pisete i dalje pro-ruske komentare. Ovo je sve posledica pro-ruske KGB-ovske politike Slobe, Mire, Seselja.....i njihovih naslednika. Zato je Srbija tu gde je, dno dna Evrope u svakom pogledu.

Che

pre 9 godina

Da Putin izađe javno na televiziju i kaže: "Mi smo oborili avion!", domaći rusofili bi i dalje verovali da je sve američka zavera!
(Ivan, 18. jul 2014 09:02)

a Obama da izadje? Jel bi domaci amerofili i dalje lizali dupe americi i verovali da iza svega stoji kgb?

x

pre 9 godina

"Svijet u šoku"...Da, nije se povratio ni od onog misterioznog nestanka opet malezijskog zrakoplova. Nigdje ga, nigdje! Da nije, možda, ovo?? Zbunjeni svijet bi mogao progutati i ovakove priče, budući da uopće neće znati tko je oborio ovaj što znaju gdje je. Kako to da se ne zna, a zna se za skriveno oružje, skrivene teroriste, skrivene tajne diktatora koje proganjaju i ispod zemlje i likvidiraju. Vide kako izgleda Mars i sve zvijezde Svemira, vide i ispod antarktičkog leda, a ne vide tko to ruši zrakoplove i ubija nedužne ljude. I nije svijet u šou, to je samo vulgarni voajerizam.

evgenije

pre 9 godina

I ja sam u soku, kada sam saznao da iznad podrucija gde se svaki dan obori helikopter ili avion, niko nije zabranio letenje civilnih aviona.

Che

pre 9 godina

Da Putin izađe javno na televiziju i kaže: "Mi smo oborili avion!", domaći rusofili bi i dalje verovali da je sve američka zavera!
(Ivan, 18. jul 2014 09:02)

a Obama da izadje? Jel bi domaci amerofili i dalje lizali dupe americi i verovali da iza svega stoji kgb?

x

pre 9 godina

"Svijet u šoku"...Da, nije se povratio ni od onog misterioznog nestanka opet malezijskog zrakoplova. Nigdje ga, nigdje! Da nije, možda, ovo?? Zbunjeni svijet bi mogao progutati i ovakove priče, budući da uopće neće znati tko je oborio ovaj što znaju gdje je. Kako to da se ne zna, a zna se za skriveno oružje, skrivene teroriste, skrivene tajne diktatora koje proganjaju i ispod zemlje i likvidiraju. Vide kako izgleda Mars i sve zvijezde Svemira, vide i ispod antarktičkog leda, a ne vide tko to ruši zrakoplove i ubija nedužne ljude. I nije svijet u šou, to je samo vulgarni voajerizam.

Jesus

pre 9 godina

" dok je nacionalnost preostalih 47 putnika zasad nepoznata"
Kako bre nepoznata?
Pa iz gaca te izuju na svakom aerodromu, pregledaju ti i skeniraju pasos hiljadu puta i sad se kao ne zna.
A ljudi odmah docekali da pljunu jednu ili drugu stranu, kao da ne znaju kako se ova igra igra.
Uzasno je sto ljudski zivoti vise nikome nista ne znace. Samo topovsko meso za mocnike.

guja

pre 9 godina

U XXI veku, na teritoriji koju snima ko zna koliko satelita, niko ne zna odakle je doletela raketa, ako je uopšte doletela. Cinizam u izjavama "zvaničnika" samo pokazuje da je avion bio određen za streljanje i pre nego što je poleteo.

Sinovac

pre 9 godina

Evo jedna poruka za amerofile, posto vidim da ste se zaslepeli pa su vam svi koji misle drugacije od onoga sto pise zapad rusofili. Prvo da se ogradim, nisam ni rusofil ni zapadofil ili sta vec. Sve su to kompanije koje rade za sebe. Uglavnom, ako su pobunjenici oborili avion, kriv je Kijev i niko drugi. Iznad Donjecka lete avioni i hilikopteri koji ubijaju proruski zivalj tamo i ko je normalan ocekivao da nece gadjati svaku mogucu letilicu koja im potencijalno predstavlja opasnost. U svakom slucaju, verujem da je to bila instrukcija CIA-e za Kijev: "ostavite vazdusni prostor nad pobunjenicima otvorenim, napravice glupost pre ili kasnije i onda Kijev ispada dobar a pobunjenici losi". Razmisljajte svojom glavom i setite se ko ovakve stvari radi sirom sveta.False flag ekipa i dalje jase!

Neven

pre 9 godina

Od KGB mafije covek ne moze nista bolje da ocekuje. Prateci svetske vesti jedino u Srbiji pisete i dalje pro-ruske komentare. Ovo je sve posledica pro-ruske KGB-ovske politike Slobe, Mire, Seselja.....i njihovih naslednika. Zato je Srbija tu gde je, dno dna Evrope u svakom pogledu.

Мајор Гашпар

pre 9 godina

Срушио га онај коме то највише одговара. Америка! Срушили су и онај први што му, као, нема трага.

Американци су највећи злочинци од кад је света. Да их нема ова планета би била много боље мјесто.

guja

pre 9 godina

Od KGB mafije covek ne moze nista bolje da ocekuje. Prateci svetske vesti jedino u Srbiji pisete i dalje pro-ruske komentare. Ovo je sve posledica pro-ruske KGB-ovske politike Slobe, Mire, Seselja.....i njihovih naslednika. Zato je Srbija tu gde je, dno dna Evrope u svakom pogledu. (Neven, 18. jul 2014 09:2

.....e vidiš prijatelju. Postoji jedna stara izreka i glasi: Dobro je dobro i kad ga niko ne čini, a zlo je zlo i kad ga svi čine. Tako da ta teorija, kao svi bombarduju Irak, pa ajde i mi da bombardujemo, evo ceo svet se drogira, pa ajde i mi, pa svi bre lažu, pa što mi ne bi lagali....A ti prati svetske vesti, nemoj slučajno da mućneš svojom glavom. Ima ko da ti mućka glavom za sitnu lovu.

Alex

pre 9 godina

Mnogo vise civila je izginulo u istocnoj Ukrajini od bombardovanja od strane Ukrajinske vojske pa ne videh ovako "sokantne" naslove da je ceo svet u soku. Verovatno su neki zivoti vredniji od nekih drugih.

teror

pre 9 godina

Sve inostrane novine pisu da je avionr oboren raketom ruske armije ali nase novine kao i obicno lazu ili pisu sta im se naredi od politicke stranke kako bi ruse predstavili nevine sram vas bilo najcitanije novine su potplacene nije b92 ono sto je bio

nebtan

pre 9 godina

U Svedskoj pisu da su i avionu bili naucnici koji istrazuju AIDS koji su bili na putu ka Australiji na internacionalnu konvenciju.

100 Naucnika preminulo, pa ljudi gde ovo ide ..........

samo_kazem

pre 9 godina

Da li se neko seca slucaja od pre desetak godina kad je u sturoj agencijskoj vesti objavljeno da se negde iznad Kanade "srusio"
helikopter u kome su bili najveci tadasnji strucnjaci za HIV kao i nekakav doktor koji je bio na pragu otkrica vakcine protiv HIV virusa!?

malezija

pre 9 godina

već čujem domaće rusoljube:

Rusi ga nisu gadjali,
srušio se sam!

a možda snimimo i kakav dokumentarac koji će pokazati da je sve to zapadnjačka propaganda. vec smo strucnjaci za takve filmice...

beogradjanka

pre 9 godina

Crna kutija i olupina ce pokazati da li je uopste bio srušen raketom, kao što navode.
Nekakmo mi se sve više čini da su ovaj avion srušili isti oni koji su srušili i prethodni. Nekako mi je čudna koicidencija ta što za 4 meseca, oba pada jesu avioni iste avio kompanije i da niko nije preziveo, i da niko nista ne zna ( kako je moguće da se ne zna nacionalnost 47 putnika? Pa imali su pasoš kada su ulazili u avion, to je barem lako proveriti, ili je opet zakazala njihova komnpanija? Što mi se čin verovatnijiml A strane u sukobu su samo iskoristile da okrive jedna drugu- a ko zna ko se i zašto krije iza ovog napada.

Razmislite malo....

Bojan

pre 9 godina

A kave bi koristi imali rusi od obaranja ovog putnickog aviona?? Razmislite!
A ko bi najvise profitirao od toga ako krivica padne na ruse??
Ne mogu da ne prvim paralelu sa Rackom, Markalama itd.

Vojvodinac

pre 9 godina

Velika tragedija, i mnogo nevinih žrtava!
O objektivnim istragama sve znamo, setite se Merkala i i zaturenog izveštaja, koji otkriva položaje odakle su projektili ispaljeni, setite se povoda za napad na Irak, posle stranih posmatrača i... i u ovom slučaju, jasno je da će se istraživati sve dok se ne skupe dokazi za tvrdnju koja odgovara medijskoj propagandi SAD (vec su se dokazali na šta su sve spremni, radi interesa), a za istinu se tu ne haje mnogo.
I na kraju krajeva, Ukrajuna je suverena zemlja, zna se ko kontroliše aviaciju i vazdušni prostor, pa samim tim i odgovornost je jasna, a kako i zašto je neko drugi to mogao da uradi, i zašto je prelet u takvoj situaciji dozvoljen, takođe je pitanje za legitimnu vlast (ako je ima u Ukrajini)!

Muharem Serbezovski

pre 9 godina

Rusofili, nesto ste mi zakazali pored ovih informacija o ekspertima za AIDS u avionu, kad ce neka teorija zavere u koju je umesana farmaceutska mafija?

kadarnevera

pre 9 godina

Sve inostrane novine pisu da je avionr oboren raketom ruske armije ali nase novine kao i obicno lazu ili pisu sta im se naredi od politicke stranke ako bi ruse predstavili nevine sram vas bilo najcitanije novine su potplacene nije b92 ono sto je bio (teror, 18. jul 2014 09:36)

hahahaha!!! Raketom Ruske proizvodnje koje ima i Ukrajina i mi, a ne Ruske pvo...

Milutin

pre 9 godina

Avion na 11.000 metara ne moze tek tako da se srusi,ne moze to bilo kakvom raketom.Prvo taj avion treba uociti,nanisaniti,projektil koji pogodi cilj koji se krece na toj visini i tom brzinom nije obicna pracka,to nema svaki vojnik u svom rancu.nisu to partizanski filmovi sa Batom Zivojinovicem...Ruska i ukrajinska komtrola letenja su taj let morale da imaju kao najavljen i na radarima,postoji sigurno i neko posebno nadgledanje tog prostora,od strane razlicitih zainteresovanih za tu krizu tamo....hocu da kazem da se mnogo istrčalo sa zaključcima.Treba pregledati crnu kutiju,izvrsiti analizu.Na kraju,ja uopste ne bih iskljucio bombu u avionu,radi se o maleziji i niko ne zna sta se ustvari desilo i sa prethodnom nesrecom njihovog aviona.

Slobodan

pre 9 godina

Ovaj "teroristicki akt" ima dobro poznati potpis evro-americkih fasista, koji seju smrt po celom svetu, a cije smo recepte i sami probali...

nofx

pre 9 godina

zanimljivo da za argumente navodite racak i merkale, incidente za koje ceo svet zna da su krvi srbi-krvoloci koji su svasta radili po bih i kosovu (hladnjace i masovne grobnice ne pominjete, naravno). mnogo ste gledali slobinu tv i ona vam je kreirala misljenje, a to je strasno, gospodo. to je fasizam par excellence. srbi i rusi su po vama uvek nevini i uvek zrtve. tesko nama s vama.

Slaviša

pre 9 godina

Moliom amoerofile i rusofile da prekinu na raspravom ko je kriv, već da nam odgovore na konkretno pitanje: Zašto je jedan putnički avion nadletao ratnu zonu?

slucajno pride-nohh,ups!

pre 9 godina

I ja sam u soku! Jako je tuzno kad se kaze "NEVINE" ili"NEDUZNE" zrtve...pa koja zrtva je "DUZNA"?! Zrtva je zrtva,, oooo...ljudski rode. I da,pitam se ko izrodi ovoliko petokolonasa?! Amerofili , Rusofili, pacenici u potrazi za idolom. Bolje gledajte sebe i svoj narod jer su braca i prijatelji u vasem dvoristu i pocnite polagano da ga sami uredjujete a ne da cekate tudju pomoc. Uhhh...

Sims

pre 9 godina

"Zar su morali bas tuda da lete?
(misterx, 18. jul 2014 08:55)"

Jeste, kada sednes u 777, to je kao u taxiju. Dreknes pilotu: "Ej, majstore, ajde nemoj preko Ukrajine nego preko Madjarske....po taksimetru, naravno."

Milan

pre 9 godina

Meni se čini da su ovaj Malezijski avion srušili isti oni koji su srušili i onaj prvi kojem nema traga. Valjda ćemo ovog puta nešto više saznati šta se dogodilo.

Qq

pre 9 godina

U XXI veku, na teritoriji koju snima ko zna koliko satelita, niko ne zna odakle je doletela raketa, ako je uopšte doletela. Cinizam u izjavama "zvaničnika"
(guja, 18. jul 2014 09:42)
Mnogo verujete holivudskim filmovima. Ne snima se cela planeta satelitima non-stop.

latino

pre 9 godina

Malezijska kompanija ima ekskluzivan ugovor sa .....,za skretanje paznje sa gorucih problemima u svijetu..

Pocivajte u miru koleteralci.

neko tamo

pre 9 godina

@bunga bunga, jesi li procitao svoj komentar pre nego sto si ga poslao? Kakve veze imaju ti ljudi? To nisu zarazeni pacijenti, vec clanovi udruzenja! Kakvih sve blesavih komentara nema!

Hogar

pre 9 godina

http://www.kurir-info.rs/ovu-teoriju-zavere-niste-culi-malezijski-avion-ukraden-da-se-zapocne-treci-svetski-rat-evo-kako-clanak-1273517
mislim da ovaj clanak sve govori a pisan je jos martu .

птице умиру певајући

pre 9 godina

Укинут твитер налог шпанског диспичера. https://twitter.com/spainbuca

Човек је на више него директан налин оптужио Хунту из Кијева.

mićo

pre 9 godina

Nerazumno je ići preko teritorije gde su avioni legalna meta bez obzira ko je srušio ove Holanđane i ostale.Preko preče,naokolo bliže.

nn

pre 9 godina

@terror

nisam rusofil, ali objasni mi ako mozes odakle "svim svetskim medijima" pouzdana informacija da je oboren od strane ruske vojske? Kako su to utvrdili ili je samo jos jedan "weapon of mass destruction" bas kad im treba.

Ne kazem ni da jeste ni da nije, ali koristiti kao dokaz da su ga rusi srusili to sto neki zapadni mediji (a ne svi, narocito ne ozbiljne agencije) to kazu je u najmanju ruku zalosno.

Gile sampion izraziti favorit

pre 9 godina

Saucesce porodicama nastradalih!

Druga stvar...sacemo videti te cuvene medjunarodne POSTENE.sudove sta ce i kako dalje ...da li mogu i velike zemlje.da.diraju ili samo nas male!
Meni ovo sve vise lici na izbijanje III sv.rata,na zalost.

Neven

pre 9 godina

Od KGB mafije covek ne moze nista bolje da ocekuje. Prateci svetske vesti jedino u Srbiji pisete i dalje pro-ruske komentare. Ovo je sve posledica pro-ruske KGB-ovske politike Slobe, Mire, Seselja.....i njihovih naslednika. Zato je Srbija tu gde je, dno dna Evrope u svakom pogledu.

teror

pre 9 godina

Sve inostrane novine pisu da je avionr oboren raketom ruske armije ali nase novine kao i obicno lazu ili pisu sta im se naredi od politicke stranke kako bi ruse predstavili nevine sram vas bilo najcitanije novine su potplacene nije b92 ono sto je bio

malezija

pre 9 godina

već čujem domaće rusoljube:

Rusi ga nisu gadjali,
srušio se sam!

a možda snimimo i kakav dokumentarac koji će pokazati da je sve to zapadnjačka propaganda. vec smo strucnjaci za takve filmice...

Alex

pre 9 godina

Mnogo vise civila je izginulo u istocnoj Ukrajini od bombardovanja od strane Ukrajinske vojske pa ne videh ovako "sokantne" naslove da je ceo svet u soku. Verovatno su neki zivoti vredniji od nekih drugih.

nofx

pre 9 godina

zanimljivo da za argumente navodite racak i merkale, incidente za koje ceo svet zna da su krvi srbi-krvoloci koji su svasta radili po bih i kosovu (hladnjace i masovne grobnice ne pominjete, naravno). mnogo ste gledali slobinu tv i ona vam je kreirala misljenje, a to je strasno, gospodo. to je fasizam par excellence. srbi i rusi su po vama uvek nevini i uvek zrtve. tesko nama s vama.

Muharem Serbezovski

pre 9 godina

Rusofili, nesto ste mi zakazali pored ovih informacija o ekspertima za AIDS u avionu, kad ce neka teorija zavere u koju je umesana farmaceutska mafija?

Che

pre 9 godina

Da Putin izađe javno na televiziju i kaže: "Mi smo oborili avion!", domaći rusofili bi i dalje verovali da je sve američka zavera!
(Ivan, 18. jul 2014 09:02)

a Obama da izadje? Jel bi domaci amerofili i dalje lizali dupe americi i verovali da iza svega stoji kgb?

Мајор Гашпар

pre 9 godina

Срушио га онај коме то највише одговара. Америка! Срушили су и онај први што му, као, нема трага.

Американци су највећи злочинци од кад је света. Да их нема ова планета би била много боље мјесто.

Slobodan

pre 9 godina

Ovaj "teroristicki akt" ima dobro poznati potpis evro-americkih fasista, koji seju smrt po celom svetu, a cije smo recepte i sami probali...

Sinovac

pre 9 godina

Evo jedna poruka za amerofile, posto vidim da ste se zaslepeli pa su vam svi koji misle drugacije od onoga sto pise zapad rusofili. Prvo da se ogradim, nisam ni rusofil ni zapadofil ili sta vec. Sve su to kompanije koje rade za sebe. Uglavnom, ako su pobunjenici oborili avion, kriv je Kijev i niko drugi. Iznad Donjecka lete avioni i hilikopteri koji ubijaju proruski zivalj tamo i ko je normalan ocekivao da nece gadjati svaku mogucu letilicu koja im potencijalno predstavlja opasnost. U svakom slucaju, verujem da je to bila instrukcija CIA-e za Kijev: "ostavite vazdusni prostor nad pobunjenicima otvorenim, napravice glupost pre ili kasnije i onda Kijev ispada dobar a pobunjenici losi". Razmisljajte svojom glavom i setite se ko ovakve stvari radi sirom sveta.False flag ekipa i dalje jase!

beogradjanka

pre 9 godina

Crna kutija i olupina ce pokazati da li je uopste bio srušen raketom, kao što navode.
Nekakmo mi se sve više čini da su ovaj avion srušili isti oni koji su srušili i prethodni. Nekako mi je čudna koicidencija ta što za 4 meseca, oba pada jesu avioni iste avio kompanije i da niko nije preziveo, i da niko nista ne zna ( kako je moguće da se ne zna nacionalnost 47 putnika? Pa imali su pasoš kada su ulazili u avion, to je barem lako proveriti, ili je opet zakazala njihova komnpanija? Što mi se čin verovatnijiml A strane u sukobu su samo iskoristile da okrive jedna drugu- a ko zna ko se i zašto krije iza ovog napada.

Razmislite malo....

Vojvodinac

pre 9 godina

Velika tragedija, i mnogo nevinih žrtava!
O objektivnim istragama sve znamo, setite se Merkala i i zaturenog izveštaja, koji otkriva položaje odakle su projektili ispaljeni, setite se povoda za napad na Irak, posle stranih posmatrača i... i u ovom slučaju, jasno je da će se istraživati sve dok se ne skupe dokazi za tvrdnju koja odgovara medijskoj propagandi SAD (vec su se dokazali na šta su sve spremni, radi interesa), a za istinu se tu ne haje mnogo.
I na kraju krajeva, Ukrajuna je suverena zemlja, zna se ko kontroliše aviaciju i vazdušni prostor, pa samim tim i odgovornost je jasna, a kako i zašto je neko drugi to mogao da uradi, i zašto je prelet u takvoj situaciji dozvoljen, takođe je pitanje za legitimnu vlast (ako je ima u Ukrajini)!

kadarnevera

pre 9 godina

Sve inostrane novine pisu da je avionr oboren raketom ruske armije ali nase novine kao i obicno lazu ili pisu sta im se naredi od politicke stranke ako bi ruse predstavili nevine sram vas bilo najcitanije novine su potplacene nije b92 ono sto je bio (teror, 18. jul 2014 09:36)

hahahaha!!! Raketom Ruske proizvodnje koje ima i Ukrajina i mi, a ne Ruske pvo...

guja

pre 9 godina

Od KGB mafije covek ne moze nista bolje da ocekuje. Prateci svetske vesti jedino u Srbiji pisete i dalje pro-ruske komentare. Ovo je sve posledica pro-ruske KGB-ovske politike Slobe, Mire, Seselja.....i njihovih naslednika. Zato je Srbija tu gde je, dno dna Evrope u svakom pogledu. (Neven, 18. jul 2014 09:2

.....e vidiš prijatelju. Postoji jedna stara izreka i glasi: Dobro je dobro i kad ga niko ne čini, a zlo je zlo i kad ga svi čine. Tako da ta teorija, kao svi bombarduju Irak, pa ajde i mi da bombardujemo, evo ceo svet se drogira, pa ajde i mi, pa svi bre lažu, pa što mi ne bi lagali....A ti prati svetske vesti, nemoj slučajno da mućneš svojom glavom. Ima ko da ti mućka glavom za sitnu lovu.

Bojan

pre 9 godina

A kave bi koristi imali rusi od obaranja ovog putnickog aviona?? Razmislite!
A ko bi najvise profitirao od toga ako krivica padne na ruse??
Ne mogu da ne prvim paralelu sa Rackom, Markalama itd.

samo_kazem

pre 9 godina

Da li se neko seca slucaja od pre desetak godina kad je u sturoj agencijskoj vesti objavljeno da se negde iznad Kanade "srusio"
helikopter u kome su bili najveci tadasnji strucnjaci za HIV kao i nekakav doktor koji je bio na pragu otkrica vakcine protiv HIV virusa!?

guja

pre 9 godina

U XXI veku, na teritoriji koju snima ko zna koliko satelita, niko ne zna odakle je doletela raketa, ako je uopšte doletela. Cinizam u izjavama "zvaničnika" samo pokazuje da je avion bio određen za streljanje i pre nego što je poleteo.

x

pre 9 godina

"Svijet u šoku"...Da, nije se povratio ni od onog misterioznog nestanka opet malezijskog zrakoplova. Nigdje ga, nigdje! Da nije, možda, ovo?? Zbunjeni svijet bi mogao progutati i ovakove priče, budući da uopće neće znati tko je oborio ovaj što znaju gdje je. Kako to da se ne zna, a zna se za skriveno oružje, skrivene teroriste, skrivene tajne diktatora koje proganjaju i ispod zemlje i likvidiraju. Vide kako izgleda Mars i sve zvijezde Svemira, vide i ispod antarktičkog leda, a ne vide tko to ruši zrakoplove i ubija nedužne ljude. I nije svijet u šou, to je samo vulgarni voajerizam.

Milan

pre 9 godina

Meni se čini da su ovaj Malezijski avion srušili isti oni koji su srušili i onaj prvi kojem nema traga. Valjda ćemo ovog puta nešto više saznati šta se dogodilo.

Hogar

pre 9 godina

http://www.kurir-info.rs/ovu-teoriju-zavere-niste-culi-malezijski-avion-ukraden-da-se-zapocne-treci-svetski-rat-evo-kako-clanak-1273517
mislim da ovaj clanak sve govori a pisan je jos martu .

evgenije

pre 9 godina

I ja sam u soku, kada sam saznao da iznad podrucija gde se svaki dan obori helikopter ili avion, niko nije zabranio letenje civilnih aviona.

Sims

pre 9 godina

"Zar su morali bas tuda da lete?
(misterx, 18. jul 2014 08:55)"

Jeste, kada sednes u 777, to je kao u taxiju. Dreknes pilotu: "Ej, majstore, ajde nemoj preko Ukrajine nego preko Madjarske....po taksimetru, naravno."

Qq

pre 9 godina

U XXI veku, na teritoriji koju snima ko zna koliko satelita, niko ne zna odakle je doletela raketa, ako je uopšte doletela. Cinizam u izjavama "zvaničnika"
(guja, 18. jul 2014 09:42)
Mnogo verujete holivudskim filmovima. Ne snima se cela planeta satelitima non-stop.

latino

pre 9 godina

Malezijska kompanija ima ekskluzivan ugovor sa .....,za skretanje paznje sa gorucih problemima u svijetu..

Pocivajte u miru koleteralci.

Slaviša

pre 9 godina

Moliom amoerofile i rusofile da prekinu na raspravom ko je kriv, već da nam odgovore na konkretno pitanje: Zašto je jedan putnički avion nadletao ratnu zonu?

nebtan

pre 9 godina

U Svedskoj pisu da su i avionu bili naucnici koji istrazuju AIDS koji su bili na putu ka Australiji na internacionalnu konvenciju.

100 Naucnika preminulo, pa ljudi gde ovo ide ..........

Milutin

pre 9 godina

Avion na 11.000 metara ne moze tek tako da se srusi,ne moze to bilo kakvom raketom.Prvo taj avion treba uociti,nanisaniti,projektil koji pogodi cilj koji se krece na toj visini i tom brzinom nije obicna pracka,to nema svaki vojnik u svom rancu.nisu to partizanski filmovi sa Batom Zivojinovicem...Ruska i ukrajinska komtrola letenja su taj let morale da imaju kao najavljen i na radarima,postoji sigurno i neko posebno nadgledanje tog prostora,od strane razlicitih zainteresovanih za tu krizu tamo....hocu da kazem da se mnogo istrčalo sa zaključcima.Treba pregledati crnu kutiju,izvrsiti analizu.Na kraju,ja uopste ne bih iskljucio bombu u avionu,radi se o maleziji i niko ne zna sta se ustvari desilo i sa prethodnom nesrecom njihovog aviona.

Jesus

pre 9 godina

" dok je nacionalnost preostalih 47 putnika zasad nepoznata"
Kako bre nepoznata?
Pa iz gaca te izuju na svakom aerodromu, pregledaju ti i skeniraju pasos hiljadu puta i sad se kao ne zna.
A ljudi odmah docekali da pljunu jednu ili drugu stranu, kao da ne znaju kako se ova igra igra.
Uzasno je sto ljudski zivoti vise nikome nista ne znace. Samo topovsko meso za mocnike.

slucajno pride-nohh,ups!

pre 9 godina

I ja sam u soku! Jako je tuzno kad se kaze "NEVINE" ili"NEDUZNE" zrtve...pa koja zrtva je "DUZNA"?! Zrtva je zrtva,, oooo...ljudski rode. I da,pitam se ko izrodi ovoliko petokolonasa?! Amerofili , Rusofili, pacenici u potrazi za idolom. Bolje gledajte sebe i svoj narod jer su braca i prijatelji u vasem dvoristu i pocnite polagano da ga sami uredjujete a ne da cekate tudju pomoc. Uhhh...

neko tamo

pre 9 godina

@bunga bunga, jesi li procitao svoj komentar pre nego sto si ga poslao? Kakve veze imaju ti ljudi? To nisu zarazeni pacijenti, vec clanovi udruzenja! Kakvih sve blesavih komentara nema!

Gile sampion izraziti favorit

pre 9 godina

Saucesce porodicama nastradalih!

Druga stvar...sacemo videti te cuvene medjunarodne POSTENE.sudove sta ce i kako dalje ...da li mogu i velike zemlje.da.diraju ili samo nas male!
Meni ovo sve vise lici na izbijanje III sv.rata,na zalost.

птице умиру певајући

pre 9 godina

Укинут твитер налог шпанског диспичера. https://twitter.com/spainbuca

Човек је на више него директан налин оптужио Хунту из Кијева.

mićo

pre 9 godina

Nerazumno je ići preko teritorije gde su avioni legalna meta bez obzira ko je srušio ove Holanđane i ostale.Preko preče,naokolo bliže.

nn

pre 9 godina

@terror

nisam rusofil, ali objasni mi ako mozes odakle "svim svetskim medijima" pouzdana informacija da je oboren od strane ruske vojske? Kako su to utvrdili ili je samo jos jedan "weapon of mass destruction" bas kad im treba.

Ne kazem ni da jeste ni da nije, ali koristiti kao dokaz da su ga rusi srusili to sto neki zapadni mediji (a ne svi, narocito ne ozbiljne agencije) to kazu je u najmanju ruku zalosno.