Četvrtak, 17.07.2014.

22:11

LG predstavio smartfon G3 Beat

Izvor: B92

LG predstavio smartfon G3 Beat IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

anonimus

pre 9 godina

ja imam samo g2 i autonomija mi jeste dva dana. fon je zver. sasvim dovoljan za sve što se od njega traži. neću ga menjati najmanje 3 god.

TIL Zagreb

pre 9 godina

@till zagreb
Svi uređaji osim Nexus5 i M8 imaju lag.

koji M8 onaj cisti stock ili onaj sa HTC sense-om,za nexus znam,i koristim nexus 4,radim za VIP hr,i svake godine mogu uzeti koji zelim a evo vec skoro dvije godine furam nexus 4,jer ono sto mi treba sve napravi...al par dana sam cisto radi svog uzitka drmao po g3 sa 16gb znaci 2gb rama jer ovaj od 32 ima 3gb rama i na modelu os 2gb ja nisam uocio lag....samo treba sve dobro podesiti....i pici ko zvijer....

oki

pre 9 godina

Imao sam priliku da koristim po mesec dana u zadnjih par godina galaxy s3,s4,s5. Lg g2,nexus 5 i G3 sada.Iphone 4,4s,5,5s. Sony z i z1.I zakljucio sam da svi imaju jednu bitnu funkciju,a to je da mogu da primaju sms i pozive. OSTALO JE STVAR UKUSA. (vlada, 18. jul 2014 06:30)

ajao pa sta si ti radio sa tolkim parama(mislim ako si kupovao te telefone) bolje da si stedeo sad bi imao novog golfa7 ili tako nesto , jos kazes da primaju sms i pozive tj da ti nisu ni trebali posto to isto moze i nokia 3310

oki

pre 9 godina

Samo cu reci lumija 520 je mama za vašeg g3... (badjura, 18. jul 2014 00:52)

pa ti se sprdas... da si rekao i lumia 1020 omasio bi za kilometar

Psn

pre 9 godina

btw. ja imam sledece telefone: neksus 4 i 5, lumia 930, sgh s3lte i sgh s4, note 3, iphon 4s i 5, bb q10 i lg g3. a za koji dan uzimam i bb z30 i sgh s5.
(wweww, 18. jul 2014 23:16) .. Mala šala, ali ima i istine - pored ovoliko fonova koje koristiš, i meni bi autonomija na G3 bila 2 dana :D. Kada sam zameno svoj prethodni fon (dakle imao sada dva) - na njemu mi je autonomija bila između 22-28 dana, i to sa baterijom 2 godine korišćenom. Nego, zaboravi ti sve te fonove (mobilne i fiksne), kompjutere, radio, TV, fotoaparate.. uzmi samo G2 i javi nam na kraju 2-og dana kako još punjač nije video ;)

techno police

pre 9 godina

badjura,jel se tesis ili si stvarno lud?
(crnifeniks, 18. jul 2014 07:24)

ne može on da ti odgovori jer nije čovek već softver, napravljen da troluje po netu. inače jako iritantan, ako nikada be budem kupio windows phone biće to verovatno zbog njega.

wweww

pre 9 godina

red@ - i ti mozes da znas koliko baterija na mom g3 traje!? verovao ti ili ne ali traje dva dana i nema laga. nema potrebe da me ubedjujes dalje jer ga evo vec desetak dana zestoko maltretiram i verovatno znam bolje od tebe koliko baterija drzi i da li laguje. a sto se recenzija na netu tice, pa eto, u svakoj kazu i da je bolji od m8 a o n5 i da ne pricamo. btw. ja imam sledece telefone: neksus 4 i 5, lumia 930, sgh s3lte i sgh s4, note 3, iphon 4s i 5, bb q10 i lg g3. a za koji dan uzimam i bb z30 i sgh s5. i obzirom da sam veoma dugo u poslu sa telefonima sigurno sam bolji poznavaoc istih od tebe i od vecine ovde sto pisu svasta a dobar fon imaju u rukama kad skoce do vipa ili telenora da se malo poigraju. i za kraj, trenutno su tri telefona u samom vrhu sto se androida tice a to su note 3, sgh s5 i lg g3 i sva tri su bolja od m8.

red

pre 9 godina

@wweww
Žao mi je ali apsolutno je netačno da nema laga.To se čak i na bilo kom snimku sa You tube vidi.
Baterija može da voza jedan dan,,,,nikako dva.
Jedan dan za toliku baterijju je jako malo.
Ti si onda valjda prvi kome baterija traje jedan dan i koji nema lag.
Imam m8 ali imam i N5 i oba uređaja su bolja od g3,a to će ti potvrditi i bilo koji ozbiljan svetski poznavalac telefona.
Naravno,ovde je i ukus u pitanju i da ,naravno da g3 ima negde i prednost ali daleko od toga da se može proglasiti" boljim".....

Replay

pre 9 godina

@Analiticar
Evo, covek ti je lepo odgovorio. S4 je smesan u odnosu na Z1 i Z1 compact. Pogledaj malo testove, masinu, kameru, bateriju, kvalitet kucista itd. Mnogo ste bre smesni sa tim plasticnim Korejcima.

wweww

pre 9 godina

red@ - pa nije bas tako. baterija ladno dva dana i to uz obilato koristenje svega i svacega. lag? ne, nema ni toga. jednostavno tel. radi kao zmaj. izmedju ostalih, posedujem i neksuse 4 i 5 pa mogu da uporedim. sto se m8 tice, to je ocigledno tvoj izbor pa ga zato branis, ali, realno on je losiji od g3.

Aleksandar

pre 9 godina

Ti mislis da je skupo 350 eura za onakav uredjaj kao sto je Sony Z1 compact koji razbija sve zivo?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Replay, 18. jul 2014 11:15)

Naravno da mislim. Za te pare možeš kupiti nov Galaxy S4.
(Analiticar, 18. jul 2014 14:30)

Sad si promasio temu, prica se o compact/mini modelima , ali kad vec pominjes S4 znaj da " za te pare mozes kupiti " i novi Z1, ne samo Z1 compact , koji dosta bolji od S4

Analiticar

pre 9 godina

Ti mislis da je skupo 350 eura za onakav uredjaj kao sto je Sony Z1 compact koji razbija sve zivo?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Replay, 18. jul 2014 11:15)

Naravno da mislim. Za te pare možeš kupiti nov Galaxy S4.

red

pre 9 godina

@till zagreb
Svi uređaji osim Nexus5 i M8 imaju lag.
Razlog je vrlo jednostavan,svi imaju skin preko stock Androida,pa su samim tim preteški.
Izuzetak je naravno one m7 i naravno m8 jer je skin premali.
Pravi pokazatelj šta znači lag je Samsungov TW.
G3 radi odlično ali da ima laga,ima.
na žalost to nije jedini problem ovde....baterija loša,displej koji je toliko najavljivan,sada ispada prosečan.Pre nego što počnete da udarate minuse u vezi G3,molim lepo,pravac internet,Google pa se uverite sami.
Najveći poznavaoci displeja se slažu u tome da je loš.
Erica Griffin,Glossy,.....kao i vodeći članovi Xda.
Peace

Ske

pre 9 godina

@Til Zagreb
Aj' sad ti me ubedjuj sta sam ja radio... ti znas bolje verovatno
Doduse, ruku na srce, uredjaj je bio izlozen u jednom od milijardu singapurskih shoping centara kroz koji dnevno prodje stotine ako ne i hiljade ljudi, a uredjaj verovatno nije ni resetovan ceo dan a mozda ni gasen.
Vrlo dobro znam zasto sam se udaljio od istog, i nisam debil pa da drzim prst na ikonici.

TIL Zagreb

pre 9 godina

Juce sam bas cackao malo G3,
Tapnem chrome, cekam sekundu dve dok ne krene da pokrece aplikaciju.
Probam da pokrenem nesto drigo... Opet sekunda dve laga ...

Izgleda da sam previse naviknut na Apple.
(Ske, 18. jul 2014 12:59)

nemoguce...to si ti sekundu,dvije drzao dugo stisnuto :-)
jer uredjaj sa 2gb Rama ili 3,nema laga uopce,imam nexus 4,sa 2gb RAMa i nema laga,a ima puno slabiji i procesor i ostalo od tog LGa

auuu

pre 9 godina

Kakva propuštena prilika, neverovatno. Kad su vec stavili 5", mogli su 1080p ekran i snapdragon 800 i bili bi ubedljivo najjači u tom nekom takozvanom kompakt rangu zato što je po dimenzijama tu. A i to bi već bio mini naspram LG G3 ekrana i zbog prošlogodišnjeg procesora. Ovako je ovo valjda nano verzija iznutra u mini telu.

Ske

pre 9 godina

Juce sam bas cackao malo G3,
Tapnem chrome, cekam sekundu dve dok ne krene da pokrece aplikaciju.
Probam da pokrenem nesto drigo... Opet sekunda dve laga ...

Izgleda da sam previse naviknut na Apple.

M8 ostali stanite u red

pre 9 godina

Analiticar@

A tek se svi pobise kupujuci LG!!! Gde poredis LG sa Samsungom u prodaji?? Jedino im je zajednicko sto su daleko iza HTC-a, Sony-a i naravno mnogo mnogo daleko od Apple-a.

Mrco

pre 9 godina

Pod kvalitetnim korisnickim iskustvom smatraju,vjerovatno optimizaciju softvera za ovakav hardwear posto ove specifikacije nisu za neko veliko hvalisanje.

Rango

pre 9 godina

Ne razumijem zašto: Qualcomm® Snapdragon™ 400 (1.2 GHz Quad-Core), kada vec ima ekran od 5". trebali su dodati Snapdragon 800 jer bi u tom slučaju uređaj bio odličan i za igranje 3D igara...

TIL Zagreb

pre 9 godina

@Til Zagreb - Pa ako ti se ne "dojmi" ti kupuj onda domace, npr onu "zverinu" od Crystal telefona, ili kako god ih je Agram u medjuvremenu prekrstio.
(Kunta Kinte, 18. jul 2014 00:08)

vjeruj nisam te shvatio.....al nebitno....ionako imam nexus i dalje furam to...ali kroz moje ih je ruke proslo i proci ce jos puno....

Psn

pre 9 godina

Bas me zanima sta misle pod tim sto kazu "kvalitetno korisnicko iskustvo". Kakva glupa fraza.
(GuyFawkes, 18. jul 2014 06:44) .. UX (User Experience) je to što čini fon fonom u našem doživljaju tokom korišćenja. Jednostavno je to ono - odgovara mi/ne odgovara mi. I UX je proizvođaču praktično najbitnija stavka - želi da ga podigne na najviši nivo. Postoji posebno odeljenje (tim) koji radi na tome.

dejan

pre 9 godina

Procesor i radna memorija kao u Galaxy S3 iz 2012.godine. Rezolucija ekrana takodje, samo sto je veci - kao kod modela S4 ili npr. Htc One M8, sto sami znaci da je manje ostar.
Dve u svemu, mora da bude prilicno jeftin da bi ga iko kupio.

GuyFawkes

pre 9 godina

Bas me zanima sta misle pod tim sto kazu "kvalitetno korisnicko iskustvo". Kakva glupa fraza. Kakvo je nekvalitetno korisnicko iskustvo? Bas sam ga iskusio,kvalitetno sam ga iskusio...

vlada

pre 9 godina

Imao sam priliku da koristim po mesec dana u zadnjih par godina galaxy s3,s4,s5. Lg g2,nexus 5 i G3 sada.Iphone 4,4s,5,5s. Sony z i z1.I zakljucio sam da svi imaju jednu bitnu funkciju,a to je da mogu da primaju sms i pozive. OSTALO JE STVAR UKUSA.

Analiticar

pre 9 godina

I opet slabije od Z1 compact (Aleksandar, 17. jul 2014 23:10)

Vidim da se svi ubise od kupovine tog Sonija po paprenoj ceni. Samsung i Lg vode racuna o odnosu cena/dobijeno. Cak je i bahati Microsoft shvatio da mora da ponudi adekvatan proizvod po pristojnoj ceni i zato najavljuje jeftine Lumije i tablete od 100 dolara. Blackberry i HTC su propali jer su zanemarili trzista u razvoju. Jedini koji moze jos uvek da se bahati sa cenama je Apple, ali oni su suptilno i dugotrajno stvarali relligiju za i-ovce.

Kunta Kinte

pre 9 godina

@Til Zagreb - Pa ako ti se ne "dojmi" ti kupuj onda domace, npr onu "zverinu" od Crystal telefona, ili kako god ih je Agram u medjuvremenu prekrstio.

ferdinand

pre 9 godina

E vise su mi se smucili svi proizvodjaci telefona... Samo stancuju nove modele, i da sam milioner, ne bih postigao da ih pokupujem sve. U sustini, prodaju sve isto ili slicno, samo nasminkanije i doteranije u odnosu na prethodne modele.

TIL Zagreb

pre 9 godina

nije nesto posebno,dapace,bezveze,trebali su makar staviti 1.5 quad core ako ne i malo vise i 2gb RAM,i to bi bilo vec puno bolje...ovako sa 1gb RAM-a osrednje,poceli su go Samsung,ogromni displayi a unutra ko uredjaji prije 3 godine...

Psn

pre 9 godina

5 inca je srednji telefon?
(Nikola, 17. jul 2014 22:41) .. Mislim da su mislili na Midrange segment, ne na veličinu ekrana (to valjda i ne postoji. Samo Smartphone, Phablet, Tablet). Ako li ne.. ni meni nije jasno. Inače, ovo i jeste Midrange fon, sa većim ekranom.. još i cena da bude takva.

Aleksandar

pre 9 godina

Samo 4 jezgra 8 gb memorije kako oni misle da sa takim fonom kucam na fb ili otvorim b92 aps strasno nije savitljiv baterija na punjacu strasno

komsija

pre 9 godina

O ovom novom modelu ne mogu da dam mišljenje jer je tek izašao ali sam neki dan u VIP-u malo čačkao po G3 i mogu vam reći da mi se mnogo dopada. 146mm a 5.5" za razliku od HTC M8 5.5" sa istom veličinom. Zbog čiste prednje strane telefon izgleda i veći nego što je u stvari. Jako lep telefon. Posle Note3 to je telefon kojeg bih kupio.

vlada

pre 9 godina

Imao sam priliku da koristim po mesec dana u zadnjih par godina galaxy s3,s4,s5. Lg g2,nexus 5 i G3 sada.Iphone 4,4s,5,5s. Sony z i z1.I zakljucio sam da svi imaju jednu bitnu funkciju,a to je da mogu da primaju sms i pozive. OSTALO JE STVAR UKUSA.

Aleksandar

pre 9 godina

Samo 4 jezgra 8 gb memorije kako oni misle da sa takim fonom kucam na fb ili otvorim b92 aps strasno nije savitljiv baterija na punjacu strasno

TIL Zagreb

pre 9 godina

nije nesto posebno,dapace,bezveze,trebali su makar staviti 1.5 quad core ako ne i malo vise i 2gb RAM,i to bi bilo vec puno bolje...ovako sa 1gb RAM-a osrednje,poceli su go Samsung,ogromni displayi a unutra ko uredjaji prije 3 godine...

Psn

pre 9 godina

5 inca je srednji telefon?
(Nikola, 17. jul 2014 22:41) .. Mislim da su mislili na Midrange segment, ne na veličinu ekrana (to valjda i ne postoji. Samo Smartphone, Phablet, Tablet). Ako li ne.. ni meni nije jasno. Inače, ovo i jeste Midrange fon, sa većim ekranom.. još i cena da bude takva.

ferdinand

pre 9 godina

E vise su mi se smucili svi proizvodjaci telefona... Samo stancuju nove modele, i da sam milioner, ne bih postigao da ih pokupujem sve. U sustini, prodaju sve isto ili slicno, samo nasminkanije i doteranije u odnosu na prethodne modele.

komsija

pre 9 godina

O ovom novom modelu ne mogu da dam mišljenje jer je tek izašao ali sam neki dan u VIP-u malo čačkao po G3 i mogu vam reći da mi se mnogo dopada. 146mm a 5.5" za razliku od HTC M8 5.5" sa istom veličinom. Zbog čiste prednje strane telefon izgleda i veći nego što je u stvari. Jako lep telefon. Posle Note3 to je telefon kojeg bih kupio.

GuyFawkes

pre 9 godina

Bas me zanima sta misle pod tim sto kazu "kvalitetno korisnicko iskustvo". Kakva glupa fraza. Kakvo je nekvalitetno korisnicko iskustvo? Bas sam ga iskusio,kvalitetno sam ga iskusio...

Analiticar

pre 9 godina

I opet slabije od Z1 compact (Aleksandar, 17. jul 2014 23:10)

Vidim da se svi ubise od kupovine tog Sonija po paprenoj ceni. Samsung i Lg vode racuna o odnosu cena/dobijeno. Cak je i bahati Microsoft shvatio da mora da ponudi adekvatan proizvod po pristojnoj ceni i zato najavljuje jeftine Lumije i tablete od 100 dolara. Blackberry i HTC su propali jer su zanemarili trzista u razvoju. Jedini koji moze jos uvek da se bahati sa cenama je Apple, ali oni su suptilno i dugotrajno stvarali relligiju za i-ovce.

Kunta Kinte

pre 9 godina

@Til Zagreb - Pa ako ti se ne "dojmi" ti kupuj onda domace, npr onu "zverinu" od Crystal telefona, ili kako god ih je Agram u medjuvremenu prekrstio.

oki

pre 9 godina

Imao sam priliku da koristim po mesec dana u zadnjih par godina galaxy s3,s4,s5. Lg g2,nexus 5 i G3 sada.Iphone 4,4s,5,5s. Sony z i z1.I zakljucio sam da svi imaju jednu bitnu funkciju,a to je da mogu da primaju sms i pozive. OSTALO JE STVAR UKUSA. (vlada, 18. jul 2014 06:30)

ajao pa sta si ti radio sa tolkim parama(mislim ako si kupovao te telefone) bolje da si stedeo sad bi imao novog golfa7 ili tako nesto , jos kazes da primaju sms i pozive tj da ti nisu ni trebali posto to isto moze i nokia 3310

TIL Zagreb

pre 9 godina

Juce sam bas cackao malo G3,
Tapnem chrome, cekam sekundu dve dok ne krene da pokrece aplikaciju.
Probam da pokrenem nesto drigo... Opet sekunda dve laga ...

Izgleda da sam previse naviknut na Apple.
(Ske, 18. jul 2014 12:59)

nemoguce...to si ti sekundu,dvije drzao dugo stisnuto :-)
jer uredjaj sa 2gb Rama ili 3,nema laga uopce,imam nexus 4,sa 2gb RAMa i nema laga,a ima puno slabiji i procesor i ostalo od tog LGa

oki

pre 9 godina

Samo cu reci lumija 520 je mama za vašeg g3... (badjura, 18. jul 2014 00:52)

pa ti se sprdas... da si rekao i lumia 1020 omasio bi za kilometar

Replay

pre 9 godina

@Analiticar
Evo, covek ti je lepo odgovorio. S4 je smesan u odnosu na Z1 i Z1 compact. Pogledaj malo testove, masinu, kameru, bateriju, kvalitet kucista itd. Mnogo ste bre smesni sa tim plasticnim Korejcima.

Analiticar

pre 9 godina

Ti mislis da je skupo 350 eura za onakav uredjaj kao sto je Sony Z1 compact koji razbija sve zivo?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Replay, 18. jul 2014 11:15)

Naravno da mislim. Za te pare možeš kupiti nov Galaxy S4.

techno police

pre 9 godina

badjura,jel se tesis ili si stvarno lud?
(crnifeniks, 18. jul 2014 07:24)

ne može on da ti odgovori jer nije čovek već softver, napravljen da troluje po netu. inače jako iritantan, ako nikada be budem kupio windows phone biće to verovatno zbog njega.

M8 ostali stanite u red

pre 9 godina

Analiticar@

A tek se svi pobise kupujuci LG!!! Gde poredis LG sa Samsungom u prodaji?? Jedino im je zajednicko sto su daleko iza HTC-a, Sony-a i naravno mnogo mnogo daleko od Apple-a.

Aleksandar

pre 9 godina

Ti mislis da je skupo 350 eura za onakav uredjaj kao sto je Sony Z1 compact koji razbija sve zivo?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Replay, 18. jul 2014 11:15)

Naravno da mislim. Za te pare možeš kupiti nov Galaxy S4.
(Analiticar, 18. jul 2014 14:30)

Sad si promasio temu, prica se o compact/mini modelima , ali kad vec pominjes S4 znaj da " za te pare mozes kupiti " i novi Z1, ne samo Z1 compact , koji dosta bolji od S4

red

pre 9 godina

@till zagreb
Svi uređaji osim Nexus5 i M8 imaju lag.
Razlog je vrlo jednostavan,svi imaju skin preko stock Androida,pa su samim tim preteški.
Izuzetak je naravno one m7 i naravno m8 jer je skin premali.
Pravi pokazatelj šta znači lag je Samsungov TW.
G3 radi odlično ali da ima laga,ima.
na žalost to nije jedini problem ovde....baterija loša,displej koji je toliko najavljivan,sada ispada prosečan.Pre nego što počnete da udarate minuse u vezi G3,molim lepo,pravac internet,Google pa se uverite sami.
Najveći poznavaoci displeja se slažu u tome da je loš.
Erica Griffin,Glossy,.....kao i vodeći članovi Xda.
Peace

wweww

pre 9 godina

red@ - pa nije bas tako. baterija ladno dva dana i to uz obilato koristenje svega i svacega. lag? ne, nema ni toga. jednostavno tel. radi kao zmaj. izmedju ostalih, posedujem i neksuse 4 i 5 pa mogu da uporedim. sto se m8 tice, to je ocigledno tvoj izbor pa ga zato branis, ali, realno on je losiji od g3.

anonimus

pre 9 godina

ja imam samo g2 i autonomija mi jeste dva dana. fon je zver. sasvim dovoljan za sve što se od njega traži. neću ga menjati najmanje 3 god.

wweww

pre 9 godina

red@ - i ti mozes da znas koliko baterija na mom g3 traje!? verovao ti ili ne ali traje dva dana i nema laga. nema potrebe da me ubedjujes dalje jer ga evo vec desetak dana zestoko maltretiram i verovatno znam bolje od tebe koliko baterija drzi i da li laguje. a sto se recenzija na netu tice, pa eto, u svakoj kazu i da je bolji od m8 a o n5 i da ne pricamo. btw. ja imam sledece telefone: neksus 4 i 5, lumia 930, sgh s3lte i sgh s4, note 3, iphon 4s i 5, bb q10 i lg g3. a za koji dan uzimam i bb z30 i sgh s5. i obzirom da sam veoma dugo u poslu sa telefonima sigurno sam bolji poznavaoc istih od tebe i od vecine ovde sto pisu svasta a dobar fon imaju u rukama kad skoce do vipa ili telenora da se malo poigraju. i za kraj, trenutno su tri telefona u samom vrhu sto se androida tice a to su note 3, sgh s5 i lg g3 i sva tri su bolja od m8.

dejan

pre 9 godina

Procesor i radna memorija kao u Galaxy S3 iz 2012.godine. Rezolucija ekrana takodje, samo sto je veci - kao kod modela S4 ili npr. Htc One M8, sto sami znaci da je manje ostar.
Dve u svemu, mora da bude prilicno jeftin da bi ga iko kupio.

Psn

pre 9 godina

Bas me zanima sta misle pod tim sto kazu "kvalitetno korisnicko iskustvo". Kakva glupa fraza.
(GuyFawkes, 18. jul 2014 06:44) .. UX (User Experience) je to što čini fon fonom u našem doživljaju tokom korišćenja. Jednostavno je to ono - odgovara mi/ne odgovara mi. I UX je proizvođaču praktično najbitnija stavka - želi da ga podigne na najviši nivo. Postoji posebno odeljenje (tim) koji radi na tome.

TIL Zagreb

pre 9 godina

@Til Zagreb - Pa ako ti se ne "dojmi" ti kupuj onda domace, npr onu "zverinu" od Crystal telefona, ili kako god ih je Agram u medjuvremenu prekrstio.
(Kunta Kinte, 18. jul 2014 00:08)

vjeruj nisam te shvatio.....al nebitno....ionako imam nexus i dalje furam to...ali kroz moje ih je ruke proslo i proci ce jos puno....

Ske

pre 9 godina

Juce sam bas cackao malo G3,
Tapnem chrome, cekam sekundu dve dok ne krene da pokrece aplikaciju.
Probam da pokrenem nesto drigo... Opet sekunda dve laga ...

Izgleda da sam previse naviknut na Apple.

Rango

pre 9 godina

Ne razumijem zašto: Qualcomm® Snapdragon™ 400 (1.2 GHz Quad-Core), kada vec ima ekran od 5". trebali su dodati Snapdragon 800 jer bi u tom slučaju uređaj bio odličan i za igranje 3D igara...

Mrco

pre 9 godina

Pod kvalitetnim korisnickim iskustvom smatraju,vjerovatno optimizaciju softvera za ovakav hardwear posto ove specifikacije nisu za neko veliko hvalisanje.

auuu

pre 9 godina

Kakva propuštena prilika, neverovatno. Kad su vec stavili 5", mogli su 1080p ekran i snapdragon 800 i bili bi ubedljivo najjači u tom nekom takozvanom kompakt rangu zato što je po dimenzijama tu. A i to bi već bio mini naspram LG G3 ekrana i zbog prošlogodišnjeg procesora. Ovako je ovo valjda nano verzija iznutra u mini telu.

red

pre 9 godina

@wweww
Žao mi je ali apsolutno je netačno da nema laga.To se čak i na bilo kom snimku sa You tube vidi.
Baterija može da voza jedan dan,,,,nikako dva.
Jedan dan za toliku baterijju je jako malo.
Ti si onda valjda prvi kome baterija traje jedan dan i koji nema lag.
Imam m8 ali imam i N5 i oba uređaja su bolja od g3,a to će ti potvrditi i bilo koji ozbiljan svetski poznavalac telefona.
Naravno,ovde je i ukus u pitanju i da ,naravno da g3 ima negde i prednost ali daleko od toga da se može proglasiti" boljim".....

TIL Zagreb

pre 9 godina

@till zagreb
Svi uređaji osim Nexus5 i M8 imaju lag.

koji M8 onaj cisti stock ili onaj sa HTC sense-om,za nexus znam,i koristim nexus 4,radim za VIP hr,i svake godine mogu uzeti koji zelim a evo vec skoro dvije godine furam nexus 4,jer ono sto mi treba sve napravi...al par dana sam cisto radi svog uzitka drmao po g3 sa 16gb znaci 2gb rama jer ovaj od 32 ima 3gb rama i na modelu os 2gb ja nisam uocio lag....samo treba sve dobro podesiti....i pici ko zvijer....

Ske

pre 9 godina

@Til Zagreb
Aj' sad ti me ubedjuj sta sam ja radio... ti znas bolje verovatno
Doduse, ruku na srce, uredjaj je bio izlozen u jednom od milijardu singapurskih shoping centara kroz koji dnevno prodje stotine ako ne i hiljade ljudi, a uredjaj verovatno nije ni resetovan ceo dan a mozda ni gasen.
Vrlo dobro znam zasto sam se udaljio od istog, i nisam debil pa da drzim prst na ikonici.

Psn

pre 9 godina

btw. ja imam sledece telefone: neksus 4 i 5, lumia 930, sgh s3lte i sgh s4, note 3, iphon 4s i 5, bb q10 i lg g3. a za koji dan uzimam i bb z30 i sgh s5.
(wweww, 18. jul 2014 23:16) .. Mala šala, ali ima i istine - pored ovoliko fonova koje koristiš, i meni bi autonomija na G3 bila 2 dana :D. Kada sam zameno svoj prethodni fon (dakle imao sada dva) - na njemu mi je autonomija bila između 22-28 dana, i to sa baterijom 2 godine korišćenom. Nego, zaboravi ti sve te fonove (mobilne i fiksne), kompjutere, radio, TV, fotoaparate.. uzmi samo G2 i javi nam na kraju 2-og dana kako još punjač nije video ;)

Ske

pre 9 godina

Juce sam bas cackao malo G3,
Tapnem chrome, cekam sekundu dve dok ne krene da pokrece aplikaciju.
Probam da pokrenem nesto drigo... Opet sekunda dve laga ...

Izgleda da sam previse naviknut na Apple.

Aleksandar

pre 9 godina

Samo 4 jezgra 8 gb memorije kako oni misle da sa takim fonom kucam na fb ili otvorim b92 aps strasno nije savitljiv baterija na punjacu strasno

M8 ostali stanite u red

pre 9 godina

Analiticar@

A tek se svi pobise kupujuci LG!!! Gde poredis LG sa Samsungom u prodaji?? Jedino im je zajednicko sto su daleko iza HTC-a, Sony-a i naravno mnogo mnogo daleko od Apple-a.

TIL Zagreb

pre 9 godina

nije nesto posebno,dapace,bezveze,trebali su makar staviti 1.5 quad core ako ne i malo vise i 2gb RAM,i to bi bilo vec puno bolje...ovako sa 1gb RAM-a osrednje,poceli su go Samsung,ogromni displayi a unutra ko uredjaji prije 3 godine...

vlada

pre 9 godina

Imao sam priliku da koristim po mesec dana u zadnjih par godina galaxy s3,s4,s5. Lg g2,nexus 5 i G3 sada.Iphone 4,4s,5,5s. Sony z i z1.I zakljucio sam da svi imaju jednu bitnu funkciju,a to je da mogu da primaju sms i pozive. OSTALO JE STVAR UKUSA.

Kunta Kinte

pre 9 godina

@Til Zagreb - Pa ako ti se ne "dojmi" ti kupuj onda domace, npr onu "zverinu" od Crystal telefona, ili kako god ih je Agram u medjuvremenu prekrstio.

Analiticar

pre 9 godina

I opet slabije od Z1 compact (Aleksandar, 17. jul 2014 23:10)

Vidim da se svi ubise od kupovine tog Sonija po paprenoj ceni. Samsung i Lg vode racuna o odnosu cena/dobijeno. Cak je i bahati Microsoft shvatio da mora da ponudi adekvatan proizvod po pristojnoj ceni i zato najavljuje jeftine Lumije i tablete od 100 dolara. Blackberry i HTC su propali jer su zanemarili trzista u razvoju. Jedini koji moze jos uvek da se bahati sa cenama je Apple, ali oni su suptilno i dugotrajno stvarali relligiju za i-ovce.

wweww

pre 9 godina

red@ - i ti mozes da znas koliko baterija na mom g3 traje!? verovao ti ili ne ali traje dva dana i nema laga. nema potrebe da me ubedjujes dalje jer ga evo vec desetak dana zestoko maltretiram i verovatno znam bolje od tebe koliko baterija drzi i da li laguje. a sto se recenzija na netu tice, pa eto, u svakoj kazu i da je bolji od m8 a o n5 i da ne pricamo. btw. ja imam sledece telefone: neksus 4 i 5, lumia 930, sgh s3lte i sgh s4, note 3, iphon 4s i 5, bb q10 i lg g3. a za koji dan uzimam i bb z30 i sgh s5. i obzirom da sam veoma dugo u poslu sa telefonima sigurno sam bolji poznavaoc istih od tebe i od vecine ovde sto pisu svasta a dobar fon imaju u rukama kad skoce do vipa ili telenora da se malo poigraju. i za kraj, trenutno su tri telefona u samom vrhu sto se androida tice a to su note 3, sgh s5 i lg g3 i sva tri su bolja od m8.

ferdinand

pre 9 godina

E vise su mi se smucili svi proizvodjaci telefona... Samo stancuju nove modele, i da sam milioner, ne bih postigao da ih pokupujem sve. U sustini, prodaju sve isto ili slicno, samo nasminkanije i doteranije u odnosu na prethodne modele.

Analiticar

pre 9 godina

Ti mislis da je skupo 350 eura za onakav uredjaj kao sto je Sony Z1 compact koji razbija sve zivo?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Replay, 18. jul 2014 11:15)

Naravno da mislim. Za te pare možeš kupiti nov Galaxy S4.

Rango

pre 9 godina

Ne razumijem zašto: Qualcomm® Snapdragon™ 400 (1.2 GHz Quad-Core), kada vec ima ekran od 5". trebali su dodati Snapdragon 800 jer bi u tom slučaju uređaj bio odličan i za igranje 3D igara...

red

pre 9 godina

@till zagreb
Svi uređaji osim Nexus5 i M8 imaju lag.
Razlog je vrlo jednostavan,svi imaju skin preko stock Androida,pa su samim tim preteški.
Izuzetak je naravno one m7 i naravno m8 jer je skin premali.
Pravi pokazatelj šta znači lag je Samsungov TW.
G3 radi odlično ali da ima laga,ima.
na žalost to nije jedini problem ovde....baterija loša,displej koji je toliko najavljivan,sada ispada prosečan.Pre nego što počnete da udarate minuse u vezi G3,molim lepo,pravac internet,Google pa se uverite sami.
Najveći poznavaoci displeja se slažu u tome da je loš.
Erica Griffin,Glossy,.....kao i vodeći članovi Xda.
Peace

Mrco

pre 9 godina

Pod kvalitetnim korisnickim iskustvom smatraju,vjerovatno optimizaciju softvera za ovakav hardwear posto ove specifikacije nisu za neko veliko hvalisanje.

TIL Zagreb

pre 9 godina

Juce sam bas cackao malo G3,
Tapnem chrome, cekam sekundu dve dok ne krene da pokrece aplikaciju.
Probam da pokrenem nesto drigo... Opet sekunda dve laga ...

Izgleda da sam previse naviknut na Apple.
(Ske, 18. jul 2014 12:59)

nemoguce...to si ti sekundu,dvije drzao dugo stisnuto :-)
jer uredjaj sa 2gb Rama ili 3,nema laga uopce,imam nexus 4,sa 2gb RAMa i nema laga,a ima puno slabiji i procesor i ostalo od tog LGa

Psn

pre 9 godina

btw. ja imam sledece telefone: neksus 4 i 5, lumia 930, sgh s3lte i sgh s4, note 3, iphon 4s i 5, bb q10 i lg g3. a za koji dan uzimam i bb z30 i sgh s5.
(wweww, 18. jul 2014 23:16) .. Mala šala, ali ima i istine - pored ovoliko fonova koje koristiš, i meni bi autonomija na G3 bila 2 dana :D. Kada sam zameno svoj prethodni fon (dakle imao sada dva) - na njemu mi je autonomija bila između 22-28 dana, i to sa baterijom 2 godine korišćenom. Nego, zaboravi ti sve te fonove (mobilne i fiksne), kompjutere, radio, TV, fotoaparate.. uzmi samo G2 i javi nam na kraju 2-og dana kako još punjač nije video ;)

Aleksandar

pre 9 godina

Ti mislis da je skupo 350 eura za onakav uredjaj kao sto je Sony Z1 compact koji razbija sve zivo?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Replay, 18. jul 2014 11:15)

Naravno da mislim. Za te pare možeš kupiti nov Galaxy S4.
(Analiticar, 18. jul 2014 14:30)

Sad si promasio temu, prica se o compact/mini modelima , ali kad vec pominjes S4 znaj da " za te pare mozes kupiti " i novi Z1, ne samo Z1 compact , koji dosta bolji od S4

komsija

pre 9 godina

O ovom novom modelu ne mogu da dam mišljenje jer je tek izašao ali sam neki dan u VIP-u malo čačkao po G3 i mogu vam reći da mi se mnogo dopada. 146mm a 5.5" za razliku od HTC M8 5.5" sa istom veličinom. Zbog čiste prednje strane telefon izgleda i veći nego što je u stvari. Jako lep telefon. Posle Note3 to je telefon kojeg bih kupio.

GuyFawkes

pre 9 godina

Bas me zanima sta misle pod tim sto kazu "kvalitetno korisnicko iskustvo". Kakva glupa fraza. Kakvo je nekvalitetno korisnicko iskustvo? Bas sam ga iskusio,kvalitetno sam ga iskusio...

Replay

pre 9 godina

@Analiticar
Evo, covek ti je lepo odgovorio. S4 je smesan u odnosu na Z1 i Z1 compact. Pogledaj malo testove, masinu, kameru, bateriju, kvalitet kucista itd. Mnogo ste bre smesni sa tim plasticnim Korejcima.

red

pre 9 godina

@wweww
Žao mi je ali apsolutno je netačno da nema laga.To se čak i na bilo kom snimku sa You tube vidi.
Baterija može da voza jedan dan,,,,nikako dva.
Jedan dan za toliku baterijju je jako malo.
Ti si onda valjda prvi kome baterija traje jedan dan i koji nema lag.
Imam m8 ali imam i N5 i oba uređaja su bolja od g3,a to će ti potvrditi i bilo koji ozbiljan svetski poznavalac telefona.
Naravno,ovde je i ukus u pitanju i da ,naravno da g3 ima negde i prednost ali daleko od toga da se može proglasiti" boljim".....

TIL Zagreb

pre 9 godina

@till zagreb
Svi uređaji osim Nexus5 i M8 imaju lag.

koji M8 onaj cisti stock ili onaj sa HTC sense-om,za nexus znam,i koristim nexus 4,radim za VIP hr,i svake godine mogu uzeti koji zelim a evo vec skoro dvije godine furam nexus 4,jer ono sto mi treba sve napravi...al par dana sam cisto radi svog uzitka drmao po g3 sa 16gb znaci 2gb rama jer ovaj od 32 ima 3gb rama i na modelu os 2gb ja nisam uocio lag....samo treba sve dobro podesiti....i pici ko zvijer....

TIL Zagreb

pre 9 godina

@Til Zagreb - Pa ako ti se ne "dojmi" ti kupuj onda domace, npr onu "zverinu" od Crystal telefona, ili kako god ih je Agram u medjuvremenu prekrstio.
(Kunta Kinte, 18. jul 2014 00:08)

vjeruj nisam te shvatio.....al nebitno....ionako imam nexus i dalje furam to...ali kroz moje ih je ruke proslo i proci ce jos puno....

wweww

pre 9 godina

red@ - pa nije bas tako. baterija ladno dva dana i to uz obilato koristenje svega i svacega. lag? ne, nema ni toga. jednostavno tel. radi kao zmaj. izmedju ostalih, posedujem i neksuse 4 i 5 pa mogu da uporedim. sto se m8 tice, to je ocigledno tvoj izbor pa ga zato branis, ali, realno on je losiji od g3.

oki

pre 9 godina

Samo cu reci lumija 520 je mama za vašeg g3... (badjura, 18. jul 2014 00:52)

pa ti se sprdas... da si rekao i lumia 1020 omasio bi za kilometar

dejan

pre 9 godina

Procesor i radna memorija kao u Galaxy S3 iz 2012.godine. Rezolucija ekrana takodje, samo sto je veci - kao kod modela S4 ili npr. Htc One M8, sto sami znaci da je manje ostar.
Dve u svemu, mora da bude prilicno jeftin da bi ga iko kupio.

auuu

pre 9 godina

Kakva propuštena prilika, neverovatno. Kad su vec stavili 5", mogli su 1080p ekran i snapdragon 800 i bili bi ubedljivo najjači u tom nekom takozvanom kompakt rangu zato što je po dimenzijama tu. A i to bi već bio mini naspram LG G3 ekrana i zbog prošlogodišnjeg procesora. Ovako je ovo valjda nano verzija iznutra u mini telu.

Ske

pre 9 godina

@Til Zagreb
Aj' sad ti me ubedjuj sta sam ja radio... ti znas bolje verovatno
Doduse, ruku na srce, uredjaj je bio izlozen u jednom od milijardu singapurskih shoping centara kroz koji dnevno prodje stotine ako ne i hiljade ljudi, a uredjaj verovatno nije ni resetovan ceo dan a mozda ni gasen.
Vrlo dobro znam zasto sam se udaljio od istog, i nisam debil pa da drzim prst na ikonici.

anonimus

pre 9 godina

ja imam samo g2 i autonomija mi jeste dva dana. fon je zver. sasvim dovoljan za sve što se od njega traži. neću ga menjati najmanje 3 god.

Psn

pre 9 godina

5 inca je srednji telefon?
(Nikola, 17. jul 2014 22:41) .. Mislim da su mislili na Midrange segment, ne na veličinu ekrana (to valjda i ne postoji. Samo Smartphone, Phablet, Tablet). Ako li ne.. ni meni nije jasno. Inače, ovo i jeste Midrange fon, sa većim ekranom.. još i cena da bude takva.

Psn

pre 9 godina

Bas me zanima sta misle pod tim sto kazu "kvalitetno korisnicko iskustvo". Kakva glupa fraza.
(GuyFawkes, 18. jul 2014 06:44) .. UX (User Experience) je to što čini fon fonom u našem doživljaju tokom korišćenja. Jednostavno je to ono - odgovara mi/ne odgovara mi. I UX je proizvođaču praktično najbitnija stavka - želi da ga podigne na najviši nivo. Postoji posebno odeljenje (tim) koji radi na tome.

techno police

pre 9 godina

badjura,jel se tesis ili si stvarno lud?
(crnifeniks, 18. jul 2014 07:24)

ne može on da ti odgovori jer nije čovek već softver, napravljen da troluje po netu. inače jako iritantan, ako nikada be budem kupio windows phone biće to verovatno zbog njega.

oki

pre 9 godina

Imao sam priliku da koristim po mesec dana u zadnjih par godina galaxy s3,s4,s5. Lg g2,nexus 5 i G3 sada.Iphone 4,4s,5,5s. Sony z i z1.I zakljucio sam da svi imaju jednu bitnu funkciju,a to je da mogu da primaju sms i pozive. OSTALO JE STVAR UKUSA. (vlada, 18. jul 2014 06:30)

ajao pa sta si ti radio sa tolkim parama(mislim ako si kupovao te telefone) bolje da si stedeo sad bi imao novog golfa7 ili tako nesto , jos kazes da primaju sms i pozive tj da ti nisu ni trebali posto to isto moze i nokia 3310