Petak, 18.07.2014.

16:24

Zašto sam odlučila da se zabavljam samo s milionerima?

Izvor: Super žena

Zašto sam odluèila da se zabavljam samo s milionerima? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

82 Komentari

Sortiraj po:

auuuuu

pre 9 godina

@Opasan Momak aka @Doktor Igi
Ni ja tebe ne pitam, suvise si nabedjen.
Ne jurim nikoga odavno, posebno ne opasne momke, ujurila sam sebi.
"Mislite o tome." - ovo mi je omiljeno

Opasan Momak (opasanmomak@live.com)

pre 9 godina

@Dragana, @aleksis, @realno, @Jelena, @Jana

Ala ste se razgoropadile, svaka vam cast.

A da vas pitam ja nesto. Je l' ima neka od vas prosecnih da slucajno svira violinu ili violoncelo, ili obou, ili flautu - ili bilo koji drugi muzicki instrument?

Sto se mene licno tice, devojka koja svira (i voli) bilo koji muzicki instrument je po meni idealna. Za to je potreban talenat, inteligencija, kreativnost, ljubav, strast, zelja, istrajnost, zrtve, i odricanja. To trazim, i to i pruzam.

Svaka moze da se nabudzi, da se razgoliti, i da arlauce u mikrofon, ali ne moze svaka da svira.

Po meni, devojka ne mora da izgleda kao zmaj, samo je bitno da ne izgleda kao krokodil, posto ni ja nisam krokodil. Ipak treba da pozelim da je poljubim. Prosek je ipak negde izmedju zmaja i krokodila.


@auuuuu

Tebe ne pitam. Suvise si odbojna. Imas stavove od kakvih bezim. Problem sa devojkama kao sto si ti je sto jurite muskarce koji jos nisu spremni da im se nakacite na vrat, a vi to ne prihvatate.

Inace, obrazovan sam, radim, svoj sam gazda, i sam sebe izdrzavam. I, da, pisem pesme u slobodno vreme. Nekada davno sam voleo ponekoj devojci da napisem pesmu ako me inspirise. Ali ti nisi zena koja moze da inspirise muskarca da napise bilo sta osim negativnog komentara.

I nastavicu da pisem pesme i da sviram i u braku. Ili necu biti u braku. Znam sta mi je najvaznije u zivotu, za razliku od nekih ovde.

Mislite o tome.

Mirjana

pre 9 godina

@Ray daje poredjenje izmedju spremacice I zene sa dva fakulteta. To nema nikakve veze. Spremacica moze biti dobar karakter a obrazovana los tj nepodesan za veze. I niko tebi nece zameriti sto si sa zgodnom spremacicom a ne namcoractom obrazovanom (ovo uslovno pisem)ako si u kvalitetnom odnosu. Ono sto vam zene zameraju su sponzoruse, zene koje vi tesko a mi jako lako prepoznajemo. Zene,koje ce sve uraditi da bi se dokopale statusa I bogatstva preko vas.Kad kazem sve mislim na fizicki izgled I manipulaciju koju ne prepoznajete. Tu je caka,takve primerke zenskog mi roda,mnogi muski zele ali samo lovatori dobijaju. Izvini ali to jeste povrsnost,mozes je pravdati kakvim god hoces seksualnim zadovoljenjem. Na kraju, zivot da svoj odgovor ali komentatori uglavnom nisu stigli do te faze.
Druga stvar su zene I ta iskonska potreba da budu zasticene I obezbedjene. Da budem dosledna sebi, dovoljno je da je muskarac vredan I ozbiljan, da se slazemo I da ima 'hemije'. Ne treba mi novac previse jer se od dve prosecne plate moze ziveti I moze potomstvo izvesti na pravi put. Vaznije je deci dati emotivno nego ne znam kakvo materijalno bogatstvo. S tim u vezi, zensku 'iskonsku' potrebu da budu materijalno obezbedjene smatram podjednako povrsnom kao I muske nalete na seksualne objekte. Karakter gospodo,karakter... a on svakako podrazumeva I da zena drzi do svog izgleda kao I da muskarac bude vredan I ozbiljan u obezbedjivanju porodice

realno

pre 9 godina

@dragana

Odlicno si opisala nase danasnje muskarce. Vecinom nezreli i valoriziju samo izuzetno lepe devojke, po mogucstvu one poboljsane plasticnom hirurgijom. I stalno kukaju kako je nepravda sto pomenute valorizuju uglavnom muskarce boljeg imovnog stanja. To je jako primetno u muskim komentarima na ovom portalu. Jadikovka za jadikovkom, najcesce o tome kako zene ne razumeju njihovu "iskonsku" potrebu za iskljucivim uparivanjem sa lepoticama. Srce mi se cepa..

auuuuu

pre 9 godina

@ray
Odlicno ali muskarci redovno pljuju zene sto ce pre izabrati uspesnog i sposobnog nego golju. Zato sto su sami ocajni sto nemaju para i istresaju se na zene. Imucni muskarci su sasvim normalno u prednosti i to im je prirodno plus, sto bi bio minus. Kao i lepe zene
Mada nije bas sve tako, ja znam mnogo muskaraca koji zene ne biraju iskljucivo po izgledu kao i zene koje ne bi bile bas sa svakim zato sto je bogat.
Zadnjica se opusti a ti treba da zivis sa nekom teske naravi, trpis histeriju, nece svako da trpi stresove na duze ni za ne znam kakvu zadnjicu. Fakultet mi je tu sporedna stvar to je bitno onima koji puno polazu na drustveni imidz pa ih je blam da im je partner manje obrazovan. Najbitnije je da ti osoba prija a tu pored izgleda vazan i karakter, necija priroda. Ali veoma bitna je i egzistencija i kvalitet zivota. Tesko je bas sve naci, svako po svojim prioritetima odlucuje gde ce malo da popusti, u kojoj sferi.
Prihvatite i vi sta je nama sasvim opravdano bitno bez toliko pljuvanja. Posebno u nasoj zemlji gde bez novca nemas nista ni adekvatnu medicinsku negu, na zalost, hoce li neko od vas da mi placa ako mi se dete ne daj boze razboli? Ili cemo da prosimo preko reklama pa ako skupimo skupimo ako ne sta se tu moze. Ja sama da za sve zaradim ne mogu i necu, sta ce mi onda partner, da mi pise pesme? Zivot je zeznut ljudi, ovde kao da sve tinejdzeri komentarisu sto misle da im mama i tata beru pare na drvetu kad zatreba

ray

pre 9 godina

@auuuuu
Nigde nisam rekao da nije tako, i za zene si u potpunosti u pravu! Naravno da teze hipergamiji i da zele da nadju partnera sa sto boljim materijalnim i drustvenim statusom, licno sa tim nemam nikakvih problema i to mi je ok. S tim da ne vidim nista lose u tome da trazim zenu koja dobro izgleda, slozices se:) Pojmite vi dobro samo necete da prihvatite, nego poturate neke druge vrednosti koje se nas u sustini ne ticu toliko. Otkricu ti jednu veliku tajnu, znas koga ce muskarac pre odabrati, izmedju recimo zene sa dva fakulteta i spremacice? Onu koja ima bolju zadnjicu:) Dakle, vama su vaznije stavri koje nama nisu, kapiras?

auuuuu

pre 9 godina

@ray
Isto tako i selekcija muskog parnera na osnovu sposobnosti da ishrani i nabolje zastiti porodicu i potomstvo, znaci mocni i imucni, "ne da nema veze sa povrsnoscu nego dolazi iz najvece dubine zenske prirode". Eto ni ti ocigledno se ne razumes najbolje u zene bitno je samo opravdati svoje erotske strasti kao prirodne i cak uzvisene, a popljuvati zene zbog potrebe da obezbede sebi i deci egzistenciju i opstanak.
Zaista smesno dokle cete ici da od sebe napravite sveta bica, mozda i balavljenje za klinkicama pod stare dane objasnite nekom svojom velikom muskom dubinom koju mi zene eto ne mozemo da pojmimo

Samsung

pre 9 godina

O čemu vi pričate ovdje? Pa poznato je da prosječne žene imaju najviše udvarača... Uvijek bilo!
E sad ti koji su se vama sviđali možda i jesu gledali te ljepotice, što može značiti da vi gledate samo one muškarce koji su po svemu iznad vas. A oni neće vas.

Jelena

pre 9 godina

Dragi konentatori, zar vi nikada niste videli zenu slucnog izgleda sa mnooogo dobrim frajerom, koji je uz to i bogat? Pogledajte malo oko sebe. Niti je lepota, niti se pare presudne. Od lepote se na nista, bas-bas nista, mogu te sano smarati zbog nje. Atraktivnost sa lepotom nema veze. I nijedno od ova dva nije samo fizicka karakteristika. Mozak u svemu igra glavnu ulogu.

ray

pre 9 godina

@Dragana
Selekcija partnerke na osnovu izgleda ne da nema veze sa povrsnoscu vec dolazi iz najvecih dubina muske prirode, koju ocigledno ne poznajes dovoljno

aleksis

pre 9 godina

A sto nije lepa? Lepo lice ima, samo je poprilicno krupna ali ima i ko to voli. Za engleskinje koje su tako krupne a uglavnom prilicno ruznjikave je lepotica. Tamo nije prosek.
Mnogo ste kriticni, bas me zanima kakvi ste vi. U stvari vredja vas sto vas ne bi htela zbog siromastva pa morate da je popljujete

Filmofil

pre 9 godina

Nemojte se raspravljati sa decom koja u socijalnom smislu ne poznaju druga osim naseg drustva. Oni koji imaju pare u nekoliko genereacija zene se i udaju uglavnom za iste takve. Sta rade van tog braka je druga stvar. Nije njoj kapital vrhunski izgled, mada nije ni ruzna, vec verovatno socijalno poreklo. Ovo su resenja za britansku visu klasu. Iz radnicke se tu tesko dolazi.

Inace je van pameti raspravljati o ma cijim aspiracijama. Ja licno mislim da ljudi treba da idu za onim sto zele, ali da ne kukaju ako im to ne uspe vec sportski podnesu poraz, otresu kolena i idu dalje.

20 godina u braku

pre 9 godina

Ne preterujte sa zenskom lepotom. Izgledam lepo uvek, nisam lepotica, jos manje ruzna. I nikada nisam ''patila'' zbog fizickog izgleda. Ali bih veoma patila da nisam procitala to sto jesam, da ne znam to sto znam, da nisam bila tamo gde sam bila i da u zivotu nisam uradila to sto sam uradila.

Jana

pre 9 godina

Bravo Dragana. Tacno tako.
Da nadodam i to da je ceo svet u globalu veoma nepravedan prema zenama prosecnog izgleda koliko god da su kvalitetne po osobinama. Pogledajte samo filmove i serije, i domace i strane, uvek su glavne glumice lepe i uvek u radnji filma ili serije ona najlepsa biva obozavana od raznoraznih muskaraca, dok one ostale, prosecnog izgleda redovno izvise,bivaju prevarene i sl. Zena prosecnog izgleda ili cak ruzna nema maltene nikakve sanse. A sa druge strane, u svim tim serijama ili filmovima, i ruzni, i siromasni i te kako mogu da osvoje neku lepoticu. Skoro nikada necete videti da se u filmu neki muskarac zaljubljuje u ruznjikavu zenu, ama bas nikada. Strasno je kako izgled anatemise zene. Uzas. Znaci muskarci kakvi god da su mogu da dobiju ,sto inace u zivotu uvek prizeljkuju, neku lepoticu, dok zene prosecnog izgleda uvek moraju da se zadovolje necim ispod svog nivoa, samo zato sto nisu lepe.

aleks

pre 9 godina

@Dragana
Upravo tako. Veliki prezir nasi muskarci izrazavaju prema zenama koje nisu lepotice, nasilnicki ih vredjaju i gade ih se. Za sebe bi hteli uvazavanje, postovanje i priliku iako su bez posla, siromasni, ruznjikavi, niski, debeli... Naravno priliku iskljucivo od lepe i zgodne, nista manje ih ne zanima. Zivela sam i vani nikada takvu nerealnost videla, jako tuzno

hmm

pre 9 godina

Samo se osvrnite na komentare i bice vam jasno zasto smo u ovakvom stanju. Nacija nam je mentalno zaostala. "Kako je ruzna kako je ovo, kako je ono", pa ta ruzna te ne bi pogledala, a nece ni neka druga.

Dragana

pre 9 godina

Citajuci komentare, zakljucila sam da muskarci misle da ona nema sanse kod milionera samo zato sto misle da ona nije lepa. Kod muskaraca se znaci sve zasniva samo na izgledu zene, na osnovu izgleda zene ocenjujete kakva je i sta ona zasluzuje. Jednako povrsno razmisljate kao i ova zena kojoj je glavna stavka bogatstvo, samo sto je kod vas glavna stavka izgled zene. A najinteresnttnije je to sto ste vi "objektivno" svesni da vecina bogatasa nju nece hteti da ozeni jer ona nije lepotica(bogatasi mogu naci mnogo lepsu)a sa druge strane vi tako prosecnog materijalnog stanja i dalje jurite za lepoticama. Ako ste objetivno shvatili da taj bogatas nece hteti nju, jer nije dovoljno lepa, kako onda ne shvatate da onda nije objektivno da ocekujete da neka lepotica umesto nekog bogatasa odabere vas prosecnog. To vam je izgleda tesko da razumete. Nikako da pocnete da gledate i jurite devojke prosecnog izgleda. Ocekujete da ova zena kao i svaka devojka prosecnog izgleda juri prosecne momke, a sa druge strane vi prosecni momci i dalje jurite za lepoticama.
Inace ja licno ne mislim da ce svaki bogatas uvek odabrati lepoticu, niti da ce neka lepotica uvek izabrati bogatasa. Ali izgleda da vi muski zene procenjujete prvenstveno kroz izgled,ako nije lepa to prema vama znaci da nije zasluzila nekog bogatog ili kvalitenog muskarca, da nece biti jako voljena jer eto nije dovoljno lepa. Bukvalno mi pripadne muka od toga kako muskarci razmisljaju.

Lale Gator

pre 9 godina

Jedan poduzi rezime za sve devojke. Prilikom odabira milionera ili parasa imate dve mogucnosti - da je to neko ko je stekao na posten ili mutan nacin. Prvu grupu cine obrazovani, ambiciozni ljudi, koji su svoj uspeh gradili godinama i koji ce doci do izrazaja u nekim srednjim godinama. Takodje, oni zele iste takve zene, obrazovane, cestite, postene, sposobne, sigurne, samosvesne, posvecene deci (jer su do tada bile posvecene obrazovanju i ostvarenju svojih ciljeva). Druga strana je mnogo brojnija i cini 90% ukupnog trzista. Njima trebaju devojke/zene koje mozemo gledati svakodnevno na TV-u i na splavovima, pune silikona, praznih glava, praznih prica, debelog zeluca. Nije ni njima lako, treba trpeti batine, prevare, omalovazavanje, nepostovanje, psovanje. Da ne govorim o tome kakav je strah kada neko nepoznat zakuca na vrata, kada nocu zazvoni fiksni pa dva puta razmisljate da li da se javite, kada nakon nocnog poziva ode u nepoznatom pravcu i odbija da vam kaze a vi ne mozete celu noc oka da sklopite brinuci da li ce se vratiti,.. Kao podkategorija spadaju oni koji su nasledili ili osvojili nesto na nagradnoj igri, kod njih vazi pravilo "kako doslo, tako otislo", jer, ipak nema novca koji se ne moze potrositi. Pravi primer najbolje predstavlja Novak Djokovic koji je godinama u vezi sa Jelenom i jednostavno se oseca ta zaljubljenost, postovanje i ljubav izmedju njih. Njihovi osmesi govore vise od hiljadu reci. Izbor je na vama.

Milan Nis

pre 9 godina

Nije ova svracala do Srbije autom,pa da joj se isti pokvari.Ne bi izlazila vise ni sa kim,osim sa automehanicarima.
Zaboravila bi KENSINGTON PALAC GARDEN.

lev

pre 9 godina

Komentatori su, u vecini primera, ocito bas uvredjeni sadrzajem i opredeljenjem pomenute Mademoiselle! Otvoreno je iskazala svoj stav, i kao i svako medju nama, ima pravo na to.
(merci, 18. jul 2014 13:03)
Ovo samo zvuci logicno, kao i vecina novokomponovanih "internet mudrosti", a inace je jako plitko razmisljanje. Ako vec imas "petlju" da izneses svoj stav, budi spremna i za tudji. Zar ne?

tanja

pre 9 godina

molim decka koji se naziva "mare" da ne degraadira srpske devojke i da komplekse leci na drugom mestu, ili na primer da malo proputuje.
a ova devojka, mi lici na sve samo ne na kapacitet za lov na milionere. ovakve izjave su sigurno visoko cenjene u visokom drustvu.

dragan

pre 9 godina

kod nas Srba poznato je da onu radnju ne radi lep,nego uporan.
Zamisli koliko ti treba da budes uporna, a taj milioner ruzan da bi nesto avanzovala
Djevojko precijenila si sebe sto bi rekli braca Crnogorci
No, ipak zelim ti dobar ulov .Srecno?!!!

nikola87

pre 9 godina

Problem je sto sto bogatasi mogu da imaju daleko lepse i pametnije zene.. Ona jedino ima sansu sa bogatasima ako nabavi crveni fenjer.

mare

pre 9 godina

Osuđujete ovu devojku samo zato što je iskrena. Realno ovako razmišlja većina devojaka u Srbiji, samo što ne pričaju o tome kao ova. I svaka joj čast, iskrena devojka....

GYPSY

pre 9 godina

Drugarice, nekad leptirici i lova ne idu "ruku pod ruku".
A onda tribaš birati.
Lično preporučujen leptirice.
Njihov "lepet krila" uvik je puno lipši i dugovječniji od bilo kojeg novca.

annna

pre 9 godina

nemam ja nista protiv bogatasa, niti bih imala nesto protiv da budem u vezi sa nekim ako bi se okolnosti poklopile...ALI traziti bogatasa da bi ON meni dao lep zivot...tuga..
Ako si nesposobna da sama sebe svojim nekim poslom/biznisom obezbedis, a mislis da ce neki sposobni muskarac koji je svojim trudom, znanjem i voljom napravio mnogo u zivotu, da uzme nesposobnu debilku za suprugu....
Ne kazem da nema bogatih a ne bas pametnih (uglavnom naivnih sportista i muzicara), koje uspeju da smotaju bedne sponzoruse, kao sto je recimo primer bivseg trenera jednog naseg velikog fudbalskog kluba koga je jedna slicna 'dama' uspela da zavede, razvede se, uzme mu dobar deo miliona i sad pravi selfije od australije do havaja...
ali pravi uspesan covek nikada nece pasti na tako neku osobu ...

jolly

pre 9 godina

Ovo je osoba koja je iskoristila stare veze roditelja da bi dosla u program i izreklamirala se. Kada je pogledate, izgleda veoma zeleno. Zene koje su u takvom opticaju imaju tragove takvog zivota na licu, a ova taj zivot o kome prica izgleda da nije ni videla. Ako je to sve tacno, onda imamo jos jadniju situaciju - da ova devojka izlazi u javnost i pokazuje ocajnicku zelju da postane sponzorusa. Mislim da nema dubljeg dna od ovog.

merci

pre 9 godina

Komentatori su, u vecini primera, ocito bas uvredjeni sadrzajem i opredeljenjem pomenute Mademoiselle! Otvoreno je iskazala svoj stav, i kao i svako medju nama, ima pravo na to.

Dott

pre 9 godina

Postavite se na mesto jednog milionera, da li bi ova devojka kod vas imal sanse?
Hm...prvo, ne mozete se postaviti na mesto jednog milionera, jer logiku koju sad imate gledajuci se na tom mestu, tada ne biste. Sad razmisljate da ste milioner, sigurno bi imali visi kriterijum za sve pa i izgled. Ima logike istina, medjutim zivotna praksa je nesto savim drugo. Oko milionera vrve lepe i zgodne dame i to je njemu svakodnevnica. Ne ne znaci da mu lepota postaje nebitna, ali znaci da mu neke druge stvari isplivavaju na povrsinu.
Pored svega te druge stvari i ja mislim da tesko moze naci kod ove devojke, jer mislim da glupih milionera sve je manje i na filmu.

Independent Scotland 2014

pre 9 godina

Konacno jedna normalna zena sa zdravim razmisljanjem.Steta sto nase devojke nisu takve.Bolje 100 godina u luksuzu,nego 7 dana u bijedi.

Lepota je prolazna, inteligencija nije

pre 9 godina

Poenta cele ove price je da ne trebas bili lep da bi dosao do novca. Ove nase sponzoruse jesu supermodeli za ovu ali ova ocigledno ima mozak. Sta vredi nasim curama lepota kad ne umeju da je unovce kao ova. Lepota je prolazna, inteligencija nije.

hah

pre 9 godina

makar je iskrena i nije sramota priznati kako vecina devojaka razmislja pa ko bi voleo da zivi u siromastvu... samo ne mislim bas da je kadar za nekog milionera osim da ima 60 god...

Тигрица

pre 9 godina

1. Želim bajku, želim leptiriće.
О: Ово је јако лепо али је неизводљиво због следеће реченице:
2. Ona kaže da je usavršila tehnike lova na bogate muškarce.

Novi Sad

pre 9 godina

A šta ako i ti bogataši traže bogatašice, a ti osiromašila? Zašto bi te on oženio, kad može da traži isto što i ti? Šta mu ti posebno nudiš? Pih!

dex

pre 9 godina

Ova? Izgleda da ti milioneri bas i nemaju ukusa. Em ne lici ni na sta, em deluje nazoljena... Ako im je do poslovne pratnje, ima jeftinijih i svakako daleko boljeg izgleda.

Joca

pre 9 godina

Cekaj, a po cemu se ova razlikuje od drugih? Ona je samo rekla ono sto druge misle, ali ni milionera nema milijarda pa se do kraja trziste svede na "daj sta das".

dex

pre 9 godina

Ova? Izgleda da ti milioneri bas i nemaju ukusa. Em ne lici ni na sta, em deluje nazoljena... Ako im je do poslovne pratnje, ima jeftinijih i svakako daleko boljeg izgleda.

Joca

pre 9 godina

Cekaj, a po cemu se ova razlikuje od drugih? Ona je samo rekla ono sto druge misle, ali ni milionera nema milijarda pa se do kraja trziste svede na "daj sta das".

Novi Sad

pre 9 godina

A šta ako i ti bogataši traže bogatašice, a ti osiromašila? Zašto bi te on oženio, kad može da traži isto što i ti? Šta mu ti posebno nudiš? Pih!

Тигрица

pre 9 godina

1. Želim bajku, želim leptiriće.
О: Ово је јако лепо али је неизводљиво због следеће реченице:
2. Ona kaže da je usavršila tehnike lova na bogate muškarce.

Independent Scotland 2014

pre 9 godina

Konacno jedna normalna zena sa zdravim razmisljanjem.Steta sto nase devojke nisu takve.Bolje 100 godina u luksuzu,nego 7 dana u bijedi.

jolly

pre 9 godina

Ovo je osoba koja je iskoristila stare veze roditelja da bi dosla u program i izreklamirala se. Kada je pogledate, izgleda veoma zeleno. Zene koje su u takvom opticaju imaju tragove takvog zivota na licu, a ova taj zivot o kome prica izgleda da nije ni videla. Ako je to sve tacno, onda imamo jos jadniju situaciju - da ova devojka izlazi u javnost i pokazuje ocajnicku zelju da postane sponzorusa. Mislim da nema dubljeg dna od ovog.

Lepota je prolazna, inteligencija nije

pre 9 godina

Poenta cele ove price je da ne trebas bili lep da bi dosao do novca. Ove nase sponzoruse jesu supermodeli za ovu ali ova ocigledno ima mozak. Sta vredi nasim curama lepota kad ne umeju da je unovce kao ova. Lepota je prolazna, inteligencija nije.

hah

pre 9 godina

makar je iskrena i nije sramota priznati kako vecina devojaka razmislja pa ko bi voleo da zivi u siromastvu... samo ne mislim bas da je kadar za nekog milionera osim da ima 60 god...

Dragana

pre 9 godina

Citajuci komentare, zakljucila sam da muskarci misle da ona nema sanse kod milionera samo zato sto misle da ona nije lepa. Kod muskaraca se znaci sve zasniva samo na izgledu zene, na osnovu izgleda zene ocenjujete kakva je i sta ona zasluzuje. Jednako povrsno razmisljate kao i ova zena kojoj je glavna stavka bogatstvo, samo sto je kod vas glavna stavka izgled zene. A najinteresnttnije je to sto ste vi "objektivno" svesni da vecina bogatasa nju nece hteti da ozeni jer ona nije lepotica(bogatasi mogu naci mnogo lepsu)a sa druge strane vi tako prosecnog materijalnog stanja i dalje jurite za lepoticama. Ako ste objetivno shvatili da taj bogatas nece hteti nju, jer nije dovoljno lepa, kako onda ne shvatate da onda nije objektivno da ocekujete da neka lepotica umesto nekog bogatasa odabere vas prosecnog. To vam je izgleda tesko da razumete. Nikako da pocnete da gledate i jurite devojke prosecnog izgleda. Ocekujete da ova zena kao i svaka devojka prosecnog izgleda juri prosecne momke, a sa druge strane vi prosecni momci i dalje jurite za lepoticama.
Inace ja licno ne mislim da ce svaki bogatas uvek odabrati lepoticu, niti da ce neka lepotica uvek izabrati bogatasa. Ali izgleda da vi muski zene procenjujete prvenstveno kroz izgled,ako nije lepa to prema vama znaci da nije zasluzila nekog bogatog ili kvalitenog muskarca, da nece biti jako voljena jer eto nije dovoljno lepa. Bukvalno mi pripadne muka od toga kako muskarci razmisljaju.

mare

pre 9 godina

Osuđujete ovu devojku samo zato što je iskrena. Realno ovako razmišlja većina devojaka u Srbiji, samo što ne pričaju o tome kao ova. I svaka joj čast, iskrena devojka....

Dott

pre 9 godina

Postavite se na mesto jednog milionera, da li bi ova devojka kod vas imal sanse?
Hm...prvo, ne mozete se postaviti na mesto jednog milionera, jer logiku koju sad imate gledajuci se na tom mestu, tada ne biste. Sad razmisljate da ste milioner, sigurno bi imali visi kriterijum za sve pa i izgled. Ima logike istina, medjutim zivotna praksa je nesto savim drugo. Oko milionera vrve lepe i zgodne dame i to je njemu svakodnevnica. Ne ne znaci da mu lepota postaje nebitna, ali znaci da mu neke druge stvari isplivavaju na povrsinu.
Pored svega te druge stvari i ja mislim da tesko moze naci kod ove devojke, jer mislim da glupih milionera sve je manje i na filmu.

merci

pre 9 godina

Komentatori su, u vecini primera, ocito bas uvredjeni sadrzajem i opredeljenjem pomenute Mademoiselle! Otvoreno je iskazala svoj stav, i kao i svako medju nama, ima pravo na to.

aleks

pre 9 godina

@Dragana
Upravo tako. Veliki prezir nasi muskarci izrazavaju prema zenama koje nisu lepotice, nasilnicki ih vredjaju i gade ih se. Za sebe bi hteli uvazavanje, postovanje i priliku iako su bez posla, siromasni, ruznjikavi, niski, debeli... Naravno priliku iskljucivo od lepe i zgodne, nista manje ih ne zanima. Zivela sam i vani nikada takvu nerealnost videla, jako tuzno

GYPSY

pre 9 godina

Drugarice, nekad leptirici i lova ne idu "ruku pod ruku".
A onda tribaš birati.
Lično preporučujen leptirice.
Njihov "lepet krila" uvik je puno lipši i dugovječniji od bilo kojeg novca.

tanja

pre 9 godina

molim decka koji se naziva "mare" da ne degraadira srpske devojke i da komplekse leci na drugom mestu, ili na primer da malo proputuje.
a ova devojka, mi lici na sve samo ne na kapacitet za lov na milionere. ovakve izjave su sigurno visoko cenjene u visokom drustvu.

hmm

pre 9 godina

Samo se osvrnite na komentare i bice vam jasno zasto smo u ovakvom stanju. Nacija nam je mentalno zaostala. "Kako je ruzna kako je ovo, kako je ono", pa ta ruzna te ne bi pogledala, a nece ni neka druga.

annna

pre 9 godina

nemam ja nista protiv bogatasa, niti bih imala nesto protiv da budem u vezi sa nekim ako bi se okolnosti poklopile...ALI traziti bogatasa da bi ON meni dao lep zivot...tuga..
Ako si nesposobna da sama sebe svojim nekim poslom/biznisom obezbedis, a mislis da ce neki sposobni muskarac koji je svojim trudom, znanjem i voljom napravio mnogo u zivotu, da uzme nesposobnu debilku za suprugu....
Ne kazem da nema bogatih a ne bas pametnih (uglavnom naivnih sportista i muzicara), koje uspeju da smotaju bedne sponzoruse, kao sto je recimo primer bivseg trenera jednog naseg velikog fudbalskog kluba koga je jedna slicna 'dama' uspela da zavede, razvede se, uzme mu dobar deo miliona i sad pravi selfije od australije do havaja...
ali pravi uspesan covek nikada nece pasti na tako neku osobu ...

Jana

pre 9 godina

Bravo Dragana. Tacno tako.
Da nadodam i to da je ceo svet u globalu veoma nepravedan prema zenama prosecnog izgleda koliko god da su kvalitetne po osobinama. Pogledajte samo filmove i serije, i domace i strane, uvek su glavne glumice lepe i uvek u radnji filma ili serije ona najlepsa biva obozavana od raznoraznih muskaraca, dok one ostale, prosecnog izgleda redovno izvise,bivaju prevarene i sl. Zena prosecnog izgleda ili cak ruzna nema maltene nikakve sanse. A sa druge strane, u svim tim serijama ili filmovima, i ruzni, i siromasni i te kako mogu da osvoje neku lepoticu. Skoro nikada necete videti da se u filmu neki muskarac zaljubljuje u ruznjikavu zenu, ama bas nikada. Strasno je kako izgled anatemise zene. Uzas. Znaci muskarci kakvi god da su mogu da dobiju ,sto inace u zivotu uvek prizeljkuju, neku lepoticu, dok zene prosecnog izgleda uvek moraju da se zadovolje necim ispod svog nivoa, samo zato sto nisu lepe.

auuuuu

pre 9 godina

@ray
Isto tako i selekcija muskog parnera na osnovu sposobnosti da ishrani i nabolje zastiti porodicu i potomstvo, znaci mocni i imucni, "ne da nema veze sa povrsnoscu nego dolazi iz najvece dubine zenske prirode". Eto ni ti ocigledno se ne razumes najbolje u zene bitno je samo opravdati svoje erotske strasti kao prirodne i cak uzvisene, a popljuvati zene zbog potrebe da obezbede sebi i deci egzistenciju i opstanak.
Zaista smesno dokle cete ici da od sebe napravite sveta bica, mozda i balavljenje za klinkicama pod stare dane objasnite nekom svojom velikom muskom dubinom koju mi zene eto ne mozemo da pojmimo

Lale Gator

pre 9 godina

Jedan poduzi rezime za sve devojke. Prilikom odabira milionera ili parasa imate dve mogucnosti - da je to neko ko je stekao na posten ili mutan nacin. Prvu grupu cine obrazovani, ambiciozni ljudi, koji su svoj uspeh gradili godinama i koji ce doci do izrazaja u nekim srednjim godinama. Takodje, oni zele iste takve zene, obrazovane, cestite, postene, sposobne, sigurne, samosvesne, posvecene deci (jer su do tada bile posvecene obrazovanju i ostvarenju svojih ciljeva). Druga strana je mnogo brojnija i cini 90% ukupnog trzista. Njima trebaju devojke/zene koje mozemo gledati svakodnevno na TV-u i na splavovima, pune silikona, praznih glava, praznih prica, debelog zeluca. Nije ni njima lako, treba trpeti batine, prevare, omalovazavanje, nepostovanje, psovanje. Da ne govorim o tome kakav je strah kada neko nepoznat zakuca na vrata, kada nocu zazvoni fiksni pa dva puta razmisljate da li da se javite, kada nakon nocnog poziva ode u nepoznatom pravcu i odbija da vam kaze a vi ne mozete celu noc oka da sklopite brinuci da li ce se vratiti,.. Kao podkategorija spadaju oni koji su nasledili ili osvojili nesto na nagradnoj igri, kod njih vazi pravilo "kako doslo, tako otislo", jer, ipak nema novca koji se ne moze potrositi. Pravi primer najbolje predstavlja Novak Djokovic koji je godinama u vezi sa Jelenom i jednostavno se oseca ta zaljubljenost, postovanje i ljubav izmedju njih. Njihovi osmesi govore vise od hiljadu reci. Izbor je na vama.

aleksis

pre 9 godina

A sto nije lepa? Lepo lice ima, samo je poprilicno krupna ali ima i ko to voli. Za engleskinje koje su tako krupne a uglavnom prilicno ruznjikave je lepotica. Tamo nije prosek.
Mnogo ste kriticni, bas me zanima kakvi ste vi. U stvari vredja vas sto vas ne bi htela zbog siromastva pa morate da je popljujete

lev

pre 9 godina

Komentatori su, u vecini primera, ocito bas uvredjeni sadrzajem i opredeljenjem pomenute Mademoiselle! Otvoreno je iskazala svoj stav, i kao i svako medju nama, ima pravo na to.
(merci, 18. jul 2014 13:03)
Ovo samo zvuci logicno, kao i vecina novokomponovanih "internet mudrosti", a inace je jako plitko razmisljanje. Ako vec imas "petlju" da izneses svoj stav, budi spremna i za tudji. Zar ne?

Milan Nis

pre 9 godina

Nije ova svracala do Srbije autom,pa da joj se isti pokvari.Ne bi izlazila vise ni sa kim,osim sa automehanicarima.
Zaboravila bi KENSINGTON PALAC GARDEN.

auuuuu

pre 9 godina

@ray
Odlicno ali muskarci redovno pljuju zene sto ce pre izabrati uspesnog i sposobnog nego golju. Zato sto su sami ocajni sto nemaju para i istresaju se na zene. Imucni muskarci su sasvim normalno u prednosti i to im je prirodno plus, sto bi bio minus. Kao i lepe zene
Mada nije bas sve tako, ja znam mnogo muskaraca koji zene ne biraju iskljucivo po izgledu kao i zene koje ne bi bile bas sa svakim zato sto je bogat.
Zadnjica se opusti a ti treba da zivis sa nekom teske naravi, trpis histeriju, nece svako da trpi stresove na duze ni za ne znam kakvu zadnjicu. Fakultet mi je tu sporedna stvar to je bitno onima koji puno polazu na drustveni imidz pa ih je blam da im je partner manje obrazovan. Najbitnije je da ti osoba prija a tu pored izgleda vazan i karakter, necija priroda. Ali veoma bitna je i egzistencija i kvalitet zivota. Tesko je bas sve naci, svako po svojim prioritetima odlucuje gde ce malo da popusti, u kojoj sferi.
Prihvatite i vi sta je nama sasvim opravdano bitno bez toliko pljuvanja. Posebno u nasoj zemlji gde bez novca nemas nista ni adekvatnu medicinsku negu, na zalost, hoce li neko od vas da mi placa ako mi se dete ne daj boze razboli? Ili cemo da prosimo preko reklama pa ako skupimo skupimo ako ne sta se tu moze. Ja sama da za sve zaradim ne mogu i necu, sta ce mi onda partner, da mi pise pesme? Zivot je zeznut ljudi, ovde kao da sve tinejdzeri komentarisu sto misle da im mama i tata beru pare na drvetu kad zatreba

Mirjana

pre 9 godina

@Ray daje poredjenje izmedju spremacice I zene sa dva fakulteta. To nema nikakve veze. Spremacica moze biti dobar karakter a obrazovana los tj nepodesan za veze. I niko tebi nece zameriti sto si sa zgodnom spremacicom a ne namcoractom obrazovanom (ovo uslovno pisem)ako si u kvalitetnom odnosu. Ono sto vam zene zameraju su sponzoruse, zene koje vi tesko a mi jako lako prepoznajemo. Zene,koje ce sve uraditi da bi se dokopale statusa I bogatstva preko vas.Kad kazem sve mislim na fizicki izgled I manipulaciju koju ne prepoznajete. Tu je caka,takve primerke zenskog mi roda,mnogi muski zele ali samo lovatori dobijaju. Izvini ali to jeste povrsnost,mozes je pravdati kakvim god hoces seksualnim zadovoljenjem. Na kraju, zivot da svoj odgovor ali komentatori uglavnom nisu stigli do te faze.
Druga stvar su zene I ta iskonska potreba da budu zasticene I obezbedjene. Da budem dosledna sebi, dovoljno je da je muskarac vredan I ozbiljan, da se slazemo I da ima 'hemije'. Ne treba mi novac previse jer se od dve prosecne plate moze ziveti I moze potomstvo izvesti na pravi put. Vaznije je deci dati emotivno nego ne znam kakvo materijalno bogatstvo. S tim u vezi, zensku 'iskonsku' potrebu da budu materijalno obezbedjene smatram podjednako povrsnom kao I muske nalete na seksualne objekte. Karakter gospodo,karakter... a on svakako podrazumeva I da zena drzi do svog izgleda kao I da muskarac bude vredan I ozbiljan u obezbedjivanju porodice

dragan

pre 9 godina

kod nas Srba poznato je da onu radnju ne radi lep,nego uporan.
Zamisli koliko ti treba da budes uporna, a taj milioner ruzan da bi nesto avanzovala
Djevojko precijenila si sebe sto bi rekli braca Crnogorci
No, ipak zelim ti dobar ulov .Srecno?!!!

realno

pre 9 godina

@dragana

Odlicno si opisala nase danasnje muskarce. Vecinom nezreli i valoriziju samo izuzetno lepe devojke, po mogucstvu one poboljsane plasticnom hirurgijom. I stalno kukaju kako je nepravda sto pomenute valorizuju uglavnom muskarce boljeg imovnog stanja. To je jako primetno u muskim komentarima na ovom portalu. Jadikovka za jadikovkom, najcesce o tome kako zene ne razumeju njihovu "iskonsku" potrebu za iskljucivim uparivanjem sa lepoticama. Srce mi se cepa..

nikola87

pre 9 godina

Problem je sto sto bogatasi mogu da imaju daleko lepse i pametnije zene.. Ona jedino ima sansu sa bogatasima ako nabavi crveni fenjer.

Filmofil

pre 9 godina

Nemojte se raspravljati sa decom koja u socijalnom smislu ne poznaju druga osim naseg drustva. Oni koji imaju pare u nekoliko genereacija zene se i udaju uglavnom za iste takve. Sta rade van tog braka je druga stvar. Nije njoj kapital vrhunski izgled, mada nije ni ruzna, vec verovatno socijalno poreklo. Ovo su resenja za britansku visu klasu. Iz radnicke se tu tesko dolazi.

Inace je van pameti raspravljati o ma cijim aspiracijama. Ja licno mislim da ljudi treba da idu za onim sto zele, ali da ne kukaju ako im to ne uspe vec sportski podnesu poraz, otresu kolena i idu dalje.

ray

pre 9 godina

@Dragana
Selekcija partnerke na osnovu izgleda ne da nema veze sa povrsnoscu vec dolazi iz najvecih dubina muske prirode, koju ocigledno ne poznajes dovoljno

20 godina u braku

pre 9 godina

Ne preterujte sa zenskom lepotom. Izgledam lepo uvek, nisam lepotica, jos manje ruzna. I nikada nisam ''patila'' zbog fizickog izgleda. Ali bih veoma patila da nisam procitala to sto jesam, da ne znam to sto znam, da nisam bila tamo gde sam bila i da u zivotu nisam uradila to sto sam uradila.

Jelena

pre 9 godina

Dragi konentatori, zar vi nikada niste videli zenu slucnog izgleda sa mnooogo dobrim frajerom, koji je uz to i bogat? Pogledajte malo oko sebe. Niti je lepota, niti se pare presudne. Od lepote se na nista, bas-bas nista, mogu te sano smarati zbog nje. Atraktivnost sa lepotom nema veze. I nijedno od ova dva nije samo fizicka karakteristika. Mozak u svemu igra glavnu ulogu.

Samsung

pre 9 godina

O čemu vi pričate ovdje? Pa poznato je da prosječne žene imaju najviše udvarača... Uvijek bilo!
E sad ti koji su se vama sviđali možda i jesu gledali te ljepotice, što može značiti da vi gledate samo one muškarce koji su po svemu iznad vas. A oni neće vas.

auuuuu

pre 9 godina

@Opasan Momak aka @Doktor Igi
Ni ja tebe ne pitam, suvise si nabedjen.
Ne jurim nikoga odavno, posebno ne opasne momke, ujurila sam sebi.
"Mislite o tome." - ovo mi je omiljeno

ray

pre 9 godina

@auuuuu
Nigde nisam rekao da nije tako, i za zene si u potpunosti u pravu! Naravno da teze hipergamiji i da zele da nadju partnera sa sto boljim materijalnim i drustvenim statusom, licno sa tim nemam nikakvih problema i to mi je ok. S tim da ne vidim nista lose u tome da trazim zenu koja dobro izgleda, slozices se:) Pojmite vi dobro samo necete da prihvatite, nego poturate neke druge vrednosti koje se nas u sustini ne ticu toliko. Otkricu ti jednu veliku tajnu, znas koga ce muskarac pre odabrati, izmedju recimo zene sa dva fakulteta i spremacice? Onu koja ima bolju zadnjicu:) Dakle, vama su vaznije stavri koje nama nisu, kapiras?

Opasan Momak (opasanmomak@live.com)

pre 9 godina

@Dragana, @aleksis, @realno, @Jelena, @Jana

Ala ste se razgoropadile, svaka vam cast.

A da vas pitam ja nesto. Je l' ima neka od vas prosecnih da slucajno svira violinu ili violoncelo, ili obou, ili flautu - ili bilo koji drugi muzicki instrument?

Sto se mene licno tice, devojka koja svira (i voli) bilo koji muzicki instrument je po meni idealna. Za to je potreban talenat, inteligencija, kreativnost, ljubav, strast, zelja, istrajnost, zrtve, i odricanja. To trazim, i to i pruzam.

Svaka moze da se nabudzi, da se razgoliti, i da arlauce u mikrofon, ali ne moze svaka da svira.

Po meni, devojka ne mora da izgleda kao zmaj, samo je bitno da ne izgleda kao krokodil, posto ni ja nisam krokodil. Ipak treba da pozelim da je poljubim. Prosek je ipak negde izmedju zmaja i krokodila.


@auuuuu

Tebe ne pitam. Suvise si odbojna. Imas stavove od kakvih bezim. Problem sa devojkama kao sto si ti je sto jurite muskarce koji jos nisu spremni da im se nakacite na vrat, a vi to ne prihvatate.

Inace, obrazovan sam, radim, svoj sam gazda, i sam sebe izdrzavam. I, da, pisem pesme u slobodno vreme. Nekada davno sam voleo ponekoj devojci da napisem pesmu ako me inspirise. Ali ti nisi zena koja moze da inspirise muskarca da napise bilo sta osim negativnog komentara.

I nastavicu da pisem pesme i da sviram i u braku. Ili necu biti u braku. Znam sta mi je najvaznije u zivotu, za razliku od nekih ovde.

Mislite o tome.

Independent Scotland 2014

pre 9 godina

Konacno jedna normalna zena sa zdravim razmisljanjem.Steta sto nase devojke nisu takve.Bolje 100 godina u luksuzu,nego 7 dana u bijedi.

mare

pre 9 godina

Osuđujete ovu devojku samo zato što je iskrena. Realno ovako razmišlja većina devojaka u Srbiji, samo što ne pričaju o tome kao ova. I svaka joj čast, iskrena devojka....

ray

pre 9 godina

@Dragana
Selekcija partnerke na osnovu izgleda ne da nema veze sa povrsnoscu vec dolazi iz najvecih dubina muske prirode, koju ocigledno ne poznajes dovoljno

dex

pre 9 godina

Ova? Izgleda da ti milioneri bas i nemaju ukusa. Em ne lici ni na sta, em deluje nazoljena... Ako im je do poslovne pratnje, ima jeftinijih i svakako daleko boljeg izgleda.

merci

pre 9 godina

Komentatori su, u vecini primera, ocito bas uvredjeni sadrzajem i opredeljenjem pomenute Mademoiselle! Otvoreno je iskazala svoj stav, i kao i svako medju nama, ima pravo na to.

Lepota je prolazna, inteligencija nije

pre 9 godina

Poenta cele ove price je da ne trebas bili lep da bi dosao do novca. Ove nase sponzoruse jesu supermodeli za ovu ali ova ocigledno ima mozak. Sta vredi nasim curama lepota kad ne umeju da je unovce kao ova. Lepota je prolazna, inteligencija nije.

ray

pre 9 godina

@auuuuu
Nigde nisam rekao da nije tako, i za zene si u potpunosti u pravu! Naravno da teze hipergamiji i da zele da nadju partnera sa sto boljim materijalnim i drustvenim statusom, licno sa tim nemam nikakvih problema i to mi je ok. S tim da ne vidim nista lose u tome da trazim zenu koja dobro izgleda, slozices se:) Pojmite vi dobro samo necete da prihvatite, nego poturate neke druge vrednosti koje se nas u sustini ne ticu toliko. Otkricu ti jednu veliku tajnu, znas koga ce muskarac pre odabrati, izmedju recimo zene sa dva fakulteta i spremacice? Onu koja ima bolju zadnjicu:) Dakle, vama su vaznije stavri koje nama nisu, kapiras?

Joca

pre 9 godina

Cekaj, a po cemu se ova razlikuje od drugih? Ona je samo rekla ono sto druge misle, ali ni milionera nema milijarda pa se do kraja trziste svede na "daj sta das".

Lale Gator

pre 9 godina

Jedan poduzi rezime za sve devojke. Prilikom odabira milionera ili parasa imate dve mogucnosti - da je to neko ko je stekao na posten ili mutan nacin. Prvu grupu cine obrazovani, ambiciozni ljudi, koji su svoj uspeh gradili godinama i koji ce doci do izrazaja u nekim srednjim godinama. Takodje, oni zele iste takve zene, obrazovane, cestite, postene, sposobne, sigurne, samosvesne, posvecene deci (jer su do tada bile posvecene obrazovanju i ostvarenju svojih ciljeva). Druga strana je mnogo brojnija i cini 90% ukupnog trzista. Njima trebaju devojke/zene koje mozemo gledati svakodnevno na TV-u i na splavovima, pune silikona, praznih glava, praznih prica, debelog zeluca. Nije ni njima lako, treba trpeti batine, prevare, omalovazavanje, nepostovanje, psovanje. Da ne govorim o tome kakav je strah kada neko nepoznat zakuca na vrata, kada nocu zazvoni fiksni pa dva puta razmisljate da li da se javite, kada nakon nocnog poziva ode u nepoznatom pravcu i odbija da vam kaze a vi ne mozete celu noc oka da sklopite brinuci da li ce se vratiti,.. Kao podkategorija spadaju oni koji su nasledili ili osvojili nesto na nagradnoj igri, kod njih vazi pravilo "kako doslo, tako otislo", jer, ipak nema novca koji se ne moze potrositi. Pravi primer najbolje predstavlja Novak Djokovic koji je godinama u vezi sa Jelenom i jednostavno se oseca ta zaljubljenost, postovanje i ljubav izmedju njih. Njihovi osmesi govore vise od hiljadu reci. Izbor je na vama.

Jana

pre 9 godina

Bravo Dragana. Tacno tako.
Da nadodam i to da je ceo svet u globalu veoma nepravedan prema zenama prosecnog izgleda koliko god da su kvalitetne po osobinama. Pogledajte samo filmove i serije, i domace i strane, uvek su glavne glumice lepe i uvek u radnji filma ili serije ona najlepsa biva obozavana od raznoraznih muskaraca, dok one ostale, prosecnog izgleda redovno izvise,bivaju prevarene i sl. Zena prosecnog izgleda ili cak ruzna nema maltene nikakve sanse. A sa druge strane, u svim tim serijama ili filmovima, i ruzni, i siromasni i te kako mogu da osvoje neku lepoticu. Skoro nikada necete videti da se u filmu neki muskarac zaljubljuje u ruznjikavu zenu, ama bas nikada. Strasno je kako izgled anatemise zene. Uzas. Znaci muskarci kakvi god da su mogu da dobiju ,sto inace u zivotu uvek prizeljkuju, neku lepoticu, dok zene prosecnog izgleda uvek moraju da se zadovolje necim ispod svog nivoa, samo zato sto nisu lepe.

Samsung

pre 9 godina

O čemu vi pričate ovdje? Pa poznato je da prosječne žene imaju najviše udvarača... Uvijek bilo!
E sad ti koji su se vama sviđali možda i jesu gledali te ljepotice, što može značiti da vi gledate samo one muškarce koji su po svemu iznad vas. A oni neće vas.

Dragana

pre 9 godina

Citajuci komentare, zakljucila sam da muskarci misle da ona nema sanse kod milionera samo zato sto misle da ona nije lepa. Kod muskaraca se znaci sve zasniva samo na izgledu zene, na osnovu izgleda zene ocenjujete kakva je i sta ona zasluzuje. Jednako povrsno razmisljate kao i ova zena kojoj je glavna stavka bogatstvo, samo sto je kod vas glavna stavka izgled zene. A najinteresnttnije je to sto ste vi "objektivno" svesni da vecina bogatasa nju nece hteti da ozeni jer ona nije lepotica(bogatasi mogu naci mnogo lepsu)a sa druge strane vi tako prosecnog materijalnog stanja i dalje jurite za lepoticama. Ako ste objetivno shvatili da taj bogatas nece hteti nju, jer nije dovoljno lepa, kako onda ne shvatate da onda nije objektivno da ocekujete da neka lepotica umesto nekog bogatasa odabere vas prosecnog. To vam je izgleda tesko da razumete. Nikako da pocnete da gledate i jurite devojke prosecnog izgleda. Ocekujete da ova zena kao i svaka devojka prosecnog izgleda juri prosecne momke, a sa druge strane vi prosecni momci i dalje jurite za lepoticama.
Inace ja licno ne mislim da ce svaki bogatas uvek odabrati lepoticu, niti da ce neka lepotica uvek izabrati bogatasa. Ali izgleda da vi muski zene procenjujete prvenstveno kroz izgled,ako nije lepa to prema vama znaci da nije zasluzila nekog bogatog ili kvalitenog muskarca, da nece biti jako voljena jer eto nije dovoljno lepa. Bukvalno mi pripadne muka od toga kako muskarci razmisljaju.

Тигрица

pre 9 godina

1. Želim bajku, želim leptiriće.
О: Ово је јако лепо али је неизводљиво због следеће реченице:
2. Ona kaže da je usavršila tehnike lova na bogate muškarce.

Milan Nis

pre 9 godina

Nije ova svracala do Srbije autom,pa da joj se isti pokvari.Ne bi izlazila vise ni sa kim,osim sa automehanicarima.
Zaboravila bi KENSINGTON PALAC GARDEN.

nikola87

pre 9 godina

Problem je sto sto bogatasi mogu da imaju daleko lepse i pametnije zene.. Ona jedino ima sansu sa bogatasima ako nabavi crveni fenjer.

Opasan Momak (opasanmomak@live.com)

pre 9 godina

@Dragana, @aleksis, @realno, @Jelena, @Jana

Ala ste se razgoropadile, svaka vam cast.

A da vas pitam ja nesto. Je l' ima neka od vas prosecnih da slucajno svira violinu ili violoncelo, ili obou, ili flautu - ili bilo koji drugi muzicki instrument?

Sto se mene licno tice, devojka koja svira (i voli) bilo koji muzicki instrument je po meni idealna. Za to je potreban talenat, inteligencija, kreativnost, ljubav, strast, zelja, istrajnost, zrtve, i odricanja. To trazim, i to i pruzam.

Svaka moze da se nabudzi, da se razgoliti, i da arlauce u mikrofon, ali ne moze svaka da svira.

Po meni, devojka ne mora da izgleda kao zmaj, samo je bitno da ne izgleda kao krokodil, posto ni ja nisam krokodil. Ipak treba da pozelim da je poljubim. Prosek je ipak negde izmedju zmaja i krokodila.


@auuuuu

Tebe ne pitam. Suvise si odbojna. Imas stavove od kakvih bezim. Problem sa devojkama kao sto si ti je sto jurite muskarce koji jos nisu spremni da im se nakacite na vrat, a vi to ne prihvatate.

Inace, obrazovan sam, radim, svoj sam gazda, i sam sebe izdrzavam. I, da, pisem pesme u slobodno vreme. Nekada davno sam voleo ponekoj devojci da napisem pesmu ako me inspirise. Ali ti nisi zena koja moze da inspirise muskarca da napise bilo sta osim negativnog komentara.

I nastavicu da pisem pesme i da sviram i u braku. Ili necu biti u braku. Znam sta mi je najvaznije u zivotu, za razliku od nekih ovde.

Mislite o tome.

tanja

pre 9 godina

molim decka koji se naziva "mare" da ne degraadira srpske devojke i da komplekse leci na drugom mestu, ili na primer da malo proputuje.
a ova devojka, mi lici na sve samo ne na kapacitet za lov na milionere. ovakve izjave su sigurno visoko cenjene u visokom drustvu.

dragan

pre 9 godina

kod nas Srba poznato je da onu radnju ne radi lep,nego uporan.
Zamisli koliko ti treba da budes uporna, a taj milioner ruzan da bi nesto avanzovala
Djevojko precijenila si sebe sto bi rekli braca Crnogorci
No, ipak zelim ti dobar ulov .Srecno?!!!

hah

pre 9 godina

makar je iskrena i nije sramota priznati kako vecina devojaka razmislja pa ko bi voleo da zivi u siromastvu... samo ne mislim bas da je kadar za nekog milionera osim da ima 60 god...

Dott

pre 9 godina

Postavite se na mesto jednog milionera, da li bi ova devojka kod vas imal sanse?
Hm...prvo, ne mozete se postaviti na mesto jednog milionera, jer logiku koju sad imate gledajuci se na tom mestu, tada ne biste. Sad razmisljate da ste milioner, sigurno bi imali visi kriterijum za sve pa i izgled. Ima logike istina, medjutim zivotna praksa je nesto savim drugo. Oko milionera vrve lepe i zgodne dame i to je njemu svakodnevnica. Ne ne znaci da mu lepota postaje nebitna, ali znaci da mu neke druge stvari isplivavaju na povrsinu.
Pored svega te druge stvari i ja mislim da tesko moze naci kod ove devojke, jer mislim da glupih milionera sve je manje i na filmu.

hmm

pre 9 godina

Samo se osvrnite na komentare i bice vam jasno zasto smo u ovakvom stanju. Nacija nam je mentalno zaostala. "Kako je ruzna kako je ovo, kako je ono", pa ta ruzna te ne bi pogledala, a nece ni neka druga.

aleks

pre 9 godina

@Dragana
Upravo tako. Veliki prezir nasi muskarci izrazavaju prema zenama koje nisu lepotice, nasilnicki ih vredjaju i gade ih se. Za sebe bi hteli uvazavanje, postovanje i priliku iako su bez posla, siromasni, ruznjikavi, niski, debeli... Naravno priliku iskljucivo od lepe i zgodne, nista manje ih ne zanima. Zivela sam i vani nikada takvu nerealnost videla, jako tuzno

auuuuu

pre 9 godina

@ray
Isto tako i selekcija muskog parnera na osnovu sposobnosti da ishrani i nabolje zastiti porodicu i potomstvo, znaci mocni i imucni, "ne da nema veze sa povrsnoscu nego dolazi iz najvece dubine zenske prirode". Eto ni ti ocigledno se ne razumes najbolje u zene bitno je samo opravdati svoje erotske strasti kao prirodne i cak uzvisene, a popljuvati zene zbog potrebe da obezbede sebi i deci egzistenciju i opstanak.
Zaista smesno dokle cete ici da od sebe napravite sveta bica, mozda i balavljenje za klinkicama pod stare dane objasnite nekom svojom velikom muskom dubinom koju mi zene eto ne mozemo da pojmimo

auuuuu

pre 9 godina

@Opasan Momak aka @Doktor Igi
Ni ja tebe ne pitam, suvise si nabedjen.
Ne jurim nikoga odavno, posebno ne opasne momke, ujurila sam sebi.
"Mislite o tome." - ovo mi je omiljeno

lev

pre 9 godina

Komentatori su, u vecini primera, ocito bas uvredjeni sadrzajem i opredeljenjem pomenute Mademoiselle! Otvoreno je iskazala svoj stav, i kao i svako medju nama, ima pravo na to.
(merci, 18. jul 2014 13:03)
Ovo samo zvuci logicno, kao i vecina novokomponovanih "internet mudrosti", a inace je jako plitko razmisljanje. Ako vec imas "petlju" da izneses svoj stav, budi spremna i za tudji. Zar ne?

realno

pre 9 godina

@dragana

Odlicno si opisala nase danasnje muskarce. Vecinom nezreli i valoriziju samo izuzetno lepe devojke, po mogucstvu one poboljsane plasticnom hirurgijom. I stalno kukaju kako je nepravda sto pomenute valorizuju uglavnom muskarce boljeg imovnog stanja. To je jako primetno u muskim komentarima na ovom portalu. Jadikovka za jadikovkom, najcesce o tome kako zene ne razumeju njihovu "iskonsku" potrebu za iskljucivim uparivanjem sa lepoticama. Srce mi se cepa..

annna

pre 9 godina

nemam ja nista protiv bogatasa, niti bih imala nesto protiv da budem u vezi sa nekim ako bi se okolnosti poklopile...ALI traziti bogatasa da bi ON meni dao lep zivot...tuga..
Ako si nesposobna da sama sebe svojim nekim poslom/biznisom obezbedis, a mislis da ce neki sposobni muskarac koji je svojim trudom, znanjem i voljom napravio mnogo u zivotu, da uzme nesposobnu debilku za suprugu....
Ne kazem da nema bogatih a ne bas pametnih (uglavnom naivnih sportista i muzicara), koje uspeju da smotaju bedne sponzoruse, kao sto je recimo primer bivseg trenera jednog naseg velikog fudbalskog kluba koga je jedna slicna 'dama' uspela da zavede, razvede se, uzme mu dobar deo miliona i sad pravi selfije od australije do havaja...
ali pravi uspesan covek nikada nece pasti na tako neku osobu ...

aleksis

pre 9 godina

A sto nije lepa? Lepo lice ima, samo je poprilicno krupna ali ima i ko to voli. Za engleskinje koje su tako krupne a uglavnom prilicno ruznjikave je lepotica. Tamo nije prosek.
Mnogo ste kriticni, bas me zanima kakvi ste vi. U stvari vredja vas sto vas ne bi htela zbog siromastva pa morate da je popljujete

auuuuu

pre 9 godina

@ray
Odlicno ali muskarci redovno pljuju zene sto ce pre izabrati uspesnog i sposobnog nego golju. Zato sto su sami ocajni sto nemaju para i istresaju se na zene. Imucni muskarci su sasvim normalno u prednosti i to im je prirodno plus, sto bi bio minus. Kao i lepe zene
Mada nije bas sve tako, ja znam mnogo muskaraca koji zene ne biraju iskljucivo po izgledu kao i zene koje ne bi bile bas sa svakim zato sto je bogat.
Zadnjica se opusti a ti treba da zivis sa nekom teske naravi, trpis histeriju, nece svako da trpi stresove na duze ni za ne znam kakvu zadnjicu. Fakultet mi je tu sporedna stvar to je bitno onima koji puno polazu na drustveni imidz pa ih je blam da im je partner manje obrazovan. Najbitnije je da ti osoba prija a tu pored izgleda vazan i karakter, necija priroda. Ali veoma bitna je i egzistencija i kvalitet zivota. Tesko je bas sve naci, svako po svojim prioritetima odlucuje gde ce malo da popusti, u kojoj sferi.
Prihvatite i vi sta je nama sasvim opravdano bitno bez toliko pljuvanja. Posebno u nasoj zemlji gde bez novca nemas nista ni adekvatnu medicinsku negu, na zalost, hoce li neko od vas da mi placa ako mi se dete ne daj boze razboli? Ili cemo da prosimo preko reklama pa ako skupimo skupimo ako ne sta se tu moze. Ja sama da za sve zaradim ne mogu i necu, sta ce mi onda partner, da mi pise pesme? Zivot je zeznut ljudi, ovde kao da sve tinejdzeri komentarisu sto misle da im mama i tata beru pare na drvetu kad zatreba

Novi Sad

pre 9 godina

A šta ako i ti bogataši traže bogatašice, a ti osiromašila? Zašto bi te on oženio, kad može da traži isto što i ti? Šta mu ti posebno nudiš? Pih!

jolly

pre 9 godina

Ovo je osoba koja je iskoristila stare veze roditelja da bi dosla u program i izreklamirala se. Kada je pogledate, izgleda veoma zeleno. Zene koje su u takvom opticaju imaju tragove takvog zivota na licu, a ova taj zivot o kome prica izgleda da nije ni videla. Ako je to sve tacno, onda imamo jos jadniju situaciju - da ova devojka izlazi u javnost i pokazuje ocajnicku zelju da postane sponzorusa. Mislim da nema dubljeg dna od ovog.

GYPSY

pre 9 godina

Drugarice, nekad leptirici i lova ne idu "ruku pod ruku".
A onda tribaš birati.
Lično preporučujen leptirice.
Njihov "lepet krila" uvik je puno lipši i dugovječniji od bilo kojeg novca.

20 godina u braku

pre 9 godina

Ne preterujte sa zenskom lepotom. Izgledam lepo uvek, nisam lepotica, jos manje ruzna. I nikada nisam ''patila'' zbog fizickog izgleda. Ali bih veoma patila da nisam procitala to sto jesam, da ne znam to sto znam, da nisam bila tamo gde sam bila i da u zivotu nisam uradila to sto sam uradila.

Jelena

pre 9 godina

Dragi konentatori, zar vi nikada niste videli zenu slucnog izgleda sa mnooogo dobrim frajerom, koji je uz to i bogat? Pogledajte malo oko sebe. Niti je lepota, niti se pare presudne. Od lepote se na nista, bas-bas nista, mogu te sano smarati zbog nje. Atraktivnost sa lepotom nema veze. I nijedno od ova dva nije samo fizicka karakteristika. Mozak u svemu igra glavnu ulogu.

Filmofil

pre 9 godina

Nemojte se raspravljati sa decom koja u socijalnom smislu ne poznaju druga osim naseg drustva. Oni koji imaju pare u nekoliko genereacija zene se i udaju uglavnom za iste takve. Sta rade van tog braka je druga stvar. Nije njoj kapital vrhunski izgled, mada nije ni ruzna, vec verovatno socijalno poreklo. Ovo su resenja za britansku visu klasu. Iz radnicke se tu tesko dolazi.

Inace je van pameti raspravljati o ma cijim aspiracijama. Ja licno mislim da ljudi treba da idu za onim sto zele, ali da ne kukaju ako im to ne uspe vec sportski podnesu poraz, otresu kolena i idu dalje.

Mirjana

pre 9 godina

@Ray daje poredjenje izmedju spremacice I zene sa dva fakulteta. To nema nikakve veze. Spremacica moze biti dobar karakter a obrazovana los tj nepodesan za veze. I niko tebi nece zameriti sto si sa zgodnom spremacicom a ne namcoractom obrazovanom (ovo uslovno pisem)ako si u kvalitetnom odnosu. Ono sto vam zene zameraju su sponzoruse, zene koje vi tesko a mi jako lako prepoznajemo. Zene,koje ce sve uraditi da bi se dokopale statusa I bogatstva preko vas.Kad kazem sve mislim na fizicki izgled I manipulaciju koju ne prepoznajete. Tu je caka,takve primerke zenskog mi roda,mnogi muski zele ali samo lovatori dobijaju. Izvini ali to jeste povrsnost,mozes je pravdati kakvim god hoces seksualnim zadovoljenjem. Na kraju, zivot da svoj odgovor ali komentatori uglavnom nisu stigli do te faze.
Druga stvar su zene I ta iskonska potreba da budu zasticene I obezbedjene. Da budem dosledna sebi, dovoljno je da je muskarac vredan I ozbiljan, da se slazemo I da ima 'hemije'. Ne treba mi novac previse jer se od dve prosecne plate moze ziveti I moze potomstvo izvesti na pravi put. Vaznije je deci dati emotivno nego ne znam kakvo materijalno bogatstvo. S tim u vezi, zensku 'iskonsku' potrebu da budu materijalno obezbedjene smatram podjednako povrsnom kao I muske nalete na seksualne objekte. Karakter gospodo,karakter... a on svakako podrazumeva I da zena drzi do svog izgleda kao I da muskarac bude vredan I ozbiljan u obezbedjivanju porodice