Sreda, 16.07.2014.

14:56

Žustro u Skupštini, sevale varnice

Poslanici Skupštine Srbije završili su načelnu raspravu o predloženom zakonu o poplavama i vladinom Izveštaju o poplavama,a oštre rasprave obeležile su sednicu.

Izvor: Tanjug

Žustro u Skupštini, sevale varnice IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

Zoran

pre 9 godina

" pa pustimo aktuelnu vladu da vidimo sta ce uraditi ..napadamo sve i kada nema razloga , sve mi se cini da je to neka licna mrznja prema premijeru ..... (nemkenbg, 16. jul 2014 17:43)"
Pa pustili smo ih TRI godine da vidimo šta će da urade! I šta su javno uradili, ne obećali... a za to što si za vreme žutih izgubio posao, to nije uredu. Ali pošto si ti uz aktuelnu vladu, pa zašto nema ni jedne presude za loše privatizacije u kojoj si izgubio posao?

Bice skoro propast sveta

pre 9 godina

Sve mi se čini da oni ovakvim scenama samo zataškuju stvari koje ćemo tek saznati.Mogu samo da zamislim šta????!

nije bitno

pre 9 godina

@Vreme da se listici zamene motkama

nemoj puno da se sekiraš, ali ni ne nadaj se čudu.
Mi živimo isto kao pre 100 godina! I tada su političari lagali i mazali. Ništa se nije promenilo, tako da ne očekujem da će i u narednih 100 biti nešto dugačije. Nemamo mi tu snagu i mentalitet da nešto promenimo, a da ne pričam o kolektivnoj svesti.

cinjenica

pre 9 godina

Culi su da ce stici pare,sa donorske konferencije za poplave,pa se grizu kao pacovi.
Resenje je zatvoriti skupstinu staklenom kupolom kad ih je najvise i prikazivati turistima.

bosa

pre 9 godina

gledala sam skupštinu i videla jednu jadnu predstavu za narod kako bih se stekao utisak da se nešto radi.posle predstave ti isti sednu u restoran i naj normalnije komuniciraju.kodeks ponašanja oslikava na kom smo nivou.u seriji smo imali jednog šojića u skupštini imamo mnogo.prepucavanje ko je koliko pokrao.jani mi sa takvima.čast jako malom broju izuzetaka.

SNS prevaranti

pre 9 godina

Poturice znate ko su bili, tako i danas imamo one koji bi da se dokažu novom gospodaru, a do juče su gospodara najstrašnije pljuvali. Nije slučajno pokvarenjak Maja Gojković postavljena na mesto predsednika skupštine, ona je tu jer bi trebala da bude na nakom drugom mestu(ATP Vojvodina), jer obraza nema, da žmuri pred represijom sns poslanika-prevaranata, a da opoziciju uguši. Ona je idealna osoba za prljave poslove. SNS prevaranti imaju sistem za pljuvanje, za to su zaduženi pljuvači Babić, onaj hoh..apler Đukanović, mali laž.v Jovičić i radikal Martinović. Ekipa ,,sve m... do m...''. Nema smisla više da opozicija bude u parlamentu, jer ovo nema veze sa parlamentarizmom, ovo je čista diktatura i opozicija treba da bude na ulici sa građanima, da organizuje proteste svaki dan zbog sns prevara i katatstrofalne situacije u koju su nas doveli sns prevaranti. Na žalost i b92 žmuri, a jako dobro vidite šta se dešava u skupštini. Pa zašto ćutite?

Ivan

pre 9 godina

Koliko li Vas placaju da lupate minuse iako sami verujete u sve napisano protiv ove vlasti.... Ne volim ovog ex drugog premijera Srpske vlade, Zorana Zivkovica ali se slazem snjim "Mozes izaci iz radikala, ali radikal iz tebe .... " svaka ti je ka Njegoševa! da i ti nesto lepo izjavis nakon tih tvojih 50 i kusur godina.

Aleksandar

pre 9 godina

Botovi, vi i dalje ne kapirate da ne mozete ista uciniti svojim klitanjima na minuse? Youtube je prepun izjava i cinjenja politicara koji su stetni i dan danas. Koliko god kliktali, istina je tu u vidu video zapisa. Nista tu ne mozete da ucinite.

Grunf

pre 9 godina

@ISTINA
Da pomognem istini šta nam se sve dogadja kao posledica rada parlamenta,načina ophodjenja,praćenje teme o kojoj se razgovora:
-gadjali ste sopstverni narod hlebom na terazijama
-gadjali ste se cipelama u Skupštini
-posipali ste vodu jedni po drugima
-iznosili su Vas iz skupštinske sale
-kolege u parlamentu nazivate mudžahedinima
-kolega u parlamentu nazivate teroristima
-zastupali ste ideje Velike Srbije
-Zastupali ste idje život damo Kosovo ne damo
-Kupovali smo benzin iz flaše od Coca-Cole
-Za ručak ne jedemo ništa a za večeru ono što je ostalo od ručka dok se Vi hranite u restoranu parlamenta po ceni kao da je narodna kuhinja samo vi tamo deljete meso dok u narodnoj kuhinji narod jede kupus ali šta vas briga u proseku jedemo sarmu pa se dobro hranimo
-Srbija sa svim i svakim u praksi ni sa kim
-Dovodi se u pitanje obrazovanje od predsdnika države pa do ministara,gradonačelnika
-Pušteno hiljade zatvorenika
-Korupcija i borba protiv kriminala radi kao kanal Dunav-Tisa-Dunav (Uhapsi-48sati-Pusti)
-27 puta su isti mostovi otvarani pa ih danas opet renoviraju
-naplaćujemo putarinu za autoputeve koje nemamo pa s ečudemo što ovuda niko ne prolazi
-Bože koliko samo još stvari postoji kao posledica rada parlamenta,njihovih diskusija,njihovog predstavljanja Srbije od 1990-2000,pa od 2000-2006.2006-2012,pa 2012- a ono sve isti ljudi.
-U stvari mi smo jedopartijska zemlja i dalje samo je režiser to malo uobličio i predstavio kao višepartijsku držaavu.

Beloved

pre 9 godina

@nemkenbg
Zašto bez šanse da se više ikada zaposliš ? Evo sad su ovi tvoji na vlasti pa nek ti pronađu neko mesto. Mislim zaslužio si posle pisanja ovakvih komentara.

novosadjan

pre 9 godina

Jel' to gospa Maja gadljiva na tenziju i ruzne reci? A sta je radila na mitingu u Novom Sadu? Evo da se podsetimo: https://www.youtube.com/watch?v=NV9BkBpKKlE

citalac

pre 9 godina

Ne znam kako ostali misle ali sto se mene tice,ja mislim da ce ova vlada svesti drzavu do 0 (nule) a u nekim domenima mozda i ispod pa ce za sledecu vladu biti cisti racuni jer ce sve poceti od 0 (nule).

vjerica radeta

pre 9 godina

Nemkeng@# ti si ostao bez posla za vreme zutih ja bez brata za vreme radikala i socijalista,bez kuce i ti pricas nesto .Dobro ste se napeljesili a posle propala firma.Nedo ti bog sudbinu izbeglica.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zola, 16. jul 2014 18:03)

Znaci poslanik i jos ko zna sta jos po novcu Martinovic se dobro udomio kao izbeglica u Rumi i stvorio svoje carstvo od bogatstva, pa vas vise ni u Skupstini ne spominje. Samo one izbeglice koje su usle u politiku najbolje su prosli.

glasac

pre 9 godina

Slozio bi se sa jednim od prethodnih komentara da Zokiju bundi a i B.Stevanovicu iz DS treba oduzeti dozivotno rec, nikada mi nije bilo jasno da neko tako upropasti i opustosi zemlju i sada kao prica o postenju ....pa i ja sam ostao bez posla za vreme vladavine ZUTIH i njihovih pljackaskih privatizacija i bez ijedne sanse da se ponovo zaposlim...pa pustimo aktuelnu vladu da vidimo sta ce uraditi ..napadamo sve i kada nema razloga , sve mi se cini da je to neka licna mrznja prema premijeru .....
(nemkenbg, 16. jul 2014 17:43)

Jesi to ti Vučiću? ;D
(prion, 16. jul 2014 17:58)

Ne, ne! Seki ovde, samo zarobljen u telu Martija!

Student

pre 9 godina

Sećam se tribine, kod mene, na FPN-u od pre dve i po god, kada je bila priča o Kosovu i fusnoti. Jedan od debatera je bio Martinović, kao član SRS-a, i napadao je Borka Stefanovića (koji je u tom trenutku bio zadužen za Kosovo, trebalo da bude učesnik debate, ali nije stigao) što zbog izdaje Kosova, što zbog izdaje Srbije. No, nije to važno, pišem ovo jer je taj Martinović izjavio tada DA NIKADA NE BI PREŠAO IZ SRS U SNS, JER NIJE TAKAV ČOVEK.
Eto.
P.S. Žute i novožute ne mogu da smislim, ali ovaj batica...

sportsman

pre 9 godina

Dobrodosli u Gebelsovsku Srbiju. Svako ko misli drugacije je nepozeljan. Jos ako je obrazovan i sposoban onda ga treba hitno isterati iz zemlje. Cisto da nam ne pokvari ovu idealnu sliku.

ISTIINA

pre 9 godina

@) istina:

I ja se sećam devedesetih. U zadnjih 2,5 godine mi se pamćenje skroz osvežilo.

Što se tiče te nesreće koju si pomenuo i koje se svi nerado prisećamo i koju niko ne želi, bojim se da je alternativa sledeća:

pustiti da do potpune propasti vladaju primitivni i nesposobni koji su:
- tvrdili da se nećemo saginjati i da nas niko ne sme tući,
- pa tvrdili da će nas sankcije ojačati,
- pa nam nudili korenje da bi nam ojačali ponos,
- pa nas mobilisali i tvrdili da nismo u ratu,
- pa nas tukli,
- pa tvrdili da će raketirati Beč i Rim,
- pa tvrdili da su oni faktor stabilnosti na Balkanu
- pa tvrdili da su dobili rat na Kosovu,
- pa se odrekli voljenog vođe i voljenog vojvode da bi sami mogli da nastave sa pljačkanjem i laganjem.
.
.
eto, nije teško setiti se, probajte i vi, verovatno sam nešto ispustio. Ah, umalo da zaboravim. Onaj "principijelni legalista", jedini političar koji sme da nas pogleda u oči se povukao. Ovoga puta neće biti tu da vas spašava narodnog gneva.

zola

pre 9 godina

Nemkeng@# ti si ostao bez posla za vreme zutih ja bez brata za vreme radikala i socijalista,bez kuce i ti pricas nesto .Dobro ste se napeljesili a posle propala firma.Nedo ti bog sudbinu izbeglica.

Borcha republika!

pre 9 godina

(istina, 16. jul 2014 17:58)

Znate sta, Evropi i svetu je Srbije pun kufer. Ovog puta ce nas definitivno rasparcati na teritorije sa po 200.000 stanovnika koje je ZAISTA moguce kontrolisati i to ce biti to.
Dakle, ne daj boze dugog cekanja!

tuđe cipele

pre 9 godina

Nisam shvatila zbog čega je ministarka, pored postojećih projekata "Srpska kuća", angažovala profesore građevinskog i arhitektonskog fakulteta za izradu projekata kuća? Hoće li budući vlasnici dobiti mogućnost izbora između projekata ljudi iz nastave i onih koji imaju firme i iskustvo u praksi? Kako bi bilo da upošljeni u projektantskim kućama godinu dana rade za "dž" na arhitektonskom i građevinskom fakultetu umesto profesora koji su radili projekte i pomognu fakultetu da ostvari značajnu uštedu?

joca grozni

pre 9 godina

I ja se secam devedesetih kada smo ziveli u diktaturi i kada je opozicija mogla da govori i po 24 sata (neki su i to koristili), a onda se pojavilo svetlo na kraju tunela i donela neka nova pravila, koliko moze i kako moze da se prica u skupstini. Vise nije bilo vazno sta se prica nego koliko je sekundi preostalo poslanickoj grupi da govori. Dosli su novi na vlast i samo koriste ono sto su im omogucili stari. Gospodo iz opozicije bili ste bahati i sve to vam se vraca

Što je mnogo,mnogo je

pre 9 godina

Upravo, u direktnom prenosu, na 2. programu RTS_a pratim izlaganje podpredsednice Vlade -PROF. DR. Zorane Mihajlović.
A GDE ova DOKTORKA "drži" PROFESURU, gde predaje, na kom fakultetu ?

Test za sns

pre 9 godina

Pitanje za sns bota: koliko funkcija ima sns poslanik Martinovic i kolika su mu ukupna mesecna primanja? Pitanje je lako a lazni odgovori se lako mogu prepoznati.

Зорина Каран

pre 9 godina

Борко Стефановић,неверроватно, па то није више ни кратко памћење,не знам како то назвати. Дакле, он даје себи за слободу, да коментарише рад председнице Народне скупштине, и то како толерише праксу да поједини посланици вређају опозицију.САМО СЕ МАЛО ТРЕБАМО ПРИСЕТИТИ ГОРДАНЕ ЧОМИЋ КАО ПРЕДСЕДАВАЈУЋЕ У СКУПШТИНИ И СВЕЋЕ БИТИ КРИСТАЛНО ЈАСНО, ШТА ЈЕ ТОРТУРА О НЕДЕМОКРАТИЧНОСТ.

gg

pre 9 godina

E moj Martine,tesko je opravdati 500000 mesecno sto primas , i to sto te stite sto si godinama predavao isti rad i uzimao pare. Ko sa djavolima tikve sadi , od glavu mu se lupaju. Obraz je najvazniji, a ti ga prljas po drugi put

nikola

pre 9 godina

Ovi iz SNS-a verovatno dok su zavrsavali doktorske, magistarske i ko zna kakve studije nisu naisli na rec "parlametarizam" i "parlamentaran", izgleda misle da niko nema prava da misli drugacije od njih, nisu ni svesni kako ce propasti...

istina

pre 9 godina

Ima nas koji se secamo devedesetih , ovako je sve pocelo . Plasim se novog kraha Srbije , novih beda , sirotinje , rata . Daj Boze da gresim , ali ovako je pocelo satite se samo jednoumlja iz skupstine, pa onda narod na ulice radnici , studenti pa onda " kordon pred onom decom k'o pred nekom hordom" .

nemkenbg

pre 9 godina

Slozio bi se sa jednim od prethodnih komentara da Zokiju bundi a i B.Stevanovicu iz DS treba oduzeti dozivotno rec, nikada mi nije bilo jasno da neko tako upropasti i opustosi zemlju i sada kao prica o postenju ....pa i ja sam ostao bez posla za vreme vladavine ZUTIH i njihovih pljackaskih privatizacija i bez ijedne sanse da se ponovo zaposlim...pa pustimo aktuelnu vladu da vidimo sta ce uraditi ..napadamo sve i kada nema razloga , sve mi se cini da je to neka licna mrznja prema premijeru .....

prion

pre 9 godina

Slozio bi se sa jednim od prethodnih komentara da Zokiju bundi a i B.Stevanovicu iz DS treba oduzeti dozivotno rec, nikada mi nije bilo jasno da neko tako upropasti i opustosi zemlju i sada kao prica o postenju ....pa i ja sam ostao bez posla za vreme vladavine ZUTIH i njihovih pljackaskih privatizacija i bez ijedne sanse da se ponovo zaposlim...pa pustimo aktuelnu vladu da vidimo sta ce uraditi ..napadamo sve i kada nema razloga , sve mi se cini da je to neka licna mrznja prema premijeru .....
(nemkenbg, 16. jul 2014 17:43)

Jesi to ti Vučiću? ;D

zoran

pre 9 godina

Živkoviću treba oduzeti doživotno reč,i za njega bi to bilo dobro!
(trick, 16. jul 2014 15:17)

Vi biste, kada biste mogli, svima oduzeli reč koji ne misle kao vi... Ali, na kraju ćeš ti biti prvi sa motkom kada krene "kuka i motika" da juri ove nesposobnjakovića, prevarante, secikese i zulumćare. Seti se onda šta sam ti ovde napisao, majstore...

Sosa

pre 9 godina

Martinovicu lepo si se ti udomio u sns sa pet plata i pet zauzetih radnih mesta u Rumi, pa jos pricas o radikalsko-naprednjackom postenju.
Tebi treba reci po sremacki - SEVAJ (sto znaci m**sh).
Odvratno je bilo to prepucavanje kada su naprednjacko-radikalski poslanici zaboravili da se radi o ljudima koji su pogodjeni poplavama koji su izgubili sve, neki i najmilije, pa sada njihovim prepucavanjem gube i dragoceno vreme.
Odvratno je slusati hvalospeve na racun vodje, niko do sada od poslanika nije pokrenuo pitanje odgovornosti niti je naglasio da toga ima u Izvestaju Vlade.

Vreme da se listici zamene motkama

pre 9 godina

Sta da se ocekuje od jos jednog plagijatora i konvertita, zucnog radikala Martinovica, 25 godina se bahate u ovoj zemlji bez ikakvih posledica, lonac narodnog nezadovoljstva je poceo da kipi a ko ce se na vreloj kasi izgoreti videcemo ubrzo, podrska svim protestima protiv ovog parazitskog sistema gde su ovakvi likovi najveca tragedija koja nas je zadesila. Koliko takvih ima? Slozicete se mnogo, previse, nikad nije kasno da ih se oslobodimo, mozda je za nas vecinu kasno ali makar da nam deca odrastu u nekom bolje organizovanom bezparazitskom drustvu, SAMOPROGLASENIH REFORMATORA (PLAGIJATORA, DEMAGOGA, PARTIJSKO-DRZAVNIH PARAZITA, NESTRUCNIH I BEZCASNIH)

Pjer D.

pre 9 godina

Setimo se samo sta je Martinovic onomad pricao o Tomi i Vucicu kad su napustili radikale. "Ako su turcinu ruke krvave do lakata, poturici moraju bar do ramena".

Izdajnik

pre 9 godina

pa sta ste mislili da ce jedna gospodja, koju zovu predsenik parlamenta, i koja je trebala da bude u zatvoru , a ne u parlamentu ,drugacije da radi??? pa to je seseljeva skola

ivan78bg

pre 9 godina

Stvarno jako cudno od radikala.Zar nisu njih iznosili iz skupstinske sale.Zar nisu oni slavili zlocince i radovali se ubistvu premijera Djindjica onda satro eto saznali su da su gresili
Hahahahahahah

Pjer D.

pre 9 godina

Setimo se samo sta je Martinovic onomad pricao o Tomi i Vucicu kad su napustili radikale. "Ako su turcinu ruke krvave do lakata, poturici moraju bar do ramena".

Izdajnik

pre 9 godina

pa sta ste mislili da ce jedna gospodja, koju zovu predsenik parlamenta, i koja je trebala da bude u zatvoru , a ne u parlamentu ,drugacije da radi??? pa to je seseljeva skola

ivan78bg

pre 9 godina

Stvarno jako cudno od radikala.Zar nisu njih iznosili iz skupstinske sale.Zar nisu oni slavili zlocince i radovali se ubistvu premijera Djindjica onda satro eto saznali su da su gresili
Hahahahahahah

Vreme da se listici zamene motkama

pre 9 godina

Sta da se ocekuje od jos jednog plagijatora i konvertita, zucnog radikala Martinovica, 25 godina se bahate u ovoj zemlji bez ikakvih posledica, lonac narodnog nezadovoljstva je poceo da kipi a ko ce se na vreloj kasi izgoreti videcemo ubrzo, podrska svim protestima protiv ovog parazitskog sistema gde su ovakvi likovi najveca tragedija koja nas je zadesila. Koliko takvih ima? Slozicete se mnogo, previse, nikad nije kasno da ih se oslobodimo, mozda je za nas vecinu kasno ali makar da nam deca odrastu u nekom bolje organizovanom bezparazitskom drustvu, SAMOPROGLASENIH REFORMATORA (PLAGIJATORA, DEMAGOGA, PARTIJSKO-DRZAVNIH PARAZITA, NESTRUCNIH I BEZCASNIH)

zola

pre 9 godina

Nemkeng@# ti si ostao bez posla za vreme zutih ja bez brata za vreme radikala i socijalista,bez kuce i ti pricas nesto .Dobro ste se napeljesili a posle propala firma.Nedo ti bog sudbinu izbeglica.

zoran

pre 9 godina

Živkoviću treba oduzeti doživotno reč,i za njega bi to bilo dobro!
(trick, 16. jul 2014 15:17)

Vi biste, kada biste mogli, svima oduzeli reč koji ne misle kao vi... Ali, na kraju ćeš ti biti prvi sa motkom kada krene "kuka i motika" da juri ove nesposobnjakovića, prevarante, secikese i zulumćare. Seti se onda šta sam ti ovde napisao, majstore...

Sosa

pre 9 godina

Martinovicu lepo si se ti udomio u sns sa pet plata i pet zauzetih radnih mesta u Rumi, pa jos pricas o radikalsko-naprednjackom postenju.
Tebi treba reci po sremacki - SEVAJ (sto znaci m**sh).
Odvratno je bilo to prepucavanje kada su naprednjacko-radikalski poslanici zaboravili da se radi o ljudima koji su pogodjeni poplavama koji su izgubili sve, neki i najmilije, pa sada njihovim prepucavanjem gube i dragoceno vreme.
Odvratno je slusati hvalospeve na racun vodje, niko do sada od poslanika nije pokrenuo pitanje odgovornosti niti je naglasio da toga ima u Izvestaju Vlade.

Test za sns

pre 9 godina

Pitanje za sns bota: koliko funkcija ima sns poslanik Martinovic i kolika su mu ukupna mesecna primanja? Pitanje je lako a lazni odgovori se lako mogu prepoznati.

citalac

pre 9 godina

Ne znam kako ostali misle ali sto se mene tice,ja mislim da ce ova vlada svesti drzavu do 0 (nule) a u nekim domenima mozda i ispod pa ce za sledecu vladu biti cisti racuni jer ce sve poceti od 0 (nule).

gg

pre 9 godina

E moj Martine,tesko je opravdati 500000 mesecno sto primas , i to sto te stite sto si godinama predavao isti rad i uzimao pare. Ko sa djavolima tikve sadi , od glavu mu se lupaju. Obraz je najvazniji, a ti ga prljas po drugi put

ISTIINA

pre 9 godina

@) istina:

I ja se sećam devedesetih. U zadnjih 2,5 godine mi se pamćenje skroz osvežilo.

Što se tiče te nesreće koju si pomenuo i koje se svi nerado prisećamo i koju niko ne želi, bojim se da je alternativa sledeća:

pustiti da do potpune propasti vladaju primitivni i nesposobni koji su:
- tvrdili da se nećemo saginjati i da nas niko ne sme tući,
- pa tvrdili da će nas sankcije ojačati,
- pa nam nudili korenje da bi nam ojačali ponos,
- pa nas mobilisali i tvrdili da nismo u ratu,
- pa nas tukli,
- pa tvrdili da će raketirati Beč i Rim,
- pa tvrdili da su oni faktor stabilnosti na Balkanu
- pa tvrdili da su dobili rat na Kosovu,
- pa se odrekli voljenog vođe i voljenog vojvode da bi sami mogli da nastave sa pljačkanjem i laganjem.
.
.
eto, nije teško setiti se, probajte i vi, verovatno sam nešto ispustio. Ah, umalo da zaboravim. Onaj "principijelni legalista", jedini političar koji sme da nas pogleda u oči se povukao. Ovoga puta neće biti tu da vas spašava narodnog gneva.

Što je mnogo,mnogo je

pre 9 godina

Upravo, u direktnom prenosu, na 2. programu RTS_a pratim izlaganje podpredsednice Vlade -PROF. DR. Zorane Mihajlović.
A GDE ova DOKTORKA "drži" PROFESURU, gde predaje, na kom fakultetu ?

nikola

pre 9 godina

Ovi iz SNS-a verovatno dok su zavrsavali doktorske, magistarske i ko zna kakve studije nisu naisli na rec "parlametarizam" i "parlamentaran", izgleda misle da niko nema prava da misli drugacije od njih, nisu ni svesni kako ce propasti...

istina

pre 9 godina

Ima nas koji se secamo devedesetih , ovako je sve pocelo . Plasim se novog kraha Srbije , novih beda , sirotinje , rata . Daj Boze da gresim , ali ovako je pocelo satite se samo jednoumlja iz skupstine, pa onda narod na ulice radnici , studenti pa onda " kordon pred onom decom k'o pred nekom hordom" .

prion

pre 9 godina

Slozio bi se sa jednim od prethodnih komentara da Zokiju bundi a i B.Stevanovicu iz DS treba oduzeti dozivotno rec, nikada mi nije bilo jasno da neko tako upropasti i opustosi zemlju i sada kao prica o postenju ....pa i ja sam ostao bez posla za vreme vladavine ZUTIH i njihovih pljackaskih privatizacija i bez ijedne sanse da se ponovo zaposlim...pa pustimo aktuelnu vladu da vidimo sta ce uraditi ..napadamo sve i kada nema razloga , sve mi se cini da je to neka licna mrznja prema premijeru .....
(nemkenbg, 16. jul 2014 17:43)

Jesi to ti Vučiću? ;D

joca grozni

pre 9 godina

I ja se secam devedesetih kada smo ziveli u diktaturi i kada je opozicija mogla da govori i po 24 sata (neki su i to koristili), a onda se pojavilo svetlo na kraju tunela i donela neka nova pravila, koliko moze i kako moze da se prica u skupstini. Vise nije bilo vazno sta se prica nego koliko je sekundi preostalo poslanickoj grupi da govori. Dosli su novi na vlast i samo koriste ono sto su im omogucili stari. Gospodo iz opozicije bili ste bahati i sve to vam se vraca

sportsman

pre 9 godina

Dobrodosli u Gebelsovsku Srbiju. Svako ko misli drugacije je nepozeljan. Jos ako je obrazovan i sposoban onda ga treba hitno isterati iz zemlje. Cisto da nam ne pokvari ovu idealnu sliku.

Зорина Каран

pre 9 godina

Борко Стефановић,неверроватно, па то није више ни кратко памћење,не знам како то назвати. Дакле, он даје себи за слободу, да коментарише рад председнице Народне скупштине, и то како толерише праксу да поједини посланици вређају опозицију.САМО СЕ МАЛО ТРЕБАМО ПРИСЕТИТИ ГОРДАНЕ ЧОМИЋ КАО ПРЕДСЕДАВАЈУЋЕ У СКУПШТИНИ И СВЕЋЕ БИТИ КРИСТАЛНО ЈАСНО, ШТА ЈЕ ТОРТУРА О НЕДЕМОКРАТИЧНОСТ.

novosadjan

pre 9 godina

Jel' to gospa Maja gadljiva na tenziju i ruzne reci? A sta je radila na mitingu u Novom Sadu? Evo da se podsetimo: https://www.youtube.com/watch?v=NV9BkBpKKlE

Grunf

pre 9 godina

@ISTINA
Da pomognem istini šta nam se sve dogadja kao posledica rada parlamenta,načina ophodjenja,praćenje teme o kojoj se razgovora:
-gadjali ste sopstverni narod hlebom na terazijama
-gadjali ste se cipelama u Skupštini
-posipali ste vodu jedni po drugima
-iznosili su Vas iz skupštinske sale
-kolege u parlamentu nazivate mudžahedinima
-kolega u parlamentu nazivate teroristima
-zastupali ste ideje Velike Srbije
-Zastupali ste idje život damo Kosovo ne damo
-Kupovali smo benzin iz flaše od Coca-Cole
-Za ručak ne jedemo ništa a za večeru ono što je ostalo od ručka dok se Vi hranite u restoranu parlamenta po ceni kao da je narodna kuhinja samo vi tamo deljete meso dok u narodnoj kuhinji narod jede kupus ali šta vas briga u proseku jedemo sarmu pa se dobro hranimo
-Srbija sa svim i svakim u praksi ni sa kim
-Dovodi se u pitanje obrazovanje od predsdnika države pa do ministara,gradonačelnika
-Pušteno hiljade zatvorenika
-Korupcija i borba protiv kriminala radi kao kanal Dunav-Tisa-Dunav (Uhapsi-48sati-Pusti)
-27 puta su isti mostovi otvarani pa ih danas opet renoviraju
-naplaćujemo putarinu za autoputeve koje nemamo pa s ečudemo što ovuda niko ne prolazi
-Bože koliko samo još stvari postoji kao posledica rada parlamenta,njihovih diskusija,njihovog predstavljanja Srbije od 1990-2000,pa od 2000-2006.2006-2012,pa 2012- a ono sve isti ljudi.
-U stvari mi smo jedopartijska zemlja i dalje samo je režiser to malo uobličio i predstavio kao višepartijsku držaavu.

Student

pre 9 godina

Sećam se tribine, kod mene, na FPN-u od pre dve i po god, kada je bila priča o Kosovu i fusnoti. Jedan od debatera je bio Martinović, kao član SRS-a, i napadao je Borka Stefanovića (koji je u tom trenutku bio zadužen za Kosovo, trebalo da bude učesnik debate, ali nije stigao) što zbog izdaje Kosova, što zbog izdaje Srbije. No, nije to važno, pišem ovo jer je taj Martinović izjavio tada DA NIKADA NE BI PREŠAO IZ SRS U SNS, JER NIJE TAKAV ČOVEK.
Eto.
P.S. Žute i novožute ne mogu da smislim, ali ovaj batica...

Borcha republika!

pre 9 godina

(istina, 16. jul 2014 17:58)

Znate sta, Evropi i svetu je Srbije pun kufer. Ovog puta ce nas definitivno rasparcati na teritorije sa po 200.000 stanovnika koje je ZAISTA moguce kontrolisati i to ce biti to.
Dakle, ne daj boze dugog cekanja!

Aleksandar

pre 9 godina

Botovi, vi i dalje ne kapirate da ne mozete ista uciniti svojim klitanjima na minuse? Youtube je prepun izjava i cinjenja politicara koji su stetni i dan danas. Koliko god kliktali, istina je tu u vidu video zapisa. Nista tu ne mozete da ucinite.

Ivan

pre 9 godina

Koliko li Vas placaju da lupate minuse iako sami verujete u sve napisano protiv ove vlasti.... Ne volim ovog ex drugog premijera Srpske vlade, Zorana Zivkovica ali se slazem snjim "Mozes izaci iz radikala, ali radikal iz tebe .... " svaka ti je ka Njegoševa! da i ti nesto lepo izjavis nakon tih tvojih 50 i kusur godina.

Beloved

pre 9 godina

@nemkenbg
Zašto bez šanse da se više ikada zaposliš ? Evo sad su ovi tvoji na vlasti pa nek ti pronađu neko mesto. Mislim zaslužio si posle pisanja ovakvih komentara.

tuđe cipele

pre 9 godina

Nisam shvatila zbog čega je ministarka, pored postojećih projekata "Srpska kuća", angažovala profesore građevinskog i arhitektonskog fakulteta za izradu projekata kuća? Hoće li budući vlasnici dobiti mogućnost izbora između projekata ljudi iz nastave i onih koji imaju firme i iskustvo u praksi? Kako bi bilo da upošljeni u projektantskim kućama godinu dana rade za "dž" na arhitektonskom i građevinskom fakultetu umesto profesora koji su radili projekte i pomognu fakultetu da ostvari značajnu uštedu?

vjerica radeta

pre 9 godina

Nemkeng@# ti si ostao bez posla za vreme zutih ja bez brata za vreme radikala i socijalista,bez kuce i ti pricas nesto .Dobro ste se napeljesili a posle propala firma.Nedo ti bog sudbinu izbeglica.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zola, 16. jul 2014 18:03)

Znaci poslanik i jos ko zna sta jos po novcu Martinovic se dobro udomio kao izbeglica u Rumi i stvorio svoje carstvo od bogatstva, pa vas vise ni u Skupstini ne spominje. Samo one izbeglice koje su usle u politiku najbolje su prosli.

SNS prevaranti

pre 9 godina

Poturice znate ko su bili, tako i danas imamo one koji bi da se dokažu novom gospodaru, a do juče su gospodara najstrašnije pljuvali. Nije slučajno pokvarenjak Maja Gojković postavljena na mesto predsednika skupštine, ona je tu jer bi trebala da bude na nakom drugom mestu(ATP Vojvodina), jer obraza nema, da žmuri pred represijom sns poslanika-prevaranata, a da opoziciju uguši. Ona je idealna osoba za prljave poslove. SNS prevaranti imaju sistem za pljuvanje, za to su zaduženi pljuvači Babić, onaj hoh..apler Đukanović, mali laž.v Jovičić i radikal Martinović. Ekipa ,,sve m... do m...''. Nema smisla više da opozicija bude u parlamentu, jer ovo nema veze sa parlamentarizmom, ovo je čista diktatura i opozicija treba da bude na ulici sa građanima, da organizuje proteste svaki dan zbog sns prevara i katatstrofalne situacije u koju su nas doveli sns prevaranti. Na žalost i b92 žmuri, a jako dobro vidite šta se dešava u skupštini. Pa zašto ćutite?

glasac

pre 9 godina

Slozio bi se sa jednim od prethodnih komentara da Zokiju bundi a i B.Stevanovicu iz DS treba oduzeti dozivotno rec, nikada mi nije bilo jasno da neko tako upropasti i opustosi zemlju i sada kao prica o postenju ....pa i ja sam ostao bez posla za vreme vladavine ZUTIH i njihovih pljackaskih privatizacija i bez ijedne sanse da se ponovo zaposlim...pa pustimo aktuelnu vladu da vidimo sta ce uraditi ..napadamo sve i kada nema razloga , sve mi se cini da je to neka licna mrznja prema premijeru .....
(nemkenbg, 16. jul 2014 17:43)

Jesi to ti Vučiću? ;D
(prion, 16. jul 2014 17:58)

Ne, ne! Seki ovde, samo zarobljen u telu Martija!

cinjenica

pre 9 godina

Culi su da ce stici pare,sa donorske konferencije za poplave,pa se grizu kao pacovi.
Resenje je zatvoriti skupstinu staklenom kupolom kad ih je najvise i prikazivati turistima.

nije bitno

pre 9 godina

@Vreme da se listici zamene motkama

nemoj puno da se sekiraš, ali ni ne nadaj se čudu.
Mi živimo isto kao pre 100 godina! I tada su političari lagali i mazali. Ništa se nije promenilo, tako da ne očekujem da će i u narednih 100 biti nešto dugačije. Nemamo mi tu snagu i mentalitet da nešto promenimo, a da ne pričam o kolektivnoj svesti.

bosa

pre 9 godina

gledala sam skupštinu i videla jednu jadnu predstavu za narod kako bih se stekao utisak da se nešto radi.posle predstave ti isti sednu u restoran i naj normalnije komuniciraju.kodeks ponašanja oslikava na kom smo nivou.u seriji smo imali jednog šojića u skupštini imamo mnogo.prepucavanje ko je koliko pokrao.jani mi sa takvima.čast jako malom broju izuzetaka.

nemkenbg

pre 9 godina

Slozio bi se sa jednim od prethodnih komentara da Zokiju bundi a i B.Stevanovicu iz DS treba oduzeti dozivotno rec, nikada mi nije bilo jasno da neko tako upropasti i opustosi zemlju i sada kao prica o postenju ....pa i ja sam ostao bez posla za vreme vladavine ZUTIH i njihovih pljackaskih privatizacija i bez ijedne sanse da se ponovo zaposlim...pa pustimo aktuelnu vladu da vidimo sta ce uraditi ..napadamo sve i kada nema razloga , sve mi se cini da je to neka licna mrznja prema premijeru .....

Zoran

pre 9 godina

" pa pustimo aktuelnu vladu da vidimo sta ce uraditi ..napadamo sve i kada nema razloga , sve mi se cini da je to neka licna mrznja prema premijeru ..... (nemkenbg, 16. jul 2014 17:43)"
Pa pustili smo ih TRI godine da vidimo šta će da urade! I šta su javno uradili, ne obećali... a za to što si za vreme žutih izgubio posao, to nije uredu. Ali pošto si ti uz aktuelnu vladu, pa zašto nema ni jedne presude za loše privatizacije u kojoj si izgubio posao?

Bice skoro propast sveta

pre 9 godina

Sve mi se čini da oni ovakvim scenama samo zataškuju stvari koje ćemo tek saznati.Mogu samo da zamislim šta????!

nemkenbg

pre 9 godina

Slozio bi se sa jednim od prethodnih komentara da Zokiju bundi a i B.Stevanovicu iz DS treba oduzeti dozivotno rec, nikada mi nije bilo jasno da neko tako upropasti i opustosi zemlju i sada kao prica o postenju ....pa i ja sam ostao bez posla za vreme vladavine ZUTIH i njihovih pljackaskih privatizacija i bez ijedne sanse da se ponovo zaposlim...pa pustimo aktuelnu vladu da vidimo sta ce uraditi ..napadamo sve i kada nema razloga , sve mi se cini da je to neka licna mrznja prema premijeru .....

zoran

pre 9 godina

Živkoviću treba oduzeti doživotno reč,i za njega bi to bilo dobro!
(trick, 16. jul 2014 15:17)

Vi biste, kada biste mogli, svima oduzeli reč koji ne misle kao vi... Ali, na kraju ćeš ti biti prvi sa motkom kada krene "kuka i motika" da juri ove nesposobnjakovića, prevarante, secikese i zulumćare. Seti se onda šta sam ti ovde napisao, majstore...

Зорина Каран

pre 9 godina

Борко Стефановић,неверроватно, па то није више ни кратко памћење,не знам како то назвати. Дакле, он даје себи за слободу, да коментарише рад председнице Народне скупштине, и то како толерише праксу да поједини посланици вређају опозицију.САМО СЕ МАЛО ТРЕБАМО ПРИСЕТИТИ ГОРДАНЕ ЧОМИЋ КАО ПРЕДСЕДАВАЈУЋЕ У СКУПШТИНИ И СВЕЋЕ БИТИ КРИСТАЛНО ЈАСНО, ШТА ЈЕ ТОРТУРА О НЕДЕМОКРАТИЧНОСТ.

gg

pre 9 godina

E moj Martine,tesko je opravdati 500000 mesecno sto primas , i to sto te stite sto si godinama predavao isti rad i uzimao pare. Ko sa djavolima tikve sadi , od glavu mu se lupaju. Obraz je najvazniji, a ti ga prljas po drugi put

Sosa

pre 9 godina

Martinovicu lepo si se ti udomio u sns sa pet plata i pet zauzetih radnih mesta u Rumi, pa jos pricas o radikalsko-naprednjackom postenju.
Tebi treba reci po sremacki - SEVAJ (sto znaci m**sh).
Odvratno je bilo to prepucavanje kada su naprednjacko-radikalski poslanici zaboravili da se radi o ljudima koji su pogodjeni poplavama koji su izgubili sve, neki i najmilije, pa sada njihovim prepucavanjem gube i dragoceno vreme.
Odvratno je slusati hvalospeve na racun vodje, niko do sada od poslanika nije pokrenuo pitanje odgovornosti niti je naglasio da toga ima u Izvestaju Vlade.

ISTIINA

pre 9 godina

@) istina:

I ja se sećam devedesetih. U zadnjih 2,5 godine mi se pamćenje skroz osvežilo.

Što se tiče te nesreće koju si pomenuo i koje se svi nerado prisećamo i koju niko ne želi, bojim se da je alternativa sledeća:

pustiti da do potpune propasti vladaju primitivni i nesposobni koji su:
- tvrdili da se nećemo saginjati i da nas niko ne sme tući,
- pa tvrdili da će nas sankcije ojačati,
- pa nam nudili korenje da bi nam ojačali ponos,
- pa nas mobilisali i tvrdili da nismo u ratu,
- pa nas tukli,
- pa tvrdili da će raketirati Beč i Rim,
- pa tvrdili da su oni faktor stabilnosti na Balkanu
- pa tvrdili da su dobili rat na Kosovu,
- pa se odrekli voljenog vođe i voljenog vojvode da bi sami mogli da nastave sa pljačkanjem i laganjem.
.
.
eto, nije teško setiti se, probajte i vi, verovatno sam nešto ispustio. Ah, umalo da zaboravim. Onaj "principijelni legalista", jedini političar koji sme da nas pogleda u oči se povukao. Ovoga puta neće biti tu da vas spašava narodnog gneva.

Borcha republika!

pre 9 godina

(istina, 16. jul 2014 17:58)

Znate sta, Evropi i svetu je Srbije pun kufer. Ovog puta ce nas definitivno rasparcati na teritorije sa po 200.000 stanovnika koje je ZAISTA moguce kontrolisati i to ce biti to.
Dakle, ne daj boze dugog cekanja!

tuđe cipele

pre 9 godina

Nisam shvatila zbog čega je ministarka, pored postojećih projekata "Srpska kuća", angažovala profesore građevinskog i arhitektonskog fakulteta za izradu projekata kuća? Hoće li budući vlasnici dobiti mogućnost izbora između projekata ljudi iz nastave i onih koji imaju firme i iskustvo u praksi? Kako bi bilo da upošljeni u projektantskim kućama godinu dana rade za "dž" na arhitektonskom i građevinskom fakultetu umesto profesora koji su radili projekte i pomognu fakultetu da ostvari značajnu uštedu?

Ivan

pre 9 godina

Koliko li Vas placaju da lupate minuse iako sami verujete u sve napisano protiv ove vlasti.... Ne volim ovog ex drugog premijera Srpske vlade, Zorana Zivkovica ali se slazem snjim "Mozes izaci iz radikala, ali radikal iz tebe .... " svaka ti je ka Njegoševa! da i ti nesto lepo izjavis nakon tih tvojih 50 i kusur godina.

prion

pre 9 godina

Slozio bi se sa jednim od prethodnih komentara da Zokiju bundi a i B.Stevanovicu iz DS treba oduzeti dozivotno rec, nikada mi nije bilo jasno da neko tako upropasti i opustosi zemlju i sada kao prica o postenju ....pa i ja sam ostao bez posla za vreme vladavine ZUTIH i njihovih pljackaskih privatizacija i bez ijedne sanse da se ponovo zaposlim...pa pustimo aktuelnu vladu da vidimo sta ce uraditi ..napadamo sve i kada nema razloga , sve mi se cini da je to neka licna mrznja prema premijeru .....
(nemkenbg, 16. jul 2014 17:43)

Jesi to ti Vučiću? ;D

Aleksandar

pre 9 godina

Botovi, vi i dalje ne kapirate da ne mozete ista uciniti svojim klitanjima na minuse? Youtube je prepun izjava i cinjenja politicara koji su stetni i dan danas. Koliko god kliktali, istina je tu u vidu video zapisa. Nista tu ne mozete da ucinite.

glasac

pre 9 godina

Slozio bi se sa jednim od prethodnih komentara da Zokiju bundi a i B.Stevanovicu iz DS treba oduzeti dozivotno rec, nikada mi nije bilo jasno da neko tako upropasti i opustosi zemlju i sada kao prica o postenju ....pa i ja sam ostao bez posla za vreme vladavine ZUTIH i njihovih pljackaskih privatizacija i bez ijedne sanse da se ponovo zaposlim...pa pustimo aktuelnu vladu da vidimo sta ce uraditi ..napadamo sve i kada nema razloga , sve mi se cini da je to neka licna mrznja prema premijeru .....
(nemkenbg, 16. jul 2014 17:43)

Jesi to ti Vučiću? ;D
(prion, 16. jul 2014 17:58)

Ne, ne! Seki ovde, samo zarobljen u telu Martija!

sportsman

pre 9 godina

Dobrodosli u Gebelsovsku Srbiju. Svako ko misli drugacije je nepozeljan. Jos ako je obrazovan i sposoban onda ga treba hitno isterati iz zemlje. Cisto da nam ne pokvari ovu idealnu sliku.

Izdajnik

pre 9 godina

pa sta ste mislili da ce jedna gospodja, koju zovu predsenik parlamenta, i koja je trebala da bude u zatvoru , a ne u parlamentu ,drugacije da radi??? pa to je seseljeva skola

vjerica radeta

pre 9 godina

Nemkeng@# ti si ostao bez posla za vreme zutih ja bez brata za vreme radikala i socijalista,bez kuce i ti pricas nesto .Dobro ste se napeljesili a posle propala firma.Nedo ti bog sudbinu izbeglica.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zola, 16. jul 2014 18:03)

Znaci poslanik i jos ko zna sta jos po novcu Martinovic se dobro udomio kao izbeglica u Rumi i stvorio svoje carstvo od bogatstva, pa vas vise ni u Skupstini ne spominje. Samo one izbeglice koje su usle u politiku najbolje su prosli.

Grunf

pre 9 godina

@ISTINA
Da pomognem istini šta nam se sve dogadja kao posledica rada parlamenta,načina ophodjenja,praćenje teme o kojoj se razgovora:
-gadjali ste sopstverni narod hlebom na terazijama
-gadjali ste se cipelama u Skupštini
-posipali ste vodu jedni po drugima
-iznosili su Vas iz skupštinske sale
-kolege u parlamentu nazivate mudžahedinima
-kolega u parlamentu nazivate teroristima
-zastupali ste ideje Velike Srbije
-Zastupali ste idje život damo Kosovo ne damo
-Kupovali smo benzin iz flaše od Coca-Cole
-Za ručak ne jedemo ništa a za večeru ono što je ostalo od ručka dok se Vi hranite u restoranu parlamenta po ceni kao da je narodna kuhinja samo vi tamo deljete meso dok u narodnoj kuhinji narod jede kupus ali šta vas briga u proseku jedemo sarmu pa se dobro hranimo
-Srbija sa svim i svakim u praksi ni sa kim
-Dovodi se u pitanje obrazovanje od predsdnika države pa do ministara,gradonačelnika
-Pušteno hiljade zatvorenika
-Korupcija i borba protiv kriminala radi kao kanal Dunav-Tisa-Dunav (Uhapsi-48sati-Pusti)
-27 puta su isti mostovi otvarani pa ih danas opet renoviraju
-naplaćujemo putarinu za autoputeve koje nemamo pa s ečudemo što ovuda niko ne prolazi
-Bože koliko samo još stvari postoji kao posledica rada parlamenta,njihovih diskusija,njihovog predstavljanja Srbije od 1990-2000,pa od 2000-2006.2006-2012,pa 2012- a ono sve isti ljudi.
-U stvari mi smo jedopartijska zemlja i dalje samo je režiser to malo uobličio i predstavio kao višepartijsku držaavu.

Vreme da se listici zamene motkama

pre 9 godina

Sta da se ocekuje od jos jednog plagijatora i konvertita, zucnog radikala Martinovica, 25 godina se bahate u ovoj zemlji bez ikakvih posledica, lonac narodnog nezadovoljstva je poceo da kipi a ko ce se na vreloj kasi izgoreti videcemo ubrzo, podrska svim protestima protiv ovog parazitskog sistema gde su ovakvi likovi najveca tragedija koja nas je zadesila. Koliko takvih ima? Slozicete se mnogo, previse, nikad nije kasno da ih se oslobodimo, mozda je za nas vecinu kasno ali makar da nam deca odrastu u nekom bolje organizovanom bezparazitskom drustvu, SAMOPROGLASENIH REFORMATORA (PLAGIJATORA, DEMAGOGA, PARTIJSKO-DRZAVNIH PARAZITA, NESTRUCNIH I BEZCASNIH)

ivan78bg

pre 9 godina

Stvarno jako cudno od radikala.Zar nisu njih iznosili iz skupstinske sale.Zar nisu oni slavili zlocince i radovali se ubistvu premijera Djindjica onda satro eto saznali su da su gresili
Hahahahahahah

Beloved

pre 9 godina

@nemkenbg
Zašto bez šanse da se više ikada zaposliš ? Evo sad su ovi tvoji na vlasti pa nek ti pronađu neko mesto. Mislim zaslužio si posle pisanja ovakvih komentara.

Student

pre 9 godina

Sećam se tribine, kod mene, na FPN-u od pre dve i po god, kada je bila priča o Kosovu i fusnoti. Jedan od debatera je bio Martinović, kao član SRS-a, i napadao je Borka Stefanovića (koji je u tom trenutku bio zadužen za Kosovo, trebalo da bude učesnik debate, ali nije stigao) što zbog izdaje Kosova, što zbog izdaje Srbije. No, nije to važno, pišem ovo jer je taj Martinović izjavio tada DA NIKADA NE BI PREŠAO IZ SRS U SNS, JER NIJE TAKAV ČOVEK.
Eto.
P.S. Žute i novožute ne mogu da smislim, ali ovaj batica...

istina

pre 9 godina

Ima nas koji se secamo devedesetih , ovako je sve pocelo . Plasim se novog kraha Srbije , novih beda , sirotinje , rata . Daj Boze da gresim , ali ovako je pocelo satite se samo jednoumlja iz skupstine, pa onda narod na ulice radnici , studenti pa onda " kordon pred onom decom k'o pred nekom hordom" .

Pjer D.

pre 9 godina

Setimo se samo sta je Martinovic onomad pricao o Tomi i Vucicu kad su napustili radikale. "Ako su turcinu ruke krvave do lakata, poturici moraju bar do ramena".

Test za sns

pre 9 godina

Pitanje za sns bota: koliko funkcija ima sns poslanik Martinovic i kolika su mu ukupna mesecna primanja? Pitanje je lako a lazni odgovori se lako mogu prepoznati.

novosadjan

pre 9 godina

Jel' to gospa Maja gadljiva na tenziju i ruzne reci? A sta je radila na mitingu u Novom Sadu? Evo da se podsetimo: https://www.youtube.com/watch?v=NV9BkBpKKlE

nikola

pre 9 godina

Ovi iz SNS-a verovatno dok su zavrsavali doktorske, magistarske i ko zna kakve studije nisu naisli na rec "parlametarizam" i "parlamentaran", izgleda misle da niko nema prava da misli drugacije od njih, nisu ni svesni kako ce propasti...

Što je mnogo,mnogo je

pre 9 godina

Upravo, u direktnom prenosu, na 2. programu RTS_a pratim izlaganje podpredsednice Vlade -PROF. DR. Zorane Mihajlović.
A GDE ova DOKTORKA "drži" PROFESURU, gde predaje, na kom fakultetu ?

joca grozni

pre 9 godina

I ja se secam devedesetih kada smo ziveli u diktaturi i kada je opozicija mogla da govori i po 24 sata (neki su i to koristili), a onda se pojavilo svetlo na kraju tunela i donela neka nova pravila, koliko moze i kako moze da se prica u skupstini. Vise nije bilo vazno sta se prica nego koliko je sekundi preostalo poslanickoj grupi da govori. Dosli su novi na vlast i samo koriste ono sto su im omogucili stari. Gospodo iz opozicije bili ste bahati i sve to vam se vraca

zola

pre 9 godina

Nemkeng@# ti si ostao bez posla za vreme zutih ja bez brata za vreme radikala i socijalista,bez kuce i ti pricas nesto .Dobro ste se napeljesili a posle propala firma.Nedo ti bog sudbinu izbeglica.

citalac

pre 9 godina

Ne znam kako ostali misle ali sto se mene tice,ja mislim da ce ova vlada svesti drzavu do 0 (nule) a u nekim domenima mozda i ispod pa ce za sledecu vladu biti cisti racuni jer ce sve poceti od 0 (nule).

SNS prevaranti

pre 9 godina

Poturice znate ko su bili, tako i danas imamo one koji bi da se dokažu novom gospodaru, a do juče su gospodara najstrašnije pljuvali. Nije slučajno pokvarenjak Maja Gojković postavljena na mesto predsednika skupštine, ona je tu jer bi trebala da bude na nakom drugom mestu(ATP Vojvodina), jer obraza nema, da žmuri pred represijom sns poslanika-prevaranata, a da opoziciju uguši. Ona je idealna osoba za prljave poslove. SNS prevaranti imaju sistem za pljuvanje, za to su zaduženi pljuvači Babić, onaj hoh..apler Đukanović, mali laž.v Jovičić i radikal Martinović. Ekipa ,,sve m... do m...''. Nema smisla više da opozicija bude u parlamentu, jer ovo nema veze sa parlamentarizmom, ovo je čista diktatura i opozicija treba da bude na ulici sa građanima, da organizuje proteste svaki dan zbog sns prevara i katatstrofalne situacije u koju su nas doveli sns prevaranti. Na žalost i b92 žmuri, a jako dobro vidite šta se dešava u skupštini. Pa zašto ćutite?

nije bitno

pre 9 godina

@Vreme da se listici zamene motkama

nemoj puno da se sekiraš, ali ni ne nadaj se čudu.
Mi živimo isto kao pre 100 godina! I tada su političari lagali i mazali. Ništa se nije promenilo, tako da ne očekujem da će i u narednih 100 biti nešto dugačije. Nemamo mi tu snagu i mentalitet da nešto promenimo, a da ne pričam o kolektivnoj svesti.

bosa

pre 9 godina

gledala sam skupštinu i videla jednu jadnu predstavu za narod kako bih se stekao utisak da se nešto radi.posle predstave ti isti sednu u restoran i naj normalnije komuniciraju.kodeks ponašanja oslikava na kom smo nivou.u seriji smo imali jednog šojića u skupštini imamo mnogo.prepucavanje ko je koliko pokrao.jani mi sa takvima.čast jako malom broju izuzetaka.

cinjenica

pre 9 godina

Culi su da ce stici pare,sa donorske konferencije za poplave,pa se grizu kao pacovi.
Resenje je zatvoriti skupstinu staklenom kupolom kad ih je najvise i prikazivati turistima.

Bice skoro propast sveta

pre 9 godina

Sve mi se čini da oni ovakvim scenama samo zataškuju stvari koje ćemo tek saznati.Mogu samo da zamislim šta????!

Zoran

pre 9 godina

" pa pustimo aktuelnu vladu da vidimo sta ce uraditi ..napadamo sve i kada nema razloga , sve mi se cini da je to neka licna mrznja prema premijeru ..... (nemkenbg, 16. jul 2014 17:43)"
Pa pustili smo ih TRI godine da vidimo šta će da urade! I šta su javno uradili, ne obećali... a za to što si za vreme žutih izgubio posao, to nije uredu. Ali pošto si ti uz aktuelnu vladu, pa zašto nema ni jedne presude za loše privatizacije u kojoj si izgubio posao?