Sreda, 16.07.2014.

13:22

Pobeda karijere Filipa Krajinovića!

Srpski teniser Filip Krajinović savladao je 15. tenisera sveta Fabija Fonjinija sa 6:4, 6:0 u drugom kolu turnira iz Serije 500 u Hamburgu.

Izvor: SO

Pobeda karijere Filipa Krajinoviæa! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

drago

pre 9 godina

(4 u prvih 10,nista manje necu!, 16. jul 2014 16:14)

Pozdravio je te je Josip Simunic hahaha
I Stipe Krajinovic iz Tomislavgrada, nastanjen u Somboru. Sin mu je Filip, tenisac, zivio i trenirao u Zagrebu, jucer dobio Fogninija, ne znam jesi li mozda cuo za njega?

Milos

pre 9 godina

Namesten mec!? Umesto da se pruzi podrska Filipu koji je napravio najveci rezultat u karijeri, ovde odmah pojedini krecu da umanjuju to sto je napravio. Pre Fonjinija je pobedio sve sjajne tenisere. Da nisu i ti mecevi bili namesteni? Fonjinijevo ponasanje je njegov problem. A ja samo mogu da kazem bravo Filipe. Idemooo!

patolog

pre 9 godina

Moj savet je: otidjite u zavod za zaposljavanje, potrazite zaposljenje, ovako samo piskarate gluposti ovde, i tracite vreme ...sramota..
(SASA, 16. jul 2014 21:26)

Sto se bre iznervira čoveče?! Dobro, jasno nam je da je tebi Krajinović draži jer je Hrvat,znači tvoj zemljak! Ali i Filip i Dušan su simpatični mladići, igraju za Srbiju i obojica su nam dragi!

SASA

pre 9 godina

Oh vidim, mnogo strucnjaka ovde, svi znaju ko je koga pustio,....
Ah, to sigurno dolazi od njihove visegodinje karijere na ATP, pa prepoznaju namesteni mec...
Jano je da Gognini je odigrao slabo, ali da je pustio mec, to samo slepac moze da kaze, ali sta da se radi, on namestaljke vide i kupusu, a tek u tenisu...
Moj savet je: otidjite u zavod za zaposljavanje, potrazite zaposljenje, ovako samo piskarate gluposti ovde, i tracite vreme ...sramota..

kk

pre 9 godina

(momir, 16. jul 2014 16:02)

Ma, naravno! Penzije ce narasti 1000% kao i u plate svih u javnim sektorima, bolnicama, skolama, univerzitetima, zdravstvu uopste pa cak i u privatnim firmama ce Lajovic i Filip da podignu plate isto za 1000% a da ne govorimo kako ce se izgraditi putevi i skole i bolnice u celoj Srbiji i pocece da tece med i mleko pa ce ceo svet da nagrne i da pocne da se otima o to parce kolaca!!! LOL

Selektor

pre 9 godina

Eto nije namesten mec, Fonjini bezvoljan ide iz greske u gresku, nervozan, smeta mu sto je sljaka crvena. Ja verujem u cuda i drago mi je da je jedan nas igrac pobedio ali Krajinovic da igra sa 156% a Fonjinji sa 26% nema sta da trazi protiv njega na sljaci. Fonjinjija je u poslednjih godinu dana na sljaci dobilo 5 razlicitih igraca i to sve igraci iz TOP 30.

thrillseeker

pre 9 godina

@(Vidar, 16. jul 2014 14:07)

https://www.youtube.com/watch?v=2a4QmOEqXjQ

Ako iko ovaj mec, na koji je Novak ocigledno zbog publike izasao da otalja jedan set (S&V na sljaci, ne kretanje na osnovnoj liniji...), uzme kao reper za ozbiljan mec treba da prestane sa gledanjem tenisa.

Skoro isto smo gledali i danas, Filip jeste bio veliki talenat kao junior ali je nazalost ostao na tome. Ulazak u Top 100 je inace fenemenalan uspeh, u tolikoj konkurenciji biti medju 100 najboljih nije mala stvar. Ovom pobedom se popeo na 132. mesto.

hah

pre 9 godina

klark neznam koliko pratis fabija i njegove meceve ali mec nije namesten i glupo je tako nesto pricati... cinjenica jeste da je ovo turnir 500 i da su svi veliki igraci na odmoru a oni koji nisu su dobili velike pare da se pojave ali ne i da osvoje tako da fabija verovatno ovaj poraz boli kao mene ujed komarca ... nervira me ali me bas nesto briga posle toga... a velika sansa za filipa, zvereva pa i ducija da uzmu bodove i ne igraju vise kvale na turnirima... a za ducija da se popne toliko sa bodovima da mu ne dolazi 1 kolo nole ili nadal:))) tako da naravno da ce da daju sve od sebe a i filip igra veoma dobro u poslednje vreme pocev od amerike tj indian velsa...

momir

pre 9 godina

Ne znam da li je meč namešten, niti me interesuje takav mogućan scenario, jedino je bitno gde Lajović i Krajinović plaćaju porez. Od ovih para koje su zaradili, dobro bi se popunio budžet Srbije. Kakve pripreme, teniska oprema, putovanja i karte za prevoz do udaljenih teniskih destinacija, sve je to totalno nebitno ako porez ne plaćaju srpskoj poreskoj instituciji. Još ako se odluče na ženidbu, tu bi se još para moglo prikupiti od miraza.

4 u prvih 10,nista manje necu!

pre 9 godina

Hajmo momci,pozuri polako.
Kad se vrate Tipsarevic i Troicki,da vas dvojica zaigrate jos bolje pa da dogodine imamo 4cu u prvih 10 :DDDDDD!!!...i 5cu u prvih 12 :DDD!

Kad bi se to desilo mislim da bi pola Hrvata(onaj Simunicevski deo) izumro kao dinosaurusi - momentalno i `neobjasnjivo`)!

Ako ne to,jos jednu Salataru da maznemo onda ;)!Samo napred i Bog nek je uz vas!

Nelspruit

pre 9 godina

Vi koji kazete da je mec namesten verovatno niste odgledali 5 meca u zivotu.Svako ko poznaje Fonjinija zna da je uz Gulbisa i Dolgopolova najludji igrac na turu i da moze da izgubi od mene,a da dobije nekog iz TOP10.Njegov cale ima toliko para da Fabio ne mora nista da radi u zivotu,ali igra tenis iz zabave.U jednom mecu mu sudija dosudio fut fol i on se iznervira i napravi namerno dve duple greske kod rezultata 5:4 i izgubi mec.Toliko o njemu.

Predo

pre 9 godina

Nemojte da širite glasine da je meč namešten, jer to se ne radi na ovaj način. Fonjini je počeo da "ispucava" lopte tek kada video da gubi meč i da mu ne ide. Iste gluposti je radio protiv Đokovića i nikome nije palo na pamet da je meč namešten, jer je bilo logično da ga Đoković namlati. To je jednostavno Fonjini. Njemu se uopšte ne isplati da namešta meč. Brani 500 poena, u sledećem kolu ima Lajovića ili Berloka, drugi nosilac. Sa druge strane momak, koji nema šta da izgubi, napunjen samopouzdanjem nakon pobede nad Belučijem i Štru(m)fom.
Rezultati se nameštaju, ali to ima svoju cenu. Za ovakvu je trebalo iskeširati minimum kolika je nagrada za pobedu na turniru, a Krajinović te pare nema. Bilo kakva velika uplata na kladionici izaziva istragu, a Fonjiniju se takav rizik ne isplati. Bravo Filipe!

Pozdrav iz Toronta

pre 9 godina

Namesten mec? Sve je moguce, ali posto sam ga gledao, mogu da potvrdim da je Filip odigrao zaista odlicno. Pravio je vrlo malo neiznudjenih gresaka, vrlo inteligentno koristio drop shot, odlicno servirao, solidan u odlucujucim momentima. Sasvim zasluzena pobeda protiv, istina, ocajnog Fabija.

Gledao sam Filipa i u prethodnom kolu, igrao je mnogo losije, slao je slabe i kratke lopte koje protivnik nije umeo da kazni. Mislio sam da od njega nema nista, ali me je danas veoma prijatno iznenadio, a mislim da je iznenadio i Fabija koji je sigurno mislio da je dovoljno da se pojavi na terenu da dobuje kvalifikanta, a kad su kola krenula nizbrdo usao je u svoju karakteristicnu samounistavajucu spiralu iz koje nije bilo povratka.

Kao sto neko vec rece, ako nabije fizicku spremu Filip bi mogao da bude ozbiljan igrac.

DrUrke

pre 9 godina

I sada,kao i uvek,javljaju se dusebriznici koji tvrde da je mec namesten,ovo ono,CIA,BIA,Vatikan...Da nije i NASA? Ajte molim vas,decko je pogubio zivce i trebali su da ga izvizde,zato sto se tako ne ponasa! A nasima zelim obojici sve najbolje u daljoj karijeri,a u medjusobnom,nek pobedi bolji ;)

Srdjan

pre 9 godina

E ovo nisam ocekivao. Mozda sam se i nadao da moze pobediti ali ovim rezultatom... svaka cast! Sad, sledece kolo, dvojica mladih, oba nasi, za koga navijati?

Ilija

pre 9 godina

Kakav namesten mec, Filip ga je razvalio, igrao je sjajno. Svi znaju kakav je Fonjini kad gubi, iznervira se i raspadne... Prvi set Fica uzima brejk rano, i do rezultata 5:3 kontrolisao igru, da bi zatim Fonjini napravio brejk, ako je mec namesten zasto bi se mucio oko toga!? Drugi set Fica igra protiv protivnika koji kad se iznervira igra bukvalno kao totalni amater...

Chana

pre 9 godina

ALAL MU VERA - NISAM NEŠTO IZNENAĐEN!!!
SVAKA ČAST I NJEMU, I LAJOVIĆU NA IGRAMA KOJE PRIKAZUJU.
KANDA DAVIS CUP TIM SRBIJE IMA SVE MANJE BRIGA ZA BUDUĆNOST...

noleisthebest

pre 9 godina

Bravo, Filipe!
Gledala sam mec, odlican servis i prilicmo dobar FH.
Draho mi je sto je izgleda napokon zalecio povredu.
Samo napred, steta sto igra sa Ducijem.

flop

pre 9 godina

Kad je Viktor Troicki uspeo da bude 12-ti pokazavsi da je talenat nista naspram velikog rada,smatram da igrac sa mnogo vecim talentom-Filip moze i mora biti bar u top50. Imao je problema sa povredama ali to je proslost,ima mnogo uspesnih kolega iz reprezentacije,trenirao je sa njima,sigurna sam da uci mnogo uz njih.

Vidar

pre 9 godina

Ja ipak mislim da je njegova pobeda karijere pobeda nad Novakom Djokovicem. To sto mu je Djokovic nakon izgubljenog seta predao mec ne umanjuje velicinu pobede nad tada drugim reketom sveta. Obaska sto je to bilo u cetvrtfinalu...

ivke

pre 9 godina

Mozda nece uspeti da bude medju najboljima kako su mu prognozirali mnogi strucnjaci, ali i dalje ima sanse da bude bar standardan medju prvih 50. Time bi dobili jos jednog neugodnog igraca za davis cup.

Klark

pre 9 godina

Gledao sam cijeli mec na eurosport deutschland i mogu samo reci - SRAMOTA !
Namjesten mec, stidi se Fabio Fognini ! Trebalo bi te kazniti !

Svi koji su imali prilike da pogledaju mec mogli su vidjeti koliko je sve providno bilo...pa on se u stav za udarac nije spustio cijeli mec vec je samo ispucavao lopte u vis, u aut, mnostvo duplih servis gresaka i td...

Sramota za bijeli sport !

VLADIMIR

pre 9 godina

Sjajno Filipe, sve cestitke. Takodje i Lajovicu koji je takodje pobedio Berloka. A sada nazalost jedan protiv drugog (no mozda je to i dobro - posto jedan od vas ide u Cetvrt finale i dobija jos 45 bodova). Zelim vam srecu oboma pa ko bude bolji.

Styx river

pre 9 godina

Mnogo vise potencijala i prostora za napredak ima Filip, nego Dusan. Pre mozda 3, 4 godine cesto je i sa Federerom trenirao, ali kao i kod velikog broja igraca glavni problem mu je bio prelazak iz juniorske u seniorsku konkurenciju. Ovo mu je stvarno najveca pobeda u karijeri, i ako nastavi u ovakvom ritmu ovu sezonu moze zavrsiti u top 100.

Milan90

pre 9 godina

Krajinovic razbio Fogninija?
To moze samo da kaze onaj koji nije gledao mec a vidi rezultat.
Fognini je tako ocigledno pustio Filipa jer je u dogovoru sa kladionicom igrao protiv sebe. Koeficijent na Krajinovica je bio 4, a na tacan rezultat 2-0 ko zna sigurno oko 10.
Fognini je pravio duple greske i ne prisiljene ociglede greske, u mrezu svaki drugi udarac ili u veliki aut.
Mislim da je vise vreme da se suspenduje taj igrac zbog ociglednih namestanja meceva u karijeri. Nije mu ovo prvi put. On zivi od kladionica, vise para zaradi od namestenih meceva nego od turnira. A ne nasem Viktoru zbog ne odlaska jedan dan na testiranje godinu dana zabrane igranja tenisa i prisustvovanju teniskim dogadjanjima.
Hvala i ugodan dan zelim svima.
Pozdrav

znanje-imanje

pre 9 godina

Pa izvrsno. Fabio je tek doputovao sa drugog turnira a i bio je Fabio pa se svezajedno moglo ovako nešto očekivati. Ipak Filip zaista dobro servira a kako se oslobodio pokazuje i skraćene lopte, izlazak na mrežu, bekend paralele... Svakako najbolji (re)start nove karijere!
Evo i Lajović dobi Berloka - to su sve ozbiljni sub-vrhunski igrači i plaćene pobede koje omogućavaju uspešan nastavak karijere. Ne mogu da izrazim dovoljno indignacije prema većini koji naše ni-blizu-top10 igrače omalovažavaju i ismevaju! Dragoceni napredak (i) zbog DK mečeva, pogotovu dok Troicki i Tipsarević ne povrate formu.
I inače je ovaj Hamburg koje je "propao" kao Mastes, pa još na zemlji nakon Wimbldona, sve kao opušteno i nebitno - ispao super zanimljiv! Tu su 4 najluđa igrača - Braun, Fonjini, Dologopolov i Janovič a i naš dvojac. Takođe posle Tiema koji je protiv Nadala pokazao super talenat prvi put sam gledao (nemca...) Sašu Zvereva. Nema sumnje, nakon 10 godišnje pauze evo tek sada nova talentovana generacija koja će preuzeti vlast kad za 3-4-5 godina nastane potop koji neće moći samo Dimitrov i Raonić da popune.
Dakle Lajović-Krajinović za još uspešniji najuspešniji domet obojice! Obojica sigurno mogu bar do 50og mesta i stabilne profesionalne karijere. Samo napred!

Milan

pre 9 godina

Odlicno,mada istine radi Fonjini je pobedio sam sebe. Mislim da Krajinovic zasluzuje top100. Nije mi jasno kako je naglo pao sa 128 mesta na 150 kada nije skoro nista ni branio iz prosle sezone. Sada ce imati najvise bodovau karijeri ali ne i ranking karijere.

Dott

pre 9 godina

Filip Krajinovic kvalifikant iz Sombora dobio je Fabija Fonjinija u dva seta a drugi sa 6:0. Sta reci, teniser koi ima atp pobeda ne vise nego prstiju na jednoj ruci. Nije Fabio igrao tako lose, Krajinovica je sve htelo, sve sem forhend paralele kojom je tri puta pokusao napraviti viner iz riterna i sva tri puta zavrsavao je u mrezi. Dok Fonjini ko Fonjini, na trenutke onaj neustrasivi za koga ni Nadal sa druge strane nije prepreka, pa do nezainteresovanog balavandera kome ishod meca ne znaci ama bas nista.
Nadam se susretu Krajinovica i Lajovica, pa nek u zavrsnicu turnira ode bolji, sve jedno ko, nas je!

marko

pre 9 godina

Svaka cast Filipe, konacno taj talenat sirom poznat da izadje na videlo, jeste Fognini odigrao lose ali i Filip je odigrao odlicno, bez straha, miksovo igru, malo gresio, navijacu za njega protiv Lajovica jer ce mu vise znaciti, mada svejedno ,jedan u cetvtfinalu je siguran :)

Jovica Marjanovic

pre 9 godina

Filip igra veoma lijep tenis, jedino mora da svoju fiziku, malo da ojaca pa da mu se ne desava kao danas nakon prvog seta da ima problema. Ali iskreno Fognini kao da je igrao samo zato sto je morao da dodje zbog obaveza. Dobra prilika da Filip ili Dusan doguraju daleko na turniru i poprave plasman na ATP listi. Sportski pozdrav iz kopenhagena

Pozdrav iz Toronta

pre 9 godina

Odlican mec Filipa! Mentalno na vrlo visokom nivou, nije panicio kad je izgubio brejk prednosti u prvom setu, ni kada je morao da spasava brejk loptu na pocetku drugog seta. Evo i Duci je pred pobedom, na zalost idu jedan na drugog. S druge strane, imacemo jednog naseg u trecem kolu!

Jovica Marjanovic

pre 9 godina

Filip igra veoma lijep tenis, jedino mora da svoju fiziku, malo da ojaca pa da mu se ne desava kao danas nakon prvog seta da ima problema. Ali iskreno Fognini kao da je igrao samo zato sto je morao da dodje zbog obaveza. Dobra prilika da Filip ili Dusan doguraju daleko na turniru i poprave plasman na ATP listi. Sportski pozdrav iz kopenhagena

znanje-imanje

pre 9 godina

Pa izvrsno. Fabio je tek doputovao sa drugog turnira a i bio je Fabio pa se svezajedno moglo ovako nešto očekivati. Ipak Filip zaista dobro servira a kako se oslobodio pokazuje i skraćene lopte, izlazak na mrežu, bekend paralele... Svakako najbolji (re)start nove karijere!
Evo i Lajović dobi Berloka - to su sve ozbiljni sub-vrhunski igrači i plaćene pobede koje omogućavaju uspešan nastavak karijere. Ne mogu da izrazim dovoljno indignacije prema većini koji naše ni-blizu-top10 igrače omalovažavaju i ismevaju! Dragoceni napredak (i) zbog DK mečeva, pogotovu dok Troicki i Tipsarević ne povrate formu.
I inače je ovaj Hamburg koje je "propao" kao Mastes, pa još na zemlji nakon Wimbldona, sve kao opušteno i nebitno - ispao super zanimljiv! Tu su 4 najluđa igrača - Braun, Fonjini, Dologopolov i Janovič a i naš dvojac. Takođe posle Tiema koji je protiv Nadala pokazao super talenat prvi put sam gledao (nemca...) Sašu Zvereva. Nema sumnje, nakon 10 godišnje pauze evo tek sada nova talentovana generacija koja će preuzeti vlast kad za 3-4-5 godina nastane potop koji neće moći samo Dimitrov i Raonić da popune.
Dakle Lajović-Krajinović za još uspešniji najuspešniji domet obojice! Obojica sigurno mogu bar do 50og mesta i stabilne profesionalne karijere. Samo napred!

Styx river

pre 9 godina

Mnogo vise potencijala i prostora za napredak ima Filip, nego Dusan. Pre mozda 3, 4 godine cesto je i sa Federerom trenirao, ali kao i kod velikog broja igraca glavni problem mu je bio prelazak iz juniorske u seniorsku konkurenciju. Ovo mu je stvarno najveca pobeda u karijeri, i ako nastavi u ovakvom ritmu ovu sezonu moze zavrsiti u top 100.

Pozdrav iz Toronta

pre 9 godina

Odlican mec Filipa! Mentalno na vrlo visokom nivou, nije panicio kad je izgubio brejk prednosti u prvom setu, ni kada je morao da spasava brejk loptu na pocetku drugog seta. Evo i Duci je pred pobedom, na zalost idu jedan na drugog. S druge strane, imacemo jednog naseg u trecem kolu!

VLADIMIR

pre 9 godina

Sjajno Filipe, sve cestitke. Takodje i Lajovicu koji je takodje pobedio Berloka. A sada nazalost jedan protiv drugog (no mozda je to i dobro - posto jedan od vas ide u Cetvrt finale i dobija jos 45 bodova). Zelim vam srecu oboma pa ko bude bolji.

Dott

pre 9 godina

Filip Krajinovic kvalifikant iz Sombora dobio je Fabija Fonjinija u dva seta a drugi sa 6:0. Sta reci, teniser koi ima atp pobeda ne vise nego prstiju na jednoj ruci. Nije Fabio igrao tako lose, Krajinovica je sve htelo, sve sem forhend paralele kojom je tri puta pokusao napraviti viner iz riterna i sva tri puta zavrsavao je u mrezi. Dok Fonjini ko Fonjini, na trenutke onaj neustrasivi za koga ni Nadal sa druge strane nije prepreka, pa do nezainteresovanog balavandera kome ishod meca ne znaci ama bas nista.
Nadam se susretu Krajinovica i Lajovica, pa nek u zavrsnicu turnira ode bolji, sve jedno ko, nas je!

ivke

pre 9 godina

Mozda nece uspeti da bude medju najboljima kako su mu prognozirali mnogi strucnjaci, ali i dalje ima sanse da bude bar standardan medju prvih 50. Time bi dobili jos jednog neugodnog igraca za davis cup.

Predo

pre 9 godina

Nemojte da širite glasine da je meč namešten, jer to se ne radi na ovaj način. Fonjini je počeo da "ispucava" lopte tek kada video da gubi meč i da mu ne ide. Iste gluposti je radio protiv Đokovića i nikome nije palo na pamet da je meč namešten, jer je bilo logično da ga Đoković namlati. To je jednostavno Fonjini. Njemu se uopšte ne isplati da namešta meč. Brani 500 poena, u sledećem kolu ima Lajovića ili Berloka, drugi nosilac. Sa druge strane momak, koji nema šta da izgubi, napunjen samopouzdanjem nakon pobede nad Belučijem i Štru(m)fom.
Rezultati se nameštaju, ali to ima svoju cenu. Za ovakvu je trebalo iskeširati minimum kolika je nagrada za pobedu na turniru, a Krajinović te pare nema. Bilo kakva velika uplata na kladionici izaziva istragu, a Fonjiniju se takav rizik ne isplati. Bravo Filipe!

noleisthebest

pre 9 godina

Bravo, Filipe!
Gledala sam mec, odlican servis i prilicmo dobar FH.
Draho mi je sto je izgleda napokon zalecio povredu.
Samo napred, steta sto igra sa Ducijem.

Srdjan

pre 9 godina

E ovo nisam ocekivao. Mozda sam se i nadao da moze pobediti ali ovim rezultatom... svaka cast! Sad, sledece kolo, dvojica mladih, oba nasi, za koga navijati?

flop

pre 9 godina

Kad je Viktor Troicki uspeo da bude 12-ti pokazavsi da je talenat nista naspram velikog rada,smatram da igrac sa mnogo vecim talentom-Filip moze i mora biti bar u top50. Imao je problema sa povredama ali to je proslost,ima mnogo uspesnih kolega iz reprezentacije,trenirao je sa njima,sigurna sam da uci mnogo uz njih.

Milan

pre 9 godina

Odlicno,mada istine radi Fonjini je pobedio sam sebe. Mislim da Krajinovic zasluzuje top100. Nije mi jasno kako je naglo pao sa 128 mesta na 150 kada nije skoro nista ni branio iz prosle sezone. Sada ce imati najvise bodovau karijeri ali ne i ranking karijere.

4 u prvih 10,nista manje necu!

pre 9 godina

Hajmo momci,pozuri polako.
Kad se vrate Tipsarevic i Troicki,da vas dvojica zaigrate jos bolje pa da dogodine imamo 4cu u prvih 10 :DDDDDD!!!...i 5cu u prvih 12 :DDD!

Kad bi se to desilo mislim da bi pola Hrvata(onaj Simunicevski deo) izumro kao dinosaurusi - momentalno i `neobjasnjivo`)!

Ako ne to,jos jednu Salataru da maznemo onda ;)!Samo napred i Bog nek je uz vas!

marko

pre 9 godina

Svaka cast Filipe, konacno taj talenat sirom poznat da izadje na videlo, jeste Fognini odigrao lose ali i Filip je odigrao odlicno, bez straha, miksovo igru, malo gresio, navijacu za njega protiv Lajovica jer ce mu vise znaciti, mada svejedno ,jedan u cetvtfinalu je siguran :)

Nelspruit

pre 9 godina

Vi koji kazete da je mec namesten verovatno niste odgledali 5 meca u zivotu.Svako ko poznaje Fonjinija zna da je uz Gulbisa i Dolgopolova najludji igrac na turu i da moze da izgubi od mene,a da dobije nekog iz TOP10.Njegov cale ima toliko para da Fabio ne mora nista da radi u zivotu,ali igra tenis iz zabave.U jednom mecu mu sudija dosudio fut fol i on se iznervira i napravi namerno dve duple greske kod rezultata 5:4 i izgubi mec.Toliko o njemu.

Pozdrav iz Toronta

pre 9 godina

Namesten mec? Sve je moguce, ali posto sam ga gledao, mogu da potvrdim da je Filip odigrao zaista odlicno. Pravio je vrlo malo neiznudjenih gresaka, vrlo inteligentno koristio drop shot, odlicno servirao, solidan u odlucujucim momentima. Sasvim zasluzena pobeda protiv, istina, ocajnog Fabija.

Gledao sam Filipa i u prethodnom kolu, igrao je mnogo losije, slao je slabe i kratke lopte koje protivnik nije umeo da kazni. Mislio sam da od njega nema nista, ali me je danas veoma prijatno iznenadio, a mislim da je iznenadio i Fabija koji je sigurno mislio da je dovoljno da se pojavi na terenu da dobuje kvalifikanta, a kad su kola krenula nizbrdo usao je u svoju karakteristicnu samounistavajucu spiralu iz koje nije bilo povratka.

Kao sto neko vec rece, ako nabije fizicku spremu Filip bi mogao da bude ozbiljan igrac.

Milos

pre 9 godina

Namesten mec!? Umesto da se pruzi podrska Filipu koji je napravio najveci rezultat u karijeri, ovde odmah pojedini krecu da umanjuju to sto je napravio. Pre Fonjinija je pobedio sve sjajne tenisere. Da nisu i ti mecevi bili namesteni? Fonjinijevo ponasanje je njegov problem. A ja samo mogu da kazem bravo Filipe. Idemooo!

Ilija

pre 9 godina

Kakav namesten mec, Filip ga je razvalio, igrao je sjajno. Svi znaju kakav je Fonjini kad gubi, iznervira se i raspadne... Prvi set Fica uzima brejk rano, i do rezultata 5:3 kontrolisao igru, da bi zatim Fonjini napravio brejk, ako je mec namesten zasto bi se mucio oko toga!? Drugi set Fica igra protiv protivnika koji kad se iznervira igra bukvalno kao totalni amater...

hah

pre 9 godina

klark neznam koliko pratis fabija i njegove meceve ali mec nije namesten i glupo je tako nesto pricati... cinjenica jeste da je ovo turnir 500 i da su svi veliki igraci na odmoru a oni koji nisu su dobili velike pare da se pojave ali ne i da osvoje tako da fabija verovatno ovaj poraz boli kao mene ujed komarca ... nervira me ali me bas nesto briga posle toga... a velika sansa za filipa, zvereva pa i ducija da uzmu bodove i ne igraju vise kvale na turnirima... a za ducija da se popne toliko sa bodovima da mu ne dolazi 1 kolo nole ili nadal:))) tako da naravno da ce da daju sve od sebe a i filip igra veoma dobro u poslednje vreme pocev od amerike tj indian velsa...

Milan90

pre 9 godina

Krajinovic razbio Fogninija?
To moze samo da kaze onaj koji nije gledao mec a vidi rezultat.
Fognini je tako ocigledno pustio Filipa jer je u dogovoru sa kladionicom igrao protiv sebe. Koeficijent na Krajinovica je bio 4, a na tacan rezultat 2-0 ko zna sigurno oko 10.
Fognini je pravio duple greske i ne prisiljene ociglede greske, u mrezu svaki drugi udarac ili u veliki aut.
Mislim da je vise vreme da se suspenduje taj igrac zbog ociglednih namestanja meceva u karijeri. Nije mu ovo prvi put. On zivi od kladionica, vise para zaradi od namestenih meceva nego od turnira. A ne nasem Viktoru zbog ne odlaska jedan dan na testiranje godinu dana zabrane igranja tenisa i prisustvovanju teniskim dogadjanjima.
Hvala i ugodan dan zelim svima.
Pozdrav

Chana

pre 9 godina

ALAL MU VERA - NISAM NEŠTO IZNENAĐEN!!!
SVAKA ČAST I NJEMU, I LAJOVIĆU NA IGRAMA KOJE PRIKAZUJU.
KANDA DAVIS CUP TIM SRBIJE IMA SVE MANJE BRIGA ZA BUDUĆNOST...

Vidar

pre 9 godina

Ja ipak mislim da je njegova pobeda karijere pobeda nad Novakom Djokovicem. To sto mu je Djokovic nakon izgubljenog seta predao mec ne umanjuje velicinu pobede nad tada drugim reketom sveta. Obaska sto je to bilo u cetvrtfinalu...

DrUrke

pre 9 godina

I sada,kao i uvek,javljaju se dusebriznici koji tvrde da je mec namesten,ovo ono,CIA,BIA,Vatikan...Da nije i NASA? Ajte molim vas,decko je pogubio zivce i trebali su da ga izvizde,zato sto se tako ne ponasa! A nasima zelim obojici sve najbolje u daljoj karijeri,a u medjusobnom,nek pobedi bolji ;)

thrillseeker

pre 9 godina

@(Vidar, 16. jul 2014 14:07)

https://www.youtube.com/watch?v=2a4QmOEqXjQ

Ako iko ovaj mec, na koji je Novak ocigledno zbog publike izasao da otalja jedan set (S&V na sljaci, ne kretanje na osnovnoj liniji...), uzme kao reper za ozbiljan mec treba da prestane sa gledanjem tenisa.

Skoro isto smo gledali i danas, Filip jeste bio veliki talenat kao junior ali je nazalost ostao na tome. Ulazak u Top 100 je inace fenemenalan uspeh, u tolikoj konkurenciji biti medju 100 najboljih nije mala stvar. Ovom pobedom se popeo na 132. mesto.

Klark

pre 9 godina

Gledao sam cijeli mec na eurosport deutschland i mogu samo reci - SRAMOTA !
Namjesten mec, stidi se Fabio Fognini ! Trebalo bi te kazniti !

Svi koji su imali prilike da pogledaju mec mogli su vidjeti koliko je sve providno bilo...pa on se u stav za udarac nije spustio cijeli mec vec je samo ispucavao lopte u vis, u aut, mnostvo duplih servis gresaka i td...

Sramota za bijeli sport !

momir

pre 9 godina

Ne znam da li je meč namešten, niti me interesuje takav mogućan scenario, jedino je bitno gde Lajović i Krajinović plaćaju porez. Od ovih para koje su zaradili, dobro bi se popunio budžet Srbije. Kakve pripreme, teniska oprema, putovanja i karte za prevoz do udaljenih teniskih destinacija, sve je to totalno nebitno ako porez ne plaćaju srpskoj poreskoj instituciji. Još ako se odluče na ženidbu, tu bi se još para moglo prikupiti od miraza.

SASA

pre 9 godina

Oh vidim, mnogo strucnjaka ovde, svi znaju ko je koga pustio,....
Ah, to sigurno dolazi od njihove visegodinje karijere na ATP, pa prepoznaju namesteni mec...
Jano je da Gognini je odigrao slabo, ali da je pustio mec, to samo slepac moze da kaze, ali sta da se radi, on namestaljke vide i kupusu, a tek u tenisu...
Moj savet je: otidjite u zavod za zaposljavanje, potrazite zaposljenje, ovako samo piskarate gluposti ovde, i tracite vreme ...sramota..

kk

pre 9 godina

(momir, 16. jul 2014 16:02)

Ma, naravno! Penzije ce narasti 1000% kao i u plate svih u javnim sektorima, bolnicama, skolama, univerzitetima, zdravstvu uopste pa cak i u privatnim firmama ce Lajovic i Filip da podignu plate isto za 1000% a da ne govorimo kako ce se izgraditi putevi i skole i bolnice u celoj Srbiji i pocece da tece med i mleko pa ce ceo svet da nagrne i da pocne da se otima o to parce kolaca!!! LOL

Selektor

pre 9 godina

Eto nije namesten mec, Fonjini bezvoljan ide iz greske u gresku, nervozan, smeta mu sto je sljaka crvena. Ja verujem u cuda i drago mi je da je jedan nas igrac pobedio ali Krajinovic da igra sa 156% a Fonjinji sa 26% nema sta da trazi protiv njega na sljaci. Fonjinjija je u poslednjih godinu dana na sljaci dobilo 5 razlicitih igraca i to sve igraci iz TOP 30.

patolog

pre 9 godina

Moj savet je: otidjite u zavod za zaposljavanje, potrazite zaposljenje, ovako samo piskarate gluposti ovde, i tracite vreme ...sramota..
(SASA, 16. jul 2014 21:26)

Sto se bre iznervira čoveče?! Dobro, jasno nam je da je tebi Krajinović draži jer je Hrvat,znači tvoj zemljak! Ali i Filip i Dušan su simpatični mladići, igraju za Srbiju i obojica su nam dragi!

drago

pre 9 godina

(4 u prvih 10,nista manje necu!, 16. jul 2014 16:14)

Pozdravio je te je Josip Simunic hahaha
I Stipe Krajinovic iz Tomislavgrada, nastanjen u Somboru. Sin mu je Filip, tenisac, zivio i trenirao u Zagrebu, jucer dobio Fogninija, ne znam jesi li mozda cuo za njega?

momir

pre 9 godina

Ne znam da li je meč namešten, niti me interesuje takav mogućan scenario, jedino je bitno gde Lajović i Krajinović plaćaju porez. Od ovih para koje su zaradili, dobro bi se popunio budžet Srbije. Kakve pripreme, teniska oprema, putovanja i karte za prevoz do udaljenih teniskih destinacija, sve je to totalno nebitno ako porez ne plaćaju srpskoj poreskoj instituciji. Još ako se odluče na ženidbu, tu bi se još para moglo prikupiti od miraza.

Klark

pre 9 godina

Gledao sam cijeli mec na eurosport deutschland i mogu samo reci - SRAMOTA !
Namjesten mec, stidi se Fabio Fognini ! Trebalo bi te kazniti !

Svi koji su imali prilike da pogledaju mec mogli su vidjeti koliko je sve providno bilo...pa on se u stav za udarac nije spustio cijeli mec vec je samo ispucavao lopte u vis, u aut, mnostvo duplih servis gresaka i td...

Sramota za bijeli sport !

Milan90

pre 9 godina

Krajinovic razbio Fogninija?
To moze samo da kaze onaj koji nije gledao mec a vidi rezultat.
Fognini je tako ocigledno pustio Filipa jer je u dogovoru sa kladionicom igrao protiv sebe. Koeficijent na Krajinovica je bio 4, a na tacan rezultat 2-0 ko zna sigurno oko 10.
Fognini je pravio duple greske i ne prisiljene ociglede greske, u mrezu svaki drugi udarac ili u veliki aut.
Mislim da je vise vreme da se suspenduje taj igrac zbog ociglednih namestanja meceva u karijeri. Nije mu ovo prvi put. On zivi od kladionica, vise para zaradi od namestenih meceva nego od turnira. A ne nasem Viktoru zbog ne odlaska jedan dan na testiranje godinu dana zabrane igranja tenisa i prisustvovanju teniskim dogadjanjima.
Hvala i ugodan dan zelim svima.
Pozdrav

Selektor

pre 9 godina

Eto nije namesten mec, Fonjini bezvoljan ide iz greske u gresku, nervozan, smeta mu sto je sljaka crvena. Ja verujem u cuda i drago mi je da je jedan nas igrac pobedio ali Krajinovic da igra sa 156% a Fonjinji sa 26% nema sta da trazi protiv njega na sljaci. Fonjinjija je u poslednjih godinu dana na sljaci dobilo 5 razlicitih igraca i to sve igraci iz TOP 30.

patolog

pre 9 godina

Moj savet je: otidjite u zavod za zaposljavanje, potrazite zaposljenje, ovako samo piskarate gluposti ovde, i tracite vreme ...sramota..
(SASA, 16. jul 2014 21:26)

Sto se bre iznervira čoveče?! Dobro, jasno nam je da je tebi Krajinović draži jer je Hrvat,znači tvoj zemljak! Ali i Filip i Dušan su simpatični mladići, igraju za Srbiju i obojica su nam dragi!

kk

pre 9 godina

(momir, 16. jul 2014 16:02)

Ma, naravno! Penzije ce narasti 1000% kao i u plate svih u javnim sektorima, bolnicama, skolama, univerzitetima, zdravstvu uopste pa cak i u privatnim firmama ce Lajovic i Filip da podignu plate isto za 1000% a da ne govorimo kako ce se izgraditi putevi i skole i bolnice u celoj Srbiji i pocece da tece med i mleko pa ce ceo svet da nagrne i da pocne da se otima o to parce kolaca!!! LOL

Vidar

pre 9 godina

Ja ipak mislim da je njegova pobeda karijere pobeda nad Novakom Djokovicem. To sto mu je Djokovic nakon izgubljenog seta predao mec ne umanjuje velicinu pobede nad tada drugim reketom sveta. Obaska sto je to bilo u cetvrtfinalu...

4 u prvih 10,nista manje necu!

pre 9 godina

Hajmo momci,pozuri polako.
Kad se vrate Tipsarevic i Troicki,da vas dvojica zaigrate jos bolje pa da dogodine imamo 4cu u prvih 10 :DDDDDD!!!...i 5cu u prvih 12 :DDD!

Kad bi se to desilo mislim da bi pola Hrvata(onaj Simunicevski deo) izumro kao dinosaurusi - momentalno i `neobjasnjivo`)!

Ako ne to,jos jednu Salataru da maznemo onda ;)!Samo napred i Bog nek je uz vas!

Pozdrav iz Toronta

pre 9 godina

Odlican mec Filipa! Mentalno na vrlo visokom nivou, nije panicio kad je izgubio brejk prednosti u prvom setu, ni kada je morao da spasava brejk loptu na pocetku drugog seta. Evo i Duci je pred pobedom, na zalost idu jedan na drugog. S druge strane, imacemo jednog naseg u trecem kolu!

drago

pre 9 godina

(4 u prvih 10,nista manje necu!, 16. jul 2014 16:14)

Pozdravio je te je Josip Simunic hahaha
I Stipe Krajinovic iz Tomislavgrada, nastanjen u Somboru. Sin mu je Filip, tenisac, zivio i trenirao u Zagrebu, jucer dobio Fogninija, ne znam jesi li mozda cuo za njega?

Ilija

pre 9 godina

Kakav namesten mec, Filip ga je razvalio, igrao je sjajno. Svi znaju kakav je Fonjini kad gubi, iznervira se i raspadne... Prvi set Fica uzima brejk rano, i do rezultata 5:3 kontrolisao igru, da bi zatim Fonjini napravio brejk, ako je mec namesten zasto bi se mucio oko toga!? Drugi set Fica igra protiv protivnika koji kad se iznervira igra bukvalno kao totalni amater...

SASA

pre 9 godina

Oh vidim, mnogo strucnjaka ovde, svi znaju ko je koga pustio,....
Ah, to sigurno dolazi od njihove visegodinje karijere na ATP, pa prepoznaju namesteni mec...
Jano je da Gognini je odigrao slabo, ali da je pustio mec, to samo slepac moze da kaze, ali sta da se radi, on namestaljke vide i kupusu, a tek u tenisu...
Moj savet je: otidjite u zavod za zaposljavanje, potrazite zaposljenje, ovako samo piskarate gluposti ovde, i tracite vreme ...sramota..

znanje-imanje

pre 9 godina

Pa izvrsno. Fabio je tek doputovao sa drugog turnira a i bio je Fabio pa se svezajedno moglo ovako nešto očekivati. Ipak Filip zaista dobro servira a kako se oslobodio pokazuje i skraćene lopte, izlazak na mrežu, bekend paralele... Svakako najbolji (re)start nove karijere!
Evo i Lajović dobi Berloka - to su sve ozbiljni sub-vrhunski igrači i plaćene pobede koje omogućavaju uspešan nastavak karijere. Ne mogu da izrazim dovoljno indignacije prema većini koji naše ni-blizu-top10 igrače omalovažavaju i ismevaju! Dragoceni napredak (i) zbog DK mečeva, pogotovu dok Troicki i Tipsarević ne povrate formu.
I inače je ovaj Hamburg koje je "propao" kao Mastes, pa još na zemlji nakon Wimbldona, sve kao opušteno i nebitno - ispao super zanimljiv! Tu su 4 najluđa igrača - Braun, Fonjini, Dologopolov i Janovič a i naš dvojac. Takođe posle Tiema koji je protiv Nadala pokazao super talenat prvi put sam gledao (nemca...) Sašu Zvereva. Nema sumnje, nakon 10 godišnje pauze evo tek sada nova talentovana generacija koja će preuzeti vlast kad za 3-4-5 godina nastane potop koji neće moći samo Dimitrov i Raonić da popune.
Dakle Lajović-Krajinović za još uspešniji najuspešniji domet obojice! Obojica sigurno mogu bar do 50og mesta i stabilne profesionalne karijere. Samo napred!

Styx river

pre 9 godina

Mnogo vise potencijala i prostora za napredak ima Filip, nego Dusan. Pre mozda 3, 4 godine cesto je i sa Federerom trenirao, ali kao i kod velikog broja igraca glavni problem mu je bio prelazak iz juniorske u seniorsku konkurenciju. Ovo mu je stvarno najveca pobeda u karijeri, i ako nastavi u ovakvom ritmu ovu sezonu moze zavrsiti u top 100.

Jovica Marjanovic

pre 9 godina

Filip igra veoma lijep tenis, jedino mora da svoju fiziku, malo da ojaca pa da mu se ne desava kao danas nakon prvog seta da ima problema. Ali iskreno Fognini kao da je igrao samo zato sto je morao da dodje zbog obaveza. Dobra prilika da Filip ili Dusan doguraju daleko na turniru i poprave plasman na ATP listi. Sportski pozdrav iz kopenhagena

Milan

pre 9 godina

Odlicno,mada istine radi Fonjini je pobedio sam sebe. Mislim da Krajinovic zasluzuje top100. Nije mi jasno kako je naglo pao sa 128 mesta na 150 kada nije skoro nista ni branio iz prosle sezone. Sada ce imati najvise bodovau karijeri ali ne i ranking karijere.

DrUrke

pre 9 godina

I sada,kao i uvek,javljaju se dusebriznici koji tvrde da je mec namesten,ovo ono,CIA,BIA,Vatikan...Da nije i NASA? Ajte molim vas,decko je pogubio zivce i trebali su da ga izvizde,zato sto se tako ne ponasa! A nasima zelim obojici sve najbolje u daljoj karijeri,a u medjusobnom,nek pobedi bolji ;)

Milos

pre 9 godina

Namesten mec!? Umesto da se pruzi podrska Filipu koji je napravio najveci rezultat u karijeri, ovde odmah pojedini krecu da umanjuju to sto je napravio. Pre Fonjinija je pobedio sve sjajne tenisere. Da nisu i ti mecevi bili namesteni? Fonjinijevo ponasanje je njegov problem. A ja samo mogu da kazem bravo Filipe. Idemooo!

Dott

pre 9 godina

Filip Krajinovic kvalifikant iz Sombora dobio je Fabija Fonjinija u dva seta a drugi sa 6:0. Sta reci, teniser koi ima atp pobeda ne vise nego prstiju na jednoj ruci. Nije Fabio igrao tako lose, Krajinovica je sve htelo, sve sem forhend paralele kojom je tri puta pokusao napraviti viner iz riterna i sva tri puta zavrsavao je u mrezi. Dok Fonjini ko Fonjini, na trenutke onaj neustrasivi za koga ni Nadal sa druge strane nije prepreka, pa do nezainteresovanog balavandera kome ishod meca ne znaci ama bas nista.
Nadam se susretu Krajinovica i Lajovica, pa nek u zavrsnicu turnira ode bolji, sve jedno ko, nas je!

noleisthebest

pre 9 godina

Bravo, Filipe!
Gledala sam mec, odlican servis i prilicmo dobar FH.
Draho mi je sto je izgleda napokon zalecio povredu.
Samo napred, steta sto igra sa Ducijem.

thrillseeker

pre 9 godina

@(Vidar, 16. jul 2014 14:07)

https://www.youtube.com/watch?v=2a4QmOEqXjQ

Ako iko ovaj mec, na koji je Novak ocigledno zbog publike izasao da otalja jedan set (S&V na sljaci, ne kretanje na osnovnoj liniji...), uzme kao reper za ozbiljan mec treba da prestane sa gledanjem tenisa.

Skoro isto smo gledali i danas, Filip jeste bio veliki talenat kao junior ali je nazalost ostao na tome. Ulazak u Top 100 je inace fenemenalan uspeh, u tolikoj konkurenciji biti medju 100 najboljih nije mala stvar. Ovom pobedom se popeo na 132. mesto.

flop

pre 9 godina

Kad je Viktor Troicki uspeo da bude 12-ti pokazavsi da je talenat nista naspram velikog rada,smatram da igrac sa mnogo vecim talentom-Filip moze i mora biti bar u top50. Imao je problema sa povredama ali to je proslost,ima mnogo uspesnih kolega iz reprezentacije,trenirao je sa njima,sigurna sam da uci mnogo uz njih.

Chana

pre 9 godina

ALAL MU VERA - NISAM NEŠTO IZNENAĐEN!!!
SVAKA ČAST I NJEMU, I LAJOVIĆU NA IGRAMA KOJE PRIKAZUJU.
KANDA DAVIS CUP TIM SRBIJE IMA SVE MANJE BRIGA ZA BUDUĆNOST...

Nelspruit

pre 9 godina

Vi koji kazete da je mec namesten verovatno niste odgledali 5 meca u zivotu.Svako ko poznaje Fonjinija zna da je uz Gulbisa i Dolgopolova najludji igrac na turu i da moze da izgubi od mene,a da dobije nekog iz TOP10.Njegov cale ima toliko para da Fabio ne mora nista da radi u zivotu,ali igra tenis iz zabave.U jednom mecu mu sudija dosudio fut fol i on se iznervira i napravi namerno dve duple greske kod rezultata 5:4 i izgubi mec.Toliko o njemu.

hah

pre 9 godina

klark neznam koliko pratis fabija i njegove meceve ali mec nije namesten i glupo je tako nesto pricati... cinjenica jeste da je ovo turnir 500 i da su svi veliki igraci na odmoru a oni koji nisu su dobili velike pare da se pojave ali ne i da osvoje tako da fabija verovatno ovaj poraz boli kao mene ujed komarca ... nervira me ali me bas nesto briga posle toga... a velika sansa za filipa, zvereva pa i ducija da uzmu bodove i ne igraju vise kvale na turnirima... a za ducija da se popne toliko sa bodovima da mu ne dolazi 1 kolo nole ili nadal:))) tako da naravno da ce da daju sve od sebe a i filip igra veoma dobro u poslednje vreme pocev od amerike tj indian velsa...

Srdjan

pre 9 godina

E ovo nisam ocekivao. Mozda sam se i nadao da moze pobediti ali ovim rezultatom... svaka cast! Sad, sledece kolo, dvojica mladih, oba nasi, za koga navijati?

Pozdrav iz Toronta

pre 9 godina

Namesten mec? Sve je moguce, ali posto sam ga gledao, mogu da potvrdim da je Filip odigrao zaista odlicno. Pravio je vrlo malo neiznudjenih gresaka, vrlo inteligentno koristio drop shot, odlicno servirao, solidan u odlucujucim momentima. Sasvim zasluzena pobeda protiv, istina, ocajnog Fabija.

Gledao sam Filipa i u prethodnom kolu, igrao je mnogo losije, slao je slabe i kratke lopte koje protivnik nije umeo da kazni. Mislio sam da od njega nema nista, ali me je danas veoma prijatno iznenadio, a mislim da je iznenadio i Fabija koji je sigurno mislio da je dovoljno da se pojavi na terenu da dobuje kvalifikanta, a kad su kola krenula nizbrdo usao je u svoju karakteristicnu samounistavajucu spiralu iz koje nije bilo povratka.

Kao sto neko vec rece, ako nabije fizicku spremu Filip bi mogao da bude ozbiljan igrac.

VLADIMIR

pre 9 godina

Sjajno Filipe, sve cestitke. Takodje i Lajovicu koji je takodje pobedio Berloka. A sada nazalost jedan protiv drugog (no mozda je to i dobro - posto jedan od vas ide u Cetvrt finale i dobija jos 45 bodova). Zelim vam srecu oboma pa ko bude bolji.

ivke

pre 9 godina

Mozda nece uspeti da bude medju najboljima kako su mu prognozirali mnogi strucnjaci, ali i dalje ima sanse da bude bar standardan medju prvih 50. Time bi dobili jos jednog neugodnog igraca za davis cup.

Predo

pre 9 godina

Nemojte da širite glasine da je meč namešten, jer to se ne radi na ovaj način. Fonjini je počeo da "ispucava" lopte tek kada video da gubi meč i da mu ne ide. Iste gluposti je radio protiv Đokovića i nikome nije palo na pamet da je meč namešten, jer je bilo logično da ga Đoković namlati. To je jednostavno Fonjini. Njemu se uopšte ne isplati da namešta meč. Brani 500 poena, u sledećem kolu ima Lajovića ili Berloka, drugi nosilac. Sa druge strane momak, koji nema šta da izgubi, napunjen samopouzdanjem nakon pobede nad Belučijem i Štru(m)fom.
Rezultati se nameštaju, ali to ima svoju cenu. Za ovakvu je trebalo iskeširati minimum kolika je nagrada za pobedu na turniru, a Krajinović te pare nema. Bilo kakva velika uplata na kladionici izaziva istragu, a Fonjiniju se takav rizik ne isplati. Bravo Filipe!

marko

pre 9 godina

Svaka cast Filipe, konacno taj talenat sirom poznat da izadje na videlo, jeste Fognini odigrao lose ali i Filip je odigrao odlicno, bez straha, miksovo igru, malo gresio, navijacu za njega protiv Lajovica jer ce mu vise znaciti, mada svejedno ,jedan u cetvtfinalu je siguran :)