Utorak, 15.07.2014.

15:43

Dodik: Hil je patološki lažov

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je otpravnik poslova Ambasade SAD u BiH Nikolas Hil "patološki lažov i dokazani smutljivac".

Izvor: Beta

Dodik: Hil je patološki lažov IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

125 Komentari

Sortiraj po:

krle - dron

pre 9 godina

Dejton je stopirao rat ali je dozvolio da svakodnevnim zivotom upravljaju cinovnici medjunarodne zajednice koje debelo placa evropa da trguju sa muslimanima na ustrb hrvata i srba i tako su ucinili svakodnevni zivot nemogucim i nakaznim,jedini izlaz za civilizovan suzivot koliko toliko je konfederacija BiH,to je evropi porucio jos novembra 93- u Becu uvazeni svetski diplomatski mocnik Herr Henri Kisinger kada je evropa priznala bosnu za drzavu koja to nikada nije bila nego iskljucivo region koji je milenijumima bio de cuvenog srbskog Carstva pod kraljem Tvrtkom i kasnije kraljicom Jelenom,naravno ovaj deo istorije Herr Kisinger je objasnio da nije procitao u kumrovackim biltenima,to je posebno naglasio.Bez medjusobnog uvazavanja nema zajedickog suzivota.......

Milan

pre 9 godina

Hilu je posao da sprovodi politiku svoje vlade svim sredstvima, a ti si trn u oku Amerikancima i naravno da ce te optuziti da si korumpirani diktator, to je vec uhodana praksa.

Vala bas.Dodik je korumpirani diktator,dok je Milo Djukanovic najveci demokrata na Balkanu.Ako ce Srbi u republici Srpskoj da slusaju Americkog ambasadora ima daleko da doguraju...

bl-mejdan

pre 9 godina

Nadam se da ce Dodik i kompanija konacno da nam sjasu sa vrata. Zao mi je kada vidim moju RS u sta su je pretvorili ovi ... sto je najgore, sam sa za njih nekada glasao,jer je to bio drugi covjek sa drugom pricom i ponasanjem... danas nam je RS unistena kriminalom i korupcijom. Privreda i ekeonomija ne postoje ... zivimo na osnovu pdv-a i kredita sa zapada i istoka ... o kulturi i sportu da i ne pricamo ... nadam se da ovaj narod ima snage da stvari okrene u boljem pravcu... oktobar je blizu ...
(Banjaluka, 15. jul 2014 17:37)

Uzalud se nadas. Dok je raznih Hilova i slicnih lažnih dušebrižnika i sarajevske nacionalisticke i antisrpske politike, Dodiku ce za pobjedu na izborima biti dovoljno da da par izjava kao sto su ove u vezi Hila i Erdogana.A ni aktuelna Dodikova opozicija se, najblaže rečeno, nije nesto proslavila dok je bila vlast.

Pacific

pre 9 godina

Hvala ti Boze sto mi prosvijetli ono malo pameti sto mi je ostalo poslije rata i odoh na vrijeme.I pitam se,zasto i zbog cega izginu ona silna mladost?Tuzan sam i zalostan a nemocan .Ni srama ni stida samo alavost,alavost.

shoot at gaza

pre 9 godina

samo da podsetim da je dodik pre neki dan podrzao izrael
(nema deda mraza, 15. jul 2014 20:35)

Pa šta onda? Kakve to ima veze sa ovim americkim pripravnikom, otpravnikom, skretničarem ili sta je vec... Dodik ne podržava Izrael od "pre neki dan", već više od 10 godina. Zašto bi Dodik podržavao Hamas koji je otvoreno protiv Republike Srpske i zašto bi bio protiv Izraela koji podržava Republiku Srpsku. Nije valjda lud da podržava svog neprijatelja.

kondor

pre 9 godina

(osvrt, 15. jul 2014 20:33)
Ne znam ko vam frizira podatke,ali znam da od tih 16 milijarddi koje spominjes 12 se napravi u Hercegovini preko hrvatskih cerki firmi,odnosno to ti je roba iz Cro koja se prepakuje u Citluku,Sirokom,Livnu ili Grudama,a sve da se ima povoljnija cijena na trzistu BiH.
Nemoj da pricas o federaciji u svjetlu bilo kakve ekonomije,jer svaki dan i gledam,i slusam i ne vjerujem kad mi pricaju o 10 kantona,administraciji do neba i slicnim stvarima. Svi smo gledali kako gori Tuzla,Bihac,Sarajevo od zadovoljstva,pardon nezadovoljstva.
I jos jednu stvar moram napisati.Kod vas su korupcija i nepotizam dignuti na jedan posve novi nivo,dosadan nevidjen nigdje.Napisi ovdje kako izgleda vladajuca struktura u Sarajevu,sve je u okviru jedne porodice.To je tvoje dvoriste,nije moje.
I da se razumijemo,ne valja u RS-u nijedna politicka partija,ja bi tu drzavu,entitet(neka zove ko kako hoce) dao Sasi Radulovicu da napravi drzavu,odnosno da uredi pravila,pa bi pricali tek onda o otcjepljenju,ovako sa Milom od toga nema nista. On bolje da nikad nije silazio sa traktora,to mu je civilizacijski domet.

masala

pre 9 godina

(Bosanac, 15. jul 2014 17:10)
A volio bi to...nekog Vucica, Dacica ili Cedu Jovanovica u Republici Srpskoj, a Rep.Srpska da pocne da lici na Srbiju, odnosno banana-republiku po kojo pi.a ko stigne. E, pa, mislim da to neces docekati. Dodik jeste mutan tip, ali Hil i razni Hilovi koji su od 1996. imali apsolutnu vlast u BiH, su teska mraka,oni su Bosnu ojadili vise od svih politicara iz BiH, zajedno. Dodik je za njih mala beba. Potpuno su pogresne predstave da je Dodik nekakv teski nacionalista. On i njegova vlada nikad nista negativno nisu uradli protiv manjinskih naroda u RS, naprotiv. uradili su dosta pozitivnog. Sigurno puno vise nego sto su muslimanski politicari uradili za Srbe u Fed BiH ili ovi u Hrvatskoj i na Kosovu. Sve njegove izjave su usmjerene protiv unitarista i velikobosnjackih nacionalista iz Sarajeva, kao i njihovih stranih sponzora. Njima je jedini cilj ukidanje Rep.Srpske, odnosno autonomije Srba u BiH i to nikad nisu krili. Cinjenica je da je BiH za Rep. Srpsku samo teret i kocnica za brzi razvoj. RS od BiH nista ne dobija, samo daje i izdrzava preglomaznu, nesposobnu i korumpiranu centralnu vlast od koje niko u BiH nema koristi, cak ni Federacija BiH. A Erdogan moze samo da 'laje' i, naravno, fantazira o nekom novom turskom carstvu. Moze da hapsi, prebija i ubija one koji su protiv njegovog represivnog i nedemokratskog rezima, ukida slobodu medija i gradjanske slobode. Uostalom, to u poslednje vrijeme jedino i radi. Divan tip...

Kontrabanda

pre 9 godina

Dodikova predizborna suplja prica... Nick Hill nista ne laze. Nazalost. Dodik i njegova bratija su vise nastetili srpstvu nego muslimani i Hrvati za vrijeme rata. Jos sve to rade otvoreno, misleci da ce prica "mrze nas Zapad i muslimani" ponovo proci. Dodik nije branilac srpstva, vec obican lop** kom se blizi politicki kraj...

Acs

pre 9 godina

A Dodik je i...t koji živi u godinama raspleta još uvek...prijatelju ništa naučio nisi,tako se ne vodi politika,tako se pokreću ratovi...sedi jedan.

ogg

pre 9 godina

ključa nezadovoljstvo zbog endemske korupcije lidera ovog entiteta, dilova kojima se bogate članovi porodice, priča o luksuznim nekretninama u Beogradu i na Kipru, o sudijama RS koji su pritegnuti kako bi ignorisali mito i osigurali da predmeti korupcije nikada ne ugledaju svetlo dana u sudnicama"kad to kaze neki ambasador u nekoj drugoj zemlji mislim da bi odmah letio iz te zemlje al ovde moze.kako Dodik ne moze da ga posalje iz zemlje bez podrske sarajeva a to se nikad nece desiti tako da mu je odgovorio sasvim korektno i srazmjerno pa makar bio SAD ambasador treba imati stav zbog toga ga narod i ceni.

seljadin

pre 9 godina

ma samo da ode Dodik, i bice para ko blata.... Nego narode, jel bila ista prica vec u Srbiji, pa sve se vise tone...
Dodik je korumpiran, samo sto se bojim da on ne smeta Amerima zbog korupcije, vec zbog toga sto brani RS, bojim se da bi sledeci bio jos vise korumpiran, i jos bi radio protiv RS...

Vlado

pre 9 godina

Idu crveni u oktobru! Dosta je bilo ovog lopo****e, nazovi Srbina, koji nam je vise zla napravio nego iko do sada.Preko svojih drzavnih rezimskih medija prica kako je sve med i mlijeko RS, a narod nema hljeba da jede.Pogledajte Na Drini Kusturica i KUM, pa ce vam biti jasno kakve ovaj apetite ima i sta radi u ime srpskog naroda... fuj,fuj. Ljudi ovdje hoce samo da rade i da normalno zive, a ovaj hvata poene kod budala koji vole nekakve teorije zavjere i price tipa sami protiv svih, udara Amerika i Turska, ali izdrzacemo itd. Znaci lik tone 100%, svaka izjava je hvatanje za slamku, rezim se ponasa kao ranjena zvijer.Pocinje najprljavija kampanja u istoriji. Lik je sebe prozvao bajom, fuj...onda baja cao u oktobru!Pozdrav iz Istocnog Sarajeva

sergej

pre 9 godina

Ne samo Hilu nego i ovde u Srbiji mnogima, je Dodik kost u grlu jer je jedini čovek, za sada, koji može sačuvati Rpubliku Srpsku. Skloniti Dodika znači nestanak RS.
(Rader, 15. jul 2014 21:19)

Genijalno! Eto dokaza da Dodik baš i ne lupa tek tako, već da ima svoju ciljnu grupu,za koju zna čime će je oduševiti.

Zola pfc

pre 9 godina

(Ljubisa
Bombardaju nas i rusi laznom podrskom, ja smatram da nasi funkcioneri trebaju biti mudri i ne stavljati se otvoreno ni na ciju stranu a pogotovo na rusku koja ne stiti ni svoj narod u Ukrajini da ce stititi nas. Zato smatram da Vucic vodi pametnu politiku.MUDRO a Dodik proziva amere i eu vise od Putina ( ne kazem da nije u pravu al' bojim se da je stetno po RS).

NekoKoZna

pre 9 godina

Ako ovaj ostane na vlasti, jedini krivac će biti opozicija u RS koja umjesto mudrih poteza koji bi je 99% doveli na vlast rade upravo suprotno kao da sa "glavonjom" imaju nekakav deal. Ova Dodikova retorika teško više da "pije vodu" i on je zreo za poraz, ali pitanje je da li neko uopšte želi vlast u trenutku kad se sami teško možemo izvući iz ekonomskog sunovrata u kojem se nalazimo. Ovako nešto slično Dodo ispali nekoliko puta sedmično, ali i da je u pravu za Hila ova priča više nema veze sa mozgom i uopšte nije bitna, jer činjenica je da je RS privatna Dodikova država u kojoj on manipuliše zakonima i ljudima bez ikakvih skrupula i okruženje savršeno prilagođava sebi i ekipi pljačkaša oko sebe. Molim braću iz Srbije, ali ljubazno, kojima ovaj čovjek predstavlja idealnog političara, da pogledaju malo šire, razmisle o podršci čovjeku koji psuje i prijeti u medijima, šikanira političke neistomišljenike i ponaša se kao obični "krkan".

danguba

pre 9 godina

Ko o cemu, k.... o postenju. O mr. Hillu ne znam nista, ali je Dodik osvjedoceni lopov. Poznata su mi njegova uvjerenja i nije ni nacionalista, niti sovinista, vec vrlo vjest demagog i manipulator, koji cini sve da zastiti licne interese i da se odrzi na vlasti. Zivim u BL i zastrasujuce je kako su on i njegovi "biznismeni" poharali RS, tzv. "patriotska pljacka". Treba napomenuti, da je B.Luka iz rata izasla gotovo netaknuta i da je u ovih 20-ak godina opustosena kroz privatizaciju, koja je sprovedena za njegovog mandata. Cvjeta jedino jos biznis sa nekretninama, gradjevina i banke, koje vode njegovi kumovi i pajdasi. Klasican model africkog diktatora ili kakvog srednjevjekovnog despota...

insajder

pre 9 godina

po mom misljenju,Dodik je previse nacionalisticki obojen,ali posmatrajuci u medijima fbih svakodnevnu jaku anti-srpsku propagandu koja u talasima stize iz sarajeva,pocinjem da ga razumem. da je 100% cist,ne verujem. nijedan politicar nije previse posten. opet,ne razumem nase auto-soviniste koji napadaju srbe,koji su u BIH pod stalnim pritiskom da im se ukine entitet,sada npr.zbog brzih eu integracija. budalastina,ali opasna za srbe u Srpskoj. srpskom narodu,kao i drugim mnogo manjim narodima ex yu,treba se dati pravo na samoopredeljenje.vece demokratije od te nema.

Rader

pre 9 godina

Ne samo Hilu nego i ovde u Srbiji mnogima, je Dodik kost u grlu jer je jedini čovek, za sada, koji može sačuvati Rpubliku Srpsku. Skloniti Dodika znači nestanak RS.

Moje skromno mišljenje

pre 9 godina

Nisam čitao Hilovu izjavu ali u Rs-u zaista ključa od nezadovoljstva.Ko god se ne slaže sa vlašću ,popljuvan je i ocrnjen.I možemo misliti šta god hoćemo bilo nam dobro ili loše,sami smo zaslužni za to!

Mm

pre 9 godina

Da se razumemo, zna Dodik koliko moze da se pruzi. I kada su u pitanju SAD cinovnici i kada je u pitanju Sukob u Izraelu i kada govori o huskanju Erdogana i Turske na sukob. Diplomata vise nije neko ko koristi lepe izraze i zavijene forme recenica, to je neko ko je konkretan na recima a zna sta sme i koliko da kaze. Ovu osobinu u Srbiji cini mi se da ima samo Dacic i donekle Jeremic ali to nije bitno za ovu temu.

osvrt

pre 9 godina

@kondor: U 2011. godini GDP u Federaciji iznosio 16 i nešto sitno milijardi KM, a u isto vreme u RS-u 8 milijardi i šesto miliona KM. Ko će tu koga da kupi, videćemo već, ali sam siguran da je RS-u i Srbima stoput bolje u celovitoj Bosni i Hercegovini nego da se osamostale. Em nemaju kapaciteta da budu država, em bi zapali u tešku izolaciju. Uostalom, proletnje poplave pokazale su ko je kome brat.

Nevit

pre 9 godina

Republici Srpskoj treba jedan mudar, kulturan i obrazovan predsednik, patriotskog opredeljenja, koji će svojim postupcima doprineti razvoj i jačanje RS a da pritom ne provocira nikoga, a ne drugi Šešelj (Dodik) koji svojim ponašanjem RS čini omraženu u očima drugih zemalja. Nezavisnost nije nikakvo rešenje, Srbi će opet ostati bez podrške sveta, RS će biti na ivici nestanka, umesto provokacija Srbi u RS trebaju prihvatiti sadašnju situaciju (koja je uostalom povoljna po Srbe) i razmišljati kako da poboljšaju svoju otadžbinu a ne kako da je unište.

Aleksandar

pre 9 godina

D anije njega i njegove ljubavi prema RS danas bi u RS klanjali u Banjaluci svi i govorili "djes ba djes ba" .

Republika Srpska tamo su pravi SRBI pravi RODOLJUBI i nisu prodane DUSE !!!

Ivan

pre 9 godina

Kakav licemer. Tipicno ulizivanje narodu na nacionalisticku zicu pred izbore. Sve sto se od ovog MiloKrada moze cuti je nekakav suverenitet i toboze odbrana nacionalnih interesa, teorije zavere i tako dalje, glupe fore iz davnih devedesetih. Nadam se da su glasaci svesnini sada pa da necemo gledati ovog poltrona, prostaka i lop*va vise posle septembra. Sramota! Skini se iz medija vise napasti!

nebojsa

pre 9 godina

Dodik,obican ratohuskac i sovinista.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Duci0167, 15. jul 2014 20:33)

Ako predsednik Dodik zeli otcepljenje RS to ne znaci da je ratnohuskac, naprotiv, on zeli dobre odnose sa Bosnjacima, ali kao susedima...u stvari on samo sledi onu logiku koja je vec primenjena na KiM.Zasto Albancima moze, a Srbima ne moze? Dvostruki arsini?

Ljubisa

pre 9 godina

(Zola pfc,
Da li treba da se drzimo Amerikanaca koji su nas bombardovali i koji otvoreno zagovaraju unitarnu BiH. Dodik je neko ko otvoreno brani interese RS i zato vecini smeta.

Zola pfc

pre 9 godina

Tako ti je kad javno stanes uz Ruse i Rusije, bojim se da ce Dodik zajedno sa Rusima unistiti RS. Mi Srbi smo toliko naivni da se drzimo tih Rusa, sta mi imamo sa njima,osim sto su pravoslavci, pa i Etiopljani su isto pa ih ne smatramo bracom. Rusi nam nikad nisu bili saveznici niti su nam kad pomogli, zato Milorade mani se Rusa, mali smo mi da se ****** .Vucic vodi pametnu politiku i veci je patriota od svih politicara i u Srbiji i RS.

teodor

pre 9 godina

Zahbn Dodo, bre!
Tako je majstore, ali moras da razumes da se sa takvima bas i ne razgovara tako, da su mnogo jaci i da oni menjaju i gigante a ne ...!
Tacno je da su ambasade nekih zemalja, posebno velikih, postale zmijska gnezada u malim zemljama, takva kojim se direktno mesa u njihova unutrasanja pitanja.One se ponasaju kao alternativne vlade i tendiraju da upravljaju svim procesima u tim zemljama,, a zvanicne vlasti gledaju cisto kao ukras i satelitsku vladu koja mora da slusa tzv. "medjunarodnu zajednicu". One objavljuju podrske unutrasnjim vlastima ali definisane kao naredbe sta moraju da urade u konkretnim slucajevima. Kritike definisu kao ultimatna zaduzenja, ono sto moraju jednostavno zavrsiti po cenu sopstvenog digniteta i opstanka na vlasti. Nije to Dodiku nepoznato , zato i pokusava pridobiti naklonosti nekih drugih fasktora, vezuci ekonomske interese RS sa njima, sto je klasika medjunarodnih odnosa.

dovla

pre 9 godina

Hilu je posao da sprovodi politiku svoje vlade svim sredstvima, a ti si trn u oku Amerikancima i naravno da ce te optuziti da si korumpirani diktator, to je vec uhodana praksa. A Dodik treba da nauci da se ne uzjurava mnogo oko toga i da koristi diplomatski recnik.

da

pre 9 godina

ti govoris istinu. kao i ovaj nas diktator koji je juce rekao da su nam peznie povecane 70% u zadnjih 5 godina. svaki penzioner moze da pokaze svoej cekove i da dokaze da to nije istina. a nas su ucil ida ko laze ide u zatvor samo sto kod nas ko laze ima vise uspeha

On je Car

pre 9 godina

Bezgranicno primitivan, bahat, pohlepan. Sada u svakome i svemu nalazi neprijatelja i zavjeru protiv sebe: Sarajevska politicka elita, Erdogan, Amerikanci, cak i Srpska Demokratska stranka mu je sada stranka "probosanskog identiteta". Zamislite da je jedna stranka u BiH probosanskog identiteta, kakav bezobrazluk!

semir

pre 9 godina

@dragiisa
Taj referendum u BiH pocetkom 1992 koji spominjes,nije uopste odrzan bez Srba kako navodis. Naprotiv,svi Srbi od 18 i vise godina su bili na glasackim spiskovima i imali su pravo glasa. Ali su odbili da glasaju. Drugim rijecima,bojkotovali su referendum.

citalac

pre 9 godina

Ovaj Dodik samo slusa sta ostali govore bilo to tacno ili ne,ali ne prati samog sebe sta sve govori i kojim ulicarskim recnikom se izrazava po neki put se i pitam ko je ovaj "covek"kako je on tu dosao i kakvim zaslugama.

Ivan

pre 9 godina

Kod nas izgleda sve mora da se gleda crno ili belo. Zasto ne moze da se kaze da je korumpiran (kao i svi politicari), ali to ne znaci da mu je demagogija automatski ne tacna. Zasto ne moze da se kaze da je sasvim u pravu za odnose RS, FBIH, BIH i da manje zlo nego kada bi (isto tako korumpirani) muslimanski politicari zavladali RS.

Dragi

pre 9 godina

Ma dajte molim vas, gde može Amerikanac pa još i političar da bude lažov? Pa oni su to najbolje pokazali kakvi su i koliko su pošteni u događajima širom sveta, u kojima su bili umešani i gde su na stotine hiljada ljudi poginuli, a milioni postali izbeglice usled njihove "principijelne i poštene" podrške.

Raso

pre 9 godina

Dodik je bezobrazni, neemancipovani korupcionaski bos. Ipak kao takav je uspio da obuzda sve koji su kidisali na RS. Znam to jer sam ja iz RS. Pre njega svaki dan je bila objava kako RS treba ukinuti jer je to genocidna tvorevina. Danas je to na jako dugom stapu. Sto se tice ljubavi prema parama i korupciji svi su isti sa izuzecima naravno postenih ljudi koji su usli u politiku da nesto promene( ima i takvih verujte ). Msm da ce SDS biti mnogo fleksibilniji prema smanjenju nadleznosti RS u BiH. Oni su opcija kao sto je napredna stranka u Srbiji. Kao patrioti a kada dodju na vlast izdace sve zivo i mrtvo. Ako se neko iz Srbije pita pa zasto je potrebna RS, sto ne bi bila jednistvena drzava bez entiteta, ja cu mu reci da bi bilo nemoguce zastiti prava Srba u takvoj drzavi . Jos uvijek je tako inace ja bih prvi bio za to. Kako god okrenes ne valja, u ovom trenutku ne znam sta je manje zlo za narod. Inace msm da ce Dodik puci na izborima na jesen jer je narod stvarno nezadovoljan pa ce glasati po principu daj da skinemo ove, a one koje ce dovesti mogu biti jos gori od njegovih.

Ricky

pre 9 godina

Šta je narod u RS skrivio pa da ga ovakav čovek vodi? Privreda razorena,hiljade ljudi bez posla,sirotinja i korupcija na sve strane a on priča demagoške priče o nekakvoj nezavisnosti i istovremeno zgrće milione idiže palate po Dedinju.
(Mare, 15. jul 2014 16:08)

Narod je ubijen u pojam, kao u Srbiji u Milosevicevo doba. Izmisljaju se hiljade iranskih agenata, stotine hiljada mudzahedina koji hoce da dodju u RS... Za to vreme mali broj ljudi iz vrha rezima zivi punim plucima: luksuzne vile, stanovi u inostranstvu, automobili...

Lukman

pre 9 godina

Svaki put kažem ovo je dno dna gore ne može a predsjednik RS me iznenadi i dokaže da može. Dugačak je spisak ekcesa gospodina Dodika i 1500 karaktera je malo da se opiše sve sto je izjavio ili uradio od poplave na ovamo. Što li je u pitanju? Strah od smjene ili nešto drugo ne znam i neću da spekulišem to ostavljam ljudima koji se bave varanjem u grah i gledanje u kašike ali nešto definitivno nije OK. Ko i što je slijedeće na Dodikovoj listi za napad teško je i pretpostaviti ali meni se nekako najlogičnije čini da ce slijedeća meta njegovih verbalnih ispada biti Vučić jer ne vjerujem da će Vučić još dugo moći tolerirati ove ispade i da je njego odnos sa Dodikom postao suviše toksican a Dodik ce kad mu Vučić okrene leđa opleti po Vučiću koje i onako ne voli previše. No kako kažu u Bosni novi dan nova nafaka, živi bili pa vidjeli.

picasso

pre 9 godina

Poslednji ozbiljan politicar na ovim prostorima. Ne sumnjam uopste da ce ga strane sluzbe uz pomoc domacih marioneta i dalje nisko gadjati po principu 100 puta ponovljene lazi koja u glavama podanika postaje istina. Ljudima se lako manipulise, a najlakse bacanjem prasine u oci u vidu nekakve korupcije. Pa da li stvarno verujete da su Milo Djukanovic, Mladjan Dinkic, Hasim Taci, Ramus Haradinaj ili Bakir Izetbegovic posteniji, transparentniji i manje korumpirani politicari nego sto je to Milorad Dodik? Pa kako onda da americki ambasadori ne kazu ponesto i o njima, nego bas navalise na Dodika? Da nije nesto drugo problem? Zar ne vidite da je njihov opsesivni cilj da slome kicmu svakom uticajnom Srbinu koji ne pristaje da bude klimoglavac i da radi protiv elementarnih nacionalnih interesa svoje drzave?

Podrška američkim Bošnjacima

pre 9 godina

Neverovatno koliko je ovaj Srbin jadan. On će, jado nekom, Ameru da kaže da laže. Ma sram ga bre bilo. Pod hitno sa njim pod američki šlem (negde na nekom ostrvu), gde važe isključivo američki demokratski zakoni (kao onomad nemački); tj. samo za "odabrane".
Znači, Dodiku neverniče - pod hitno da sve demantuješ i kažeš da je to ortodoksna izmišljotina. Ugledaj se na onog američkog ljubimca i plaćenika, Turčina.

asq

pre 9 godina

Ajd i ti Dodik malo tisu,u republici nam se niko ne moze zaposliti ako nije clan partije ili blizak rodjak,a evo i Cvijanovicka,zaposli sina i jetrvu u najprofitabilnije preduzece Elektroprenos BiH,suti,covjek je upravu sve sto je rekao,narodu je ovde preko kape

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Naravno da je Hil patoloski lazov. I jos mnogo vise od toga. On nastavlja rat protiv Republike Srpske samo drugim sredstvima i uz "baksis" koji dobija od sarajevskih dahija za mesetarenje i lazi.Drago mi je da postoji srpski politicar koji ovakve ho..taplere sme da nazove punim i pravim imenom. Isto ce gospodin Hil tvrditi za bilo kog srpskog politicara i predstavnika, koji nece da se uvuce u "kozu" Bogica Bogicevica. Nije vazno ko ce biti na vlasti u Republici Srpskoj. Najvaznije je shvatiti da neprijatelj nudi "cvece" a iza ledja drzi kamu. Najgori Srbin je manji neprijatelj Republici Srpskoj od najboljeg Amerikanca ili muslimana. To je poenta, koju treba da shvati svaki Srbin. Dodik i njegova korupcija su problem naroda u Republici Srpskoj a ne gospodina Hila i muslimanske kamarile iz Sarajeva. Od njih mogu da ocekuju samo "svileni gajtan".

ahaa

pre 9 godina

sram da bude ambasadora sto tako prica. ovajj je postenim radom zaradio imovinu na kipru i po bgd. on je prevozio one gajbice sto je posteni marko znojuci se nosio.

komso posto si posten, da se ti odreknes imuniteta i da deponujes pasos pa da ti mi verujemo u taj tvoj patriotizam i postenje.mozel li?

običan građanin RS

pre 9 godina

Odgovor Borki ti ili nisi iz RS-a ili si član mafijaške organizacije zvane SNSD, Hil je potpuno u pravu znašli ti da je naša vlada jedina bez sexa za vrijeme radnog vremena u B. Luci(sve familija). Mile u hapsanu.

bez_predrasuda

pre 9 godina

Tipičan američki obrazac izazivanja " obojenih revolucija". Kako se to završava - videti Ukrajinu, Siriju i Libiju. Uvek je osnovni argument korupcija. Jedino nikada posle takvih revolucija da se nađe materijalni dokaz.

Sanja

pre 9 godina

jeste li primjetili da je rekao da su netacne samo neke stvari o njegovoj imovini na Kipru? znaci da tu imovinu ima, a i da je sve ostalo tacno. za vile po BG znamo da ima

Janko

pre 9 godina

Znajući šta gore navedeni i njegove firme rade po Bosni i na koji način manipulišu sudovima iz prve ruke sam video na koji način korupcija funkcioniše, i šta sve rade samo da bi došli do para. Naši političari nisu male mace ali su zlatni u poređenju sa gore navedenim i njegovom kompanijom lopova.
Kadija te tuži, kadija ti sudi.

Milan

pre 9 godina

Ovo kao nesto sto bi Seselj izjavio. Koji diplomatski recnik!

Ja ne znam da li je zaista tacno da je vrh RS korumpiran, ali znam jedno: kad je neko toliko dugo na vlasti, velika je verovatnoca da oko njega postoji mreza korupcije koja odrzava ceo sistem.

Banjaluka

pre 9 godina

Nadam se da ce Dodik i kompanija konacno da nam sjasu sa vrata. Zao mi je kada vidim moju RS u sta su je pretvorili ovi ... sto je najgore, sam sa za njih nekada glasao,jer je to bio drugi covjek sa drugom pricom i ponasanjem... danas nam je RS unistena kriminalom i korupcijom. Privreda i ekeonomija ne postoje ... zivimo na osnovu pdv-a i kredita sa zapada i istoka ... o kulturi i sportu da i ne pricamo ... nadam se da ovaj narod ima snage da stvari okrene u boljem pravcu... oktobar je blizu ...

kondor

pre 9 godina

Ja njega ne mogu ni sa secerom,nikad u zivotu nisam glasao za njega,ali me fascinira kako ima petlju da ispljuje Amerikance dok im se svi politicari na ovim prostorima klanjaju i gdje treba i gdje ne treba.
Najtuznije je sto ovaj Amerikanac ima pravo,ali je mnogo veci problem u kom kontekstu on to kaze. Ne uzima u usta Federaciju koja je rupa bez dna,a ovaj iz RS-a da ima gram mozga smanjio bi korupciju i administraciju i zavrtio ekonomiju u RS do momenta da kupimo Federaciju,a ne samo da bi se on i njegova bagra bogatili.

Boris

pre 9 godina

Videli smo nedavno americki scenario u Ukrajini, svugde maarljivo rade, kao na Kosovu, Iraku, Libiji, Siriji, borba za bolje sutra njihove dece, kao sto je Bajden namestio posao svome sinu da preuzme naftnu kompaniju u Ukrajini.

Jelena

pre 9 godina

Ja: Dodik je patoloski lazov. I korumpirani lopov. http://www.24sata.info/vijesti/bosna-i-hercegovina/176720-foto-nove-dodikove-vile-u-bakincima.html
ima jos...

BH-junior

pre 9 godina

Dodik smije opaliti po svima samo ne o Litvancima koji iz Birača utekoše sa vrećom para na leđima. Ni tad se ne sjećam da je reagovao burno i energično.

ŠTURM GRAC 5:0

pre 9 godina

A sin Igor dobio kredit od par miliona maraka-inače uspješan biznismen i sa svojih 25 godina.........šta ćeš robina je u krvi............Ma*ijaši iz Laktaša...........

Bosanac

pre 9 godina

Prvo ga Erdogan hladno stavio na "ignore" a od ambasade SAD-a je dobio "politicki nokaut"! Ocekujem u skorije vrijeme da se pohvali i sa Ruskim pasosem:)

jablan

pre 9 godina

e Dodik,svaki politicar sa zapada je patoloski lazov,njima je glavna strategija spoljne politike "lazi sto vise" oni bre danas potpisu dokument sutra ga pogaze,te zapadne drzave su rupcaga sveta bez ikakve casti i morala,kada americki general sa 4 zvezdice izadje na TV i otvoreno laze o cemu govorimo onda ili pak obama presednik drzave izadje na TV i laze,a sta onda da govorimo o ovim njihovim cinovnicima tipa kusner i ostali,pa oni jedni druge lazu spijuniraju,to je skupina lazova,prevaranata,lopova koje da stavis u jedan zatvor na,nacionalnoj geografiji sto gledamo,ne bi se mnogo razlikovali od ostalih.

i.j.kv

pre 9 godina

Sudbina Srba ma gde bili i gde se nalazili je da ih ovakvi ljudi vode i predstavljaju,sada evo Dodik brani Srbe....tako su nas branili svi od Kralja do Vucica...svi oni su brinuli za ovaj narod pa smo zato i ovo sve docekali.Mi smo prost seljacki narod koji se u sve razume,mi radimo sve i svasta a u sustini smo krali sami sebe i unistavali sami sebe.Kako jedan normalan covek koji Srbiji misli dobro moze danas da se pojavi pored ovih i ovakvih politicara.NIKAKO.Da se danas Patrijarh Pavle pokojni pojavi i kandiduje za neku vlast verujem da bi ga svi ovi danasnji napali da je lopov,izdajnik,naconalista,ili vec sta sto bi jadan Srpski narod ili vecina prihatili.Mi smo svi skupa prokleti jer ne cenimo nikoga,pustamo da zivot prolazi da nas vode 25 godina oni isti koji su nas sve zajedno gurnuli u ratove,bedu i propast i gle cuda ONI su danas ti koji ce nas opet izbaviti...Naravno da hoce,u jos vecu bedu i propast pod sloganom da je to za nas bolje.Ubijali smo svoje najumnije ljude,iz Srbije mnoge proterali i oterali da traze hleb u normalnijim zemljama a mi smo ostali da se patimo sa Dodikom,Vucicem,Nikolicem,Dacicem,Cedom Jovanovicem,Tadicem,Pajticem,Djilasom...i njihovim klisarama Vulinom,Stefanovicem,Bajatovicem,Veljom,Covicem,Palmom,Djelicem...i stotinama parazita koji su opusteli ovu jadnu zemlju.Najbolja preduzeca su partije danas SNS,DS,SPO,DSS...i to ce jos dugo tako biti dok ovaj narod ovako bude zeleo,da nas oni idalje ovako spasavaju.Hvala im ali dokad vise?

Long distance

pre 9 godina

Niko ne zna što Dodik znade, jer je zahvaljujući ovakvima i došao na vlast.
Ko se još sjeća 90-ih, nezavisnog socijaldemokrate, USAID-a i pomoći za obnovu puteva i druge infrastrukture da bi se s vlasti smakli SDS? Ko se još prisjeća da je u Srpskoj bio potreban neko ko nije bio tamo neki nacionalista, da bi se zemlja obnovila? I ko se sjeća da je infrastruktura stvarno bila obnovljena, da se pomaklo s mjesta. E, kad je novca nestalo, isto kao i u Federaciji, birokratija se namnožila, a "razvoj" je stao i sada treba mahati novim opasnostima, ratovima.
A desničari su najbolji saveznici. Ako nešto treba da se zakuva, Erdogan malo podvikne, zaprijeti, onda Dodik ima šta da kaže, a kad kaže Dodik, onda Erdogan ima razlog da "brani" BiH.
Kad vide da je vrag odnio šalu, onda Amerikanci podsjete Dodika da su mu pomogli kad je tebalo, a on im lijepo kaže da je to bilo prije 15 godina. I tako se mulj preliva tamo-amo, sve oštrije riječi...
A novac ostaje u džepovima najbogatijih, gdje je smješten da bi se još veći novac okretao i krao.
Svi su oni u pravu, a najviše kad jedni druge razotkrivaju. :-)

dex

pre 9 godina

u siromašnoj regiji kakva je naša amerikanci kako rade propagandu jer je jeftina a i posvađali su nas. ovde neće biti mira dok amerika ne ode ......

Vlado Banja Luka

pre 9 godina

Pa, dokle ce vise ici ta Dodikova suplja prica. Umjesto da prica o bijedi, kriminalu i nepotizmu, on je u yadnja dva dana uspio trabunjati o Erdoganu, 100 miliona Turaka, jutros o ambasadoru Hilu, a sad popodne o tome kako mu prijete vehabije... Oktobar je izgleda bas blizu.

Stoper

pre 9 godina

Ništa novo od amera. I dalje koriste već isprobane metode pritiska na srbe, počevši od sitnih laži, vrbovanja pete kolone pa do bombardovanja suverene države, ubijanja njenih građana i otimanja dela teritorije uz obilnu pomoć servilnog komšiluka.Neće ni to trajati večno.Podrška braći u RS...

Bojan

pre 9 godina

Cela Republika Srpska prica o tvom nelegalno stecenom bogatstvu, pa to je javna tajna koliko si ti bezobrazno bogat covek, lazni patrijoto.Daj boze da.izgubis izbore pa da se nadjes tamo gde ti je mesto, steta sto nema Golog otoka za takve kao sto si ti, ti i takvi kao ti lazni naciomalisti koji nacionalizam koriste da bi bili na vlasti sa jednim ciljem da kradu od naroda ja bih osudivna smrtnu kaznu.Sramoto srpskog roda!!!

Nicholas Hill

pre 9 godina

"Smatramo da današnje izjave gospodina Milorada Dodika ne zavređuju odgovor, rečeno je Agenciji Fena iz Ureda za odnose s javnošću Ambasade SAD-a u BiH u odgovoru na molbu da prokomentiraju posljednje izjave predsjednika RS-a u kojima je izvrijeđao otpravnika poslova Ambasade SAD-a Nicholasa Hilla.

Iz Ureda za odnose s javnošću podsjećaju da je otpravnik poslova američke ambasade na Američkom univerzitetu u Tuzli u subotu održao govor u kojem je, na osnovu sopstvenog iskustva u regiji, govorio o problemima s kojima se zemlja suočava, naročito o korupciji.

- Vlada SAD-a i njeni predstavnici stalno govore da su nacionalizam i korupcija među najvećim problemima u BiH, zato je zanimljivo da su izjave otpravnika poslova, gospodina Hilla, ostavile tako snažan utisak na gospodina Dodika i njegove saradnike. Zbog velikog interesa koji postoji u zemlji za problem korupcije, mi svakako pozdravljamo angažman gospodina Dodika u ovoj diskusiji i nadamo se da će rezultirati značajnijim nastojanjima da se riješi ovaj problem - navode iz Ureda za odnose s javnošću Ambasade SAD-a."

Branko

pre 9 godina

Dobro, vidim da svi napadaju i opljuvavaju Dodika, ali niko nista ne govori o tom Hilu: da li on govori istinu ili je prezentuje "po americki"?

Mia

pre 9 godina

Sa ovom Dodikovom izjavom bi se složio svaki čovjek u Republici Srpskoj. Vi iz Srbije nas Srbe u BiH nazivate Bosancima. Ko su vam Bosanci, šta su Bosanci? Mi smo Srbi iz BiH, imamo svoj entitet RS, koji geografski obuhvata dio regije sjeverna Bosna i istočna Hercegovina. Mi najbolje znamo šta znači imati visokog predstavnika i ostale muljatore i lažove iz međunarodne zajednice.

slavonska lola

pre 9 godina

"Dodik: Dabogda nestala BiH"

Malo se previše ufurao u tu priču, ovo je već patološki.

RS neće nikada van BiH kao i što Hrvati neću dobiti nikada treći entitet kao i što Bošnjaci neću dobiti svoju građansku BiH gdje se Hrvatima i Srbima oduzme status ravnopravnih Naroda.

Ali u mjesto da se bosanski Narodi nekako nađu i političarima zabibere posao "zavadi pa vladaj" oni to još i podržavaju.

Za Hrvatsku i Srbiju to nije loše jer "naše" firme tamo otvaraju kolonije, tržište se preuzima lagano jer domaći ne mogu konkurirati ali mene to ne usrećuje, volio bih da susjedi prosperiraju i da nam je svima bolje nego što je.

Ovako kako je ne vidim napredak, neko mora popustiti.

gradjanin BEOGRADA iiz BEOGRADA

pre 9 godina

A sta je to laz sto je doticni rekao.Ne bi se mile ronhil toliko nervirao da to nije istina.a osim kucerina po beogradu,kipru,fiktivnih firmi itd,postoji i imovina u rusiji gde zavrsavaju svi slicni njemu/m.markovic,janukovic,asad itd,itd/.

dragiiša

pre 9 godina

@Nenad Č.
"Šta bi tek bilo kada bi Pastor i Ugljanin rekli "...
Gospodine Nenad Č., da niste malo mnogo pomešali lonce? Madjari i Bošnjaci(Muslimani) su nacionalne zajednice,ili ti nacionalne manjine, u Srbiji,a Srbi u Republici Srpskoj su konstitutivni narod! Ili, biste vi voleli ponovo da bez Srba se ,kao u vreme Izetbegovića raspiše referendcum, bez Srba i proglasdi nezavisnost BiH!
Ove stvari nisu za poredjenje ,a još manje za neke "političke igranke".

Nenad Č.

pre 9 godina

Ovaj Dodik je stvarno dojadio i Bogu i ljudima.Svojom besmislenom pričom koju ponavlja kao papagaj samo pothranjuje sliku o nama kao remetilačkom faktoru. Šta li bi rekao kad bi Pastor ili Ugljanin javno poželeli da Srbija nestane?

Mare

pre 9 godina

Šta je narod u RS skrivio pa da ga ovakav čovek vodi? Privreda razorena,hiljade ljudi bez posla,sirotinja i korupcija na sve strane a on priča demagoške priče o nekakvoj nezavisnosti i istovremeno zgrće milione idiže palate po Dedinju.

T

pre 9 godina

Zanimljivo da Amerikancima uopste ne smeta mnogo veca korupcija u njihovom promasenom projektu zvanom "republjik kosova'. Ne spominju milione koje imaju Taci ili Haradinaj ili koliko su stavili u dzep pojedini Amerikanci a narocito americki ambasador na Kosovu kada se izgradjivao famozni autoput za Albaniju. Zanimljiv je taj selektivni pristup i kako se neke stvari primecuju kod onih koji ti smetaju dok kod saveznika ne smeta ni kada si masovni ubica. Da li bi AMerikancima smetale Dodikove vile kada bi ispunjavao njihove zelje? Naravno da ne. Tapsali bi ga po ramenu samo tako. Kao sada Vulfija. Ali bas zato su Amerikanci tako "kredibilni" i svugde izazivaju "divljenje" i "ljubav"...

nesa

pre 9 godina

Muka mi je od ove face i njegovih izjava. Dok god je on i njemu slicni u RS, BiH ce postojati kao vestacka drzava koju samo medjunarodna zajednica i EU drze na okupu. Nije cudo da izjavljuje kako BiH treba da nestane, bez obzira da li su to njegove ili citirane tudje reci.

Бојан Илић

pre 9 godina

"Njegove izjave u vezi sa rukovodstvom Republike Srpske se pre svega odnose na mene. Priča koju je SDS proturio pre više od deset godina u vezi sa mojom imovinom na Kipru je potpuna laž. Verujem da Hil to namerno čini da bi podržao SDS, a verujem da je i patološki lažov", kazao je Dodik.

Шта ли каже Караџић на ово, живо ме интересује!?
Мора да нема контакт када се раде овакве ствари!
Без слоге су Срби слаби, доказано, јер кидишу звери!
Приватне "размирице" оставите за кафану!

furtula dragomir

pre 9 godina

MI u Bosni kazemo: "Zakuhava se"

Eno danas u narodnoj skupstini RS svadja ismedju Srba
Napr SDS tvrdi da je SNSD u periodu 2006-2014 zaduzio RS pet puta vise.
Poslanici pitaju jeli Rusi uplacuju po 2 miliona KM [milion evra] mjesecno sa kupljenu rafineriju u Brodu, a sto bi trebali raditi, ali te stavke nema na prihodnoj strani novog budzeta, itd, itd
Srbima uopste ne tebaju vanjski neprijatelji

Silvester

pre 9 godina

Dodik je tipičan balkanski korumpirani politikant. Kada mu se pomene pljačka i korupcija, on krene ko iz topa da urla na nacionalnoj osnovi. Trebali smo to jasno da vidimo pre 25 godina i da se obračunamo sa takvima širom SFRJ, onako kako je drug Tito to radio. Najgori soj ljudi - lažni mafijaški nacionalisti. Puna im usta patriotizma, i puni džepovi prljavih i krvavih para otetih od sirotinje. FUJ!

Silvester

pre 9 godina

Dodik je tipičan balkanski korumpirani politikant. Kada mu se pomene pljačka i korupcija, on krene ko iz topa da urla na nacionalnoj osnovi. Trebali smo to jasno da vidimo pre 25 godina i da se obračunamo sa takvima širom SFRJ, onako kako je drug Tito to radio. Najgori soj ljudi - lažni mafijaški nacionalisti. Puna im usta patriotizma, i puni džepovi prljavih i krvavih para otetih od sirotinje. FUJ!

Mare

pre 9 godina

Šta je narod u RS skrivio pa da ga ovakav čovek vodi? Privreda razorena,hiljade ljudi bez posla,sirotinja i korupcija na sve strane a on priča demagoške priče o nekakvoj nezavisnosti i istovremeno zgrće milione idiže palate po Dedinju.

furtula dragomir

pre 9 godina

MI u Bosni kazemo: "Zakuhava se"

Eno danas u narodnoj skupstini RS svadja ismedju Srba
Napr SDS tvrdi da je SNSD u periodu 2006-2014 zaduzio RS pet puta vise.
Poslanici pitaju jeli Rusi uplacuju po 2 miliona KM [milion evra] mjesecno sa kupljenu rafineriju u Brodu, a sto bi trebali raditi, ali te stavke nema na prihodnoj strani novog budzeta, itd, itd
Srbima uopste ne tebaju vanjski neprijatelji

Nenad Č.

pre 9 godina

Ovaj Dodik je stvarno dojadio i Bogu i ljudima.Svojom besmislenom pričom koju ponavlja kao papagaj samo pothranjuje sliku o nama kao remetilačkom faktoru. Šta li bi rekao kad bi Pastor ili Ugljanin javno poželeli da Srbija nestane?

slavonska lola

pre 9 godina

"Dodik: Dabogda nestala BiH"

Malo se previše ufurao u tu priču, ovo je već patološki.

RS neće nikada van BiH kao i što Hrvati neću dobiti nikada treći entitet kao i što Bošnjaci neću dobiti svoju građansku BiH gdje se Hrvatima i Srbima oduzme status ravnopravnih Naroda.

Ali u mjesto da se bosanski Narodi nekako nađu i političarima zabibere posao "zavadi pa vladaj" oni to još i podržavaju.

Za Hrvatsku i Srbiju to nije loše jer "naše" firme tamo otvaraju kolonije, tržište se preuzima lagano jer domaći ne mogu konkurirati ali mene to ne usrećuje, volio bih da susjedi prosperiraju i da nam je svima bolje nego što je.

Ovako kako je ne vidim napredak, neko mora popustiti.

Vlado Banja Luka

pre 9 godina

Pa, dokle ce vise ici ta Dodikova suplja prica. Umjesto da prica o bijedi, kriminalu i nepotizmu, on je u yadnja dva dana uspio trabunjati o Erdoganu, 100 miliona Turaka, jutros o ambasadoru Hilu, a sad popodne o tome kako mu prijete vehabije... Oktobar je izgleda bas blizu.

danguba

pre 9 godina

Ko o cemu, k.... o postenju. O mr. Hillu ne znam nista, ali je Dodik osvjedoceni lopov. Poznata su mi njegova uvjerenja i nije ni nacionalista, niti sovinista, vec vrlo vjest demagog i manipulator, koji cini sve da zastiti licne interese i da se odrzi na vlasti. Zivim u BL i zastrasujuce je kako su on i njegovi "biznismeni" poharali RS, tzv. "patriotska pljacka". Treba napomenuti, da je B.Luka iz rata izasla gotovo netaknuta i da je u ovih 20-ak godina opustosena kroz privatizaciju, koja je sprovedena za njegovog mandata. Cvjeta jedino jos biznis sa nekretninama, gradjevina i banke, koje vode njegovi kumovi i pajdasi. Klasican model africkog diktatora ili kakvog srednjevjekovnog despota...

Bosanac

pre 9 godina

Prvo ga Erdogan hladno stavio na "ignore" a od ambasade SAD-a je dobio "politicki nokaut"! Ocekujem u skorije vrijeme da se pohvali i sa Ruskim pasosem:)

On je Car

pre 9 godina

Bezgranicno primitivan, bahat, pohlepan. Sada u svakome i svemu nalazi neprijatelja i zavjeru protiv sebe: Sarajevska politicka elita, Erdogan, Amerikanci, cak i Srpska Demokratska stranka mu je sada stranka "probosanskog identiteta". Zamislite da je jedna stranka u BiH probosanskog identiteta, kakav bezobrazluk!

gradjanin BEOGRADA iiz BEOGRADA

pre 9 godina

A sta je to laz sto je doticni rekao.Ne bi se mile ronhil toliko nervirao da to nije istina.a osim kucerina po beogradu,kipru,fiktivnih firmi itd,postoji i imovina u rusiji gde zavrsavaju svi slicni njemu/m.markovic,janukovic,asad itd,itd/.

T

pre 9 godina

Zanimljivo da Amerikancima uopste ne smeta mnogo veca korupcija u njihovom promasenom projektu zvanom "republjik kosova'. Ne spominju milione koje imaju Taci ili Haradinaj ili koliko su stavili u dzep pojedini Amerikanci a narocito americki ambasador na Kosovu kada se izgradjivao famozni autoput za Albaniju. Zanimljiv je taj selektivni pristup i kako se neke stvari primecuju kod onih koji ti smetaju dok kod saveznika ne smeta ni kada si masovni ubica. Da li bi AMerikancima smetale Dodikove vile kada bi ispunjavao njihove zelje? Naravno da ne. Tapsali bi ga po ramenu samo tako. Kao sada Vulfija. Ali bas zato su Amerikanci tako "kredibilni" i svugde izazivaju "divljenje" i "ljubav"...

Ivan

pre 9 godina

Kakav licemer. Tipicno ulizivanje narodu na nacionalisticku zicu pred izbore. Sve sto se od ovog MiloKrada moze cuti je nekakav suverenitet i toboze odbrana nacionalnih interesa, teorije zavere i tako dalje, glupe fore iz davnih devedesetih. Nadam se da su glasaci svesnini sada pa da necemo gledati ovog poltrona, prostaka i lop*va vise posle septembra. Sramota! Skini se iz medija vise napasti!

osvrt

pre 9 godina

@kondor: U 2011. godini GDP u Federaciji iznosio 16 i nešto sitno milijardi KM, a u isto vreme u RS-u 8 milijardi i šesto miliona KM. Ko će tu koga da kupi, videćemo već, ali sam siguran da je RS-u i Srbima stoput bolje u celovitoj Bosni i Hercegovini nego da se osamostale. Em nemaju kapaciteta da budu država, em bi zapali u tešku izolaciju. Uostalom, proletnje poplave pokazale su ko je kome brat.

Lukman

pre 9 godina

Svaki put kažem ovo je dno dna gore ne može a predsjednik RS me iznenadi i dokaže da može. Dugačak je spisak ekcesa gospodina Dodika i 1500 karaktera je malo da se opiše sve sto je izjavio ili uradio od poplave na ovamo. Što li je u pitanju? Strah od smjene ili nešto drugo ne znam i neću da spekulišem to ostavljam ljudima koji se bave varanjem u grah i gledanje u kašike ali nešto definitivno nije OK. Ko i što je slijedeće na Dodikovoj listi za napad teško je i pretpostaviti ali meni se nekako najlogičnije čini da ce slijedeća meta njegovih verbalnih ispada biti Vučić jer ne vjerujem da će Vučić još dugo moći tolerirati ove ispade i da je njego odnos sa Dodikom postao suviše toksican a Dodik ce kad mu Vučić okrene leđa opleti po Vučiću koje i onako ne voli previše. No kako kažu u Bosni novi dan nova nafaka, živi bili pa vidjeli.

Nevit

pre 9 godina

Republici Srpskoj treba jedan mudar, kulturan i obrazovan predsednik, patriotskog opredeljenja, koji će svojim postupcima doprineti razvoj i jačanje RS a da pritom ne provocira nikoga, a ne drugi Šešelj (Dodik) koji svojim ponašanjem RS čini omraženu u očima drugih zemalja. Nezavisnost nije nikakvo rešenje, Srbi će opet ostati bez podrške sveta, RS će biti na ivici nestanka, umesto provokacija Srbi u RS trebaju prihvatiti sadašnju situaciju (koja je uostalom povoljna po Srbe) i razmišljati kako da poboljšaju svoju otadžbinu a ne kako da je unište.

Ricky

pre 9 godina

Šta je narod u RS skrivio pa da ga ovakav čovek vodi? Privreda razorena,hiljade ljudi bez posla,sirotinja i korupcija na sve strane a on priča demagoške priče o nekakvoj nezavisnosti i istovremeno zgrće milione idiže palate po Dedinju.
(Mare, 15. jul 2014 16:08)

Narod je ubijen u pojam, kao u Srbiji u Milosevicevo doba. Izmisljaju se hiljade iranskih agenata, stotine hiljada mudzahedina koji hoce da dodju u RS... Za to vreme mali broj ljudi iz vrha rezima zivi punim plucima: luksuzne vile, stanovi u inostranstvu, automobili...

BH-junior

pre 9 godina

Dodik smije opaliti po svima samo ne o Litvancima koji iz Birača utekoše sa vrećom para na leđima. Ni tad se ne sjećam da je reagovao burno i energično.

Moje skromno mišljenje

pre 9 godina

Nisam čitao Hilovu izjavu ali u Rs-u zaista ključa od nezadovoljstva.Ko god se ne slaže sa vlašću ,popljuvan je i ocrnjen.I možemo misliti šta god hoćemo bilo nam dobro ili loše,sami smo zaslužni za to!

asq

pre 9 godina

Ajd i ti Dodik malo tisu,u republici nam se niko ne moze zaposliti ako nije clan partije ili blizak rodjak,a evo i Cvijanovicka,zaposli sina i jetrvu u najprofitabilnije preduzece Elektroprenos BiH,suti,covjek je upravu sve sto je rekao,narodu je ovde preko kape

citalac

pre 9 godina

Ovaj Dodik samo slusa sta ostali govore bilo to tacno ili ne,ali ne prati samog sebe sta sve govori i kojim ulicarskim recnikom se izrazava po neki put se i pitam ko je ovaj "covek"kako je on tu dosao i kakvim zaslugama.

Bojan

pre 9 godina

Cela Republika Srpska prica o tvom nelegalno stecenom bogatstvu, pa to je javna tajna koliko si ti bezobrazno bogat covek, lazni patrijoto.Daj boze da.izgubis izbore pa da se nadjes tamo gde ti je mesto, steta sto nema Golog otoka za takve kao sto si ti, ti i takvi kao ti lazni naciomalisti koji nacionalizam koriste da bi bili na vlasti sa jednim ciljem da kradu od naroda ja bih osudivna smrtnu kaznu.Sramoto srpskog roda!!!

Бојан Илић

pre 9 godina

"Njegove izjave u vezi sa rukovodstvom Republike Srpske se pre svega odnose na mene. Priča koju je SDS proturio pre više od deset godina u vezi sa mojom imovinom na Kipru je potpuna laž. Verujem da Hil to namerno čini da bi podržao SDS, a verujem da je i patološki lažov", kazao je Dodik.

Шта ли каже Караџић на ово, живо ме интересује!?
Мора да нема контакт када се раде овакве ствари!
Без слоге су Срби слаби, доказано, јер кидишу звери!
Приватне "размирице" оставите за кафану!

nesa

pre 9 godina

Muka mi je od ove face i njegovih izjava. Dok god je on i njemu slicni u RS, BiH ce postojati kao vestacka drzava koju samo medjunarodna zajednica i EU drze na okupu. Nije cudo da izjavljuje kako BiH treba da nestane, bez obzira da li su to njegove ili citirane tudje reci.

ŠTURM GRAC 5:0

pre 9 godina

A sin Igor dobio kredit od par miliona maraka-inače uspješan biznismen i sa svojih 25 godina.........šta ćeš robina je u krvi............Ma*ijaši iz Laktaša...........

ahaa

pre 9 godina

sram da bude ambasadora sto tako prica. ovajj je postenim radom zaradio imovinu na kipru i po bgd. on je prevozio one gajbice sto je posteni marko znojuci se nosio.

komso posto si posten, da se ti odreknes imuniteta i da deponujes pasos pa da ti mi verujemo u taj tvoj patriotizam i postenje.mozel li?

semir

pre 9 godina

@dragiisa
Taj referendum u BiH pocetkom 1992 koji spominjes,nije uopste odrzan bez Srba kako navodis. Naprotiv,svi Srbi od 18 i vise godina su bili na glasackim spiskovima i imali su pravo glasa. Ali su odbili da glasaju. Drugim rijecima,bojkotovali su referendum.

Stoper

pre 9 godina

Ništa novo od amera. I dalje koriste već isprobane metode pritiska na srbe, počevši od sitnih laži, vrbovanja pete kolone pa do bombardovanja suverene države, ubijanja njenih građana i otimanja dela teritorije uz obilnu pomoć servilnog komšiluka.Neće ni to trajati večno.Podrška braći u RS...

običan građanin RS

pre 9 godina

Odgovor Borki ti ili nisi iz RS-a ili si član mafijaške organizacije zvane SNSD, Hil je potpuno u pravu znašli ti da je naša vlada jedina bez sexa za vrijeme radnog vremena u B. Luci(sve familija). Mile u hapsanu.

Ljubisa

pre 9 godina

(Zola pfc,
Da li treba da se drzimo Amerikanaca koji su nas bombardovali i koji otvoreno zagovaraju unitarnu BiH. Dodik je neko ko otvoreno brani interese RS i zato vecini smeta.

Vlado

pre 9 godina

Idu crveni u oktobru! Dosta je bilo ovog lopo****e, nazovi Srbina, koji nam je vise zla napravio nego iko do sada.Preko svojih drzavnih rezimskih medija prica kako je sve med i mlijeko RS, a narod nema hljeba da jede.Pogledajte Na Drini Kusturica i KUM, pa ce vam biti jasno kakve ovaj apetite ima i sta radi u ime srpskog naroda... fuj,fuj. Ljudi ovdje hoce samo da rade i da normalno zive, a ovaj hvata poene kod budala koji vole nekakve teorije zavjere i price tipa sami protiv svih, udara Amerika i Turska, ali izdrzacemo itd. Znaci lik tone 100%, svaka izjava je hvatanje za slamku, rezim se ponasa kao ranjena zvijer.Pocinje najprljavija kampanja u istoriji. Lik je sebe prozvao bajom, fuj...onda baja cao u oktobru!Pozdrav iz Istocnog Sarajeva

sergej

pre 9 godina

Ne samo Hilu nego i ovde u Srbiji mnogima, je Dodik kost u grlu jer je jedini čovek, za sada, koji može sačuvati Rpubliku Srpsku. Skloniti Dodika znači nestanak RS.
(Rader, 15. jul 2014 21:19)

Genijalno! Eto dokaza da Dodik baš i ne lupa tek tako, već da ima svoju ciljnu grupu,za koju zna čime će je oduševiti.

Sanja

pre 9 godina

jeste li primjetili da je rekao da su netacne samo neke stvari o njegovoj imovini na Kipru? znaci da tu imovinu ima, a i da je sve ostalo tacno. za vile po BG znamo da ima

Milan

pre 9 godina

Ovo kao nesto sto bi Seselj izjavio. Koji diplomatski recnik!

Ja ne znam da li je zaista tacno da je vrh RS korumpiran, ali znam jedno: kad je neko toliko dugo na vlasti, velika je verovatnoca da oko njega postoji mreza korupcije koja odrzava ceo sistem.

Aleksandar

pre 9 godina

D anije njega i njegove ljubavi prema RS danas bi u RS klanjali u Banjaluci svi i govorili "djes ba djes ba" .

Republika Srpska tamo su pravi SRBI pravi RODOLJUBI i nisu prodane DUSE !!!

Long distance

pre 9 godina

Niko ne zna što Dodik znade, jer je zahvaljujući ovakvima i došao na vlast.
Ko se još sjeća 90-ih, nezavisnog socijaldemokrate, USAID-a i pomoći za obnovu puteva i druge infrastrukture da bi se s vlasti smakli SDS? Ko se još prisjeća da je u Srpskoj bio potreban neko ko nije bio tamo neki nacionalista, da bi se zemlja obnovila? I ko se sjeća da je infrastruktura stvarno bila obnovljena, da se pomaklo s mjesta. E, kad je novca nestalo, isto kao i u Federaciji, birokratija se namnožila, a "razvoj" je stao i sada treba mahati novim opasnostima, ratovima.
A desničari su najbolji saveznici. Ako nešto treba da se zakuva, Erdogan malo podvikne, zaprijeti, onda Dodik ima šta da kaže, a kad kaže Dodik, onda Erdogan ima razlog da "brani" BiH.
Kad vide da je vrag odnio šalu, onda Amerikanci podsjete Dodika da su mu pomogli kad je tebalo, a on im lijepo kaže da je to bilo prije 15 godina. I tako se mulj preliva tamo-amo, sve oštrije riječi...
A novac ostaje u džepovima najbogatijih, gdje je smješten da bi se još veći novac okretao i krao.
Svi su oni u pravu, a najviše kad jedni druge razotkrivaju. :-)

dovla

pre 9 godina

Hilu je posao da sprovodi politiku svoje vlade svim sredstvima, a ti si trn u oku Amerikancima i naravno da ce te optuziti da si korumpirani diktator, to je vec uhodana praksa. A Dodik treba da nauci da se ne uzjurava mnogo oko toga i da koristi diplomatski recnik.

Zola pfc

pre 9 godina

Tako ti je kad javno stanes uz Ruse i Rusije, bojim se da ce Dodik zajedno sa Rusima unistiti RS. Mi Srbi smo toliko naivni da se drzimo tih Rusa, sta mi imamo sa njima,osim sto su pravoslavci, pa i Etiopljani su isto pa ih ne smatramo bracom. Rusi nam nikad nisu bili saveznici niti su nam kad pomogli, zato Milorade mani se Rusa, mali smo mi da se ****** .Vucic vodi pametnu politiku i veci je patriota od svih politicara i u Srbiji i RS.

i.j.kv

pre 9 godina

Sudbina Srba ma gde bili i gde se nalazili je da ih ovakvi ljudi vode i predstavljaju,sada evo Dodik brani Srbe....tako su nas branili svi od Kralja do Vucica...svi oni su brinuli za ovaj narod pa smo zato i ovo sve docekali.Mi smo prost seljacki narod koji se u sve razume,mi radimo sve i svasta a u sustini smo krali sami sebe i unistavali sami sebe.Kako jedan normalan covek koji Srbiji misli dobro moze danas da se pojavi pored ovih i ovakvih politicara.NIKAKO.Da se danas Patrijarh Pavle pokojni pojavi i kandiduje za neku vlast verujem da bi ga svi ovi danasnji napali da je lopov,izdajnik,naconalista,ili vec sta sto bi jadan Srpski narod ili vecina prihatili.Mi smo svi skupa prokleti jer ne cenimo nikoga,pustamo da zivot prolazi da nas vode 25 godina oni isti koji su nas sve zajedno gurnuli u ratove,bedu i propast i gle cuda ONI su danas ti koji ce nas opet izbaviti...Naravno da hoce,u jos vecu bedu i propast pod sloganom da je to za nas bolje.Ubijali smo svoje najumnije ljude,iz Srbije mnoge proterali i oterali da traze hleb u normalnijim zemljama a mi smo ostali da se patimo sa Dodikom,Vucicem,Nikolicem,Dacicem,Cedom Jovanovicem,Tadicem,Pajticem,Djilasom...i njihovim klisarama Vulinom,Stefanovicem,Bajatovicem,Veljom,Covicem,Palmom,Djelicem...i stotinama parazita koji su opusteli ovu jadnu zemlju.Najbolja preduzeca su partije danas SNS,DS,SPO,DSS...i to ce jos dugo tako biti dok ovaj narod ovako bude zeleo,da nas oni idalje ovako spasavaju.Hvala im ali dokad vise?

da

pre 9 godina

ti govoris istinu. kao i ovaj nas diktator koji je juce rekao da su nam peznie povecane 70% u zadnjih 5 godina. svaki penzioner moze da pokaze svoej cekove i da dokaze da to nije istina. a nas su ucil ida ko laze ide u zatvor samo sto kod nas ko laze ima vise uspeha

Banjaluka

pre 9 godina

Nadam se da ce Dodik i kompanija konacno da nam sjasu sa vrata. Zao mi je kada vidim moju RS u sta su je pretvorili ovi ... sto je najgore, sam sa za njih nekada glasao,jer je to bio drugi covjek sa drugom pricom i ponasanjem... danas nam je RS unistena kriminalom i korupcijom. Privreda i ekeonomija ne postoje ... zivimo na osnovu pdv-a i kredita sa zapada i istoka ... o kulturi i sportu da i ne pricamo ... nadam se da ovaj narod ima snage da stvari okrene u boljem pravcu... oktobar je blizu ...

picasso

pre 9 godina

Poslednji ozbiljan politicar na ovim prostorima. Ne sumnjam uopste da ce ga strane sluzbe uz pomoc domacih marioneta i dalje nisko gadjati po principu 100 puta ponovljene lazi koja u glavama podanika postaje istina. Ljudima se lako manipulise, a najlakse bacanjem prasine u oci u vidu nekakve korupcije. Pa da li stvarno verujete da su Milo Djukanovic, Mladjan Dinkic, Hasim Taci, Ramus Haradinaj ili Bakir Izetbegovic posteniji, transparentniji i manje korumpirani politicari nego sto je to Milorad Dodik? Pa kako onda da americki ambasadori ne kazu ponesto i o njima, nego bas navalise na Dodika? Da nije nesto drugo problem? Zar ne vidite da je njihov opsesivni cilj da slome kicmu svakom uticajnom Srbinu koji ne pristaje da bude klimoglavac i da radi protiv elementarnih nacionalnih interesa svoje drzave?

nebojsa

pre 9 godina

Dodik,obican ratohuskac i sovinista.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Duci0167, 15. jul 2014 20:33)

Ako predsednik Dodik zeli otcepljenje RS to ne znaci da je ratnohuskac, naprotiv, on zeli dobre odnose sa Bosnjacima, ali kao susedima...u stvari on samo sledi onu logiku koja je vec primenjena na KiM.Zasto Albancima moze, a Srbima ne moze? Dvostruki arsini?

NekoKoZna

pre 9 godina

Ako ovaj ostane na vlasti, jedini krivac će biti opozicija u RS koja umjesto mudrih poteza koji bi je 99% doveli na vlast rade upravo suprotno kao da sa "glavonjom" imaju nekakav deal. Ova Dodikova retorika teško više da "pije vodu" i on je zreo za poraz, ali pitanje je da li neko uopšte želi vlast u trenutku kad se sami teško možemo izvući iz ekonomskog sunovrata u kojem se nalazimo. Ovako nešto slično Dodo ispali nekoliko puta sedmično, ali i da je u pravu za Hila ova priča više nema veze sa mozgom i uopšte nije bitna, jer činjenica je da je RS privatna Dodikova država u kojoj on manipuliše zakonima i ljudima bez ikakvih skrupula i okruženje savršeno prilagođava sebi i ekipi pljačkaša oko sebe. Molim braću iz Srbije, ali ljubazno, kojima ovaj čovjek predstavlja idealnog političara, da pogledaju malo šire, razmisle o podršci čovjeku koji psuje i prijeti u medijima, šikanira političke neistomišljenike i ponaša se kao obični "krkan".

Janko

pre 9 godina

Znajući šta gore navedeni i njegove firme rade po Bosni i na koji način manipulišu sudovima iz prve ruke sam video na koji način korupcija funkcioniše, i šta sve rade samo da bi došli do para. Naši političari nisu male mace ali su zlatni u poređenju sa gore navedenim i njegovom kompanijom lopova.
Kadija te tuži, kadija ti sudi.

dragiiša

pre 9 godina

@Nenad Č.
"Šta bi tek bilo kada bi Pastor i Ugljanin rekli "...
Gospodine Nenad Č., da niste malo mnogo pomešali lonce? Madjari i Bošnjaci(Muslimani) su nacionalne zajednice,ili ti nacionalne manjine, u Srbiji,a Srbi u Republici Srpskoj su konstitutivni narod! Ili, biste vi voleli ponovo da bez Srba se ,kao u vreme Izetbegovića raspiše referendcum, bez Srba i proglasdi nezavisnost BiH!
Ove stvari nisu za poredjenje ,a još manje za neke "političke igranke".

bez_predrasuda

pre 9 godina

Tipičan američki obrazac izazivanja " obojenih revolucija". Kako se to završava - videti Ukrajinu, Siriju i Libiju. Uvek je osnovni argument korupcija. Jedino nikada posle takvih revolucija da se nađe materijalni dokaz.

Nicholas Hill

pre 9 godina

"Smatramo da današnje izjave gospodina Milorada Dodika ne zavređuju odgovor, rečeno je Agenciji Fena iz Ureda za odnose s javnošću Ambasade SAD-a u BiH u odgovoru na molbu da prokomentiraju posljednje izjave predsjednika RS-a u kojima je izvrijeđao otpravnika poslova Ambasade SAD-a Nicholasa Hilla.

Iz Ureda za odnose s javnošću podsjećaju da je otpravnik poslova američke ambasade na Američkom univerzitetu u Tuzli u subotu održao govor u kojem je, na osnovu sopstvenog iskustva u regiji, govorio o problemima s kojima se zemlja suočava, naročito o korupciji.

- Vlada SAD-a i njeni predstavnici stalno govore da su nacionalizam i korupcija među najvećim problemima u BiH, zato je zanimljivo da su izjave otpravnika poslova, gospodina Hilla, ostavile tako snažan utisak na gospodina Dodika i njegove saradnike. Zbog velikog interesa koji postoji u zemlji za problem korupcije, mi svakako pozdravljamo angažman gospodina Dodika u ovoj diskusiji i nadamo se da će rezultirati značajnijim nastojanjima da se riješi ovaj problem - navode iz Ureda za odnose s javnošću Ambasade SAD-a."

Dragi

pre 9 godina

Ma dajte molim vas, gde može Amerikanac pa još i političar da bude lažov? Pa oni su to najbolje pokazali kakvi su i koliko su pošteni u događajima širom sveta, u kojima su bili umešani i gde su na stotine hiljada ljudi poginuli, a milioni postali izbeglice usled njihove "principijelne i poštene" podrške.

Jelena

pre 9 godina

Ja: Dodik je patoloski lazov. I korumpirani lopov. http://www.24sata.info/vijesti/bosna-i-hercegovina/176720-foto-nove-dodikove-vile-u-bakincima.html
ima jos...

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Naravno da je Hil patoloski lazov. I jos mnogo vise od toga. On nastavlja rat protiv Republike Srpske samo drugim sredstvima i uz "baksis" koji dobija od sarajevskih dahija za mesetarenje i lazi.Drago mi je da postoji srpski politicar koji ovakve ho..taplere sme da nazove punim i pravim imenom. Isto ce gospodin Hil tvrditi za bilo kog srpskog politicara i predstavnika, koji nece da se uvuce u "kozu" Bogica Bogicevica. Nije vazno ko ce biti na vlasti u Republici Srpskoj. Najvaznije je shvatiti da neprijatelj nudi "cvece" a iza ledja drzi kamu. Najgori Srbin je manji neprijatelj Republici Srpskoj od najboljeg Amerikanca ili muslimana. To je poenta, koju treba da shvati svaki Srbin. Dodik i njegova korupcija su problem naroda u Republici Srpskoj a ne gospodina Hila i muslimanske kamarile iz Sarajeva. Od njih mogu da ocekuju samo "svileni gajtan".

seljadin

pre 9 godina

ma samo da ode Dodik, i bice para ko blata.... Nego narode, jel bila ista prica vec u Srbiji, pa sve se vise tone...
Dodik je korumpiran, samo sto se bojim da on ne smeta Amerima zbog korupcije, vec zbog toga sto brani RS, bojim se da bi sledeci bio jos vise korumpiran, i jos bi radio protiv RS...

masala

pre 9 godina

(Bosanac, 15. jul 2014 17:10)
A volio bi to...nekog Vucica, Dacica ili Cedu Jovanovica u Republici Srpskoj, a Rep.Srpska da pocne da lici na Srbiju, odnosno banana-republiku po kojo pi.a ko stigne. E, pa, mislim da to neces docekati. Dodik jeste mutan tip, ali Hil i razni Hilovi koji su od 1996. imali apsolutnu vlast u BiH, su teska mraka,oni su Bosnu ojadili vise od svih politicara iz BiH, zajedno. Dodik je za njih mala beba. Potpuno su pogresne predstave da je Dodik nekakv teski nacionalista. On i njegova vlada nikad nista negativno nisu uradli protiv manjinskih naroda u RS, naprotiv. uradili su dosta pozitivnog. Sigurno puno vise nego sto su muslimanski politicari uradili za Srbe u Fed BiH ili ovi u Hrvatskoj i na Kosovu. Sve njegove izjave su usmjerene protiv unitarista i velikobosnjackih nacionalista iz Sarajeva, kao i njihovih stranih sponzora. Njima je jedini cilj ukidanje Rep.Srpske, odnosno autonomije Srba u BiH i to nikad nisu krili. Cinjenica je da je BiH za Rep. Srpsku samo teret i kocnica za brzi razvoj. RS od BiH nista ne dobija, samo daje i izdrzava preglomaznu, nesposobnu i korumpiranu centralnu vlast od koje niko u BiH nema koristi, cak ni Federacija BiH. A Erdogan moze samo da 'laje' i, naravno, fantazira o nekom novom turskom carstvu. Moze da hapsi, prebija i ubija one koji su protiv njegovog represivnog i nedemokratskog rezima, ukida slobodu medija i gradjanske slobode. Uostalom, to u poslednje vrijeme jedino i radi. Divan tip...

Mia

pre 9 godina

Sa ovom Dodikovom izjavom bi se složio svaki čovjek u Republici Srpskoj. Vi iz Srbije nas Srbe u BiH nazivate Bosancima. Ko su vam Bosanci, šta su Bosanci? Mi smo Srbi iz BiH, imamo svoj entitet RS, koji geografski obuhvata dio regije sjeverna Bosna i istočna Hercegovina. Mi najbolje znamo šta znači imati visokog predstavnika i ostale muljatore i lažove iz međunarodne zajednice.

Raso

pre 9 godina

Dodik je bezobrazni, neemancipovani korupcionaski bos. Ipak kao takav je uspio da obuzda sve koji su kidisali na RS. Znam to jer sam ja iz RS. Pre njega svaki dan je bila objava kako RS treba ukinuti jer je to genocidna tvorevina. Danas je to na jako dugom stapu. Sto se tice ljubavi prema parama i korupciji svi su isti sa izuzecima naravno postenih ljudi koji su usli u politiku da nesto promene( ima i takvih verujte ). Msm da ce SDS biti mnogo fleksibilniji prema smanjenju nadleznosti RS u BiH. Oni su opcija kao sto je napredna stranka u Srbiji. Kao patrioti a kada dodju na vlast izdace sve zivo i mrtvo. Ako se neko iz Srbije pita pa zasto je potrebna RS, sto ne bi bila jednistvena drzava bez entiteta, ja cu mu reci da bi bilo nemoguce zastiti prava Srba u takvoj drzavi . Jos uvijek je tako inace ja bih prvi bio za to. Kako god okrenes ne valja, u ovom trenutku ne znam sta je manje zlo za narod. Inace msm da ce Dodik puci na izborima na jesen jer je narod stvarno nezadovoljan pa ce glasati po principu daj da skinemo ove, a one koje ce dovesti mogu biti jos gori od njegovih.

kondor

pre 9 godina

Ja njega ne mogu ni sa secerom,nikad u zivotu nisam glasao za njega,ali me fascinira kako ima petlju da ispljuje Amerikance dok im se svi politicari na ovim prostorima klanjaju i gdje treba i gdje ne treba.
Najtuznije je sto ovaj Amerikanac ima pravo,ali je mnogo veci problem u kom kontekstu on to kaze. Ne uzima u usta Federaciju koja je rupa bez dna,a ovaj iz RS-a da ima gram mozga smanjio bi korupciju i administraciju i zavrtio ekonomiju u RS do momenta da kupimo Federaciju,a ne samo da bi se on i njegova bagra bogatili.

Kontrabanda

pre 9 godina

Dodikova predizborna suplja prica... Nick Hill nista ne laze. Nazalost. Dodik i njegova bratija su vise nastetili srpstvu nego muslimani i Hrvati za vrijeme rata. Jos sve to rade otvoreno, misleci da ce prica "mrze nas Zapad i muslimani" ponovo proci. Dodik nije branilac srpstva, vec obican lop** kom se blizi politicki kraj...

Rader

pre 9 godina

Ne samo Hilu nego i ovde u Srbiji mnogima, je Dodik kost u grlu jer je jedini čovek, za sada, koji može sačuvati Rpubliku Srpsku. Skloniti Dodika znači nestanak RS.

insajder

pre 9 godina

po mom misljenju,Dodik je previse nacionalisticki obojen,ali posmatrajuci u medijima fbih svakodnevnu jaku anti-srpsku propagandu koja u talasima stize iz sarajeva,pocinjem da ga razumem. da je 100% cist,ne verujem. nijedan politicar nije previse posten. opet,ne razumem nase auto-soviniste koji napadaju srbe,koji su u BIH pod stalnim pritiskom da im se ukine entitet,sada npr.zbog brzih eu integracija. budalastina,ali opasna za srbe u Srpskoj. srpskom narodu,kao i drugim mnogo manjim narodima ex yu,treba se dati pravo na samoopredeljenje.vece demokratije od te nema.

Boris

pre 9 godina

Videli smo nedavno americki scenario u Ukrajini, svugde maarljivo rade, kao na Kosovu, Iraku, Libiji, Siriji, borba za bolje sutra njihove dece, kao sto je Bajden namestio posao svome sinu da preuzme naftnu kompaniju u Ukrajini.

Branko

pre 9 godina

Dobro, vidim da svi napadaju i opljuvavaju Dodika, ali niko nista ne govori o tom Hilu: da li on govori istinu ili je prezentuje "po americki"?

dex

pre 9 godina

u siromašnoj regiji kakva je naša amerikanci kako rade propagandu jer je jeftina a i posvađali su nas. ovde neće biti mira dok amerika ne ode ......

kondor

pre 9 godina

(osvrt, 15. jul 2014 20:33)
Ne znam ko vam frizira podatke,ali znam da od tih 16 milijarddi koje spominjes 12 se napravi u Hercegovini preko hrvatskih cerki firmi,odnosno to ti je roba iz Cro koja se prepakuje u Citluku,Sirokom,Livnu ili Grudama,a sve da se ima povoljnija cijena na trzistu BiH.
Nemoj da pricas o federaciji u svjetlu bilo kakve ekonomije,jer svaki dan i gledam,i slusam i ne vjerujem kad mi pricaju o 10 kantona,administraciji do neba i slicnim stvarima. Svi smo gledali kako gori Tuzla,Bihac,Sarajevo od zadovoljstva,pardon nezadovoljstva.
I jos jednu stvar moram napisati.Kod vas su korupcija i nepotizam dignuti na jedan posve novi nivo,dosadan nevidjen nigdje.Napisi ovdje kako izgleda vladajuca struktura u Sarajevu,sve je u okviru jedne porodice.To je tvoje dvoriste,nije moje.
I da se razumijemo,ne valja u RS-u nijedna politicka partija,ja bi tu drzavu,entitet(neka zove ko kako hoce) dao Sasi Radulovicu da napravi drzavu,odnosno da uredi pravila,pa bi pricali tek onda o otcjepljenju,ovako sa Milom od toga nema nista. On bolje da nikad nije silazio sa traktora,to mu je civilizacijski domet.

Acs

pre 9 godina

A Dodik je i...t koji živi u godinama raspleta još uvek...prijatelju ništa naučio nisi,tako se ne vodi politika,tako se pokreću ratovi...sedi jedan.

Podrška američkim Bošnjacima

pre 9 godina

Neverovatno koliko je ovaj Srbin jadan. On će, jado nekom, Ameru da kaže da laže. Ma sram ga bre bilo. Pod hitno sa njim pod američki šlem (negde na nekom ostrvu), gde važe isključivo američki demokratski zakoni (kao onomad nemački); tj. samo za "odabrane".
Znači, Dodiku neverniče - pod hitno da sve demantuješ i kažeš da je to ortodoksna izmišljotina. Ugledaj se na onog američkog ljubimca i plaćenika, Turčina.

teodor

pre 9 godina

Zahbn Dodo, bre!
Tako je majstore, ali moras da razumes da se sa takvima bas i ne razgovara tako, da su mnogo jaci i da oni menjaju i gigante a ne ...!
Tacno je da su ambasade nekih zemalja, posebno velikih, postale zmijska gnezada u malim zemljama, takva kojim se direktno mesa u njihova unutrasanja pitanja.One se ponasaju kao alternativne vlade i tendiraju da upravljaju svim procesima u tim zemljama,, a zvanicne vlasti gledaju cisto kao ukras i satelitsku vladu koja mora da slusa tzv. "medjunarodnu zajednicu". One objavljuju podrske unutrasnjim vlastima ali definisane kao naredbe sta moraju da urade u konkretnim slucajevima. Kritike definisu kao ultimatna zaduzenja, ono sto moraju jednostavno zavrsiti po cenu sopstvenog digniteta i opstanka na vlasti. Nije to Dodiku nepoznato , zato i pokusava pridobiti naklonosti nekih drugih fasktora, vezuci ekonomske interese RS sa njima, sto je klasika medjunarodnih odnosa.

jablan

pre 9 godina

e Dodik,svaki politicar sa zapada je patoloski lazov,njima je glavna strategija spoljne politike "lazi sto vise" oni bre danas potpisu dokument sutra ga pogaze,te zapadne drzave su rupcaga sveta bez ikakve casti i morala,kada americki general sa 4 zvezdice izadje na TV i otvoreno laze o cemu govorimo onda ili pak obama presednik drzave izadje na TV i laze,a sta onda da govorimo o ovim njihovim cinovnicima tipa kusner i ostali,pa oni jedni druge lazu spijuniraju,to je skupina lazova,prevaranata,lopova koje da stavis u jedan zatvor na,nacionalnoj geografiji sto gledamo,ne bi se mnogo razlikovali od ostalih.

Ivan

pre 9 godina

Kod nas izgleda sve mora da se gleda crno ili belo. Zasto ne moze da se kaze da je korumpiran (kao i svi politicari), ali to ne znaci da mu je demagogija automatski ne tacna. Zasto ne moze da se kaze da je sasvim u pravu za odnose RS, FBIH, BIH i da manje zlo nego kada bi (isto tako korumpirani) muslimanski politicari zavladali RS.

Zola pfc

pre 9 godina

(Ljubisa
Bombardaju nas i rusi laznom podrskom, ja smatram da nasi funkcioneri trebaju biti mudri i ne stavljati se otvoreno ni na ciju stranu a pogotovo na rusku koja ne stiti ni svoj narod u Ukrajini da ce stititi nas. Zato smatram da Vucic vodi pametnu politiku.MUDRO a Dodik proziva amere i eu vise od Putina ( ne kazem da nije u pravu al' bojim se da je stetno po RS).

ogg

pre 9 godina

ključa nezadovoljstvo zbog endemske korupcije lidera ovog entiteta, dilova kojima se bogate članovi porodice, priča o luksuznim nekretninama u Beogradu i na Kipru, o sudijama RS koji su pritegnuti kako bi ignorisali mito i osigurali da predmeti korupcije nikada ne ugledaju svetlo dana u sudnicama"kad to kaze neki ambasador u nekoj drugoj zemlji mislim da bi odmah letio iz te zemlje al ovde moze.kako Dodik ne moze da ga posalje iz zemlje bez podrske sarajeva a to se nikad nece desiti tako da mu je odgovorio sasvim korektno i srazmjerno pa makar bio SAD ambasador treba imati stav zbog toga ga narod i ceni.

Mm

pre 9 godina

Da se razumemo, zna Dodik koliko moze da se pruzi. I kada su u pitanju SAD cinovnici i kada je u pitanju Sukob u Izraelu i kada govori o huskanju Erdogana i Turske na sukob. Diplomata vise nije neko ko koristi lepe izraze i zavijene forme recenica, to je neko ko je konkretan na recima a zna sta sme i koliko da kaze. Ovu osobinu u Srbiji cini mi se da ima samo Dacic i donekle Jeremic ali to nije bitno za ovu temu.

Milan

pre 9 godina

Hilu je posao da sprovodi politiku svoje vlade svim sredstvima, a ti si trn u oku Amerikancima i naravno da ce te optuziti da si korumpirani diktator, to je vec uhodana praksa.

Vala bas.Dodik je korumpirani diktator,dok je Milo Djukanovic najveci demokrata na Balkanu.Ako ce Srbi u republici Srpskoj da slusaju Americkog ambasadora ima daleko da doguraju...

shoot at gaza

pre 9 godina

samo da podsetim da je dodik pre neki dan podrzao izrael
(nema deda mraza, 15. jul 2014 20:35)

Pa šta onda? Kakve to ima veze sa ovim americkim pripravnikom, otpravnikom, skretničarem ili sta je vec... Dodik ne podržava Izrael od "pre neki dan", već više od 10 godina. Zašto bi Dodik podržavao Hamas koji je otvoreno protiv Republike Srpske i zašto bi bio protiv Izraela koji podržava Republiku Srpsku. Nije valjda lud da podržava svog neprijatelja.

Pacific

pre 9 godina

Hvala ti Boze sto mi prosvijetli ono malo pameti sto mi je ostalo poslije rata i odoh na vrijeme.I pitam se,zasto i zbog cega izginu ona silna mladost?Tuzan sam i zalostan a nemocan .Ni srama ni stida samo alavost,alavost.

bl-mejdan

pre 9 godina

Nadam se da ce Dodik i kompanija konacno da nam sjasu sa vrata. Zao mi je kada vidim moju RS u sta su je pretvorili ovi ... sto je najgore, sam sa za njih nekada glasao,jer je to bio drugi covjek sa drugom pricom i ponasanjem... danas nam je RS unistena kriminalom i korupcijom. Privreda i ekeonomija ne postoje ... zivimo na osnovu pdv-a i kredita sa zapada i istoka ... o kulturi i sportu da i ne pricamo ... nadam se da ovaj narod ima snage da stvari okrene u boljem pravcu... oktobar je blizu ...
(Banjaluka, 15. jul 2014 17:37)

Uzalud se nadas. Dok je raznih Hilova i slicnih lažnih dušebrižnika i sarajevske nacionalisticke i antisrpske politike, Dodiku ce za pobjedu na izborima biti dovoljno da da par izjava kao sto su ove u vezi Hila i Erdogana.A ni aktuelna Dodikova opozicija se, najblaže rečeno, nije nesto proslavila dok je bila vlast.

krle - dron

pre 9 godina

Dejton je stopirao rat ali je dozvolio da svakodnevnim zivotom upravljaju cinovnici medjunarodne zajednice koje debelo placa evropa da trguju sa muslimanima na ustrb hrvata i srba i tako su ucinili svakodnevni zivot nemogucim i nakaznim,jedini izlaz za civilizovan suzivot koliko toliko je konfederacija BiH,to je evropi porucio jos novembra 93- u Becu uvazeni svetski diplomatski mocnik Herr Henri Kisinger kada je evropa priznala bosnu za drzavu koja to nikada nije bila nego iskljucivo region koji je milenijumima bio de cuvenog srbskog Carstva pod kraljem Tvrtkom i kasnije kraljicom Jelenom,naravno ovaj deo istorije Herr Kisinger je objasnio da nije procitao u kumrovackim biltenima,to je posebno naglasio.Bez medjusobnog uvazavanja nema zajedickog suzivota.......

Silvester

pre 9 godina

Dodik je tipičan balkanski korumpirani politikant. Kada mu se pomene pljačka i korupcija, on krene ko iz topa da urla na nacionalnoj osnovi. Trebali smo to jasno da vidimo pre 25 godina i da se obračunamo sa takvima širom SFRJ, onako kako je drug Tito to radio. Najgori soj ljudi - lažni mafijaški nacionalisti. Puna im usta patriotizma, i puni džepovi prljavih i krvavih para otetih od sirotinje. FUJ!

Nenad Č.

pre 9 godina

Ovaj Dodik je stvarno dojadio i Bogu i ljudima.Svojom besmislenom pričom koju ponavlja kao papagaj samo pothranjuje sliku o nama kao remetilačkom faktoru. Šta li bi rekao kad bi Pastor ili Ugljanin javno poželeli da Srbija nestane?

Mare

pre 9 godina

Šta je narod u RS skrivio pa da ga ovakav čovek vodi? Privreda razorena,hiljade ljudi bez posla,sirotinja i korupcija na sve strane a on priča demagoške priče o nekakvoj nezavisnosti i istovremeno zgrće milione idiže palate po Dedinju.

slavonska lola

pre 9 godina

"Dodik: Dabogda nestala BiH"

Malo se previše ufurao u tu priču, ovo je već patološki.

RS neće nikada van BiH kao i što Hrvati neću dobiti nikada treći entitet kao i što Bošnjaci neću dobiti svoju građansku BiH gdje se Hrvatima i Srbima oduzme status ravnopravnih Naroda.

Ali u mjesto da se bosanski Narodi nekako nađu i političarima zabibere posao "zavadi pa vladaj" oni to još i podržavaju.

Za Hrvatsku i Srbiju to nije loše jer "naše" firme tamo otvaraju kolonije, tržište se preuzima lagano jer domaći ne mogu konkurirati ali mene to ne usrećuje, volio bih da susjedi prosperiraju i da nam je svima bolje nego što je.

Ovako kako je ne vidim napredak, neko mora popustiti.

Aleksandar

pre 9 godina

D anije njega i njegove ljubavi prema RS danas bi u RS klanjali u Banjaluci svi i govorili "djes ba djes ba" .

Republika Srpska tamo su pravi SRBI pravi RODOLJUBI i nisu prodane DUSE !!!

nebojsa

pre 9 godina

Dodik,obican ratohuskac i sovinista.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Duci0167, 15. jul 2014 20:33)

Ako predsednik Dodik zeli otcepljenje RS to ne znaci da je ratnohuskac, naprotiv, on zeli dobre odnose sa Bosnjacima, ali kao susedima...u stvari on samo sledi onu logiku koja je vec primenjena na KiM.Zasto Albancima moze, a Srbima ne moze? Dvostruki arsini?

Stoper

pre 9 godina

Ništa novo od amera. I dalje koriste već isprobane metode pritiska na srbe, počevši od sitnih laži, vrbovanja pete kolone pa do bombardovanja suverene države, ubijanja njenih građana i otimanja dela teritorije uz obilnu pomoć servilnog komšiluka.Neće ni to trajati večno.Podrška braći u RS...

Ljubisa

pre 9 godina

(Zola pfc,
Da li treba da se drzimo Amerikanaca koji su nas bombardovali i koji otvoreno zagovaraju unitarnu BiH. Dodik je neko ko otvoreno brani interese RS i zato vecini smeta.

Бојан Илић

pre 9 godina

"Njegove izjave u vezi sa rukovodstvom Republike Srpske se pre svega odnose na mene. Priča koju je SDS proturio pre više od deset godina u vezi sa mojom imovinom na Kipru je potpuna laž. Verujem da Hil to namerno čini da bi podržao SDS, a verujem da je i patološki lažov", kazao je Dodik.

Шта ли каже Караџић на ово, живо ме интересује!?
Мора да нема контакт када се раде овакве ствари!
Без слоге су Срби слаби, доказано, јер кидишу звери!
Приватне "размирице" оставите за кафану!

Mia

pre 9 godina

Sa ovom Dodikovom izjavom bi se složio svaki čovjek u Republici Srpskoj. Vi iz Srbije nas Srbe u BiH nazivate Bosancima. Ko su vam Bosanci, šta su Bosanci? Mi smo Srbi iz BiH, imamo svoj entitet RS, koji geografski obuhvata dio regije sjeverna Bosna i istočna Hercegovina. Mi najbolje znamo šta znači imati visokog predstavnika i ostale muljatore i lažove iz međunarodne zajednice.

Rader

pre 9 godina

Ne samo Hilu nego i ovde u Srbiji mnogima, je Dodik kost u grlu jer je jedini čovek, za sada, koji može sačuvati Rpubliku Srpsku. Skloniti Dodika znači nestanak RS.

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Naravno da je Hil patoloski lazov. I jos mnogo vise od toga. On nastavlja rat protiv Republike Srpske samo drugim sredstvima i uz "baksis" koji dobija od sarajevskih dahija za mesetarenje i lazi.Drago mi je da postoji srpski politicar koji ovakve ho..taplere sme da nazove punim i pravim imenom. Isto ce gospodin Hil tvrditi za bilo kog srpskog politicara i predstavnika, koji nece da se uvuce u "kozu" Bogica Bogicevica. Nije vazno ko ce biti na vlasti u Republici Srpskoj. Najvaznije je shvatiti da neprijatelj nudi "cvece" a iza ledja drzi kamu. Najgori Srbin je manji neprijatelj Republici Srpskoj od najboljeg Amerikanca ili muslimana. To je poenta, koju treba da shvati svaki Srbin. Dodik i njegova korupcija su problem naroda u Republici Srpskoj a ne gospodina Hila i muslimanske kamarile iz Sarajeva. Od njih mogu da ocekuju samo "svileni gajtan".

picasso

pre 9 godina

Poslednji ozbiljan politicar na ovim prostorima. Ne sumnjam uopste da ce ga strane sluzbe uz pomoc domacih marioneta i dalje nisko gadjati po principu 100 puta ponovljene lazi koja u glavama podanika postaje istina. Ljudima se lako manipulise, a najlakse bacanjem prasine u oci u vidu nekakve korupcije. Pa da li stvarno verujete da su Milo Djukanovic, Mladjan Dinkic, Hasim Taci, Ramus Haradinaj ili Bakir Izetbegovic posteniji, transparentniji i manje korumpirani politicari nego sto je to Milorad Dodik? Pa kako onda da americki ambasadori ne kazu ponesto i o njima, nego bas navalise na Dodika? Da nije nesto drugo problem? Zar ne vidite da je njihov opsesivni cilj da slome kicmu svakom uticajnom Srbinu koji ne pristaje da bude klimoglavac i da radi protiv elementarnih nacionalnih interesa svoje drzave?

furtula dragomir

pre 9 godina

MI u Bosni kazemo: "Zakuhava se"

Eno danas u narodnoj skupstini RS svadja ismedju Srba
Napr SDS tvrdi da je SNSD u periodu 2006-2014 zaduzio RS pet puta vise.
Poslanici pitaju jeli Rusi uplacuju po 2 miliona KM [milion evra] mjesecno sa kupljenu rafineriju u Brodu, a sto bi trebali raditi, ali te stavke nema na prihodnoj strani novog budzeta, itd, itd
Srbima uopste ne tebaju vanjski neprijatelji

insajder

pre 9 godina

po mom misljenju,Dodik je previse nacionalisticki obojen,ali posmatrajuci u medijima fbih svakodnevnu jaku anti-srpsku propagandu koja u talasima stize iz sarajeva,pocinjem da ga razumem. da je 100% cist,ne verujem. nijedan politicar nije previse posten. opet,ne razumem nase auto-soviniste koji napadaju srbe,koji su u BIH pod stalnim pritiskom da im se ukine entitet,sada npr.zbog brzih eu integracija. budalastina,ali opasna za srbe u Srpskoj. srpskom narodu,kao i drugim mnogo manjim narodima ex yu,treba se dati pravo na samoopredeljenje.vece demokratije od te nema.

Zola pfc

pre 9 godina

Tako ti je kad javno stanes uz Ruse i Rusije, bojim se da ce Dodik zajedno sa Rusima unistiti RS. Mi Srbi smo toliko naivni da se drzimo tih Rusa, sta mi imamo sa njima,osim sto su pravoslavci, pa i Etiopljani su isto pa ih ne smatramo bracom. Rusi nam nikad nisu bili saveznici niti su nam kad pomogli, zato Milorade mani se Rusa, mali smo mi da se ****** .Vucic vodi pametnu politiku i veci je patriota od svih politicara i u Srbiji i RS.

T

pre 9 godina

Zanimljivo da Amerikancima uopste ne smeta mnogo veca korupcija u njihovom promasenom projektu zvanom "republjik kosova'. Ne spominju milione koje imaju Taci ili Haradinaj ili koliko su stavili u dzep pojedini Amerikanci a narocito americki ambasador na Kosovu kada se izgradjivao famozni autoput za Albaniju. Zanimljiv je taj selektivni pristup i kako se neke stvari primecuju kod onih koji ti smetaju dok kod saveznika ne smeta ni kada si masovni ubica. Da li bi AMerikancima smetale Dodikove vile kada bi ispunjavao njihove zelje? Naravno da ne. Tapsali bi ga po ramenu samo tako. Kao sada Vulfija. Ali bas zato su Amerikanci tako "kredibilni" i svugde izazivaju "divljenje" i "ljubav"...

dragiiša

pre 9 godina

@Nenad Č.
"Šta bi tek bilo kada bi Pastor i Ugljanin rekli "...
Gospodine Nenad Č., da niste malo mnogo pomešali lonce? Madjari i Bošnjaci(Muslimani) su nacionalne zajednice,ili ti nacionalne manjine, u Srbiji,a Srbi u Republici Srpskoj su konstitutivni narod! Ili, biste vi voleli ponovo da bez Srba se ,kao u vreme Izetbegovića raspiše referendcum, bez Srba i proglasdi nezavisnost BiH!
Ove stvari nisu za poredjenje ,a još manje za neke "političke igranke".

Bosanac

pre 9 godina

Prvo ga Erdogan hladno stavio na "ignore" a od ambasade SAD-a je dobio "politicki nokaut"! Ocekujem u skorije vrijeme da se pohvali i sa Ruskim pasosem:)

dovla

pre 9 godina

Hilu je posao da sprovodi politiku svoje vlade svim sredstvima, a ti si trn u oku Amerikancima i naravno da ce te optuziti da si korumpirani diktator, to je vec uhodana praksa. A Dodik treba da nauci da se ne uzjurava mnogo oko toga i da koristi diplomatski recnik.

On je Car

pre 9 godina

Bezgranicno primitivan, bahat, pohlepan. Sada u svakome i svemu nalazi neprijatelja i zavjeru protiv sebe: Sarajevska politicka elita, Erdogan, Amerikanci, cak i Srpska Demokratska stranka mu je sada stranka "probosanskog identiteta". Zamislite da je jedna stranka u BiH probosanskog identiteta, kakav bezobrazluk!

Vlado Banja Luka

pre 9 godina

Pa, dokle ce vise ici ta Dodikova suplja prica. Umjesto da prica o bijedi, kriminalu i nepotizmu, on je u yadnja dva dana uspio trabunjati o Erdoganu, 100 miliona Turaka, jutros o ambasadoru Hilu, a sad popodne o tome kako mu prijete vehabije... Oktobar je izgleda bas blizu.

gradjanin BEOGRADA iiz BEOGRADA

pre 9 godina

A sta je to laz sto je doticni rekao.Ne bi se mile ronhil toliko nervirao da to nije istina.a osim kucerina po beogradu,kipru,fiktivnih firmi itd,postoji i imovina u rusiji gde zavrsavaju svi slicni njemu/m.markovic,janukovic,asad itd,itd/.

Podrška američkim Bošnjacima

pre 9 godina

Neverovatno koliko je ovaj Srbin jadan. On će, jado nekom, Ameru da kaže da laže. Ma sram ga bre bilo. Pod hitno sa njim pod američki šlem (negde na nekom ostrvu), gde važe isključivo američki demokratski zakoni (kao onomad nemački); tj. samo za "odabrane".
Znači, Dodiku neverniče - pod hitno da sve demantuješ i kažeš da je to ortodoksna izmišljotina. Ugledaj se na onog američkog ljubimca i plaćenika, Turčina.

Branko

pre 9 godina

Dobro, vidim da svi napadaju i opljuvavaju Dodika, ali niko nista ne govori o tom Hilu: da li on govori istinu ili je prezentuje "po americki"?

bez_predrasuda

pre 9 godina

Tipičan američki obrazac izazivanja " obojenih revolucija". Kako se to završava - videti Ukrajinu, Siriju i Libiju. Uvek je osnovni argument korupcija. Jedino nikada posle takvih revolucija da se nađe materijalni dokaz.

Dragi

pre 9 godina

Ma dajte molim vas, gde može Amerikanac pa još i političar da bude lažov? Pa oni su to najbolje pokazali kakvi su i koliko su pošteni u događajima širom sveta, u kojima su bili umešani i gde su na stotine hiljada ljudi poginuli, a milioni postali izbeglice usled njihove "principijelne i poštene" podrške.

masala

pre 9 godina

(Bosanac, 15. jul 2014 17:10)
A volio bi to...nekog Vucica, Dacica ili Cedu Jovanovica u Republici Srpskoj, a Rep.Srpska da pocne da lici na Srbiju, odnosno banana-republiku po kojo pi.a ko stigne. E, pa, mislim da to neces docekati. Dodik jeste mutan tip, ali Hil i razni Hilovi koji su od 1996. imali apsolutnu vlast u BiH, su teska mraka,oni su Bosnu ojadili vise od svih politicara iz BiH, zajedno. Dodik je za njih mala beba. Potpuno su pogresne predstave da je Dodik nekakv teski nacionalista. On i njegova vlada nikad nista negativno nisu uradli protiv manjinskih naroda u RS, naprotiv. uradili su dosta pozitivnog. Sigurno puno vise nego sto su muslimanski politicari uradili za Srbe u Fed BiH ili ovi u Hrvatskoj i na Kosovu. Sve njegove izjave su usmjerene protiv unitarista i velikobosnjackih nacionalista iz Sarajeva, kao i njihovih stranih sponzora. Njima je jedini cilj ukidanje Rep.Srpske, odnosno autonomije Srba u BiH i to nikad nisu krili. Cinjenica je da je BiH za Rep. Srpsku samo teret i kocnica za brzi razvoj. RS od BiH nista ne dobija, samo daje i izdrzava preglomaznu, nesposobnu i korumpiranu centralnu vlast od koje niko u BiH nema koristi, cak ni Federacija BiH. A Erdogan moze samo da 'laje' i, naravno, fantazira o nekom novom turskom carstvu. Moze da hapsi, prebija i ubija one koji su protiv njegovog represivnog i nedemokratskog rezima, ukida slobodu medija i gradjanske slobode. Uostalom, to u poslednje vrijeme jedino i radi. Divan tip...

dex

pre 9 godina

u siromašnoj regiji kakva je naša amerikanci kako rade propagandu jer je jeftina a i posvađali su nas. ovde neće biti mira dok amerika ne ode ......

semir

pre 9 godina

@dragiisa
Taj referendum u BiH pocetkom 1992 koji spominjes,nije uopste odrzan bez Srba kako navodis. Naprotiv,svi Srbi od 18 i vise godina su bili na glasackim spiskovima i imali su pravo glasa. Ali su odbili da glasaju. Drugim rijecima,bojkotovali su referendum.

nesa

pre 9 godina

Muka mi je od ove face i njegovih izjava. Dok god je on i njemu slicni u RS, BiH ce postojati kao vestacka drzava koju samo medjunarodna zajednica i EU drze na okupu. Nije cudo da izjavljuje kako BiH treba da nestane, bez obzira da li su to njegove ili citirane tudje reci.

Raso

pre 9 godina

Dodik je bezobrazni, neemancipovani korupcionaski bos. Ipak kao takav je uspio da obuzda sve koji su kidisali na RS. Znam to jer sam ja iz RS. Pre njega svaki dan je bila objava kako RS treba ukinuti jer je to genocidna tvorevina. Danas je to na jako dugom stapu. Sto se tice ljubavi prema parama i korupciji svi su isti sa izuzecima naravno postenih ljudi koji su usli u politiku da nesto promene( ima i takvih verujte ). Msm da ce SDS biti mnogo fleksibilniji prema smanjenju nadleznosti RS u BiH. Oni su opcija kao sto je napredna stranka u Srbiji. Kao patrioti a kada dodju na vlast izdace sve zivo i mrtvo. Ako se neko iz Srbije pita pa zasto je potrebna RS, sto ne bi bila jednistvena drzava bez entiteta, ja cu mu reci da bi bilo nemoguce zastiti prava Srba u takvoj drzavi . Jos uvijek je tako inace ja bih prvi bio za to. Kako god okrenes ne valja, u ovom trenutku ne znam sta je manje zlo za narod. Inace msm da ce Dodik puci na izborima na jesen jer je narod stvarno nezadovoljan pa ce glasati po principu daj da skinemo ove, a one koje ce dovesti mogu biti jos gori od njegovih.

Lukman

pre 9 godina

Svaki put kažem ovo je dno dna gore ne može a predsjednik RS me iznenadi i dokaže da može. Dugačak je spisak ekcesa gospodina Dodika i 1500 karaktera je malo da se opiše sve sto je izjavio ili uradio od poplave na ovamo. Što li je u pitanju? Strah od smjene ili nešto drugo ne znam i neću da spekulišem to ostavljam ljudima koji se bave varanjem u grah i gledanje u kašike ali nešto definitivno nije OK. Ko i što je slijedeće na Dodikovoj listi za napad teško je i pretpostaviti ali meni se nekako najlogičnije čini da ce slijedeća meta njegovih verbalnih ispada biti Vučić jer ne vjerujem da će Vučić još dugo moći tolerirati ove ispade i da je njego odnos sa Dodikom postao suviše toksican a Dodik ce kad mu Vučić okrene leđa opleti po Vučiću koje i onako ne voli previše. No kako kažu u Bosni novi dan nova nafaka, živi bili pa vidjeli.

Boris

pre 9 godina

Videli smo nedavno americki scenario u Ukrajini, svugde maarljivo rade, kao na Kosovu, Iraku, Libiji, Siriji, borba za bolje sutra njihove dece, kao sto je Bajden namestio posao svome sinu da preuzme naftnu kompaniju u Ukrajini.

jablan

pre 9 godina

e Dodik,svaki politicar sa zapada je patoloski lazov,njima je glavna strategija spoljne politike "lazi sto vise" oni bre danas potpisu dokument sutra ga pogaze,te zapadne drzave su rupcaga sveta bez ikakve casti i morala,kada americki general sa 4 zvezdice izadje na TV i otvoreno laze o cemu govorimo onda ili pak obama presednik drzave izadje na TV i laze,a sta onda da govorimo o ovim njihovim cinovnicima tipa kusner i ostali,pa oni jedni druge lazu spijuniraju,to je skupina lazova,prevaranata,lopova koje da stavis u jedan zatvor na,nacionalnoj geografiji sto gledamo,ne bi se mnogo razlikovali od ostalih.

Mm

pre 9 godina

Da se razumemo, zna Dodik koliko moze da se pruzi. I kada su u pitanju SAD cinovnici i kada je u pitanju Sukob u Izraelu i kada govori o huskanju Erdogana i Turske na sukob. Diplomata vise nije neko ko koristi lepe izraze i zavijene forme recenica, to je neko ko je konkretan na recima a zna sta sme i koliko da kaze. Ovu osobinu u Srbiji cini mi se da ima samo Dacic i donekle Jeremic ali to nije bitno za ovu temu.

seljadin

pre 9 godina

ma samo da ode Dodik, i bice para ko blata.... Nego narode, jel bila ista prica vec u Srbiji, pa sve se vise tone...
Dodik je korumpiran, samo sto se bojim da on ne smeta Amerima zbog korupcije, vec zbog toga sto brani RS, bojim se da bi sledeci bio jos vise korumpiran, i jos bi radio protiv RS...

osvrt

pre 9 godina

@kondor: U 2011. godini GDP u Federaciji iznosio 16 i nešto sitno milijardi KM, a u isto vreme u RS-u 8 milijardi i šesto miliona KM. Ko će tu koga da kupi, videćemo već, ali sam siguran da je RS-u i Srbima stoput bolje u celovitoj Bosni i Hercegovini nego da se osamostale. Em nemaju kapaciteta da budu država, em bi zapali u tešku izolaciju. Uostalom, proletnje poplave pokazale su ko je kome brat.

Ivan

pre 9 godina

Kakav licemer. Tipicno ulizivanje narodu na nacionalisticku zicu pred izbore. Sve sto se od ovog MiloKrada moze cuti je nekakav suverenitet i toboze odbrana nacionalnih interesa, teorije zavere i tako dalje, glupe fore iz davnih devedesetih. Nadam se da su glasaci svesnini sada pa da necemo gledati ovog poltrona, prostaka i lop*va vise posle septembra. Sramota! Skini se iz medija vise napasti!

Nevit

pre 9 godina

Republici Srpskoj treba jedan mudar, kulturan i obrazovan predsednik, patriotskog opredeljenja, koji će svojim postupcima doprineti razvoj i jačanje RS a da pritom ne provocira nikoga, a ne drugi Šešelj (Dodik) koji svojim ponašanjem RS čini omraženu u očima drugih zemalja. Nezavisnost nije nikakvo rešenje, Srbi će opet ostati bez podrške sveta, RS će biti na ivici nestanka, umesto provokacija Srbi u RS trebaju prihvatiti sadašnju situaciju (koja je uostalom povoljna po Srbe) i razmišljati kako da poboljšaju svoju otadžbinu a ne kako da je unište.

BH-junior

pre 9 godina

Dodik smije opaliti po svima samo ne o Litvancima koji iz Birača utekoše sa vrećom para na leđima. Ni tad se ne sjećam da je reagovao burno i energično.

danguba

pre 9 godina

Ko o cemu, k.... o postenju. O mr. Hillu ne znam nista, ali je Dodik osvjedoceni lopov. Poznata su mi njegova uvjerenja i nije ni nacionalista, niti sovinista, vec vrlo vjest demagog i manipulator, koji cini sve da zastiti licne interese i da se odrzi na vlasti. Zivim u BL i zastrasujuce je kako su on i njegovi "biznismeni" poharali RS, tzv. "patriotska pljacka". Treba napomenuti, da je B.Luka iz rata izasla gotovo netaknuta i da je u ovih 20-ak godina opustosena kroz privatizaciju, koja je sprovedena za njegovog mandata. Cvjeta jedino jos biznis sa nekretninama, gradjevina i banke, koje vode njegovi kumovi i pajdasi. Klasican model africkog diktatora ili kakvog srednjevjekovnog despota...

Vlado

pre 9 godina

Idu crveni u oktobru! Dosta je bilo ovog lopo****e, nazovi Srbina, koji nam je vise zla napravio nego iko do sada.Preko svojih drzavnih rezimskih medija prica kako je sve med i mlijeko RS, a narod nema hljeba da jede.Pogledajte Na Drini Kusturica i KUM, pa ce vam biti jasno kakve ovaj apetite ima i sta radi u ime srpskog naroda... fuj,fuj. Ljudi ovdje hoce samo da rade i da normalno zive, a ovaj hvata poene kod budala koji vole nekakve teorije zavjere i price tipa sami protiv svih, udara Amerika i Turska, ali izdrzacemo itd. Znaci lik tone 100%, svaka izjava je hvatanje za slamku, rezim se ponasa kao ranjena zvijer.Pocinje najprljavija kampanja u istoriji. Lik je sebe prozvao bajom, fuj...onda baja cao u oktobru!Pozdrav iz Istocnog Sarajeva

citalac

pre 9 godina

Ovaj Dodik samo slusa sta ostali govore bilo to tacno ili ne,ali ne prati samog sebe sta sve govori i kojim ulicarskim recnikom se izrazava po neki put se i pitam ko je ovaj "covek"kako je on tu dosao i kakvim zaslugama.

sergej

pre 9 godina

Ne samo Hilu nego i ovde u Srbiji mnogima, je Dodik kost u grlu jer je jedini čovek, za sada, koji može sačuvati Rpubliku Srpsku. Skloniti Dodika znači nestanak RS.
(Rader, 15. jul 2014 21:19)

Genijalno! Eto dokaza da Dodik baš i ne lupa tek tako, već da ima svoju ciljnu grupu,za koju zna čime će je oduševiti.

Ivan

pre 9 godina

Kod nas izgleda sve mora da se gleda crno ili belo. Zasto ne moze da se kaze da je korumpiran (kao i svi politicari), ali to ne znaci da mu je demagogija automatski ne tacna. Zasto ne moze da se kaze da je sasvim u pravu za odnose RS, FBIH, BIH i da manje zlo nego kada bi (isto tako korumpirani) muslimanski politicari zavladali RS.

Nicholas Hill

pre 9 godina

"Smatramo da današnje izjave gospodina Milorada Dodika ne zavređuju odgovor, rečeno je Agenciji Fena iz Ureda za odnose s javnošću Ambasade SAD-a u BiH u odgovoru na molbu da prokomentiraju posljednje izjave predsjednika RS-a u kojima je izvrijeđao otpravnika poslova Ambasade SAD-a Nicholasa Hilla.

Iz Ureda za odnose s javnošću podsjećaju da je otpravnik poslova američke ambasade na Američkom univerzitetu u Tuzli u subotu održao govor u kojem je, na osnovu sopstvenog iskustva u regiji, govorio o problemima s kojima se zemlja suočava, naročito o korupciji.

- Vlada SAD-a i njeni predstavnici stalno govore da su nacionalizam i korupcija među najvećim problemima u BiH, zato je zanimljivo da su izjave otpravnika poslova, gospodina Hilla, ostavile tako snažan utisak na gospodina Dodika i njegove saradnike. Zbog velikog interesa koji postoji u zemlji za problem korupcije, mi svakako pozdravljamo angažman gospodina Dodika u ovoj diskusiji i nadamo se da će rezultirati značajnijim nastojanjima da se riješi ovaj problem - navode iz Ureda za odnose s javnošću Ambasade SAD-a."

Ricky

pre 9 godina

Šta je narod u RS skrivio pa da ga ovakav čovek vodi? Privreda razorena,hiljade ljudi bez posla,sirotinja i korupcija na sve strane a on priča demagoške priče o nekakvoj nezavisnosti i istovremeno zgrće milione idiže palate po Dedinju.
(Mare, 15. jul 2014 16:08)

Narod je ubijen u pojam, kao u Srbiji u Milosevicevo doba. Izmisljaju se hiljade iranskih agenata, stotine hiljada mudzahedina koji hoce da dodju u RS... Za to vreme mali broj ljudi iz vrha rezima zivi punim plucima: luksuzne vile, stanovi u inostranstvu, automobili...

teodor

pre 9 godina

Zahbn Dodo, bre!
Tako je majstore, ali moras da razumes da se sa takvima bas i ne razgovara tako, da su mnogo jaci i da oni menjaju i gigante a ne ...!
Tacno je da su ambasade nekih zemalja, posebno velikih, postale zmijska gnezada u malim zemljama, takva kojim se direktno mesa u njihova unutrasanja pitanja.One se ponasaju kao alternativne vlade i tendiraju da upravljaju svim procesima u tim zemljama,, a zvanicne vlasti gledaju cisto kao ukras i satelitsku vladu koja mora da slusa tzv. "medjunarodnu zajednicu". One objavljuju podrske unutrasnjim vlastima ali definisane kao naredbe sta moraju da urade u konkretnim slucajevima. Kritike definisu kao ultimatna zaduzenja, ono sto moraju jednostavno zavrsiti po cenu sopstvenog digniteta i opstanka na vlasti. Nije to Dodiku nepoznato , zato i pokusava pridobiti naklonosti nekih drugih fasktora, vezuci ekonomske interese RS sa njima, sto je klasika medjunarodnih odnosa.

Moje skromno mišljenje

pre 9 godina

Nisam čitao Hilovu izjavu ali u Rs-u zaista ključa od nezadovoljstva.Ko god se ne slaže sa vlašću ,popljuvan je i ocrnjen.I možemo misliti šta god hoćemo bilo nam dobro ili loše,sami smo zaslužni za to!

Zola pfc

pre 9 godina

(Ljubisa
Bombardaju nas i rusi laznom podrskom, ja smatram da nasi funkcioneri trebaju biti mudri i ne stavljati se otvoreno ni na ciju stranu a pogotovo na rusku koja ne stiti ni svoj narod u Ukrajini da ce stititi nas. Zato smatram da Vucic vodi pametnu politiku.MUDRO a Dodik proziva amere i eu vise od Putina ( ne kazem da nije u pravu al' bojim se da je stetno po RS).

kondor

pre 9 godina

Ja njega ne mogu ni sa secerom,nikad u zivotu nisam glasao za njega,ali me fascinira kako ima petlju da ispljuje Amerikance dok im se svi politicari na ovim prostorima klanjaju i gdje treba i gdje ne treba.
Najtuznije je sto ovaj Amerikanac ima pravo,ali je mnogo veci problem u kom kontekstu on to kaze. Ne uzima u usta Federaciju koja je rupa bez dna,a ovaj iz RS-a da ima gram mozga smanjio bi korupciju i administraciju i zavrtio ekonomiju u RS do momenta da kupimo Federaciju,a ne samo da bi se on i njegova bagra bogatili.

Kontrabanda

pre 9 godina

Dodikova predizborna suplja prica... Nick Hill nista ne laze. Nazalost. Dodik i njegova bratija su vise nastetili srpstvu nego muslimani i Hrvati za vrijeme rata. Jos sve to rade otvoreno, misleci da ce prica "mrze nas Zapad i muslimani" ponovo proci. Dodik nije branilac srpstva, vec obican lop** kom se blizi politicki kraj...

običan građanin RS

pre 9 godina

Odgovor Borki ti ili nisi iz RS-a ili si član mafijaške organizacije zvane SNSD, Hil je potpuno u pravu znašli ti da je naša vlada jedina bez sexa za vrijeme radnog vremena u B. Luci(sve familija). Mile u hapsanu.

ahaa

pre 9 godina

sram da bude ambasadora sto tako prica. ovajj je postenim radom zaradio imovinu na kipru i po bgd. on je prevozio one gajbice sto je posteni marko znojuci se nosio.

komso posto si posten, da se ti odreknes imuniteta i da deponujes pasos pa da ti mi verujemo u taj tvoj patriotizam i postenje.mozel li?

Banjaluka

pre 9 godina

Nadam se da ce Dodik i kompanija konacno da nam sjasu sa vrata. Zao mi je kada vidim moju RS u sta su je pretvorili ovi ... sto je najgore, sam sa za njih nekada glasao,jer je to bio drugi covjek sa drugom pricom i ponasanjem... danas nam je RS unistena kriminalom i korupcijom. Privreda i ekeonomija ne postoje ... zivimo na osnovu pdv-a i kredita sa zapada i istoka ... o kulturi i sportu da i ne pricamo ... nadam se da ovaj narod ima snage da stvari okrene u boljem pravcu... oktobar je blizu ...

ogg

pre 9 godina

ključa nezadovoljstvo zbog endemske korupcije lidera ovog entiteta, dilova kojima se bogate članovi porodice, priča o luksuznim nekretninama u Beogradu i na Kipru, o sudijama RS koji su pritegnuti kako bi ignorisali mito i osigurali da predmeti korupcije nikada ne ugledaju svetlo dana u sudnicama"kad to kaze neki ambasador u nekoj drugoj zemlji mislim da bi odmah letio iz te zemlje al ovde moze.kako Dodik ne moze da ga posalje iz zemlje bez podrske sarajeva a to se nikad nece desiti tako da mu je odgovorio sasvim korektno i srazmjerno pa makar bio SAD ambasador treba imati stav zbog toga ga narod i ceni.

asq

pre 9 godina

Ajd i ti Dodik malo tisu,u republici nam se niko ne moze zaposliti ako nije clan partije ili blizak rodjak,a evo i Cvijanovicka,zaposli sina i jetrvu u najprofitabilnije preduzece Elektroprenos BiH,suti,covjek je upravu sve sto je rekao,narodu je ovde preko kape

Bojan

pre 9 godina

Cela Republika Srpska prica o tvom nelegalno stecenom bogatstvu, pa to je javna tajna koliko si ti bezobrazno bogat covek, lazni patrijoto.Daj boze da.izgubis izbore pa da se nadjes tamo gde ti je mesto, steta sto nema Golog otoka za takve kao sto si ti, ti i takvi kao ti lazni naciomalisti koji nacionalizam koriste da bi bili na vlasti sa jednim ciljem da kradu od naroda ja bih osudivna smrtnu kaznu.Sramoto srpskog roda!!!

Jelena

pre 9 godina

Ja: Dodik je patoloski lazov. I korumpirani lopov. http://www.24sata.info/vijesti/bosna-i-hercegovina/176720-foto-nove-dodikove-vile-u-bakincima.html
ima jos...

Milan

pre 9 godina

Ovo kao nesto sto bi Seselj izjavio. Koji diplomatski recnik!

Ja ne znam da li je zaista tacno da je vrh RS korumpiran, ali znam jedno: kad je neko toliko dugo na vlasti, velika je verovatnoca da oko njega postoji mreza korupcije koja odrzava ceo sistem.

NekoKoZna

pre 9 godina

Ako ovaj ostane na vlasti, jedini krivac će biti opozicija u RS koja umjesto mudrih poteza koji bi je 99% doveli na vlast rade upravo suprotno kao da sa "glavonjom" imaju nekakav deal. Ova Dodikova retorika teško više da "pije vodu" i on je zreo za poraz, ali pitanje je da li neko uopšte želi vlast u trenutku kad se sami teško možemo izvući iz ekonomskog sunovrata u kojem se nalazimo. Ovako nešto slično Dodo ispali nekoliko puta sedmično, ali i da je u pravu za Hila ova priča više nema veze sa mozgom i uopšte nije bitna, jer činjenica je da je RS privatna Dodikova država u kojoj on manipuliše zakonima i ljudima bez ikakvih skrupula i okruženje savršeno prilagođava sebi i ekipi pljačkaša oko sebe. Molim braću iz Srbije, ali ljubazno, kojima ovaj čovjek predstavlja idealnog političara, da pogledaju malo šire, razmisle o podršci čovjeku koji psuje i prijeti u medijima, šikanira političke neistomišljenike i ponaša se kao obični "krkan".

ŠTURM GRAC 5:0

pre 9 godina

A sin Igor dobio kredit od par miliona maraka-inače uspješan biznismen i sa svojih 25 godina.........šta ćeš robina je u krvi............Ma*ijaši iz Laktaša...........

Janko

pre 9 godina

Znajući šta gore navedeni i njegove firme rade po Bosni i na koji način manipulišu sudovima iz prve ruke sam video na koji način korupcija funkcioniše, i šta sve rade samo da bi došli do para. Naši političari nisu male mace ali su zlatni u poređenju sa gore navedenim i njegovom kompanijom lopova.
Kadija te tuži, kadija ti sudi.

Acs

pre 9 godina

A Dodik je i...t koji živi u godinama raspleta još uvek...prijatelju ništa naučio nisi,tako se ne vodi politika,tako se pokreću ratovi...sedi jedan.

Sanja

pre 9 godina

jeste li primjetili da je rekao da su netacne samo neke stvari o njegovoj imovini na Kipru? znaci da tu imovinu ima, a i da je sve ostalo tacno. za vile po BG znamo da ima

da

pre 9 godina

ti govoris istinu. kao i ovaj nas diktator koji je juce rekao da su nam peznie povecane 70% u zadnjih 5 godina. svaki penzioner moze da pokaze svoej cekove i da dokaze da to nije istina. a nas su ucil ida ko laze ide u zatvor samo sto kod nas ko laze ima vise uspeha

bl-mejdan

pre 9 godina

Nadam se da ce Dodik i kompanija konacno da nam sjasu sa vrata. Zao mi je kada vidim moju RS u sta su je pretvorili ovi ... sto je najgore, sam sa za njih nekada glasao,jer je to bio drugi covjek sa drugom pricom i ponasanjem... danas nam je RS unistena kriminalom i korupcijom. Privreda i ekeonomija ne postoje ... zivimo na osnovu pdv-a i kredita sa zapada i istoka ... o kulturi i sportu da i ne pricamo ... nadam se da ovaj narod ima snage da stvari okrene u boljem pravcu... oktobar je blizu ...
(Banjaluka, 15. jul 2014 17:37)

Uzalud se nadas. Dok je raznih Hilova i slicnih lažnih dušebrižnika i sarajevske nacionalisticke i antisrpske politike, Dodiku ce za pobjedu na izborima biti dovoljno da da par izjava kao sto su ove u vezi Hila i Erdogana.A ni aktuelna Dodikova opozicija se, najblaže rečeno, nije nesto proslavila dok je bila vlast.

shoot at gaza

pre 9 godina

samo da podsetim da je dodik pre neki dan podrzao izrael
(nema deda mraza, 15. jul 2014 20:35)

Pa šta onda? Kakve to ima veze sa ovim americkim pripravnikom, otpravnikom, skretničarem ili sta je vec... Dodik ne podržava Izrael od "pre neki dan", već više od 10 godina. Zašto bi Dodik podržavao Hamas koji je otvoreno protiv Republike Srpske i zašto bi bio protiv Izraela koji podržava Republiku Srpsku. Nije valjda lud da podržava svog neprijatelja.

i.j.kv

pre 9 godina

Sudbina Srba ma gde bili i gde se nalazili je da ih ovakvi ljudi vode i predstavljaju,sada evo Dodik brani Srbe....tako su nas branili svi od Kralja do Vucica...svi oni su brinuli za ovaj narod pa smo zato i ovo sve docekali.Mi smo prost seljacki narod koji se u sve razume,mi radimo sve i svasta a u sustini smo krali sami sebe i unistavali sami sebe.Kako jedan normalan covek koji Srbiji misli dobro moze danas da se pojavi pored ovih i ovakvih politicara.NIKAKO.Da se danas Patrijarh Pavle pokojni pojavi i kandiduje za neku vlast verujem da bi ga svi ovi danasnji napali da je lopov,izdajnik,naconalista,ili vec sta sto bi jadan Srpski narod ili vecina prihatili.Mi smo svi skupa prokleti jer ne cenimo nikoga,pustamo da zivot prolazi da nas vode 25 godina oni isti koji su nas sve zajedno gurnuli u ratove,bedu i propast i gle cuda ONI su danas ti koji ce nas opet izbaviti...Naravno da hoce,u jos vecu bedu i propast pod sloganom da je to za nas bolje.Ubijali smo svoje najumnije ljude,iz Srbije mnoge proterali i oterali da traze hleb u normalnijim zemljama a mi smo ostali da se patimo sa Dodikom,Vucicem,Nikolicem,Dacicem,Cedom Jovanovicem,Tadicem,Pajticem,Djilasom...i njihovim klisarama Vulinom,Stefanovicem,Bajatovicem,Veljom,Covicem,Palmom,Djelicem...i stotinama parazita koji su opusteli ovu jadnu zemlju.Najbolja preduzeca su partije danas SNS,DS,SPO,DSS...i to ce jos dugo tako biti dok ovaj narod ovako bude zeleo,da nas oni idalje ovako spasavaju.Hvala im ali dokad vise?

Long distance

pre 9 godina

Niko ne zna što Dodik znade, jer je zahvaljujući ovakvima i došao na vlast.
Ko se još sjeća 90-ih, nezavisnog socijaldemokrate, USAID-a i pomoći za obnovu puteva i druge infrastrukture da bi se s vlasti smakli SDS? Ko se još prisjeća da je u Srpskoj bio potreban neko ko nije bio tamo neki nacionalista, da bi se zemlja obnovila? I ko se sjeća da je infrastruktura stvarno bila obnovljena, da se pomaklo s mjesta. E, kad je novca nestalo, isto kao i u Federaciji, birokratija se namnožila, a "razvoj" je stao i sada treba mahati novim opasnostima, ratovima.
A desničari su najbolji saveznici. Ako nešto treba da se zakuva, Erdogan malo podvikne, zaprijeti, onda Dodik ima šta da kaže, a kad kaže Dodik, onda Erdogan ima razlog da "brani" BiH.
Kad vide da je vrag odnio šalu, onda Amerikanci podsjete Dodika da su mu pomogli kad je tebalo, a on im lijepo kaže da je to bilo prije 15 godina. I tako se mulj preliva tamo-amo, sve oštrije riječi...
A novac ostaje u džepovima najbogatijih, gdje je smješten da bi se još veći novac okretao i krao.
Svi su oni u pravu, a najviše kad jedni druge razotkrivaju. :-)

krle - dron

pre 9 godina

Dejton je stopirao rat ali je dozvolio da svakodnevnim zivotom upravljaju cinovnici medjunarodne zajednice koje debelo placa evropa da trguju sa muslimanima na ustrb hrvata i srba i tako su ucinili svakodnevni zivot nemogucim i nakaznim,jedini izlaz za civilizovan suzivot koliko toliko je konfederacija BiH,to je evropi porucio jos novembra 93- u Becu uvazeni svetski diplomatski mocnik Herr Henri Kisinger kada je evropa priznala bosnu za drzavu koja to nikada nije bila nego iskljucivo region koji je milenijumima bio de cuvenog srbskog Carstva pod kraljem Tvrtkom i kasnije kraljicom Jelenom,naravno ovaj deo istorije Herr Kisinger je objasnio da nije procitao u kumrovackim biltenima,to je posebno naglasio.Bez medjusobnog uvazavanja nema zajedickog suzivota.......

kondor

pre 9 godina

(osvrt, 15. jul 2014 20:33)
Ne znam ko vam frizira podatke,ali znam da od tih 16 milijarddi koje spominjes 12 se napravi u Hercegovini preko hrvatskih cerki firmi,odnosno to ti je roba iz Cro koja se prepakuje u Citluku,Sirokom,Livnu ili Grudama,a sve da se ima povoljnija cijena na trzistu BiH.
Nemoj da pricas o federaciji u svjetlu bilo kakve ekonomije,jer svaki dan i gledam,i slusam i ne vjerujem kad mi pricaju o 10 kantona,administraciji do neba i slicnim stvarima. Svi smo gledali kako gori Tuzla,Bihac,Sarajevo od zadovoljstva,pardon nezadovoljstva.
I jos jednu stvar moram napisati.Kod vas su korupcija i nepotizam dignuti na jedan posve novi nivo,dosadan nevidjen nigdje.Napisi ovdje kako izgleda vladajuca struktura u Sarajevu,sve je u okviru jedne porodice.To je tvoje dvoriste,nije moje.
I da se razumijemo,ne valja u RS-u nijedna politicka partija,ja bi tu drzavu,entitet(neka zove ko kako hoce) dao Sasi Radulovicu da napravi drzavu,odnosno da uredi pravila,pa bi pricali tek onda o otcjepljenju,ovako sa Milom od toga nema nista. On bolje da nikad nije silazio sa traktora,to mu je civilizacijski domet.

Milan

pre 9 godina

Hilu je posao da sprovodi politiku svoje vlade svim sredstvima, a ti si trn u oku Amerikancima i naravno da ce te optuziti da si korumpirani diktator, to je vec uhodana praksa.

Vala bas.Dodik je korumpirani diktator,dok je Milo Djukanovic najveci demokrata na Balkanu.Ako ce Srbi u republici Srpskoj da slusaju Americkog ambasadora ima daleko da doguraju...

Pacific

pre 9 godina

Hvala ti Boze sto mi prosvijetli ono malo pameti sto mi je ostalo poslije rata i odoh na vrijeme.I pitam se,zasto i zbog cega izginu ona silna mladost?Tuzan sam i zalostan a nemocan .Ni srama ni stida samo alavost,alavost.