Sreda, 09.07.2014.

09:29

Muškarci kažu da ona ima najlepše telo na svetu, šta vi mislite?

Izvor: Super žena

Muškarci kažu da ona ima najlepše telo na svetu, šta vi mislite? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

Rhyzm

pre 9 godina

Zato je taj olos i popularan i zgrce pare jer se vi palite i takmicite koja ima najlepse ovo a koja najlepse ono, a nikada ih osim na instagramima, kilogramima, miligramima ili cemu vec necete ni videti.

Svako ima svoj ukus

pre 9 godina

Probao razne tipove i stekao utisak da telo mršavijih devojaka anatomski više prija . Da prevedem na prost jezik: uže su dole, intenzivnije jedno drugo osetite u toku seksa, osetiš joj svaki drhtaj, uzdah, impuls, grč u toku odnosa i to tebe dodatno stimuliše. Pritom je lagana, kad te uzbudjenje ponese, možeš da je poneseš, poneseš, okreneš, saviješ kako god ti mašta sugeriše. Volim koščato rame, volim vitak vrat, volim ravan i čvrst stomak, volim vretenasta leđa, volim duge i tanke listove koje mogu da ljubim dok su mi oko vrata. Volim na devojci elegantno, uže i izduženo stopalo (a ne široku zdepastu medveđu šapu). Takođe volim da držim u ruci žensku ruku uže nadlanice i dugih prstiju. Ne kažem da me nikad nije zanela neka obla, jedra i sva "kao bombica", ali iskustvo me je naučilo da se do poznih tridesetih većina devojaka popuni kilogramima, tako da one koje su u dvadesetim bile "kao bombice" dobiju višak mase i celulita, a one koje su bile smatrane "mršavicama" postanu baš kako treba (ovo sam i empirijski utvrdio ponovnim isprobavanjem u zrelom dobu više bivših devojaka iz rane mladosti). Zato je moj zaključak sledeći: Ako vam je cilj da večito budete promiskuitetni, onda vam je svejedno, jer u svakom životnom dobu možete na tržištu tražiti baš onakvu ženu kakva vam se u tom trenutku dopada. Ali ako želite ženu koja će vam i nakon 30 godina zajedničkog života ostati seksualno privlačna (a ne da pored nje, izobličene do neprepoznatljivosti od nekadašnje lepotice, jurcate za lepšima i mlađima), preporučujem da birate vitkije devojke. Baš smo ćale i ja sa čuđenjem pre neki dan konstatovali da su nam neке komšinice (iako nadomak pedesete godine života) kada se srede i izađu na ulicu, objektivno atraktivnije od svojih ćerki studentkinja koje u istom trenutku i takođe sređene za neku svadbu, hodaju pored njih.

Andrija

pre 9 godina

Žene se uvek trude da se dopadnu drugoj ženi, pa se epitet najlepše žene kosi sa onim što muškarci misle.
Muškarac na ženi ne primećuje koje je cipele obula, kakva joj je frizura, koje je marke njena garderoba,torba,nakit...
Lepota žene izvire iz njenih očiju,osmeha,boje glasa,prirodnog mirisa i intelekta usklađenim sa njenim pokretima tela i držanjem.

mmk-usa

pre 9 godina

na svetu !!??
mije mi jasno jer su na spisku samo iz usa :(
kada bi se uzele u obziri I nepoznate/ javnosti/zene iz Istocne Evrope ni jedna od tih 'najlepsih an svetu' ne bi dotakla ni stotu lestvu ...
koje kretenuse I koji neukus :)

Miki

pre 9 godina

@Tradicionalista
slazem se, ali ona ima bas tanak struk, dok ova Keli ima tonu sala na stomaku ( pogledajte nefotosopirane slike). Sve joj visi na sve strane. Al lepo lice ima, to je istina.

Milica

pre 9 godina

@ iskustvo
Pa da, bila sam mladja 2-3 godine. Al mislim da je fora u tome sto je muskarcima jedno dobro za gledanje, a drugo za pipanje. Kad mastaju u nekoj devojci, mozda misle kako bi bilo super da izgleda ko Keli Bruk, a ovako je lepse videti neku vitku i gracioznu. A inace, nisam ja bila ona mrsavica ravna ko daska, imala sam i tad zategnute duge noge, pozadinu, pa kad na moru obucem sorc...to su dobacivanja samo tako. A sad butine malo jache, ni stomak nije bas ravan, ni ruke nisu bas zategnute...nisam debela, daleko od toga, al nije to sad to.

Hana

pre 9 godina

Nema najbolje telo. Cak ni malo privlacno. Svi vi sto se divite njoj i Kardasijanki, kada vidite uzivo zenu takve gradje okrecete glavu. Zene su nesrazmerne. Fotosop i dobri uglovi slikanja cuda cine. Zamislite na visinu od metar i po, ogromne grudi i pozadinu. Gravitacija ce kod obe jedinke uciniti svoje kroz par godina....

imigrant povratnik

pre 9 godina

@bobi..izgleda da se ti tjesis bobi..nema nista gore od ovih tzv."sexy"anorekticarki tipa dzoalina dzoli,isto tako nista ljepse i sexipilnije od oblina npr dzenifer lopez..
.

iskustvo

pre 9 godina

@Milica: A mozda si samo bila mladja? Mada ima i ona fora da se za dobrim ribama namerno ne okrece i ne pridaje im se znacaj. pa sad ti vidi.

to nek biraju muskarci

pre 9 godina

Meni se najvise svidja Lebron James po pitanju telesne konstitucije, ali bi me Leonardo di Kaprio oborio s nogu u svakom trenutku i tu mu Lebron nije ni prici.

Kralj Ibi

pre 9 godina

Samo lista poznatih zena i nista vise. Najsmesniji je ovaj epitet najlepsa zena na svetu. Kao da su ti muskarci, vazi i obrnuto kad zene biraju, imali priloku da vide i milioniti deo od zena koje zive na ovoj nasoj planeti. I po cijim kriterijumima su ovo najlepse zene? Mozda zapadno evropskim i nista vise. Sta ako tamo neka devojka u somalijskom selu ili u gudurama Avganistana ima hiljadu puta lepse lice, kozu, oci, usta od ovih polusilikonskih napudrenisanih lujki.

Bule

pre 9 godina

Videh negde najlepse telo na svetu. Bila je to Kubanka, zvali su je Cuba Libre. Nije toliko poznata kao navedene ali oni koji su je videli ne zaboravljaju. Urezuje se u pamcenje pa zatim u gene. Slika je toliko jaka, da kada bih mogao ocima da projektujem na zid, tesko da bi se ta slika ikada uklonila.

Mane

pre 9 godina

@bobi

Tvoj ukus nije i svaciji, niti je visina merilo bilo cega, sem sama sebe. Broj centimetara od stopala do vrha glave - koji moze biti i te kako ruzan. Lepote ima svuda, samo treba imati oci i srca za nju.

abc

pre 9 godina

lista je glupost...

a i izgleda da se vise slazem sa zenama po ovom pitanju :)
i de bre moze da vam se svidja ova keli bruk brate, i o kojim oblinama vi pricate, ona NEMA obline, sva je obla.
i ja sam za obline, malo mesa itd, kapiram ja o cemu govorite... ali ova i fotosopirana izgleda kao deeeebeli prosek...

a za dzenifer lopez, kada bi njenu guzu videli uzivo, pa zgranuli bi ste se :-D kontam da je dobrih pola metra siroka, ako ne i vise... e to je previse ovlina brate :-D

Bobi

pre 9 godina

@zo...malo si ljubomorna! Deblja žena/osoba ne znači i zdravija,biserko!Izleči komplekse,uostalom zar je tebi toliko bitno šta vole muškarci.Možeš da se tešiš ali od vitke,visoke i graciozne devojke nema ništa lepše ;)

zo

pre 9 godina

Svako normalan bi dao glas malo punijoj devojci ili zeni a ne onim anoreksicnim i bolesnim devojkama koje su kao manekenke i sl. a u stvari izgledaju kao kosturi i jedva idu. Malo jaci vetar i oduva je. Tako ne zavaravajte se, muskarci bar velika vecina voli da zena ima sve atribute jednostavno receno da je ima.

Goran

pre 9 godina

(vopi, 9. jul 2014 13:07)

Upravo tako, treba samo malo vise da se osvrnemo oko sebe, i prelepe i zgodne devojke su svuda oko nas.
Juce se vracam kuci sa posla, cekam na jednom semaforu u "nedodjiji" i odjednom se niodkuda pojavi crni andjeo, u laganoj suknjici.
Cekao sam na semaforu i ako se upalilo zeleno, sad mi zao sto sam uopste i krenuo :D

vopi

pre 9 godina

odes na gradski bazen ili privatni svejedno,i vidis takve ribe da ti pamet stane...kao ja pre dva dana odem na bazen i skoro sam se udavio kad je prisla jedna teta da smoci nogice....prelepa crnka beli tanga bikini i cini mi se da sam video cica-macu,ahahahaaha...dobro cenim ja anketu za poznate i to glasanje....ali mi nemamo pojma kakvih sve zgodnih devojaka ima po svetu?kojima ove ne mogu da pridju....ali eto ovakvih glupih glasanje ce uvek da bude,glasas za ono sto je u ponudi

hm

pre 9 godina

Meni najlepše teo ima moja trudna žena. A ove su OK :)
(Vlada, 9. jul 2014 10:00)

Meni ima moja koja jos nije trudna ali mi je lepsa i vise je volim od svih ovih zajedno.

Lucky

pre 9 godina

Srbi počeli da vole debele žene pa da bi to opravdali pričaju bajke da su to obline! Pa i idu zajedno...Srbi prosti i zapušteni i poludebele;)

pera

pre 9 godina

bitno da nije zgoljava i bitno da je proporcionalna i skladna kolike god da obline ima. A sto se tice ove,photo shop cini cuda tako da dok ne vidim uzivo,nista :)

heh

pre 9 godina

@nipon
Hahaha dobar si, bice tvoja jednog dana. Samo pozuri sad joj je 35 nemoj za 20 godina da dodje na red.
Salu na stranu muskarci vole da gledaju postere raznoraznih svetskih riba ali na kraju to lose utice i na muskarce i na zene i na odnose. Tesko je prihvatiti realnu osobu tebi pristupacnu ako stvoris ideal neke probrane svetske lepotice pa jos za poster profi fotosopirane na odabranoj fotografiji od snimljenih 1000. Posle si ceo zivot frustriran.
A i ja imam na lap topu jednu slicicu zgodnog, lepog, visokog, vitkog preplanulog sredovecnog macana u najboljem odelu sa cigarom kako stoji samopouzdano i smekerski naslonjen na svog opakog cetvorotockasa i ko moze da mu stane na crtu iz moje okoline. Heh, ne valja sve to sto manje gledati fotke to bolje

mrx

pre 9 godina

Meni su najlepsa sva ona zenska tela, slicna ovom, ali koja vidim uzivo. A prilika ima koliko hoces. Mi sedimo na ulici i biramo najbolju cicu, a vi blejite po netu. Elem, nije najbitnije kakvo telo ima zena, vec kako zna da ga nosi.

mrx

pre 9 godina

Meni su najlepsa sva ona zenska tela, slicna ovom, ali koja vidim uzivo. A prilika ima koliko hoces. Mi sedimo na ulici i biramo najbolju cicu, a vi blejite po netu. Elem, nije najbitnije kakvo telo ima zena, vec kako zna da ga nosi.

heh

pre 9 godina

@nipon
Hahaha dobar si, bice tvoja jednog dana. Samo pozuri sad joj je 35 nemoj za 20 godina da dodje na red.
Salu na stranu muskarci vole da gledaju postere raznoraznih svetskih riba ali na kraju to lose utice i na muskarce i na zene i na odnose. Tesko je prihvatiti realnu osobu tebi pristupacnu ako stvoris ideal neke probrane svetske lepotice pa jos za poster profi fotosopirane na odabranoj fotografiji od snimljenih 1000. Posle si ceo zivot frustriran.
A i ja imam na lap topu jednu slicicu zgodnog, lepog, visokog, vitkog preplanulog sredovecnog macana u najboljem odelu sa cigarom kako stoji samopouzdano i smekerski naslonjen na svog opakog cetvorotockasa i ko moze da mu stane na crtu iz moje okoline. Heh, ne valja sve to sto manje gledati fotke to bolje

hm

pre 9 godina

Meni najlepše teo ima moja trudna žena. A ove su OK :)
(Vlada, 9. jul 2014 10:00)

Meni ima moja koja jos nije trudna ali mi je lepsa i vise je volim od svih ovih zajedno.

pera

pre 9 godina

bitno da nije zgoljava i bitno da je proporcionalna i skladna kolike god da obline ima. A sto se tice ove,photo shop cini cuda tako da dok ne vidim uzivo,nista :)

vopi

pre 9 godina

odes na gradski bazen ili privatni svejedno,i vidis takve ribe da ti pamet stane...kao ja pre dva dana odem na bazen i skoro sam se udavio kad je prisla jedna teta da smoci nogice....prelepa crnka beli tanga bikini i cini mi se da sam video cica-macu,ahahahaaha...dobro cenim ja anketu za poznate i to glasanje....ali mi nemamo pojma kakvih sve zgodnih devojaka ima po svetu?kojima ove ne mogu da pridju....ali eto ovakvih glupih glasanje ce uvek da bude,glasas za ono sto je u ponudi

zo

pre 9 godina

Svako normalan bi dao glas malo punijoj devojci ili zeni a ne onim anoreksicnim i bolesnim devojkama koje su kao manekenke i sl. a u stvari izgledaju kao kosturi i jedva idu. Malo jaci vetar i oduva je. Tako ne zavaravajte se, muskarci bar velika vecina voli da zena ima sve atribute jednostavno receno da je ima.

Kralj Ibi

pre 9 godina

Samo lista poznatih zena i nista vise. Najsmesniji je ovaj epitet najlepsa zena na svetu. Kao da su ti muskarci, vazi i obrnuto kad zene biraju, imali priloku da vide i milioniti deo od zena koje zive na ovoj nasoj planeti. I po cijim kriterijumima su ovo najlepse zene? Mozda zapadno evropskim i nista vise. Sta ako tamo neka devojka u somalijskom selu ili u gudurama Avganistana ima hiljadu puta lepse lice, kozu, oci, usta od ovih polusilikonskih napudrenisanih lujki.

Goran

pre 9 godina

(vopi, 9. jul 2014 13:07)

Upravo tako, treba samo malo vise da se osvrnemo oko sebe, i prelepe i zgodne devojke su svuda oko nas.
Juce se vracam kuci sa posla, cekam na jednom semaforu u "nedodjiji" i odjednom se niodkuda pojavi crni andjeo, u laganoj suknjici.
Cekao sam na semaforu i ako se upalilo zeleno, sad mi zao sto sam uopste i krenuo :D

Lucky

pre 9 godina

Srbi počeli da vole debele žene pa da bi to opravdali pričaju bajke da su to obline! Pa i idu zajedno...Srbi prosti i zapušteni i poludebele;)

Mane

pre 9 godina

@bobi

Tvoj ukus nije i svaciji, niti je visina merilo bilo cega, sem sama sebe. Broj centimetara od stopala do vrha glave - koji moze biti i te kako ruzan. Lepote ima svuda, samo treba imati oci i srca za nju.

abc

pre 9 godina

lista je glupost...

a i izgleda da se vise slazem sa zenama po ovom pitanju :)
i de bre moze da vam se svidja ova keli bruk brate, i o kojim oblinama vi pricate, ona NEMA obline, sva je obla.
i ja sam za obline, malo mesa itd, kapiram ja o cemu govorite... ali ova i fotosopirana izgleda kao deeeebeli prosek...

a za dzenifer lopez, kada bi njenu guzu videli uzivo, pa zgranuli bi ste se :-D kontam da je dobrih pola metra siroka, ako ne i vise... e to je previse ovlina brate :-D

iskustvo

pre 9 godina

@Milica: A mozda si samo bila mladja? Mada ima i ona fora da se za dobrim ribama namerno ne okrece i ne pridaje im se znacaj. pa sad ti vidi.

Bobi

pre 9 godina

@zo...malo si ljubomorna! Deblja žena/osoba ne znači i zdravija,biserko!Izleči komplekse,uostalom zar je tebi toliko bitno šta vole muškarci.Možeš da se tešiš ali od vitke,visoke i graciozne devojke nema ništa lepše ;)

to nek biraju muskarci

pre 9 godina

Meni se najvise svidja Lebron James po pitanju telesne konstitucije, ali bi me Leonardo di Kaprio oborio s nogu u svakom trenutku i tu mu Lebron nije ni prici.

Svako ima svoj ukus

pre 9 godina

Probao razne tipove i stekao utisak da telo mršavijih devojaka anatomski više prija . Da prevedem na prost jezik: uže su dole, intenzivnije jedno drugo osetite u toku seksa, osetiš joj svaki drhtaj, uzdah, impuls, grč u toku odnosa i to tebe dodatno stimuliše. Pritom je lagana, kad te uzbudjenje ponese, možeš da je poneseš, poneseš, okreneš, saviješ kako god ti mašta sugeriše. Volim koščato rame, volim vitak vrat, volim ravan i čvrst stomak, volim vretenasta leđa, volim duge i tanke listove koje mogu da ljubim dok su mi oko vrata. Volim na devojci elegantno, uže i izduženo stopalo (a ne široku zdepastu medveđu šapu). Takođe volim da držim u ruci žensku ruku uže nadlanice i dugih prstiju. Ne kažem da me nikad nije zanela neka obla, jedra i sva "kao bombica", ali iskustvo me je naučilo da se do poznih tridesetih većina devojaka popuni kilogramima, tako da one koje su u dvadesetim bile "kao bombice" dobiju višak mase i celulita, a one koje su bile smatrane "mršavicama" postanu baš kako treba (ovo sam i empirijski utvrdio ponovnim isprobavanjem u zrelom dobu više bivših devojaka iz rane mladosti). Zato je moj zaključak sledeći: Ako vam je cilj da večito budete promiskuitetni, onda vam je svejedno, jer u svakom životnom dobu možete na tržištu tražiti baš onakvu ženu kakva vam se u tom trenutku dopada. Ali ako želite ženu koja će vam i nakon 30 godina zajedničkog života ostati seksualno privlačna (a ne da pored nje, izobličene do neprepoznatljivosti od nekadašnje lepotice, jurcate za lepšima i mlađima), preporučujem da birate vitkije devojke. Baš smo ćale i ja sa čuđenjem pre neki dan konstatovali da su nam neке komšinice (iako nadomak pedesete godine života) kada se srede i izađu na ulicu, objektivno atraktivnije od svojih ćerki studentkinja koje u istom trenutku i takođe sređene za neku svadbu, hodaju pored njih.

Rhyzm

pre 9 godina

Zato je taj olos i popularan i zgrce pare jer se vi palite i takmicite koja ima najlepse ovo a koja najlepse ono, a nikada ih osim na instagramima, kilogramima, miligramima ili cemu vec necete ni videti.

Andrija

pre 9 godina

Žene se uvek trude da se dopadnu drugoj ženi, pa se epitet najlepše žene kosi sa onim što muškarci misle.
Muškarac na ženi ne primećuje koje je cipele obula, kakva joj je frizura, koje je marke njena garderoba,torba,nakit...
Lepota žene izvire iz njenih očiju,osmeha,boje glasa,prirodnog mirisa i intelekta usklađenim sa njenim pokretima tela i držanjem.

Bule

pre 9 godina

Videh negde najlepse telo na svetu. Bila je to Kubanka, zvali su je Cuba Libre. Nije toliko poznata kao navedene ali oni koji su je videli ne zaboravljaju. Urezuje se u pamcenje pa zatim u gene. Slika je toliko jaka, da kada bih mogao ocima da projektujem na zid, tesko da bi se ta slika ikada uklonila.

mmk-usa

pre 9 godina

na svetu !!??
mije mi jasno jer su na spisku samo iz usa :(
kada bi se uzele u obziri I nepoznate/ javnosti/zene iz Istocne Evrope ni jedna od tih 'najlepsih an svetu' ne bi dotakla ni stotu lestvu ...
koje kretenuse I koji neukus :)

imigrant povratnik

pre 9 godina

@bobi..izgleda da se ti tjesis bobi..nema nista gore od ovih tzv."sexy"anorekticarki tipa dzoalina dzoli,isto tako nista ljepse i sexipilnije od oblina npr dzenifer lopez..
.

Hana

pre 9 godina

Nema najbolje telo. Cak ni malo privlacno. Svi vi sto se divite njoj i Kardasijanki, kada vidite uzivo zenu takve gradje okrecete glavu. Zene su nesrazmerne. Fotosop i dobri uglovi slikanja cuda cine. Zamislite na visinu od metar i po, ogromne grudi i pozadinu. Gravitacija ce kod obe jedinke uciniti svoje kroz par godina....

Milica

pre 9 godina

@ iskustvo
Pa da, bila sam mladja 2-3 godine. Al mislim da je fora u tome sto je muskarcima jedno dobro za gledanje, a drugo za pipanje. Kad mastaju u nekoj devojci, mozda misle kako bi bilo super da izgleda ko Keli Bruk, a ovako je lepse videti neku vitku i gracioznu. A inace, nisam ja bila ona mrsavica ravna ko daska, imala sam i tad zategnute duge noge, pozadinu, pa kad na moru obucem sorc...to su dobacivanja samo tako. A sad butine malo jache, ni stomak nije bas ravan, ni ruke nisu bas zategnute...nisam debela, daleko od toga, al nije to sad to.

Miki

pre 9 godina

@Tradicionalista
slazem se, ali ona ima bas tanak struk, dok ova Keli ima tonu sala na stomaku ( pogledajte nefotosopirane slike). Sve joj visi na sve strane. Al lepo lice ima, to je istina.

Lucky

pre 9 godina

Srbi počeli da vole debele žene pa da bi to opravdali pričaju bajke da su to obline! Pa i idu zajedno...Srbi prosti i zapušteni i poludebele;)

mrx

pre 9 godina

Meni su najlepsa sva ona zenska tela, slicna ovom, ali koja vidim uzivo. A prilika ima koliko hoces. Mi sedimo na ulici i biramo najbolju cicu, a vi blejite po netu. Elem, nije najbitnije kakvo telo ima zena, vec kako zna da ga nosi.

Bobi

pre 9 godina

@zo...malo si ljubomorna! Deblja žena/osoba ne znači i zdravija,biserko!Izleči komplekse,uostalom zar je tebi toliko bitno šta vole muškarci.Možeš da se tešiš ali od vitke,visoke i graciozne devojke nema ništa lepše ;)

abc

pre 9 godina

lista je glupost...

a i izgleda da se vise slazem sa zenama po ovom pitanju :)
i de bre moze da vam se svidja ova keli bruk brate, i o kojim oblinama vi pricate, ona NEMA obline, sva je obla.
i ja sam za obline, malo mesa itd, kapiram ja o cemu govorite... ali ova i fotosopirana izgleda kao deeeebeli prosek...

a za dzenifer lopez, kada bi njenu guzu videli uzivo, pa zgranuli bi ste se :-D kontam da je dobrih pola metra siroka, ako ne i vise... e to je previse ovlina brate :-D

zo

pre 9 godina

Svako normalan bi dao glas malo punijoj devojci ili zeni a ne onim anoreksicnim i bolesnim devojkama koje su kao manekenke i sl. a u stvari izgledaju kao kosturi i jedva idu. Malo jaci vetar i oduva je. Tako ne zavaravajte se, muskarci bar velika vecina voli da zena ima sve atribute jednostavno receno da je ima.

Svako ima svoj ukus

pre 9 godina

Probao razne tipove i stekao utisak da telo mršavijih devojaka anatomski više prija . Da prevedem na prost jezik: uže su dole, intenzivnije jedno drugo osetite u toku seksa, osetiš joj svaki drhtaj, uzdah, impuls, grč u toku odnosa i to tebe dodatno stimuliše. Pritom je lagana, kad te uzbudjenje ponese, možeš da je poneseš, poneseš, okreneš, saviješ kako god ti mašta sugeriše. Volim koščato rame, volim vitak vrat, volim ravan i čvrst stomak, volim vretenasta leđa, volim duge i tanke listove koje mogu da ljubim dok su mi oko vrata. Volim na devojci elegantno, uže i izduženo stopalo (a ne široku zdepastu medveđu šapu). Takođe volim da držim u ruci žensku ruku uže nadlanice i dugih prstiju. Ne kažem da me nikad nije zanela neka obla, jedra i sva "kao bombica", ali iskustvo me je naučilo da se do poznih tridesetih većina devojaka popuni kilogramima, tako da one koje su u dvadesetim bile "kao bombice" dobiju višak mase i celulita, a one koje su bile smatrane "mršavicama" postanu baš kako treba (ovo sam i empirijski utvrdio ponovnim isprobavanjem u zrelom dobu više bivših devojaka iz rane mladosti). Zato je moj zaključak sledeći: Ako vam je cilj da večito budete promiskuitetni, onda vam je svejedno, jer u svakom životnom dobu možete na tržištu tražiti baš onakvu ženu kakva vam se u tom trenutku dopada. Ali ako želite ženu koja će vam i nakon 30 godina zajedničkog života ostati seksualno privlačna (a ne da pored nje, izobličene do neprepoznatljivosti od nekadašnje lepotice, jurcate za lepšima i mlađima), preporučujem da birate vitkije devojke. Baš smo ćale i ja sa čuđenjem pre neki dan konstatovali da su nam neке komšinice (iako nadomak pedesete godine života) kada se srede i izađu na ulicu, objektivno atraktivnije od svojih ćerki studentkinja koje u istom trenutku i takođe sređene za neku svadbu, hodaju pored njih.

vopi

pre 9 godina

odes na gradski bazen ili privatni svejedno,i vidis takve ribe da ti pamet stane...kao ja pre dva dana odem na bazen i skoro sam se udavio kad je prisla jedna teta da smoci nogice....prelepa crnka beli tanga bikini i cini mi se da sam video cica-macu,ahahahaaha...dobro cenim ja anketu za poznate i to glasanje....ali mi nemamo pojma kakvih sve zgodnih devojaka ima po svetu?kojima ove ne mogu da pridju....ali eto ovakvih glupih glasanje ce uvek da bude,glasas za ono sto je u ponudi

hm

pre 9 godina

Meni najlepše teo ima moja trudna žena. A ove su OK :)
(Vlada, 9. jul 2014 10:00)

Meni ima moja koja jos nije trudna ali mi je lepsa i vise je volim od svih ovih zajedno.

heh

pre 9 godina

@nipon
Hahaha dobar si, bice tvoja jednog dana. Samo pozuri sad joj je 35 nemoj za 20 godina da dodje na red.
Salu na stranu muskarci vole da gledaju postere raznoraznih svetskih riba ali na kraju to lose utice i na muskarce i na zene i na odnose. Tesko je prihvatiti realnu osobu tebi pristupacnu ako stvoris ideal neke probrane svetske lepotice pa jos za poster profi fotosopirane na odabranoj fotografiji od snimljenih 1000. Posle si ceo zivot frustriran.
A i ja imam na lap topu jednu slicicu zgodnog, lepog, visokog, vitkog preplanulog sredovecnog macana u najboljem odelu sa cigarom kako stoji samopouzdano i smekerski naslonjen na svog opakog cetvorotockasa i ko moze da mu stane na crtu iz moje okoline. Heh, ne valja sve to sto manje gledati fotke to bolje

Bule

pre 9 godina

Videh negde najlepse telo na svetu. Bila je to Kubanka, zvali su je Cuba Libre. Nije toliko poznata kao navedene ali oni koji su je videli ne zaboravljaju. Urezuje se u pamcenje pa zatim u gene. Slika je toliko jaka, da kada bih mogao ocima da projektujem na zid, tesko da bi se ta slika ikada uklonila.

pera

pre 9 godina

bitno da nije zgoljava i bitno da je proporcionalna i skladna kolike god da obline ima. A sto se tice ove,photo shop cini cuda tako da dok ne vidim uzivo,nista :)

iskustvo

pre 9 godina

@Milica: A mozda si samo bila mladja? Mada ima i ona fora da se za dobrim ribama namerno ne okrece i ne pridaje im se znacaj. pa sad ti vidi.

Goran

pre 9 godina

(vopi, 9. jul 2014 13:07)

Upravo tako, treba samo malo vise da se osvrnemo oko sebe, i prelepe i zgodne devojke su svuda oko nas.
Juce se vracam kuci sa posla, cekam na jednom semaforu u "nedodjiji" i odjednom se niodkuda pojavi crni andjeo, u laganoj suknjici.
Cekao sam na semaforu i ako se upalilo zeleno, sad mi zao sto sam uopste i krenuo :D

Mane

pre 9 godina

@bobi

Tvoj ukus nije i svaciji, niti je visina merilo bilo cega, sem sama sebe. Broj centimetara od stopala do vrha glave - koji moze biti i te kako ruzan. Lepote ima svuda, samo treba imati oci i srca za nju.

to nek biraju muskarci

pre 9 godina

Meni se najvise svidja Lebron James po pitanju telesne konstitucije, ali bi me Leonardo di Kaprio oborio s nogu u svakom trenutku i tu mu Lebron nije ni prici.

Kralj Ibi

pre 9 godina

Samo lista poznatih zena i nista vise. Najsmesniji je ovaj epitet najlepsa zena na svetu. Kao da su ti muskarci, vazi i obrnuto kad zene biraju, imali priloku da vide i milioniti deo od zena koje zive na ovoj nasoj planeti. I po cijim kriterijumima su ovo najlepse zene? Mozda zapadno evropskim i nista vise. Sta ako tamo neka devojka u somalijskom selu ili u gudurama Avganistana ima hiljadu puta lepse lice, kozu, oci, usta od ovih polusilikonskih napudrenisanih lujki.

Hana

pre 9 godina

Nema najbolje telo. Cak ni malo privlacno. Svi vi sto se divite njoj i Kardasijanki, kada vidite uzivo zenu takve gradje okrecete glavu. Zene su nesrazmerne. Fotosop i dobri uglovi slikanja cuda cine. Zamislite na visinu od metar i po, ogromne grudi i pozadinu. Gravitacija ce kod obe jedinke uciniti svoje kroz par godina....

Miki

pre 9 godina

@Tradicionalista
slazem se, ali ona ima bas tanak struk, dok ova Keli ima tonu sala na stomaku ( pogledajte nefotosopirane slike). Sve joj visi na sve strane. Al lepo lice ima, to je istina.

Milica

pre 9 godina

@ iskustvo
Pa da, bila sam mladja 2-3 godine. Al mislim da je fora u tome sto je muskarcima jedno dobro za gledanje, a drugo za pipanje. Kad mastaju u nekoj devojci, mozda misle kako bi bilo super da izgleda ko Keli Bruk, a ovako je lepse videti neku vitku i gracioznu. A inace, nisam ja bila ona mrsavica ravna ko daska, imala sam i tad zategnute duge noge, pozadinu, pa kad na moru obucem sorc...to su dobacivanja samo tako. A sad butine malo jache, ni stomak nije bas ravan, ni ruke nisu bas zategnute...nisam debela, daleko od toga, al nije to sad to.

Rhyzm

pre 9 godina

Zato je taj olos i popularan i zgrce pare jer se vi palite i takmicite koja ima najlepse ovo a koja najlepse ono, a nikada ih osim na instagramima, kilogramima, miligramima ili cemu vec necete ni videti.

mmk-usa

pre 9 godina

na svetu !!??
mije mi jasno jer su na spisku samo iz usa :(
kada bi se uzele u obziri I nepoznate/ javnosti/zene iz Istocne Evrope ni jedna od tih 'najlepsih an svetu' ne bi dotakla ni stotu lestvu ...
koje kretenuse I koji neukus :)

imigrant povratnik

pre 9 godina

@bobi..izgleda da se ti tjesis bobi..nema nista gore od ovih tzv."sexy"anorekticarki tipa dzoalina dzoli,isto tako nista ljepse i sexipilnije od oblina npr dzenifer lopez..
.

Andrija

pre 9 godina

Žene se uvek trude da se dopadnu drugoj ženi, pa se epitet najlepše žene kosi sa onim što muškarci misle.
Muškarac na ženi ne primećuje koje je cipele obula, kakva joj je frizura, koje je marke njena garderoba,torba,nakit...
Lepota žene izvire iz njenih očiju,osmeha,boje glasa,prirodnog mirisa i intelekta usklađenim sa njenim pokretima tela i držanjem.