Četvrtak, 03.07.2014.

07:07

"FR podržava Srbiju na putu ka EU"

Predsednik i premijer Francuske podržavaju Srbiju na putu ka EU, ali i u unutrašnjim reformama, preneo je Vučiću francuski ministar ekonomije Arno Montbur.

Izvor: Tanjug

"FR podržava Srbiju na putu ka EU" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

131 Komentari

Sortiraj po:

Hedona

pre 9 godina

Građani Srbije su zadovoljni već postojećim rezultatima rada Aleksandra Vučića.Srbija i treba da ima prijateljske veze svuda u svetu, i drago mi je da su postogli rezultate. Srbija zaista može da očekuje veliku pomoć i podršku oko sprovođenja reformi koji će omogućiti brže i bolji ulazak Srbije u EU. Drago mi da francuski privrednici žele da investiraju u Srbiju. Da rade na tome da Srbija postane razvijena država.Drago mi je da će svaki grad u Srbiji podjednako razvijati i da Aleksandar Vučić nalazi veliku podršku privrednika.

tetreb

pre 9 godina

MEDEF, jedno od najjačih privrednih udruženja EU okuplja oko 800 firmi, neka i samo jedan posto investira u Srbiju mi smo na konju jer to bi bilo 8 jakih kompanija. Ako nas MEDEF targetira znači da smo zemlja u razvoju, taj proces je započet i od sada samo napredujemo ka normalnoj uređenoj zemlji Evropske unije.

Andol!

pre 9 godina

Citam komentare, kazu, zapad gleda Srbiju sa vise postovanja. Ne bih rekao, zapad nema postovanje, zapad ima interes, nista se ne razlikuje ni istok. Srpska geografija je omogucila, opet, da ceo svet gleda Srbiju. Srbija danas, sa stabilnom politickom situacijom jeste logisticki centar Evrope, Azije i Afrike. Srbiju danas zapadne zemlje gledaju sa interesom, jer znaju koliko mogu da zarade. To nije nista lose. Mi konacno mozemo da se nadamo miru u Srbiji, a posebno poslu. Jer strane firme ce gledati da smanje svoje troskove otvarajuci fabrike u Srbiji.

VIDOJE

pre 9 godina

Zbog svoje energije I velike zelje za uspehom Vucic je ucinio da se I te kako promeni slika o Srbiji koja je vladala do skora. Vise nas ne gledaju kao zemlju divljaka vec kao zemlju mogucnosti.

Brka

pre 9 godina

Premijer čini sve kako bi oporavio Srbiju. Ne sumnjam da će poseta Francuskoj doneti Srbiji nove investicije i nova radna mesta.

Kristina

pre 9 godina

Francuzi kazu da sitnice cine zivot.Dobar plan je samo ovaj koji polazi od sitnica,sve obuhvata i pazljivo uklapa sve detalje.

Macka

pre 9 godina

I nek mi posle neko kaze,kako rezultrata nema...ima ih ali ide se polako,ali i ocigledno je da neki ne zele da ih vide i ne priznaju ih.

Hitman

pre 9 godina

Podrška francuske na evropskom putu Srbije nije nimalo beznačajna ipak su oni jedna od vodećih zemalja EU
Premijer odličan 5

Goranche

pre 9 godina

Diplomatija nam konacno dobro radi i na zavidnom je nivou, treba prijatelje u svetu traziti, ali uz obostrani interes dovesti stvari na svoje mesto.

Cvetko

pre 9 godina

Jedino se ovako moze nesto uraditi, posetama svim zemljama i kucajuci na sva vrata, valjda cemo od svakog po malo skupiti i bice nam bolje nismo velika zemlja.

poznavaoc stanja

pre 9 godina

Sve je ovo lepo,samo kasno.Ustvari samo zamazivanje ociju.Podledajte malo pazljivije naslovnu stranu sajta b 92,poltike,kurira i videcete da su ustvari glavni naslovi:Rusi oslikavaju Hram,Vojna avijacija Srbije i Rusije o saradnji,Rusi kupuju zelezaru za 39 rubalja,Krenule Ruske masine za pruge,Ruska delegacija sa ...,Delegacija Srbije sa ....,Vucic kod PUTINA I MEDVEDEVA.
Pametnom dosta.Iz aviona se vidi da od nezavisnosti Srbije nema ni N.Sve kljucne tacke Srbije uklj. I Energetiku su POD RUSIMA.

Analiticar12

pre 9 godina

Svakodnevno u izjavama stranih zvanicnika cujemo da ova Vlada vodi Srbiju u dobrom smeru. Moram priznati da sam u pocetku bio skeptican ali se sada i ja slazem sa tim. Ako sam mogao da verujem Tadicu koji 10 godina nista dobro nije uradio onda mogu da verujem i Vucicu koji je za ova dva meseca kako vodi Vladu uspeo da dobije podrsku svih zemalja EU bez ikakvih uslovljavanja.

DEDA DZILE

pre 9 godina

Bice Srbija pravo ekonomsko cudo, ako Vucic nastavi ovako da nize uspesne posete velikim silama nema nam zime....Dovoljno je da dodje jedna velika Francuska kompanija, jedna velika Nemacka kompanija i mi smo napravili pola posla....

bela golubica

pre 9 godina

Francuska ulaganja i investitori su dobrodosli u Srbiju. Jeste da su razgovori zacini pricama o tradicionalnom prijateljstvu dva naroda , ali ovog trenutka meri se samo ekonomski interes za svaku saradnju. U svakom slucaju, imponuje Vucicev nastup u kome govori samo o realnom i ostvarljivom, bez praznih obecanja.

KONACNO - LEPA - VEST

pre 9 godina

Svakim danom se vise do gradjana Srbije dolaze lepe vesti da je sve vise drzava spremno da podrze napor drzave da sto pre udje u EU. Pogotovo raduje podatak da sada one drzave koje su objektivno do izbora nove vlade bile protiv ili su stidljivo pruzale podrsku. Srbija se moze brze oporaviti dolaskom stranih investitora. Aleksandar Vucic od samog pocetka tezi ka tome da ih privuce i na taj nacin ubrza oporavak privrede i ekonomskog stanja u zemlji. Na svu srecu gradjana Srbije to mu itekako uspeva,tako sto je dobio podrsku gde god je do sada bio u posetama.

Kralj Ibi

pre 9 godina

Ponosan sam na svojih 150 minusa. Hvala svima na ovakvoj podrsci. Ocigledno su napredne snage pravilno prepoznale vrednost moje poruke.

Slatko

pre 9 godina

Sve vise zemalja nas podrzava i gura napred,mogu reci da sam prilicno iznenadjen...pogotovo mi se svidja saradnja oko otvaranja firmi i ekonomije.

bereton

pre 9 godina

Stabilnost na ekonomskom planu direktno utice na sve aspekte drustvenog zivota. Odluku da primenom reformi najvise paznje posveti ekomoskom oporavku premijer je nedvosmisleno potvrdio da u potpunosti poznaje situaciju u kojo se zemlja nalazi I da je nasao najbrze moguce resenje za izlalak iz haosa u koji je ova drzava dovedena!

lektira

pre 9 godina

Osnov svake uspesne, suverene i medjunarodno uticajne drzave je jaka ekonomija. Ekonomska nezavisnost direktno utice na bolji drustveni standard I zdraviju kolektivnu svest. Paket predstavljenih mera ce pospesiti oporavak!

sonik

pre 9 godina

Znamo da su investiori za vreme tromandatnog perida vladavine zutih u sirokm luku zaobilazili nasu zemlju, da su sve odradjene privatizacije i investicije od strane kvaziinostranih firmi imale trag domacih tajkunskih organizacija. Drago mi je da ce konacno novac investicija biti namenski upotebljen!

Milan Ostojić

pre 9 godina

@Poskok: Sada su se okolnosti promenile. Sada se više ne pregovara uz obavezan postotak za politićare. To je iza nas , i odmah je veliki broj investitora zainteresovan da uloži svoj novac u Srbiji.

olja 88

pre 9 godina

Uvek je dobro dobiti misljenje od zemlje koja napreduje u svakom pogledu,,,a Vučić će to na pametno prihvatiti i potruditi da ostvari

fest

pre 9 godina

Dosadasnjim posvecenim i energicnim radom u minulom periodu lider SNSa je u velikoj meri podigao medjuregionalni ugled i kredibilitet nase zemlje. Takav rad je rezultirao da danas nasu zemlju posmatraju kao strateskog saradnika sa kojim mogu ostvarivati buduce zajednicke projekte. Za zemlju u oporavku kao sto je to slucaj sa nasom podrska jedne od vodecih zemalja clanica EU nam je od velike koristi!

selena

pre 9 godina

Ovako popularne mere su zaista primamljive i sigurno ce privuci veliki broj investitora, a uliveni kapital bice znacajan cinila za stabilizaciju nase posrnule privrede!

Kralj Ibi

pre 9 godina

U Srbiji je ocigledno danas na delu ogroman privredni razvoj zasnovan iskljucivo na parolama. Ko god hoce moze slobodno da verje u ove sarene laze samo nemoj posle da bude kajanja.

kliber

pre 9 godina

Premijer ima za cilj da strane zemlje sto vise investiraju u nasu drzavu. Investicije su nam sad prioritet, jer nam sada to trenutno moze najvise pomoci.

keka

pre 9 godina

Napredak nase drzave zavisi i od stranih investicija. Vec su strane zemlje pocele da ulazu u nasu zemlju i time nam stavile do znanja da smo stekli njihovo poverenje.

Lakica

pre 9 godina

Srbija se moze brze oporaviti dolaskom stranih investitora. Premijer tezi ka tome da ih privuce i na taj nacin ubrza oporavak privrede i ekonomskog stanja u zemlji.

Arhaik

pre 9 godina

Čoveče kakav blam, mi praktično uopšte nemamo železničku saobraćajnu mrežu... Taj fenomen koji postoji od 2000 god. se valjda zove "Demokratske reforme".

Vlasnik dvorca u dolini Loare

pre 9 godina

Privatna (turistička) poseta, dobrodošla nekim "državnim novinarkama" da vide Ajfelovu kulu. Ministar ekonomije poručio prvom premijeru Srbije da nas na putu ka EU podržavaju francuski predsednik i premijer. Mi nismo videli ni koje su to francuske firme bile na sastanku i ko je te firme predstavljao. Dobijam utisak da nisu ni vodeći ljudi poznatih firmi bili. Izjavu za RTZS dao bivši ambasador Francuske u beogradu. Šta on danas radi? Msje iz "Alkatela" na RTS-u potpisan je kao "predstravnik Alkatela". Ovo postaje nepodnošljivo.

Milan Filipovic

pre 9 godina

"........" snažno podržava Srbiju na putu ka EU.

Izmedju navodnika upišite zemlju po vašem izboru, a reč snažno se može bilo ubaciti ili izbaciti jer suštinski ne menja optimistički ton izjave.

Toliko nas svi podržavaju i snažno podržavaju de je milina jedna. Sva je sreća da su sve to nebuloze jer da nisu, do sada bi nas već uterali u taj čemerni i bankrotirani konglomerat vojno okupiranih teritorija.

Pospesivanje

pre 9 godina

Premijer je danasnju Srbiju na medjunarodnom planu predstavio u mnogo boljem svetlu nego sto je to bio slucaj ranijih godina. Sa velikom dozom sakmokriticnosti i bez osvrta na neke dogadjaje iz prethodnih decenija koje su se uvek provlacile, Aleksandar Vucic je nacinio prve bitne pomake a pruzena podrska na minulim zborima ce mu biti jos veci podstrek da nastavi zapoceto.

sonik

pre 9 godina

Znamo da su investiori za vreme tromandatnog perida vladavine zutih u sirokm luku zaobilazili nasu zemlju, da su sve odradjene privatizacije i investicije od strane kvaziinostranih firmi imale trag domacih tajkunskih organizacija. Drago mi je da ce konacno novac investicija biti namenski upotebljen!

Truman

pre 9 godina

Razvijanje dobrih odnosa sa stranim zemljama je od izuzetnog značaja za razvoj i napredak Srbije. Uz njihovu podršku smo definitivno korak bliže ulasku u EU. Nadam se da ćemo u tome i uspeti.

Rambista

pre 9 godina

Francuske kompanije su dobrodošle, to je ključna poruka. Imaće zdrav poslovbi ambijent, transparentan odnos i najbolje moguće uslove jer ne želimo više da teramo investitore.

mitrika

pre 9 godina

Ekonomija kao jedan od najbitnijih faktora stabilnosti direktno je povezana sa svim granama drustava. Akcioni plan koji je vezan za ovaj factor a koji premije sa velikom efikasnoscu I odlucnoscu i uz predstavljeni paket olaksica planira da sprovedeje kljuc oporavka ove zemlje!

Fratelo

pre 9 godina

Drago mi je što su Srbija i Francuska u dobrim odnosima, a tako treba i nastaviti. Uz podršku Francuske imamo mnogo veće šanse za ulazak u EU, a to nam je definitivno prioritet.

boric13

pre 9 godina

Dogovor i konsultacije su zavrsni cin danasnje Vuciceve posete sto verujem da je proslo kako treba jer Vucic zna da radi svoj posao, velika borba nam tek predstoji , moramo kompletno spoljno trgovinski sistem da prilagodimo pravilima EU , kako bi nesmetano plasirali svoju robu na njihovom trzistu , nadam se uspehu jer je nas interes u pitanju....

boricmilan

pre 9 godina

Sve sto nam ostaje na putu ka EU je da se prilagodimao standardima koji su propisani da bi mogli slobodno da plasiramo robu na njihovo trziste , Vucic je svoj deo posla uradio na nama je samo da iskoristimo predpristupne fondove koji ce nam biti dostupni i na taj nacin pokrenemo privredu.....

Bucko razmisljam

pre 9 godina

"FR podržava Srbiju na putu ka EU"

Ovo je samo jedan od naslova koji se godinama koristi za "brizljivo zatupljivanje gradjana Srbije", "nadamo se, verujemo, ocekujemo konkretne rezultate, "uradit CEMO", obezbedit CEMO uslove kako bi investitori ulagali u Srbiju" i td. i td. I pored toga sto to pretstavlja jasno PRIZNAVANJE da oni koji kazu "uradit CEMO ili obezbedit CEMO" NISU NISTA ni URADILI ni OBEZBEDILI, opet ta "fora PALI" kod vecine tog naroda "amputiranog mozga" koji se "divi" tim "DANGUBAMA I LEZILEBOVICIMA" ?
Kakav narod takva i Vlast a kakav je narod on dobro ima i takvu Vlast" ?

agronom,boric

pre 9 godina

Nadam se da ce Vucic na pravi nacin uraditi sve sto je u njegovoj moci i da ce Srbija nastaviti svoj put ka evrointegracijama, Francuska ce nas podrzati u u to nesumnjam .....

Balkanac

pre 9 godina

Vucic ne staje.. svaka cast! (Sara Kej, 3. jul 2014 08:14)
Svet ga poštuje i uvažava. Kod nas to još ide sporo i uz mnogobrojne otpore. Valjda je to dobro, videćemo!

Dragoljupče

pre 9 godina

Državnici svih zemalja kako u okruženju tako i u EU i celom svetu prepoznali su napore i snagu Vučića i vlade da konačno Srbija postane pravno uređena zemlja, prepoznali su da pravi, odgovorni, stručni ljudi vode Srbiju, da premijer sva svoja obećanja data građanima Srbije i zemljama EU ispunjava, da sprovodi sve započete reforme, da se još žešće obračunava sa kriminalom i korupcijom kao i sa narko bosovima.

Nislija

pre 9 godina

U tim reformama i novim zakonom o radu radnik ce izgubiti neke privilegije i ja sam s pravom BESAN ali bitno je da FR i Nemacka podrzavaju put u EU i recite mi JEL MOGU JA TO DA STAVIM U FRIZIDER

Ikta

pre 9 godina

Zahvaljujuci uspesnim politickim idejama naseg premijera zvanicnici EU su nas prihvatili kao ozbiljnu i odgovornu drzavu. Vucic je jedini uspeo da nasoj zemlji vrati ugled kakav je nekada imala u svetu, a koji je bio srusen neodgovornom i beskorisnom politikom DSa.

Keka

pre 9 godina

Osnov svake uspesne i uticajne drzave je zdrava ekonomija. Ekonomska stabilnost utice na bolji zivotni standard,za sta se premijer i zalaze. Saradnja sa clanicama EU ce nam pomoci da nasa drzava brze napreduje.

Ikta

pre 9 godina

Zahvaljujuci uspesnim politickim idejama naseg premijera zvanicnici EU su nas prihvatili kao ozbiljnu i odgovornu drzavu. Vucic je jedini uspeo da nasoj zemlji vrati ugled kakav je nekada imala u svetu, a koji je bio srusen neodgovornom i beskorisnom politikom DSa.

Sokna

pre 9 godina

Napredak nase privrede i ekonomskog sistema, u mnogome zavisi od dobrih medjuregionalnih odnosa. Premijer je napravio odlican potez i ucinio da susedne zemlje postuju i saradjuju sa nasom drzavom.

Atex

pre 9 godina

Odnosi sa clanicama EU su stabilniji,sto govori cinjenica da su nasi funkcioneri postovani i cenjeni u evropskim zemljama. Tu sansu, da uz njihovu pomoc nasa drzava napreduje treba maksimalno iskoristiti.

meda

pre 9 godina

Joj svi nam daju podršku a mi svi šenimo i blejimo kao da smo već u EU a znamo gde je kraj tog puta ako ga bude uopšte jer sutra kada se pomire EU i Rusija eto druge politike i drugih priča i bla bla , kao da prolazimo kroz sve to prvi put. Muka mi već od tih pohvala a stomaci prazni.

glupost

pre 9 godina

Od vas mozemo svaki dan isto da cujemo!A gde je boljitak?..nema ga!Svaki dan je zivot sve skupli i skupli...auto osigutanje je poskupelo za 45%,e moja Srbijo!

Verka

pre 9 godina

Ove posete premijera drzavama samo govore koliko je istrajan i uporan da Srbija stane konacno na noge i omoguci nam pristojan zivot kakav i zasluzujemo. Bravo na trudu i zalaganju.

sve&svuda

pre 9 godina

Kao i svuda gde je premijer boravio u poseti inostranstvu u poslednje vreme, posebnu pažnju posvećuje ekonomiji i razgovoru sa privrednicima. Svaka čast na promociji zemlje i energiji uloženoj da se slika i pozicija Srbije promeni.

ro-BOT-s

pre 9 godina

Imamo najbolje predstavnike vlasti, mogu svi zajedno cela skupstina i svi ministri da odu u inostranstvo, i da ostanu u duzem vremenskom periodu, samo neka se ne vracaju, ako moze zauvek, posle njihovog odlaska ima drzavi da svane.

Kolber

pre 9 godina

Svi investitori, uključujući i najuglednije francuske firme, investiraće u pravno uredjenu Srbiju, sa jasnom i predvidivom političkom situacijom, stimulativnim poreskim propisima, radnim zakonodavstvom.

Poskok

pre 9 godina

Za razliku od gomile onih koji su nas nekada predstavljali u svetu, sa frizuricama i bradicama, ovaj čovek ide u inostranstvo ja jasnom idejom šta i sa kim treba dogovoriti i kako privući investitore.

DOBAR - SAVET - ZLATA - VREDI

pre 9 godina

Srbija je konacno dobila coveka koji je maksimalno posvecen svojoj drzavi. Nikada nije niti ce staviti sebe u prvi plan, vodi racuna o svakom detalju kako bi omogucio bolji zivot gradjanima koji szu mu dali poverenje da ih vodi. Objektivno nismo imali ovako sposobnog preedsednika vlade, kojem nije tesko da svakim danom vodi diplomatske razgovore sa ljudima koji nam mogu pomoci. Stize na sve strane i cini sve sto je u njegovoj moci da ucini nesto dobro za svoj narod i svoju zemlju.

The Voice

pre 9 godina

Ovakve posete mogu pozitivno uticati na imidz Srbije, i mogućnost da pojedine kompanije iz Francuske investiraju kod nas. Još uvek naš privredni ambijent nije dovoljno dobar, ali polako se popravlja, za to su dokaz mnogobrojne firme koje posluju kod nas, pre svega Nemačke.

prki bg

pre 9 godina

Sara key, fiona, nemam reči, mineli, brankica55, cvetko, vule 011, bedzo, mirta, lala, nataša.....itd. Kakva armija ljudi bez ikakvog obraza, morala, odgovornosti. Slepi ili nešto drugo? Bot ili megabot? Žali bože vaših života.

rista

pre 9 godina

Pre neki dan u Nemačkoj, sada u Francuskoj - tako i treba sa što više zemalja da sarađujemo. Drago mi je da imamo nekog ko će da isprati sve potrebe zemlje i da nas predstavlja kako treba u svetu

lia

pre 9 godina

Ko god da je gajio sumnje da Vucic daje prazna obecanja, demantovao je svojim trudom i zalaganjem da Srbiju predstavi kao ozbiljnu zemlju, kojoj su potrebne investicije, a koje nece propasti onima koji ih ulazu jer Srbija vodi odgovornu politiku i nema nameru da tesko povracen ugled urusava.

Niko bitan

pre 9 godina

I treba da ide, sto vise, i sto cesce, bez obzira sto ga neki nazivaju izdajnikom. I jeste premijer da bi isao i uspostavljao kontakte, a ne samo da zapoveda po Srbiji i resava sitne carke.

Vid'o sam vas, vid'o sam vas...

pre 9 godina

Nije daleko dan kad će evropski političari u paničnom trku početi da beže iz rođene zemlje kad se ovaj najavi da dolazi. "Posetićemo i svih 18 nemačkih pokrajina." Ne bih dalje.

Veljko00

pre 9 godina

Premijer osvaja jednu po jednu zemlju koja je nama vazna na evropskom putu. Svuda je docekan kao prijatrelj I svi hvale napredak Srbije. Ovo su direktini dokazi da je Srbija na dobrom putu I da nam je izvestan ulazak u Evropsku uniju.

MajdaMM

pre 9 godina

I ova poseta, kao i poseta Nemackoj i njenim privrednicima svakako govori da je uporan i da zeli da ostvari plan te Srbiju ucini razvijenom i ekonomski oporavljenom zemljom.Dobor je cuti iskustvo najboljih, od takvih se uci i saradnjom sa takvima se cine rezultati i postizu uspesi.

kalina

pre 9 godina

Ovolike posete mogu dovesti samo do sve bolje saradnje i međusobnog poštovanja a iz toga proizilaze sve veći broj investitora!!Toliki trud i zalaganje nisam nikada videla, i počastvovana sam!!!

natasa

pre 9 godina

EU je prepoznala nasu drzavu kao ozbiljnu i spremnu za svaki vid saradnje. Njihova ulaganja ce znatno pomoci nasoj drzavi da izadje iz krize,a samim tim dobicemo i vise radnih mesta.

nemanja

pre 9 godina

Svaka cast Vucicu, za samo dve godine oborio je rekord u broju botovskih komentara punih hvalospeva njemu.

Botovi, trk na vest o zakonu o radu, sahranise vas tamo, mora mnogo minusa da se lupa. Ili ste vi zaduzeni samo za hvale Vodji, za ostalo vam nisu napisali misljenje.

Mihailo

pre 9 godina

(Mineli, 3. jul 2014 08:27) Reci mi da nisi ozbiljan, molim te. Inace, predsednik vlade u francuskom politickom sistemu se pita taman koliko i opozicija u Srbiji. Tamo je predsednicki sistem i Oland je najvisi predstavnik zemlje, tako da Vucicu bas i nije ukazana velika cast, narocito zbog toga sto je on tamo otisao.

bob

pre 9 godina

covece prestani da se setas evropom,i u radi nesto da se stanje u srbiji popravi,ako nisi sposoban,a nisi daj ostavku.zanimljivo da sns botova nije bilo na vestima o poskupljenju fiksne telefonije i osiguranju vozila.hvala

smoki

pre 9 godina

Nastavak pregovora sa EU ,moze doneti samo dobro ovoj zemlji. Posle porazavajucih rezultata demokratskih strucnjaka, konacno nas posmatraju kao ozbiljnu drzavu, ciji premijer ima za cilj da sprovede reforme i opravi drzavu od demokratskog kraha.

koja farsa

pre 9 godina

Evo nama jos milijardi investicija iz Francuske i to u sezoni godisnjih odmora.
Dok je bio PPV radio je premijerske poslove, sad kao Premijer radi poslove Ministra inostranih poslova.Zali Boze para.
Tako je samo putovao Jeremic i spasavao Kosovo, rezultati su se videli.....

Danko

pre 9 godina

Premijer je ostvario odlicnu komunikaciju sa clanicama EU. Iako su godinama izbegavali nase funkcionere,sada se mozemo pohvaliti dobrim odnosima,postovanjem i poverenjem koje nam je ukazano.

brankica55

pre 9 godina

Odavno nismo imali ovako sposobnog premijer,koji stize na sve strane i cini sve sto je u njegovoj moci da ucini nesto dobro za svoj narod i svoju zemlju.

lala

pre 9 godina

Premijer ima za cilj, da u sto kracem roku dobijemo stabilnu i uredjenu zemlju. To bez podrske EU nije moguce,pa je ovakva komunikacija jako vazna za nasu zemlju.

bora

pre 9 godina

Mislio sam da je nemoguće,da se pojavi ljigaviji i odvratniji političar od Tadića.Grdno sam se prevario!! Milošević (u čijem sa rušenju aktivno učestvovao) je,teška srca priznajem,bio za ove patriota,državnik i gospodin čovek!!

Duke

pre 9 godina

Jel imamo mi ministra inostranih poslova?
Zasto ovaj covek radi njegov posao?
Zasto nije u zemlji i zasto ne koordinise 21 zakon koji je najavio do 1.jula?
Da se nije sklonio iz zemlje na neko vreme?

cvetko

pre 9 godina

Ovaj covek je pun energije i spreman je da tu svu svoju energiju usmeri na rad i pobljsanje zivota u nasoj zemlji na cemu mu svi moramo cestitati i pomoci mu na bilo koji nacin da istraje do kraja.

S.L.

pre 9 godina

Hajde da vidimo nešto od tih rezultata... Ali, konkretnih rezultata za sve građane, a ne samo za vrh SNS.
I dok smo još mladi. Već 2 godine pričaju "Biće, biće...". Taj momenat nikako da dođe. Izgleda mi da jedino što naše vlasti umeju da proizvedu su neodređena obećanja na dugom štapu. "Već naredne godine će biti značajnih rezultata...", "Uskoro efekti mera...".
Priče za malu decu. Stvarno su krajnje nesposobni da nešto urade.

fiona

pre 9 godina

Svakodnevna zalaganja, trud i neizmerna snaga i volja ovog čoveka su za svaku pohvalu!!!Ako se vodimo time da se trud uvek ispalti znači da ćemo imati sigurno svetliju budućnost!!

bedzo

pre 9 godina

Saradnja sa velikim brojem zemalja ce nam itekako dobro doci jer smo mi mala zemlja u razvoju,koja je napokon krenula da radi kako treba,tako da premijeru porucujem da samo tako nastavi i da izdrzi do kraja sa reformama.

S.L.

pre 9 godina

Hajde da vidimo nešto od tih rezultata... Ali, konkretnih rezultata za sve građane, a ne samo za vrh SNS.
I dok smo još mladi. Već 2 godine pričaju "Biće, biće...". Taj momenat nikako da dođe. Izgleda mi da jedino što naše vlasti umeju da proizvedu su neodređena obećanja na dugom štapu. "Već naredne godine će biti značajnih rezultata...", "Uskoro efekti mera...".
Priče za malu decu. Stvarno su krajnje nesposobni da nešto urade.

bob

pre 9 godina

covece prestani da se setas evropom,i u radi nesto da se stanje u srbiji popravi,ako nisi sposoban,a nisi daj ostavku.zanimljivo da sns botova nije bilo na vestima o poskupljenju fiksne telefonije i osiguranju vozila.hvala

Sokna

pre 9 godina

Napredak nase privrede i ekonomskog sistema, u mnogome zavisi od dobrih medjuregionalnih odnosa. Premijer je napravio odlican potez i ucinio da susedne zemlje postuju i saradjuju sa nasom drzavom.

Ikta

pre 9 godina

Zahvaljujuci uspesnim politickim idejama naseg premijera zvanicnici EU su nas prihvatili kao ozbiljnu i odgovornu drzavu. Vucic je jedini uspeo da nasoj zemlji vrati ugled kakav je nekada imala u svetu, a koji je bio srusen neodgovornom i beskorisnom politikom DSa.

rista

pre 9 godina

Pre neki dan u Nemačkoj, sada u Francuskoj - tako i treba sa što više zemalja da sarađujemo. Drago mi je da imamo nekog ko će da isprati sve potrebe zemlje i da nas predstavlja kako treba u svetu

Niko bitan

pre 9 godina

I treba da ide, sto vise, i sto cesce, bez obzira sto ga neki nazivaju izdajnikom. I jeste premijer da bi isao i uspostavljao kontakte, a ne samo da zapoveda po Srbiji i resava sitne carke.

Ikta

pre 9 godina

Zahvaljujuci uspesnim politickim idejama naseg premijera zvanicnici EU su nas prihvatili kao ozbiljnu i odgovornu drzavu. Vucic je jedini uspeo da nasoj zemlji vrati ugled kakav je nekada imala u svetu, a koji je bio srusen neodgovornom i beskorisnom politikom DSa.

Keka

pre 9 godina

Osnov svake uspesne i uticajne drzave je zdrava ekonomija. Ekonomska stabilnost utice na bolji zivotni standard,za sta se premijer i zalaze. Saradnja sa clanicama EU ce nam pomoci da nasa drzava brze napreduje.

fiona

pre 9 godina

Svakodnevna zalaganja, trud i neizmerna snaga i volja ovog čoveka su za svaku pohvalu!!!Ako se vodimo time da se trud uvek ispalti znači da ćemo imati sigurno svetliju budućnost!!

Atex

pre 9 godina

Odnosi sa clanicama EU su stabilniji,sto govori cinjenica da su nasi funkcioneri postovani i cenjeni u evropskim zemljama. Tu sansu, da uz njihovu pomoc nasa drzava napreduje treba maksimalno iskoristiti.

kalina

pre 9 godina

Ovolike posete mogu dovesti samo do sve bolje saradnje i međusobnog poštovanja a iz toga proizilaze sve veći broj investitora!!Toliki trud i zalaganje nisam nikada videla, i počastvovana sam!!!

Veljko00

pre 9 godina

Premijer osvaja jednu po jednu zemlju koja je nama vazna na evropskom putu. Svuda je docekan kao prijatrelj I svi hvale napredak Srbije. Ovo su direktini dokazi da je Srbija na dobrom putu I da nam je izvestan ulazak u Evropsku uniju.

lia

pre 9 godina

Ko god da je gajio sumnje da Vucic daje prazna obecanja, demantovao je svojim trudom i zalaganjem da Srbiju predstavi kao ozbiljnu zemlju, kojoj su potrebne investicije, a koje nece propasti onima koji ih ulazu jer Srbija vodi odgovornu politiku i nema nameru da tesko povracen ugled urusava.

MajdaMM

pre 9 godina

I ova poseta, kao i poseta Nemackoj i njenim privrednicima svakako govori da je uporan i da zeli da ostvari plan te Srbiju ucini razvijenom i ekonomski oporavljenom zemljom.Dobor je cuti iskustvo najboljih, od takvih se uci i saradnjom sa takvima se cine rezultati i postizu uspesi.

sve&svuda

pre 9 godina

Kao i svuda gde je premijer boravio u poseti inostranstvu u poslednje vreme, posebnu pažnju posvećuje ekonomiji i razgovoru sa privrednicima. Svaka čast na promociji zemlje i energiji uloženoj da se slika i pozicija Srbije promeni.

brankica55

pre 9 godina

Odavno nismo imali ovako sposobnog premijer,koji stize na sve strane i cini sve sto je u njegovoj moci da ucini nesto dobro za svoj narod i svoju zemlju.

bedzo

pre 9 godina

Saradnja sa velikim brojem zemalja ce nam itekako dobro doci jer smo mi mala zemlja u razvoju,koja je napokon krenula da radi kako treba,tako da premijeru porucujem da samo tako nastavi i da izdrzi do kraja sa reformama.

DOBAR - SAVET - ZLATA - VREDI

pre 9 godina

Srbija je konacno dobila coveka koji je maksimalno posvecen svojoj drzavi. Nikada nije niti ce staviti sebe u prvi plan, vodi racuna o svakom detalju kako bi omogucio bolji zivot gradjanima koji szu mu dali poverenje da ih vodi. Objektivno nismo imali ovako sposobnog preedsednika vlade, kojem nije tesko da svakim danom vodi diplomatske razgovore sa ljudima koji nam mogu pomoci. Stize na sve strane i cini sve sto je u njegovoj moci da ucini nesto dobro za svoj narod i svoju zemlju.

Poskok

pre 9 godina

Za razliku od gomile onih koji su nas nekada predstavljali u svetu, sa frizuricama i bradicama, ovaj čovek ide u inostranstvo ja jasnom idejom šta i sa kim treba dogovoriti i kako privući investitore.

Kolber

pre 9 godina

Svi investitori, uključujući i najuglednije francuske firme, investiraće u pravno uredjenu Srbiju, sa jasnom i predvidivom političkom situacijom, stimulativnim poreskim propisima, radnim zakonodavstvom.

cvetko

pre 9 godina

Ovaj covek je pun energije i spreman je da tu svu svoju energiju usmeri na rad i pobljsanje zivota u nasoj zemlji na cemu mu svi moramo cestitati i pomoci mu na bilo koji nacin da istraje do kraja.

The Voice

pre 9 godina

Ovakve posete mogu pozitivno uticati na imidz Srbije, i mogućnost da pojedine kompanije iz Francuske investiraju kod nas. Još uvek naš privredni ambijent nije dovoljno dobar, ali polako se popravlja, za to su dokaz mnogobrojne firme koje posluju kod nas, pre svega Nemačke.

natasa

pre 9 godina

EU je prepoznala nasu drzavu kao ozbiljnu i spremnu za svaki vid saradnje. Njihova ulaganja ce znatno pomoci nasoj drzavi da izadje iz krize,a samim tim dobicemo i vise radnih mesta.

smoki

pre 9 godina

Nastavak pregovora sa EU ,moze doneti samo dobro ovoj zemlji. Posle porazavajucih rezultata demokratskih strucnjaka, konacno nas posmatraju kao ozbiljnu drzavu, ciji premijer ima za cilj da sprovede reforme i opravi drzavu od demokratskog kraha.

lala

pre 9 godina

Premijer ima za cilj, da u sto kracem roku dobijemo stabilnu i uredjenu zemlju. To bez podrske EU nije moguce,pa je ovakva komunikacija jako vazna za nasu zemlju.

Dragoljupče

pre 9 godina

Državnici svih zemalja kako u okruženju tako i u EU i celom svetu prepoznali su napore i snagu Vučića i vlade da konačno Srbija postane pravno uređena zemlja, prepoznali su da pravi, odgovorni, stručni ljudi vode Srbiju, da premijer sva svoja obećanja data građanima Srbije i zemljama EU ispunjava, da sprovodi sve započete reforme, da se još žešće obračunava sa kriminalom i korupcijom kao i sa narko bosovima.

sonik

pre 9 godina

Znamo da su investiori za vreme tromandatnog perida vladavine zutih u sirokm luku zaobilazili nasu zemlju, da su sve odradjene privatizacije i investicije od strane kvaziinostranih firmi imale trag domacih tajkunskih organizacija. Drago mi je da ce konacno novac investicija biti namenski upotebljen!

DEDA DZILE

pre 9 godina

Bice Srbija pravo ekonomsko cudo, ako Vucic nastavi ovako da nize uspesne posete velikim silama nema nam zime....Dovoljno je da dodje jedna velika Francuska kompanija, jedna velika Nemacka kompanija i mi smo napravili pola posla....

bela golubica

pre 9 godina

Francuska ulaganja i investitori su dobrodosli u Srbiju. Jeste da su razgovori zacini pricama o tradicionalnom prijateljstvu dva naroda , ali ovog trenutka meri se samo ekonomski interes za svaku saradnju. U svakom slucaju, imponuje Vucicev nastup u kome govori samo o realnom i ostvarljivom, bez praznih obecanja.

olja 88

pre 9 godina

Uvek je dobro dobiti misljenje od zemlje koja napreduje u svakom pogledu,,,a Vučić će to na pametno prihvatiti i potruditi da ostvari

keka

pre 9 godina

Napredak nase drzave zavisi i od stranih investicija. Vec su strane zemlje pocele da ulazu u nasu zemlju i time nam stavile do znanja da smo stekli njihovo poverenje.

Cvetko

pre 9 godina

Jedino se ovako moze nesto uraditi, posetama svim zemljama i kucajuci na sva vrata, valjda cemo od svakog po malo skupiti i bice nam bolje nismo velika zemlja.

Lakica

pre 9 godina

Srbija se moze brze oporaviti dolaskom stranih investitora. Premijer tezi ka tome da ih privuce i na taj nacin ubrza oporavak privrede i ekonomskog stanja u zemlji.

KONACNO - LEPA - VEST

pre 9 godina

Svakim danom se vise do gradjana Srbije dolaze lepe vesti da je sve vise drzava spremno da podrze napor drzave da sto pre udje u EU. Pogotovo raduje podatak da sada one drzave koje su objektivno do izbora nove vlade bile protiv ili su stidljivo pruzale podrsku. Srbija se moze brze oporaviti dolaskom stranih investitora. Aleksandar Vucic od samog pocetka tezi ka tome da ih privuce i na taj nacin ubrza oporavak privrede i ekonomskog stanja u zemlji. Na svu srecu gradjana Srbije to mu itekako uspeva,tako sto je dobio podrsku gde god je do sada bio u posetama.

fest

pre 9 godina

Dosadasnjim posvecenim i energicnim radom u minulom periodu lider SNSa je u velikoj meri podigao medjuregionalni ugled i kredibilitet nase zemlje. Takav rad je rezultirao da danas nasu zemlju posmatraju kao strateskog saradnika sa kojim mogu ostvarivati buduce zajednicke projekte. Za zemlju u oporavku kao sto je to slucaj sa nasom podrska jedne od vodecih zemalja clanica EU nam je od velike koristi!

selena

pre 9 godina

Ovako popularne mere su zaista primamljive i sigurno ce privuci veliki broj investitora, a uliveni kapital bice znacajan cinila za stabilizaciju nase posrnule privrede!

Analiticar12

pre 9 godina

Svakodnevno u izjavama stranih zvanicnika cujemo da ova Vlada vodi Srbiju u dobrom smeru. Moram priznati da sam u pocetku bio skeptican ali se sada i ja slazem sa tim. Ako sam mogao da verujem Tadicu koji 10 godina nista dobro nije uradio onda mogu da verujem i Vucicu koji je za ova dva meseca kako vodi Vladu uspeo da dobije podrsku svih zemalja EU bez ikakvih uslovljavanja.

Fratelo

pre 9 godina

Drago mi je što su Srbija i Francuska u dobrim odnosima, a tako treba i nastaviti. Uz podršku Francuske imamo mnogo veće šanse za ulazak u EU, a to nam je definitivno prioritet.

Milan Ostojić

pre 9 godina

@Poskok: Sada su se okolnosti promenile. Sada se više ne pregovara uz obavezan postotak za politićare. To je iza nas , i odmah je veliki broj investitora zainteresovan da uloži svoj novac u Srbiji.

Goranche

pre 9 godina

Diplomatija nam konacno dobro radi i na zavidnom je nivou, treba prijatelje u svetu traziti, ali uz obostrani interes dovesti stvari na svoje mesto.

Slatko

pre 9 godina

Sve vise zemalja nas podrzava i gura napred,mogu reci da sam prilicno iznenadjen...pogotovo mi se svidja saradnja oko otvaranja firmi i ekonomije.

Rambista

pre 9 godina

Francuske kompanije su dobrodošle, to je ključna poruka. Imaće zdrav poslovbi ambijent, transparentan odnos i najbolje moguće uslove jer ne želimo više da teramo investitore.

Pospesivanje

pre 9 godina

Premijer je danasnju Srbiju na medjunarodnom planu predstavio u mnogo boljem svetlu nego sto je to bio slucaj ranijih godina. Sa velikom dozom sakmokriticnosti i bez osvrta na neke dogadjaje iz prethodnih decenija koje su se uvek provlacile, Aleksandar Vucic je nacinio prve bitne pomake a pruzena podrska na minulim zborima ce mu biti jos veci podstrek da nastavi zapoceto.

sonik

pre 9 godina

Znamo da su investiori za vreme tromandatnog perida vladavine zutih u sirokm luku zaobilazili nasu zemlju, da su sve odradjene privatizacije i investicije od strane kvaziinostranih firmi imale trag domacih tajkunskih organizacija. Drago mi je da ce konacno novac investicija biti namenski upotebljen!

bereton

pre 9 godina

Stabilnost na ekonomskom planu direktno utice na sve aspekte drustvenog zivota. Odluku da primenom reformi najvise paznje posveti ekomoskom oporavku premijer je nedvosmisleno potvrdio da u potpunosti poznaje situaciju u kojo se zemlja nalazi I da je nasao najbrze moguce resenje za izlalak iz haosa u koji je ova drzava dovedena!

boricmilan

pre 9 godina

Sve sto nam ostaje na putu ka EU je da se prilagodimao standardima koji su propisani da bi mogli slobodno da plasiramo robu na njihovo trziste , Vucic je svoj deo posla uradio na nama je samo da iskoristimo predpristupne fondove koji ce nam biti dostupni i na taj nacin pokrenemo privredu.....

kliber

pre 9 godina

Premijer ima za cilj da strane zemlje sto vise investiraju u nasu drzavu. Investicije su nam sad prioritet, jer nam sada to trenutno moze najvise pomoci.

lektira

pre 9 godina

Osnov svake uspesne, suverene i medjunarodno uticajne drzave je jaka ekonomija. Ekonomska nezavisnost direktno utice na bolji drustveni standard I zdraviju kolektivnu svest. Paket predstavljenih mera ce pospesiti oporavak!

mitrika

pre 9 godina

Ekonomija kao jedan od najbitnijih faktora stabilnosti direktno je povezana sa svim granama drustava. Akcioni plan koji je vezan za ovaj factor a koji premije sa velikom efikasnoscu I odlucnoscu i uz predstavljeni paket olaksica planira da sprovedeje kljuc oporavka ove zemlje!

boric13

pre 9 godina

Dogovor i konsultacije su zavrsni cin danasnje Vuciceve posete sto verujem da je proslo kako treba jer Vucic zna da radi svoj posao, velika borba nam tek predstoji , moramo kompletno spoljno trgovinski sistem da prilagodimo pravilima EU , kako bi nesmetano plasirali svoju robu na njihovom trzistu , nadam se uspehu jer je nas interes u pitanju....

agronom,boric

pre 9 godina

Nadam se da ce Vucic na pravi nacin uraditi sve sto je u njegovoj moci i da ce Srbija nastaviti svoj put ka evrointegracijama, Francuska ce nas podrzati u u to nesumnjam .....

Arhaik

pre 9 godina

Čoveče kakav blam, mi praktično uopšte nemamo železničku saobraćajnu mrežu... Taj fenomen koji postoji od 2000 god. se valjda zove "Demokratske reforme".

Duke

pre 9 godina

Jel imamo mi ministra inostranih poslova?
Zasto ovaj covek radi njegov posao?
Zasto nije u zemlji i zasto ne koordinise 21 zakon koji je najavio do 1.jula?
Da se nije sklonio iz zemlje na neko vreme?

Balkanac

pre 9 godina

Vucic ne staje.. svaka cast! (Sara Kej, 3. jul 2014 08:14)
Svet ga poštuje i uvažava. Kod nas to još ide sporo i uz mnogobrojne otpore. Valjda je to dobro, videćemo!

nemanja

pre 9 godina

Svaka cast Vucicu, za samo dve godine oborio je rekord u broju botovskih komentara punih hvalospeva njemu.

Botovi, trk na vest o zakonu o radu, sahranise vas tamo, mora mnogo minusa da se lupa. Ili ste vi zaduzeni samo za hvale Vodji, za ostalo vam nisu napisali misljenje.

bora

pre 9 godina

Mislio sam da je nemoguće,da se pojavi ljigaviji i odvratniji političar od Tadića.Grdno sam se prevario!! Milošević (u čijem sa rušenju aktivno učestvovao) je,teška srca priznajem,bio za ove patriota,državnik i gospodin čovek!!

koja farsa

pre 9 godina

Evo nama jos milijardi investicija iz Francuske i to u sezoni godisnjih odmora.
Dok je bio PPV radio je premijerske poslove, sad kao Premijer radi poslove Ministra inostranih poslova.Zali Boze para.
Tako je samo putovao Jeremic i spasavao Kosovo, rezultati su se videli.....

Mihailo

pre 9 godina

(Mineli, 3. jul 2014 08:27) Reci mi da nisi ozbiljan, molim te. Inace, predsednik vlade u francuskom politickom sistemu se pita taman koliko i opozicija u Srbiji. Tamo je predsednicki sistem i Oland je najvisi predstavnik zemlje, tako da Vucicu bas i nije ukazana velika cast, narocito zbog toga sto je on tamo otisao.

Vid'o sam vas, vid'o sam vas...

pre 9 godina

Nije daleko dan kad će evropski političari u paničnom trku početi da beže iz rođene zemlje kad se ovaj najavi da dolazi. "Posetićemo i svih 18 nemačkih pokrajina." Ne bih dalje.

prki bg

pre 9 godina

Sara key, fiona, nemam reči, mineli, brankica55, cvetko, vule 011, bedzo, mirta, lala, nataša.....itd. Kakva armija ljudi bez ikakvog obraza, morala, odgovornosti. Slepi ili nešto drugo? Bot ili megabot? Žali bože vaših života.

ro-BOT-s

pre 9 godina

Imamo najbolje predstavnike vlasti, mogu svi zajedno cela skupstina i svi ministri da odu u inostranstvo, i da ostanu u duzem vremenskom periodu, samo neka se ne vracaju, ako moze zauvek, posle njihovog odlaska ima drzavi da svane.

glupost

pre 9 godina

Od vas mozemo svaki dan isto da cujemo!A gde je boljitak?..nema ga!Svaki dan je zivot sve skupli i skupli...auto osigutanje je poskupelo za 45%,e moja Srbijo!

meda

pre 9 godina

Joj svi nam daju podršku a mi svi šenimo i blejimo kao da smo već u EU a znamo gde je kraj tog puta ako ga bude uopšte jer sutra kada se pomire EU i Rusija eto druge politike i drugih priča i bla bla , kao da prolazimo kroz sve to prvi put. Muka mi već od tih pohvala a stomaci prazni.

Bucko razmisljam

pre 9 godina

"FR podržava Srbiju na putu ka EU"

Ovo je samo jedan od naslova koji se godinama koristi za "brizljivo zatupljivanje gradjana Srbije", "nadamo se, verujemo, ocekujemo konkretne rezultate, "uradit CEMO", obezbedit CEMO uslove kako bi investitori ulagali u Srbiju" i td. i td. I pored toga sto to pretstavlja jasno PRIZNAVANJE da oni koji kazu "uradit CEMO ili obezbedit CEMO" NISU NISTA ni URADILI ni OBEZBEDILI, opet ta "fora PALI" kod vecine tog naroda "amputiranog mozga" koji se "divi" tim "DANGUBAMA I LEZILEBOVICIMA" ?
Kakav narod takva i Vlast a kakav je narod on dobro ima i takvu Vlast" ?

Nislija

pre 9 godina

U tim reformama i novim zakonom o radu radnik ce izgubiti neke privilegije i ja sam s pravom BESAN ali bitno je da FR i Nemacka podrzavaju put u EU i recite mi JEL MOGU JA TO DA STAVIM U FRIZIDER

Vlasnik dvorca u dolini Loare

pre 9 godina

Privatna (turistička) poseta, dobrodošla nekim "državnim novinarkama" da vide Ajfelovu kulu. Ministar ekonomije poručio prvom premijeru Srbije da nas na putu ka EU podržavaju francuski predsednik i premijer. Mi nismo videli ni koje su to francuske firme bile na sastanku i ko je te firme predstavljao. Dobijam utisak da nisu ni vodeći ljudi poznatih firmi bili. Izjavu za RTZS dao bivši ambasador Francuske u beogradu. Šta on danas radi? Msje iz "Alkatela" na RTS-u potpisan je kao "predstravnik Alkatela". Ovo postaje nepodnošljivo.

Milan Filipovic

pre 9 godina

"........" snažno podržava Srbiju na putu ka EU.

Izmedju navodnika upišite zemlju po vašem izboru, a reč snažno se može bilo ubaciti ili izbaciti jer suštinski ne menja optimistički ton izjave.

Toliko nas svi podržavaju i snažno podržavaju de je milina jedna. Sva je sreća da su sve to nebuloze jer da nisu, do sada bi nas već uterali u taj čemerni i bankrotirani konglomerat vojno okupiranih teritorija.

Kralj Ibi

pre 9 godina

U Srbiji je ocigledno danas na delu ogroman privredni razvoj zasnovan iskljucivo na parolama. Ko god hoce moze slobodno da verje u ove sarene laze samo nemoj posle da bude kajanja.

poznavaoc stanja

pre 9 godina

Sve je ovo lepo,samo kasno.Ustvari samo zamazivanje ociju.Podledajte malo pazljivije naslovnu stranu sajta b 92,poltike,kurira i videcete da su ustvari glavni naslovi:Rusi oslikavaju Hram,Vojna avijacija Srbije i Rusije o saradnji,Rusi kupuju zelezaru za 39 rubalja,Krenule Ruske masine za pruge,Ruska delegacija sa ...,Delegacija Srbije sa ....,Vucic kod PUTINA I MEDVEDEVA.
Pametnom dosta.Iz aviona se vidi da od nezavisnosti Srbije nema ni N.Sve kljucne tacke Srbije uklj. I Energetiku su POD RUSIMA.

Kralj Ibi

pre 9 godina

Ponosan sam na svojih 150 minusa. Hvala svima na ovakvoj podrsci. Ocigledno su napredne snage pravilno prepoznale vrednost moje poruke.

Danko

pre 9 godina

Premijer je ostvario odlicnu komunikaciju sa clanicama EU. Iako su godinama izbegavali nase funkcionere,sada se mozemo pohvaliti dobrim odnosima,postovanjem i poverenjem koje nam je ukazano.

Brka

pre 9 godina

Premijer čini sve kako bi oporavio Srbiju. Ne sumnjam da će poseta Francuskoj doneti Srbiji nove investicije i nova radna mesta.

tetreb

pre 9 godina

MEDEF, jedno od najjačih privrednih udruženja EU okuplja oko 800 firmi, neka i samo jedan posto investira u Srbiju mi smo na konju jer to bi bilo 8 jakih kompanija. Ako nas MEDEF targetira znači da smo zemlja u razvoju, taj proces je započet i od sada samo napredujemo ka normalnoj uređenoj zemlji Evropske unije.

Verka

pre 9 godina

Ove posete premijera drzavama samo govore koliko je istrajan i uporan da Srbija stane konacno na noge i omoguci nam pristojan zivot kakav i zasluzujemo. Bravo na trudu i zalaganju.

Truman

pre 9 godina

Razvijanje dobrih odnosa sa stranim zemljama je od izuzetnog značaja za razvoj i napredak Srbije. Uz njihovu podršku smo definitivno korak bliže ulasku u EU. Nadam se da ćemo u tome i uspeti.

Macka

pre 9 godina

I nek mi posle neko kaze,kako rezultrata nema...ima ih ali ide se polako,ali i ocigledno je da neki ne zele da ih vide i ne priznaju ih.

Hitman

pre 9 godina

Podrška francuske na evropskom putu Srbije nije nimalo beznačajna ipak su oni jedna od vodećih zemalja EU
Premijer odličan 5

Kristina

pre 9 godina

Francuzi kazu da sitnice cine zivot.Dobar plan je samo ovaj koji polazi od sitnica,sve obuhvata i pazljivo uklapa sve detalje.

VIDOJE

pre 9 godina

Zbog svoje energije I velike zelje za uspehom Vucic je ucinio da se I te kako promeni slika o Srbiji koja je vladala do skora. Vise nas ne gledaju kao zemlju divljaka vec kao zemlju mogucnosti.

Andol!

pre 9 godina

Citam komentare, kazu, zapad gleda Srbiju sa vise postovanja. Ne bih rekao, zapad nema postovanje, zapad ima interes, nista se ne razlikuje ni istok. Srpska geografija je omogucila, opet, da ceo svet gleda Srbiju. Srbija danas, sa stabilnom politickom situacijom jeste logisticki centar Evrope, Azije i Afrike. Srbiju danas zapadne zemlje gledaju sa interesom, jer znaju koliko mogu da zarade. To nije nista lose. Mi konacno mozemo da se nadamo miru u Srbiji, a posebno poslu. Jer strane firme ce gledati da smanje svoje troskove otvarajuci fabrike u Srbiji.

Hedona

pre 9 godina

Građani Srbije su zadovoljni već postojećim rezultatima rada Aleksandra Vučića.Srbija i treba da ima prijateljske veze svuda u svetu, i drago mi je da su postogli rezultate. Srbija zaista može da očekuje veliku pomoć i podršku oko sprovođenja reformi koji će omogućiti brže i bolji ulazak Srbije u EU. Drago mi da francuski privrednici žele da investiraju u Srbiju. Da rade na tome da Srbija postane razvijena država.Drago mi je da će svaki grad u Srbiji podjednako razvijati i da Aleksandar Vučić nalazi veliku podršku privrednika.

bora

pre 9 godina

Mislio sam da je nemoguće,da se pojavi ljigaviji i odvratniji političar od Tadića.Grdno sam se prevario!! Milošević (u čijem sa rušenju aktivno učestvovao) je,teška srca priznajem,bio za ove patriota,državnik i gospodin čovek!!

Vid'o sam vas, vid'o sam vas...

pre 9 godina

Nije daleko dan kad će evropski političari u paničnom trku početi da beže iz rođene zemlje kad se ovaj najavi da dolazi. "Posetićemo i svih 18 nemačkih pokrajina." Ne bih dalje.

prki bg

pre 9 godina

Sara key, fiona, nemam reči, mineli, brankica55, cvetko, vule 011, bedzo, mirta, lala, nataša.....itd. Kakva armija ljudi bez ikakvog obraza, morala, odgovornosti. Slepi ili nešto drugo? Bot ili megabot? Žali bože vaših života.

meda

pre 9 godina

Joj svi nam daju podršku a mi svi šenimo i blejimo kao da smo već u EU a znamo gde je kraj tog puta ako ga bude uopšte jer sutra kada se pomire EU i Rusija eto druge politike i drugih priča i bla bla , kao da prolazimo kroz sve to prvi put. Muka mi već od tih pohvala a stomaci prazni.

ro-BOT-s

pre 9 godina

Imamo najbolje predstavnike vlasti, mogu svi zajedno cela skupstina i svi ministri da odu u inostranstvo, i da ostanu u duzem vremenskom periodu, samo neka se ne vracaju, ako moze zauvek, posle njihovog odlaska ima drzavi da svane.

Duke

pre 9 godina

Jel imamo mi ministra inostranih poslova?
Zasto ovaj covek radi njegov posao?
Zasto nije u zemlji i zasto ne koordinise 21 zakon koji je najavio do 1.jula?
Da se nije sklonio iz zemlje na neko vreme?

koja farsa

pre 9 godina

Evo nama jos milijardi investicija iz Francuske i to u sezoni godisnjih odmora.
Dok je bio PPV radio je premijerske poslove, sad kao Premijer radi poslove Ministra inostranih poslova.Zali Boze para.
Tako je samo putovao Jeremic i spasavao Kosovo, rezultati su se videli.....

Mihailo

pre 9 godina

(Mineli, 3. jul 2014 08:27) Reci mi da nisi ozbiljan, molim te. Inace, predsednik vlade u francuskom politickom sistemu se pita taman koliko i opozicija u Srbiji. Tamo je predsednicki sistem i Oland je najvisi predstavnik zemlje, tako da Vucicu bas i nije ukazana velika cast, narocito zbog toga sto je on tamo otisao.

nemanja

pre 9 godina

Svaka cast Vucicu, za samo dve godine oborio je rekord u broju botovskih komentara punih hvalospeva njemu.

Botovi, trk na vest o zakonu o radu, sahranise vas tamo, mora mnogo minusa da se lupa. Ili ste vi zaduzeni samo za hvale Vodji, za ostalo vam nisu napisali misljenje.

glupost

pre 9 godina

Od vas mozemo svaki dan isto da cujemo!A gde je boljitak?..nema ga!Svaki dan je zivot sve skupli i skupli...auto osigutanje je poskupelo za 45%,e moja Srbijo!

Bucko razmisljam

pre 9 godina

"FR podržava Srbiju na putu ka EU"

Ovo je samo jedan od naslova koji se godinama koristi za "brizljivo zatupljivanje gradjana Srbije", "nadamo se, verujemo, ocekujemo konkretne rezultate, "uradit CEMO", obezbedit CEMO uslove kako bi investitori ulagali u Srbiju" i td. i td. I pored toga sto to pretstavlja jasno PRIZNAVANJE da oni koji kazu "uradit CEMO ili obezbedit CEMO" NISU NISTA ni URADILI ni OBEZBEDILI, opet ta "fora PALI" kod vecine tog naroda "amputiranog mozga" koji se "divi" tim "DANGUBAMA I LEZILEBOVICIMA" ?
Kakav narod takva i Vlast a kakav je narod on dobro ima i takvu Vlast" ?

Nislija

pre 9 godina

U tim reformama i novim zakonom o radu radnik ce izgubiti neke privilegije i ja sam s pravom BESAN ali bitno je da FR i Nemacka podrzavaju put u EU i recite mi JEL MOGU JA TO DA STAVIM U FRIZIDER

Vlasnik dvorca u dolini Loare

pre 9 godina

Privatna (turistička) poseta, dobrodošla nekim "državnim novinarkama" da vide Ajfelovu kulu. Ministar ekonomije poručio prvom premijeru Srbije da nas na putu ka EU podržavaju francuski predsednik i premijer. Mi nismo videli ni koje su to francuske firme bile na sastanku i ko je te firme predstavljao. Dobijam utisak da nisu ni vodeći ljudi poznatih firmi bili. Izjavu za RTZS dao bivši ambasador Francuske u beogradu. Šta on danas radi? Msje iz "Alkatela" na RTS-u potpisan je kao "predstravnik Alkatela". Ovo postaje nepodnošljivo.

Kralj Ibi

pre 9 godina

Ponosan sam na svojih 150 minusa. Hvala svima na ovakvoj podrsci. Ocigledno su napredne snage pravilno prepoznale vrednost moje poruke.

poznavaoc stanja

pre 9 godina

Sve je ovo lepo,samo kasno.Ustvari samo zamazivanje ociju.Podledajte malo pazljivije naslovnu stranu sajta b 92,poltike,kurira i videcete da su ustvari glavni naslovi:Rusi oslikavaju Hram,Vojna avijacija Srbije i Rusije o saradnji,Rusi kupuju zelezaru za 39 rubalja,Krenule Ruske masine za pruge,Ruska delegacija sa ...,Delegacija Srbije sa ....,Vucic kod PUTINA I MEDVEDEVA.
Pametnom dosta.Iz aviona se vidi da od nezavisnosti Srbije nema ni N.Sve kljucne tacke Srbije uklj. I Energetiku su POD RUSIMA.

Kralj Ibi

pre 9 godina

U Srbiji je ocigledno danas na delu ogroman privredni razvoj zasnovan iskljucivo na parolama. Ko god hoce moze slobodno da verje u ove sarene laze samo nemoj posle da bude kajanja.

Milan Filipovic

pre 9 godina

"........" snažno podržava Srbiju na putu ka EU.

Izmedju navodnika upišite zemlju po vašem izboru, a reč snažno se može bilo ubaciti ili izbaciti jer suštinski ne menja optimistički ton izjave.

Toliko nas svi podržavaju i snažno podržavaju de je milina jedna. Sva je sreća da su sve to nebuloze jer da nisu, do sada bi nas već uterali u taj čemerni i bankrotirani konglomerat vojno okupiranih teritorija.

fiona

pre 9 godina

Svakodnevna zalaganja, trud i neizmerna snaga i volja ovog čoveka su za svaku pohvalu!!!Ako se vodimo time da se trud uvek ispalti znači da ćemo imati sigurno svetliju budućnost!!

kalina

pre 9 godina

Ovolike posete mogu dovesti samo do sve bolje saradnje i međusobnog poštovanja a iz toga proizilaze sve veći broj investitora!!Toliki trud i zalaganje nisam nikada videla, i počastvovana sam!!!

brankica55

pre 9 godina

Odavno nismo imali ovako sposobnog premijer,koji stize na sve strane i cini sve sto je u njegovoj moci da ucini nesto dobro za svoj narod i svoju zemlju.

cvetko

pre 9 godina

Ovaj covek je pun energije i spreman je da tu svu svoju energiju usmeri na rad i pobljsanje zivota u nasoj zemlji na cemu mu svi moramo cestitati i pomoci mu na bilo koji nacin da istraje do kraja.

Danko

pre 9 godina

Premijer je ostvario odlicnu komunikaciju sa clanicama EU. Iako su godinama izbegavali nase funkcionere,sada se mozemo pohvaliti dobrim odnosima,postovanjem i poverenjem koje nam je ukazano.

natasa

pre 9 godina

EU je prepoznala nasu drzavu kao ozbiljnu i spremnu za svaki vid saradnje. Njihova ulaganja ce znatno pomoci nasoj drzavi da izadje iz krize,a samim tim dobicemo i vise radnih mesta.

bedzo

pre 9 godina

Saradnja sa velikim brojem zemalja ce nam itekako dobro doci jer smo mi mala zemlja u razvoju,koja je napokon krenula da radi kako treba,tako da premijeru porucujem da samo tako nastavi i da izdrzi do kraja sa reformama.

lala

pre 9 godina

Premijer ima za cilj, da u sto kracem roku dobijemo stabilnu i uredjenu zemlju. To bez podrske EU nije moguce,pa je ovakva komunikacija jako vazna za nasu zemlju.

MajdaMM

pre 9 godina

I ova poseta, kao i poseta Nemackoj i njenim privrednicima svakako govori da je uporan i da zeli da ostvari plan te Srbiju ucini razvijenom i ekonomski oporavljenom zemljom.Dobor je cuti iskustvo najboljih, od takvih se uci i saradnjom sa takvima se cine rezultati i postizu uspesi.

Veljko00

pre 9 godina

Premijer osvaja jednu po jednu zemlju koja je nama vazna na evropskom putu. Svuda je docekan kao prijatrelj I svi hvale napredak Srbije. Ovo su direktini dokazi da je Srbija na dobrom putu I da nam je izvestan ulazak u Evropsku uniju.

smoki

pre 9 godina

Nastavak pregovora sa EU ,moze doneti samo dobro ovoj zemlji. Posle porazavajucih rezultata demokratskih strucnjaka, konacno nas posmatraju kao ozbiljnu drzavu, ciji premijer ima za cilj da sprovede reforme i opravi drzavu od demokratskog kraha.

lia

pre 9 godina

Ko god da je gajio sumnje da Vucic daje prazna obecanja, demantovao je svojim trudom i zalaganjem da Srbiju predstavi kao ozbiljnu zemlju, kojoj su potrebne investicije, a koje nece propasti onima koji ih ulazu jer Srbija vodi odgovornu politiku i nema nameru da tesko povracen ugled urusava.

Niko bitan

pre 9 godina

I treba da ide, sto vise, i sto cesce, bez obzira sto ga neki nazivaju izdajnikom. I jeste premijer da bi isao i uspostavljao kontakte, a ne samo da zapoveda po Srbiji i resava sitne carke.

Poskok

pre 9 godina

Za razliku od gomile onih koji su nas nekada predstavljali u svetu, sa frizuricama i bradicama, ovaj čovek ide u inostranstvo ja jasnom idejom šta i sa kim treba dogovoriti i kako privući investitore.

rista

pre 9 godina

Pre neki dan u Nemačkoj, sada u Francuskoj - tako i treba sa što više zemalja da sarađujemo. Drago mi je da imamo nekog ko će da isprati sve potrebe zemlje i da nas predstavlja kako treba u svetu

Verka

pre 9 godina

Ove posete premijera drzavama samo govore koliko je istrajan i uporan da Srbija stane konacno na noge i omoguci nam pristojan zivot kakav i zasluzujemo. Bravo na trudu i zalaganju.

The Voice

pre 9 godina

Ovakve posete mogu pozitivno uticati na imidz Srbije, i mogućnost da pojedine kompanije iz Francuske investiraju kod nas. Još uvek naš privredni ambijent nije dovoljno dobar, ali polako se popravlja, za to su dokaz mnogobrojne firme koje posluju kod nas, pre svega Nemačke.

DOBAR - SAVET - ZLATA - VREDI

pre 9 godina

Srbija je konacno dobila coveka koji je maksimalno posvecen svojoj drzavi. Nikada nije niti ce staviti sebe u prvi plan, vodi racuna o svakom detalju kako bi omogucio bolji zivot gradjanima koji szu mu dali poverenje da ih vodi. Objektivno nismo imali ovako sposobnog preedsednika vlade, kojem nije tesko da svakim danom vodi diplomatske razgovore sa ljudima koji nam mogu pomoci. Stize na sve strane i cini sve sto je u njegovoj moci da ucini nesto dobro za svoj narod i svoju zemlju.

Sokna

pre 9 godina

Napredak nase privrede i ekonomskog sistema, u mnogome zavisi od dobrih medjuregionalnih odnosa. Premijer je napravio odlican potez i ucinio da susedne zemlje postuju i saradjuju sa nasom drzavom.

sve&svuda

pre 9 godina

Kao i svuda gde je premijer boravio u poseti inostranstvu u poslednje vreme, posebnu pažnju posvećuje ekonomiji i razgovoru sa privrednicima. Svaka čast na promociji zemlje i energiji uloženoj da se slika i pozicija Srbije promeni.

Ikta

pre 9 godina

Zahvaljujuci uspesnim politickim idejama naseg premijera zvanicnici EU su nas prihvatili kao ozbiljnu i odgovornu drzavu. Vucic je jedini uspeo da nasoj zemlji vrati ugled kakav je nekada imala u svetu, a koji je bio srusen neodgovornom i beskorisnom politikom DSa.

Kolber

pre 9 godina

Svi investitori, uključujući i najuglednije francuske firme, investiraće u pravno uredjenu Srbiju, sa jasnom i predvidivom političkom situacijom, stimulativnim poreskim propisima, radnim zakonodavstvom.

Atex

pre 9 godina

Odnosi sa clanicama EU su stabilniji,sto govori cinjenica da su nasi funkcioneri postovani i cenjeni u evropskim zemljama. Tu sansu, da uz njihovu pomoc nasa drzava napreduje treba maksimalno iskoristiti.

Ikta

pre 9 godina

Zahvaljujuci uspesnim politickim idejama naseg premijera zvanicnici EU su nas prihvatili kao ozbiljnu i odgovornu drzavu. Vucic je jedini uspeo da nasoj zemlji vrati ugled kakav je nekada imala u svetu, a koji je bio srusen neodgovornom i beskorisnom politikom DSa.

Keka

pre 9 godina

Osnov svake uspesne i uticajne drzave je zdrava ekonomija. Ekonomska stabilnost utice na bolji zivotni standard,za sta se premijer i zalaze. Saradnja sa clanicama EU ce nam pomoci da nasa drzava brze napreduje.

Balkanac

pre 9 godina

Vucic ne staje.. svaka cast! (Sara Kej, 3. jul 2014 08:14)
Svet ga poštuje i uvažava. Kod nas to još ide sporo i uz mnogobrojne otpore. Valjda je to dobro, videćemo!

Dragoljupče

pre 9 godina

Državnici svih zemalja kako u okruženju tako i u EU i celom svetu prepoznali su napore i snagu Vučića i vlade da konačno Srbija postane pravno uređena zemlja, prepoznali su da pravi, odgovorni, stručni ljudi vode Srbiju, da premijer sva svoja obećanja data građanima Srbije i zemljama EU ispunjava, da sprovodi sve započete reforme, da se još žešće obračunava sa kriminalom i korupcijom kao i sa narko bosovima.

agronom,boric

pre 9 godina

Nadam se da ce Vucic na pravi nacin uraditi sve sto je u njegovoj moci i da ce Srbija nastaviti svoj put ka evrointegracijama, Francuska ce nas podrzati u u to nesumnjam .....

bob

pre 9 godina

covece prestani da se setas evropom,i u radi nesto da se stanje u srbiji popravi,ako nisi sposoban,a nisi daj ostavku.zanimljivo da sns botova nije bilo na vestima o poskupljenju fiksne telefonije i osiguranju vozila.hvala

Truman

pre 9 godina

Razvijanje dobrih odnosa sa stranim zemljama je od izuzetnog značaja za razvoj i napredak Srbije. Uz njihovu podršku smo definitivno korak bliže ulasku u EU. Nadam se da ćemo u tome i uspeti.

DEDA DZILE

pre 9 godina

Bice Srbija pravo ekonomsko cudo, ako Vucic nastavi ovako da nize uspesne posete velikim silama nema nam zime....Dovoljno je da dodje jedna velika Francuska kompanija, jedna velika Nemacka kompanija i mi smo napravili pola posla....

Cvetko

pre 9 godina

Jedino se ovako moze nesto uraditi, posetama svim zemljama i kucajuci na sva vrata, valjda cemo od svakog po malo skupiti i bice nam bolje nismo velika zemlja.

KONACNO - LEPA - VEST

pre 9 godina

Svakim danom se vise do gradjana Srbije dolaze lepe vesti da je sve vise drzava spremno da podrze napor drzave da sto pre udje u EU. Pogotovo raduje podatak da sada one drzave koje su objektivno do izbora nove vlade bile protiv ili su stidljivo pruzale podrsku. Srbija se moze brze oporaviti dolaskom stranih investitora. Aleksandar Vucic od samog pocetka tezi ka tome da ih privuce i na taj nacin ubrza oporavak privrede i ekonomskog stanja u zemlji. Na svu srecu gradjana Srbije to mu itekako uspeva,tako sto je dobio podrsku gde god je do sada bio u posetama.

Goranche

pre 9 godina

Diplomatija nam konacno dobro radi i na zavidnom je nivou, treba prijatelje u svetu traziti, ali uz obostrani interes dovesti stvari na svoje mesto.

Rambista

pre 9 godina

Francuske kompanije su dobrodošle, to je ključna poruka. Imaće zdrav poslovbi ambijent, transparentan odnos i najbolje moguće uslove jer ne želimo više da teramo investitore.

mitrika

pre 9 godina

Ekonomija kao jedan od najbitnijih faktora stabilnosti direktno je povezana sa svim granama drustava. Akcioni plan koji je vezan za ovaj factor a koji premije sa velikom efikasnoscu I odlucnoscu i uz predstavljeni paket olaksica planira da sprovedeje kljuc oporavka ove zemlje!

Pospesivanje

pre 9 godina

Premijer je danasnju Srbiju na medjunarodnom planu predstavio u mnogo boljem svetlu nego sto je to bio slucaj ranijih godina. Sa velikom dozom sakmokriticnosti i bez osvrta na neke dogadjaje iz prethodnih decenija koje su se uvek provlacile, Aleksandar Vucic je nacinio prve bitne pomake a pruzena podrska na minulim zborima ce mu biti jos veci podstrek da nastavi zapoceto.

Fratelo

pre 9 godina

Drago mi je što su Srbija i Francuska u dobrim odnosima, a tako treba i nastaviti. Uz podršku Francuske imamo mnogo veće šanse za ulazak u EU, a to nam je definitivno prioritet.

kliber

pre 9 godina

Premijer ima za cilj da strane zemlje sto vise investiraju u nasu drzavu. Investicije su nam sad prioritet, jer nam sada to trenutno moze najvise pomoci.

Arhaik

pre 9 godina

Čoveče kakav blam, mi praktično uopšte nemamo železničku saobraćajnu mrežu... Taj fenomen koji postoji od 2000 god. se valjda zove "Demokratske reforme".

Analiticar12

pre 9 godina

Svakodnevno u izjavama stranih zvanicnika cujemo da ova Vlada vodi Srbiju u dobrom smeru. Moram priznati da sam u pocetku bio skeptican ali se sada i ja slazem sa tim. Ako sam mogao da verujem Tadicu koji 10 godina nista dobro nije uradio onda mogu da verujem i Vucicu koji je za ova dva meseca kako vodi Vladu uspeo da dobije podrsku svih zemalja EU bez ikakvih uslovljavanja.

bela golubica

pre 9 godina

Francuska ulaganja i investitori su dobrodosli u Srbiju. Jeste da su razgovori zacini pricama o tradicionalnom prijateljstvu dva naroda , ali ovog trenutka meri se samo ekonomski interes za svaku saradnju. U svakom slucaju, imponuje Vucicev nastup u kome govori samo o realnom i ostvarljivom, bez praznih obecanja.

Hitman

pre 9 godina

Podrška francuske na evropskom putu Srbije nije nimalo beznačajna ipak su oni jedna od vodećih zemalja EU
Premijer odličan 5

sonik

pre 9 godina

Znamo da su investiori za vreme tromandatnog perida vladavine zutih u sirokm luku zaobilazili nasu zemlju, da su sve odradjene privatizacije i investicije od strane kvaziinostranih firmi imale trag domacih tajkunskih organizacija. Drago mi je da ce konacno novac investicija biti namenski upotebljen!

boricmilan

pre 9 godina

Sve sto nam ostaje na putu ka EU je da se prilagodimao standardima koji su propisani da bi mogli slobodno da plasiramo robu na njihovo trziste , Vucic je svoj deo posla uradio na nama je samo da iskoristimo predpristupne fondove koji ce nam biti dostupni i na taj nacin pokrenemo privredu.....

fest

pre 9 godina

Dosadasnjim posvecenim i energicnim radom u minulom periodu lider SNSa je u velikoj meri podigao medjuregionalni ugled i kredibilitet nase zemlje. Takav rad je rezultirao da danas nasu zemlju posmatraju kao strateskog saradnika sa kojim mogu ostvarivati buduce zajednicke projekte. Za zemlju u oporavku kao sto je to slucaj sa nasom podrska jedne od vodecih zemalja clanica EU nam je od velike koristi!

Lakica

pre 9 godina

Srbija se moze brze oporaviti dolaskom stranih investitora. Premijer tezi ka tome da ih privuce i na taj nacin ubrza oporavak privrede i ekonomskog stanja u zemlji.

olja 88

pre 9 godina

Uvek je dobro dobiti misljenje od zemlje koja napreduje u svakom pogledu,,,a Vučić će to na pametno prihvatiti i potruditi da ostvari

selena

pre 9 godina

Ovako popularne mere su zaista primamljive i sigurno ce privuci veliki broj investitora, a uliveni kapital bice znacajan cinila za stabilizaciju nase posrnule privrede!

keka

pre 9 godina

Napredak nase drzave zavisi i od stranih investicija. Vec su strane zemlje pocele da ulazu u nasu zemlju i time nam stavile do znanja da smo stekli njihovo poverenje.

Slatko

pre 9 godina

Sve vise zemalja nas podrzava i gura napred,mogu reci da sam prilicno iznenadjen...pogotovo mi se svidja saradnja oko otvaranja firmi i ekonomije.

sonik

pre 9 godina

Znamo da su investiori za vreme tromandatnog perida vladavine zutih u sirokm luku zaobilazili nasu zemlju, da su sve odradjene privatizacije i investicije od strane kvaziinostranih firmi imale trag domacih tajkunskih organizacija. Drago mi je da ce konacno novac investicija biti namenski upotebljen!

lektira

pre 9 godina

Osnov svake uspesne, suverene i medjunarodno uticajne drzave je jaka ekonomija. Ekonomska nezavisnost direktno utice na bolji drustveni standard I zdraviju kolektivnu svest. Paket predstavljenih mera ce pospesiti oporavak!

bereton

pre 9 godina

Stabilnost na ekonomskom planu direktno utice na sve aspekte drustvenog zivota. Odluku da primenom reformi najvise paznje posveti ekomoskom oporavku premijer je nedvosmisleno potvrdio da u potpunosti poznaje situaciju u kojo se zemlja nalazi I da je nasao najbrze moguce resenje za izlalak iz haosa u koji je ova drzava dovedena!

Milan Ostojić

pre 9 godina

@Poskok: Sada su se okolnosti promenile. Sada se više ne pregovara uz obavezan postotak za politićare. To je iza nas , i odmah je veliki broj investitora zainteresovan da uloži svoj novac u Srbiji.

S.L.

pre 9 godina

Hajde da vidimo nešto od tih rezultata... Ali, konkretnih rezultata za sve građane, a ne samo za vrh SNS.
I dok smo još mladi. Već 2 godine pričaju "Biće, biće...". Taj momenat nikako da dođe. Izgleda mi da jedino što naše vlasti umeju da proizvedu su neodređena obećanja na dugom štapu. "Već naredne godine će biti značajnih rezultata...", "Uskoro efekti mera...".
Priče za malu decu. Stvarno su krajnje nesposobni da nešto urade.

boric13

pre 9 godina

Dogovor i konsultacije su zavrsni cin danasnje Vuciceve posete sto verujem da je proslo kako treba jer Vucic zna da radi svoj posao, velika borba nam tek predstoji , moramo kompletno spoljno trgovinski sistem da prilagodimo pravilima EU , kako bi nesmetano plasirali svoju robu na njihovom trzistu , nadam se uspehu jer je nas interes u pitanju....

Macka

pre 9 godina

I nek mi posle neko kaze,kako rezultrata nema...ima ih ali ide se polako,ali i ocigledno je da neki ne zele da ih vide i ne priznaju ih.

VIDOJE

pre 9 godina

Zbog svoje energije I velike zelje za uspehom Vucic je ucinio da se I te kako promeni slika o Srbiji koja je vladala do skora. Vise nas ne gledaju kao zemlju divljaka vec kao zemlju mogucnosti.

Brka

pre 9 godina

Premijer čini sve kako bi oporavio Srbiju. Ne sumnjam da će poseta Francuskoj doneti Srbiji nove investicije i nova radna mesta.

Kristina

pre 9 godina

Francuzi kazu da sitnice cine zivot.Dobar plan je samo ovaj koji polazi od sitnica,sve obuhvata i pazljivo uklapa sve detalje.

Andol!

pre 9 godina

Citam komentare, kazu, zapad gleda Srbiju sa vise postovanja. Ne bih rekao, zapad nema postovanje, zapad ima interes, nista se ne razlikuje ni istok. Srpska geografija je omogucila, opet, da ceo svet gleda Srbiju. Srbija danas, sa stabilnom politickom situacijom jeste logisticki centar Evrope, Azije i Afrike. Srbiju danas zapadne zemlje gledaju sa interesom, jer znaju koliko mogu da zarade. To nije nista lose. Mi konacno mozemo da se nadamo miru u Srbiji, a posebno poslu. Jer strane firme ce gledati da smanje svoje troskove otvarajuci fabrike u Srbiji.

tetreb

pre 9 godina

MEDEF, jedno od najjačih privrednih udruženja EU okuplja oko 800 firmi, neka i samo jedan posto investira u Srbiju mi smo na konju jer to bi bilo 8 jakih kompanija. Ako nas MEDEF targetira znači da smo zemlja u razvoju, taj proces je započet i od sada samo napredujemo ka normalnoj uređenoj zemlji Evropske unije.

Hedona

pre 9 godina

Građani Srbije su zadovoljni već postojećim rezultatima rada Aleksandra Vučića.Srbija i treba da ima prijateljske veze svuda u svetu, i drago mi je da su postogli rezultate. Srbija zaista može da očekuje veliku pomoć i podršku oko sprovođenja reformi koji će omogućiti brže i bolji ulazak Srbije u EU. Drago mi da francuski privrednici žele da investiraju u Srbiju. Da rade na tome da Srbija postane razvijena država.Drago mi je da će svaki grad u Srbiji podjednako razvijati i da Aleksandar Vučić nalazi veliku podršku privrednika.