Subota, 28.06.2014.

13:56

SRS: Ako Šešelj dođe, ne igrajte se

Srpska radikalna stranka pozvala je danas Haški tribunal da odmah i bezuslovno oslobodi Vojislava Šešelja i poručila aktuelnoj vlasti da se "ne igra".

Izvor: Beta

SRS: Ako Šešelj doðe, ne igrajte se IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

127 Komentari

Sortiraj po:

tetreb

pre 9 godina

Ovi treba da idu na kolektivno lečenje a neki i u zatvor. Bolje im je da organizuju grupnu terapiju sa dobrim specijalistom nego što prave cirkus po gradu, mnogo se blamiraju

Milorad Kurcevic

pre 9 godina

Sto pre coveka rehabilitovati i izleciti,prepustiti mu da ujedini konacno ovu malu srpsku opoziciju. Samo se plasim da ce mu to biti omoguceno s` obzirom na nase politicke okolnosti. Vojislave, dodji nam sto pre, cekacemo te zeljno na aerodromu. S` verom u Boga za kralja i otadzbinu.

Filipa

pre 9 godina

Ako cemo da se plasimo Seselja koji toliko godina nije u Srbiji i koji sve radi na svoju ruku, onda stvarno treba da se zapitamo jel normalno da se stvore nemiri oko toga.

megdan

pre 9 godina

Da je ova država bila normalno uređena zemlja devedesetih godina Šešelj nikada nebi postao političar već bi otišao na robiju ili u mentalnu ustanovu. Srbiji je dosta destrukcije, primitivizma i cirkusa!

Nemanja

pre 9 godina

Molim nekoga da smiri radikale.Nije im dosao lider a vec laju i na zvezde.Umesto da sacekate Seselja pravite problem,zbog ovakvih izjava produzicete mu boravak u Hagu.

novica952

pre 9 godina

Dali je Srbija od boga usuđena da stalno trpi tiraniju manjine nad većinom i da uvek imamo haške hodočasnike koji prete sopstvenoj državi i vlasti.Dali smo se kako narod kaže na boga gađali kamenjem da nam šalje ovakve individue koje bi da Srbiju opet uvedu u haos i odsustvo svake tolerancije i da opet imamo prst uperen sa strane u nas koji pokazuje kakvo smo to država.Mislim da ova vlada i Vučić imaju smelosti i volje da zaustave ponovo bujanje nacionalizma i prozivanja po nacionalnoj osnovi i stalno razdvajanje na patriote i izdajnike.

Vedran

pre 9 godina

Primitivizam ponovo dobija medijsku paznju u Srbiji,dokle vise da glavna vest u zemlji budu predstavnici ekstremne desnice koji bez ikakvih problema iznose pretnje premijeru na javnom mitingu...sramota je da sada ne reaguje nevladin sektor i javno mnjenje

KOLIKO JE TO MOGUĆE

pre 9 godina

Pomahnitali ,bahati i ubistveno raspoloženi radikali su prošlost za političku scenu srbije, treba ih ispitati u vezi ubistva djindjića, govornik je priznao da su oni imali uticaja na njegovo ubistvo-

IGORRR

pre 9 godina

Pa nije zgodno zamislite kada krene sva ova masa ljudi koja je ovom tzv. mitingu. pa njih nema ni za pošteno Užičko kolo a kamo li za nešto drugo.

Popecatelj

pre 9 godina

Potpuno neprihvatljiv govor mrznje od strane radikala i otvorene pretnje drzavnom vrhu u slucaju da se bude pridrzavao zakona i ustava...Ovoj marginalnoj politickoj grupaciji ne sme biti dozvoljeno da ucenjuje drzavu i gradjane nba bilo koji nacin

majdaMM

pre 9 godina

Neki ne mogu ništa da učine, a svoje pravo lice pokazuju u toj nemoći.Lice koje niko ne voli-nasilnika, ucenjivača.Godine neke pojedince baš ne promeniše, samo još više ono ružno u njima se ističe.

bg

pre 9 godina

Ovako je isto pricao i nas premijer dok je bio radikal tako da nemoj da mi se tu zgrazavate u pojedinim komentarima jer ima nas koje pamcenje sluzi gospodo iz tajnih sluzbi koji ga velicate....

Keka

pre 9 godina

Ne mogu da verujem da ova saka okupljenih, toliko zla zeli nasem narodu.Toliko daleko idu da su se usudili da prete ubistvom,a istovremeno velicaju coveka koji I sam propagira nasilje. Mislim da treba za ovo da odgovaraju.

Dosadnjakovic

pre 9 godina

I posle moze neko da kaze da ima cenzure u Srbiji. Ovaj dripac javno poziva na haos i preti premijeru smrcu, umesto da bude uhapsen i strpan u ludaru i dalje se seta slobodno ulicama.

Mihailo Petrovic

pre 9 godina

Seselj je imao priliku - nije je iskoristio.
Narod je razmislio - pa izabrao. Kakva god da je ova vlada, nista manje ne voli srbe od Seselja.
Eto, to vam je moje misljenje !

Nepismena

pre 9 godina

Ajde Srbijo i opozicijo pomozi ovim jadnicima koji su izasli da docekaju lidera koji doci nece. Ovako mogu da buncaju svake nedelje dok ih dobro placaju oni koji zele krvoprolice u Sebiji i smrt premijera. Sto je jasno receno na skupu.

indianapolis

pre 9 godina

Ovo je vec SRamota Srbije. Pa ko moze da podrzi ove bolesne umove koji prete smrcu premijeru i ovo nije za cenzurisanje nego hapsenje za govor mrznje.

gospoPO

pre 9 godina

bahati, nasilni i skloni pretnjama-ovako javno to rade samo Radikali.Iskreno se nadam da će za ovakve reči ogovarati i da će nadležne službe odreagovati.Sramota. Ovakve stvari, poziv na nasilje, ubistva, Srbiji ne trebaju.

Nema cenzure

pre 9 godina

Danasnji skup je pokazao da imaju samo jedan cil, a to je samo da naude i uniste Vucica. Nije bitno kako samo da ga nema. Ovo je gore od bilo kog desnicarskog pokreta, do sada niko od njih nije javno pozivao na ubistvo premijera.

DeyanD

pre 9 godina

Srbi vise nisu tako naivni da veruju osobi poput Seselja, cija je istorija vrlo poznata. Dosta se zveckalo oruzjem u Srbiji, potrebni su uslovi za bolji zivot omladine koja zeli zivot dostojan gradjna Evrope.

Yoka

pre 9 godina

Radikali su sebi dali previse slobode. Za ovakav nastup i javno propagiranje nasilja, bi trebalo da budu hapseni. Svi u cuzu pa da vidimo cija je poslednja. Iza premijera stoji narod, koji ga nikada nece izdati.

Nikola

pre 9 godina

Ovo je direktna pretnja koja ne sme da ostane bez osude javnosti! Ne mogu da verujem da se Šešelj ovako obraća preko svojih stranačkih organa! Zar mu nije stalo da se vrati kući svojoj porodici?!

input

pre 9 godina

Evo dokaza sta bi uradili ako Seselja puste. Vec prete ubistvom premijeru ako uhapsi Seselja, a on naravno nece da postuje pravila kakva mu Hag trazi.

Može li bez cenzure

pre 9 godina

Boze mili oprosti im neznaju sta pricaju, udarilo ih je sunce u glavu. Ovo u bunilu prete smrcu premijeru inace su velike kukavice, ali narod je na izborima rekao sta misli o njima.

гаћони

pre 9 godina

Evo vam hejteri i trolovi ko zeli da vas vrati u vase devedesete. I ko preti smrcu premijeru i ovako se uvodi demokratija. Da vidim ko moze da podrzi ovakav nastup i govor mrznje.

Rajko ćuk

pre 9 godina

@marija:Ma oni više nisu ni sami sebi interesantni , a kamo li građanima. Juče je bilo više sučajnih prolaznika nego radikala.

Zlatko

pre 9 godina

Šešelj je uvek bio kontraverzna ličnost. To mu svakako ne daje pravo da ovako javno preti. Još nije izašao iz Haga, nakon ovakvih poruka iz Beograda, ne znam da li Hag može da ga pusti, pogotovo što sam ne prihvata uslove. Tužno, ružno, rekao bih i opasno, a dolazi iz redova SRS.

Rajko ćuk

pre 9 godina

@marija:Ma oni više nisu ni sami sebi interesantni , a kamo li građanima. Juče je bilo više sučajnih prolaznika nego radikala.

Milanko Renovica

pre 9 godina

@Knez Miskin:Od narikača i ostrašćenih radikala , ništa drugo se ne može ni očekivati. Oni jedino znaju da nariču i prete sa praznom puškom.

Levo desno, nigde moga stanaaaaaaa

pre 9 godina

ETO! Zato ja stalno govorim, treba legalizovati vutru, a ne da se ove pijane budale šire zemljom. Iako, iskren da budem, sumnjam da tu ima i nekoliko ljubitelja metaamfetamina. Posebno ovaj govornik, zaboravio sam mu ime. On mi je prvi kandidat.

MARCELO

pre 9 godina

Ako Seselj dodje, onda prete bice svasta ako ga uhapsi Vlada Srbije? A on ne zeli da dodje i trazi od Vlade da ne daje garancije Hagu. A njegova stranka mu priredjuje docek....Bas su ovi radikali konfuzni....Ne razumem sta hoce...

Draganče

pre 9 godina

Šta reći o psihopatima koji pozivaju na nasilje? Sva sreća pa ih je malo. Većina građana Srbije želi da živi zdravo i normalno, ali ima i ovakvih individua.

Nina

pre 9 godina

Skandalozne izjave radikala. Ne mogu da verujem da se u Srbiji i dalje dešava da neko preti ubistvom premijera. Ovde trebaju da reaguju nadležni državni organi.

LilyBag

pre 9 godina

@anfakbls, 28. jun 2014 15:54
Cemu tako negativan stav? Stanje u zemlji je odlicno s obzirom na to koliko je godina unistavana, ali tesko da ce nam biti skroz dobro dok budemo ovako negativno razmisljali. Seseljeve pretnje ne donose nista pozitivno, samo govore o njemu, a ovaj poziv na ubistvo premijera je, pa malo je reci - sraman.

Dzoni #

pre 9 godina

Ako Seselj dodje on ce morati da postuje uslove pod kojim je pusten, a ako ne postuje, onda ce biti uhapsen i vracen u Hag. Ovo je pravna drzava , nije cirkus. A ovi sto prete morali bi da osete dejstvo pravne drzave i da isto budu uhapseni.

Krstajac

pre 9 godina

Jel ovo normalno? Koristiti ovakav recnik i upucivati ovakve pretnje?!
Zar je moguce da su samo ovi radikali ostali u nekom svom imaginarnom svetu, ne shvatajuci da se Srbija promenila? I posle kada Tuzilastvo odreaguje, bice da je to "politicka hajka".

Sinisa

pre 9 godina

Mislim da su Vucic i Nikolic sami iscrtali svoju politicku buducnost i ne razumem sta radikali lupetaju. Po meni je trenutna vlast najgora od kada postoji srpsko ime. Najgore je sto nama treba u proseku 10 godina po vlasti da bi se srusila, a vreme ide i mi smo sve stariji. Imao sam 14 godina kada je pocela Miloseviceva utopija, 24 kada je pocela DOS-ova, 34 od ovih bilmeza. verovatno cu imati 44 kada dodju novi. Psi laju, a karavani prolaze..

Washington

pre 9 godina

Pobogu, pa da li su oni upravo pozvali na ubistvvo premijera na javnom skupu??? Dakle radikali su definitivno listom odlepili..
(Knez Miskin, 28. jun 2014 15:12)

A pre su bili normalni!?

Taj Seselj je zasluzio da trune u zatvoru do kraja zivota! Pun je bio ovakvih izjava kroz devedesete al sad ga nesto narod zali zato sto je u hagu. Sto se mene tice u haps dozivotno! I ove ostale fasiste potrpati sa njim.

Q

pre 9 godina

Svasta, a kako je to prosao Tito? Uzivao covek do zadnjeg dana. Niko ne zivi vecno, ne vidim kako je to Seseljeva pobeda? Da nije hapsio Seselja, vecno bi ziveo, ili sta?
Kako je prosao Djindjic, to znamo, i time niko ne bi smeo da se ponosi.

Nemanja

pre 9 godina

Ovakvu istu retoriku su imali i Toma i Vučić, a sada je kao ne znam ni ja kako osuđuju. Samo što naš narod ima kratko pamćenje. Ljudi, da li je to normalno? ( Za botove: Zašto minusi? Je l' ne govorim istinu? :) )

31

pre 9 godina

Slazem se tuzilastvo treba da preispita izjave. Ali isto tako su trebale da se prispitaju izjave naseg sadasnjeg predsednika pred ubistvo Djindjica. A dokle je on dogurao sa takvim izjavama do predsednika?!

Marko

pre 9 godina

Gde su sada te ne vladine organizacije da osude ovakvo ponašanje ,nego ćute o tome.

Ovde se preti njihovim porodicama i sve boli uvo za to,setite se kako je Šešelj pre polaska u Hag najavljivao krvoproliće ,pa šta se desilo ,ubili su premijera.

Pa tada ste pljuvali Đinđića govorili sve i svašta o njemu,i ako nije bilo istina ,a sada se kunete u njega.

Radikalima treba da se zabrani da se bave politikom,jer neko ko preti da će se svetiti deci političara,taj ne može da bude političar i oni koji ga podržavaju ne mogu da se bave politikom.

Deki

pre 9 godina

@(neiskreni.., 28. jun 2014 17:30),samo još da objasniš, te koje braniš, kako su oni do juče bili u stranci Šešelja i podržavali njegovu politiku, koja nas je zavela u crno 90-ih godina?

sve u BRK pa kome se svidelo svidelo

pre 9 godina

Kažu radikali ako Šešelj dođe ne igrajte se.Ništa ne brinite radikali znamo da Šešelj neće da dođe kao što i vi znate,jer da želi slobodu ne bi se ovako ponašao.Pre bih rekao da je njega zahvatio sindrom zatvorskog života i da kada bi ovamo došao boji se da bi naišao na neviđeno razočarenje baš u režiji Šarovića,Krasića,Radete i ostalih koji su najveću stranku sahranili,jer svako ko je normalno razmišljao ili je smenjivan ili je isteravan iz stranke.Primer toga su Vučić i Nikolić koji više nisu mogli da slušaju nebuloze nekih koji su narodne glasove dobijene na račun SRS krčmili sa žutima radi svojih ličnih interesa.

ONO&DSZ

pre 9 godina

Ma stvarno bre, sta je Titu trebalo da hapsi Seselja? Mogao je ovog maja u miru sa svojim cukununucicima da slavi svoj 122. rodjendan, ali on se preracunao i uhapsio Seselja.

DEDA CVETKO

pre 9 godina

Poruka SRS-a vladi Srbije: kad Vojvoda sleti, naših 0.2% glasaca preuzece vlast u zemlji.

Lele Boske, što ovde ima da padaju pivski pučevi i noci dugih noževa! Da nije mozda UPRAVO TO razlog što ga antisrpski sud UPRAVO SADA pušta na slobodu?

Milan

pre 9 godina

Šešelj treba da se vrati ali Srbija u koju dolazi na sreću više nije ona iz koje je otišao i koju je on u krvavim devedestim stvarao! Mržnja, ubistva, paljevine, pretnje, spiskovi...sve je to sada kažnjivo i više nije smešno kada se neko "oklizne o bananu"

IBJ

pre 9 godina

Ovo me podseća na onaj stari vic kada se dvojica svađaju preko brda. Jedan viče: "Ua komunisti!" Drugi viče: "Ua fašisti!" A odjek se vraća: "Isti, isti..."

cukce

pre 9 godina

Ne znam zasto Naprednjaci kritikuju ove govore, pa oni su do pre par godina iste reci i uvrede koristili i Vucic i Nikolic koji su danas pominjani isti su recnik koristili do skoro! RTS nijednu informaciju nije preneo [sic!] o ovom skupu, udarili Naprednjaci cenzuru medija o Seselju a samo pre par godina su isli od vrata do vrata i trazili potpise za prenos sudenja Seselju!

marija

pre 9 godina

Prosli su radikali ulicom Kralja Milana, saka jada.
Da li vas je bilo 150oro u kolini, radikali? Ni toliko.
Ali je zato trestalo sa razglasa kao da vas je bataljon.

SVE ZNAM

pre 9 godina

Aps za sve ove radikale levicare po zakonu.A Vojo dobro dosao kuci svojima.Zna da je sve izgubio,jeste on njima dosadio u Hagu gde nije ni trebao da bude.Jeste pokazao nadmoc u svakom pogledu.Sve je u pravu osim sto ne zna da sila boga ne moli.Treba da pamet iskoristi da pokrene razvoj Srbije i pridobije narod a ratnom retorikom i sukobima sa politickim protivnicima,sve gubi!!!

doci ce maca, na vratanca!!!

pre 9 godina

Potpredsednik SRS Milorad Mirčić rekao je da na svetu nema dva čoveka koja Šešelja više mrze od Vučića i Nikolića.

Ne volim radikale, kao sto ne volim ni naprednjake, ali Mircic ima pravo!!!

Obojica bi zarad vlasti i sopstvenu majku prodali, a sad kad su se ustolicili pomocu spletki, izdaja i lagarija, poslednje sto im treba je Seselj, koji ne preze ni od cega!!!

neiskreni..

pre 9 godina

Pa sta ako dodje Seselj!Videce da su mu nekada najblizi saradnici uspeli u onome u cemu on nije!Njegova ekstremna rec ga je dovela do ovoga!Nije bio na vlasti a odgovara i sedi u zatvoru,kao ga je bio glavni!Ide glavom kroz zid a to nije dobro..Nije prvenstveno dobro za njega!Na ovaj nacin i ovim ekstremnim i ostrim izjavama,samo stvara odijum antipatija prema sebi i prema stranci u kojoj je!Srbiji je dosta tih glasnogovornika,vreme je za rad i red!Srbiji bi mnogi da podmetnu nogu ,tako sto bi ovu kredibilnu vlast minirali a od strane onih koji su tu kredibilnost definitivno izgubili!Mnogo je onih u Srbiji,koji bi da ovoj vlasti vide ledja!Neki zato sto su izgubili vlast,neki su bili korumpirani i sada bi da odgovornost mimoidju..A gradjani i njihovo siromastvo je jedina konstanta,zbog koje bi moralo da se u ovoj korumpiranoj i opljackanoj drzavi,nesto konacno i uradi!Treba se izboriti sa tim i prici reformama a njih ostaviti da se krckaju u onome sto su sami zakuvali!U strahu od odgovornosti spremni su na sve!Dokazali su do sada,da su za to jedino i sposobni!Oni koji gube imaju pravo da se ljute,ali ne i remete razvoj Srbije i zabadaju klipove pod tockove reformama u Srbiji!Previse je toga sto su izneverili,previse su spinovali u magli i mraku!Dosta je bilo manevrisanja u izbegavanju sopstvene odgovornosti!Napad je najbolja odbrana..je vec vidjeno!Gradjani bi da to bude iskreno i bez zamena teza!

JosUvekTu

pre 9 godina

Bacite kljuc i zaboravite ga u tisini mraka !!
Ovaj bi vratio mrznju na nivo 90ih, a dobro se secam tih ruznih godina... Drugacije ni ne umeju. Zbog takvih sam morao da da hodam pognute glave i da cutim zbog drugacijeg prezimena. E, pa.. Odrastao sam u medjuvremenu i pitam se i ja nesto...

Jole

pre 9 godina

Sto je najgore, ova pretnja, u politickom smislu, uopste nije naivna. Cenim da ce njegov povratak da izazove bar 20% odliva biraca SNS sto ce uciniti politicku mapu Srbije malo drugacijom i interesantnijom. Ko zna, mozba bi to i znacilo budjenje uspavale opozije koja ne zna na momente da li treba da laje ili seni. Sa druge strane ne mislim da ce se i desiti. Mislim da je ovo samo lagana cuska premijeru da se ponasa i da izmedju ostalog OEBS nikada ne laze.

A možda je poruka upućena ministru policije, da dr ne hapsi dr

pre 9 godina

"Ako se desi da Šešelj dodje u Srbiju, poručujemo Vučiću da se ne igra i ne pokušava da ga hapsi. Neka razmisli kako su prošli svi koji su hapsili Šešelja, od Tita do Đindjića. Svi su oni odavno nestali sa političke scene i to je poruka koju danas upućujemo Vladi Srbije"

Iskaz je besmislen. U prvoj rečenici, pogodbeni deo ne odgovara realnosti, jer Vojislav Šešelj svakako dolazi u Srbiju, i to uskoro. Druga rečenica stavlja u isti koš Tita i Đinđića; prvi je umro u 88-oj godini života kao doživotni predsednik SFRJ, maršal JNA i lider SKJ. Drugi je mučki ubijen 12. marta 2003. kao predsednik Vlade Srbije u svojoj 51-oj godini. Besmisleno je porediti Josipa Broza Tita i Zorana Đinđića, po bilo čemu. Treća rečenica takođe je besmislena, jer 2003. godina uopšte nije bila (o)davno, za razliku od 1980, kada je Tito umro. Osim toga, odrednica "svi su oni" trebalo bi da uključi i Miloševića, jer je i on hapsio Šešelja, ali bi njegovo pominjanje bilo još apsurdnije; Milošević je preminuo upravo u pritvorskoj jedinici u Sheveningenu, gde se Šešelj nalazi neprekidno već punih 11 godina i 4 meseca.

mirko

pre 9 godina

Koji su ovo likovi, valjda su svesni da im niko ne pridaje nikakvu važnost pa krenuli da se hvale ubistvom, i pretnjama ubistvom, da to još postoji ne bih verovao da nisam video.
Na stranu što je sva ta njihova priča neistinita, jer Šešelja nikada nije hapsio Broz, u njegovo vreme bio je član SK, i radio za DB. Ni za vreme Đinđića nije hapšen, a držao je mitinge i preti ubistvom, kao i ovi sada.
Šešelj je postao disident tek posle Brozove smrti, i to prvenstveno što mu je propala karijera, koju je počeo da gradi kao ljubimac partije.
Svako iole upućen zna da Šešelja interesuju privilegije, vlast, i zadovoljenje sujete, a ideologija je u drugom planu.Bio je najomiljeniji opozicionar S.Miloševića, član SK, i nacionalista sve po potrebi.

Nikola Pašić

pre 9 godina

Žalosno je što na današnji dan skrnavite srpske žrtve u Prvom svetskom ratu, i Kosovskom boju, svojom huškačkom retorikom, pravite komparacije gde ih vi svakako ne možete praviti, i sam Nikola Pašić bi zasigurno bio neprijatno zgranut vašom minornom retorikom, i vokabularom. Sram vas bilo!!!!!!!!!

Marko Nikolic

pre 9 godina

Nema razloga da se pominje Djindjic, kad su ga vasi (i Kostunicini) vec ubili. Nadam se da ce se vratiti Seselj samo zabave radi, gotivno bi bilo gledati obracune s Vucicem i Nikolicem.

The Guy with the Mask

pre 9 godina

Setite se, setite, novembra petog! Ova zavera je bez baruta.
Ruši ideje, a ljude ne dira.
Zaveru ovu čine ljudi: nekad sluđeni, sada razljućeni.
Nekad im behu obećane zemlje bolje i život rajski.
Sada odumiru u osušenom blatu, kao zaglavljene ptice barske.
Setite se, setite, džakova sa glasovima lažnim!
Iste reči ste sami uzvikivali!
Sada njihov odjek slušate, samo jači nego što ste strahovali da će biti!

Aleksandar

pre 9 godina

za (Nikola Pašić, 28. jun 2014 16:16)

Nikola Pašić je oličenje korumpiranog, vlasti željnog političara koji ne preza ni od čega samo da ostane navlasti, pa makar ceo narod izginuo.

Njegov sin može kolima da gazi ranjene vojnike, ni dalak da mu fali sa glave.
Moli i kumi da pomognu nejgovoj zemlji,a onda se pravi lud.

Ovo sve možete da pročitate u "Počujte Srbi" od A. Rajsa.

Poput Hitlera

pre 9 godina

Umesto proganjanja, treba da ih pustite da ih cuje narod sta nude Srbiji.
Isto sto je Hitler nudio Nemackoj.
Ja sam patriota ali ove radikalne soviniste koji nam nude strah i rat, ne mogu da smislim.
Umorni smo od mrznje, ratova, negativnosti..odj. vise.

ja

pre 9 godina

lupanje ljudi bez vodje prica koja nema smisla djindjic I vucic ni blizu I ovo je uvreda za djindjica. ali bice zanimljivo kada se vodja vrati za sns. :-)

mystym8

pre 9 godina

@spasoje, 28. jun 2014 14:39
Treba Vlada da postupa po zakonu i uopste ne sumnjam da ce tako biti, ali zar vam ovi koji pozivaju na ubistvo premijera deluju kao neko ko postuje zakon? Meni ne.

Pera

pre 9 godina

Kako cu glasati za Seslja pa ovo je neverovatno.

Smatrao sam ga devedesetih za destruktivnog ludaka, glasao posle toga za DS, svi su gori od gorih, od ovog ne moze biti gori jel znate zasto?

Revansirace se ovim lazovima sada na vlasti, sve ce ih pohapsiti a to su i vise nego zasluzili.

Nismo bili u vecoj krizi od 1993. godine a tada smo bili pod sankcijama i ratovima a i ondasnji lopovi se nisu vozili blindiranim limuzinama pod rotacijama.

maruska

pre 9 godina

Sta je umislila ta sacica zaostataka iz proslosti, da mogu da divljaju, prete i prave haos.To sto rade je bolesno i njima ocigledno treba strucna pomoc, jer zasto vecina gradjana da se oseca ugrozeno zbog razularene gomilice.

fariseji

pre 9 godina

Svpski vadikali, bilo bi svrsishodno da već jednom shvatite da je građanima Srbije dosta vaše huškačke demagogije, odavno ste marginalna stranka na nebu Srbije!!!!!!!!!!!

Haha

pre 9 godina

Da covek ne poveruje koliko partijota ima u ovij Srbiji!!
Pitate se ko je Sesel?..a zar je i ovo moguce.
Odjednom su svi postali Nemacki saveznici,ali badava oni vas uopsre i ne primecuju...zar mislite da oni neznaju da ce te ih izdati za flasu piva...Nemacki savesnici!!haha...

konto03

pre 9 godina

Pa šta bi znači vojvoda ne dolazi a
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Paklena pomorandža, 28. jun 2014 14:39)
Odložena predstava za neko drugo vreme, izgleda da glavni haški apsadžija zaturi negde ključe od vojvodinog apartmana.

Sale

pre 9 godina

Kakva retorika... vidi se da se nisu ni malo promenili. Nadam se da u Srbiji posle toliko godina više nema mesta ovakvoj politici i ovakvim ljudima.

ZiZu

pre 9 godina

Pomiricete se vi sa Vucicem i sa Nikolicem sve u 16 uz pricu oprastamo vam i poneku suzu. A maloumni glasachi vasi i SNS zacas ce to prihvatiti bez pogovora.

Živko Petković

pre 9 godina

E,kada bi vi došli na vlast,narod bi bio stvarno srećan!? Šta je to narod dobio svama,osim što je sve izgubio? Ovi danas što vladaju su bili u istom timu! I ko to danas ima leba,osim vas? A niste nikada sejali,samo tuđe žnjeli! Sram vas bilo!

lexed99

pre 9 godina

Sloboda za coveka koji sad ocigledno zivi za to da se vrati u Srbiju i napravi haos? Za to vreme, Radikali organizovano pozivaju na ubistvo premijera? Ako je za njih ovo nacin na koji se bori za Srbiju, onda bolje da se uopste ne bore

Živko Petković

pre 9 godina

E,kada bi vi došli na vlast,narod bi bio stvarno srećan!? Šta je to narod dobio svama,osim što je sve izgubio? Ovi danas što vladaju su bili u istom timu! I ko to danas ima leba,osim vas? A niste nikada sejali,samo tuđe žnjeli! Sram vas bilo!

lexed99

pre 9 godina

Sloboda za coveka koji sad ocigledno zivi za to da se vrati u Srbiju i napravi haos? Za to vreme, Radikali organizovano pozivaju na ubistvo premijera? Ako je za njih ovo nacin na koji se bori za Srbiju, onda bolje da se uopste ne bore

Sale

pre 9 godina

Kakva retorika... vidi se da se nisu ni malo promenili. Nadam se da u Srbiji posle toliko godina više nema mesta ovakvoj politici i ovakvim ljudima.

Pera

pre 9 godina

Kako cu glasati za Seslja pa ovo je neverovatno.

Smatrao sam ga devedesetih za destruktivnog ludaka, glasao posle toga za DS, svi su gori od gorih, od ovog ne moze biti gori jel znate zasto?

Revansirace se ovim lazovima sada na vlasti, sve ce ih pohapsiti a to su i vise nego zasluzili.

Nismo bili u vecoj krizi od 1993. godine a tada smo bili pod sankcijama i ratovima a i ondasnji lopovi se nisu vozili blindiranim limuzinama pod rotacijama.

fariseji

pre 9 godina

Svpski vadikali, bilo bi svrsishodno da već jednom shvatite da je građanima Srbije dosta vaše huškačke demagogije, odavno ste marginalna stranka na nebu Srbije!!!!!!!!!!!

Poput Hitlera

pre 9 godina

Umesto proganjanja, treba da ih pustite da ih cuje narod sta nude Srbiji.
Isto sto je Hitler nudio Nemackoj.
Ja sam patriota ali ove radikalne soviniste koji nam nude strah i rat, ne mogu da smislim.
Umorni smo od mrznje, ratova, negativnosti..odj. vise.

maruska

pre 9 godina

Sta je umislila ta sacica zaostataka iz proslosti, da mogu da divljaju, prete i prave haos.To sto rade je bolesno i njima ocigledno treba strucna pomoc, jer zasto vecina gradjana da se oseca ugrozeno zbog razularene gomilice.

mirko

pre 9 godina

Koji su ovo likovi, valjda su svesni da im niko ne pridaje nikakvu važnost pa krenuli da se hvale ubistvom, i pretnjama ubistvom, da to još postoji ne bih verovao da nisam video.
Na stranu što je sva ta njihova priča neistinita, jer Šešelja nikada nije hapsio Broz, u njegovo vreme bio je član SK, i radio za DB. Ni za vreme Đinđića nije hapšen, a držao je mitinge i preti ubistvom, kao i ovi sada.
Šešelj je postao disident tek posle Brozove smrti, i to prvenstveno što mu je propala karijera, koju je počeo da gradi kao ljubimac partije.
Svako iole upućen zna da Šešelja interesuju privilegije, vlast, i zadovoljenje sujete, a ideologija je u drugom planu.Bio je najomiljeniji opozicionar S.Miloševića, član SK, i nacionalista sve po potrebi.

Nikola Pašić

pre 9 godina

Žalosno je što na današnji dan skrnavite srpske žrtve u Prvom svetskom ratu, i Kosovskom boju, svojom huškačkom retorikom, pravite komparacije gde ih vi svakako ne možete praviti, i sam Nikola Pašić bi zasigurno bio neprijatno zgranut vašom minornom retorikom, i vokabularom. Sram vas bilo!!!!!!!!!

mystym8

pre 9 godina

@spasoje, 28. jun 2014 14:39
Treba Vlada da postupa po zakonu i uopste ne sumnjam da ce tako biti, ali zar vam ovi koji pozivaju na ubistvo premijera deluju kao neko ko postuje zakon? Meni ne.

Milan

pre 9 godina

Šešelj treba da se vrati ali Srbija u koju dolazi na sreću više nije ona iz koje je otišao i koju je on u krvavim devedestim stvarao! Mržnja, ubistva, paljevine, pretnje, spiskovi...sve je to sada kažnjivo i više nije smešno kada se neko "oklizne o bananu"

marija

pre 9 godina

Prosli su radikali ulicom Kralja Milana, saka jada.
Da li vas je bilo 150oro u kolini, radikali? Ni toliko.
Ali je zato trestalo sa razglasa kao da vas je bataljon.

Q

pre 9 godina

Svasta, a kako je to prosao Tito? Uzivao covek do zadnjeg dana. Niko ne zivi vecno, ne vidim kako je to Seseljeva pobeda? Da nije hapsio Seselja, vecno bi ziveo, ili sta?
Kako je prosao Djindjic, to znamo, i time niko ne bi smeo da se ponosi.

ONO&DSZ

pre 9 godina

Ma stvarno bre, sta je Titu trebalo da hapsi Seselja? Mogao je ovog maja u miru sa svojim cukununucicima da slavi svoj 122. rodjendan, ali on se preracunao i uhapsio Seselja.

Marko

pre 9 godina

Gde su sada te ne vladine organizacije da osude ovakvo ponašanje ,nego ćute o tome.

Ovde se preti njihovim porodicama i sve boli uvo za to,setite se kako je Šešelj pre polaska u Hag najavljivao krvoproliće ,pa šta se desilo ,ubili su premijera.

Pa tada ste pljuvali Đinđića govorili sve i svašta o njemu,i ako nije bilo istina ,a sada se kunete u njega.

Radikalima treba da se zabrani da se bave politikom,jer neko ko preti da će se svetiti deci političara,taj ne može da bude političar i oni koji ga podržavaju ne mogu da se bave politikom.

neiskreni..

pre 9 godina

Pa sta ako dodje Seselj!Videce da su mu nekada najblizi saradnici uspeli u onome u cemu on nije!Njegova ekstremna rec ga je dovela do ovoga!Nije bio na vlasti a odgovara i sedi u zatvoru,kao ga je bio glavni!Ide glavom kroz zid a to nije dobro..Nije prvenstveno dobro za njega!Na ovaj nacin i ovim ekstremnim i ostrim izjavama,samo stvara odijum antipatija prema sebi i prema stranci u kojoj je!Srbiji je dosta tih glasnogovornika,vreme je za rad i red!Srbiji bi mnogi da podmetnu nogu ,tako sto bi ovu kredibilnu vlast minirali a od strane onih koji su tu kredibilnost definitivno izgubili!Mnogo je onih u Srbiji,koji bi da ovoj vlasti vide ledja!Neki zato sto su izgubili vlast,neki su bili korumpirani i sada bi da odgovornost mimoidju..A gradjani i njihovo siromastvo je jedina konstanta,zbog koje bi moralo da se u ovoj korumpiranoj i opljackanoj drzavi,nesto konacno i uradi!Treba se izboriti sa tim i prici reformama a njih ostaviti da se krckaju u onome sto su sami zakuvali!U strahu od odgovornosti spremni su na sve!Dokazali su do sada,da su za to jedino i sposobni!Oni koji gube imaju pravo da se ljute,ali ne i remete razvoj Srbije i zabadaju klipove pod tockove reformama u Srbiji!Previse je toga sto su izneverili,previse su spinovali u magli i mraku!Dosta je bilo manevrisanja u izbegavanju sopstvene odgovornosti!Napad je najbolja odbrana..je vec vidjeno!Gradjani bi da to bude iskreno i bez zamena teza!

sve u BRK pa kome se svidelo svidelo

pre 9 godina

Kažu radikali ako Šešelj dođe ne igrajte se.Ništa ne brinite radikali znamo da Šešelj neće da dođe kao što i vi znate,jer da želi slobodu ne bi se ovako ponašao.Pre bih rekao da je njega zahvatio sindrom zatvorskog života i da kada bi ovamo došao boji se da bi naišao na neviđeno razočarenje baš u režiji Šarovića,Krasića,Radete i ostalih koji su najveću stranku sahranili,jer svako ko je normalno razmišljao ili je smenjivan ili je isteravan iz stranke.Primer toga su Vučić i Nikolić koji više nisu mogli da slušaju nebuloze nekih koji su narodne glasove dobijene na račun SRS krčmili sa žutima radi svojih ličnih interesa.

JosUvekTu

pre 9 godina

Bacite kljuc i zaboravite ga u tisini mraka !!
Ovaj bi vratio mrznju na nivo 90ih, a dobro se secam tih ruznih godina... Drugacije ni ne umeju. Zbog takvih sam morao da da hodam pognute glave i da cutim zbog drugacijeg prezimena. E, pa.. Odrastao sam u medjuvremenu i pitam se i ja nesto...

ZiZu

pre 9 godina

Pomiricete se vi sa Vucicem i sa Nikolicem sve u 16 uz pricu oprastamo vam i poneku suzu. A maloumni glasachi vasi i SNS zacas ce to prihvatiti bez pogovora.

Washington

pre 9 godina

Pobogu, pa da li su oni upravo pozvali na ubistvvo premijera na javnom skupu??? Dakle radikali su definitivno listom odlepili..
(Knez Miskin, 28. jun 2014 15:12)

A pre su bili normalni!?

Taj Seselj je zasluzio da trune u zatvoru do kraja zivota! Pun je bio ovakvih izjava kroz devedesete al sad ga nesto narod zali zato sto je u hagu. Sto se mene tice u haps dozivotno! I ove ostale fasiste potrpati sa njim.

novica952

pre 9 godina

Dali je Srbija od boga usuđena da stalno trpi tiraniju manjine nad većinom i da uvek imamo haške hodočasnike koji prete sopstvenoj državi i vlasti.Dali smo se kako narod kaže na boga gađali kamenjem da nam šalje ovakve individue koje bi da Srbiju opet uvedu u haos i odsustvo svake tolerancije i da opet imamo prst uperen sa strane u nas koji pokazuje kakvo smo to država.Mislim da ova vlada i Vučić imaju smelosti i volje da zaustave ponovo bujanje nacionalizma i prozivanja po nacionalnoj osnovi i stalno razdvajanje na patriote i izdajnike.

IGORRR

pre 9 godina

Pa nije zgodno zamislite kada krene sva ova masa ljudi koja je ovom tzv. mitingu. pa njih nema ni za pošteno Užičko kolo a kamo li za nešto drugo.

Marko Nikolic

pre 9 godina

Nema razloga da se pominje Djindjic, kad su ga vasi (i Kostunicini) vec ubili. Nadam se da ce se vratiti Seselj samo zabave radi, gotivno bi bilo gledati obracune s Vucicem i Nikolicem.

majdaMM

pre 9 godina

Neki ne mogu ništa da učine, a svoje pravo lice pokazuju u toj nemoći.Lice koje niko ne voli-nasilnika, ucenjivača.Godine neke pojedince baš ne promeniše, samo još više ono ružno u njima se ističe.

cukce

pre 9 godina

Ne znam zasto Naprednjaci kritikuju ove govore, pa oni su do pre par godina iste reci i uvrede koristili i Vucic i Nikolic koji su danas pominjani isti su recnik koristili do skoro! RTS nijednu informaciju nije preneo [sic!] o ovom skupu, udarili Naprednjaci cenzuru medija o Seselju a samo pre par godina su isli od vrata do vrata i trazili potpise za prenos sudenja Seselju!

Keka

pre 9 godina

Ne mogu da verujem da ova saka okupljenih, toliko zla zeli nasem narodu.Toliko daleko idu da su se usudili da prete ubistvom,a istovremeno velicaju coveka koji I sam propagira nasilje. Mislim da treba za ovo da odgovaraju.

input

pre 9 godina

Evo dokaza sta bi uradili ako Seselja puste. Vec prete ubistvom premijeru ako uhapsi Seselja, a on naravno nece da postuje pravila kakva mu Hag trazi.

indianapolis

pre 9 godina

Ovo je vec SRamota Srbije. Pa ko moze da podrzi ove bolesne umove koji prete smrcu premijeru i ovo nije za cenzurisanje nego hapsenje za govor mrznje.

Dosadnjakovic

pre 9 godina

I posle moze neko da kaze da ima cenzure u Srbiji. Ovaj dripac javno poziva na haos i preti premijeru smrcu, umesto da bude uhapsen i strpan u ludaru i dalje se seta slobodno ulicama.

гаћони

pre 9 godina

Evo vam hejteri i trolovi ko zeli da vas vrati u vase devedesete. I ko preti smrcu premijeru i ovako se uvodi demokratija. Da vidim ko moze da podrzi ovakav nastup i govor mrznje.

Može li bez cenzure

pre 9 godina

Boze mili oprosti im neznaju sta pricaju, udarilo ih je sunce u glavu. Ovo u bunilu prete smrcu premijeru inace su velike kukavice, ali narod je na izborima rekao sta misli o njima.

Mihailo Petrovic

pre 9 godina

Seselj je imao priliku - nije je iskoristio.
Narod je razmislio - pa izabrao. Kakva god da je ova vlada, nista manje ne voli srbe od Seselja.
Eto, to vam je moje misljenje !

Vedran

pre 9 godina

Primitivizam ponovo dobija medijsku paznju u Srbiji,dokle vise da glavna vest u zemlji budu predstavnici ekstremne desnice koji bez ikakvih problema iznose pretnje premijeru na javnom mitingu...sramota je da sada ne reaguje nevladin sektor i javno mnjenje

Nikola

pre 9 godina

Ovo je direktna pretnja koja ne sme da ostane bez osude javnosti! Ne mogu da verujem da se Šešelj ovako obraća preko svojih stranačkih organa! Zar mu nije stalo da se vrati kući svojoj porodici?!

Popecatelj

pre 9 godina

Potpuno neprihvatljiv govor mrznje od strane radikala i otvorene pretnje drzavnom vrhu u slucaju da se bude pridrzavao zakona i ustava...Ovoj marginalnoj politickoj grupaciji ne sme biti dozvoljeno da ucenjuje drzavu i gradjane nba bilo koji nacin

KOLIKO JE TO MOGUĆE

pre 9 godina

Pomahnitali ,bahati i ubistveno raspoloženi radikali su prošlost za političku scenu srbije, treba ih ispitati u vezi ubistva djindjića, govornik je priznao da su oni imali uticaja na njegovo ubistvo-

ja

pre 9 godina

lupanje ljudi bez vodje prica koja nema smisla djindjic I vucic ni blizu I ovo je uvreda za djindjica. ali bice zanimljivo kada se vodja vrati za sns. :-)

Nepismena

pre 9 godina

Ajde Srbijo i opozicijo pomozi ovim jadnicima koji su izasli da docekaju lidera koji doci nece. Ovako mogu da buncaju svake nedelje dok ih dobro placaju oni koji zele krvoprolice u Sebiji i smrt premijera. Sto je jasno receno na skupu.

gospoPO

pre 9 godina

bahati, nasilni i skloni pretnjama-ovako javno to rade samo Radikali.Iskreno se nadam da će za ovakve reči ogovarati i da će nadležne službe odreagovati.Sramota. Ovakve stvari, poziv na nasilje, ubistva, Srbiji ne trebaju.

Yoka

pre 9 godina

Radikali su sebi dali previse slobode. Za ovakav nastup i javno propagiranje nasilja, bi trebalo da budu hapseni. Svi u cuzu pa da vidimo cija je poslednja. Iza premijera stoji narod, koji ga nikada nece izdati.

Nema cenzure

pre 9 godina

Danasnji skup je pokazao da imaju samo jedan cil, a to je samo da naude i uniste Vucica. Nije bitno kako samo da ga nema. Ovo je gore od bilo kog desnicarskog pokreta, do sada niko od njih nije javno pozivao na ubistvo premijera.

doci ce maca, na vratanca!!!

pre 9 godina

Potpredsednik SRS Milorad Mirčić rekao je da na svetu nema dva čoveka koja Šešelja više mrze od Vučića i Nikolića.

Ne volim radikale, kao sto ne volim ni naprednjake, ali Mircic ima pravo!!!

Obojica bi zarad vlasti i sopstvenu majku prodali, a sad kad su se ustolicili pomocu spletki, izdaja i lagarija, poslednje sto im treba je Seselj, koji ne preze ni od cega!!!

IBJ

pre 9 godina

Ovo me podseća na onaj stari vic kada se dvojica svađaju preko brda. Jedan viče: "Ua komunisti!" Drugi viče: "Ua fašisti!" A odjek se vraća: "Isti, isti..."

DeyanD

pre 9 godina

Srbi vise nisu tako naivni da veruju osobi poput Seselja, cija je istorija vrlo poznata. Dosta se zveckalo oruzjem u Srbiji, potrebni su uslovi za bolji zivot omladine koja zeli zivot dostojan gradjna Evrope.

MARCELO

pre 9 godina

Ako Seselj dodje, onda prete bice svasta ako ga uhapsi Vlada Srbije? A on ne zeli da dodje i trazi od Vlade da ne daje garancije Hagu. A njegova stranka mu priredjuje docek....Bas su ovi radikali konfuzni....Ne razumem sta hoce...

Nemanja

pre 9 godina

Ovakvu istu retoriku su imali i Toma i Vučić, a sada je kao ne znam ni ja kako osuđuju. Samo što naš narod ima kratko pamćenje. Ljudi, da li je to normalno? ( Za botove: Zašto minusi? Je l' ne govorim istinu? :) )

Krstajac

pre 9 godina

Jel ovo normalno? Koristiti ovakav recnik i upucivati ovakve pretnje?!
Zar je moguce da su samo ovi radikali ostali u nekom svom imaginarnom svetu, ne shvatajuci da se Srbija promenila? I posle kada Tuzilastvo odreaguje, bice da je to "politicka hajka".

Draganče

pre 9 godina

Šta reći o psihopatima koji pozivaju na nasilje? Sva sreća pa ih je malo. Većina građana Srbije želi da živi zdravo i normalno, ali ima i ovakvih individua.

Milanko Renovica

pre 9 godina

@Knez Miskin:Od narikača i ostrašćenih radikala , ništa drugo se ne može ni očekivati. Oni jedino znaju da nariču i prete sa praznom puškom.

Levo desno, nigde moga stanaaaaaaa

pre 9 godina

ETO! Zato ja stalno govorim, treba legalizovati vutru, a ne da se ove pijane budale šire zemljom. Iako, iskren da budem, sumnjam da tu ima i nekoliko ljubitelja metaamfetamina. Posebno ovaj govornik, zaboravio sam mu ime. On mi je prvi kandidat.

Rajko ćuk

pre 9 godina

@marija:Ma oni više nisu ni sami sebi interesantni , a kamo li građanima. Juče je bilo više sučajnih prolaznika nego radikala.

Zlatko

pre 9 godina

Šešelj je uvek bio kontraverzna ličnost. To mu svakako ne daje pravo da ovako javno preti. Još nije izašao iz Haga, nakon ovakvih poruka iz Beograda, ne znam da li Hag može da ga pusti, pogotovo što sam ne prihvata uslove. Tužno, ružno, rekao bih i opasno, a dolazi iz redova SRS.

LilyBag

pre 9 godina

@anfakbls, 28. jun 2014 15:54
Cemu tako negativan stav? Stanje u zemlji je odlicno s obzirom na to koliko je godina unistavana, ali tesko da ce nam biti skroz dobro dok budemo ovako negativno razmisljali. Seseljeve pretnje ne donose nista pozitivno, samo govore o njemu, a ovaj poziv na ubistvo premijera je, pa malo je reci - sraman.

Rajko ćuk

pre 9 godina

@marija:Ma oni više nisu ni sami sebi interesantni , a kamo li građanima. Juče je bilo više sučajnih prolaznika nego radikala.

Nina

pre 9 godina

Skandalozne izjave radikala. Ne mogu da verujem da se u Srbiji i dalje dešava da neko preti ubistvom premijera. Ovde trebaju da reaguju nadležni državni organi.

Dzoni #

pre 9 godina

Ako Seselj dodje on ce morati da postuje uslove pod kojim je pusten, a ako ne postuje, onda ce biti uhapsen i vracen u Hag. Ovo je pravna drzava , nije cirkus. A ovi sto prete morali bi da osete dejstvo pravne drzave i da isto budu uhapseni.

31

pre 9 godina

Slazem se tuzilastvo treba da preispita izjave. Ali isto tako su trebale da se prispitaju izjave naseg sadasnjeg predsednika pred ubistvo Djindjica. A dokle je on dogurao sa takvim izjavama do predsednika?!

A možda je poruka upućena ministru policije, da dr ne hapsi dr

pre 9 godina

"Ako se desi da Šešelj dodje u Srbiju, poručujemo Vučiću da se ne igra i ne pokušava da ga hapsi. Neka razmisli kako su prošli svi koji su hapsili Šešelja, od Tita do Đindjića. Svi su oni odavno nestali sa političke scene i to je poruka koju danas upućujemo Vladi Srbije"

Iskaz je besmislen. U prvoj rečenici, pogodbeni deo ne odgovara realnosti, jer Vojislav Šešelj svakako dolazi u Srbiju, i to uskoro. Druga rečenica stavlja u isti koš Tita i Đinđića; prvi je umro u 88-oj godini života kao doživotni predsednik SFRJ, maršal JNA i lider SKJ. Drugi je mučki ubijen 12. marta 2003. kao predsednik Vlade Srbije u svojoj 51-oj godini. Besmisleno je porediti Josipa Broza Tita i Zorana Đinđića, po bilo čemu. Treća rečenica takođe je besmislena, jer 2003. godina uopšte nije bila (o)davno, za razliku od 1980, kada je Tito umro. Osim toga, odrednica "svi su oni" trebalo bi da uključi i Miloševića, jer je i on hapsio Šešelja, ali bi njegovo pominjanje bilo još apsurdnije; Milošević je preminuo upravo u pritvorskoj jedinici u Sheveningenu, gde se Šešelj nalazi neprekidno već punih 11 godina i 4 meseca.

Haha

pre 9 godina

Da covek ne poveruje koliko partijota ima u ovij Srbiji!!
Pitate se ko je Sesel?..a zar je i ovo moguce.
Odjednom su svi postali Nemacki saveznici,ali badava oni vas uopsre i ne primecuju...zar mislite da oni neznaju da ce te ih izdati za flasu piva...Nemacki savesnici!!haha...

konto03

pre 9 godina

Pa šta bi znači vojvoda ne dolazi a
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Paklena pomorandža, 28. jun 2014 14:39)
Odložena predstava za neko drugo vreme, izgleda da glavni haški apsadžija zaturi negde ključe od vojvodinog apartmana.

Jole

pre 9 godina

Sto je najgore, ova pretnja, u politickom smislu, uopste nije naivna. Cenim da ce njegov povratak da izazove bar 20% odliva biraca SNS sto ce uciniti politicku mapu Srbije malo drugacijom i interesantnijom. Ko zna, mozba bi to i znacilo budjenje uspavale opozije koja ne zna na momente da li treba da laje ili seni. Sa druge strane ne mislim da ce se i desiti. Mislim da je ovo samo lagana cuska premijeru da se ponasa i da izmedju ostalog OEBS nikada ne laze.

Aleksandar

pre 9 godina

za (Nikola Pašić, 28. jun 2014 16:16)

Nikola Pašić je oličenje korumpiranog, vlasti željnog političara koji ne preza ni od čega samo da ostane navlasti, pa makar ceo narod izginuo.

Njegov sin može kolima da gazi ranjene vojnike, ni dalak da mu fali sa glave.
Moli i kumi da pomognu nejgovoj zemlji,a onda se pravi lud.

Ovo sve možete da pročitate u "Počujte Srbi" od A. Rajsa.

SVE ZNAM

pre 9 godina

Aps za sve ove radikale levicare po zakonu.A Vojo dobro dosao kuci svojima.Zna da je sve izgubio,jeste on njima dosadio u Hagu gde nije ni trebao da bude.Jeste pokazao nadmoc u svakom pogledu.Sve je u pravu osim sto ne zna da sila boga ne moli.Treba da pamet iskoristi da pokrene razvoj Srbije i pridobije narod a ratnom retorikom i sukobima sa politickim protivnicima,sve gubi!!!

Sinisa

pre 9 godina

Mislim da su Vucic i Nikolic sami iscrtali svoju politicku buducnost i ne razumem sta radikali lupetaju. Po meni je trenutna vlast najgora od kada postoji srpsko ime. Najgore je sto nama treba u proseku 10 godina po vlasti da bi se srusila, a vreme ide i mi smo sve stariji. Imao sam 14 godina kada je pocela Miloseviceva utopija, 24 kada je pocela DOS-ova, 34 od ovih bilmeza. verovatno cu imati 44 kada dodju novi. Psi laju, a karavani prolaze..

Deki

pre 9 godina

@(neiskreni.., 28. jun 2014 17:30),samo još da objasniš, te koje braniš, kako su oni do juče bili u stranci Šešelja i podržavali njegovu politiku, koja nas je zavela u crno 90-ih godina?

The Guy with the Mask

pre 9 godina

Setite se, setite, novembra petog! Ova zavera je bez baruta.
Ruši ideje, a ljude ne dira.
Zaveru ovu čine ljudi: nekad sluđeni, sada razljućeni.
Nekad im behu obećane zemlje bolje i život rajski.
Sada odumiru u osušenom blatu, kao zaglavljene ptice barske.
Setite se, setite, džakova sa glasovima lažnim!
Iste reči ste sami uzvikivali!
Sada njihov odjek slušate, samo jači nego što ste strahovali da će biti!

DEDA CVETKO

pre 9 godina

Poruka SRS-a vladi Srbije: kad Vojvoda sleti, naših 0.2% glasaca preuzece vlast u zemlji.

Lele Boske, što ovde ima da padaju pivski pučevi i noci dugih noževa! Da nije mozda UPRAVO TO razlog što ga antisrpski sud UPRAVO SADA pušta na slobodu?

bg

pre 9 godina

Ovako je isto pricao i nas premijer dok je bio radikal tako da nemoj da mi se tu zgrazavate u pojedinim komentarima jer ima nas koje pamcenje sluzi gospodo iz tajnih sluzbi koji ga velicate....

Nemanja

pre 9 godina

Molim nekoga da smiri radikale.Nije im dosao lider a vec laju i na zvezde.Umesto da sacekate Seselja pravite problem,zbog ovakvih izjava produzicete mu boravak u Hagu.

megdan

pre 9 godina

Da je ova država bila normalno uređena zemlja devedesetih godina Šešelj nikada nebi postao političar već bi otišao na robiju ili u mentalnu ustanovu. Srbiji je dosta destrukcije, primitivizma i cirkusa!

Filipa

pre 9 godina

Ako cemo da se plasimo Seselja koji toliko godina nije u Srbiji i koji sve radi na svoju ruku, onda stvarno treba da se zapitamo jel normalno da se stvore nemiri oko toga.

Milorad Kurcevic

pre 9 godina

Sto pre coveka rehabilitovati i izleciti,prepustiti mu da ujedini konacno ovu malu srpsku opoziciju. Samo se plasim da ce mu to biti omoguceno s` obzirom na nase politicke okolnosti. Vojislave, dodji nam sto pre, cekacemo te zeljno na aerodromu. S` verom u Boga za kralja i otadzbinu.

tetreb

pre 9 godina

Ovi treba da idu na kolektivno lečenje a neki i u zatvor. Bolje im je da organizuju grupnu terapiju sa dobrim specijalistom nego što prave cirkus po gradu, mnogo se blamiraju

Marko Nikolic

pre 9 godina

Nema razloga da se pominje Djindjic, kad su ga vasi (i Kostunicini) vec ubili. Nadam se da ce se vratiti Seselj samo zabave radi, gotivno bi bilo gledati obracune s Vucicem i Nikolicem.

Haha

pre 9 godina

Da covek ne poveruje koliko partijota ima u ovij Srbiji!!
Pitate se ko je Sesel?..a zar je i ovo moguce.
Odjednom su svi postali Nemacki saveznici,ali badava oni vas uopsre i ne primecuju...zar mislite da oni neznaju da ce te ih izdati za flasu piva...Nemacki savesnici!!haha...

ZiZu

pre 9 godina

Pomiricete se vi sa Vucicem i sa Nikolicem sve u 16 uz pricu oprastamo vam i poneku suzu. A maloumni glasachi vasi i SNS zacas ce to prihvatiti bez pogovora.

ja

pre 9 godina

lupanje ljudi bez vodje prica koja nema smisla djindjic I vucic ni blizu I ovo je uvreda za djindjica. ali bice zanimljivo kada se vodja vrati za sns. :-)

cukce

pre 9 godina

Ne znam zasto Naprednjaci kritikuju ove govore, pa oni su do pre par godina iste reci i uvrede koristili i Vucic i Nikolic koji su danas pominjani isti su recnik koristili do skoro! RTS nijednu informaciju nije preneo [sic!] o ovom skupu, udarili Naprednjaci cenzuru medija o Seselju a samo pre par godina su isli od vrata do vrata i trazili potpise za prenos sudenja Seselju!

doci ce maca, na vratanca!!!

pre 9 godina

Potpredsednik SRS Milorad Mirčić rekao je da na svetu nema dva čoveka koja Šešelja više mrze od Vučića i Nikolića.

Ne volim radikale, kao sto ne volim ni naprednjake, ali Mircic ima pravo!!!

Obojica bi zarad vlasti i sopstvenu majku prodali, a sad kad su se ustolicili pomocu spletki, izdaja i lagarija, poslednje sto im treba je Seselj, koji ne preze ni od cega!!!

Jole

pre 9 godina

Sto je najgore, ova pretnja, u politickom smislu, uopste nije naivna. Cenim da ce njegov povratak da izazove bar 20% odliva biraca SNS sto ce uciniti politicku mapu Srbije malo drugacijom i interesantnijom. Ko zna, mozba bi to i znacilo budjenje uspavale opozije koja ne zna na momente da li treba da laje ili seni. Sa druge strane ne mislim da ce se i desiti. Mislim da je ovo samo lagana cuska premijeru da se ponasa i da izmedju ostalog OEBS nikada ne laze.

IBJ

pre 9 godina

Ovo me podseća na onaj stari vic kada se dvojica svađaju preko brda. Jedan viče: "Ua komunisti!" Drugi viče: "Ua fašisti!" A odjek se vraća: "Isti, isti..."

DEDA CVETKO

pre 9 godina

Poruka SRS-a vladi Srbije: kad Vojvoda sleti, naših 0.2% glasaca preuzece vlast u zemlji.

Lele Boske, što ovde ima da padaju pivski pučevi i noci dugih noževa! Da nije mozda UPRAVO TO razlog što ga antisrpski sud UPRAVO SADA pušta na slobodu?

Nemanja

pre 9 godina

Ovakvu istu retoriku su imali i Toma i Vučić, a sada je kao ne znam ni ja kako osuđuju. Samo što naš narod ima kratko pamćenje. Ljudi, da li je to normalno? ( Za botove: Zašto minusi? Je l' ne govorim istinu? :) )

31

pre 9 godina

Slazem se tuzilastvo treba da preispita izjave. Ali isto tako su trebale da se prispitaju izjave naseg sadasnjeg predsednika pred ubistvo Djindjica. A dokle je on dogurao sa takvim izjavama do predsednika?!

Deki

pre 9 godina

@(neiskreni.., 28. jun 2014 17:30),samo još da objasniš, te koje braniš, kako su oni do juče bili u stranci Šešelja i podržavali njegovu politiku, koja nas je zavela u crno 90-ih godina?

konto03

pre 9 godina

Pa šta bi znači vojvoda ne dolazi a
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Paklena pomorandža, 28. jun 2014 14:39)
Odložena predstava za neko drugo vreme, izgleda da glavni haški apsadžija zaturi negde ključe od vojvodinog apartmana.

bg

pre 9 godina

Ovako je isto pricao i nas premijer dok je bio radikal tako da nemoj da mi se tu zgrazavate u pojedinim komentarima jer ima nas koje pamcenje sluzi gospodo iz tajnih sluzbi koji ga velicate....

SVE ZNAM

pre 9 godina

Aps za sve ove radikale levicare po zakonu.A Vojo dobro dosao kuci svojima.Zna da je sve izgubio,jeste on njima dosadio u Hagu gde nije ni trebao da bude.Jeste pokazao nadmoc u svakom pogledu.Sve je u pravu osim sto ne zna da sila boga ne moli.Treba da pamet iskoristi da pokrene razvoj Srbije i pridobije narod a ratnom retorikom i sukobima sa politickim protivnicima,sve gubi!!!

lexed99

pre 9 godina

Sloboda za coveka koji sad ocigledno zivi za to da se vrati u Srbiju i napravi haos? Za to vreme, Radikali organizovano pozivaju na ubistvo premijera? Ako je za njih ovo nacin na koji se bori za Srbiju, onda bolje da se uopste ne bore

The Guy with the Mask

pre 9 godina

Setite se, setite, novembra petog! Ova zavera je bez baruta.
Ruši ideje, a ljude ne dira.
Zaveru ovu čine ljudi: nekad sluđeni, sada razljućeni.
Nekad im behu obećane zemlje bolje i život rajski.
Sada odumiru u osušenom blatu, kao zaglavljene ptice barske.
Setite se, setite, džakova sa glasovima lažnim!
Iste reči ste sami uzvikivali!
Sada njihov odjek slušate, samo jači nego što ste strahovali da će biti!

maruska

pre 9 godina

Sta je umislila ta sacica zaostataka iz proslosti, da mogu da divljaju, prete i prave haos.To sto rade je bolesno i njima ocigledno treba strucna pomoc, jer zasto vecina gradjana da se oseca ugrozeno zbog razularene gomilice.

Nikola Pašić

pre 9 godina

Žalosno je što na današnji dan skrnavite srpske žrtve u Prvom svetskom ratu, i Kosovskom boju, svojom huškačkom retorikom, pravite komparacije gde ih vi svakako ne možete praviti, i sam Nikola Pašić bi zasigurno bio neprijatno zgranut vašom minornom retorikom, i vokabularom. Sram vas bilo!!!!!!!!!

Sale

pre 9 godina

Kakva retorika... vidi se da se nisu ni malo promenili. Nadam se da u Srbiji posle toliko godina više nema mesta ovakvoj politici i ovakvim ljudima.

fariseji

pre 9 godina

Svpski vadikali, bilo bi svrsishodno da već jednom shvatite da je građanima Srbije dosta vaše huškačke demagogije, odavno ste marginalna stranka na nebu Srbije!!!!!!!!!!!

Živko Petković

pre 9 godina

E,kada bi vi došli na vlast,narod bi bio stvarno srećan!? Šta je to narod dobio svama,osim što je sve izgubio? Ovi danas što vladaju su bili u istom timu! I ko to danas ima leba,osim vas? A niste nikada sejali,samo tuđe žnjeli! Sram vas bilo!

Aleksandar

pre 9 godina

za (Nikola Pašić, 28. jun 2014 16:16)

Nikola Pašić je oličenje korumpiranog, vlasti željnog političara koji ne preza ni od čega samo da ostane navlasti, pa makar ceo narod izginuo.

Njegov sin može kolima da gazi ranjene vojnike, ni dalak da mu fali sa glave.
Moli i kumi da pomognu nejgovoj zemlji,a onda se pravi lud.

Ovo sve možete da pročitate u "Počujte Srbi" od A. Rajsa.

Poput Hitlera

pre 9 godina

Umesto proganjanja, treba da ih pustite da ih cuje narod sta nude Srbiji.
Isto sto je Hitler nudio Nemackoj.
Ja sam patriota ali ove radikalne soviniste koji nam nude strah i rat, ne mogu da smislim.
Umorni smo od mrznje, ratova, negativnosti..odj. vise.

Sinisa

pre 9 godina

Mislim da su Vucic i Nikolic sami iscrtali svoju politicku buducnost i ne razumem sta radikali lupetaju. Po meni je trenutna vlast najgora od kada postoji srpsko ime. Najgore je sto nama treba u proseku 10 godina po vlasti da bi se srusila, a vreme ide i mi smo sve stariji. Imao sam 14 godina kada je pocela Miloseviceva utopija, 24 kada je pocela DOS-ova, 34 od ovih bilmeza. verovatno cu imati 44 kada dodju novi. Psi laju, a karavani prolaze..

mystym8

pre 9 godina

@spasoje, 28. jun 2014 14:39
Treba Vlada da postupa po zakonu i uopste ne sumnjam da ce tako biti, ali zar vam ovi koji pozivaju na ubistvo premijera deluju kao neko ko postuje zakon? Meni ne.

marija

pre 9 godina

Prosli su radikali ulicom Kralja Milana, saka jada.
Da li vas je bilo 150oro u kolini, radikali? Ni toliko.
Ali je zato trestalo sa razglasa kao da vas je bataljon.

mirko

pre 9 godina

Koji su ovo likovi, valjda su svesni da im niko ne pridaje nikakvu važnost pa krenuli da se hvale ubistvom, i pretnjama ubistvom, da to još postoji ne bih verovao da nisam video.
Na stranu što je sva ta njihova priča neistinita, jer Šešelja nikada nije hapsio Broz, u njegovo vreme bio je član SK, i radio za DB. Ni za vreme Đinđića nije hapšen, a držao je mitinge i preti ubistvom, kao i ovi sada.
Šešelj je postao disident tek posle Brozove smrti, i to prvenstveno što mu je propala karijera, koju je počeo da gradi kao ljubimac partije.
Svako iole upućen zna da Šešelja interesuju privilegije, vlast, i zadovoljenje sujete, a ideologija je u drugom planu.Bio je najomiljeniji opozicionar S.Miloševića, član SK, i nacionalista sve po potrebi.

Milan

pre 9 godina

Šešelj treba da se vrati ali Srbija u koju dolazi na sreću više nije ona iz koje je otišao i koju je on u krvavim devedestim stvarao! Mržnja, ubistva, paljevine, pretnje, spiskovi...sve je to sada kažnjivo i više nije smešno kada se neko "oklizne o bananu"

Pera

pre 9 godina

Kako cu glasati za Seslja pa ovo je neverovatno.

Smatrao sam ga devedesetih za destruktivnog ludaka, glasao posle toga za DS, svi su gori od gorih, od ovog ne moze biti gori jel znate zasto?

Revansirace se ovim lazovima sada na vlasti, sve ce ih pohapsiti a to su i vise nego zasluzili.

Nismo bili u vecoj krizi od 1993. godine a tada smo bili pod sankcijama i ratovima a i ondasnji lopovi se nisu vozili blindiranim limuzinama pod rotacijama.

A možda je poruka upućena ministru policije, da dr ne hapsi dr

pre 9 godina

"Ako se desi da Šešelj dodje u Srbiju, poručujemo Vučiću da se ne igra i ne pokušava da ga hapsi. Neka razmisli kako su prošli svi koji su hapsili Šešelja, od Tita do Đindjića. Svi su oni odavno nestali sa političke scene i to je poruka koju danas upućujemo Vladi Srbije"

Iskaz je besmislen. U prvoj rečenici, pogodbeni deo ne odgovara realnosti, jer Vojislav Šešelj svakako dolazi u Srbiju, i to uskoro. Druga rečenica stavlja u isti koš Tita i Đinđića; prvi je umro u 88-oj godini života kao doživotni predsednik SFRJ, maršal JNA i lider SKJ. Drugi je mučki ubijen 12. marta 2003. kao predsednik Vlade Srbije u svojoj 51-oj godini. Besmisleno je porediti Josipa Broza Tita i Zorana Đinđića, po bilo čemu. Treća rečenica takođe je besmislena, jer 2003. godina uopšte nije bila (o)davno, za razliku od 1980, kada je Tito umro. Osim toga, odrednica "svi su oni" trebalo bi da uključi i Miloševića, jer je i on hapsio Šešelja, ali bi njegovo pominjanje bilo još apsurdnije; Milošević je preminuo upravo u pritvorskoj jedinici u Sheveningenu, gde se Šešelj nalazi neprekidno već punih 11 godina i 4 meseca.

JosUvekTu

pre 9 godina

Bacite kljuc i zaboravite ga u tisini mraka !!
Ovaj bi vratio mrznju na nivo 90ih, a dobro se secam tih ruznih godina... Drugacije ni ne umeju. Zbog takvih sam morao da da hodam pognute glave i da cutim zbog drugacijeg prezimena. E, pa.. Odrastao sam u medjuvremenu i pitam se i ja nesto...

neiskreni..

pre 9 godina

Pa sta ako dodje Seselj!Videce da su mu nekada najblizi saradnici uspeli u onome u cemu on nije!Njegova ekstremna rec ga je dovela do ovoga!Nije bio na vlasti a odgovara i sedi u zatvoru,kao ga je bio glavni!Ide glavom kroz zid a to nije dobro..Nije prvenstveno dobro za njega!Na ovaj nacin i ovim ekstremnim i ostrim izjavama,samo stvara odijum antipatija prema sebi i prema stranci u kojoj je!Srbiji je dosta tih glasnogovornika,vreme je za rad i red!Srbiji bi mnogi da podmetnu nogu ,tako sto bi ovu kredibilnu vlast minirali a od strane onih koji su tu kredibilnost definitivno izgubili!Mnogo je onih u Srbiji,koji bi da ovoj vlasti vide ledja!Neki zato sto su izgubili vlast,neki su bili korumpirani i sada bi da odgovornost mimoidju..A gradjani i njihovo siromastvo je jedina konstanta,zbog koje bi moralo da se u ovoj korumpiranoj i opljackanoj drzavi,nesto konacno i uradi!Treba se izboriti sa tim i prici reformama a njih ostaviti da se krckaju u onome sto su sami zakuvali!U strahu od odgovornosti spremni su na sve!Dokazali su do sada,da su za to jedino i sposobni!Oni koji gube imaju pravo da se ljute,ali ne i remete razvoj Srbije i zabadaju klipove pod tockove reformama u Srbiji!Previse je toga sto su izneverili,previse su spinovali u magli i mraku!Dosta je bilo manevrisanja u izbegavanju sopstvene odgovornosti!Napad je najbolja odbrana..je vec vidjeno!Gradjani bi da to bude iskreno i bez zamena teza!

sve u BRK pa kome se svidelo svidelo

pre 9 godina

Kažu radikali ako Šešelj dođe ne igrajte se.Ništa ne brinite radikali znamo da Šešelj neće da dođe kao što i vi znate,jer da želi slobodu ne bi se ovako ponašao.Pre bih rekao da je njega zahvatio sindrom zatvorskog života i da kada bi ovamo došao boji se da bi naišao na neviđeno razočarenje baš u režiji Šarovića,Krasića,Radete i ostalih koji su najveću stranku sahranili,jer svako ko je normalno razmišljao ili je smenjivan ili je isteravan iz stranke.Primer toga su Vučić i Nikolić koji više nisu mogli da slušaju nebuloze nekih koji su narodne glasove dobijene na račun SRS krčmili sa žutima radi svojih ličnih interesa.

Marko

pre 9 godina

Gde su sada te ne vladine organizacije da osude ovakvo ponašanje ,nego ćute o tome.

Ovde se preti njihovim porodicama i sve boli uvo za to,setite se kako je Šešelj pre polaska u Hag najavljivao krvoproliće ,pa šta se desilo ,ubili su premijera.

Pa tada ste pljuvali Đinđića govorili sve i svašta o njemu,i ako nije bilo istina ,a sada se kunete u njega.

Radikalima treba da se zabrani da se bave politikom,jer neko ko preti da će se svetiti deci političara,taj ne može da bude političar i oni koji ga podržavaju ne mogu da se bave politikom.

Washington

pre 9 godina

Pobogu, pa da li su oni upravo pozvali na ubistvvo premijera na javnom skupu??? Dakle radikali su definitivno listom odlepili..
(Knez Miskin, 28. jun 2014 15:12)

A pre su bili normalni!?

Taj Seselj je zasluzio da trune u zatvoru do kraja zivota! Pun je bio ovakvih izjava kroz devedesete al sad ga nesto narod zali zato sto je u hagu. Sto se mene tice u haps dozivotno! I ove ostale fasiste potrpati sa njim.

Mihailo Petrovic

pre 9 godina

Seselj je imao priliku - nije je iskoristio.
Narod je razmislio - pa izabrao. Kakva god da je ova vlada, nista manje ne voli srbe od Seselja.
Eto, to vam je moje misljenje !

ONO&DSZ

pre 9 godina

Ma stvarno bre, sta je Titu trebalo da hapsi Seselja? Mogao je ovog maja u miru sa svojim cukununucicima da slavi svoj 122. rodjendan, ali on se preracunao i uhapsio Seselja.

Dosadnjakovic

pre 9 godina

I posle moze neko da kaze da ima cenzure u Srbiji. Ovaj dripac javno poziva na haos i preti premijeru smrcu, umesto da bude uhapsen i strpan u ludaru i dalje se seta slobodno ulicama.

Rajko ćuk

pre 9 godina

@marija:Ma oni više nisu ni sami sebi interesantni , a kamo li građanima. Juče je bilo više sučajnih prolaznika nego radikala.

Rajko ćuk

pre 9 godina

@marija:Ma oni više nisu ni sami sebi interesantni , a kamo li građanima. Juče je bilo više sučajnih prolaznika nego radikala.

Može li bez cenzure

pre 9 godina

Boze mili oprosti im neznaju sta pricaju, udarilo ih je sunce u glavu. Ovo u bunilu prete smrcu premijeru inace su velike kukavice, ali narod je na izborima rekao sta misli o njima.

indianapolis

pre 9 godina

Ovo je vec SRamota Srbije. Pa ko moze da podrzi ove bolesne umove koji prete smrcu premijeru i ovo nije za cenzurisanje nego hapsenje za govor mrznje.

Nepismena

pre 9 godina

Ajde Srbijo i opozicijo pomozi ovim jadnicima koji su izasli da docekaju lidera koji doci nece. Ovako mogu da buncaju svake nedelje dok ih dobro placaju oni koji zele krvoprolice u Sebiji i smrt premijera. Sto je jasno receno na skupu.

megdan

pre 9 godina

Da je ova država bila normalno uređena zemlja devedesetih godina Šešelj nikada nebi postao političar već bi otišao na robiju ili u mentalnu ustanovu. Srbiji je dosta destrukcije, primitivizma i cirkusa!

Q

pre 9 godina

Svasta, a kako je to prosao Tito? Uzivao covek do zadnjeg dana. Niko ne zivi vecno, ne vidim kako je to Seseljeva pobeda? Da nije hapsio Seselja, vecno bi ziveo, ili sta?
Kako je prosao Djindjic, to znamo, i time niko ne bi smeo da se ponosi.

LilyBag

pre 9 godina

@anfakbls, 28. jun 2014 15:54
Cemu tako negativan stav? Stanje u zemlji je odlicno s obzirom na to koliko je godina unistavana, ali tesko da ce nam biti skroz dobro dok budemo ovako negativno razmisljali. Seseljeve pretnje ne donose nista pozitivno, samo govore o njemu, a ovaj poziv na ubistvo premijera je, pa malo je reci - sraman.

Zlatko

pre 9 godina

Šešelj je uvek bio kontraverzna ličnost. To mu svakako ne daje pravo da ovako javno preti. Još nije izašao iz Haga, nakon ovakvih poruka iz Beograda, ne znam da li Hag može da ga pusti, pogotovo što sam ne prihvata uslove. Tužno, ružno, rekao bih i opasno, a dolazi iz redova SRS.

input

pre 9 godina

Evo dokaza sta bi uradili ako Seselja puste. Vec prete ubistvom premijeru ako uhapsi Seselja, a on naravno nece da postuje pravila kakva mu Hag trazi.

гаћони

pre 9 godina

Evo vam hejteri i trolovi ko zeli da vas vrati u vase devedesete. I ko preti smrcu premijeru i ovako se uvodi demokratija. Da vidim ko moze da podrzi ovakav nastup i govor mrznje.

DeyanD

pre 9 godina

Srbi vise nisu tako naivni da veruju osobi poput Seselja, cija je istorija vrlo poznata. Dosta se zveckalo oruzjem u Srbiji, potrebni su uslovi za bolji zivot omladine koja zeli zivot dostojan gradjna Evrope.

gospoPO

pre 9 godina

bahati, nasilni i skloni pretnjama-ovako javno to rade samo Radikali.Iskreno se nadam da će za ovakve reči ogovarati i da će nadležne službe odreagovati.Sramota. Ovakve stvari, poziv na nasilje, ubistva, Srbiji ne trebaju.

Nikola

pre 9 godina

Ovo je direktna pretnja koja ne sme da ostane bez osude javnosti! Ne mogu da verujem da se Šešelj ovako obraća preko svojih stranačkih organa! Zar mu nije stalo da se vrati kući svojoj porodici?!

Yoka

pre 9 godina

Radikali su sebi dali previse slobode. Za ovakav nastup i javno propagiranje nasilja, bi trebalo da budu hapseni. Svi u cuzu pa da vidimo cija je poslednja. Iza premijera stoji narod, koji ga nikada nece izdati.

Nema cenzure

pre 9 godina

Danasnji skup je pokazao da imaju samo jedan cil, a to je samo da naude i uniste Vucica. Nije bitno kako samo da ga nema. Ovo je gore od bilo kog desnicarskog pokreta, do sada niko od njih nije javno pozivao na ubistvo premijera.

Keka

pre 9 godina

Ne mogu da verujem da ova saka okupljenih, toliko zla zeli nasem narodu.Toliko daleko idu da su se usudili da prete ubistvom,a istovremeno velicaju coveka koji I sam propagira nasilje. Mislim da treba za ovo da odgovaraju.

majdaMM

pre 9 godina

Neki ne mogu ništa da učine, a svoje pravo lice pokazuju u toj nemoći.Lice koje niko ne voli-nasilnika, ucenjivača.Godine neke pojedince baš ne promeniše, samo još više ono ružno u njima se ističe.

Vedran

pre 9 godina

Primitivizam ponovo dobija medijsku paznju u Srbiji,dokle vise da glavna vest u zemlji budu predstavnici ekstremne desnice koji bez ikakvih problema iznose pretnje premijeru na javnom mitingu...sramota je da sada ne reaguje nevladin sektor i javno mnjenje

novica952

pre 9 godina

Dali je Srbija od boga usuđena da stalno trpi tiraniju manjine nad većinom i da uvek imamo haške hodočasnike koji prete sopstvenoj državi i vlasti.Dali smo se kako narod kaže na boga gađali kamenjem da nam šalje ovakve individue koje bi da Srbiju opet uvedu u haos i odsustvo svake tolerancije i da opet imamo prst uperen sa strane u nas koji pokazuje kakvo smo to država.Mislim da ova vlada i Vučić imaju smelosti i volje da zaustave ponovo bujanje nacionalizma i prozivanja po nacionalnoj osnovi i stalno razdvajanje na patriote i izdajnike.

tetreb

pre 9 godina

Ovi treba da idu na kolektivno lečenje a neki i u zatvor. Bolje im je da organizuju grupnu terapiju sa dobrim specijalistom nego što prave cirkus po gradu, mnogo se blamiraju

Dzoni #

pre 9 godina

Ako Seselj dodje on ce morati da postuje uslove pod kojim je pusten, a ako ne postuje, onda ce biti uhapsen i vracen u Hag. Ovo je pravna drzava , nije cirkus. A ovi sto prete morali bi da osete dejstvo pravne drzave i da isto budu uhapseni.

Krstajac

pre 9 godina

Jel ovo normalno? Koristiti ovakav recnik i upucivati ovakve pretnje?!
Zar je moguce da su samo ovi radikali ostali u nekom svom imaginarnom svetu, ne shvatajuci da se Srbija promenila? I posle kada Tuzilastvo odreaguje, bice da je to "politicka hajka".

Nina

pre 9 godina

Skandalozne izjave radikala. Ne mogu da verujem da se u Srbiji i dalje dešava da neko preti ubistvom premijera. Ovde trebaju da reaguju nadležni državni organi.

Draganče

pre 9 godina

Šta reći o psihopatima koji pozivaju na nasilje? Sva sreća pa ih je malo. Većina građana Srbije želi da živi zdravo i normalno, ali ima i ovakvih individua.

MARCELO

pre 9 godina

Ako Seselj dodje, onda prete bice svasta ako ga uhapsi Vlada Srbije? A on ne zeli da dodje i trazi od Vlade da ne daje garancije Hagu. A njegova stranka mu priredjuje docek....Bas su ovi radikali konfuzni....Ne razumem sta hoce...

Levo desno, nigde moga stanaaaaaaa

pre 9 godina

ETO! Zato ja stalno govorim, treba legalizovati vutru, a ne da se ove pijane budale šire zemljom. Iako, iskren da budem, sumnjam da tu ima i nekoliko ljubitelja metaamfetamina. Posebno ovaj govornik, zaboravio sam mu ime. On mi je prvi kandidat.

Milanko Renovica

pre 9 godina

@Knez Miskin:Od narikača i ostrašćenih radikala , ništa drugo se ne može ni očekivati. Oni jedino znaju da nariču i prete sa praznom puškom.

Popecatelj

pre 9 godina

Potpuno neprihvatljiv govor mrznje od strane radikala i otvorene pretnje drzavnom vrhu u slucaju da se bude pridrzavao zakona i ustava...Ovoj marginalnoj politickoj grupaciji ne sme biti dozvoljeno da ucenjuje drzavu i gradjane nba bilo koji nacin

KOLIKO JE TO MOGUĆE

pre 9 godina

Pomahnitali ,bahati i ubistveno raspoloženi radikali su prošlost za političku scenu srbije, treba ih ispitati u vezi ubistva djindjića, govornik je priznao da su oni imali uticaja na njegovo ubistvo-

IGORRR

pre 9 godina

Pa nije zgodno zamislite kada krene sva ova masa ljudi koja je ovom tzv. mitingu. pa njih nema ni za pošteno Užičko kolo a kamo li za nešto drugo.

Nemanja

pre 9 godina

Molim nekoga da smiri radikale.Nije im dosao lider a vec laju i na zvezde.Umesto da sacekate Seselja pravite problem,zbog ovakvih izjava produzicete mu boravak u Hagu.

Filipa

pre 9 godina

Ako cemo da se plasimo Seselja koji toliko godina nije u Srbiji i koji sve radi na svoju ruku, onda stvarno treba da se zapitamo jel normalno da se stvore nemiri oko toga.

Milorad Kurcevic

pre 9 godina

Sto pre coveka rehabilitovati i izleciti,prepustiti mu da ujedini konacno ovu malu srpsku opoziciju. Samo se plasim da ce mu to biti omoguceno s` obzirom na nase politicke okolnosti. Vojislave, dodji nam sto pre, cekacemo te zeljno na aerodromu. S` verom u Boga za kralja i otadzbinu.