Subota, 28.06.2014.

09:57

Od snajpera do fotelje u kabinetu

Novi v.d. šefa kabineta ministra pravde Nikola Savić (26) postao je poznat u javnosti prošle godine zbog skandala na desetoj godišnjici ubistva Zorana Đinđića.

Izvor: Blic

Od snajpera do fotelje u kabinetu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

106 Komentari

Sortiraj po:

TRUBA

pre 9 godina

Mlad je dečko popraviće se.Pa kaznili su ga ukorom šta više hoćete.Dečko je pametan,a takvih nam danas treba dosta.Ovde po komentarima mi se čini da ima mnogo onih koji ustvari zavide ovom mladom dečku na tome što se visoko penje na društvenoj lestvici.

zaluđeni

pre 9 godina

Kaligula je svog konja, koji se zvao Kasač, proglasio senatorom i konzulom. Samo čekam kada će Gospodin Vučić da uradi nešto slično a vi ćete morati da mu pišete hvalospeve. Jedino što je za razliku od Vučećevih "senatora" Kaligulin konj bio jako inteligentan, brz i koristan. Stalno je pobeđivao u trkama i osvajao nagrade.
Težak je državni službenički posao... Ne zaista...

Pravnik

pre 9 godina

Poznajem ovog poltrona sa fakulteta... Dok je bio student uspesno se dodvorio profesoru Lilicu (LDP), pa zatim i tadasnjem asistentu Selakovicu koji mu postade ortak, pa koja struja prevagne, mudro nema sta... Inace na predavanjima uvek do profesora, stalno branio neke kvazi - seminarske radove... Ja mislio mora da je sjajan student, kad ono saznam prosek neka mizerija, ja za njega student i po... Da se ne lazemo ljudi, nije to samo u SNS, vec inace u nasem drustvu, ili jesi ili nisi poltron...

anon

pre 9 godina

Hm. Nije mi jasno kako se to može nazvati "nesmotren komentar". Tako nešto ne može da se uradi slučajno, nije to lapsus već je dotični svesno i sa predumišljajem pronašao fotografiju snajpera i postavio je na svoj status. Takav postupak traži mnogo više od izvinjenja, moramo biti sigurni da je zaista promenio mišljenje i stav o ubistvu Premijera a ne da je samo shvatio da ne sme javno da iznosi to mišljenje.

draginja

pre 9 godina

Sta kazete ,26 god.pravnik pa v.d.sefa kabineta ministra pravde?! koje mogucnosti pruza nasa drzava!! Ne verujem hikome ko je zavrsio drzavni fakultet da ne moze da nadje godinama posao u struci,mozda je njihova krivica jer nisu pucali na vreme.

Prometej

pre 9 godina

Notorna je laz da je Nikola kažnjen u Ministarstvu pravde pošto nikada nije bila formirana disciplinska komisija. Ministar pravde je samo pokušao da nam maze oči a u suštini svim srcem podržava ismevanje Djindjicevog atentata. To je pokazao tako što je lagao oko kažnjavanja i tako što je konačno unapredio Nikolu. Nije problem što ministar ne voli Djindjica ali je veliki problem to što laže i tretira nas kao maloumnike.

nemanja

pre 9 godina

Zao mi ovih botova malo, sve moraju da opravdavaju a ovi njihovi svaki dan deset novih gluposti naprave.
Vucic sutra da postavi magarca za zamenika oni bi morali da pisu "Vucic zna sta radi, taj magarac se dokazao od ranije, to je valjda svima jasno, vise nego ocigledno".
Ja da moram takve stvari da pisem svaki dan ne bih iz kade izlazio koliko bih se prljavo osecao.

realyti

pre 9 godina

Momak je imao izuzetno jake veze, kad je preskocio najmanje jednu deceniju rada, dokazivanja i pokazivanja rezultate svoga rada i sposobnosti? Naprosto nije "imao" sansu? Nazalost u ovoj garnituri je previse onih bez dana radnog staza u privredi. Moze samo da bude uspesan demagog. Ne pise nam se dobro.

IBJ

pre 9 godina

Ako Zvezdan Jovanović sutra "izrazi žaljenje što je ubio Đinđića", da li će postati pomoćnik ministra policije... mislim zbog znanja i zalaganja?

Onoga iz ministarstva sto je smislio ovo idiotsko saopštenje Vučić kolko sutra treba pred kamerama da izvuče za uši na ulicu i namaže ga katranom i perjem. Ništa manje ne prihvatam kao izvinjenje!

zoran

pre 9 godina

Tada je bio mlađi i očito nije znao šta radi. Uopšte ne znam kakve to veze ima sa njegovom sadašnjom pozicijom i bilo čim. Ako dobro obavlja svoj posao, onda treba da ostane na toj poziciji.
(Kreker, 28. jun 2014 15:53)

Da bilo ko iz koalicije SNS-SPS dobro obavlja svoj posao i to na čelu sa Feketićem i Buckom, za ove TRI odine bi se videla makar i naznaka nekakavog boljeg sutra i ne bi se vrteli u krug k'o usr*** golub i osim najava, optužbi, afera drugo ništa ne rade.
Ovako, svako ko nije glup, vidi da tonemo sve dublje i u materijalnom a još više u moralnom pogledu... Tu i tamo poneki sretnik koji je u partiji dobije nekakav poslićak a ogromna većina naroda kuburi da plati struju i da kupi veknu hleba.

Ivan_Niš

pre 9 godina

Kakve veze ima sto decko ima 26 godina?? Napravio je gresku, istina, ali imao je vremena da se dokaze posle svih tih sankcija, i ocigledno da jeste.
(Masa, 28. jun 2014 11:51)

Draga Masa, kazes imao je vremena da se dokaze. Mene, njegovog vrsnjaka interesuje kako je uspeo da dobije posao u ministarstvu pravde, na bazi kog konkursa? Da li su svi diplomirani pravnici u zemlji imali obavestenje o tom konkursu za radno mesto, da se svi onda prijave, DOKAZU a onda i prime u radni odnos. Za jedan tako bitaj polozaj bitno je radno iskustvo, kako neko sa 26 godina moze da ima isto? Dakle, meni zdrav razum govori da je momak napredovao ISKLJUCIVO preko partije, znanje i iskustvo ocigledno su zaboravljeni u nekoj fioci...Dokle god je tako, dokle god ne bude zakon da svi mogu ravnopravno da se dokazu, bili ili ne clanovi partije, mi cemo ziveti ovako kako zivimo. A cim izadjemo van nase zemlje vidimo koliko smo daleko od napretka...O pusci koju je momak pominjao smatram da je glupo davati komentar.

SAŠA

pre 9 godina

mala digresija. luis suarez je dobar igrac, savic dobar pravnik, suarez grize ljude, i posle se izvinjava, savic isto zeznuo stvar, i on se izvinio, suareza kaznili neigranjem, savicu smanjili platu, suarez ponovio gresku, odrala ga FIFA/UEFA, e savic jos nije ponovio gresku, znaci jos nije vreme za najstrozu kaznu... zivot je igra!

bane

pre 9 godina

Ja ili bilo koji smrtnik da je to isto uradio strpali bi ga na dugogodisnju robiju jos bi mu prilikom hapsenja pronasli i 2 do 3 grama heroina.

Bot u ostavci

pre 9 godina

Samo me zanima kakvo iskustvo može imati neko ko je diplomirao pre 2 godine.
Evo ovde: http://www.ius.bg.ac.rs/Studije/default_cir.htm - javno dostupni podaci, da ne bude neke zabune. Ovaj ni pripravnički nije odradio (u organima uprave treba 3 godine).

cojle

pre 9 godina

@KREKER

Čisto sumnjam da sa 26 godina ima ikakvog iskusva za tu funkciju...a onda i da je sposoban za tu funkciju...al ajde...i ti ćeš jednom (valjda,al nadam se da ne) napredovati kao on...samo se strpi,ima puno vas botova...a čak ni Srbija nema toliko mesta po javnim upravama i firmama,za sve vas...

pera ložač

pre 9 godina

Ništa neobično, našminkani radikali odavno imaju praksu obožavanja i veličanja ubica, npr Vučić je veličao Mladića, ovaj Savić veliča Zvezdana. Vučić se družio i druži se sa mnogim kriminalcima, pola njegovom bližeg okruženja su ili kriminalci ili ljudi koji su ubijali po Hrvatskoj, Bosni i Kosovu. Kako ste glasali to ste i dobili.

Panajotovic

pre 9 godina

Objasnjenje bi trebalo potraziti u biografiji ministra Selakovica i njegovom licnom/porodicnom odnosu prema rezimu Zorana Djindjica.

Uzivao bih da mogu da budem u Selakovicevom umu dok cita vas clanak. Ta zapanjenost, ta neverica, trljanje ociju... da li on to stvarno cita, da li je ovo neko stvarno mogao da napise za Zorana Djindjica. Vase misli njega ne doticu.

Da li vas on uopste cita?

roditelj

pre 9 godina

kako neko sa 26 godina moze da ima "siri uvid u rad ministarstva i njegovih nadleznosti"????
pa ja sa 26 jedva da sam znao de mi d... a de mi glava

helen

pre 9 godina

Pa nije niko lud da podrzava ubistvo Djindjica.Covek je pogresio,nije mu sigurno bio cilj da velica ubistvo ili da poziva na linc.Pretruju iz DS-a i LDP-a.

Kreker

pre 9 godina

Tada je bio mlađi i očito nije znao šta radi. Uopšte ne znam kakve to veze ima sa njegovom sadašnjom pozicijom i bilo čim. Ako dobro obavlja svoj posao, onda treba da ostane na toj poziciji.

Posle to uce napamet

pre 9 godina

@ "ako je neko napravio grubu gresku to je individualna stvar.Zasto se odmah optuzuje SNS i vlada.Cemu takva retorika ?"
(Vule 011, 28. jun 2014 14:50)

Ne znas? Onda je sasvim jasno zbog cega kod vas u stranci samo jedan govori, a ostali zapisuju.

Alex

pre 9 godina

Pa igrao se mali, šta zna dete šta je snajper, svi greše kad su mali ali to je njegova stvar, ne mora odmah da se optužuje kompledan SNS. Pritom nije još ni imenovan na tu fukciju kako piše u saopštenju.

Kaluđer

pre 9 godina

Nije to ništa, onaj iz propale ćevabdžinice otišao da upravlja Kolubarom, pa nije znao da treba da osigura firmu...Radikalno napred u potpunu propast.

zamlata

pre 9 godina

Јасно је мени да ово неће на добро да изађе,али да је баш оволико лоше,е то нисам знала

Oliver

pre 9 godina

Savić je mlad čovek, nešto nesmotreno uradio i za to bio kažnjen. Nismo valjda za to da celog života ispašta. Treba da radi, a greške više ne sme da pravi.

Ryber Palunko

pre 9 godina

Šta se čudite? Zar nismo znali da su bagra, svi do jednog? I ovo je podržala Vens Pešić? Da sam na njenom mjestu, iskopao bi si duboku zemunicu, navukao košulju od kostrijeti i u molitvi, Bogu demokratije, proveo ostatak života.
Sad molim objašnjenje kako nisam dostojan takvog 'blistavog uma' demokratije...'ajmo vjerni, u glas:'L'attaque!'

Hrvoje

pre 9 godina

Kako je moguce da neko bude sef kabineta ministra pa jos pravde sa 26godina,koje iskustvo covek ima ili mozda ne treba nikakvo iskustvo osim igranja igrice na racunaru

Djordje

pre 9 godina

Obrukalo se ministarstvo pravde vise puta pod vodjstvom gospodina Selakovica. Poslali su lose predloge za medjunarodni sud ljudskih prava u Strazbur pa su lupili samar celoj drzavi i odbili predloge Srbije. Tako da ovo je samo nastavak bruke ministarstva ... Stanje u pravosudju Srbije nikad gore... A ministar? No comment.

Ricky

pre 9 godina

alo bre, cemu se cudimo? Covek koji je pre dve godine na sva usta galamio da su Nikolic i Tadic 'politicki pobacaji' danas je njihov najbolji prijatelj. Kod nas je rec moral izgubila svaki smisao.

Josarian

pre 9 godina

Ne vidim zasto cudjenje? Da li je isti ministar pravde predvodio povorku u procesu koji su organizovale "patrijotske" organizacije, kao sto su Dveri i Obraz? Ili je na to zabranjeno podsetiti? Moj utisak je da je ovom kandidatu za sefa kabineta taj "incident" sa snajperom preporuka. Uostalom, zar se i ministar Selakovic nije preporucio aktuelnom Vodji bas tim i takvim stavovima, sa kojima se isticao na svom fakultetu? Zar mislite da je postao ministar po svojoj strucnosti?

Djordje NS

pre 9 godina

@ bojana

Samo ti nama prepričaj i lepo objasni, vidiš da nismo dobro razumeli tekst i saopštenje službe za medije SNS-a. Ipak i vi botovi morate da opravdate svoje bitisanje, zar ne?

STRAŠNO!

Winston

pre 9 godina

Dali nas ovi iz SNS namerno zezaju, i probaju da vide tacno koliko gradjani mogu da trpe? Ovo je bruka ne samo za Selakovica, sto isto nije zasluzio njegovu funkciju, nego naj vise za Vucica i celi SNS. Od vrha, do dno, bruka i sramota.

Vladimir

pre 9 godina

Pa ljudi glasali ste za njih, šta se sad bunite.
Na žalost pravo lice ove šuplje vlade još nismo videli do kraja.
Biće toga još i još bojim se.

Pametnjaković

pre 9 godina

Lepo vam govorim sve vreme da je revolucija zaista jedino rešenje ili će nas zezati i jahati doživotno. Pitanje je šta mi želimo, da budemo slobodni ljudi koji žive od rada ili da budemo robovi najglupljih i najgorih dok ne umremo. Biće žrtava ali velike promene ne mogu da se dogode bez velikih žrtava, istorija je to toliko puta potvrdila. Meni lično je, po cenu života, najbitnije da uklonimo političku elitu Srbije i sve one koji imaju veze sa njima i tako sprečim da se paraziti množe i dalje.

KK

pre 9 godina

Nema tu nikakve sramote.
Sta ste ocekivali od radikala??
Toleranciju, kulturu, transparentnost, odgovornost?
Utvrdili su vlast, mimikrija im vise nije potrebna, sad pokazuju cud.

Zoran Stanković

pre 9 godina

Preuranjena kritika, jer Savic nije zvanicno ni postavljen za v.d. sefa kabineta minstra Selakovica.
(Darko, 28. jun 2014 10:34)

E moj prijatelju kada ga zvanično postave onda možeš da kritikuješ koliko hoćeš .

Ivan Zdravić

pre 9 godina

Nikola Savić je veoma stručan i odlično je upoznat sa radom Ministarstva pravde. Ne vidim ništa sporno u tome da mlad čovek obavlja tako važnu i odgovornu funkciju.

Crnokosa

pre 9 godina

@(Mala Vida, 28. jun 2014 10:34)
Selaković je Savića odabrao za v.d. šefa svog kabineta zbog njegovog rada i truda, da je suprotno sigurno Savić ne bio bio tu gde jeste. Ne mogu da razumem da opozicija koristi svaku priliku da napadne vlast. Pa nije Savić ubio Djindjića, pa da se na ovaj način optužuje.

Masa

pre 9 godina

Kakve veze ima sto decko ima 26 godina?? Napravio je gresku, istina, ali imao je vremena da se dokaze posle svih tih sankcija, i ocigledno da jeste.

VLADIMIR

pre 9 godina

"...osoba koja ima sirok uvid u rad ministarstva i njegove nadleznosti" - tragikomicno za drzavu Srbiju kad takve osobe imaju te perfomanse, a usput sa samo 26 godina. Pa to je "genijalac". Vucicu, vidis li ti sta ti rade u ovako vaznom ministarstu - kakve kadrove biraju?????????

zadovoljni advokat

pre 9 godina

Sto je najgore, poznajem doticnog gospodina sa fakulteta. I pored svih snajpera i cuda, samo da istaknem - da bar nesto vredi, pa i u redu, ali niti ima znanja, niti siroko polje poznavanja materije. Ista je mutilica bio i na fakultetu.

Arimax

pre 9 godina

Neko ko je "nesmotreno" na fejsbuk stavio fotografiju oružja kojim je ubijen Zoran Djindjić sada je jedan od bliskih saradnika ministra pravde!? Kako je ovo smelo da se dogodi? Zaprepašćujuća vest!

ZoranJ

pre 9 godina

Rambo Amadeus je 90-tih pevao:
"Kad primitivci uzjašu na vlast,
ispada iz igre dostojanstvo i čast!"
Ja stvarno ne znam kako je neko mogao pri čistoj svesti da glasa za ove evro-ruso-radikale.

bobrok

pre 9 godina

Ajmo sad zbog ovoga konf za medije zabrinutog premijera i neka nova afera.. Sa sve onim prostim Srpskim ,,alo bre".. Tako je to kad se radikali iz majci sa likom i bedzeva presvlave u evropska odela...

Bojana

pre 9 godina

Svakome od nas se desi da napravi nesmotrenu grešku. Čovek se izvinio i izrazio žaljenje zbog toga, a od ministarstva bio adekvatno sankcionisan. Takođe je najviše kvalifikovan da radi svoj posao.

teletabisi

pre 9 godina

"Dušebrižnici" već na delu, da kririkuju, da pokušaju da spinuju,jedva dočekali da imaju povod, dok su nam uzroci već odavno poznati.

Petar Pribićević

pre 9 godina

Malo su se pobrkali lončići, Savić je u postupku revizije, a -Blic- ga je već proglasio za savetnika. Konačnu reč će dati ministar Selaković.

ex sns

pre 9 godina

Da nije greska? Pise da ima svega 26 g ? Kako je moguce da neko sa 26 g bude sef kabineta? Mada,kod nas je sve moguce,on je 100% clan stranke i kao takav je.i postavljen,ali ako ima toliko godina onda je to jako malo za takvu poziciju.
Kad je onaj autolimar iz Surdulice za 3 g presao put od garaze preko Austrije do sefa kabineta MUP-a i cl.upr.odbora FkCz,onda vise nista nije cudno.

borac protiv roBOTa i maketa

pre 9 godina

26 godina sef kabineta, pun "iskustva", snajper ga podseca na Djindjicevu smrt, ovo je dno dna. Srbijo da li imas oci da vidis sta nas je snaslo sa ovom vlascu. Ili cemo da cekamo dok ne postanemo Severna Koreja? Ljudi otvorite oci, ovo postaje veoma, veoma, opasno po nase zivote.

owl

pre 9 godina

Malo je reci da je ovo sramota. Ma ne znam sto se vise iscudjavam, ovo je drzava kontradiktornosti.
P.S. Pogledajte godine doticnog! Sa 26 god. sef kabineta, pa ovo je u rangu sa Cuckovicem koji je sa tim godinama vec bio u dva Upravna odbora( naravno drzavnih preduzeca).

obican smrtnik

pre 9 godina

Covek ima dovoljno radno
g i zivotnog iskustva za tako odgovoran polozaj.
2001 sam podrzao zute a 2011 sns. zuti lopovi a ovi glume Staljina i balkanskog spijuna ne znaju nista a hoce sve. prevaranti

ex sns

pre 9 godina

Da nije greska? Pise da ima svega 26 g ? Kako je moguce da neko sa 26 g bude sef kabineta? Mada,kod nas je sve moguce,on je 100% clan stranke i kao takav je.i postavljen,ali ako ima toliko godina onda je to jako malo za takvu poziciju.
Kad je onaj autolimar iz Surdulice za 3 g presao put od garaze preko Austrije do sefa kabineta MUP-a i cl.upr.odbora FkCz,onda vise nista nije cudno.

zadovoljni advokat

pre 9 godina

Sto je najgore, poznajem doticnog gospodina sa fakulteta. I pored svih snajpera i cuda, samo da istaknem - da bar nesto vredi, pa i u redu, ali niti ima znanja, niti siroko polje poznavanja materije. Ista je mutilica bio i na fakultetu.

Petar Pribićević

pre 9 godina

Malo su se pobrkali lončići, Savić je u postupku revizije, a -Blic- ga je već proglasio za savetnika. Konačnu reč će dati ministar Selaković.

owl

pre 9 godina

Malo je reci da je ovo sramota. Ma ne znam sto se vise iscudjavam, ovo je drzava kontradiktornosti.
P.S. Pogledajte godine doticnog! Sa 26 god. sef kabineta, pa ovo je u rangu sa Cuckovicem koji je sa tim godinama vec bio u dva Upravna odbora( naravno drzavnih preduzeca).

Bojana

pre 9 godina

Svakome od nas se desi da napravi nesmotrenu grešku. Čovek se izvinio i izrazio žaljenje zbog toga, a od ministarstva bio adekvatno sankcionisan. Takođe je najviše kvalifikovan da radi svoj posao.

borac protiv roBOTa i maketa

pre 9 godina

26 godina sef kabineta, pun "iskustva", snajper ga podseca na Djindjicevu smrt, ovo je dno dna. Srbijo da li imas oci da vidis sta nas je snaslo sa ovom vlascu. Ili cemo da cekamo dok ne postanemo Severna Koreja? Ljudi otvorite oci, ovo postaje veoma, veoma, opasno po nase zivote.

teletabisi

pre 9 godina

"Dušebrižnici" već na delu, da kririkuju, da pokušaju da spinuju,jedva dočekali da imaju povod, dok su nam uzroci već odavno poznati.

Arimax

pre 9 godina

Neko ko je "nesmotreno" na fejsbuk stavio fotografiju oružja kojim je ubijen Zoran Djindjić sada je jedan od bliskih saradnika ministra pravde!? Kako je ovo smelo da se dogodi? Zaprepašćujuća vest!

Oliver

pre 9 godina

Savić je mlad čovek, nešto nesmotreno uradio i za to bio kažnjen. Nismo valjda za to da celog života ispašta. Treba da radi, a greške više ne sme da pravi.

Ivan Zdravić

pre 9 godina

Nikola Savić je veoma stručan i odlično je upoznat sa radom Ministarstva pravde. Ne vidim ništa sporno u tome da mlad čovek obavlja tako važnu i odgovornu funkciju.

Crnokosa

pre 9 godina

@(Mala Vida, 28. jun 2014 10:34)
Selaković je Savića odabrao za v.d. šefa svog kabineta zbog njegovog rada i truda, da je suprotno sigurno Savić ne bio bio tu gde jeste. Ne mogu da razumem da opozicija koristi svaku priliku da napadne vlast. Pa nije Savić ubio Djindjića, pa da se na ovaj način optužuje.

helen

pre 9 godina

Pa nije niko lud da podrzava ubistvo Djindjica.Covek je pogresio,nije mu sigurno bio cilj da velica ubistvo ili da poziva na linc.Pretruju iz DS-a i LDP-a.

Masa

pre 9 godina

Kakve veze ima sto decko ima 26 godina?? Napravio je gresku, istina, ali imao je vremena da se dokaze posle svih tih sankcija, i ocigledno da jeste.

Kreker

pre 9 godina

Tada je bio mlađi i očito nije znao šta radi. Uopšte ne znam kakve to veze ima sa njegovom sadašnjom pozicijom i bilo čim. Ako dobro obavlja svoj posao, onda treba da ostane na toj poziciji.

bobrok

pre 9 godina

Ajmo sad zbog ovoga konf za medije zabrinutog premijera i neka nova afera.. Sa sve onim prostim Srpskim ,,alo bre".. Tako je to kad se radikali iz majci sa likom i bedzeva presvlave u evropska odela...

ZoranJ

pre 9 godina

Rambo Amadeus je 90-tih pevao:
"Kad primitivci uzjašu na vlast,
ispada iz igre dostojanstvo i čast!"
Ja stvarno ne znam kako je neko mogao pri čistoj svesti da glasa za ove evro-ruso-radikale.

Hrvoje

pre 9 godina

Kako je moguce da neko bude sef kabineta ministra pa jos pravde sa 26godina,koje iskustvo covek ima ili mozda ne treba nikakvo iskustvo osim igranja igrice na racunaru

Djordje

pre 9 godina

Obrukalo se ministarstvo pravde vise puta pod vodjstvom gospodina Selakovica. Poslali su lose predloge za medjunarodni sud ljudskih prava u Strazbur pa su lupili samar celoj drzavi i odbili predloge Srbije. Tako da ovo je samo nastavak bruke ministarstva ... Stanje u pravosudju Srbije nikad gore... A ministar? No comment.

zamlata

pre 9 godina

Јасно је мени да ово неће на добро да изађе,али да је баш оволико лоше,е то нисам знала

Kaluđer

pre 9 godina

Nije to ništa, onaj iz propale ćevabdžinice otišao da upravlja Kolubarom, pa nije znao da treba da osigura firmu...Radikalno napred u potpunu propast.

Ricky

pre 9 godina

alo bre, cemu se cudimo? Covek koji je pre dve godine na sva usta galamio da su Nikolic i Tadic 'politicki pobacaji' danas je njihov najbolji prijatelj. Kod nas je rec moral izgubila svaki smisao.

Djordje NS

pre 9 godina

@ bojana

Samo ti nama prepričaj i lepo objasni, vidiš da nismo dobro razumeli tekst i saopštenje službe za medije SNS-a. Ipak i vi botovi morate da opravdate svoje bitisanje, zar ne?

STRAŠNO!

KK

pre 9 godina

Nema tu nikakve sramote.
Sta ste ocekivali od radikala??
Toleranciju, kulturu, transparentnost, odgovornost?
Utvrdili su vlast, mimikrija im vise nije potrebna, sad pokazuju cud.

Zoran Stanković

pre 9 godina

Preuranjena kritika, jer Savic nije zvanicno ni postavljen za v.d. sefa kabineta minstra Selakovica.
(Darko, 28. jun 2014 10:34)

E moj prijatelju kada ga zvanično postave onda možeš da kritikuješ koliko hoćeš .

VLADIMIR

pre 9 godina

"...osoba koja ima sirok uvid u rad ministarstva i njegove nadleznosti" - tragikomicno za drzavu Srbiju kad takve osobe imaju te perfomanse, a usput sa samo 26 godina. Pa to je "genijalac". Vucicu, vidis li ti sta ti rade u ovako vaznom ministarstu - kakve kadrove biraju?????????

Ryber Palunko

pre 9 godina

Šta se čudite? Zar nismo znali da su bagra, svi do jednog? I ovo je podržala Vens Pešić? Da sam na njenom mjestu, iskopao bi si duboku zemunicu, navukao košulju od kostrijeti i u molitvi, Bogu demokratije, proveo ostatak života.
Sad molim objašnjenje kako nisam dostojan takvog 'blistavog uma' demokratije...'ajmo vjerni, u glas:'L'attaque!'

Winston

pre 9 godina

Dali nas ovi iz SNS namerno zezaju, i probaju da vide tacno koliko gradjani mogu da trpe? Ovo je bruka ne samo za Selakovica, sto isto nije zasluzio njegovu funkciju, nego naj vise za Vucica i celi SNS. Od vrha, do dno, bruka i sramota.

Josarian

pre 9 godina

Ne vidim zasto cudjenje? Da li je isti ministar pravde predvodio povorku u procesu koji su organizovale "patrijotske" organizacije, kao sto su Dveri i Obraz? Ili je na to zabranjeno podsetiti? Moj utisak je da je ovom kandidatu za sefa kabineta taj "incident" sa snajperom preporuka. Uostalom, zar se i ministar Selakovic nije preporucio aktuelnom Vodji bas tim i takvim stavovima, sa kojima se isticao na svom fakultetu? Zar mislite da je postao ministar po svojoj strucnosti?

Vladimir

pre 9 godina

Pa ljudi glasali ste za njih, šta se sad bunite.
Na žalost pravo lice ove šuplje vlade još nismo videli do kraja.
Biće toga još i još bojim se.

Alex

pre 9 godina

Pa igrao se mali, šta zna dete šta je snajper, svi greše kad su mali ali to je njegova stvar, ne mora odmah da se optužuje kompledan SNS. Pritom nije još ni imenovan na tu fukciju kako piše u saopštenju.

Posle to uce napamet

pre 9 godina

@ "ako je neko napravio grubu gresku to je individualna stvar.Zasto se odmah optuzuje SNS i vlada.Cemu takva retorika ?"
(Vule 011, 28. jun 2014 14:50)

Ne znas? Onda je sasvim jasno zbog cega kod vas u stranci samo jedan govori, a ostali zapisuju.

Pametnjaković

pre 9 godina

Lepo vam govorim sve vreme da je revolucija zaista jedino rešenje ili će nas zezati i jahati doživotno. Pitanje je šta mi želimo, da budemo slobodni ljudi koji žive od rada ili da budemo robovi najglupljih i najgorih dok ne umremo. Biće žrtava ali velike promene ne mogu da se dogode bez velikih žrtava, istorija je to toliko puta potvrdila. Meni lično je, po cenu života, najbitnije da uklonimo političku elitu Srbije i sve one koji imaju veze sa njima i tako sprečim da se paraziti množe i dalje.

Ivan_Niš

pre 9 godina

Kakve veze ima sto decko ima 26 godina?? Napravio je gresku, istina, ali imao je vremena da se dokaze posle svih tih sankcija, i ocigledno da jeste.
(Masa, 28. jun 2014 11:51)

Draga Masa, kazes imao je vremena da se dokaze. Mene, njegovog vrsnjaka interesuje kako je uspeo da dobije posao u ministarstvu pravde, na bazi kog konkursa? Da li su svi diplomirani pravnici u zemlji imali obavestenje o tom konkursu za radno mesto, da se svi onda prijave, DOKAZU a onda i prime u radni odnos. Za jedan tako bitaj polozaj bitno je radno iskustvo, kako neko sa 26 godina moze da ima isto? Dakle, meni zdrav razum govori da je momak napredovao ISKLJUCIVO preko partije, znanje i iskustvo ocigledno su zaboravljeni u nekoj fioci...Dokle god je tako, dokle god ne bude zakon da svi mogu ravnopravno da se dokazu, bili ili ne clanovi partije, mi cemo ziveti ovako kako zivimo. A cim izadjemo van nase zemlje vidimo koliko smo daleko od napretka...O pusci koju je momak pominjao smatram da je glupo davati komentar.

pera ložač

pre 9 godina

Ništa neobično, našminkani radikali odavno imaju praksu obožavanja i veličanja ubica, npr Vučić je veličao Mladića, ovaj Savić veliča Zvezdana. Vučić se družio i druži se sa mnogim kriminalcima, pola njegovom bližeg okruženja su ili kriminalci ili ljudi koji su ubijali po Hrvatskoj, Bosni i Kosovu. Kako ste glasali to ste i dobili.

IBJ

pre 9 godina

Ako Zvezdan Jovanović sutra "izrazi žaljenje što je ubio Đinđića", da li će postati pomoćnik ministra policije... mislim zbog znanja i zalaganja?

Onoga iz ministarstva sto je smislio ovo idiotsko saopštenje Vučić kolko sutra treba pred kamerama da izvuče za uši na ulicu i namaže ga katranom i perjem. Ništa manje ne prihvatam kao izvinjenje!

obican smrtnik

pre 9 godina

Covek ima dovoljno radno
g i zivotnog iskustva za tako odgovoran polozaj.
2001 sam podrzao zute a 2011 sns. zuti lopovi a ovi glume Staljina i balkanskog spijuna ne znaju nista a hoce sve. prevaranti

Bot u ostavci

pre 9 godina

Samo me zanima kakvo iskustvo može imati neko ko je diplomirao pre 2 godine.
Evo ovde: http://www.ius.bg.ac.rs/Studije/default_cir.htm - javno dostupni podaci, da ne bude neke zabune. Ovaj ni pripravnički nije odradio (u organima uprave treba 3 godine).

roditelj

pre 9 godina

kako neko sa 26 godina moze da ima "siri uvid u rad ministarstva i njegovih nadleznosti"????
pa ja sa 26 jedva da sam znao de mi d... a de mi glava

zoran

pre 9 godina

Tada je bio mlađi i očito nije znao šta radi. Uopšte ne znam kakve to veze ima sa njegovom sadašnjom pozicijom i bilo čim. Ako dobro obavlja svoj posao, onda treba da ostane na toj poziciji.
(Kreker, 28. jun 2014 15:53)

Da bilo ko iz koalicije SNS-SPS dobro obavlja svoj posao i to na čelu sa Feketićem i Buckom, za ove TRI odine bi se videla makar i naznaka nekakavog boljeg sutra i ne bi se vrteli u krug k'o usr*** golub i osim najava, optužbi, afera drugo ništa ne rade.
Ovako, svako ko nije glup, vidi da tonemo sve dublje i u materijalnom a još više u moralnom pogledu... Tu i tamo poneki sretnik koji je u partiji dobije nekakav poslićak a ogromna većina naroda kuburi da plati struju i da kupi veknu hleba.

cojle

pre 9 godina

@KREKER

Čisto sumnjam da sa 26 godina ima ikakvog iskusva za tu funkciju...a onda i da je sposoban za tu funkciju...al ajde...i ti ćeš jednom (valjda,al nadam se da ne) napredovati kao on...samo se strpi,ima puno vas botova...a čak ni Srbija nema toliko mesta po javnim upravama i firmama,za sve vas...

bane

pre 9 godina

Ja ili bilo koji smrtnik da je to isto uradio strpali bi ga na dugogodisnju robiju jos bi mu prilikom hapsenja pronasli i 2 do 3 grama heroina.

nemanja

pre 9 godina

Zao mi ovih botova malo, sve moraju da opravdavaju a ovi njihovi svaki dan deset novih gluposti naprave.
Vucic sutra da postavi magarca za zamenika oni bi morali da pisu "Vucic zna sta radi, taj magarac se dokazao od ranije, to je valjda svima jasno, vise nego ocigledno".
Ja da moram takve stvari da pisem svaki dan ne bih iz kade izlazio koliko bih se prljavo osecao.

Pravnik

pre 9 godina

Poznajem ovog poltrona sa fakulteta... Dok je bio student uspesno se dodvorio profesoru Lilicu (LDP), pa zatim i tadasnjem asistentu Selakovicu koji mu postade ortak, pa koja struja prevagne, mudro nema sta... Inace na predavanjima uvek do profesora, stalno branio neke kvazi - seminarske radove... Ja mislio mora da je sjajan student, kad ono saznam prosek neka mizerija, ja za njega student i po... Da se ne lazemo ljudi, nije to samo u SNS, vec inace u nasem drustvu, ili jesi ili nisi poltron...

Prometej

pre 9 godina

Notorna je laz da je Nikola kažnjen u Ministarstvu pravde pošto nikada nije bila formirana disciplinska komisija. Ministar pravde je samo pokušao da nam maze oči a u suštini svim srcem podržava ismevanje Djindjicevog atentata. To je pokazao tako što je lagao oko kažnjavanja i tako što je konačno unapredio Nikolu. Nije problem što ministar ne voli Djindjica ali je veliki problem to što laže i tretira nas kao maloumnike.

realyti

pre 9 godina

Momak je imao izuzetno jake veze, kad je preskocio najmanje jednu deceniju rada, dokazivanja i pokazivanja rezultate svoga rada i sposobnosti? Naprosto nije "imao" sansu? Nazalost u ovoj garnituri je previse onih bez dana radnog staza u privredi. Moze samo da bude uspesan demagog. Ne pise nam se dobro.

Panajotovic

pre 9 godina

Objasnjenje bi trebalo potraziti u biografiji ministra Selakovica i njegovom licnom/porodicnom odnosu prema rezimu Zorana Djindjica.

Uzivao bih da mogu da budem u Selakovicevom umu dok cita vas clanak. Ta zapanjenost, ta neverica, trljanje ociju... da li on to stvarno cita, da li je ovo neko stvarno mogao da napise za Zorana Djindjica. Vase misli njega ne doticu.

Da li vas on uopste cita?

anon

pre 9 godina

Hm. Nije mi jasno kako se to može nazvati "nesmotren komentar". Tako nešto ne može da se uradi slučajno, nije to lapsus već je dotični svesno i sa predumišljajem pronašao fotografiju snajpera i postavio je na svoj status. Takav postupak traži mnogo više od izvinjenja, moramo biti sigurni da je zaista promenio mišljenje i stav o ubistvu Premijera a ne da je samo shvatio da ne sme javno da iznosi to mišljenje.

draginja

pre 9 godina

Sta kazete ,26 god.pravnik pa v.d.sefa kabineta ministra pravde?! koje mogucnosti pruza nasa drzava!! Ne verujem hikome ko je zavrsio drzavni fakultet da ne moze da nadje godinama posao u struci,mozda je njihova krivica jer nisu pucali na vreme.

zaluđeni

pre 9 godina

Kaligula je svog konja, koji se zvao Kasač, proglasio senatorom i konzulom. Samo čekam kada će Gospodin Vučić da uradi nešto slično a vi ćete morati da mu pišete hvalospeve. Jedino što je za razliku od Vučećevih "senatora" Kaligulin konj bio jako inteligentan, brz i koristan. Stalno je pobeđivao u trkama i osvajao nagrade.
Težak je državni službenički posao... Ne zaista...

SAŠA

pre 9 godina

mala digresija. luis suarez je dobar igrac, savic dobar pravnik, suarez grize ljude, i posle se izvinjava, savic isto zeznuo stvar, i on se izvinio, suareza kaznili neigranjem, savicu smanjili platu, suarez ponovio gresku, odrala ga FIFA/UEFA, e savic jos nije ponovio gresku, znaci jos nije vreme za najstrozu kaznu... zivot je igra!

TRUBA

pre 9 godina

Mlad je dečko popraviće se.Pa kaznili su ga ukorom šta više hoćete.Dečko je pametan,a takvih nam danas treba dosta.Ovde po komentarima mi se čini da ima mnogo onih koji ustvari zavide ovom mladom dečku na tome što se visoko penje na društvenoj lestvici.

Bojana

pre 9 godina

Svakome od nas se desi da napravi nesmotrenu grešku. Čovek se izvinio i izrazio žaljenje zbog toga, a od ministarstva bio adekvatno sankcionisan. Takođe je najviše kvalifikovan da radi svoj posao.

owl

pre 9 godina

Malo je reci da je ovo sramota. Ma ne znam sto se vise iscudjavam, ovo je drzava kontradiktornosti.
P.S. Pogledajte godine doticnog! Sa 26 god. sef kabineta, pa ovo je u rangu sa Cuckovicem koji je sa tim godinama vec bio u dva Upravna odbora( naravno drzavnih preduzeca).

zadovoljni advokat

pre 9 godina

Sto je najgore, poznajem doticnog gospodina sa fakulteta. I pored svih snajpera i cuda, samo da istaknem - da bar nesto vredi, pa i u redu, ali niti ima znanja, niti siroko polje poznavanja materije. Ista je mutilica bio i na fakultetu.

obican smrtnik

pre 9 godina

Covek ima dovoljno radno
g i zivotnog iskustva za tako odgovoran polozaj.
2001 sam podrzao zute a 2011 sns. zuti lopovi a ovi glume Staljina i balkanskog spijuna ne znaju nista a hoce sve. prevaranti

ex sns

pre 9 godina

Da nije greska? Pise da ima svega 26 g ? Kako je moguce da neko sa 26 g bude sef kabineta? Mada,kod nas je sve moguce,on je 100% clan stranke i kao takav je.i postavljen,ali ako ima toliko godina onda je to jako malo za takvu poziciju.
Kad je onaj autolimar iz Surdulice za 3 g presao put od garaze preko Austrije do sefa kabineta MUP-a i cl.upr.odbora FkCz,onda vise nista nije cudno.

Josarian

pre 9 godina

Ne vidim zasto cudjenje? Da li je isti ministar pravde predvodio povorku u procesu koji su organizovale "patrijotske" organizacije, kao sto su Dveri i Obraz? Ili je na to zabranjeno podsetiti? Moj utisak je da je ovom kandidatu za sefa kabineta taj "incident" sa snajperom preporuka. Uostalom, zar se i ministar Selakovic nije preporucio aktuelnom Vodji bas tim i takvim stavovima, sa kojima se isticao na svom fakultetu? Zar mislite da je postao ministar po svojoj strucnosti?

Djordje NS

pre 9 godina

@ bojana

Samo ti nama prepričaj i lepo objasni, vidiš da nismo dobro razumeli tekst i saopštenje službe za medije SNS-a. Ipak i vi botovi morate da opravdate svoje bitisanje, zar ne?

STRAŠNO!

ZoranJ

pre 9 godina

Rambo Amadeus je 90-tih pevao:
"Kad primitivci uzjašu na vlast,
ispada iz igre dostojanstvo i čast!"
Ja stvarno ne znam kako je neko mogao pri čistoj svesti da glasa za ove evro-ruso-radikale.

KK

pre 9 godina

Nema tu nikakve sramote.
Sta ste ocekivali od radikala??
Toleranciju, kulturu, transparentnost, odgovornost?
Utvrdili su vlast, mimikrija im vise nije potrebna, sad pokazuju cud.

VLADIMIR

pre 9 godina

"...osoba koja ima sirok uvid u rad ministarstva i njegove nadleznosti" - tragikomicno za drzavu Srbiju kad takve osobe imaju te perfomanse, a usput sa samo 26 godina. Pa to je "genijalac". Vucicu, vidis li ti sta ti rade u ovako vaznom ministarstu - kakve kadrove biraju?????????

Zoran Stanković

pre 9 godina

Preuranjena kritika, jer Savic nije zvanicno ni postavljen za v.d. sefa kabineta minstra Selakovica.
(Darko, 28. jun 2014 10:34)

E moj prijatelju kada ga zvanično postave onda možeš da kritikuješ koliko hoćeš .

Ryber Palunko

pre 9 godina

Šta se čudite? Zar nismo znali da su bagra, svi do jednog? I ovo je podržala Vens Pešić? Da sam na njenom mjestu, iskopao bi si duboku zemunicu, navukao košulju od kostrijeti i u molitvi, Bogu demokratije, proveo ostatak života.
Sad molim objašnjenje kako nisam dostojan takvog 'blistavog uma' demokratije...'ajmo vjerni, u glas:'L'attaque!'

cojle

pre 9 godina

@KREKER

Čisto sumnjam da sa 26 godina ima ikakvog iskusva za tu funkciju...a onda i da je sposoban za tu funkciju...al ajde...i ti ćeš jednom (valjda,al nadam se da ne) napredovati kao on...samo se strpi,ima puno vas botova...a čak ni Srbija nema toliko mesta po javnim upravama i firmama,za sve vas...

pera ložač

pre 9 godina

Ništa neobično, našminkani radikali odavno imaju praksu obožavanja i veličanja ubica, npr Vučić je veličao Mladića, ovaj Savić veliča Zvezdana. Vučić se družio i druži se sa mnogim kriminalcima, pola njegovom bližeg okruženja su ili kriminalci ili ljudi koji su ubijali po Hrvatskoj, Bosni i Kosovu. Kako ste glasali to ste i dobili.

Vladimir

pre 9 godina

Pa ljudi glasali ste za njih, šta se sad bunite.
Na žalost pravo lice ove šuplje vlade još nismo videli do kraja.
Biće toga još i još bojim se.

Pametnjaković

pre 9 godina

Lepo vam govorim sve vreme da je revolucija zaista jedino rešenje ili će nas zezati i jahati doživotno. Pitanje je šta mi želimo, da budemo slobodni ljudi koji žive od rada ili da budemo robovi najglupljih i najgorih dok ne umremo. Biće žrtava ali velike promene ne mogu da se dogode bez velikih žrtava, istorija je to toliko puta potvrdila. Meni lično je, po cenu života, najbitnije da uklonimo političku elitu Srbije i sve one koji imaju veze sa njima i tako sprečim da se paraziti množe i dalje.

zamlata

pre 9 godina

Јасно је мени да ово неће на добро да изађе,али да је баш оволико лоше,е то нисам знала

Kaluđer

pre 9 godina

Nije to ništa, onaj iz propale ćevabdžinice otišao da upravlja Kolubarom, pa nije znao da treba da osigura firmu...Radikalno napred u potpunu propast.

Winston

pre 9 godina

Dali nas ovi iz SNS namerno zezaju, i probaju da vide tacno koliko gradjani mogu da trpe? Ovo je bruka ne samo za Selakovica, sto isto nije zasluzio njegovu funkciju, nego naj vise za Vucica i celi SNS. Od vrha, do dno, bruka i sramota.

Hrvoje

pre 9 godina

Kako je moguce da neko bude sef kabineta ministra pa jos pravde sa 26godina,koje iskustvo covek ima ili mozda ne treba nikakvo iskustvo osim igranja igrice na racunaru

Djordje

pre 9 godina

Obrukalo se ministarstvo pravde vise puta pod vodjstvom gospodina Selakovica. Poslali su lose predloge za medjunarodni sud ljudskih prava u Strazbur pa su lupili samar celoj drzavi i odbili predloge Srbije. Tako da ovo je samo nastavak bruke ministarstva ... Stanje u pravosudju Srbije nikad gore... A ministar? No comment.

Ricky

pre 9 godina

alo bre, cemu se cudimo? Covek koji je pre dve godine na sva usta galamio da su Nikolic i Tadic 'politicki pobacaji' danas je njihov najbolji prijatelj. Kod nas je rec moral izgubila svaki smisao.

Posle to uce napamet

pre 9 godina

@ "ako je neko napravio grubu gresku to je individualna stvar.Zasto se odmah optuzuje SNS i vlada.Cemu takva retorika ?"
(Vule 011, 28. jun 2014 14:50)

Ne znas? Onda je sasvim jasno zbog cega kod vas u stranci samo jedan govori, a ostali zapisuju.

borac protiv roBOTa i maketa

pre 9 godina

26 godina sef kabineta, pun "iskustva", snajper ga podseca na Djindjicevu smrt, ovo je dno dna. Srbijo da li imas oci da vidis sta nas je snaslo sa ovom vlascu. Ili cemo da cekamo dok ne postanemo Severna Koreja? Ljudi otvorite oci, ovo postaje veoma, veoma, opasno po nase zivote.

bobrok

pre 9 godina

Ajmo sad zbog ovoga konf za medije zabrinutog premijera i neka nova afera.. Sa sve onim prostim Srpskim ,,alo bre".. Tako je to kad se radikali iz majci sa likom i bedzeva presvlave u evropska odela...

Oliver

pre 9 godina

Savić je mlad čovek, nešto nesmotreno uradio i za to bio kažnjen. Nismo valjda za to da celog života ispašta. Treba da radi, a greške više ne sme da pravi.

Petar Pribićević

pre 9 godina

Malo su se pobrkali lončići, Savić je u postupku revizije, a -Blic- ga je već proglasio za savetnika. Konačnu reč će dati ministar Selaković.

Ivan Zdravić

pre 9 godina

Nikola Savić je veoma stručan i odlično je upoznat sa radom Ministarstva pravde. Ne vidim ništa sporno u tome da mlad čovek obavlja tako važnu i odgovornu funkciju.

Masa

pre 9 godina

Kakve veze ima sto decko ima 26 godina?? Napravio je gresku, istina, ali imao je vremena da se dokaze posle svih tih sankcija, i ocigledno da jeste.

Crnokosa

pre 9 godina

@(Mala Vida, 28. jun 2014 10:34)
Selaković je Savića odabrao za v.d. šefa svog kabineta zbog njegovog rada i truda, da je suprotno sigurno Savić ne bio bio tu gde jeste. Ne mogu da razumem da opozicija koristi svaku priliku da napadne vlast. Pa nije Savić ubio Djindjića, pa da se na ovaj način optužuje.

Arimax

pre 9 godina

Neko ko je "nesmotreno" na fejsbuk stavio fotografiju oružja kojim je ubijen Zoran Djindjić sada je jedan od bliskih saradnika ministra pravde!? Kako je ovo smelo da se dogodi? Zaprepašćujuća vest!

helen

pre 9 godina

Pa nije niko lud da podrzava ubistvo Djindjica.Covek je pogresio,nije mu sigurno bio cilj da velica ubistvo ili da poziva na linc.Pretruju iz DS-a i LDP-a.

Kreker

pre 9 godina

Tada je bio mlađi i očito nije znao šta radi. Uopšte ne znam kakve to veze ima sa njegovom sadašnjom pozicijom i bilo čim. Ako dobro obavlja svoj posao, onda treba da ostane na toj poziciji.

teletabisi

pre 9 godina

"Dušebrižnici" već na delu, da kririkuju, da pokušaju da spinuju,jedva dočekali da imaju povod, dok su nam uzroci već odavno poznati.

Alex

pre 9 godina

Pa igrao se mali, šta zna dete šta je snajper, svi greše kad su mali ali to je njegova stvar, ne mora odmah da se optužuje kompledan SNS. Pritom nije još ni imenovan na tu fukciju kako piše u saopštenju.

SAŠA

pre 9 godina

mala digresija. luis suarez je dobar igrac, savic dobar pravnik, suarez grize ljude, i posle se izvinjava, savic isto zeznuo stvar, i on se izvinio, suareza kaznili neigranjem, savicu smanjili platu, suarez ponovio gresku, odrala ga FIFA/UEFA, e savic jos nije ponovio gresku, znaci jos nije vreme za najstrozu kaznu... zivot je igra!

TRUBA

pre 9 godina

Mlad je dečko popraviće se.Pa kaznili su ga ukorom šta više hoćete.Dečko je pametan,a takvih nam danas treba dosta.Ovde po komentarima mi se čini da ima mnogo onih koji ustvari zavide ovom mladom dečku na tome što se visoko penje na društvenoj lestvici.

bane

pre 9 godina

Ja ili bilo koji smrtnik da je to isto uradio strpali bi ga na dugogodisnju robiju jos bi mu prilikom hapsenja pronasli i 2 do 3 grama heroina.

Ivan_Niš

pre 9 godina

Kakve veze ima sto decko ima 26 godina?? Napravio je gresku, istina, ali imao je vremena da se dokaze posle svih tih sankcija, i ocigledno da jeste.
(Masa, 28. jun 2014 11:51)

Draga Masa, kazes imao je vremena da se dokaze. Mene, njegovog vrsnjaka interesuje kako je uspeo da dobije posao u ministarstvu pravde, na bazi kog konkursa? Da li su svi diplomirani pravnici u zemlji imali obavestenje o tom konkursu za radno mesto, da se svi onda prijave, DOKAZU a onda i prime u radni odnos. Za jedan tako bitaj polozaj bitno je radno iskustvo, kako neko sa 26 godina moze da ima isto? Dakle, meni zdrav razum govori da je momak napredovao ISKLJUCIVO preko partije, znanje i iskustvo ocigledno su zaboravljeni u nekoj fioci...Dokle god je tako, dokle god ne bude zakon da svi mogu ravnopravno da se dokazu, bili ili ne clanovi partije, mi cemo ziveti ovako kako zivimo. A cim izadjemo van nase zemlje vidimo koliko smo daleko od napretka...O pusci koju je momak pominjao smatram da je glupo davati komentar.

Panajotovic

pre 9 godina

Objasnjenje bi trebalo potraziti u biografiji ministra Selakovica i njegovom licnom/porodicnom odnosu prema rezimu Zorana Djindjica.

Uzivao bih da mogu da budem u Selakovicevom umu dok cita vas clanak. Ta zapanjenost, ta neverica, trljanje ociju... da li on to stvarno cita, da li je ovo neko stvarno mogao da napise za Zorana Djindjica. Vase misli njega ne doticu.

Da li vas on uopste cita?

IBJ

pre 9 godina

Ako Zvezdan Jovanović sutra "izrazi žaljenje što je ubio Đinđića", da li će postati pomoćnik ministra policije... mislim zbog znanja i zalaganja?

Onoga iz ministarstva sto je smislio ovo idiotsko saopštenje Vučić kolko sutra treba pred kamerama da izvuče za uši na ulicu i namaže ga katranom i perjem. Ništa manje ne prihvatam kao izvinjenje!

nemanja

pre 9 godina

Zao mi ovih botova malo, sve moraju da opravdavaju a ovi njihovi svaki dan deset novih gluposti naprave.
Vucic sutra da postavi magarca za zamenika oni bi morali da pisu "Vucic zna sta radi, taj magarac se dokazao od ranije, to je valjda svima jasno, vise nego ocigledno".
Ja da moram takve stvari da pisem svaki dan ne bih iz kade izlazio koliko bih se prljavo osecao.

anon

pre 9 godina

Hm. Nije mi jasno kako se to može nazvati "nesmotren komentar". Tako nešto ne može da se uradi slučajno, nije to lapsus već je dotični svesno i sa predumišljajem pronašao fotografiju snajpera i postavio je na svoj status. Takav postupak traži mnogo više od izvinjenja, moramo biti sigurni da je zaista promenio mišljenje i stav o ubistvu Premijera a ne da je samo shvatio da ne sme javno da iznosi to mišljenje.

Pravnik

pre 9 godina

Poznajem ovog poltrona sa fakulteta... Dok je bio student uspesno se dodvorio profesoru Lilicu (LDP), pa zatim i tadasnjem asistentu Selakovicu koji mu postade ortak, pa koja struja prevagne, mudro nema sta... Inace na predavanjima uvek do profesora, stalno branio neke kvazi - seminarske radove... Ja mislio mora da je sjajan student, kad ono saznam prosek neka mizerija, ja za njega student i po... Da se ne lazemo ljudi, nije to samo u SNS, vec inace u nasem drustvu, ili jesi ili nisi poltron...

zaluđeni

pre 9 godina

Kaligula je svog konja, koji se zvao Kasač, proglasio senatorom i konzulom. Samo čekam kada će Gospodin Vučić da uradi nešto slično a vi ćete morati da mu pišete hvalospeve. Jedino što je za razliku od Vučećevih "senatora" Kaligulin konj bio jako inteligentan, brz i koristan. Stalno je pobeđivao u trkama i osvajao nagrade.
Težak je državni službenički posao... Ne zaista...

roditelj

pre 9 godina

kako neko sa 26 godina moze da ima "siri uvid u rad ministarstva i njegovih nadleznosti"????
pa ja sa 26 jedva da sam znao de mi d... a de mi glava

Bot u ostavci

pre 9 godina

Samo me zanima kakvo iskustvo može imati neko ko je diplomirao pre 2 godine.
Evo ovde: http://www.ius.bg.ac.rs/Studije/default_cir.htm - javno dostupni podaci, da ne bude neke zabune. Ovaj ni pripravnički nije odradio (u organima uprave treba 3 godine).

zoran

pre 9 godina

Tada je bio mlađi i očito nije znao šta radi. Uopšte ne znam kakve to veze ima sa njegovom sadašnjom pozicijom i bilo čim. Ako dobro obavlja svoj posao, onda treba da ostane na toj poziciji.
(Kreker, 28. jun 2014 15:53)

Da bilo ko iz koalicije SNS-SPS dobro obavlja svoj posao i to na čelu sa Feketićem i Buckom, za ove TRI odine bi se videla makar i naznaka nekakavog boljeg sutra i ne bi se vrteli u krug k'o usr*** golub i osim najava, optužbi, afera drugo ništa ne rade.
Ovako, svako ko nije glup, vidi da tonemo sve dublje i u materijalnom a još više u moralnom pogledu... Tu i tamo poneki sretnik koji je u partiji dobije nekakav poslićak a ogromna većina naroda kuburi da plati struju i da kupi veknu hleba.

realyti

pre 9 godina

Momak je imao izuzetno jake veze, kad je preskocio najmanje jednu deceniju rada, dokazivanja i pokazivanja rezultate svoga rada i sposobnosti? Naprosto nije "imao" sansu? Nazalost u ovoj garnituri je previse onih bez dana radnog staza u privredi. Moze samo da bude uspesan demagog. Ne pise nam se dobro.

Prometej

pre 9 godina

Notorna je laz da je Nikola kažnjen u Ministarstvu pravde pošto nikada nije bila formirana disciplinska komisija. Ministar pravde je samo pokušao da nam maze oči a u suštini svim srcem podržava ismevanje Djindjicevog atentata. To je pokazao tako što je lagao oko kažnjavanja i tako što je konačno unapredio Nikolu. Nije problem što ministar ne voli Djindjica ali je veliki problem to što laže i tretira nas kao maloumnike.

draginja

pre 9 godina

Sta kazete ,26 god.pravnik pa v.d.sefa kabineta ministra pravde?! koje mogucnosti pruza nasa drzava!! Ne verujem hikome ko je zavrsio drzavni fakultet da ne moze da nadje godinama posao u struci,mozda je njihova krivica jer nisu pucali na vreme.