Četvrtak, 19.06.2014.

11:32

Tači nezadovoljan zbog žardinjera

Premijer Kosova Hašim Tači je u ime Vlade Kosova izrazio duboko razočaranje u vezi s kako je naveo "sramnim činom postavljanja barikade na mostu u Mitrovici.

Izvor: B92

Taèi nezadovoljan zbog žardinjera IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

Gresni pop Milorad

pre 9 godina

Sta je Milutine steze omca,a?

Pa zar nisi bio toliko pametan da vidis kako su ostali "americki prijatelji" po svetu prosli pre tebe?

komsija

pre 9 godina

@ma sta naprica
Pricam o buducnosti, dok vi o proslosti. Ja licno uptuzujem filosofiju "zidova" za nasu krvavu proslost. Mi Albanci smo digli zidove oko nasih kuca, dok vi Srbi institucionalne zidove... Tesko je za nas da se razumemo o proslosti. Oba naroda pogresno smo mislili da zidovi ce nas cuvati od komsija. Vreme je da sprovodimo novi mentalitet, mentalitet respektovanja i jednopravnosti. Najmanje sto mozemo je da pocnemo govoriti o "mostovima" i ne o "zidovima". Cak ni Amerika nije izgradjena preko noci. Potrebno je bilo 100 godina da ona, od Amerike "zidova" gde nijedan Crnac bi prosao, na Ameriku "mostova" gde "Crnac" je Predsednik. Da ne budem predugacak samo dozvoli da kazem da moramo izgraditi "mostove" u ime buducnosti, ruseci "zidove" proslosti. Ako stiocno branimo proslost, istorija ce nas opet kazniti. Ako pocnemo da govorimo kako da se integrisemo, budicnost ce biti drugacija....

ma sta naprica

pre 9 godina

@komsija

To ti prvo objasni sebi i svojim Albancima. Na teritoriji Srbije ste jednostrano i bespravno podigli granice i samoproglasili nekakvu albansku paradrzavu baziranu na albanskom nacionalizmu i sirenju, Makedoniju ste podelili na dva dela i ti ces nekome da solis pamet o barikadama mentalitetima i da glumis tu multietnicnost i evropejstvo? Licemerno i smesno.

Зоки

pre 9 godina

У чему је проблем господине Тачи? Па и у Америци градска управа затвори мост за саобраћај и претвори га у пешачки мост. Људи шетају, возе бицикл, друже се - и мање загађују ваздух. Тај мост није магистрални правац и није једини начин да се аутомобилом пређе из Јужне Митровице у северну.
Према томе, честитајте градској управи Северне Митровице на еколошкој свести и борби против загађења.

homo sapiens

pre 9 godina

Koliko zanimljivih komentara Srba iz Srbije.Kao da na Kosovu ne zive njihova braca nego neko drugi.Pa posle da pomognemo poplavljenima i da ih zalimo.Ma ko vas sisa,snadjite se sami.
(Mali Miki, 19. jun 2014 15:08)

Pa vi ste zdušno glasali za Miloševica svo vreme i time pomogli dosta da nas upropasti, vas doslovno. Vi ste se masovno iseljavali, pre '99 ! Iseljavali i prodavali kuce i imanja i onda dolazili u užu Srbiju, svako sa po 7-sedam diploma i ponašali bahato i gramzivo.
Budite sigurni da nas boli stanje na Kosmetu isto kao i vas.

komsija

pre 9 godina

Ja mislim da je jedan veliki zid nalikom onom u Berlinu bolje resenje. Mora covek da shvati da Srbi ne mogu da zive sa Albancima na nezavisnom Kosovu kao sto Albanci nisu mogli da zive sa Srbima u Srbiji.
(Dejan, 19. jun 2014 15:45
Halo Dejane: Cim volis zidove i ne mostove sta mislis o Srbiji. Koliko zidova mora da izgradi?
To ne samo da nije resenje ali nije ni sala. Govoriti o zidovima na Balkanu kada svi zelimo da budemo deo EU je vise nego naivnost. Promeniti taj mentalitet na mentalitet "mostova" je neminovnost. Neka Srbija pokusa evropski i zapadnjacki mentalitet "mostova i ne zidova", cak i kao eksperimenat, i Dejan ce biti iznenadjen rezultatima...

Crni Gruja

pre 9 godina

Vucic je dao neka obecanja Angeli Merkel. Sklonio je neke silne kubike zemlje i onda vratio par kubika i posejao travu na tom mostu. Covece, ne mozes da se sprdas sa Angelom. Sudbina Srbije je u njenim rukama. Mozda ce se taj parkic svideti Lavrovu ali od njega nema nikakve koristi. Samo nam pravi probleme. A taj parkic je i onako privremenog karaktera. Ama drzi se Angele i ne izmotavaj se. Svima ce nam biti bolje.

Dejan

pre 9 godina

Ja mislim da je jedan veliki zid nalikom onom u Berlinu bolje resenje. Mora covek da shvati da Srbi ne mogu da zive sa Albancima na nezavisnom Kosovu kao sto Albanci nisu mogli da zive sa Srbima u Srbiji.

trta

pre 9 godina

Koliko zanimljivih komentara Srba iz Srbije.Kao da na Kosovu ne zive njihova braca nego neko drugi.Pa posle da pomognemo poplavljenima i da ih zalimo.Ma ko vas sisa,snadjite se sami.
(Mali Miki, 19. jun 2014 15:08)

Odakle vam to da su to Srbi pa još iz Srbije? Zato što pišu srpski, ćirilicom, potpisuju se srpskim imenima? Dajte molim internet je to, nikom ne piše ko je i odakle je.

Mali Miki

pre 9 godina

Koliko zanimljivih komentara Srba iz Srbije.Kao da na Kosovu ne zive njihova braca nego neko drugi.Pa posle da pomognemo poplavljenima i da ih zalimo.Ma ko vas sisa,snadjite se sami.

JVC

pre 9 godina

Немој да журиш, како су склонили оно склониће и ово.Срби су то, они мало тврде пазар и увек, ал увек, све буде како други кажу..Само стрпљиво:-)

Milan

pre 9 godina

Eto...sada mu smeta i srpsko cveće!?

Neka zasadi i on basticu sa druge strane i eto svima nama vise kiseonika...dobro i za Mitrovicu i za ceo svet!

Al ste ih ....bali!

pre 9 godina

Tipična "srpska posla" I moram da priznam da je u ovome Taci u pravu!
Ovo jajarenje je nedolično! Ili si muško I zadržiš tu barikadu (bez obzira što si potpisao njeno uklanjanje Briselskim sporazumom I što si na to pristao dok ti je Merkelova zavrtala ruku) ili si čovek od reči I ispunjavaš obećano. Sve izmedju je sramno!

Mladen Mladenović

pre 9 godina

@(NO PASARAN)
Očito je da nekima nikako ne odgovara da Srba uopšte bude na Kosovu i Metohiji. Čak ni na severu.A to mogu da budu samo Albanci i takozvana medjunarodna zajednica odnosno SAD,Nemačka i Velika Britanija.Pošto je "počišćen" ostatak Kosova i Metohije,gde skoro da uopšte i nema Srba,ili se još po koji krije iza bedema Crkava i Manastira,treba "očistiti" i sver KOSMET-a,kako bi se "demokratija" proširila i na taj deo ove južne srpske pokrajine,sada države u pokušaju.Taj most,te barikade su poslednja nit o koju se drži i od koje zavisi celokupna srpska zajednica na Kosovu i Metohiji.To je poslednji,tanak,skoro nevidljiv bedem sigurnosti.Posle toga,to dobro zna Tači,to dobro zna svaki Albanac,to dobro zna "medjunarodna zajednica",Srba na Kosovu i Metohiji neće biti.Ako se gradjani Srbije dobro sećaju,na severu su Srbi imali dosta samostalnosti i osećali se prilično bezbedno sve dok gospodin Drašković nije u jednoj TV emisiji,dao intervju u kome nam je otkrio "ISTINU" o Kosovu i Metohiji,optuživši Srbe da tuku nemački KFOR a usput je onako "maherski" izračunao koliko NAS KOŠTA svaki Srbin na KOSMET-u po jednoj minuti života?!Od tada su oglasne table na svim srpskim kućama sve češće,a potajno,svi čekaju trenutak da napuste ove prostore.Ne možemo im zameriti.Život je ipak jedan.Da imaju više života pa da grešku isprave u drugom životu ali,nažalost,nemaju.Te žardinjere su poslednja nada,poslednja linija koja uliva poverenje.

Taci i price o demokratiji i zakonima, neprocenjivo

pre 9 godina

Ako Albanci mogu tu svoju sovinisticku tvorevinu izgradjenu na zlocinima, krsenju zakona i muljanju svake vrste da nazivaju "demokratskom i multietnickom drzavom", zasto Srbi ne bi mogli ove zardinjere nazvatai "parkom mira"? Imali su Srbi od koga da uce ovih godina.

momabrazil

pre 9 godina

Na jednoj strani su svi vodeci politicari kako na Kosovu tako i u Srbiji za EU. Chemu onda barikade, kako cemo ziveti sa ogradama medju nama? Srbi na severu uopste ne trebaju da priznaju nezavisno Kosovo ali za novu vrstu borbe koja ne poznaje nasilje koja moze biti efikasna je potrebna svest i inteligencija da se do dodje do cilja.

Branko

pre 9 godina

"Taj sram će se otkloniti samo uklanjanjem barikade", navodi se u saopštenju premijera Kosova.

A kada će se gospodine premijeru onoviti srpska groblja i hramovi Srpske pravoslavne crkve koje su oskrnavili i porušili građani demokratskog Kosova?

SRB Citizen

pre 9 godina

Propagiramo smanjenje emisije stetnih gasova prouzrokovane automobilima. Sve u skladu sa evropskim vrednostima. Ako neko zeli na sever, moze peske :)

Zagor Te-Nej

pre 9 godina

I ja sam nezadovoljan sto taj tip jos uvek ne sedi u svojoj celiji u Hagu. Ali sta da se radi. Mislim, znam sta bi trebalo da se uradi, ali nazalost Srbija nije takva drzava.

Ali ima Boga !

pre 9 godina

Jel znas sta je sramni cin. Sramni cin je jednostrano proglasenje nezavisnosti 15% teritorije Srbije. Sramni cin je trgovina ljudskim organima. To nije samo sramni cin, to je cin koji ponistava ljudskost.

Uros

pre 9 godina

Iskreno, to sa "parkom mira" na sred mosta je sprdnja. Ne verujem da je neko iskreno mislio da gradi park tako sto ce njime da zatvori most. Jedino ako su mislili da mogu da prolaze pesaci, ali ne i vozila, sto je opet trebalo reci. Ovako ispada da samo hocemo da nerviramo drugu stranu, sto je sasvim u redu (nisu Taci i ekipa casne sestre), ali samo ako imamo podrsku za to od nekog spolja. Ako nemamo, onda je autogol, jer ce biti protumaceno kao bezobrazluk.

Prota Mateja

pre 9 godina

Mr. Tachi, ja i mnogi gradjani Srbije smo pak veoma razocarani, tako reci ogorceni zbog vaseg antidrzavnog delovanja i uskracivanja prava gradjanima Srbije ne samo na slobodu kretanja vec i osnovnog prava na zivot u svojoj sopstvenoj drzavi.

NemanjaBB

pre 9 godina

"da se ja i gradjani Kosova"...em je nekulturan kad je stavio sebe ispred ostalih, em se vidi da on misli da je ispred svih ostalih. Polako, pustice te Ameri niz vodu za max 15-20 god, sudice ti narod pa Bog.

x

pre 9 godina

Žardinjere su ukras grada (tako ih treba posmatrati). Kad bude dovoljno dokaza da su ljudi sigurni, u žardinjerama će procvjetati. Cvijeće je simbol mira i ljubavi. Još su svježa sjećanja na neke druge prepreke između ljudi.

Ali ima Boga !

pre 9 godina

Jel znas sta je sramni cin. Sramni cin je jednostrano proglasenje nezavisnosti 15% teritorije Srbije. Sramni cin je trgovina ljudskim organima. To nije samo sramni cin, to je cin koji ponistava ljudskost.

SRB Citizen

pre 9 godina

Propagiramo smanjenje emisije stetnih gasova prouzrokovane automobilima. Sve u skladu sa evropskim vrednostima. Ako neko zeli na sever, moze peske :)

Prota Mateja

pre 9 godina

Mr. Tachi, ja i mnogi gradjani Srbije smo pak veoma razocarani, tako reci ogorceni zbog vaseg antidrzavnog delovanja i uskracivanja prava gradjanima Srbije ne samo na slobodu kretanja vec i osnovnog prava na zivot u svojoj sopstvenoj drzavi.

Uros

pre 9 godina

Iskreno, to sa "parkom mira" na sred mosta je sprdnja. Ne verujem da je neko iskreno mislio da gradi park tako sto ce njime da zatvori most. Jedino ako su mislili da mogu da prolaze pesaci, ali ne i vozila, sto je opet trebalo reci. Ovako ispada da samo hocemo da nerviramo drugu stranu, sto je sasvim u redu (nisu Taci i ekipa casne sestre), ali samo ako imamo podrsku za to od nekog spolja. Ako nemamo, onda je autogol, jer ce biti protumaceno kao bezobrazluk.

Al ste ih ....bali!

pre 9 godina

Tipična "srpska posla" I moram da priznam da je u ovome Taci u pravu!
Ovo jajarenje je nedolično! Ili si muško I zadržiš tu barikadu (bez obzira što si potpisao njeno uklanjanje Briselskim sporazumom I što si na to pristao dok ti je Merkelova zavrtala ruku) ili si čovek od reči I ispunjavaš obećano. Sve izmedju je sramno!

Zagor Te-Nej

pre 9 godina

I ja sam nezadovoljan sto taj tip jos uvek ne sedi u svojoj celiji u Hagu. Ali sta da se radi. Mislim, znam sta bi trebalo da se uradi, ali nazalost Srbija nije takva drzava.

NemanjaBB

pre 9 godina

"da se ja i gradjani Kosova"...em je nekulturan kad je stavio sebe ispred ostalih, em se vidi da on misli da je ispred svih ostalih. Polako, pustice te Ameri niz vodu za max 15-20 god, sudice ti narod pa Bog.

Branko

pre 9 godina

"Taj sram će se otkloniti samo uklanjanjem barikade", navodi se u saopštenju premijera Kosova.

A kada će se gospodine premijeru onoviti srpska groblja i hramovi Srpske pravoslavne crkve koje su oskrnavili i porušili građani demokratskog Kosova?

JVC

pre 9 godina

Немој да журиш, како су склонили оно склониће и ово.Срби су то, они мало тврде пазар и увек, ал увек, све буде како други кажу..Само стрпљиво:-)

x

pre 9 godina

Žardinjere su ukras grada (tako ih treba posmatrati). Kad bude dovoljno dokaza da su ljudi sigurni, u žardinjerama će procvjetati. Cvijeće je simbol mira i ljubavi. Još su svježa sjećanja na neke druge prepreke između ljudi.

Crni Gruja

pre 9 godina

Vucic je dao neka obecanja Angeli Merkel. Sklonio je neke silne kubike zemlje i onda vratio par kubika i posejao travu na tom mostu. Covece, ne mozes da se sprdas sa Angelom. Sudbina Srbije je u njenim rukama. Mozda ce se taj parkic svideti Lavrovu ali od njega nema nikakve koristi. Samo nam pravi probleme. A taj parkic je i onako privremenog karaktera. Ama drzi se Angele i ne izmotavaj se. Svima ce nam biti bolje.

Milan

pre 9 godina

Eto...sada mu smeta i srpsko cveće!?

Neka zasadi i on basticu sa druge strane i eto svima nama vise kiseonika...dobro i za Mitrovicu i za ceo svet!

Taci i price o demokratiji i zakonima, neprocenjivo

pre 9 godina

Ako Albanci mogu tu svoju sovinisticku tvorevinu izgradjenu na zlocinima, krsenju zakona i muljanju svake vrste da nazivaju "demokratskom i multietnickom drzavom", zasto Srbi ne bi mogli ove zardinjere nazvatai "parkom mira"? Imali su Srbi od koga da uce ovih godina.

Mladen Mladenović

pre 9 godina

@(NO PASARAN)
Očito je da nekima nikako ne odgovara da Srba uopšte bude na Kosovu i Metohiji. Čak ni na severu.A to mogu da budu samo Albanci i takozvana medjunarodna zajednica odnosno SAD,Nemačka i Velika Britanija.Pošto je "počišćen" ostatak Kosova i Metohije,gde skoro da uopšte i nema Srba,ili se još po koji krije iza bedema Crkava i Manastira,treba "očistiti" i sver KOSMET-a,kako bi se "demokratija" proširila i na taj deo ove južne srpske pokrajine,sada države u pokušaju.Taj most,te barikade su poslednja nit o koju se drži i od koje zavisi celokupna srpska zajednica na Kosovu i Metohiji.To je poslednji,tanak,skoro nevidljiv bedem sigurnosti.Posle toga,to dobro zna Tači,to dobro zna svaki Albanac,to dobro zna "medjunarodna zajednica",Srba na Kosovu i Metohiji neće biti.Ako se gradjani Srbije dobro sećaju,na severu su Srbi imali dosta samostalnosti i osećali se prilično bezbedno sve dok gospodin Drašković nije u jednoj TV emisiji,dao intervju u kome nam je otkrio "ISTINU" o Kosovu i Metohiji,optuživši Srbe da tuku nemački KFOR a usput je onako "maherski" izračunao koliko NAS KOŠTA svaki Srbin na KOSMET-u po jednoj minuti života?!Od tada su oglasne table na svim srpskim kućama sve češće,a potajno,svi čekaju trenutak da napuste ove prostore.Ne možemo im zameriti.Život je ipak jedan.Da imaju više života pa da grešku isprave u drugom životu ali,nažalost,nemaju.Te žardinjere su poslednja nada,poslednja linija koja uliva poverenje.

Dejan

pre 9 godina

Ja mislim da je jedan veliki zid nalikom onom u Berlinu bolje resenje. Mora covek da shvati da Srbi ne mogu da zive sa Albancima na nezavisnom Kosovu kao sto Albanci nisu mogli da zive sa Srbima u Srbiji.

Mali Miki

pre 9 godina

Koliko zanimljivih komentara Srba iz Srbije.Kao da na Kosovu ne zive njihova braca nego neko drugi.Pa posle da pomognemo poplavljenima i da ih zalimo.Ma ko vas sisa,snadjite se sami.

momabrazil

pre 9 godina

Na jednoj strani su svi vodeci politicari kako na Kosovu tako i u Srbiji za EU. Chemu onda barikade, kako cemo ziveti sa ogradama medju nama? Srbi na severu uopste ne trebaju da priznaju nezavisno Kosovo ali za novu vrstu borbe koja ne poznaje nasilje koja moze biti efikasna je potrebna svest i inteligencija da se do dodje do cilja.

komsija

pre 9 godina

Ja mislim da je jedan veliki zid nalikom onom u Berlinu bolje resenje. Mora covek da shvati da Srbi ne mogu da zive sa Albancima na nezavisnom Kosovu kao sto Albanci nisu mogli da zive sa Srbima u Srbiji.
(Dejan, 19. jun 2014 15:45
Halo Dejane: Cim volis zidove i ne mostove sta mislis o Srbiji. Koliko zidova mora da izgradi?
To ne samo da nije resenje ali nije ni sala. Govoriti o zidovima na Balkanu kada svi zelimo da budemo deo EU je vise nego naivnost. Promeniti taj mentalitet na mentalitet "mostova" je neminovnost. Neka Srbija pokusa evropski i zapadnjacki mentalitet "mostova i ne zidova", cak i kao eksperimenat, i Dejan ce biti iznenadjen rezultatima...

trta

pre 9 godina

Koliko zanimljivih komentara Srba iz Srbije.Kao da na Kosovu ne zive njihova braca nego neko drugi.Pa posle da pomognemo poplavljenima i da ih zalimo.Ma ko vas sisa,snadjite se sami.
(Mali Miki, 19. jun 2014 15:08)

Odakle vam to da su to Srbi pa još iz Srbije? Zato što pišu srpski, ćirilicom, potpisuju se srpskim imenima? Dajte molim internet je to, nikom ne piše ko je i odakle je.

homo sapiens

pre 9 godina

Koliko zanimljivih komentara Srba iz Srbije.Kao da na Kosovu ne zive njihova braca nego neko drugi.Pa posle da pomognemo poplavljenima i da ih zalimo.Ma ko vas sisa,snadjite se sami.
(Mali Miki, 19. jun 2014 15:08)

Pa vi ste zdušno glasali za Miloševica svo vreme i time pomogli dosta da nas upropasti, vas doslovno. Vi ste se masovno iseljavali, pre '99 ! Iseljavali i prodavali kuce i imanja i onda dolazili u užu Srbiju, svako sa po 7-sedam diploma i ponašali bahato i gramzivo.
Budite sigurni da nas boli stanje na Kosmetu isto kao i vas.

ma sta naprica

pre 9 godina

@komsija

To ti prvo objasni sebi i svojim Albancima. Na teritoriji Srbije ste jednostrano i bespravno podigli granice i samoproglasili nekakvu albansku paradrzavu baziranu na albanskom nacionalizmu i sirenju, Makedoniju ste podelili na dva dela i ti ces nekome da solis pamet o barikadama mentalitetima i da glumis tu multietnicnost i evropejstvo? Licemerno i smesno.

komsija

pre 9 godina

@ma sta naprica
Pricam o buducnosti, dok vi o proslosti. Ja licno uptuzujem filosofiju "zidova" za nasu krvavu proslost. Mi Albanci smo digli zidove oko nasih kuca, dok vi Srbi institucionalne zidove... Tesko je za nas da se razumemo o proslosti. Oba naroda pogresno smo mislili da zidovi ce nas cuvati od komsija. Vreme je da sprovodimo novi mentalitet, mentalitet respektovanja i jednopravnosti. Najmanje sto mozemo je da pocnemo govoriti o "mostovima" i ne o "zidovima". Cak ni Amerika nije izgradjena preko noci. Potrebno je bilo 100 godina da ona, od Amerike "zidova" gde nijedan Crnac bi prosao, na Ameriku "mostova" gde "Crnac" je Predsednik. Da ne budem predugacak samo dozvoli da kazem da moramo izgraditi "mostove" u ime buducnosti, ruseci "zidove" proslosti. Ako stiocno branimo proslost, istorija ce nas opet kazniti. Ako pocnemo da govorimo kako da se integrisemo, budicnost ce biti drugacija....

Зоки

pre 9 godina

У чему је проблем господине Тачи? Па и у Америци градска управа затвори мост за саобраћај и претвори га у пешачки мост. Људи шетају, возе бицикл, друже се - и мање загађују ваздух. Тај мост није магистрални правац и није једини начин да се аутомобилом пређе из Јужне Митровице у северну.
Према томе, честитајте градској управи Северне Митровице на еколошкој свести и борби против загађења.

Gresni pop Milorad

pre 9 godina

Sta je Milutine steze omca,a?

Pa zar nisi bio toliko pametan da vidis kako su ostali "americki prijatelji" po svetu prosli pre tebe?

Ali ima Boga !

pre 9 godina

Jel znas sta je sramni cin. Sramni cin je jednostrano proglasenje nezavisnosti 15% teritorije Srbije. Sramni cin je trgovina ljudskim organima. To nije samo sramni cin, to je cin koji ponistava ljudskost.

Milan

pre 9 godina

Eto...sada mu smeta i srpsko cveće!?

Neka zasadi i on basticu sa druge strane i eto svima nama vise kiseonika...dobro i za Mitrovicu i za ceo svet!

Mladen Mladenović

pre 9 godina

@(NO PASARAN)
Očito je da nekima nikako ne odgovara da Srba uopšte bude na Kosovu i Metohiji. Čak ni na severu.A to mogu da budu samo Albanci i takozvana medjunarodna zajednica odnosno SAD,Nemačka i Velika Britanija.Pošto je "počišćen" ostatak Kosova i Metohije,gde skoro da uopšte i nema Srba,ili se još po koji krije iza bedema Crkava i Manastira,treba "očistiti" i sver KOSMET-a,kako bi se "demokratija" proširila i na taj deo ove južne srpske pokrajine,sada države u pokušaju.Taj most,te barikade su poslednja nit o koju se drži i od koje zavisi celokupna srpska zajednica na Kosovu i Metohiji.To je poslednji,tanak,skoro nevidljiv bedem sigurnosti.Posle toga,to dobro zna Tači,to dobro zna svaki Albanac,to dobro zna "medjunarodna zajednica",Srba na Kosovu i Metohiji neće biti.Ako se gradjani Srbije dobro sećaju,na severu su Srbi imali dosta samostalnosti i osećali se prilično bezbedno sve dok gospodin Drašković nije u jednoj TV emisiji,dao intervju u kome nam je otkrio "ISTINU" o Kosovu i Metohiji,optuživši Srbe da tuku nemački KFOR a usput je onako "maherski" izračunao koliko NAS KOŠTA svaki Srbin na KOSMET-u po jednoj minuti života?!Od tada su oglasne table na svim srpskim kućama sve češće,a potajno,svi čekaju trenutak da napuste ove prostore.Ne možemo im zameriti.Život je ipak jedan.Da imaju više života pa da grešku isprave u drugom životu ali,nažalost,nemaju.Te žardinjere su poslednja nada,poslednja linija koja uliva poverenje.

Zagor Te-Nej

pre 9 godina

I ja sam nezadovoljan sto taj tip jos uvek ne sedi u svojoj celiji u Hagu. Ali sta da se radi. Mislim, znam sta bi trebalo da se uradi, ali nazalost Srbija nije takva drzava.

Taci i price o demokratiji i zakonima, neprocenjivo

pre 9 godina

Ako Albanci mogu tu svoju sovinisticku tvorevinu izgradjenu na zlocinima, krsenju zakona i muljanju svake vrste da nazivaju "demokratskom i multietnickom drzavom", zasto Srbi ne bi mogli ove zardinjere nazvatai "parkom mira"? Imali su Srbi od koga da uce ovih godina.

Prota Mateja

pre 9 godina

Mr. Tachi, ja i mnogi gradjani Srbije smo pak veoma razocarani, tako reci ogorceni zbog vaseg antidrzavnog delovanja i uskracivanja prava gradjanima Srbije ne samo na slobodu kretanja vec i osnovnog prava na zivot u svojoj sopstvenoj drzavi.

Branko

pre 9 godina

"Taj sram će se otkloniti samo uklanjanjem barikade", navodi se u saopštenju premijera Kosova.

A kada će se gospodine premijeru onoviti srpska groblja i hramovi Srpske pravoslavne crkve koje su oskrnavili i porušili građani demokratskog Kosova?

SRB Citizen

pre 9 godina

Propagiramo smanjenje emisije stetnih gasova prouzrokovane automobilima. Sve u skladu sa evropskim vrednostima. Ako neko zeli na sever, moze peske :)

Dejan

pre 9 godina

Ja mislim da je jedan veliki zid nalikom onom u Berlinu bolje resenje. Mora covek da shvati da Srbi ne mogu da zive sa Albancima na nezavisnom Kosovu kao sto Albanci nisu mogli da zive sa Srbima u Srbiji.

x

pre 9 godina

Žardinjere su ukras grada (tako ih treba posmatrati). Kad bude dovoljno dokaza da su ljudi sigurni, u žardinjerama će procvjetati. Cvijeće je simbol mira i ljubavi. Još su svježa sjećanja na neke druge prepreke između ljudi.

NemanjaBB

pre 9 godina

"da se ja i gradjani Kosova"...em je nekulturan kad je stavio sebe ispred ostalih, em se vidi da on misli da je ispred svih ostalih. Polako, pustice te Ameri niz vodu za max 15-20 god, sudice ti narod pa Bog.

Mali Miki

pre 9 godina

Koliko zanimljivih komentara Srba iz Srbije.Kao da na Kosovu ne zive njihova braca nego neko drugi.Pa posle da pomognemo poplavljenima i da ih zalimo.Ma ko vas sisa,snadjite se sami.

Crni Gruja

pre 9 godina

Vucic je dao neka obecanja Angeli Merkel. Sklonio je neke silne kubike zemlje i onda vratio par kubika i posejao travu na tom mostu. Covece, ne mozes da se sprdas sa Angelom. Sudbina Srbije je u njenim rukama. Mozda ce se taj parkic svideti Lavrovu ali od njega nema nikakve koristi. Samo nam pravi probleme. A taj parkic je i onako privremenog karaktera. Ama drzi se Angele i ne izmotavaj se. Svima ce nam biti bolje.

Al ste ih ....bali!

pre 9 godina

Tipična "srpska posla" I moram da priznam da je u ovome Taci u pravu!
Ovo jajarenje je nedolično! Ili si muško I zadržiš tu barikadu (bez obzira što si potpisao njeno uklanjanje Briselskim sporazumom I što si na to pristao dok ti je Merkelova zavrtala ruku) ili si čovek od reči I ispunjavaš obećano. Sve izmedju je sramno!

ma sta naprica

pre 9 godina

@komsija

To ti prvo objasni sebi i svojim Albancima. Na teritoriji Srbije ste jednostrano i bespravno podigli granice i samoproglasili nekakvu albansku paradrzavu baziranu na albanskom nacionalizmu i sirenju, Makedoniju ste podelili na dva dela i ti ces nekome da solis pamet o barikadama mentalitetima i da glumis tu multietnicnost i evropejstvo? Licemerno i smesno.

momabrazil

pre 9 godina

Na jednoj strani su svi vodeci politicari kako na Kosovu tako i u Srbiji za EU. Chemu onda barikade, kako cemo ziveti sa ogradama medju nama? Srbi na severu uopste ne trebaju da priznaju nezavisno Kosovo ali za novu vrstu borbe koja ne poznaje nasilje koja moze biti efikasna je potrebna svest i inteligencija da se do dodje do cilja.

JVC

pre 9 godina

Немој да журиш, како су склонили оно склониће и ово.Срби су то, они мало тврде пазар и увек, ал увек, све буде како други кажу..Само стрпљиво:-)

Uros

pre 9 godina

Iskreno, to sa "parkom mira" na sred mosta je sprdnja. Ne verujem da je neko iskreno mislio da gradi park tako sto ce njime da zatvori most. Jedino ako su mislili da mogu da prolaze pesaci, ali ne i vozila, sto je opet trebalo reci. Ovako ispada da samo hocemo da nerviramo drugu stranu, sto je sasvim u redu (nisu Taci i ekipa casne sestre), ali samo ako imamo podrsku za to od nekog spolja. Ako nemamo, onda je autogol, jer ce biti protumaceno kao bezobrazluk.

homo sapiens

pre 9 godina

Koliko zanimljivih komentara Srba iz Srbije.Kao da na Kosovu ne zive njihova braca nego neko drugi.Pa posle da pomognemo poplavljenima i da ih zalimo.Ma ko vas sisa,snadjite se sami.
(Mali Miki, 19. jun 2014 15:08)

Pa vi ste zdušno glasali za Miloševica svo vreme i time pomogli dosta da nas upropasti, vas doslovno. Vi ste se masovno iseljavali, pre '99 ! Iseljavali i prodavali kuce i imanja i onda dolazili u užu Srbiju, svako sa po 7-sedam diploma i ponašali bahato i gramzivo.
Budite sigurni da nas boli stanje na Kosmetu isto kao i vas.

komsija

pre 9 godina

Ja mislim da je jedan veliki zid nalikom onom u Berlinu bolje resenje. Mora covek da shvati da Srbi ne mogu da zive sa Albancima na nezavisnom Kosovu kao sto Albanci nisu mogli da zive sa Srbima u Srbiji.
(Dejan, 19. jun 2014 15:45
Halo Dejane: Cim volis zidove i ne mostove sta mislis o Srbiji. Koliko zidova mora da izgradi?
To ne samo da nije resenje ali nije ni sala. Govoriti o zidovima na Balkanu kada svi zelimo da budemo deo EU je vise nego naivnost. Promeniti taj mentalitet na mentalitet "mostova" je neminovnost. Neka Srbija pokusa evropski i zapadnjacki mentalitet "mostova i ne zidova", cak i kao eksperimenat, i Dejan ce biti iznenadjen rezultatima...

Зоки

pre 9 godina

У чему је проблем господине Тачи? Па и у Америци градска управа затвори мост за саобраћај и претвори га у пешачки мост. Људи шетају, возе бицикл, друже се - и мање загађују ваздух. Тај мост није магистрални правац и није једини начин да се аутомобилом пређе из Јужне Митровице у северну.
Према томе, честитајте градској управи Северне Митровице на еколошкој свести и борби против загађења.

komsija

pre 9 godina

@ma sta naprica
Pricam o buducnosti, dok vi o proslosti. Ja licno uptuzujem filosofiju "zidova" za nasu krvavu proslost. Mi Albanci smo digli zidove oko nasih kuca, dok vi Srbi institucionalne zidove... Tesko je za nas da se razumemo o proslosti. Oba naroda pogresno smo mislili da zidovi ce nas cuvati od komsija. Vreme je da sprovodimo novi mentalitet, mentalitet respektovanja i jednopravnosti. Najmanje sto mozemo je da pocnemo govoriti o "mostovima" i ne o "zidovima". Cak ni Amerika nije izgradjena preko noci. Potrebno je bilo 100 godina da ona, od Amerike "zidova" gde nijedan Crnac bi prosao, na Ameriku "mostova" gde "Crnac" je Predsednik. Da ne budem predugacak samo dozvoli da kazem da moramo izgraditi "mostove" u ime buducnosti, ruseci "zidove" proslosti. Ako stiocno branimo proslost, istorija ce nas opet kazniti. Ako pocnemo da govorimo kako da se integrisemo, budicnost ce biti drugacija....

trta

pre 9 godina

Koliko zanimljivih komentara Srba iz Srbije.Kao da na Kosovu ne zive njihova braca nego neko drugi.Pa posle da pomognemo poplavljenima i da ih zalimo.Ma ko vas sisa,snadjite se sami.
(Mali Miki, 19. jun 2014 15:08)

Odakle vam to da su to Srbi pa još iz Srbije? Zato što pišu srpski, ćirilicom, potpisuju se srpskim imenima? Dajte molim internet je to, nikom ne piše ko je i odakle je.

Gresni pop Milorad

pre 9 godina

Sta je Milutine steze omca,a?

Pa zar nisi bio toliko pametan da vidis kako su ostali "americki prijatelji" po svetu prosli pre tebe?