Petak, 13.06.2014.

15:25

Nađeno oružje, sumnja u terorizam

U dvorištu džamije u selu Turija kod Velikog Trnovca pronađena velika količina oružja. Sumnja se da je ono trebalo da bude iskorišćeno za teroristički akt.

Izvor: B92

Naðeno oružje, sumnja u terorizam IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

51 Komentari

Sortiraj po:

jesam li zaboravio nesto iz aljb.prop. repertoara?

pre 9 godina

Apsolutno se slazem sa dezurnom albanskom ekipom, ovo su sve Srbi namestili. Kopali su neprimetno u dvoristu dzamije i podmetnuli neke plasticne igracke i to samo da bi skrenuli paznju sa jucerasnjeg nepravedno dosudjenog penala Hrvatima a sta su isto Srbi namestili i ne samo to, nego svi oni uhapseni Albanci koji se sumnjice za sverc droge po zapadu su isto maskirani Srbi i ima jos toga ali mi dolazi vizita. I da ne zaboravim, Albanci su narodnajstariji poreklom od Ilira ili direkt sa Atlantide.

Бојан Илић

pre 9 godina

@sofronije, osim kada se radi o crkvama u Srbiji.
(Posmatrac, 13. jun 2014 19:24)

Сањаш СПЦ!:-))
А мрзиш за 10-ку!
Грех је!

Бојан Илић

pre 9 godina

Питајте сада Муслиуја и оне што су позивали на оружје због оне провокације са спомеником терористима у сред Србије!
"Крши" у корену!

Бојан Илић

pre 9 godina

Srbijanska vlast su pravi majstori za razne sabotaze, viznate dasu u Pec 98 ili 99drzavna bezbednos srbije sama izvrsila masakar nad svojim gragjanima u kaficu pand a posle optuzila albance,I tada je bio na vlast dacic nikolic i vucic tako danije i cudo da nisu nasli zakopano i neki tenk.
(kosovar, 13. jun 2014 20:30)

Добро!
А шта би са Рачком који је доказана превара?!
Или са "албанском децом које су Срби терали керовима да се удаве"?!
Фолиранту један мали...

ali baba

pre 9 godina

@milos, ako se te mine koriste za unistavanje oklopnih vozila i neprijateljske zive sile, onda su bile namenjene za odbranu od eventualnog napada oklopnih vozila i neprijatelske zive sile, a ne za terorizam! pogresno je sve svesti pod terorizam. dole je stanje bilo i jos je uzasno, ko zna koliko na i oko kosova ima ovakvog oruzja namenjenog za napad ili odbranu !!!

daj bombona da sisamo

pre 9 godina

@Srbijanska vlast su pravi majstori za razne sabotaze, viznate dasu u Pec 98 ili 99drzavna bezbednos srbije sama izvrsila masakar nad svojim gragjanima u kaficu pand a posle optuzila albance,I tada je bio na vlast dacic nikolic i vucic tako danije i cudo da nisu nasli zakopano i neki tenk.
(kosovar, 13. jun 2014 20:30)

Sta cemo sa "milionima" albanskih izbjeglica s kosova koji su bjezali od "srpske horde", i sta cemo sa "namjenskim logorima za silovanje muslimanki u Bosni, kroz koje je proslo preko 200.000 zena" prema rijecima Harisa Silajdzica, a spineru? Albanac/musliman/hrvat prica o spinovanju i propagandi... yeah, right....

@uck jugend

pre 9 godina

@kosovar

Kako te nije sramota da lazes i rasipas ovde tu vasu jeftinu propagandu? Gde je dokazano da su Srbi odgovorni za ubistvo u Peci? Gde? Nigde. Samo jos jedan vas bedan spin na kojem jasete vec godinama. Izigravajte ovo sto izigravate negde gde vas ne poznaju. Probaj po Africi? Mozda vam prodje ovo patetiocno izigravanje nevinasca i zrtve i prebacivanje svega na Srbe.

boki

pre 9 godina

Kad god je kakva guzva eto problem sa Albanicim ja jugu
Maja 2012 zandari sperijalci 'uhapsise teroriste nas na dan izbeorne tisine nebi li ministar policije [tada Dacic] 'zaradio' koji poen.
Naravno pustili su ih dan nakon izbora i oni sada tuze Srbiju u Strazburu.

Saada u jeku kontroverze oko doktorata novog ministra policije eto oruzja kod Albanaca

ЛанеБг

pre 9 godina

Проблем са Албанцима решава се на само један начин. Решила би то војска наша како ваља 99-те, али дођоше нашмркани каубоји јбг. И довукоше пола света са собом, да направе Албанцима државу. Јбг. Док каубоји не батале подршку Албанцима, тешко ће то ићи.

MariannaMihailidi

pre 9 godina

(milan, 13. jun 2014 18:34)Frustracije gubitnika.Zabavno..:) Sta tebi moze da padne na pamet.To je da se covek uplasi da takvi zive u Srbiji.

joki32

pre 9 godina

@muamua
na kojim si lakim drogama i ja da uzmem malo, ja sam iz Vranja koja crna ip adresa BG... Ispasce da si ti bio u Trnovcu a ne ja XD

dax

pre 9 godina

Tuzno je sto nasi istrazni organi na ovakve prijave i dojave ne postavljaju ekipu ljudi koja bi mesto u pitanju osmatrala i tako pronasla i pocinioce i celu grupu koja stoji iza ovoga, nego se ponasaju ovako naivno, tako se ne bi ponasao ni ratar kome kradu useve sa njive a kamoli neko ko je za ovakve situacije "skolovan".
Jedno prilikom sam prijavio na ( tada ) 92 da mi je policajac u ustanickoj iznudio 20 evra da bi zatim unutrasnja kontrola otisla prvo trazila da od mene da napisem licnu prijavu protim saobracajca u pitanju ( i to uz pretnje ), a kada sam ih otkacio onda su otisli do policajca u pitanju i trazili mu da vide novcanik i onda su me ponovo zvali rekavsi da mu ne mogu nista ako ja ne napisem licnu prijavu...a nikome iz unutrasnje kontrole nije palo na pamet da neko od njih glumi ucesnika u sabracaju kome bi taj saobracajac trazio mito...tuzno....

kosovar

pre 9 godina

Srbijanska vlast su pravi majstori za razne sabotaze, viznate dasu u Pec 98 ili 99drzavna bezbednos srbije sama izvrsila masakar nad svojim gragjanima u kaficu pand a posle optuzila albance,I tada je bio na vlast dacic nikolic i vucic tako danije i cudo da nisu nasli zakopano i neki tenk.

muamua

pre 9 godina

joki 32 zasto lazes ljude da si danas bio u trnovcu kada si danas sa iste adrese slao poruke u 11 9 14 15 17 ...a adres ip ti je beograd...

nedemokrat

pre 9 godina

@opcija
U pravu ste. A može i ovako.
Ako je Kosovo legalna država, a OVK "borci za slobodu", onda to važi i za istočnu Ukrajinu.
Ako, pak, Ukrajinci nemaju to pravo, onda odmah treba demontirati "republjiku Kosove", a sa juga Srbije da se više nikad ne čuju priče o "ugroženosti".

Vi znate da zamena teza može biti zabavna stvar. Inače, koja Vam se opcija više sviđa od ponuđenih demokratskih opcija?

Pedja

pre 9 godina

Sad ce Ministar policije, Dr. Stefanovic, Presednik Republike Mr.Nikolic , kao i majstor svih zanata, Premijer Vucic , da izacu pred narod i objave da je unistena jos jedna celija velikoalbansko-muslimansko- katolickog teroristickog pokreta. A, mi ko ovce, sve im verujemo. E, NE VERUJEMO IM VISE NISTA.

milan

pre 9 godina

Jos jedna obmana u nizu obmana u poslednjih 2 godine. Raikalsko - komunisticka vlast ce izmisliti i vanzemaljce - teroriste samo da bi se odrzali na vlasti. Sramota . bre !!!

ko ih ne zna skupo bi ih platio

pre 9 godina

Najbolji su ovi siguruimi spineri koji pokusavaju da relativizuju ovu vest. Kao Srbi su zakopali oruzje, pa ga otkopali kako bi skrenuli paznju sa vec necega a Albanci nevini da neviniji ne mogu biti - prave cvecke.

Muslima

pre 9 godina

Kada ponestaje ideja u kriznim situacijama sa vlast, pozivanje na terorizam je sigurica (američka škola). Svakim danom, sve više i više, trenutna vlada pokazuje svoje staro (pravo) lice. Sreća, pa nisu svi bez razuma. A, ovi, što bi da tuđe nečiste poslove i interese da natovare veri - uzalud.

naseime

pre 9 godina

Hhehehehe..Pa jel vi stvarno mislite da smo toliko naivni ono? Da cemo da zaboravimo Nebojsu i megableju i sve oko toga?? A mozda i jesmo..
!

Lale

pre 9 godina

@joki32
O čemu vi pričate? Pre par meseci je PREGAŽEN policajac kod Velikog Trnovca jer je pokušao da zaustavi sumnjivo vozilo. Bilo je to u svim medijima. Ako se ne varam, niko nije uhapšen zbog toga. O čestim puškaranjima sa žandarima po okolnim šumama i livadama čujemo samo ponekad, kad se tek "provuče" neka vest. Ja razumem vaše lepe želje, ali ne znam čemu laganje.

joki32

pre 9 godina

Sta li se palite koji crni terorizam danas sam bio dva puta u trnovcu, radim kao putnik, koja crna milicija i koje crno leglo, bilo nekad...

Musliman

pre 9 godina

Sačekajmo rezultate istrage. Kao vernik vrlo sam zainteresovan kako je ovo dospelo u dvorište džamije. Isto tako me nerviraju zlonamerne konstrukcije. Ako je suditi po ovom tekstu Islamska zajednica je angažovala firmu da renovira objekat. To dalje implicira da nisu imali pojma šta se nalazi u dvorištu. Vrlo čudne okolnosti, valja sce dobro ispitati pa obavestiti javnost.

Bolero

pre 9 godina

Ja bih uradio skeniranje svih verskih objekata u okolini doticnog u krugu od 100 km, uz prisustvo predstavnika vojnog ambasade SAD, i da to zabeleze kamere, cisto radi prevencije s ciljem zastite civila.

opcija

pre 9 godina

samo malo, u Srbiji nema terorista, mozda samo goloruki narod sa zeljom za svoja prava, npr, otcepljenje, nezavisnost,itd, za primjer uzimaju Ukrainu, posto to tamo podrzavate, onda je i ovdje to u redu...

Saldzo

pre 9 godina

Prvo ispitati efendiju. Bez njegovog znanja nije moglo tek tako da se zakopa, kada se nesto zakopa primeti se pomeranje zemlje bar nedelju-dve.

Crveni Mocni Rendzer

pre 9 godina

pokusaj skretanja paznje zbog diplome. Zna DB gde su sleepers cells, gde drze oruzje ili otprilike pretpostavljaju, ali sada je naredjeno da se dela, da ispadne ministar policije faca.

sofronije

pre 9 godina

Znaci zakopali u dvoristu dzamije racunajuci da niko ne sme da pretresa to zemljiste. E pa gospodo (nastavak znate), ta vremena kad su bogomolje bile iznad zakona su nadam se prosla.

Milos

pre 9 godina

Smatram da nije u redu da stavljate ovakve naslove. Prosecan citalac ce da pomisli da je neko postavio mine oko dzamije. Ocigledno je neko sakrio oruzje. Tromblonske mine, koje pominjete, se koriste za unistavanje oklopnih vozila i neprijateljske zive sile. Koriste se tako sto se montiraju na poluautomatsku pusku i pomocu nje izbacuju. Molim Vas da obratite paznju na naslove koje stavljate iznad teksta.

Gtunf

pre 9 godina

Prvo to oružje nije pronadjeno nego slučajno nadjeno za koje niko nije imao pojma.Pronaći jvani tužioče ja kada nešto tražiš ciljano.Postoje indikacije da je sakriveno oružje trebalo da koristi za terorističke aktivnosti.Baš sam pomislio da ga je tu neko sakrio da ga do skoro u največem cenru za dilovanje droge gde do skoro ni policija nije smela da udje sakriveno za muzej.U selu Veliki Trnovac kod Bujanovca otvoren je muzej vođi paravojne Oslobodilačke vojske Preševa, Bujanovaca i Medveđe Ridvanu Ćazimiju, poznatijem kao komandant Leši.Možda je taj "muzej" želeo da proširi svoju delatnost i da doda i razne eksponate oružja koje je Ridvanu koristio.Ma hvala gopodu bogu da ga nadjoše ili pronadjoše kako god.Šta da Vam kažem ako ste gledali Salaš u malom ritu ugledajte se na delo Šicera.Preorite majstori sve.Ko zna šta bi ste još našli.Verovatno tone pružja,skrivene droge.Nema potrebe da nam objašnjavate kako će sakrivači biti tretirani.Sada ih pronadjite,u ponedeljak osudite na 500 godina zatvora bez prava umanjenja kazni pa ih zovite kako god samo ih nadjite i osudite.

Mile

pre 9 godina

@Milos
Sjajan komentar gospodine Miloše. Primetićete, međutim, da se takvi naslovi i često nejasni opisi događaja svako malo omaknu ovde, posebno kada su u pitanju izvesne "ugrožene manjine", čiji se pojedini pripadnici "bore za slobodu" švercujući heroin, pucajući u policiju i gradeći spomenike teroristima.

Milos

pre 9 godina

Smatram da nije u redu da stavljate ovakve naslove. Prosecan citalac ce da pomisli da je neko postavio mine oko dzamije. Ocigledno je neko sakrio oruzje. Tromblonske mine, koje pominjete, se koriste za unistavanje oklopnih vozila i neprijateljske zive sile. Koriste se tako sto se montiraju na poluautomatsku pusku i pomocu nje izbacuju. Molim Vas da obratite paznju na naslove koje stavljate iznad teksta.

sofronije

pre 9 godina

Znaci zakopali u dvoristu dzamije racunajuci da niko ne sme da pretresa to zemljiste. E pa gospodo (nastavak znate), ta vremena kad su bogomolje bile iznad zakona su nadam se prosla.

Saldzo

pre 9 godina

Prvo ispitati efendiju. Bez njegovog znanja nije moglo tek tako da se zakopa, kada se nesto zakopa primeti se pomeranje zemlje bar nedelju-dve.

Musliman

pre 9 godina

Sačekajmo rezultate istrage. Kao vernik vrlo sam zainteresovan kako je ovo dospelo u dvorište džamije. Isto tako me nerviraju zlonamerne konstrukcije. Ako je suditi po ovom tekstu Islamska zajednica je angažovala firmu da renovira objekat. To dalje implicira da nisu imali pojma šta se nalazi u dvorištu. Vrlo čudne okolnosti, valja sce dobro ispitati pa obavestiti javnost.

Crveni Mocni Rendzer

pre 9 godina

pokusaj skretanja paznje zbog diplome. Zna DB gde su sleepers cells, gde drze oruzje ili otprilike pretpostavljaju, ali sada je naredjeno da se dela, da ispadne ministar policije faca.

Gtunf

pre 9 godina

Prvo to oružje nije pronadjeno nego slučajno nadjeno za koje niko nije imao pojma.Pronaći jvani tužioče ja kada nešto tražiš ciljano.Postoje indikacije da je sakriveno oružje trebalo da koristi za terorističke aktivnosti.Baš sam pomislio da ga je tu neko sakrio da ga do skoro u največem cenru za dilovanje droge gde do skoro ni policija nije smela da udje sakriveno za muzej.U selu Veliki Trnovac kod Bujanovca otvoren je muzej vođi paravojne Oslobodilačke vojske Preševa, Bujanovaca i Medveđe Ridvanu Ćazimiju, poznatijem kao komandant Leši.Možda je taj "muzej" želeo da proširi svoju delatnost i da doda i razne eksponate oružja koje je Ridvanu koristio.Ma hvala gopodu bogu da ga nadjoše ili pronadjoše kako god.Šta da Vam kažem ako ste gledali Salaš u malom ritu ugledajte se na delo Šicera.Preorite majstori sve.Ko zna šta bi ste još našli.Verovatno tone pružja,skrivene droge.Nema potrebe da nam objašnjavate kako će sakrivači biti tretirani.Sada ih pronadjite,u ponedeljak osudite na 500 godina zatvora bez prava umanjenja kazni pa ih zovite kako god samo ih nadjite i osudite.

naseime

pre 9 godina

Hhehehehe..Pa jel vi stvarno mislite da smo toliko naivni ono? Da cemo da zaboravimo Nebojsu i megableju i sve oko toga?? A mozda i jesmo..
!

Lale

pre 9 godina

@joki32
O čemu vi pričate? Pre par meseci je PREGAŽEN policajac kod Velikog Trnovca jer je pokušao da zaustavi sumnjivo vozilo. Bilo je to u svim medijima. Ako se ne varam, niko nije uhapšen zbog toga. O čestim puškaranjima sa žandarima po okolnim šumama i livadama čujemo samo ponekad, kad se tek "provuče" neka vest. Ja razumem vaše lepe želje, ali ne znam čemu laganje.

Mile

pre 9 godina

@Milos
Sjajan komentar gospodine Miloše. Primetićete, međutim, da se takvi naslovi i često nejasni opisi događaja svako malo omaknu ovde, posebno kada su u pitanju izvesne "ugrožene manjine", čiji se pojedini pripadnici "bore za slobodu" švercujući heroin, pucajući u policiju i gradeći spomenike teroristima.

joki32

pre 9 godina

Sta li se palite koji crni terorizam danas sam bio dva puta u trnovcu, radim kao putnik, koja crna milicija i koje crno leglo, bilo nekad...

Bolero

pre 9 godina

Ja bih uradio skeniranje svih verskih objekata u okolini doticnog u krugu od 100 km, uz prisustvo predstavnika vojnog ambasade SAD, i da to zabeleze kamere, cisto radi prevencije s ciljem zastite civila.

Muslima

pre 9 godina

Kada ponestaje ideja u kriznim situacijama sa vlast, pozivanje na terorizam je sigurica (američka škola). Svakim danom, sve više i više, trenutna vlada pokazuje svoje staro (pravo) lice. Sreća, pa nisu svi bez razuma. A, ovi, što bi da tuđe nečiste poslove i interese da natovare veri - uzalud.

Pedja

pre 9 godina

Sad ce Ministar policije, Dr. Stefanovic, Presednik Republike Mr.Nikolic , kao i majstor svih zanata, Premijer Vucic , da izacu pred narod i objave da je unistena jos jedna celija velikoalbansko-muslimansko- katolickog teroristickog pokreta. A, mi ko ovce, sve im verujemo. E, NE VERUJEMO IM VISE NISTA.

ЛанеБг

pre 9 godina

Проблем са Албанцима решава се на само један начин. Решила би то војска наша како ваља 99-те, али дођоше нашмркани каубоји јбг. И довукоше пола света са собом, да направе Албанцима државу. Јбг. Док каубоји не батале подршку Албанцима, тешко ће то ићи.

@uck jugend

pre 9 godina

@kosovar

Kako te nije sramota da lazes i rasipas ovde tu vasu jeftinu propagandu? Gde je dokazano da su Srbi odgovorni za ubistvo u Peci? Gde? Nigde. Samo jos jedan vas bedan spin na kojem jasete vec godinama. Izigravajte ovo sto izigravate negde gde vas ne poznaju. Probaj po Africi? Mozda vam prodje ovo patetiocno izigravanje nevinasca i zrtve i prebacivanje svega na Srbe.

jesam li zaboravio nesto iz aljb.prop. repertoara?

pre 9 godina

Apsolutno se slazem sa dezurnom albanskom ekipom, ovo su sve Srbi namestili. Kopali su neprimetno u dvoristu dzamije i podmetnuli neke plasticne igracke i to samo da bi skrenuli paznju sa jucerasnjeg nepravedno dosudjenog penala Hrvatima a sta su isto Srbi namestili i ne samo to, nego svi oni uhapseni Albanci koji se sumnjice za sverc droge po zapadu su isto maskirani Srbi i ima jos toga ali mi dolazi vizita. I da ne zaboravim, Albanci su narodnajstariji poreklom od Ilira ili direkt sa Atlantide.

opcija

pre 9 godina

samo malo, u Srbiji nema terorista, mozda samo goloruki narod sa zeljom za svoja prava, npr, otcepljenje, nezavisnost,itd, za primjer uzimaju Ukrainu, posto to tamo podrzavate, onda je i ovdje to u redu...

muamua

pre 9 godina

joki 32 zasto lazes ljude da si danas bio u trnovcu kada si danas sa iste adrese slao poruke u 11 9 14 15 17 ...a adres ip ti je beograd...

milan

pre 9 godina

Jos jedna obmana u nizu obmana u poslednjih 2 godine. Raikalsko - komunisticka vlast ce izmisliti i vanzemaljce - teroriste samo da bi se odrzali na vlasti. Sramota . bre !!!

ko ih ne zna skupo bi ih platio

pre 9 godina

Najbolji su ovi siguruimi spineri koji pokusavaju da relativizuju ovu vest. Kao Srbi su zakopali oruzje, pa ga otkopali kako bi skrenuli paznju sa vec necega a Albanci nevini da neviniji ne mogu biti - prave cvecke.

dax

pre 9 godina

Tuzno je sto nasi istrazni organi na ovakve prijave i dojave ne postavljaju ekipu ljudi koja bi mesto u pitanju osmatrala i tako pronasla i pocinioce i celu grupu koja stoji iza ovoga, nego se ponasaju ovako naivno, tako se ne bi ponasao ni ratar kome kradu useve sa njive a kamoli neko ko je za ovakve situacije "skolovan".
Jedno prilikom sam prijavio na ( tada ) 92 da mi je policajac u ustanickoj iznudio 20 evra da bi zatim unutrasnja kontrola otisla prvo trazila da od mene da napisem licnu prijavu protim saobracajca u pitanju ( i to uz pretnje ), a kada sam ih otkacio onda su otisli do policajca u pitanju i trazili mu da vide novcanik i onda su me ponovo zvali rekavsi da mu ne mogu nista ako ja ne napisem licnu prijavu...a nikome iz unutrasnje kontrole nije palo na pamet da neko od njih glumi ucesnika u sabracaju kome bi taj saobracajac trazio mito...tuzno....

nedemokrat

pre 9 godina

@opcija
U pravu ste. A može i ovako.
Ako je Kosovo legalna država, a OVK "borci za slobodu", onda to važi i za istočnu Ukrajinu.
Ako, pak, Ukrajinci nemaju to pravo, onda odmah treba demontirati "republjiku Kosove", a sa juga Srbije da se više nikad ne čuju priče o "ugroženosti".

Vi znate da zamena teza može biti zabavna stvar. Inače, koja Vam se opcija više sviđa od ponuđenih demokratskih opcija?

kosovar

pre 9 godina

Srbijanska vlast su pravi majstori za razne sabotaze, viznate dasu u Pec 98 ili 99drzavna bezbednos srbije sama izvrsila masakar nad svojim gragjanima u kaficu pand a posle optuzila albance,I tada je bio na vlast dacic nikolic i vucic tako danije i cudo da nisu nasli zakopano i neki tenk.

Бојан Илић

pre 9 godina

Srbijanska vlast su pravi majstori za razne sabotaze, viznate dasu u Pec 98 ili 99drzavna bezbednos srbije sama izvrsila masakar nad svojim gragjanima u kaficu pand a posle optuzila albance,I tada je bio na vlast dacic nikolic i vucic tako danije i cudo da nisu nasli zakopano i neki tenk.
(kosovar, 13. jun 2014 20:30)

Добро!
А шта би са Рачком који је доказана превара?!
Или са "албанском децом које су Срби терали керовима да се удаве"?!
Фолиранту један мали...

boki

pre 9 godina

Kad god je kakva guzva eto problem sa Albanicim ja jugu
Maja 2012 zandari sperijalci 'uhapsise teroriste nas na dan izbeorne tisine nebi li ministar policije [tada Dacic] 'zaradio' koji poen.
Naravno pustili su ih dan nakon izbora i oni sada tuze Srbiju u Strazburu.

Saada u jeku kontroverze oko doktorata novog ministra policije eto oruzja kod Albanaca

daj bombona da sisamo

pre 9 godina

@Srbijanska vlast su pravi majstori za razne sabotaze, viznate dasu u Pec 98 ili 99drzavna bezbednos srbije sama izvrsila masakar nad svojim gragjanima u kaficu pand a posle optuzila albance,I tada je bio na vlast dacic nikolic i vucic tako danije i cudo da nisu nasli zakopano i neki tenk.
(kosovar, 13. jun 2014 20:30)

Sta cemo sa "milionima" albanskih izbjeglica s kosova koji su bjezali od "srpske horde", i sta cemo sa "namjenskim logorima za silovanje muslimanki u Bosni, kroz koje je proslo preko 200.000 zena" prema rijecima Harisa Silajdzica, a spineru? Albanac/musliman/hrvat prica o spinovanju i propagandi... yeah, right....

Бојан Илић

pre 9 godina

Питајте сада Муслиуја и оне што су позивали на оружје због оне провокације са спомеником терористима у сред Србије!
"Крши" у корену!

joki32

pre 9 godina

@muamua
na kojim si lakim drogama i ja da uzmem malo, ja sam iz Vranja koja crna ip adresa BG... Ispasce da si ti bio u Trnovcu a ne ja XD

Бојан Илић

pre 9 godina

@sofronije, osim kada se radi o crkvama u Srbiji.
(Posmatrac, 13. jun 2014 19:24)

Сањаш СПЦ!:-))
А мрзиш за 10-ку!
Грех је!

MariannaMihailidi

pre 9 godina

(milan, 13. jun 2014 18:34)Frustracije gubitnika.Zabavno..:) Sta tebi moze da padne na pamet.To je da se covek uplasi da takvi zive u Srbiji.

ali baba

pre 9 godina

@milos, ako se te mine koriste za unistavanje oklopnih vozila i neprijateljske zive sile, onda su bile namenjene za odbranu od eventualnog napada oklopnih vozila i neprijatelske zive sile, a ne za terorizam! pogresno je sve svesti pod terorizam. dole je stanje bilo i jos je uzasno, ko zna koliko na i oko kosova ima ovakvog oruzja namenjenog za napad ili odbranu !!!

joki32

pre 9 godina

Sta li se palite koji crni terorizam danas sam bio dva puta u trnovcu, radim kao putnik, koja crna milicija i koje crno leglo, bilo nekad...

kosovar

pre 9 godina

Srbijanska vlast su pravi majstori za razne sabotaze, viznate dasu u Pec 98 ili 99drzavna bezbednos srbije sama izvrsila masakar nad svojim gragjanima u kaficu pand a posle optuzila albance,I tada je bio na vlast dacic nikolic i vucic tako danije i cudo da nisu nasli zakopano i neki tenk.

Crveni Mocni Rendzer

pre 9 godina

pokusaj skretanja paznje zbog diplome. Zna DB gde su sleepers cells, gde drze oruzje ili otprilike pretpostavljaju, ali sada je naredjeno da se dela, da ispadne ministar policije faca.

milan

pre 9 godina

Jos jedna obmana u nizu obmana u poslednjih 2 godine. Raikalsko - komunisticka vlast ce izmisliti i vanzemaljce - teroriste samo da bi se odrzali na vlasti. Sramota . bre !!!

opcija

pre 9 godina

samo malo, u Srbiji nema terorista, mozda samo goloruki narod sa zeljom za svoja prava, npr, otcepljenje, nezavisnost,itd, za primjer uzimaju Ukrainu, posto to tamo podrzavate, onda je i ovdje to u redu...

Milos

pre 9 godina

Smatram da nije u redu da stavljate ovakve naslove. Prosecan citalac ce da pomisli da je neko postavio mine oko dzamije. Ocigledno je neko sakrio oruzje. Tromblonske mine, koje pominjete, se koriste za unistavanje oklopnih vozila i neprijateljske zive sile. Koriste se tako sto se montiraju na poluautomatsku pusku i pomocu nje izbacuju. Molim Vas da obratite paznju na naslove koje stavljate iznad teksta.

Muslima

pre 9 godina

Kada ponestaje ideja u kriznim situacijama sa vlast, pozivanje na terorizam je sigurica (američka škola). Svakim danom, sve više i više, trenutna vlada pokazuje svoje staro (pravo) lice. Sreća, pa nisu svi bez razuma. A, ovi, što bi da tuđe nečiste poslove i interese da natovare veri - uzalud.

sofronije

pre 9 godina

Znaci zakopali u dvoristu dzamije racunajuci da niko ne sme da pretresa to zemljiste. E pa gospodo (nastavak znate), ta vremena kad su bogomolje bile iznad zakona su nadam se prosla.

ali baba

pre 9 godina

@milos, ako se te mine koriste za unistavanje oklopnih vozila i neprijateljske zive sile, onda su bile namenjene za odbranu od eventualnog napada oklopnih vozila i neprijatelske zive sile, a ne za terorizam! pogresno je sve svesti pod terorizam. dole je stanje bilo i jos je uzasno, ko zna koliko na i oko kosova ima ovakvog oruzja namenjenog za napad ili odbranu !!!

ko ih ne zna skupo bi ih platio

pre 9 godina

Najbolji su ovi siguruimi spineri koji pokusavaju da relativizuju ovu vest. Kao Srbi su zakopali oruzje, pa ga otkopali kako bi skrenuli paznju sa vec necega a Albanci nevini da neviniji ne mogu biti - prave cvecke.

Saldzo

pre 9 godina

Prvo ispitati efendiju. Bez njegovog znanja nije moglo tek tako da se zakopa, kada se nesto zakopa primeti se pomeranje zemlje bar nedelju-dve.

Bolero

pre 9 godina

Ja bih uradio skeniranje svih verskih objekata u okolini doticnog u krugu od 100 km, uz prisustvo predstavnika vojnog ambasade SAD, i da to zabeleze kamere, cisto radi prevencije s ciljem zastite civila.

Mile

pre 9 godina

@Milos
Sjajan komentar gospodine Miloše. Primetićete, međutim, da se takvi naslovi i često nejasni opisi događaja svako malo omaknu ovde, posebno kada su u pitanju izvesne "ugrožene manjine", čiji se pojedini pripadnici "bore za slobodu" švercujući heroin, pucajući u policiju i gradeći spomenike teroristima.

Lale

pre 9 godina

@joki32
O čemu vi pričate? Pre par meseci je PREGAŽEN policajac kod Velikog Trnovca jer je pokušao da zaustavi sumnjivo vozilo. Bilo je to u svim medijima. Ako se ne varam, niko nije uhapšen zbog toga. O čestim puškaranjima sa žandarima po okolnim šumama i livadama čujemo samo ponekad, kad se tek "provuče" neka vest. Ja razumem vaše lepe želje, ali ne znam čemu laganje.

Pedja

pre 9 godina

Sad ce Ministar policije, Dr. Stefanovic, Presednik Republike Mr.Nikolic , kao i majstor svih zanata, Premijer Vucic , da izacu pred narod i objave da je unistena jos jedna celija velikoalbansko-muslimansko- katolickog teroristickog pokreta. A, mi ko ovce, sve im verujemo. E, NE VERUJEMO IM VISE NISTA.

nedemokrat

pre 9 godina

@opcija
U pravu ste. A može i ovako.
Ako je Kosovo legalna država, a OVK "borci za slobodu", onda to važi i za istočnu Ukrajinu.
Ako, pak, Ukrajinci nemaju to pravo, onda odmah treba demontirati "republjiku Kosove", a sa juga Srbije da se više nikad ne čuju priče o "ugroženosti".

Vi znate da zamena teza može biti zabavna stvar. Inače, koja Vam se opcija više sviđa od ponuđenih demokratskih opcija?

@uck jugend

pre 9 godina

@kosovar

Kako te nije sramota da lazes i rasipas ovde tu vasu jeftinu propagandu? Gde je dokazano da su Srbi odgovorni za ubistvo u Peci? Gde? Nigde. Samo jos jedan vas bedan spin na kojem jasete vec godinama. Izigravajte ovo sto izigravate negde gde vas ne poznaju. Probaj po Africi? Mozda vam prodje ovo patetiocno izigravanje nevinasca i zrtve i prebacivanje svega na Srbe.

ЛанеБг

pre 9 godina

Проблем са Албанцима решава се на само један начин. Решила би то војска наша како ваља 99-те, али дођоше нашмркани каубоји јбг. И довукоше пола света са собом, да направе Албанцима државу. Јбг. Док каубоји не батале подршку Албанцима, тешко ће то ићи.

Gtunf

pre 9 godina

Prvo to oružje nije pronadjeno nego slučajno nadjeno za koje niko nije imao pojma.Pronaći jvani tužioče ja kada nešto tražiš ciljano.Postoje indikacije da je sakriveno oružje trebalo da koristi za terorističke aktivnosti.Baš sam pomislio da ga je tu neko sakrio da ga do skoro u največem cenru za dilovanje droge gde do skoro ni policija nije smela da udje sakriveno za muzej.U selu Veliki Trnovac kod Bujanovca otvoren je muzej vođi paravojne Oslobodilačke vojske Preševa, Bujanovaca i Medveđe Ridvanu Ćazimiju, poznatijem kao komandant Leši.Možda je taj "muzej" želeo da proširi svoju delatnost i da doda i razne eksponate oružja koje je Ridvanu koristio.Ma hvala gopodu bogu da ga nadjoše ili pronadjoše kako god.Šta da Vam kažem ako ste gledali Salaš u malom ritu ugledajte se na delo Šicera.Preorite majstori sve.Ko zna šta bi ste još našli.Verovatno tone pružja,skrivene droge.Nema potrebe da nam objašnjavate kako će sakrivači biti tretirani.Sada ih pronadjite,u ponedeljak osudite na 500 godina zatvora bez prava umanjenja kazni pa ih zovite kako god samo ih nadjite i osudite.

Musliman

pre 9 godina

Sačekajmo rezultate istrage. Kao vernik vrlo sam zainteresovan kako je ovo dospelo u dvorište džamije. Isto tako me nerviraju zlonamerne konstrukcije. Ako je suditi po ovom tekstu Islamska zajednica je angažovala firmu da renovira objekat. To dalje implicira da nisu imali pojma šta se nalazi u dvorištu. Vrlo čudne okolnosti, valja sce dobro ispitati pa obavestiti javnost.

boki

pre 9 godina

Kad god je kakva guzva eto problem sa Albanicim ja jugu
Maja 2012 zandari sperijalci 'uhapsise teroriste nas na dan izbeorne tisine nebi li ministar policije [tada Dacic] 'zaradio' koji poen.
Naravno pustili su ih dan nakon izbora i oni sada tuze Srbiju u Strazburu.

Saada u jeku kontroverze oko doktorata novog ministra policije eto oruzja kod Albanaca

naseime

pre 9 godina

Hhehehehe..Pa jel vi stvarno mislite da smo toliko naivni ono? Da cemo da zaboravimo Nebojsu i megableju i sve oko toga?? A mozda i jesmo..
!

muamua

pre 9 godina

joki 32 zasto lazes ljude da si danas bio u trnovcu kada si danas sa iste adrese slao poruke u 11 9 14 15 17 ...a adres ip ti je beograd...

MariannaMihailidi

pre 9 godina

(milan, 13. jun 2014 18:34)Frustracije gubitnika.Zabavno..:) Sta tebi moze da padne na pamet.To je da se covek uplasi da takvi zive u Srbiji.

Бојан Илић

pre 9 godina

Srbijanska vlast su pravi majstori za razne sabotaze, viznate dasu u Pec 98 ili 99drzavna bezbednos srbije sama izvrsila masakar nad svojim gragjanima u kaficu pand a posle optuzila albance,I tada je bio na vlast dacic nikolic i vucic tako danije i cudo da nisu nasli zakopano i neki tenk.
(kosovar, 13. jun 2014 20:30)

Добро!
А шта би са Рачком који је доказана превара?!
Или са "албанском децом које су Срби терали керовима да се удаве"?!
Фолиранту један мали...

joki32

pre 9 godina

@muamua
na kojim si lakim drogama i ja da uzmem malo, ja sam iz Vranja koja crna ip adresa BG... Ispasce da si ti bio u Trnovcu a ne ja XD

jesam li zaboravio nesto iz aljb.prop. repertoara?

pre 9 godina

Apsolutno se slazem sa dezurnom albanskom ekipom, ovo su sve Srbi namestili. Kopali su neprimetno u dvoristu dzamije i podmetnuli neke plasticne igracke i to samo da bi skrenuli paznju sa jucerasnjeg nepravedno dosudjenog penala Hrvatima a sta su isto Srbi namestili i ne samo to, nego svi oni uhapseni Albanci koji se sumnjice za sverc droge po zapadu su isto maskirani Srbi i ima jos toga ali mi dolazi vizita. I da ne zaboravim, Albanci su narodnajstariji poreklom od Ilira ili direkt sa Atlantide.

daj bombona da sisamo

pre 9 godina

@Srbijanska vlast su pravi majstori za razne sabotaze, viznate dasu u Pec 98 ili 99drzavna bezbednos srbije sama izvrsila masakar nad svojim gragjanima u kaficu pand a posle optuzila albance,I tada je bio na vlast dacic nikolic i vucic tako danije i cudo da nisu nasli zakopano i neki tenk.
(kosovar, 13. jun 2014 20:30)

Sta cemo sa "milionima" albanskih izbjeglica s kosova koji su bjezali od "srpske horde", i sta cemo sa "namjenskim logorima za silovanje muslimanki u Bosni, kroz koje je proslo preko 200.000 zena" prema rijecima Harisa Silajdzica, a spineru? Albanac/musliman/hrvat prica o spinovanju i propagandi... yeah, right....

Бојан Илић

pre 9 godina

Питајте сада Муслиуја и оне што су позивали на оружје због оне провокације са спомеником терористима у сред Србије!
"Крши" у корену!

Бојан Илић

pre 9 godina

@sofronije, osim kada se radi o crkvama u Srbiji.
(Posmatrac, 13. jun 2014 19:24)

Сањаш СПЦ!:-))
А мрзиш за 10-ку!
Грех је!

dax

pre 9 godina

Tuzno je sto nasi istrazni organi na ovakve prijave i dojave ne postavljaju ekipu ljudi koja bi mesto u pitanju osmatrala i tako pronasla i pocinioce i celu grupu koja stoji iza ovoga, nego se ponasaju ovako naivno, tako se ne bi ponasao ni ratar kome kradu useve sa njive a kamoli neko ko je za ovakve situacije "skolovan".
Jedno prilikom sam prijavio na ( tada ) 92 da mi je policajac u ustanickoj iznudio 20 evra da bi zatim unutrasnja kontrola otisla prvo trazila da od mene da napisem licnu prijavu protim saobracajca u pitanju ( i to uz pretnje ), a kada sam ih otkacio onda su otisli do policajca u pitanju i trazili mu da vide novcanik i onda su me ponovo zvali rekavsi da mu ne mogu nista ako ja ne napisem licnu prijavu...a nikome iz unutrasnje kontrole nije palo na pamet da neko od njih glumi ucesnika u sabracaju kome bi taj saobracajac trazio mito...tuzno....