Petak, 13.06.2014.

14:52

Mića Jovanović u "Utisku nedelje"

Mića Jovanović biće gost “Utiska nedelje” koja je na programu 15. juna od 21h na TV B92, a u emisiji će biti reči o njegovom doktoratu.

Izvor: B92

Miæa Jovanoviæ u "Utisku nedelje" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

50 Komentari

Sortiraj po:

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Da se razumemo,nisam ni za gospodina Jovanovica,niti sam protiv njega ali,meni je ova hajka poslednjih dana neverovatno simptomaticna i sumnjiva?Kao da je namerno isfabrikovana od strane pojedinaca sa "drzavnih skola" koji eliminacijom privatnog skolstva pokusavaju da zadrze monopol,kako na visoko skolstvo tako i na poslove u drzavnoj upravi i javnim preduzecima jer,ocito da ni njima nije stalo da se zaposljavaju kao privatnici i svoje veliko "drzavno" znanje iskoriste prevashodno za svoj poslovni uspeh a time i dobro drzave.Imam utisak da se Danica Popovic i kompanija bore za vlasnistvo nad "kljucevima i pecatima" mudrosti, znanja i obrazovanja u Srbiji.Koga nisu Dana ili njen "biro za doktorate", proverili nema sansi?!Javna diskusija se odvija po tipicnom "srpskom scenariju".Svi su zavrsili najpostenije i najprestiznije fakultete a oni su, zna se, u Beogradu. Svi ostali su sumnjivi ili, u najmanju ruku samo doskolovani.Inace, sumnjive su diplome samo onih sa cijim se politickim misljenjima ne slazemo. Evo, ja postavljam pitanje valjanosti diplome Borisa Tadica? Njegov otac je bio profesor,imao je mnogo vise mogucnosti da "muva"?!Ili diploma Olje Beckovic.Ona je cerka poznatog Matije Beckovica,zar nije to bilo dovoljno da se ponekad "zatvore oci"?Mene zanima,sta ce biti ako gospodin Jovanovic ipak dokaze da je doktorirao u Londonu i da je "gubitak" njegovog rada birokratska greska ili nedostatak volje administracije te ustanove da kopa i trazi njegov rad?

Dia

pre 9 godina

Ahahaha, kad je frka, trk kod Olje! Kada nije, teška reč, normalno... čovek žrtva sistema?! Olja, deri! Posle će Kesić da ga dokusuri (televizija je opet zabavna)!

mane

pre 9 godina

Olja, dobro se spremi, od tebe sve zavisi!
Ako pocne da okolisa, a hoce, uradi kao i prosli put, nagazi ga dok ne popusti:"sto dva, sto dva, sto dva, a sto dva???!!!"

znaci please

pre 9 godina

Slazem se sa onima koji kazu da bi bilo odlicno da pozovete i Danicu Popovic i/ili prof. Turaljic. Bio bi to pravi spektakl. ;)

MashanStudentMegatrenda

pre 9 godina

Pljujte po Megatrendu da li vi vidite koje je uslove Gospodin Mica Jovanovic napravio za svoje studente. To nikada nece niko napraviti za ove drzavne tako da javno podrzavam Micu!!!

crni domino

pre 9 godina

Pored Rektora Dr Mice, nebi bilo lose da vam gostuje i Rektor Educons Univerziteta u Novom Sadu, pa da nam usput objasni i doktorat Guvernerke Dr Jorgovanke Tabakovic!
Narod zivo interesuje kakva kamarila vodi ovu drzavu jos od vremena Milosevica, kada je poplava laznog patriotizma, laznih fakulteta, izbacila sljam na povrsinu, koji sada uz arlaukanje botova, vodi ovu drzavu i profilise je!
Vreme je da to saznamo i oteramo ih, ako vec nismo mogli da ih lustriramo i vidimo njihova dosijea.

Deda Milun

pre 9 godina

Pozovite i Dr. Milana Jankovića, predsednika Privredne komore Beograda, kome je gospodin Jovanović dodelio zvanje doktora. Inače Gospodin Janković je osuđen na 4 godine zatvora,zbog korišćenja falsifikovane diplome o završenom Ekonomskom fakultetu. Sada se, zahvaljujući falsifikovanoj diplomi i gospodinu Juvanoviću javno predstavlja kao Doktor ekonomskih nauka, i ako je samo završio prestižnu školu učenika u privredi - smer auto limar.

Global e

pre 9 godina

Pridružujem se lepim željama i dobro znam da bi i gospodin Ristić sa FAM-a, gde je svoj nadimak zaradio T. Nikolić, imao šta da objasni. ili nemao.

Несташко

pre 9 godina

Очекивао сам да гореспоменути барон, витез непостојећег реда, буде гост Централног Затвора, а не у некој емисији.

Milan

pre 9 godina

I tako žrtvovaše Jovanovića za Stefanovića. Nego, zašto mediji više ne proveravaju Stefanovića? Nikolića, Tabakovićku, Velimira Ilića, Šapića i ostale stranačke akademike iz vlasti i opozicije? Hoće li neko utvrditi ko je nostrifikovao nepostojeću diplomu Jovanovića? Šljam uvek ispliva. Tako će i sada. A sutra će sve izgledati kao ružan san. Do nekog novog buđenja i ponovnog pada u komu.

ns

pre 9 godina

Ako Mica ne bude mogao da dodje jer trazi svoj doktorat po Londonu (a London je ogroooman grad pa to moze potrajati!), onda je najbolje da dodje Nebojsa Stefanovic jer je tu, a i doktorat (sve moguce verzije) su u biblioteci Megatrenda. Ionako su ove dve stvrai vrlo usko povezane.
Olja neka pozeove i Danicu Popovic da struco porazgovara sa doktorantom Nesom kao je predlozila. Moze i neko od nasih doktora iz VB koji su sve ovo pokrenuli ...

Zeljko - nezaposlen

pre 9 godina

Ljudi, čovek će već reći svoje, istina ili laž, ima petlju.
Problem je u onima zbog kojih je on pao i koji će 15. biti u toj pomenutoj mišjoj rupi.
Njegova diploma ne odlučuje o tome da li će Vaše dete sutra imati da jede, da li ćemo ekonomski ojačati i imati bar malo svetliju budućnost u ovoj uništenoj zemlji.
Gde su ti kojima je ukazano poverenje? Smeju li oni da dokažu svoje diplome?

Gradimir

pre 9 godina

Mića je otišao u London, a ne bi me začudilo da se i ne vrati. Ne znam šta ga vezuje za Beograd, da li porodica ili neka imovina, ali može biti da je zaključio da je sasvim dovoljno "zaradio" i da je vreme da se "povuče". Šema je potrajala iznenađujuće dugo.

zoran

pre 9 godina

"Moram da nastavim da se borim sve dok ne oborim ovaj režim ne na kolena već na leđa. Režim moram da uništim. Organizovaću ljude koji žive u Jugoslaviji i patriote iz inostranstva koji će uništiti sadašnji režim. No, za to mi neće biti potrebno mnogo vremena. Za nekoliko sedmica, a najviše za tri meseca, vratiću se u Jugoslaviju", govorio je Jezdimir Vasiljević-GAZDA JEZDA 1993. godine.

Između ovog lika i M.J. nema neke razlike. Što je spektakularnija prevara, prevarant ima veće šanse da uspe (Catch Me If You Can (2002) of Leonardo DiCaprio and Tom Hanks)

Javiće se i Mića "sa neke destinacije" koju će da drži u tajnosti, recimo njegov rodni Knjaževac. Lovu je odavno smestio na sigurno a ima dovoljno za tri života. I to će biti to...

kokankokanovic

pre 9 godina

Engleska, velika zemlja, lako se gube stvari, pa i izgore! Ja bih se vise zainteresovao za disertaciju u Kranju! (isturenom odeljenju Univerziteta u Mariboru...!!!?) i momentu kada je ova "odbranjena" - 1991/92, kad se Slovenija otcepljivala od ex - Juge, odnosno kad su nas Slovenci obozavali!!!??? Stvarno, nestvarni sklop okolnosti, eeee moj Mico, Srbine!!!

Pitalica

pre 9 godina

A zasto ce pored Mice dva ostala gosta biti SPS "kadrovi i intelektualci"?
Zasto ne dodje profesorka Turlajic, Bakic ili ostali da lepi Mica moze kao covek da odgovara na pitanja a ne da mu drustvo u emisiji prave drugari iz SPS-a.
Ovako ostaje samo Olja da postavlja kriticka pitanja.

Karlo

pre 9 godina

Nema sanse da dodje, nije toliki pacijent. To je moglo koliko juce, dok je jos bio siguran da mu se nista nece dogoditi. Sad kada je pusten niz vodu, njegovo pojavljivanje u emisiji je potpuno iskljuceno. Najava gostovanja laznog doktora nauka je propagandni trik jer se zna koliko srbin voli javno cerecenje te ce se iz tog razloga u velikom broju nacrtati ispred tv-a u nedelju. Ako mislite da je to u redu onda je sasvim ok i to kad sarlatani koji su na vlasti ispredaju price o mercedes bus-u, floti od stotinu novih aviona nacionalnog avio prevoznika, kulama i gradovima itsl zarad ohrabrenja nacije i sirenja optimizma.
Zdravo da ste.

zz

pre 9 godina

ајде што ће га уништити Оља, ја не могу ни да замислим шта ће да му учини Кесић мало касније..

dacha

pre 9 godina

Ne mogu da verujem.
Jer ako se to stvarno desi da dođe u Utisak, i kaže bilo šta sem ja se izvinjavam, onda mi stvarno ne shvatljivo da postoji čovek bez trunke stida.
Da je bar izdao neko svoje pismeno obaveštenje, al da nam u oči laže i to baš u Utisku. .
Al u tome je verovatno i njegova tajna kako je dogurao ovako daleko.
A možda čovek i ima neki poremećaj, znam čoveka koji laže pa misli i on da je istina, ima dijagnozu patološki lažov ili tako nešto.

Pamcenje

pre 9 godina

Prosle nedelje je trebalo da gostuje kod Olivere Kovacevic, pa je pola sata pre pocetka emisije poslao mejl da nece da dodje iz xy razloga. Obe Olje su ostre na jeziku. Kad nije smeo pre deset dana da dodje, bas me zanima sta ce sada biti.

Aleksandar

pre 9 godina

Mogli ste i bolje goste da dovedete da pretresu Mega Miću... Ovako će jedini iole kritički glas u emisiji dolaziti od Olje, ako joj dozvole...

MegaGiga

pre 9 godina

Ako ne dovedu nekog pravog profesora sa njim u emisiju da malo izdribla Mega Micu, onda ce emisija biti bespotrebna, jer Mica ume odlicno da mlati praznu slamu a Olja ce na svako pitanje dobijati bezvezan odgovor, ima da ga pita jedno on ce odgovarati potpuno nesto drugoi na kraju nece biti zakljuceno nista pametno. garantujem da kad bi doveli jos nekog ozbiljnog profesora da bi Mica odustao od emisije.

Aleksandar

pre 9 godina

Savetujem gospođi Olji da pročita par stranica doktorata Nebojše Stefanovića i postavi par pitanja odatle mentoru ovog mladog gospodina. Ako je već bio mentor sasvim je normalno da makar osnove tog rada.

nonDr

pre 9 godina

U nedelju Mićko donosi svoj zagubljeni hiperdoktorat.
Od ponedeljka sledi kolektivna amnezija.

Scenario koji me uopšte ne bi iznenadio.

ana

pre 9 godina

Jaaoo, jedva cekam nedelju!
Da mi je znati kakav djon moras da budes kad umesto da se sakrijes u misju rupu, dolazis na tv da u udarnom terminu pricas bajke o izgubljenom radu...

ana

pre 9 godina

Jaaoo, jedva cekam nedelju!
Da mi je znati kakav djon moras da budes kad umesto da se sakrijes u misju rupu, dolazis na tv da u udarnom terminu pricas bajke o izgubljenom radu...

Aleksandar

pre 9 godina

Mogli ste i bolje goste da dovedete da pretresu Mega Miću... Ovako će jedini iole kritički glas u emisiji dolaziti od Olje, ako joj dozvole...

nonDr

pre 9 godina

U nedelju Mićko donosi svoj zagubljeni hiperdoktorat.
Od ponedeljka sledi kolektivna amnezija.

Scenario koji me uopšte ne bi iznenadio.

Pamcenje

pre 9 godina

Prosle nedelje je trebalo da gostuje kod Olivere Kovacevic, pa je pola sata pre pocetka emisije poslao mejl da nece da dodje iz xy razloga. Obe Olje su ostre na jeziku. Kad nije smeo pre deset dana da dodje, bas me zanima sta ce sada biti.

zz

pre 9 godina

ајде што ће га уништити Оља, ја не могу ни да замислим шта ће да му учини Кесић мало касније..

Milan

pre 9 godina

I tako žrtvovaše Jovanovića za Stefanovića. Nego, zašto mediji više ne proveravaju Stefanovića? Nikolića, Tabakovićku, Velimira Ilića, Šapića i ostale stranačke akademike iz vlasti i opozicije? Hoće li neko utvrditi ko je nostrifikovao nepostojeću diplomu Jovanovića? Šljam uvek ispliva. Tako će i sada. A sutra će sve izgledati kao ružan san. Do nekog novog buđenja i ponovnog pada u komu.

MegaGiga

pre 9 godina

Ako ne dovedu nekog pravog profesora sa njim u emisiju da malo izdribla Mega Micu, onda ce emisija biti bespotrebna, jer Mica ume odlicno da mlati praznu slamu a Olja ce na svako pitanje dobijati bezvezan odgovor, ima da ga pita jedno on ce odgovarati potpuno nesto drugoi na kraju nece biti zakljuceno nista pametno. garantujem da kad bi doveli jos nekog ozbiljnog profesora da bi Mica odustao od emisije.

Aleksandar

pre 9 godina

Savetujem gospođi Olji da pročita par stranica doktorata Nebojše Stefanovića i postavi par pitanja odatle mentoru ovog mladog gospodina. Ako je već bio mentor sasvim je normalno da makar osnove tog rada.

Несташко

pre 9 godina

Очекивао сам да гореспоменути барон, витез непостојећег реда, буде гост Централног Затвора, а не у некој емисији.

ns

pre 9 godina

Ako Mica ne bude mogao da dodje jer trazi svoj doktorat po Londonu (a London je ogroooman grad pa to moze potrajati!), onda je najbolje da dodje Nebojsa Stefanovic jer je tu, a i doktorat (sve moguce verzije) su u biblioteci Megatrenda. Ionako su ove dve stvrai vrlo usko povezane.
Olja neka pozeove i Danicu Popovic da struco porazgovara sa doktorantom Nesom kao je predlozila. Moze i neko od nasih doktora iz VB koji su sve ovo pokrenuli ...

kokankokanovic

pre 9 godina

Engleska, velika zemlja, lako se gube stvari, pa i izgore! Ja bih se vise zainteresovao za disertaciju u Kranju! (isturenom odeljenju Univerziteta u Mariboru...!!!?) i momentu kada je ova "odbranjena" - 1991/92, kad se Slovenija otcepljivala od ex - Juge, odnosno kad su nas Slovenci obozavali!!!??? Stvarno, nestvarni sklop okolnosti, eeee moj Mico, Srbine!!!

Deda Milun

pre 9 godina

Pozovite i Dr. Milana Jankovića, predsednika Privredne komore Beograda, kome je gospodin Jovanović dodelio zvanje doktora. Inače Gospodin Janković je osuđen na 4 godine zatvora,zbog korišćenja falsifikovane diplome o završenom Ekonomskom fakultetu. Sada se, zahvaljujući falsifikovanoj diplomi i gospodinu Juvanoviću javno predstavlja kao Doktor ekonomskih nauka, i ako je samo završio prestižnu školu učenika u privredi - smer auto limar.

dacha

pre 9 godina

Ne mogu da verujem.
Jer ako se to stvarno desi da dođe u Utisak, i kaže bilo šta sem ja se izvinjavam, onda mi stvarno ne shvatljivo da postoji čovek bez trunke stida.
Da je bar izdao neko svoje pismeno obaveštenje, al da nam u oči laže i to baš u Utisku. .
Al u tome je verovatno i njegova tajna kako je dogurao ovako daleko.
A možda čovek i ima neki poremećaj, znam čoveka koji laže pa misli i on da je istina, ima dijagnozu patološki lažov ili tako nešto.

Pitalica

pre 9 godina

A zasto ce pored Mice dva ostala gosta biti SPS "kadrovi i intelektualci"?
Zasto ne dodje profesorka Turlajic, Bakic ili ostali da lepi Mica moze kao covek da odgovara na pitanja a ne da mu drustvo u emisiji prave drugari iz SPS-a.
Ovako ostaje samo Olja da postavlja kriticka pitanja.

Gradimir

pre 9 godina

Mića je otišao u London, a ne bi me začudilo da se i ne vrati. Ne znam šta ga vezuje za Beograd, da li porodica ili neka imovina, ali može biti da je zaključio da je sasvim dovoljno "zaradio" i da je vreme da se "povuče". Šema je potrajala iznenađujuće dugo.

Karlo

pre 9 godina

Nema sanse da dodje, nije toliki pacijent. To je moglo koliko juce, dok je jos bio siguran da mu se nista nece dogoditi. Sad kada je pusten niz vodu, njegovo pojavljivanje u emisiji je potpuno iskljuceno. Najava gostovanja laznog doktora nauka je propagandni trik jer se zna koliko srbin voli javno cerecenje te ce se iz tog razloga u velikom broju nacrtati ispred tv-a u nedelju. Ako mislite da je to u redu onda je sasvim ok i to kad sarlatani koji su na vlasti ispredaju price o mercedes bus-u, floti od stotinu novih aviona nacionalnog avio prevoznika, kulama i gradovima itsl zarad ohrabrenja nacije i sirenja optimizma.
Zdravo da ste.

zoran

pre 9 godina

"Moram da nastavim da se borim sve dok ne oborim ovaj režim ne na kolena već na leđa. Režim moram da uništim. Organizovaću ljude koji žive u Jugoslaviji i patriote iz inostranstva koji će uništiti sadašnji režim. No, za to mi neće biti potrebno mnogo vremena. Za nekoliko sedmica, a najviše za tri meseca, vratiću se u Jugoslaviju", govorio je Jezdimir Vasiljević-GAZDA JEZDA 1993. godine.

Između ovog lika i M.J. nema neke razlike. Što je spektakularnija prevara, prevarant ima veće šanse da uspe (Catch Me If You Can (2002) of Leonardo DiCaprio and Tom Hanks)

Javiće se i Mića "sa neke destinacije" koju će da drži u tajnosti, recimo njegov rodni Knjaževac. Lovu je odavno smestio na sigurno a ima dovoljno za tri života. I to će biti to...

crni domino

pre 9 godina

Pored Rektora Dr Mice, nebi bilo lose da vam gostuje i Rektor Educons Univerziteta u Novom Sadu, pa da nam usput objasni i doktorat Guvernerke Dr Jorgovanke Tabakovic!
Narod zivo interesuje kakva kamarila vodi ovu drzavu jos od vremena Milosevica, kada je poplava laznog patriotizma, laznih fakulteta, izbacila sljam na povrsinu, koji sada uz arlaukanje botova, vodi ovu drzavu i profilise je!
Vreme je da to saznamo i oteramo ih, ako vec nismo mogli da ih lustriramo i vidimo njihova dosijea.

Zeljko - nezaposlen

pre 9 godina

Ljudi, čovek će već reći svoje, istina ili laž, ima petlju.
Problem je u onima zbog kojih je on pao i koji će 15. biti u toj pomenutoj mišjoj rupi.
Njegova diploma ne odlučuje o tome da li će Vaše dete sutra imati da jede, da li ćemo ekonomski ojačati i imati bar malo svetliju budućnost u ovoj uništenoj zemlji.
Gde su ti kojima je ukazano poverenje? Smeju li oni da dokažu svoje diplome?

Global e

pre 9 godina

Pridružujem se lepim željama i dobro znam da bi i gospodin Ristić sa FAM-a, gde je svoj nadimak zaradio T. Nikolić, imao šta da objasni. ili nemao.

znaci please

pre 9 godina

Slazem se sa onima koji kazu da bi bilo odlicno da pozovete i Danicu Popovic i/ili prof. Turaljic. Bio bi to pravi spektakl. ;)

Dia

pre 9 godina

Ahahaha, kad je frka, trk kod Olje! Kada nije, teška reč, normalno... čovek žrtva sistema?! Olja, deri! Posle će Kesić da ga dokusuri (televizija je opet zabavna)!

mane

pre 9 godina

Olja, dobro se spremi, od tebe sve zavisi!
Ako pocne da okolisa, a hoce, uradi kao i prosli put, nagazi ga dok ne popusti:"sto dva, sto dva, sto dva, a sto dva???!!!"

MashanStudentMegatrenda

pre 9 godina

Pljujte po Megatrendu da li vi vidite koje je uslove Gospodin Mica Jovanovic napravio za svoje studente. To nikada nece niko napraviti za ove drzavne tako da javno podrzavam Micu!!!

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Da se razumemo,nisam ni za gospodina Jovanovica,niti sam protiv njega ali,meni je ova hajka poslednjih dana neverovatno simptomaticna i sumnjiva?Kao da je namerno isfabrikovana od strane pojedinaca sa "drzavnih skola" koji eliminacijom privatnog skolstva pokusavaju da zadrze monopol,kako na visoko skolstvo tako i na poslove u drzavnoj upravi i javnim preduzecima jer,ocito da ni njima nije stalo da se zaposljavaju kao privatnici i svoje veliko "drzavno" znanje iskoriste prevashodno za svoj poslovni uspeh a time i dobro drzave.Imam utisak da se Danica Popovic i kompanija bore za vlasnistvo nad "kljucevima i pecatima" mudrosti, znanja i obrazovanja u Srbiji.Koga nisu Dana ili njen "biro za doktorate", proverili nema sansi?!Javna diskusija se odvija po tipicnom "srpskom scenariju".Svi su zavrsili najpostenije i najprestiznije fakultete a oni su, zna se, u Beogradu. Svi ostali su sumnjivi ili, u najmanju ruku samo doskolovani.Inace, sumnjive su diplome samo onih sa cijim se politickim misljenjima ne slazemo. Evo, ja postavljam pitanje valjanosti diplome Borisa Tadica? Njegov otac je bio profesor,imao je mnogo vise mogucnosti da "muva"?!Ili diploma Olje Beckovic.Ona je cerka poznatog Matije Beckovica,zar nije to bilo dovoljno da se ponekad "zatvore oci"?Mene zanima,sta ce biti ako gospodin Jovanovic ipak dokaze da je doktorirao u Londonu i da je "gubitak" njegovog rada birokratska greska ili nedostatak volje administracije te ustanove da kopa i trazi njegov rad?

MashanStudentMegatrenda

pre 9 godina

Pljujte po Megatrendu da li vi vidite koje je uslove Gospodin Mica Jovanovic napravio za svoje studente. To nikada nece niko napraviti za ove drzavne tako da javno podrzavam Micu!!!

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Da se razumemo,nisam ni za gospodina Jovanovica,niti sam protiv njega ali,meni je ova hajka poslednjih dana neverovatno simptomaticna i sumnjiva?Kao da je namerno isfabrikovana od strane pojedinaca sa "drzavnih skola" koji eliminacijom privatnog skolstva pokusavaju da zadrze monopol,kako na visoko skolstvo tako i na poslove u drzavnoj upravi i javnim preduzecima jer,ocito da ni njima nije stalo da se zaposljavaju kao privatnici i svoje veliko "drzavno" znanje iskoriste prevashodno za svoj poslovni uspeh a time i dobro drzave.Imam utisak da se Danica Popovic i kompanija bore za vlasnistvo nad "kljucevima i pecatima" mudrosti, znanja i obrazovanja u Srbiji.Koga nisu Dana ili njen "biro za doktorate", proverili nema sansi?!Javna diskusija se odvija po tipicnom "srpskom scenariju".Svi su zavrsili najpostenije i najprestiznije fakultete a oni su, zna se, u Beogradu. Svi ostali su sumnjivi ili, u najmanju ruku samo doskolovani.Inace, sumnjive su diplome samo onih sa cijim se politickim misljenjima ne slazemo. Evo, ja postavljam pitanje valjanosti diplome Borisa Tadica? Njegov otac je bio profesor,imao je mnogo vise mogucnosti da "muva"?!Ili diploma Olje Beckovic.Ona je cerka poznatog Matije Beckovica,zar nije to bilo dovoljno da se ponekad "zatvore oci"?Mene zanima,sta ce biti ako gospodin Jovanovic ipak dokaze da je doktorirao u Londonu i da je "gubitak" njegovog rada birokratska greska ili nedostatak volje administracije te ustanove da kopa i trazi njegov rad?

Zeljko - nezaposlen

pre 9 godina

Ljudi, čovek će već reći svoje, istina ili laž, ima petlju.
Problem je u onima zbog kojih je on pao i koji će 15. biti u toj pomenutoj mišjoj rupi.
Njegova diploma ne odlučuje o tome da li će Vaše dete sutra imati da jede, da li ćemo ekonomski ojačati i imati bar malo svetliju budućnost u ovoj uništenoj zemlji.
Gde su ti kojima je ukazano poverenje? Smeju li oni da dokažu svoje diplome?

Aleksandar

pre 9 godina

Mogli ste i bolje goste da dovedete da pretresu Mega Miću... Ovako će jedini iole kritički glas u emisiji dolaziti od Olje, ako joj dozvole...

ana

pre 9 godina

Jaaoo, jedva cekam nedelju!
Da mi je znati kakav djon moras da budes kad umesto da se sakrijes u misju rupu, dolazis na tv da u udarnom terminu pricas bajke o izgubljenom radu...

zz

pre 9 godina

ајде што ће га уништити Оља, ја не могу ни да замислим шта ће да му учини Кесић мало касније..

nonDr

pre 9 godina

U nedelju Mićko donosi svoj zagubljeni hiperdoktorat.
Od ponedeljka sledi kolektivna amnezija.

Scenario koji me uopšte ne bi iznenadio.

Pitalica

pre 9 godina

A zasto ce pored Mice dva ostala gosta biti SPS "kadrovi i intelektualci"?
Zasto ne dodje profesorka Turlajic, Bakic ili ostali da lepi Mica moze kao covek da odgovara na pitanja a ne da mu drustvo u emisiji prave drugari iz SPS-a.
Ovako ostaje samo Olja da postavlja kriticka pitanja.

Karlo

pre 9 godina

Nema sanse da dodje, nije toliki pacijent. To je moglo koliko juce, dok je jos bio siguran da mu se nista nece dogoditi. Sad kada je pusten niz vodu, njegovo pojavljivanje u emisiji je potpuno iskljuceno. Najava gostovanja laznog doktora nauka je propagandni trik jer se zna koliko srbin voli javno cerecenje te ce se iz tog razloga u velikom broju nacrtati ispred tv-a u nedelju. Ako mislite da je to u redu onda je sasvim ok i to kad sarlatani koji su na vlasti ispredaju price o mercedes bus-u, floti od stotinu novih aviona nacionalnog avio prevoznika, kulama i gradovima itsl zarad ohrabrenja nacije i sirenja optimizma.
Zdravo da ste.

Aleksandar

pre 9 godina

Savetujem gospođi Olji da pročita par stranica doktorata Nebojše Stefanovića i postavi par pitanja odatle mentoru ovog mladog gospodina. Ako je već bio mentor sasvim je normalno da makar osnove tog rada.

crni domino

pre 9 godina

Pored Rektora Dr Mice, nebi bilo lose da vam gostuje i Rektor Educons Univerziteta u Novom Sadu, pa da nam usput objasni i doktorat Guvernerke Dr Jorgovanke Tabakovic!
Narod zivo interesuje kakva kamarila vodi ovu drzavu jos od vremena Milosevica, kada je poplava laznog patriotizma, laznih fakulteta, izbacila sljam na povrsinu, koji sada uz arlaukanje botova, vodi ovu drzavu i profilise je!
Vreme je da to saznamo i oteramo ih, ako vec nismo mogli da ih lustriramo i vidimo njihova dosijea.

Pamcenje

pre 9 godina

Prosle nedelje je trebalo da gostuje kod Olivere Kovacevic, pa je pola sata pre pocetka emisije poslao mejl da nece da dodje iz xy razloga. Obe Olje su ostre na jeziku. Kad nije smeo pre deset dana da dodje, bas me zanima sta ce sada biti.

MegaGiga

pre 9 godina

Ako ne dovedu nekog pravog profesora sa njim u emisiju da malo izdribla Mega Micu, onda ce emisija biti bespotrebna, jer Mica ume odlicno da mlati praznu slamu a Olja ce na svako pitanje dobijati bezvezan odgovor, ima da ga pita jedno on ce odgovarati potpuno nesto drugoi na kraju nece biti zakljuceno nista pametno. garantujem da kad bi doveli jos nekog ozbiljnog profesora da bi Mica odustao od emisije.

dacha

pre 9 godina

Ne mogu da verujem.
Jer ako se to stvarno desi da dođe u Utisak, i kaže bilo šta sem ja se izvinjavam, onda mi stvarno ne shvatljivo da postoji čovek bez trunke stida.
Da je bar izdao neko svoje pismeno obaveštenje, al da nam u oči laže i to baš u Utisku. .
Al u tome je verovatno i njegova tajna kako je dogurao ovako daleko.
A možda čovek i ima neki poremećaj, znam čoveka koji laže pa misli i on da je istina, ima dijagnozu patološki lažov ili tako nešto.

Gradimir

pre 9 godina

Mića je otišao u London, a ne bi me začudilo da se i ne vrati. Ne znam šta ga vezuje za Beograd, da li porodica ili neka imovina, ali može biti da je zaključio da je sasvim dovoljno "zaradio" i da je vreme da se "povuče". Šema je potrajala iznenađujuće dugo.

kokankokanovic

pre 9 godina

Engleska, velika zemlja, lako se gube stvari, pa i izgore! Ja bih se vise zainteresovao za disertaciju u Kranju! (isturenom odeljenju Univerziteta u Mariboru...!!!?) i momentu kada je ova "odbranjena" - 1991/92, kad se Slovenija otcepljivala od ex - Juge, odnosno kad su nas Slovenci obozavali!!!??? Stvarno, nestvarni sklop okolnosti, eeee moj Mico, Srbine!!!

zoran

pre 9 godina

"Moram da nastavim da se borim sve dok ne oborim ovaj režim ne na kolena već na leđa. Režim moram da uništim. Organizovaću ljude koji žive u Jugoslaviji i patriote iz inostranstva koji će uništiti sadašnji režim. No, za to mi neće biti potrebno mnogo vremena. Za nekoliko sedmica, a najviše za tri meseca, vratiću se u Jugoslaviju", govorio je Jezdimir Vasiljević-GAZDA JEZDA 1993. godine.

Između ovog lika i M.J. nema neke razlike. Što je spektakularnija prevara, prevarant ima veće šanse da uspe (Catch Me If You Can (2002) of Leonardo DiCaprio and Tom Hanks)

Javiće se i Mića "sa neke destinacije" koju će da drži u tajnosti, recimo njegov rodni Knjaževac. Lovu je odavno smestio na sigurno a ima dovoljno za tri života. I to će biti to...

Несташко

pre 9 godina

Очекивао сам да гореспоменути барон, витез непостојећег реда, буде гост Централног Затвора, а не у некој емисији.

Milan

pre 9 godina

I tako žrtvovaše Jovanovića za Stefanovića. Nego, zašto mediji više ne proveravaju Stefanovića? Nikolića, Tabakovićku, Velimira Ilića, Šapića i ostale stranačke akademike iz vlasti i opozicije? Hoće li neko utvrditi ko je nostrifikovao nepostojeću diplomu Jovanovića? Šljam uvek ispliva. Tako će i sada. A sutra će sve izgledati kao ružan san. Do nekog novog buđenja i ponovnog pada u komu.

ns

pre 9 godina

Ako Mica ne bude mogao da dodje jer trazi svoj doktorat po Londonu (a London je ogroooman grad pa to moze potrajati!), onda je najbolje da dodje Nebojsa Stefanovic jer je tu, a i doktorat (sve moguce verzije) su u biblioteci Megatrenda. Ionako su ove dve stvrai vrlo usko povezane.
Olja neka pozeove i Danicu Popovic da struco porazgovara sa doktorantom Nesom kao je predlozila. Moze i neko od nasih doktora iz VB koji su sve ovo pokrenuli ...

Global e

pre 9 godina

Pridružujem se lepim željama i dobro znam da bi i gospodin Ristić sa FAM-a, gde je svoj nadimak zaradio T. Nikolić, imao šta da objasni. ili nemao.

Deda Milun

pre 9 godina

Pozovite i Dr. Milana Jankovića, predsednika Privredne komore Beograda, kome je gospodin Jovanović dodelio zvanje doktora. Inače Gospodin Janković je osuđen na 4 godine zatvora,zbog korišćenja falsifikovane diplome o završenom Ekonomskom fakultetu. Sada se, zahvaljujući falsifikovanoj diplomi i gospodinu Juvanoviću javno predstavlja kao Doktor ekonomskih nauka, i ako je samo završio prestižnu školu učenika u privredi - smer auto limar.

mane

pre 9 godina

Olja, dobro se spremi, od tebe sve zavisi!
Ako pocne da okolisa, a hoce, uradi kao i prosli put, nagazi ga dok ne popusti:"sto dva, sto dva, sto dva, a sto dva???!!!"

znaci please

pre 9 godina

Slazem se sa onima koji kazu da bi bilo odlicno da pozovete i Danicu Popovic i/ili prof. Turaljic. Bio bi to pravi spektakl. ;)

Dia

pre 9 godina

Ahahaha, kad je frka, trk kod Olje! Kada nije, teška reč, normalno... čovek žrtva sistema?! Olja, deri! Posle će Kesić da ga dokusuri (televizija je opet zabavna)!