Utorak, 10.06.2014.

10:07

Ješić: Pajtić se ponaša autistično

Potpredsednik DS Goran Ješić kaže da ne namerava da izađe iz stranke, iako oštro kritikuje rad predsednika DS, za kog kaže i da se ponaša autistično.

Izvor: B92

Ješiæ: Pajtiæ se ponaša autistièno IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

51 Komentari

Sortiraj po:

petak13

pre 9 godina

Daj već jednom da ovaj potpreCednik propale stranke prelomi ili podnosi ostavku, ili ne, a ne da se nećka k'o nova mlada.
(indJijac, 10. jun 2014 17:40)
Baš tako Ješić kao po onoj narodnoj " ja bih da idem a vi mi nedajte ".Koji on to posao ima u pokrajinskoj vladi pa da ga dovrši pa će posle toga.Mora da je još nek apara ostala u nekom fondu i mora da se doznači na neko sigurno mesto.

kvrgakvrgic

pre 9 godina

Ješić je kao mlad bio prvo u SPO-u, onda je prešao u Građanski savez pa u Demokratsku stranku, ko nam garantuje da sutra neće preći negde drugde ako bude trebalo da pomogne srpskom narodu i štiti srpske interese?
P.S Koliku je imovinu stvorio u vreme bavljenja politikom slobodno može da sedi kući do kraja života a bio je sasvim običan, prosečan, siromašni građanin Srbije na početku političke karijere.

neša012

pre 9 godina

Ovo je definitivno kraj DS.I ovo malo jada što je ostalo i oni se sada svađaju,tu leba nema.Ko poslednji izađe neka ugasi svetlo.
(KRAJ, 10. jun 2014 20:16)
Svetlo je ugašeno onog trenutka kad je Đilas preuzeo stranku i počeo da redom rasteruje sve iz stranke.zadnju sijalicu je skinuo tadić izlaskom iz stranke a ostali sada tumaraju po mraku i nikako da pronađu izlaz.I kad ga pronađu on će ih definitivno odvesti i totalnu propast.

novica952

pre 9 godina

Panika je uhvatila pokrainske organe DS-a i to su pokazali saopštenjem od pre neki dan sada se oglaša i Ješić kao značajni pokrajinski funkcioner DS-a i sekretar za poljoprivredu u Pajtićevoj vladi.I odmah na startu svog predsednika progašava da se ponaša autistično i da je potrebno da pod hitno sedne za stoa sa Pastorom i Čankom oko redefinisanja i rekonstrukcije pokrajinske vlasti i obezbeđenje većine za nastavak vršenja vlasti.kako stvari stoje Ćanak je na uspeo da na glasanju o promeni izbornog zakona prešao na drugu strnu i jasno stavio do znanja da nije zadovoljan sadašnjom pozicijom u pokrajinskoj vlasti.Za Ješića je bolje kako sam najavljuje da se okrene privatnom biznisu a da politiku prepusti drugima koji su mnogo uspešniji od njega.

KRAJ

pre 9 godina

Ovo je definitivno kraj DS.I ovo malo jada što je ostalo i oni se sada svađaju,tu leba nema.Ko poslednji izađe neka ugasi svetlo.

Stiven

pre 9 godina

Dobro koliko ce se danima vrteti da je Jesic dao ostavku?Sto se mene tice moze,lepo se smejem tom cirkusu u dibidus stranci.Ajde mozda i dan zalosti da odredimo zbog toga sto je dao ostavku ccccc.Cista sminka bre.Pokusace da se dogovore sa Cankom i daju nekom njegovom tu funkciju koju je obavljao u zamenu za podrsku da opstanu na vlasti.To je i onako sve ista klapa.

DySHaN

pre 9 godina

DS u Vojvodini ruši sam sebe, pa tako vojvodjanskom DS-u ne trebaju politički protivnici, jer su oni, kao i cela stranka, totalno razjedinjeni, pa su na jednoj strani Pajtić i Elezović, a na drugoj strani su Djilasovi kadrovi Ješić, Jerkov i Vrebalov.

LIPE - MIRISU - FANTASTICNO

pre 9 godina

Najveci problem kod DS-a je bez obzira ko bio na celu stranke svaki primi od svog predhodnika pelcer a to je autokratija, bahatost funkcionera, nedostatak baze odnosno ucesca clanstva. Njima to isto clanstvo je samo potrebno pred glasanje i posle toga isti padnu u zaborav. Nema niti postoji ozbiljne debate unutar stranke. Jedan autokrata zameni drugog i svi vode neku svoju licnu politiku, i svi stranku gledaju kao njihovo vlasnistvo jer kontrolisu novac i moc.Svaki onaj ko je na celu se poziva na podrsku clanstva i biraca i niko ne pita obicnog sicusnog clana sta on misli. E kako narod kaze sta ste sejali to cete i znjeti. Cini mi se da je apel Jesica dosao kasno, jer i on pripada toj istoj grupi koja samo misli na sebe.

Zoki Apatin

pre 9 godina

Sada vam je kriv Tadic za blokadu racuna, a iste te 2012. ste se svi redom kleli u njega... Jesmo mi krivi sto ste toliko novca trosili na najprljaviju kampanju ikada vidjenu te 2012. godine?! Vi kao stranka ne postojite vise, bar ne kao jedna ozbiljna stranka, a to su i pokazali prosli izbori gde ste osvojili 3 puta manje glasova... Ode Srbija, ode i Vojvodina!

Umiljato jagnje...

pre 9 godina

Relativno mlad političar a toliko promenjenih stranaka, ideologija, grupacija... I sve nekako uz vlast! Na poslednjim se izborima očitopreračunao pa sad "kupuje vreme" .

SHVATIO PORUKU

pre 9 godina

zgleda da je ješić shvatio poruku-lada Vojvodine je pre neki dan pala, samo još da jave Pajtiću,njegovom predsedniku DS-a

turtlle

pre 9 godina

A kako to da još nije otišao gospodin Ješić sa svoje pozicije? Prvo je bilo reči da ide čim obavi posao, pa čim se ne ispate sve pare, pa sad će otići jedino ako se nešto ne promeni. Mislim da on ni nema nameru da ide. Ipak je fotelja jača od njega samog.

danger

pre 9 godina

Mozda sam ja malo glup i neobavesten, ali ne razumem tacno ko sta kome KONKRETNO zamera i oko cega nastaju problemi, sta hoce Jesic, sta hoce Pajtic... Sve mi je nerazumljivo.

Mance

pre 9 godina

Jesicu, tako se ne postaje predsednik. Treba tu i malo stila u toj borbi. Njima svima ko da su svrake popile mozak, neko im rekao da sto vise oslabe i srozaju ugled stranje, to ce bolji licni rejting postici. Ne ide to tako.

mija

pre 9 godina

Ma, hajte, molim vas... Jer, ako vi danas odete iz Vlade - sve ce da stane? Jedini ste Vi sposobni i posle Vas potop? Oh, kako li ce Vojvodina to preziveti...

Srpski Anđeli

pre 9 godina

Ješiću, ne radi se sada o vama ili Pajtiću. Treba stvoriti kritičnu masu i razjuriti neoradikalski grozd sa vlasti. Ko to ne shvati odmah, biće predat zaboravu. I od jednih i od drugih. Manite se selfmarketinga već, ili se uklopite u sistem koji pod hitno treba izgraditi, ili ćutite i idite. Ovo isto važi i za Pajtića i ostale.

Nadam se da gresim

pre 9 godina

Mislim da Pajtic samo tako deluje nekome ko gleda povrsno, meni izgleda kao da on ima neki fiksiran zadatak.
A zadatak je federalizacija Srbija, coveku je neugodno da se kao predsednik stranke zadrzava duze u Beogradu nego sto mora, i nudi saradnju nvo organizacijama, i autonomasima, tu pronaalazi svoje prve partnere u ovakvoj teskoj situaciji po zemlju!?
Zar je to opozicionarstvo? Meni to prosto deluje kao okupljanje oko istog dugorocnog cilja koji nema blage veze sa onime sto gradjanima Srbije treba.
Pajtic DS vodi u cepanje i zute stranke i drzave.

Rivaldo

pre 9 godina

Ma da kako da ne.Pazi da ne poveruje neko da je ostavku dao zbog toga sto ne moze s Pajticem,a ne zbog toga sto bi to mesto sada trebalo da pripadne Canku i slicnima zarad opstanka pokrajinske vlasti.Nemojte bas toliko providno je.Ovo ostalo u izjavi je vec poznato naklapanje na koje niko ne obraca paznju.

joca

pre 9 godina

E nećeš me ubediti da do sada nisi ništa od toga primetio. Gde su ti bile oči? To što sad kada se stranka raspada pljuješ i Pajtića i stranku pokazuje samo da nisi puno bolji od njih

Kvazi

pre 9 godina

Kladim se da mnogi bi članovi DS-a koji su "u odlasku" voleli da mogu da izmene svoju biografiju i svoja (ne)dela ali to jednostavno nije moguće.

mile

pre 9 godina

Ako nije tajna koliko je dnevnica podignuto na ime putovanja u poplavljene delove????Puno je bilo pokrainskih funkcionera pa samo pitam....

marko

pre 9 godina

prvo,za neuke: outlet fashion park Indjija je privatno vlasnistvo,sagradjeno u postojecoj industrijskoj zoni u Indjiji u komsiluku Grundfos-a,IT parka Embassy Group-e,Energo Zelene,Montere itd. upravo su zapoceti uvodni radovi za izgradnju aqua zabavnog parka pored outleta koji je vlasnik tri takve parcele...

Za neupucene: Jesic je kritikovao i to poprilicno, Borisa Tadica od samog pocetka njegove vladavine,a BoTa i Pajtic u Indjiji nikada na svojoj listi nisu smeli da stave svoje ime,jer bi im poraz bio zagarantovan,kako 2008 tako i 2012.
Hvala

Duci0167Obr

pre 9 godina

Zasto da vlada jednoumlje u stranci?! Nema veceg bogatstva u stranci dok postoji kritika unutar nje same. Sve ostalo dovodi do propasti. Zasto smo takav narod da kritiku dozivljavamo kao nesto neverovatno pogresno? Reci gde gresim,preispitacu se i uraditi drugacije ako je pametnije. Zasto ne tako? DS je trebalo da je naucio lekcije od naroda do sada.

Godzila

pre 9 godina

Ima u ovome što priča Ješić puno istine! A ja bih sebi dopustio da predložim rešenje koje će rešiti problem unutar Vlade Vojvodine i Demokratske stranke( što bi se reklo sa jednim udarcem dve muve)! Napraviti rekonstrukciju Vojvođanske Vlade i postaviti Ješića za Predsedika iste!!! Ako on stvarno ima bolju komunikaciju sa koalicionim partnerima unutar Vlade Vojvodine(kao što sam prejudicira), to neće biti problem(znači rešen problem Vlade Vojvodine),a samim tim se rešava i problem unutar Demokratske stranke jer će njen predsednik Pajtić moći da se posveti radu u samoj Demokratskoj stranci( što mu ja iskreno preporučujem), jer jedino tako može da je konsoliduje! Ako Pajtić ne bude mudriji nego njegov predhodnik u Demokratskoj stranci Đilas,pa zadrži obe funkcije, prognoziram mu Đilasovu sudbinu,tj i smenu sa mesta Predsednika Vojvođanske Vlade i smenu sa mesta predsednika Demokratske stranke( kao i njenu totalnu propast). Od mene toliko.

nesa

pre 9 godina

Borba unutar DS nije zavrsena vec je samo usla u novu fazu. Ocito da ce konsolidacija stranke ici brzinom kornjace sto sigurno vodi u dalje osipanje...nagomilalo se tu tokom godina svega i svacega sto je uzorkovalo stvaranju mnostva frakcija. Medjutim, ovo sto se u DS desava danas u SNS ce sutra ciji ce pocetak oznaciti slabljenje lidera. To je jednostavno tako i to je srpski politicki mentalitet.

Bivši glasač DS

pre 9 godina

Ješić ima rezultate na lokalnom nivou, ali ima i promašene investicije. Skuckao je veliku lovu u autlet u Indjiji koji nikada nije zaživeo i sada zvrji prazan.
Ako želi da bude predsednik Demokratske stranke neka to javno kaže i uđe u tu trku, a ne da zadaje niske udarce Pajtiću (predsedniku stranke koju neće da napusti ) tim pre što je jednu lako napustio i uhlebio se u DS.Pajtić sigurno nije autističan, dobro je obrazovan, dobro školovan (doktor nauka na Pravnom fakultetu NS) dobro vaspitan, uljudan a u "Utisku nedelje " je pokazao da je svestan grešaka koje je DS učinila u periodu kada je bila na vlasti.
Na legalnim izborima u DS Pajtić je izabran za predsednika i nije zaslužio da ga mučki napada samoreklamer Ješić.

Aleksandar

pre 9 godina

Osobe sa autizmom su daleko inteligentnije, pogotovo u poređenju sa našim političarima, kada se uzmu u obzir rezultati njihove politike u poslednjih 20 god.

Rezultati naših političara pokazuju da im je inteligencija upitna, a i intelignecija naroda koji bira potonje...

Dijana

pre 9 godina

Moje dete je dete sa smetnjama u razvoju. Kako bi jedan od "komentatora"rekao "retardirano", znam dosta dece koja zive sa autizmom.Odvratno mi je kad i politicari i polupismeni "komentatori" pljuju po nama kad god im padne napamet.Cujete novu rec i koristite je bez da svoje misli filtrirate kroz frontalni deo mozga.Gadite mi se.Pljujte se bez da nas uplicete.Jos jednom-GADITE MI SE!!!!

sheldon kuper

pre 9 godina

Problem DSa je autokratija, bahatost funkcionera, nedostatak baze odnosno učešća članstva...nema ozbiljne debate unutar stranke,jedan funkcioner napada drugog, jedan autokrata zameni drugog i svi vode vode svoju politiku i svi stranku gledaju kao njihovo preduzeće jer kontrolišu novac i moć a svi hoće da se pozivaju na podršku članstva i birača e pa nema je jer im više ne veruju...

Miloš_NS

pre 9 godina

Čudno, ja imam sasvim suprotan utisak. Mislim da se Ješić ponaša ne samo autistično, nego da je jedan sujetni egoista kojem više nije mestu u DS-u.

vojvodina independiente

pre 9 godina

Nisam gledao emisiju, ali bi me jako zanimalo, sta Jesic misli o novom izbornom sistemu u Vojvodini, to jest o tome kako je Liga ucinila uslugu SNSu i srusila kombinovani proporcionalno-vecinski sistem po kojem je i najmanjim opstinama bio zagarantovan glas u parlamentu. Dugo je trajala borba da se ovakav izborni zakon koji je posten i za gradjane a i za opstine donese, da bi ga Ligasi ukinuli zarad politicke trgovine sa SNSom.

Бојан Илић

pre 9 godina

Довиђења Јешићу!
Тако је причао сваки бивши члан ДС-а у последњиг годину дана!
А сигурно је и за њега професор Тадић крив?! :-)

realno

pre 9 godina

Do kada mislite da se medjusobno optuzujete unutar DS-a, dok ne budete vanparlamentarna stranka!? Dok ste bili na vlasti (to je u Srbiji vreme provedeno u smisljanju kombinacija za licno bogacenje) bili ste nerazdvojni

Goten

pre 9 godina

Ovo će loše da utiče na osnose i moral unutar stranke. Ali opet svaka mu čast na tome što ostaje u stranci. Mnogi bi odavno prešli u drugu stranku.

Silver Surfer

pre 9 godina

Sta god mislili o Jesicu, svideo nam se ili ne, kada sagledamo kako se ponasaju nasi politicari, narocito oni na funkciji, onda je ovo vise nego odgovorno ponasanje.

realno

pre 9 godina

Do kada mislite da se medjusobno optuzujete unutar DS-a, dok ne budete vanparlamentarna stranka!? Dok ste bili na vlasti (to je u Srbiji vreme provedeno u smisljanju kombinacija za licno bogacenje) bili ste nerazdvojni

sheldon kuper

pre 9 godina

Problem DSa je autokratija, bahatost funkcionera, nedostatak baze odnosno učešća članstva...nema ozbiljne debate unutar stranke,jedan funkcioner napada drugog, jedan autokrata zameni drugog i svi vode vode svoju politiku i svi stranku gledaju kao njihovo preduzeće jer kontrolišu novac i moć a svi hoće da se pozivaju na podršku članstva i birača e pa nema je jer im više ne veruju...

Silver Surfer

pre 9 godina

Sta god mislili o Jesicu, svideo nam se ili ne, kada sagledamo kako se ponasaju nasi politicari, narocito oni na funkciji, onda je ovo vise nego odgovorno ponasanje.

Kvazi

pre 9 godina

Kladim se da mnogi bi članovi DS-a koji su "u odlasku" voleli da mogu da izmene svoju biografiju i svoja (ne)dela ali to jednostavno nije moguće.

mija

pre 9 godina

Ma, hajte, molim vas... Jer, ako vi danas odete iz Vlade - sve ce da stane? Jedini ste Vi sposobni i posle Vas potop? Oh, kako li ce Vojvodina to preziveti...

Duci0167Obr

pre 9 godina

Zasto da vlada jednoumlje u stranci?! Nema veceg bogatstva u stranci dok postoji kritika unutar nje same. Sve ostalo dovodi do propasti. Zasto smo takav narod da kritiku dozivljavamo kao nesto neverovatno pogresno? Reci gde gresim,preispitacu se i uraditi drugacije ako je pametnije. Zasto ne tako? DS je trebalo da je naucio lekcije od naroda do sada.

Dijana

pre 9 godina

Moje dete je dete sa smetnjama u razvoju. Kako bi jedan od "komentatora"rekao "retardirano", znam dosta dece koja zive sa autizmom.Odvratno mi je kad i politicari i polupismeni "komentatori" pljuju po nama kad god im padne napamet.Cujete novu rec i koristite je bez da svoje misli filtrirate kroz frontalni deo mozga.Gadite mi se.Pljujte se bez da nas uplicete.Jos jednom-GADITE MI SE!!!!

vojvodina independiente

pre 9 godina

Nisam gledao emisiju, ali bi me jako zanimalo, sta Jesic misli o novom izbornom sistemu u Vojvodini, to jest o tome kako je Liga ucinila uslugu SNSu i srusila kombinovani proporcionalno-vecinski sistem po kojem je i najmanjim opstinama bio zagarantovan glas u parlamentu. Dugo je trajala borba da se ovakav izborni zakon koji je posten i za gradjane a i za opstine donese, da bi ga Ligasi ukinuli zarad politicke trgovine sa SNSom.

Goten

pre 9 godina

Ovo će loše da utiče na osnose i moral unutar stranke. Ali opet svaka mu čast na tome što ostaje u stranci. Mnogi bi odavno prešli u drugu stranku.

Miloš_NS

pre 9 godina

Čudno, ja imam sasvim suprotan utisak. Mislim da se Ješić ponaša ne samo autistično, nego da je jedan sujetni egoista kojem više nije mestu u DS-u.

Aleksandar

pre 9 godina

Osobe sa autizmom su daleko inteligentnije, pogotovo u poređenju sa našim političarima, kada se uzmu u obzir rezultati njihove politike u poslednjih 20 god.

Rezultati naših političara pokazuju da im je inteligencija upitna, a i intelignecija naroda koji bira potonje...

Bivši glasač DS

pre 9 godina

Ješić ima rezultate na lokalnom nivou, ali ima i promašene investicije. Skuckao je veliku lovu u autlet u Indjiji koji nikada nije zaživeo i sada zvrji prazan.
Ako želi da bude predsednik Demokratske stranke neka to javno kaže i uđe u tu trku, a ne da zadaje niske udarce Pajtiću (predsedniku stranke koju neće da napusti ) tim pre što je jednu lako napustio i uhlebio se u DS.Pajtić sigurno nije autističan, dobro je obrazovan, dobro školovan (doktor nauka na Pravnom fakultetu NS) dobro vaspitan, uljudan a u "Utisku nedelje " je pokazao da je svestan grešaka koje je DS učinila u periodu kada je bila na vlasti.
Na legalnim izborima u DS Pajtić je izabran za predsednika i nije zaslužio da ga mučki napada samoreklamer Ješić.

marko

pre 9 godina

prvo,za neuke: outlet fashion park Indjija je privatno vlasnistvo,sagradjeno u postojecoj industrijskoj zoni u Indjiji u komsiluku Grundfos-a,IT parka Embassy Group-e,Energo Zelene,Montere itd. upravo su zapoceti uvodni radovi za izgradnju aqua zabavnog parka pored outleta koji je vlasnik tri takve parcele...

Za neupucene: Jesic je kritikovao i to poprilicno, Borisa Tadica od samog pocetka njegove vladavine,a BoTa i Pajtic u Indjiji nikada na svojoj listi nisu smeli da stave svoje ime,jer bi im poraz bio zagarantovan,kako 2008 tako i 2012.
Hvala

Godzila

pre 9 godina

Ima u ovome što priča Ješić puno istine! A ja bih sebi dopustio da predložim rešenje koje će rešiti problem unutar Vlade Vojvodine i Demokratske stranke( što bi se reklo sa jednim udarcem dve muve)! Napraviti rekonstrukciju Vojvođanske Vlade i postaviti Ješića za Predsedika iste!!! Ako on stvarno ima bolju komunikaciju sa koalicionim partnerima unutar Vlade Vojvodine(kao što sam prejudicira), to neće biti problem(znači rešen problem Vlade Vojvodine),a samim tim se rešava i problem unutar Demokratske stranke jer će njen predsednik Pajtić moći da se posveti radu u samoj Demokratskoj stranci( što mu ja iskreno preporučujem), jer jedino tako može da je konsoliduje! Ako Pajtić ne bude mudriji nego njegov predhodnik u Demokratskoj stranci Đilas,pa zadrži obe funkcije, prognoziram mu Đilasovu sudbinu,tj i smenu sa mesta Predsednika Vojvođanske Vlade i smenu sa mesta predsednika Demokratske stranke( kao i njenu totalnu propast). Od mene toliko.

Srpski Anđeli

pre 9 godina

Ješiću, ne radi se sada o vama ili Pajtiću. Treba stvoriti kritičnu masu i razjuriti neoradikalski grozd sa vlasti. Ko to ne shvati odmah, biće predat zaboravu. I od jednih i od drugih. Manite se selfmarketinga već, ili se uklopite u sistem koji pod hitno treba izgraditi, ili ćutite i idite. Ovo isto važi i za Pajtića i ostale.

joca

pre 9 godina

E nećeš me ubediti da do sada nisi ništa od toga primetio. Gde su ti bile oči? To što sad kada se stranka raspada pljuješ i Pajtića i stranku pokazuje samo da nisi puno bolji od njih

Бојан Илић

pre 9 godina

Довиђења Јешићу!
Тако је причао сваки бивши члан ДС-а у последњиг годину дана!
А сигурно је и за њега професор Тадић крив?! :-)

nesa

pre 9 godina

Borba unutar DS nije zavrsena vec je samo usla u novu fazu. Ocito da ce konsolidacija stranke ici brzinom kornjace sto sigurno vodi u dalje osipanje...nagomilalo se tu tokom godina svega i svacega sto je uzorkovalo stvaranju mnostva frakcija. Medjutim, ovo sto se u DS desava danas u SNS ce sutra ciji ce pocetak oznaciti slabljenje lidera. To je jednostavno tako i to je srpski politicki mentalitet.

mile

pre 9 godina

Ako nije tajna koliko je dnevnica podignuto na ime putovanja u poplavljene delove????Puno je bilo pokrainskih funkcionera pa samo pitam....

danger

pre 9 godina

Mozda sam ja malo glup i neobavesten, ali ne razumem tacno ko sta kome KONKRETNO zamera i oko cega nastaju problemi, sta hoce Jesic, sta hoce Pajtic... Sve mi je nerazumljivo.

Nadam se da gresim

pre 9 godina

Mislim da Pajtic samo tako deluje nekome ko gleda povrsno, meni izgleda kao da on ima neki fiksiran zadatak.
A zadatak je federalizacija Srbija, coveku je neugodno da se kao predsednik stranke zadrzava duze u Beogradu nego sto mora, i nudi saradnju nvo organizacijama, i autonomasima, tu pronaalazi svoje prve partnere u ovakvoj teskoj situaciji po zemlju!?
Zar je to opozicionarstvo? Meni to prosto deluje kao okupljanje oko istog dugorocnog cilja koji nema blage veze sa onime sto gradjanima Srbije treba.
Pajtic DS vodi u cepanje i zute stranke i drzave.

turtlle

pre 9 godina

A kako to da još nije otišao gospodin Ješić sa svoje pozicije? Prvo je bilo reči da ide čim obavi posao, pa čim se ne ispate sve pare, pa sad će otići jedino ako se nešto ne promeni. Mislim da on ni nema nameru da ide. Ipak je fotelja jača od njega samog.

Mance

pre 9 godina

Jesicu, tako se ne postaje predsednik. Treba tu i malo stila u toj borbi. Njima svima ko da su svrake popile mozak, neko im rekao da sto vise oslabe i srozaju ugled stranje, to ce bolji licni rejting postici. Ne ide to tako.

Rivaldo

pre 9 godina

Ma da kako da ne.Pazi da ne poveruje neko da je ostavku dao zbog toga sto ne moze s Pajticem,a ne zbog toga sto bi to mesto sada trebalo da pripadne Canku i slicnima zarad opstanka pokrajinske vlasti.Nemojte bas toliko providno je.Ovo ostalo u izjavi je vec poznato naklapanje na koje niko ne obraca paznju.

Umiljato jagnje...

pre 9 godina

Relativno mlad političar a toliko promenjenih stranaka, ideologija, grupacija... I sve nekako uz vlast! Na poslednjim se izborima očitopreračunao pa sad "kupuje vreme" .

kvrgakvrgic

pre 9 godina

Ješić je kao mlad bio prvo u SPO-u, onda je prešao u Građanski savez pa u Demokratsku stranku, ko nam garantuje da sutra neće preći negde drugde ako bude trebalo da pomogne srpskom narodu i štiti srpske interese?
P.S Koliku je imovinu stvorio u vreme bavljenja politikom slobodno može da sedi kući do kraja života a bio je sasvim običan, prosečan, siromašni građanin Srbije na početku političke karijere.

DySHaN

pre 9 godina

DS u Vojvodini ruši sam sebe, pa tako vojvodjanskom DS-u ne trebaju politički protivnici, jer su oni, kao i cela stranka, totalno razjedinjeni, pa su na jednoj strani Pajtić i Elezović, a na drugoj strani su Djilasovi kadrovi Ješić, Jerkov i Vrebalov.

Zoki Apatin

pre 9 godina

Sada vam je kriv Tadic za blokadu racuna, a iste te 2012. ste se svi redom kleli u njega... Jesmo mi krivi sto ste toliko novca trosili na najprljaviju kampanju ikada vidjenu te 2012. godine?! Vi kao stranka ne postojite vise, bar ne kao jedna ozbiljna stranka, a to su i pokazali prosli izbori gde ste osvojili 3 puta manje glasova... Ode Srbija, ode i Vojvodina!

LIPE - MIRISU - FANTASTICNO

pre 9 godina

Najveci problem kod DS-a je bez obzira ko bio na celu stranke svaki primi od svog predhodnika pelcer a to je autokratija, bahatost funkcionera, nedostatak baze odnosno ucesca clanstva. Njima to isto clanstvo je samo potrebno pred glasanje i posle toga isti padnu u zaborav. Nema niti postoji ozbiljne debate unutar stranke. Jedan autokrata zameni drugog i svi vode neku svoju licnu politiku, i svi stranku gledaju kao njihovo vlasnistvo jer kontrolisu novac i moc.Svaki onaj ko je na celu se poziva na podrsku clanstva i biraca i niko ne pita obicnog sicusnog clana sta on misli. E kako narod kaze sta ste sejali to cete i znjeti. Cini mi se da je apel Jesica dosao kasno, jer i on pripada toj istoj grupi koja samo misli na sebe.

Stiven

pre 9 godina

Dobro koliko ce se danima vrteti da je Jesic dao ostavku?Sto se mene tice moze,lepo se smejem tom cirkusu u dibidus stranci.Ajde mozda i dan zalosti da odredimo zbog toga sto je dao ostavku ccccc.Cista sminka bre.Pokusace da se dogovore sa Cankom i daju nekom njegovom tu funkciju koju je obavljao u zamenu za podrsku da opstanu na vlasti.To je i onako sve ista klapa.

KRAJ

pre 9 godina

Ovo je definitivno kraj DS.I ovo malo jada što je ostalo i oni se sada svađaju,tu leba nema.Ko poslednji izađe neka ugasi svetlo.

SHVATIO PORUKU

pre 9 godina

zgleda da je ješić shvatio poruku-lada Vojvodine je pre neki dan pala, samo još da jave Pajtiću,njegovom predsedniku DS-a

neša012

pre 9 godina

Ovo je definitivno kraj DS.I ovo malo jada što je ostalo i oni se sada svađaju,tu leba nema.Ko poslednji izađe neka ugasi svetlo.
(KRAJ, 10. jun 2014 20:16)
Svetlo je ugašeno onog trenutka kad je Đilas preuzeo stranku i počeo da redom rasteruje sve iz stranke.zadnju sijalicu je skinuo tadić izlaskom iz stranke a ostali sada tumaraju po mraku i nikako da pronađu izlaz.I kad ga pronađu on će ih definitivno odvesti i totalnu propast.

novica952

pre 9 godina

Panika je uhvatila pokrainske organe DS-a i to su pokazali saopštenjem od pre neki dan sada se oglaša i Ješić kao značajni pokrajinski funkcioner DS-a i sekretar za poljoprivredu u Pajtićevoj vladi.I odmah na startu svog predsednika progašava da se ponaša autistično i da je potrebno da pod hitno sedne za stoa sa Pastorom i Čankom oko redefinisanja i rekonstrukcije pokrajinske vlasti i obezbeđenje većine za nastavak vršenja vlasti.kako stvari stoje Ćanak je na uspeo da na glasanju o promeni izbornog zakona prešao na drugu strnu i jasno stavio do znanja da nije zadovoljan sadašnjom pozicijom u pokrajinskoj vlasti.Za Ješića je bolje kako sam najavljuje da se okrene privatnom biznisu a da politiku prepusti drugima koji su mnogo uspešniji od njega.

petak13

pre 9 godina

Daj već jednom da ovaj potpreCednik propale stranke prelomi ili podnosi ostavku, ili ne, a ne da se nećka k'o nova mlada.
(indJijac, 10. jun 2014 17:40)
Baš tako Ješić kao po onoj narodnoj " ja bih da idem a vi mi nedajte ".Koji on to posao ima u pokrajinskoj vladi pa da ga dovrši pa će posle toga.Mora da je još nek apara ostala u nekom fondu i mora da se doznači na neko sigurno mesto.

Srpski Anđeli

pre 9 godina

Ješiću, ne radi se sada o vama ili Pajtiću. Treba stvoriti kritičnu masu i razjuriti neoradikalski grozd sa vlasti. Ko to ne shvati odmah, biće predat zaboravu. I od jednih i od drugih. Manite se selfmarketinga već, ili se uklopite u sistem koji pod hitno treba izgraditi, ili ćutite i idite. Ovo isto važi i za Pajtića i ostale.

Silver Surfer

pre 9 godina

Sta god mislili o Jesicu, svideo nam se ili ne, kada sagledamo kako se ponasaju nasi politicari, narocito oni na funkciji, onda je ovo vise nego odgovorno ponasanje.

vojvodina independiente

pre 9 godina

Nisam gledao emisiju, ali bi me jako zanimalo, sta Jesic misli o novom izbornom sistemu u Vojvodini, to jest o tome kako je Liga ucinila uslugu SNSu i srusila kombinovani proporcionalno-vecinski sistem po kojem je i najmanjim opstinama bio zagarantovan glas u parlamentu. Dugo je trajala borba da se ovakav izborni zakon koji je posten i za gradjane a i za opstine donese, da bi ga Ligasi ukinuli zarad politicke trgovine sa SNSom.

Aleksandar

pre 9 godina

Osobe sa autizmom su daleko inteligentnije, pogotovo u poređenju sa našim političarima, kada se uzmu u obzir rezultati njihove politike u poslednjih 20 god.

Rezultati naših političara pokazuju da im je inteligencija upitna, a i intelignecija naroda koji bira potonje...

Miloš_NS

pre 9 godina

Čudno, ja imam sasvim suprotan utisak. Mislim da se Ješić ponaša ne samo autistično, nego da je jedan sujetni egoista kojem više nije mestu u DS-u.

nesa

pre 9 godina

Borba unutar DS nije zavrsena vec je samo usla u novu fazu. Ocito da ce konsolidacija stranke ici brzinom kornjace sto sigurno vodi u dalje osipanje...nagomilalo se tu tokom godina svega i svacega sto je uzorkovalo stvaranju mnostva frakcija. Medjutim, ovo sto se u DS desava danas u SNS ce sutra ciji ce pocetak oznaciti slabljenje lidera. To je jednostavno tako i to je srpski politicki mentalitet.

Бојан Илић

pre 9 godina

Довиђења Јешићу!
Тако је причао сваки бивши члан ДС-а у последњиг годину дана!
А сигурно је и за њега професор Тадић крив?! :-)

Nadam se da gresim

pre 9 godina

Mislim da Pajtic samo tako deluje nekome ko gleda povrsno, meni izgleda kao da on ima neki fiksiran zadatak.
A zadatak je federalizacija Srbija, coveku je neugodno da se kao predsednik stranke zadrzava duze u Beogradu nego sto mora, i nudi saradnju nvo organizacijama, i autonomasima, tu pronaalazi svoje prve partnere u ovakvoj teskoj situaciji po zemlju!?
Zar je to opozicionarstvo? Meni to prosto deluje kao okupljanje oko istog dugorocnog cilja koji nema blage veze sa onime sto gradjanima Srbije treba.
Pajtic DS vodi u cepanje i zute stranke i drzave.

realno

pre 9 godina

Do kada mislite da se medjusobno optuzujete unutar DS-a, dok ne budete vanparlamentarna stranka!? Dok ste bili na vlasti (to je u Srbiji vreme provedeno u smisljanju kombinacija za licno bogacenje) bili ste nerazdvojni

Dijana

pre 9 godina

Moje dete je dete sa smetnjama u razvoju. Kako bi jedan od "komentatora"rekao "retardirano", znam dosta dece koja zive sa autizmom.Odvratno mi je kad i politicari i polupismeni "komentatori" pljuju po nama kad god im padne napamet.Cujete novu rec i koristite je bez da svoje misli filtrirate kroz frontalni deo mozga.Gadite mi se.Pljujte se bez da nas uplicete.Jos jednom-GADITE MI SE!!!!

mile

pre 9 godina

Ako nije tajna koliko je dnevnica podignuto na ime putovanja u poplavljene delove????Puno je bilo pokrainskih funkcionera pa samo pitam....

Bivši glasač DS

pre 9 godina

Ješić ima rezultate na lokalnom nivou, ali ima i promašene investicije. Skuckao je veliku lovu u autlet u Indjiji koji nikada nije zaživeo i sada zvrji prazan.
Ako želi da bude predsednik Demokratske stranke neka to javno kaže i uđe u tu trku, a ne da zadaje niske udarce Pajtiću (predsedniku stranke koju neće da napusti ) tim pre što je jednu lako napustio i uhlebio se u DS.Pajtić sigurno nije autističan, dobro je obrazovan, dobro školovan (doktor nauka na Pravnom fakultetu NS) dobro vaspitan, uljudan a u "Utisku nedelje " je pokazao da je svestan grešaka koje je DS učinila u periodu kada je bila na vlasti.
Na legalnim izborima u DS Pajtić je izabran za predsednika i nije zaslužio da ga mučki napada samoreklamer Ješić.

Kvazi

pre 9 godina

Kladim se da mnogi bi članovi DS-a koji su "u odlasku" voleli da mogu da izmene svoju biografiju i svoja (ne)dela ali to jednostavno nije moguće.

joca

pre 9 godina

E nećeš me ubediti da do sada nisi ništa od toga primetio. Gde su ti bile oči? To što sad kada se stranka raspada pljuješ i Pajtića i stranku pokazuje samo da nisi puno bolji od njih

Rivaldo

pre 9 godina

Ma da kako da ne.Pazi da ne poveruje neko da je ostavku dao zbog toga sto ne moze s Pajticem,a ne zbog toga sto bi to mesto sada trebalo da pripadne Canku i slicnima zarad opstanka pokrajinske vlasti.Nemojte bas toliko providno je.Ovo ostalo u izjavi je vec poznato naklapanje na koje niko ne obraca paznju.

mija

pre 9 godina

Ma, hajte, molim vas... Jer, ako vi danas odete iz Vlade - sve ce da stane? Jedini ste Vi sposobni i posle Vas potop? Oh, kako li ce Vojvodina to preziveti...

marko

pre 9 godina

prvo,za neuke: outlet fashion park Indjija je privatno vlasnistvo,sagradjeno u postojecoj industrijskoj zoni u Indjiji u komsiluku Grundfos-a,IT parka Embassy Group-e,Energo Zelene,Montere itd. upravo su zapoceti uvodni radovi za izgradnju aqua zabavnog parka pored outleta koji je vlasnik tri takve parcele...

Za neupucene: Jesic je kritikovao i to poprilicno, Borisa Tadica od samog pocetka njegove vladavine,a BoTa i Pajtic u Indjiji nikada na svojoj listi nisu smeli da stave svoje ime,jer bi im poraz bio zagarantovan,kako 2008 tako i 2012.
Hvala

sheldon kuper

pre 9 godina

Problem DSa je autokratija, bahatost funkcionera, nedostatak baze odnosno učešća članstva...nema ozbiljne debate unutar stranke,jedan funkcioner napada drugog, jedan autokrata zameni drugog i svi vode vode svoju politiku i svi stranku gledaju kao njihovo preduzeće jer kontrolišu novac i moć a svi hoće da se pozivaju na podršku članstva i birača e pa nema je jer im više ne veruju...

danger

pre 9 godina

Mozda sam ja malo glup i neobavesten, ali ne razumem tacno ko sta kome KONKRETNO zamera i oko cega nastaju problemi, sta hoce Jesic, sta hoce Pajtic... Sve mi je nerazumljivo.

turtlle

pre 9 godina

A kako to da još nije otišao gospodin Ješić sa svoje pozicije? Prvo je bilo reči da ide čim obavi posao, pa čim se ne ispate sve pare, pa sad će otići jedino ako se nešto ne promeni. Mislim da on ni nema nameru da ide. Ipak je fotelja jača od njega samog.

Mance

pre 9 godina

Jesicu, tako se ne postaje predsednik. Treba tu i malo stila u toj borbi. Njima svima ko da su svrake popile mozak, neko im rekao da sto vise oslabe i srozaju ugled stranje, to ce bolji licni rejting postici. Ne ide to tako.

SHVATIO PORUKU

pre 9 godina

zgleda da je ješić shvatio poruku-lada Vojvodine je pre neki dan pala, samo još da jave Pajtiću,njegovom predsedniku DS-a

Umiljato jagnje...

pre 9 godina

Relativno mlad političar a toliko promenjenih stranaka, ideologija, grupacija... I sve nekako uz vlast! Na poslednjim se izborima očitopreračunao pa sad "kupuje vreme" .

Zoki Apatin

pre 9 godina

Sada vam je kriv Tadic za blokadu racuna, a iste te 2012. ste se svi redom kleli u njega... Jesmo mi krivi sto ste toliko novca trosili na najprljaviju kampanju ikada vidjenu te 2012. godine?! Vi kao stranka ne postojite vise, bar ne kao jedna ozbiljna stranka, a to su i pokazali prosli izbori gde ste osvojili 3 puta manje glasova... Ode Srbija, ode i Vojvodina!

Stiven

pre 9 godina

Dobro koliko ce se danima vrteti da je Jesic dao ostavku?Sto se mene tice moze,lepo se smejem tom cirkusu u dibidus stranci.Ajde mozda i dan zalosti da odredimo zbog toga sto je dao ostavku ccccc.Cista sminka bre.Pokusace da se dogovore sa Cankom i daju nekom njegovom tu funkciju koju je obavljao u zamenu za podrsku da opstanu na vlasti.To je i onako sve ista klapa.

novica952

pre 9 godina

Panika je uhvatila pokrainske organe DS-a i to su pokazali saopštenjem od pre neki dan sada se oglaša i Ješić kao značajni pokrajinski funkcioner DS-a i sekretar za poljoprivredu u Pajtićevoj vladi.I odmah na startu svog predsednika progašava da se ponaša autistično i da je potrebno da pod hitno sedne za stoa sa Pastorom i Čankom oko redefinisanja i rekonstrukcije pokrajinske vlasti i obezbeđenje većine za nastavak vršenja vlasti.kako stvari stoje Ćanak je na uspeo da na glasanju o promeni izbornog zakona prešao na drugu strnu i jasno stavio do znanja da nije zadovoljan sadašnjom pozicijom u pokrajinskoj vlasti.Za Ješića je bolje kako sam najavljuje da se okrene privatnom biznisu a da politiku prepusti drugima koji su mnogo uspešniji od njega.

Goten

pre 9 godina

Ovo će loše da utiče na osnose i moral unutar stranke. Ali opet svaka mu čast na tome što ostaje u stranci. Mnogi bi odavno prešli u drugu stranku.

Godzila

pre 9 godina

Ima u ovome što priča Ješić puno istine! A ja bih sebi dopustio da predložim rešenje koje će rešiti problem unutar Vlade Vojvodine i Demokratske stranke( što bi se reklo sa jednim udarcem dve muve)! Napraviti rekonstrukciju Vojvođanske Vlade i postaviti Ješića za Predsedika iste!!! Ako on stvarno ima bolju komunikaciju sa koalicionim partnerima unutar Vlade Vojvodine(kao što sam prejudicira), to neće biti problem(znači rešen problem Vlade Vojvodine),a samim tim se rešava i problem unutar Demokratske stranke jer će njen predsednik Pajtić moći da se posveti radu u samoj Demokratskoj stranci( što mu ja iskreno preporučujem), jer jedino tako može da je konsoliduje! Ako Pajtić ne bude mudriji nego njegov predhodnik u Demokratskoj stranci Đilas,pa zadrži obe funkcije, prognoziram mu Đilasovu sudbinu,tj i smenu sa mesta Predsednika Vojvođanske Vlade i smenu sa mesta predsednika Demokratske stranke( kao i njenu totalnu propast). Od mene toliko.

DySHaN

pre 9 godina

DS u Vojvodini ruši sam sebe, pa tako vojvodjanskom DS-u ne trebaju politički protivnici, jer su oni, kao i cela stranka, totalno razjedinjeni, pa su na jednoj strani Pajtić i Elezović, a na drugoj strani su Djilasovi kadrovi Ješić, Jerkov i Vrebalov.

KRAJ

pre 9 godina

Ovo je definitivno kraj DS.I ovo malo jada što je ostalo i oni se sada svađaju,tu leba nema.Ko poslednji izađe neka ugasi svetlo.

LIPE - MIRISU - FANTASTICNO

pre 9 godina

Najveci problem kod DS-a je bez obzira ko bio na celu stranke svaki primi od svog predhodnika pelcer a to je autokratija, bahatost funkcionera, nedostatak baze odnosno ucesca clanstva. Njima to isto clanstvo je samo potrebno pred glasanje i posle toga isti padnu u zaborav. Nema niti postoji ozbiljne debate unutar stranke. Jedan autokrata zameni drugog i svi vode neku svoju licnu politiku, i svi stranku gledaju kao njihovo vlasnistvo jer kontrolisu novac i moc.Svaki onaj ko je na celu se poziva na podrsku clanstva i biraca i niko ne pita obicnog sicusnog clana sta on misli. E kako narod kaze sta ste sejali to cete i znjeti. Cini mi se da je apel Jesica dosao kasno, jer i on pripada toj istoj grupi koja samo misli na sebe.

neša012

pre 9 godina

Ovo je definitivno kraj DS.I ovo malo jada što je ostalo i oni se sada svađaju,tu leba nema.Ko poslednji izađe neka ugasi svetlo.
(KRAJ, 10. jun 2014 20:16)
Svetlo je ugašeno onog trenutka kad je Đilas preuzeo stranku i počeo da redom rasteruje sve iz stranke.zadnju sijalicu je skinuo tadić izlaskom iz stranke a ostali sada tumaraju po mraku i nikako da pronađu izlaz.I kad ga pronađu on će ih definitivno odvesti i totalnu propast.

Duci0167Obr

pre 9 godina

Zasto da vlada jednoumlje u stranci?! Nema veceg bogatstva u stranci dok postoji kritika unutar nje same. Sve ostalo dovodi do propasti. Zasto smo takav narod da kritiku dozivljavamo kao nesto neverovatno pogresno? Reci gde gresim,preispitacu se i uraditi drugacije ako je pametnije. Zasto ne tako? DS je trebalo da je naucio lekcije od naroda do sada.

kvrgakvrgic

pre 9 godina

Ješić je kao mlad bio prvo u SPO-u, onda je prešao u Građanski savez pa u Demokratsku stranku, ko nam garantuje da sutra neće preći negde drugde ako bude trebalo da pomogne srpskom narodu i štiti srpske interese?
P.S Koliku je imovinu stvorio u vreme bavljenja politikom slobodno može da sedi kući do kraja života a bio je sasvim običan, prosečan, siromašni građanin Srbije na početku političke karijere.

petak13

pre 9 godina

Daj već jednom da ovaj potpreCednik propale stranke prelomi ili podnosi ostavku, ili ne, a ne da se nećka k'o nova mlada.
(indJijac, 10. jun 2014 17:40)
Baš tako Ješić kao po onoj narodnoj " ja bih da idem a vi mi nedajte ".Koji on to posao ima u pokrajinskoj vladi pa da ga dovrši pa će posle toga.Mora da je još nek apara ostala u nekom fondu i mora da se doznači na neko sigurno mesto.