Subota, 17.05.2014.

17:15

Atletiko je šampion Španije!

Fudbaleri Atletiko Madrida osvojili su jubilarnu desetu titulu u Primeri pošto su u poslednjem kolu odigrali nerešeno 1:1 sa Barselonom na Kamp Nou.

Izvor: B92

Atletiko je šampion Španije! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

187 Komentari

Sortiraj po:

alfa

pre 9 godina

Koliko sam ja veliki navijač dokazuje to što se radujem tituli Atletika, iako sam već deset godina vatreni navijač Barse.
Bravo za Atletiko, stvarno su zaslužili titulu.

popp

pre 9 godina

Jesús Gil je sinoc pravio zurku za pamcenje. Kakava je samo ekipa bila tamo, Ipče i Toma zabavljali prisutne. Torrente plakao sto je jos uvek ziv. Bravo Atletico, sad samo da zavrsite zapoceto i preslisate manekene iz komsiluka.

Djordje NS

pre 9 godina

Bravo za Atletiko! Kad već titulu nije uzeo Real onda je sasvim zasluženo da je osvoji Atletiko...
Kakva bi to samo nepravda bila da je ove godine šampion Španije jalova i bezidejna tika-taka Barsa koja je bila razvaljivana i od Reala i od Atletika... Još jednom čestitam Simeoneovoj ekipi a svu sreću želim Realu u Lisabonu!
10. titula prvaka Evrope! Jedan je REAL MADRID! Jedan je CR7!
Hala Madrid!

palop

pre 9 godina

Ovako nesto mi je delovalo neverovatno za danasnje vreme, da fudbal pobedi bitku sa novcem. Ne znam da li sam se ikad toliko radovao tituli neke strane ekipe...

Dejan

pre 9 godina

Danas je na nekom nasem sajtu izasao podatak da tim iz sredine engleskog prvenstva,skoro
2 puta vise na godisjem nivou izdvaja na plate u odnosu na Atletico!Najiskrenije cestitke jorgandzijama na 10toj tituli prvaka Spanije a ja im unapred i cestitam trofej lige sampiona.
Najveca snaga Atletica je trener Simeone koji je do juce skoro 12g, za Atletico igrao i iz dresa
postavljen za trenera,dok su ostali pretedenti na trofej lige sampiona treneri kao prostitutke iz
1 tima idu u 2 tim ppr;murinjo chelsea,porto,inter,chelsea anceloti isto.Atletiko je apsolutni favorit u finalu lige sampiona zbog Simeonea te zajednicke sinergije koju styvara u svlacionici.A kako real mmoze atletiko da iznenadi?Jedino da se anceloti skine i zauzme mesto u timu

Keti S.

pre 9 godina

Bravo za Atletico i mog omiljenog trenera koji me(u faci)neodoljivo podseca na James-a Hetfield-a,frontmana Metallica-e.Iskreno verujem da ce njegova trenerska karijera nastaviti da se krece uzlaznom putanjom,te da Atletico nece razocarati naredne subote u finalu LS-a.Svesna sam da su u ovom trenutku svi u klubu prilicno emotivno istroseni(sto je sasavim razumljivo)te da je Real apsolutni favorit.Ipak,ima dovoljno vremena da se emocije "obnove",te da Jorgandzije daleko opustenije od rivala docekaju subotnju utakmicu i mozda ga iznenade,koristeci pritisak koji neminovno(na takvim utakmicama)osecaju favorizovane ekipe.Sve u svemu,potpuno zasluzen uspeh"manjeg"madridskog kluba,uz nadu da ce klub nastaviti da napreduje,te da se nece zadrzati na nivou"one trick pony".

floki

pre 9 godina

Svaka cast. Neverovatan podvig Atletika. Najapsurdnije od svega je to sto ovo nije kruna sezone - tim momcima tek predstoji najvaznija utakmica u istoriji kluba. Nadam se da ce se Kosta i Arda oporaviti na vreme.

Kao sto su neki komentatori vec istakli, odavno nisam bio ovako srecan zbog uspeha neke strane ekipe.

Treba na kraju pohvaliti sudiju i igrace oba tima koji su korektno odigrali i nisu simulirali faulove onako kako znaju. Valjda su bili svesni da ceo svet ovo gleda i da nema smisla sluziti se nesportskim potezima. Jedino je Nejmar na kraju padao pri svakom kontaktu, ali cak ni on nije pokvario opsti utisak. Vrhunski fudbal i utakmica za pamcenje.

Šef šlep službe

pre 9 godina

Volim Barsu najvise posle Partizana ali cestitam Atletiku na zasluzenoj tituli igrali su odlicno celu sezonu i zato kao nagrada na taj trud je stigla titula.A Colo je sjajan trener pun pogodak sto su ga angazovali!

Delboy

pre 9 godina

svaka im dala! znaju sta zele, i zasluzuju da osvoje!!! kakav niz - celzi (2x), ove subote barselona, a one tamo pada i real...ma kakva kinta - muski odigrano!!!

Igor

pre 9 godina

Veliki igrač,veliki trener!!!!!Kako Atletiko oduzima loptu na svakom delu terena,kako udvaja,utraja igrače,kako munjevito pravi kontre.I kako su uštopovali Barselonu!!!!Čovek je ako osvoji i Ligu Šampiona sve osvojio sa Atletikom za dve godine.Sad će neko reći Murinjo,ali on je izgubio sa Portom Super kup od Milana.A i osvojiti Špansku i Portugalsku ligu ne može da bude isto.Čolo je bez velikih ulaganja stvorio tim koji se bori na svakom delu terena kao da je to pitanje života i smrti!!!Čestitam igračima,navijačima i legendarnom Dijegu Čolu Simeoneu!!!!Kada je ona legendarna reprezentacija ispala 2002 godine sa SP plakao sam.A sada kada ispadne neću plakati.Jel i selektor i reprezentativci su birani po volji gospodina Messija.Čola za selektora kada dožive krah!!!!I mesija više da nevidim na SP 2018 u Rusiji!!!!

richardIII

pre 9 godina

Zasluzeno Atletiko! Barsi ostaje da vidi da li Mesi i dalje zeli da igra fudbal i da pokusa da prevari neke budale i uvali im onog Neijmara , kao satro , zna da igra fudbal. Mozda Zvezdu?

dule1980@hotmail.com

pre 9 godina

smorio bi se da je barselona postala prvak.koliko je atletiko zasluzio titulu govore i aplauzi barseloninih navijaca na kraju

Severoistok

pre 9 godina

Bravo Atletiko milo mi je kao da je moj Partizan u pitanju...
(smeker, 17. maj 2014 21:17)

Ali vi ste crno beli,nije valjda da su vam nase boje draze? :p
Sala, bez ljutnje, sportski pozdrav :)

Pampi

pre 9 godina

Bravo bravo jako sam srećan zbog vas momci Diego trenercino apsolutno zasluženo sve najbolje još liga šampiona i da se zaokruzi sezona iz snova!!!

SR4

pre 9 godina

Navijać sam Real-a al zasluzilu sad ce neki reci zbog Barselone,pa ni Real ni BaRselona nisu zasluzili da osvoje onakom igrom ,RespeCt Atletiku !!! U ligi Šampiona neka pobejdi bolji

zoki dolina cupova

pre 9 godina

..svaka cast atletiko..ali najbolji utisak ostavili su navijaci barse..sve dodje i prodje ali ljudskost iznad svega...kako kaze sveti pavle ako izgubis dusu,koliko bi platio da ti je posle vrate..nezaboravno...pobeda je nista,poraz je nesto stvaranje je sve..

DXY

pre 9 godina

Najupecatljiviji utisak mi je s ove utakmice aplauz navijaca Barse upucen Atletiku.Kakva gospoda,nemam reci i ne mogu da zamislim tako nesto kod nas.

crni_redstar

pre 9 godina

ako atletiko osvoji ls. i proda kostu,vratice vec ove sezone ogroman dug. fenomenalno za veliki klub da se vrati na staze slave. kurtoa je najbolji golman danasnjice.

Vladimir Pula

pre 9 godina

Drago mi je ko malo sta ove godine!! Prezasluzeno!! Pobjeda nogometa kao igre naspram ogromnog kapitala, srčanosti , sportske pravde itd..
I osobno mi je drago jer sam vjerovao u Atletico cijelu godinu i par puta sam slušao podsmjehe navijača Reala i Barcelone te raznih vrlih nogometnih znalaca medju mojim prijateljima i poznanicima! Kako im je Diego Simeone i ova grupa junaka samo začepila usta!
Vamos Atleti!

#Tuzni navijac Barse

pre 9 godina

Ruku na srce, nije Fabregas dobacio Mesiju, nego je igrac AM slucajno dodao Mesiju koji je dao regularan gol, a ne iz ofsajda kako je sudija "procenio".
U svakom slucaju Simeone i AM sad udrite svom snagom i na RM i osvojite i LS ove sezone!

strong

pre 9 godina

svaka cast atletiku na osvojenu titulu od navijaca barce zasluzeno su osvojili i scena na kraju utakmice kada navijaci barcelone aplaudiraju atletiku neprocenjiva scena vidi se da je barcelona vise od kluba a kad bi to realovi navijaci uradili NIKAD!!! Visc el barca mes que un club!!! (nadaZR, 17. maj 2014 20:03)
Isti ti Realovi navijaci su aplaudirali Ronaldinju na Bernabeu dok je igrao za njihovog najveceg rivala,kao sto su aplaudirali Del Pieru i drugim velikim igracima i klubovima tako da nemoj da lupetas neke stvari jer se vidi da pratis fudbal od pre 2,3 godine.
Cestitke Atletiku na tituli,zasluzili su je.

pera detlic

pre 9 godina

ako ovo nije namjestena utakmica onda stvarno ne znam sta bi moglo biti.. pa barca i real se trude u zadnja tri kola da ne dobiju...ne znam sta je razlog, onaj fairplay-slucaj ili nesto slicno al je previse upadljivo...mislim ne znam sta ce bit do kraja al nekako sve cudno...ako barca slucajno zabije gol kladim se da ce pustit atletiko da izjednaci...al ajd mozda i fantaziram
(Marko, 17. maj 2014 18:40)

dobro ti to napisa...

pera detlic

pre 9 godina

ako ovo nije namjestena utakmica onda stvarno ne znam sta bi moglo biti.. pa barca i real se trude u zadnja tri kola da ne dobiju...ne znam sta je razlog, onaj fairplay-slucaj ili nesto slicno al je previse upadljivo...mislim ne znam sta ce bit do kraja al nekako sve cudno...ako barca slucajno zabije gol kladim se da ce pustit atletiko da izjednaci...al ajd mozda i fantaziram
(Marko, 17. maj 2014 18:40)

Markane, ima nesto u tome sto si napisao...pogledajte u lice "tate" nakon prvog gola...ili jos bolje u oci...

реалан

pre 9 godina

велики симеоне и цела екипа, заслужено, надам се да ће и ушатог освојити!!!

Vaserkoher

pre 9 godina

Брабо Атлетикоооооооо!
Људи,немате појма како ми је драго!!!!!!!!
Аделанте Атлети хахахахахахахахахаха!!!!!!
Један пут да добије неки тим,а да није барселона или реал.

Nije bitno

pre 9 godina

Da li moze vise biti zasluzena titula od ove Atletiko Madrida? Svaka cast momcima, prodrmali su ucmalu Spansku ligu, kao i Evropski fudbal.

Dyne-o-Myte

pre 9 godina

Uh, dobro je, fudbal je pobedio, a UEFAlona konačno vraćena na svoje pravo mesto. Kapa dole, Atletiko Madrid, osvetlali ste okaljani obraz Primeri!

Pedja

pre 9 godina

Pravda je trijumfovala i Atletiko je prvak. Skoro celu sezonu su vodili, igrali maksimalno i stvarno su zasluzili u odnosu na ovu glumacku druzinu koja je sa nikakvom igrom stigla do sanse da uzme titulu. I s obzirom na pare koliko Barselona trosi i samo kupuje tim mi je draze da Ateltiko bude prvi.

anonimac3

pre 9 godina

Bravo Atletiko, zasluzena titula... Ali na kraju citav stadion aplaudira suparnickom timu. E to je fer play i sportski duh. Svaka cast!!

goran

pre 9 godina

Svaka čast Atletikosi, zaista ste zaslužili titulu ,mislim da bi bila velika fudbalska nepravda da je Barselona kojim slučajem večeras pobedila i uzela titulu koju je Atletiko strpljivo gradio od početka sezone,stidljivo nenametljivo iz prikrajka su vrebali šansu i dočekali je ...do polovine sezone tamo negde do oko nove godine niko nije ozbiljno računao na njih ,svi su mislili da Barsa ili Real osvajaju titulu ali nije tako mislio i Čolo koji je zaista napravio tim za svaki respect...možete misliti sa čime su sve oni uspeli noćas da se izbore ,prvo im se povredio Kosta (koji je maltene pola tima) pa potom i Turan (koji je takođe veoma bitan šraf u mašineriji Simeonea) a povrh svega na sve te nedaće i povrede dva veoma bitna igrača oni iz nekakve smušene akcije Barse primaju gol,međutim dokazao je Atletiko da igra srcem i dušom i da svih Simeoneovih 22 momaka umeju da zamene jedan drugog ako je potrebno ,podigli su se nakon poluvremena i uspeli da izjednače...posle toga je sve bilo rutina čuvali su majstorski loptu i zatvorili sve prilaze golu ,Barsa je samo očajnički,jalovo i bezidejno (kako je to uostalom činila i tokom većeg dela sezone) kružila oko gola ne mogavši da stvori nijednu stopostotnu šansu do kraja utakmice....

Bravo Atletiko

pre 9 godina

Navijam za BArselonu ali u ovoj utakmici sam navijao za Atletiko. Mislim da su momci ove godine zaista naporno radili i u svim utakmicama se vidi da su nadmocniji tim.
Bravo Atletiko. Momci zasluzili ste ovo.

I da se osvrnem na to zasto volim Spansko prvenstvo. Pa ovo je samo jedan od dokaza da nije nista namesteno. Svako moze svakoga da dobije. I zato je interesantno gledati ih . I naravno svi kidaju i igraju u fullu, bez poziranja i foliranja !

pazarac

pre 9 godina

ni sva pomoc od sudija, ni svi auto golovi, ni svi penali nisu jaci od Atletiko Madrida... zasluzili ste momci ovo je vasa sezona...

saskobarca

pre 9 godina

kao navijac Barcelone vec 10 godina a imam 24,cestitam Atletiku na osvojenoj tituli i dodajem POTPUNO ZASLUZENO...nadam se renoviranju na leto i napad na titulu sledece godine..

Stefan

pre 9 godina

Atletiko je osvojio svoju 10. titulu prvaka Spanije, sad je vreme za Real da osvoji 10. titulu prvaka Evrope. Idemo Galaktikosi
Hala Madrid

Delija

pre 9 godina

Ja moram da kazem da sam kao neutralan navijac u malo srcku doziveo,a kako li je tek bilo onim kraljevima na nou kampu,a bilo ih je cak 447 na onom gore najvisem nivou,ovo je prava pobeda fudbala mnogo sam gotivio Simeonea kao igraca obozavao sam ga isti car je ostao i kao trener.

Gavrilo Iz Principa

pre 9 godina

Dugo se nisam obradovao sportskom uspehu neke strane ekipe kao sto sam se veceras radovao ovoj tituli Atletika!Srecan sam skoro kao da je moja Zvezda osvojila nesto veliko! Svaka im cast, to se zove prevazici sopstvene mogucnosti i pomeriti granice moguceg!

henry14

pre 9 godina

Veliki sam fan Barselone, ali sve cestitke za Atletiko, nadam se da ce osvojiti i LS. Barsi sledece godine treba novi trener, 2 stopera, jedan snazniji centarfor i opet ce dominirati.

nadaZR

pre 9 godina

svaka cast atletiku na osvojenu titulu od navijaca barce zasluzeno su osvojili i scena na kraju utakmice kada navijaci barcelone aplaudiraju atletiku neprocenjiva scena vidi se da je barcelona vise od kluba a kad bi to realovi navijaci uradili NIKAD!!! Visc el barca mes que un club!!!

kod nas stoka ide na stadione

pre 9 godina

"Koliko je Barselona veliki klub videlo se na kraju utakmice kada je ceo stadion ustao i aplaudirao Atletiku na zasluženo osvojenoj tituli."

E ovo će (možda) da se desi u Srbiji 2347. godine. ;)

never mind

pre 9 godina

Stvarno smaraju svi za Ćavija ili Šavija, kako god hocete. I novinari i komentari.
I ja zivim u Kataloniji, kako neko rece, meni vise lici da se izgovara Ćavi. Pogotovo kada ga izgovaraju na spanskom, za razliku od katalonskog koji je negde izmedju.
Bolje da se zapitamo zasto se kaze jorgandzije, a ustvari se radi o crveno-belim starim dusecima po kojima je Atletiko dobio nadimak. Dakle, trebalo bi da se zovu "dusedzije" :)

Cestitke Atletiku na tituli i srecno sledece subote u ligi sampiona.

kike

pre 9 godina

Po meni je ovo najveci podvig u istoriji svjetskog fudbala.U maratonu od 38 kola uzeti titulu ispred Reala i Barse, koji su igracki, ekonomski i u svakom drugom pogledu daleko ispred Atletika...svaka cast.
Uzeti Ligu sampiona je moguce na hampu, srecu u zrijebu, srecu na ponekim utakmicama ali prvenstvo, pogotovo ovako kvalitetna liga, se uzima po najmanje na srecu, vec prevashodno na kvalitet,koji objektivno nije bio na njihovoj strani, sto uspjehu daje dodatnu tezinu, na konstantnost, na upornost.Svaka im cast.

Molim, objavite mi komentar! Hvala!

pre 9 godina

Odavno nije bilo na TVu smesnije i providnije namestene utakmice. Barsa vec tri kola igra X, beze jadni od titule da bi im arbitrazni sud oprostio Nejmarov transfer.
A na kraju im se ipak ukazuje prilika za titulu. Imaju 1:0 (neplaniranim golom Sanceza bez sanse za gol), a onda odjednom staju da igraju.
Primaju gol iz kornera gde nijedan igrac barse nije ni pomislio da skoci.
I ono 'povredjivanje' dva najbolja igraca Atletika je farsa. Oni zapravo nisu ni trebali da igraju ovaj revijalni mec, ali bi bilo previse sumnjivo da ih je Simeone izostavio iz tima u 'utakmici sezone'. Zato su se oni kao povredili a da uopste nisu imali nijedan duel na utakmici!!!
Mi navijaci i ljubitelji fudbala smo najvece ovce za sisanje!!!!!! A posebno ovi tzv. navijaci Barse i Atletika sto se loze. Komedija!

Tugo nesreco

pre 9 godina

Brate, u 93' mi je kucalo srce gore nego na najtezem ispitu! Jednostavno, Barca se ovaj put stvarno trudila, ali opet bez ideje, stvarno mi nije jasno da l' ovaj Martino nesto prica njima, ono sto je Simeone uradio je fenomenalno, onako se motivisu igraci, kako su samo poceli drugo poluvreme, sve savrseno odradjeno. E, to i jeste problem Barce, nemaju nikakvu taktiku sa Martinom, i ovu utakmicu pokusavaju da daju gol sa centar-sutevima, sto u Barcinom slucaju naravno ne ide! I onaj gol je cista majstorija Sanceza, iz slucajno dobijene lopte, prave akcije nije bilo... Da ne pricam vise, treba cestitati Atletiku, zasluzeno su osvojili titulu, i to je to, svaka cast! Takodje mi je drago zbog Ville, kojeg su prodali za dzabe prakticno, eto im sad'.

dejavu

pre 9 godina

Igrači koji se uopšte ne uklapaju u igru Barselone su Fabregas i Sančez.
I to sam pričao odavno,naročito za Fabregasa.
Takođe,katastrofalna greška je bila prodaja Davida Vilje pre par godina,i velika besmislica dovlačenje Nejmara po svaku cenu.
Barsa nikada nije uspela da nađe pravu zamenu za Pujola,i kada se sve to sabere,ona ne može bolje od ovoga što trenutno postiže.
Na kraju,mnogi će lupati minuseve na ovaj komentar,ali me to zaista ne zanima.Živeli.

barsa barsa

pre 9 godina

Jel igrao Mesi...
(aco, 17. maj 2014 19:56)

Da, i postigao drugi gol za barsu, koji nije priznat, doduse cist gol po spanskim medijima. Ipak cestitke Atletiku

Aleksa

pre 9 godina

Drago mi je zbog Atletika. Nikada klub koji je stekao slavu pod Frankovim protektoratom neće biti veći, zna se za koga navija Madrid. Oni neka i dalje troše svoje stotine miliona.

Volim fudbal

pre 9 godina

a priznajte da ste se ponadali katalonci posle povreda Koste i Turana... priznajte slobodno...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pazarac, 17. maj 2014 20:03)

Ja navijam za barsu,ali bio sam ubeden da Atletiko bolje igra bez Koste, zato sto on drzi mnogo loptu i nekako usporava napad, i moze mnogo da promasuje,i odbradbeni zadatke ne izvrsava kako cine ostali. I igra Atletika ako ste videli ne zasniva se oko jednog fudbalera.Cestitam

misa024

pre 9 godina

koji glumac ovaj Kosta.Jako mi je drago sto nece igrati za Brazil,nego je odabrao glumacku reprezentaciju,kojoj najvise i odgovara svojim glumatanjem

Tyrael

pre 9 godina

Gotivim Barselonu ali mi je mnogo zao Atletika. Costa verovatno obnovio povredu, Turan se povredio u odlucujucem mecu za titulu a predstoji im i finale LS sa Realom. Cele sezone igrali disciplinovano, srcano, pozrtvovano, timski i dolaze u situaciju da ostanu bez ijednog trofeja :(. Bice ogromna nepravda ukoliko se desi da nista ne osvoje. Pozdrav za sve navijace Atletika.

JB

pre 9 godina

Koliko smarate sa Cavija, prosto neverovatno. Nije mi jasno kako tako glupa fora moze toliku kolicinu ljudi da uveseljava godinama. Kakve veze ima, vi pricajte sa drugarima kako hocete i to je to.

Udjem u komentare da vidim jel ima neko misljenje neko o utakmici, ali ne. Od 27 komentara, dobrih 20 su isti. Uzas.

Zubrus

pre 9 godina

Sada je 75 minut. Barsa sa ovom igrom ne moze gol da da ni za mesec dana. Mada da se ne lazemo, Atletiko se brani sa jedanaest igraca.

sarajevo.ba

pre 9 godina

Svicarski I Francuski komentatori uvijek su izgovarali Šavi, ali manje bitno, dosadni ste s tim

Pitam se ima li na planeti vecih cigana od ovih iz Barcelone, pa strasno zaista

Batistuta

pre 9 godina

Stvarno sramota sta nejmar radi lik se bruka svaki kontakt sa loptom zavrsi se toliko teatralnim padom da je i publika pocela da kulira i ne buni se vise kad padne.

Dzoni Zvezdas.

pre 9 godina

Eto sta se desi Atletiku, da su dobili Levate ili Malagu imali bi osvojenu Primeru, ovde bi odmarali igrace i sa punim sastavom bi isli na Real... ovako ce sve izgubiti...

akkkttryy

pre 9 godina

I ne bi trebao ovaj Atletiko da osvoji ligu,razmisljam nesto,,mnogo su se kockali,vec su stavili titulu na policu,4 utakmice do kraja,oni dve neresene i poraz,i to protiv timova kojima to ne treba,ukopani su na sredini..
Mnogo su se oni nadali kiksevima ovih ostalih,iako sam navijao do sada da osvoje ligu,e,sad bih bas voleo da je ne osvoje,a nece osvojiti ni ligu sampiona....

Delija

pre 9 godina

Steta verovatno ce barsa da uzme,a Atletiko bi mogao ove sezone da ostane bez trofeja i ako su zasluzili bar jedan,na zalost propustili su svoju priliku proslo kolo i sami su krivi za to nesto slicno kao Liverpul u premijer ligi ali i jedni i drugi su igrali fansastican fudbal ove sezone.

Neven Sa

pre 9 godina

Živim u catalunyi već dugo.Izgovara se Šavi.To š dolazi do izražaja još više ako je osoba koja izgovara sa sjevera španije (baskija...).

Marko

pre 9 godina

ako ovo nije namjestena utakmica onda stvarno ne znam sta bi moglo biti.. pa barca i real se trude u zadnja tri kola da ne dobiju...ne znam sta je razlog, onaj fairplay-slucaj ili nesto slicno al je previse upadljivo...mislim ne znam sta ce bit do kraja al nekako sve cudno...ako barca slucajno zabije gol kladim se da ce pustit atletiko da izjednaci...al ajd mozda i fantaziram

Milos

pre 9 godina

Gledam sad sastave i popuno mi je jasno zasto je Atletiko lider. Samo su na pozicijama Mesija i Inijeste u prednosti,svi ostali su na nivou ili ispod nivoa igraca Atletika.

marko

pre 9 godina

I kako bese "Lako je Mesiju kad iza njega igraju najbolji vezni igraci na svetu, Injiesta i Cavi". Eto, cak i u Barsi misle da mogu bez Cavija, a strucnjaci ovde tvrde kako je vazniji od Mesija, i kako ovaj ne bi bio nista da nema ove dvojice. Najbolji strelac Barse svih vremena, bice verovatno i Argentine, a nije dobar.

anonimac3

pre 9 godina

Bravo Atletiko, zasluzena titula... Ali na kraju citav stadion aplaudira suparnickom timu. E to je fer play i sportski duh. Svaka cast!!

Aleksa

pre 9 godina

Drago mi je zbog Atletika. Nikada klub koji je stekao slavu pod Frankovim protektoratom neće biti veći, zna se za koga navija Madrid. Oni neka i dalje troše svoje stotine miliona.

Tugo nesreco

pre 9 godina

Brate, u 93' mi je kucalo srce gore nego na najtezem ispitu! Jednostavno, Barca se ovaj put stvarno trudila, ali opet bez ideje, stvarno mi nije jasno da l' ovaj Martino nesto prica njima, ono sto je Simeone uradio je fenomenalno, onako se motivisu igraci, kako su samo poceli drugo poluvreme, sve savrseno odradjeno. E, to i jeste problem Barce, nemaju nikakvu taktiku sa Martinom, i ovu utakmicu pokusavaju da daju gol sa centar-sutevima, sto u Barcinom slucaju naravno ne ide! I onaj gol je cista majstorija Sanceza, iz slucajno dobijene lopte, prave akcije nije bilo... Da ne pricam vise, treba cestitati Atletiku, zasluzeno su osvojili titulu, i to je to, svaka cast! Takodje mi je drago zbog Ville, kojeg su prodali za dzabe prakticno, eto im sad'.

sarajevo.ba

pre 9 godina

Svicarski I Francuski komentatori uvijek su izgovarali Šavi, ali manje bitno, dosadni ste s tim

Pitam se ima li na planeti vecih cigana od ovih iz Barcelone, pa strasno zaista

Tyrael

pre 9 godina

Gotivim Barselonu ali mi je mnogo zao Atletika. Costa verovatno obnovio povredu, Turan se povredio u odlucujucem mecu za titulu a predstoji im i finale LS sa Realom. Cele sezone igrali disciplinovano, srcano, pozrtvovano, timski i dolaze u situaciju da ostanu bez ijednog trofeja :(. Bice ogromna nepravda ukoliko se desi da nista ne osvoje. Pozdrav za sve navijace Atletika.

JB

pre 9 godina

Koliko smarate sa Cavija, prosto neverovatno. Nije mi jasno kako tako glupa fora moze toliku kolicinu ljudi da uveseljava godinama. Kakve veze ima, vi pricajte sa drugarima kako hocete i to je to.

Udjem u komentare da vidim jel ima neko misljenje neko o utakmici, ali ne. Od 27 komentara, dobrih 20 su isti. Uzas.

Milos

pre 9 godina

Gledam sad sastave i popuno mi je jasno zasto je Atletiko lider. Samo su na pozicijama Mesija i Inijeste u prednosti,svi ostali su na nivou ili ispod nivoa igraca Atletika.

Nije bitno

pre 9 godina

Da li moze vise biti zasluzena titula od ove Atletiko Madrida? Svaka cast momcima, prodrmali su ucmalu Spansku ligu, kao i Evropski fudbal.

Bravo Atletiko

pre 9 godina

Navijam za BArselonu ali u ovoj utakmici sam navijao za Atletiko. Mislim da su momci ove godine zaista naporno radili i u svim utakmicama se vidi da su nadmocniji tim.
Bravo Atletiko. Momci zasluzili ste ovo.

I da se osvrnem na to zasto volim Spansko prvenstvo. Pa ovo je samo jedan od dokaza da nije nista namesteno. Svako moze svakoga da dobije. I zato je interesantno gledati ih . I naravno svi kidaju i igraju u fullu, bez poziranja i foliranja !

crni_redstar

pre 9 godina

ako atletiko osvoji ls. i proda kostu,vratice vec ove sezone ogroman dug. fenomenalno za veliki klub da se vrati na staze slave. kurtoa je najbolji golman danasnjice.

Gavrilo Iz Principa

pre 9 godina

Dugo se nisam obradovao sportskom uspehu neke strane ekipe kao sto sam se veceras radovao ovoj tituli Atletika!Srecan sam skoro kao da je moja Zvezda osvojila nesto veliko! Svaka im cast, to se zove prevazici sopstvene mogucnosti i pomeriti granice moguceg!

kod nas stoka ide na stadione

pre 9 godina

"Koliko je Barselona veliki klub videlo se na kraju utakmice kada je ceo stadion ustao i aplaudirao Atletiku na zasluženo osvojenoj tituli."

E ovo će (možda) da se desi u Srbiji 2347. godine. ;)

DXY

pre 9 godina

Najupecatljiviji utisak mi je s ove utakmice aplauz navijaca Barse upucen Atletiku.Kakva gospoda,nemam reci i ne mogu da zamislim tako nesto kod nas.

Vaserkoher

pre 9 godina

Брабо Атлетикоооооооо!
Људи,немате појма како ми је драго!!!!!!!!
Аделанте Атлети хахахахахахахахахаха!!!!!!
Један пут да добије неки тим,а да није барселона или реал.

Šef šlep službe

pre 9 godina

Volim Barsu najvise posle Partizana ali cestitam Atletiku na zasluzenoj tituli igrali su odlicno celu sezonu i zato kao nagrada na taj trud je stigla titula.A Colo je sjajan trener pun pogodak sto su ga angazovali!

kike

pre 9 godina

Po meni je ovo najveci podvig u istoriji svjetskog fudbala.U maratonu od 38 kola uzeti titulu ispred Reala i Barse, koji su igracki, ekonomski i u svakom drugom pogledu daleko ispred Atletika...svaka cast.
Uzeti Ligu sampiona je moguce na hampu, srecu u zrijebu, srecu na ponekim utakmicama ali prvenstvo, pogotovo ovako kvalitetna liga, se uzima po najmanje na srecu, vec prevashodno na kvalitet,koji objektivno nije bio na njihovoj strani, sto uspjehu daje dodatnu tezinu, na konstantnost, na upornost.Svaka im cast.

реалан

pre 9 godina

велики симеоне и цела екипа, заслужено, надам се да ће и ушатог освојити!!!

floki

pre 9 godina

Svaka cast. Neverovatan podvig Atletika. Najapsurdnije od svega je to sto ovo nije kruna sezone - tim momcima tek predstoji najvaznija utakmica u istoriji kluba. Nadam se da ce se Kosta i Arda oporaviti na vreme.

Kao sto su neki komentatori vec istakli, odavno nisam bio ovako srecan zbog uspeha neke strane ekipe.

Treba na kraju pohvaliti sudiju i igrace oba tima koji su korektno odigrali i nisu simulirali faulove onako kako znaju. Valjda su bili svesni da ceo svet ovo gleda i da nema smisla sluziti se nesportskim potezima. Jedino je Nejmar na kraju padao pri svakom kontaktu, ali cak ni on nije pokvario opsti utisak. Vrhunski fudbal i utakmica za pamcenje.

Igor

pre 9 godina

Veliki igrač,veliki trener!!!!!Kako Atletiko oduzima loptu na svakom delu terena,kako udvaja,utraja igrače,kako munjevito pravi kontre.I kako su uštopovali Barselonu!!!!Čovek je ako osvoji i Ligu Šampiona sve osvojio sa Atletikom za dve godine.Sad će neko reći Murinjo,ali on je izgubio sa Portom Super kup od Milana.A i osvojiti Špansku i Portugalsku ligu ne može da bude isto.Čolo je bez velikih ulaganja stvorio tim koji se bori na svakom delu terena kao da je to pitanje života i smrti!!!Čestitam igračima,navijačima i legendarnom Dijegu Čolu Simeoneu!!!!Kada je ona legendarna reprezentacija ispala 2002 godine sa SP plakao sam.A sada kada ispadne neću plakati.Jel i selektor i reprezentativci su birani po volji gospodina Messija.Čola za selektora kada dožive krah!!!!I mesija više da nevidim na SP 2018 u Rusiji!!!!

strong

pre 9 godina

svaka cast atletiku na osvojenu titulu od navijaca barce zasluzeno su osvojili i scena na kraju utakmice kada navijaci barcelone aplaudiraju atletiku neprocenjiva scena vidi se da je barcelona vise od kluba a kad bi to realovi navijaci uradili NIKAD!!! Visc el barca mes que un club!!! (nadaZR, 17. maj 2014 20:03)
Isti ti Realovi navijaci su aplaudirali Ronaldinju na Bernabeu dok je igrao za njihovog najveceg rivala,kao sto su aplaudirali Del Pieru i drugim velikim igracima i klubovima tako da nemoj da lupetas neke stvari jer se vidi da pratis fudbal od pre 2,3 godine.
Cestitke Atletiku na tituli,zasluzili su je.

dule1980@hotmail.com

pre 9 godina

smorio bi se da je barselona postala prvak.koliko je atletiko zasluzio titulu govore i aplauzi barseloninih navijaca na kraju

Pampi

pre 9 godina

Bravo bravo jako sam srećan zbog vas momci Diego trenercino apsolutno zasluženo sve najbolje još liga šampiona i da se zaokruzi sezona iz snova!!!

SR4

pre 9 godina

Navijać sam Real-a al zasluzilu sad ce neki reci zbog Barselone,pa ni Real ni BaRselona nisu zasluzili da osvoje onakom igrom ,RespeCt Atletiku !!! U ligi Šampiona neka pobejdi bolji

richardIII

pre 9 godina

Zasluzeno Atletiko! Barsi ostaje da vidi da li Mesi i dalje zeli da igra fudbal i da pokusa da prevari neke budale i uvali im onog Neijmara , kao satro , zna da igra fudbal. Mozda Zvezdu?

zoki dolina cupova

pre 9 godina

..svaka cast atletiko..ali najbolji utisak ostavili su navijaci barse..sve dodje i prodje ali ljudskost iznad svega...kako kaze sveti pavle ako izgubis dusu,koliko bi platio da ti je posle vrate..nezaboravno...pobeda je nista,poraz je nesto stvaranje je sve..

Severoistok

pre 9 godina

Bravo Atletiko milo mi je kao da je moj Partizan u pitanju...
(smeker, 17. maj 2014 21:17)

Ali vi ste crno beli,nije valjda da su vam nase boje draze? :p
Sala, bez ljutnje, sportski pozdrav :)

Delboy

pre 9 godina

svaka im dala! znaju sta zele, i zasluzuju da osvoje!!! kakav niz - celzi (2x), ove subote barselona, a one tamo pada i real...ma kakva kinta - muski odigrano!!!

Neven Sa

pre 9 godina

Živim u catalunyi već dugo.Izgovara se Šavi.To š dolazi do izražaja još više ako je osoba koja izgovara sa sjevera španije (baskija...).

nadaZR

pre 9 godina

svaka cast atletiku na osvojenu titulu od navijaca barce zasluzeno su osvojili i scena na kraju utakmice kada navijaci barcelone aplaudiraju atletiku neprocenjiva scena vidi se da je barcelona vise od kluba a kad bi to realovi navijaci uradili NIKAD!!! Visc el barca mes que un club!!!

pazarac

pre 9 godina

ni sva pomoc od sudija, ni svi auto golovi, ni svi penali nisu jaci od Atletiko Madrida... zasluzili ste momci ovo je vasa sezona...

Pedja

pre 9 godina

Pravda je trijumfovala i Atletiko je prvak. Skoro celu sezonu su vodili, igrali maksimalno i stvarno su zasluzili u odnosu na ovu glumacku druzinu koja je sa nikakvom igrom stigla do sanse da uzme titulu. I s obzirom na pare koliko Barselona trosi i samo kupuje tim mi je draze da Ateltiko bude prvi.

#Tuzni navijac Barse

pre 9 godina

Ruku na srce, nije Fabregas dobacio Mesiju, nego je igrac AM slucajno dodao Mesiju koji je dao regularan gol, a ne iz ofsajda kako je sudija "procenio".
U svakom slucaju Simeone i AM sad udrite svom snagom i na RM i osvojite i LS ove sezone!

misa024

pre 9 godina

koji glumac ovaj Kosta.Jako mi je drago sto nece igrati za Brazil,nego je odabrao glumacku reprezentaciju,kojoj najvise i odgovara svojim glumatanjem

Vladimir Pula

pre 9 godina

Drago mi je ko malo sta ove godine!! Prezasluzeno!! Pobjeda nogometa kao igre naspram ogromnog kapitala, srčanosti , sportske pravde itd..
I osobno mi je drago jer sam vjerovao u Atletico cijelu godinu i par puta sam slušao podsmjehe navijača Reala i Barcelone te raznih vrlih nogometnih znalaca medju mojim prijateljima i poznanicima! Kako im je Diego Simeone i ova grupa junaka samo začepila usta!
Vamos Atleti!

Delija

pre 9 godina

Ja moram da kazem da sam kao neutralan navijac u malo srcku doziveo,a kako li je tek bilo onim kraljevima na nou kampu,a bilo ih je cak 447 na onom gore najvisem nivou,ovo je prava pobeda fudbala mnogo sam gotivio Simeonea kao igraca obozavao sam ga isti car je ostao i kao trener.

pera detlic

pre 9 godina

ako ovo nije namjestena utakmica onda stvarno ne znam sta bi moglo biti.. pa barca i real se trude u zadnja tri kola da ne dobiju...ne znam sta je razlog, onaj fairplay-slucaj ili nesto slicno al je previse upadljivo...mislim ne znam sta ce bit do kraja al nekako sve cudno...ako barca slucajno zabije gol kladim se da ce pustit atletiko da izjednaci...al ajd mozda i fantaziram
(Marko, 17. maj 2014 18:40)

Markane, ima nesto u tome sto si napisao...pogledajte u lice "tate" nakon prvog gola...ili jos bolje u oci...

Zubrus

pre 9 godina

Sada je 75 minut. Barsa sa ovom igrom ne moze gol da da ni za mesec dana. Mada da se ne lazemo, Atletiko se brani sa jedanaest igraca.

Batistuta

pre 9 godina

Stvarno sramota sta nejmar radi lik se bruka svaki kontakt sa loptom zavrsi se toliko teatralnim padom da je i publika pocela da kulira i ne buni se vise kad padne.

never mind

pre 9 godina

Stvarno smaraju svi za Ćavija ili Šavija, kako god hocete. I novinari i komentari.
I ja zivim u Kataloniji, kako neko rece, meni vise lici da se izgovara Ćavi. Pogotovo kada ga izgovaraju na spanskom, za razliku od katalonskog koji je negde izmedju.
Bolje da se zapitamo zasto se kaze jorgandzije, a ustvari se radi o crveno-belim starim dusecima po kojima je Atletiko dobio nadimak. Dakle, trebalo bi da se zovu "dusedzije" :)

Cestitke Atletiku na tituli i srecno sledece subote u ligi sampiona.

henry14

pre 9 godina

Veliki sam fan Barselone, ali sve cestitke za Atletiko, nadam se da ce osvojiti i LS. Barsi sledece godine treba novi trener, 2 stopera, jedan snazniji centarfor i opet ce dominirati.

Volim fudbal

pre 9 godina

a priznajte da ste se ponadali katalonci posle povreda Koste i Turana... priznajte slobodno...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pazarac, 17. maj 2014 20:03)

Ja navijam za barsu,ali bio sam ubeden da Atletiko bolje igra bez Koste, zato sto on drzi mnogo loptu i nekako usporava napad, i moze mnogo da promasuje,i odbradbeni zadatke ne izvrsava kako cine ostali. I igra Atletika ako ste videli ne zasniva se oko jednog fudbalera.Cestitam

marko

pre 9 godina

I kako bese "Lako je Mesiju kad iza njega igraju najbolji vezni igraci na svetu, Injiesta i Cavi". Eto, cak i u Barsi misle da mogu bez Cavija, a strucnjaci ovde tvrde kako je vazniji od Mesija, i kako ovaj ne bi bio nista da nema ove dvojice. Najbolji strelac Barse svih vremena, bice verovatno i Argentine, a nije dobar.

pera detlic

pre 9 godina

ako ovo nije namjestena utakmica onda stvarno ne znam sta bi moglo biti.. pa barca i real se trude u zadnja tri kola da ne dobiju...ne znam sta je razlog, onaj fairplay-slucaj ili nesto slicno al je previse upadljivo...mislim ne znam sta ce bit do kraja al nekako sve cudno...ako barca slucajno zabije gol kladim se da ce pustit atletiko da izjednaci...al ajd mozda i fantaziram
(Marko, 17. maj 2014 18:40)

dobro ti to napisa...

saskobarca

pre 9 godina

kao navijac Barcelone vec 10 godina a imam 24,cestitam Atletiku na osvojenoj tituli i dodajem POTPUNO ZASLUZENO...nadam se renoviranju na leto i napad na titulu sledece godine..

Marko

pre 9 godina

ako ovo nije namjestena utakmica onda stvarno ne znam sta bi moglo biti.. pa barca i real se trude u zadnja tri kola da ne dobiju...ne znam sta je razlog, onaj fairplay-slucaj ili nesto slicno al je previse upadljivo...mislim ne znam sta ce bit do kraja al nekako sve cudno...ako barca slucajno zabije gol kladim se da ce pustit atletiko da izjednaci...al ajd mozda i fantaziram

Dzoni Zvezdas.

pre 9 godina

Eto sta se desi Atletiku, da su dobili Levate ili Malagu imali bi osvojenu Primeru, ovde bi odmarali igrace i sa punim sastavom bi isli na Real... ovako ce sve izgubiti...

dejavu

pre 9 godina

Igrači koji se uopšte ne uklapaju u igru Barselone su Fabregas i Sančez.
I to sam pričao odavno,naročito za Fabregasa.
Takođe,katastrofalna greška je bila prodaja Davida Vilje pre par godina,i velika besmislica dovlačenje Nejmara po svaku cenu.
Barsa nikada nije uspela da nađe pravu zamenu za Pujola,i kada se sve to sabere,ona ne može bolje od ovoga što trenutno postiže.
Na kraju,mnogi će lupati minuseve na ovaj komentar,ali me to zaista ne zanima.Živeli.

Molim, objavite mi komentar! Hvala!

pre 9 godina

Odavno nije bilo na TVu smesnije i providnije namestene utakmice. Barsa vec tri kola igra X, beze jadni od titule da bi im arbitrazni sud oprostio Nejmarov transfer.
A na kraju im se ipak ukazuje prilika za titulu. Imaju 1:0 (neplaniranim golom Sanceza bez sanse za gol), a onda odjednom staju da igraju.
Primaju gol iz kornera gde nijedan igrac barse nije ni pomislio da skoci.
I ono 'povredjivanje' dva najbolja igraca Atletika je farsa. Oni zapravo nisu ni trebali da igraju ovaj revijalni mec, ali bi bilo previse sumnjivo da ih je Simeone izostavio iz tima u 'utakmici sezone'. Zato su se oni kao povredili a da uopste nisu imali nijedan duel na utakmici!!!
Mi navijaci i ljubitelji fudbala smo najvece ovce za sisanje!!!!!! A posebno ovi tzv. navijaci Barse i Atletika sto se loze. Komedija!

goran

pre 9 godina

Svaka čast Atletikosi, zaista ste zaslužili titulu ,mislim da bi bila velika fudbalska nepravda da je Barselona kojim slučajem večeras pobedila i uzela titulu koju je Atletiko strpljivo gradio od početka sezone,stidljivo nenametljivo iz prikrajka su vrebali šansu i dočekali je ...do polovine sezone tamo negde do oko nove godine niko nije ozbiljno računao na njih ,svi su mislili da Barsa ili Real osvajaju titulu ali nije tako mislio i Čolo koji je zaista napravio tim za svaki respect...možete misliti sa čime su sve oni uspeli noćas da se izbore ,prvo im se povredio Kosta (koji je maltene pola tima) pa potom i Turan (koji je takođe veoma bitan šraf u mašineriji Simeonea) a povrh svega na sve te nedaće i povrede dva veoma bitna igrača oni iz nekakve smušene akcije Barse primaju gol,međutim dokazao je Atletiko da igra srcem i dušom i da svih Simeoneovih 22 momaka umeju da zamene jedan drugog ako je potrebno ,podigli su se nakon poluvremena i uspeli da izjednače...posle toga je sve bilo rutina čuvali su majstorski loptu i zatvorili sve prilaze golu ,Barsa je samo očajnički,jalovo i bezidejno (kako je to uostalom činila i tokom većeg dela sezone) kružila oko gola ne mogavši da stvori nijednu stopostotnu šansu do kraja utakmice....

palop

pre 9 godina

Ovako nesto mi je delovalo neverovatno za danasnje vreme, da fudbal pobedi bitku sa novcem. Ne znam da li sam se ikad toliko radovao tituli neke strane ekipe...

Stefan

pre 9 godina

Atletiko je osvojio svoju 10. titulu prvaka Spanije, sad je vreme za Real da osvoji 10. titulu prvaka Evrope. Idemo Galaktikosi
Hala Madrid

Dyne-o-Myte

pre 9 godina

Uh, dobro je, fudbal je pobedio, a UEFAlona konačno vraćena na svoje pravo mesto. Kapa dole, Atletiko Madrid, osvetlali ste okaljani obraz Primeri!

Delija

pre 9 godina

Steta verovatno ce barsa da uzme,a Atletiko bi mogao ove sezone da ostane bez trofeja i ako su zasluzili bar jedan,na zalost propustili su svoju priliku proslo kolo i sami su krivi za to nesto slicno kao Liverpul u premijer ligi ali i jedni i drugi su igrali fansastican fudbal ove sezone.

barsa barsa

pre 9 godina

Jel igrao Mesi...
(aco, 17. maj 2014 19:56)

Da, i postigao drugi gol za barsu, koji nije priznat, doduse cist gol po spanskim medijima. Ipak cestitke Atletiku

popp

pre 9 godina

Jesús Gil je sinoc pravio zurku za pamcenje. Kakava je samo ekipa bila tamo, Ipče i Toma zabavljali prisutne. Torrente plakao sto je jos uvek ziv. Bravo Atletico, sad samo da zavrsite zapoceto i preslisate manekene iz komsiluka.

akkkttryy

pre 9 godina

I ne bi trebao ovaj Atletiko da osvoji ligu,razmisljam nesto,,mnogo su se kockali,vec su stavili titulu na policu,4 utakmice do kraja,oni dve neresene i poraz,i to protiv timova kojima to ne treba,ukopani su na sredini..
Mnogo su se oni nadali kiksevima ovih ostalih,iako sam navijao do sada da osvoje ligu,e,sad bih bas voleo da je ne osvoje,a nece osvojiti ni ligu sampiona....

alfa

pre 9 godina

Koliko sam ja veliki navijač dokazuje to što se radujem tituli Atletika, iako sam već deset godina vatreni navijač Barse.
Bravo za Atletiko, stvarno su zaslužili titulu.

Dejan

pre 9 godina

Danas je na nekom nasem sajtu izasao podatak da tim iz sredine engleskog prvenstva,skoro
2 puta vise na godisjem nivou izdvaja na plate u odnosu na Atletico!Najiskrenije cestitke jorgandzijama na 10toj tituli prvaka Spanije a ja im unapred i cestitam trofej lige sampiona.
Najveca snaga Atletica je trener Simeone koji je do juce skoro 12g, za Atletico igrao i iz dresa
postavljen za trenera,dok su ostali pretedenti na trofej lige sampiona treneri kao prostitutke iz
1 tima idu u 2 tim ppr;murinjo chelsea,porto,inter,chelsea anceloti isto.Atletiko je apsolutni favorit u finalu lige sampiona zbog Simeonea te zajednicke sinergije koju styvara u svlacionici.A kako real mmoze atletiko da iznenadi?Jedino da se anceloti skine i zauzme mesto u timu

Keti S.

pre 9 godina

Bravo za Atletico i mog omiljenog trenera koji me(u faci)neodoljivo podseca na James-a Hetfield-a,frontmana Metallica-e.Iskreno verujem da ce njegova trenerska karijera nastaviti da se krece uzlaznom putanjom,te da Atletico nece razocarati naredne subote u finalu LS-a.Svesna sam da su u ovom trenutku svi u klubu prilicno emotivno istroseni(sto je sasavim razumljivo)te da je Real apsolutni favorit.Ipak,ima dovoljno vremena da se emocije "obnove",te da Jorgandzije daleko opustenije od rivala docekaju subotnju utakmicu i mozda ga iznenade,koristeci pritisak koji neminovno(na takvim utakmicama)osecaju favorizovane ekipe.Sve u svemu,potpuno zasluzen uspeh"manjeg"madridskog kluba,uz nadu da ce klub nastaviti da napreduje,te da se nece zadrzati na nivou"one trick pony".

Djordje NS

pre 9 godina

Bravo za Atletiko! Kad već titulu nije uzeo Real onda je sasvim zasluženo da je osvoji Atletiko...
Kakva bi to samo nepravda bila da je ove godine šampion Španije jalova i bezidejna tika-taka Barsa koja je bila razvaljivana i od Reala i od Atletika... Još jednom čestitam Simeoneovoj ekipi a svu sreću želim Realu u Lisabonu!
10. titula prvaka Evrope! Jedan je REAL MADRID! Jedan je CR7!
Hala Madrid!

akkkttryy

pre 9 godina

I ne bi trebao ovaj Atletiko da osvoji ligu,razmisljam nesto,,mnogo su se kockali,vec su stavili titulu na policu,4 utakmice do kraja,oni dve neresene i poraz,i to protiv timova kojima to ne treba,ukopani su na sredini..
Mnogo su se oni nadali kiksevima ovih ostalih,iako sam navijao do sada da osvoje ligu,e,sad bih bas voleo da je ne osvoje,a nece osvojiti ni ligu sampiona....

Stefan

pre 9 godina

Atletiko je osvojio svoju 10. titulu prvaka Spanije, sad je vreme za Real da osvoji 10. titulu prvaka Evrope. Idemo Galaktikosi
Hala Madrid

misa024

pre 9 godina

koji glumac ovaj Kosta.Jako mi je drago sto nece igrati za Brazil,nego je odabrao glumacku reprezentaciju,kojoj najvise i odgovara svojim glumatanjem

Molim, objavite mi komentar! Hvala!

pre 9 godina

Odavno nije bilo na TVu smesnije i providnije namestene utakmice. Barsa vec tri kola igra X, beze jadni od titule da bi im arbitrazni sud oprostio Nejmarov transfer.
A na kraju im se ipak ukazuje prilika za titulu. Imaju 1:0 (neplaniranim golom Sanceza bez sanse za gol), a onda odjednom staju da igraju.
Primaju gol iz kornera gde nijedan igrac barse nije ni pomislio da skoci.
I ono 'povredjivanje' dva najbolja igraca Atletika je farsa. Oni zapravo nisu ni trebali da igraju ovaj revijalni mec, ali bi bilo previse sumnjivo da ih je Simeone izostavio iz tima u 'utakmici sezone'. Zato su se oni kao povredili a da uopste nisu imali nijedan duel na utakmici!!!
Mi navijaci i ljubitelji fudbala smo najvece ovce za sisanje!!!!!! A posebno ovi tzv. navijaci Barse i Atletika sto se loze. Komedija!

barsa barsa

pre 9 godina

Jel igrao Mesi...
(aco, 17. maj 2014 19:56)

Da, i postigao drugi gol za barsu, koji nije priznat, doduse cist gol po spanskim medijima. Ipak cestitke Atletiku

sarajevo.ba

pre 9 godina

Svicarski I Francuski komentatori uvijek su izgovarali Šavi, ali manje bitno, dosadni ste s tim

Pitam se ima li na planeti vecih cigana od ovih iz Barcelone, pa strasno zaista

marko

pre 9 godina

I kako bese "Lako je Mesiju kad iza njega igraju najbolji vezni igraci na svetu, Injiesta i Cavi". Eto, cak i u Barsi misle da mogu bez Cavija, a strucnjaci ovde tvrde kako je vazniji od Mesija, i kako ovaj ne bi bio nista da nema ove dvojice. Najbolji strelac Barse svih vremena, bice verovatno i Argentine, a nije dobar.

Marko

pre 9 godina

ako ovo nije namjestena utakmica onda stvarno ne znam sta bi moglo biti.. pa barca i real se trude u zadnja tri kola da ne dobiju...ne znam sta je razlog, onaj fairplay-slucaj ili nesto slicno al je previse upadljivo...mislim ne znam sta ce bit do kraja al nekako sve cudno...ako barca slucajno zabije gol kladim se da ce pustit atletiko da izjednaci...al ajd mozda i fantaziram

Aleksa

pre 9 godina

Drago mi je zbog Atletika. Nikada klub koji je stekao slavu pod Frankovim protektoratom neće biti veći, zna se za koga navija Madrid. Oni neka i dalje troše svoje stotine miliona.

Djordje NS

pre 9 godina

Bravo za Atletiko! Kad već titulu nije uzeo Real onda je sasvim zasluženo da je osvoji Atletiko...
Kakva bi to samo nepravda bila da je ove godine šampion Španije jalova i bezidejna tika-taka Barsa koja je bila razvaljivana i od Reala i od Atletika... Još jednom čestitam Simeoneovoj ekipi a svu sreću želim Realu u Lisabonu!
10. titula prvaka Evrope! Jedan je REAL MADRID! Jedan je CR7!
Hala Madrid!

nadaZR

pre 9 godina

svaka cast atletiku na osvojenu titulu od navijaca barce zasluzeno su osvojili i scena na kraju utakmice kada navijaci barcelone aplaudiraju atletiku neprocenjiva scena vidi se da je barcelona vise od kluba a kad bi to realovi navijaci uradili NIKAD!!! Visc el barca mes que un club!!!

Neven Sa

pre 9 godina

Živim u catalunyi već dugo.Izgovara se Šavi.To š dolazi do izražaja još više ako je osoba koja izgovara sa sjevera španije (baskija...).

JB

pre 9 godina

Koliko smarate sa Cavija, prosto neverovatno. Nije mi jasno kako tako glupa fora moze toliku kolicinu ljudi da uveseljava godinama. Kakve veze ima, vi pricajte sa drugarima kako hocete i to je to.

Udjem u komentare da vidim jel ima neko misljenje neko o utakmici, ali ne. Od 27 komentara, dobrih 20 su isti. Uzas.

Dzoni Zvezdas.

pre 9 godina

Eto sta se desi Atletiku, da su dobili Levate ili Malagu imali bi osvojenu Primeru, ovde bi odmarali igrace i sa punim sastavom bi isli na Real... ovako ce sve izgubiti...

Bravo Atletiko

pre 9 godina

Navijam za BArselonu ali u ovoj utakmici sam navijao za Atletiko. Mislim da su momci ove godine zaista naporno radili i u svim utakmicama se vidi da su nadmocniji tim.
Bravo Atletiko. Momci zasluzili ste ovo.

I da se osvrnem na to zasto volim Spansko prvenstvo. Pa ovo je samo jedan od dokaza da nije nista namesteno. Svako moze svakoga da dobije. I zato je interesantno gledati ih . I naravno svi kidaju i igraju u fullu, bez poziranja i foliranja !

pera detlic

pre 9 godina

ako ovo nije namjestena utakmica onda stvarno ne znam sta bi moglo biti.. pa barca i real se trude u zadnja tri kola da ne dobiju...ne znam sta je razlog, onaj fairplay-slucaj ili nesto slicno al je previse upadljivo...mislim ne znam sta ce bit do kraja al nekako sve cudno...ako barca slucajno zabije gol kladim se da ce pustit atletiko da izjednaci...al ajd mozda i fantaziram
(Marko, 17. maj 2014 18:40)

Markane, ima nesto u tome sto si napisao...pogledajte u lice "tate" nakon prvog gola...ili jos bolje u oci...

Šef šlep službe

pre 9 godina

Volim Barsu najvise posle Partizana ali cestitam Atletiku na zasluzenoj tituli igrali su odlicno celu sezonu i zato kao nagrada na taj trud je stigla titula.A Colo je sjajan trener pun pogodak sto su ga angazovali!

#Tuzni navijac Barse

pre 9 godina

Ruku na srce, nije Fabregas dobacio Mesiju, nego je igrac AM slucajno dodao Mesiju koji je dao regularan gol, a ne iz ofsajda kako je sudija "procenio".
U svakom slucaju Simeone i AM sad udrite svom snagom i na RM i osvojite i LS ove sezone!

Igor

pre 9 godina

Veliki igrač,veliki trener!!!!!Kako Atletiko oduzima loptu na svakom delu terena,kako udvaja,utraja igrače,kako munjevito pravi kontre.I kako su uštopovali Barselonu!!!!Čovek je ako osvoji i Ligu Šampiona sve osvojio sa Atletikom za dve godine.Sad će neko reći Murinjo,ali on je izgubio sa Portom Super kup od Milana.A i osvojiti Špansku i Portugalsku ligu ne može da bude isto.Čolo je bez velikih ulaganja stvorio tim koji se bori na svakom delu terena kao da je to pitanje života i smrti!!!Čestitam igračima,navijačima i legendarnom Dijegu Čolu Simeoneu!!!!Kada je ona legendarna reprezentacija ispala 2002 godine sa SP plakao sam.A sada kada ispadne neću plakati.Jel i selektor i reprezentativci su birani po volji gospodina Messija.Čola za selektora kada dožive krah!!!!I mesija više da nevidim na SP 2018 u Rusiji!!!!

richardIII

pre 9 godina

Zasluzeno Atletiko! Barsi ostaje da vidi da li Mesi i dalje zeli da igra fudbal i da pokusa da prevari neke budale i uvali im onog Neijmara , kao satro , zna da igra fudbal. Mozda Zvezdu?

Milos

pre 9 godina

Gledam sad sastave i popuno mi je jasno zasto je Atletiko lider. Samo su na pozicijama Mesija i Inijeste u prednosti,svi ostali su na nivou ili ispod nivoa igraca Atletika.

Dyne-o-Myte

pre 9 godina

Uh, dobro je, fudbal je pobedio, a UEFAlona konačno vraćena na svoje pravo mesto. Kapa dole, Atletiko Madrid, osvetlali ste okaljani obraz Primeri!

Delija

pre 9 godina

Steta verovatno ce barsa da uzme,a Atletiko bi mogao ove sezone da ostane bez trofeja i ako su zasluzili bar jedan,na zalost propustili su svoju priliku proslo kolo i sami su krivi za to nesto slicno kao Liverpul u premijer ligi ali i jedni i drugi su igrali fansastican fudbal ove sezone.

Pedja

pre 9 godina

Pravda je trijumfovala i Atletiko je prvak. Skoro celu sezonu su vodili, igrali maksimalno i stvarno su zasluzili u odnosu na ovu glumacku druzinu koja je sa nikakvom igrom stigla do sanse da uzme titulu. I s obzirom na pare koliko Barselona trosi i samo kupuje tim mi je draze da Ateltiko bude prvi.

Gavrilo Iz Principa

pre 9 godina

Dugo se nisam obradovao sportskom uspehu neke strane ekipe kao sto sam se veceras radovao ovoj tituli Atletika!Srecan sam skoro kao da je moja Zvezda osvojila nesto veliko! Svaka im cast, to se zove prevazici sopstvene mogucnosti i pomeriti granice moguceg!

pera detlic

pre 9 godina

ako ovo nije namjestena utakmica onda stvarno ne znam sta bi moglo biti.. pa barca i real se trude u zadnja tri kola da ne dobiju...ne znam sta je razlog, onaj fairplay-slucaj ili nesto slicno al je previse upadljivo...mislim ne znam sta ce bit do kraja al nekako sve cudno...ako barca slucajno zabije gol kladim se da ce pustit atletiko da izjednaci...al ajd mozda i fantaziram
(Marko, 17. maj 2014 18:40)

dobro ti to napisa...

Tyrael

pre 9 godina

Gotivim Barselonu ali mi je mnogo zao Atletika. Costa verovatno obnovio povredu, Turan se povredio u odlucujucem mecu za titulu a predstoji im i finale LS sa Realom. Cele sezone igrali disciplinovano, srcano, pozrtvovano, timski i dolaze u situaciju da ostanu bez ijednog trofeja :(. Bice ogromna nepravda ukoliko se desi da nista ne osvoje. Pozdrav za sve navijace Atletika.

kod nas stoka ide na stadione

pre 9 godina

"Koliko je Barselona veliki klub videlo se na kraju utakmice kada je ceo stadion ustao i aplaudirao Atletiku na zasluženo osvojenoj tituli."

E ovo će (možda) da se desi u Srbiji 2347. godine. ;)

henry14

pre 9 godina

Veliki sam fan Barselone, ali sve cestitke za Atletiko, nadam se da ce osvojiti i LS. Barsi sledece godine treba novi trener, 2 stopera, jedan snazniji centarfor i opet ce dominirati.

strong

pre 9 godina

svaka cast atletiku na osvojenu titulu od navijaca barce zasluzeno su osvojili i scena na kraju utakmice kada navijaci barcelone aplaudiraju atletiku neprocenjiva scena vidi se da je barcelona vise od kluba a kad bi to realovi navijaci uradili NIKAD!!! Visc el barca mes que un club!!! (nadaZR, 17. maj 2014 20:03)
Isti ti Realovi navijaci su aplaudirali Ronaldinju na Bernabeu dok je igrao za njihovog najveceg rivala,kao sto su aplaudirali Del Pieru i drugim velikim igracima i klubovima tako da nemoj da lupetas neke stvari jer se vidi da pratis fudbal od pre 2,3 godine.
Cestitke Atletiku na tituli,zasluzili su je.

реалан

pre 9 godina

велики симеоне и цела екипа, заслужено, надам се да ће и ушатог освојити!!!

zoki dolina cupova

pre 9 godina

..svaka cast atletiko..ali najbolji utisak ostavili su navijaci barse..sve dodje i prodje ali ljudskost iznad svega...kako kaze sveti pavle ako izgubis dusu,koliko bi platio da ti je posle vrate..nezaboravno...pobeda je nista,poraz je nesto stvaranje je sve..

pazarac

pre 9 godina

ni sva pomoc od sudija, ni svi auto golovi, ni svi penali nisu jaci od Atletiko Madrida... zasluzili ste momci ovo je vasa sezona...

goran

pre 9 godina

Svaka čast Atletikosi, zaista ste zaslužili titulu ,mislim da bi bila velika fudbalska nepravda da je Barselona kojim slučajem večeras pobedila i uzela titulu koju je Atletiko strpljivo gradio od početka sezone,stidljivo nenametljivo iz prikrajka su vrebali šansu i dočekali je ...do polovine sezone tamo negde do oko nove godine niko nije ozbiljno računao na njih ,svi su mislili da Barsa ili Real osvajaju titulu ali nije tako mislio i Čolo koji je zaista napravio tim za svaki respect...možete misliti sa čime su sve oni uspeli noćas da se izbore ,prvo im se povredio Kosta (koji je maltene pola tima) pa potom i Turan (koji je takođe veoma bitan šraf u mašineriji Simeonea) a povrh svega na sve te nedaće i povrede dva veoma bitna igrača oni iz nekakve smušene akcije Barse primaju gol,međutim dokazao je Atletiko da igra srcem i dušom i da svih Simeoneovih 22 momaka umeju da zamene jedan drugog ako je potrebno ,podigli su se nakon poluvremena i uspeli da izjednače...posle toga je sve bilo rutina čuvali su majstorski loptu i zatvorili sve prilaze golu ,Barsa je samo očajnički,jalovo i bezidejno (kako je to uostalom činila i tokom većeg dela sezone) kružila oko gola ne mogavši da stvori nijednu stopostotnu šansu do kraja utakmice....

Volim fudbal

pre 9 godina

a priznajte da ste se ponadali katalonci posle povreda Koste i Turana... priznajte slobodno...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pazarac, 17. maj 2014 20:03)

Ja navijam za barsu,ali bio sam ubeden da Atletiko bolje igra bez Koste, zato sto on drzi mnogo loptu i nekako usporava napad, i moze mnogo da promasuje,i odbradbeni zadatke ne izvrsava kako cine ostali. I igra Atletika ako ste videli ne zasniva se oko jednog fudbalera.Cestitam

Vaserkoher

pre 9 godina

Брабо Атлетикоооооооо!
Људи,немате појма како ми је драго!!!!!!!!
Аделанте Атлети хахахахахахахахахаха!!!!!!
Један пут да добије неки тим,а да није барселона или реал.

Severoistok

pre 9 godina

Bravo Atletiko milo mi je kao da je moj Partizan u pitanju...
(smeker, 17. maj 2014 21:17)

Ali vi ste crno beli,nije valjda da su vam nase boje draze? :p
Sala, bez ljutnje, sportski pozdrav :)

Tugo nesreco

pre 9 godina

Brate, u 93' mi je kucalo srce gore nego na najtezem ispitu! Jednostavno, Barca se ovaj put stvarno trudila, ali opet bez ideje, stvarno mi nije jasno da l' ovaj Martino nesto prica njima, ono sto je Simeone uradio je fenomenalno, onako se motivisu igraci, kako su samo poceli drugo poluvreme, sve savrseno odradjeno. E, to i jeste problem Barce, nemaju nikakvu taktiku sa Martinom, i ovu utakmicu pokusavaju da daju gol sa centar-sutevima, sto u Barcinom slucaju naravno ne ide! I onaj gol je cista majstorija Sanceza, iz slucajno dobijene lopte, prave akcije nije bilo... Da ne pricam vise, treba cestitati Atletiku, zasluzeno su osvojili titulu, i to je to, svaka cast! Takodje mi je drago zbog Ville, kojeg su prodali za dzabe prakticno, eto im sad'.

anonimac3

pre 9 godina

Bravo Atletiko, zasluzena titula... Ali na kraju citav stadion aplaudira suparnickom timu. E to je fer play i sportski duh. Svaka cast!!

kike

pre 9 godina

Po meni je ovo najveci podvig u istoriji svjetskog fudbala.U maratonu od 38 kola uzeti titulu ispred Reala i Barse, koji su igracki, ekonomski i u svakom drugom pogledu daleko ispred Atletika...svaka cast.
Uzeti Ligu sampiona je moguce na hampu, srecu u zrijebu, srecu na ponekim utakmicama ali prvenstvo, pogotovo ovako kvalitetna liga, se uzima po najmanje na srecu, vec prevashodno na kvalitet,koji objektivno nije bio na njihovoj strani, sto uspjehu daje dodatnu tezinu, na konstantnost, na upornost.Svaka im cast.

crni_redstar

pre 9 godina

ako atletiko osvoji ls. i proda kostu,vratice vec ove sezone ogroman dug. fenomenalno za veliki klub da se vrati na staze slave. kurtoa je najbolji golman danasnjice.

Zubrus

pre 9 godina

Sada je 75 minut. Barsa sa ovom igrom ne moze gol da da ni za mesec dana. Mada da se ne lazemo, Atletiko se brani sa jedanaest igraca.

Batistuta

pre 9 godina

Stvarno sramota sta nejmar radi lik se bruka svaki kontakt sa loptom zavrsi se toliko teatralnim padom da je i publika pocela da kulira i ne buni se vise kad padne.

Nije bitno

pre 9 godina

Da li moze vise biti zasluzena titula od ove Atletiko Madrida? Svaka cast momcima, prodrmali su ucmalu Spansku ligu, kao i Evropski fudbal.

dejavu

pre 9 godina

Igrači koji se uopšte ne uklapaju u igru Barselone su Fabregas i Sančez.
I to sam pričao odavno,naročito za Fabregasa.
Takođe,katastrofalna greška je bila prodaja Davida Vilje pre par godina,i velika besmislica dovlačenje Nejmara po svaku cenu.
Barsa nikada nije uspela da nađe pravu zamenu za Pujola,i kada se sve to sabere,ona ne može bolje od ovoga što trenutno postiže.
Na kraju,mnogi će lupati minuseve na ovaj komentar,ali me to zaista ne zanima.Živeli.

SR4

pre 9 godina

Navijać sam Real-a al zasluzilu sad ce neki reci zbog Barselone,pa ni Real ni BaRselona nisu zasluzili da osvoje onakom igrom ,RespeCt Atletiku !!! U ligi Šampiona neka pobejdi bolji

dule1980@hotmail.com

pre 9 godina

smorio bi se da je barselona postala prvak.koliko je atletiko zasluzio titulu govore i aplauzi barseloninih navijaca na kraju

saskobarca

pre 9 godina

kao navijac Barcelone vec 10 godina a imam 24,cestitam Atletiku na osvojenoj tituli i dodajem POTPUNO ZASLUZENO...nadam se renoviranju na leto i napad na titulu sledece godine..

never mind

pre 9 godina

Stvarno smaraju svi za Ćavija ili Šavija, kako god hocete. I novinari i komentari.
I ja zivim u Kataloniji, kako neko rece, meni vise lici da se izgovara Ćavi. Pogotovo kada ga izgovaraju na spanskom, za razliku od katalonskog koji je negde izmedju.
Bolje da se zapitamo zasto se kaze jorgandzije, a ustvari se radi o crveno-belim starim dusecima po kojima je Atletiko dobio nadimak. Dakle, trebalo bi da se zovu "dusedzije" :)

Cestitke Atletiku na tituli i srecno sledece subote u ligi sampiona.

DXY

pre 9 godina

Najupecatljiviji utisak mi je s ove utakmice aplauz navijaca Barse upucen Atletiku.Kakva gospoda,nemam reci i ne mogu da zamislim tako nesto kod nas.

Delboy

pre 9 godina

svaka im dala! znaju sta zele, i zasluzuju da osvoje!!! kakav niz - celzi (2x), ove subote barselona, a one tamo pada i real...ma kakva kinta - muski odigrano!!!

floki

pre 9 godina

Svaka cast. Neverovatan podvig Atletika. Najapsurdnije od svega je to sto ovo nije kruna sezone - tim momcima tek predstoji najvaznija utakmica u istoriji kluba. Nadam se da ce se Kosta i Arda oporaviti na vreme.

Kao sto su neki komentatori vec istakli, odavno nisam bio ovako srecan zbog uspeha neke strane ekipe.

Treba na kraju pohvaliti sudiju i igrace oba tima koji su korektno odigrali i nisu simulirali faulove onako kako znaju. Valjda su bili svesni da ceo svet ovo gleda i da nema smisla sluziti se nesportskim potezima. Jedino je Nejmar na kraju padao pri svakom kontaktu, ali cak ni on nije pokvario opsti utisak. Vrhunski fudbal i utakmica za pamcenje.

Dejan

pre 9 godina

Danas je na nekom nasem sajtu izasao podatak da tim iz sredine engleskog prvenstva,skoro
2 puta vise na godisjem nivou izdvaja na plate u odnosu na Atletico!Najiskrenije cestitke jorgandzijama na 10toj tituli prvaka Spanije a ja im unapred i cestitam trofej lige sampiona.
Najveca snaga Atletica je trener Simeone koji je do juce skoro 12g, za Atletico igrao i iz dresa
postavljen za trenera,dok su ostali pretedenti na trofej lige sampiona treneri kao prostitutke iz
1 tima idu u 2 tim ppr;murinjo chelsea,porto,inter,chelsea anceloti isto.Atletiko je apsolutni favorit u finalu lige sampiona zbog Simeonea te zajednicke sinergije koju styvara u svlacionici.A kako real mmoze atletiko da iznenadi?Jedino da se anceloti skine i zauzme mesto u timu

popp

pre 9 godina

Jesús Gil je sinoc pravio zurku za pamcenje. Kakava je samo ekipa bila tamo, Ipče i Toma zabavljali prisutne. Torrente plakao sto je jos uvek ziv. Bravo Atletico, sad samo da zavrsite zapoceto i preslisate manekene iz komsiluka.

alfa

pre 9 godina

Koliko sam ja veliki navijač dokazuje to što se radujem tituli Atletika, iako sam već deset godina vatreni navijač Barse.
Bravo za Atletiko, stvarno su zaslužili titulu.

Pampi

pre 9 godina

Bravo bravo jako sam srećan zbog vas momci Diego trenercino apsolutno zasluženo sve najbolje još liga šampiona i da se zaokruzi sezona iz snova!!!

Keti S.

pre 9 godina

Bravo za Atletico i mog omiljenog trenera koji me(u faci)neodoljivo podseca na James-a Hetfield-a,frontmana Metallica-e.Iskreno verujem da ce njegova trenerska karijera nastaviti da se krece uzlaznom putanjom,te da Atletico nece razocarati naredne subote u finalu LS-a.Svesna sam da su u ovom trenutku svi u klubu prilicno emotivno istroseni(sto je sasavim razumljivo)te da je Real apsolutni favorit.Ipak,ima dovoljno vremena da se emocije "obnove",te da Jorgandzije daleko opustenije od rivala docekaju subotnju utakmicu i mozda ga iznenade,koristeci pritisak koji neminovno(na takvim utakmicama)osecaju favorizovane ekipe.Sve u svemu,potpuno zasluzen uspeh"manjeg"madridskog kluba,uz nadu da ce klub nastaviti da napreduje,te da se nece zadrzati na nivou"one trick pony".

Delija

pre 9 godina

Ja moram da kazem da sam kao neutralan navijac u malo srcku doziveo,a kako li je tek bilo onim kraljevima na nou kampu,a bilo ih je cak 447 na onom gore najvisem nivou,ovo je prava pobeda fudbala mnogo sam gotivio Simeonea kao igraca obozavao sam ga isti car je ostao i kao trener.

Vladimir Pula

pre 9 godina

Drago mi je ko malo sta ove godine!! Prezasluzeno!! Pobjeda nogometa kao igre naspram ogromnog kapitala, srčanosti , sportske pravde itd..
I osobno mi je drago jer sam vjerovao u Atletico cijelu godinu i par puta sam slušao podsmjehe navijača Reala i Barcelone te raznih vrlih nogometnih znalaca medju mojim prijateljima i poznanicima! Kako im je Diego Simeone i ova grupa junaka samo začepila usta!
Vamos Atleti!

palop

pre 9 godina

Ovako nesto mi je delovalo neverovatno za danasnje vreme, da fudbal pobedi bitku sa novcem. Ne znam da li sam se ikad toliko radovao tituli neke strane ekipe...