Nedelja, 04.05.2014.

08:30

Murinjo prodaje Azara PSŽ?

Sukob koji je izbio između menadžera Čelsija Žozea Murinja i Edena Azara mogao bi Belgijanca da košta mesta na ‘Stamford Bridžu’.

Izvor: ÐN

Murinjo prodaje Azara PSŽ? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

Владимир

pre 9 godina

Специјалац.
Рекох да упропастио Челски...
Отерао Мату, Лукакуа, Куртоу, Азара, Матића... довео Салаха, Етоа, Ба...
О томе како Челски игра, не треба. Очигледно је.

Oper

pre 9 godina

Stvarno Matic je odlican igrac al daj molim da netko objasni kako bi to Chelsi igrao agresivnije sa njim? Covjek vecinu igre provodi odzadi kao osigurac za odbranu i zacetnik akcija naprijed, ima svega dvije asistencije i vi pricate o agresivnoj igre.

da da da

pre 9 godina

sve je to vec vidjeno....o tome sam vec pisao ranije....e covece pa on je jednog Raula oterao....Kasiljasa poslao na klupu...posvadjao pola tima....evo to isto radi u Celziju po drugi put ali je ovoga puta krenuo u startu i naravno opet preterao....na transfermarkt 5. tim po vrednosti na svetu....skuplji su od Arsenala, Dortmunda,Junajteda,AM,Juventusa,Liverpula.....on je Matica isto oterao....poslao Lukakua na pozajmicu....Tores,Ba i Eto su zajedno dali golova koliko i Bejl ove sezone!?

Koliko posebnom treba para u ovom roku...300-400 miliona da bi bio konkurentan?!
jedan "raspali" Liverpul je ove godine dao 30 golova vise od Celzija

Ubedljivo najveci potrosac medju trenerima u istoriji fudbala....covek je dosad u svojoj karijeri potrosio preko 2 milijarde eura na pojacanja?!strasno....recimo jedan Arsenal je potrosio oko 700 miliona za 130 godina a Murinjo skor tri puta vise za 10!?

Duke

pre 9 godina

@iv13
Zvezda je samo finale odigrala u Murinjovom stilu.Znaci samo 1 utakmicu.Pogledaj polufinalne utakmice sa Bajernom pa iskreno kazi da li je Murinjo odigrao ikad takve utakmice a imao je slicne ili bolje timove u poslednjih 10 godina.
Ove sezone je posebno upecatljiva utakmica sa Wba gde celzi ima 1-0 i brani se protiv tima iz donjeg dela tabele celo poluvreme.I naravno primi gol.

vince carter

pre 9 godina

dosao sam da pozdravim hejtere i saopstim im jednu tuznu vest..kalco ima 10 hiljada bodova vise od francuske lige,20 hiljada od ruske i 54 hiljada boda vise od jsl...ali dolazite bre i dalje slobodno hejtujte...pozdrav za vas,prepoznace te se..smejanje

legendofherotonma

pre 9 godina

@iv13

Zvezda 1991.?
Drala protivnike sa po 3-0, pobedila Bajern u Minhenu sa 2-1, u finalu se stisli, malo taktika, malo trema, cekao se neki prekid.
Darko Pančev zlatna kopačka Evrope.

Srpski_zet

pre 9 godina

Inace me mrzi pisati komentare, ali sam morao kad sam vidio ove nebuloze i neistine o tome kako je Chelsea tj Mou ulupao 200 mil na igrace ove sezone. Razumijem da su ljudi puni mrznje, nerealni, puni predrasuda i skloni dvostrukim mjerilima, iskrivljavanju istine itd, posebno na ovim nasim prostorima....ali, nemojte bas toliko nakaradno i brutalno lagati da bi opravdali svoju mrznju i nedostatak argumenata. Dakle, dovedeni su Schurrle, Willian, Etto'o besplatno te zimus Matic i Salah, to je cca 80 mil...a prodani Matta i De Bruyne za oko 55 mil plus Lukaku i Courtois na posudbu gdje ih se ne placa, dakle minus mozda 10 mil. I naravno, za hejtere je Mou uvijek kriv, kad kupuje onda trosi i drukcije ne zna, kad proda za sjajnu cifru onda je sramota sto prodaje "takve igracine"...mislim stvarno :)

Bgd

pre 9 godina

Simeone taktički igra najsličnije Mourinho-u s tim što je u Londonu imao na raspolaganju daleko jači vezni red od Chelsea-ja. Da Lampard i Mikel nisu bili suspendovani ili da je Matić imao pravo da igra sve bi bilo drugačije. I Real je igrao defanzivno pa je stvorio mnogo više šansi nego Bajern i dao 4 gola.

korisnik

pre 9 godina

Najveći krivac za izbacivanje iz LŠ zato što nije napadao protivničkog beka kao što je normalno da krilo radi bez obzira na postavku igre pa sad pokušava da skrene pažnju sa sebe.

absolutezero

pre 9 godina

Reci mi, molim te, kakvom igrom je Zvezda te godine uzela kup sampiona? (iv13, 04. maj 2014 13:35)

Sem finala - dominantnom. Svi pregazeni k'o plitak potok. Finale kao finale, retko kad se tu umire u lepoti fudbala.

Bgd

pre 9 godina

Oscar nije na prodaju kao ni Luiz i Ramiress, osim ako za poslednju dvojicu uspeju da dovedu Fabregas-a, Kross-a ili Vidal-a. Ba i Eto'o će napustiti klub, Lampard ide u penziju možda i Cole. Hillario i Schwarzeq takođe.
Chelsea mora da dovede jednog ili dva napadača, levog beka, a ukoliko Mikel ode čak dva centralna vezna igrača, kao i jedno levonogo levo krilo.
U PL klub može da registruje 17 igrača koji nisu homegrown-domaći igrači. Naprimer, Lukaku iako je belgijanac je homegrown player zato što je proveo od 18-21 godine igrajući u engleskoj.
Što se tiče Oscar-a momak je od avgusta 2012 do decembra 2013 odigrao 109 utakmica što za Chelsea što za Brazil, uz sve to vuče povredu kuka mesecima. Pritom brazilska federacija vrši pritisak na Chelsea jer najozbiljnije računa na Oscar-a kao na jednog od najbitnijih igrača.
Mourinho je nasledio Hazard-a, Mata-u i tiki-taka u pokušaju od prethodnih menadžera. Sad polako priprema tim koji on želi za sledeće sezone.
Samo da vas podsetim da Mourinho drži rekord sa Real-om sa osvojenih 100 bodova i 126 golova u prvenstvu-toliko o njegovom defanzivnom fudbalu.
Kakve igrače imaš tako i igraš.

Ezekilj 24-17

pre 9 godina

Ma, Murinju treba jedan "murinjovski" vodja tima kao sto su bili Deko, Snajder, pa i Lampard. Njegovoj igri ne odgovara kad je glavni igrac "carobnjak" poput Azara koji na jednoj utakmici moze da da 2 gola i namesti 3, a na sledecoj kada je mozda i potrebniji on zakaze skroz. I zato, kad vec moze da ga proda za lepu svotu, tako i treba.
E sad, naci nekog kome Matic samo treba da preda loptu, a ovaj da vec smisli sta i kako treba uraditi do kraja akcije... nece biti lako, ali nekako posle svih ovih godina imam poverenja u Specijalnog.

legendofherotonma

pre 9 godina

Najsmešniji su mi ovi što nam "crtaju" da je fudbal biznis i da su bitni rezultati a ne igra kao sama igra.

Gospodo naučnici koji izmišljate toplu vodu, znamo mi to, i zato i jesmo protiv modernog fudbala, zato i preziremo i ismevamo bunker, zato i dižemo čašu i slavimo kad Čolo Simeone opere "Specijalca" i to u sred Londona, sa tri pogotka u mreži.

Samo mi nije jasno gde ste vi u toj priči, jeste vi vlasnici klubova, akcionari, agenti pa su vam najbitniji rezultati i pare a fudbal kao fudbal ko šiša?
Pa onda bolje da se pobednik bira žrebom, žali bože onolikog opljačkanog naroda koji daje basnoslovne pare da gleda bunkere i tikitake.

M@rconi

pre 9 godina

I tako se gradi autoritet.Cao zdravo za naj igraca.Ja radim u skoli i kada bi ucenike izbacivao za svaki neprimeren gest,ponasanje i neslaganje ucionica bi mi bila prazna.Ne resava se sve izbacivanjem vec postoje drugacije pedagoske metode

legendofherotonma

pre 9 godina

@iv3

Ja ne bih, jer sam prijatelj fudbala i želim da gledam fudbal a ne bunker.

Ti si verovatno mlad i željan trofeja i titula, ja sam svoje ispucao u Bariju i Tokiju 1991., što se mene tiče fudbal ovde ne mora više ni da se igra.

milan

pre 9 godina

nisam primetio da Chelsea igra bunker na svakoj utakmici.
mnogo je lupetaranja ovde.
ne vidim problem da se nekad odigra i na rezultat.
taj isti Chelsea je objasnio sta je fudbal i to protiv mnogo ofanzivnijih ekipa, ali kad nekad odigra takticki defanzivno.... odmah pljuvacina.
Murinjo je majstor taktike, sta god vi svi mislili o tome.

zagor te nej

pre 9 godina

murinjo ce se ocigledno zadrzati u celziju, i svaki igrac koji krene da mu rusi autoritet bice odstranjen. tako je ferguson radio. igraci treba da shvate da su zamenljivi i da treba da rade svoj posao za koji su itekako placeni. i da se ovo desi, kavani je takodje pakao od igraca!

Guide

pre 9 godina

Citam komentare o "anti fudbalu" Celzija, a ja se samo pitam da li je cilj fudbalske igre rezultat ili broj driblinga i lepih poteza u toku jedne utakmice? Fudbal je vec dugi niz godina biznis, a rezultati donose novac, tek na nekom trecem mestu po vaznosti su navijaci...

legendofherotonma

pre 9 godina

Ovo je najveća kriza fudbala ikada, čim se "katanačo" proglašava za nešto najbolje što fudbal može da iznedri.

Nadam se što skorijem sahranjivanju bunkera i povratku fudbala u fudbal, zamislite da svi igraju kao Murinjo i Gvardiola?

Ili još gore zamislite da nekom genijalcu padne napamet da iskombinuje ove dve nebuloze?
Zamislite kako se 5 odbrambenih, 3 defanzivna i 2 centralna vezna dodaju na svojoj polovini 90 minuta...pa kad izgube loptu onda to isto radi i onaj drugi tim...Ko bi to gledao?

Bgd

pre 9 godina

Murinjo je poručio Hazard-u, Willian-u, Schurrle-u, Oscar-u i Salah-u da moraju da poprave igru i napreduju ili da napuste klub.
Razmena Hazard-a za Cavani-ja je vrlo logična i realna. Chelsea-ju treba centarfor a PSG-u krilo, cena im je otprilike ista tako da to neće biti problem.
Odlazak Torres-a nije izvestan obzirom da TSO (the special one) nije impresioniran D.Costa-om. Danas je TSO i zvanično izjavio da Lukaku nije na prodaju.
Veoma je moguće da Chelsea sledeće sezone pređe na 442 ili 352(3412. odnosno 3421) tako da ukoliko Hazard ode pretpostavljam da će DiMarija postati prioritet Murinja kao novo levo krilo.
Za one koji ne znaju glavna dva igrača koja Čelzi želi su Ross Barkley iz Evertona i Luke Shaw iz Southempton-a.

voke

pre 9 godina

I ja sam uvek podržavao Murinja, ali sad ga je preterao.. Azar bi trebao da ostane po svaku cenu, Torres i Eto da odu, dođe jedan špic koji je stvarno kvalitetan, vrati se Lukaku...A ne da menja pola tima.Iskreno ne gotivim ni Vilijana jer smatram da nije igrač koji je za Čelsi, pre za Everton ili solidne klubove u tom rangu..Greške Čelsja u prethodnim godinama je prodaja Staridža i Mate i ponovno puštanje Lukakua na pozajmicu..Sve u svemu videćemo

iv13

pre 9 godina

To je to.
Za njim ide i Oskar kao i svi ostali "koji se ne zalažu za tim" (mada ih nije mnogo ostalo, tu je Vilijan koji tek što je kupljen, Mata i De Brujne su već oterani) to jest oni koji igraju fudbal, koji fudbal shvataju kao igru poteza, vica, koji poštuju publiku koja plaća 50 funti.
Zaista ispadneš potpuna budala kad daš tolike pare da ideš da gledaš bunker.
Srećom tu je Čolo Simeone da izvadi stvar.
(legendofherotonma, 4. maj 2014 10:14)

Ja bih dao "zadnjicu" da Zvezda ili Partizan ili nasa reprezentacija igraju kukavicki fudbal, ali da su stalno konkurenti za osvajanje evropskih takmicenja.

Ivan Novkovic

pre 9 godina

Bilo kako bilo kad nema ocekivanih rezultata ima tenzije. Za svadju je potrebno dvoje. Bolje bi im bilo da se smire. Ako ode Azar Celsi nece imati gde da kupi da nadoknadi taj gubitak.

legendofherotonma

pre 9 godina

Jedna stvar mi nije jasna kod navijača Čelzija.

Navijaju za tim koji je za junski i januarski prelazni rok ulupao sveukupno preko 200 miliona funti na pojačanja da bi igrao bunker.

Ubedljivo najbolji igrač tima, Eden Azar, se besomučno pljuje jer želi da igra fudbal, a brani se propagator bunkera Žoze Murinjo.

Shvatate li da je Čolo Simeone ponizio taj preskupi tim a da je pre nepunih godinu dana ostao bez najboljeg igrača i najboljeg strelca ekipe, a posle čijeg odlaska su "stručnjaci" prognozirali krah Atletika?
Shvatate li da je Čolo ponizio najgori oblik fudbala ikada, i to kako, najboljim i najjačim oružjem protiv antifudbala - fudbalom!

Naravno da je Azaru bilo krivo što njegova ekipa ne igra fudbal nego bunker.

Kako su se samo vremena promenila.
Kad se setim koliko smo mrzeli italijanski "katanačo" i doživljavali ga kao nešto najgore što se fudbalu desilo a danas se taj sistem slavi kao nešto najbolje ikada.

Ako je mogao Drogba, a moze i Lampard, Tery..

pre 9 godina

Ukoliko specijalni ne moze u duzem intervalu da utice na Azara da se bori svih 90min za grb i saigrace, znaci da to ne bude samo na nekim utakmicama(primer utakmice sa ManC, gde je Azar igrao i napred i nazad), i da jednostavno nosi ekipu svojim nevidjenim talentom, onda je to lose i za igraca i klub. Mada, ipak je on mlad, i tek mu predstoji blistava karijera. Mislim da ce Murinjo to uspeti.. Ne verujem da je Jaja Ture u tim godinama imao kapacitet vodje.. Ukoliko u Chelsea dodje jedan igrac extra klase(golgeter), i smakne pritisak sa Azara da mora da bude najbolji svaku utakmicu, to ce biti pun pogodak! E takvu, masineriju sl sezone nece moci niko da zaustavi! Nadam se ostanku Azara, pa zivi bili, pa videli.

legendofherotonma

pre 9 godina

To je to.
Za njim ide i Oskar kao i svi ostali "koji se ne zalažu za tim" (mada ih nije mnogo ostalo, tu je Vilijan koji tek što je kupljen, Mata i De Brujne su već oterani) to jest oni koji igraju fudbal, koji fudbal shvataju kao igru poteza, vica, koji poštuju publiku koja plaća 50 funti.
Zaista ispadneš potpuna budala kad daš tolike pare da ideš da gledaš bunker.
Srećom tu je Čolo Simeone da izvadi stvar.

ogi

pre 9 godina

Hazar malo bolji Krasic u ono vrijeme, tako da vec biva procitan, nema timske igre covjek dobije loptu na pola terena i krece sam ka golu ko da je u 16st metara

Milos

pre 9 godina

i treba da ga proda... i njega i oscara
(meek mill, 4. maj 2014 09:46)

Prodati Azara i Oskara,dovesti jednog dobrog centralnog beka i jednog zadnjeg veznog da upotpuni liniju Luiz-Matic. Formacija za sledecu sezonu: 3 stopera, 2 beka, u sredini Matic,Luiz i jos jedan def. vezni,
Lampard i u napadu Kavani. Eeee kakva bi to ekipa bila,pa tu stvarno ne bi mogla lopta da prodje,milina za gledati!

tc tc tc, prodati Azara i Oskara... tc tc tc

Бојан Филиповић

pre 9 godina

Увек сам подржавао Муриња али овај пут је Азар у праву. Имају један од најскупљих тимова а играју као кукавице

dusan

pre 9 godina

Bolje da on ode,ako ce nastaviti sa ovakvim fudbalom. Steta je sa takvim igracima igrati defanzivno,protiv Atletika na istoj strani Ivanovic i Aspilikueta a Oskar, Surle na klupi i sta drugo ocekivati nego poraz.

emirko svemirko

pre 9 godina

Sramno vodjenje ekipe, sve više sam u situaciji da mislim da se Čelsi narednih godina neće boriti za trofeje... Oterati dobre igrače kao što su Mata i De Brujne, onda izbacivanje Eslija Kola sa pozicije prvog levog beka, pretnje Kurtoi da ne igra i da će mu uništiti karijeru kada se vrati sa pozajmice, vredjanje Azara koji je najkvalitetniji igrač. Igra se bunker svako gostovanje i svaka velika utakmica, Roman ovo neće trpeti i sledeće sezone, s obzirom da će se ova završiti bez osvojenog trofeja za Čelsi a u igri su bili Uefa super cup, Premier liga, FA cup, Liga cup, Liga šampiona...:-)

Sasa

pre 9 godina

U pravu je momak parkiranje dva autobusa ispred gola ne pali uvek a i dosadno je daj gol vise i popedi sustina igre. Nikad nisam gotivio prepotenka upravo zbog bunkera.

dragan

pre 9 godina

dajte ljudi nemojte da se zezamo koji bre kavani covek je obicno drvo jedan od najprecenjenijih igraca. Protiv celzija se nije video (osim kad je promasio pred kraj za prolaz). ovo ce biti jako los potez murinja

dalibor

pre 9 godina

Azar je na putu da postane vrhunski igrac i na tom putu mora da nauci da se ne smije preko novina trener napadati, pogotovo vrhunski kao sto je to Murinjo. Bilo je u proteklim godinama i daleko tezih situacija situacija u Celziju pa ne znam da su preko novina Teri ili Lampard napadali trenera.

Православ

pre 9 godina

Јирген Клоп је од тима који није на папиру вредео ни 50 милиона евра створио екипу која вреди преко 300. Е, то могу само прави менаџери као Мурке и Јирген!

Бојан Филиповић

pre 9 godina

Увек сам подржавао Муриња али овај пут је Азар у праву. Имају један од најскупљих тимова а играју као кукавице

legendofherotonma

pre 9 godina

To je to.
Za njim ide i Oskar kao i svi ostali "koji se ne zalažu za tim" (mada ih nije mnogo ostalo, tu je Vilijan koji tek što je kupljen, Mata i De Brujne su već oterani) to jest oni koji igraju fudbal, koji fudbal shvataju kao igru poteza, vica, koji poštuju publiku koja plaća 50 funti.
Zaista ispadneš potpuna budala kad daš tolike pare da ideš da gledaš bunker.
Srećom tu je Čolo Simeone da izvadi stvar.

iv13

pre 9 godina

To je to.
Za njim ide i Oskar kao i svi ostali "koji se ne zalažu za tim" (mada ih nije mnogo ostalo, tu je Vilijan koji tek što je kupljen, Mata i De Brujne su već oterani) to jest oni koji igraju fudbal, koji fudbal shvataju kao igru poteza, vica, koji poštuju publiku koja plaća 50 funti.
Zaista ispadneš potpuna budala kad daš tolike pare da ideš da gledaš bunker.
Srećom tu je Čolo Simeone da izvadi stvar.
(legendofherotonma, 4. maj 2014 10:14)

Ja bih dao "zadnjicu" da Zvezda ili Partizan ili nasa reprezentacija igraju kukavicki fudbal, ali da su stalno konkurenti za osvajanje evropskih takmicenja.

dusan

pre 9 godina

Bolje da on ode,ako ce nastaviti sa ovakvim fudbalom. Steta je sa takvim igracima igrati defanzivno,protiv Atletika na istoj strani Ivanovic i Aspilikueta a Oskar, Surle na klupi i sta drugo ocekivati nego poraz.

legendofherotonma

pre 9 godina

Jedna stvar mi nije jasna kod navijača Čelzija.

Navijaju za tim koji je za junski i januarski prelazni rok ulupao sveukupno preko 200 miliona funti na pojačanja da bi igrao bunker.

Ubedljivo najbolji igrač tima, Eden Azar, se besomučno pljuje jer želi da igra fudbal, a brani se propagator bunkera Žoze Murinjo.

Shvatate li da je Čolo Simeone ponizio taj preskupi tim a da je pre nepunih godinu dana ostao bez najboljeg igrača i najboljeg strelca ekipe, a posle čijeg odlaska su "stručnjaci" prognozirali krah Atletika?
Shvatate li da je Čolo ponizio najgori oblik fudbala ikada, i to kako, najboljim i najjačim oružjem protiv antifudbala - fudbalom!

Naravno da je Azaru bilo krivo što njegova ekipa ne igra fudbal nego bunker.

Kako su se samo vremena promenila.
Kad se setim koliko smo mrzeli italijanski "katanačo" i doživljavali ga kao nešto najgore što se fudbalu desilo a danas se taj sistem slavi kao nešto najbolje ikada.

dragan

pre 9 godina

dajte ljudi nemojte da se zezamo koji bre kavani covek je obicno drvo jedan od najprecenjenijih igraca. Protiv celzija se nije video (osim kad je promasio pred kraj za prolaz). ovo ce biti jako los potez murinja

milan

pre 9 godina

nisam primetio da Chelsea igra bunker na svakoj utakmici.
mnogo je lupetaranja ovde.
ne vidim problem da se nekad odigra i na rezultat.
taj isti Chelsea je objasnio sta je fudbal i to protiv mnogo ofanzivnijih ekipa, ali kad nekad odigra takticki defanzivno.... odmah pljuvacina.
Murinjo je majstor taktike, sta god vi svi mislili o tome.

zagor te nej

pre 9 godina

murinjo ce se ocigledno zadrzati u celziju, i svaki igrac koji krene da mu rusi autoritet bice odstranjen. tako je ferguson radio. igraci treba da shvate da su zamenljivi i da treba da rade svoj posao za koji su itekako placeni. i da se ovo desi, kavani je takodje pakao od igraca!

dalibor

pre 9 godina

Azar je na putu da postane vrhunski igrac i na tom putu mora da nauci da se ne smije preko novina trener napadati, pogotovo vrhunski kao sto je to Murinjo. Bilo je u proteklim godinama i daleko tezih situacija situacija u Celziju pa ne znam da su preko novina Teri ili Lampard napadali trenera.

Православ

pre 9 godina

Јирген Клоп је од тима који није на папиру вредео ни 50 милиона евра створио екипу која вреди преко 300. Е, то могу само прави менаџери као Мурке и Јирген!

ogi

pre 9 godina

Hazar malo bolji Krasic u ono vrijeme, tako da vec biva procitan, nema timske igre covjek dobije loptu na pola terena i krece sam ka golu ko da je u 16st metara

Bgd

pre 9 godina

Oscar nije na prodaju kao ni Luiz i Ramiress, osim ako za poslednju dvojicu uspeju da dovedu Fabregas-a, Kross-a ili Vidal-a. Ba i Eto'o će napustiti klub, Lampard ide u penziju možda i Cole. Hillario i Schwarzeq takođe.
Chelsea mora da dovede jednog ili dva napadača, levog beka, a ukoliko Mikel ode čak dva centralna vezna igrača, kao i jedno levonogo levo krilo.
U PL klub može da registruje 17 igrača koji nisu homegrown-domaći igrači. Naprimer, Lukaku iako je belgijanac je homegrown player zato što je proveo od 18-21 godine igrajući u engleskoj.
Što se tiče Oscar-a momak je od avgusta 2012 do decembra 2013 odigrao 109 utakmica što za Chelsea što za Brazil, uz sve to vuče povredu kuka mesecima. Pritom brazilska federacija vrši pritisak na Chelsea jer najozbiljnije računa na Oscar-a kao na jednog od najbitnijih igrača.
Mourinho je nasledio Hazard-a, Mata-u i tiki-taka u pokušaju od prethodnih menadžera. Sad polako priprema tim koji on želi za sledeće sezone.
Samo da vas podsetim da Mourinho drži rekord sa Real-om sa osvojenih 100 bodova i 126 golova u prvenstvu-toliko o njegovom defanzivnom fudbalu.
Kakve igrače imaš tako i igraš.

Ivan Novkovic

pre 9 godina

Bilo kako bilo kad nema ocekivanih rezultata ima tenzije. Za svadju je potrebno dvoje. Bolje bi im bilo da se smire. Ako ode Azar Celsi nece imati gde da kupi da nadoknadi taj gubitak.

legendofherotonma

pre 9 godina

Ovo je najveća kriza fudbala ikada, čim se "katanačo" proglašava za nešto najbolje što fudbal može da iznedri.

Nadam se što skorijem sahranjivanju bunkera i povratku fudbala u fudbal, zamislite da svi igraju kao Murinjo i Gvardiola?

Ili još gore zamislite da nekom genijalcu padne napamet da iskombinuje ove dve nebuloze?
Zamislite kako se 5 odbrambenih, 3 defanzivna i 2 centralna vezna dodaju na svojoj polovini 90 minuta...pa kad izgube loptu onda to isto radi i onaj drugi tim...Ko bi to gledao?

Ako je mogao Drogba, a moze i Lampard, Tery..

pre 9 godina

Ukoliko specijalni ne moze u duzem intervalu da utice na Azara da se bori svih 90min za grb i saigrace, znaci da to ne bude samo na nekim utakmicama(primer utakmice sa ManC, gde je Azar igrao i napred i nazad), i da jednostavno nosi ekipu svojim nevidjenim talentom, onda je to lose i za igraca i klub. Mada, ipak je on mlad, i tek mu predstoji blistava karijera. Mislim da ce Murinjo to uspeti.. Ne verujem da je Jaja Ture u tim godinama imao kapacitet vodje.. Ukoliko u Chelsea dodje jedan igrac extra klase(golgeter), i smakne pritisak sa Azara da mora da bude najbolji svaku utakmicu, to ce biti pun pogodak! E takvu, masineriju sl sezone nece moci niko da zaustavi! Nadam se ostanku Azara, pa zivi bili, pa videli.

Ezekilj 24-17

pre 9 godina

Ma, Murinju treba jedan "murinjovski" vodja tima kao sto su bili Deko, Snajder, pa i Lampard. Njegovoj igri ne odgovara kad je glavni igrac "carobnjak" poput Azara koji na jednoj utakmici moze da da 2 gola i namesti 3, a na sledecoj kada je mozda i potrebniji on zakaze skroz. I zato, kad vec moze da ga proda za lepu svotu, tako i treba.
E sad, naci nekog kome Matic samo treba da preda loptu, a ovaj da vec smisli sta i kako treba uraditi do kraja akcije... nece biti lako, ali nekako posle svih ovih godina imam poverenja u Specijalnog.

Bgd

pre 9 godina

Murinjo je poručio Hazard-u, Willian-u, Schurrle-u, Oscar-u i Salah-u da moraju da poprave igru i napreduju ili da napuste klub.
Razmena Hazard-a za Cavani-ja je vrlo logična i realna. Chelsea-ju treba centarfor a PSG-u krilo, cena im je otprilike ista tako da to neće biti problem.
Odlazak Torres-a nije izvestan obzirom da TSO (the special one) nije impresioniran D.Costa-om. Danas je TSO i zvanično izjavio da Lukaku nije na prodaju.
Veoma je moguće da Chelsea sledeće sezone pređe na 442 ili 352(3412. odnosno 3421) tako da ukoliko Hazard ode pretpostavljam da će DiMarija postati prioritet Murinja kao novo levo krilo.
Za one koji ne znaju glavna dva igrača koja Čelzi želi su Ross Barkley iz Evertona i Luke Shaw iz Southempton-a.

Sasa

pre 9 godina

U pravu je momak parkiranje dva autobusa ispred gola ne pali uvek a i dosadno je daj gol vise i popedi sustina igre. Nikad nisam gotivio prepotenka upravo zbog bunkera.

voke

pre 9 godina

I ja sam uvek podržavao Murinja, ali sad ga je preterao.. Azar bi trebao da ostane po svaku cenu, Torres i Eto da odu, dođe jedan špic koji je stvarno kvalitetan, vrati se Lukaku...A ne da menja pola tima.Iskreno ne gotivim ni Vilijana jer smatram da nije igrač koji je za Čelsi, pre za Everton ili solidne klubove u tom rangu..Greške Čelsja u prethodnim godinama je prodaja Staridža i Mate i ponovno puštanje Lukakua na pozajmicu..Sve u svemu videćemo

Guide

pre 9 godina

Citam komentare o "anti fudbalu" Celzija, a ja se samo pitam da li je cilj fudbalske igre rezultat ili broj driblinga i lepih poteza u toku jedne utakmice? Fudbal je vec dugi niz godina biznis, a rezultati donose novac, tek na nekom trecem mestu po vaznosti su navijaci...

da da da

pre 9 godina

sve je to vec vidjeno....o tome sam vec pisao ranije....e covece pa on je jednog Raula oterao....Kasiljasa poslao na klupu...posvadjao pola tima....evo to isto radi u Celziju po drugi put ali je ovoga puta krenuo u startu i naravno opet preterao....na transfermarkt 5. tim po vrednosti na svetu....skuplji su od Arsenala, Dortmunda,Junajteda,AM,Juventusa,Liverpula.....on je Matica isto oterao....poslao Lukakua na pozajmicu....Tores,Ba i Eto su zajedno dali golova koliko i Bejl ove sezone!?

Koliko posebnom treba para u ovom roku...300-400 miliona da bi bio konkurentan?!
jedan "raspali" Liverpul je ove godine dao 30 golova vise od Celzija

Ubedljivo najveci potrosac medju trenerima u istoriji fudbala....covek je dosad u svojoj karijeri potrosio preko 2 milijarde eura na pojacanja?!strasno....recimo jedan Arsenal je potrosio oko 700 miliona za 130 godina a Murinjo skor tri puta vise za 10!?

Milos

pre 9 godina

i treba da ga proda... i njega i oscara
(meek mill, 4. maj 2014 09:46)

Prodati Azara i Oskara,dovesti jednog dobrog centralnog beka i jednog zadnjeg veznog da upotpuni liniju Luiz-Matic. Formacija za sledecu sezonu: 3 stopera, 2 beka, u sredini Matic,Luiz i jos jedan def. vezni,
Lampard i u napadu Kavani. Eeee kakva bi to ekipa bila,pa tu stvarno ne bi mogla lopta da prodje,milina za gledati!

tc tc tc, prodati Azara i Oskara... tc tc tc

emirko svemirko

pre 9 godina

Sramno vodjenje ekipe, sve više sam u situaciji da mislim da se Čelsi narednih godina neće boriti za trofeje... Oterati dobre igrače kao što su Mata i De Brujne, onda izbacivanje Eslija Kola sa pozicije prvog levog beka, pretnje Kurtoi da ne igra i da će mu uništiti karijeru kada se vrati sa pozajmice, vredjanje Azara koji je najkvalitetniji igrač. Igra se bunker svako gostovanje i svaka velika utakmica, Roman ovo neće trpeti i sledeće sezone, s obzirom da će se ova završiti bez osvojenog trofeja za Čelsi a u igri su bili Uefa super cup, Premier liga, FA cup, Liga cup, Liga šampiona...:-)

absolutezero

pre 9 godina

Reci mi, molim te, kakvom igrom je Zvezda te godine uzela kup sampiona? (iv13, 04. maj 2014 13:35)

Sem finala - dominantnom. Svi pregazeni k'o plitak potok. Finale kao finale, retko kad se tu umire u lepoti fudbala.

legendofherotonma

pre 9 godina

Najsmešniji su mi ovi što nam "crtaju" da je fudbal biznis i da su bitni rezultati a ne igra kao sama igra.

Gospodo naučnici koji izmišljate toplu vodu, znamo mi to, i zato i jesmo protiv modernog fudbala, zato i preziremo i ismevamo bunker, zato i dižemo čašu i slavimo kad Čolo Simeone opere "Specijalca" i to u sred Londona, sa tri pogotka u mreži.

Samo mi nije jasno gde ste vi u toj priči, jeste vi vlasnici klubova, akcionari, agenti pa su vam najbitniji rezultati i pare a fudbal kao fudbal ko šiša?
Pa onda bolje da se pobednik bira žrebom, žali bože onolikog opljačkanog naroda koji daje basnoslovne pare da gleda bunkere i tikitake.

legendofherotonma

pre 9 godina

@iv13

Zvezda 1991.?
Drala protivnike sa po 3-0, pobedila Bajern u Minhenu sa 2-1, u finalu se stisli, malo taktika, malo trema, cekao se neki prekid.
Darko Pančev zlatna kopačka Evrope.

legendofherotonma

pre 9 godina

@iv3

Ja ne bih, jer sam prijatelj fudbala i želim da gledam fudbal a ne bunker.

Ti si verovatno mlad i željan trofeja i titula, ja sam svoje ispucao u Bariju i Tokiju 1991., što se mene tiče fudbal ovde ne mora više ni da se igra.

M@rconi

pre 9 godina

I tako se gradi autoritet.Cao zdravo za naj igraca.Ja radim u skoli i kada bi ucenike izbacivao za svaki neprimeren gest,ponasanje i neslaganje ucionica bi mi bila prazna.Ne resava se sve izbacivanjem vec postoje drugacije pedagoske metode

Duke

pre 9 godina

@iv13
Zvezda je samo finale odigrala u Murinjovom stilu.Znaci samo 1 utakmicu.Pogledaj polufinalne utakmice sa Bajernom pa iskreno kazi da li je Murinjo odigrao ikad takve utakmice a imao je slicne ili bolje timove u poslednjih 10 godina.
Ove sezone je posebno upecatljiva utakmica sa Wba gde celzi ima 1-0 i brani se protiv tima iz donjeg dela tabele celo poluvreme.I naravno primi gol.

Srpski_zet

pre 9 godina

Inace me mrzi pisati komentare, ali sam morao kad sam vidio ove nebuloze i neistine o tome kako je Chelsea tj Mou ulupao 200 mil na igrace ove sezone. Razumijem da su ljudi puni mrznje, nerealni, puni predrasuda i skloni dvostrukim mjerilima, iskrivljavanju istine itd, posebno na ovim nasim prostorima....ali, nemojte bas toliko nakaradno i brutalno lagati da bi opravdali svoju mrznju i nedostatak argumenata. Dakle, dovedeni su Schurrle, Willian, Etto'o besplatno te zimus Matic i Salah, to je cca 80 mil...a prodani Matta i De Bruyne za oko 55 mil plus Lukaku i Courtois na posudbu gdje ih se ne placa, dakle minus mozda 10 mil. I naravno, za hejtere je Mou uvijek kriv, kad kupuje onda trosi i drukcije ne zna, kad proda za sjajnu cifru onda je sramota sto prodaje "takve igracine"...mislim stvarno :)

Bgd

pre 9 godina

Simeone taktički igra najsličnije Mourinho-u s tim što je u Londonu imao na raspolaganju daleko jači vezni red od Chelsea-ja. Da Lampard i Mikel nisu bili suspendovani ili da je Matić imao pravo da igra sve bi bilo drugačije. I Real je igrao defanzivno pa je stvorio mnogo više šansi nego Bajern i dao 4 gola.

Oper

pre 9 godina

Stvarno Matic je odlican igrac al daj molim da netko objasni kako bi to Chelsi igrao agresivnije sa njim? Covjek vecinu igre provodi odzadi kao osigurac za odbranu i zacetnik akcija naprijed, ima svega dvije asistencije i vi pricate o agresivnoj igre.

Владимир

pre 9 godina

Специјалац.
Рекох да упропастио Челски...
Отерао Мату, Лукакуа, Куртоу, Азара, Матића... довео Салаха, Етоа, Ба...
О томе како Челски игра, не треба. Очигледно је.

vince carter

pre 9 godina

dosao sam da pozdravim hejtere i saopstim im jednu tuznu vest..kalco ima 10 hiljada bodova vise od francuske lige,20 hiljada od ruske i 54 hiljada boda vise od jsl...ali dolazite bre i dalje slobodno hejtujte...pozdrav za vas,prepoznace te se..smejanje

korisnik

pre 9 godina

Najveći krivac za izbacivanje iz LŠ zato što nije napadao protivničkog beka kao što je normalno da krilo radi bez obzira na postavku igre pa sad pokušava da skrene pažnju sa sebe.

dragan

pre 9 godina

dajte ljudi nemojte da se zezamo koji bre kavani covek je obicno drvo jedan od najprecenjenijih igraca. Protiv celzija se nije video (osim kad je promasio pred kraj za prolaz). ovo ce biti jako los potez murinja

ogi

pre 9 godina

Hazar malo bolji Krasic u ono vrijeme, tako da vec biva procitan, nema timske igre covjek dobije loptu na pola terena i krece sam ka golu ko da je u 16st metara

legendofherotonma

pre 9 godina

To je to.
Za njim ide i Oskar kao i svi ostali "koji se ne zalažu za tim" (mada ih nije mnogo ostalo, tu je Vilijan koji tek što je kupljen, Mata i De Brujne su već oterani) to jest oni koji igraju fudbal, koji fudbal shvataju kao igru poteza, vica, koji poštuju publiku koja plaća 50 funti.
Zaista ispadneš potpuna budala kad daš tolike pare da ideš da gledaš bunker.
Srećom tu je Čolo Simeone da izvadi stvar.

Milos

pre 9 godina

i treba da ga proda... i njega i oscara
(meek mill, 4. maj 2014 09:46)

Prodati Azara i Oskara,dovesti jednog dobrog centralnog beka i jednog zadnjeg veznog da upotpuni liniju Luiz-Matic. Formacija za sledecu sezonu: 3 stopera, 2 beka, u sredini Matic,Luiz i jos jedan def. vezni,
Lampard i u napadu Kavani. Eeee kakva bi to ekipa bila,pa tu stvarno ne bi mogla lopta da prodje,milina za gledati!

tc tc tc, prodati Azara i Oskara... tc tc tc

legendofherotonma

pre 9 godina

Jedna stvar mi nije jasna kod navijača Čelzija.

Navijaju za tim koji je za junski i januarski prelazni rok ulupao sveukupno preko 200 miliona funti na pojačanja da bi igrao bunker.

Ubedljivo najbolji igrač tima, Eden Azar, se besomučno pljuje jer želi da igra fudbal, a brani se propagator bunkera Žoze Murinjo.

Shvatate li da je Čolo Simeone ponizio taj preskupi tim a da je pre nepunih godinu dana ostao bez najboljeg igrača i najboljeg strelca ekipe, a posle čijeg odlaska su "stručnjaci" prognozirali krah Atletika?
Shvatate li da je Čolo ponizio najgori oblik fudbala ikada, i to kako, najboljim i najjačim oružjem protiv antifudbala - fudbalom!

Naravno da je Azaru bilo krivo što njegova ekipa ne igra fudbal nego bunker.

Kako su se samo vremena promenila.
Kad se setim koliko smo mrzeli italijanski "katanačo" i doživljavali ga kao nešto najgore što se fudbalu desilo a danas se taj sistem slavi kao nešto najbolje ikada.

Бојан Филиповић

pre 9 godina

Увек сам подржавао Муриња али овај пут је Азар у праву. Имају један од најскупљих тимова а играју као кукавице

Bgd

pre 9 godina

Murinjo je poručio Hazard-u, Willian-u, Schurrle-u, Oscar-u i Salah-u da moraju da poprave igru i napreduju ili da napuste klub.
Razmena Hazard-a za Cavani-ja je vrlo logična i realna. Chelsea-ju treba centarfor a PSG-u krilo, cena im je otprilike ista tako da to neće biti problem.
Odlazak Torres-a nije izvestan obzirom da TSO (the special one) nije impresioniran D.Costa-om. Danas je TSO i zvanično izjavio da Lukaku nije na prodaju.
Veoma je moguće da Chelsea sledeće sezone pređe na 442 ili 352(3412. odnosno 3421) tako da ukoliko Hazard ode pretpostavljam da će DiMarija postati prioritet Murinja kao novo levo krilo.
Za one koji ne znaju glavna dva igrača koja Čelzi želi su Ross Barkley iz Evertona i Luke Shaw iz Southempton-a.

emirko svemirko

pre 9 godina

Sramno vodjenje ekipe, sve više sam u situaciji da mislim da se Čelsi narednih godina neće boriti za trofeje... Oterati dobre igrače kao što su Mata i De Brujne, onda izbacivanje Eslija Kola sa pozicije prvog levog beka, pretnje Kurtoi da ne igra i da će mu uništiti karijeru kada se vrati sa pozajmice, vredjanje Azara koji je najkvalitetniji igrač. Igra se bunker svako gostovanje i svaka velika utakmica, Roman ovo neće trpeti i sledeće sezone, s obzirom da će se ova završiti bez osvojenog trofeja za Čelsi a u igri su bili Uefa super cup, Premier liga, FA cup, Liga cup, Liga šampiona...:-)

iv13

pre 9 godina

To je to.
Za njim ide i Oskar kao i svi ostali "koji se ne zalažu za tim" (mada ih nije mnogo ostalo, tu je Vilijan koji tek što je kupljen, Mata i De Brujne su već oterani) to jest oni koji igraju fudbal, koji fudbal shvataju kao igru poteza, vica, koji poštuju publiku koja plaća 50 funti.
Zaista ispadneš potpuna budala kad daš tolike pare da ideš da gledaš bunker.
Srećom tu je Čolo Simeone da izvadi stvar.
(legendofherotonma, 4. maj 2014 10:14)

Ja bih dao "zadnjicu" da Zvezda ili Partizan ili nasa reprezentacija igraju kukavicki fudbal, ali da su stalno konkurenti za osvajanje evropskih takmicenja.

Sasa

pre 9 godina

U pravu je momak parkiranje dva autobusa ispred gola ne pali uvek a i dosadno je daj gol vise i popedi sustina igre. Nikad nisam gotivio prepotenka upravo zbog bunkera.

milan

pre 9 godina

nisam primetio da Chelsea igra bunker na svakoj utakmici.
mnogo je lupetaranja ovde.
ne vidim problem da se nekad odigra i na rezultat.
taj isti Chelsea je objasnio sta je fudbal i to protiv mnogo ofanzivnijih ekipa, ali kad nekad odigra takticki defanzivno.... odmah pljuvacina.
Murinjo je majstor taktike, sta god vi svi mislili o tome.

Guide

pre 9 godina

Citam komentare o "anti fudbalu" Celzija, a ja se samo pitam da li je cilj fudbalske igre rezultat ili broj driblinga i lepih poteza u toku jedne utakmice? Fudbal je vec dugi niz godina biznis, a rezultati donose novac, tek na nekom trecem mestu po vaznosti su navijaci...

legendofherotonma

pre 9 godina

@iv3

Ja ne bih, jer sam prijatelj fudbala i želim da gledam fudbal a ne bunker.

Ti si verovatno mlad i željan trofeja i titula, ja sam svoje ispucao u Bariju i Tokiju 1991., što se mene tiče fudbal ovde ne mora više ni da se igra.

voke

pre 9 godina

I ja sam uvek podržavao Murinja, ali sad ga je preterao.. Azar bi trebao da ostane po svaku cenu, Torres i Eto da odu, dođe jedan špic koji je stvarno kvalitetan, vrati se Lukaku...A ne da menja pola tima.Iskreno ne gotivim ni Vilijana jer smatram da nije igrač koji je za Čelsi, pre za Everton ili solidne klubove u tom rangu..Greške Čelsja u prethodnim godinama je prodaja Staridža i Mate i ponovno puštanje Lukakua na pozajmicu..Sve u svemu videćemo

legendofherotonma

pre 9 godina

Najsmešniji su mi ovi što nam "crtaju" da je fudbal biznis i da su bitni rezultati a ne igra kao sama igra.

Gospodo naučnici koji izmišljate toplu vodu, znamo mi to, i zato i jesmo protiv modernog fudbala, zato i preziremo i ismevamo bunker, zato i dižemo čašu i slavimo kad Čolo Simeone opere "Specijalca" i to u sred Londona, sa tri pogotka u mreži.

Samo mi nije jasno gde ste vi u toj priči, jeste vi vlasnici klubova, akcionari, agenti pa su vam najbitniji rezultati i pare a fudbal kao fudbal ko šiša?
Pa onda bolje da se pobednik bira žrebom, žali bože onolikog opljačkanog naroda koji daje basnoslovne pare da gleda bunkere i tikitake.

vince carter

pre 9 godina

dosao sam da pozdravim hejtere i saopstim im jednu tuznu vest..kalco ima 10 hiljada bodova vise od francuske lige,20 hiljada od ruske i 54 hiljada boda vise od jsl...ali dolazite bre i dalje slobodno hejtujte...pozdrav za vas,prepoznace te se..smejanje

Православ

pre 9 godina

Јирген Клоп је од тима који није на папиру вредео ни 50 милиона евра створио екипу која вреди преко 300. Е, то могу само прави менаџери као Мурке и Јирген!

da da da

pre 9 godina

sve je to vec vidjeno....o tome sam vec pisao ranije....e covece pa on je jednog Raula oterao....Kasiljasa poslao na klupu...posvadjao pola tima....evo to isto radi u Celziju po drugi put ali je ovoga puta krenuo u startu i naravno opet preterao....na transfermarkt 5. tim po vrednosti na svetu....skuplji su od Arsenala, Dortmunda,Junajteda,AM,Juventusa,Liverpula.....on je Matica isto oterao....poslao Lukakua na pozajmicu....Tores,Ba i Eto su zajedno dali golova koliko i Bejl ove sezone!?

Koliko posebnom treba para u ovom roku...300-400 miliona da bi bio konkurentan?!
jedan "raspali" Liverpul je ove godine dao 30 golova vise od Celzija

Ubedljivo najveci potrosac medju trenerima u istoriji fudbala....covek je dosad u svojoj karijeri potrosio preko 2 milijarde eura na pojacanja?!strasno....recimo jedan Arsenal je potrosio oko 700 miliona za 130 godina a Murinjo skor tri puta vise za 10!?

dusan

pre 9 godina

Bolje da on ode,ako ce nastaviti sa ovakvim fudbalom. Steta je sa takvim igracima igrati defanzivno,protiv Atletika na istoj strani Ivanovic i Aspilikueta a Oskar, Surle na klupi i sta drugo ocekivati nego poraz.

legendofherotonma

pre 9 godina

Ovo je najveća kriza fudbala ikada, čim se "katanačo" proglašava za nešto najbolje što fudbal može da iznedri.

Nadam se što skorijem sahranjivanju bunkera i povratku fudbala u fudbal, zamislite da svi igraju kao Murinjo i Gvardiola?

Ili još gore zamislite da nekom genijalcu padne napamet da iskombinuje ove dve nebuloze?
Zamislite kako se 5 odbrambenih, 3 defanzivna i 2 centralna vezna dodaju na svojoj polovini 90 minuta...pa kad izgube loptu onda to isto radi i onaj drugi tim...Ko bi to gledao?

M@rconi

pre 9 godina

I tako se gradi autoritet.Cao zdravo za naj igraca.Ja radim u skoli i kada bi ucenike izbacivao za svaki neprimeren gest,ponasanje i neslaganje ucionica bi mi bila prazna.Ne resava se sve izbacivanjem vec postoje drugacije pedagoske metode

dalibor

pre 9 godina

Azar je na putu da postane vrhunski igrac i na tom putu mora da nauci da se ne smije preko novina trener napadati, pogotovo vrhunski kao sto je to Murinjo. Bilo je u proteklim godinama i daleko tezih situacija situacija u Celziju pa ne znam da su preko novina Teri ili Lampard napadali trenera.

Bgd

pre 9 godina

Oscar nije na prodaju kao ni Luiz i Ramiress, osim ako za poslednju dvojicu uspeju da dovedu Fabregas-a, Kross-a ili Vidal-a. Ba i Eto'o će napustiti klub, Lampard ide u penziju možda i Cole. Hillario i Schwarzeq takođe.
Chelsea mora da dovede jednog ili dva napadača, levog beka, a ukoliko Mikel ode čak dva centralna vezna igrača, kao i jedno levonogo levo krilo.
U PL klub može da registruje 17 igrača koji nisu homegrown-domaći igrači. Naprimer, Lukaku iako je belgijanac je homegrown player zato što je proveo od 18-21 godine igrajući u engleskoj.
Što se tiče Oscar-a momak je od avgusta 2012 do decembra 2013 odigrao 109 utakmica što za Chelsea što za Brazil, uz sve to vuče povredu kuka mesecima. Pritom brazilska federacija vrši pritisak na Chelsea jer najozbiljnije računa na Oscar-a kao na jednog od najbitnijih igrača.
Mourinho je nasledio Hazard-a, Mata-u i tiki-taka u pokušaju od prethodnih menadžera. Sad polako priprema tim koji on želi za sledeće sezone.
Samo da vas podsetim da Mourinho drži rekord sa Real-om sa osvojenih 100 bodova i 126 golova u prvenstvu-toliko o njegovom defanzivnom fudbalu.
Kakve igrače imaš tako i igraš.

korisnik

pre 9 godina

Najveći krivac za izbacivanje iz LŠ zato što nije napadao protivničkog beka kao što je normalno da krilo radi bez obzira na postavku igre pa sad pokušava da skrene pažnju sa sebe.

Srpski_zet

pre 9 godina

Inace me mrzi pisati komentare, ali sam morao kad sam vidio ove nebuloze i neistine o tome kako je Chelsea tj Mou ulupao 200 mil na igrace ove sezone. Razumijem da su ljudi puni mrznje, nerealni, puni predrasuda i skloni dvostrukim mjerilima, iskrivljavanju istine itd, posebno na ovim nasim prostorima....ali, nemojte bas toliko nakaradno i brutalno lagati da bi opravdali svoju mrznju i nedostatak argumenata. Dakle, dovedeni su Schurrle, Willian, Etto'o besplatno te zimus Matic i Salah, to je cca 80 mil...a prodani Matta i De Bruyne za oko 55 mil plus Lukaku i Courtois na posudbu gdje ih se ne placa, dakle minus mozda 10 mil. I naravno, za hejtere je Mou uvijek kriv, kad kupuje onda trosi i drukcije ne zna, kad proda za sjajnu cifru onda je sramota sto prodaje "takve igracine"...mislim stvarno :)

Ako je mogao Drogba, a moze i Lampard, Tery..

pre 9 godina

Ukoliko specijalni ne moze u duzem intervalu da utice na Azara da se bori svih 90min za grb i saigrace, znaci da to ne bude samo na nekim utakmicama(primer utakmice sa ManC, gde je Azar igrao i napred i nazad), i da jednostavno nosi ekipu svojim nevidjenim talentom, onda je to lose i za igraca i klub. Mada, ipak je on mlad, i tek mu predstoji blistava karijera. Mislim da ce Murinjo to uspeti.. Ne verujem da je Jaja Ture u tim godinama imao kapacitet vodje.. Ukoliko u Chelsea dodje jedan igrac extra klase(golgeter), i smakne pritisak sa Azara da mora da bude najbolji svaku utakmicu, to ce biti pun pogodak! E takvu, masineriju sl sezone nece moci niko da zaustavi! Nadam se ostanku Azara, pa zivi bili, pa videli.

Владимир

pre 9 godina

Специјалац.
Рекох да упропастио Челски...
Отерао Мату, Лукакуа, Куртоу, Азара, Матића... довео Салаха, Етоа, Ба...
О томе како Челски игра, не треба. Очигледно је.

Ivan Novkovic

pre 9 godina

Bilo kako bilo kad nema ocekivanih rezultata ima tenzije. Za svadju je potrebno dvoje. Bolje bi im bilo da se smire. Ako ode Azar Celsi nece imati gde da kupi da nadoknadi taj gubitak.

Oper

pre 9 godina

Stvarno Matic je odlican igrac al daj molim da netko objasni kako bi to Chelsi igrao agresivnije sa njim? Covjek vecinu igre provodi odzadi kao osigurac za odbranu i zacetnik akcija naprijed, ima svega dvije asistencije i vi pricate o agresivnoj igre.

zagor te nej

pre 9 godina

murinjo ce se ocigledno zadrzati u celziju, i svaki igrac koji krene da mu rusi autoritet bice odstranjen. tako je ferguson radio. igraci treba da shvate da su zamenljivi i da treba da rade svoj posao za koji su itekako placeni. i da se ovo desi, kavani je takodje pakao od igraca!

legendofherotonma

pre 9 godina

@iv13

Zvezda 1991.?
Drala protivnike sa po 3-0, pobedila Bajern u Minhenu sa 2-1, u finalu se stisli, malo taktika, malo trema, cekao se neki prekid.
Darko Pančev zlatna kopačka Evrope.

Bgd

pre 9 godina

Simeone taktički igra najsličnije Mourinho-u s tim što je u Londonu imao na raspolaganju daleko jači vezni red od Chelsea-ja. Da Lampard i Mikel nisu bili suspendovani ili da je Matić imao pravo da igra sve bi bilo drugačije. I Real je igrao defanzivno pa je stvorio mnogo više šansi nego Bajern i dao 4 gola.

absolutezero

pre 9 godina

Reci mi, molim te, kakvom igrom je Zvezda te godine uzela kup sampiona? (iv13, 04. maj 2014 13:35)

Sem finala - dominantnom. Svi pregazeni k'o plitak potok. Finale kao finale, retko kad se tu umire u lepoti fudbala.

Duke

pre 9 godina

@iv13
Zvezda je samo finale odigrala u Murinjovom stilu.Znaci samo 1 utakmicu.Pogledaj polufinalne utakmice sa Bajernom pa iskreno kazi da li je Murinjo odigrao ikad takve utakmice a imao je slicne ili bolje timove u poslednjih 10 godina.
Ove sezone je posebno upecatljiva utakmica sa Wba gde celzi ima 1-0 i brani se protiv tima iz donjeg dela tabele celo poluvreme.I naravno primi gol.

Ezekilj 24-17

pre 9 godina

Ma, Murinju treba jedan "murinjovski" vodja tima kao sto su bili Deko, Snajder, pa i Lampard. Njegovoj igri ne odgovara kad je glavni igrac "carobnjak" poput Azara koji na jednoj utakmici moze da da 2 gola i namesti 3, a na sledecoj kada je mozda i potrebniji on zakaze skroz. I zato, kad vec moze da ga proda za lepu svotu, tako i treba.
E sad, naci nekog kome Matic samo treba da preda loptu, a ovaj da vec smisli sta i kako treba uraditi do kraja akcije... nece biti lako, ali nekako posle svih ovih godina imam poverenja u Specijalnog.