Ponedeljak, 28.04.2014.

15:30

Simeone impresioniran Čelsijem

Trener fudbalera Atletiko Madrida Dijego Simeone impresioniran je igrom Čelsija na utakmici odigranoj u nedelju na Enfildu protiv Liverpula (0:2).

Izvor: SV

Simeone impresioniran Èelsijem IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

29 Komentari

Sortiraj po:

Stara kuka

pre 10 godina

Ovo je Liga Sampiona, uz SP u fudbalu najpopularnije i najgledanije takmicenje na svetu. Svake godine je sve teze i teze doci do zavrsnice, pa nije ovo kup Lilijane Ronketi. Svako ima pravo da igra kako hoce, pamte se titule i pobede posebno kada se dodje do same zavrsnice a to je polufinale i finale.
Atletiko igra konstantno cele sezone, i ne samo ove vec poslednje tri sto pokazuju i rezultati. Imaju 20 najveci budzet u Evropi, tanku klupu a ovde ih neko optuzuje i cak govori kako su odvratna ekipa uz Celzi. Pricate o bunkeru protiv Barse, a ja vas pitam kakvom crnom bunkeru, pa jel ste gledali dvomec, jel Vilja iz presinga imao dve sjajne sanse na Nou Kampu, a tek o revansu da ne pricam. Barsu nije znalo sta je snaslo prvih 20 minuta meca, Atletiko ih je razbio tako sto su dali gol i pogodili 2 stative i jednu precku. Komentator na Areni je sam rekao Barsa je razbijena, u nokdaunu i ne zna sta je snaslo. U polufianlu su u prvoj utakmuic napali i napadali Celzi ali nije islo, 25 ili 26 suteva na gol. A da su i igrali bunker pa sta, na papiru su slabija ekipa od mnogih, pa jel treba da prime par golova i onda ce svi reci ma smesna ekipa, eto.
Sto se tice prvenstva Spanije ispred su Reala i Barse ejjjj ispred njih 3 kola pre kraja. Kako igraju, pa NA REZULTAT! Tako se u ovoj fazi sampionata OSVAJA titula.

zainteresovani

pre 10 godina

@Toza --- zasto onda sa ushicenjem ne pises o italijanskom katancu koji toliko puta osvojio SP, i ne samo to, nego je to dosadno bilo. Izvini ako si mladji pa nisi gledao...

@DROGBA11 --- ti mladicu ne znam koju si utakmicu gledao kada je na terenu Atletiko u Madridu razvaljivao Barsu i samo u prvih 20minuta kada je i postigao gol pogodio 2 precke i 2 stative, ne svog vec protivnickog (Barsinog) gola. Ili je to mozda iz odbrane. Simeone nema taj kvalitet igraca i MORA ponekad da taktizira ali u napadu igra mnogo direktnije uz mnje poseda lopte od komsija i Katalonaca. Pises cesto ovde ali cini mi se da ne razumes bas. Bice mi drago ako sam ti bar malo pomogao pred mec u sredu, kojim "ocima" da gledas. Nema na cemu!

DROGBA11

pre 10 godina

@(AHTUNG DIHTUNG, 28. april 2014 23:37)
Buraz prosecna vrednost prve postave Atletika je bila 18mil evra,starost 26 godina,a Celsija ,17.8 mil evra ali starost 29 godina. Jos u gostima,sasvim realno. Ja bih voleo da sad Murinjo pusti Azara,Oskara,Vilijana i Etoa pa da vidis kako ce Atletiko u bunker. Celsi ima jacu klupu,ali samo 11 igraca mogu na teren. To su cinjenice.

AHTUNG DIHTUNG

pre 10 godina

DROGBA,
једини проблем је што Симеоне има дупло слабији тим и много краћу клупу од Челзија и Барсе.

Њега разумем да се против таквих тимова повуче, али Смориња са онаквим играчима не. Али зато Сморињу смета кад Вест Хем ископира његов приступ утакмици и каже да играју "фудбал из 19-ог века". Демагог.

Toza

pre 10 godina

Kad se u košarci insistira na jakoj odbrani, onda je to dobra taktika, a kad je to slučaj u fudbalu, onda je to tzv. "antifudbal". Igra se na rezultat, na gol više. Fudbal nije umetničko klizanje i ne ocenjuje se umetnički dojam.
Uostalom, ja volim da gledam utakmice Čelsija i kad se brani i kad napada, a čini mi se da je dovde stigao sa pola snage i da će ovaj tim tek pokazati koliko vredi i u prvenstvu i u LŠ. Mislim da i Siti i Liverpul i Bajern i Real i Atletiko pokazuju znake umora, što se za Čelsi ne bi moglo reći.

DROGBA11

pre 10 godina

@(@@@, 28. april 2014 18:22)
Sto se tice drugog odgovora,ima istine. Ali ako vec odvajas Atletiko od Celsija po finansijskim mogucnostima,nikako Celsi ne moze da se meri sa Barsom,Realom,PSG,Sitijem,Junatedom(ovi poslednji ce sad morati da kupuju,a ni ranije nisu bili bas stedljivi kao sto se misli). Tek o platama da ne govorim.Azar,Tores 170k,Mesi,Ronaldo,Runi,Ibra 300-400k,itd... objavite bar ovaj kad onu ozbiljniju analizu niste.

PFC

pre 10 godina

Atletiku ce biti lakse 0:0 je mac sa dve ostrice za Celsi i vise odgovara Atletiku jer ne moraju da daju gol,ovde ce Celsi morati da napadne jes da im je sa PSG uspelo ali Atletiko je takticki potkovaniji

tororoso

pre 10 godina

@ Stivi G vecina vrhunskih evropskih timova u ovoj fazi takmicenja kao sto je polufinale lige sampiona, gde je ulog titula sampiona Evrope igra na rezultat. Vidim da tebi smeta sto igraju na rezultat, defanzivno, bunker ili parkiranje autobusa. U toku jednog prosecnog fudbalskog vikenda u Evropi a i sire igra se pregrst meceva sa puno golova, nepadackih taktika i slicno, pa ko voli nek izvoli, nek gleda sta voli. Onaj ko osporava taktiku jednog Murinja u polufinalu lige sampiona tvrdeci kako ne moze da gleda neka ne gleda, jer nije fudbal samo tika - taka, Bajernova kontra i slicno. Sportski pozdrav!

@@@

pre 10 godina

@DROGBA11
Dosao je do polufinala LS sa Realom, ali realno, imao je na raspolaganju najskuplji tim na svetu. Ne verujem da je iskljucivo njegova zasluga. A taj tim je pravljen za osvajanje LS, ne za polufinala.
Seti se samo kako je ispao od Bajerna. Imali su sve u svojim rukama, sjajan rezultat u revansu, a onda je Murinjo odlucio da cuva rezultat i tako se Bajern vratio u mec i na kraju prosao u finale.
Ne igra on bunker uvek, naravno, ali igra u vecini odlucujucih, najvaznijih utakmica.
Celzi je jedan sjajan tim, u svakom pogledu. Na kraju krajeva, u prethodne 2 godine osvojili su 2 evropske titule, a sada su jaci nego kada su osvojili LS.
Ipak, Murinjo ne koristi potencijal koji ima. Ne kazem da mora da igra napadacki, kao Barsa, Bajern ili Liverpul, ali ima igrace sa kojima ne mora da igra bunker.
Kao sto ima sposobnost da iz slabijih timova izvuce maksimum, tako ima odliku da od super jakih timova kakvi su Real ili Celzi ne izvuce taj maksimum, zato sto umesto da taktiku prilagodjava timu, on igrace prilagodjava svojoj taktici.

Stivi G

pre 10 godina

Samo besposlen covek ce gledati tu utakmicu! Utakmicu gde ce gledati kardio 20 fudbalera 120 minuta bez golova.Odvratne su obe ekipe.A vidim i Real da je koristio istu taktiku i to kod kuce u ls."Kraljevi" koji kostaju 600,700 miliona igraju kod kuce bunkercinu i na kontru.PI odvratno za gledati.

@@@

pre 10 godina

@DROGBA11
Simeone vodi Atletiko koji je u finansijskom smislu patuljak u poredjenju sa Barsom, Realom, Celzijem... on mora da se snalazi kako zna i ume, da imaju novac koji imaju Barsa i Real, ne bi skoro svake godine prodavali najbolje igrace.
Murinjo ima skup i kvalitetan tim koji je itekako sposoban da napada, ima odlican napad i vezni red, pa i pored toga u najvaznijim utakmicama igra bunker, brani se i igra na kontre.
Takvom igrom nije uspeo nikada da dodje do finala sa Celzijem, a i sa Realom je ostvario lose rezultate jer nije znao kako da iskoristi tim kakav Real ima.
Zamisli na sta bi licio fudbal kada bi se svi branili sa 10 igraca ispred svog kaznenog prostora? Pa to niko ne bi gledao.

DROGBA11

pre 10 godina

@(@@@, 28. april 2014 17:12)
Nije mi Murinjo ni otac ni brat,ali reci da nije imao uspeha u Realu? 3god, 3 polufinala LS(godinama nisu stizali do te faze),titula u ligi i kup,u vreme najjace Barse. I jos oborili rekord datih golova u ligi,Ronaldo dobio zlatnu loptu sa njim,toliko o bunkeru. Kazes Celsijev napad "jak",Tores nebitan lik uvek i bio, Eto ne zna se koliko godina ima a Demba od imena ova 2 ne moze da dodje na red.

DROGBA11

pre 10 godina

Razumem ja da se ljudima smucili Real i Barsa,ali ovaj Atletiko pod Simeoneom ima slicnu igru kao Murinjov Celsi. A ne cujem da neko prica o bunkeru. Pa kako su izbacili Barsu? Ofanzivom? Atletiko dobija utakmice uglavnom minimalnom prednoscu,kao i Celsi. Pa ne cujem da je to ziheraski. Simeone razume igru,moglo bi se reci da mu je Murinjo uzor,i otud i ovakva,realna izjava.

@

pre 10 godina

@Draza
Da, a nasi "strucnjaci" za fudbal slave "Murinjovu taktiku" za koju jadnici ne znaju da postoji vec 50 godina i zove se katenaco (lanac na italijanskom jeziku).

M

pre 10 godina

Simeone je valjda shvatio da lopta mora da ide po zemlji ako misli da pobedi Celzi. Ono sa nabacivanjem u peterac nikad ne moze da donese rezultat. Najvise brine slaba forma Diega Koste koji se u poslednjih nekoliko utakmica propisno ispromasivao.

NouNejmovic

pre 10 godina

Koliko god gotivio Atletiko,ovde staju,nema sanse da prodju Celzi. Jos pre osmine finala sam govorio kako je Celzi glavni kandidat jer Murinjo je majstor kada se igra na rezultat. Videcete...finale Celzi-Real i Murinjo uzima,Madridjani nastavljaju tugu bez trofeja,iako sam njihov fan i bio sam na Bernabeu i onda Jose moze da se povuce iz fudbala laganica.

punoletni delikvent

pre 10 godina

Naravno da je impresioniran kad su sa drugim timom sadžgali Penalpool u najjačem sastavu. No to ne mora ništa da znači jer je Atletiko neuporedivo bolji i kvalitetniji tim a i Chelsea će sad morati da napadne. Odlična utakmica u najavi

G

pre 10 godina

I vama je isti taj Murinjo dao fore 90 minuta da date gol, ali ste imali prvu sut u okvir pred kraj meca isto kao i Liverpul.

Imate stece vise nego pameti, kao prosle godine Dortmund. Sve po 1:0, onda bunker i ostalo.

DROGBA11

pre 10 godina

Razumem ja da se ljudima smucili Real i Barsa,ali ovaj Atletiko pod Simeoneom ima slicnu igru kao Murinjov Celsi. A ne cujem da neko prica o bunkeru. Pa kako su izbacili Barsu? Ofanzivom? Atletiko dobija utakmice uglavnom minimalnom prednoscu,kao i Celsi. Pa ne cujem da je to ziheraski. Simeone razume igru,moglo bi se reci da mu je Murinjo uzor,i otud i ovakva,realna izjava.

M

pre 10 godina

Simeone je valjda shvatio da lopta mora da ide po zemlji ako misli da pobedi Celzi. Ono sa nabacivanjem u peterac nikad ne moze da donese rezultat. Najvise brine slaba forma Diega Koste koji se u poslednjih nekoliko utakmica propisno ispromasivao.

@

pre 10 godina

@Draza
Da, a nasi "strucnjaci" za fudbal slave "Murinjovu taktiku" za koju jadnici ne znaju da postoji vec 50 godina i zove se katenaco (lanac na italijanskom jeziku).

NouNejmovic

pre 10 godina

Koliko god gotivio Atletiko,ovde staju,nema sanse da prodju Celzi. Jos pre osmine finala sam govorio kako je Celzi glavni kandidat jer Murinjo je majstor kada se igra na rezultat. Videcete...finale Celzi-Real i Murinjo uzima,Madridjani nastavljaju tugu bez trofeja,iako sam njihov fan i bio sam na Bernabeu i onda Jose moze da se povuce iz fudbala laganica.

punoletni delikvent

pre 10 godina

Naravno da je impresioniran kad su sa drugim timom sadžgali Penalpool u najjačem sastavu. No to ne mora ništa da znači jer je Atletiko neuporedivo bolji i kvalitetniji tim a i Chelsea će sad morati da napadne. Odlična utakmica u najavi

@@@

pre 10 godina

@DROGBA11
Simeone vodi Atletiko koji je u finansijskom smislu patuljak u poredjenju sa Barsom, Realom, Celzijem... on mora da se snalazi kako zna i ume, da imaju novac koji imaju Barsa i Real, ne bi skoro svake godine prodavali najbolje igrace.
Murinjo ima skup i kvalitetan tim koji je itekako sposoban da napada, ima odlican napad i vezni red, pa i pored toga u najvaznijim utakmicama igra bunker, brani se i igra na kontre.
Takvom igrom nije uspeo nikada da dodje do finala sa Celzijem, a i sa Realom je ostvario lose rezultate jer nije znao kako da iskoristi tim kakav Real ima.
Zamisli na sta bi licio fudbal kada bi se svi branili sa 10 igraca ispred svog kaznenog prostora? Pa to niko ne bi gledao.

tororoso

pre 10 godina

@ Stivi G vecina vrhunskih evropskih timova u ovoj fazi takmicenja kao sto je polufinale lige sampiona, gde je ulog titula sampiona Evrope igra na rezultat. Vidim da tebi smeta sto igraju na rezultat, defanzivno, bunker ili parkiranje autobusa. U toku jednog prosecnog fudbalskog vikenda u Evropi a i sire igra se pregrst meceva sa puno golova, nepadackih taktika i slicno, pa ko voli nek izvoli, nek gleda sta voli. Onaj ko osporava taktiku jednog Murinja u polufinalu lige sampiona tvrdeci kako ne moze da gleda neka ne gleda, jer nije fudbal samo tika - taka, Bajernova kontra i slicno. Sportski pozdrav!

DROGBA11

pre 10 godina

@(@@@, 28. april 2014 17:12)
Nije mi Murinjo ni otac ni brat,ali reci da nije imao uspeha u Realu? 3god, 3 polufinala LS(godinama nisu stizali do te faze),titula u ligi i kup,u vreme najjace Barse. I jos oborili rekord datih golova u ligi,Ronaldo dobio zlatnu loptu sa njim,toliko o bunkeru. Kazes Celsijev napad "jak",Tores nebitan lik uvek i bio, Eto ne zna se koliko godina ima a Demba od imena ova 2 ne moze da dodje na red.

G

pre 10 godina

I vama je isti taj Murinjo dao fore 90 minuta da date gol, ali ste imali prvu sut u okvir pred kraj meca isto kao i Liverpul.

Imate stece vise nego pameti, kao prosle godine Dortmund. Sve po 1:0, onda bunker i ostalo.

Stivi G

pre 10 godina

Samo besposlen covek ce gledati tu utakmicu! Utakmicu gde ce gledati kardio 20 fudbalera 120 minuta bez golova.Odvratne su obe ekipe.A vidim i Real da je koristio istu taktiku i to kod kuce u ls."Kraljevi" koji kostaju 600,700 miliona igraju kod kuce bunkercinu i na kontru.PI odvratno za gledati.

@@@

pre 10 godina

@DROGBA11
Dosao je do polufinala LS sa Realom, ali realno, imao je na raspolaganju najskuplji tim na svetu. Ne verujem da je iskljucivo njegova zasluga. A taj tim je pravljen za osvajanje LS, ne za polufinala.
Seti se samo kako je ispao od Bajerna. Imali su sve u svojim rukama, sjajan rezultat u revansu, a onda je Murinjo odlucio da cuva rezultat i tako se Bajern vratio u mec i na kraju prosao u finale.
Ne igra on bunker uvek, naravno, ali igra u vecini odlucujucih, najvaznijih utakmica.
Celzi je jedan sjajan tim, u svakom pogledu. Na kraju krajeva, u prethodne 2 godine osvojili su 2 evropske titule, a sada su jaci nego kada su osvojili LS.
Ipak, Murinjo ne koristi potencijal koji ima. Ne kazem da mora da igra napadacki, kao Barsa, Bajern ili Liverpul, ali ima igrace sa kojima ne mora da igra bunker.
Kao sto ima sposobnost da iz slabijih timova izvuce maksimum, tako ima odliku da od super jakih timova kakvi su Real ili Celzi ne izvuce taj maksimum, zato sto umesto da taktiku prilagodjava timu, on igrace prilagodjava svojoj taktici.

Toza

pre 10 godina

Kad se u košarci insistira na jakoj odbrani, onda je to dobra taktika, a kad je to slučaj u fudbalu, onda je to tzv. "antifudbal". Igra se na rezultat, na gol više. Fudbal nije umetničko klizanje i ne ocenjuje se umetnički dojam.
Uostalom, ja volim da gledam utakmice Čelsija i kad se brani i kad napada, a čini mi se da je dovde stigao sa pola snage i da će ovaj tim tek pokazati koliko vredi i u prvenstvu i u LŠ. Mislim da i Siti i Liverpul i Bajern i Real i Atletiko pokazuju znake umora, što se za Čelsi ne bi moglo reći.

DROGBA11

pre 10 godina

@(@@@, 28. april 2014 18:22)
Sto se tice drugog odgovora,ima istine. Ali ako vec odvajas Atletiko od Celsija po finansijskim mogucnostima,nikako Celsi ne moze da se meri sa Barsom,Realom,PSG,Sitijem,Junatedom(ovi poslednji ce sad morati da kupuju,a ni ranije nisu bili bas stedljivi kao sto se misli). Tek o platama da ne govorim.Azar,Tores 170k,Mesi,Ronaldo,Runi,Ibra 300-400k,itd... objavite bar ovaj kad onu ozbiljniju analizu niste.

AHTUNG DIHTUNG

pre 10 godina

DROGBA,
једини проблем је што Симеоне има дупло слабији тим и много краћу клупу од Челзија и Барсе.

Њега разумем да се против таквих тимова повуче, али Смориња са онаквим играчима не. Али зато Сморињу смета кад Вест Хем ископира његов приступ утакмици и каже да играју "фудбал из 19-ог века". Демагог.

PFC

pre 10 godina

Atletiku ce biti lakse 0:0 je mac sa dve ostrice za Celsi i vise odgovara Atletiku jer ne moraju da daju gol,ovde ce Celsi morati da napadne jes da im je sa PSG uspelo ali Atletiko je takticki potkovaniji

DROGBA11

pre 10 godina

@(AHTUNG DIHTUNG, 28. april 2014 23:37)
Buraz prosecna vrednost prve postave Atletika je bila 18mil evra,starost 26 godina,a Celsija ,17.8 mil evra ali starost 29 godina. Jos u gostima,sasvim realno. Ja bih voleo da sad Murinjo pusti Azara,Oskara,Vilijana i Etoa pa da vidis kako ce Atletiko u bunker. Celsi ima jacu klupu,ali samo 11 igraca mogu na teren. To su cinjenice.

Stara kuka

pre 10 godina

Ovo je Liga Sampiona, uz SP u fudbalu najpopularnije i najgledanije takmicenje na svetu. Svake godine je sve teze i teze doci do zavrsnice, pa nije ovo kup Lilijane Ronketi. Svako ima pravo da igra kako hoce, pamte se titule i pobede posebno kada se dodje do same zavrsnice a to je polufinale i finale.
Atletiko igra konstantno cele sezone, i ne samo ove vec poslednje tri sto pokazuju i rezultati. Imaju 20 najveci budzet u Evropi, tanku klupu a ovde ih neko optuzuje i cak govori kako su odvratna ekipa uz Celzi. Pricate o bunkeru protiv Barse, a ja vas pitam kakvom crnom bunkeru, pa jel ste gledali dvomec, jel Vilja iz presinga imao dve sjajne sanse na Nou Kampu, a tek o revansu da ne pricam. Barsu nije znalo sta je snaslo prvih 20 minuta meca, Atletiko ih je razbio tako sto su dali gol i pogodili 2 stative i jednu precku. Komentator na Areni je sam rekao Barsa je razbijena, u nokdaunu i ne zna sta je snaslo. U polufianlu su u prvoj utakmuic napali i napadali Celzi ali nije islo, 25 ili 26 suteva na gol. A da su i igrali bunker pa sta, na papiru su slabija ekipa od mnogih, pa jel treba da prime par golova i onda ce svi reci ma smesna ekipa, eto.
Sto se tice prvenstva Spanije ispred su Reala i Barse ejjjj ispred njih 3 kola pre kraja. Kako igraju, pa NA REZULTAT! Tako se u ovoj fazi sampionata OSVAJA titula.

zainteresovani

pre 10 godina

@Toza --- zasto onda sa ushicenjem ne pises o italijanskom katancu koji toliko puta osvojio SP, i ne samo to, nego je to dosadno bilo. Izvini ako si mladji pa nisi gledao...

@DROGBA11 --- ti mladicu ne znam koju si utakmicu gledao kada je na terenu Atletiko u Madridu razvaljivao Barsu i samo u prvih 20minuta kada je i postigao gol pogodio 2 precke i 2 stative, ne svog vec protivnickog (Barsinog) gola. Ili je to mozda iz odbrane. Simeone nema taj kvalitet igraca i MORA ponekad da taktizira ali u napadu igra mnogo direktnije uz mnje poseda lopte od komsija i Katalonaca. Pises cesto ovde ali cini mi se da ne razumes bas. Bice mi drago ako sam ti bar malo pomogao pred mec u sredu, kojim "ocima" da gledas. Nema na cemu!

G

pre 10 godina

I vama je isti taj Murinjo dao fore 90 minuta da date gol, ali ste imali prvu sut u okvir pred kraj meca isto kao i Liverpul.

Imate stece vise nego pameti, kao prosle godine Dortmund. Sve po 1:0, onda bunker i ostalo.

Stivi G

pre 10 godina

Samo besposlen covek ce gledati tu utakmicu! Utakmicu gde ce gledati kardio 20 fudbalera 120 minuta bez golova.Odvratne su obe ekipe.A vidim i Real da je koristio istu taktiku i to kod kuce u ls."Kraljevi" koji kostaju 600,700 miliona igraju kod kuce bunkercinu i na kontru.PI odvratno za gledati.

punoletni delikvent

pre 10 godina

Naravno da je impresioniran kad su sa drugim timom sadžgali Penalpool u najjačem sastavu. No to ne mora ništa da znači jer je Atletiko neuporedivo bolji i kvalitetniji tim a i Chelsea će sad morati da napadne. Odlična utakmica u najavi

NouNejmovic

pre 10 godina

Koliko god gotivio Atletiko,ovde staju,nema sanse da prodju Celzi. Jos pre osmine finala sam govorio kako je Celzi glavni kandidat jer Murinjo je majstor kada se igra na rezultat. Videcete...finale Celzi-Real i Murinjo uzima,Madridjani nastavljaju tugu bez trofeja,iako sam njihov fan i bio sam na Bernabeu i onda Jose moze da se povuce iz fudbala laganica.

@@@

pre 10 godina

@DROGBA11
Simeone vodi Atletiko koji je u finansijskom smislu patuljak u poredjenju sa Barsom, Realom, Celzijem... on mora da se snalazi kako zna i ume, da imaju novac koji imaju Barsa i Real, ne bi skoro svake godine prodavali najbolje igrace.
Murinjo ima skup i kvalitetan tim koji je itekako sposoban da napada, ima odlican napad i vezni red, pa i pored toga u najvaznijim utakmicama igra bunker, brani se i igra na kontre.
Takvom igrom nije uspeo nikada da dodje do finala sa Celzijem, a i sa Realom je ostvario lose rezultate jer nije znao kako da iskoristi tim kakav Real ima.
Zamisli na sta bi licio fudbal kada bi se svi branili sa 10 igraca ispred svog kaznenog prostora? Pa to niko ne bi gledao.

DROGBA11

pre 10 godina

@(@@@, 28. april 2014 17:12)
Nije mi Murinjo ni otac ni brat,ali reci da nije imao uspeha u Realu? 3god, 3 polufinala LS(godinama nisu stizali do te faze),titula u ligi i kup,u vreme najjace Barse. I jos oborili rekord datih golova u ligi,Ronaldo dobio zlatnu loptu sa njim,toliko o bunkeru. Kazes Celsijev napad "jak",Tores nebitan lik uvek i bio, Eto ne zna se koliko godina ima a Demba od imena ova 2 ne moze da dodje na red.

@

pre 10 godina

@Draza
Da, a nasi "strucnjaci" za fudbal slave "Murinjovu taktiku" za koju jadnici ne znaju da postoji vec 50 godina i zove se katenaco (lanac na italijanskom jeziku).

DROGBA11

pre 10 godina

Razumem ja da se ljudima smucili Real i Barsa,ali ovaj Atletiko pod Simeoneom ima slicnu igru kao Murinjov Celsi. A ne cujem da neko prica o bunkeru. Pa kako su izbacili Barsu? Ofanzivom? Atletiko dobija utakmice uglavnom minimalnom prednoscu,kao i Celsi. Pa ne cujem da je to ziheraski. Simeone razume igru,moglo bi se reci da mu je Murinjo uzor,i otud i ovakva,realna izjava.

tororoso

pre 10 godina

@ Stivi G vecina vrhunskih evropskih timova u ovoj fazi takmicenja kao sto je polufinale lige sampiona, gde je ulog titula sampiona Evrope igra na rezultat. Vidim da tebi smeta sto igraju na rezultat, defanzivno, bunker ili parkiranje autobusa. U toku jednog prosecnog fudbalskog vikenda u Evropi a i sire igra se pregrst meceva sa puno golova, nepadackih taktika i slicno, pa ko voli nek izvoli, nek gleda sta voli. Onaj ko osporava taktiku jednog Murinja u polufinalu lige sampiona tvrdeci kako ne moze da gleda neka ne gleda, jer nije fudbal samo tika - taka, Bajernova kontra i slicno. Sportski pozdrav!

@@@

pre 10 godina

@DROGBA11
Dosao je do polufinala LS sa Realom, ali realno, imao je na raspolaganju najskuplji tim na svetu. Ne verujem da je iskljucivo njegova zasluga. A taj tim je pravljen za osvajanje LS, ne za polufinala.
Seti se samo kako je ispao od Bajerna. Imali su sve u svojim rukama, sjajan rezultat u revansu, a onda je Murinjo odlucio da cuva rezultat i tako se Bajern vratio u mec i na kraju prosao u finale.
Ne igra on bunker uvek, naravno, ali igra u vecini odlucujucih, najvaznijih utakmica.
Celzi je jedan sjajan tim, u svakom pogledu. Na kraju krajeva, u prethodne 2 godine osvojili su 2 evropske titule, a sada su jaci nego kada su osvojili LS.
Ipak, Murinjo ne koristi potencijal koji ima. Ne kazem da mora da igra napadacki, kao Barsa, Bajern ili Liverpul, ali ima igrace sa kojima ne mora da igra bunker.
Kao sto ima sposobnost da iz slabijih timova izvuce maksimum, tako ima odliku da od super jakih timova kakvi su Real ili Celzi ne izvuce taj maksimum, zato sto umesto da taktiku prilagodjava timu, on igrace prilagodjava svojoj taktici.

Toza

pre 10 godina

Kad se u košarci insistira na jakoj odbrani, onda je to dobra taktika, a kad je to slučaj u fudbalu, onda je to tzv. "antifudbal". Igra se na rezultat, na gol više. Fudbal nije umetničko klizanje i ne ocenjuje se umetnički dojam.
Uostalom, ja volim da gledam utakmice Čelsija i kad se brani i kad napada, a čini mi se da je dovde stigao sa pola snage i da će ovaj tim tek pokazati koliko vredi i u prvenstvu i u LŠ. Mislim da i Siti i Liverpul i Bajern i Real i Atletiko pokazuju znake umora, što se za Čelsi ne bi moglo reći.

PFC

pre 10 godina

Atletiku ce biti lakse 0:0 je mac sa dve ostrice za Celsi i vise odgovara Atletiku jer ne moraju da daju gol,ovde ce Celsi morati da napadne jes da im je sa PSG uspelo ali Atletiko je takticki potkovaniji

M

pre 10 godina

Simeone je valjda shvatio da lopta mora da ide po zemlji ako misli da pobedi Celzi. Ono sa nabacivanjem u peterac nikad ne moze da donese rezultat. Najvise brine slaba forma Diega Koste koji se u poslednjih nekoliko utakmica propisno ispromasivao.

AHTUNG DIHTUNG

pre 10 godina

DROGBA,
једини проблем је што Симеоне има дупло слабији тим и много краћу клупу од Челзија и Барсе.

Њега разумем да се против таквих тимова повуче, али Смориња са онаквим играчима не. Али зато Сморињу смета кад Вест Хем ископира његов приступ утакмици и каже да играју "фудбал из 19-ог века". Демагог.

DROGBA11

pre 10 godina

@(@@@, 28. april 2014 18:22)
Sto se tice drugog odgovora,ima istine. Ali ako vec odvajas Atletiko od Celsija po finansijskim mogucnostima,nikako Celsi ne moze da se meri sa Barsom,Realom,PSG,Sitijem,Junatedom(ovi poslednji ce sad morati da kupuju,a ni ranije nisu bili bas stedljivi kao sto se misli). Tek o platama da ne govorim.Azar,Tores 170k,Mesi,Ronaldo,Runi,Ibra 300-400k,itd... objavite bar ovaj kad onu ozbiljniju analizu niste.

zainteresovani

pre 10 godina

@Toza --- zasto onda sa ushicenjem ne pises o italijanskom katancu koji toliko puta osvojio SP, i ne samo to, nego je to dosadno bilo. Izvini ako si mladji pa nisi gledao...

@DROGBA11 --- ti mladicu ne znam koju si utakmicu gledao kada je na terenu Atletiko u Madridu razvaljivao Barsu i samo u prvih 20minuta kada je i postigao gol pogodio 2 precke i 2 stative, ne svog vec protivnickog (Barsinog) gola. Ili je to mozda iz odbrane. Simeone nema taj kvalitet igraca i MORA ponekad da taktizira ali u napadu igra mnogo direktnije uz mnje poseda lopte od komsija i Katalonaca. Pises cesto ovde ali cini mi se da ne razumes bas. Bice mi drago ako sam ti bar malo pomogao pred mec u sredu, kojim "ocima" da gledas. Nema na cemu!

DROGBA11

pre 10 godina

@(AHTUNG DIHTUNG, 28. april 2014 23:37)
Buraz prosecna vrednost prve postave Atletika je bila 18mil evra,starost 26 godina,a Celsija ,17.8 mil evra ali starost 29 godina. Jos u gostima,sasvim realno. Ja bih voleo da sad Murinjo pusti Azara,Oskara,Vilijana i Etoa pa da vidis kako ce Atletiko u bunker. Celsi ima jacu klupu,ali samo 11 igraca mogu na teren. To su cinjenice.

Stara kuka

pre 10 godina

Ovo je Liga Sampiona, uz SP u fudbalu najpopularnije i najgledanije takmicenje na svetu. Svake godine je sve teze i teze doci do zavrsnice, pa nije ovo kup Lilijane Ronketi. Svako ima pravo da igra kako hoce, pamte se titule i pobede posebno kada se dodje do same zavrsnice a to je polufinale i finale.
Atletiko igra konstantno cele sezone, i ne samo ove vec poslednje tri sto pokazuju i rezultati. Imaju 20 najveci budzet u Evropi, tanku klupu a ovde ih neko optuzuje i cak govori kako su odvratna ekipa uz Celzi. Pricate o bunkeru protiv Barse, a ja vas pitam kakvom crnom bunkeru, pa jel ste gledali dvomec, jel Vilja iz presinga imao dve sjajne sanse na Nou Kampu, a tek o revansu da ne pricam. Barsu nije znalo sta je snaslo prvih 20 minuta meca, Atletiko ih je razbio tako sto su dali gol i pogodili 2 stative i jednu precku. Komentator na Areni je sam rekao Barsa je razbijena, u nokdaunu i ne zna sta je snaslo. U polufianlu su u prvoj utakmuic napali i napadali Celzi ali nije islo, 25 ili 26 suteva na gol. A da su i igrali bunker pa sta, na papiru su slabija ekipa od mnogih, pa jel treba da prime par golova i onda ce svi reci ma smesna ekipa, eto.
Sto se tice prvenstva Spanije ispred su Reala i Barse ejjjj ispred njih 3 kola pre kraja. Kako igraju, pa NA REZULTAT! Tako se u ovoj fazi sampionata OSVAJA titula.